View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
Σε ειδα μαυρο gsxr στουκαρισμενο στην φατσα φορτωμενο στην οδικη με αυτοκολλητα μοτο.τζιαρ στο ψαλιδι.κανεις απο εδω?
ελπιζω να ειστε καλα φαινοταν ασχημο και με χιλιομετρα το στουκι
Σε ποιά περιοχή;
στον δρομο για βελεστινο 15κμ εξω απο βολο,προς λαρισα
Σε είδα πιτσιρίκο στο parking του Λυκαβητού. Να σε χαίρεται ο μπαμπάς κι η μαμά. Απίστευτος κι ένας από εμάς.:a10:
Με 'γεια το αυτοκόλλητο για το καροτσάκι...:D:wave2:
amyroukai
21/02/2016, 22:50
Σας είδα να κυκλοφορείτε με ένα φως, χωρίς φώτα (αυτοκίνητα, στο απέναντι ρεύμα)... Ρε παίδες, για δύο, τρία ευρώ πόσα στο καλό έχει μιά λάμπα από το βενζινάδικο; Δηλαδή να μας στείλετε άκλαφτους έτσι από βαρεμάρα και τσιπιά; Γαμώτο, είπαμε, 5700 εκεί στην επαρχία, αλλά ένα λαμπάκι, ε, ε, ε φανταστικέ μου βλαχάκο;;;;
Σας είδα και το πρωί και το βράδι ποδηλάτες. Το πρωί λίγο πιο οργανωμένοι (με εξαίρεση τους τέσσερις ηλίθιους που έκαναν κόντρα σαλιγκάρι στην ανηφόρα τέσσερις δίπλα δίπλα κλείνοντας όλο το ρεύμα κυκλοφορίας) το βράδι ότι να'ναι και παρά τα ανακλαστικά γιλέκα και τα φωτάκια, στα όρια του αυτοκτονικού. Ωραίο το μπρέβετ πως το λένε, αλλά η ζωούλα σας; Και αν δεν σας νοιάζει για την δική σας, η δική μας τι φταίει;
Σε ειδα εσενα με τη Hornet και το γκρι κρανος για πεταμα, τη παρασκευη να τρως τσαγακι στο καλαμακι και να σφηνωνεις σα χαζος και σα να θες να αυτοκτονησεις απο τον εγωισμο σου μαζι με μια SS αναμεσα στα αυτοκινητα στην ευθεια του Αγ. Κοσμα.... "εκανα το σταυρο μου"... ελπιζω να εισαι καλα και να εφτασες σπιτι σου τιποτα αλλο.
kalampokas
22/02/2016, 09:02
σε είδα-όσο μπορούσα δηλαδή-να πηγαίνεις με το TDM,ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ (μα καθόλου, ούτε ένα λαμπάκι) όλη την Πατησίων-την Σταδίου-την Φιλελλήνων και πάει λέγοντας προς παραλία, ενώ πάενα στο κοπήτηπίτα. ΜΠΡΑΒΟ, ΕΥΓΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είσαι μηχανόβιος ! :moutza:
mikRRopixel
22/02/2016, 10:02
Σε είδα χθες να ανεβαίνεις με γοργό ρυθμό τα στροφιλίκια της Πάρνηθας με το GSXR ενώ εγώ κατέβαινα. Ακράνωτος, γυαλάκι και μαλλί στην πένα. Είσαι καραγκιόζης!
alexxxcbr
22/02/2016, 10:38
Σας ειδα supercars oλων των τυπων να εχετε μαζωξη χθες στην παραλιακη.:smokin:
σε ειδα να περνας με τη βεσπα και να φερνεις στην κηφισιας το απεραντο γαλαζιο του αιγαιου
ρε φιλε στη μιξη το πολυ ειναι η βενζινη οχι το λαδι:lol:
macdeath_s
23/02/2016, 00:11
Σε είδα με το 1190 να πηγαίνεις ψιλοσβέλτα και να θες ανοίγματα. Καλούς δρόμους να χεις με το πολύ ωραίο μηχανάκι σου.
Σε είδα μέλος του moto.gr με το Hornet, στα έργα του τραμ στον Πειραιά να ψάχνεις τα πετούμενα του ουρανού...και να μας πηγαίνεις καρότσι
Οι γλάροι δεν πετάνε νυχτιάτικα...:moutza:
skylaros
23/02/2016, 11:47
Σας βλέπω καθηγηταράδες να γράφετε papers του κώλου και μάλιστα να είναι και κλεμμένα. Νούμερα!
KostRider
23/02/2016, 14:13
Σας είδα όλους χθες στην Β. Σοφίας με κρανος και σας χάρηκα, ακόμη και οι καγκουρες, μόνο ένας δεν φορούσε..
σε ειδα με το tdm χωρις φωτα και κρανος και πολυ σε χαρηκα!!
καλους δρομους να εχεις!!:D
annoula1981
23/02/2016, 18:32
Σε ειδα με το tdm να κάνεις κολιες και να σταματάς στο κόκκινο. Ξεκρανωτος, με μισο-ξυρισμενο κεφαλι και με τα σημάδια του χειρουργείου να φαίνονται ακόμα... τελικά μυαλο δεν έβαλες ακόμα έτσι;
amyroukai
23/02/2016, 18:36
Σε είδα τζαμαρία να σπας σε κομματάκια... 4 χιλιοστά τζάμι. Να σε κλέβουν οι υπεργολάβοι στο ίδιο σου το σπίτι, αξία ανεκτίμητη...
Σε είδα πάνω στη vespa arcobaleno με side car παρακαλώ και κατακόκκινη
powerglove
24/02/2016, 12:44
Σε είδα στην Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη να κάνεις παράνομη αναστροφή περνώντας κόκκινο τρικάβαλος με παιδί στην μέση ακράνοτοι όλοι και να μιλάς στο κινητό ! Η γυναίκα σου με κοίταγε με απορία που κουνούσα το κεφάλι ...
Σε ειδα ταξιτζη, να βγαινεις αναποδα σε μονοδρομο & να γλυτωνω στο παρα 5 που λενε...
Όταν ήρθα διπλα σου και σε ρωτησα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; .... μου λες, δεν σε ειδα...
το οτι πηγαινες αναποδα στον μονοδρομο και πεταχτηκες σε δρομο που ειχα προτεραιότητα, δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ε;
:confused:
AggelakasK
24/02/2016, 15:09
σε ειδα μπετοβλακα με το παπι, να τρως σουβλακι εν κινηση στην πειραιως και να προσπαθεις και να το ξετυλιξεις!!!!!! Αφου δεν γιναμε κεμπαπ παλι καλα
σε ειδα μπετοβλακα με το παπι, να τρως σουβλακι εν κινηση στην πειραιως και να προσπαθεις και να το ξετυλιξεις!!!!!! Αφου δεν γιναμε κεμπαπ παλι καλα
Μαγκιά και έτσι άμα λάχει να ουμ!!!
Είδα καβάλα σε παπί,ον που τον εγκέφαλο τον διαθέτει για τις βασικές βιολογικές λειτουργίες,να κάθεται όπως παλιά οι γυναίκες στη βέσπα και να τρέχει έχοντας μια εξάτμιση που σε τρέλαινε στο θόρυβο.
Αυτός θεωρητικά είναι απόγονος του Πλάτωνα.....το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
Σας είδα πάλι στη βροχή.. είχα καιρό να καβαλήσω με βροχή... Ακόμα νομίζετε ότι η άσφαλτος είναι πάγος... Μπορεί να μην είναι αλλά πάτε όπου να 'ναι..
Έχετε καταντήσει αηδία πια.
AristidisZ
24/02/2016, 19:52
Σε είδα μέλος του moto.gr με το Hornet, στα έργα του τραμ στον Πειραιά να ψάχνεις τα πετούμενα του ουρανού...και να μας πηγαίνεις καρότσι
Οι γλάροι δεν πετάνε νυχτιάτικα...:moutza:
Προς υπεράσπισή μου, να τονίσω ότι είχα αφήσει πίσω κάτι χιλιόμετρα συνάδελφο με 1200 GS και τον περίμενα γιατί πηγαίναμε παρέα για καφέ μετά τη δουλειά
(Φαντάζομαι ότι με είδες λίγο πριν τη γέφυρα που πάει για 34ου Συντάγματος, που είχα κάτσει τέρμα δεξιά και γύρναγα πίσω το κεφάλι συνέχεια για να βρω το μαστόδοντο :p )
σε ειδα παππου με το ελεεινο κινεζικο σκουτερ με ξεχασμενο το φλας και να ακουγεται το επιμονο μπιπ-μπιπ παντοφλιτσα του στρατου χρωματος καφε με ριγε καλτσουλα,κρανακι ......ναι εργοταξιου με τον απαραιτητο σκουφο απο κατω.Στις ποδιες του σκουτερ απο πλακακια κολλες πλακιδιων ψωμια στουπια και πολλα που δεν προλαβα να δω,ψιλοβρεχε και δεν ηξερα αν θα πρεπει να γελασω η να κλαψω.Αστο το ρημαδι μωρε κατσε σπιτι η πηγαινε με ταξι γιατι να ταλαιπωρησεις καποιον ατυχο;:eek:
BoSS_Man*
25/02/2016, 01:00
Σε ειδα στο κεντρο με το Ford και επειδη δεν ειχες αλλη υπομονη να περιμενεις λιγο παραπανω τον μπροστινο οδηγο του αμαξιου να δει που θα στριψει αρχισες να κορναρεις πηγες διπλα του και ανοιξεις τον βοθρο σου και ειπες πραγματα σε ανθρωπο που θα μπορουσε να ειναι ο πατερας σου, τι να πω πραγματικα οταν ειδα αυτο το σκηνικο στεναχωρεθηκα πολυ, το καταλαβαινω οτι θυμωσες μαζι του αλλα οχι και ετσι! Παλι καλα δεν εκανες την λαθος κινηση να κατεβεις απο το αμαξι, το φαναρι μπροστα ομως το περασες με κοκκινο γιατι; Γιατι δεν εκατσες να περιμενεις; :D
Σας ειδα ομαδες ατομων "προσφυγων" να περιφερεστε στο κεντρο της Αθηνας, σε καθε σημειο και διαφορετικες ομαδες σαν να ψαχνετε κατι, και οχι δεν περιμενανε καποιο πουλμαν για να φυγεου, σακιδια δεν υπηρχαν σαν να κανανε την βολτα τους, τις τελευταιες μερες αρχισε να συμβαινει αυτο.
Σε ειδα και εσενα με το αμαξι να περνας το STOP , οταν ομως με ειδες να ερχομαι κατα πανω σου στην πορτα ανοιξες το στομα σου και τα ματια σου απο τον φοβο! Ας ελπισουμε μην το ξανακανεις.
Σε είδα, κάπου στο Παγκράτι, με τον ΜεΖέ να σταματάς 5m πριν τη διάβαση για να περάσουμε με το βρεφικό καροτσάκι...:a012:
:beer:
George_Sp
26/02/2016, 21:08
Σε είδα φίλε Βεστρομά στην Ηλιούπολη πριν κάνα 2ωρο να μου παραχωρείς προτεραιότητα. :beer:
Σε είδα "πα-τέρα" 3κάβαλο με τη γυναίκα και το παιδί στο Σύνταγμα. Όλοι κρανάκια αλλά το σκούτερ αγκομαχούσε να σας τραβήξει και σου έλειπαν κωλοφάναρο και τα λάστιχα ήταν για πέταμα....:nono:
Σε είδα συνεπιβάτη με το αυστηρό παρουσιαστικό πάνω σε μία από τις δύο μοτό της ΔΙΑΣ να χαιρετάς φιλικά το μπόμπιρα που σας κοιτούσε ψαρωμένος δίπλα στη μητέρα του έξω από τον παιδικό σταθμό.
SHOOTER045
27/02/2016, 09:54
Σας είδα μετανάστες κατα μήκος της εγνατίας προς Θεσσαλονίκη,να βγαινετε απο παντού.
Ειδικά στην κάτω απο την γέφυρα στην έξοδο για Κατερίνη- Λαμία, να έχετε πιάσει τον μισό δρόμο, να κορναρω και να μην χαμπαριαζεται,να πηγαίνω τέρμα αριστερά για να μπω στην έξοδο τέρμα δεξιά*ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ*
Σας είδα και εσάς αγρότες στα παλιά διόδια των Τεμπών(ευτυχώς σας πρόλαβα ανοιχτά)
Αλλά ποιο κάτω οι λαρσαιοι απαλευτοι.
Παράκαμψη και για ποσά χλμ παράκαμψη μέσα απο τα χωριά (Ριζόμυλο κλπ)για να βγω Βελεστίνο και ξανά εθνική :moutza::moutza::moutza: ρεεεεε
congate7
28/02/2016, 06:43
Σε είδα χθες με το Nuda σου και ένα φίλο σου.
Τι κ@ύλα αυτό το μηχανάκι
Σε είδα να με ακολουθείς με το μηχανάκι σου και να μου κάνεις σινιάλο να σταματήσω.
Σταμάτησα και με ρώτησες πολύ ευγενικά αν έχω χρόνο για έναν καφέ,επειδή ήθελες πληροφορίες για το μηχανάκι μου.....κατανάλωση,αξιοπιστία,που το έφτιαξa και φαίνεται σαν να είναι ολίγων ημερών,κλπ κλπ.
Φυσικά με είδα να δέχομαι!!
Σε ειδα vaska με την χοντρουλα σου(bmw) κοντα στο Δερβενι! Αν ειδα καλα!
Billymuse
28/02/2016, 22:58
Σε είδα Νικόλ και σε ευχαριστώ για τις βόλτες και όχι μονο αυτες τις μέρες στο όμορφο Ρέθυμνο...
Σε περιμένουμε στα μέρη μας με το καλό :beer:
devil's animal
28/02/2016, 23:13
σε ειδα, γ@μημενε φορτηγατζη κατα τις 22:30 στον περιφερειακο Θεσ/νικης με κατευθηνση χαλκιδικη...
φορτωμενος, με ρυμουλκα πηγαινες μινιμουμ 80 και μαξιμουμ 110...
μεσαια λωριδα μονιμα και εβγαινες και αριστερη για προσπεραση...
δεν υπολογιζες ουτε ανηφορα, ουτε κατηφορα...ουτε τουνελ, ουτε αναποδες κλισεις...
σου εκανα πολεμο νευρων οταν μπηκα μπροστα σου για 2η φορα και ενω με ειχες προσπερασει με +20...
και νομισες οτι το να μου κολλας στον ποντο με μεγαλα φωτα και κορνες, θα με τρομοκρατησει...
οσο τρoμακτικο και να ειναι ενα κτηνος να πηγαινει "προφυλακτηρα" το atos, δεν μασησα και παταγα φρενα επιτηδες...
ηθελα εστω και λιγο να με ακουμπαγες για να παιζαμε μετα τις "κουμπαρες"...:a021:
ηλιθιοι που νομιζετε οτι επειδη οδηγατε τα τριαξονικα εισαστε αρχοντες του δρομου...:a57:
congate7
29/02/2016, 07:24
Σε είδα να μου κόβεις 10 χρόνια από τη ζωή μου.
Βγαίνοντας από τη στροφή σε βλέπω να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα στη λωρίδα μου χωρίς μάλλον να έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.
Κόβω το τιμόνι μπαίνω δεξιά λωρίδα και γλυτώνουμε τη στούκα. Δεν πρόλαβα να πω ούτε το <<τι>> από το <<τι κάνει>>.
Κοιτάζω τον καθρέφτη και σε βλέπω να μπαίνεις στη στροφή που έβγαινα ακόμα στο αντίθετο.
Ξανθιά οδηγός, ίσα που φαινόταν πάνω από το τιμόνι
Σε είδα στο Χάνι Τερόβου σήμερα κατά τις 14:00 με το 250άρι μαύρο Kawasaki σου,μαύρο κράνος κι ανάλογου χρώματος ένδυση.Ανέβαινες Ιωάννινα.
Καλούς δρόμους..
Προσπαθείστε να γραφετε δικές σας εμπειρίες.
Δεν χρειάζεται η μεταξύ μας συνομιλία εδώ μεσα.
Αν θέλετε να μιλήσετε για ασφάλεια, ανοιξτε αλλο θρεντ.
Ευχαριστώ.
Σε είδα καπονορντ του κουτιού και μου αρεσες πολύ. Στα καπάκια καβασακι H2 και άντε γειά για σήμερα.
Στη Λ Βουλιαγμένης.
amyroukai
29/02/2016, 18:05
Σε είδα περίπου συνομήλικε με το πράσινο βερσις και το λευκο agv. Δεν άνοιγες την πρώτη μην γίνει κανένα κακό, σπάσιμο δευτέρα να βγεις μπροστά (αν είχες χώρο) μετά χεσμεντεν πλάκωμα στα φρένα, διήθηση δεν, στροφές... Αν θεωρούνται στροφές ότι έχει από Καλλιμάρμαρο ως την είσοδο Συγγρού δεν. Αλλά η μαλάκια σύννεφο.
Σε είδα με το βασερμποξερ αδβ και την βαλίτσα τίγκα στο αυτοκόλλητο από ανταλλακτικά, ρούχα, όλη την καρτέλα αυτοκόλλητα που είχε δώρο το Μοτό προ διετίας (μπράβο που την κράτησες). Ξέρεις νέος, κάποτε οι ταξιδευτές με gs κολλούσαν αυτοκόλλητα από χώρες που ειχαν περάσει, όχι ότι φοριέται στην πλατεία.
stynikop
29/02/2016, 18:57
Σε είδα να πλησιάζεις, με το που παρκαρα το μεχανακι μπροστά στο μαγαζί σου στην Παπανδρέου? για να πάω στον φίλο μου διπλα, να ερχεσαι με το φιλαρακι σου τρέχοντας να ρωτήσεις τί μοντέλο είναι, ποσα κυβικά και τι ωραίο που το έχω!!!
Μετά φεύγοντας είδα το δικό σου παραπέρα! Δεν σε ρωτησα τι καβαλάς οταν τα λέγαμε συντομα γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει κάποιος να δείξει ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό μεχρι να ρωτησω τι καβαλάει και αισθάνεται άβολα να μου πει πως κυκλοφορεί με αμάξι/παπί/σκούτερ γιατί το μεγαλο το εχει πουλήσει :(
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :beer:
2stroker
29/02/2016, 20:21
Σε ειδα σημερα το απογευμα βρε αρχιδι στο φαναρι καυτατζογλου και πατησιων να περιμενεις στη λωριδα που στριβει μονο αριστερα και οταν αναψε το φαναρι να θες να πας ευθεια και παραλιγο να με παρεις σβαρνα ευτυχως φρεναραμε και οι δυο!
Σας ειδα και εσας ζωα πεζους να περνατε αερα πατερα την πατησιων στο υψος της πλατειας αμερικης.Τα φαναρια και τις διαβασεις τα ξερετε ρε ΓΙΔΙΑ?? Ε ΓΙΔΙΑ!!Αι σιχτιρ!!
Σας είδα χθές στη Φιλολάου στο ύψος του Αγίου Αρτεμίου και μου έφυγε ο τάκος. Μέγκα σκούτερ τρικάβαλο (όλοι ξεκράνωτοι) κι η μάνα να θηλάζει εν κινήσει το μωρό...
Έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο λέγεται αυτό. Μακάρι να είμασταν σοβαρή χώρα και να σας το έπαιρνε η ''Πρόνοια'' ρε κατσαπλιάδες...:a31:
Σε είδα με το χαγιαμπούσα να με περνάς στις 3 Γέφυρες.
Έχε χάρη φιλαράκο που είχα τη μπαγκαζιέρα πάνω στο CBF125 μου...
next time motherfucker.
SHOOTER045
29/02/2016, 23:07
Σε είδα σε διασταύρωση να μπαίνω κρατημενα να βλέπεις την αλλη που με έκοψε,να μου παραχωρείς προτεραιότητα με το χέρι, να μου κανείς νόημα ότι έχω ωραίο κράνος και να μου σκας χαμόγελο :D
Να σαι καλά
Σε είδα να πλησιάζεις τη μπάρα της φυλασσόμενης διαβασης και να βαράς κόφτες σαν να ήθελες να κάνει άκρη οσο περναγε το τρένο από πίσω. Προς εκπληξή εμού και των υπολοίπων που περίμεναν στο φανάρι ή μπάρα σε αγνόησε. Περίεργο....
Σε είδα και σενα Σούπερ τενεκέ 750 και με έκανες να σκέφτομαι όλους εμάς που ψάχνουμε τέλειο αφρικα και δε βλέπουμε πόσα μηχανάκια τρου αντβεντσουρ είναι ηδη εκεί όξω.
Σε είδα τρικούλαδο με το ΧΧ στη Χαμοστέρνας. Είσαι ο πιο γρήγορος ευθειάκιας της Αττικής. Μπράβο!
Nikol1979
01/03/2016, 11:46
Σε ειδα και μου φτιαξες τη μερα! Ξερω,δεν εισαι καντιλλακ (Εντιτ.ειςαι ρολς ροις Σίλβερ κατι) αλλα οτι και να σαι,μια Κούβα μου τη θύμησες!!!
353630
ΥΓ δε μπορούσα να τη βαλω ολόκληρη, φαινόταν η πινακίδα!
maim2004
01/03/2016, 13:08
σε είδα σήμερα κλαρινογαμπρέ με το TDM να όδηγείς και να έχεις πανω στη μηχανη σκουτεροκουβέρτα. Να πώ οτι κάνει και χειμώνα φέτος?!?! Άγνωσται αι βουλαι του....
Nik0s_Dk
01/03/2016, 18:53
Σε είδα σήμερα ... Ετσι για καλό μήνα... Ευτυχώς όπως είπε και ο μάστορης αργότερα... είμεθα κωλόφαρδοι που μαστε όρθιοι.. Καλό μήνα είπαμε? Να ξαναπούμε...
353656
Για επεξήγηση στο τι βλέπουμε: "Ξεβιδώθηκε και ΈΦΥΓΕ το παξιμάδι του πύρου της πίσω ρόδας, "ανοιξε" το ταμπούρο κοπήκαν τα σινεμπλόκ, βγήκε ο πύρος τόσο όσο ωστε να ξεκουμπώσει η ρόδα, εφυγε η αλυσίδα και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Να μην ξεχάσω να "ευχαριστήσω" ή το παιδί που το χα πάει για σέρβις και βίδωσε το παξιμάδι με το χέρι, ή το καλόπαιδο που το ξέσφιξε για τους δικούς του λόγους.. :a016:
Billymuse
01/03/2016, 19:34
Σε είδα μπάρμπα με την κλασσική μαούνα Mercedes 20ετίας..αλλα εσύ ήσουν το κάτι άλλο.. πήρες τις ράγες(μπάρες) που βάζουν στον ούρανο αυτοκινήτου και έφτιαξες κάτι σαν αεροτομή :lol::lol:
353662
σε είδα και στην αρχη δεν ημουν σιγουρος...
353694
μετά που εφτασα δίπλα επιβεβαιώθηκα! GSXR με βαλιτσα και δεμένη πανω τη φιάλη! :eek:
353695
σε ειδα τυπακο με παπακι να εχεις το κρανος στο χερι. ηρθα διπλα σου και σε ρωτησα γιατι δεν το φορας? μου απαντησες δεν φοριεται αυτο το πραγμα. τοτε πιο το νοημα να το εχεις στο χερι, σε ξαναρωταω? το κρανος ηταν πολυ παλιο, χωρις ζελατινα και χωρις να προστατευτικα μαξιλαρακια μεσα του. τι μυαλο κουβαλανε???:mad:
σε είδα φιλέ μου μες το δέρμα με το rr σου να πινετε καφεδακι φρεδο παραλία Ναύπλιο μοναχουλια....ωραίος.
επίσης σε είδα ανοητε με το rr παλι στην κλειστή στροφή στο Καραϊσκάκη να μου σκας δίπλα ξερογκαζια δήθεν να σε προσεξω αλλά το μόνο που κατάφερες είναι να φας μισή ώρα μπινελικια απ τη γυναίκα που τρόμαξε από πίσω....ευτυχώς φοράει κράνος και δε μου πήρε το κεφάλι....
lonerider
03/03/2016, 16:59
Σας βλέπω στον δρόμο και δεν χαιρετάτε, πως την έχετε δει?
SHOOTER045
03/03/2016, 17:50
Σε είδα (ρο χε η μέρα σήμερα)
Να επιστρέφω απ την δουλειά με τουτου.
Και να είμαι πίσω απο άλλον σε δρόμο διπλής,να πλησιαζω σε διασταύρωση,σε βλέπω απο απέναντι να έρχεσαι με αριστερό φλας γκαζωμενος και να έχεις το νου σου σε εμας απέναντι.
Τον φουκαρα που περίμενε εκεί που ήθελες να στριψεις δεν τον ειδες?
Ειχες και φορα για να προλάβεις εμάς -(εμείς με
πράσινο,αρα είχες και κόκκινο)
Και το σεξαλο(απ οτι είδα μετά ) γκομενακι που γελώντας και κοιτώντας εμάς θα σου έλεγε (μάλλον)-τι γαματος οδηγός που είσαι.
Και πέσατε πανω στον φουκαρα που περίμενε στην διασταύρωση....
Περαστικά, ευτυχώς μόνο λαμαρίνες τσαλακωσατε.
Σε είδα και εσένα πιτσιρικακο σε αλλη διασταύρωση να περιμένεις με το χρεποσκουτερ ,αλλά μάλλον περίμενες μονο τους απέναντι μου.
Αφού πέρασαν οι απεναντι ξεκιναω να στριψω και εσύ με κόβεις για να στριψεις αριστερά !!!!
Με κοιτάς για λιγο
Σου φεύγει η μπανιέρα
Σωριαζεσαι
Σταματάω κατεβαινω.
Με ξανά βλέπεις
Και το βάζεις στα πόδια :confused:
What the fuck....
Ουτε να αγιασουμε δεν μπορούμε.....
Σε είδα στην παραλιακή στην πόλη της Κέρκυρας,τύφλα στο μεθύσι και ανασφάλιστος,να κάνεις αναστροφή στο πουθενά και να εμβολίζεις 1 αυτοκίνητο.
Τραυματίστηκε ο υπαίτιος μεθύστακας 60+ ηλικία και να κλαίει σαν μικρό παιδί!!!
Περαστικά σου εύχομαι,αλλά καλύτερα να μένεις σπιτάκι σου
KostRider
03/03/2016, 22:39
Σας είδα 4 αγριογούρουνα σε στροφή, ευτυχώς είχατε προλάβει να περάσετε τον δρόμο..
George_Sp
04/03/2016, 08:51
Σε είδα πριν λίγο στο φανάρι του Κηφισσού. Πιο κούκλα από τις φωτογραφίες και πιάσαμε την κουβέντα. Γαμώ τα ατομάκια ο driver. Να το χαίρεσαι και απο εδώ. :beer:
353952
Και για όσους νοστάλγησαν όπως εγώ.
https://www.youtube.com/watch?v=-ZqxunZNxyQ
Σε είδα οδηγε Λεωφορείου να σταματας μπροστα απο το Coffee Island στην Ηρ. Πολυτεχνείου στον Πειραιά, να ανοίγεις την πορτα και να παραγγελνεις καφέ φωναχτά, έχοντας την απαίτηση να σου φερουν το καφε στο λεωφορείο.
Κατάλαβα οτι ο καφές σου είναι ποιο σημαντικός για εσένα απο :
1) Την δουλειά σου καθως το λεωφορείο ηταν γεμάτο επιβάτες που σε κοιτούσαν σύξυλοι
2) Τον σεβασμό προς τους συναδέλφους σου καθώς σε περίμενε αλλό λεωφορείο πισω σου
3) Τους εργαζόμενους στο Coffee Island που τους φωναζες να παραγγείλεις καφε λες και ζητουσες μπάζα στην οικοδομή
4) Τους άλλους πελάτες στο Coffee Island που περίμεναν την σειρά τους να παραγγείλουν
και επίσης ο καφές σου είναι ποιο σημαντικός για εσένα απο (χ2):
1) Την δουλειά σου καθως το λεωφορείο ηταν γεμάτο επιβάτες που σε κοιτούσαν σύξυλοι ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΦΡΕ!
2) Τον σεβασμό προς τους συναδέλφους σου καθώς σε περίμενε αλλό λεωφορείο πισω σου ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΦΡΕ!
3) Τους εργαζόμενους στο Coffee Island που τους φωναζες να παραγγείλεις καφε λες και ζητουσες μπάζα στην οικοδομή ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΚΑΦΡΕ!
4) Τους άλλους πελάτες στο Coffee Island που περίμεναν την σειρά τους να παραγγείλουν ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΚΑΦΡΕ!
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Καλα τι γίνεται ρε παιδια?? ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ???? :uplate:
BoSS_Man*
04/03/2016, 14:03
Σε είδα βλάκα με το σκούτερ στην Μεσογείων να μου κορνάρεις γιατί; Για να κάτσω πάνω στην διάβαση και εσύ σαν καλός βλάκας να περάσεις, ε όχι δεν σου έκανα το χατήρι και σε άφησα να κορνάρεις ηλίθιε στόκε, μετά από λίγα λεπτά σε πέτυχα πάλι μπροστά μου στόκε άξιζε τον κόπο ε; Βιαζόσουνα στόκε; Μα τι βλάκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
amyroukai
05/03/2016, 06:35
Σε είδα συμπαθέστατη πωλήτρια να χαμογελάς... Και θυμήθηκα τον Τσάντλερ στο επεισόδιο που "ξέχασε" να βγάλει την λευκαντική κρέμα από τα δόντια.
Σε είδα πωλήτρια σε άλλο μαγαζί να λες "αν πάρετε τόσα κομμάτια θα σας κάνω έκπτωση" και από 75 ευρώ χρέωσες... 72. Σου λέω "τα τρία μας μας έκοψες, ε;" και η απάντηση με κενό βλέμμα και ένα χαμόγελο "ε ότι μας επιτρέπει το μαγαζί κάνω"... :lol: Αν ήταν δικά μου ψώνια θα έφευγα γιατί δεν μ'αρέσει η κοροϊδία.
Σε είδα σερβιτόρε να πας να μου κλέψεις την τελευταία μπουκίτσα, εκείνη που εγώ ξέρω γιατί έχω αφήσει στο πιάτο. Όταν ήρθες μετά λίγα λεπτά να πάρεις τα άδεια πιάτα σου λέω "μα την τελευταία μπουκιά; την δύναμή μας;" και απαντάς "δεν σε βλέπω να χρειάζεσαι άλλη δύναμη εσύ. Γλυκάκι να φέρω;" Τι έχει; "πορτοκαλόπιτα και χαλβά σιμιγδάλι". Φέρε. "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ". Τρελό τρόλι ο μπάρμπας, ρισπέκτ. Και έβαλε και γλυκό κουταλιού σταφύλι.
macdeath_s
05/03/2016, 18:18
Σε είδα να χεις αποχαυνωθεί με το μηχανάκι και να κολλάς στον μπροστινό!!! Ρε φίλε είπαμε... ΤΟ χω πάθει και εγώ (με το 640) αλλά με κωλάρα 20χρονης (23 ήμουν τότε :p ) όχι να κοιτάω μηχανάκι :bawl:
Σε είδα με το cb1000r και πίσω το πλαστικό τελάρο δεμένο με χταπόδι. WTF?
theofilos888
05/03/2016, 19:54
Σε ειδα κτηνε στην αμφιθεας! :wave2:
macdeath_s
06/03/2016, 22:02
Σε ειδα κτηνε στην αμφιθεας! :wave2:
den σε είδα... χαιρετώ από δω :) :wave2:
Grafton 505
06/03/2016, 22:38
Και θυμήθηκα τον Τσάντλερ Ρος στο επεισόδιο που "ξέχασε" να βγάλει την λευκαντική κρέμα από τα δόντια.
:D:D:D
mikRRopixel
07/03/2016, 10:06
Σε είδα χθες μεσημεράκι στον Άγιο Στέφανο τυπάκι με το R1 (αν δεν κάνω λάθος) και τη δερμάτινη στολή, ήσουν σταματημένος και μίλαγες σε μια κοπέλα. Με το που με άκουσες να πλησιάζω γύρισες, με κοίταξες στιγμιαία και ανταλλάξαμε ένα γρήγορο χαιρετισμό γνέφοντας με το κεφάλι. Καλούς δρόμους φίλε!
Σε ειδα ανοητε σημερα στην εθνικη με μπαλακλαβα και σκουφο,
να κρυβεσαι πισω απο το τζαμακι τρεμοντας...
μα καλα ποσο Μ@@##$εισαι και δεν φορας κρανος...
αλλα το μπουφαν μηχανης...μπουφαν!!!
αν πεσεις μην χτυπησεις κανα χερι...(διοτι προφανως το κεφαλι σου ειναι αδειο)
1)Σας είδα χθες το απόγευμα όλους στο Κανάλι Πρέβεζας..
Από "άμυαλους" πιτσιρικάδες με παπιά κι 600άρια χωρίς δίπλωμα μέχρι.. "μοτοσυκλετιστές" κονιόρδους με 1200άρια κλπ.
Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. πρέπει να βγάλει επειγόντως ανακοίνωση για τον ιό της Ακρανίωσης μιας κι αναπτύσσεται ραγδαία.
Είναι σίγουρο ότι κάνατε το κομμάτι σας και σας αναγνώρισαν οι γνωστοί σας.
Αν ο μη γένειτο πέσετε άνευ κράνους παίζει να δυσκολευτείτε κι εσείς οι ίδιοι να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας,πόσο δε μάλλον οι φίλοι.
Όσο μας παίρνει θα λέμε τα σωστά για να βοηθηθείτε.Στο χέρι σας είναι το αν θα μπουν και θα μείνουν ή αν θα βγουν από το άλλο αυτί.
Υ.Γ.Ωραίο το 350άρι Gagiva φίλε!! Το πεζοδρόμιο ήταν η μόνη παραφωνία με τόσο χώρο ελεύθερο.
2)Σας είδα και σας χάρηκα στις 12:50 ζευγάρι με το 1200άρι GS μάλλον για ορεινό Βάλτο ή χωριά ορεινής Άρτας.
Καλούς δρόμους παιδιά..
amyroukai
07/03/2016, 19:19
Σε είδα γέρο, πεσμένο στο δρόμο. Απέναντι από τα ΚΤΕΛ στον κηφισσό. Από το κεφάλι σου ξεκινούσε ένας λεκές αίματος, σε σχήμα κώνου και πήγαινε πάνω από ένα μέτρο μακριά που σημαίνει άσχημη πτώση και χτύπημα και έπαθα ένα μικρό σοκ-αηδία γιατί νόμιζα ότι μόνο στις ταινίες τα κάνουν αυτά για υπερβολή. Ένας άνθρωπος από πάνω σου, ένας αστυνομικός πήγανε περπατώντας προς τα πίσω και προσπαθούσε να διώξει τους περίεργους. Πεζός ήσουν; Με μηχανάκι και ακράνωτος γιατί δεν συμβαίνουν σε εσένα τέτοια και σαράντα χρόνια φούρναρης άντε ρε παπάρες θα μου πείτε εμένα; Την έβγαλες καθαρή; Θα κόψετε οι ακράνωτοι κάποτε τη μαλακία γιατί οι μισοί στην εθνική ήταν χύμα;
congate7
07/03/2016, 23:26
Σε είδα φορτηγατζή να στάζει το φορτηγό σου σπίθες εν κινήσει. Σταμάτησες και όταν σε πέρασα είδα ότι ήταν από το μπροστινό μέρος.
Καλά ξεμπερδέματα.
Σε είδα ζευγάρι την κυριακή στον Αγ. Γιάννη Ευβοίας γύρω στα 50 με στολές,κράνη,μπότες και σας χάρηκα :beer:
Νόμιζα ότι μόνο σε βίντεο θα το δω αλλά σε είδα κοπελιά με το Ceicento το πρωί στην Κηφισίας, στο Ιπποκράτειο, να έρχεσαι ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρεύμα μας....
Σε είδα τελευταία στιγμή φίλε σύντροχε που με χαιρέτησες από το αντίθετο ρεύμα στις στροφές του Κακού Όρους σήμερα το πρωί. Είχα πολλά στο μυαλό μου και πέρα από το να προσέχω το ρεύμα μου δεν έδινα σημασία στα υπόλοιπα. Κούνησα το κεφάλι μου για να ανταποδώσω έστω και την ύστατη στιγμή, συγνώμη! Καλούς δρόμους και να είσαι καλά :wave2:
giannis21
09/03/2016, 09:25
σε ειδα χθες απογευματακι κοπελιά να περνάς με το ducati την Τσιμισκή.. και όσο ναναι ψαρωσα!
sapila racing
09/03/2016, 14:43
Σε είδα βλαμμένε οδηγέ τρολει στην Πατησίων κι ενω είμαι ακριβώς δίπλα στο παραθυρό σου, να ξεκινας σιγα σιγα με κοκκινο ενω περνούσε μια πεζή κυρία φορτωμένη με τσαντες και φυσικά είχε πρασινο.
Το αποτέλεσμα ηταν, αφού το τρολει ξεκινησε με κοκκινο, να σφηνωσει η πεζή αναμεσα στο τρολει και τα αυτοκινητα...
Τα ακουσες βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες και τιποτα...
Σε είδα όμως κι εσένα οδηγέ λεωφορείου στην Βείκου να μου κάνεις νόημα με το χέρι απ το παράθυρό σου να κόψω γιατί περνούσε πεζή με κοκκινο.
Πολύ σωστός και σου είπα κι ευχαριστώ, ενώ όταν ρωτησα την κυρία γιατί περναει με κοκκινο, μούγκα φυσικά.
Δύο τελείως διαφορετικοί οδηγοί μέσων μαζικής μετακίνησης....
amyroukai
09/03/2016, 16:43
Σε είδα οδηγέ του 732 λεωφορείου με το 634 γραμμένο στο πλάι να περνάς κατακόκκινο ΚΑΘΕΤΑ την Β. Σοφίας στην αμερικάνικη πρεσβεία. Οι μπροστινοί επιβάτες κοιτούσαν μία εσένα μία εμάς που φρενάραμε, οι πίσω επιβάτες κοιτούσαν εμάς και περίμεναν να δουν αν θα σκάσουμε επάνω. Ότι και να πω...
Σε είδα δημόσιε υπάλληλε πολιτικέ μηχανικέ να χρεώνεις ιδιοκτήτη καταστήματος συνταξιούχο με νεφροπαθή γυναίκα ένα πεντοχίλιαρο για να τακτοποιήσεις αυθαιρεσίες σε νομίμως υφιστάμενο κατάστημα. Και να παίρνεις και κατιτίς από διπλανό ιδιοκτήτη παρανόμως υφισταμένου καταστήματος για να ΜΗΝ δώσεις άδεια λειτουργίας από την υπηρεσία που εργάζεσαι στο κατάστημα που τακτοποίησες (και που πιθανολογώ εκβιαστικά ανέλαβες μήπως και ξεκολλήσει ο φάκελος άδειας λειτουργίας). Με θράσος έστειλες έγγραφο στον αλλοδαπό ενοικιαστή ζητώντας να σου κοινοποιήσει τα έγγραφα της τακτοποίσης που εσύ έχεις αναλάβει. Δύο χρόνια κολλημένος, με παράνομο ανταγωνισμό και λόγω του ότι είναι αλλοδαπός δεν τολμάει να κάνει και επίσημη κίνηση εναντίον σου.
Πέραν της μούτζας προς το ΤΕΕ που επιτρέπει τον αθέμιτο ανταγωνισμό δημοσίων και ιδιωτών, τι να πεις στον ξένο που σου λέει σ'ευχαριστώ για την βοήθεια (και για το ότι δεν τον έγδυσα) και ότι οι δουλειές στην χώρα μας είναι βρώμικες;
είδα ταξιτζή να μου παραχωρεί προτεραιότητα.
Nik0s_Dk
09/03/2016, 18:24
Σε είδα να χειρονομείς ( :a31: ) προς την μπροστινή σου που μπηκε στην λωρίδα σου, με το ένα χέρι που κρατούσε το τιμόνι γιατί το άλλο απασχολούταν στο fb.. Σε είδα κοπελιά να κάνεις 2 προσπεράσεις απο δεξιά χωρίς εστω να βγάλεις φλας.. Σε είδα να μου κολάς, να κάνω ακρη να περάσεις και 40 μετρά μπροστά να κολάς στην κίνηση.. Ωραίος.. Σε είδα να περνάς με κόκκινο να πατάς λακούβα με τα όσα και να κάνεις καινούρια μια κυρία που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Σε είδα και σενα με το GSXR το 750 στην βουλιαγμένης, να ανοίγεις απο φανάρι σε φανάρι (φυσικά και ΔΕΝ μπορούσα να σε ακολουθήσω....) αλλά τουλάχιστον άκουγα τον ηχο απο την εξατμιση! Φόραγες και κρανάκι κύριος.
Σε ειδα να αγνοείς τον γειτονα που σου εκανε παρατήρηση για τις αφίσες που κολλαγες στους τοιχους και να του πετας κατι ατακες σαν αυτες που ελεγε ο Τζουμας στον Τραμπακουλα περι "καπιταλιστικης μεθοδολογιας......κλπ"
στο "Αλλαλουμ" και δωστου μπαντανοβουρτσα και πασαλειμα κολλες παντου στα παρκαρισμενα μέχρι που εφτασες στο μηχανακι μου και σου εξηγησα οτι αν συνεχιζες θα σου εδειχνα μια αλλη χρηση της βουρτσας που κρατούσες. ........
m@ster k@frer
11/03/2016, 13:38
Σε είδα δυο φορες παλικαρε με το κιτρινομαυρο γυμνό γιαμαχακι το μεσημέρι στον ευοσμο και σε χάζευα μεσα απο το αυτοκίνητο... Να το χαίρεσαι το μηχανάκι, κούκλι κι ας μη κατάλαβα μοντέλο.
Σε ειδα με το renault megane coupe να θες ανοιγματα...
Πλακα εχετε μερικοι...:D
Σε είδα δυο φορες παλικαρε με το κιτρινομαυρο γυμνό γιαμαχακι το μεσημέρι στον ευοσμο και σε χάνεται μεσα απο το αυτοκίνητο... Να το χαίρεσαι το μηχανάκι κούκλι.
:welcome:
George_Sp
11/03/2016, 15:12
Σε είδα πριν 1ώρα με το megascooter να καις το κόκκινο από το φανάρι του Κηφισσού που έμπαινε Λένορμαν για Αθήνα. Δεν είδες όμως τον ταρίφα στον κάθετο που πέρασε κανονικά με πράσινο και σε κάρφωσε πάνω στο διαχωριστικό.
Φόραγες ένα jet κράνος και τα μέτρησες όλα τα δόντια σου ένα προς ένα.
Τουλάχιστον δεν ήσουν πιο σοβαρά και θα έχεις την ευκαιρία να ξανασκεφτείς αν πρέπει να ξανακάψεις κόκκινο.
BoSS_Man*
11/03/2016, 15:34
Σε είδα χθες με μηχανή τύπου Harley Davidson, χτύπησες τον καθρέφτη του αμαξιού και δεν αποφάσισες να την κάνεις αλλά σταμάτησες λίγα μέτρα παρακάτω και περίμενες τον οδηγό που σε ευχαρίστησε και σου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπράβο φίλε :a18:
Σε είδα V-Strom παρκαρισμένο στη μέση της λεωφορειολωρίδας στην Πατησίων (κοντά στην Αλεξάνδρας). Στη μέση της. Αλήθεια. 1-1.5 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Διαγώνια, λες και ήταν στην αυλή του. Χαλαρά. Ο οδηγός, άφαντος. Τα λεωφορεία έκαναν ελιγμό για τον ηλίθιο :moutza:
giannis21
11/03/2016, 18:20
σε ειδα σημερα crf 1000 να περιμενεις υπομονετικα πανω στην παλετα να σου βαλουν τον μπροστα τροχο και να σε ετοιμασουν για τον καινουργιο σου ιδιοκτητη!μια ομορφια!
Σε είδα σήμερα παππού να προσπαθείς να πετάξεις χαρταετό :a014:
Ο επιμένων νικά και τελικά τα κατάφερες :a18:
Να σαι καλά μου έφτιαξες την μέρα!
amyroukai
11/03/2016, 18:49
Σε ειδα αλήτη οδηγε τουριστικου λεωφορείου lekkas με πινακίδα 3003 να μπαίνεις με όσα στην λεα γιατί η κίνηση είναι για τους άλλους να ουμ.
petros1479
11/03/2016, 22:30
Σας είδα Παπαδιαμαντόπουλου και Κηφισιάς , κατα τις 21:00 αποψε, μάλλον χτυπημένοι ο ένας ξάπλα και ο άλλος καθιστος. δεν κατάλαβα αν είσαστε δύο μηχανές ή αν έγινε κάτι άλλο! Ελπίζω να είσαστε καλά και να ήταν μόνο γρατσουνιές!
amyroukai
12/03/2016, 07:40
Είδα την κίνηση, το εκαβ, τα τζαμακια στο δρόμο πάνω στη διαχωριστική... Μάλλον μοτό σε διήθηση, στο ύψος της ρενω στην κάθοδο ΕΟ.
Ελπίζω να ήταν μόνο σίδερα...
Σε ειδα με το decevo, να κανεις σφηνες στη Βεικου και στο τσακ την γλυτωσες απο τον τυπο που πηγαινε κανονικα στην λωριδα του...
Μιλαμε για πολλα αλογα εε;;:moutza:
AUFGEBRACHT
12/03/2016, 13:44
Σας είδα σαν γνήσιοι νεοέλληνες να έχετε κόψει όλη την κίνηση για να κάνετε παράνομη αναστροφή και να έχει σχηματιστεί ουρά και να σας κορνάρει, κι εσείς να πουλάτε και τσαμπουκά. Η μαλακία έχει βαρέσει peak σε αυτή την χώρα...
petros1479
13/03/2016, 10:12
Σε είδα εψες το βράδυ αστυνομικό όχημα μονόφθαλμο! Ελπίζω να είχατε φάει το απαραίτητο πρόστιμο από τον εαυτό σας!!! Μα ούτε λεφτά για λαμπες! Ξεφτιλα!
Σε ειδα χθες αστυνομαδα σε μπλο με αλκοτεστ στους 5 δρομους να μου λετε οτι το ετσουξα ΧΩΡΙΣ να εχω πιει ουτε σταγονα(λογο υγειας δεν πινω)και να με εχετε 10 λεπτα εκει να φυσαω σαν το σαλεα με το κλαρινο του και στο τελος βγαλατε αλλο μηχανημα απο το πορτμπαγκαζ με νεα(μαλλον) μπαταρια και με εβγαλε καθαρο αντε γεια μ@#%π@$α!!!
Υ.γ.Εχε γουστο να βασανισαν κανενα καημενο με κανα μπουγιουρντι χωρις να εχει πιει τιποτα..:moutza:
Σε είσα σήμερα σκατοέλληνα ραγιά στην Κύπρου που βγαίνει στην λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους να περνάς στην σειρά με το γαμώBMW 15ετίας όλους μας και να περνάς με το κόκκινο γιατί είσαι σκατόμαγκας της πλάκας,αν ερχόταν στην κάθοδο κάποιος χριστιανός που είχε πράσινο και σε εμβόλιζε ή κανένα μηχανάκι τι θα έλεγες βρωμο-υπήκοε ορκ ή θα πούλαγες τζαμπουκά,ώρες ώρες ευχόμουνα να ήμουν μπάτσος για εσάς του μαλάκες να σας πηγαίνω γαμιόντας κυριολεκτικά,πρέπει να καταστραφεί πλέον αυτός ο λαός για να βάλουμε μυαλό για όλα,συγνώμη για το υβρεολόγιο.
peterTHErider
13/03/2016, 14:14
σε ειδα να μου λες πως εδωσες το στρομα και βρηκες τον παιδικο σου ερωτα!ευγε!354815354817
RizlaPlusPlus
13/03/2016, 22:15
Σε ειδα φορτωμενο διβαλιτσο μοναχικε καβαλαρη με το μαυρο 990, λιγο πριν απ τη Λαμια χτες το μεσημερακι, κατα τη διαρκεια βροχης και εν οψει καταιγιδας.
Καλο δρομο οπου κι αν πας :)