View Full Version : Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ
lleonidas
22/11/2019, 15:21
Samsung είναι, όχι Honda :D
George_Sp
22/11/2019, 15:28
Έχω ένα laptop Samsung εδώ και 5-6 χρόνια...τις τελευταίες βδομάδες η μπαταρία διαρκεί με το ζόρι 20-25 λεπτά και θέλω να αγοράσω μια καινούρια.
Αυτή που φοράει τώρα είναι η γνήσια και τα mAh της είναι 4.400. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μια μπαταρία 6.600mAh για να πετύχω καλύτερη αυτονομία.Υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει κάποιου είδους πρόβλημα στη λειτουργία του laptop;
Αν είναι γνήσια η 6600 θα έχει ψιλοαπαγορευτικό κόστος. Αν είναι no name απλά θα σου δίνει όσο χρόνο θα σου δινε και η γνήσια 4400. Πολλές φορές λένε 6600 και τα πραγματικά είναι στο 60%.
Αν οικονομικά μπορείς να πας στη γνήσια ξαναπάρε γνήσια.
Πρόβλημα πάντως και να βάλεις τη μεγαλύτερη δε θα παίξει. Ίσως να εξέχει γιατί θα είναι πιο χοντρή και μπορεί το λάπτοπ να μη στέκεται όπως θα πρεπε.
lleonidas
22/11/2019, 15:42
Τη γνήσια μπαταρία δεν ξέρω καν αν μπορώ να τη βρω! Και για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα, το laptop είναι Samsung NP300E5C-S03GR.
Το product id της αυθεντικής μπαταρίας είναι AA-PB9NC6B με DC 11.1 V.
Αν τελικά πάρω κάποια στα 4.400mAh, σκεφτόμουν κάτι τέτοιο (https://www.battery24.gr/product/mpataria-laptop-samsung-q318-series-r580-series-r780-series-type-aa-pb9nc6b-11-1v-6600mah-li-ion-n9r510-p/) ή κάτι τέτοιο (https://www.ebay.com/itm/battery-for-samsung-NP350V5C-NP350E7C-NP300E5A-NP300E5C-NP270E5E-AA-PB9NC6B/222652491392?hash=item33d71f6680:g:MQEAAOSwYkBZw9BQ#rwid) από ebay.
Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, το συζητάμε :)
George_Sp
22/11/2019, 15:52
Οι μισές μπαταρίες του ebay είναι μάπα. Καλύτερα σε έναν δήσιο να πάρεις μια τουλάχιστον πιο ποιοτική με κάνα iso επάνω της.
https://www.batteries.gr/gr/samsung-np-r460-4400mah.html
Οι μισές μπαταρίες του ebay είναι μάπα. Καλύτερα σε έναν δήσιο να πάρεις μια τουλάχιστον πιο ποιοτική με κάνα iso επάνω της.
https://www.batteries.gr/gr/samsung-np-r460-4400mah.html
Απο εκεί πήρα για λαπτοπ που δουλεύει σπάνια στη μπαταρία και δεν χρειαζόταν να δώσω τριπλάσια χρήματα για τη γνήσια.
Γνήσια 3000mAh αυτονομία 6++ ώρες
βαττεριεσ.γρ 2200mAh αυτονομία 2μιση ώρες με το ζόρι
Για τα χρήματα είναι μια χαρά η αυτονομία αλλά για τα χαρακτηριστικά όχι.
Παρεμπιπτόντως άνοιξα σήμερα τη γνήσια γιατί μου έβγαζε ότι έχει χαλάσει το ένα στοιχείο να το αλλάξω και τελικά όλα τα στοιχεία είναι μια χαρά με μπόλικη χωρητικότητα κιόλας ακόμα,
αλλά είχε αρπάξει λίγο ένα τσιπάκι στην πλακέτα. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Κράτησα τα samsung στοιχεία και τα υπόλοιπα σκουπίδια.
lleonidas
22/11/2019, 18:52
Μπορώ να βρω κάπου να αγοράσω τη γνήσια της Samsung;
Δεν έχω πετύχει κάτι όσο το έψαξα διαδικτυακά.
Τιμούλα για την κασέτα των οπτικών είναι πολύ παραπάνω 500κάτι. Με ταχύτητες τι ακριβώς εννοείς, αναλόγως τι BASE του Ethernet περνάς στο Layer2. Για καλωδίωση είναι και τα δύο δεν ξέρω αν το κτλβες :)
Το έβλεπα από κινητό, ναι κατάλαβα ότι είναι για καλωδίωση αλλά δεν είδα ότι είναι για οπτική. Την τιμή που ανέφερα την είδα στο ebay
Vstrommer71
23/11/2019, 10:48
Το έβλεπα από κινητό, ναι κατάλαβα ότι είναι για καλωδίωση αλλά δεν είδα ότι είναι για οπτική. Την τιμή που ανέφερα την είδα στο ebay
Να τα δώ αυτά σε ελληνικό datacenter κι ας αποθάνω.Μόλις ακούσουν τέτοιες τιμές,τα στέλνουν στο λογιστήριο και λένε λυπούμαστε δεν βγάζουμε κονδύλι για να έχετε τακτοποιημένη την καλωδίωσή σας.Αφήστε τις μακαρονάδες,που είναι και τζάμπα.Κέσκεσέ Panduit?:lol:
macdeath_s
27/11/2019, 22:26
το ένα είναι fiber LC σε MTP kai το άλλο CAT6A RJ45 απλά έχει αυτό τον ψεύτικο κονένκτορα.
Γενικά την ταχύτητα την ορίζει το πρωτόκολο και όχι το καλώδιο, δλδ η ίδια οπτική ίνα μπορεί να παίξει Gigabit και 10G. :beer:
το ένα είναι fiber LC σε MTP kai το άλλο CAT6A RJ45 απλά έχει αυτό τον ψεύτικο κονένκτορα.
Γενικά την ταχύτητα την ορίζει το πρωτόκολο και όχι το καλώδιο, δλδ η ίδια οπτική ίνα μπορεί να παίξει Gigabit και 10G. :beer:
Ρε συ σου είπα από κινητό το έβλεπα και νόμιζα ότι ήταν κάποιο καλό εθερνετ τύπου σπλιτερ. Γι αυτό και ρώτησα για ταχύτητα
Vstrommer71
28/11/2019, 08:22
Ο μέσος χρήστης του forum αισθάνεται μπερδεμένος στην τοποθεσία moto.gr
Μπορεί να νομίζει ότι μιλάμε για φυτοφάρμακα:lol:
macdeath_s
28/11/2019, 15:59
Ο μέσος χρήστης του forum αισθάνεται μπερδεμένος στην τοποθεσία moto.gr
Μπορεί να νομίζει ότι μιλάμε για φυτοφάρμακα:lol:
Φυτοφάρμακα τρώμε όμως :p
Καιρό είχα να ποστάρω αλλά ήθελα να μοιραστώ το innovation μαζί σας. Στην εποχή μου δεν είχαμε τέτοια :p Το RJ45 παίζει με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Τέρμα το χάος στα switches
412922
Μεγειές.. Άσε και είχα πάει πριν μερικές μέρες σε σχετικό συνέδριο για datacenters και μου τρεχανε τα σαλια με μερικές απο τις νέες λυσεις που παρουσιάζανε.
Manalishi
30/01/2020, 17:45
Ερώτηση:
Εκτός απο το office pc, έχω το private laptop στο γραφείο. Στο λαπτοπ έχω εγκατεστημένο το Cyberghost, ενα VPN client. Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο Wifi του γραφείου με αυτό? Όποτε προσπαθώ να το εκκινήσω, βγάζει ένα error message που λέει οτι δεν μπορεί να κανει launch CyberGhost 7...
Καταλαβαίνω οτι κάτι εχουν κάνει με το Wifi για να χρησιμοποιούν οι χρήστες VPN αλλά οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές για το υπερ"πηδήσω" (και αυτό και αυτούς που το έβαλαν) αυτό το εμπόδιο..
Vstrommer71
30/01/2020, 17:59
Ερώτηση:
Εκτός απο το office pc, έχω το private laptop στο γραφείο. Στο λαπτοπ έχω εγκατεστημένο το Cyberghost, ενα VPN client. Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο Wifi του γραφείου με αυτό? Όποτε προσπαθώ να το εκκινήσω, βγάζει ένα error message που λέει οτι δεν μπορεί να κανει launch CyberGhost 7...
Καταλαβαίνω οτι κάτι εχουν κάνει με το Wifi για να χρησιμοποιούν οι χρήστες VPN αλλά οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές για το υπερ"πηδήσω" (και αυτό και αυτούς που το έβαλαν) αυτό το εμπόδιο..
Πολύ πιθανό το firewall του εταιρικού δικτύου σας κόβει τις πόρτες του VPN.Eάν η εφαρμογή είναι ΟΚ για την εταιρία(που συνήθως δεν είναι και για λόγους ασφαλείας κλείνουνε γενικά πόρτες πρόσβασης) μπορείς να το συζητήσεις με τον ΙΤ σας.
Για να στο εξηγήσω λίγο περισσότερο εσύ συνδέεσαι στο ασύρματο,αλλά όλες οι συσκευές για να δούνε τον έξω κόσμο πρέπει να περάσουν από τον router-firewall.Εκεί λοιπόν το VPN σου τρώει πόρτα.
(ΥΓ Τα Danske με εκνευρίζουν αφάνταστα)
Grafton 505
04/04/2020, 12:32
Σε win XP sp3 αυτό είναι λογικό ( μιας και σταμάτησε η υποστήριξη τους) ή κάτι πρέπει να αλλάξω;
417172
Σε win XP sp3 αυτό είναι λογικό ( μιας και σταμάτησε η υποστήριξη τους) ή κάτι πρέπει να αλλάξω;
Είναι αναμενόμενο να αντιμετωπίζεις προβλήματα συμβατότητας με τα Windows XP και τις υποστηριζόμενες εκδόσεις browser. Καλό είναι να αναβαθμίσεις σε Windows 10. Αντίστοιχα προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα επόμενα χρόνια και στα Windows 7.
Παρόλα αυτά, μπορείς να δώσεις μία παράταση, εγκαθιστώντας Firefox ή άλλον browser, εκτός του Chrome. Δες μήπως σε βοηθάει αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=rHdNMoVDzEY) ως προς τις ρυθμίσεις του Chrome.
Πάντως, θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα την αναβάθμιση του λειτουργικού σου συστήματος, διότι είσαι εκτεθειμένος με λειτουργικό σύστημα 19 ετών, που δεν υποστηρίζεται. Απ' ό,τι βλέπω, δεν τρέχει κάποιο antivirus στο system tray.
Δοκίμασε με άλλο browser , πχ brave. Αν και πίσω όλοι τη μηχανή του Chrome χρησιμοποιούν, εκτός τον Firefox..
Grafton 505
04/04/2020, 12:58
Είναι αναμενόμενο να αντιμετωπίζεις προβλήματα συμβατότητας με τα Windows XP και τις υποστηριζόμενες εκδόσεις browser. Καλό είναι να αναβαθμίσεις σε Windows 10. Αντίστοιχα προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα επόμενα χρόνια και στα Windows 7.
Παρόλα αυτά, μπορείς να δώσεις μία παράταση, εγκαθιστώντας Firefox ή άλλον browser, εκτός του Chrome. Δες μήπως σε βοηθάει αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=rHdNMoVDzEY) ως προς τις ρυθμίσεις του Chrome.
Πάντως, θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα την αναβάθμιση του λειτουργικού σου συστήματος, διότι είσαι εκτεθειμένος με λειτουργικό σύστημα 19 ετών, που δεν υποστηρίζεται. Απ' ό,τι βλέπω, δεν τρέχει κάποιο antivirus στο system tray.
Δοκίμασε με άλλο browser , πχ brave. Αν και πίσω όλοι τη μηχανή του Chrome χρησιμοποιούν, εκτός τον Firefox..
Ευχαριστώ.
Τον υπολογιστή αυτόν τον χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα. Είναι βολικός και γρήγορος. Αγορές και προσωπικά αρχεία βρίσκονται σε λάπτοπ με win 10.
:beer:
Vstrommer71
04/04/2020, 13:52
Ευχαριστώ.
Τον υπολογιστή αυτόν τον χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα. Είναι βολικός και γρήγορος. Αγορές και προσωπικά αρχεία βρίσκονται σε λάπτοπ με win 10.
Τουλάχιστον βάλτου ένα αξιοπρεπές antivirus και συνέχισε να τον χρησιμοποιείς,τα XP παραμένουν αγαπημένα.Σταθερά,άθραυστα και δοκιμασμένα.Σιγά σιγά χάνουν υποστήριξη από νέα υλικά και συσκευές αλλά κλάϊνμάϊν.Άμα είναι μόνο απλή χρήση το PC.
Ki o Firefox επίσημα έχει σταματήσει την υποστήριξη για ΧΡ αλλά μέχρι ώρας δουλεύει γενικά.Οπότε δώστου μια ευκαιρία και δοκίμασέ τον αν δουλέψει και σου ανοίξει την σελίδα που θές.
Αν τον θες μόνο για browsing, βάζεις ένα λινουξάκι και καθάρισες.
gior-gos
04/04/2020, 15:05
Κατέβασε τον Firefox esr
Grafton 505
04/04/2020, 16:39
Τουλάχιστον βάλτου ένα αξιοπρεπές antivirus και συνέχισε να τον χρησιμοποιείς,τα XP παραμένουν αγαπημένα.Σταθερά,άθραυστα και δοκιμασμένα.Σιγά σιγά χάνουν υποστήριξη από νέα υλικά και συσκευές αλλά κλάϊνμάϊν.Άμα είναι μόνο απλή χρήση το PC.
Ki o Firefox επίσημα έχει σταματήσει την υποστήριξη για ΧΡ αλλά μέχρι ώρας δουλεύει γενικά.Οπότε δώστου μια ευκαιρία και δοκίμασέ τον αν δουλέψει και σου ανοίξει την σελίδα που θές.
Κατέβασε τον Firefox esr
To Firefox το είχα και δεν λειτουργούσε καλά, γι΄αυτό και έβαλα το chrome. Το firefox ESR τι είναι ;
Όσο για το antivirus, δεν κατεβάζω τίποτα γι' αυτό και δεν έχω.
Αν τον θες μόνο για browsing, βάζεις ένα λινουξάκι και καθάρισες.
Δεν έχω ασχοληθεί με λίνουξ και δεν το ξέρω το σύστημα. Μια ζωή win χρησιμοποιούσα.
gior-gos
04/04/2020, 17:13
Το firefox ESR τι είναι;
Είναι ο Firefox browser σε έκδοση που δουλεύει στα xp.
karellen
04/04/2020, 17:23
Όσο για το antivirus, δεν κατεβάζω τίποτα γι' αυτό και δεν έχω.
Αυτό δεν είναι σωστό,μπορείς να κολλήσεις ιό και με άλλους τρόπους.
Ενεργοποίησε ένα Panda cloud που είναι ελαφρύ και τρέχει στο παρασκήνιο.
Grafton 505
04/04/2020, 18:21
Είναι ο Firefox browser σε έκδοση που δουλεύει στα xp.
Ok
Ok Ok (στο τετράγωνο)
ειμαι σχεδον δεκα χρονια χωρις antivirus και δεν εχω κολλησει ιο ποτε :)
Το ξέρει αυτό ο Τσιόδρας;;;;;;;;;;;;;
AUFGEBRACHT
04/04/2020, 19:18
Κλασσική ατάκα φίλου, επόμενη ατάκα το "τους ιούς τους φτιάχνουν οι εταιρείες antivirus", αλλά κάθε χρόνο χρειάζεται να κάνει τουλάχιστον μια φορά format και απορεί ακόμα γτ...
(όχι ότι αμφισβητώ πως όντως δεν έχεις κολλήσει ιό, μην παρεξηγηθώ, απλά λόγω της ατάκας και μόνο...)
Σώθηκε
Γνώμη μου, το καλύτερο antivirus για home use, είναι πλέον η πλατφόρμα των Windows 10, Windows Security. Και σίγουρα να μη τα γυρεύει ο κώλος μας , ιδιαίτερα με διάφορα cracks από σπασμένα software.
AUFGEBRACHT
04/04/2020, 19:48
Σώθηκε
Από το τίποτα... καλύτερα ένα κράνος Safebet από το να είσαι ακράνωτος...
AUFGEBRACHT
04/04/2020, 19:51
Και σίγουρα να μη τα γυρεύει ο κώλος μας , ιδιαίτερα με διάφορα cracks από σπασμένα software.
Φοβερή "έξυπνη κίνηση" που κάνουν μερικοί, σαν να λέμε αγόρασε κάποιος από έναν άγνωστο μιας πόρτα ασφαλείας για το σπίτι του σε τιμή ασφαλείας, αλλά αυτός που του την πούλησε έχει μερικά αντικλείδια...
Κλασσική ατάκα φίλου, επόμενη ατάκα το "τους ιούς τους φτιάχνουν οι εταιρείες antivirus", αλλά κάθε χρόνο χρειάζεται να κάνει τουλάχιστον μια φορά format και απορεί ακόμα γτ...
(όχι ότι αμφισβητώ πως όντως δεν έχεις κολλήσει ιό, μην παρεξηγηθώ, απλά λόγω της ατάκας και μόνο...)
σαφως και δεν εννοουσα αυτο (οτι οι εταιρειες φτιαχνουν τους ιους)
το γεγονος οτι δεν εχω antivirus και δεν εχω πιασει ποτε ιο και δεν εχω κανει και ποτε φορματ οφειλεται στον προσεκτικο τροπο χρησης,στο ειδος των site που μπαινω κτλ
Vstrommer71
04/04/2020, 20:10
Γνώμη μου, το καλύτερο antivirus για home use, είναι πλέον η πλατφόρμα των Windows 10, Windows Security. Και σίγουρα να μη τα γυρεύει ο κώλος μας , ιδιαίτερα με διάφορα cracks από σπασμένα software.
Στα ΧΡ δεν παίζει πλέον ούτε εγκαθίσταται το αντίστοιχο essentials.Αλλιώς ήταν μια καλή λύση.
σαφως και δεν εννοουσα αυτο (οτι οι εταιρειες φτιαχνουν τους ιους)
το γεγονος οτι δεν εχω antivirus και δεν εχω πιασει ποτε ιο και δεν εχω κανει και ποτε φορματ οφειλεται στον προσεκτικο τροπο χρησης,στο ειδος των site που μπαινω κτλ
Κανένα bitcoin miner μου φαίνεται απίθανο να μην το έχεις τσιμπήσει περιστασιακά, αλλά όντως η κατάσταση με τους ιούς έχει βελτιωθεί και αν είσαι προσεκτικός έχεις λίγα προβλήματα (αλλά όχι καθόλου)
Δεν έχω ασχοληθεί με λίνουξ και δεν το ξέρω το σύστημα. Μια ζωή win χρησιμοποιούσα.
Δε χρειάζεται περισσότερες γνώσεις από αυτές που έχεις ήδη, για απλό σερφάρισμα. Και ξενοιάζεις για τα επόμενα 5 χρόνια, με ένα ελαφρύ distro.
Μου θυμίζεις τα forum υπολογιστών. Σε κάθε πρόβλημα λένε "βάλε linux", όπως εδώ καλή ώρα λένε "πάρε KLE". :lol:
Μπα, εγώ δεν είμαι λινουξάς. Win χρησιμοποιώ παντού. Αλλά αν είχα παλιό σύστημα, μόνο για browsing, θα έβαζα linux (όπως έχω κάνει σε παλιό λάπτοπ γνωστού χρήστη).
Πλέον τα πιο δημοφιλή distros σαν win είναι, με gui και τα πάντα. Πάνε οι εποχές που απευθυνόταν (το linux) αποκλειστικά σε power users.
Φυσικά, μια πρόταση έκανα. Στο χέρι του είναι να το ψάξει, αν τον ενδιαφέρουν εναλλακτικές.
Αν και με το linux έχω λίγο love-hate σχέση, ο Πλιτς έχει γενικά δίκιο. Έχω βάλει εδώ και χρόνια Lubuntu στην καφετιέρα που εκτελεί χρέη λάπτοπ για τους γονείς μου, για browsing και gmail. Πάει σφαίρα και σπάνια έχουν πρόβλημα (που δε θα είχαν και με Win).
Grafton 505
05/04/2020, 11:10
Nostradamus
08/04/2020, 20:29
Ερώτηση. Ψάχνω για οικονομικό refurbished laptop για εφήβους.
Κοινώς τα βασικά office και ότι κάνουν τώρα με την εξ αποστάσεως μάθηση (ο Θεός να μας φυλάει) και φυσικά γενικό σερφαρισμα, YouTube, social κτλ.
Έχουμε πρόταση είτε σε συγκεκριμένο μηχανάκι, "πάρτο τώρα και ούτε του παπά μην το πεις" η κατάστημα αξιόπιστο? Για άμεση αγορά πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας
. Πληροφορίες με pm
Vstrommer71
08/04/2020, 20:47
Κάτι σε Thinkpad από Lenovo αβλεπί.Μακριά από HP.
Απλές κατευθύνσεις.
Πληροφοριακά για τυχόν ενδιαφερόμενους παίζουν σε σχετικά καλές τιμές Macbook 13 Mid 2012 ανακατασκευασμένα με Μ CPU(την καλή έκδοση)
Περιμένω ένα τέτοιο για να ασχοληθώ λίγο εκπαιδευτικά με MacOS.Όταν παραλάβω θα σας πω.
Ερώτηση. Ψάχνω για οικονομικό refurbished laptop για εφήβους.
Κοινώς τα βασικά office και ότι κάνουν τώρα με την εξ αποστάσεως μάθηση (ο Θεός να μας φυλάει) και φυσικά γενικό σερφαρισμα, YouTube, social κτλ.
Έχουμε πρόταση είτε σε συγκεκριμένο μηχανάκι, "πάρτο τώρα και ούτε του παπά μην το πεις" η κατάστημα αξιόπιστο? Για άμεση αγορά πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας
. Πληροφορίες με pm
Thinkpad, αλλά παλαιότερης γενιάς, με επεξεργαστή Μ, όχι U.
Vstrommer71
10/04/2020, 11:56
Thinkpad, αλλά παλαιότερης γενιάς, με επεξεργαστή Μ, όχι U.
Μεγάλη διαφορά.Το ταπεινό Χ230 με i5 3210M πέταγε κυριολεκτικά,ακόμη και με τον άθλιο δίσκο που είχε επάνω.Κοντράρει στα ίσα το Χ260 που πήρα γιατί το έκαψα το 230 με νερό που έπεσε πάνω.Μόνο μειονέκτημα εννοείται η διάρκεια της μπαταρίας,γιατι αν το δουλέψεις λίγο,το 2ωρο το βγάζει οριακά.Το 260 άνετα 7 ώρες με την μικρή μπαταρία.
Εκείνη η σειρά των Thinkpad,το καλύτερο value for money ever
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/04/2020, 22:17
Καλησπέρα. Έχω το σαμσουνκ Α10.Μπορώ να κατεβάζω Ταινίες και να βλέπω στο κινητό μου. Πώς μπορώ να τής βλέπω τηλεόραση?Δεν είναι σμαρτ. Συνδέω το κινητό με τη τηλεόραση αλλά δε μου το διαβάζει. Ίσως μια card reader?Η κάτι άλλο?Έχει κάνει κάποιος καμία πατέντα.?
Παίρνεις google Chromecast ή κάτι ανάλογο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/04/2020, 10:35
Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Το παράγγειλα κιόλας.
https://www.skroutz.gr/s/16610141/Google-Chromecast-3rd-Generation.html
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο διαμάντι.
Το αυτό ακριβώς. Έχω πάρει στην μάνα μου, βλέπει νετφιλιξ μέσω του τάμπλετ που της έχω δώσει και τέτοιες μέρες έχει αποδειχτεί ανεκτίμητο.... Κόστος κανένα 30 περίπου αλλά άντε να παραγγέλνεις τώρα γιατί μαγαζιά δεν...
Μια άλλη λύση αλλά πιο ακριβή ( να έχει μνήμη της προκοπής ) είναι τα Αndroid Tv Box.
Εκεί δεν κάνεις screen mirror ή βλέπεις netflix π.χ μέσω κινητού αλλά σου κάνει κανονικά την τηλεόραση smart.
Από κίνα βέβαια τα βρίσκεις σε καλύτερη τιμή
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/04/2020, 23:29
Μια άλλη λύση αλλά πιο ακριβή ( να έχει μνήμη της προκοπής ) είναι τα Αndroid Tv Box.
Εκεί δεν κάνεις screen mirror ή βλέπεις netflix π.χ μέσω κινητού αλλά σου κάνει κανονικά την τηλεόραση smart.
Με ενδιέφερε και το screen mirror για να βλέπω βίντεο από το κινητό.
DoctoR_k6
13/04/2020, 00:44
Παίρνεις αυτό (https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html?from=autocomplete&o=mi+box+s) που έχει ενσωματωμένο Chromecast plus σου κάνει την τηλεόραση σού smart. Netflix, YouTube, prime video επίσημα κ ότι άλλη εφαρμογή θέλεις.
Το έβαλα στους δικούς μου κ έχουν βρει την υγεία τούς.
Αν ψάχτεις βλέπεις κ ταινίες μέσω codi (θέλει λίγο δουλίτσα αυτό αλλά το έχεις).
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/04/2020, 04:36
Παίρνεις αυτό (https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html?from=autocomplete&o=mi+box+s) που έχει ενσωματωμένο Chromecast plus σου κάνει την τηλεόραση σού smart. Netflix, YouTube, prime video επίσημα κ ότι άλλη εφαρμογή θέλεις.
Το έβαλα στους δικούς μου κ έχουν βρει την υγεία τούς.
Αν ψάχτεις βλέπεις κ ταινίες μέσω codi (θέλει λίγο δουλίτσα αυτό αλλά το έχεις).
Αγόρασα το από πάνω που έβαλα. Ευχαριστώ.
Εν τω μεταξύ, κοιτώντας τα υπόλοιπα ανάλογα μηχανάκια έχει κάποια που κοστίζουν 300 και βάλε ευρώ... Πιο ακριβά δηλαδή από το να πάρεις κατευθείαν σμαρτ τηλεόραση :lol: έχουν κάποιο νόημα που δεν πάνω, αυτά;
DoctoR_k6
13/04/2020, 09:43
Αγόρασα το από πάνω που έβαλα. Ευχαριστώ.
Ωραιος.
Εν τω μεταξύ, κοιτώντας τα υπόλοιπα ανάλογα μηχανάκια έχει κάποια που κοστίζουν 300 και βάλε ευρώ... Πιο ακριβά δηλαδή από το να πάρεις κατευθείαν σμαρτ τηλεόραση :lol: έχουν κάποιο νόημα που δεν πάνω, αυτά;
Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα.
Αν δεις αυτο που προτεινα στον Παπασουζα (ακριβως απο πανω)δεν το λες ακριβο γι αυτα που κανει.
Κ ειδικα οταν κανεις sideload εφαρμογες android...κατι cosmote tv κ nova τα τρεχει νερο.
Ε τα πιο ακριβά μάλλον έχουν καλύτερο wifi,υποδοχές ethernet για καλώδιο,λογικά θα παίζουν ταινίες 4κ από εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς να κολλάνε,cpu της Intel,windows ,Dolby Atmos για Home Cinema και δεν ξέρω τι άλλο.
Αν αξίζει;δεν ξέρω.
Διαβάζοντας τα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσα πάνω σε αυτό (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=94217&Itemid=2432&lang=). Προφανής η αυτόματη μετάφραση χαμηλής ποιότητας.
karellen
02/05/2020, 15:12
Διαβάζοντας τα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσα πάνω σε αυτό (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=94217&Itemid=2432&lang=). Προφανής η αυτόματη μετάφραση χαμηλής ποιότητας.
Πολύ μου άρεσε η μετάφραση του greetings.
Vstrommer71
02/05/2020, 15:52
Πήγαινε στο gov.gr και κάνε αίτηση παραπάνων.Ακολουθεί αντίστοιχο υπόδειγμα.
417933
417933
Σοβαρα τώρα; :uplate:
:cry::cry::bawl::bawl: Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει....... :moutza::moutza:
Vstrommer71
03/05/2020, 15:17
Σοβαρα τώρα; :uplate:
:cry::cry::bawl::bawl: Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει....... :moutza::moutza:
Τι δεν καταλαβαίνεις?Το λέει καθαρότατα:
"Άδεια ειδικού σχολπούνα συμπληρωματικάδιαέων"
Αγράμματος είσαι?
Πάρε δίπλωμα από το ΙΕΚ Σκοϊλ Ελικίκου και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου:lol:
bros400pgm
10/05/2020, 19:16
"Συνάδελφοι", μπορεί να έχει απαντηθεί ξανά: έχω ένα netbook Samsung n210, και θέλω να το δουλέψω με Ms word κ excel και Google drive. Τίποτε αλλο.
Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει με λειτουργικό ή κάποια μοντα να σβήσω διεργασίες ώστε να γίνει ποιο γρήγορο;
Vstrommer71
10/05/2020, 20:17
"Συνάδελφοι", μπορεί να έχει απαντηθεί ξανά: έχω ένα netbook Samsung n210, και θέλω να το δουλέψω με Ms word κ excel και Google drive. Τίποτε αλλο.
Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει με λειτουργικό ή κάποια μοντα να σβήσω διεργασίες ώστε να γίνει ποιο γρήγορο;
Ένας SSD και μεταφορά της εγκατάστασης από τον δικό του δίσκο στον SSD είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει.Από απελπιστικά αργό θα αναβαθμιστεί σε αργό.Είναι μηχανήματα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων.
Εναλλακτικά αν έχεις 200-250 προς διάθεση βρίσκεις ένα Χ230 12.5" refurbished και κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος.Θα δουλεύει σαν διαστημόπλοιο μπροστά στο netbook.
Όπως είπε ο ανωτέρω.
Ssd 128gb +2gb ram και είσαι κομπλέ.
Θα δεις μεγάλη διαφορά. Αλλά σφαίρα δεν θα πάει
bros400pgm
10/05/2020, 21:03
Έχει 2gb ram και κάπου έχω ένα δίσκο SSD να δοκιμάσω.
Κάνα λειτουργικό δεν παίζει λέτε ε;
περασε μια ελαφρια διανομη linux, και δοκιμασε με open office-libre office, αμα δε χρειαζεται να δουλεψεις αποκλειστικα microsoft office θα εισαι τζετ
Vstrommer71
10/05/2020, 21:38
Αυτά τα Netbook είχαν από την μαμά τους XP ή πιο νέα Windows 7 starter(μια πιό light έκδοση για μονοπύρηνα μηχανήματα με 1-2GB RAM)
Aν θές Microsoft office τότε ότι έχει το netbook καρτελάκι από κάτω Windows.
Αλλιώς κάποιο Linux π.χ Mint θα του επιτρέψει την καλύτερη δυνατή λειτουργία
doctor_john
10/05/2020, 21:45
Lubuntu έχω σε αντίστοιχο και είναι οκ όταν δεν έχω ανοικτά 30 καρτέλες.
Συμβατότητα με ubuntu, αν είσαι λίγο ανετος το στήνεις εύκολα με ότι χρειάζεσαι μόνο.
Αν είναι 64bit και βλέπει παραπάνω μνήμη φόρτωσε ότι αντέχεις.
Και το Elementary OS μου αρέσει αν θέλεις πιο OSX εμφάνιση.
418095
418096
418097
Δεινόσαυρος
11/05/2020, 14:04
417933
Μπα, κι εγώ σύζυγος είμαι. Δεν χρειάζεται να κάνω...
Δεινόσαυρος
11/05/2020, 14:17
περασε μια ελαφρια διανομη linux, και δοκιμασε με open office-libre office, αμα δε χρειαζεται να δουλεψεις αποκλειστικα microsoft office θα εισαι τζετ
Ακριβώς αυτό πήγαινα να πώ κι εγώ.
Αν είσαι αναγκαστηκά δεσμευμένος στη σαβούρα της Μ$ δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.
Εγώ έχω ένα Ν150 που χρησιμοποιώ για πολύπλοκες εργασίες (στο πόδι, γιατι βολεύουν οι διαστάσεις του), και εκτός οτι φορτώνει λίγο σιγά, δεν έχει κανένα πρόβλημα ταχύτητας στις καθαυτώ εφαρμογές. Όπως και κάθε επεξεργαστής της τελευταίας 15ετίας.
Έλεος δλδ, τι να πεί η γενιά που δούλευε Wordpro και Lotus123 με 486αρια και Pentium P6 στα 150 MHz;
bros400pgm
11/05/2020, 15:03
Δεν κολλάω στο office, απλά το πρόβλημα είναι ότι όλα έχουν φτιαχτεί με αυτό κ όταν τα ανοίγω με άλλο πρόγραμμα δεν μου τα βγάζει ίδια (μεγέθη, θέσεις εικονων, κλπ). Θα δω πάντως μήπως το καταφέρω.
Lioulios
14/05/2020, 11:22
Προβλημα .
Το samsung a70 μου , δεν μπορει να συνδεθει σαν τηλεκοντρολ μεσω του ap lg tvplus με την lg tv μου ....
Και ενω παλιοτερα μπορουσε και αυτην την στιγμη μπορω να συνδεθω σε αλλες lg tv πχ της αδελφης μου (αλλο σπιτι)
Προβλημα .
Το samsung a70 μου , δεν μπορει να συνδεθει σαν τηλεκοντρολ μεσω του ap lg tvplus με την lg tv μου ....
Και ενω παλιοτερα μπορουσε και αυτην την στιγμη μπορω να συνδεθω σε αλλες lg tv πχ της αδελφης μου (αλλο σπιτι)
Εγώ διαβάζω "η LG TV μου δε μπορεί να λάβει εντολές από το κινητό μου, το οποίο συνδέεται μια χαρά στις υπόλοιπες που δοκίμασα"
Υ.Γ: αν η σύνδεση είναι μέσω wifi (δε γνωρίζω τη διαδικασία), μήπως άλλαξε κάτι στο δίκτυο;
DoctoR_k6
14/05/2020, 12:58
Για αρχη κοιταμε αν ειναι κ τα 2 συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο.
Εκανε κανα update το app τελευταια?
Μηπως εβγαλε το μοντελο της TV σου εκτος?
Lioulios
14/05/2020, 13:18
Εκανε update αλλα εμπαινα κανονικα .
Πριν το update δεν εμπαινε κανεις μας γιατι τα ειχαν κανει μπαχαλο βαζοντας και aircondition στο παιχνιδι ...με καποιο μην που δεν επετρεπε να συνεχισεις στην ιδια οθονη κτλ . Διορθωθηκε .
Δουλεψα κανα δυο μερες και μετα ειμαι εκτος .
Μοντέλο WebOS TV UK6300PLB
Η απαντησησε ερωτηση του ap της lg.
hello,
You can erase the connected device on the TV and try connecting again.
How to delete: webOS home screen-> From the floating button on the right, find the x button near the icon of the connected device and click it to disconnect the device and disappear the registered device.
You may re-register and connect with the TV again later.
thanks.
Lioulios
14/05/2020, 13:32
Στο ap οι κακες κριτικες ειναι πολλες και ολοι με το ιδιο προβλημα .εχει και πατριωτακια που τουςτα χωνουν .
...το θεμα ειναι πως στην qled του γαμπρου μου δουλευω κανονικα .
bros400pgm
15/05/2020, 22:07
Τελικά η ιδέα του netbook εγκαταλήφθηκε γιατί βρήκα ένα παλιό κινεζικο tablet που είχα με dual os (android k win10).
Είμαι κομπλέ τώρα εκτός του ότι στη usb θύρα δεν μπορεί να συνδεθεί με otg καμία συσκευή (κάτι έχει χαλάσει προφανώς ή τα specs δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια).
Αυτό που θελω τώρα να κάνω είναι να αυξήσω τον χώρο που έχει για τα windows, σβήνοντας τα partition του android (αυξάνω κατά 9gb περίπου τον χώρο). Το πρόβλημα είναι ότι όσα tutorial έχω δει απαιτούν να συνδέσω πληκτρολόγιο και ένα στικάκι με την εγκατάσταση των windows, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται.
Γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται με το minitool partition ή κάποιο άλλο;
Vstrommer71
16/05/2020, 08:20
Τέκνον μου γιατί θές να μπλέξεις από την Σκύλλα στην Χάρυβδη?
Ακόμη και με χίλιες δύο πατέντες να κάνεις το tablet να δεχτεί εξωτερικό πληκτρολόγιο,σε τί θα σε διευκολύνει το τάμπλετ,και ειδικά ένα μισοχαλασμένο?
bros400pgm
16/05/2020, 10:10
Τέκνον μου γιατί θές να μπλέξεις από την Σκύλλα στην Χάρυβδη?
Ακόμη και με χίλιες δύο πατέντες να κάνεις το tablet να δεχτεί εξωτερικό πληκτρολόγιο,σε τί θα σε διευκολύνει το τάμπλετ,και ειδικά ένα μισοχαλασμένο?
Δουλεύει σωστά τα windows και έχω το office, που στην ουσία ήταν αυτό που έψαχνα να κανω; Σε μέγεθος και βάρος μικρό;
Δεν θεωρείς ότι είναι ιδανικό;
Ps. Η δουλειά που θέλω να κάνει είναι τιμολόγηση on the move, λόγω εργασίας ;)
Vstrommer71
16/05/2020, 12:41
Ps. Η δουλειά που θέλω να κάνει είναι τιμολόγηση on the move, λόγω εργασίας ;)
To τελευταίο ήταν ο μόνος σημαντικός λόγος για την επιλογή
Γιατί δεν σκέφτηκες office 365 σε Android?Αν έχεις 365 μάλλον καλύτερα θα σου δουλέψει εκεί,χωρίς να χρειάζεται να μπλέξεις με το στήσιμο των Windows 10 στο τάμπλετ.Για φορητή τιμολόγηση είναι μια οικονομική λύση που επιλέγουν αρκετοί επαγγελματίες.
bros400pgm
16/05/2020, 12:58
To τελευταίο ήταν ο μόνος σημαντικός λόγος για την επιλογή
Γιατί δεν σκέφτηκες office 365 σε Android?Αν έχεις 365 μάλλον καλύτερα θα σου δουλέψει εκεί,χωρίς να χρειάζεται να μπλέξεις με το στήσιμο των Windows 10 στο τάμπλετ.Για φορητή τιμολόγηση είναι μια οικονομική λύση που επιλέγουν αρκετοί επαγγελματίες.
Δεν το ξερω το office365. Αποτι βλεπω ειναι επι πληρωμη; Σε πληρωμη, εχω εναλλακτικες, με 6€+ΦΠΑ, με android (και web φυσικα) εφαρμογη, σε εταιρια. Ηθελα, μεχρι να γινει υποχρεωτικη η κατοχη ηλεκτρονικων βιβλιων, να αποφυγω τις πληρωμες.
:beer: :beer::beer:
AUFGEBRACHT
27/06/2020, 10:01
Προσπαθώ από σήμερα το πρωί να μπω στο γ@@@@@νο το facebook και συμβαίνουν περίεργα πράγματα... η σελίδα κολλάει και αρνείται πεισματικά να φορτώσει, κ όταν φορτώνει κολλάει... δοκίμασα με Opera, Firefox, Edge, τα ίδια χάλια... βγαίνω από το fb, μπαίνω σε άλλες σελίδες και πάνε σφαίρα, ξαναμπαίνω fb τα ίδια... ο σκληρός ακούγεται σα να δουλεύει υπερωρίες, ανοίγω task manager και ιδού τα αποτελέσματα...wtf; Το κουφό είναι πως σε άλλο λογαριασμό που διατηρώ στο fb και δοκίμασα, αυτός πάει σφαίρα...
419188
Εννοείς ότι μπαίνεις με το δεύτερο λογαριασμό από το ίδιο pc, με τον ίδιο browser και βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα; Σε αυτή την περίπτωση το κόλλημα ενδεχομένως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή (https://www.facebook.com/settings?tab=applications§ion=active) που έχεις συνδέσει στον πρώτο λογαριασμό (π.χ. online παιχνίδι), μέχρι και μεγάλο ιστορικό στο Messenger που προσπαθεί να φορτώσει.
Στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα διαγραφή όλου του ιστορικού και των cookies με Ctrl+Shift+Delete. Αν εξακολουθεί να κολλάει, θα αφαιρούσα τις συνδεδεμένες εφαρμογές.
AUFGEBRACHT
27/06/2020, 10:23
Εννοείς ότι μπαίνεις με το δεύτερο λογαριασμό από το ίδιο pc, με τον ίδιο browser και βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα; Σε αυτή την περίπτωση το κόλλημα ενδεχομένως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή (https://www.facebook.com/settings?tab=applications§ion=active) που έχεις συνδέσει στον πρώτο λογαριασμό (π.χ. online παιχνίδι), μέχρι και μεγάλο ιστορικό στο Messenger που προσπαθεί να φορτώσει.
Στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα διαγραφή όλου του ιστορικού και των cookies με Ctrl+Shift+Delete. Αν εξακολουθεί να κολλάει, θα αφαιρούσα τις συνδεδεμένες εφαρμογές.
Ναι, ίδιο PC, ίδιος browser, στον έναν δουλεύει κανονικά, ο άλλος λογαριασμός κολλάει και μετά από μερικά λεπτά βγάζει μήνυμα facebook is not responding. Η μνήμη σε κάποια φάση έφτασε πάνω από 1GB... παιχνίδια κι εφαρμογές δεν έχω, κάτι ευχές μου είχαν στείλει και μπήκα να ανταποδώσω τις ευχές... έκανα και διαγραφή του ιστορικού και της cache, αν και έχω πάντα σαν επιλογή στο browser να γίνεται αυτόματα διαγραφή των πάντων μόλις κλείνω την εφαρμογή...
Vstrommer71
27/06/2020, 11:19
Ναι, ίδιο PC, ίδιος browser, στον έναν δουλεύει κανονικά, ο άλλος λογαριασμός κολλάει και μετά από μερικά λεπτά βγάζει μήνυμα facebook is not responding. Η μνήμη σε κάποια φάση έφτασε πάνω από 1GB... παιχνίδια κι εφαρμογές δεν έχω, κάτι ευχές μου είχαν στείλει και μπήκα να ανταποδώσω τις ευχές... έκανα και διαγραφή του ιστορικού και της cache, αν και έχω πάντα σαν επιλογή στο browser να γίνεται αυτόματα διαγραφή των πάντων μόλις κλείνω την εφαρμογή...
Μπράβο στο facebook λοιπόν αν κατάφερε να δυσκολεύει την πρόσβαση σε δεύτερο πονηρό προφίλ ενώ έχεις και άλλο με την νόμιμη συμβία.
Μπορεί να πει κανείς ότι το machine learning έχει κάνει άλματα(μαζί με την παντόφλα που έρχεται),σχόλιο από το οποίο παίρνω απόσταση:bawl:
AUFGEBRACHT
27/06/2020, 11:27
Μπράβο στο facebook λοιπόν αν κατάφερε να δυσκολεύει την πρόσβαση σε δεύτερο πονηρό προφίλ ενώ έχεις και άλλο με την νόμιμη συμβία.
Μπορεί να πει κανείς ότι το machine learning έχει κάνει άλματα(μαζί με την παντόφλα που έρχεται),σχόλιο από το οποίο παίρνω απόσταση:bawl:
Το facebook είναι τόσο ηλίθιο που δυσκολεύει την πρόσβαση στο κανονικό προφίλ... :D
andreastwin
27/06/2020, 18:47
Το facebook, τον τελευταιο καιρο οντος κολλάει και σε εμενα και μου μαμαη το laptop σε σημειο που δεν ακουει για κανενα 2λεπτο κανενα πληκτρο.
Αν καίγεσαι να μπεις, μπορείς να δοκιμάσεις τη mobile έκδοση και από browser υπολογιστή. Είναι λίγο άβολο layout για desktop αλλά πιο ελαφρύ.
https://m.facebook.com
AUFGEBRACHT
28/06/2020, 00:06
Αν καίγεσαι να μπεις, μπορείς να δοκιμάσεις τη mobile έκδοση και από browser υπολογιστή. Είναι λίγο άβολο layout για desktop αλλά πιο ελαφρύ.
https://m.facebook.com
Δεν καίγομαι, το αντίθετο, διέγραψα και το λογαριασμό κι έληξε το θέμα...
karellen
28/06/2020, 08:48
Το κινητό σήμερα το πρωί εκκίνησε χωρίς να δει την sd card,έβγαλε και ένα μήνυμα error loading sd card.Την έβγαλα καθάρισα λίγο τις επαφες,την εβαλα πάλι μπας και πατήσουν σωστα αλλά τίποτα.Το έκανα κάμποσες φορές με τις αντίστοιχες επανεκκινήσεις αλλά τίποτα.
Σώζεται ρε παιδιά,μπορεί πχ να μπει σε μια άλλη συσκευή και να σώσω τα δεδομένα της?
Vstrommer71
28/06/2020, 13:02
Το κινητό σήμερα το πρωί εκκίνησε χωρίς να δει την sd card,έβγαλε και ένα μήνυμα error loading sd card.Την έβγαλα καθάρισα λίγο τις επαφες,την εβαλα πάλι μπας και πατήσουν σωστα αλλά τίποτα.Το έκανα κάμποσες φορές με τις αντίστοιχες επανεκκινήσεις αλλά τίποτα.
Σώζεται ρε παιδιά,μπορεί πχ να μπει σε μια άλλη συσκευή και να σώσω τα δεδομένα της?
Θα την βάλεις σε κάποιο laptop ή PC με κάποιο cardreader,θα βρείς κάποιο recovery πρόγραμμα(π.χ Recuva) και θα προσευχηθείς στον Άγιο Σώζωντα.Πρόσχωμεν:priest:
karellen
28/06/2020, 13:21
Θα την βάλεις σε κάποιο laptop ή PC με κάποιο cardreader,θα βρείς κάποιο recovery πρόγραμμα(π.χ Recuva) και θα προσευχηθείς στον Άγιο Σώζωντα.Πρόσχωμεν:priest:
:wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2020, 07:13
Καλημέρα παιδιά.
Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα MLS ταμπλετ της μικρής.
Έπειτα από σκληρή χρήση το λειτουργικό του είναι μία χαρά. Δε κολλάει και ανταποκρίνεται σχετικά γρήγορα.
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχει χαλαρώσει το βύσμα που φορτίζει. Για να φορτίσει πρέπει να τσακισω τον φορτιστή μέχρι να πετύχω κάποια θέση φορτισματος. Έχω πολλούς φορτιστές σπίτι αλλά το πιάνουν μόνο 2.Και αυτό πρέπει να είμαι από πάνω να βλέπω άν φορτίζει γιατί κάποιες φορές φεύγει το καλώδιο. Η μικρή κλαίει.
Αν μιλούσαμε για ένα κακό ταμπλετ εννοείτε πως δε θα το συζητούσα.
Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοια περίπτωση.?
Πόσο κοστίζει η ζημιά?
Ευχαριστώ.
Vstrommer71
18/08/2020, 08:12
Συνήθως η επισκευή του power jack(βγαίνει από την μητρική το παλιό και μπαίνει καινούργιο) κοστίζει γύρω στα 30-35€.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2020, 08:39
Συνήθως η επισκευή του power jack(βγαίνει από την μητρική το παλιό και μπαίνει καινούργιο) κοστίζει γύρω στα 30-35€.
Ευχαριστώ πολύ.
Να προσθέσω ότι ο τεχνικός πρέπει να είναι της προκοπής. Δεν είναι κάτι δύσκολο αν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Απλά επειδή πολλοί το παίζουν μάστορες μπορεί να καταστρέψει το σημείο και να μήν φτιάχνει μετά.
Το αναφέρω επειδή έτυχε σε κινητό συγγενή.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2020, 09:02
Να προσθέσω ότι ο τεχνικός πρέπει να είναι της προκοπής. Δεν είναι κάτι δύσκολο αν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Απλά επειδή πολλοί το παίζουν μάστορες μπορεί να καταστρέψει το σημείο και να μήν φτιάχνει μετά.
Το αναφέρω επειδή έτυχε σε κινητό συγγενή.
Ξέρεις κανένα ρε πατρίδα?
Δυστυχώς όχι.
Είχαμε πάει ένα κινητό σε έναν εκτός Ηρακλείου και το έκανε κ0λ0ς.
Μετά το πήγαμε σε άλλον (πάλι εκτός Ηρακλείου) και παρόλο που ήξερε ότι ο πρώτος έκανε συνήθως καλή δουλειά τα είχε κάνει μαντάρα και δεν έφτιαχνε...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2020, 10:36
Δυστυχώς όχι.
Είχαμε πάει ένα κινητό σε έναν εκτός Ηρακλείου και το έκανε κ0λ0ς.
Μετά το πήγαμε σε άλλον (πάλι εκτός Ηρακλείου) και παρόλο που ήξερε ότι ο πρώτος έκανε συνήθως καλή δουλειά τα είχε κάνει μαντάρα και δεν έφτιαχνε...
Ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία.