View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
SHOOTER045
26/04/2015, 20:39
Σας είδα πηγαίνοντας με το παπί στο χωριό παρέα με στρώματα να μπαίνετε Αριδαία, χαιρέτησα αλλά....
Αργότερα και ενώ πάλευα με τα χώματα με το τρακτέρ δεν σταματήσατε να περνάτε ον/ οφ - ss μεγάλα, μεσαία όλοι προβλεπε εκτός από ένα μοναχικό GS που περάσατε ακρανωτοι με πολλά.
Αργότερα είδα παρέα δύο αφρικανων σε τοπικό βουλκανιζατέρ να διορθώνει το λάστιχο ( τα καλά τού χωριού)
Καλούς δρόμους σε όλους τώρα που άνοιξε ο καιρός και μεγάλη προσοχή
amyroukai
26/04/2015, 20:57
Σας είδα σε αγέλες, σας είδα κατά μόνας, πότε σόλο πότε δικάβαλους... ΤΙΓΚΑ στο GS κάθε είδους η νήσος του Πέλοπος σήμερα. Που και που στην παρέα ένα Varkadero, ένα Duc... Α και ένα r1200rs... Όλοι φουλ προβλεπόμενοι, ακόμα και με τα "Τριπολιστάν" φουσκωμένα τσαντάκια στα κάγκελα. Και την περιστασιακή GoPro γιατί δεν το καταγράψεις, δεν έγινε. Μπράβο σας πάντως, σας χάρηκα που βολτάρατε και σας ζήλεΠΣα.
Σε είδα τεράστιε. Σε είδα μικρέ θεούλη. Σε άκουσα πρώτα για να είμαι ακριβής και μετά σε είδα να έρχεσαι αργά μεν, με τον κινητήρα να ωρύεται δε. Πέρασες με το έμμεβου αρχοντικά δίπλα μας και μπόρεσα να χαζέψω το ολοστρόγγυλο κορμί πάνω στο τοσοδούλι μηχανάκι, τη φορμίτσα κατεβασμένη, το μπουφάν ψηλά και τη λευκή μπλουζίτσα ν΄ανεμίζει πάνω από την "χαράδρα". Mooning όλη την Τριπόλεως-Κορίνθου γιατί η αγκούστα σας γ@μεί ρε! Στυλιστικό κλου η κόκκινη μπότα, Hayate style να φαίνεται. Το γιατί δεν έβαζες καμιά ταχύτητα παραπάνω, αφού πήγαινες με 130 το πολύ, εσύ το ξέρεις. Το γιατί προσπερνούσες σε άδειο δρόμο φίλερ το προπορευόμενο τζιπ, επίσης. Κουλομαρίας, φάνηκε. Αυτό που με τρόμαξε πραγματικά ήταν αργότερα, αφού κάπου σταμάτησες και έβαλες το πωπουδίνι μέσα στα ρούχα, μας πρόλαβες στην ανηφόρα πριν το τούνελ της Κακιάς Ώρας και παραλίγο να κάνεις τον Μάρκεθ σε ένα Οπελ Κόρσα που πήγαινε αργά και δεξιά, εκεί κατάλαβα ότι είσαι και βλάκας και επικίνδυνος. Γιατί βρε πουλάκι μου; Γιατί το ταλαιπωρείς το έμμεβου; Γιατί να κάνεις κάποιον άσχετο εκδρομέα δολοφόνο από το πουθενά και χωρίς λόγο; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΔΙ.
Προσθήκη γιατί θυμήθηκα...
Σε είδα με το σκούρο μπλε CB1300 και τα σαμάρια κάπου μετά την Ελευσίνα στην είσοδο της πόλης. Και τυφλός να ήμουν, θα σε έβλεπα. Σε βλέπουν ακόμα και μέσα σε μαύρες τρύπες. Σε βλέπουν στην άλλη άκρη του γαλαξία. Σε βλέπουν στον άλλο κόσμο. Γιατί είσαι τσίπης και έβαλες φτηνό xenon και φέγγει όπου να'ναι, κυρίως σε καθρέφτες. Ασφαλής δεν είσαι γιατί τυφλώνεις και δεν ξέρει ο μπροστά σου που βρίσκεσαι. Μήπως να το ξανασκεφτείς και να βάλεις πάλι τη λάμπα που πρέπει; Δεν κράτησα πινακίδα ηλίθιε γιατί με γάνιασες μέχρι να περάσεις και δεν ήσουν καν ακριβώς πίσω μου, ήσουν στην πιο δεξιά λωρίδα διήθηση. Η θάμβωση ήταν ποινικό, δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Και μη μου πει κανείς για αλληλεγγύη...
sotostzav
26/04/2015, 22:31
Σε ειδα σκυλακο να μου δαγκωνεις το ποδι (ευτηχως ελαφρα),χτες το βραδυ κατω απο το σπιτι μου...Ουτε γαβγιζες,ουτε ετρεχες....Μαλλον σου μυρισε το σαντουιτς που ειχα στην σακουλα και την πληρωσε το ποδι μου!!!
macdeath_s
27/04/2015, 11:18
Σε είδα με το Busa να με περνάς σουζαριστός και ακράνωτος. Φίλτρα εξατμίσεις δεν περίμενα να μην με περάσεις, αλλά λεφτά για το μηχανάκι έχεις για κράνος όχι ε ? Τεσπα καλά να σαι.
σε ειδα να με περνας με σφηνα στη διηθηση στην πηγμενη κηφισιας με την ελευθερη εξατμιση του σκουτερ σου να γκαριζει
με 60-70 αναμεσα σε σταματημενα αυτοκινητα δεν παμε οχι γιατι δεν μπορουμε αλλα γιατι δεν πρεπει
..............εφταβλακα:moutza:
CHRISTOF
27/04/2015, 18:27
Σε είδα και ευτυχώς γιατί άλλος δύσκολα θα σε έβλεπε. Στην Πεντέλης, πριν σταματήσω δεξιά και αφού είχα ανάψει αλάρμ, να έρχεσαι με όσα από την δεξιά μου πλευρά. Δεν προλάβαινες με τίποτα, γι'αυτό και συνέχισα κάνοντας άλλα 2 ΚΜ μέχρι να ξαναγυρίσω για να σταματήσω. Μάγκες, προσέχετε! Δεν φαινόμαστε στο τυφλό σημείο και εάν δεν έχουμε την τύχη το προπορευόμενο αυτοκίνητο να οδηγείται από οδηγό μηχανής,(ο οποίος ξέρει τι μπορεί να γίνεται) άσχημα τα πράγματα :nono:
Σας είδα χτες στην εθνική στο ύψος των Μεγάρων 7-8 Lancia Δ Integrale :eek: , το παλιό, το καλό, το κλασσικό, το αγωνιάρικο.
Μπράβο σας, τις εχετε σαν καινούργιες :) τις κούκλες σας...
Σας είδα χτες στην εθνική στο ύψος των Μεγάρων 7-8 Lancia Δ Integrale :eek: , το παλιό, το καλό, το κλασσικό, το αγωνιάρικο.
Μπράβο σας, τις εχετε σαν καινούργιες :) τις κούκλες σας...
http://www.argolikeseidhseis.gr/2015/04/lancia-delta-integrale.html ;)
Σας είδα παίδες στη διασταύρωση μπροστά απ'το Yabanaki Κυριακή μεσημέρι κατά τη μία, σας χαιρέτησα και σας ξαναείδα να με προσπερνάτε με τις όμορφες κWλ@ρες...μάλλον tuono είχατε. καλούς δρόμους.
CustomBoy
28/04/2015, 10:34
Σας ειδα ''μοντελα'' απο μηχανακια που εβλεπα μονο στα περιοδικά...την κυριακή στο Moto-scooter festival στο γκάζι....(μου διαφευγουν καποια ονοματα)!!!.....
Σε είδα εχτες,στην ανοδο της αγιου μελετίου,να πεταγεσαι γκαζωτός απο πλαινό στενο(ενω ειχες κόκκινο) και παραλίγο να πάρεις μαζί το ντελίβερι που ηταν μπροστα μου...βριστήκατε λιγο και σε αφησε να φυγεις ετσι....σε ακολουθησα και με εκλεινες.. δυστηχώς δεν κρατησα τις πινακίδες σου.....
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ....πανω στα τιμόνια
να φρενάρετε χωρίς λόγο...να αλλαζετε λωρίδες χωρίς φλάς,να στρίβετεΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΡΤΕΣ...να ψάχνεστε για καυγα...
ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΠΣΤΜ...ΟΣΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ..... Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε.....
βλέπω και εμας(καποιους)....ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΥΣ....κρίμα....μονο αυτο...
Σε είδα με το Triumph Scrambler στη Συγγρού, φτιαγμένο κουκλάρα!! Καλημέρα να ΄χεις, μου έφτιαξες και την δική μου με τη Tri-κούκλα σου :beer:
Σε ειδα με το μαυρο ισιο μαλλι σου σημερα το πρωι μεσα στο 2CV σου,
να σιγοτραγουδας Stranglers
https://www.youtube.com/watch?v=imuFtdTNNYk
κατακοκκινο κραγιον και φορεμα με βουλες.....
Ενιωσα και παλι 18....και χλιμιντριζα 2-3 φαναρια....
Μου εφτιαξες την ημερα κουκλα μου....auf Wiedersehen
Σε ειδα στην Ακροπολεως πριν λιγο με το CBR250R σου, κρανος-μπουφαν-γαντια κοπλε, το μαλλι να ανεμιζει και οταν σταματησαμε στο φαναρι μιλησαμε λιγο.
Οταν δε, σου ανεφερα πως εισαι η πρώτη κοπέλα που βλέπω στην Λευκωσια να οδηγα μηχανακι (και οχι σκουτερο-αηδιες), γελασες γλυκα και ειπες οτι ειστε 2-3 ολες ολες.
Παντα ορθια κοπελια και να το χαιρεσαι!
Σε είδα να με βρίζεις,να με ρωτάς αν ξέρω ποιος είσαι,ο,τι με πληρώνεις κτλ.Ελληνοταλιμπαν.Και εγω πληρώνω για τη συνταξή σου ρε ozzy απο το καραγκιόζη.
macdeath_s
30/04/2015, 19:50
Eπιτέλους είδα και έναν να κουβαλάει παιδάκι με κράνος. Σε είδα λοιπον με το μπόμπιρα να σε έχει αγκαλιά στη βουλιαγμένης προς γλυφάδα. Άσπρο κόκκινο ήταν νομίζω.:wave2:
amyroukai
30/04/2015, 20:07
Σε ειδα τσουλακι με το Ν φαρδυ πλατυ στο πισω τζαμι, αναστροφη στην κηφισιας. Να χ3σω το δίπλωμα Και Τον δάσκαλο Και Τον βλάκα Που Στο έδωσε.
Και Τον Κορεκτορα με τα κεφαλαια.
σε ειδα στο σκουτερ με ασπρη καλτσα και παντοφλα !!! ελεος ρε φιλε !!!!
Σας βλεπω να περνατε τα κοκκινα λες και δεν υπαρχουν τα γ!#!@να τα φαναρια και κοιταω προς τα πανω μπας και σας βλεπει να ριξει καμια φωτια να σας καψει..
congate7
01/05/2015, 07:48
Σε είδα πιτσιρίκο (το πολύ 10 χρονών) να σαλαγάς καμιά δεκαριά πρόβατα και πέθανα στα γέλια.
Σας είδα μέσα στην κίνηση να περνάτε αεράτοι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και εγώ κολλημένος στο κλουβί μου.
και τέλος
Σε είδα, αλλά δυστυχώς πάλι μέσα από βίντεο και φωτογραφίες. Κρίμα που δεν πρόλαβα να δω ούτε έναν αγώνα σου ζωντανά.
Ayrton Senna 1-5-1994
thunder ace
01/05/2015, 08:00
Σε είδα πιτσιρίκο (το πολύ 10 χρονών) να σαλαγάς καμιά δεκαριά πρόβατα και πέθανα στα γέλια.
Σας είδα μέσα στην κίνηση να περνάτε αεράτοι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και εγώ κολλημένος στο κλουβί μου.
και τέλος
Σε είδα, αλλά δυστυχώς πάλι μέσα από βίντεο και φωτογραφίες. Κρίμα που δεν πρόλαβα να δω ούτε έναν αγώνα σου ζωντανά.
Ayrton Senna 1-5-1994
Περαστικος απο Αγρινιο να υποθεσω.
Σε είδα με το GSX εψές κατα τις 11 παρά.....πάιπ εσύ ήσουν ρε ;Κάτι τα κράνη κάτι το σκοτάδι.....
amyroukai
01/05/2015, 11:58
σε ειδα γιδοβοσκε κλαρινουλη με το ασημι gtr1400 φουλ βαλιτσα, σορτσακι, κοντομανικο, γυαλι και το αριστερο χερι στο αυτι, να κραταει το ακουστικο και το μικροφωνο του hands free...
amyroukai
01/05/2015, 16:02
σε είδα κατά τύχη μαστρο Νωντα και ήπιαμε ένα καφεδάκι. ψυχοθεραπεία εισαι ρε ατιμε. :beer:
pipe_smoker
01/05/2015, 16:41
Σε είδα με το GSX εψές κατα τις 11 παρά.....πάιπ εσύ ήσουν ρε ;Κάτι τα κράνη κάτι το σκοτάδι.....
Τσου.
Εμενα δε θα προλαβαινες να με δεις:smokin:
:lol::lol::lol:
AUFGEBRACHT
01/05/2015, 18:33
Σε είδα να περνάς με το παπί και να πετάς κάτι στα χορτάρια στη βάση της κολώνας της ΔΕΗ και μετά λίγο σε είδα γειτόνισσα να πηγαίνεις στο ίδιο σημείο και να μαζεύεις το αλουμινοχαρτάκι με τη δόση σου.
pipe_smoker
01/05/2015, 18:41
Θα παρακαλέσω για "νομικές συμβουλές" τέτοιου τύπου να χρησιμοποιείτε τα πμ.
Ευχαριστώ:)
ypapadio
01/05/2015, 19:54
Σε είδα με το SS (R1???) και τον τρελό αρκουδένιο συνεπιβάτη σου!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Εδιτ:
Και αναφέρομαι σε αληθινό αρκουδάκι και όχι σε μαλλιαρό πάτο!!! :bawl:
Psaxtiris
01/05/2015, 22:23
1η Μαϊου και η μαλακία στους δρόμους βάρεσε κόκκινα...
σε είδα ΠΑΠΑΡΑ με το κόκκινο nissan 100sx στο δρόμο από Αλιβέρι προς Χαλκίδα, στην τυφλή δεξιά στροφή μετά τη Λάμψακο, να έρχεσαι πατημένος, να βγαίνεις ο μισός αντίθετο ρεύμα (με 2 διαχωριστική) για να με προσπεράσεις, και να παίρνεις σβάρνα με την αριστερή σου πλευρά ένα μπλε kle 500? από το αντίθετο ρεύμα....
ευτυχώς ο οδηγός με κάτι ακροβατικά που είδα στον καθρέφτη κρατήθηκε πάνω στο μηχανάκι....
ο καθρέφτης σου & κάποια πλαστικά καπάκια από τη μηχανή μείνανε στο δρόμο....σα να μην πήρες χαμπάρι..ούτε που έκοψες
έκανα αναστροφή παρακάτω για να ελέγξω αν ο οδηγός είναι ΟΚ....αλλά και αυτός εξαφανισμένος....ποδαράτοι από το σημείο πρέπει να μαζέψανε το πορτοφόλι? σου
ΖΟΜΠΙΑ ΡΕΕΕΕ
alexzafeir
02/05/2015, 21:07
Σας είδα ''ξαδερφια'' δυο r1100s πηγαίνατε Αγιο Ιωαννη Ρωσσο και εγω γυριζα σας χαιρέτησα με το χερι κριμα που δεν σας πετυχα στον καφε να τα λέγαμε ελπιζω αλλη φορά καλους δρομους
macdeath_s
04/05/2015, 09:19
Σας είδα δυο ss (gsxr μπλε άσπρο και ένα μαύρο) μαζί με ένα 990 Adventure αραγμένα στο mikel στην Αλίμου. Εγώ πήγαινα για δουλειά :(
dimmie_72
04/05/2015, 13:49
Σας είδα αργά το απόγευμα της πρωτομαγιάς 3 Triumph Tiger 1200 Explorer δεμένα πάνω σε τρέϊλερ σε σταματημένο αυτοκίνητο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Τι στην ευχή Explorer είναι άμα ταξιδεύουν δεμένα; :confused:
Για την περίπτωση που έχετε έλλειψη σε οδηγούς, δέχομαι ΠΜ. ;)
amyroukai
05/05/2015, 10:43
σε ειδα τρεντι μουσατο αγορι με το κοκκινο tracer ψες μεσημερακι στον πειραια, να απολαμβανεις τη μουσικουλα σου απο τα ακουστικα και τον ηλιο στο προσωπο...
σε ειδα κλαμπουτερμαν τζιμιδη. πολυ ντροπαλο αγορι εισαι απο κοντα βρε παιδι μου. την επομενη θα σε παρουμε αγκαλιτσα να σου τραγουδησουμε μηπως ξεθαρρεψεις.
σας ακουσα στην κηφισια κουστουματα αγορια να παραγγελνετε καφε και στην ερωτηση "πως ειστε σημερα" του σερβιτορου να απαντατε ψευδοκατηφεις "πως να ειμαστε, να σου πω ψεμματα οτι ειμαστε καλα;" μισο και εχω μονο δυο χαρτομαντηλα, πως να κλαψουμε και οι τρεις για τα χαλια μας δεν ξερω.
Manalishi
05/05/2015, 11:40
Σε είδα chris στην Αθήνα και χαιρέτησες!!!
:beer:
PetranGR
05/05/2015, 12:13
σε είδα με το ducati στην παπαναστασίου με μπότσαρη στον πρασά δίπλα να μου κάνεις νόημα να περασω με την μηχανη , ενω ειχες παει ηδη μπροστα και πηγες προς τα πισω ωστε να χωρεσω και εγω σε ευχαριστω πολυ καλους δρομους.
Σε είδα που δεν με είδες κυριούλα με το ibiza.Eυτυχώς είδα και απο που ξεφεύγω όμως και τη γλυτωσα.Οταν σε ρώτησα,όντως δε με είδες είπες.Στα διάάλαααα κάμπια.
amyroukai
05/05/2015, 14:18
Σε είδα κύριε μάικ-εφτάεφτάεφτά, μία με κράνος και μία χωρίς.
Black Mamba
05/05/2015, 15:30
Σε ακουσα και μετα σε ειδα να ανεβαινεις, μεσημερι,
την Ε. Αντιστασεως στη Καισαριανη,
SD 1290,
ευτυχως προβλεπε...
Macdeath_s εσυ? ;)
spyrakos35
05/05/2015, 15:49
Σε ειδα τζιτιες 1000 πρασινο.....
Πρεπει να ειχα ξαναδει τοτε που βγηκε
KostRider
05/05/2015, 16:04
Σας είδα δύο tdm, ένα μετά το άλλο, με κρανωμενους οδηγούς! Χάλασαν και οι καγκουρες ,χαχαχα!
George_Sp
05/05/2015, 19:54
Σε είδα μπετόβλακα να πηγαίνεις όλη τη λεωφόρο με το smart ζιγκ ζαγκ μιλώντας με το ένα χέρι στο κινητό. Ξερογκαζιές και κόρνες σε ενόχλησαν και με ρώτησες τι θέλω. Όταν απάντησα "κορνάρω και μαρσάρω έτσι για να βγάλω γούστα....μήπως δεν άκουγες τι σου λεγαν στο κινητό?", μου λες "έλα στην άκρη" και κατέβηκες για τσαμπουκά. Περίμενες να σηκωθώ να φύγω με γκαζιά αλλά όταν κατέβηκα και γω και ήρθα δίπλα σου άρχισες τα "άντε στο διάολο ρε που θα μου πεις και τι θα κάνω" και έκλεισες τη πόρτα να φύγεις.....έχε χάρη που δε σε πέτυχα σε κίνηση τέτοια ώρα να έπαιρνα σουβενίρ και ένα καθρέφτη. ξεφτιλισμένοι ούγκανοι που τα πάντα γυρνάνε γύρω από τη ψ@λή σας.
Σε ειδα κυριλέ μεσηλικα μετά της κυρίας να έχεις σταματήσει το τζι ες 1200 (καινούριο?)και να δίνεις χαρτιά σου στους τροχαιους που σε είχαν σταματήσει. Για κράνος αν κατάλαβα καλά...
Μάλλον έτσι ξεκινά η αποκάλυψη...
AristidisZ
06/05/2015, 08:44
Σε είδα άραγε (;;; ) Γαυρε στο Σκλαβενίτη στο Σχιστο ερχόμενο με κατεύθυνση από Πέραμα
Αχμμμμμμμ
σε είδα χθες στη Καλιρόης κόκκινο μίνι να βγαίνεις ξαφνικά από το πάρκινγκ και να μου κλείνεις το δρόμο.
μαντέψτε, μιλούσε στο κινητό του.
με είδα χθες το βράδυ στο κόμβο στις 3 Γέφυρες να αφήνω τη Λιοσίων, να μπαίνω στο κόμβο στις 3γέφυρες
για να βγώ Λ.Δημοκρατίας να πετυχαίνω εκσκαφέα στην ανηφόρα...
ελιγμός και...το σκατό στην κάλτσα. :cry:
theofilos888
06/05/2015, 12:56
Σε ειδα σημερα καααλο παιδι να μου φτιαχνεις το αμαξι και να το κανεις τελειο. Να εισαι καλα!
σε είδα την πρωτομαιά καρφωμένο σε δέντρο με το φιατάκι, κατέβηκα να σε βοηθήσω κ μου είπες "φιλαράκι φύγε όλα καλά (χικ)" .... ζάντα για ζάντα ο τύπος κ πολύ τυχερός
George_Sp
06/05/2015, 16:00
Σε είδα κορίτσαρε με το υπέροχο χαμόγελο να έχεις πάει το καινούριο σου ninjάκι για σέρβις. Πράσινο το δικό σου, πράσινο και το δικό μου...ξεκίνησα ήδη να καταστρώνω σχέδια όταν σε ξαναπετύχω. :D
Coyote.V
06/05/2015, 19:21
Και ενώ πίστευα ότι τα είχα δει όλα... σήμερα έμεινα πάλι μλκς στο φανάρι.
Δεξιά μου και λίγο ποιο μπροστά ένα παπάκι με ένα τύπο χωρίς κράνος γύρω στα 45 και με μια κοπέλα μικροκαμωμένη με ένα κράνος γύρω στα δέκα νούμερα παραπάνω. Ο τύπος βάραγε ντάγκλες από πρέζα και η κοπέλα τον τσιμπούσε να ξυπνήσει, κάθε πέντε δευτερόλεπτα το ίδιο... ντάγκλα τσίμπημα, ντάγλα τσίμπημα.
Σε κάποια φάση και ενώ το ανθρωπάκι κοκκινίζει καρφώνω ταχύτητα... κατά διαολεμένο τρόπο συγχρονίζεταιτο κάρφωμα της ταχύτητας με το τσίμπημα. Ακούει τον θόρυβο ο τύπος και ανοίγει το γκάζι να φύγει ενώ περνάνε ακόμα αυτοκίνητα..:uplate:
Οπα όπα φιλαράκο κόψε κόκκινο είναι ακόμα !
Το ακούει και σταματάει και γυρίζει να με κοιτάξει... τον κοιτάω και εγώ και εν τω μεταξύ ανάβει πράσινο.
Τώρα φεύγουμε αλλά μάλλον εσύ πρέπει να κάνεις στης άκρη του λέω.
Η απάντηση που πήρα: Ρε άρχοντα δουλευόμαστε ;
Τι να πω έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε.... ελπίζω ότι πάθει να το πάθει μόνος του και να μην την πληρώσει και κανένας άλλος μαζί
.
Σε ειδα σημερα στο φαναρι να μου ζητας να παω μπροστα...
Η απαντηση που πηρες ηταν οτι μπροστα ειναι η διαβαση πεζων και τυχαινει να περναει κανενας ανθρωπος...
κατι μουρμουρισες,αλλά δεν σε ακουσα...
Τι να κανουμε ρε ανθρωπε; Μερικοι ακομα, δεν γιναμε ζωα σαν και 'σενα...:rolleyes:
theofilos888
06/05/2015, 19:52
Σε ειδα να σε τρωει ο απαυτος σου για καυγα. Δε σου εκανα ΠΑΛΙ τη χαρη.
Billymuse
06/05/2015, 22:44
Σε είδα ρε μάγε #10# να βάζεις 2 γκολ και στο δεύτερο ειδικά να ξεφτιλίζεις με κοφτη με αντίθετη φορά στο σώμα :uplate:
macdeath_s
06/05/2015, 23:10
Σας είδα πριν καμια ώρα μαζεμένους στο γνωστό περίπτερο της Ποσειδώνος. Σόρυ πολλά ζητήσατε τπτ δεν έκανα (από δουλειά γυρνάω εσείς με το τρίτο πόδι όρθιο) αλλά ρε παιδιά τα 200 σήμερα θα τα δείτε πάνω από 10 φορές εκεί που πάτε ένα κράνος ρε γαμώτο !!!
Σε ειδα κοπελια με το pcx να ανεβαινεις προς Δομοκο ωραια το εβαζες στις στροφες
ΝIKOLTSOS
07/05/2015, 23:00
Βλέπω κάθε μέρα το prestige σου στην Β. Ηρακλείου (Θεσσαλονίκη)....
Και σήμερα που το πρόσεξα καλύτερα, είπα
Τόσο κουκλί και προσεγμένο,
Τι σκατά σε γυάλα το έχεις???
Να το χαίρεσαι...!!! φτου φτου!!!
Θα σε πετύχω που θα μου πας!!!
Σας βλεπω τωρα που αρχισαν να βαρανε 30αρια να ειστε με τις βερμουδες, τις σαγιοναρες 2χαλο, το ζελεδακι & τα σχετικα...:rolleyes:
zannisvel
08/05/2015, 09:54
Σε ειδα ασημενιο mini με ξανθια οδηγο, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ, στη Συγγρου να φευγει απο τη λωριδα της και να μου ριχνει μια στο γονατο με τη πορτα. Πρεπει να πηγαιναμε γυρω στα 50χλμ/ωρα, δεν βρισκομουν σε διηθηση, ημουν κανονικα στη μεσαια λωριδα και εκεινη στην αριστερα. Ουτε καταλαβα τι με χτυπησε. Και γω δε ξερω πως δεν επεσα. Η πορτα εκανε μια πολυ ωραια γουβα αλα το γονατο μου δε καταλαβε τιποτα, τουλαχιστον προς το παρων.
Παιδια πολυ προσοχη εκει εξω. Εχουν αρχησει και φορανε και τις γυαλαμπουκες του ηλιου και δε βλεπουν μπροστα τους...
Billymuse
08/05/2015, 14:25
Σε είδα βλάκα Νταλικέρη να πηγαίνεις σήμερα το μεσημέρι στον Κηφισό στη μεσαία λωρίδα! με τουλάχιστον 110 χλμ/ω και εκεινη τη στιγμή
αριστερη λωρίδα να είναι περιπολικό και αντι να σε σταματήσει σε προσπέρασε σαν να μη συμβαίνει τπτ!!
Κατα τα αλλα σαν πειράζουν οι άκρανοι οδηγοί λες και αυτοι ειναι επικινδυνοι και τους κόβετε παράλογες κλήσεις...
Η υποκρισία στο μεγαλείο της ...
σας είδα όλους σήμερα στην "ημέρα μοτοσυκλέτας" στον Αγ. Αθανάσιο... καλη οργάνωση, παγωμενες μπυρες και κάθε ειδους μοτο.
335470
335471
335472
:beer: :beer:
και μια απο το πανέμορφο RD350. Φιλε συγχαρητηρια και απο δω... αψογο!
335473
taisteal
10/05/2015, 02:06
Σε ειδα μωρη φωκια σημερα στο Αντιρριο,να πρηζεις τον γκομενο σου ενα τεταρτο στη γκρινια :a16:,και αυτος να ξεφυσαει..
Ταλαιπωρε πετα την στη θαλασσα την υαινα που καθεσαι και την ακους :lol:
renos.xart
10/05/2015, 12:36
Σας βλεπω αυτη τη στιγμη παρκαρισμενους καμια 20αρια μηχανακια κατω απο το σπιτι μου, να πινετε καφε στην πλατεια στη σκια των Μετεωρων. Ωραια μερα για βολτα, απο που να ειστε αραγε?
KostRider
10/05/2015, 19:10
Σε είδα ηλιθιε με το λεωφορείο και κουτάκια, να παραβιάζετε κατακόκκινο φανάρι και να σας κορναρω, αλλά στην καραπ@υτσ@ρα σας...
amyroukai
11/05/2015, 08:39
Σας ειδα διας να ριχνετε πριονιδι και να σκουπιζετε (υλικα μαλλον "δωρεα" του επιπλαδικου της γειτονιας) λαδια στην Βενιζελου ατον Πειραια. Και μια που δεν ειναι η δουλεια σας αυτη, ενα μικρο φχαριστω εκ μερους ολων που δεν θα πεσουν στα φρενα στην κατηφορα.
Σε είδα κοπελία να προχωράς αμέριμνη πάνω στην διπλή διαχωρίστικη γραμμή αφού έκανες την βλακεία και προσπάθησες να διασχίσεις τον δρόμο σε κεντρικό σημείο .. χαμπάρι δεν πήρες ότι ήμασταν τρείς μηχανές από πίσω σου και πηγαίναμε σε στυλ παρέλασης, περπατούσες αμέριμνη λες και ήσουν πάνω στο πεζοδρόμιο.Δεν σου μιλήσα ούτε κόρναρα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα τρόμαζες μιας και ήσουν στον κόσμο σου.Τι να πω .. μακάρι πάντα να σε προσέχουν οι άλλοι :)
σε ειδα φοβερε courier με το σαπακι παπι σου ακρανοβιτς (κλασσικα) ηλεκτρονικο τσιγαρο στο αριστερο χερι γερες τζουρες και αυτοσχεδια-πατεντα βαση για το freddo cappuccino! Απλα ασυναγωνιστος.
karellen
11/05/2015, 11:49
Σας είδα παρέλαση από 20 και πάνω Vstrom να με χαιρετάτε στο δρόμο Ναύπλιο-Λυγουριό.
Κάποια στιγμή κουράστηκα να ανεβοκατεβάζω το χέρι μου και το είχα μόνιμα χαιρετούρα!
Χαχα,που πηγαίνατε ρέη; :beer:
spyrakos35
11/05/2015, 16:06
Σε ειδα απολυτη πινακιδα
ΧΧΧ
69
Billymuse
11/05/2015, 18:38
Σε είδα σήμερα σε όλα τα ειδησεογραφικά site και tv να δεσπόζεις απο τα πρώτα θέματα...
φυσικα σε σένα αναφέρομαι ιερο κόκκαλο...:bawl: φέρανε ενα κρανίο και το τιμάμε σαν αρχηγό κράτους...ΕΛΛΑΣ 2015 ΙΡΑΝ 2015 σημειώσατε 1
Σε είδα στη Λ Βουλιαγμένης MV Agusta F4 και εσένα κόκκινη Βεφα. Καλά ξεκίνησε η ημέρα.
peterTHErider
12/05/2015, 08:47
σε ειδα φιλε ταξιτζη,
πλησιαζα στον καινουργιο κυκλικο κομβο της γειτονιας μου που δεν εχει σημανση ακομα ετοιμος να αρπαχτω παλι με αυτους που θα ειναι μεσα στον κυκλικο και φυσικα δεν θα μου παραχωρουσαν ως οφειλαν την εκ δεξιων προτεραιοτητα καθως νομιζουν πως ο μεσα εχει ΠΑΝΤΑ προτεραιροτητα.πλησιαζω λοιπον αλλα με εκπληξη μου βλεπω οτι τοποθετηθηκε σε μενα στοπ,πολυ ωραια λεω θα σταματησω ομορφα και ωραια οποτε γλυτωνω και τον πρωινο εκνευρισμο απο τους ταλιμπαν αλλα ελα που ο ταξιτζης που ηταν μεσα στον κομβο ειχε μεινει στο οτι δεν υπαρχει σημανση οποτε σταματαει να μου παραχωρησει την εκ δεξιων προτεραιοτητα στον κυκλικο!:uplate::uplate:
οποτε του δειχνω την ταμπελα του στοπ που τοποθετηθηκε,μου κανει νοημα και περνει την αναλογη εκφραση κατι ενδιαμεσα σε ευχαριστω και συγνωμη!:uplate:
ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου απο την συγκινηση!χαχαχα!:bawl:
Σε είδα κοπελιά στην Αχαρνών να περνάς κάθετα τη λεωφόρο ανάμεσα από ψιλοσταματημένα αμάξια...
και να μιλάς στο κινητό... και να περπατάς κοιτώντας κάτω... :dizzy:
prehist_dog
12/05/2015, 10:10
Σε είδα τρίβλακα με το gs 1200 και το κόκκινο παντελονάκι , μπλε σακάκι και κοκάλινο γυαλάκι ! Για το τσίρκο καλός ήσουνα ... Και μετά λένε πως μας κράζουν τους μοτοσυκλετιστές :cry:
PetranGR
12/05/2015, 10:37
σε είδα πριν λίγο με το ΚΤΜ 1290 Super Duper Duper Duke,στην Εγνατία με δωδεκανήσου, με φορά προς τα τρένα.
Μάλλον είσαι από το forum γιατί ήσουν προβλεπέ,σε κόρναρα αλλά δεν με είδες...Καλούς δρόμους με το θυρίο.
Σε ειδα με το bmw320 να παραβιαζεις στοπ & να σε προλαβαινω (ευτυχως) στα φρενα...
οταν σε ρωτησα που πας; αντι να ζητησεις συγγνωμη μου την ειπες κιολας...
ακουσες τα ''κοσμητικα'' σου και ηρεμησες...
Αντε, γιατι εχει παραξεφυγει η κατασταση με μερικους-μερικους...:rolleyes:
karellen
12/05/2015, 12:08
Σε είδα σκύλαρε να μου τραβάς δαγκωνιά στο πόδι πρωί πρωί Κυριακής,στο φανάρι.
Είπα να τσαντιστώ αλλά θα χαλούσα την εκδρομή μου,οπότε το προσπέρασα.
Την τρύπα,όμως,στο παντελόνι μου την άφησες ενθύμιο κερατά! :mad:
Σας είδα και με αιφνιδιάσατε τσούπρες με τα σκούτερ και τα ακουστικά στ' αφτιά. Τρείς και οι τρεις πανομοιότυπες με τα ίδια σκουτεράκια και την ίδια μαλακία στ' αφτιά, χωρίς κράνος (όχι που θα είχαν) και μπόλικη μαγκιά, ανάποδα σε μονόδρομο. Αφού δεν γινίκαμε κουβάρια πάλι καλά να λέω.
Εκτός όμως από κουλαμάρα και άγνοια στοιχειωδών οδικών σημάτων, είχατε και θράσος. Σας την είπα ευγενικά και μου την πέσατε ότι πάω γρήγορα, όταν όμως άρχισα τα wishoils μπήκε η ουρά κάτω από τα σκέλια και άρχισαν οι γυναικείες μαλακίες "να εδώ πιο πάνω μένουμε, να μην κάνουμε τον γύρο του τετραγώνου κλπ κλπ"
Τελικά μπήκε το καλοκαιράκι κι άρχισαν οι επικίνδυνες εμφανίσεις από παντός είδους δίτροχους.
Το νου σας λέμε.
Billymuse
12/05/2015, 13:16
H κατάρα των προέδρων της ΝΔ ..ο ενας χιαστό στο ποδόσφαιρο ο άλλος έσπασε τον αγκώνα (http://www.sport-fm.gr/article/espase-ton-agkwna-tou-o-samaras-paizodas-mpasket/3086634) του
....
...
Γελάει και το ποδήλατο του Παπανδρέου:moutza:
Σας βλεπω μερικους εως αρκετους να εχετε πιασει τον ιο της κακογουστιας.
Βαρκαντερο με Led ταινια στο κατω μερος του φαναριου.
Ενα χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι πιο ομορφο μαγκες.
Με πιασανε τα γελια στο φαναρι και απορουσε ο διπλανος μου.
paramedic
12/05/2015, 13:20
Σε είδα(δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς ήσουν μπροστά μου) στην Εθνική στο ύψος του Ρέντη με το CBR 125 ακράνωτος και με έβλεπες απο τον καθρέπτη σου οτι είμαι πίσω σου. Και τι έκανες : Εσκυψες μπροστά για να πάει το 125άρι πιο γρήγορα μάλλον λόγω αεροδυναμικής. Ρε πας καλά????
taisteal
12/05/2015, 15:36
Σας βλεπω κοριτσαρες τωρα που επιασαν οι ζεστες να τα εχετε πεταξει ολα εξω :a8: :a42:
Αλλα ρυσαι ημας απο του πονηρου.. :eleison:
sotostzav
12/05/2015, 16:45
Σε ειδα γιαγια με την εγγονα σου σημερα στην Πετρουπολη να κοιτας τον δρομο για να περασεις και την στιγμη που ειχα φτασει σχεδον διπλα σου αποφασισες να ξεκινησεις....κορνες κακο εγω,φρεναρισμα πανικου,αλλαγη πορειας και με τα πολλα καταφερα να μην σε μαζεψω και σε χτυπησα με τον καθρεπτη του παπιου....Το ευτυχημα ειναι πως δεν χτυπησες ουτε εσυ,αλλα ουτε και η μικρη...Σταματησα και αρχισες να με ρωτας απο που ηρθα και ησουν σιγουρη πως δεν ειδες κανεναν να ερχεται..Τελικα πρεπει να ειμαι πΧιο γληγορος και απ'την σκια μου ο κιαρατας!!Περα απο την πλακα,ευτηχως που δεν γιναμε μαλλιοκουβαρα...Το νου σας εκει εξω ρε.
Σε είδα κάτω από τα πόδια μου ΚτΜ 1190 R ADV στο Orange Days...:panic::a32:
Πότε έχει κλήρωση το τζόκερ;;;:cry::bawl:
Σε είδα μ****α στην κηφισίας στο ύψος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου να με προσπερνάς ξυστά στην μεσαία λωρίδα από δεξιά και να συνεχίζεις προσπερνώντας ακόμα μια μηχανή . Στο φανάρι απορήσαμε με τον άλλο μηχανόβιο πόση μαλακία μπορεί να κουβαλάς ... ώρες ώρες πιστεύω πως κινδυνεύουμε περισσότερο από τους άλλους μηχανόβιους παρά από τα αυτοκίνητα.
σε ειδα στο υψος των πανεπιστημιων στην Εγναντια με το 1190 adv και μουεφτιαξες την μερα.Καλους δρομους να εχεις.
HelenKoR
13/05/2015, 14:55
Σε είδα οδηγέ του αυτοκινήτου που με ακολουθούσε, να μου κανεις παρατήρηση επειδή, αν είναι δυνατόν, σταμάτησα στο stop. Στο έδειξα, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, αλλά συνέχισες (μάλλον για να μην πέσεις στα μάτια του συνομήλικου συνοδηγού σου).
Μετά απο αυτό παύεις να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα....
Σε είδα Η2 και βασικά άκουσα τα ξερόγκαζα που βαράγαν στην Kawasaki στο ύψος του Αιγάλεω στον Κηφισό....κόσμος μαζεμένος και κακόοοοοοοοοοοο :)
Y.Γ.Πως λυσάει έτσι το διαόλι.....τα κανα πάνω μου!
AUFGEBRACHT
14/05/2015, 15:45
Σε είδα πιτσιρικά πάνω στο ποδηλατάκι σου να φοράς το ανοιγόμενο Nolan του πατέρα σου (φαντάζομαι) και να κόβεις βόλτες, μου έφτιαξες τη διάθεση χτες το απόγευμα και το είχα ανάγκη...
Σε είδα κι εσένα σήμερα κούριερ (τι άλλο) με το παπί να σφάζεις το στοπ και να περνάς αέρα-πατέρα, είσαι τυχερός που πάντα κόβω και δεν θεωρώ την προτεραιότητα που έχω αυτονόητη, αλλιώς στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ήσουν σακατεμένος αν την είχα τηρήσει...
KostRider
14/05/2015, 17:08
Σας είδα Αυστριακοι μηχανοβιοι, ο ένας με Varadero και ο άλλος με bandit s στην πλατεία Καρπενησίου, να πίνετε καφεδάκι, καλούς δρόμους!
macdeath_s
14/05/2015, 17:28
Se είδα μεσήληξ (50κάτι) με open κράνος και γυαλί άσπρο arnette να με ρωτάς πώς πάει το κτήνος και αν το τσακίζω. Μου φτιαξες τη μέρα με την φυσιογνωμία σου :beer:
Nik0s_Dk
14/05/2015, 19:28
Σε είδα στην Φιλινού (πίσω από Ιντερκοντινένταλ) στο άσπρο σου κουτί, να μου ζητάς να κάνω μισό μέτρο μπροστά (έχω σταματήσει πριν τη διάβαση πεζών) γιατί θες λες να στρίψεις δεξιά. Αφού κοιτάω απορημένος και τον άγνωστο-φίλο δικυκλιστή που ήταν δίπλα μου (με κοιτάει απορημένος και αυτός) σου κάνω την χάρη. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΚΑΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ όχι στον ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΑ (πάει προς Πειραιώς). Απορώ πως καταφέρνετε και επιβιώνετε στην γη τέτοιοι άνθρωποι.
Για να κατανοήσετε τι εννοώ βοηθάει το γουγλ μαπς. Αδερφέ στο φανάρι με το GS Καλούς δρόμους!
335666
Σε είδα φιλαράκο απο τον καθρέπτη του αμαξιού να έρχεσαι με το XTακι σου και μόλις έκλεισα καθρέφτη και σου έκανα και χώρο να περάσεις με ευχαρίστησες και πέρασες "άνετος".Μου το χάλασες όμως γιατί έσφαξες το κοκκινάκι και ακράνωτος...Στη χαμοστέρνας βρε λεβέντη έτσι να το φάς;μακακία...
congate7
14/05/2015, 20:03
Σε είδα με τη Harley (πρέπει να ήταν) στην Ελευσίνα. Πολύ θόρυβο εργαλείο :beer:, αλλά για να βγεις εθνική ήθελες ένα κόμβο ακόμα.
Σε είδα και εσένα χθες βράδυ με το Fiat Bravo να θες να αγοράσεις όλα τα οικόπεδα στις στροφές για Οινόη, αλλά εκεί που τη γλύτωσες οριακά είχε βράχια. :nono:
Σας ειδα ........
καμιά 30αρια ss παρκαρισμένα σε κεντρικό σημείο στην πολη μου.
Ποιο κλαμπ έκανε βολτα κατα εδω μεριά;
akis_trevor
17/05/2015, 21:27
ενω επινα τον καφε μου στην οιτη σκανε:
καγκουρας 40+ με εξατμισονια καρινα με την μυτη του πινοκιο,ανευ οπισθιου φτερου.
τυπας με δερματινη ολοσωμη με μπουσα σουπερ ντουπερ.
τρομπας με 1100gs με βερμουδα,μοκασινι,εξατμιση,καμια 45αρια χρονων και τραβαγε ξερογκαζα...σωσον κυριε τον λαο σου......
Σε είδα κόκκινο fazer να κατεβαίνεις περιφερειακό Υμηττού ψιλοταπα μέσα στην κίνηση αλλά μέχρι εδω ολα καλά.
Όμως η κρυμμένη πινακίδα μέσα απο το φτερό, το ξεταποτο εξατμισονι και το λευκό κράνος με τα μεγάλα γράμματα ΔΙΑΣ δείχνουν πως υπάρχει glitch στο matrix.
GrDreamer
17/05/2015, 23:20
Σας είδα καινούριο GS και Ktm adventure με αυτοκόλλητο (4ο οδοιπορικό της μοτολέσχης Λεωνιδιου) στην λίμνη Δόξα σήμερα! 5 fazer και ένα cbrf4(me). Ωραίο το 4ο αλλά με βροχή. Περιμένω το επόμενο!!!!!
macdeath_s
17/05/2015, 23:34
Και πάλι όλοι ξεκράνωτοι και με σαγινάρες πλέον πάνω σε ss 1000άρια, tiger, tdm, bmw. Και θέλετε και κοντρίτσες :nono: Και που τα γράφω εδώ βέβαια... τσάμπα ascII
maim2004
18/05/2015, 09:04
Σας είδα καμια δεκαρία Africa Twin αραγμένες για καφεδάκι στην Παραλία Βραχατίου...Κανείς απο εδώ?? Πολλές Busa στο δρόμο και πολλά CBR και R1. Φοβερή μέρα χθές για βολτάδες.
σε ειδα με το ασημι Ζ να κραζεις κουτακια που περασε με κοκκινο ενω εσυ ξεκινουσες απο φαναρι και παραλιγο να ανταλλάξετε φιλια και σε ξαναειδα να κανεις αναστροφη στο απεναντι φαναρι σφαζοντας το κοκκινο (Βουλγαρη με Καραμανλη) ελπιδα καμια!Σε ειδα και εσενα με το κουκλιστικο VTR 400!
Σε ειδα παραλια σαλονικα με το mvagusta λευκο κοκκινο φοβερο!
Επισης σας ειδα tdmαδες ακρανωτοι μες την μαγκια γυαλι καθρεπτη λες και καβαλατε καθαροαιμα αλογα της ωναση χαλαρρρωστεεε