View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
σε ειδα που με ειδες να θες κοντρουλα βραδιατικα!!
αλλα δεν σου εκανα την χαρη!:D
τσακο μια...:beer:
devil's animal
25/06/2015, 22:57
βλεπεις στο φαναρι ενα busa και ενα απροσδιοριστο Κ...
και ανοιγεις...
και σε περνανε μια...
και μετα ξανανοιγεις...
και σε περνανε 2η...
και στο τριτο φαναρι ενω ημασταν σταματημενοι και εσυ ησουν με φορα απο πριν, περνας αεροπορια και καρυδωνεις...
και ξανατρως μπανανα ενω εισαι σχεδον τελικιασμενος και εγω με 4η...:a9:
τελικα δεν ερχεστε στο δασος για κυνηγι εσεις με τα tdm...:bawl::bawl:
χθες, απο αεροδρομιο προς Περαια η φαση...
Βαγγελακη, δεν θα το διαβασεις, αλλα 'υχαριστω για την παρεα ξανα...ελπιζω να μην εφαγες βροχα στην επιστροφη...
:beer::beer::beer:
amyroukai
25/06/2015, 23:00
Σε έβλεπα ώρα με το γαμημένο μονοκύλινδρο που όσα τα κυβικά του τόσες να είναι οι ώρες σου, με το γαμημένο το λευκό τζετάκι το μοδάτο με τα stripes της ιταλικής σημαίας, σεινάμενο κουνάμενο γαμημένο κουλάδι αριστερά στην εθνική. Και πίσω σου ένα XJR, ένα XX, ένα Beverly, εγώ, ένα παπί και άλλοι πολλοί στην ουρά. Τι κόρνες, τι μούτζες, τι κατάρες ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ που περιμέναμε ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ να δει αν χωράει και που χωράει και να το ξανασκεφτεί πάλι και ίσως, αχ λέτε μήπως να, μπα όχι... Σε περάσαμε και έφαγες από όλους μιά φιλοφρόνηση ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΧΙΠΣΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΦΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. Κλωτσιά έπρεπε να φας να γλιτώσουμε από έναν ακόμα. Τέσσερις το μεσημέρι να βράζει ο τόπος να είναι κολλημένα τα κουτιά και να έχεις τη μοδάτη λωλή που βρήκε χρόνο και μέρος να ρεμβάσει...
Σε είδα "τρελέ" ποδηλάτη στην Κηφισιά να πηγαίνεις τάπα από κηφισια μέχρι την γέφυρα στο νέο ψυχικό .Ήμουν πίσω σου με το αμάξι για να δω μέχρι πόσο θα αντέξεις ..με 40 στις ευθείες και 60 + στις κατηφόρες με εντυπωσίασες . Μετά την γέφυρα σε προσπέρασα και σου έκανα σήμα με το χέρι και ανταπέδωσες.. πάντα τέτοια :a43::a43::a43::a43:
Σε είδα να πηγαινεις ανάποδα στην εγνατία :eek:
Ελπιζω να προλάβει να σε μαζέψει η αστυνομία και να μη σε διαβάσουμε στις εφημερίδες
Σε είδα καριολόγρια να έχεις παρατημένο το ρδέλο σου με αλάρμ, να έχεις κλείσει όλο το δρόμο και να μην συγκινείσαι ούτε τοοοσο δα παρ' όλο που ουρλιάζανε οι κόρνες από όλους εμάς που είχες κλείσει.
Η απάθειά σου δε απερίγραπτη όταν στην είπε ο οδηγός του λεωφορείου κι εσύ του απάντησες "εεε μα για 2 λεπτά έλειψα, εδώ δίπλα πήγα να πάρω αυγά".
Πραγματικά τον θαύμασα που δεν κατέβηκε να σου τα χώσει όπου έπρεπε.
Επίσης έχω μια απορεία, πως διάολο βλέπεις που πας με το Σομπρέρο που φοράς???
Πάτρα είναι εδώ μανδάμ κι όχι Αιδηψός !!!
bros400pgm
26/06/2015, 12:24
Σε ειδα, χθες το βραδυ ατυχημα, στην ευθεια της εθνικης ακριβως πανω απο το σπιτι μου. Ακουω γκαζια, λίγο φρενο και μετα ενα συρσιμο για αρκετα sec. Παιρνω αμαξι, ανεβαινω τον παραδρομο: R1 εχει συρθει 200μετρα στις μπαριερες, κανοντας ταυτοχρονα αποψιλωση χορτων.
Τυπος, με κρανος σπαστο ΜεΚαΨεΣ, μπουφανακι που φορανε οι γεροι τα βραδια του καλοκαιριου, βερμουδα, σαγιοναρα διχαλο (του βρηκε ο τσεος μονο την μια). Εσταζε αιμα απο το μετωπο, μεσα απο το κρανος, απο την μυτη, απο το σαγονι και απο εκει και κατω κι αλλο.
Και ειχε καταθεσει και χαρτια για ακινησια.
Ευχομαι παλικαρι μου να εισαι ο τελευταιος μαλακας του χωριου και να τα πουμε οταν θα γινεις καλα σε κανα καφεδακι στην παραλια μπας και καταλαβεις 5 πραγματα.
σε ειδα στην Πλαστηρα με την απαστραπτουσα λευκη Harley κυριουλη με τα ψαρα μαλλια το κλασατο κρεμ μπουφανακι και το γυαλη υπερπαραγωγη. Βαλε και κανα κρανος ετσι για το γαμωτο.Γερασες και μυαλο δεν εβαλες!
Σε είδα τζιλέρα σκούτερ με άσπρογαλάζια πολυεστερικά :cry:
το ξαναείδα. έχει και ραμμένο λογότυπο "46" στη σέλα :cry::cry:
argy_kap
26/06/2015, 21:06
Σε είδα καινούργιο GS1200 στον Βόλο, με τριβάλιτσο, gopro δεξιά στο κράνος....interphone αριστερα, ελπίζω να είχες πάει ταξιδάρα και όχι για καφεδάκι γιατί το t-shirt άλλα έδειχνε....
congate7
26/06/2015, 21:21
Σε είδα με το ΚΤΜ 390 να θες ανοίγματα και τι να κάνω και εγώ ενέδωσα :evil:.
Βέβαια δεν προλάβαμε και πολύ καθώς μετά από μια προσπέραση που έκανες πρέπει να σου έβαλε χέρι η κοπέλα σου και έκοψες :pantofla: . Το καλό ήταν ότι φορούσατε και οι 2 κράνος.
Εις το επανιδείν λοιπόν :vroum:
Σας είδα να χετε κάνει ουρές στις τράπεζες τις γειτονιάς....τι να πω ρπστμ.....δε ξερω τι μπορώ να πω..
Σε είδα TDM να σε ξαπλώνει η κύρια με το ΙΧ όταν έκανε όπισθεν. Ο αναβάτης σου πουθενά αλλά οι μάρτυρες μπόλικοι ευτυχώς.
taisteal
27/06/2015, 01:39
Σας ειδα ολους πριν λιγο στα ΑΤΜ να σηκωνετε φραγκα...
:cry::cry::cry:
Χαιρομαι που δεν εχω μετρητα στην ακρη :lol:
macdeath_s
27/06/2015, 02:49
Σε είδα μελαχρινέ άγγελε στο ATM της Eurobank στην Καλλιθέα. Σου ζήτησα το τηλ σου μου το δωσες αλλά μετά γιατί μου ζήτησες την κάρτα μου και το pin ?
akis_trevor
27/06/2015, 08:22
Τους ειδα κ εγω αυτους στα ατμ και οι γ@μημενοι δεν αφηνουν εμας να βγαλουμε ενα 20αρικο να βγαλουμε το σ/κ....
George_Sp
27/06/2015, 08:40
Τους ειδα κ εγω αυτους στα ατμ και οι γ@μημενοι δεν αφηνουν εμας να βγαλουμε ενα 20αρικο να βγαλουμε το σ/κ....
Σας είδα στα ATM της γειτονιάς.....στη πλειοψηφία γερόντια που ενημερώνονται από το μούγκα τσάνελε.
Οι υπόλοιποι χαλαροί και στην ερώτησή μου αν είναι κίνηση πανικού η απάντηση ήταν όχι...απλά η Παρασκευή ήταν η τελευταία εργάσιμη του μήνα και χθες μεσημέρι μπήκαν μισθοί και συντάξεις.
Σε ειδα χθες βραδυ να μου εχεις μετακινησει τη μηχανη 2 μετρα γιατι ηταν μπροστα απο το κλειστο μαγαζι σου.
Ηθελες να σου βλεπουν τη βιτρινα.
Η μηχανη με συναγερμο,ταχυτητα μεσα και disk lock.
Μπλοκαρε το disk οπως την τσουλαγες και μετα την εσυρες.
Παλι καλα δεν εκανες καμια ζημια.
Σου εγραψα ενα χαρτι με τα καταλληλα γαλλικα και εξηγωντας σου οτι δεν πειραζεις ξενη περιουσια και οτι εαν δε θες να παρκαρουν εκει,βαλε ενα χαρτι και ανεφερε το.
Billymuse
27/06/2015, 16:34
Σε είδα motogp στο σπιτι του Ηayate και μάλλον έφερες γουρι.
Θα σου ρχομαι πιο συχνά :beer:
amyroukai
27/06/2015, 22:34
Σε ειδα Σταυρε Θ. να τρολαρεις το κοινοβουλιο με τοση επιδεξιοτητα που θα την ζηλευαν τα καλυτερα φλορουμοτρολζ. Ευγε.
Σε είδα κοπελιά με την ducati με την αλογοουρά να εξέχει και με το τζινάκι σου στην κηφισίας στο ψυχικό ...όλοι σε χαζέυανε σε κάθε φανάρι χεχε :D
stamatisx
28/06/2015, 16:54
Σε είδα μαντάμ να πας να πάρεις τη στροφή ευθεία...
http://www.youtube.com/watch?v=KWrUYC_v9Dc
Σε είδα πιτσιρικά στη Shell να μου απλώνεις μισό λίτρο βενζίνη πάνω στο τεπόζιτο και στα πόδια αντί για μέσα...Μα καλά βρε γίδι αφού σου είπα φουλαρε το μη κοιτάς την τιμή γιατί συνέχισες να κοιτάς τον μετρητή με τα λίτρα;Γαμώ την εκπαίδευση που σας κάνουν ρε πστμ...Άσε με να βάλω μόνος μου με τη μάνικα αν ειναι να με κάνεις π#$@#να....Συφιλιάστηκα απογευματιάτικα,πλήρωσα και μισό λίτρο που πήγε όλο χαμένο.
Nik0s_Dk
29/06/2015, 09:10
Σας είδα να συνωστίζεστε και σήμερα πρωινιάτικα στα βενζινάδικα ακολουθόντας το "κύμα" τρομου. Σας είδα και σας καθίκια βενζινοπώλες να πουλατε 100αρα μόνο γιατί "ξεμείνατε". Γιατί ρε καθίκια δεν ανεφοδιαστήκατε από χτες το βράδυ? Ρητορικό ερώτημα..
CustomBoy
29/06/2015, 13:53
Σε ειδα ,να με πλησιάζεις και να μου κανεις ερωτήσεις για τη μοτο,ενω εγω καχυποπτα και συνοπτικά σου απαντουσα με -διχως πληροφοριες- ερωτησεις...
Προφανως εισαι γείτονας γιατι ψώνισες απο το ψιλικατζίδικο στη γωνία...
Μονο εγώ ειμαι τοσο καχύποπτος ρε παίδες,σε ατομα που προσεγγίζουν και ρωτάνε : ποσο κοστίζουν αυτα?,250ρι ειναι,σε εχει βολεψει ε? και αλλα τετοια?
ο Συγκεκριμένος ηλικίας ανω των 40....τι να πώ....
Σε ειδα στο βενζιναδικο να ζητας απο τη γρια 52Ε ενω της ειχες βαλει 40Ε βενζινη.
Το σκεφτηκα να μιλησω αλλα δεν ηξερα εαν της ειχες κανει κατι στο αυτοκινητο,μιας και το ειχε παρκαρισμενο απεξω.ασε που και η γρια δεν ηταν πολυ στο σοι της και δεν την εκοβα να νιωθει ακομα και εαν μιλαγα.
Παντως πιο πολυ για περιπτωση ,του να τσιμπησες το 12αρικο μου φανηκε...
Βενζιναδικο στο Παπαγο btw.
agamoi-thytai
30/06/2015, 09:06
Σε είδα πανίβλακα, άχρηστε με το ποδήλατο που είχες και μοτέρ με μπαταρία να σφάζεις 3-4 κόκκινα και μάλιστα στο ένα από αυτά να αποφεύγεις το τράκο επειδή ο άλλος προτίμησε να πατήσει φρένο αντί να σε κάνει χαλκομανία.
Νομίζω πως έχετε ξεφύγει εσείς με τα ποδήλατα. ΕΝΤΕΛΩΣ.
RizlaPlusPlus
30/06/2015, 09:50
Καιρό είχα να δω Buell. Εσύ το πήγαινες κιόλας.
Ωραίος :beer:
Με εκτίμηση,
Το ΚΤΜ
Σε είδα παππού να σταματάς και να χαζεύεις το Triumph.
Έφερες δυό δάχτυλα στα χείλη σου, τα φίλησες και μετά τα ακούμπησες στο (σκονισμένο) τεπόζιτο!
Αισθάνθηκα την ανάγκη να σου μιλήσω.
-"Κάτι ξέρετε εσείς!"
-"Είχα κι εγώ Triumph στα 20. Και τώρα είμαι 80 κάτι. Πάντα όρθιος και γερός!".
Σε καμάρωσα και σε χάρηκα λεβέντη παππούλη! Κάθε ευχή που έχω, είναι μαζί σου!
Και δεν το περίμενα, αλλά τα δάκρυα στα μάτια σου ήταν τελικά μεταδοτικά...
amyroukai
01/07/2015, 22:16
Σε ειδα αντβεντσουρ τριβαλιτσο τρανσαλπ γιλεκακι ακρανωτε να πηγαινεις ψιλογαμιωντας και να κοπανας την μηχανη μου, παρκαρισμενη, με την πλαϊνη βαλιτσα. δεν εκανες ζημια, αλλα ρε φιλε... τριβαλιτσο και απο το πεζοδρομιο σε ΑΔΕΙΟ δρομο γιατι;;; αφου κατεβηκες απο το πεζοδρομιο και παρκαρες απεναντι. τι ειστε εσεις οι περιπετειες ρε παιδι μου...
Σε είδα με σκουτερ σου κοστουμαρισμένο να πηγαίνεις σαν μην υπάρχει αυριο σφήνες από δω από κει με πάνω από 80 χιλιόμετρα πέρναγες ξυστά από καθρευτες .Μετά από κανένα δίλεπτο σε είδα σταματημένο δίπλα σε ένα smart που μόλις του είχες φάει τον καθρέφτη ..τουλάχιστον σταμάτησες ..περαστικά σου.
spyrakos35
02/07/2015, 14:53
με αυτά και αυτά ξεχάστηκα.....
σε είδα ολοκαίνουργιο φουζουρού τρίτης γενεάς....
το πρώτο που βλέπω λαιβ στο δρόμο.... ίσως να έπρεπε να το βγάλω φωτό.....
Σε είδα χθες Caspian Blue Triumph Tiger 1050...
...μακρυψάλιδο!
:eleison:
Σε ειδα στην εγνατια με μια βεσπα..κινεζικη? Το γιολο πως τα λενε τσουλουφι σου να ανεμιζει και να εισαι σαν ευχουλης αχ τι μου θυμησες χαχα η βαλε κρανος η κουρεψου!
spyrakos35
03/07/2015, 05:21
σε είδα χτες βράδυ τιντιεμ με μπουριά να φεύγεις από το φανάρι του φλοίσβου με όρθια και πολύ θόρυβο
σε είδε και η κόρη μου
"μπαμπά ο κύριος δε φοράει κράνος. πρέπει πάντα να φοράμε κρανος γιατί μπορεί να χτυπήσουμε"
σε καλό δρόμο είμαστε
:beer:
BoSS_Man*
03/07/2015, 17:29
Σε είδα στην Εθνική να περνάς με το αμάξι σου ξυστά μας επίτηδες προφανώς για να μας ρίξεις με το ασημί golf ή focus, τα πόδια όμως στην πλάτη όταν σε πήρα από πίσω, τι ζιγκ ζαγκ έκανες και τι δεν έκανες για να φύγεις όσο πιο γρήγορα μπορείς "μάγκα" του κώλου, νόμιζα ότι θα πέσεις μέχρι και στο φορτηγό πάνω από τον φόβο σου, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό που έκανες και την επόμενη φορά να θυμάσαι τι θα μπορούσες να πάθεις και εσύ ο ίδιος, σε άφησα να φύγεις Αττική οδό τομάρι.
Σε ειδα να αλλάζεις λωριδα χωρις φλας και κλασικα κωβοντας το τιμονι & οποιον παρει ο χαρος...
Ισα που προλαβα να κανω τερμα δεξια και την γλυτωσα...
Οταν καταλαβες τι εκανες μου εκανες νοημα οτι δεν με ειδες...τουλαχιστον αναβε το γ@μημενο φλας να σε δω εγω... τι να πω ρε π@υστη μου...:confused:
σε είδα gpz600 στην πένα. κουκλί!
Με ειδα με το σκουτερ,να χάνω το μπροστινό και να βαζω πόδι για να έρθει. ........
Σπορι σπορι θα τον μαζευα τον καφε απο τον δρόμο. .....
Σας είδα στα φανάρια της Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας να βρίζετε τον κόσμο που πήγε να βγάλει απο το ΑΤΜ το υπέρογκο ποσό των 50 ευρώ.Ζώα ακράνωτα πάνω στο σκουτεράκι και τα 2.Μάλλον απο τους επαναστάτες του καφέ μου ανήκετε και οι 2 κλαρίνογαμπροί...Είχατε όρεξη για μαγκιές μαλακισμένα βραδυάτικο καθώς πηγαίνατε για το γκάζι να την πέσετε σε κανα ξεκώλι 2ας διαλογής και είπατε να το παιξετε ιστορία;Κάτι τέτοια σκουπίδια σαν κ εσάς κυκλοφορούν ελεύθερα και μετά θέλουμε κ αλλαγή ρε γαμώτο...
Σε είδα με την γουρούνα σου να πηγαίνεις προς δροσιά ..για κάποιο λόγο όπου έβρισκες πεζοδρόμιο το καβάλαγες με τις 2 δεξιές ρόδες , έριχνες και κάτι γκαζιές .Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί καβάλαγες τα πεζοδρόμια .:lol:
karellen
04/07/2015, 07:52
Σε είδα V strom.
Turbo.
90 τροχό μου είπες.
chester24
06/07/2015, 07:48
Σε είδα στην Ε.Ο Πατρών Πύργου, true adventure guy, με το τριβαλιτσο, Προβολακια ανοιχτά, σορτσάκι, γυαλουρα κ η φράντζα να ανεμίζει.... Δεν λέω όμως, ειςαι τζέντλεμαν, είχες δωςει Το τζετ κράνος (το οποίο είμαι σίγουρος ότι ήταν δικό σου), στην κοπελίτσα που ήταν πίσω σου.....
Μηχανάκι δεν λέω, είναι αυτονόητο πλέον...
theofilos888
06/07/2015, 10:02
Σε ειδα με το multistrada 620 να με κοιτας με υφος στο φαναρι και να νομιζεις πως το κακομοιρο το χοντακι θα το ρουφηξεις! Τι κριμα που με κοιτουσες σα χανος στο επομενο μη μποροντας να πιστεψεις, πως πηγαινα! Φοραμε και κανα κρανακι,εεε;;; Ας ειναι και με τις παουερ παφ γκερλς!!!!! :bawl:
amyroukai
06/07/2015, 10:06
σε ειδα ψες το μεσημερι με το λευκο/μαυρο gsxf καθοδο Κηφισιας να τρωγεσαι. δεν υπηρχε λογος ρε μπουλη, δεν ασχολουμεθα με μαριδα...
RizlaPlusPlus
06/07/2015, 10:11
Σε ειδα καγκουρα με το φτιαγμενο (αλλα ΠΟΛΥ αγωνιστικα φτιαγμενο ρε αδερφε) Τ-μαχ και την κοιλια μεχρι το τιμονι, να αποβιβαζεσαι απο το Δηλος χθες βραδι μαζι μου. Βρηκες και το φιλαρακο σου με το ΤΔΜ, και μας πρηξατε τις μπαλες και οι 2 με την αδυναμια σας να κανετε μια κοντρα πηγαινοντας ισια, ανικανοι κουλατζες.
Με τελειωσες δε, οταν εσκυψες κι ολας να κανεις εκκινηση. Παγκοσμιε μου εσυ!
Δε σας χαλασε το τσαγακι πανω στη στροφη, μαζι με μπαντιλικι για τη χωνεψη...
Σας είδαμε σταματημένους (3on -off) στον αυχένα (passo de la limniona :lol:) να ρεμβάζετε τη θέα χθες Κυριακή.
Το ίδιο κάναμε κι εμείς στην επιστροφή. Απίστευτη θέα, και το στροφιλίκι "αρρωστημένο"...:beer:
338238
Σε είδα βυσσινι (βιεφαρ?) με βαλιτσες στα φανάρια της Ζαχάρω.
Με χαιρέτησες. έσκασα ξερογκαζιές :wave2:
amyroukai
06/07/2015, 23:11
Σας ειδα ζουδια με τα τρασαλπ (sic) να κουσκουσαρετε μεσαια αρχικα, δεξια αργοτερα στην καθοδο κηφισιας... Φανταζομαι τη συζητηση "ω μλκ ωραιο το 'χεις. α κι εσυ. ωραια xenon φορας. Κι εσυ. Τι ωραιο μηχανακι καβαλαμε! Ναι ειμαστε γαμιστεροι τυποι. Καλα, γιατι μας ενοχλουν στη συζητηση αυτοι με τα κουτια, μαλακες ειναι; Ελα τωρα θα παω ζιγκ, κανε ζαγκ να παιξουμε ΩΠΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ"
Σε ειδα τυπε με το βολβο καμπριο να ψαχνεις καβα στις ερημιες για να πηδηξεις την πιτσιρικα συνοδηγο. Και λιγα μετρα μετα φτανοντας σπιτι ειδα φρεσκοπατημενο ενα απο τα γατια μου. Να μη σου ξανασηκωθει ποτε μαλακα.
spyrakos35
07/07/2015, 09:20
σας είδα απίστευτα πολλά bmw/mercedes/volvo/suv στην εθνική και ένοιωθα ο φτωχούλης του θεού....
Σε είδα στην κηφισια κοντά στο νεκροταφείο να πετάγεσαι από το στενό σαν τον χάρο με την ducati ,εγώ ερχόμουν με το ποδήλατο και έκανα αριστερά για να μην σε βρω..και εσύ τι έκανες ρε όρνιο ; γκάζωσες και με πέρασες από δεξιά .. εις ανώτερα :wave2:
Σε είδα χθες κοπελιά με το ΜΤ-03 στην Κηφισίας να έρχεσαι αεροπορία από πίσω μας και να φρενάρεις οριακά για Μαβίλλη... Εύγε στην οδήγηση και στο κρανάκι...
stamatisx
07/07/2015, 17:19
Σε είδα γέρο με τη μαούνα να αλλάζεις λωρίδα χωρίς φλας Κ χωρίς να κοιτάξεις κ όταν σε ρώτησα τι είναι αυτά που κάνεις κ που πας, με κοίταζες σα χαμένος στο υπερπέραν...
https://youtu.be/azXNq8jRjys
Σε είδα BMW r61 να σε γυαλίζει ο ιδιοκτήτης σου και να σε έχει στην πένα.
Σε είδα κουκλακι moto guzzi v7 λευκό
Σε είδα και σένα χοντρέ πάνω στο σκούτερ να βγάζεις το πιτμπουλ διπλα σου για βολτα
congate7
08/07/2015, 08:00
Σε είδα με το άσπρο τζιπ Χόντα και ενώ δεν έτρεχες να βγαίνεις πάνω στην στροφή εντελώς στο αντίθετο ρεύμα και εγώ από πίσω να τραβάω τα μαλλιά μου
akis_trevor
08/07/2015, 08:09
Σε ειδα με το δερματινο γιλεκο καο την σταμπα aces patras κατι νεκροκεφαλες,καβαλα σε ενα tiger 800!!!!παει χαλασαν και οι χαρλεαδες....
εγω δεν ειδα ουτε εναν που να χρησιμοποιει το τασακι του αυτ/του του.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!
Ολοι εξω.
Χερακι σε πληρη εκταση εξω απο το παραθυρι και τιναγμα η πεταγμα, με ανεμελη κινηση.
Πρεπει να ζω στο νησι με τα πιο καθαρα τασακια σε αυτοκινητο.
taisteal
08/07/2015, 16:18
Σε ειδα φιλε Γιωργο ηλεκτρολογε,να βγαινεις μονος μπροστα σε 50 ατομα προσωπικο και να την λες
στον διευθυντη σου που σε διεταξε τι να ψηφισεις για να μην μεινεις ανεργος..
Και μετα να σε βγαζει σε αναγκαστικη αδεια ο γλιτσας.
Τον στολισες ομορφα ομως..
Απειρα ρισπεκτ
stamatisx
08/07/2015, 18:32
Σε είδαμε να πετάγεσαι και.... τίποτα... ευτυχώς που φρενάραμε όλοι εγκαίρως...
https://www.youtube.com/watch?v=gwSZzfLVbL4
macdeath_s
08/07/2015, 22:52
Σε είδα να μου πιάνεις την κουβέντα στο φανάρι για το κτήνος. Και το 690 πάντως πανέμορφο είναι (το τελευταίο ωραίο 690 δυστυχώς). Είδα μετά και τον μ@λάκα κουτάκια να τρώει κόκκινο και να μη μασάει να μας κόβει το δρόμο.
amyroukai
09/07/2015, 21:41
Σε είδα GSXR σε κατάσταση απίθανα καλή για τα χρόνια σου. Μπαίνω στο ψαράδικο, ρωτάω "δικό σας το εφτάμιση το W;" Δεν ξέρω εγώ από τέτοια αγόρι μου, τι είναι το W. "Το 750 το πρώτο υδρόψυκτο δεν είναι αυτό;" Ναι το έχω 22 χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΛΟ ΒΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ. "Ένα κιλό σαρδέλλες παρακαλώ"... φρεσκότατες ήταν, θα ξαναπάω.
Δεν σε ειδα,για καλη σου τυχη,που μου μετακινησες τον βασιλια για να παρκαρεις το κωλαμαξο σου.
Μου φρακαρες το disklock στην δαγκανα και αυτο στραβωσε (παλι καλα μονο αυτο)και εφαγα μιση ωρα για να το βγαλω.
Τι διαολο μαγνητη στους μαλακες εχει αυτο το μηχανακι;
CustomBoy
09/07/2015, 22:44
Σε ειδα αφρομαύρε(για να μην θεωρώ ρατσιστής σε καμια περίπτωση) με μερσέντα c180 kompressor με στυλακι-υφακι 50cent κ δίπλα τη γυναικα,να μου πετάγεσαι απο αριστερο στενό επι της Κυψέλης)ανοδο για να μπείς στη λωρίδα...Φυσικά ή απο στοπ ή απο κοκκινο βγήκες,δεν καταφερα να δώ,(μιας και εγω ειχα ΣΙΓΟΥΡΑ πρασινο ,και δεν ετρεχα)
ΣΟΥ ΚΟΡΝΑΡΑ επιθετικά και φρέναρα αποτομα (τα καινουρια ελαστικά τσιριξαν λιγο,ευτυχώς δεν ηταν κατι σοβαρό,γιατι ακομα ειναι στο στρώσιμο)
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΟΟΟ κοιτουσες απο την αλλη.....απο θαυμα σωθηκαμε και σημερα...ΜΑΛΑΚΕΣ...ΖΩΑ...απο τη θολουρα εκεινη τη στιγμή δεν πήρα τις πινακίδες σου να σου ερθει πακετέ κλησάκι στο σπιτι...
Παραπάνω,αλλος ουγκανόβλαχος με ασημι jimmney αναστροφή επι της κυψέλης.....Κατι εχει αυτος ο δρομος καθημερινααα
karellen
10/07/2015, 10:18
Σας βλέπω να κοιτάτε το πωλητήριο στο ΧΤ,να τραβάτε και φωτογραφίες,αλλά τηλέφωνο δεν παίρνετε.
Άντε ρε γιατί θέλω να πάρω άλλο!
Κοίτα μην έρθουν βράδυ να ψωνίσουν :lol:
sapila racing
10/07/2015, 11:36
Σε είδα με το Ζ1000 να σε τρώει στο φαναρι στην Σπ.Λούη.
Δεν σε χάλασε το απογευματινό τσαγακι φαντάζομαι και επειδή μαλλον ακόμα δεν καταλαβες απο που σου ήρθε, οχι δεν ειναι ολα τα Hornet 600. :D
Σε είδα με την ζέστη πάνω στο σκούτερ να τα έχεις πετάξει όλα :eyepop: από πάνω σου και να μην αφήνεις τπτ στην φαντασία αλλά εγώ και όλοι όσοι ακολουθούσαν παραλίγο να φάμε φανταστική σαβούρδα.
Βάλε κάτι πάνω σου κοπελιά, όχι για σένα αλλά για μας τους φουκαριάρηδες.
Nik0s_Dk
10/07/2015, 13:32
Σε είδα τρίβλακα να αλλάζεις επιτοπου από αριστερή σε δεξιά και πάλι αριστερά στην καθοδο της Συγγρού. Σας είδα 3 ζωα στη σειρα να αλλάζεται ταυτόχρονα λωρίδα στην άνοδο της συγγρού πισω από το λεωφορείο που σταμάτησε στη σταση.
Σε είδα φακελακι μισογεματο από τα εβερεστ να σκας στο κρανος μου. Εχε χάρη που δεν κατάλαβα αν ήταν από το μπροστά αυτοκίνητο η τον ζητά που με προσπέρασε. Ανοδο συγγρου . Γενικα κάτι στραβό έιχε σημερα η Συγγρού. 3 φορές την έκανα πανω κατω καθε φορα μια λαλακία γινοτανε..
Σας είδα ολους σημερα στην μοτοπορεια απο Θεσσαλονικη προς Σοχο για την ετησια εκδηλωση του Μοτοσυκλετιστικου Ομιλου Σοχου. Απιστευτος αριθμος συμμετοχων, αψογη οργανωση, συνοδεια αστυνομιας που εκλεισε τους δρομους της Θεσσαλονικης ωστε να διευκολυνει την μετακινηση μας και γενικά μια φοβερη προσπαθεια! Η εκδήλωση επισης αψογη με live μουσικη, κερασμενο καφεδακι στην αφιξη, μπυρες σουβλακια και τα σχετικά εδεσματα αφθονα και Μοτοκαλλιστεία...
Ευχαριστουμε παιδες! Και στην επόμενη πάλι εκει θα ειμαστε!
Ήταν κανεις αλλος απο δω μεσα?
AUFGEBRACHT
12/07/2015, 08:44
Σε είδα ή μάλλον είδα τα φώτα xenon της μοτοσυκλέτας σου να με στραβώνουν σε εγκληματικό βαθμό... κέρδισα όμως το στοίχημα που έβαλα ότι θα είχες TDM (τι άλλο...). Ήμουν στραβωμένος και δεν είδα καλά τη φάτσα σου (γιατί για κράνος ούτε λόγος) αλλά το ζελέ στο μαλλί με κάνει να πιστεύω πως είσαι ο τελειωμένος κάγκουρας με το TDM που έχω πετύχει πολλές φορές στη διαδρομή Κόρινθος-Λουτράκι να κάνει διάφορες μαλακίες μαζεμένες...
Ειδα χτες το μεσημέρι στην κηφησιας r6 με μαυρο πολυεστερικο και gsxr στοκ να κυνηγιούνται. .. και μετα φταινε οι μπάρες...
Pan (dvs)
12/07/2015, 20:26
Οχι μονο σας ειδα.αλλα εχω και αποδειξεις.:D
338471
338472
338473
amyroukai
12/07/2015, 21:11
Είδα τον παράδρομο γεμάτο σταματημένα αυτοκίνητα.
Είδα την εθνική οδό γεμάτη αυτοκίνητα, επίστροφη απο βόρεια.
ου καταισχυνεις το μπάνιο το ιερό.
Ω ξειν, αγγέλλειν Ευρωπαιοις ότι εν παραλια κείμεθα τοις κείνων μνημόνιο αναμενοντες.
Σε ειδα κυριε αστυνομε με την κορουλα σου στο παπακι να περνας με καρακοκκινο την ωρα που σε κοιταγε ολη περιοχη και χωρις κρανος και τα 2 σας...:moutza:
Σας είδα ολους σημερα στην μοτοπορεια απο Θεσσαλονικη προς Σοχο για την ετησια εκδηλωση του Μοτοσυκλετιστικου Ομιλου Σοχου. Απιστευτος αριθμος συμμετοχων, αψογη οργανωση, συνοδεια αστυνομιας που εκλεισε τους δρομους της Θεσσαλονικης ωστε να διευκολυνει την μετακινηση μας και γενικά μια φοβερη προσπαθεια! Η εκδήλωση επισης αψογη με live μουσικη, κερασμενο καφεδακι στην αφιξη, μπυρες σουβλακια και τα σχετικά εδεσματα αφθονα και Μοτοκαλλιστεία...
Ευχαριστουμε παιδες! Και στην επόμενη πάλι εκει θα ειμαστε!
Ήταν κανεις αλλος απο δω μεσα?
και το βιντεο (https://www.facebook.com/mocmotoclub/videos/1451190325186615) που ανέβασε στο fb ο Μ.Ο.C.
Σε ειδα με το σκουρο κοκκινο Honda Deauville στο φαναρι του περιφερειακου Λάρισας χθες βραδυ!
Με ειδες και 'συ και το "πλακωσες" οταν αναψε πρασινο για να ανοιξεις λιγο αποσταση και να μεινεις μπροστα.
Το ιδιο και στο επομενο φαναρι, και στο μεθεπομενο στη διασταυρωση στην οδο Βολου.
Συνεχισες ευθεια εγω εστριψα δεξια....
Κιουρια, με το δερματινακι σου, τα γαντακια σου, τα μποτακια σου και το Backpack.
Παντα ορθια να 'σαι ρε κουκλα και ελπιζω περα απο τα ανοιγματα που δοκιμαζεις με τη μηχανη σου, να σαι καλη και στα στροφιλικια. :a07:
macdeath_s
16/07/2015, 02:25
Σας είδα σήμερα όλους με τα μηχανάκια στην πένα να τραβάτε για τα μέρη τα γνωστά. Το μηχανάκι έξτρα με τετραψήφιο στο ταμείο αλλά κρανάκι πουθενά. Μακάρι όλοι να γυρίσατε με το κεφάλι σας (το κλούβιο) άθικτο.
Όσους σας έτρωγε ο ποπός το μετάνιωσα που ενέδωσα. Με τις υγείες σας όμως :beer:
Σε είδα πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας καβάλα σε XJ6 Diversion με εντουράδικα goggles (άνευ κράνους), διάτρητο μπουφανάκι μηχανής και βερμούδα. Ήθελα να 'ξερα τι σκεφτόσουν...:cry:
roukos_x
16/07/2015, 19:52
σε ειδα κυριουλη να παλευεις να κανεις κατι στην μηχανη σου.. εκανα αναστροφη κ σε πλησιασα.
-ολα καλα;
-την σηκωσα, την σηκωσα...
ειπες λαχανιασμενος...κ με αφησες να φυγω.
κ εμενα του ηλιθιου δεν μου εκοψε να σου φερω ενα μπουκαλι νερο να πιεις.. στεναχωρεθηκα. ελπιζω να εισαι καλα κ να προσεχεις..
Μας ειδα να βολταρουμε νυχτα την μιση αττικη...old school style με τις γριες....
Ξερος αεροψυκτος στακατος ηχος παντου κ τελος βρωμικο στο κεντρο....
Παμε τωρα την συνεχεια....
Συνολο 3300 κυβικα....
Σας ειδα στη Λάρισα αρχη Βενιζέλου, στη διαβαση πεζων μετα το φαναρι ζευγος με το μωρο στο καροτσακι να περιμενετε.
Εκοψα και σας εκανα νοημα με σινιαλο και με το χερι να περασετε απεναντι.
"Εισαι ωραιος" ειπες με τον καλυτερο τονο της φωνης που μπορουσες να 'χεις.
Αν ηταν ολοι οι πεζοι σαν εσενα και ολοι οι οδηγοι με αυτη τη νοοτροπια θα κυκλοφορουσαμε τις βραδινες βολτες μας ΤΕΛΕΙΩΣ ξεγνοιαστα.
Να σας ζησει η μικρη btw.
amyroukai
17/07/2015, 15:06
Σας είδα, μια αθιγγανη (μαλλον παρέα με τους "άρχοντα μου να σου δείξω ενα οκλει να πάθεις με την τιμή; ) και έναν πιο μεθυσμένο δεν πάει Πολωνό να συζητάτε πολιτικά... Γιατί δεν πας στην Πολωνία ρε; Θα τρως εσύ και τα δικά μου παιδιά θα πεινάνε; Αλλά έτσι ειναι... Κανονικά πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Αλλά που στην Ελλάδα; Ολοι ρουφιάνο ηταν πάντα.
ο ντιρλας ευτυχώς συνέχισε να κοιτάει θηλυκά και να φωνάζει "ε, κουρβα" σε όποια του άρεσε. Κουρβα ίσον πουτανα...
Σε είδα να μαζεύεις το TDM (και τα σπασμένα πλαστικά) που στο 'ριξε ο αέρας... :mad:
congate7
17/07/2015, 18:27
Σε είδα να μου κάνεις :a013: αλλά πάνω στη στροφή και έτσι όπως ήμουν κατάλαβες και εσύ ότι δε μπορούσα να κάνω κάτι.
:wave2: από εδώ
Σε ειδα κοπελια με το cbr σου προβλεπωμενη...μπραβο!;)
AUFGEBRACHT
17/07/2015, 23:42
Σε είδα ανεγκέφαλε καργιόλη με το άσπρο megascooter στην Κόρινθο να πηγαίνεις ανάποδα σε κεντρικό μονόδρομο, έπρεπε ρε να μη σε λυπηθώ και να μην κάνω στην άκρη αλλά να έπεφτα πάνω σου, κάτι τέτοιοι σαν εσένα είναι βάρος στην κοινωνία...ψόφο τιποτένιε, ελπίζω την επόμενη φορά να μη σταθείς τυχερός!!!
spyrakos35
18/07/2015, 09:08
Βγηκα χτες βραδυ βολτουλα για την αποφορτιση μου.....
Σας ειδα απειρους μαλακες να με αναγκαζετε να μου λεω “γυρνα τωρα σπιτι οσο ακομη δεν εχει συμβει κατι".....
Σε είδα μικρέ με το ktm990 να θές παιχνίδια & να είσαι χωρίς κράνος με βερμουδα& σαγιοναρα...:confused:
Σε είδα και σένα,ξάπλα στην Κηφησιας στο ύψος της Πανόρμου.....παλι χωρίς κράνος με βερμουδα& σαγιονάρες...μες τα αίματα...πιστευω να την γλυτωσες...
amyroukai
19/07/2015, 01:08
Σε ειδα ασπρομαλλη μαλακοπιτουρα με το σουμπαρου μεγκαSUV να αρνείσαι να ανέβεις πάνω από 30χλμ και όταν πήγα να σε περάσω πήγες να με κλείσεις πανω σε παρκαρισμένα και έκανες και κωλοδαχτυλο. Φιστινγκ ήθελες να στρώσεις αλλά φοβάμαι μην το γουστάρεις κιόλας.
Αχχ και τι δεν ειδα στην επιστροφη απο χαλκιδικη..
Κρανος τσοφλι παντου αυτο που φορουσαν οι γερμανοι στον πολεμο καβαλα στις μπεμβε.
Να βγενουν με οσα απο παραδρομους στο κεντρικο χωρις να σταματανε.
Παραβιαση της ΛΕΑ οι κλασικ πλεον τυποι με το φλας ανοιχτο σε στυλ οπου να ναι μπενω και εγω με εσας μαγκες.
Σε ειδα και εσενα αρχοντα σοσρτσακι,αμανικο, κρανος οτι ναναι αφρικα τουιν και τα ποδια τεντα πανω στα καγκελα της αφρικα λες και οδηγουσες χαρλει στην νεα ορλεανη ελεος.
amyroukai
19/07/2015, 21:24
πήγα σήμερα και εγώ σε χλιδατη παραλία τρομάρα μου...
Σας είδα με το μυκονιάτικο το στιλ, φουλ της ποζεριάς. Σε είδα ρε τυπε με το R80 το "μάχιμο" με την προβλεπόμενη πατινα του χρόνου και του νησιωτικού αντβεντσουρ σπιριτ. Εννοείται ακρανωτος μαγιώ κλπ, την έκφραση με την σουφρωμενη μύτη σαν κάτι να βρωμάει, αξεσουάρ τουρατεκ;
Σε ειδα και σε χάρηκα εσένα κοριτσάκι απροσδιόριστης προεφηβικης ηλικίας να ρωτάς τη μαμά "δεν σε πειράζει αν παρω και εγώ μηχανή, Ε;" Κράνος ελπίζω να μάθεις να φοράς.
Σε ειδα κωλοχαραμαδρα που ξεπροβαλλες σαν τον ηλιο αναμεσα απο τα ομιχλωδη βουνα καθως η φουστα/παρεο η οτι ηταν...ανεμιζε στα 120χλμ/ω.
Ωραια η αποφαση σου να επιστρεψεις απο μπανιο με τον καλο σου φορωντας μονο κρανη και σακιδιο πλατης.
Βιαζομουν αλλιως θα σε χαζευα κι αλλο... 0% λιπαρα. :uplate:
congate7
19/07/2015, 21:37
Σε είδα μ@λ@κ@ φορτηγατζή να κάνω κίνηση να σε περάσω και να βγαίνεις στο αντίθετο ρεύμα για να με κλείσεις. :a36: ήταν όλο δικό σου.
Σας είδα γενικώς να βολτάρετε και ας φύσαγε τόσο :a013:
Σε είδα (και σ' ένοιωσα) γ@μώσφηγκα να μου τη χώνεις στο σαγόνι πρωί πρωί.
Τι κατάλαβες ήθελε να 'ξερα??
Τώρα εσύ έχεις πάει να συναντήσεις τους προγόνους σου κι εγώ μοιάζω με τον ποπάϋ γμτ
spyrakos35
20/07/2015, 08:35
σε είδα bandit 600 που αν κρίνω από τα έξτρα φωτα ήθελες να είσαι τζι-ες
:cry:
notakos600
20/07/2015, 08:58
Σε είδα όπως κάθε μέρα με το CRF450 motard και μου έφτιαξες (πάλι) τη μέρα.
Σας είδα χθες, όλους όσους είδα, στην Πατρών-Αθηνών (και σένα σε είδα "εθνική" και άστα να πάνε) κι έφριξα... Καλά στερνά...
GIXXERAKIAS
20/07/2015, 11:03
Σε είδα να με προσπερνάς στα Παραδείσια με το κοκκινο Cb500x (νομίζω δαύτο ήταν) και μετά σε ξαναείδα με την/τον συνοδηγό δίπλα και εσύ επάνω να σπρώχνεις,δυστηχώς μέχρι να σκεφτώ να πατήσω φρένο με το αμάξι ήμουν ήδη πολλά μέτρα μακρυά να σας δώσω λίγο νεράκι κάτιτις και με το αμάξι τίγκα στα πράγματα με το μωρό πίσω δεν μπορούσα να ρισκάρω να περιμένω στην άκρη.Ευτυχώς τα ΣΕΑ Νεστάνης ήταν κοντά από εκεί και μάλλον εκει θα πήγατε να ξεκουραστείτε.
Σε έχω δει κανα 2 φορές Σοφιανε (καίσαρα) Λιοσίων 9 παρά το πρωί αλλά είσαι στο αντίθετο κ πας γαμιώντας.
Με τη βυσσινί μπέμπα σου και τη σκατοφατσά σου που φαίνεται από το τζετ κρανάκι σου :lol:
amyroukai
20/07/2015, 13:15
Σε είδα ψιλοκατεστραμμένε και ελαφρώς τρακαρισμένε "στρατηγέ Λη" φορτωμένο στην οδική να σε πηγαίνει προς τα βόρεια. Κάποιος χίπστερ θα σε αναστηλώσει στην ένδοξη τηλεοπτική σου μορφή σύντομα φαντάζομαι, φουσκώνοντας σαν το παγώνι διότι η σημαία του Αμερικάνικου νότου είναι πλέον διπλά καλτίλα μετά την σχετική υποστολή.