View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
macdeath_s
27/03/2015, 14:21
Σε είδα στην παραλιακή να με τσιγκλάς με τον τίγρη σου. Μάταιο μεν αλλά τουλάχιστον ξύπνησα χωρίς να πιω καφέ και το άνοιξα και λίγο το καημένο. Μπράβο φυσικά για τον εξοπλισμό και να χεις καλούς δρόμους :beer:
Σε είδα αστραπή και πρώτη σταγόνα να σκάς λίγο πρίν φορέσω την κουκούλα στη μηχανή ευτυχώς σήμερα το γλύτωσα το μπάνακι μανάκι....
Σε ειδα παλιοεντομο να βουτας μεσα στο κρασι μου τι καταλαβες...?:bawl:
Σε ειδα suzuki rv125 να εισαι στην ακρη του δρομου παρατημενο και με σκουπιδοσακουλα για σελα λες να σε κανω δικο μου..?:a014:
macdeath_s
28/03/2015, 14:51
Σε είδα σήμερα να τα χώνεις στο κοριτσάκι που σου έριξε το μηχανάκι ενώ ως μάρτυρας σου διαβεβαίωνα ότι δεν θα έφευγε. Σε καταλαβαίνω από τη μία αλλά από την άλλη ψυχραιμία μιας και αντικειμενικά δεν είχε πάθει τπτ.
Σας είδα επίσης να θέλετε πατήματα αλλά χωρίς κρανάκι (ο διπλανός γιατί εγώ πάντα) δεν το ξανακάνω το λάθος. Με περάσεις σε περάσω αυτά αλλάζουν με καλύτερα χέρια, μοτόρια, προγράμματα, φίλτρα κλπ. Αν πέσεις χωρίς εξοπλισμό όμως, μπορεί αυτό να μην αλλάξει με τπτ (μακρυά από όλους μας).
Μανολης67
28/03/2015, 21:28
Σας βλέπω καθημερινά εδώ στην Μυτιλήνη..μεσα στην πόλη όλοι οι κουτάκηδες με το κινητό στο αυτί.....πέρα βρέχει άπαντες., και οι παπάκηδες και οι σκουτεράκηδες στέλνουν μηνύματα sms και εγώ δεν ξέρω τι άλλο., ευτυχώς τα βουνά είναι κοντά εδώ και ξεφευγω να μην σας βλεπω..λίγο να χαλαρώσω με το ΧΤακι
Σας βλέπω τυπάκια στο κεντρο της Αθήνας να κόπτεσθε να φορέσετσ 3/4 βερμούδα από τώρα. Τι διάολο ρπστμ;
Σε είδα να μου την λες τσαμπουκαλεμένα, επειδή άναψα τα αλαρμ στο αμάξι ,για να σε προειδοποιησω ότι θα παρκαρω.
Έπρεπε βρε κερατά να τσαρουχωσω τα φρένα και να εσκαγες πίσω μου έτσι ακρανοτος, με τα όσα που πηγαινες....
Πρώτη μέρα ήλιος μετά από καιρό και σας είδα δρόμους να γεμίζετε σκούτερ και μηχανές.
Σε είδα μπάλα του ράγκμπι να σκας πάνω στον αριστερό καθρέφτη μου και το λέρωσα το βρακί, κατά τις 5 το απόγεμα στην μέση της Τσιμισκή.
KostRider
31/03/2015, 09:05
Σε είδα με τον τριβάλιτσο αφρικάνο, στην έκθεση, Λαμία και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!
theofilos888
31/03/2015, 12:43
Σε ειδα με το μπουσα ξεκρανογλου να ανεβαινεις σβελτα την εθνικη....... :nono:
Eversman
31/03/2015, 14:14
Σε είδα μπαταριούλα μου να έχεις χαμηλή τάση, οπότε σου έριξα μία καλή φόρτιση μπάς και εκδράμουμε εδώ γύρω την Κυριακή :a13:;)
Billymuse
31/03/2015, 14:28
Σε είδα μεγάλε που αλλου φυσικά στο Μπουρνάζι να έχεις T-max και να του έχεις αλλάξει φαντάζομαι τους λαιμούς
και το είχες κάνει με 2 τελικά(racetech :moutza:) ακομα γελάω μεσημεριάτικα βλαχοκάγκουρα :moutza::bawl:
billismatador
31/03/2015, 15:02
σας ειδα μαγκες την κυριακη με τα στρωματα στην πλατεια αρεως στην τριπολη παρα την βροχη!!!!!!:beer:
σε είδα χθες μεσήλικη να μου πετάγεσαι με το αμάξι σου στη λιοσίων από κάθετο χωρίς να κοιτάξεις εαν έρχεται άνθρωπος!
και όταν ήρθα δίπλα σου και άρχισα τα "έχω προτεραιότητα, έρχεσαι από στοπ" άρχισες τα "άει παράτα μας" και γκάζωσες και έφυγες.
ε λοιπόν...πάλι καλά που δεν έτρεχα.
macdeath_s
01/04/2015, 00:00
Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα για ορισμένους.
7 παρά περίπου Κατεχάκη και εκεί στην προέκταση της Αλεξάνδρας ΔΙΑΣ φέυγανε ΔΙΑΣ ερχόντουσαν. Αλλαγή βάρδιας ενολίγοις. Σκάει και ο μάγκας ο χεράς ο Ζ και δεν ξέρω αν του τη βάρεσε που με είδε με το ΚΤΜ ή αν είναι βαρεμένος έτσι κι αλλιώς και αρχίζει καναδυο ξερόγκαζα (yoshimura πρέπει να χε στο στρώμα το υπηρεσιακό βεβαίως βεβαίως) και πάρε σβάρνα τα κόκκινα (χωρίς φάρο φυσικά). Αυτό που με πείραξε δεν ήταν τόσο το τι έκανε ο κάγκουρας Ζητάς αλλά ότι ακολουθούσαν 4 δικάβαλα ΔΙΑΣ τα οποία ουδέν σχόλιο για τον "συνάδελφο" τους αλλά τους απασχολούσε πόσα άλογα έχω και αν είναι ξυράφι το 1290. Σε ερώτηση γιατί δεν του λέτε κάτι του δικού σας γελάσανε και κουνήσαν το κεφάλι. Αν τον ακολουθούσα (και τον παίρναγα φυσικά :p ) πόσες πιθανότητες είχα να με σταματήσει αυτός ή οι από πίσω. Τα σχόλια δικά σας.
Σε ειδα ξαπλα το πρωι στην εθνικη.
Η μοτο χαλια απο πισω και εσενα να σε κρατανε 3 παλικαρια που σταματησαν για βοηθεια στο στηθαιο...
Ελπιζω να εισαι καλα...
(μονος σου επεσες;)
Σας βλεπω τωρα που ανοιξε ο καιρος να εμφανιζεστε οι ''εποχιακοι'' μοτοσυκλετιστες...:rolleyes:
amyroukai
01/04/2015, 11:36
Σε είδα με το χαλασμένο παπί ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρκαρισμένο στην ΕΟ, ψες το μεσημέρι, ο ένας αραχτός στη νησίδα στο κιγκλίδωμα, ο άλλος είχε ένα μπλουζάκι και καθόταν δύο τρία βήματα πίσω από το παπί και το ανέμιζε, σαν σηματοδοσία να προσέχουμε... Βρε άνθρωπΑ, γιατί βρε γλυκΙέ μου δεν βγήκες αργά αργά στα δεΞά όταν κατάλαβες ότι η μαλακία σου χάλασε και κόβει ταχύτητα παρά κόλλησες στο πιο επικίνδυνο σημείο;
Σε είδα μωρή βρωμιάρα βίδα να έχεις κολλήσει και να θέλεις κόψιμο. Γαμώ τις κωλόβιδες σου ρε γιαμάχα, από τυρί σόγιας φτιαγμένες όλες.
SHOOTER045
01/04/2015, 14:01
333412
Σε είδα να ετοιμάζεσαι, γλυκιά μου SUZY
Λαδακια φίλτρα, μπουζακια, μπαταρία, προσεχώς και πατουμενα.
Με γύρισες τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω
theofilos888
01/04/2015, 15:32
Σε ειδα ηλιε να με ζεσταινεις στη σημερινη βολτουλα....... επιτελους!!!!!! Σε ειδα κι εενα φιλαρακι προβλεπε με το gs adv στην κηφισιας να μη με αφηνεις να σε περασω. Συγνωμη που ειχα λιγο παραπανω γκαζι..... ;)
macdeath_s
01/04/2015, 16:02
To είδα και αυτό GS με γιάπης look μαζί με την σύντροφο/γκόμενα/γυναίκα ακράνοβιτς με γυαλί φυσικά αλλά τα κράνη μαντέψτε που ήταν ???
Στους καθρέφτες! Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις :P
Σε είδα νεοέλληνα ψευτόμαγκα με 100+ κιλά βλακείας πάνω σου να βρίζεις και να τραμπουκίζεις επί μισή ώρα μια φοβισμένη γυναίκα οδηγό μπροστά στα ΕΛΤΑ στην Εθν. Αντιστάσεως (Ηράκλειο) επειδή υποτίθεται ότι σε τράκαρε...
Σε είδα όμως και μετά να αποτραβιέσαι και να με χαρακτηρίζεις ρουφιάνο επειδή δήλωσα μάρτυρας της άθλιας συμπεριφοράς σου...
Κότες λιράτες είστε όταν απέναντι σας έχετε άντρες κι όχι μικροκαμμωμένες και φοβισμένες γυναίκες κάποιας ηλικίας!
SHOOTER045
02/04/2015, 14:19
Σε είδα φίλε με το μπορντω Busa να βγαίνεις απ την Έδεσσα, αλλά η θείτσα θεώρησε ότι επειδή μένει εκεί κοντά να παίρνει κόντρα τον μονόδρομο, μη κοιτάζοντας καθόλου προς τα δεξιά που ήμουν εγώ, αλλά μόνο αριστερά αφού έμπαινε στον μονόδρομο, την απεφυγες τελευταία στιγμή και κοντοσταθηκες.
Δεν το πολυσκεφτηκα την πρόλαβα και την βρήκα.
Θα κάνει πολυυυυυ καιρό να ξαναοδηγησει.
σε ειδα φιλε με το gs με το τριβαλιτσο να εισαι μονιμα σφηνωμενος αναμεσα στα αυτοκινητα και τρως το κραξιμο της αρκουδας απο τους πισω
τι βιτσιο ειναι κι αυτο ρε γαμωτο να βγαζετε βολτα με τη μηχανη στη μποτιλιαρισμενη αθηνα τα ντουλαπια της κουζινας;:confused:
επισης ειδα τους γνωστους εποχιακους σκουτεραδες να προσπαθουν να κανουν διηθηση τρεμοντας σαν ζελε:lol:
pipe_smoker
02/04/2015, 18:59
Σε είδα τριμάλακα με κοτζάμ Σκάνια βυτιοφόρο, να αλλάζεις λωρίδα τελευταία στιγμή και παραλίγο να μαζέψεις 2 αυτοκίνητα, για να μήν περιμένεις πίσω από το λεωφορείο που έκανε στάση:rolleyes:
Μάλλον σε είχαν πειράξει οι αναθυμιάσεις από τα καύσιμα που κουβάλαγες.
Σου έκανα μια ευγενική χειρονομία προτείνοντάς σου να βάλεις υπόθετο για να νιώσεις καλύτερα και να ξεθολώσεις, άνοιξα το γκάζι κι έφυγα.
Σε είδα κουτάκια...
με το ένα χέρι το κινητό στ' αφτί, με το άλλο το τσιγάρο έξω από το παράθυρο, να σφάζεις το κόκκινο.
Στην επόμενη διασταύρωση πέτυχα κι άλλον, copy-paste μιλάμε.
Αν δεν είστε τίποτα μεταλλαγμένοι -τύπου x-men- με τρίτο χέρι για το τιμόνι και προμήνυμα για το άμεσο μέλλον ώστε να μη σκοτώσετε κανέναν περνώντας με κόκκινο...
πώς κρατάτε το τιμόνι και οδηγείτε ;
Με τη π@@τσ@ σας μάλλον που είναι και μικρή και δε βλέπει το φανάρι που είναι κόκκινο. Στο δι@ολο ηλίθιοι, μου χαλάσατε το απόγευμα :moutza:
sapila racing
02/04/2015, 19:48
Σε είδα να βγαίνεις απο stop τελευταία στιγμή κι όταν ακουσες την κόρνα αντί να φύγεις παγωσες μες στη μέση.
Την εφαγες τελικά πίσω δεξια.
Με το αυτοκίνητο ήμουν οπότε όλα καλά θα το φτιαξουμε καινούριο.
Allst@rf
02/04/2015, 20:10
Σας ειδα χθες στα μεγαρα να σβουριζετε γυρω γυρω ,θυμηθηκα και ζηλεψα...
Σε ειδα και σενα συνιωρη με το απριλια να κατεβαζεις γυρολογιο και ενιωσα απανωτα ριγη στη ραχοκοκκαλια ... τι χερια εχει ο πστς...
Σε ειδα με το cb 400 να ανοιγεις και να βγαζει ντουμανι μαυριλα... ευτυχως προλαβα και σε περασα γρηγορε!
Σε είδα με το T Max στην Αργυρούπολη το μεσημερι γυρω στις 4 και στο κράνος αυτοκόλλητο moto.gr.
:beer:
macdeath_s
03/04/2015, 01:13
Σας είδα μαζεμένους σερί τρεις μέρες στη βούτα.
Σε ειδα εκπρόσωπε του νομού (Ζητά) μπροστά απο το αστυνομικό Μέγαρο, στην Λ. Αλεξάνδρας, να κόβεις τις λωρίδες κάθετα χωρίς φυσικά πρώτα να ελέγξεις αν ερχεται κανενας άλλος, μιας και οφείλουμε ολοι να σου παραχωρουμε προτεραιότητα, ώστε να κανεις παράνομη αναστροφή στο φανάρι. Αφού γλυτωσα και δεν τσακιστηκαμε, σου κόρναρα και σου εκανα νόημα μπας και καταλάβεις την παπαρια που έκανες..
Σαν γνήσιος μάγκας με ακολουθησες και με σταμάτησες για έλεγχο! Αφού ελεγξες ολα τα χαρτιά, τους αριθμούς στο μηχανάκι (παπι σε κατασταση οπως αγοράστηκε το '96 απο την αντιπροσωπεία) και στο κεντρο αν απασχολω, προχώρησες σε σωματικό έλεγχο. Λυπάμαι αλλα δεν ειμαι 15 ετών ώστε να μασησω στο μαγκιόρικο ύφος και πίστεψε με εχω πλεον σημαντικά πράγματα να κανω στην ζωη μου απο το να ασχολούμαι μαζι σας, οπως υπαινιχθηκες!
Τελος η ειρωνία για το "εργαλείο" μου, παπι μην παρεξηγηθώ, καταλαβαίνεις πως απλα αποδεικνύει το απύθμενο κόμπλεξ σου..
taisteal
05/04/2015, 15:49
Σας ειδα Λαμιωτες να σκατε μυτη με τριβαλιτσα κτλ μαλλον ερχομενοι απο Μογγολια :lol::lol:
Εχετε πολυ πλακα λεμε
Σας θαυμασαμε ολοι :lol:
Σε ειδα να χαζευεις στο κινητο σου χωρις να κοιτας που πας με το αυτοκινητο σου...
Οταν ηρθα διπλα στο παραθυρο, ειχες καρφομενο το βλεμα μπροστα & το 'παιζες κινεζα...
Θα μας πατε νοσοκομειο καμια μερα με αυτα τα κ@λοκινητα...:rolleyes:
2stroker
07/04/2015, 00:05
σε ειδα την κυριακη το βραδυ τριμαλακα με το ktm να πηγαινεις ταπα να ξεφυγεις απο τους ζηταδες στο πεζοδρομημενο κομματι της ερμου το οποιο ηταν φουλ απο πεζους!σε ειδα και σενα μαλακα ζητα να τον κυνηγας!Αστον το μαλακα να φυγει να μη σκοτωθει κανενας πεζος.Σοβαρα τωρα η ταχυτητα που πηγαιναν και οι δυο ηταν πανω απο 80χλμ.ετσι και επεφτε ο τυπος με το ktm θα πεφτε και ο ζητας.Με τοσο κοσμο φανταζεστε τι θα γινοτανε!
KostRider
10/04/2015, 15:32
Σε είδα με το duccati, με σαμάρια και τη γυναίκα σου, με ασορτί κράνη..σε είδα κι εσένα με το gs και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!
Σε είδα καψερή αλυσίδα να έχεις κρεμάσει σήμερα που είπα να καθαρίσω λίγο τη μηχανή και τώρα κατάλαβα γιατί όλη τη βδομάδα κοπάναγε σα τρελλό στις αλλαγές το κιβώτιο....
amyroukai
10/04/2015, 19:53
Σε είδα με το duccati, με σαμάρια και τη γυναίκα σου, με ασορτί κράνη..σε είδα κι εσένα με το gs και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!
Αν λες εναν τουρκο με στοκ τριβαλιτσο στο λευκο hyper, ειδωθηκε επισης. ξεχωρισε εντονα στη θαλασσα των μαγκια κλανια ακρανωσια ημεδαπων...
KostRider
10/04/2015, 22:45
Αν λες εναν τουρκο με στοκ τριβαλιτσο στο λευκο hyper, ειδωθηκε επισης. ξεχωρισε εντονα στη θαλασσα των μαγκια κλανια ακρανωσια ημεδαπων...
Όχι, είχε μόνο μαλακά σαμάρια πλαϊνά και ήταν κόκκινο..που τον είδες αυτόν;
amyroukai
11/04/2015, 09:01
Όχι, είχε μόνο μαλακά σαμάρια πλαϊνά και ήταν κόκκινο..που τον είδες αυτόν;
Πειραια, λιμανι.
KostRider
11/04/2015, 14:47
Πειραια, λιμανι.
Εγώ τον είδα στο Καρπενήσι..άλλος ήταν..
macdeath_s
11/04/2015, 22:25
Σας είδα μαζεμένους στην ανάβυσσο. Όλοι κράνος και πολλοί μπουφάν επίσης :beer: από μοτόρια 690 duke, Street/speed triple σε ωραία χακί πορτοκαλί χρώματα, GS800 και κάτι ss που δεν κτλβα τι είναι.
Σε είδα στο τσακ και τη γλύτωσες "ασχετε ποδηλάτη", 11 χτες το βράδυ στην αριστερή λωρίδα στη Λαυρίου με το αυτοκίνητο, πήγαινες ανάποδα στην ίδια λωρίδα, δίπλα στο στηθαίο με το ποδηλατάκι σου, στη μέση της λεωφόρου. Εγώ δεν σε σκότωσα από τύχη, ελπίζω να είχες την ίδια τύχη και παρακάτω.
WTF :confused:
Σε είδα κ@ρ..λα πασχαλιατικα να περνάς χύμα στοπ και να με πετάς κάτω... Ευτυχώς με γλύτωσε το κράνος και το μπουφάν! Η μηχανή όλο το μπροστινό στραβωσε... Βγηκατε παλι κωλοζωα...
zannisvel
13/04/2015, 20:15
Σε είδα Αριστιδη στο Σούνιο και χάρηκα που τα είπαμε για λίγο. Σε έψαχνα μετά μήπως ερχόσασταν για ψαράκι στο Λαύριο που πήγαμε μετά αλλά δε σε έβρισκα.
:beer::beer:
AristidisZ
13/04/2015, 20:17
Σε είδα Αριστιδη στο Σούνιο και χάρηκα που τα είπαμε για λίγο. Σε έψαχνα μετά μήπως ερχόσασταν για ψαράκι στο Λαύριο που πήγαμε μετά αλλά δε σε έβρισκα.
:beer::beer:
και εγώ χάρηκα πολύ που σε πέτυχα Ζαννή :beer:
αφού σου είπα ότι είχα πιει καφέ βρε, άρα ήμουν για φευγιό, αυτά τα λένε επιτόπου ;)
zannisvel
13/04/2015, 20:30
και εγώ χάρηκα πολύ που σε πέτυχα Ζαννή :beer:
αφού σου είπα ότι είχα πιει καφέ βρε, άρα ήμουν για φευγιό, αυτά τα λένε επιτόπου ;)
Μετά το αποφασίσαμε και 'μεις. Κάτσαμε στο Cafe εκεί αλλά δεν ήρθε κάνεις να πάρει παραγγελία και φύγαμε σε 10 λεπτά.
amyroukai
13/04/2015, 20:59
Σας ειδα μικρα απαραδεκτα γιδια να γυρνατε στο μαντρι.
Ηθελα να ηξερα, αληθεια. Αφου σκιζεστε να φυγετε, να το σκεφτειτε για μονιμακι;
Αφου γ@μιοσαστε σφηνα αριστερα δεξα-λεα-οτιμλκιαναναι για να μπειτε πρωτοι στην Αθηνα, αρα τη γουσταρετε, μην ξαναβγειτε κιολας;
Ουρτ γκιτ γκιτ μοΥσκαροι.
Εσυ γρια με τον αλλο ψοφιο διπλα και το ασημι σενταν που μεσα σε ολη τη βλακεια που σε δερνει βγηκες και σε λαθος εξοδο και κοκκαλωσες καταμεσις του δρομου (στανταρακι εβαλες οπισθεν για να ξαναβγεις ΕΟ) σου αξιζει ειδικο βραβειο. Θαψιμο με το σενταν και χωρις μαρκαρισμα στο που. Ελπιζω να μην αφηνεις απογονους.
macdeath_s
13/04/2015, 21:04
Σε είδα με το ασπροκόκκινο Multi προς Ανάβυσσο. Πανέμορφο.
Σας ειδα ολους τους ακρανοτους σημερα... Αργησατε φετος να βγειτε...
spyrakos35
14/04/2015, 19:41
Σας ειδα
Δυο κατιμια 990 στην εθνικη
Ενα τζιες 1200 και ενα φειζερ 600 στο Καρπενησι
Ενα τζιες 800 και ενα βεστρομ 650 προς Προυσσο
KostRider
14/04/2015, 20:16
σε ειδα κ@ριολα,να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο,για να κανεις τη δουλεια σου,ακριβως απ'εξω απο εκει που σε βολευε,περασε η τροχαια,μια,δυο εβαλε σειρηνα και την τριτη,σε κλεινει και αρχιζει και σε γραφει..τι να το κανεις που ηρθες για να φυγεις,τη λυπητερη την εφαγες...
macdeath_s
15/04/2015, 13:03
Σας είδα σήμερα στο μοσχάτο να σταματάτε μόνο μηχανάκια (άσχετο κόσμο τελείως - θα μου πεις ο κλέφτης δεν φωνάζει - αλλά και ο κουστουμάτος, προβλεπέ ή ο παππούς με την πάπια φωνάζει ?) και άκουσα να λέτε ότι ψάχνετε κλεμμένα. Εύγε που ευαισθητοποιηθήκατε αλλά δυστυχώς έτσι δν το κόβω να βρίσκετε ούτε βίδα κλεμμένη.
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό να έχεις κολλήσει (ένα μήκος μοτοσικλέτας και αν) με το ER6 πίσω από το λεωφορείο και να πηγαίνεις...
Αν δεν την παλεύεις με την πρωινή ψύχρα, ντύσου καλύτερα.
:eleison:
Σε ειδα κουκλα σημερα στην γεφυρα ροσινιολ Kawa Ninja 900 με Billet 6 πιστονες....
καλους δρομους
Σε ειδαι και εσενα κλαρινογαμπρε στο ποταμι, παπι 50αρι (!!!) εθνικη ξεκρανωτος, γυαλι ηλιου και το χερι στην τσεπη (sic) να σερνεσαι και τα αμαξια απο πισω να σε βριζουν δικαιως!!!
Γεμισε ο τοπος μ@λ@κες με διτροχα....
Σε είδα προχτές GS800 στα διόδια Σχηματαρίου να προσπαθεί να σε καβαλήσει ένα saab aero. Θεϊκή στιγμή όταν ο οδηγός του saab για να επανορθώσει έκανε όπισθεν.... Οτιδήποτε κυκλοφορούσε σε απόσταση ενός μέτρου από το saab κινδύνευε!
Σε είδα και σένα κόπρε να μπαίνεις σε pause μες στη μέση του δρόμου και να ψάχνω διέξοδο. "Ταργκετ φιξεισον" και αντιπανικ braking πήγαν για ούζα. Έπρεπε να βγω αντίθετο για να το γλιτώσω. Τελικά σου ξούρισα λίγο ουρά. Τόσοι φιλόζωοι γιατί δεν τα μαζευουτε?
amyroukai
16/04/2015, 12:08
Σε είδα κοπελιά να με πλησιάζεις, ψηλή, όμορφη, καλοντυμένη και όντας διπλοπαρκαρισμένος όταν μου είπες "με συγχωρείτε" νόμιζα ότι σε είχα κλείσει. Μετά που έβαλες τα κλάμματα και ζητούσες "ότι μπορώ γιατί ψάχνεις για δουλειά και πεινάει το παιδί στο σπίτι" έμεινα χαζός... Ρε γαμώτο ή έχουν γίνει εξαίρετοι ηθοποιοί μερικοί γύρω μας για το μεροκάματο ή πραγματικά οι "μεσαίοι" έχουν φτάσει σε πρωτοφανή σημεία. Έχω σοκαριστεί.
Είδα εγώ όμως έναν ωραίο μαύρο 800άρη Τιγρη σήμερα ίδιο με τον δικό μου. Πήγα δίπλα και χαιρετηθήκαμε με το παληκάρι και βλογήσαμε τα γένια μας (τι ωραία μηχανάκια που έχουμε, πόσο ευχαριστημένοι είμαστε κλπ) τα γνωστά....
amyroukai
17/04/2015, 11:52
Σε ειδα γαλαζουλι μπαντιτ αεροψυκτο με τα χρυσα usd μπροστινα, στηλες ολυμπιου διος... :)
Σε ειδα με το βαραντερο σου ..............
Καταμεσημερο με προβολακια αναμμενα,καγκελα παντου και βαλιτσακια κρεμμασμενα απο αυτα (μπρος-πισω),βαλιτσα και δεν συμμαζευεται καμμαρωτος να μας επιδεικνυεις την αστραφτερη μοτο σου.
Μπραβο φιλε μου και εγω αν γυρναγα απο το μακρινο Τρικαλισταν ετσι θα καυχιομουνα.............
theofilos888
17/04/2015, 14:47
ειδα με το καπονορντ στην κηφισιας να ερχεσαι απο το τρικαλισταν μιτινγκ 2015. Φουλ προβολακια καγκελα και σακιδια. Σε ειδα και σενα με το cbf να εισαι εξαιρετικα σβελτος αλλα ημουν πιο σβελτος. Καλο μεσημερι.....
Σε έιδα busa χθες, ολοκαίνουργια, χωρίς πινακίδα να στρίβεις στο ποτάμι στην έξοδο από Πειραιά, ο αναβάτης ΟΛΑ τα λεφτά:
φουλ προβλεπέ, κράνος arai, μπουφάν dainese δερμάτινο, γάντια και....βερμούδα με πολύχρωμο σανδάλι!!!!!!
Μου έφτιαξες την μέρα :bawl:
amyroukai
17/04/2015, 17:38
Σε έιδα busa χθες, ολοκαίνουργια, χωρίς πινακίδα να στρίβεις στο ποτάμι στην έξοδο από Πειραιά, ο αναβάτης ΟΛΑ τα λεφτά:
φουλ προβλεπέ, κράνος arai, μπουφάν dainese δερμάτινο, γάντια και....βερμούδα με πολύχρωμο σανδάλι!!!!!!
Μου έφτιαξες την μέρα :bawl:
Σημερα μεσημερακι, ο γιαπης με το λευκο μπουσα, το λευκο polo shirt με τον γιακα σηκωμενο, κουναμενος σειναμενος με 100-110 για να μην φυγει το γυαλι. ισε πωλι ορεως, ιμε μπλοκ κανε με αντ φιλαρακι.
Σε είδα Τόλη με το υπηρεσιακό στο Μικρολίμανο αλλά μάλλον δε με καταλάβεις καθότι ήμουν με το ταξί
Τώρα που το έγραψες σε κατάλαβα. Είδα έναν που έβγαλε το χέρι και το κουνουσε.
Σε είδα μωρέ βλαμμένε στο αμάξι σου,δεν φτάνει που έκανες πέρα δώθε στον Κηφισσό,το κινητό δε το άφησες στιγμή...αλοίμονο μη χτυπήσεις κανα κακομοίρη...
Σε ειδα με το παπακι να οδηγας στελνωντας μηνυμα με το κινητο...:confused:
Παλι καλα που προλαβες να το φρεναρεις και να μην κολλησεις στον μπροστινο...ειναι αυτονοητο οτι δεν ειχες κρανος...
Βγηκαν παλι οι ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ 2τροχοι!!:D
amyroukai
17/04/2015, 20:28
Τώρα που το έγραψες σε κατάλαβα. Είδα έναν που έβγαλε το χέρι και το κουνουσε.
Tdm και vstrom παρεακι ησουν;
macdeath_s
18/04/2015, 02:32
Δυστυχώς σε είδα από μακρυά και στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω γιατί αν το έκανα μάλλον θα σου έκανα παρέα στη ΓΑΔΑ τώρα. Πιθανόν και να τους προκάλεσες για να σε κυνηγούσαν (εθελοτυφλώ και κάνω το συνήγορο του διαβόλου... ποιού διαβόλου δλδ αυτός είναι τπτ μπροστά σε όσα έχουν κάνει οι συγκεκριμένοι) αλλά όπως και να χει δύο να κοπανάνε έτσι έναν δεν δικαιολογείται ότι και να έκανε. Στο βίντεο που είδα πριν λίγο βέβαια ακούγεται ένας (ανώτερος τους μάλλον) να τους κράζει. Αριστερή γραμμή για το θεαθήναι.
Εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=YtS75qheAiY) όσοι θέλετε να καταλάβετε γιατί μιλάω. Δυστυχώς (ευτυχώς όμως για το παιδί) αυτά δεν είναι τπτ και έχουμε δει και πολύ χειρότερα, αλλά όταν το βλέπεις live πιστέψτε με είναι πιο ωμό από ότι φαίνεται σε ένα βίντεο.
Tdm και vstrom παρεακι ησουν;
TDM & TDM.
kouremenos
18/04/2015, 17:25
Ίσα που προλαβα και χαιρετησα μαυρο gsxr εχθες το πρωι (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ),
εγω γυρνουσα απο Σουνιο εσυ πηγαινες ...
Καλες βολτες σε ολους τους οικογενειαρχες με τις πολυ πρωινες βολτες ,πριν ξυπνησει ολη η οικογενεια !!!
Σε είδα και δεν πίστευα τα ματάκια μου...
Σε κεντρικότατο μονόδρομο στο Ρέθυμνο με δύο ολόκληρες λωρίδες -και την ώρα που περνούσαμε χωρίς να έχει διπλοπαρκαρισμένα και άλλα εμπόδια- πήγες να με χτυπήσεις 3 (ΤΡΕΙΣ) φορές όταν ήρθα σχεδόν δίπλα σου από αριστερά. Τη μία έκανα πιο πέρα χωρίς ευτυχώς να βρω πεζοδρόμιο, τις άλλες δύο φρέναρα δυνατά (ήμουν με το κουτί και δεν ήταν κανένας πίσω μου). Με κόρνες και φωνές δεν καταλάβαινες, τίποτα αλλά συνέχιζες τα ίδια. Στην αρχή σε πέρασα για κανένα τσογλάνι που δεν ήξερε να οδηγάει αλλά μετά είδα ότι ήσουν γυναίκα, νορμάλ θα έλεγα και δε φαινόσουν και αρχάρια. Πού έχετε το μυαλό σας γμτ, που ούτε η κόρνα δε σας το επαναφέρει στο δρόμο ;;; Συνέλθετε μην έχουμε άλλα χειρότερα ! Όταν οδηγάμε έχουμε το νου μας στο δρόμο. Όλα τα άλλα, άλλη ώρα...
Σε ειδα "μαστορα" να δοκιμαζεις τις μοτο(πελατων..) ΧΩΡΙΣ κρανος βολταροντας σε ολη την πατρα...
Σε ειδα και εσενα ιδιοκτητη καταστηματος αξεσουαρ-ανταλλακτικων μοτο να βολταρεις ΧΩΡΙΣ κρανος...
Σε ειδα και εσενα αστυνομικο αγορι να κυκλοφορεις ΧΩΡΙΣ κρανος με το παπακι σου και με το κινητο στο χερι(εν ωρα εργασιας ομως θα μαδαγες κανεναν αλλον αν τον σταματαγες στο ιδιο στυλ με εσενα Που#@$ρα...)...
Υ.γ.Ωραιο παραδειγμα ολοι σας και εχετε παρε δωσε με μοτοσυκλετιστες παναθεμα σας...
Eversman
20/04/2015, 13:58
Σε είδα τροχαλία στροφάλου ... να προσπαθώ να σε λύσω και να σπάει ο αντάπτορας+καρυδάκι με το αεροπίστολο :eek:. Σταμάτησα κάθε προσπάθεια, αφού το επόμενο στάδιο ήταν ή ζόρισμα και σπάσιμο της βίδας μέσα στο στρόφαλο(:priest:) ή κόντρα με αλυσίδα και άλλη τροχαλία.
Γ@μώ τη βόρεια Αλεμάνια σας,γ@μώ. Όλοι οι άλλοι βάζουν τάπα στο σασμάν, για κόντρα στο βολάν, εσείς μασίφ χυτό αλουμίνιο.
amyroukai
20/04/2015, 16:25
Σε βλεπω ποση ωρα τριβλακα με.το 5πορτο crv, hrv το στο καλο ειναι το μπλε παπαρι που οδηγεις. Σφηνες, χαζοχωσιματα, εισαι μονιμα ενα δυο αυτοκινητα μπροστα μου. Το.μονο epic που γραφεις.φαρδυ πλατυ πισω ειναι η βλακεια που σε δερνει.
macdeath_s
20/04/2015, 22:42
Σε είδα σήμερα στη ποσειδώνος με το GSXR να χεις όρεξη για ανοίγματα. Το χάρηκα γιατί πήγαμε ωραία (αν και βγήκα αρκετά εκτός δρόμου), γιατί φόραγες εξοπλισμό και γιατί χαιρετηθήκαμε στο τέλος. Στη στροφή βρήκε κάτω το πόδι και κατέβασα ταχύτητα πάνω που θελε ανέβασμα τα χρειάστηκα εκεί :nono:
Aν διαβάζεις ξαναχαιρετώ :beer:
GiorgosLa
21/04/2015, 19:46
Σε είδα χτες το απόγευμα να περνάς απ τα μέρη μου, φορτωμένος για βολτάρα, και να πίνουμε καφεδάκι. Χάρηκα που τα είπαμε. (πρώτος συμφορμίτης life) Να περάσεις καλά και στο γυρισμό, πάτα καμιά κόρνα.
334242
GIXXERAKIAS
22/04/2015, 11:06
Σε είδα σήμερα στον Πειραιά με την καλό συντηρημένη αφρικάνα σου, δυσκολευόσουν με το πλοίο της αγάπης και ήρθα δίπλα σου χαριτολογωντας πάντα ....
-Βαρύ το όχημα σε βλέπω δυσκολεύεσαι, κάνουμε τράμπα; (Με το σκούτερ της δουλειάς εγώ )
-Ξέχασε το μου λέει (νομίζοντας ότι δεν έχει ενοχληθεί και απλά φεύγει )
Παρκάρω πιο κάτω και τυχαίνει να παρκάρει κοντά και αυτός. Μπαίνω σε μια δουλειά στα ΕΛΤΑ και βγαίνω. Έρχεται με ύφος χιλίων καρδινάλιων λέγοντας
-Ξέρεις εσύ από μηχανές, τι είσαι μηχανικός;
-(χαριτολογωντας πάντα εγώ με χαμόγελο νομίζοντας ότι κάνει πλάκα ο τύπος )Δεν είμαι μηχανικός αλλά κατι ξέρω...
-Αν δεν ξέρεις πολλά μην μιλάς. ....
-.... (κόκκαλο εγώ) Σοβαρά τώρα στράβωσες ;Πλάκα έκανα.
-(φεύγοντας αυτός )Τίς πλάκες σε αυτούς που ξέρεις....
-Περίμενε να σου πω λίγο. ...
-.... (φεύγοντας )
Συμπέρασμα. ...πέτυχα τον μαλακά της χρονιάς. Καλημέρα μας.
zannisvel
22/04/2015, 11:18
Σε ειδα χθες βραδυ να νομιζεις οτι οι γραμμες του προαστιακου ειναι ραμπα και εσυ ο Evel Knievel.
Τελικα δε σου βγηκε και πολυ καλα.... :moutza: Σηκωσε σουζα αντι να πηδηξει, και εσυ το χασες απο τα ποδια σου. Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι πως δε χτυπησες τη κεφαλα σου αφου ουτε κρανος φορουσες. Πηγες να το σηκωσεις και το κακομοιρο εσταζε λαδια. Εισαι πολυ τυχερος που δε καρφωθηκε σε κανενα αυτοκινητο να εχεις να πληρωνεις και αυτο.
Τι να πω..... Κινδυνευουμε απο παντου.:priest:
Σήμερα στην Κύμης 2 παρά κάτι ψιλά... ασημί zx6r η 636.. δεν το είδα καλά...(ήμουνα με την γκρί μπέμπα) αν είσαι από εδώ μέσα στείλε ένα μήνυμα.
στρίψαμε μαζί στο φανάρι και ανοίξαμε λίγο στο ανέβασμα....ήσουν σαφώς γρηγορότερος αλλά είχε την πλάκα του....
Μάλλον δεν περίμενες να μπεί και κάποιος άλλος έτσι μαζί σου στην στροφή.......Καλούς δρόμους....
Είδα, και τι δεν είδα σήμερα...
Είδα κατ' αρχήν καράφλα γύφτο σε μικρό σκούτερ με:
1. Το κράνος στο δεξί αγκώνα
2. Το κινητό στο αυτί με το αριστερό χέρι
3. Τσιγάρο στο στόμα
και...
4. Σκύλο ανάμεσα στα ποδια του!!!!
Είδα και ένα νούμερο με μαύρο μεταλλικό γερμανικό κράνος του Β ΠΠ που οδηγούσε μισοξαπλωμένος προς τα πίσω και τα χέρια κάπως ψηλά ένα σκούτερ με σακάκι και τζην!!!
Τι να πω πια...
Σε είδα να έχεις σταματήσει το αυτοκίνητο στην αριστερή της Κηφισίας και να είσαι έξω περιμένοντας, προφανώς, την οδική.
Είχες πάρει αυτό το πτυσσόμενο τρίγωνο που το φτιάχνει κανείς μόνος του και αντί για τρίγωνο είχες φτιάξει ένα ωραίο μεγάλο κόκκινο L,
το οποίο στερέωσες μεταξύ προφυλακτήρα και δρόμου. Τελικά, οδική ή το δάσκαλο περίμενες; :lol:
Εγώ πεζός και σας είδα όχι μόνο να μην πατάτε φρένο αλλά να μη σηκώνετε καν το ποδαράκι σας από το γκάζι και να πάτε να με βάλετε κάτω από τις ρόδες σας:
α) γέρος, ηλικιωμένος (ό,τι ήσουν τα 'χες πάντως τα χρονάκια σου) με φορτηγάκι,
β) νεαρός trendy-boy με κούρσα και ήμουν και πάνω στη διάβαση πεζών.
Επιεικώς: Να πάτε στο διάολο και οι δυο !
Σε είδα χθες ασημί σάξο στην Έλληνος να μην φρενάρεις καθόλου στο φανάρι και να εμβολίζεις το παλικάρι με το μπέβερλι. Ευτυχώς ήταν ψηλέας και έχασε απλά το μηχανάκι από κάτω του και στάθηκε όρθιος. Το δε μπέβερλυ άρχισε να κινείται κανονικά χωρίς τον αναβάτη του πάνω του και να έρχεται κατά πάνω μου. Χεσμεντέν λέμε! Καλά που δεν την παλεύουμε με τα οδηγούμενα οχήματα, θα έχουμε και τα άνευ οδηγού να φοβόμαστε. Ρε μπας κι έχω μαγνήτη και τα τραβάω τα ατυχήματα??
Σε είδα αθεόφοβε με το μαύρο σου daytona ( ; ) , 2κάβαλο με την κοπελιά, χωρίς κράνος απόγευμα στην α.ο με κερασάκι την κάλυψη της πινακίδας σου με μια σελίδα Α4 για τα ραντάρ. :redcard:
GiorgosLa
23/04/2015, 08:58
Σε είδα με το V-MAX να κατεβαίνεις «σβηστός» τον μπράλο προς εθνική. Όλοι στο βενζινάδικο και στο καφέ, γύρισαν να δουν τι ακούγετε. Δεν ξέρω αν είχες τους λόγους σου, ήταν αστείο να ξέρεις και οπτικά και ακουστικά. Αν ήταν για οικονομία, πόσο γλίτωσες?
Σε ειδα στην Αγ.Θωμα, με το varadero στην ακρη και με ασθενοφορο και περιπολικο... ολα καλα μαλλον:look:
Σε ειδα ξαπλα στην ΑΟ στην Παναγιτσα με το BMW GS650 σου....
σηκωθηκες με την βοηθεια μας αλλα κουτσαινες....και πονουσες....
ελπιζω να μην εχεις κατι σοβαροτερο απο μωλωπες...
sotostzav
23/04/2015, 15:22
Σας ειδα καγκουρακια μου γλυκα και ακρανωτα με 2 παπιους υπερτουμπανους (z και μαλλον crypton x το αλλο) στην Καβαλας να στηνεστε στο φαναρι πρωτοι και να ανοιγετε (σαν χιλιαρια φυγανε και τα δυο :eek:)..Αυτο που δεν ειδατε εσεις ομως ηταν τον ζητα που ακολουθουσε,με αποτελεσμα στο επομενο φαναρι να σας τσιμπησει αμφοτερους...
sapila racing
24/04/2015, 08:37
Σας είδα red Arrows σήμερα το πρωι πανω απο την ΕΑΒ, 9 αεροπλάνα σε σχηματισμό ρόμβου.
Μου φτιάξατε τη μέρα. :beer:
Σε είδα με το vstrom και τα προβόλια κάπου κοντά στην Ελευσίνα, προβλεπόμενος. Έπαιξες τα φώτα μα είχα καρφωθεί στα προβόλια κι αρχικά δεν κατάλαβα πως χαιρετούσες. Ελπίζω να πρόλαβες να δείς το χέρι μου να σηκώνεται...:wave2:
Καλούς δρόμους...:beer:
congate7
25/04/2015, 11:35
Σας είδα να πίνετε την καφεδάρα σας Οινόη. Ένα ADV και ένα V-Strom ήταν σίγουρα τα άλλα δεν τα πρόσεξα.
Σταμάτησα, πήρα τσιγάρα και δεν χαιρέτησα :a7:
σε ειδα freco στην εκθεση στο γκαζι να χαζεύεις ιταλικη μπανιερα.... :p
amyroukai
25/04/2015, 21:31
Σε ειδα, "σεβασμιε" να κανεις πως δεν με ειδες. Once karagiozis, always karagiozis...
Σε είδα "καθαρούλη" για να μην αφήσεις στο αυτοκίνητο το χαρτάκι από το σιροπιαστό που έφαγες μαζί με το γυναικάκι σου, να το πετάς στο δρόμο. Στο είπα, χαμογέλασες και πήγες να ξεπαρκάρεις να φύγεις.
Δεν σε χάλασε που στο επέστρεψα από το ανοιχτό παράθυρο.
:wave2:
Billymuse
26/04/2015, 18:58
Ωραία μέρα σημερα για μπόλικα χιλιόμετρα ;)..
αλλα γαμω τα ποδηλατα σας..δε φτάνει που πάτε σαν το κοπάδι οπως ναναι...κάθεστε και δίπλα και μιλάτε χαλαρα...
ερε κλωτσίδια που πρέπει να φάτε..
Σας ειδα ολους να βολταρετε σημερα...Σας ειδα χωρις κρανος, σας ειδα να περνατε με κοκκινο...
Τελικα τι ειδα; Κλασικα πραγματα...:look:
papafontas
26/04/2015, 18:59
Σε είδα με το αγροτικό να μπαίνεις αντίθετο ρεύμα να προσπερνάς 5 αυτοκίνητα και να κάνεις σφήνα στην στροφή μέσα στο λιμάνι της Χίου
σας ειδα να σκατε σε παραλιακο καφε σημερα το απογευμα δυο παλικαρια ο ενας με ducati monster 1200(μας αρρωστησες) και ο αλλος με το νεο ktm 1050 με κρανακι μπουφανακι και οι δυο...ειστε ωραιοι και τ μοτορια σας ακομα πιο ωραια :beer: :beer: