PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21

billyz555
20/11/2015, 07:47
Καλημέρα και από εμένα. Παιδιά σας διαβάζω πόλους μήνες είναι Νέος Οδηγός, πήρα το δίπλωμα τον Ιούνιο αν και 35 χρόνον τώρα είπα να κάνω το όνειρο μου. Οδηγαω ένα v storm του 7.
Λοιπόν σήμερα το πρωί πρώτη φορά παραλίγο να γίνει η στραβή από βλάκα που πετάχτηκε από στον σε κεντρικό δρόμο. Δεν έπεσα επάνω του απο τύχη και από το abs που μου επέτρεψε να κάνω ελιγμό μπλοκαρισμενος. Το αποτέλεσμα μου κόπηκαν τα πόδια από τον φόβο μου λόγο της απειρίας μου.

ε

pektis
20/11/2015, 08:42
Σε ειδα με την vespa scooter να πηγαινεις με καμια 80-90 χιλ. και με το κρανος στον αγκωνα πρωι πρωι... καλα ρε π@υστη μου, με 13 βαθμους πρωινιατικα δεν κρυωνετε να το φορεσετε το ριμαδι?...:rolleyes:

Hayate
20/11/2015, 09:00
Σε είδα παλικάρι με το Super Duke να ζμπρώχνς στην Αλιπέδου 9:30 το πρωί.....Καλά ξεκίνησε η μέρα σου....

congate7
20/11/2015, 19:49
Σε είδα που το έκανες σμπαράλια το κουτί σου αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
Επειδή το ατύχημα συνέβη στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θήβας το γράφω να το δουν οι βολτάροντες προς τα κει το Σαββατοκύριακο. Μετά την ταβέρνα Καραούλι ΠΟΛΥ προσοχή γιατί είναι γεμάτος ο δρόμος άμμο και χώματα στις στροφές από τη στούκα. Από τις ευθείες δεν έχει κάτι μέχρι τώρα.

amyroukai
20/11/2015, 19:51
Σε είδα ταρίφα να περνάς ΠΟΛΥ χαλαρός με κόκκινο και να σταματάς σχεδόν πάνω στο γόνατό μου...

Σε είδα κοπελιά με το ροζάκι κρανάκι και το ER6 να οδηγείς και να SMSάρεις. Να ουμ.

chester24
20/11/2015, 20:20
Σε ειδα Ακη Τρεβορ σημερα το πρωι να μανουβραρεις το κουτι της δουλειας.. :D

omega
20/11/2015, 21:27
Σε είδα σούζα στην πλατεία το πρωί...σούζα και το μεσημέρι.Η κουστωδία των ακράνωτων,με τις ελεύθερες εξατμίσεις από πίσω να ακολουθεί. Όλοι με το ... δίπλωμα στο πορτοφόλι πρέπει να είσαστε. :(

Καλά κάνετε.Έτσι μάθατε,έτσι κάνει το 95% γύρω σας,έχετε και τους ανεύθυνους στο σπίτι να σας νταντεύουν.

Ακούστε καμιά σωστή κουβέντα κι ελάτε στα ίσια σας γιατί ότι ξεκινάει και συνεχίζεται στραβά.. στραβά θα "αρμενίζει" μια ζωή και είναι κρίμα.

Διάθεση υπάρχει από μέρους κάποιων,αναζητούνται καλά αυτιά και καλή σύνδεση με κεφάλι μπας κι αλλάξει ρότα το "καράβι".

KostRider
20/11/2015, 21:29
σε είδα οδηγέ του οχήματος έκτακτης ανάγκης της νέας οδού,να σταματάς για να βοηθήσεις τον φίλο που του χαλασε το μηχανάκι και να μας λες ότι είσαι κι εσύ μηχανόβιος και άλλαξες μέχρι στιγμής 13 μηχανές!!! Δυστηχώς η ζημιά του φίλου ήθελε συνεργείο και επέστρεψε στην έδρα με την οδική κι οι υπόλοιποι συνεχίσαμε την εκδρομή..την επόμενη φορά φίλε Γιώργο και με άλλη μηχανή... :beer:

amyroukai
20/11/2015, 22:54
Σε ειδα να έχεις βγάλει το γιο τσάρκα το βραδι. Φυγατε απο το μαγαζί, πρώτη κίνηση κρανος. Μπραβο σου!!! Ειδικά σε μια πόλη που κρανος δεν φοράει κανείς.
345882

congate7
20/11/2015, 23:24
Σε είδα που το έκανες σμπαράλια το κουτί σου αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
Επειδή το ατύχημα συνέβη στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θήβας το γράφω να το δουν οι βολτάροντες προς τα κει το Σαββατοκύριακο. Μετά την ταβέρνα Καραούλι ΠΟΛΥ προσοχή γιατί είναι γεμάτος ο δρόμος άμμο και χώματα στις στροφές από τη στούκα. Από τις ευθείες δεν έχει κάτι μέχρι τώρα.

live ενημέρωση: 10 ώρες μετά το ατύχημα τα χώματα είναι ακόμα, εκεί σε τυφλό σημείο και χωρίς κώνους ή κάποια προειδοποίηση και ας ήταν εκεί η αστυνομία και η πυροσβεστική

amyroukai
21/11/2015, 01:45
Σε είδα... μάλλον είδα τα κόκκινα κερατάκια και λέω έχει πλάκα.
Και είχε!!! Bart lal. LOL και πολλά ομιτζι. Πόσες αναμνήσεις από τότε... Ιδιος ο ατιμος, σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω του.

dimmie_72
21/11/2015, 10:14
σε είδα οδηγέ του οχήματος έκτακτης ανάγκης της νέας οδού,να σταματάς

... πίσω μου με τους φάρους αναμμένους μόλις σταμάτησα τέρμα δεξιά (όχι σε ρεύμα κυκλοφορίας), βγαίνοντας από επαρχιακό στον Ε75 για να φορέσω τα γάντια.
Σου κάνω νόημα "έχουμε τπτ"; και μου απαντάς με νεύμα καθησυχαστικά.
Απορημένος συνεχίζω να τακτοποιώ κάποια πράγματα (καβάλα πάντα), να βγάζω το gps από το tankbag και να το ρυθμίζω, εσύ εκεί με τους φάρους πίσω μου και λίγο αριστερά σχεδόν στα όρια του αριστερού ρεύματος.
Καταλαβαίνω απ τον καθρέφτη ότι η στάση δεν αφορά κάποιο άλλο λόγο, σε ρωτάω "τι συμβαίνει"; και μου απαντάς "σε προστατεύω".

Δεν ξέρω περί Μπόμπολα, τιμές διοδίων κλπ, πάντως πολλά :a012: και ευχαριστώ :)

Σημείωση: επειδή βλέπω παίρνω πολλά μνμ από Αθηναίους κυρίως για το συγκεκριμένο περιστατικό, να σημειώσω ότι η έξοδος από μεγάλο επαρχιακό δίκτυο στον Ε75 δεν έχει σχέση με την έξοδο από την Αττική οδό π.χ. στη Ν.Ε.Ο. Υπάρχει συνήθως ρείθρο πεζοδρομίου, Λ.Ε.Α και πολλές φορές χώρος προσωρινής στάθμευσης.

pektis
22/11/2015, 07:53
Σε ειδα με το busa να πηγαινεις με 150-160, προσπερνωντας επικυνδυνα φοροντας φορμες... παλι καλα που φορουσες κρανος!:look:

afortistos
22/11/2015, 12:24
Σε ειδα ντελιβερα να πεταγεσαι απο το στοπ κ οταν ειδες τα φωτα απο το αμαξι να παγωνεις σα τα κουνελια.προσοχη στα βασικα τουλαχιστον...

BoSS_Man*
22/11/2015, 14:45
Σε ειδα εχθες να περπατας νευρικα, να φωναζεις αλλα ντι αλλων και να το πεζεις καμποσος με τα χερακια σου τα ανοιχτα και να μπανεις στο αυτοκινητο, ησουν μεθυσμενος και σπινιαροντας πηγες να παρεις τον αλλο φιλο σου τον μεθυσμενο, τυχερος εσυ που δεν υπαρχει κρατος για να σε σταματησει απο αυτο που κανεις και ατυχος αυτος που θα πεσεις πανω του.

Εγω δηλαδη και οι αλλοι που αφηνουμε το οχηματα μας οταν παμε να διασκεδασουμε ειμαστε μαλακες να φανταστω;

dimmie_72
22/11/2015, 15:50
Τυχαίο παράδειγμα σε πόλη χώρας με αυξημένο το αίσθημα της μη οδήγησης μετά την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και "δυστυχώς" στενά επιτηρούμενη αστυνομικά με πολλές κάμερες:

Συνάδελφος σε έξοδο από μπαρ δεν παραπαίει (έχει πιει όμως) και κακώς αποφασίζει να μετακινηθεί με το αυτοκίνητό του. Στη διαδικασία εκκίνησης του σβήνει, προφανώς γιατί δεν ήταν και 100% ικανός να χειριστεί τη διαδικασία.

Σε χρόνο μερικών δευτερολέπτων έχει περικυκλωθεί από περιπολικά, χειροπέδες (!!!), ... εγκλεισμός, αυτόφωρο και την επόμενη δικαστήριο πράγμα που δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί μας.

Δεν είναι εικόνες από το μέλλον, ούτε virtual reality, ούτε επιστημονική φαντασία.
Είναι πραγματικό περιστατικό.

Αντιδρούμε στο αλόγιστο και ακατανόητο των ενεργειών του κάθε ISIS-ISIL και λοιπά παρένθετα, γινόμαστε όλοι #jesuis, κατακεραυνώνουμε την αστυνομοκρατία, διαδηλώνουμε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάνουμε σημαία το 1984 του Τζόρτζ Όργουελ ξεχνώντας ότι δεν ζούμε πλέον σε Οργουελικό περιβάλλον αλλά σε κοινωνία που πρέπει να δεχθεί τα αίσχη που αυτή δημιούργησε.

RizlaPlusPlus
22/11/2015, 20:32
Σας βλεπω μερικους να αναφερεστε σε εκτρωματα στο δρομο, αλλα να μην κανετε τιποτα.

Και για να το εξηγησω λιγο πιο απλα:

Σε ειδα γυφτακο με το καμπριο μεμβε το κυπαρισσι να μου κολλας ψυγειο στον προφυλακτηρα πανω στην Κορινθου Αθηνας, παρολο που δεν ειχα χωρο να βγω μεσαια γιατι ηταν πηγμενα ολα. Σε ειδα επισης, επειδη ησουν αρκετα ανυπομονος, να κανεις μια τρελλη σφηνα για να βγεις 3 λωριδες δεξια στη ΛΕΑ, να προσπερασεις και να ξαναφτασεις μπροστα μου για να ακινητοποιησεις το οχημα μες στη μουρη μου, ετσι για να μου τη σπασεις. Ειδα και οτι κουβαλουσες και το παιδακι και τη χοντρη γυφτου μαζι. Ειδα και οτι δεν ειχες πινακιδα πισω.

Αλλα αντι να περιμενω να γυρισω σπιτι για να ξεσπασω σε ενα φορουμ, πηρα την αστυνομια. Και σε ειδα σταματημενο στην κακια σκαλα, με το περιπολικο διπλα, και τον αστυνομο να ουρλιαζει, ενα χιλιοστο απ τη μουρη σου. Με πολλα πολλα πολλα νευρα.

Αυτα.

Sapadak
23/11/2015, 08:54
Είδα τηN καλή σου (bandit ) με αυτοκολλητάκι moto.gr παρκαρισμένη απέναντι απο τη στάση του Νότη.

Ποιος είσαι ...φανερώσου :ninja:

CustomBoy
23/11/2015, 14:43
Σας ειδα ολους ΠΑΛΙ μεσημεριάτικα,να κοιμάστε πισω απο το τιμόνι....

Σας είδα επισης όλους,και σας επέφευγα εναν προς εναν,για να μη ''γινουμε''..

Σε ειδα ''κοτσιδα'' με το λευκο με ιστορική πινακίδα ,ΧΤ 550 να περνάς ολο καμάρι ,και λογικο μ φαινεται :D !

GIXXERAKIAS
23/11/2015, 15:21
Σε είδα 50-55άρη ακράνωτο με το ΤΜΑΧ 500 με ohlins πίσω,δίσκους braking,acrapovic evo γενικά πολλά μπλιμπλιλίκια αξίας με πίσω μπαγκαζίερα με δύο κεραίες δεξιά και αριστερά (aka goldwing) με μπουφάν Harley Davidson και ύφος σαν να οδηγάς δεν ξέρω και εγώ τί.....όξω ρεεεεεε!!!

k7600
23/11/2015, 19:43
σας είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ι.Οδό MV Agusta Turismo Veloce 800 χρώματος ασημί , δικάβαλοι , φουλ προβλεπέ και οι δύο και μου πέσαν τα σαγόνια...

Bladerunner
24/11/2015, 14:02
Σε είδα να μου κάνεις νόημα για να ανοίξω το παράθυρο καθώς πάρκαρα το αυτοκίνητο. Μου είπες πολύ ευγενικά ότι το αριστερό πίσω λαμπάκι είναι καμένο και νόμιζες πως είχα βγάλει φλας.

Σε ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον σου αλλά βαριόμουν να σου εξηγήσω ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όταν παρκάρουμε χρησιμοποιούμε φλας και όχι αλάρμ.

theofilos888
24/11/2015, 16:31
Σε ειδα παπακια να πηγαινεις αργα και σταθερα με ζιγκ ζαγκ και να μην με αφηνεις να σε περασω. Με εβρισες κιολας οταν σου κορναρα.

RizlaPlusPlus
25/11/2015, 09:07
Σας βλεπω σκουτερακηδες και σκουτερακούδες χωρις καμια αντιληψη της εννοιας "δικυκλο" να κανετε τα χειροτερα, καθε φορα που οδηγω κουτι. Γ@μω το κερατο, το οτι οδηγιεται ευκολα δε σημαινει οτι εχει τον απεφτο!

Σε ειδα κι εσενα μακρυμαλλη πιθηκομουρη με το βεστρομ, να μπαινεις αναποδα στη Μεσογειων καβαλωντας διαζωμα, και να περνας τρεις λωριδες ΔΙΑΓΩΝΙΑ για να βγεις ακριβως στο μαγαζι που σε βολευει.
Κρετινε, εισαι τυχερος που η πρωτη σειρα αυτοκινητων ηταν τελευταιας γενιας με υπερφρενα. Γιατι ολοι οι απο πισω καναμε πατιναζ πανω στη γλιτσα...

Σε ειδα κι εσενα μπραχαμιωτακι(μαλλον?) με το DRZ χθες στο Μωλ, κουκλα το εχεις! :beer:

Billymuse
25/11/2015, 09:38
Σε ειδα σημερα το πρωι ωραια μου πλατεια..και το χαρηκα..
Καλη μερα σε ολουςςςς μας

346216

SHOOTER045
25/11/2015, 10:01
Σε είδα πιτσιρίκο να μου κλέβεις το καπάκι της βαλβίδας-τυπου πιστονιου -για να την βάλεις στο ποδήλατο σού.
Σε παρατηρούσα κάνοντας τον ανήξερο να με βρίζεις κιόλας γιατί την έσφιξα πολύ.
Μάλλον εσύ είχες πάρει πριν λίγες ημέρες και την άλλη.
Στο τέλος την ξεβιδωσα και στην έδωσα.
Η στις πολύ καλές μού με βρήκες ή στις πολύ μαύρες μου

peterTHErider
25/11/2015, 10:33
σε ειδα στο φαναρι να μου λες πως εχω καρφι στο πισω λαστιχο!κατεβηκα και ειδα μια καρφαρα 6-7 ποντων που ως διαμαγειας ειχε καρφωθει στην περιμετρο του ελαστικου.σαν να λεμε στο τακουνι.ευτυχως την γλυτωσαμε...

theofilos888
25/11/2015, 10:58
Σε ειδα ιαγουαρε μαυρε τετραπορτε με πινακιδες δοκ .... παρκαρισμενη κατω απο τα πευκα στην κηφισια.

SHOOTER045
26/11/2015, 22:29
Σε είδα
α) τριμαλακα με το χρεποσκουτερ σου, να παραβιάζεις κόκκινο σε στροφή και να με ακουμπάς όπως πέρναγα την διάβαση.
Την φάπα την έφαγες ξυστά, την κλωτσιά καθόλου, είσαι τυχερός πού δεν έπεσες ακόμα ξύλο θα έτρωγες.
Να ξέρεις σε βρήκα,το μπινελίκι πού μού έριξες θα σου βγει ξινό.
β) ντελιβερα με το arai ,αλλά το ιχ μότο σού ήταν μπούσα
γ) θείτσα να κοκκαλωνεις το μπροστινό, και να τρως τούμπα, αλλού, γυαλιά, αλλού τσάντες κλπ, τυχερή, παρόλο πού ήσουν ακρανοβιτς
δ) σε είδα s2000 πριν λίγο να σού φεύγει στο ψιλόβροχο, και να καβαλάς κρασπεδο και κάδο.
Τα άλογα θέλουν βαριά χέρια, ελαφριά πόδια, και μεγάλα @ρχιδι@
ε) σας βλέπω 2 μέρες τώρα με κάτι φάτσες μέσα στην οργή η μισοί και μέσα στην Αποχαύνωση οι άλλοι.
Η δεν γ@μ@τε η δεν έχετε μία, η και τα δύο μαζί.
Σε βλέπω Σαλονίκη δύο μέρες τώρα να σε γυρνάω με τα πόδια.
Πόσο μα πόσο έχεις αλλάξει,οχι δεν μουχλιασα εγώ εσύ άλλαξες, και επειδή είναι ίσως η μοναδική φορά που σε περπάτησα τόσο με τα πόδια, ομολογώ πώς δεν μου λείπεις καθόλου πχοια... :wave2:

George_Sp
26/11/2015, 22:56
Μήτσε προκαταβολικά συμπάθα με.....Δε χαρακτηρίζω τον κλάδο χαρακτηρίζω τους συγκεκριμένους:

Σας είδα βλακόμπατσους στη Θησέως το μεσημέρι 4 διαφορετικά περιπολικά και στα 3 ο οδηγός αρχίμπατσος να μιλάει στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο! Να ήταν ο ασύρματος δε θα είχα θέμα ρε φούστη μου.
Σε είδα και σένα μπινέ με το ασημί octavia station να παραβιάζεις το φανάρι της Θησέως που περίμενα στο ύψος του βενζινάδικου που κόβει αριστερά κάθετα στα στενά και επειδή κοιτούσες τη Θησέως παραλίγο να πάρεις σβάρνα τον παππού στη διάβαση που πέρναγε με ΠΡΑΣΙΝΟ στην είσοδο του κάθετου δρόμου. Όχι μόνο αυτό αλλά μόλις σου ζήτησε τα ρέστα ο παππούλης με τις τσάντες φορτωμένος τσαμπουκαλεύτηκες κιόλας να κάνει στην άκρη μην τον πατήσεις.
Δε σε χάλασε που έσκασα μαρσάροντας δίπλα σου και σου πα αν θες τσαμπουκά βάλτα με μένα που είσαι της ηλικίας μου. Μόκο και κοκομπλόκο μπινέ παλιοαδέρφω! :yuck:

346350

SHOOTER045
26/11/2015, 23:03
Μήτσε προκαταβολικά συμπάθα με.....Δε χαρακτηρίζω τον κλάδο χαρακτηρίζω τους συγκεκριμένους:

Σας είδα βλακόμπατσους στη Θησέως το μεσημέρι 4 διαφορετικά περιπολικά και στα 3 ο οδηγός αρχίμπατσος να μιλάει στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο! Να ήταν ο ασύρματος δε θα είχα θέμα ρε φούστη μου.
Σε είδα και σένα μπινέ με το ασημί octavia station να παραβιάζεις το φανάρι της Θησέως που περίμενα στο ύψος του βενζινάδικου που κόβει αριστερά κάθετα στα στενά και επειδή κοιτούσες τη Θησέως παραλίγο να πάρεις σβάρνα τον παππού στη διάβαση που πέρναγε με ΠΡΑΣΙΝΟ στην είσοδο του κάθετου δρόμου. Όχι μόνο αυτό αλλά μόλις σου ζήτησε τα ρέστα ο παππούλης με τις τσάντες φορτωμένος τσαμπουκαλεύτηκες κιόλας να κάνει στην άκρη μην τον πατήσεις.
Δε σε χάλασε που έσκασα μαρσάροντας δίπλα σου και σου πα αν θες τσαμπουκά βάλτα με μένα που είσαι της ηλικίας μου. Μόκο και κοκομπλόκο μπινέ παλιοαδέρφω! :yuck:

346350

Καθόλου δεν με πειράζει ρε Γιώργο.
Καμία ανοχή σε κανέναν.
Μαλαξ γεννιέσαι η γίνεσαι με αγώνα

pektis
26/11/2015, 23:27
Σε ειδα με το σκουτερ ''mp3'' και η ζελατινα που του ειχες βαλει ηταν σαν ολοκληρο παμπριζ αυτ/του!!:lol::lol:
Μαλλον θα ειναι για να κοβει αερα, αφου κρανος δεν...

Σε ειδα και εσενα με το παπακι να μας πηγαινεις ολους καροτσακι... εφαγες την προσπεραση πιο κατω, γιατι δεν την παλευα αλλο μαζι σου...

afortistos
27/11/2015, 10:02
Σε είδα χοντακι μου να μένεις από μπαταρία ενώ καιγόταν το σύμπαν λόγω δουλειάς και μόλις ήρθε η οδική να σε φορτώσουμε για το σπίτι σαν από πείσμα να πέρνεις μπροστά.Νάζια μάλλον γιατι την καινούρια μπαταρία την έχω σπίτι και κάθεται, και δε ξέρω γιατί δε την έχω βάλει πάνω.

zannisvel
27/11/2015, 10:17
Δυστυχως ειδα τροχαιο με πεζο σημερα στη Συγγρου λιγο πιο ψηλα απο το FIX στο ρευμα για Πειραια. Ελπιζω να ειναι καλα ο ανθρωπος. Προσεχετε λιγο τις διαβασεις.

pipe_smoker
27/11/2015, 12:08
Σε είδα πετραδάκι να έρχεσαι με φόρα καταπάνω μου...

Ίσα που πρόλαβα να σκεφτώ "σκατ" και άκουσα το ΤΑΚ dolby surround κι έτσ'.

Ευτυχώς είχα κατεβασμένη τη ζελατίνα:ninja:

Τρύπα θα μου είχες ανοίξει.

theofilos888
27/11/2015, 12:14
Σε ειδα θειουλα στον ηλεκτρικο να με ρωτας τι σημαινει τσιλικο...... γηρασκω αει διδασκομενος......

SoR
27/11/2015, 12:51
Σε είδα να μου κάνεις νόημα για να ανοίξω το παράθυρο καθώς πάρκαρα το αυτοκίνητο. Μου είπες πολύ ευγενικά ότι το αριστερό πίσω λαμπάκι είναι καμένο και νόμιζες πως είχα βγάλει φλας.

Σε ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον σου αλλά βαριόμουν να σου εξηγήσω ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όταν παρκάρουμε χρησιμοποιούμε φλας και όχι αλάρμ.

by the book είσαι πολύ σωστός. μου έχει τυχεί 3-4 φορές να ανάψουν φλάς αντί αλαρμ.

πρακτικά τι γίνεται όμως;
πχ ξαφνικα σε στενό βλεπεις καποιο οχημα να αναβει φλας (δεξί ή αριστερο) ακαριαία σταματαέι και θέλει να κανει όπισθεν για να παρκάρει....
κανε την εικόνα οδηγώντας παπακι μέσα στην Αθήνα...

αν έβλεπα αλάρμ θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα

BLiTzER
27/11/2015, 13:11
Σε είδα κοπελίτσα με το Crypton του αδερφού, στην Υμηττού, να ανταλλάσσουμε 2 κουβέντες περί διήθησης. Να βγάλεις τις πράσινες ταινίες! ;)

amyroukai
27/11/2015, 13:25
Σε είδα αντράκι το πρωί στην πειραιώς να στρίβεις (με κόκκινο) για Λαμπράκη.
Μούρη κόκκινη και ελαφρώς παγωμένη από την πρωινή δροσιά, το γλυμμένο μαλλί το είχε χτενίσει και ο αέρας πίσω, τσιχλίτσα με το στόμα στραβό σαν του σταλόνε και ΠΟΛΥ ανοιχτό στο μάσημα γιατί η μαγκιά της φυλής να ουμ έτση φένετε φήλως στην τσίχλα και το πρωινό μυγάκι, δερμάτινο αγωνιάρικο "ντενίζ", δυό δαχτυλάκια παγωμένα (κρίνοντας εκ του χρώματος) στον συμπλέκτη και άντε γεια ρε γατιά που θα περιμένει το τζίξερ στα φανάρια να ουμ...

CustomBoy
27/11/2015, 13:48
Σε είδα πρίν απο ώρα στην πηγμένη αλεξάνδρας,μάστορα,με τη γυναικα σου απο πίσω,καβάλα σε ενα πολυ ομορφο και διατηρημένο HONDA XL 185(αυτο με την ''αναποδη'' μασκα ντε) με βαμμένο ντεποζιτακι μπλε μαυρο (λευκο?) ,και οπως ησουν σταματημενος διπλα μου,ανοιξα το τζαμακι και σου ειπα '' Ωραίο εργαλείο !!" ξαφνιαστηκες αλλα το χαμογελο μεσα απο το κράνος φάνηκε...μου απαντησες : '' τα εχει τα χρονακια του ,αλλα ειναι ωραίο!,προσφατα το εβαψα...εχω ακομα ενα ΧLR...και το δικο σου ,πολυ ωραιο !'' κ επειτα ξαφανιστηκαμε με γοργους ρυθμους στη βροχή...

Ευγε μαστορα (Y)

Σας βλέπω ολους εσας που περνάτε με κοκκινα καθημερινα και ψάχνεστε κιολας......κ αηδιαζω

kordix
27/11/2015, 14:23
Σε είδα χτες με το τρανσάλπ 650 στην Κατεχάκη να κάνεις μέγα βλακεία μπροστά μου, ευτυχώς δεν με εμβόλισες. :moutza: Σε είδα και στην συνέχεια πως οδηγούσες και κατάλαβα. Νέος, άπειρος και γρήγορος, συνδυασμός που σκοτώνει...

BoSS_Man*
28/11/2015, 00:19
Σε ειδα πιτσιρικα με το μπλε ΧΤΧ 660 στο κεντρο να περνας κομματια απο τα αμαξια και γκαζια και κακο, λιγα μετρα παρακατω χτυπησες με αμαξι και εδειχνες να πονας !!! Δεν ειχες κρανος τιποτα, ησουν ομως ορθιος αλλα κουτσενες, σε τετοιο δρομο που τα εκανες και γυαλι κατω εισαι τυχερος να προσεχεις και περαστικα :wave2:

Dant3
28/11/2015, 14:30
Σε ειδα με το focus καραγκιοζη και το καπελακι βραδιατικα,να φευγεις απο το πεζοδρομιο και να κοβεις καθετα 3 λωριδες στη μεσογειων για να μπεις στη λωριδα και να περιμενεις στο φαναρι για αριστερα.
Εσυ ομως δε με ειδες γιατι στα γρηγορα που κοιταξες ειδες μονο το αυτοκινητο που ηταν μπροστα και παραλληλα με μενα.
Με ακουσες ομως οταν σου κατεβασα τη χρσπνγια και μαζεψες και το φασκελο.
Πηγα να σταματησω αλλα ερχοταν και αλλος απο πισω.
Ποσο ηλιθιοι.ποσο.

theofilos888
28/11/2015, 16:14
Σε ειδα με τον μπλε ασημι πηγασο να με κλεινεις αριστοτεχνικα ξεκινωντας στο φαναρι μπροστα απο το 251 στην κατεχακη. κομπλεξικοι αυτοι με τα πραπριλια ρε παιδι μου...... !!!!! :confused::p

Billymuse
29/11/2015, 00:31
Σε είδα Θωμά να κάνεις γράφεις για ανακλήσεις σε ότι μηχανή πουλήθηκε φέτος :lol:

Ζεύκας
29/11/2015, 09:03
Σε είδα παππούλη να κόβεις κάθετα τη Λιοσίων και να προσπαθείς να σταματήσεις τα αμάξια με νεύματα.

Α ρε πούστη Obi Wan Kenobi σπίτια που θα κλείσεις...

HelenKoR
29/11/2015, 13:09
Στην Καβάλας, το πρωί ένα κόκκινο μάλλον cbr954rr με δερμάτινη φόρμα ο αναβάτης(κι ένα όχι και τόσο mini cooper να θέλει να τον εμβολίσει αλλά οκ, τίποτα σπουδαίο) και κατά τη 1μιση ένα κόκκινο ducati με δερμάτινη φόρμα ο αναβάτης. Και γενικά είδα διάφορα μηχανάκια έτοιμα για την Κυριακάτικη βόλτα. :beer:

foogr01
29/11/2015, 22:17
Σε είδα κυριούλη με τo τσοπεροειδές να κρατάς τη γραμμή της διήθησης αλλά να μην μπορείς να περάσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα λόγω της καρατιμόνας. Έμεινα αναγκαστικά πίσω σου και περίμενα μήπως με δεις, αλλά ούτε καθρέπτες είχες. Σε κάποιο άνοιγμα ήρθα δίπλα σου, αλλά και πάλι δεν έλεγες να κόψεις να περάσω. Ακόμα και όταν σταματήσαμε πάλι και σε κοίταξα καλά καλά δεν κατάλαβες ότι τσάμπα κόβεις τη γραμμή της διήθησης. Σου μάρσαρα στο τέλος δυνατά και τότε μόνο έκοψες κι έφυγα για να σε παρακολουθώ από τον καθρέπτη να κάνεις το ίδιο και στο παπάκι που βρέθηκε πίσω σου. Πολύ ζεν ο τύπος.

Σε είδα οδηγέ κουτιού να είσαι κολλημένος στην κίνηση και μόλις αντιλήφθηκες ότι είμαι δίπλα σου να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου ώστε στο λίγο χώρο που είχες να μου ανοίξεις με μανούβρες δρόμο να περάσω. Ευχαριστώ!

Σε είδα νεαρέ με το XT να μου κολλάς και να θέλεις παιχνίδια. Σου κάνω χώρο να περάσεις μία. Τίποτα. Δύο. Τίποτα. Really ?

Billymuse
29/11/2015, 22:27
Σας είδα σήμερα κλασσικα όλους τους μπαρμπάδες με τα Λαντα και τα Μερσεντες του 80 να κάνετε χαριλίκια στην παραλιακή ε ναι αφου
είσαστε οι οδηγοί της κυριακής η μονη μέρα που οδηγάτε..αλλα είδα με λύπη λίγες μηχανές σήμερα μέχρι τη βάρκιζα και γυρω στο μισο εκατομμύριο ποδηλάτες.. :(

George_Sp
29/11/2015, 22:31
Σε είδα γνωστέ γρήγορε ντελιβερά του σουβλατζίδικου της γειτονιάς να πίνεις το καφέ σου και να συζητάς με μώλωπες σε χέρια πόδια πρόσωπο για το ατύχημα που είχες στη βουλιαγμένη όταν ένας με street σε εμβόλισε από πίσω στη Βουλιαγμένης με καμιά 100άρα+ . Σε ρώτησα λεπτομέρειες....
Μου πες ανασφάλιστος, χωρίς δίπλωμα, 25άρης προσπαθούσε να φρενάρει αρκετά δευτερόλεπτα πριν και ο ήχος του στριγκλίσματος των ελαστικών να ακούγεται από πολύ μακριά πίσω σου. Σε πήρε παραμάζωμα και ήρθε η τροχαία και τα κατέγραψε όλα. Πριν σου ευχηθώ περαστικά σε ρώτησα αν φόραγες εξοπλισμό γιατί την ώρα της δουλειάς σε έβλεπα απροστάτευτο. Η απάντηση ήταν οτι δε φορούσες τίποτα (το περίμενα)

Μου απάντησες οτι το αφεντικό απαιτεί γρήγορα τη δουλειά και ο εξοπλισμός βάλε βγάλε κοστίζει σε χρόνο. Σου απάντησα οτι κοστίζει περισσότερο τώρα όμως που πήρες αναγκαστική άδεια για να αναρρώσεις και οτι αν ήσουν πιο βαριά παίζει και να έχανες και τη δουλειά σου.
Στην ερώτησή μου γιατί δε πιέζετε το σωματείο διανομέων δικύκλων να πάρει δραστικά μέτρα δεν ήξερες καν οτι υπάρχει και ότι και έτσι να είναι το αφεντικό τον νοιάζει να βγαίνει η δουλειά στο φουλ και η ασφάλεια είναι προσωπικό ζήτημα. Η κουβέντα τελείωσε εκεί. Καληνύχτα ξανά.

Iamthagod
30/11/2015, 07:54
Σε είδα χθες το πρωί στην αθηνων λαμίας με το πολεμικό μπούσα και τις εξατμίσεις που θύμιζαν πέρασμα μαχητικού...! Εσυ φουλ δερμα στα κοκκινα! Ωραίος!

Billymuse
30/11/2015, 12:37
Σε είδα σήμερα μανταμ που ήσουν μπροστα μου στο φαρμακείο να ζητάς ''τα ντεπόν τα βραστά'' :lol:

teogtp
01/12/2015, 08:13
Σε ειδα παλικαρε με το zx14 να κοβεις κεντρικη λεωφόρο της πολης κάθετα ,ανάποδα και με πολλά και να χώνεσαι μεσα σε στενό χωρις να ελέγχεις καν......
Μπατσοι δεν ακολουθούσαν, οπότε ελπιζω τουλάχιστον να προλαβες να ανοιξεις το φως στο μπάνιο.........

RizlaPlusPlus
01/12/2015, 09:44
Σε ειδα να μου βαζεις 19.7 λιτρα σε 20αρι ντεποζιτο, πραγμα που δεν εχω ξαναματαδει ποτε στα τοσα χρονια (0.5) που εχω το 990. Να χεσω εγω σφραγισμενες αντλιες ΕΚΟ και κολοκυθια τουμπανα.
Θα γεμισω αλλη μια φορα με πιο ελεγχομενες συνθηκες στο ντεποζιτο, και μετα φυγαμε για καταγγελια.

Σε ειδα κι εσενα με την Πορσε στην Κατεχακη, να μου κανεις πανικοβλητος χωρο να περασω (αν κ δε με ενοχλουσες). Ειχα ξυπνησει και ομορφα σημερα, οποτε:
- Μη φοβασαι, ειναι πιο αργο αυτο απο μενα, αλλα ειναι πολυ ομορφο εργαλειο για να στο χαλασω!
- ...

Το κενο βλεμμα δε-μπορω-να-επεξεργαστω-τι-ακουσα-μολις μου φτιαξε τη μερα. Κ αφου γελασες κι εσυ τελικα, καλημερα! :beer:

SHOOTER045
01/12/2015, 15:08
Σε είδα τριμαλακα να παραβιάζεις stop και την προτεραιότητα μου, κοιτώντας μόνο από την αντίθετη πλευρά και αγνοώντας παντελώς το μικρό παπί μου, που είχα όπως <ΠΑΝΤΑ >αναμμένα φώτα, και αφού διέκρινα την μαλακία πού σε δέρνει ερχόμουν με κόρνες.
Άντε δεν με είδες!!! (είσαι και οφθαλμίατρος πανάθεμα σε)
Δεν με άκουγες κιόλας???
Το μπινελίκι όταν ήσουν δίπλα μου πώς το άκουσες?
Ε?
Ε?
Ε?
Είχες και το θράσος να σταματήσεις να ζητήσεις και τα ρέστα με τσαμπουκά για το βρίσιμο.
Γατάκι
Ε γατάκι
Τσαμπουκάδες σπίτι σού η εκεί πού σε παίρνει

Ζεύκας
01/12/2015, 15:19
μικρός δρόμος λεωφορείο μπροστα, σκουτεράκιας από πίσω.
το λεωφορείο έχει βγάλει φλας να στρίψει αριστερά, ο σκουτεράκιας στ'@@ του πάει να χωθεί από αριστερά να τον περάσει.
το λεωφορείο στρίβει τελικά και ο φίλος της ιστορίας μας να έχει γαμηθεί στα κορναρίσματα επειδή πήγε να τον πατήσει.

ε λοιπόν. :rolleyes:

Dant3
01/12/2015, 17:58
Σε ειδα σε διασταυρωση της νεας ερυθραιας(οπου παρεπιπτοντως ειναι γεματος με τυπισες με suv -τζιπακια,γιατι ετσι) να εχουμε κολλησει στο φαναρι και να προσπαθεις με το τζιπακι σοι και καλα να χωθεις για να περασεις το φαναρι ωστε να εχεις αλλοθι για να το κοψεις οταν ξεκολλησει η κινηση.
Μου ακουμπας απο πισω το λασπωτηρα.
Γυρναω σε κοιταω μου κανεις νοημα ,συγνωμη.
Το κοβεις ολο και συνεχιζεις.εκει με το ζορι να χωθεις.σε βλεπω οτι πολυ πλησιαζεις και παραλιγο να μου παρεις σβαρνα την εξατμιση.δοξα το θεο βρηκα κενο και εφυγα.
Καθε φορα που περναω απο εκεινες τις περιοχες,βλεπω μια συμπυκνωμενη δοση ηλιθιοτητας.
Σα να βλεπεις ενα θυλακα ηλιθιοτητας μεσα σε μια πολη ηλιθιοτητας.

Billymuse
02/12/2015, 12:17
Στον Κηφισό λίγο πριν την έξοδο για Αχαρνών :lol:

346646

alres
02/12/2015, 15:31
τσόλι μου εσύ πρωϊνό
που άλλαζες λωρίδες ανάλογα με τον κέρσορα του κινητού σου
που πήγες να με τρακάρεις και να με πετάξεις στις μπάρες πάνω από 3 φορές
που χρειάστηκε να σου κορνάρουν εκτός απο μένα και τρία αυτοκίνητα από πίσω για να αντιληφθείς τι κάνεις
που είχες ένα ηλίθιο και ειρωνικό χαμόγελο όταν σε σταμάτησα
που είπες "αντε γεια"
στο είπα δεν τρως μπουκετα επειδη δεν ειμαστε ιδια κυβικα, γαμώ την ισότητά μου

AUFGEBRACHT
02/12/2015, 20:09
Σε είδα στόκε με το παπί στην Κορίνθου Πατρών με το παπί να σέρνεσαι στη μέση επειδή ήσουν απασχολημένος να μιλάς στο γαμωκινητό... :moutza:

spyrakos35
02/12/2015, 21:59
σε είδα rivale 800 στη συγγρού.....

:a2:

spyrval
03/12/2015, 10:29
Σε είδα στο δρόμο μπροστά στον Ευαγγελισμό να πηγαίνεις ανάποδα και να αναγκάζεις με ξερογκαζιές-μπουμπουνητά όλα τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα να κάνουν στην άκρη για να περάσεις. Επειδή δε φόραγες και κράνος και σε είδα, θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για τη μεταμφίεση. Θα σε πέρναγα για άνθρωπο άνετα.

theofilos888
03/12/2015, 11:03
Σε ειδα παππουλη να πεφτεις σταματημενος στο φαναρι με το σκουτερ. Ευτυχως ολα καλα. Σε σηκωσαμε κ ολα οκ.

7Tolis
03/12/2015, 11:11
Σε είδα χαγιάτε επιβάτη σε παπί και χωρίς μπότα απ'έξω. Ένας μύθος γκρεμίζεται..

amyroukai
03/12/2015, 20:50
Σε είδα καρΓιολα κηφησιωτισσα με το c1 να μπουμπουνας στοπ, ευτυχώς είχα δει τα φώτα και φαντάστηκα ότι θα κάνεις την μαλακία. Τη γλιτώσαμε και απόψε.

Σε είδα γκιοζη να κανεις άκυρη εκκινηση στο φανάρι για να μην φύγω πρώτος... φοβάσαι το μονοκυλινδο ρε;

Σε είδα καγκουράκο με το hoodie κλπ, να έχεις καρφωσει το punto του μπαμπά στην αριστερή λωρίδα στα σχολεία στο Μαρούσι. Ελπίζω η τροχαία να σε φτιαξει. Πως στο διάολο έφυγε εκεί το χρέπι...;

pektis
03/12/2015, 21:43
Σε ειδα με το ΧΤ, ξεκρανοτο με την leovince να οδηγεις με σηκωμενους ωμους και τα χερια ανοιχτα σαν σχημα ''Π''....
Το τι γελιο εριξα δεν λεγεται...παλι καλα που βρηκα ''ανοιγμα'' και την εκανα, γιατι ολο μαρσαρισμα ησουν και πηγαινες με 30...
Αφου δεν το'χεις ρε φιλαρακι, αστο σπιτι και παρε το αμαξι...:p

macdeath_s
04/12/2015, 22:56
Σε είδα να μου ζητάς να κάνω μια εντάρα και θυμήθηκα αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=tIh_OVARg2E) σου είπα ότι είχε ABS και το μετάνιωσες. Λίγο μετά σε είδα και εσένα να μου λες ότι σε αρρώστησα βραδιάτικο και τέλος εσένα με τη harley να σε τρώει για κοντρίτσες (δεν ξέρω τι της είχες κάνει αλλά ωραίο ήχο και ωραία πήγαινε). Τέλος τελικά εγώ αρρώστησα γαμώ την τύχη μου :cry:

DrEvil
05/12/2015, 02:23
Σε ειδα να θες να παμε βολτα και το πρωτο που με ρωτησες ειναι αν εχω 2ο κρανος.
Μετα τον θαυμασμο μου (περιπου, αλλη λεξη ειχα στο μυαλο) πηγα σποτι κι εφερα το 2ο.

Πρεπει να μαθεις πολλα ακομα για το πως συμπεριφερεται ο συνεπιβατης, αλλα στα πρωτα εισαι ασσος.

SHOOTER045
05/12/2015, 12:37
Σε είδα συμπέθερε και πνιγήκαμε στα τσίπουρα (πάλι)
Αλλά θα στο φυλάω ρε κιορατα γιατί μού έταξες τραπέζι δίπλα στον πεο να απολαύσουμε μαρτακη :D

sam4g
05/12/2015, 15:12
Σε ειδα με το gsx-r 1000 στη Λένορμαν και μου έκανες χώρο στο φανάρι.. Με το πράσινο έφυγες τάπα...! Πολυ ωραιο το εργαλείο σου..!

Hayate
05/12/2015, 21:32
Σας είδα αγαπημένοι καθρέπτες απο το αμάξι της μήτηρ να είστε δίχω το κρύσταλο....Κατάρα στα χεράκια του κ@##!$%η που έκατσε και έκλεψε τα κρύσταλλα.....Ήμαρτον δλδ.....

George_Sp
05/12/2015, 21:55
Σας είδα ποζεράδες wannabe μηχανόβιους στην πλατεία Αγ.Ειρήνης πριν κάνα 2ωρο.

Ο ένας wannabe Sons Of Anarchy με Harley sportster και κράνος γκρι ματ στρατιωτικό να περνάς ανάμεσα από την ασφυκτικά γεμάτη πλατεία γκαζώνοντας την κατσαρόλα μέσα στο κόσμο για να παρκάρεις μπροστά στο Tailor's Made.
O άλλος με χωμάτινη αμφίεση στολή και μονοκύλινδρο με τρακτερωτά (νομίζω Yamaha WR) που όμως γυάλιζαν όλα δίχως ίχνος χώματος-λάσπης. Φεύγοντας ακράνοβιτς (αλλά η στολή στολή) μπροστά από τα τραπέζια έριξες και ένα ξερόγκαζο και τα άκουσες τα μπινελίκια σου.

Χριστούγεννα έρχονται ρε νούμερα...όχι απόκριες.

noodles
07/12/2015, 18:27
σε ειδα ποζερακο με το 9κ ss, να κινησε με 40 και το κεφαλι κατακοκκινο απο το κρυο, φορωντας απλο μπουφαν. χιλια ευρω κρανος και μπουφαν αστα σπιτι να τα φοραει η ντουλαπα αγορι μου, τοσο μυαλο εχεις. :moutza:

pektis
07/12/2015, 18:36
Σε ειδα με το σκουτερ να οδηγεις σαν μ@λακας αναμεσα στα αυτοκινητα...
Το νου σου μη σε ''ξαπλωσουν''...
Για κρανος ουτε λογος βεβαια...:confused:

toyar
07/12/2015, 18:37
σε ειδα μανταμ κατω απο το σπιτι μου να βγαινεις απο το παρκινγκ να σταματας καθετα κλεινοντας ΟΛΟ το πεζοδρομιο και να χαζευεις με την τσαντα σου και το κινητο
κατεβηκα απο το πεζοδρομιο και περασα κανοντας το γυρο αλλα απο απεναντι ερχοταν γιαγιουλα με μπαστουνι
μολις εφτασε κοντα σου γυρισες την κοιταξες και συνεχισες να χαζευεις με το αυτοκινητο ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο αναγκαζοντας την να κατεβει σιγα σιγα στο δρομο για να περασει γυρω σου
κατι σαν κι εσενα δεν κανουν ουτε για gangbang:moutza:
τα εβαλα ομως περισσοτερο με τον εαυτο μου που εμεινα αναυδος και δεν σε ξεφτιλισα επιτοπου:(

Johny the Fox
07/12/2015, 18:43
... τα δυο χαγιαμπουζα στον Ρωσσο. Μα καλα, σοβαρα το πιστεψατε ; :a36:

alex14
07/12/2015, 19:14
Σε ειδα τελευταια στιγμη ασπρε σκυλε στον περιφερειακο αιγαλεου να περπατας στην μεση της δεξιας λωριδας ακριβως στην πορεια μου , φωτισμος μηδεν και εγω να εχω καμποσα χιλιομετρα. Στην τριχα την γλιτωσαμε και οι δυο μας.:sick:

peterTHErider
07/12/2015, 20:58
σε ειδα ρε καραγκιοζη το πρωι στην τραπεζα,νεαρος να καθεσαι σε μια απο τις 3 καρεκλες του καταστηματος και οοοολοι οι υπολοιποι να στεκομαστε ορθιοι στην σειρα και μολις ηρθε η υποτιθεμενη σειρα σου σηκωθηκες κυριος και πηγες στο ταμειο!οταν στην ειπα οτι οι υπολοιποι μαλλον ειμαστε μαλακες μου αρχισες τα μα μου και μου ποναει η μεση κλπ,οταν συνεχισα να σου λεω πως αυτο που εκανες ειναι αγενες αρχισες και τις φωνες και πως δεν θα σου πει κανενας αν θα κατσεις και θα κανεις οτι γουσταρεις...
για καλη σου και καλη μου τυχη συγκρατω τις αντιδρασεις μου και δεν βρεθηκες εσυ νοσοκομειο και εγω μεσα...

Hayate
08/12/2015, 01:58
Σε είδα φιλαράκο με το κουκλί F4 να έχεις όρεξη και να βγάζουμε γούστα για κανα χιλιόμετρο απο την έξοδο προς κόρινθο στον κηφισσό και να τα λέμε και στα φανάρια...προβλεπόμενος και κύριος...πάντα όρθιος φιλαράκο μου :)

pektis
08/12/2015, 09:20
Ευτυχως σε ειδα μ@λακισμενη με την bmw να αλλαζεις λωριδα στο ''χυμα''....
Ευτυχως που δεν γλυστρισα και ευτυχως που ειχα abs...αλλιώς το ειχα σιγουρο το πεσιμο...
Σας ειδα και εσας (παρεακι γρηγορων...) και ακολουθησα λιγο...:)

DrEvil
08/12/2015, 10:41
Δεν ειδα-προβλεψα οτι θα κανεις μλκια και την εκανες, αλλαξες 'ξερα' λωριδα, χωρις να ελεγξεις η απλα γραφοντας με στα παλια σου τα τσαρουχια.
Εκτος απο μλκς εισαι και ντιπ μλκς, γιατι βρηκες την Χοντρη με το τζαμι σου στο αντιβαρο.
Κι εμεινες τελειως μλκς οταν το τζαμι εσπασε.
Αφου εκανα κακα πανω μου (απο τον θορυβο του γυαλιου που εσπασε, περισσοτερο) κι αφου δεν με εριξες, λυθηκα στα γελια.
Οταν σε ρωτησα αν θες να φωναξουμε πολίς μου ειπες οχι, οποτε κι σιγουρευτηκα οτι πρεπει να την φωναξω.
Εγινε καταγραφη, εφαγες την κλησουλα σου (να 'ναι καλα οι μαρτυρες απο το απεναντι μαγαζι) κι φυγαμε κυριοι, περιπου, γιατι το γονατο με ψιλοποναει, μα ο ντοττορε ειπε οτι δεν εχει κατι.
Εγω παντως ακομα γελαω με το ποσο μλκς εισαι.
Α! Και θα φτιαξω και το ραγισμενο πλαστικο στο μουτρο, που το σκεφτομουνα καιρο.

sniper
08/12/2015, 10:55
Σε είδα καινούρια μπαταρία να μην έχεις ούτε σταγόνα ρεύμα...

taisteal
08/12/2015, 14:42
Σε ειδα πιθηκομορφε με το 1200 gs να εχεις λαστιχα με τα λινα εξω..
Σου την ειπα και μου απαντησες,οικονομικη κριση φιλε..
Τα αναμμενα προβολακια και το τριβαλιτσο,τριβαλιτσο ομως..

:a31:

MG-KTiNoS
08/12/2015, 15:47
Σε είδα ρε φορτηγάρα να σε χαίρετάνε όλα τα Ρωσιδακια και μου έφυγε το κλαπέτο!!!
Μα καλά τι καταθέσεις έχεις κάνει ρπστμ????
:uplate:

macdeath_s
08/12/2015, 15:58
Σε είδα να μου λες ότι θέλει αλλαγή το πισινό και να μην έχει βγάλει ούτε 8μηνο. Τo traction σχεδόν πάντα on, κύρια χρήση αστική με τον μεσαίο χάρτη μέσο όρο και εννοείται χωρίς πίστα (συν ότι ο οδηγός "φλώρος" για το κτήνος :p). Και συ να μου λες ότι έχει αγκύλωση ο καρπός μου. Δλδ άλλοι που ναι κάθε Τετάρτη-Πέμπτη στα γνωστά πόσο κρατάει 90 μέρες ? :O

k7600
08/12/2015, 18:33
Σε είδα καραγκιόζη με το χρεπι παπί σου στην Π.Ραλλη μεσημεριάτικα να έχεις πάρει το παιδί από το σχολείο κ να το έχετε κάνει σάντουιτς με την γυναίκα σου... Φυσικά ούτε λόγος για κράνος... Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί σ ένα τρακο... Κάτι τέτοιες ώρες παρακαλάω να ήμουν τροχαία ν σου πάρω ο,τι έχεις κ δεν έχεις... Δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι...

Sapadak
09/12/2015, 08:14
Σε είδα να "φωτίζεις το τόπο" (μάλλον)

347880

Στην ευθεία ρπμ

:cry:

rider
09/12/2015, 18:32
Σας είδα χθες 2 δικαβαλοι της ομάδας ΔΙΑΣ να ερχεστε δίπλα μου στα φανάρια πριν το ΙΚΕΑ την ώρα που πηγαινα στην πιστα και ημουν με φουλ εξοπλισμο και εκει που περιμενα τα κλασσικα (κάνε δεξια-αδεια, διπλωμα και τα σχετικα) να μου πιάνετε κουβέντα για το GSXR και να μου λέτε "να επιτελους κι ενας σωστος". Μαλιστα ο ένας μου είπε να το ανοιξω και λιγο μόλις αναψει πράσινο αλλα επειδη better safe than sorry που λενε και στο χωριο μου ξεκίνησα χαλαρά... :rolleyes:

σε είδα και σενα με την πάπια με το full face κρανος να παλεύεις να τραβηξεις τζουρα απο ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο που ειχες περνόντας το απο το ανοιγμα της ζελατινας χωρις ιδιαίτερη επιτυχια. Ηταν τουλαχιστον αστεια η εικόνα.... :moutza:

Billymuse
09/12/2015, 22:35
Σε είδα να τρως 3 και να γελάει ο πλανήτης για άλλη μια φορά φαταουλ που νόμιζες οτι θα σε σφυρίζουν οπως στη Λίγδα.
Σε είδα και εσένα κωλοΒαλένθια να μας στέλνεις κουβα :moutza:

SHOOTER045
09/12/2015, 23:30
Σε είδα τελειωμενε να βγαίνεις από κατοικημένη περιοχή σε τυφλή στροφή να κάνεις προσπέραση σε διπλή γραμμή, και στην κορυφή της στροφής να βλέπεις εμένα να πέφτεις στα φρένα και το μπουρδέλο σού να χορεύει ζεμπέκικο στο οδόστρωμα.
Για λίγο τόσο δα πέρασες δίπλα μου.
Αφού το σλάλομ σού συνεχίστηκε για πολλά μέτρα.
Αφού δεν τούμπαρες πάλι καλά.
Οκ
Γύρισα και απόψε

Ohm
10/12/2015, 06:43
Σε ακούω παπάρα κάθε πρωί να "ζεσταίνεις" το cbr600rr για κανα τέταρτο στο σταντ. Ωραία η μπασαδούρα ρε φίλε, αλλά όχι στις 7 το πρωί μπρομπρομπρομπρομπρο να συντονίζει το δωμάτιό μου είναι βάσανο.

σου είπα ότι δεν του κάνεις καλό να γυρνάει το μοτέρ χωρίς φορτίο και δεύτερον, στη Χαλκίδα είσαι, δεν πρόκειται να ζοριστεί το μοτέρ αν ξεκινήσεις πρώτη-δευτέρα χαλαρά, 600άρι είναι, όχι παπάκι 50άρι.

Ξεδοντιάρη γύφτε, δεν σου αξίζει ούτε chonda θες και rr

slzr
10/12/2015, 12:35
Σε είδα ρε τριμάλ@κα σήμερα κοντά στο ΙΚΑ Αγ.Σοφίας με το μαύρο το SS... Δε φτάνει που έσφαξες το κόκκινο Ασκληπιού & Παλαμηδίου, μου κολλάς ενώ έχεις δει ότι είμαι με αλάρμ στο κουτί και θέλω να παρκάρω αριστερά..
Αφού προσπέρασες κούνησες το κεφάλι, έπαιξες και μια μαλ@κία με το αριστερό σου χεράκι στον αέρα και (για καλό σου) έφυγες....

Καλούς δρόμους, αν και δεν το βλέπω :wave2:

George_Sp
10/12/2015, 14:08
Σε είδα στα μέρη μου σύντροχε ΕΚΑΒ με το TDM. Είπαμε ένα γεια, έστειλα και τις χαιρετούρες μου στο συνάδελφο φορουμαίο που τον γνώριζες. :wave2:

amyroukai
10/12/2015, 20:37
Σε ειδα χοντρουλα μες στην βροχή με σαγιοναρα 4σε1 ξεταπωτη... Δεν κάνει κρυο στην γΕλαδα, αιώνιο καλοκαίρι κι ετς;

spyrakos35
11/12/2015, 07:39
Σε ειδα εκει που ανηκεις

347951

teogtp
11/12/2015, 08:04
Σε ειδα να οδηγείς και να βγαζεις φωτογραφίες. .......

amyroukai
11/12/2015, 11:37
Σε είδα ρε τύπε με το cbr600rr μέσα στο Μαρούσι, χωρις γάντια και με χέρια χρώμα μελιτζανί, πρόσωπο σφιγμένο σε έκφραση "χέζομαι και δεν προλαβαίνω".... Γιατί βρε αγόρι μου; Αμα σε χαλάει, άσε το.

Σε είδα καριόλη γέρο ακράνωτο να περνάς με το εγγονάκι χύμα στην ποδιά του σιλβεργουινγκ. Μπροστά από την τροχαία Κηφισιάς. Υπό ψιχάλα. Και με το ένα χέρι να κρατάς την κουκούλα του μπουφάν της μικρής.

Σε είδα γκολφάκι ντυμένο με κόκκινη "μύτη" στο σήμα εμπρός και κέρατα κολλημένα στα παράθυρα... λολ ρε.

PortisHead
11/12/2015, 13:40
Εγω βλεπω καθε πρωι εναν τυπο στο megascooter του
με τους ωμους τραβηγμενους μεχρι τα αυτια απο το κρυο
και αυτο το fleece λαιμου τραβηγμένο μεχρι τα φρυδια.Ισα που βλεπει.
Στον αγκωνα ομως , σταθερα το κρανος.
Αφου δεν προκειται να το βαλεις...τι το κουβαλας ?

pektis
12/12/2015, 10:16
Σε ειδα με το v strom να περνας 2 κόκκινα φαναρια σαν να μην τρεχει τιποτα...:confused:

HelenKoR
13/12/2015, 16:52
Σε είδα με το βαν σου και τη γυναίκα δίπλα σου με το μωρό παιδί στην αγκαλιά. Το στοπ δεν το ειδες... Δεν πειράζει, διακοσμητικό θα 'ταν.. :a52: