Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

GFawkes
05/01/2016, 08:27
Σε ειδα εφοδιογκομενα απο το φιερι να σφαζεις το στοπ στην Λεωνιδου & Μυλλερου μιλωντας στο κινητο....

ουτε βλεφαρο δεν εριξες, και συνεχισες να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ την Λεωνιδου ΑΝΑΠΟΔΑ χαζογελωντας στο κινητο....
:a016:

ΖΩΑ....εχει γεμισει ο τοπος

CustomBoy
05/01/2016, 09:54
Σας είδα όλους και σημερα....Τι τα περνετε αφου δεν μπορείτε να τα κουμαντάρετε?

BoSS_Man*
05/01/2016, 16:00
Σε είδα πιτσιρικά να φτύνεις με μίσος τον σκύλο που ήτανε πίσω από την πόρτα, φαίνεται το έχεις ξανακάνει πολλές φορές αυτό αύριο θα το κάνεις σε ανθρώπους, επειδή ήσουν μικρός τα άκουσες ευγενικά αλλιώς θα είχες πρόβλημα τώρα.

Τι να πω!

:a52:

KostRider
06/01/2016, 01:38
Σε είδα κυρία γύρω στα 60,να πετάγεσαι, ενώ έχω βγάλει φλας και στρίβω αριστερά, ακριβώς στη νεκρή γωνία του τροχού στο κουτί και να σταματάω στο τσακ και από την τρομάρα σου, να πισωπατάς, σου είπα αφού με είδες ότι ξεκίνησα και δεν σε είδα λόγω της κολώνας του αυτοκινήτου, γιατί ζητάς και τα ρέστα και μου είπες να ντρέπομαι, εντελώς ζώον είσαι...

Jo.Da.
06/01/2016, 22:31
Με είδα να βγαίνω εκτος κ#λοχαν... εεεε Αττικής ήθελα να πω μετά από 3 μήνες απραξίας. Πρέπει να το κάνω πιο συχνά γιατί αλλιώς με βλέπω για τα σΐδερα...

Σας είδα και σας χάρηκα ζευγάρι με παλαιό μοτοσακό στο γύρνα από Επίδαυρο, χαιρέτησα όταν σας προσπέρασα κι ανταποδωσατε. Το ίδιο κι όταν ανταμώσαμε στον Ισθμό...Να είστε πάντα καλά, καλά χιλιόμετρα...

Σε είδα κι εσένα Ερμιόνη, πανέμορφο μέρος. Εις το επανιδείν!

CustomBoy
07/01/2016, 10:52
Σε ειδα το πρωί Γ'Σεπτεβρίου με το μοταρντάκι DJEBEL(λευκο με μωβ αυτοκολλητα ,αν δεν απατώμαι)..ΩΡΑΙΟ....

σε ειδα και εσενα με το ??norton? εχτες ,στο παρκινκ μετα την καφετερια ΠΑΝΌΡΑΜΑ στις στροφές του διονυσου προς νεα μακρη...ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΗΤΑΝ

Επισης ειδα κ σενα κοπελιά με το XR στην αλεξάνδρας ,αλλα δν ειχες το κρανος μαζι..! καλημερες

7Tolis
07/01/2016, 13:24
Σε είδα R1 του 15 λυμμενο.. Turbo μυρίζομαι.

BoSS_Man*
07/01/2016, 13:51
Κεντρική λεωφόρος στην Αθήνα, μπροστά αμάξι αρχίζει να φρενάρει να μην πατήσει μια γάτα που διέσχιζε τον δρόμο, και από αριστερά έρχεται μηχανή και αυτός φρενάρει για να μην γίνει ατύχημα. Βλέποντας όλοι όσοι είμαστε πίσω σταματάμε να μην πέσουμε στους μπροστά, αλλά ο ΒΛΑΚΑΣ με το αμάξι του θέλησε να περάσει από πάνω μας (από τα αριστερά), του κάνω νόημα και να χαμηλώσει αλλά στα @@ του και επίτηδες να πέσει πάνω μας, το τι βρισίδι έφαγες δεν περιγράφετε αναίσθητε, δηλαδή τόσοι αναισθησία; Ήσουν μαζί με κάτι άλλους στο αμάξι κάτι κάνατε χειρονομίες αλλά όταν είδατε δεν κάνω καθόλου πλάκα το βουλώσατε, έπρεπε να σας πετάξω από το αμάξι με κλωτσιές! :a52: Μετά πήγαινες πάρα πολύ σιγά (στην αριστερή) μην τυχών και με προλάβεις :D αχαχαχαχαχα έτσι να βάζετε μυαλό.

peterTHErider
07/01/2016, 19:12
Σε ειδα και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.μεσηλικας σκωτσεζος προφανως με ροζ μαγουλακια να κανεις την βολτα σου σε κεντρικο δρομο της πολης φορωντας καλτσα ως το γονατο την κλασικη κιλτ φουστιτσα και μπερεδακι!
Τι αλλο θα δουμε ρε παιδια???

George_Sp
07/01/2016, 19:32
Σε είδα το απόγευμα στο πηγμένο Κηφισσό, υπερήλικα με το c50 να γίνεσαι σάντουιτς ανάμεσα στο αμάξι και το Versys. Είσαι τυχερός που πέτυχες 2 καλούς ανθρώπους με κατανόηση στο οτι είχες χαρτιά και ήταν απλά λάθος εκτίμηση.
Ήθελες όμως να σηκωθείς να φύγεις γιατί κατά την κρίση σου μια βουλιαγμένη πόρτα στο αμάξι και τα δικά μου γρατσουνισμένα πλαστικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Και ασφαλιστικές ήρθανε και τροχαία ήρθε, και καλή σου χώνεψη όμως.
Σκέφτομαι αν πρέπει να λέω γ@μώ τα παπιά σας ή ευτυχώς που όταν με χτυπάνε είναι παπιά και όχι τίποτα βαρύτερο σε κιλά.

AUFGEBRACHT
07/01/2016, 20:07
Σε είδα πριν λίγη ώρα στο φανάρι να έχεις πιάσει δεξιά και να σταματάς, κόβοντας όσους είχαν πράσινο για να στρίψουν, ενώ εσύ ήθελες να πας ευθεία. Ειλικρινά ρε ζωντόβολα, πως τα έχετε πάρει (εάν τα έχετε πάρει) τα διπλώματα; Πόσο γραψαρχίδιδες είσαστε που βάζετε τη βολή σας πάνω από όλους και όλα;

karellen
07/01/2016, 21:52
Σε είδα σήμερα Califfone Rizzato να κυκλοφορείς αξιοπρεπέστατα στο δρόμο και να με γυρίζεις πολλάααα χρόνια πίσω! :beer:

KostRider
07/01/2016, 22:11
σε είδα τροχαια ,να με περιμενεις μολις βγηκα απο το σπιτι να παω στη δουλεια, γιατι το αυτοκινητο μου,ηταν καβαλα στο πεζοδρομιο και χτυπημενο αρκετα απο εναν μεθυσμενο που μπηκε στη στροφη,διχως αυριο και μου εφτιαξε την ημερα και το νεο ετος με ζημια,τουλαχιστον 2000 και αρκετη ταλαιπωρια με τις ασφαλιστικες..ευτυχως για μενα ειχες χτηπησει και σε πηγαν στο νοσοκομειο,γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα την ειχες κοπανησει και αντε να σε βρω..αναγκαστικα ρεπο απο την δουλεια και τρεξιμο ολη μερα και δηλωση,δεν μου εκανες ακομη(ο πατερας του πιτσιρικα) και αρχισαν τα παρατραγουδα..ευτυχως οι τσαιοι καταγραψαν το συμβαν,η ασφαλιστικη μου επισης και σου καναν και αλκοτεστ,ελπιζω να ξεμπερδεψω καλα,γιατι ειναι χειμωνας και το δικυκλο,λιγο δυσκολο να τεθει καθημερινως στην κυκλοφορια..

vkats
07/01/2016, 22:43
Σε είδα μπροστά μου δίχρονη boxer BMW 1200GS να μυρίζεις λαδίλα και να αμολάς ένα γαλάζιο σύννεφο κάθε φορά που σου έκλεινε το γκάζι !!!

Τιιιιιι ????????? Δεν είναι δίχρονες οι 1200GS ????????? Ούτε τα boxer ???????? :confused::confused::confused:

:evil::evil::evil:

Ohm
08/01/2016, 01:39
εσύ χοντρέ με το μπλε το μπούσα να μπαίνεις στη βασ. σοφίας χωρίς να σταματάς καν, από κάθετο με κόκκινο και κυκλοφορία... μπράβο :moutza: μας δίνεις καλό όνομα με όλους τους κουτάκιδες που περιμένουν από πίσω και σε βλέπουν. Κερδίζεις το βραβείο του στραβοχυμένου λουκουμά, έτσι που είσαι.

και σε είδα ντελιβερά να τρως τουλάχιστο 3 κόκκινα σερί στην πανεπιστημίου χωρίς καν να κόψεις... σου απονέμω το βραβείο της μουχλιασμένης πίτσας.

και σε είδα αγάμη νέε κάπου στις 7μιση το βράδι σκοτάδι, κοντά στο berlin by 5 drunk men, χωρίς φώτα μπρος ούτε πίσω, να κάνεις πρα πρα με το παρτάλι σου. Έτσι μπράβο, γιατί άμα δεν μας φύγει το μπιροπότηρο από το χέρι από την τρομάρα δεν την απολαμβάνεις μωρέ. Δώρο απελπισίας ένα gareli μοντελάκι απο χυτοσίδηρο. Και πολύ σου είναι για μηχανή. Πριν μου ορμήξετε, η μπίρα ήταν χωρίς αλκοόλ.

εκτός συναγωνισμού το google navigation που μου ζήτησε... για αρχή να μπω στην αιόλου, στη συνέχεια να μπω στην κωνσταντίνου από την ηρώδου ενώ απαγορεύεται... και τέλος να στρίψω δεξιά σε διασταύρωση σε ανισόπεδο κόμβο... δε λέω, καλό το hornet αλλά το όνομα δεν σημαίνει και ότι πετάει. Τιμητικά απονέμεται το βραβείο του σαπισμένου, σκοροφαγωμένου χάρτη και της πατημένης από φορτωμένο πενηντάτονο caterpillar πυξίδας για την ηρωική προσπάθεια του google maps να με ξεκάνει.

BoSS_Man*
08/01/2016, 02:01
Σε ειδα ταριφα να μπαινεις αποτομα με φλας στην λωριδα μου, μολις συνειδητοποιησες τι εκανες σταματησες αποτομα να περασω. Λαθη γινονται δεν χρειαζονται φασαριες και εκφρασεις πεζοδρομιου, για αυτο παντα το μυαλο μας στο δρομο συντροχοι.

Παλι μετα σε ειδα ταριφα να μπαινεις ασυναισθητα στην λωριδα μου χωρις φλας, μολις με ειδες εκανες τερμα στην ακρη. Ουτε εδω χρειαζονται φασαριες γιατι δεν οδηγουν πουθενα αυτα, αυτα ειναι ανθρωπινα αλλα ρε παιδια μηπως οδηγατε πολλες ωρες και χανετε την αισθηση λογο κουρασης; Προσοχη σε εσας και σε εμας!

HelenKoR
08/01/2016, 18:01
Από όλα όσα είδα σήμερα θα αναφέρω μόνο ένα. Ροζ ΚΤΜ 950( ; ) adv.

akis_trevor
08/01/2016, 18:09
ειδα απο ενα αυτοκινητο να φευγουν:χαρτοπετσετες,σακουλακια,κι αλλα χαρτακια και στο τελος μια σακουλα ολοκληρη.κολατσισατε και στα @@ σας ε;;;γυφταιοι....
ειδα μετα απο λιγο και το ζζζζζουπερ τενερε σε ασπρο και ηταν μουυυυυνααααα!!!

g_m900
09/01/2016, 06:56
Σε ειδα αρχηγε μου με το ανθρακι Tuono Gen 1 σημερα το πρωι απο το Καλιμμαρμαρο μεχρι Κηφησιας.
Το ψιλοανοιγες το εργαλειο.
Σορρυ που δεν ακολουθησα… αλλα τι να κλασει το ρημαδι μου με 50αλογα διαφορα???

Καλους δρομους !!!

AristidisZ
09/01/2016, 14:12
Σε είδα Βύρωνα με το κτήνος να κατεβαίνεις την Ψαρών :wave2:

byron
09/01/2016, 16:12
Σε είδα Βύρωνα με το κτήνος να κατεβαίνεις την Ψαρών :wave2:

Και εγώ σε είδα να ανεβαίνεις με το Peugeot 2 την Ψαρρών. :lol:

BabisStinson
09/01/2016, 16:50
Σε είδα να ανεβαίνεις χθες απόγευμα την Κηφισίας με το MV Agusta Brutale.. Tι έρωτας αυτό το μηχανάκι..!

macdeath_s
09/01/2016, 16:52
Σας είδα χτες στη βούτα μαζεμένους.

Sapadak
09/01/2016, 20:26
Σε είδα XL 50 και μου ήρθαν ευχάριστες μνήμες.

350118

Περιμένω να σε δω ανακατασκευασμένο όπως σου αξιζει :D

Dant3
09/01/2016, 22:25
Σε ειδα κοπελια με το εντουρακι στη μεσογειων.
Φαινοσουν οτι ησουν καινουργια οδηγος και πηγαινες αργα διηθηση στη κινηση.
Παρολα αυτα κοιταζες τους καθρεπτες σου και με ακουσες που ηρθα και με τη πρωτη ευκαιρια εκανες ακρη να περασω.
Μπραβο σου πραγματικα.

Σε ειδα iphone στο δρομο,σταματησα και εστειλα τη κοπελια μου να το μαζεψει.
Το μπρδελο το χε περασει αυτοκινητο απο πανω,ειχε σπασει το γυαλι ειχε τριφτει το μεταλλο,αλλα δουλευε.
Επαιρναν τηλ αλλα δε μπορουσα να το σηκωσω γιατι δεν ενιωθε η αφη,πηρα απο το δικο μου και μετα απο ενα 40λεπτο ηρθε ενας πιτσιρικας και το μαζεψε και αφησε και ενα 20αρικο,που δε το παιρνε κιολας πισω.
Θα σου τα ψαλε η μανα σου ε :lol:

ptc
11/01/2016, 08:41
Σας ειδα χθες κατα τις 3 να βγαινετε στην ασφαλτο με τα λασπωμενα εντουρο καπου στη Νεα Ραιδεστο, στα λουτρα Θερμης. Πρεπει να περασατε καλα! Παντα τετοια παιδια!..

mikRRopixel
11/01/2016, 13:05
Σε είδα Παρασκευή βραδάκι στη λ.Καβάλας (Αθηνών) στο ρεύμα προς Αθήνα, τύπε ακράνωτε με το μαύρο TDM να μου θέλεις παιχνίδια στο φανάρι. Με κοίταγες καλά-καλά αλλά δεν μπορούσες να διακρίνεις το βλέμμα μου μέσα από τη φιμέ ζελατίνα μου. Φυσικά δεν είχες καμία ελπίδα και σε κέρασα ένα μεγαλοπρεπέστατο τσάι του βουνού, αν και στο επόμενο φανάρι δεν το συνέχισα γιατί η έλλειψη εξοπλισμού πάνω σου με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις.

HelenKoR
11/01/2016, 17:22
Σε είδα στη λεωφόρο Αθηνών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω στην Χάρλεϋ που ήταν φουλ έξτρα, και να ακούγεται δυνατά από τα ηχεία της μηχανής το Highway to Hell! Πολύ wild καταστάσεις!

Iamthagod
11/01/2016, 18:20
Σε είδα γρήγορε στην Ποσειδώνος (με γυμνό);, εγώ με το κουτί φυσικά στην Αθήνα να πηγαίνω με 90 και εσύ +60 το λιγότερο με ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, είχα ανάψει φλας για αλλαγή λωρίδας αρκετά δευτερόλεπτα πριν και πάνω στην αλλαγή σε είδα αρκετά μακριά να έρχεσαι με τα όσα. Κουνούσες το κεφάλι μέσα από το κράνος, το ίδιο έκανα και εγώ μέσα στο κουτί βέβαια επειδή αν κάτι γινόταν εσύ θα την πλήρωνες από όλες τις απόψεις.

Ε λοιπόν μάθε πως επειδή εσύ την είδες Βαλεντίνο δε σημαίνει πως σου ανήκει ο δρόμος. Και εμείς έχουμε SS αλλά δεν προσπαθούμε να φανούμε έξυπνοι όταν πηγαίνουμε με τρελές ταχύτητες και ο άλλος χρήστης του δρόμου δεν μπορεί να αντιληφθεί την ταχύτητα μας.

Και επίσης σας είδα πολλούς άλλους με το κινητό στο αυτί, ούτε καν hands free. Τι σκατά δωρεάν τα δίνουν με τα κινητά σας.

taisteal
11/01/2016, 19:36
Σε ειδα ασημι fjr στη Λαμια,δικαβαλο και στη πινακιδα ειχες πισω εκκλησιαστικη εικονα...

ΕΥΛΟΓΗCON :priest:

amyroukai
11/01/2016, 20:27
σε είδα ντελίβερι, χωρίς φως και χωρίς πινακίδα... μετά λέτε για κινδύνους στο επάγγελμα. κράνος απο μαλλί, ντάξει, φοβερό, σαν σκούφος ήταν, είσαι πολύ μπροστά.

Kosmas_xlv600
12/01/2016, 10:36
Σε βλέπω καθημερινά στοργικέ πατέρα να φέρνεις και τα δύο παιδάκια σου τρικάβαλο στο xmax, όλοι χωρίς κράνος, στο 4ο δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο.

karellen
12/01/2016, 15:46
Σε είδα BMW i8 στο λιμάνι στην Καλαμάτα και μου φύγανε τα τιμόνια.
Χρώμα λευκό και πινακίδες Σουίςς.
Σε κυνήγησα με το KLR αλλά δεν πρόλαβα να σε φωτογραφήσω,με τσάκωσε το φανάρι.
Κούκλα.

congate7
12/01/2016, 16:38
Σε είδα με άσπρο gsxr και δέρματα να στρίβεις από το φανάρι της Μάνδρας προς Θήβα.
Μάλλον πήγαινες να το πατήσεις :beer:

spyrakos35
12/01/2016, 16:52
σας βλέπω ξαναμμένους με το μάτι να γυαλίζει για θηλυκό.....

μιάου ρε

VANDA
14/01/2016, 09:23
Σε είδα, mpou (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=22514).. Τα ΚΤΕΟ μας φέρνουν πιο κοντά. :D:beer:

GFawkes
14/01/2016, 10:00
Σε ειδα με το παπι δικαβαλο 20ετιας αριστερη λωριδα στην εθνικη να πηγαινεις με το ραχατι του

στα π@π@κια σου που απο πισω σε βριζαμε 40 μηχανες...

Σε ειδα και εσενα 50αρη με το ΜΡ3, παλιος οδηγος, νεος ομως στα δικυκλα, να κανεις στην ακρη αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα να περασω...να σαι καλα

Μια Ελλαδα, δυο κοσμοι..

mpou
14/01/2016, 10:16
Σε είδα, mpou (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=22514).. Τα ΚΤΕΟ μας φέρνουν πιο κοντά. :D:beer:

Όχι μόνο τα ΚΤΕΟ, αλλά και τα αυτοκόλλητα στο κράνος:beer:
50Ε το τουτού

CustomBoy
14/01/2016, 10:21
Σε είδα πρωί πρωί ,στην εξοδο της Τρικούπη ,Αλεξάνδρας, με το κοκκινο-πρασινο DUCATI SPORT CLASSIC 1000S ,ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ,με πινακιδουλα στο πλάι ....και ωραίες εξατμισεις :D :D

Σε ειδα και εσένα με το KLE (ευτυχώς με κράνος), να περνάς την αχαρνών χωρίς να σταματησεις στο κόκκινο και παραλίγο να σε εμβολίσω καθετα (ευτυχώς ξεκιναω αργά και ψιλιασμένος στα φανάρια)....

Φρεναρες απότομα και με μπροστινο και οταν συνειδητοποίησες τι εκανες,διεκρινα την απογοήτευση σου...και μια συγνώμη

Βυθισμένος ο κόσμος στις σκέψεις του,καθημερινα....Προσοχή σε όλους...Καλημερα

sniper
14/01/2016, 10:23
Σας είδα όλους σήμερα να κάνετε ό,τι μ@λακία κάνατε και τις προηγουμενες μέρες αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου αφού ξαναείχα στα χέρια μου το cbr.

alex14
14/01/2016, 10:34
Σε ειδα ακρανωτο με το dorsoduro να κανεις ταρζανιες. Ε και ? Πρωτη φορα βλεπεις θα πει καποιος?
Στο φαναρι ομως που σταματησαμε παρατηρω την "αδεια" κεφαλα σου "ζωγραφισμενη" με ουλες απο ραματα.
Τελικα ορισμενοι δεν βαζετε μυαλο με τιποτα.:(

Billymuse
14/01/2016, 13:19
Σε είδα σήμερα έξω απο τα γραφεία της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ οδηγέ της προσωπικής ασφαλείας τη Φώφης (σε είδα και εσένα σκιάχτρο) να με κλείνεις επειδή νόμιζες οτι δεν υπήρχε άλλο όχημα στην Χαρ.Τρικουπη. Τουλάχιστον ζήτησες συγνώμη,έχε χάρη που είμαι και πρωην Πασόκος Σατανιστής και δεν ασχολήθηκα.

theofilos888
14/01/2016, 14:21
Σε ειδα μαυρο απριλια rsv 4 να κανεις πολυ βαβουρα στην νεα ιωνια. Πολυ μινιμαλ ομως το πραμα. Σε ειδα κ σενα στην πεγκη με το ασημι τριβαλιτσο cbf 500. Ετοιμος για βορειο ακρωτηρι ησουν!

sniper
14/01/2016, 19:31
Σας είδα 2 ποδηλάτες να κάνετε διήθιση μεταξυ αριστερής και μεσαίας λωρίδας στην Κηφισίας από το Υγεία μέχρι τον Φάρο όπου και σας έχασα... το τι καντήλι ακουσατε από τους πάντες δεν λέγεται.. Το πόσο ξυστά σας περνουσαν ή πηγαίνατε πάνω στα κουτιά ήταν τρομαχτικό... τα λαμπακια απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχατε στον λοκό σας, δεν βοηθάνε νύχτα ανάμεσα στα αυτοκίνητα...

Σόρρυ αν σας τρόμαξα αλλά δεν πήγαινε άλλο.

pektis
14/01/2016, 20:25
Σε ειδα με ΚΤΜ 690 μαλλον, να θες παιχνιδια... πλακα ειχε :lol::p

amyroukai
14/01/2016, 20:39
Μαζεύοντας ελιές όλη την εβδομάδα δεν σας είχα δει...
Μου λειψατε βρε, ειδικά εσύ ηλιθιε στην εθνική με την μεγάλη σκάλα στα φώτα, εσύ ντελιβερα στην Τατοίου, πόδια κάτω και ζιγκ ζαγκ... Κι εσύ με το βεστρομ, το ξέρω ότι στο φανάρι φεύγεις, στις στροφές όμως...; :)

DoctoR_k6
14/01/2016, 23:24
Σας βλεπω καθημερινα (πολλους) να σχολιαζετε παντου κ για τα παντα...εχει καταντησει αηδια(προσωπικη γνωμη)!!
Κ να θες να πεις την αποψη σου σε ενα θεμα παντα θα υπαρχει ο παντουσχολιαζωκταξερωολα να πεταχτει...

7Tolis
15/01/2016, 04:55
Σε είδα καρδιά να παίρνεις μπρος, και για λίγο, αισθάνθηκα σα να στέκομαι στη κορυφή του κόσμου, να τα βλέπω όλα τόσο δα μικρά.
Σας είδα δακρυσμένοι να μου λέτε ευχαριστώ με θέρμη
Ώρες ώρες πληρώνομαι περισσότερο νομίζω.
Ελπίζω να τα καταφέρεις.

Eversman
15/01/2016, 09:19
Σε είδα φιλαράκι μου! Είπαμε να συμπληρώσω το προσωπικό μου φαρμακείο με δυό τρία πραγματάκια, αλλά νομίζω ότι το παρακάναμε!
Ο medic στο μπέργκιν του, λιγότερα πράγματα θα έχει :lol:

BoSS_Man*
15/01/2016, 11:44
Σε είδα με τα "γαλόνια" να έχεις στήσει ραντάρ χθες το βράδυ στην Συγγρού στο ανέβασμα στην διασταύρωση με Φραντζή, κρύφτηκες πίσω από την κολόνα με το μηχάνημα ανά χείρας αλλά εσύ παραβίασες ολοκληρωτικά τον νόμο.

1. Πάρκαρες το αυτοκίνητο (πολιτικό) πάνω στο πεζοδρόμιο.
2. Κάποιες επισημάνσεις φάρος κλπ ή στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν, φωσφόριζε γιλέκα ή στολές κανονικές ούτε για αστείο.
3. Έβαλες τον ένα να περιμένει στα φανάρια (με πολιτικά) και καλά ότι περνάει το φανάρι αλλά ήταν εκεί για να σταματάει τον κόσμο, ο άλλος από πίσω και αυτός κρυμμένος. Στοιχειώδης ασφάλεια για αυτούς δεν υπήρχε και επίσης σε σκοτεινό μέρος και σε διασταύρωση.
4. Τον κόσμο που ίσως σταμάτησες χθες το βράδυ πως ήξερε ότι δεν έχει να κάνει με εγκληματίες ή το ότι ίσως πανικόβαλες κανέναν με αυτές τις κινήσεις σου; Δηλαδή θα μυρίσει τα νύχια του κάποιος για το ποιοι είναι αυτοί με τα σκουφάκια και με το ντύσιμο δρόμου;

Τι άλλο θα δούμε σε τούτη εδώ την χώρα; Το παράνομο το κάνατε νόμιμο μερικοί λες και δεν τρέχει τίποτα. Δεν είχα χρόνο να σταματήσω για να γίνουν οι κατάλληλες παρατηρήσεις! :a017: :a37::a52:

Σε είδα και εσένα ντελιβερά να έρχεσαι ανάποδα στον μονόδρομο μπαίνοντας στην στροφή, δεν σου είπα τίποτα αλλά και εσύ λίγο προσοχή την επόμενη φορά.

Billymuse
15/01/2016, 13:30
Έβλεπα τη σχισμή σε όλη τη θηβών σχεδόν..φοβήθηκα μην πέσω μεσα κιολας

350376

akis_trevor
15/01/2016, 18:50
σε ειδα και απο μακρια παλευα να καταλαβω τι μηχανακι ηταν αυτο που καβαλαγες...οσο ερχοσουν προς το μερος μου με μπερδευες ολο και περισσοτερο...τελικα....
το moto morini granpasso ειναι τουλαχιστον ιδιαιτερο!!!:beer:

George_Sp
15/01/2016, 19:52
Σε είδα πάνω στο καινούριο μου λάστιχο να μου κάνεις κούκου!

350388

ΤΣΑ!

350389

SHOOTER045
15/01/2016, 20:01
Σε είδα
350390
350391
Με το τάπα χαμηλωμένο 1000αρι
Με μεταχειρο πισταδορικο μπροστινό λάστιχο
Και.πισινό λυωμενο ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
κλασικός Έλλην χερας....

RizlaPlusPlus
18/01/2016, 18:58
Σε ειδα γειτονα με το ΤΔΜ το πανεμορφο, να με ρωτας στο ασανσερ του γκαραζ πως παει το εργαλειο.

Σε ειδα κι εσενα φιλαρακο με το Ζ750, 500 μετρα παρακατω στο Πολυγωνο να μου λες τι ωραιο το μπουφαν.

Και με ειδα να απανταω κοφτα και αποτομα και στους 2 σας. Συγνωμη μαγκες, πολυ πρωι, λιγος υπνος και μια εξαγωγη δοντιου. Δε μιλουσα αποτομα, μιλουσα οσο αντεχα :cry:

Σε ωραια γειτονια μετακομισα!
:beer:

akis_trevor
19/01/2016, 19:54
μπραβο σου,που το ειδες,που το σκεφτηκες,που το εκανες!!:bawl:

350572

Ichigo
19/01/2016, 20:16
Τι να βλεπα πάλι δλδ;;; τα ίδια και τα ίδια
Σε είδα μπετόβλακα με ποδήλατο πάνω στον κηφισό στην έξοδο για Καυτατζόγλου με μενα και όλους τους υπόλοιπους να πλακωνόμαστε στα φρένα για να μη σε πληρώνουμε για άνθρωπο :rolleyes:

DrEvil
19/01/2016, 21:39
...Εσενα, εσενα κι τον αλλον!
4 μοτο ολες κι ολες σε ολη την πολη κατα τις 18:00.
Α! 5 με εμενα.

Eversman
20/01/2016, 08:17
Σε είδα ... κανούργια μπαταρία, να έχεις πετάξει το καπάκι και τα υγρά να αρχίζουν να βγαίνουν, απ' τα σωθικά σου.
"Υπέρταση" .. σκέφτηκα, έβαλα μπροστά και μέτρησα την τάση ...

13,1 V στο ρελαντί, 17,8-18,2 V στις 2500 rpm :eek: :eek::eek:

Λύσιμο ο ανορθωτής και ιδού ... μία ρωγμή στο πίσω μέρος, με έντονα σημάδια υψηλής θερμοκρασίας(φλόγας). Τοποθέτηση ο καινούργιος κατ' ευθείαν (είναι που με δουλεύατε, που πάντα έχω μαζί μου στις βόλτες, έναν extra :lol:) και μέτρηση. Όλα καλά.

12,8 V στο ρελαντί, 14,1 V σταθερά στις 2500 rpm.

Το γλυτώσαμε πάλι, το λύσε-δέσε στο δρόμο. Επισκευή τώρα ο παλιός ανορθωτής, για κάβα.

pektis
20/01/2016, 09:48
Σας ειδα σταματημενους με τα ''κουτια'' σας να προσπαθειτε να κανετε την παραμικρη σφηνα για να βρεθειτε 100μ. μπροστα, λες & θα γλυτωσετε κατι...:rolleyes:

congate7
20/01/2016, 12:46
Σε είδα χθες στην Καβάλας μέσα στο ποπόκρυο 2 το βράδυ να σε σταματάει ο χοντρός σερίφης. Σε είχα δει και πιο πριν και σκεφτόμουν «μακάρι να γυρνάει σπίτι και να μην πηγαίνει καμιά δουλειά» αλλά ο χοντρός σερίφης είχε άλλη άποψη για το τι ώρα θα φτάσεις σπίτι (ελπίζω)

AUFGEBRACHT
20/01/2016, 13:21
Σε είδα πρωϊνιάτικα με το Golf να ανεβαίνεις φουριόζος στον πεζόδρομο αδιαφορώντας για το κοριτσάκι που πέρναγε εκείνη την ώρα, μόνο και μόνο για να πάρεις τον καφέ σου πανίβλακα!!!

George_Sp
22/01/2016, 18:02
Σε είδα μετά από 7 χρόνια και 2 φορτίσεις το τελευταίο χρόνο να παραδίδεις πλέον πνεύμα.

350731

Σε είδα και σένα έτοιμη για άλλα 7 χρόνια (λέμε τώρα) :lol:

350732

Dant3
24/01/2016, 12:04
Σε ειδα με το ντελιβεροκουτο στο ....fazer !
Πιο πολυ βενζινη καις,παρα πληρωνεσαι την ωρα!
Αλλα οπως και να εχει ετσι οπως εκοψες το στοπ αερα προχθες,δε σε βλεπω να συνεχιζεις για πολυ τη δουλεια.τουλαχιστον με το fazer.

skylaros
24/01/2016, 12:28
Σε είδα πριν μια βδομάδα μέσα στο σουβλατζίδικο να περπατάς κουτσαίνοντας, να κρατάς ακτινογραφίες και εξετάσεις για να τις δείξεις στον ιδιοκτήτη/αφεντικό και το πρόσωπο σου πρησμένο (κυριολεκτικά με χείλη σαν καρικατούρα από τους Simpsons) και γεμάτο μώλωπες και πληγές. Όταν έφυγες είδα τα ξινισμένα μούτρα του ιδιοκτήτη και σίγουρα με έχασε σαν πελάτη. Σε είδα όμως ρε άνθρωπε χθες να οδηγείς το μηχανάκι σου και να έχεις αντί για κράνος μια μπλακλάβα... Προφανώς ότι και να γίνει δε μπαίνει μυαλό στη δική σου κλάβα!

Σε είδα και εσένα άλλε σουβλατζή που είπα να δοκιμάσω μιας που έκοψα τον άλλο τον αποπάνΟΥ να λες με υφάκι για την κλωτσιά που έδωσες στο πεντάχρονο παιδί σου επειδή σου έκανε "μαγκιές". Μωρή ρέγκα, ρε μικροκαμωμένε αδερφέ του Στάθη Ψάλτη κράτα την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις! Χαζογέλαγες στο ξεμάτιασμα που σου κάναμε με την υπάλληλο σου (και μπράβο της).

ps: Τώρα θα γράψω στο με είδα πως ψάχνω σουβλατζίδικο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά!

congate7
24/01/2016, 15:46
Σας είδα να μεταφέρετε χιόνια πάνω στο καπό σε σχήμα χιονάνθρωπου και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει με κάποιο τρόπο.
Τοπ 3: ο τύπος που το είχε απλώσει σε όλο το καπό και το μοίραζε στους από πίσω και στις στροφές,
ένας άλλος που είχε σταματήσει πάνω στη στροφή (σε δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση) για να φτιάξει τον χιονάνθρωπο και γέμισε τη στροφή με χιόνια,
τελευταίος και καλύτερος αυτός με το τζιπ που έφτιαξε τον χιονάνθρωπο στη μεριά του οδηγού ο τυπάρας

Σας είδα ένα bmw f650 και ένα 1200(που σταμάτησες για βενζίνη στην Οινόη) να γυρνάτε από τα χιόνια και ζήλεψα. Έτσι πήρα και εγώ τη μηχανή να πάω να πάρω τσιγάρα.
:a012: στους 2 από πάνω γιατί εγώ μόνο 15χλμ έκανα και το δάγκωσα

Desperado
24/01/2016, 18:11
Σε είδα στο βενζινάδικο, όταν ήρθες να μου βάλεις βενζίνη που με ρωτούσες για την μηχανή κοπελιά...
"τι μοντέλο είναι, σε τι κυβισμούς βγαίνει...κλπ"
Και όταν κατέβηκα και άνοιξα την μπαγκαζιέρα για να σε πληρώσω, ενώ νόμιζες ότι δεν σε κοίταγα, σε είδα που την χαϊδεψες διακριτικά, πρώτα στο ντεπόζιτο, μετά στο φανάρι.....
Μου έφτιαξες την μέρα.....:D

CustomBoy
24/01/2016, 22:55
Σας είδα σημερα,οπως ανέβαινα για βασιλικά κτήματα,ιποκράτειο πολιτεία,χαλαρή εκδρομοεντουραδα,με τα ''ΚΑΘΑΡΑ'' (1 honda,1ktm )να ξεχύνεστε σε μια αλανα χιονισμένη...

Σας είδα και σας (αλλους 2,ο ενας με λευκο-μπλε καθαρο ο αλλος δε πρόλαβα) να με χαιρετάτε και ανταπέδωσα αμεσως,και χάρηκα πραγματικα παρα πολυ (μεσα στο κρύο)

Ζήτημα να ειμασταν μονο εμεις σημερα εκει πάνω με μηχανες....

sniper
25/01/2016, 10:12
Ασημί 206, Κηφισίας και Ξενίας...

Πρέπει ο εγκέφαλός σου να πάγωσε αξιότιμη κυρία και να μην είδες τον τροχονόμο να σε κόβει και το έσφαξες το "κοκκινο" κανονικά και πέρασες εκατοστά από δίπλα του... Ο ίδιος δεν ήταν τόσο ευγενικός αλλά δεν στην έκοψε την κλήση...

tre
25/01/2016, 11:35
Σε βλέπω σχεδόν κάθε πρωί κατά τις 6,30 , να περνάς τον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και Γεωργίου Σταύρου με το Super tenere σου.
Φίλε κόψε ταχύτητα , γιατί θα βγει κανένας νυσταγμένος από καμιά οικοδομή και δεν σου χρωστάει τίποτα.
Αν βιάζεσαι να πας τα κουλούρια στο μαγαζί σου ξεκίνα νωρίτερα.

annoula1981
27/01/2016, 07:47
:)Σε ειδα σήμερα να σπρώχνεις στο parking του Σκλαβενίτη το Vstrom για να πάρει μπροστά αλλά η μπαταρία δεν σου έκανε τη χάρη. Σταματησα, σε ρώτησα αν θες βοηθεια και τελικά δεν την γλύτωσα την πρωινή γυμναστικη.. Σου εδωσα ένα γερο σπρώξιμο και τελικά το vstrom ζωντανεψε. Βουρ τώρα για νέα μπαταρία. Την καλημέρα μου

spyrakos35
27/01/2016, 08:18
Σε ειδα οδηγε ΕΘΕΛ με τατουαζ χαγιαμπουσα στο χερι

notakos600
27/01/2016, 08:23
Σας είδα να προσπαθείτε να με σκοτώσετε πρωινιάτικα με το παπάκι (3 φορές σε 10 λεπτά είναι too much).
Δεν σταματήσατε ούτε σε ένα stop, τελικά το να πας στον φούρνο και στο περίπτερο πρέπει να είναι πολύ adventure.
Γ@μώ το μυαλό σας και την αναισθησία σας βόδια, κουκουλωμένοι μέσα στα κουτιά σας με μπουφάν, κασκώλ και γάντια.
Δεν έχει κλιματιστικό το γ@μόκουτο;

amyroukai
27/01/2016, 08:47
Σε είδα αυτοσχέδιο ζουανάκι να αποδημείς εις κύριον εντελώς, να αφήνεις το μηχανάκι να ακούγεται σαν διαλυμένο παπί και τα καυσαέρια να λεκιάζουν το πλαίσιο...
Σε είδα Aprilia εξουσιοδοτημένε να μην έχεις φέρει τα ανταλλακτικά... Από τον Νοέμβρη που έγινε η παραγγελία. Ποιός γνωστός "...άκης" και χαζά διαβάζω μετά;

pektis
27/01/2016, 09:54
Σε ειδα με το xt να εισαι με γαντια και σκουφο πρωι πρωι, με σηκωμενους τους ώμους, για να γλυτώσεις κρύο, να περνάς σαν να μην τρεχει τπτ το κόκκινο...
Σε ειδα με το κουτι σου ν' αλλάζεις λωρίδα στα καλά καθούμενα χωρίς φλας και οταν ακουσες την κορνα μαζευτηκες...(την γλυτώσαμε και σήμερα...)

devil's animal
27/01/2016, 22:19
σε ειδα με το μερσεντικο το καινουργιο και εντυπωσιαστηκα οπως ανοιξε...
ανοιξα και εγω και σε περασα φιλερ απο δεξια...αλλα με ξαναπερασες με οσα και εντυπωσιαστηκα ξανα γιατι δεν ειχα κοψει πολυ...
οδο λαγκαδα το σκηνικο στην καθοδο...

στο φαναρι ειδα οτι ηταν το καλο το Α45 AMG και σου λεω:
-"'νταξει καλο ειναι.." :lol: γελασες και πιασαμε την κουβεντα...
σε ρωτησα αν ηταν 360 και μου εδειξες τα τεσσερα δαχτυλα...και μετα μου λες θα παει για 480 αφου περιμενεις εγκεφαλο...

σου λεω:"δεν ειναι πολλα για διλιτρο?"
και μου λες:"ολα εργοστασιο ειναι...και θα δουλευει λουλουδι"...

σε ολα τα επομενα φαναρια πιαναμε την κουβεντα χαζοανοιγοντας...
σου ειπα οτι μου αρεσει και το σασι του, γιατι οντως ειναι νεανικο και ομορφο το μπ0υρδελο και απαντησες οτι εχεις και ενα ducati 1099...ετσι για την πλακα...:cry:

σου ειπα: δεν μου αρεσουν τα ducati..εκτος του 1098...
εσυ κοιταξες καλυτερα, καταλαβες οτι ηταν Κ, και μου ειπες οτι σ'αρεσουν ολα τα Κ και τωρα θα βγει και το καινουργιο που θα ειναι μπιστολι....:a013:

να'σαι καλα ρε μαγκα, να τα χαιρεσαι τα τουμπανα σου...

κριμα που δεν ειχαμε ανοιχτο δρομο να κανουμε ενα ανοιγμα της προκοπης...
:beer::beer::beer:

DrEvil
28/01/2016, 01:57
Οχι!
Δεν σε ειδα ρε ρημαδι db killer να φευγεις απο την θεση σου.
Ουτε σε ακουσα, γιατι ημουν στο motorway.

Σε ακουσα μωρη Χοντρη να σκουζεις και να θες να γινεις το 12.5, αλλα μονο βαβουρα κανεις και σερνεσαι οπως και πρωτα.

Επισης, δεν σε ειδα ρε μαλακα κατασκευαστη να μου απαντας στο μεϊλ μου για το αντιστοιχο ανταλλακτiκο κι αντε να βρω κανεναν εδω περα, που να καταδεχτει να μου φτιαξει ενα.

Με βλεπω να βαζω παλι τον θερμοσιφωνα και στα παπακια μου ολα.

skylaros
28/01/2016, 02:07
Σε είδα με το 307 cc να σφάζεις στις 2:40 μμ τέσσερα κόκκινα στη σειρά στο κέντρο του Πειραιά... έκλεισες και δύο φορές και το παιδί με το er.

kostasagk
28/01/2016, 08:57
εχθες το πρωι εξω από το τιτανια πανεπηστημιου ,που αραζουν οι ταριφες ,περναγε η κορη μου με το παπι ,ξεπαρκαρη ο κοπανος χωρις φλας, χωρις να κοιταξη, την πεταει κατω και σηκώνεται και φευγει,της πουτανας ο γιος,του εχομαι να παθει τα ιδια και χειροτερα το παιδι του από έναν κιτρινιαρι,-σκληρο ακούγεται αλλα ετσι είναι- και το χειροτερο κανενας δεν προλαβε να παρει τον αριθμο ως συνηθως αλλωστε ποιος θα μπλεξει,το ΚΑΛΟ είναι ότι δεν χτυπησε,το μηχανακι λιγο με νοιζει..

Eversman
28/01/2016, 14:06
Σέ είδα καλέ μου σύντροχε Γιώργο (bocaros), να μου δίνεις ίσιες, μεταχείρω δισκόπλακες για την Αφρικάνα. Σε ευχαρίστησα κάτ΄ιδίαν, σε ευχαριστώ πολύ και δημοσίως!

Είσαι ψυχούλα ρε φίλε :beer::beer::beer:

spyrakos35
28/01/2016, 20:21
Σε ειδα νταλτον των αθηνων.....

Κατσε να συνελθω πρωτα μπας και θυμηθω....

Μπροστινα απο k7
Moτερ χονδα 1000rr
Τεποζιτο απο καφασακι
Ψαλιδι και ουρα απο cb1000r (μονομπρατσο)
Αγνωστης προελευσης οργανα

Ελπιζω να τα θυμαμαι σωστα γιατι......Ζαλιστηκα....

Τουλαχιστον και συ και το κοριτσακι σου φορατε κρανος
:beer:

Billymuse
28/01/2016, 20:33
Σε είδα μπάρμπα γείτονα, επι της Σολωμού στο Περιστέρι να έχεις στρώσει μουσαμάδες κάτω απο 2 Ελιές(όχι στον κηπο του αλλα στο πεζοδρόμιο) και να τις μαζευεις..
Ειλικρινά αν πιείς η μαγειρέψεις με αυτο το λάδι θέλω να δω τι θα πάθεις μέχρι να τελειώσει το 2016 :lol:

Nik0s_Dk
29/01/2016, 13:39
Σε είδα κυριούλα-γιαγιάκα να περνάς κόκκινο σφαιράτη (είχε ανάψει πράσινο για μας τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα) και να φιλιέσαι με το Γκολφ.. Οσο σκέφτομαι οτι θα μπορούσα απλά να μαι στη θέση του Γκολφ γιατί συνήθως ο δρόμος μου ειναι προς τα κει και όχι οπως εστριψα σήμερα... Σύγκρυο... :eleison:

Billymuse
29/01/2016, 13:56
Σε είδα επαγγελματία λακαμά να οδηγείς σε όλη την Ευελπίδων μέχρι τη Πατησίων(εκει αλλάξανε οι πορείες μας) και εσυ εκει...

351059

byron
29/01/2016, 14:31
Σε είδα με το CB400, να έχεις βάλει καλάθι που μέσα ήταν η φιάλη οξυγόνου (!) συνδεδεμένη με σωληνάκια που κατέληγαν στη μύτη.

Ξέρω γω...respect μάλλον που δεν το βάζεις κάτω και κάνεις αυτό που γουστάρεις.

zizou
29/01/2016, 14:57
Σε είδα μαύρο tdm,χαμηλωμένο,τροχός,μπροστινό,μάσκα σχεδόν ένα,ψαλίδι μακρύ,dragster φάση,εξατμίσεις φυσικά
ξετάπωτες και με σένα να συμπληρώνεις την εικόνα φυσικά χωρίς κράνος,χωρίς γάντια με φόρμα,σοσόνι κάλτσα και
αθλητικό παπούτσι.Κλαυσίγελος :cry::bawl: Ρεσιτάλ κακογουστιάς και παραλογισμού.

Ζεύκας
29/01/2016, 15:04
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στην αχαρνών πατέρα με tdm να έχεις το δίχρονο κοριτσάκι σου στο τεπόζιτο.

κι εκεί που λέω ότι μια ζωή θα είμαστε κωλοχανείο, ένας μου παραχωρεί προτεραιότητα γτ είχα κάτσει στη νησίδα κ περίμενα να στρίψω.

υπάρχει ελπίδα :sun:

byron
29/01/2016, 15:20
Σε είδα με το CB400, να έχεις βάλει καλάθι που μέσα ήταν η φιάλη οξυγόνου (!) συνδεδεμένη με σωληνάκια που κατέληγαν στη μύτη.

Ξέρω γω...respect μάλλον που δεν το βάζεις κάτω και κάνεις αυτό που γουστάρεις.

351063

annoula1981
29/01/2016, 16:56
Σε ειδα στην Πειραιώς στο Γκαζι βρε γιδι μαΐσιο από ποοοολλλυυυ κοντά με το tricity να ξεκινάς από σταθμευμένος χωρίς να κοιτάξεις γύρω σου και να πέφτεις πάνω μου ενώ περπατούσα στο οδόστρωμα για να αποφύγω ένα άλλο γίδι που είχε παρκάρει το ρημάδι του στο πεζοδρομιο (καβάλα παν στην εκκλησιά βλέπεις...) Με βρήκες με τον καθρέφτη σου στο χέρι και μου την είπες κιόλας! Και καθώς και γω είμαι κοριτσι με γαλλικά και πιάνο, στην είπα μια δόση αλα γαλλικά..που αν ημουν με τη μηχανή θα ειχα περάσει από πάνω σου! ποτε θα αρχίσω να δαγκωνω δεν ξέρω ακόμα! :a017:

congate7
29/01/2016, 18:39
Σε είδα να φοράς το κράνος και το μπουφάν σου κανονικά και τον γιο σου από πίσω με κράνος ποδηλάτου.
Ότι εσύ και καλά προστάτευες το παιδί σου εκείνη την ώρα??? :moutza:

George_Sp
29/01/2016, 18:50
Σε είδα στο φανάρι της πλατείας Βάθης να σκας δίπλα μου με το μπλε μισοσπασμένο GLX του 89.

70άρης ακράνοβιτς και με ύφος μάγκικο που ωρίμασε στη Βαρβάκειο.

Γραφική φυσιογνωμία, Σκαμμένο πρόσωπο από τη καλοπέραση, φαφούτης αλλά ευτραφής πολύ. Και εκεί που περιμένουμε το φανάρι γυρνάς με βαριά φωνή και μου λες επί λέξη:

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙ.....ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΪΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΡΑ.....

και μπήγω κάτι γέλια και άρχισες να χαχανίζεις και συ. Μου φτιαξες μια δύσκολη Παρασκευή ρε παππού. Πάρε μπύρες κερασμένες εδώ πέρα :lol: :beer:

macdeath_s
29/01/2016, 20:14
Σε ειδα στου youtube αλλά πόσο απέχει από τα αντίστοιχα που βλέπουμε καθημερινά με παιδάκια ακράνωτα σε τρικάβαλα.

https://www.youtube.com/watch?v=PI-4uTRUfJQ

Ohm
29/01/2016, 20:43
2003, πάτρα, με ένα τσοπεροειδές 250άρι που έκανε πατ-πατ-πατ, σταματάω σε φανάρι, αριστερά μου τροχαίος με gsx1400

τον κοιτάω, με κοιτάει, κάνω πως κοιτάω το μοτέρ του εδώ και κει

τον κοιτάω πάλι και του λεω

τα στήνουμε;;;

πρέπει να γελάει ακόμα

macdeath_s
30/01/2016, 12:24
Se είδα αλλά ξέχασα να σε γράψω. Panigalle στο Παναθηναικό στάδιο κατεύθυνση προς Συγγρού. Πανέμορφο αλλά όλα τα λεφτά ήταν ο ήχος!!! Λυσασμένο!

spyrakos35
30/01/2016, 15:42
Σε ειδα να σε φορτωνουν στο φορτηγο της οδικης απομειναρι απο μηχανη αραρ εκει στην τρυπα του Καραμανλη κοντα.....

Ελπιζω ολα καλα....

Hayate
30/01/2016, 16:01
Σας είδα με τα εντουράκια σας στο Άλσος του Δαφνιού εγώ με το ποδήλατο κ εσείς δίνατε πόνο...:beer::beer:

theofilos888
31/01/2016, 09:11
Σας ειδα χτες το βραδυ κατα τις 10 κ κατι 3 βαραντερο και ενα στρωμα με πινακιδες πατρας στην κηφισιας να πηγαινετε κομβοι πισω απκ ενα τζιπ χιουνται.

amyroukai
31/01/2016, 10:55
Σας είδα εντουρόπαιδα στα Κιούρκα, μερικά καθαρά, ένα 990, ένα raid... Καλή βόλτα ρέι

Acacius
31/01/2016, 14:10
Σας είδα πριν δυο περίπου ώρες να επιστρέφετε από Κνωσό μεριά, ενα Husaberg και δύο ΚΤΜ από πίσω και ζήλεψα. Ελπίζω να περάσατε όπως φαντάζομαι.

Dant3
31/01/2016, 14:24
Σε ειδα στο δρομο προς βιλια,να εχεις φυγει ευθεια στη ανοιχτη δεξια στροφη με το βαραντερο.
Δυστυχως ερχοταν αυτοκινητο απο την αλλη.
Ελπιζω να τη γλιτωσε το παλικαρι,αν και με το κρανος να του εχει φυγει και να ειναι αναισθητος κατω απο το αυτοκινητο, χλωμο το βλεπω.
Κριμα.
Εαν καποιος μαθει εαν επεζησε το παλικαρι,ας αναφερει κατι.