Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21

AUFGEBRACHT
31/01/2016, 15:18
Σας είδα πριν καμιά ώρα 40+ μηχανές στην ταβέρνα στο Σολωμό Κορινθίας, κάποιο club να υποθέσω;

George_Sp
31/01/2016, 15:55
Σας είδα στη Συγγρού για Πειραιά ενώ ήμουν αριστερή λωρίδα με 130, να με περνάτε φίλερ 2 από αριστερά και 3 από δεξιά επειδή κυνηγιόσασταν με 170-190 περίπου.

Κόκκινο Diavel απινακίδοβιτς
690R απινακίδοβιτς
TDM απινακίδοβιτς
Varadero με φιμέ πινακίδα που δε ξεχωρίζεις τι γράφιε.

Ψόφο μπάσταρδα όλα σας και αν τύχει και το διαβάσετε άμα έχετε τα @@ να μου στείλετε και μήνυμα να μου ζητήσετε το λόγο.

skylaros
31/01/2016, 15:57
Μπροστά μου σταματημένο αυτοκίνητο (χαλασμένο και να κάνουμε όπισθεν μέσα στα στενάκια)) την κάνω στην πρώτη παράλληλο που πήγαινε και που είναι λεωφορειολωρίδα (επί της Ηρώων πολυτεχνείου στον Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. Με σταματάει μπάτσος και μου λέει άδεια δίπλωμα και τα λοιπά. Του λέω θα έρθουν και άλλοι από πίσω μου έχει χαλάσει αυτοκίνητο και αναγκαστικά ήρθα από εδώ, μου λέει τα δικά του (πλακώνουν από πίσω μου και άλλοι φυσικά) και ΣΕ ΒΛΕΠΩ μ@λακα ποδηλάτη να κόβεις και να λες στον ένστολο γράψε τους τους καραγκιόζηδες που έρχονται μέσα στη λεωφορειολωρίδα κάθε μέρα και να σφάζεις το κόκκινο ταυτόχρονα όπως μίλαγες (Ηρώων πολυτεχνείου και Δευτέρας Μεραρχίας) σε μια από τις πλέον κεντρικές αρτηρίες! Βλέπω και τον τσέο να μου λέει τα βλέπεις, παραπονιούνται ! (Ρε μεσήλικα ποδηλάτη δε μπορείς να φανταστείς πόσο καραγκιόζης είσαι με το κολάν στην κωλάρα σου που ήταν δύο φορές η δική μου και που μπορούσες εύκολα να προβάλεις ταινία, να παραπονιέσαι σαν στρίτζο την ώρα που πέρναγες το κόκκινο.) Σε είδα και εσένα άλλε ποδηλάτη να διασχίζεις κάθετα τη Μεσογείων με το ένα πόδι κάτω το άλλο να κρέμεται στο ποδήλατο που δεν έφτανες σε άκυρο σημείο φυσικά χωρίς φανάρι και να βγαίνεις μπροστά μου μπροστά από φορτηγό που είχε πλακωθεί στα φρένα για να μη σε πάρει από κάτω! Ε πολλούς είδα σήμερα να κάνουν μ@λακίες που έχω βαρεθεί να σας βλέπω!

notakos600
31/01/2016, 18:08
Σας είδα κατά τις 12 το μεσημέρι στο Νεράκι (πριν τον Λουτρόπυργο), τζάπαν ψευδοτσόπερ και 2-3 χαρχάλευ να κοιτάτε τον ιμάντα μετάδοσης ενός από τα χαρχάλευ. Όταν το βγάζεις βόλτα μια φορά το εξάμηνο μην περιμένεις να αντέξει ο ξεραμένος ιμάντας. Κάπως έτσι μαμιέται η βόλτα.
Ελπίζω να το ήπιατε το κυριακάτικο καφεδάκι.

DAYMAN
31/01/2016, 20:07
σε ειδα μοναχικε εντουρα με το αθανατο XR 250 σημερα που ειχα βγαλει βολτα τον σκυλο στο Σει-Σου και χαιρετηθηκαμε.Σας ειδα και τους υπολοιπους με τα Gas-Gas husaberg WR κτλ παρεουλες πολλες και σας χαρηκα.

yannιs
31/01/2016, 20:22
Σε ειδα στο δρομο προς βιλια,να εχεις φυγει ευθεια στη ανοιχτη δεξια στροφη με το βαραντερο.
Δυστυχως ερχοταν αυτοκινητο απο την αλλη.
Ελπιζω να τη γλιτωσε το παλικαρι,αν και με το κρανος να του εχει φυγει και να ειναι αναισθητος κατω απο το αυτοκινητο, χλωμο το βλεπω.
Κριμα.
Εαν καποιος μαθει εαν επεζησε το παλικαρι,ας αναφερει κατι.

Ζευγάρι... όταν σταματήσαμε, ο διασώστης μου έδειξε με τα δάχτυλα "2"... του 'φυγε το μπροστινό και βρέθηκαν κάτω από το αυτοκίνητο...
Κρίμα...

rider
31/01/2016, 20:43
σας ειδα σημερα αγροτες σε μπλοκο στο Δερβενι να με αφηνετε να περάσω (σε αντιθεση με τα αυτοκινητα) και μαλιστα να φωναζετε να το ανοιξω μια πρωτη! Δεν σας χαλασα το χατηρι....
σας ειδα και σας με το CBR και το VFR που χαιρετήσατε λιγο πριν το Κιλκις... :beer:

macdeath_s
01/02/2016, 01:58
To γλιτώσαμε το λουκέτο πιστεύω... (gia τη συγγρού) κρίμα για το ζευγάρι που σήμερα ήταν η τελευταία του βόλτα. Πιο κρίμα για την οικογένεια και τους κοντινούς τους.

Nostradamus
01/02/2016, 11:37
Σε είδα σήμερα το πρωί με το κίτρινο προπελεν 1200 adv να φέρνεις τον πιτσιρικά στο σχολείο. Πατέρας γιος με τα ΜΧ κράνη τους και σας χάρηκα.

Κρίμα για τα παιδιά που χάθηκαν όπως γράφτηκε πριν..

RizlaPlusPlus
01/02/2016, 13:14
Σε ειδα περιποιημενη γκομενιτσα που πηγαινες στη δουλεια σου, με σκουτερ, προβλεπε με κρανος κ τα καλωδια του χαντς φρη να κρεμονται στο πλαι. Δεν εχω ιδεα αν μιλουσες η οχι. Ξερω ομως οτι ειχες σφηνωσει αναμεσα απο 2 αυτοκινητα που πηγαιναν με καμια 60αρα στη Μεσογειων, και δεν ελεγες να πας ουτε μπρος ουτε πισω. Μονο περα δωθε πηγαινες, προσπαθωντας να αποφυγεις τις κινησεις τους.
Επισης ξερω οτι ο σβερκος σου δεν κουνηθηκε χιλιοστο, και δεν ειχες ιδεα οτι υπαρχει ανθρωπος (ουρα, μαλλον) πισω σου. Τι κορνες απο πισω, τι φλας εβγαλαν οι κακομοιρηδες με τα αυτοκινητα που σε ειχαν κολλημενη διπλα τους.. ΝΑΑ σε ολα εδειχνε ο τροπος σου.

Λυπαμαι που θα το πω εδω, αλλα το κρανος δε βελτιωνει τη μ@λακια στον εγκεφαλο. Το αναποδο μαλιστα, οταν την παθεις (που θα την παθεις) το μοναδικο που θα επιβιωσει ατοφιο ειναι η μ@λακια στον εγκεφαλο σου. Ετσι, για να μπορεσεις να την περασεις και στην επομενη γενια.

Α ρε Δαρβινε, πρεπει να τριζουν τα κοκκαλα σου ρε καψερε...

Μανολης67
01/02/2016, 14:30
σε ειδα μοναχικε εντουρα με το αθανατο XR 250 σημερα που ειχα βγαλει βολτα τον σκυλο στο Σει-Σου και χαιρετηθηκαμε.Σας ειδα και τους υπολοιπους με τα Gas-Gas husaberg WR κτλ παρεουλες πολλες και σας χαρηκα.

Σειχ σου........
χαλάστηκα..παλιά στέκια..παλιά γειτονιά, μακάρι να ήμουν εκεί και τώρα..
ΗΛΙΑΣΚΤΜ πρόλαβες τους Τραιλίστες στο σημείο συνάντησης εκεί που είναι τωρα ο zoo???

spyrval
01/02/2016, 15:30
Σε είδα τεράστιε σε βάρος, ίσως και ύψος, τύπε νε ξεχειλίζεις κυριολεκτικά πάνω στο μηχανάκι. Δεν κρίνω φυσικά το βάρος, καθώς "το μοντέλο πρώτος τον λίθον βαλέτω". Αλλά έπαθα πλάκα όταν πλησίασες και ενώ φαινόσουν όπως θα φαινόμουν εγώ στριμωγμένος σε παιδικό ποδηλατάκι, είδα ότι καβαλούσες....Burgman 650 :lol:

KostRider
01/02/2016, 19:49
Σε είδα μπατσε, να μας στέλνεις στην έξοδο της Θηβας, γιατί οι αδικημένοι αγρότες, έκλεισαν την εθνική στο 90 και περάσαμε όλον τον καμπο χάνοντας 45 λεπτά με μια ουρά οχημάτων κάνα χιλιόμετρο, φυσικά προβλεψαν να κλείσουν και την παλιά εθνική και μπήκαμε πάλι στο Κάστρο.. Τόση ταλαιπωρία και κόστος σε βενζίνη, η κυβέρνηση δεν πιεστηκε με αυτόν τον τρόπο, αλλά εμείς..

kouremenos
02/02/2016, 21:50
Σε ειδα με το μουλτιστραδα στον Πειραια (περιφεριακο λιμανιου σημερα το βραδυ) και χαρηκα που πηρε καποιος ενα τετοιο μηχανακι και δεν το εχει μονο για να βγαζει κανα γκομενακι στις καφετεριες ............
Το cbrακι που σ'ακολουθουσε ;)

amyroukai
02/02/2016, 22:20
Με είδα να χαζεύω μηχανάκι μέσα στην κίνηση, να το ακολουθώ για ώρα, μια τις ζάντες, μια τις εξατμίσεις, μέχρι που ο συνοδηγός μου λέει "ωραία μπαγκαζιέρα έχει αυτός" και τότε πρόσεξα τον κώλο στην πίσω σέλα... Γιατρέ μου, δεν πάω καλά.

BoSS_Man*
03/02/2016, 01:10
Σας βλεπω τα βραδια να οδηγατε πιωμενοι! Νομιζω εχει παραγινει το φαινομενο.

Σε ειδα με το peugeot 106 που το εκανες λαμαρινα εξω απο τα ΚΤΕΛ κηφισου ας ελπισουμε οτι ειστε καλα.

Σε ειδα εσενα με το μηχανακι χωρις την πινακιδα να κανεις οτι να ναι στον δρομο και να κοιτας που ερχομαστε και απο τον φοβο σου αρχισες να κανεις αναστροφες σε λεωφορους (δεν ειχε κινηση ηταν βραδυ), την επομενη φορα δεν θα εχει χαριστικη.

Vice
03/02/2016, 08:21
351391

Σε είδα και σε χάρηκα

Eversman
03/02/2016, 08:26
Σε είδα σήμερα το πρωί, γείτονα και παλιοσειρά μοτοταξιδευτή, να βάζεις λουκέτο στο μικρό μαγαζάκι αθλητικών ειδών που διατηρούσες, λίγο πιό πάνω από 'μένα.

"Δέν έχει νόημα. Αγοράζουν πλέον από τα μεγάλα ή το internet. Έρχονται, δοκιμάζουν παππούτσια και τα φέρνουν μετά απ έξω ".
Χμμ ...

amyroukai
03/02/2016, 08:37
Σε είδα με το πεζώ σου να έχεις προσπεράσει την ράμπα εξόδου από την ΕΟ στον κόμβο Βαρυμπόμπης, να σταματάς με τα μαγικά αλάρμ στην είσοδο προς ΕΟ και να ανεβαίνεις αυτήν με την όπισθεν ελαφρώς πλακωμένος. Γιατί ως γνωστόν, σημασία δεν έχει το πως κινείται το αυτοκίνητο αλλά το ότι δείχνει η μούρη στην σωστή κατεύθυνση και επίσης το ότι αν η παρανομία γίνει γρήγορα, δεν μετράει.

Σας ακούω να κυνηγάτε μέσα στα σπίτια. Και πολύ θα ήθελα να ήξερα που μένετε ρε ζαγάρια και πόσο θα σας άρεσε να έρθει ο κάθε κρετίνος "σπορτσμαν" και να παίζει μπαλωθιές εκεί που είναι το δικό σας παιδί, το δικό σας σκυλί, το δικό σας όχημα, το δικό σας σπίτι και τομάρι.

zannisvel
03/02/2016, 10:53
Σε ειδα χθες ξαπλωμενο στη Δωδεκανήσου στα Καμίνια, με πληθος κοσμου γυρω σου. Δεν ειδα μηχανακι, ελπιζω να εισαι καλα!!

BoSS_Man*
03/02/2016, 14:08
Σε είδα σήμερα στην Καλλιρρόης να πέφτεις με το μηχανάκι, το κράνος σου έφυγε που σημαίνει είτε στο χέρι το είχε ή το είχε πάνω σου έτσι απλά και δεν ήταν δεμένο, ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα μόνο μικροζημιές και λίγο το πόδι.

Σε είδα παππού να σου λέω να πας αριστερά και να αρχίζεις να κάνεις όπισθεν και να γυρνάς το τιμόνι να μπεις ανάποδα στον άλλο δρόμο, δεν με καταλάβαινες τι σου λέω :look: ευτυχώς στο τέλος με κατάλαβες ασχέτως αν το είπα αρκετές φορές, να είσαι πάντα καλά αλλά τιμόνι δεν πρέπει να πιάνεις.

AUFGEBRACHT
05/02/2016, 10:05
Σε είδα (ή για την ακρίβεια πρώτα άκουσα τα φρένα πανικού) μεσήλικα με το δπλοκάμπινο αγροτικό στον επαρχιακό να πηγαίνεις με 130+ και όταν έκοψα ταχύτητα για να περάσω τις γραμμές του τραίνου έπεσες στα φρένα με αποτέλεσμα να σου φύγει όλο το αυτοκίνητο αριστερά... αφού δεν έπεσες πάνω μου ή δεν ερχόταν κανένας άλλος από το αντίθετο ρεύμα τυχερός είσαι.

GFawkes
05/02/2016, 10:27
Σε ειδα στο δρομο προς βιλια,να εχεις φυγει ευθεια στη ανοιχτη δεξια στροφη με το βαραντερο.
Δυστυχως ερχοταν αυτοκινητο απο την αλλη.
Ελπιζω να τη γλιτωσε το παλικαρι,αν και με το κρανος να του εχει φυγει και να ειναι αναισθητος κατω απο το αυτοκινητο, χλωμο το βλεπω.
Κριμα.
Εαν καποιος μαθει εαν επεζησε το παλικαρι,ας αναφερει κατι.

Τελικα εμαθα οτι ηταν γνωστοι....

Αγορι 26 ετων, με την κοπελα του 23.
On the spot και οι δυο....

κριμα.

noodles
05/02/2016, 19:40
σε ειδα τυπε με καινουριο opel astra να ξεπαρκαρεις χωρις να κοιταξεις αν ερχετε κανεις και να κοβεις τη ρωη μιας λωριδας σα μη συμβαινει τιποτα. σου κορναραμε 3-4 κουτακιδες απο πισω αλλα δε σε πτοησε. εκοψες με το ετσι θελω και την αντιθετη λωριδα και παρκαρες εκει αναποδα, 50 μετρα απο εκει που ειχες ξεπαρκαρει. κατι καλο πινουν δεν εξηγειται αλλιως.

DAYMAN
05/02/2016, 21:53
σας ειδα παλι σημερα εσας με τα σκουτερ να κανετε οτι και με τα κουτια σας εντελως κουταδικη νοοτροπια,κινησεις τροπος οδηγησης.Καποιοι απο εσας θα πληρωσουν ακριβα τις μαλακιες αυτες γιατι ναι μεν σκουτερ που θυμιζει την κουρσα στο ταμπλω και στην ξαπλα της θεσης οδηγησης αλλα λειπουν οι λαμαρινες ,αεροσακοι και λοιπα προστατευτικα του κουτιου.Εχω πειστει πλεον οτι ανταγωνιζεστε στα ισια ενα 10% ηλιθιων που κινουνται με ποδηλατα.:a21:

Ohm
05/02/2016, 22:00
Α, μια που το θυμήθηκα.
Τσουλάω προς κόκκινο, σταματημένα άλλα να περιμένουνε στο φανάρι, αργή κίνηση... :yawn: ώσπου ξάφνου...
μπιιιπ μπιιιπ μπιιιπ

:panic:

:uplate:

Γυρίζω κ βλέπω έναν γέρο σε ένα κουτί να μου κάνει έντονα χειρονομία "κάνε πέρα".

:a28:

:a36: γιατί το χρειάζεσαι ο οργανισμός σου

μπιιιιπ μπιιιιπ μπιιιιιπ

:redcard:

:a43:

μπιιιιιπ-μπιιιιιπμπιμπιμπιμπιιιιιιπμπιιιιιιιπ λες και του σπάσανε τα νερά.

Acacius
06/02/2016, 00:51
Σας είδα σήμερα δύο (ολόκληρους) ντελιβεράδες μέσα στο αγριόβροχο νυχτιάτικα, ελπίζω να πήρατε το πουρμπουάρ που σας άξιζε. Τουλάχιστον φορούσατε αδιάβροχο, σε αντίθεση με το μπαγλαμά (εμένα) που πήγε στη δουλειά λέγοντας "έλα μωρέ λίγη συννεφιά είναι, πιο πιθανό να μη βρέξει".

AUFGEBRACHT
06/02/2016, 06:09
Το είδαμε κι αυτό... Αναφέρομαι σ' εσένα κοπελιά που μου την είπες επειδή... δεν παραβίασα το STOP που είχα και την προτεραιότητά σου. Μόλις σταμάτησα σταμάτησες κι εσύ, περιμένω να περάσεις, εσύ τίποτα, ξαναπεριμένω, εσύ εξακολουθείς να είσαι σταματημένη και αφού σου παίζω τα φώτα ξεκινάς διστακτικά και μόλις φτάνεις μπροστά μου, μου κάνεις νόημα του στυλ "άντε μια ώρα περιμένουμε εσένα" :eleison: Τι στα κομμάτια, ήθελες να παραβιάσω το STOP να πέσω πάνω σου;

BabisStinson
06/02/2016, 07:36
Σε είδα χθες το απόγευμα κατά τις 7 παρά μπρούμυτα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, το scooter λίγο πιο κάτω πεσμένο και μια νταλίκα με δύο αυτοκίνητα σταματημένα λίγο πιο μπροστά. Δεν κουνιόσουν, ελπίζω να την γλιτώσεις..

nathair
06/02/2016, 16:44
Σε είδα σήμερα το πρωί σπασμένο Βεσποειδές να σε έχουνε φορτώσει στον Γερανό το αγόρι και το κορίτσι της τροχαίας που φάνηκε να συντονίζουνε την κενή σκηνή....Και σε είδα και εσένα κηλίδα αίματος στο διάζωμα των φαναριών, πού έλεγες μάλλον το άλλο κομάτι της ιστορίας...

omega
06/02/2016, 17:06
Σας βλέπω να έχετε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για τελευταίας τεχνολογίας όχημα με υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και.. να κουμπώνετε την ζώνη ασφαλείας πίσω από το σώμα σας ή να έχετε πάρει κλιπ που φωλιάζει στην θήκη για να μην "χτυπάει".

Δεν κοροιδεύετε το όχημα κύριοι/κυρίες αλλά τον ίδιο σας τον εαυτό...

karellen
06/02/2016, 19:54
Σε είδα Vitara να περνάς δίπλα μου και να πνίγομαι από τη μυρωδιά των αρωματικών από το ανοιχτό παράθυρο,αυτά τα κλασσικά δεντράκια του βενζινάδικου!
Τι διάτανο,πόσα είχες βάλει δικέ μου? :uplate:

DrEvil
07/02/2016, 02:24
αρχικα δεν σε ειδα, αν σε ειχα δει θα την εκανα απο αλλου (μαλακια θα εκανα παλι, απλα θα ειχα 300 του εβραιου στην τσεπη μου ακομα).
Τελικα ομως σε ειδα, ευγενικοτατος η αληθεια, με σταματησες, με μετρησες, εφταιγα και πρεπει να πληρωσω.

Καλα εκανες ομως για να μαθω:
Α)Να μην πινω τοσο και
Β)να μην οδηγω αφου εχω πιει τοσο.

Μια απορια ομως.
Ειναι τοσο δυσκολο οι Ελληνες αστυνομικοι να ειναι τοσο "ανθρωπινοι" (ελλειψει καλυτερης εκφρασης), οσο οι εδω;
Μετρηθηκα, βρεθηκα παρανομος, βρηκα αλλον οδηγο να παρει το οχημα μου, τον μετρησαν κι ηταν οκ, πηρα το τικετο μου και ευχηθηκαμε καληνυχτα ολοι μεταξυ μας.
Ουτε εντασεις, ουτε δραματα.

Ohm
07/02/2016, 05:22
με τί ατομα εχουν να κανουν οι μεν, με τί οι δε

τί εκπαιδευση εχουν οι μεν, τί οι δε

κ τέλος

τί σκοπό εξυπηρετούν οι μεν κ τί οι δε

macdeath_s
07/02/2016, 18:31
Σε είδα να χεις φάει τα μούτρα σου (κρίνοντας από τον πάπιο) και να φωνάζεις την οδική να σε τραβήξει...

351689

omega
07/02/2016, 18:55
Σε είδα πάλι πριν λίγο όπως κυκλοφορείς πάντα.Ακράνωτος,απινακίδωτος και ζαμάν φου.Κρίμα..
Δεν κράτησες ούτε μία από τις κουβέντες και τον χρόνο που σου έδωσα από πραγματικό ενδιαφέρον.
Να καταλάβω εγώ το νεαρό της ηλικίας σου.. Να καταλάβω εγώ πάλι ότι δεν ακούς κανέναν,νιώθεις άτρωτος κι έχεις άγνοια κινδύνου..

Ελπίζω να καταλάβεις γρήγορα κι εσύ ότι ο δρόμος δεν είναι "ασφαλές παιχνίδι".Έχει κανόνες.
Να το καταλάβεις πριν να πέσει ο πέλεκυς του νόμου(που θα πληρώσουν άλλοι όμως λεβέντη μου),πολύ δε περισσότερο να το καταλάβεις χωρίς ίχνος γρατσουνιάς..

Στο εύχομαι.

amyroukai
07/02/2016, 19:59
Δεν σε είδα με το σμαρτ να κάνεις ταρζανιά-τιμονιά από δεξιά λωρίδα να μπεις στην μεσαία γιατί ήσουν ακριβώς δίπλα μου, ευτυχώς σε πρόσεξε η συνοδηγός και την γλιτώσαμε, γέρο. Τρίτη φορά με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή πιά... Αυτό το πράγμα με τους κινούμενους "ελεγμένους από γιατρούς" χάρους υπερήλικες, έχει φτάσει μακριά. Σου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβεις ότι ΚΑΤΙ κορνάρει δίπλα σου και να γυρίσεις με απορία το κεφάλι.

Σε είδα Νικόλ1979 και εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά.

Σας είδα ελληναράδες να περνάτε ανάμεσα στις κορίνες που φράσσουν την εθνική και να θέλετε σώνει και καλά να πάτε για τα κλειστά διόδια, γιατί είστε μάγκες αφού. Σας σταμάτησε δύο περιπολικό, αλλά δεν σταματήσατε να προσπαθείτε οι άλλοι από πίσω...

Σας είδα ταλαίπωροι, φίδι αυτοκινήτων στον παράδρομο στο ρεύμα προς Αθήνα. Καλά κουράγια, με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει και δεν εννοώ κάποιον εκ των δύο πλευρών, όλοι εξίσου ένοχοι και άξιοι του χαρακτηρισμού είναι.

Billymuse
07/02/2016, 20:26
Σε είδα Αμυρού που είδαμε την Νικόλ :lol:
Επίσης σε ειδα καλό μου cbf να μου κάνεις παινχίδια σήμερα στην εκκίνηση και να με τρομάζεις αλλα ευτηχώς έστρωσες μετα (αμαρτία ενα χρόνο μπαταρία)

taisteal
07/02/2016, 21:16
Σας ειδα αγροτες να κλεινετε τον κομβο Μπραλου,και να τρωω 2 ωρες μεσα στο κουτι
Καλη η διαμαρτυρια,αλλα να πατε να κλεισετε τη βουλη και τις εφοριες,οχι τους δρομους,αλλα εκει θα φατε ξυλο
Κανονικα το καλοκαιρι πρεπει να παρουμε τα φορτηγα και να σας κλεισουμε τα χωραφια,να δουμε πως θα σας φανει

ΖΩΑ

teo_g7
07/02/2016, 22:12
Σε ειδα (?) Τόλη με το λαχανι κράνος και το αυτοκόλλητο αλλά είχατε φόρους και τα σχετικά

amyroukai
08/02/2016, 12:17
Σε είδα να παίρνεις τηλέφωνο, έφερες το δεύτερο ζουανάκι. Για τα του επάνω ρουλεμανακίου, σιγή... Ένα βήμα τη φορά :)

Nikol1979
08/02/2016, 14:12
Δεν σε είδα με το σμαρτ να κάνεις ταρζανιά-τιμονιά από δεξιά λωρίδα να μπεις στην μεσαία γιατί ήσουν ακριβώς δίπλα μου, ευτυχώς σε πρόσεξε η συνοδηγός και την γλιτώσαμε, γέρο. Τρίτη φορά με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή πιά... Αυτό το πράγμα με τους κινούμενους "ελεγμένους από γιατρούς" χάρους υπερήλικες, έχει φτάσει μακριά. Σου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβεις ότι ΚΑΤΙ κορνάρει δίπλα σου και να γυρίσεις με απορία το κεφάλι.

Σε είδα Νικόλ1979 και εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά.

Σας είδα ελληναράδες να περνάτε ανάμεσα στις κορίνες που φράσσουν την εθνική και να θέλετε σώνει και καλά να πάτε για τα κλειστά διόδια, γιατί είστε μάγκες αφού. Σας σταμάτησε δύο περιπολικό, αλλά δεν σταματήσατε να προσπαθείτε οι άλλοι από πίσω...

Σας είδα ταλαίπωροι, φίδι αυτοκινήτων στον παράδρομο στο ρεύμα προς Αθήνα. Καλά κουράγια, με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει και δεν εννοώ κάποιον εκ των δύο πλευρών, όλοι εξίσου ένοχοι και άξιοι του χαρακτηρισμού είναι.

Σε είδα Αμυρού που είδαμε την Νικόλ :lol:
Επίσης σε ειδα καλό μου cbf να μου κάνεις παινχίδια σήμερα στην εκκίνηση και να με τρομάζεις αλλα ευτηχώς έστρωσες μετα (αμαρτία ενα χρόνο μπαταρία)

Βρε. Κι εγω σας ειδα που με είδατε. Και αγαπώ το moto που μου εδωσε την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να σας αγαπήσω, και εσάς και τους υπόλοιπους. Γιατι ειστε (ειμαστε) μια μεγάλη οικογένεια με οτι αυτο συνεπάγεται.

Ps1. Τωρα που ειπα όλα αυτα τα καλα, θα βρεθεί κανεις να μου παρει κι εμενα ενα κλήρο στην πίτα κι ας μην ερθω;
Ps2. ψιλοσπαμ αυτο το μυνημα το ξερω, αλλα να με συγχώρεσετε κι εσεις γιατι με αγαπάτε.

ptc
08/02/2016, 16:04
Σας ειδα σημερα το πρωι στην πιστα εξετασης μοτοσυκλετιστων στο Καλοχωρι, να περιμενετε με τα κιτρινα γιλεκα σας τους εξεταστες... Ελπιζω να πηγαν ολα καλα!

Καλα χιλιομετρα! ;)

annoula1981
08/02/2016, 16:28
Σε ειδα σήμερα τρελό αγορι με το κεφάλι γλομπο και το γυαλί βατραχι, στην Λ.αθηνων στο Παλατακι που ενω περίμενα στο φαναρι έρχεσαι διπλα και μου ζητούσες κόντρα με το cbr250rr σου. Και όταν σου απάντησα ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατί σου λείπει ένα βασικο αξεσουάρ -ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ- !!!!! με αποκαλεσες κότα και έφυγες αφήνοντας τη μιση σου γόμα στην ασφαλτο... φταίω εγώ που σκέφτηκα το κεφαλι σου ενώ δεν ημουν υποχρεωμένη.... τουλάχιστον εύχομαι να έφτασες όρθιος στο σπίτι σου... ζωντόβολο.. :moutza:

skylaros
09/02/2016, 11:49
Σε βλέπω και κυρίως σε ΑΚΟΥΩ τρεις τουλάχιστο φορές τη μέρα να "χτυπάς" για κάνα δεκάλεπτο συναγερμέ του γείτονα! Τι σκατά έχεις μέσα στο σπίτι σου και έχεις βάλει αυτό το πράμα που βαράει όποτε του κ@υλώσει με την πιο δυνατή σειρήνα που έχω ακούσει? Φαντάζομαι ο απέναντί σου τι τραβάει. Αν και γίνετε τέσσερα χρόνια τουλάχιστο αυτή η δουλειά δεν έχω προσέξει ποιος μένει εκεί.

TROOPER
09/02/2016, 11:54
Με είδα...να την περπατάω...Losail International Circuit...Άντε γιατί αρκετή υπομονή κάναμε...! :evil:

351776

theofilos888
09/02/2016, 16:00
Σας ειδα στον ευαγγελισμο αρκετους να ειστε χτυπημενοι γιατι δε σας ειδαν ή γιατι καποιος παραβιασε ενα στοπ. Σχεδον ολοι κοπανημενοι στο κεφαλι. Κανεις σας δεν φορουσε κρανος. Αν το φορουσατε δε θα πονουσατε τωρα, ουτε θα βαζατε τους οικειους σας σε τετοια ταλαιπωρια. Κριμα. Φορα το, το ρημαδι!

bros400pgm
10/02/2016, 09:36
Σας ειδα αστυφυλακες (κατα φημισμο μονο), 4 μοτο ΔΙΑΣ και ενα περιπολικο, μετα απο υποδειξη μου για κλοπη του γειτονα μπροστα στα ματια μου, οτι οι δραστες πηγαν στα τσαντηρια πανω απο τον εθνικο δρομο και μαλιστα φαινονται τα κλοπιμαια, να μου λετε οτι θα το ερευνησετε. Τελικα μεγαλυτερες κοτες δεν πρεπει να υπαρχουν απο εσας: να μην πατε ΚΑΝ για ερευνα; :moutza:
Καραμπινα λοιπον πρεπει να βγαλουμε;

ps. Α και ΠΟΥΣΤΑΙ, γυφτοι λεγονται οχι ρομα...

pektis
10/02/2016, 09:45
Σε ειδα με το ποδηλατο να περνας κοκκινο σαν να μην τρεχει τπτ!:confused:
Αν σε τσακισει κανενας που περνα κανονικα, μετα θα φταιει εε;;

spyrakos35
10/02/2016, 09:50
Σε ειδα μπαμπα να πηγαινετε με την κορουλα σου με τα κοτσιδακια χοροπηδωντας και γελωντας στο σχολειο....

Παντα ετσι, μου φτιαξες τη μερα

:beer:

SHOOTER045
10/02/2016, 10:25
Σε είδα ανεβαίνοντας με το κουτί Έδεσσα υπάλληλε του δήμου,να μου ζητάς να {δώσω} να το ακούσεις.
Στον γυρισμό με σταματησες και μου έδωσες το χέρι.
Δυστυχώς δεν έχω anti lag (για την ώρα) να σε έφτιαχνα παραπάνω.
Άφησα μερικά ευρο απο την εξάτμιση, αλλά χαλαλι μου εφτιαξες την μέρα

amyroukai
11/02/2016, 09:44
Σε είδα ψες βράδι (κοπέλα μάλλον) με ένα dtracker αν πρόσεξα σωστά, να ανεβαίνεις την ΕΟ υπό ψιλόβροχο. Μπράβο στο κουράγιο σου κατ'αρχήν.
Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί βρε αγάπη μου γλυκιά πλακώνεσαι στα φρένα στην ευθεία, χωρίς να έχεις τίποτα μπροστά σου και ενώ πηγαίνεις ήδη τραγικά πιο αργά από τα αυτοκίνητα... Βγήκαμε στην ΕΟ από την έξοδο περιστερίου προς Λαμία και σε πετυχαίνουμε στην λωρίδα εισόδου (έπρεπε να είσαι στην δεξιά της ΕΟ), πάμε να βγούμε πιο αριστερά σου και ΜΠΑΜ το φρενάρισμα. Μου έκοψες τη χολή, νομίζω το ίδιο έκανα και εγώ γιατί σε πέρασα ξυστά χωρίς να το θέλω και το ίδιο πρέπει να τρόμαξαν και οι άλλοι από πίσω μου που έκαναν πανικόβλητο ελιγμό πιο αριστερά ακόμα. Από το τίποτα να τρέχουμε βραδιάτικο.

RizlaPlusPlus
11/02/2016, 10:12
Σε ειδα να ξεκινας απο κοκκινο φαναρι στεγνα, πανω στην Αλεξανδρας, ενα χιλιοστο πριν μπει πεζος στην πορεια σου, πανω σε διαβαση, και να χωνεσαι μεσα σε αυτους που περνουσαν τη διασταυρωση. Απλα και μονο επειδη εκεινη τη στιγμη ξυπνησες στο τιμονι. Να πεθανεις αργα, βασανιστικα και σε δημοσια θεα.

Και 500 μετρα μετα, παλι στον ιδιο δρομο, ειδα και σενα με το κινητο, να εχεις κλεισει 2 λωριδες γιατι δεν ειχες ΙΔΕΑ που ειναι η ευθεια(λογικο, αφου πηγαινες χωρις να κοιτας), και να στραβωνεις που μπαινουν μηχανακια και αυτοκινητα μπροστα σου. Και μαλιστα σηκωνες το κεφαλι απο την οθονη ΜΟΝΟ για να βρισεις, οταν καποιος στην ελεγε.
Δε σε χαλασε το πρωινο λουσιμο, σε αναγκασε να ξεκολλησεις τη μαπα σου απ'την οθονη για τουλαχιστον 5 λεπτα συνεχομενα.

Α ρε Δαρβινε, θα ξαναπω...

pipe_smoker
11/02/2016, 13:09
Σε είδα ρε παπιόβιε την ώρα που περίμενα στο φανάρι...

Να περνάς από δίπλα μου και να μου λες με φωνή Νίκου Φέρμα (ολόιδια όμως!!!) και το χαρακτηριστικό κούνημα του κεφαλιού:

"Αααααυτάαα είναι εργαλείααααα!!!!!"

Να'σαι καλά ρε, μου'φτιαξες μια σκατένια μέρα:beer:

Nik0s_Dk
11/02/2016, 17:33
Σε είδα σήμερα γρια "κυρία" μόλις βγήκα απο το σπίτι μου να μου κλείνεις το κενό που υπήρχε και χωραγα με το παπι. Υποψιασμένος ήδη σταμάτησα πολυ εγκαιρα δε κορναρα δε μίλησα απλά περίμενα να περάσει για να συνεχίσω κ γω. Ωστόσο είδα να κουνάς μανιωδώς το χέρι σου απο το παράθυρο σου μουρμουριζοντας. Ήρθα δίπλα σου και με χαρακτηριστικό ύφος παλιάς δασκάλας μου λες "κάπως έτσι σκοτώνεστε με τα μηχανάκια". Οντας ευγενικο παιδι απαντώ "μήπως στην ηλικία σας δεν πρέπει να οδηγείτε αυτοκίνητο?" Για να πάρω πληρωμένη απάντηση.. δεν είσαι Υπουργείο συγκοινωνιών εσυ να μου πεις τι θα κάνω..".. αν κ συνεχίστηκε ελάχιστα Η στιχομυθία όσο μπορούσα πιο ήρεμα δεν άλλαξε κ τίποτα.. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη που θα συνεχίσει να οδηγεί γιατί μάλλον δυστυχώς δεν είμαι το Υπουργείο συγκοινωνιών...

AUFGEBRACHT
11/02/2016, 17:39
Σε είδα αντβεντουρά με το 800GS, ολόκληρη η μηχανή κι εσύ ήσασταν καλυμμένοι από λάσπη, αν πρόλαβα να δω καλά η μια σου αλουμινένια βαλίτσα ήταν χτυπημένη κι έλειπε το κάλυμμά της...

WiSe
11/02/2016, 18:04
Σε ειδα εχθες καμαρωτη στην SS λιγων κυβικων στη λαυριου.... Μαλλον μολις ξεκινησες να οδηγεις μηχανη. Να προσεχεις και καλα χιλιομετρα!

AristidisZ
11/02/2016, 21:19
Σε είδα, κοπριτάκο να μου κόβεις τον δρόμο κάθετα και να σε περνάω από πάνω...

Ευτυχώς τα ABS με κρατήσαν καλά και δε βρεθήκαμε κάτω (ήμουν και δικάβαλος)

Σταμάτησα 20 μέτρα παρακάτω και ήρθα να σε βρω, αλλά η κυρία που μας είδε είπε ότι την έκανες - ευτυχως σώος...

να προσέχεις μούργο :beer:

toyar
12/02/2016, 04:47
α ναι...
και μενα χθες μου χυμηξε ενας μαυρουκος αγριεμενος απο το πλαι
μια κατω, γκαζι και........τη γλυτωσαμε και παλι:)

amyroukai
13/02/2016, 08:09
Σε ειδα Δαλτωνα να έχεις πάρει όλο το φόρουμ με το χτένι και να ταπώνεις τους επικριτές. Τον δαλτωνα δεν θα τον ξανατρολάρετε. Τον δαλτωνα.

veloujr
14/02/2016, 15:35
σε ειδα καινουργιο AFRICA!! στην καβαλας στο φαναρι...test ride μαλλον απο τον αντιπροσωπο της honda στο χαιδαρι...πλ ομορφο μηχανακι τλκα απο κοντα

HelenKoR
14/02/2016, 15:38
Σε είδα κοντέρ παπιου να δείχνεις 150-160 χαω :bawl:
Ούτε κααααν! Εκλεισα το γκάζι, ξανανοιξα... et voila! 110-120 ξανά.

macdeath_s
14/02/2016, 18:11
Σας είδα χτες TDM και SuperDuke απινακίδωτοι να επιδιώκετε ανοίγματα. Τουλάχιστον φοράγατε κράνη οπότε δεκτά τα παιχνίδια :)

Manalishi
15/02/2016, 11:44
Σε είδα γέρο παραλή στο γυμναστήριο...

...να τρέχεις απο πάγκο σε μονόζυγο και απο ποδήλατο σε ελλειπτικό, κάνοντας 5-6 επαναλήψεις στο καθένα, αρκεί να βλέπεις κανα κ@λο....'Οταν σου είπα: " Ρε μόρτη, δε σηκώνεσαι να γυμναστούμε και εμείς που δεν ήρθαμε για μάτι, 4η φορά κάθεσαι στο πεκ-ντεκ χωρίς βάρη..".. παρεξηγήθηκες και έφυγες...δεν κατάλαβα γιατί... Λιγούρη σε είπα..όχι καμπoύρη...

Σε είδα ξανθό τούμπανο να έχεις τρελλάνει το μισό γυμνστήριο και τον παραπάνω παππού, όταν του έκανα το απο πάνω σχόλιο γέλασες, σου είπα "...Παρακαλώ.." με ινδική γοητεία στο δεξί φρύδι αλα Bollywood και μου χάρισες ένα υπέροχο χαμόγελο με στραβά δόντια...δεν το βουτάμε το γαμημένο το στόμα(μπιπ βάλτε στο στόμα) στην πισίνα??

7Tolis
15/02/2016, 12:38
Σας είδα και σας μάζεψα χωρίς κράνος 3 τον αριθμό.
Να φοράτε το κράνος ρε.Ασταδιάλα.

Ζεύκας
15/02/2016, 12:47
Στουρνάρη,Εξάρχεια. Μέσα σε 5 λεπτά.

352169

theofilos888
15/02/2016, 17:05
Σε ειδα να με κλεινεις εν κινησει με το τρανσαλπ στην κηφισιας. Καλο το μουσι αλλα κοιτα το στο σπιτι.

taisteal
15/02/2016, 19:27
Σας ειδα"συμπολιτες"να ξερνατε ρατσιστικα σχολια σε τοπικη σελιδα.
Μετα μας λενε κωλοβλαχους,αλλα εκεινοι εχουν φιλοτιμο.

Σιχαμενοι

AUFGEBRACHT
15/02/2016, 19:43
Σε είδα πριν από λίγο να παραβιάζεις το απαγορευτικό και να μπαίνεις με τα χίλια σε μονόδρομο, ήμουν με τα πόδια και ειλικρινά γλύτωσα παρά τρίχα... Δεν περνάνε δέκα λεπτά και ενώ είμαι πάνω σε διάβαση πεζών ακούω εκκωφαντικό θόρυβο και βλέπω να έρχεται σφαίρα "γουρούνα" με κάγκουρα οδηγό ο οποίος δεν είχε σκοπό να σταματήσει... τον ίδιο τον ίδιο μετά από λίγο να πηγαίνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δυστυχώς είχε και το κοριτσάκι του πίσω... :(

teogtp
15/02/2016, 20:37
Σας ειδα στην παλαια εθνική Βόλου -Λάρισας να κάνετε απίστευτες μαλακιες.
Βλακας με rally να βγαίνει για προσπέραση στο πουθενα ,διπλα μου και ο απέναντι να πέφτει στα χωράφια. ....νταλίκες μεσα στην μεση του δρόμου για να μην πεφτουν στις λακουβες ......απο τύχη ζούμε τελικα σε αυτην την χώρα. .....

BoSS_Man*
16/02/2016, 21:21
Σε είδα καλή μου να μου λες ότι γράφουν εκεί για παρκινγκ στο Σύνταγμα έξω από τα μαγαζιά, όλα τα δίκυκλα τα είχαν γράψει και γύρω στα στενά που δεν επιτρέπεται μερικά έχουν και ύπουλες ταμπέλες.

macdeath_s
17/02/2016, 05:09
Se είδα στη γνωστή καγκουρολεωφόρο να μου τα κερνάς με το μπούσα αλλά να παραξενεύεσαι που με κυνήγαγες στα πράσινα. Τα χρειάστηκα όταν άκουσα τσιρίδες από φρένα και είδα το αμάξι να παει να καβαλήσει κράσπεδο για να μην πέσει πάνω σου. Δεν έφταιγες εσύ βέβαια αλλά πρόσεχε φίλε μου.

Billymuse
17/02/2016, 06:10
Σε είδα (σε όνειρο) αστυνομικέ Ζ, να μου κόβεις κλήση επειδή είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητο (με αλαρμ) πάνω σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, και όταν γύρισα και βρήκα την κλήση είδα οτι το πρόστιμο ηταν 1,60euro :lol: 80cent μεσα στις 10 εργάσιμες...πωπω δε παω καλά με αυτα που βλέπω:lol:

Cpt_Slow
17/02/2016, 08:34
Δικαβαλο ακρανοβιτς περιφεριακος θεσσαλονικης, σε townmate , με ενα κουτι πλακακια μπανιου σφηνωμενα αναμεσα σε οδηγο-συνοδηγο, με 100χλμ το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο να τραβαει σελφοβιντεο.

kachius
17/02/2016, 08:37
Σε είδα προχτές με το φορτηγάκι που είχες μισοκόψει το αντίθετο ρεύμα για να μπεις (από στενό) κάθετα στο δικό μας. Και μας είδες με τα μηχανάκια που περνάγαμε (γιατί τα τουτού στο ρεύμα μας ήταν σταματημένα) και έμεινες στα μισά, μακρυά μας :beer:
Σε είδα και εσένα με το άσπρο κουτί που ερχόσουν από το αντίθετο και σε ενόχλησε τόσο το φορτηγάκι, που μπήκες στο αντίθετο χωρίς μάλιστα να κόψεις και ρυθμό :nono:
και αφού παραλίγο να πατήσεις εμάς (στο τσακ σου γλυτώσαμε 3μαλακα..), έπεσες τελικά πάνω στο φορτηγάκι :moutza:
Πόσο μλκας μπορεί να είσαι πια!!! όλο αυτό για να μη σταματήσεις γύρω στα 10", έλεος μλκα!

Σε είδα και εσένα με το βυτίο (αχόρταγο) να μη ξεκινάς στο φανάρι και να περιμένεις να φύγω από το πλάϊ σου (που είχα "στριμωχτεί" να βγω μπροστά) :beer:
Όπως βλέπω (και χαιρετάω/ευχαριστώ) πολλές ανάλογες συμπεριφορές από φορτηγά στο δρόμο :wave2:

spyrakos35
17/02/2016, 08:46
Σε ειδα να γυρνας τη μαμα σπιτι να παρει το κρανος σου που θα πηγαινατε για ποδηλατο.....

Σε πολυ καλο δρομο ειμαστε

devil's animal
17/02/2016, 10:10
σε ειδα να σταματας σε κοκκινο φαναρι και πραγματικα παραξενευτηκα...δεν το εχω ξαναδει απο ποδηλατη...και βλεπω πολλους καθε μερα...
πανω απο 50 χρονων, χωρις φορμες "tour de France" και αηδιες...με το κρανακι σου..κυριος...
στο φαναρι του καζινο, μετα το αεροδρομιο προς Περαια...

:beer::beer::beer:

billakosthegr
17/02/2016, 13:38
Σε γνώρισα φίλε TROOPER στο πιο απόμακρο μέρος της Μέσης Ανατολής μέσω ενός γνωστού στο αποχαιρετηστήριο μου πάρτυ! Παρ'όλο που είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας πια και βρέθηκα επαγγελματικά για λίγο χρονικό διάστημα εκεί κάτω, χάρηκα πολύ για την γνωριμία. :beer: Σίγουρα θα συν-ταξιδέψουμε καβάλα στις μηχανές μας σύντομα.. :cool:

Και το πιο βασικό απ'όλα, με έκανες να ξαναθυμηθώ τους κωδικούς μου στο σάιτ εδώ!! Οπότε θα σας διαβάζω και θα είμαι πιο ενεργός γενικά!!

alexis_d
17/02/2016, 17:09
Σε είδα να με προσπερνάς αέρα με το σμαρτακι πηγαίνοντας στην Κηφισιά. Αυτό που δεν κατάλαβες ήταν ότι είχα σταματήσει για τον πεζό..Περαστικά και στον έναν και στον άλλον...

SHOOTER045
17/02/2016, 19:01
Σε ειδα ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ,ΧΑΖΟΒΛΑΚΑ,ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και όλα τα βλάκα στον υπερθετικό.
Ποδηλάτη, να σε περναω χαλαρά στην κατηφορα,και να συνέχιζω εξίσου χαλαρά, να μαζεύεις φόρα να με περνάς απο δεξιά να μπαίνεις μπροστά μου να κάθεσαι ανάμεσα απο εμένα και το προπορευόμενο λεωφορείο, να κόλλας πίσω του,σλιπ στριμ κι ετς.
Και στην επόμενη φουρκέτα να μπαινεις απο δεξιά παλι στο λεωφορείο, να σε κλείνει να βγαίνεις στα χώματα, να γλιτώνεις την τούμπα, να έρχομαι δίπλα σου και να μου λες .
-τον ειδες ε!τον ειδες?
-οχι.σε είδα (του λέω) απορω πως επιβιωνεται μερικοί

George_Sp
17/02/2016, 19:59
Σε είδα πριν λίγο στα σκαλοπάτια των γραφείων του ΟΚΑΝΑ στη Καποδιστρίου όταν σταμάτησα στο φανάρι πριν τη Βάθης.
Πάνω από 60χρονών με άσπρο μαλλί χωρίς οδοντοστοιχία τυλιγμένη σε μια κουβέρτα να προσπαθείς με δυσκολία να ανασάνεις με το κεφάλι τέρμα πίσω, τα μάτια κλειστά.
Σου μίλησα και σε σκούντησα αλλά δεν....
Έκανα τηλέφωνο σε 10 διαφορετικούς αριθμούς του ΟΚΑΝΑ αλλά κανείς δεν απάντησε. Τελικά ανέλαβε την τύχη σου ο Δήμος Αθηναίων από το 1595.
Ελπίζω να ξημερώσεις σε μια καλύτερη και πιο τυχερή πόρτα.
Πολύ η δυστυχία έξω παιδιά και είναι αβάσταχτη.

annoula1981
17/02/2016, 20:01
Σήμερα συνάντησα ένα...Δουκα..! Το μηχανάκι ένα κούκλι μαύρο-πορτοκαλι και συ επάνω του να του χαϊδεύεις το ντεπόζιτο. Εξοπλισμος φουλ το Nike όμως με χαλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει γιατί ησουν πολύ ωραίος και συγχωρείσαι :-) Άντε βρε μου έφτιαξες τη μέρα!
352418

sniper
18/02/2016, 09:20
Πρώτα σε άκουσα (σπάνιο) να έρχεσαι και μετά (ακόμα σπανιότερο) σε είδα άσπρη Brabus Merc, με αυτοκόλλητο CD και πινακίδες Monaco.
Προσπάθησα να σε ακολουθήσω χωρίς να "ενοχληθείς" αλλά μετά από λίγο το έκανες επικίνδυνο.

Καλή τύχη στη συνοδεία σου, θα την χρειαστεί.

BoSS_Man*
18/02/2016, 13:34
Σε είδα εχθές πριν την Αράχοβα να κολλάς με το αμάξι σου πίσω μου και να πατάς φρένο - γκάζι, είχες και ξένον φώτα είσαι τυχερός που δεν σε σταμάτησα εκεί στα χωράφια και να σου δώσω να καταλάβεις. Έδωσα τόπο στην οργή αλλά μετά έφυγες γρήγορα γρήγορα γιατί κατάλαβες..

Σας είδα αγελάδες στην στροφή στην μέση του δρόμου, φωτισμός μηδέν στον δρόμο και εσείς χαλαρά εκεί σας έκανα παρατήρηση και πήγατε στην άκρη μπράβο :D

Nik0s_Dk
18/02/2016, 19:19
Σε είδα Multi 1000 στο γεφυράκι απο Καλλίρόης για Συγγρού να πας να περάσεις το φορτηγό από δεξία πριν βγούμε Συγγρού να μη σε βλέπει και να σε κλείνει στα κάγγελα.. Κάτι χρουτς χρατς που ακούστηκαν ελπίζω να μην βγουν μεγάλη ζημιά. Επίσης δεν κόρναρες τον προσπέρασες και δεν εκανες καν κίνηση να του πεις οτιδήποτε παρότι θα μπορούσες να πάθεις ζημιά. (ίσως ψιλοένιωσες πως ήταν ψιλομακακίτσα σου..)

Σε είδα και σένα κοπελιά με το CRF. Ημουν από πίσω σου από μετρό Άγιου Ιωάννη μέχρι το μέτρο μολ. Εχεις υπέροχα μάτια!! Μόνο αυτό μπορούσα να δω, κρανάκι μπουφανάκι γαντάκι.. Κυρία! Καλούς δρόμους! Ισως σε ξαναπετύχω!! :beer:

congate7
18/02/2016, 22:11
Σε βλέπω όνειρο να πλησιάζεις την πραγματικότητα :a2:

spyrakos35
19/02/2016, 09:53
Μολις σας ειδα......

Μαμα υπεργηρη με μπαστουνακι να σε εχει βγαλει βολτα η κορη σου και να σου χαιδευει τα μαλλια, να σου μιλαει γλυκα και να σε φιλαει καθε φορα που κοντοστεκοσουν να ξεκουραστεις.....

Υπαρχει ακομη ελπιδα

:)

kalampokas
19/02/2016, 10:20
δεν σε είδα πατέρα σήμερα από εκεί που ξεκουραζόσουν 3 χρόνια....αλλά σε βλέπω και θα σε βλέπω κάθε μέρα, όπως ήσουν....

sniper
19/02/2016, 12:20
Σε είδα κοπελιά χθες με το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση SF σου στο φανάρι του Ηilton (με σχεδον τα πάντα από εξοπλισμό), χαιρετηθήκαμε, είπαμε τα χοντεΐστικά μας και πήραμε τους δρόμους μας.

Εύγε και καλούς δρόμους!

theofilos888
19/02/2016, 15:38
Σε ειδα gorgo να μου βγαζεις τις χιλιοπηδηγμενες βιδες απο τα καλαμια μου. Σε ευχαριστω απο βαθος καρδιας. Σε ειδα και σενα αμυρου να κουβαλας τα καλαμια, για να παω αμκ. Χιλια ευχαριστω κ σε σενα!!!

AUFGEBRACHT
19/02/2016, 17:11
Σε είδα με το ασημί Volvo, να προσπερνάς αέρα πατέρα στο φανάρι μόλις άναψε πράσινο και να πέφτω στα φρένα για να μην πέσω πάνω σου, επειδή από την φόρα που είχες πάρει πήγαινες κατευθείαν για κράσπεδο και τελευταία στιγμή χώθηκες για να γλυτώσεις.

7Tolis
19/02/2016, 17:32
Σε είδα που μου ζήτησες ψιλά. Σου έδωσα ψιλά. Με ρώτησες αν έχω και άλλα.
................................;

Nik0s_Dk
20/02/2016, 00:40
ΣΑΣ ΕΙΔΑ και ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ αρκετούς τουλάχιστον και χάρηκα πραγματικά. Φανταστικά παιδιά billymuse HelenKor Eversman AristidisZ και πολλά πολλά άλλα παιδιά! Να είστε καλά να ξαναβρεθούμε!! Και στα επόμενα!!
:beer: :beer:

ptc
20/02/2016, 20:40
Σας ειδα σημερα το μεσημερι μεγαλη μοτοπαρεα στην παραλια της Χαλκιδας για καφε. Καπου στα 6 ζευγαρια, 45-50 χρονων.

Ειπα στη γυναικα πως μακαρι να ειμαστε κι εμεις ετσι σε καμια 15αρια χρονια.

Panos76
20/02/2016, 23:32
Σε είδα από μακρυά κόκκινο ducati στην Αττικής στο Χαλάνδρι το απόγευμα με μεσήλικα ααναβάτη :D

macdeath_s
21/02/2016, 03:01
Σε είδα να μου λες ότι έχει πατήσει το πίσω λάστιχο και να βάλω αέρα. Σε ευχαριστώ πολύ και μακάρι να ναι η μόνη φορά που ήσουν χωρίς κράνος.

Υ.Γ. Σταματάω στο βενζινάδικο και στο 12 ο αέρας από 42 που ναι κανονικά :p

Ζεύκας
21/02/2016, 17:06
10 λεπτά στο Μικρολίμανο 5 χαγιαμπουζα. Μη ρωτήσετε για κράνος λολ

7Tolis
21/02/2016, 17:22
Σε είδα τζαμπατζη του κωλου που με τα διόδια που πλήρωσα εγώ πέρασες και εσύ. Τρελό statement νταξ τους έκανες τη μούρη κρέας ξέρω γω.

jimmis5
21/02/2016, 17:33
Ευτυχως σε "ειδα" αν και με αργοπορειμενη εκκινηση στο φαναρι να μου περνας καθετα με γεματο κοκκινο να μπλοκαρω να ψιλογλυστραω να το σωζω και απο το στουκι και απο το πεσιμο και εσυ να φευγεις σαν κυριος...Ευτυχως την γλυτωσα φθηνα...

Johny the Fox
21/02/2016, 17:48
ειδα τον Θεο τον ιδιο να σου δινει ακομα μια ευκαιρια ,οταν ακρανωτος στην παραλιακη στον Αγιο Κοσμα ,το χαγιαμπουζα σου κοπηκε στα δυο μετα που χτυπησε με 90 χλμ (γραμμενα στο παγωμενο κοντερ) πανω στο τσιμεντενιο διαχωριστικο.Γλυτωσες με ενα σπασμενο αστραγαλο και τυλιγμενος στην ισοθερμικη κουβερτα του διασωστη ,τρεμοντας απο το σοκ ψιθυριζες συνεχεια πως δεν θα ξανακαβαλησεις πια.Επειδη μετα απο τετοιο τρακο ,το να την γλυτωσεις ξεκρανωτος ειναι θεου θελημα,μην προκαλεσεις την τυχη σου για μια δευτερη φορα.

352712352713352714