View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
taisteal
14/03/2016, 23:10
Σας ειδα μελη του africa twin club,ειστε ωραιοι :)
Καλους δρομους να εχετε παντα
BoSS_Man*
15/03/2016, 22:25
Σε είδα παππού να περνάς το πρώτο STOP χωρίς να ενδιαφέρεσαι, με το δεύτερο έκανες το ίδιο και μετά παραβίασες και προτεραιότητα, μπράβο!
SHOOTER045
15/03/2016, 22:25
Σε είδα ασωτε το πρωί στην Σαλονίκη, αλλά λόγω στραβης δεν είχα πολύ χρόνο, την επόμενη φορά θα πιούμε και καφέ.
Σε είδα υπαλληλε μεταφορικής να ξεφορτωνεις κιβώτιο με CRF 1000.....:cry:
annoula1981
15/03/2016, 22:28
Σε είδα... και σε ξαναειδα...και σε ξαναειδα... και σε ξαναβλέπω στη στάση για το αστικο που περιμένω το πρωί στην Ελευσίνα...
Εσένα με το duke λέω.. και φτιάχνεις τη μέρα σε ολο το γυναικείο πληθυσμο που περιμενει στη στάση. Μήπως είσαι ένας από εδώ μέσα; Αχ........
Billymuse
15/03/2016, 22:35
Σε είδα ανηψιέ μου να φοράς το δωράκι που σου είχα πάρει απο την Μπολόνια ;)
354906
Σε είδα με το παπί και τη κορούλα σου επάνω να σας περνάει μάκτρο ένα αμάξι. Σας είδα και εσάς πρόσφυγες που δε γουστάρατε να φάτε αρακά. Αυτό είχε το μενού σήμερα με το μπαρδον δηλαδή.
amyroukai
16/03/2016, 09:49
Σε είδα επίμονε πωλητή της οτέ/κοσμοτέ να ζητάς να αλλάξω εταιρία και να φάω πέναλτι από τα σπασμένα συμβόλαια κανένα 300άρι για να κερδίσω... 170 ευρώ και 30 ευρώ δωροεπιταγή από τον Γερμανό. Ρε σεις... Ντα φακ;
Σας είδα Παπαδιαμαντόπουλου και Κηφισιάς , κατα τις 21:00 αποψε, μάλλον χτυπημένοι ο ένας ξάπλα και ο άλλος καθιστος. δεν κατάλαβα αν είσαστε δύο μηχανές ή αν έγινε κάτι άλλο! Ελπίζω να είσαστε καλά και να ήταν μόνο γρατσουνιές!
Το ρ1 εννοεις...μα πραγματικα...τι να εγινε?πιο κατω ενα απριλια ηταν ακουμπησμενο στο διαζωμα...
amyroukai
16/03/2016, 23:45
Σας είδα το μεσημέρι στις τρεις γέφυρες.
Ένα τζιπ κάτι εμπρός (μάλλον χωρίς ζημιά).
Ένα άουντι κάτι στην μέση και κάθετα στην αριστερή λωρίδα με τη μούρη χάλια.
Ένα... Καλά δεν θυμάμαι τι ήταν πίσω. Χωρίς εμφανή ζημιά επίσης.
ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΑΚΑΡΑΤΕ και μόνο το ένα αυτοκίνητο είχε ζημιά, όπως και το πως γύρισε κάθετα το γερμανικό ενώ τράκαρε με τα μούτρα δεν μπορώ να καταλάβω.
Σε είδα παππούλη οδηγέ με τα εγγόνια στα πίσω καθίσματα να μένεις έκθαμβος για το πόσο καλοδιατηρημένο έχω το μοτόρι ύστερα από 7 χρόνια και να μου δίνεις και συμβουλές για να προσέχω.
Να σαι καλά μου φτιάξες τη μέρα
:beer:
annoula1981
17/03/2016, 19:15
Σε είδα αγαπητέ με το varadero που θες να λέγεσαι και μοτοσυκλετιστης! Τι να πρωτοσχολιασω δεν ξέρω...
Ντύσιμο ακατάλληλο, κράνος ανύπαρκτο, μηχανή μέσα στη βρώμα αλλά το κερασάκι ήταν η τυρόπιτα που παλεύες να μασαμπουκωσεις εν κινησει!!Ενταξει είπαμε τα varadero είναι άνετα οσο ένας καναπές αλλά....... θα φας κιόλας;;;;!!!! :moutza:
βλακάκο ξεκράνωτε με το cbf στην Κύμης κατα τις 18:30, όταν ανοίγεις να φύγεις απο το φανάρι προσπερνώντας με απο αριστερά και βρίσκεις μπροστά σου αυτοκίνητο που σέρνεται , το να μπεις δεξιά του και να μην γίνουμε ήχος και φως οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο οτι ειδα την μαλακια να ερχεται και εκοψα, οχι στις δεινές οδηγικές σου ικανότητες:a31:
ελεος ρε πστμ
Σε είδα αγαπητέ με το varadero που θες να λέγεσαι και μοτοσυκλετιστης! Τι να πρωτοσχολιασω δεν ξέρω...
Ντύσιμο ακατάλληλο, κράνος ανύπαρκτο, μηχανή μέσα στη βρώμα αλλά το κερασάκι ήταν η τυρόπιτα που παλεύες να μασαμπουκωσεις εν κινησει!!Ενταξει είπαμε τα varadero είναι άνετα οσο ένας καναπές αλλά....... θα φας κιόλας;;;;!!!! :moutza:
είδα μπάρμπα με σκούτερ (με ζελατίνα τζαμαρία) να τρώει πιτόγυρο στην εθνική.
theofilos888
17/03/2016, 20:25
Σε ειδα κοπελια με το λευκο z750 στην κηφισιας στο υψος του υγεια. Με αυτο το τακουνι, πως μπορεις και οδηγας;
Ξέρω ότι καταντάω γραφικός.. ΑΛΛΑ.. αυτό τον μ@λάκα με το Vstrom και τα xenon που με πήγαινε προφυλακτήρα σήμερα το βράδυ με το ΙΧ τον πλάκωνα στο ξύλο ΑΝΕΤΑ!!! Θέλω να σου ευχηθώ τα χειρότερα ρε Π@ΥΣΤΑΡΙΟ .... αλλά σε λυπάμαι! ΣΕ ΕΙΔΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
lonerider
18/03/2016, 00:06
Σε είδα sachs hercules σήμερα το πρωί πάνω στο φορτηγάκι του γύφτου μαζί με άλλα παλιοσιδερα....:(
τραβα ρε καραγκιοζη και μαζεψε το απριλια που εχεις αφησει πανω στο πεζοδρομιο καθετα κολλητα στο δεντρο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤ ετσι ωστε να μη χωραει να περασει οχι καροτσακι οχι πατεριτσα οχι μπαστουνι αλλα ουτε καν υγιες και αρτιμελες ατομο
ασταδιαλα πια:moutza:
Σε ειδα να πηγαινεις με γαντακι και fleece μεχρι τα ματια (σαν τον νιντζα...)
Φορατε κανα κρανακι ρε παιδια...τοσο κακο ειναι;;:confused:
PortisHead
18/03/2016, 09:22
Πολλες φόρες εχω γλυτώσει στουκο απλα και μόνο απο διαίσθηση.
Δλδ. εκει που πηγαινω ανετος σε αδεια λεοφωρο , τυχαίνει καμια φορα σε καποιο φαναρι (τυχαιο),
ενω εχω πρασινο και ειμαι πανω σε κεντρικο,να ψιλοκόβω , να κοιταω σε στενο που εχει κοκκινο , και να γινεται παραβιαση :uplate:,
ενω τα υπολοιπα 150 στενα μεχρι το σπιτι μου να μην κανω κατι αντιστοιχο.
Τετάρτη βράδυ , ανεβαινοντας την Λαμπράκη (Κορυδαλλο) , ψιλοπαίζουμε με ενα super four,
μια εγω μπροστα,μια αυτος κλπ.
Στο ύψος της Ταξιαρχων , ενω εχουμε πράσινο απο ώρα , τσουπ η διαίσθηση , κόβω πολύ , περναει ο αλλος μπροστα,
και πριν φτάσει στη διασταυρωση (με πρασινο ετσι) πλακωνομαι στις κόρνες , κοβει κιαυτος να δει τι γινεται....
και διασχίζει καθετα μια κοπελιτσα με το sunny του μπαμπα της και τα 2 ρευματα της Λαμπρακη και παει για τις καφετεριες.
Ο φιλος με το super four , ακομα πρεπει να κανει τσιγαρα...
SHOOTER045
18/03/2016, 18:07
Σε είδα motomaniac να βρίσκεις σε 5 λεπτα φεριγκ για VFR 400 proarm (nc30)
Για λογαριασμό φίλου :beer:
σε ειδα αθλιε τυπε με auris σε τυφλες στροφες με 1 λωριδα ανα κατευθυνση να βγαινεις σχεδων ολοκληρος στο αντιθετο (ειχε κατι λακουβες, αλλα οχι τιποτα τρελο). αν ερχομουν αντιθετα θα ειχαμε γινει αλοιφη. :moutza:
Μαζεμένα από σήμερα και χθες.
Σε είδα...
Α) παππού nr 1, να φτάνεις με τις ΜΥΤΕΣ των ποδιών σου το.........................................SH125 στο φανάρι. ΑΛΛΑ: κρανάκι full face, μπουφάν μηχανής και γάντια ΜΕ προστασίες :a012: Ένα μποτάκι μηχανής σου έλειπε μόνο, θα σε βοηθήσει να πατάς και καλύτερα.
Β) παππού nr 2 πάνω στο δίχρονο scooter σου, που το είχες σε άθλια κατάσταση, με χρεπο-κάτι σαν-κράνος-και-καλά στο κεφάλι σου, να πηγαίνεις στη μέση με ζιγκ ζαγκ σε ανοιχτό κεντρικό δρόμο της πόλης και να μας έχεις όλους καροτσάκι με την ασύλληπτη ταχύτητα των 15χλμαω (και πολύ λέω). Δε φτάνει αυτό, αλλά μας κάπνιζες και όλους με ότι κι αν ήταν αυτό που έβγαζε η εξάτμιση. Είχες και κρεμασμένη μια σακούλα με μαρούλια πίσω στη σχάρα, ακριβώς πάνω από το τελικό. Καλή όρεξη ! :whiteflag:
Γ) νεαρέ nr 1 πάνω στο scooter να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα (στην πόλη μέσα) και από το ζόρι σου να πιάσεις το γ@$%κινητό να ξεφεύγεις της πορείας σου και να πας να πέσεις πάνω μου. Η κόρνα και τα φρένα μου δούλεψαν, αλλά... παρά τρίχα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Πέταξες ένα ξερό σόρυ και έφυγες... με το κινητό στ' αφτί. Δεν έχεις σωτηρία, λυπάμαι :plaf:
Δ) νεαρέ nr 2 επίσης πάνω στο scooter-μπανιέρα, με χιπστερο εμφάνιση (κουστουμάκι-στυλάκι φανταχτερό, μούσι, ζελέ στα μαλλιά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ γυαλιά ηλίου κλπ :yuck:) φυσικά χωρίς κράνος, αλλά :a12: πλέον, να θέλεις να περάσεις απ' όλους και απ' όλα γιατί φυσικά είναι ο υπερ-οδηγός και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ανάξιοι για να μοιράζεσαι το δρόμο μαζί μας. Δε σε χάλασε που τα χρειάστηκες όταν παραβίασες την προτεραιότητα και πήγε ένα κουτί να σε φιλήσει :moutza:
Ε) οδηγέ ενός seat να έχεις πιάσει αριστερή λωρίδα στην εθνική και να κινείσαι πιο αργά κι από την καθυστέρηση. Τι φώτα, τι κόρνες από όλους μας... ΤΙΠΟΤΑ εσύ. Ο ταρίφας δεν άντεξε και σε πέρασε από δεξιά, εγώ είπα να περιμένω. Σε ποιον κόσμο ήσουν; (Ή τι είχες καπνίσει; ) :priest:
ΣΤ) γρόθε με το λευκό αγροτικό στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής, που έβγαλα φλας να προσπεράσω τον προπορευόμενό μου και ενώ με βλέπεις που βγαίνω αριστερά και ξεκινάω κύριος και νομιμότατος στο σημείο αυτό την προσπέραση, μετά από λίγο κάνεις κι εσύ το ίδιο και δεν υπάρχει πλέον χώρος για προσπέραση από κανέναν. Τι κατάλαβες κουτορνίθι; Φυσικά και θα φρέναρα και θα έμπαινα πάλι πίσω, αφού ενάντια στο αγροτικό η μηχανή δεν έχει ελπίδα. Πήγαινε να παίξεις και μια :a31: να κλείσεις τη μέρα σου. Γρόθε, ε γρόθε :a019:
Και για το τέλος:
ΣΑΣ είδα καμιά 10αριά μηχανές στον ΒΟΑΚ και κανένας να μην ανταποδίδει χαιρετισμό... Φταίει το GS, ε ; Πείτε την αλήθεια... :confused:
alexzafeir
19/03/2016, 12:53
:uplate: Σε είδα μεσα στην Χαλκιδα κοπελια (που λεει ο λογος 35+) με fazer 600 ....καλα εννοειται χωρις κράνος - μπουφαν κτλ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑKE UP ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΛΕΟΣ !!!!!!! πηγες και να πεσεις γιατι δεν σταματησες καλα στο στοπ και ερχοτανε αμαξι ....
skylaros
19/03/2016, 15:49
Σε είδα facebook να μου ζητάς ταυτότητα, διαβατήριο κλπ για να επιβεβαιώσω την ταυτότητα μου... Έχει να πέσει φωτοσουπιά...
Σε είδα και εσένα βρε ξάδερφε τα χρήματα αντί στεφάνων για τη μανούλα σου, που σου δώσαμε να τα ρίχνεις στο ΠΑΓΚΑΡΙ. Νόμιζα πως με τρόλλαρε κάποιος εκείνη τη στιγμή!
Eversman
19/03/2016, 16:46
Σε είδα φιλαρακο με το V-Strom, να περνάς με κόκκινο επί της Αμφιθεας, ενώ την ίδια στιγμή την διέσχιζα κάθετα και με πράσινο, με το τουτου.
Πρέπει να καταλαβες την μ@λακια που έκανες, αφού κατεβάσες το κεφάλι και το κουνουσες δεξια-αριστερα.
Πρέπει επίσης να καταλαβες πόσο κοντά ήρθαμε, στο να κλαιμε και οι δύο. Γιατί με κόκκινο ρε παλικάρε?
BoSS_Man*
19/03/2016, 17:30
Σε ειδα οδηγε ταξι να περνας κοκκινο το βραδυ σε κεντρικη λεωφορο χωρις να σε ενδιαφερει τιποτα, οταν σταματησες παρακατω στην ερωτηση γιατι; ειπες οτι εχουμε δικιο και μετραγες τα χρηματα ζητησες συγνωμη και τελειωσε, ελπιζω να μην το ξανακανεις στο ζητησα ευγενικα. Ειδικα οι οδηγοι που δουλευουν ωρες μπορει να χασουν την αισθηση το τι γινεται γυρω για αυτο μεγαλη προσοχη σε ολους!
Σας ειδα να χτυπιεστε με την ηλεκτρονικη μουσικη σε καταστημα-αποθηκη μεσα, ολοι σχεδον υπο επηρρεια ναρκωτικων ειτε αλκοολ! Παντως θυμησε εντονα εποχες 80-90 !
Σας ειδα με τις μηχανες που το παιξατε οτι δεν ακουσατε στην κορνα σε σημα να σταματησετε και μπηκατε απο πεζοδρομιο αναποδα δεν σας χαλασε που δεν πιστευατε αυτο που εγινε ετσι;
2stroker
19/03/2016, 21:14
Σε ειδα ΓΙΔΙ με το τζιπ να μιλας στο κινητο και να εμβολιζεις μοτοσυκλετιστη του εκαβ στην αθηνας σημερα το απογευμα. Ευτυχως ολα καλα για τον μοτοσυκλετιστη!
Σε ειδα ΓΙΔΙ με το τζιπ να μιλας στο κινητο και να εμβολιζεις μοτοσυκλετιστη του εκαβ στην αθηνας σημερα το απογευμα. Ευτυχως ολα καλα για τον μοτοσυκλετιστη!
Όλα καλά. Δε χτύπησε, λίγο ο αυχένας πονάει και σπασμένα καπάκια στο KLR. Όλα καλά.
amyroukai
20/03/2016, 11:37
Σε είδα γιαγιά τοπλες στα βοτσαλακια... Λολ
Σε είδα μεσηλικη κυρία με το επετειακό gs. Ακρανωτη, γιατί Πειραιάς αφού.
amyroukai
20/03/2016, 16:56
Σε είδα να μας κραζεις στο φεσιμπουκ.
Σε ειδα με το zx-1200 να ανοιγεις πρωτη σχεδον τερμα και να σου κοβεται η αλυσιδα... Παλι καλα που την πεταξε στην εκκινηση και δεν ησουν με χιλιομετρα...
Τι ανοιγεις τερμα ρε παιδακι μου στο 1200??:confused::p
stynikop
20/03/2016, 19:48
Τον είδα κι εγώ να περιμένει βοήθεια με την αλυσίδα σε σακουλιτσα!
Όχι ευχάριστη εμπειρια, σίγουρα...
Σας είδα μπροστά από τις αλυκές στην Ανάββυσο να περνάτε ΠΟΛΛΑ multi1200, 1190 , 1290, gs 1200 lc, και πολλά ducati γενικώς.
Και όταν ξαναμπήκαμε στα χώματα, σας είδα τούμπανα ΒΕΤΑ και ΚΤΜ.
Σας είδα και κυρίως σας άκουσα και σας αγαπητοί καγκουραίοι με TDM, XT, LC4 στον Αγιο Κωνσταντίνο πάνω από το Λαύριο. Τα μοτοσακό σας ακούγονταν 10 φορές περισσότερο από τα χωμάτινά μας. Βάλτε ρε κανα κρανάκι...
Σε είδα με την κόκκινη Lancia Fulvia HF ετοιμοπόλεμη με roll cage και φορτωμένα τα spare ζαντολάστιχα στο Port-baggage. Μου διηγήθηκες εν συντομία την ιστορία της και σου ευχήθηκα καλούς δρόμους :beer:
alexis_d
21/03/2016, 12:33
Σε είδα "χαμένε" ΕΚΑΒ ητη να πηγαίνεις σε περιστατικό,σε πρόλαβα και τα είπαμε δυο λεΦΤα!
Καλή συνέχεια.
Υ.Γ Αυτό το υγρό για το ηλεκρονικό τσιγάρο με γεύση "κάλτσα αιχμαλώτου"όνομα και πράγμα βρε παιδάκι μου...Ακόμα γελάω!
akis_mafia
21/03/2016, 19:31
Σε είδα να πετάγεσαι με κόκκινο από Ιερά οδό για να στρίψεις στην λ.Κηφισού ανεγκέφαλε με το μαύρο Ninja250, με είδα να έχω αρκετά χιλιόμετρα κ να γλιτώνουμε την στούκα την πολυύ τελευταία στιγμή με ελιγμό ενώ μου πέρασε απτο μυαλό οτί δύσκολα θα είχαμε καλή κατάληξη, το πήρα το μάθημα μου δεν πρόκειται να ξαναπέρασω φανάρια χωρίς να κόψω για να ελένξω...
George_Sp
21/03/2016, 19:53
Σε είδα στο σωλήνα...εγώ θα σου χα ριξει με το κράνος στη μύτη να στην κάνω ίσωμα.
https://www.facebook.com/176444599080960/videos/1110204402371637/
BoSS_Man*
21/03/2016, 23:26
..η ζωή είναι πολύ μικρή..
Σε είδα υπόσχεση να ολοκληρώνεσε μετά από 2 χρόνια περίπου, ήταν καλοκαίρι που καθόμασταν στα σκαλιά και σε ρώτησα "κυρ Ανδρέα τι θα κάνεις με τον σκύλο αν πάθεις κάτι;" μου απάντησες "δεν ξέρεις και μακάρι κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτόν", η απάντηση σου ήταν έμμεση σου υποσχέθηκα ότι θα κάνω ότι μπορώ αν έρθει αυτή η στιγμή. Είχα καιρό να σε δω λόγο δουλειάς και ότι ήταν μακριά η περιοχή και σήμερα είδα στο facebook τον σκύλο τον Τζονάκο να περιμένει έξω από την πολυκατοικία διότι ο ιδιοκτήτης εκοιμήθη, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα τι συνέβη και βούρκωσα, διάβασα στην είδηση επίσης ότι προσπαθούσαν να πιάσουν τον Τζόνυ διότι έφυγε από τα χέρια κάποιου εκεί και δεν αφήνει κανέναν να τον πιάσει. Τα έκανα όλα στην άκρη, ντύθηκα και πήγα αμέσως στο μέρος που ήταν ο σκύλος, παράδρομο Συγγρού (στην δεξιά λωρίδα με κίνδυνο να χτυπηθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα) να περπατάει ο σκύλος διότι φοβόνταν και είχε υποστεί σοκ, τον έχασα την πρώτη φορά καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο να τον πλησιάσω σε τέτοιο μέρος, έψαξα 30 λεπτά μόνος μου και τον βρήκα, την δεύτερη φορά πάλι τον έχασα διότι με αποσυντόνησε μια κυρία που προσπαθούσε και αυτή να τον πιάσει, μετά από 1 ώρα και κάτι λεπτά αναζήτησης τον ξαναβρήκα, η μηχανή στην άκρη και τροχάδι ενώ η πλάτη πονούσε έντονα, είχα έντονο πονοκέφαλο και άλλα τόσα ωραία, έτρεχα πίσω σου 20 λεπτά Τζονάρα και τελικά με κατάλαβες ήρθες σε χαίδεψα και σε ηρέμησα, σου έδωσα το φαγητό για να "ηρεμήσεις", κοιμήθηκες σου περάστηκε η αλυσίδα (ήταν χωρίς αλυσίδα και πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο να σε πιαστεί λόγο φόβου μετά από το περιστατικό και λόγο του ότι τόσα χρόνια κυκλοφορούσε χωρίς αλυσίδα) και σε πήραν με το αυτοκίνητο, δεν άφησες κανέναν άλλο να σε πλησιάσει τόσες ώρες που σε "κυνηγούσαν" πράγμα απίστευτο, έμαθα ότι θα σε δώσουν σε καλό άνθρωπο και μακάρι να είναι έτσι (θα επιβεβαιωθεί).
Α ρε Ανδρέα μορφή ελπίζω να χαίρεσε με αυτό, ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι, ταλαιπωρήθηκες πολύ, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ.
Ο Τζόνυ όταν τον χαίδευα έκλαιγε, τα μάτια του ήταν βουρκωμένα το ξέρω πόσο αγαπούσες τον Ανδρέα και αυτός εσένα, πραγματικά αχώριστοι! Ελπίζω να είναι έτσι και ο καινούριος σου ιδιοκτήτη (θα επιβεβαιωθεί).
Υ.Γ. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν, μπράβο και στους άλλους που μείναν τόσες ώρες έξω και έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον.
355326
355328
..και κλείνω με ένα κομμάτι του φίλου Ανδρέα https://www.youtube.com/watch?v=JAzkeOsJ6Yk
macdeath_s
22/03/2016, 01:15
Μας συγκίνησες βραδιάτικο :)
Σε είδα. Να έχεις τον 1-1,5 ετών γιό σου να περιφέρεται στο πασσάτ να έχει φτάσει μέχρι πάνω την εταζέρα
και μετά να έχεις βγάλει αριστερό φλας....και να παρκάρεις δεξιά...
Σε ειδα με την Ducati Sport 1000 Biposto (μαλλον, εψαξα και μαλλον αυτη ηταν) την ειχες στη πενα ρε φιλε και μπραβο σου! Ωραιος ηχος!
Σε είδα(με) την Κυριακή στον Αγ. Γιάννη Ευβοίας συγκεκριμένα στις καταπτώσεις,σταματημένο στην άκρη με το bmw1000rr.....
Μας :wave2: και φυσικά ανταποδώσαμε :wave2:
Να σαι καλά και να χαίρεσαι την κούκλα σου!!
akis_trevor
22/03/2016, 14:45
.....
355354
amyroukai
22/03/2016, 14:55
Σας είδα mademoiselle blonde gsxr ροζουλί στην μεταμόρφωση, σαφώς ακρανουί γιατί αφού το κάνουν τα αγόρια εσείς το κάνετε καλύτερα αφού.
Red Rider
22/03/2016, 15:23
Φιλε με το bmw και το λευκό bell,που παραλίγο να γινομασταν μάτσο στην μεσογειων.Την επόμενη φορά να κόβεις λιγότερο το πηδάλιο γιατί σε "παίρνει" αριστερά..
Nik0s_Dk
22/03/2016, 15:36
Σας είδα τροχαιους στο ύψος του παλιού Ιπποδρόμου προς πειραια να φορτώνετε ενα ποδήλατο στο πορτ μπαγκαζ , οδική να φορτώνεις ενα (μάλλον) gs και ανάμεσα σας ενα ασθενοφόρο όπου ο οδηγός είχε ανοίξει το καπό και κάτι κοίταζε στη μηχανή. Ψιλοσουρεαλ το λες σαν σκηνικο, ελπίζω να μη χτύπησε κανείς..
Σε είδα ηλίθιε,με παπί και ανοιχτή εξάτμιση και φυσικά χωρίς κράνος(το ξέρεις και συ ότι με τετοια σκατά που έχεις μέσα,λίγο αξίζει) ν'αναστατώνεις τη γειτονιά.
Ήταν από τις λίγες φορές που ευχαρίστως θα τσάκιζα άνθρωπο στα μπουνίδια
Σε είδα εκπαιδευομενη σε αμάξι σχολής οδηγών να στα ματας στην κίνηση και να βγάζει σελφι και ο δάσκαλος δίπλα να τραβάει τα μαλλιά του. Και λίγα σου είπε εγώ θα σου εκοβα και μία ανάποδη να σιγουρευτω ότι δεν θα το ξανά κανείς.
amyroukai
22/03/2016, 19:12
Σε είδα εκαβ να φεύγεις συνοδεία δύο μοτοσικλετών της αστυνομίας, σε είδα μπλε καγκουροπαπο σμπαραλια, σας είδα δυο αυτοκίνητα με ζημιές... Τι στο καλό έγινε; Ελπίζω να φορούσε κράνος ο παπιοκαγκουρας αλλά συνήθως δεν... :(
petros1479
23/03/2016, 07:53
Κουβερτουλα τουκανο ουρμπανο σε BMW 1200 gs ρε άνθρωπε??? Επαιρνες τέσσερα σκούτερ και σου κάνανε και την κουβέρτα δώρο!!!!
Βάλτου και μία ξυλοσομπα! Και μία απορία... Το σκαρπινι δεν εμπαζε? :uplate:
theofilos888
23/03/2016, 15:19
Σε ειδα colt να εισαι τουμπα στο πεζοδρομιο λιγο πιο κατω απο το κατ. Ελπιζω να τη γλυτωσες..... :(
macdeath_s
23/03/2016, 16:50
Σας είδα μικρούλια να μου λέτε "ωραία μηχανή κύριε" και να σχολιάζετε μετά μεταξύ σας :)
Αν δεν λέγατε και αυτό το κύριε, που ακούω όλο και συχνότερα, θα ήσασταν τέλεια :p
DoctoR_k6
23/03/2016, 23:28
Σε ειδα πατερα? με το transalp να στριβεις (στην κατηφορικη την αριστερη στον καρεα με κατευθυνση μεσογειων) ταπα...140 αριστερη λωριδα κ ειχες πισω ενα πιτσιρικι βια 7-8 χρονων.
Απορω τι σκατα σκεφτοσουν εκεινη την ωρα και πηγαινες ετσι με τον μικρο...Κριμα που δεν σε προλαβα παρακατω!
Σε ειδα σκατοβροχη απο Αφρικανικη Σκονη να μου κανει την μηχανη σαν Πασχαλιτσα απο τις καφε σταμπες.
taisteal
24/03/2016, 02:13
Σε ειδα να χτυπας προπελεν 800 brand new.με 72 δοσεις κτλ
Και την δευτερη μερα να το λιωνεις στα χωματα και στις λασπες
Σωραιος ρε μαν,σε παραδεχομαι.
Εχεις πιασει το νοημα
:beer::beer:
m@ster k@frer
24/03/2016, 03:32
Σε είδα ασθενοφόρο στην οδό λαγκαδα κοντα στον ματακό.
Είδα κ κάποιον ξαπλα κατω. Ελπίζω να μη χτύπησε κανένας σοβαρά.
δεν σε ειδα αλλα σε ακουσα στο ραδιο το πρωι , συμβαν στον κηφισο με μηχανη και πιθανον ασχημη καταληξη. ξερει κανενας κατι παραπανω??
Σε ειδα με το GS τριπλετα αλουμινοβαλιτσες και αυτοκόλλητα Discovery channel επανω τους.
Το ταμπλο ζουσε στον ρυθμό των χριστουγεννων και η πισω ανάρτηση κλασμενη εντελώς λου ραηντερ κιετσ....
Σε είδα να με πικάρεις λέγοντάς μου ότι θα πάρεις εσύ μέχρι τέλος Μάρτη το 954 που χαλβάδιαζα.Εγώ δεν μπορώ. :(
Τώρα το γυρνάς στο παραμύθι και καλά περί χρηστικότητας κλπ.
Εγώ στα είχα πει.Θέλει ψυχούλα η μηχανή,όχι λόγια παχιά.Ετοιμάσου τώρα για την καζούρα της Κότας μιας και μου κουνιόσουν..
Κοοοοο κοκο κοκοκοκοκο... :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
δεν σε ειδα αλλα σε ακουσα στο ραδιο το πρωι , συμβαν στον κηφισο με μηχανη και πιθανον ασχημη καταληξη. ξερει κανενας κατι παραπανω??
Δυστυχώς μόλις ενημερώθηκα, Ο φίλος Δημήτρης δε στάθηκε τυχερός...
RizlaPlusPlus
24/03/2016, 12:47
Σε ειδα αγνωστε συναδελφε απο τη γείτονα εταιρια, να μου λες οτι παραλιγο να με φας μπαμπεσικα ετσι οπως ερχομουν το πρωι (με την ταυτοτητα στο στομα).
Καλα εκανες. Μαλλον μου χρειαζεται που και που να μου θυμιζουν οτι δεν ειμαι μονος μου στο δρομο.
Billymuse
24/03/2016, 13:53
Σε είδα σήμερα κέντρο της Αθήνας να έχεις μαθητική παρέλαση και απεργία το μετρό στις γραμμές 2 και 3. Οπότε ήσουν ενα απέραντο πάρκινγκ. Και όσοι θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας οκ δεν λεω δύσκολη ημέρα και θέλει υπομονή οπότε αναγκαστικά κάναμε κύκλους με τους τόσους δρόμους που είχαν κλείσει αλλα τόσοι μπάτσοι που πίνανε την καφεδάρα και χαλβαδιάζανε τουρίστριες αν τους είχαν βάλει σε 2-3 διασταύρωσεις σε κομβικά σημεία θα γλιτώναμε μισή ώρα στη πλάκα. Δε πειράζει παιδιά μην μου κουράζεστε και τόσο..:moutza:
Σε ειδα στο πεζοδρομιο να παλευεις να φουσκωσεις το λαστιχο του αυτοκινητου με τρομπα ποδηλατου χεριου!
Μια ωρα μετα που περασα δεν ησουν εκει.
Η το καταφερες η εκανες μπρατσα :lol:
macdeath_s
25/03/2016, 03:08
Σε είδα μπροστινέ να με κερνάς τσάι με το fireblade του κάποτε (τι του χες κάνει δεν ξέρω) και να με κυνηγάς με το busa (επίσης φτιαγμένο)... Περίεργα πράγματα αλλά το χέρι παίζει ρόλο. Σας χάρηκα όμως γιατί όλο το παρεάκι ήταν κρανωμένο οπότε θεωρώ ότι ήμασταν καλό παράδειγμα για το λαό που ταν μαζεμένος στη γνωστή καντίνα.
Σας είδα λοιπόν και τώρα ποιός ξέρει πότε θα σας ξαναδω μιας και μεταναστεύουμε :bigcry::wave2:
AUFGEBRACHT
25/03/2016, 06:31
Σε είδα με το Subaru Forester και το τεράστιο αυτοκόλλητο με το δελφικό έψιλον στην Πεντέλης χτες το απόγευμα κι έριξα πολύ γέλιο...Ζουν ανάμεσά μας.
Βαρέθηκα να σας βλέπω χτες στην Αττική Οδό να προσπερνάτε όλοι από την δεξιά λωρίδα...
Σας είδα στον Μπραλο και δε στριβατε. Είστε η ντροπή των διτροχων.
σας ειδα ελληνικα στρατα στην παρελαση και απηλαυσα τη περιγραφή-ονειρο της ΕΡΤ...
τελικα με τον συριζα εχουν άλλη χαρη οι εθνικιστικες φιεστες :lol: :lol:
Σε είδα μπαμπά μου να με κοιτάς την ώρα που γυάλιζα την μηχανή και να μου λές :
- Με τα λεφτά που έδωσες γι αυτό κορίτσι πράμα, θα αγόραζες μια ραπτομηχανή singer και θα έραβες και την προίκα σου... :bawl: :rotflmao::owned:
congate7
29/03/2016, 10:13
Σε είδα, με είδες και χαιρετηθήκαμε με tdm και άσπρο κράνος στην Αγία Σωτήρα.
Ο άλλος, κάθε μέρα βρισκόμαστε αντίθετα στο δρόμο και δεν έχει χαιρετήσει ούτε μισή φορά, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Nostradamus
29/03/2016, 11:10
Σας ειδα στην Αθηνων Κορινθου να επιστρεφετε στην πρωτευουσα.. Κουτια, πολλα κουτια και να σερνεστε στην Αριστερη (για τους γΛηγορους ντε) και τη μεσαια, ενω η δεξια να πηγαινει μια χαρα.. Μ@λακες τι χαπια παιρνετε ??
Σας ςιδα και τους δυο κλασσικους, με honda & bmw να τρωτε βροχη αρκετη αλλα σας χαρηκα.. παντα ορθιοι..
Billymuse
29/03/2016, 12:41
Σας είδα σήμερα 2 μπλόκα τροχαίας, και με χαρά διαπίστωσα οτι δεν σταματάγατε μόνο μηχανάκια για κράνος αλλα πολλά πολλλααα κουτιά. Έρχεται πάσχα φαντάζομαι με δώρα και μισθούς αλλα μακάρι να συνεχιστούν και μετά οι έλεγχοι. Το καλύτερο ηταν το πρωί πάντως Tmax άκρανο σφάζει το φάναρι της Όθωνος στο κέντρο για να μπεί στη Βασιλίσης Αμαλίας αλλα δεν είδε τον Ζητά που ερχόταν κανονικά απο το άλλο φανάρι :D
amyroukai
29/03/2016, 13:22
Σε είδα να έχεις φάει κόκκινο με χρέπι τογιοτα, να σε έχει εμβολίσει ολοκαίνουργιο σεντάν πεζω και να είστε και οι δύο κιουρίες να τραβάτε τα μαλλιά σας κοιτώντας η κάθε μία το αυτοκίνητο της...
Nik0s_Dk
29/03/2016, 14:05
Σε είδα φίλε με το τρανσαλπ να μου ψιλοκολας στην βουλιαγμένης που ψιλοεπηζε. Έκανα χώρο και με πέρασες φορτσατος. Ενα χιλιόμετρο παρακάτω σε ξαναπερασα, αφού ήσουνα χαμε εσύ και ενα σκούτερ. Είχε και νερά είχε και φανάρι ποιος και τι δε ξέρω, τουλάχιστον σε είδα όρθιο να σιχτηριζεις. Όρθιο και το αλλο παλικάρι.. ελπίζω πλέον να.μην έχουν σοβαρές ζημιές τα μοτο..
theofilos888
29/03/2016, 15:15
Σε είδα....
355742
και ησουν υπεροχη...., αλλα 6ταχυτη.... :p
m@ster k@frer
29/03/2016, 15:38
Σε είδα φίλε να μού λες στο φανάρι ότι είχα ξεχάσει το φλας και σε ευχαριστω πολυ!!
Καλούς δρόμους να έχεις.
Πρωτη βόλτα κ ηδη ενοχλει η έλλειψη ένδειξης στο καντραν. :evil:
SHOOTER045
29/03/2016, 19:58
Σε είδα ....
355769
Σε ειδα να κανεις τον Κινεζο για φιλαρακι σου και να το παιζεις βαρυ πεπονι σε αλλους.
Δυο οι παροιμιες:
Ο κλεφτης κι ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται..
και
Πισω την εχει η αχλαδα την ουρα..
Σε είδα....
355742
και ησουν υπεροχη...., αλλα 6ταχυτη.... :p
Και έκραζες εμενα μετα???Ε παλιοκιουφαλα?
Σε είδα βαραντέρο στον κεντρικό καθρέπτη του ιχ και σάστισα. Τύφλα να χε η Μπαρμπαρέλα, 4 προβολάκια και led ξεκάρφωτα στην μούρη, στην αρχή λέω Σκάνια θα ναι, μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για τη μηχανή του Ντάντι Κουλ.
Billymuse
30/03/2016, 07:51
Σε είδα πριν λίγο να ζητάς, Γαλλικό καφέ με Σιρόπι Μπανάνας και Γάλα .....
Φίλαι, πραγματικά να πάμε το στομάχι σου να το δει η επιστημονική κοινότητα γιατί αν δε σε πάει αίμα μιλάμε για ιατρικό θαύμα :lol:
kalampokas
30/03/2016, 09:00
σε είδα ρε Μπεμπέαντβεντσουρά στην Λ.Αθηνών να οδηγάς, με στυλ μοτοτζιπι-και καλά: ωραιότατες κορντούρες πάνω-κάτω, ωραιότατη μπαλακλάβα για το κρύο, ωραιότατο κράνος-ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ !:moutza:
RizlaPlusPlus
30/03/2016, 11:29
Σε ειδα με το μπανιερομαξοσκουτερ σου, να ερχεσαι και να παρκαρεις στο χιλιοστο διπλα μου, σε βαθμο που οταν το εριξες στο σταντ εγειρε ΠΑΝΩ απο το μαστοδοντο. Ειπα να στο συζητησω λιγο, μια που ημουν πανω στη μηχανη, αλλα το υφος του 55χρονου βλακα μη-με-κοιτας-εμενα-ετσι-εχω-και-χιλιαδιακοσατζιες-σπιτι με ξενερωσε.
Κατσε τωρα και ρυθμιζε καθρεφτες, που ηταν το απολυτως απαραιτητο να κουνησω για να μη σου ριξω τη βλακεια σου κατω. Η πορτοκαλι τζιφρα στα πλαστικα φευγει με το δαχτυλο, μην αγχωνεσαι.
Μπέβερλυ λευκό πέρλα με ανοιχτή εξάτμιση. Οδηγός σφίχτης με ταττού,
συνοδηγός με ανοιχτό γκρί φορεματάκι και μαύρο στριγκό. Και ταττού φυσικά.
Δυνατό τιμ που δεν τους ακουμπάει κανείς.
George_Sp
30/03/2016, 16:57
Σας βλέπω στους δρόμους της Αθήνας καθημερινά και νομίζω οτι και αυτή η χρονιά θα τσουλήσει δύσκολα.
Οι σωστοί δε ξεπερνάμε το 5% όσων κυκλοφορούν. Εξαιρώντας δηλαδή το 95% που εν ώρα οδήγησης, μιλάει στο τηλέφωνο, παραβιάζει στοπ και φανάρια, δε βγαζει φλας, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και έχει κακοσυντηρημένο όχημα με ανύπαρκτα ελαστικά, τακάκια που φαίνεται σίδερο, σπασμένες-καμμένες λάμπες κλπ.
Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ακροβολιστεί και να αρχίζει να ρίχνει headshot στο κάθε παπάρα μπας και επιβιώσουμε
annoula1981
30/03/2016, 18:50
Σας είδα μοτοπαρεα σε καφέ στον κεραμικό διπλα στο σταθμο του μετρο. Κοιτούσα εσάς κοιτούσα τα μηχανάκια σας μπας και δω αυτοκόλλητο Moto.gr αλλά μπα... πείτε μου τουλάχιστον ότι ήσασταν κάποιοι από δω γιατί αλλιώς εβγαλα το όνομα της χάζης λιγούρας...
Το είδα και αυτό!
Στην αερογεφυρα του Ασπροπύργου ένα σκούτερ Beverly να προσπερνάει από δεξιά ένα r1 !!! Να το ξαναπώ; Ένα r1 !!
Οδηγε του r1 τι να σου πω..το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είσαι σε δύσκολες μέρες, αλλιώς δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω..
2stroker
30/03/2016, 19:12
Σε ειδα κοπελια με το Mt και το ροζ κρανος σημερα το πρωι στην πατησιων πηγαμε παρεα μεχρι αλεξανδρας! Σε βλεπω και σενα κοπελια με το klx καθε πρωι στην πατησιων! Παντα ορθιες και οι δυο! :beer:
Σας ειδα Σακη και Γιωργο(World Party) να μεγαλοβολταρετε με το νεο Africa Twin στην Μαδαγασκαρη!!!
Οχι ρε παιδια.. Δεν ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑ..
Σε ειδα κυρια με το scooter και το jet κρανακι στο βενζιναδικο.Η χαρα μου μεγαλη οταν ειδα να ανεβαινει και η κορουλα σας με το δικο της Lazer fullface στο μεγεθος της!!
dimmie_72
31/03/2016, 08:38
Σας είδα επαγγελματίες της μάσας να έχετε κατακλύσει αναίτια σε καθημερινή και εργάσιμη τη γραφική πλατεία του Πηλιορείτικου χωριού, με τα φτηνοτραπεζοκαθίσματά σας. Ο επισκέπτης θα προτιμούσε ίσως περισσότερο τις υπηρεσίες σας αν ήσασταν πιο διακριτικοί και είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο και να απολαύσει τη θέα. Στα δεξιά είναι και ο ιστορικός ναός των Ταξιαρχών του 1741, όπου στις 7/5/1821 ο Άνθιμος Γαζής κήρυξε την επανάσταση. Καλά... το τερματίσατε. :(
355863
Σε είδα τραγόπαπα να με προσπερνάς επειδή ήμουν πρώτος στο φανάρι για να σφάξεις στην ψύχρα το κόκκινο. Σεμνά και ταπεινά, σαν τη Μερσεντές που οδηγούσες.
Την ευλογία σου δέσποτα (να τη βάλεις στον @#$@ σου κλπ)
amyroukai
31/03/2016, 21:56
Σε είδα "αμαζόνα" με το μοβ; τρανσαλπ εις τον σταθμον αμαρουσίου το πρωί. Κρανακι...;
Σε είδα πιτσιρικο ζητά με το σουζούκι να κατεβαίνεις την κηφισιας με το ζευγάρι σου, επίσης με 750. Σου είπα έχεις καμένο φως πίσω, ευχαρίστησες.
σε είδα ξανθιά, και μέσα και έξω από το κεφάλι, να πηγαίνεις με την άσπρη γομάρα μπεμβέ (520?) και βιαστικά και άγαρμπα, στην ομόνοια και μετά στην 3ης σεπτ.,
κάτι έψαχνες στο δίπλα σου, μία φρένο και δεξιά-κάτω το κεφάλι, μία γκάζι και μπροστά το κεφάλι... δεν είναι τρόπος αυτός να οδηγάς όταν γίνεται το έλα να δεις στον δρόμο, πεζοί παντού... όσο καβάλαγες τη διαχωριστική, σε πέρασα... σου κούνησα το κεφάλι μπας και πάρεις χαμπάρι ότι καλύτερα να δώσεις σημασία στο τι γίνεται τριγύρω σου... άρχισες να πατάς γκάζι και μου έπαιξες τα φώτα γρήγορα... έφαγες το κωλοδάχτυλο... και τότε απογειώθηκες... φώτα, γκάζια και προσπάθησες να με φτάσεις... Δεν ξέρω τι ήθελες να κάνεις με μένα, αλλά δεν θα κάτσω να το μάθω. Κοπελιά, τράβα πάρε κανα εφεξόρ να καλμάρεις λίγο, γενικότερα, και στην οδήγησή σου και στις αντιδράσεις σου, φτηνά είναι και τα δίνουν και χωρίς συνταγή... χάνεις και κιλά
α και στην κωνσταντίνου, εσύ νταρντάνα που μίλαγες στο κινητό και όταν σου είπα "είναι ώρα για να μιλάμε στο κινητό;" μου έβγαλες και γλώσσα ("σε ενόχλησα σε τίποτα;;;" - πράγματι, πρέπει να με τρακάρεις πρώτα για να έχω δικαίωμα να σου θυμήσω ότι τώρα δεν είναι ώρα να μιλάς στο κινητό)... και συ που έτρωγες - νομίζω κάτι ζυμαρικοειδές - από το ταπεράκι (στο αριστερό χέρι) με το πηρούνι (στο δεξί χέρι) στην βουλιαγμένης με 80+ στο κάμπριο, για όλους σας, ο καιάδας είναι πολύ ρηχός...
είναι κανείς εδώ με 750άρι BSA και καμμένο πίσω φως πορείας που ανέβαινε τη συγγρού σήμερα το βράδυ;
SHOOTER045
31/03/2016, 22:37
Σε είδα τραγόπαπα να με προσπερνάς επειδή ήμουν πρώτος στο φανάρι για να σφάξεις στην ψύχρα το κόκκινο. Σεμνά και ταπεινά, σαν τη Μερσεντές που οδηγούσες.
Την ευλογία σου δέσποτα (να τη βάλεις στον @#$@ σου κλπ)
Το είχε η μέρα
1 παπας παρκαρισμένος αντικανονικά να ξαναπερναω απ το σημείο,να με σταματάει και να μου λέει<προς τι το ροζ χαρτάκι>
Του δειχνω την πινακίδα με το Χ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση,για να λάβω την εξης απάντηση-μα πάντα εδώ παρκαρω.
Ο θεός συγχωρεί, εγώ δεν είμαι θεός.
Παπάς 2 σε πλατεία μπαίνω κανονικά έχει παρκαρισμένα δεξια και αριστερα-την ψυλιαζομαι και πάω φυλαγμένα και βγαινεις να ξεπαρκαρεις χωρίς φλας,το abs υπερωριες και παρόλα αυτά ακουμπησαμε τροχούς.
Heaven can wait https://youtu.be/AArsTAAQnqE
σε ειδα αθλιε τυπε (70+ χρονων) με επαγγελματικο οπελ, να ερχεσαι απο αντιθετα καταπανω μου. μετα απο πααααρα πολλα φωτα και κορνες (ενω σταματησα κοκκαλο και βγηκαν ολοι εξω απο τα γυρω καταστηματα), φρεναρες και ηρθες κανονικα στο ρευμα σου. στη ερωτηση μου, "τι κανεις ρε μ@λ@κα?" απαντησες, "ηταν μια λακουβααα μικρεεεε". τυφλα στο μεθυσι ηταν ο κυριος (ειχε και το 8-10 χρονων εγγονο του διπλα). :mad:
amyroukai
01/04/2016, 22:53
Σε είδα σπασμένο κεφάλι βίδας... Τώρα από που έσπασε να βρω. Ελπίζω αυτή που κρατούσε το τρακαρισμένο κάγκελο.
Είδα ένα τέτοιο Κων/λεως & Ιερα Οδό χθες το μεσημέρι και μου έφτασε το σαγόνι στο πάτωμα.
356000
Eversman
02/04/2016, 10:33
Σας είδα σήμερα το πρωί, γραφοντας γυρους με το ποδηλατο ....
Μέσα σε μισή ώρα, να έχετε αποπλεύσει τα μισά πλεούμενα -38 σκαφη- από την μαρίνα, με κόσμο, μπαγκαζια, μπιντες, μπουντελια, καπόνια και όλα τα συναφή.
Κρίση? Ποια κρίση?
afortistos
02/04/2016, 12:19
Σε είδα πάνω από τη μπαγκαζιέρα μου έξω από την ACS πειραιά, να σου φωνάζω και να την κάνεις χεσμένος και σαστισμένος.Σαστισμένος και γω προσπαθώ ακόμη να καταλάβω γιατι δε σε κοπάνησα με το κράνος.Πρόλαβα στο τσακ να μην ψάχνω να βγάλω καινούρια χαρτία και απολογισμός μια καινούρια κλειδαριά.Τσόγλανος 30 με 35, φαλακρος με μουσι, dainese 3/4 μαυρο μπουφαν και ύψος 1.70+-. Δε λεει κ πολλα η περιγραφή αλλά δε βαριέσαι.ίσως βοηθήσει κάπου.
Δεύτερη απόπειρα μέσα σε ένα δίμηνο πειραιά. προσοχή λέμε.υπάρχει πολύ θράσος.
Σας ειδα, τωρα που ''ανοιξε'' λιγο ο καιρος ολους σχεδον ξεκρανοτους με το γυαλι ηλιου και τα ζακετακια...:rolleyes: