PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

taisteal
06/06/2015, 03:38
Σας ειδα Αυστριακοι με τα 1200gs στη Λαμια..
Ατυχοι,αφου το ενα χαλασε (:lol:)και μεχρι να το φτιαξετε βγηκατε με τα αλλα βολτα στο κεντρο
Ο ενας σας ομως εσφαξε το στοπ και τρακαρε με κατι καλογριες,ευτυχως χωρις να τραυματιστει..
Αφου ειδα οτι δεν χτυπησε εκλαψα στο γελιο με τις καλογριες που επαθαν σοκ και πηγαιναν περα δωθε ψελνοντας τον ακαθιστο

:lol::lol::lol::lol:

336783

thePrince
06/06/2015, 22:52
Μάλλον είδα το Varadero Enterprise Edition!
Φώτα “xenon”, 4 (ή μήπως 5; έχασα τη μπάλα λέμε) προβολάκια “xenon” και μπλε λεντάκια κάτω από τα φανάρια. Μέρα μεσημέρι!
Δεν ξέρω τι σου έχουν κάνει όταν ήσουν μικρός για να φέρεσαι τόσο άσχημα στους συμπολίτες σου.
Ευτυχώς ήταν μεσημέρι και γλύτωσα να το καταγράψω!

ChrisNt
07/06/2015, 00:06
Σε είδα να ανοίγεις για να με προσπεράσεις με το τρίκυκλο σου από αριστερά λίγο πριν το άλσος συγγρού γκάζωσα και εγώ από περιέργεια να δω και είδα ότι έκοψες πολύ πάνω στην στροφή ..δεν στρίβει το τρίκυκλο ; στην ευθεία πάντως με είχες :D

congate7
07/06/2015, 10:22
Σε είδα Hayate και χάρηκα που τα είπαμε:beer:. Άντε και στο επόμενο :vroum:

amyroukai
07/06/2015, 10:24
είχα καιρό να βγω σαββατοβραδο...

σε ειδα να τρως ξύλο από την κοντή, να σου πεταει πετρες, να σου σπάει το αμάξι, να έρχεται και ο φιλος σου να σε βοηθήσει αλλά να μην πλησιάζει και πολύ μην αρπάξει και αυτός...

σε ειδα να έχεις βγει ραντεβού με ωραιο γκομενάκι ρε geek χιπστερ και να παίζεις κάποιο παιχνίδι με κουίζ και εκείνη να κοιτάει γύρω της απελπισμενη.

σε ειδα γιδι με το fxlrstbghtw 1964cc παπαρλεϊ να παρκαρεις μαζι με ολα τα αλλα διτροχα απεναντι απο το μαγαζι και μετα να μπαινεις μεσα, να ζητας τον υπευθυνο, να ρωτας αν ειναι οκ που παρκαρες εκει και μετα να καθεσαι να παραγγειλεις. Νταξ. ολοι σε ειδαν, φορουσες και παπαρλεϊ αμανικο τζινακι, ηταν και λευκο το επιπλο κουζινας... μπρρρρρτ σατ σατ γκιτ....

zannisvel
08/06/2015, 13:30
Σε ειδα παρκαρισμενο αυτοκινητο κατω απο το σπιτι με τα συμπτωματα που αναφερει ο Αμυρο απο πανω. Ή σατανική σύμπτωση ή διαδραματίστηκε στο Πειραια το συμβάν.

Panos76
09/06/2015, 10:33
Σας είδα που δε με βλέπατε, σφάζοντας κόκκινο, γωνία Λ. Μαρκοπούλου και Ικάρου φλεγματικέ αουντάκια και ταρίφα, με όσο θράσος σας προίκισε η φύση.

Εσύ αουντάκια (ασημί α3) με έγραψες εντελώς στα @@ σου. Εσύ ταρίφα, ενώ προχωρούσα, συνέχιζες σπασμοδικά κ στο άκουσμα της κόρνας μου, απλά σήκωσες το χέρι για συγγνώμη ( ; ).

336898

PetranGR
09/06/2015, 11:11
σε είδα παλιό μου μηχανάκι εχθές και σε λυσμόνησα :(

να σε χαίρετε όποιος σε έχει πλεόν γιατί σίγουρα δεν σε έχει εκείνος που το είχα δώσει.

theofilos888
09/06/2015, 11:36
Μεσα σε 2 μερες ειδα 2 buell. Ενα lightning στην αλεξανδρας και ενα 1125 στην εθνικη. Καλοκαιρι βγαινουν;;

Eversman
09/06/2015, 18:32
Σας είδα πιτσιρικαδες με το KLE, σταματημενους δίπλα μου στο φανάρι, να φωναζετε ο ένας στον άλλο. Όταν της ειπες να κατέβει και κατεβηκες και εσύ, περίμενα οτι θα τη χτυπουσες και ετοιμάστηκα να ξεπεζεψω.
Αντιθέτως της εσκασες ενα φιλί, αγνοώντας τα σταματημένα κουτάκια που κορναριζαν απο πίσω σας, στη θεα του πράσινου.
Να είστε καλά και πάντα ερωτευμένοι. Με φερατε 20 χρόνια πισω μπαγασικα :beer:

Nik0s_Dk
09/06/2015, 20:50
Σε είδα transalp στην εθνική Λαμίας λίγο μετά την έξοδο για αττική οδό και στρίψαμε για μεταμόρφωση.Είχες τόσα πολλά αυτοκόλητα moto πάνω που εντυπωσιάστηκα! Μαύρο shoei κράνος, κοντομάνικος! :beer:

George_Sp
09/06/2015, 21:12
Σε είδα μαυροκόκκινο Varadero Startrek στη Βεάκη Περιστέρι πριν καμιά ώρα. Φουλ ledo-ταινίες-προβολάκια πάνω κάτω αριστερά δεξιά και πίσω στη μπαγαζιέρα! Κράνος Τζετ με το μαύρο γυαλί του judge Dredd κατεβασμένο για κάλυψη και με ενδοσυνεννόηση!
Έπρεπε να πάρω φωτογραφία μιλάμε αλλά είχα λύσει από τα γέλια και δε μπορούσα να συνέλθω!

congate7
09/06/2015, 21:31
Σε είδα που είχες γραμμένο στο πίσω μέρος του κράνους σου «ΓΑΤΑΚΙ!» και γέλασα πολύ.
Σε είδα με το μπλε XT σου, με μπλε κράνος με μαύρη μοϊκάνα να σηκώνεις σούζες στη Ηρακλείου :beer:
Σε είδα και εσένα κοκοβιέ να σε βλέπω να έρχεσαι κατά πάνω μου, να κάνω άκρη στα δεξιά μπας και γλυτώσω αλλά στο τέλος να αφήνεις το κινητό και να με αποφεύγεις στο τσακ. :a36:

teogtp
09/06/2015, 22:24
Σε ειδα ..........
Με το ασπρο ταπεR , εΓΚξατμιση γατοφωλια,μπαΓΚετιες,ΓκαρμπονοκΑΠΑ,κλουβι περασμενο και στις πορτες τον κλασσικο καταλογο
isotta
BMC
Brembo
EBC
TEIN
Muggen
Tzatziki
Pattates
rossikh
Kwlokithakia............
:moutza:
Ηθελες μαγκιτσες με τον βασιλια ..............

ChrisNt
10/06/2015, 00:59
Σε είδα βλάκα σκουτεράκια να έρχεσαι σαν τρελός από πίσω ενώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα και πήγα να κάνω δεξιά όσο ποιο γρήγορα μπορούσα και συ ρε τούβλο πήγες και χώθηκες από δεξιά λίγα εκατοστά από εμένα και το πεζοδρόμιο . Στο φανάρι που σε πέτυχα ακουλούθησε ο εξής διάλογος.
Εγώ: Πάω να σου ανοίξω τον δρόμο για να περάσεις και συ πας και χώνεσαι σαν τον χάρο από τα δεξιά ;
Σκουτεράκιας : Συγνώμη δεν πρόλαβαίνα να περάσω από αριστερά ..
Εγώ: Τα φρένα για διακοσμητικά τα έχεις;
Σκουτεράκιας : οχι
Εγώ: Περαστικά σου..

Ανάψε πράσινο και έφυγα , πραγματικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τον τρελό.

RizlaPlusPlus
10/06/2015, 09:46
Σε ειδα χθες το βραδι με το ομορφο 950 σου, να σταματας διπλα μου στο φαναρι Ασκληπιου και Σολωνος, να μου προτεινεις να δοκιμασω Dunlop οταν ερθει ο καιρος για λαστιχο. :beer:
Ειδα και την κοπελια που ειχα μαζι μου να παραξενευεται, πως ειναι δυνατον να μιλανε 2 αγνωστοι στο φαναρι. :bawl:

BLiTzER
10/06/2015, 09:52
Σε είδα βλάκα σκουτεράκια να έρχεσαι σαν τρελός από πίσω ενώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα και πήγα να κάνω δεξιά όσο ποιο γρήγορα μπορούσα και συ ρε τούβλο πήγες και χώθηκες από δεξιά λίγα εκατοστά από εμένα και το πεζοδρόμιο .

Κανόνας, τον οποίο θα έπρεπε να γνωρίζεις σαν μοτοσυκλετιστής:Όταν πλησιάζει μηχανάκι με ταχύτητα, ΠΟΤΕ δεν κάνουμε ελιγμό και σίγουρα όχι απότομο. Μένουμε σταθεροί στην πορεία μας κι εκείνος θα βρει τρόπο να περάσει.

Σε είδα, πατσαβούρα, να βγαίνεις από το κάθετο στενάκι με STOP, να με κόβεις, για να σταματήσεις 2 μέτρα μετά και να κλείσεις τον δρόμο, αφού το στενό απέναντι, όπου ήθελες να πας, ήταν εμφανέστατα κλειστό από φορτηγό που ξεφόρτωνε. Παρολαυτά δε μπορούσες να κάτσεις στο γαμημένο STOP σου μέχρι να τελειώσει, έπρεπε να βγεις στον δρόμο μου και να κάνεις ουρά 5 αυτοκινήτων, τα οποία ήθελαν να συνεχίσουν ευθεία. Ζώο.

Hayate
10/06/2015, 09:58
Σε είδα με το αμάξι σου να κόβεις 2 λωρίδες κάθετα να έχω βγάλει φλας για αλλαγή πορείας να αλλάζω ρεύμα γιατί πλακώθηκε και ο μπροστά στα φρένα και να μου κολάς στον πίσω τροχό και να με αρχίζεις στις μούτζες κιόλας και στα βρισίδια.Ρε τελεμέ καραγκιοζάκο έχε χάρη που δεν δίνω σημασία σε κάτι σκουπίδια του δρόμου σαν εσένα ειδάλλως ευχαρίστως θα σε κέρναγα κάτι κατακούτελα με το κράνος πρωϊνιάτικα...Άϊντε όλα τα γίδια απο το παλιομαντρί σας έχετε ξεφύγει και το παίζετε και νταηλίκι κιόλας.

ChrisNt
10/06/2015, 10:55
Κανόνας, τον οποίο θα έπρεπε να γνωρίζεις σαν μοτοσυκλετιστής:Όταν πλησιάζει μηχανάκι με ταχύτητα, ΠΟΤΕ δεν κάνουμε ελιγμό και σίγουρα όχι απότομο. Μένουμε σταθεροί στην πορεία μας κι εκείνος θα βρει τρόπο να περάσει.

Δεν έκανα κάποιον απότομο ελιγμό απλά κινήθηκα προς τα δεξιά ,αν είχα κάνει απότομο ελιγμό θα είχε πέσει πάνω μου.Γενικά αποφεύγω τις απότομες κινήσεις ασχέτως αν είμαι με το αμάξι η την μηχάνη πάντα δίνω την δυνατότητα( χρόνο ) στον άλλον να με προειδοποιήσει ( κόρνα ) όταν αλλάζω την πορεία μου .Ο συγκεκρίμενος θα μπορούσε να μου είχε κορνάρει και θα πέρναγε σαν κύριος έστω και απο δεξιά παρότι πήγαινε σαν μαλακας αλλά προτίμησε να πάιξει την ζωη μου και την ζωη του κορόνα γράμματα.

Μένουμε σταθεροί στην πορεία μας κι εκείνος θα βρει τρόπο να περάσει.
Η απλά θα πέσει πάνω σου .. δεν ξέρω για σενα αλλά εγω προσωπικά δεν εμπιστεύομαι την ζωη μου στους άλλους.Είναι κλασικό λάθος που μπορεί να το κάνει ακόμα και κάποιος έμπειρος μηχανόβιος , καθώς έρχεται με μεγάλη ταχύτητα αντί να κοιτάξει να βρεί διέξοδο διαφυγής κλειδώνει το βλέμμα του στο εμπόδιο και απλά πέφτει πάνω του.

pektis
10/06/2015, 11:15
Σε ειδα να πηγαινεις ζιγκ ζαγκ με το αμαξι... οταν περασα απο διπλα σου, εστελνες μαλλον μηνυμα απο το κινητο...
Συγγνωμη κιολας που αρχισα τις κορνες και σε ενοχλησα...
Ρε τι μ@λ@κες κυκλοφορουν...:confused:

Ζεύκας
10/06/2015, 14:30
επαγγελματικό δεξιά λωρίδα στην ακαδημίας, στρίβεις χαλαρός τελευταία στιγμή να πας πανεπιστημίου.

ευτυχώς που έχω χρέπι και δεν παει βήμα.

nobody
10/06/2015, 18:14
Σας είδα προχθές το πρωί στην Ηλία Ηλίου,να έχει σχηματιστεί ουρά πριν το φανάρι, από την μια εσύ με την μπάσα φωνή και το Vstrom και από την άλλη ο οδηγός του Audi TT, να κάνετε τον ακόλουθο διάλογο(υποθέτω ότι το αμάξι έκλεισε την μηχανή σε κάποια φάση):

-η είσαι μαλάκας ή το παίζεις μαλάκας
-άντε γαμήσου
-τελικά είσαι πολύ καραγκιοζάκος
-μ..πανο

Το ενδιαφέρον δεν είναι τόσο στον διάλογο αυτόν καθ'εαυτόν,ΑΛΛΑ στον χρωματισμό της φωνής και τον τονισμό και των 2,που ήταν ήρεμος,χαλαρός και μάλλον πράος θα έλεγα,να μιλάνε αργά και δίχως εμφανείς εντάσεις.

Φανταστείτε τώρα τον παραπάνω διάλογο σε ένα ανάλογο στυλ...

Ichigo
10/06/2015, 19:28
Σε ειδα καραγκιοζακο με το γκρι hyundai χωρις πινακιδες και καγκουροκοκκινες ζαντες να σφαζεις το στοπ κατω απο τις 3 γεφυρες οπου παραλιγο να με μαζέψεις... Εννοια σου και με τετοιο γελοιο οχημα σταμπαρεσαι ευκολα. Τι να σε κανω που δεν ειχα χρονο ν ασχοληθω με τα στρουμφακια για την παρτη σου:mad:

toyar
10/06/2015, 21:10
καλα με 60 στην αριστερη στην κηφισιας εχουμε δει πολλους...........
και με κινητα περισσοτερους...........
αλλα το κινητο καρφωμενο στο τζαμι να κρυβει το μισο παρμπριζ και να αλλαζεις σελιδες στο facebook οδηγωντας;:moutza:
ναι φαινοταν ακομα και η ιστοσελιδα και η φωτο με τη γκομενα:confused:

ChrisNt
10/06/2015, 22:56
Σε είδα τρελιάρη με το τμαξ να πηγαίνεις γαμίωντας και να το χώνεις στις στροφές σαν τον βαλεντινο ροσσι..σε κάποια φάση λέω πάει τον χάσαμε αυτόν..πραγματικά εντυπωσιάστικα δεν ηξέρα ότι πέρνουν τόση κλίση τα τμαξ.

pektis
11/06/2015, 07:48
Σε είδα με το παπάκι σου να πηγαίνεις τάπα την Κηφισίας... Ευτυχώς τουλάχιστον που είχες κράνος...

nobody
11/06/2015, 14:10
Σε ειδα καραγκιοζακο της ομαδας Δελτα με το παπι σου πριν μιση-μια ωρα,στο υψος του Χιλτον,να εχεις σταματησει οπως ολοι μας στο φαναρι.

Μονο που εσυ αφου μαλλον το σκεφτηκες πρωτα,το εσφαξες το κοκκινο και πηρες τελικα την αποφαση να φυγεις ευθεια οντας ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

Ακολουθησε ρητορικη ερωτηση στον μοτοσυκλετιστη διπλα μου που περιμεναμε υπομονετικα: Αν το ειχα κανει εγω αυτο...??

υ.γ στον φιλο/η με το Vroom...οχι,δεν ζω σε αλλη χωρα(αν και το εκανα και αυτο για καποια χρονια),αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει και να σχολιζω τα κακως κειμενα(οπως βεβαια και τα θετικα οποτε τα συνανταω) των οδηγων δικυκλων που βλεπω καθε μερα εκει εξω...

Tedvj23
11/06/2015, 15:02
"Δεν" σε ειδα ρε μ@$$νο/νη που μου πεταξες την μηχανη κατω και μου εγδαρες την καρασπανια εργοστασιακη εξατμιση πως θα την φτιαξω γαμω την π#$@@#να μου μεσα!!!!??????Και το ειχα βιτρινα το μηχανακι...:(:cry::a37:

kostaskk
11/06/2015, 15:05
"Δεν" σε ειδα ρε μ@$$νο/νη που μου πεταξες την μηχανη κατω και μου εγδαρες την καρασπανια εργοστασιακη εξατμιση πως θα την φτιαξω γαμω την π#$@@#να μου μεσα!!!!??????Και το ειχα βιτρινα το μηχανακι...:(:cry::a37:
τι τελικο θες?

amyroukai
11/06/2015, 19:17
σε ειδα αγορι τρεντικο με την αλφα τζιτι μπουλκουμε να ζητας με υφακι 10 ευρω κατοσταρα.

σας ειδα μικρα πακις με την παπια και τα κρανακια.... και το χερακι του επιβατη στο εσωτερικο του μηρου του οδηγου...

σε ειδα χαμηλωμενο αγροτικο με τα αστραφτερα ζαντολαστιχα κλπ να σου σκαει το ψυγειο και να βουτας τρεις λωριδες ως την ΛΕΑ σαν να εισαι ο τρανσπορτερ.

theofilos888
12/06/2015, 00:39
Σας ειδα σημερα στην ελλαδα της κρισης να πηγαινετε σουπερ μαρκετ με ferrari, να βγαινετε βολτα στην παραλιακη με lamborghini και mercedes sls.... Μονο για μας ειναι η κριση.... οι αλλοι την περνανε ζαχαρη......

macdeath_s
12/06/2015, 01:10
Σε είδα να παίρνω την παραγγελία από τα σουβλάκια και να ψάχνω την πάπια που ρθες... Ανταυτού είδα να σε περιμένει SLK :bawl: Σε ρώτησα κιόλας και μου επαλήθευσες αυτό που έβλεπα. RESPECT!!!

pektis
12/06/2015, 08:27
Σε ειδα να αλλάζεις λωριδα αποτομα και χωρισ φλας...ευτυχως προλαβα να φρεναρω... γ@μω τους πληρωμενους που σας ανανεωνουν τα διπλωματα...100 χρονων βγαινετε στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος...:moutza:
Σε ειδα και εσενα με την παπια να ελεγχεις και να φευγεις με κοκκινο... πρεπει να ειναι ο νεος Κ.Ο.Κ. αυτος και εμεις οι πιο παλιοι δεν τον ξερουμε...:a18:

spyrakos35
12/06/2015, 08:36
πάντα αναρωτιόμουν πως καταφέρνουν οι καφεκούριερ και οδηγάνε γ@μιώντας και αβίαστα....

ε, σήμερα σε είδα που έσκασες πίσω σε αυτοκίνητο.... ευτυχώς (για σένα) ενα φτερό στο παπί και οι καφέδες η ζημιά....

maim2004
12/06/2015, 10:06
Σε είδα σήμερα καινουργιο ΧΤΖ 1200 Super Tenere να ανηφορίζεις την Κηφισιάς....Υπερ-εργαλείο! Κανείς απο εδω μήπως??

Μικe777
12/06/2015, 14:11
σε ειδα μηχανακι pektis χωρις το καραφλο τρελο αγορι πανω σου..:D

BoSS_Man*
12/06/2015, 15:55
Σας είδα Μ Α Λ Α . . . . . . Σ , περίμενες με το σκύλο και μπήκες στο αμάξι της φίλης σου αφήνωντας τον σκύλο στην απ'έξω και πηγαίνατε σιγά σιγά με το αμάξι και ο σκύλος πίσω να τρέχει στην μέση του δρόμου, κινδυνεύοντας να το πατήσει αμάξι! Καλά ρε δεν ντρέπεστε ρε; Είναι δυνατόν, κάθισες με τον βρώμικο γέρικο κώλο σου μωρή και άφησες έτσι τον σκύλο σου; Δεν σας χάλασαν τα μαρσαρίσματα από πίσω, όταν έγινε αυτό ο σκύλος πήγε στο πεζοδρόμιο και εσείς σαν βλαμμένες περιμένατε να δείτε που είναι και σταματήσατε να τον πάρετε, έπρεπε να κάτσω να ασχοληθώ μαζί σας να δείτε πως θα περνούσατε καλά! Όλα θα τα δούμε εδώ τελικά.

ChrisNt
12/06/2015, 19:56
Σας είδα καραβάνια με παπάκια σκουτερ και μηχανές να πηγαίνετε προς διόνυσσο - δροσιά , εγώ με το ποδήλατο πήγαινα προς κηφισιά και σας φώναξα" ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕ " και δύο παπάκιδες με κοιτάξαν σαν χάνοι :lol: .. ήταν καμιά βόλτα του φόρουμ ?

dimmie_72
12/06/2015, 21:51
Σε είδα teogp έξω απ το μαγαζί να χαριεντίζεσαι με τον ξάδερφο, χαζεύοντας και σχολιάζοντας τα κοριτσάκια που περνάνε πηγαίνοντας προς στο Πανεπιστήμιο όπου τα στέλνει ο μπαμπάς να μάθουν γράμματα.
Φορούσες μπλουζάκι που απαριθμούσε τις ενέργειες που θα προβείς σε όποιον πλησιάσει την κόρη σου.
Αιδώς Αργείοι!!!!

:bawl:

teogtp
12/06/2015, 22:56
Παω απο την Dark side για να δω τι θα αντιμετωπισω...........:D

337078

Καποτε τους καταδοτες τους κρεμουσανε ................

macdeath_s
13/06/2015, 00:09
Σε είδα στο φανάρι να σου γνέφω με απορία και να μου απαντάς "το σταυρώνω μη το ματιάσω". Χάρηκα που φόραγες και εξοπλισμό πάνω στον πάπιο σου.

Να σαι πάντα καλά να χεις καλούς δρόμους και σου εύχομαι και σένα να τα καταφέρεις να πάρεις αυτό που ποθείς :beer:

AUFGEBRACHT
13/06/2015, 14:44
Σε είδα τελευταία στιγμή ποδηλάτη με τα σκατά μέσα στο κεφάλι να πηγαίνεις ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα και ενώ είχε ανάψει το φανάρι μας να στρίψουμε δεξιά :a31:

Πότε θα καταλάβετε ρε ότι ο ΚΟΚ ισχύει και για τα δικά σας οχήματα, πότε θα καταλάβετε ότι το να καβαλάς ένα ποδήλατο, με τα ακουστικά στο αυτί και χαλαρή -έως εγκληματικά χαλαρή- διάθεση (με πολύ δόση δήθεν) και να σφάζεις όλο τον ΚΟΚ, δεν είναι άποψη αλλά μια εκνευριστική μαλακία και μισή. Σιγά την επανάσταση ρε που νομίζετε ότι κάνετε, καβαλάτε ένα ποδήλατο και έχετε μια μούρη λες και σώζετε τον κόσμο, άϊ σιχτίρ ζωντόβολα!!!

7Tolis
13/06/2015, 14:46
Σε είδα να κάνεις endo με το πρι πρι 390 και έκλασα στο γέλιο.Καλά ρε παπάρα,βρήκες τζάμπα μηχανάκι και είπες να βγάλεις τον μαλάκα απο μέσα σου;

sam4g
13/06/2015, 15:51
Σε ειδα στη γέφυρα της ροσινιολ με τη hondara σου και κρανος που έγραφε πισω Λευκαδιος... Εισαι ο γνωστός απο δω; Εκανα σφήνα να ερθω δίπλα σου αλλα άναψε πράσινο κι έφυγες.. Εγω με την κοπέλια δικαβαλο δεν σε προλάβαινα...

Dennis-
13/06/2015, 16:09
Σε ειδα το πρωι στην εγνατια σαλονικα φειζερ 1000 μαλλον σε κοβω απο πανω κραναρα, δερματινια, γαντακι σπεσιαλ και πιο κατω σορτσακι!! Νεα μοδα? Ειδα αρκετους ετσι αυτην την βδομαδα. Τι φαση ? Σαν αυτους στο γυμναστηριο που δεν κανουν ποδια ?? Χαχα!!

toyar
13/06/2015, 16:27
ειδα γυναικα οδηγο να ΜΗΝ να μην παιζει με το κινητο:eek:

βουρκωσα:a54:

amyroukai
13/06/2015, 17:35
Σε ειδα ηλιθια να κανεις ζιγκ ζαγκ και λεω στελνει μηνυμα, τελικα με το ενα χερι πηρουνι με το αλλο το ταπερ. Στην εθνικη. Που να σου κατσει στο λαιμο γιδι.

Eversman
13/06/2015, 18:41
Σας είδα ....
Με το ασπρο DT 125 να κανείς αναστροφή με κόκκινο και από το αντιθετο να έρχονται πατημένοι.
Με τη 200Ε να αλλάζεις λωρίδα, χωρίς να κοιτάξεις κάν αν υπάρχει κάποιος δίπλα σου.
Με το aygo να είσαι στο μέτρο κολλημένος από πίσω μου, στη μεσαία λωρίδα και με την αριστερή άδεια.
Μακάρι να σβήσει σύντομα το καντήλι σας, μπας και γλυτώσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Πραγματικά είστε ήρωες, όσοι απο αναγκη κυκλοφορείτε καθημερινά εκεί έξω και επιβιωνετε.

MikeG
13/06/2015, 20:35
Σε είδα καργιόλη επί της Δημοκρατίας να έχεις μπει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψεις αριστερά και ενώ δεν άναψε το δικό σου φανάρι να φεύγεις ευθεία παίζοντας το εξυπνάκιας. Όταν σου έπαιξα τα φώτα και τη κόρνα ζήτησες τα ρέστα, πατούσες απότομα φρένα για να πέσω πάνω σου.

Τη πινακίδα σου τη θυμάμαι όμως.

BoSS_Man*
13/06/2015, 21:10
Σας είδα όλους εσάς ενώ περίμενα την οδική στην Εθνική Οδό να κορνάρετε και να "χαιρετάτε", αλλά ούτε λόγος να σταματήσει κάποιος να δει αν είναι όλα οκ; Αυτός ο κόσμος συνεχίζει να με εκπλήσσει :a12:

bruno
13/06/2015, 23:31
Σας βλεπω κουτακιδες,τελευταιες μερες να μην αναβουν τα φωτα πισω στοπ σε πανω από 6-7 αυτοκίνητα μεχρι και καθολου.Τι διαολο επιδημια εχουν οι λαμπες;

Eversman
14/06/2015, 09:11
Σε είδα cbf 600 με αριθμό ΒΖ...... παρατημένη από τις 0830 μέχρι ΚΑΙ τώρα, στην υπόγεια διάβαση απέναντι από το TEATRO, στην παραλιακη στο υψος της Καλλιθεας. Οχιι απλα περιεργο, αλλα και ακρως υποπτο. Εκατσα λίγο μήπως και φανεί κάποιος, αλλά τίποτα.

spyrakos35
14/06/2015, 15:26
σε είδα μερσεντες μαυρο ματ με φυμέ τζάμια, αγγλικές πινακίδες να γυρνάτε νωρίς το πρωι λυωμα.... η γκομενίτσα-ξεκωλο στο φανάρι μου έβγαλε μπουτι έξω και γόβα λεοπαρδαλέ.....

πολύ ωραίο γκομενάκι αλλά σήμερα δεν νομίζω να την εσμπρωξε κανείς..... ο τύπος ήταν χάλια......

spyrakos35
14/06/2015, 18:20
Ξεχασα......

Σε ειδα αμοιρε με το τουονο.....

Στριβαμε μαζι στην Μαλακασα στα 170 - 180.... Εσυ ομως επρεπε να εισαι ψαρωμενος ενω εγω ορθιος με τη ζελατινα χαμηλα.....

Πρεπει να φυσαγε.......:lol:

γιωτάς
14/06/2015, 20:37
...Kawasaki chopper με sidecar στην Αττική οδό νωρίς νωρίς σήμερα.

Ωραίος...

Hayate
15/06/2015, 00:05
Σε είδα 1 απο τα 3 μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ να σηκώνεις σούζες στα φανάρια στην Καβάλλας με το υπηρεσιακό και τ'άλλα 2 να καμαρώνουν...ωραίο παράδειγμα έδινες βόϊδι για τους πιο πίσω παπάκηδες...

andreaspetr
15/06/2015, 01:20
Σε ειδα Βλακα με το σκουτερ να εχεις αφησει τον γιο σου 9-10 χρονων το πολυ να οδηγει και εσυ συνεπιβατης να καμαρωνεις και να χαζευεις σε δρομο που περνανε ολη μερα αμετρητα φορτηγα.
Αν δεν ηξερα οτι απο μικρος καπνιζες τα παντα θα παραξενευομουν...

pektis
15/06/2015, 09:02
Σας ειδα να βολταρετε και να χαιρετατε... μονο οι bmw δεν χαιρετανε... γιατι ρε παιδια;:p

RizlaPlusPlus
15/06/2015, 09:44
Εγω παλι το Σαββατο, στην πρωτη σουνιαδα με το κοριτσι ειδα να μη χαιρεταει κανεις. Για κανενα λογο. Τι διαολο, οταν κανει ζεστη δεν ειμαστε πια μοτοσυκλετιστες; Μονο 2τροχοι που πανε για μπανιο;

Α, ναι: σας ειδα αμπαλους οδηγους on-οφφ μεσαιου κυβισμου, να φευγετε για μπανιο δικαβαλοι με jet τσοφλια τριτο χερι λαϊκης και σαγιοναρα, και να κανετε οποιαδηποτε μ@λ@κια δε θα μπορουσε ποτε να φανταστει κανεις οτι θα κανετε. Απειρα ατομα που ανηκουν σε αυτη την κατηγορια, βρεθηκαν μπροστα/διπλα/πισω μου στην ατελειωτη διηθηση του μποτιλιαρισματος του Σαββατου. Κατα τυχη ζωντανοι ρπστμ...

spyrakos35
15/06/2015, 09:53
Ενταξει λοιπον.....

Σας ειδα με κρανη και φουλ εξτρα εξοπλισμο να χαιρετατε....

Σας ειδα και στην εθνικη (πολλους) με κοντομανικο και βερμουδιτσα.... Αλλα το κρανος, κρανος....

Tedvj23
15/06/2015, 10:26
Σε ειδα ρε "μαγκακο" με την αφρικα πριν τα φαναρια του κουρτεση και την γκομενιτσα να φορατε ΜΟΝΟ τα μαγιο σας πανω στην μοτο και σας κοιταγαν ολοι και εσεις απορουσατε σαν να μην τρεχει καστανο δεν θελω να σκεφτομαι καν σε περιπτωση πτωσης πως θαταν τα κορμακια σας μετα...:eleison:

amyroukai
15/06/2015, 11:38
σε ειδα kiffisos river γεματο πρασινο φωσφωριζε υγρο, απο την λαχαναγορα και κατω.

congate7
15/06/2015, 11:39
Σε είδα λευκέ δούκα στα ΕΛΠΕ με την πυροσβεστική δίπλα που μόλις σε είχε σβήσει
Δούκας ον φάιαρ

Ζεύκας
15/06/2015, 12:14
Τι ωραία μηχανάκια είδα το σουκου...

BMW Ninety στην Σταδίου. Πανέμορφο και ωραίος ήχος!

BMW R51 κάτι τέτοιο bobber στη Νέα Μάκρη! κουκλί

Κουκλάκια παλιά cafe racer αλλά με τα κλασικά χιπστέρια πάνω.

Africa Twin σε άριστη κατάσταση. Ήταν σαν να είχε βγει χθες από τη βιτρίνα!

KostRider
15/06/2015, 13:11
Σε είδα και με είδες τελευταία στιγμή, ηλιθιε σκουτερακια, στο φανάρι του star στη Λαμία, εγώ είχα ήδη στρίψει για το φανάρι και εσύ παρόλο που είχες κι εσύ stop, ερχόσουν καταπάνω μου..σταματήσαμε και οι δύο ευτυχώς (εγώ με το κουτί ) και σταμάτησα στο φανάρι..Εσύ όμως ήθελες να το παίξεις τσαμπουκά και κατεβηκες και πήγες να νου ανοίξεις την πόρτα για να με δείρεις προφανώς (ευτυχώς την είχα κλειδωμένη) και μου χτύπησες το παράθυρο και μου ζητούσες τα ρέστα, παρόλο που σου ζήτησα και συγνώμη..σου είπα αν θες να καλέσω την τροχαία και ήθελες να το παίξεις μάγκας στο γκομενακι που είχες μαζί σου, αλλά σε γλίτωσε το φανάρι...
και ξεκρανωτος φυσικά ήσουν..έπρεπε να σταματάγαμε και να καλούσα την τροχαία, σου χρειαζόταν τέτοιος μ@λακας που ήσουν...

007mastras
15/06/2015, 13:31
Με harley davidson και κράνος των 20€...

Billymuse
15/06/2015, 13:35
Με harley davidson και κράνος των 20€...

Σου χω καλυτερο..πριν μια ευδομαδα ducati street fighter 848
Με dainese δερματινο παντελονι frank thomas παπουτσακι χαμηλο dainese και αυτο..και κρανος..agv skypaparia πως το λεν
:moutza:

thePrince
15/06/2015, 20:22
337238

Έχεις παρκάρει πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών. Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο. Γίνε καλύτερος, μην το ξανακάνεις.

amyroukai
16/06/2015, 01:15
Δεν σε είδα αλλά σε άκουσα να με τρολαρεις στην πλατεία κοντά στον κρίκο, εσκαγε η εξάτμιση με το γκάζι κλειστο και φωνάζεις "ακίνητοι" όπως πέρασα δίπλα σου.

GIXXERAKIAS
16/06/2015, 08:42
Σε είδα να με αναστατώνεις πρωί πρωί μέσα στην κίνηση στον Κηφισό με το Κ8 και τις διπλές Yoshi να ακούγονται να μπουμπουνάνε από πίσω μου.
Σε ένα άνοιγμα που έκανε η κίνηση σου έκανα χώρο με το σκούτερ και με πέρασες με μια μεγαλοπρεπέστατη σούζα και εξαφανίστηκες μέσα σε σκασίματα από τις αλλαγές του shifter....αν φόραγες και κράνος θα ήσουν παλικάρι.:nono:

Μου λείπει το μηχανάκι μου....:cry:

Ichigo
17/06/2015, 08:49
Σε ειδα στον κηφισο Καραγκιοζη με το vstrom και ασπρο κρανος και τη φιμε πινακιδα να προσπαθείς να με περασεις απο πανω ενω ειχε κινηση πηχτρα και ημουν σε διηθηση. Ευτυχως που δεν επιταχυνα παραπανω οταν ηθελες να με προσπερασεις με βλακωδες τροπο διαφορετικα θα ειχες φιλησει το μπροστινο αμαξι και θα χατε θρηνους στο "σωμα" :yuck:

bujinkan
17/06/2015, 09:07
Σε ειδα χαζοηλιθιε με το vstrom οταν σηκωθηκε η βυθιζομενη στην ποσειδωνια εγω με κρανος μπουφαν να ανοιγω στην ευθεια και εσυ ακρανοτος με σανδαλακι ουαου να νομιζεις οτι ανοιξα για κοντρα και να πατας γκαζι για να με περασεις με 150 χιλιομετρα
Παντα ορθιος σου ευχομαι βλακακο αν και δεν το βλεπω με τα μυαλα που κουβαλας

Σας ςιδα για πολλοστη φορα ηλιθιοι εν δυναμει δολοφονοι σκουτερ τρικαβαλο μαμα μπαμπας παιδακι μεσα στον κεντρικο του λουτρακιου

7Tolis
17/06/2015, 09:41
Σε είδα χθες αργά το βράδυ λίγο πριν την είσοδο του γκολφ με το κατέμι.Οι εξατμίσεις ακουγόντουσαν για ωρα ακόμη μεσα στη νυχτα.

Panos76
17/06/2015, 09:59
Εγώ εχθές, στην αρχή άκουγα και μετά είδα απίστευτο κάγκουρα (λογικό διότι ήμουν Αχαρναί) με ρενώ μεγκάν κόκκινο να μας προσπερνάει όλους επάνω στο γεφυράκι της Τατοϊου (στροφή χωρίς καμία ορατότητα) και να χώνεται όπου βρει μόλις του σκασε το φορτηγάκι μπροστά.

Σιχτιρίζω τον οδηγό - λίγα αμάξια μπροστά μου, που του έκανε χώρο να περάσει. :moutza:

Σε αυτή τη πόλη δεν έμεινε πια καμία αιδώς, καμία συστολή.

mikRRopixel
17/06/2015, 14:32
Προχθές εγώ στις Αχαρνές είδα μπροστά μου αυτοκίνητο με οικογένεια μέσα (μπαμπάς, μαμά και 2 κοριτσάκια πίσω) και τη μαμά να πετάει από το παράθυρο μέσα στη μέση του δρόμου μια μπανανόφλουδα. Δεν υπάρχει σωτηρία....

George_Sp
17/06/2015, 16:32
Σε είδα sotostzav μετά από πολύ καιρό. Τσάκω γιατί λιώσαμε μέσα στη ζέστη και σήμερα :beer:

amyroukai
17/06/2015, 18:15
σε ειδα μιλφ με το cbf600 και το γκομενακο απο πισω, εννοειται ακρανουι αμφοτεροι γιατι ο ο ερωτας τρελλαινει λεμε.

σε ειδα ρε τυπε με το τριβαλιτσο στο γκουτσι φορεμα το στελβιο, να φορας το λευκο το τζοκει, να φορας λευκο γκιογκιο αποπανω και να φευγεις με λυμενο λουρακι... γελασα οταν προλαβες να περασεις το φαναρι μεν, κολλησες πισω απο το αστικο δε και σε πετυχα 200 μετρα παρακατω να λιωνεις. τι τα θες τα τριβαλιτσα μεσα στην πολη, ζουλεψες τη βλακεια που δερνει το απο 'κει στρατοπεδο;

KostRider
17/06/2015, 23:14
Σας είδα αδέσποτη αγέλη σκύλων, να μου επιτίθεστε και να την γλιτώνω, λόγω της επιτάχυνσης της μότο..σε είδα κι εσένα παλιοκαγουρα με το φτιαγμένο αυτοκίνητο, να σου φεύγει πάνω σε στροφή και να γλιτώνεις στο τσακ και την αγορά του οικοπέδου και τους πεζούς..
Σε είδα κι εσένα φίλε να με περιμένεις να τελειώσω την δουλειά που είχα, για να μου δώσεις τη βίδα που έπεσε από τη μηχανή μου!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σου είπα ,να είσαι καλά! !!

taisteal
18/06/2015, 00:47
Σε ειδα μικρε και αμαθε κοκκινε βαραντερουλη να θες κοντριτσες στο κεντρο αναμεσα στα αυτοκινητα..
Δικο σου :a029:
Σας ειδα και εσας τσεοι να γραφετε για κρανος μεχρι και τους εξοδουχους φανταρους :lol:
Και πολυ καλα κανετε,αφου μεσα σε ενα μηνα εδω εφυγαν 6 ανθρωποι απο τροχαια,χωρις κρανος...

roukos_x
18/06/2015, 21:13
σας ειδα ολους...
Α.Αμετρητοι αναβατες στο σεφ. ολοι ακρανωτοι, κοντομανικοι,με τις κοπελες τους μαζι.
Β. Παρεα με 2 γυμνα στην θησεως..χαιρετησα αλλα...
Γ. Πιτσιρικά σε ακουσα να φωναζεις "Ω! ενα Bandit!!" ναι ρε!!! Ενα!!! απορω που το ξερεις κ πως το ξεχωρισες! μου εφτιαξες το απογευμα!
Δ. Γκομενιτσα, ησουν συνοδηγος στο κουτι του δικου σου? κ κοιτουσες εμενα? ποσο θρασσος πια...
faith in humanity lost.

Billymuse
19/06/2015, 13:55
Σας είδα σήμερα το πρωί πιτσιρικάδες σε κάτι στενάκια στον Κορυδαλλό, να είστε κρυμμένοι πίσω απο ενα αυτοκίνητο και όταν πέρασα απο δίπλα
σας με το βανάκι της δουλεία μου ρίξατε με τα νεροπίστολα και την ώρα που έπινα νερό...:lol: δεν κατάλαβα απο που μου ρθε λέμε...
νάστε καλα βρε άτιμα γέλασα παρα θύμωσα..ευτηχώς που δν μάθατε απτη γενιά μου τις νερόμπομπες που τους βάζαμε αλεύρι μέσα και τις ρίχανμε
απο τις ταράτσες κάποτε... :lol:

ChrisNt
19/06/2015, 14:49
Σε είδα στην κηφισιας στο ύψος του ψυχικού να έρχεσαι πατημένος και αναρωτήθηκα πώς θα φρενάρεις αφού το φανάρι ήταν κόκκινο...το έγραψες στα παπάκια σου και έφυγες με σούζα ..:lol:

vaska
20/06/2015, 19:25
Σε είδα νέε μου με το κλασικό με πινακίδες ΕΛΠΑ (μοντάλο δεν κατάλαβα ποιο ήταν). Μύρισα το διχρονόλαδο και χάζευα το μοτόρι που το είχες πένα. Ανεβαίναμε μαζί την Μπουκαούρη και όταν σου είπα "Κουκλί το έχεις" έγνεψες με περισσή μαγκιά και με απαξίωσες.

Τι να πω, όλοι έχουμε θέματα αλλά όταν κάποιος στο δρόμο σου λέει για το όμορφο εργαλείο σου κι εσύ το παίζεις τουλάχιστον Λόρδος, πρέπει το ρετιρέ σου να είναι τουλάχιστον ακατοίκητο!

Ήμαρτον Μπαναΐαμ'
:eleison:

Nik0s_Dk
21/06/2015, 11:59
Σε είδα ανεβαίνοντας τον Κηφισό στην απέναντι μεριά στην κάθοδο λίγο μετά τα ΙΚΕΑ ξαπλωμένο στην άσφαλτο με κόσμο πολύ γύρω σου και και 2 περιπολικά. Δεν πρόλαβα να δω παραπάνω, ευχομαι όλα καλά.

spyrakos35
21/06/2015, 15:22
σε είδα R 1200 RS σε μαύρο και έπαθα πλάκα....

γιαπωνέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεςςςςςςςςςςςςςςς

ακόμα και τα αγγουρια οι γερμανοι σχεδιάζουν ωραία μηχανάκια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε

foogr01
21/06/2015, 18:01
Σε είδα κοκκινούλα BMW S 1000 XR να λάμπεις στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας.

Αύριο θα περάσω να σε χαζέψω από κοντά :eyepop:

Μανολης67
21/06/2015, 21:17
Σε ειδα σήμερα το πρωι σε κεντρικο βενζιναδικο της Μυτιλήνης, παλιός αγωνιζόμενος σε αγώνες ταχύτητας, τώρα στα δευτερα ηντα μάχιμος πάνω στο R1. πηγαινες για τη κυριακατικη βόλτα, τον γύρο του Νησιού με 200+με αλλους φί:)λους, σε χάρηκα πραγματικά φίλε, πάντα όρθιος και ευχομαι για όλους μας τέτοια γκαζο-γεράματα!

Jo.Da.
22/06/2015, 07:38
Σε είδα Πατρών - Κορίνθου μετά από πολύ καιρό, μάλλον θα συνεχίσω να σε αποφεύγω όπως ο Διάολος το λιβάνι...
Σας είδα χθες να μη χαιρετάτε οι 5 στους 6...:confused:

ChrisNt
22/06/2015, 14:58
Σε είδα με την bmw 1200gs ( πανέμορφη ) ενώ κάναμε διήθηση να έχεις κολλήσει πίσω από ένα παπί και να είσαι αγανακτησμένος που δεν πήγαινε ποιο γρήγορα να ρίχνεις γκαζιές ,χώρος δεν υπήρχε ούτε για δείγμα για να κάνει δεξιά και εσύ επέμενες.Στο φανάρι που σταματήσαμε σε ρώτησα αν αντιλαμβάνεσαι ότι το τιμόνι σου είναι ποιο ψηλά από το παπάκι ..εσύ με κοίταξες με το βλέμμα της αγελάδας και δεν απάντησες .

roukos_x
22/06/2015, 15:59
σε ειδα παπακι κοντα στον κηφισσο να χανεις την ισοροπια σου επειδη περασα με το κουτι με πολλλλλα χιλιομετρα.:(
τσεκαρω τον πισω καθρεφτη συνεχως κ σε πετυχα να προσπαθεις να μεινεις ορθιος... :(
ευτυχως που κρατηθηκες.
εχω τυψεις απο τοτε.. συγνωμη οποιος κ αν εισαι, οπου κ αν εισαι..:sick:

Ζεύκας
22/06/2015, 16:02
Σε είδα τζιλέρα σκούτερ με άσπρογαλάζια πολυεστερικά :cry:

zannisvel
23/06/2015, 10:13
Σε ειδα Τολη και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε!!!
:beer::beer:

7Tolis
23/06/2015, 14:08
Σε ε΄δα και εγώ Τζαννή και αναμένουμε εντυπώσεις στο τόπικ. :wave2: :beer:

teogtp
23/06/2015, 17:31
Σε είδα παππού να μου ξεσκιζεις φτερο και προφυλακτήρα στο αμάξι και να μου λες ότι τσάμπα καθόμαστε και περιμένουμε την τροχαια αφου ζημιά στον καθρέφτη δεν μου έκανες! !!!!!!!!
Οτι να'ναι.......

spyrakos35
24/06/2015, 08:05
Σας βλέπω κάθε μέρα όλο και πιο πολλές κοπελίτσες με παπάκια, σκουτεράκια, μοτοσυκλετάκια....

το καλό είναι οτι το ποσοστό χρήσης κράνους κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα..... μερικά δε πολύ ακριβά....

ChrisNt
24/06/2015, 22:06
Σε είδα καριολίτσα να με προσπερνάς από δεξιά με την ρόδα σου ξυστά από το πεζοδρόμιο φαίνεται νευρίασες που πριν από λίγο είχες πετάξεις την μισή σου μούρη από το στενό και δεν σε άφησα να περάσεις .Στο φανάρι μόλις έκατσα δίπλα σου και σε κοίταζα για κάποιον λόγο έκανες πως ψάχνεις κάτι για δύο ολόκληρα λεπτά ..έχε χάρη που είχα συνεπιβάτη αλλιώς θα έτρωγες γερό μπινελίκι.Μερικές γυναίκες ρε πούστη μου είναι για πολλές σφαλιάρες.

mikRRopixel
25/06/2015, 14:09
Σας είδα χθες πριν το σούρουπο στα φανάρια του Βλαχου στη Μεταμόρφωση, 5-6 τύπους με Varadero, σας χάρηκα που όλοι φοράγατε κρανάκια και ταυτόχρονα ζήλευα γιατί εγώ ήμουν με το κουτί. Από κάποιο club μήπως? Ένας αναβάτης μόνο με τα άκυρα καγκουρο-προβόλια στα κάγκελα σας χάλαγε το σύνολο...

Ζεύκας
25/06/2015, 14:28
35άρης πάνω σε ντορσοντούρο. Ο ένας τρίχρονος γιος πάνω στο τεπόζιτο, ο άλλος τρίχρονος ευτυχώς συνεπιβάτης. :rolleyes:

μην κάνει κανείς τη μαλακία κ ρωτήσει για κράνη ε :lol:

Nik0s_Dk
25/06/2015, 20:49
Σε είδα τριμ@λ@κ@ πριν 25 λεπτά με τον τράκτορα να προσπαθείς να προσπεράσεις συνάδερφο σου στην στροφή απο το ΣΕΦ που βγαίνει στην Κηφισού. Πάλι καλά τριμ@λ@κ@ που πήρες νωρίς χαμπάρι πως έχει ακινητοποιημένο "κουτί" μπροστά και μπήκες έγκαιρα πίσω και δεν το έκανες σμπαράλια.. Τι λαλακία υπάρχει ελεύθερη στους δρόμους..

pektis
25/06/2015, 20:59
Σε ειδα πιτσιρικα στο σκουτερ μπροστα που σε ειχε ο πατερας σου να γυρνας και να του λες ''μπαμπααα...ωραια μηχανηη...''
Γελασα που το ακουσα και μετα κοιτουσα τον πατερα σου, που σε ειχε χωρις κρανος και μπροστα στο σκουτερ...
Κριμα που υπαρχουν τετοιοι γονεις...:rolleyes: