PDA

View Full Version : Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:25
The English noun people has two distinct fields of application:

as a singular noun, a group of humans, either with unspecified traits, or specific characteristics (e.g. the people of Spain or the people of the Plains).

as an irregular plural noun, people is the suppletive plural of person. However, the word persons is sometimes used in place of people, especially when it would be ambiguous with its collective sense (e.g. missing persons instead of people). It can collectively refer to all humans or it can be used to identify a certain ethnic or religious group. For example, "people of color" is a phrase used in North America to describe non-whites.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/People

http://wiki.answers.com/Q/Is_it_correct_to_use_peoples_as_a_plural_form_for_people_sometimes

παίζει να μην ειναι και λαθος :wave2:

notakos600
07/05/2010, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Για την αριστερα να μιλας με επιχειρηματα, αλλιως σκασε. Κατι τυποι σαν εσενα στηριζουν τον δικομματισμο, και αρα ειναι υπευθυνοι για τα χαλια μας.

... είπε ο εγγονός του Στάλιν καθώς ξεφύλλιζε το ριζοσπάστη....
Και κάτι τύποι σαν εσένα ξεφτίλισαν το ΚΚΕ. :wave2:

mats8282
07/05/2010, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Το ότι είναι ελεύθερος να το γράψει δεν το αμφισβητώ...Όπως δεν μπορεί κανένας να μου αμφισβητήσει το δικαίωμα να το κριτικάρω και ειδικά με δεδομένο το αποτέλεσμα...

Στα υπόλοιπα..Κάπτεν..Η αριστερά δεν μπορεί να σου πει αυτά που θες να ακούσεις εσύ...Στα έλεγε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που έπερναν τα δάνεια και διόριζαν....Η αριστερά έλεγε να μην πουλήσουμε τον ΟΤΕ,να κρατήσουμε δημόσιες της ΔΕΚΟ και να τις αναπτύξουμε αξιοκρατικά κτλ κτλ...Δεν την άκουσε κανένας...

Ήρθαν οι καταλληλότεροι και αφού μίλησαν για <<ξαναμαναεπανίδρυση του κράτους>> σε φόρτωσαν δάνεια και σπατάλες ενώ ξεπούλησαν και έβαζαν πρόσθετα βαρίδια σε Ο,ΤΙ έβγαζε λεφτά για το κράτος ενώ ξόδευαν τα χρήματά μας και τα δάνεια αλόγιστα για Ολυμπιακούς που η αριστερά είχε κατηγορηθεί όταν δεν τους υποστήριξε.....

Ούτε μπορείς να ζητάς από εκεί ιδιωτικοποιήσεις...Το μοντέλο της αριστεράς είναι συγκεκριμένο,και στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ...Συμφωνούμε/Διαφωνούμε αλλά αμαρτίες άλλων δεν είναι σωστό να της φορτωθεί η αριστερά..Έχει τις δικές της και της φτάνουν....

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:26
Για την αριστερα να μιλας με επιχειρηματα, αλλιως σκασε. Κατι τυποι σαν εσενα στηριζουν τον δικομματισμο, και αρα ειναι υπευθυνοι για τα χαλια μας.

Ιδού κύριοι ενα υγιές δείγμα δημοκράτη αριστερου

Να τον χαιρόμαστε :p

DUKASII
07/05/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
MALISTA

τωρα καταγγελουμε την αριστερα οτι υποστηριζε τους εργαζομενους

οπως ειπε και ο αδωνις στη βουλη "εχουμε πολυ εργασιακη ελευθερια και οι εργοδοτες ειναι κυνηγημενοι"

ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....

αντε τωρα που οι εργοδοτες θα ειναι ασυδοτοι και η εργασια επιστρεφει στο 1915 θα φτιαξουν τα πραγματα

υγ ακου ερωτηση γιατι η αριστερα ειναι καθηλωμενη στο 10%. για τους ιδιους λογους που το λαος εχει 7% , το 30% απεχει (και ενα πολυ σημαντικο κομματι συνειδητα) και γιατι χεζει η αρκουδα στο δασος. ετσι ετσι.η αριστερα φταει..που το αλλο 60% της μπανανιας ειναι "βολεμενο" και δασκαλεμενο για το που να ριξει τη ψηφο.
εχει ενα οικοπεδο που θα γινει νομιμο..ενα παιδι που θα διοριστει...κτλ..

DUKASII
07/05/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Να τον χαιρόμαστε :p ετσι ετσι..αν σε πω εγω μαλακα δε πρεπει να σε εχω δει ομως να τον τσακιζεις στο πανω κατω??

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ετσι ετσι..αν σε πω εγω μαλακα δε πρεπει να σε εχω δει ομως να τον τσακιζεις στο πανω κατω??

εσυ με ξέρεις ρε ββκο :blush:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Το ότι είναι ελεύθερος να το γράψει δεν το αμφισβητώ...Όπως δεν μπορεί κανένας να μου αμφισβητήσει το δικαίωμα να το κριτικάρω και ειδικά με δεδομένο το αποτέλεσμα...

οχι φιλε, δεν ειδες τον αλλονΑ; Δεν εχω επιχειρήματα και σκάω :lol: :bigcry: :lol:

mats8282
07/05/2010, 08:32
Δεν είσαι σκιτσογράφος :lol:

postman

Να τον χαιρόμαστε :p
Εσυ λαικιζης, με αστηριχτους υπαινιγμους. Εχω βαρεθει να ακουω εκολλαπτωμενους Πρετεντερηδες, να στηριζουν αυτο το αθλιο συστημα της Κλεπτοκρατιας το οποιο μας εφερε ως εδω, και απεναντι στο οποιο μονο η αριστερα αντιστεκοταν. Για μενα εισαι το ιδιο ενοχος με αυτους που χειροκροτας.

iosif
αααα

και για να αποδωσουμε τα του καισαρος στον καισαρα να πω ενα μεγαλο μπραβο στο κκε που σταθερο στην λογικη του μαντριου περιφρουρησε τη βουλη και κομπαζει για αυτο.
για να μη γινουν ανεξελεκτες καταστασεις μακρυα απο την κομματικη γραμμη

μπραβο παιδες

και πως το ελεγαν παλια....κνεεεεεε (οπως μπεεεε)

(μονο που κανενα προβατο δεν γλυτωσε τον χασαπη βελαζοντας)

Εχετλαίος
07/05/2010, 08:33
Αριστερές, δεξιές, μέσες και τρίχες κατσαρές...
Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ακόμα ότι το θέμα της ανθρώπινης κατάντιας και του υπέρογκου πλουτισμού είναι ότι δεν προτιμήσαμε το ένα σύστημα διακυβέρνησης από το άλλο;
Πιστεύετε ότι αυτός που τρώγει με 15 μασέλες ενώ εσείς γ. στη δουλειά και απολαμβάνεται μονάχα το κουτί τα βράδυα έχει υπόβαθρο αριστερό, δεξιό ή μεσαίο; Νομίζετε ότι γνοιάζει αν η μιά ή ή άλλη θεωρία είναι εφαρμόσιμη και κατά πόσο;
Ρε εδώ έχουμε γ. τον πλανήτη έχει σε τέτοιο σημείο που κλ@νει όταν περπατάει εμπλοκή, και εσείς ακόμα λέτε φταίει η δεξιά, η αριστερά ή το μέσο;
Πανανθρώπινες αξίες χρειαζόμαστε, όχι κοσμοθεωρίες του κWλου.
Λέω εγώ τώρα...

iosif
07/05/2010, 08:35
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1165226

η φωτο αφιερωμενη στα παιδια του λαου που ειναι απλα μεροκαματιαρηδες

Elesun
07/05/2010, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αριστερές, δεξιές, μέσες και τρίχες κατσαρές...
Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ακόμα ότι το θέμα της ανθρώπινης κατάντιας και του υπέρογκου πλουτισμού είναι ότι δεν προτιμήσαμε το ένα σύστημα διακυβέρνησης από το άλλο;
Πιστεύετε ότι αυτός που τρώγει με 15 μασέλες ενώ εσείς γ. στη δουλειά και απολαμβάνεται μονάχα το κουτί τα βράδυα έχει υπόβαθρο αριστερό, δεξιό ή μεσαίο; Νομίζετε ότι γνοιάζει αν η μιά ή ή άλλη θεωρία είναι εφαρμόσιμη και κατά πόσο;
Ρε εδώ έχουμε γ. τον πλανήτης έχει σε τέτοιο σημείο που κλ@νει όταν περπατάει εμπλοκή, και εσείς ακόμα λέτε φταίει η δεξιά, η αριστερά ή το μέσο;
Πανανθρώπινες αξίες χρειαζόμαστε, όχι κοσμοθεωρίες του κWλου.
Λέω εγώ τώρα...

Πόσο δίκιο έχεις. Αλλά είναι στη φύση του ανθρώπου να ανήκει ντε και καλά σε κάποιο "κοπάδι".

Operater
07/05/2010, 08:36
"βοήθεια" από τους εταίρους μας με επιτόκιο 4-5%...
(πολύ ψηλότερο απο οτι ειχαμε δανειστεί παλαιότερα)...

:rotflmao: :rotflmao:
Ωραία βοήθεια....

Zid
07/05/2010, 08:38
http://en.wikipedia.org/wiki/People

http://wiki.answers.com/Q/Is_it_correct_to_use_peoples_as_a_plural_form_for_people_sometimes

παίζει να μην ειναι και λαθος :wave2:

People" is plural. "Person" is singular

Δυστυχώς εχει περιορισμους το λεξιλογιο το αγγλικο...

:smilea:

mats8282
07/05/2010, 08:38
Αυτό που λέτε δεν υπάρχει....Η αριστερά και η δεξιά προτείνουν συγκεκριμένα μοντέλα βάση των οποίων υποτίθεται ότι χαράζουν πολιτική..Με κάποιες και καλά αλλαγές μας προκύπτει και το κέντρο(αριστερά/δεξιά)..

Και btw όταν λέμε για πανανθρώπινες αξίες τότε μιλάμε για αριστερά.....

ΥΓ Όχι για τον Στάλιν ρε Κάπτεν...

:blush:

ΥΓ2 Τώρα είδα και τη φωτό της κυρίας....Τι να πω....Τα γνωστά σκατά...

DUKASII
07/05/2010, 08:39

η φωτο αφιερωμενη στα παιδια του λαου που ειναι απλα μεροκαματιαρηδες ντροπη ρε πουστη μου ντροπη...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:42
Οχι, μπορεί να ειναι και σωστό, επίσης, "peopleS" λεει συχνα ο Patrick Steward ως Cpt. Jean-Luc Picard στο Star Trek - και ειναι βρετανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δυστυχώς εχει περιορισμους το λεξιλογιο το αγγλικο...
:smilea:

η γραμματική, όχι το λεξιλόγιο, το αγγλικό λεξιλόγιο ειναι πρακτικά ατελείωτο

(που το πήγαμε πάλι :a27: )

Εχετλαίος
Και btw όταν λέμε για πανανθρώπινες αξίες τότε μιλάμε για αριστερά

'Οχι! Ούτε για αριστερές, ούτε για δεξιές, ούτε για μέσες!
Ξεκολλάτε!!! Κοιτάχτε που οδήγησαν τόσους αιώνες αυτά τα ανδρείκελα ιδεών!
Τίποτε απ όλα αυτά!
Τίποτε!

Zid
Οχι, μπορεί να ειναι και σωστό, επίσης, "peopleS" λεει συχνα ο Patrick Steward ως Cpt. Jean-Luc Picard στο Star Trek - και ειναι βρετανος

η γραμματική, όχι το λεξιλόγιο, το αγγλικό λεξιλόγιο ειναι πρακτικά ατελείωτο

(που το πήγαμε πάλι :a27: ) Ναι οκ off topic κλεινω.. :wave2:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:44
Εσυ λαικιζης, με αστηριχτους υπαινιγμους. Εχω βαρεθει να ακουω εκολλαπτωμενους Πρετεντερηδες, να στηριζουν αυτο το αθλιο συστημα της Κλεπτοκρατιας το οποιο μας εφερε ως εδω, και απεναντι στο οποιο μονο η αριστερα αντιστεκοταν. Για μενα εισαι το ιδιο ενοχος με αυτους που χειροκροτας.

ρε σεις, γράφτηκε ο Μάκης Μαΐλλης στο φόρουμ; :confused: :wacko:

Μου φαίνεται οτι εαν ποτέ γινει το ΚΚΕ κυβέρνηση, θα ειμαι απο τους πρώτους που θα σπάω πετρες στην εξορία :sad:

Shaolin Monk
07/05/2010, 08:46

η φωτο αφιερωμενη στα παιδια του λαου που ειναι απλα μεροκαματιαρηδες

Πως μπορει καποιος να σηκωσει χερι τοσο αγρια;
Αλητες...:mad:

Zid
07/05/2010, 08:47
Ακουσα σημερα το πρωι ξημερώματα στο ΣΚΑΙ νομιζω... ηταν ο σταθμός...

Κατατέθηκε λεει απο 47 βουλευτες του Πασοκ πρόταση για ελεγχο ολων των βουλευτών των τελευταιων 20 ετων των περιουσιών τους.. και κατα πόσον γιναν με νόμιμους τρόπους

Σε περίπτωση δε που κάποιος δε μπορούσε να δικαιολογησει τη περιουσια του αυτοματως η περιουσια του θα περνάει στο Ελληνικό κράτος...

Εχει ακούσει κάποιος κάτι περι τούτου.. η απο τη νύστα ακουγα οτι ηθελα?

DUKASII
07/05/2010, 08:48

Κατατέθηκε λεει απο 47 βουλευτες του Πασοκ πρόταση για ελεγχο ολων των βουλευτών των τελευταιων 20 ετων των περιουσιών τους.. και κατα πόσον γιναν με νόμιμους τρόπους

Σε περίπτωση δε που κάποιος δε μπορούσε να δικαιολογησει τη περιουσια του αυτοματως η περιουσια του θα περνάει στο Ελληνικό κράτος...

Εχει ακούσει κάποιος κάτι περι τούτου.. η απο τη νύστα ακουγα οτι ηθελα? το ακουσα..αλλα μεχρι εκει..λες να γινει κανα τετοιο??:bawl: :lol:

postman
07/05/2010, 08:50
ρε σεις, γράφτηκε ο Μάκης Μαΐλλης στο φόρουμ; :confused: :wacko:

Μου φαίνεται οτι εαν ποτέ γινει το ΚΚΕ κυβέρνηση, θα ειμαι απο τους πρώτους που θα σπάω πετρες στην εξορία :sad:
Και εμενα το υφος σου μου θυμιζει τον Ανδρεα Ανδριανοπουλο... Εισαι φαιδρος...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:50

Εχει ακούσει κάποιος κάτι περι τούτου.. η απο τη νύστα ακουγα οτι ηθελα?

Ισχύει (48 βουλευτές)

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=329975&dt=06/05/2010

Shaolin Monk
07/05/2010, 08:51
το ακουσα..αλλα μεχρι εκει..λες να γινει κανα τετοιο??:bawl: :lol:

Θα γελασει καθε πικραμενος
Απλα παλι δεν θα γινει τιποτα...:sad:

mats8282
07/05/2010, 08:51
'Οχι! Ούτε για αριστερές, ούτε για δεξιές, ούτε για μέσες!
Τίποτε απ όλα αυτά!
Τίποτε!

Επιμένω...Μόνο η αριστερά μιλάει για παναθρώπινες αξίες...Ειρήνη,ισότητα,δικαιοσύνη,εργασιακά-ασφαλιστικά-κλπ δικαιωμάτα..Αυτά είναι οι ιδέες και οι θεωρίες της αριστεράς....Εξ'ορισμού τουλάχιστον γιατί στην πράξη δεν τα πήγε και τόσο καλά...

Θα προσπαθήσουμε να την βελτιώσουμε :)

Zid
07/05/2010, 08:52
το ακουσα..αλλα μεχρι εκει..λες να γινει κανα τετοιο??:bawl: :lol: Κοιτα σε γενικές γραμμές θα τους κλάσουν τα @@ λογω προηγουμενων νομων περι ευθυνης και μπλα μπλακ κτλ... και θα τρεχουν μια ζωη σε δικαστηρια...

2ον αρκετοι απο αυτους τα εχουν αρκετα καλα κρυμμένα βλέπε ΒΟυλγαρακη με τις off shore (ειχε και το θράσος να μας κάνεις μαθηματα περι νομιμοτητας).. αλλα και πολλοι αλλοι ακομα...

Μαλλον σαν κίνηση περισσοτερο εντυπωσιασμου και οχι ουσια μου φαίνεται αν και εφοσον εχει γινει...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:52
...Εισαι φαιδρος...

πιθανον...

Αλλα δε σε έβρισα προσωπικά, ουτε θεωρώ οτι θα έπρεπε να πώ "σκασε" εαν πεις τις απόψεις σου

Αυτή ειναι η διαφορά μας :wave2:

υ.γ. αποφάσισε, Ανδριανόπουλος ή Πρετεντέρης; :confused:

Μπορώ να διαλέξω; :wacko:

kachius
07/05/2010, 08:53
το ακουσα..αλλα μεχρι εκει..λες να γινει κανα τετοιο??:bawl: :lol:

ακόμα και αν γινότανε (λέμε και καμμιά :lol: να περνάει η ώρα)
δε θα βρισκανε και τίποτα στο όνομά τους...

χώρια που δεν πιστεύω ότι δεν έχουν εξελίξει έναν άριστο τρόπο να τα παίρνουν,
μη ανιχνεύσιμο (έως ένα βαθμό)...δεν είναι και τόσο βλάκες...

postman
07/05/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πως μπορει καποιος να σηκωσει χερι τοσο αγρια;
Αλητες...:mad:
Το κρατος κυβερναει με την πειθω και την βια...
Ε, αφου δεν πειστηκε βλεποντας τηλεοραση, σειρα εχει η βια...

Elesun
07/05/2010, 08:54
Κοιτα σε γενικές γραμμές θα τους κλάσουν τα @@ λογω προηγουμενων νομων περι ευθυνης και μπλα μπλακ κτλ... και θα τρεχουν μια ζωη σε δικαστηρια...

2ον αρκετοι απο αυτους τα εχουν αρκετα καλα κρυμμένα βλέπε ΒΟυλγαρακη με τις off shore (ειχε και το θράσος να μας κάνεις μαθηματα περι νομιμοτητας).. αλλα και πολλοι αλλοι ακομα...

Μαλλον σαν κίνηση περισσοτερο εντυπωσιασμου και οχι ουσια μου φαίνεται αν και εφοσον εχει γινει...

Από την άλλη ίσως μαζεύουν ελαφρυντικά για το επερχόμενο λυντσάρισμα...

DUKASII
07/05/2010, 08:55
Κοιτα σε γενικές γραμμές θα τους κλάσουν τα @@ λογω προηγουμενων νομων περι ευθυνης και μπλα μπλακ κτλ... και θα τρεχουν μια ζωη σε δικαστηρια...

Μαλλον σαν κίνηση περισσοτερο εντυπωσιασμου και οχι ουσια μου φαίνεται αν και εφοσον εχει γινει... ρε σεις νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε τις πορειες προς τα σπιτια οσων μας γαμανε τοσα χρονια..

Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:57
ρε σεις νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε τις πορειες προς τα σπιτια οσων μας γαμανε τοσα χρονια..

Το ΚΤΕΛ για Ραφήνα αναχωρεί καθε μισή ώρα :wave2:

:lol:

Zid
07/05/2010, 08:57
ρε σεις νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε τις πορειες προς τα σπιτια οσων μας γαμανε τοσα χρονια.. Αυτο ξαναπέστο... και ισως ειναι το μοναδικο εδω μέσα που συμφωνούν ολοι...

Zid
07/05/2010, 08:58

:lol: τετοια ωρα μάλλον σε ταβέρνα η εστιατόριο...

DUKASII
07/05/2010, 08:59

:lol: δουλευει ακομα το σουζουκι ρε!!:mad: και τον αλλονα το κοντοπιθαρο που θα τον βρουμε?

mats8282
07/05/2010, 08:59
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=159803

<< Η Γαλλία δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα μόνον όταν έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Αθήνα θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά τα όπλα που έχει παραγγείλει από γαλλικές βιομηχανίες, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής των «Πράσινων», Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.

"Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο οι Μέρκελ και Σαρκοζί αυτού του κόσμου συμπεριφέρονται σε έναν έλληνα πρωθυπουργό", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνένεντεξης Τύπου. Όπως υποστήριξε, ο Νικολά Σαρκοζί είπε στον Γ. Παπανδρέου ότι "θα αποδεσμεύσουμε ποσά για να σας βοηθήσουμε, όμως πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε τα συμβόλαια για εξοπλισμούς που έχουμε μαζί σας, τα οποία είχε υπογράψει η κυβέρνηση Καραμανλή'".

"Αυτούς τους τρεις μήνες, υποχρεώσαμε την Ελλάδα να επικυρώσει συμβόλαια για εξοπλισμούς ύψους πολλών δισεκατομμυρίων [...] Υπάρχουν γαλλικές φρεγάτες που πρέπει να αγοράσουν οι Έλληνες --2,5 δισεκατομμύρια--, υπάρχουν ελικόπτερα, υπάρχουν αεροπλάνα, υπάρχουν γερμανικά υποβρύχια", τόνισε ο Κον-Μπεντίτ >>

Go back to work....

la_villa
07/05/2010, 09:00
Ισχύει (48 βουλευτές)

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=329975&dt=06/05/2010

αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κατι τέτοιο...

αν γίνει παιζει να ξεχρέωσουμε το χρέος και να εχουμε και πλεόνασμα χρηματων να δανείζουμε στους υπόλοιπους ευρωπαίους

DUKASII
07/05/2010, 09:01
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι τα θελουμε τα οπλα...

la_villa
07/05/2010, 09:02
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι τα θελουμε τα οπλα...

εμείς δεν τα θέλουμε...

οι άλλοι θέλουν να τα πουλήσουν

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:04
δουλευει ακομα το σουζουκι ρε!!:mad: και τον αλλονα το κοντοπιθαρο που θα τον βρουμε?

Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

:wave2:

Ραφηνα ειναι ωραια και για βόλτα και μετα καφέ στην πλατεία, στο Sante :D

Anty12
07/05/2010, 09:06

:rolleyes:

197116

postman
07/05/2010, 09:06
πιθανον...

Αλλα δε σε έβρισα προσωπικά, ουτε θεωρώ οτι θα έπρεπε να πώ "σκασε" εαν πεις τις απόψεις σου

Αυτή ειναι η διαφορά μας :wave2:
Μπορει να μην εβρισες, αλλα οπως προειπα, θεωρω ποταπο να υπερασπιζεσαι το συστημα κλεπτοκρατιας που μας εφτασε ως εδω, κατηγοροντας τους μονους που το πολεμησαν. Παντος εχεις δικιο, η αγανακτηση που νιωθω με οδηγησε να εκφραστω υπερβολικα. Ομως ημουν χτες βραδυ στο συνταγμα, και υπηρξα αυτοπτης μαρτυρας της αναιτιας επιθεσης των πραιτορων του Χρυσοχοιδη εναντια σε ειρηνικους διαδηλωτες.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:13
[...]θεωρω ποταπο να υπερασπιζεσαι το συστημα κλεπτοκρατιας που μας εφτασε ως εδω[...]

Τουναντίον, δεν το υπερασπιζομαι καθόλου. Απλά θεωρώ οτι η αριστερά ειναι μερος του συστήματος που μας έφερε εδω και όχι η λύση του.

Οταν το πρόβλημα - κατα την αποψή μου - ειναι ο μεγαλος και σπάταλος δημόσιος τομέας και η αριστερά ζητάει να μεγαλώσει κι αλλο, δε βοηθάει.

postman
07/05/2010, 09:15

υ.γ. αποφάσισε, Ανδριανόπουλος ή Πρετεντέρης; :confused:

Μπορώ να διαλέξω; :wacko:
Πρετεντερης λογω διαλεκτικης, και Ανδριανοπουλος λογω ιδεολογικου προφιλ...
Πρετενδριανοπουλος ενα πραγμα!:lol:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:16
Πρετεντερης λογω διαλεκτικης, και Ανδριανοπουλος λογω ιδεολογικου προφιλ...
Πρετενδριανοπουλος ενα πραγμα!:lol:

Εκλεισε :lol:

(κανεναν πιο ωραίο δεν εχουμε; :sad: )

stefanos
07/05/2010, 09:16
Μπορει να μην εβρισες, αλλα οπως προειπα, θεωρω ποταπο να υπερασπιζεσαι το συστημα κλεπτοκρατιας που μας εφτασε ως εδω, κατηγοροντας τους μονους που το πολεμησαν. Παντος εχεις δικιο, η αγανακτηση που νιωθω με οδηγησε να εκφραστω υπερβολικα. Ομως ημουν χτες βραδυ στο συνταγμα, και υπηρξα αυτοπτης μαρτυρας της αναιτιας επιθεσης των πραιτορων του Χρυσοχοιδη εναντια σε ειρηνικους διαδηλωτες.

κλεπτοκρατία το ένα σύστημα, κρατικοιδιοκτησία το άλλο, κάτι χωρίς κράτος που δεν δουλεύει στην Ελλάδα έχουμε?

Εχετλαίος
07/05/2010, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
κάτι χωρίς κράτος που δεν δουλεύει στην Ελλάδα έχουμε?

Aυτό, 5 ποστ πιο πάνω απ το δικό σου :wave2:

mats8282
07/05/2010, 09:21
Σημεία και τέρατα....Θέλω να καταγγείλω το ΔΝΤ ότι κοντεύει να ενώσει την αριστερά..

Άντε ρε συντρόφια,τουλάχιστον αυτή τη φορά μην τα σκατώσετε.....

:beer: :beer:

197119

super_toto
07/05/2010, 09:22
To peoples είναι σωστό. Μην το ψάχνετε άλλο.

Το Crisis pay the plutocracy είναι ΓΤΠ :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:22
Εγω πιστεύω οτι τελικα μια ειναι η λύση....

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ :rotflmao:

Εχετλαίος
07/05/2010, 09:24
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Σσσσσσσσσ, μπορεί να σε ακούσουνε στη δουλειά σου και να στην πούνε!

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:25
Σσσσσσσσσ, μπορεί να σε ακούσουνε στη δουλειά σου και να στην πούνε!

:a7:

Jo.Da.
07/05/2010, 09:26

Μιλάς με γρίφους γέροντα...:a024:

super_toto
07/05/2010, 09:26
Αντί για σεισάχθεια γιατι δεν κάνουμε ταυροκαθάψια?

mats8282
07/05/2010, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Μιλάς με γρίφους γέροντα...:a024:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
:a7:
ΡΕ φούστη άντρα ...!!!

Αν έχεις γράψει 700 posts στην συζήτηση αυτή τώρα που (υποτίθεται ότι) δουλεύεις, τι θα γίνει όταν μείνεις χωρίς δουλειά ..??? :look:

Cpt. Haddock
Σημεία και τέρατα....Θέλω να καταγγείλω το ΔΝΤ ότι κοντεύει να ενώσει την αριστερά..

Το θέμα δεν ειναι να ενωθεί το 3% με το 7% και να γίνει 10%...

Το θέμα ειναι να φτάσει στο 20%-25% και γι' αυτό χρειάζεται άλλος λόγος, αλλα μυαλά... Ειναι πολύ πρόσφατη η φουσκα του ΣΥΝ απο το 18% στο 4%... :winka:

Εχετλαίος
07/05/2010, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αντί για σεισάχθεια γιατι δεν κάνουμε ταυροκαθάψια?

Ω γες! Σας έχω όλους!

mikros boudas
07/05/2010, 09:28
Αντί για σεισάχθεια γιατι δεν κάνουμε ταυροκαθάψια? γιατι οι ταυροι πια δεν ειναι οπως παλια...:beer:

mats8282
07/05/2010, 09:29
Ναι είναι και ελπίζω να διδαχτούν από αυτό....Πραγματικά....

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΡΕ φούστη άντρα ...!!!

Αν έχεις γράψει 700 posts στην συζήτηση αυτή τώρα που (υποτίθεται ότι) δουλεύεις, τι θα γίνει όταν μείνεις χωρίς δουλειά ..??? :look:

φαε τη γλώσσα σου ρε :mad:

postman
07/05/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
γιατι οι ταυροι πια δεν ειναι οπως παλια...:beer:
Αληθεια, τι γινεται ο ταυροΜΑΝΟΣ; Λετε να ετοιμαζει καμμια εκπληξη με την Ντορα;

Jo.Da.
07/05/2010, 09:39
Αληθεια, τι γινεται ο ταυροΜΑΝΟΣ; Λετε να ετοιμαζει καμμια εκπληξη με την Ντορα;

Λές να μην έχουν καταλάβει ότι όποιος απομακρύνετε από το μαντρί τον τρώει η μαρμάγκα???
Εκτός κι αν δεν θέλει να χρεωθεί τις απόφάσεις της Κ.Ο. της ΝΔ αυτή την περίοδο...:rolleyes:

LiakosVstrom
07/05/2010, 09:40
λίγο αργά "ξύπνησε" κι αυτός αλλά τα έχωσε όμορφα (http://www.youtube.com/watch?v=_eQM6VRHBbY)

μου αρέσει που ενώ στην αρχή στο μπουρδ.... εεε στη βουλή ήθελα να πω είχε σούσουρο όταν άρχισε να τα χώνει μόκο όλοι...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:40
Αληθεια, τι γινεται ο ταυροΜΑΝΟΣ;

που και που μου στέλνει email η "Δράση" :look:

(μην πεις κουβέντα σ' εφαγα :lol: )

stefanos
07/05/2010, 09:44

Ναι Ντόρα πρωθυπουργός της Κρήτης.

Akatanomastos
07/05/2010, 09:47
αυτη ειναι η δημοκρατια που εχουμε

οποιος δεν ψηφιζει υπερ του κομματος του διαγραφετε

και οποιος ψηφιζει υπερ προτασεων αλλων κομματων παλι διαγραφετε..

μιλαμε για δημοκρατια

να τη λοιπον η δημοκρατια..

καποια ζωα δεν με πιστευανε
ΤΩΡΑ ευτηχως, θα με πιστεψουν και τα ζωα..(δανειστηκα απο τον Προεδρο το κλεισιμο του ποστ)
:rotflmao:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:50
Η Ντόρα θα επανιδρύσει πρώτα το κομμα των "Νεοφιλελευθερων" (εκλογές του '77) και μετα θα παει στο πασοκ, ολοκληρώνοντας την αντιστροφη πορεία απο αυτή του πατέρα της :lol:

@ακατανομαστος: Ενας ειναι ο Πρόεδρος :lol:

mikros boudas
07/05/2010, 10:08
παντως στην αγγλια το "λαος" την εφαγε γερη.συγκυβερνηση τωρα....

THEOD
08/05/2010, 06:32
Ετσι για να έχουμε και μια καλύτερη αίσθηση των αριθμών....

Αν η βοήθεια σε δάνεια προς την Ελλάδα τα επόμενα 3 χρόνια επαληθευτεί σε αυτά τα 110 δισ που ακούμε, τότε το ποσό στις παλιές γνωστές μας δραχμές γράφεται έτσι
37.482.500.000.000 (37μιση ΤΡΙΣ....) :eyepop:

Αυτό πρέπει να ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ για να έχουμε την αίσθηση του πόσο περίπου είναι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ χρέος της χώρας (112,5 ΤΡΙΣ... ) :eyepop: , και περίπου να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ (150 ΤΡΙΣ... :eyepop: ) για το πόσο θα έχει φτάσει μετά από 3 χρόνια...

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι αν χρειαστεί να αναδιαρθωθεί και να εκφραστεί στην ισοτιμία των "νέων" δραχμών σε περίπτωση χρεοκωπίας και εξόδου από την ευρωζώνη (εντελώς συντηρητικά υπολογίζεται μια υποτίμηση της τάξης του 50% σε σχέση με την ισοτιμία εισαγωγής στο ευρώ) τότε όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να υπολογίζονται Χ 2 ....
Αν η υποτίμηση δεν υπολογιστεί συντηριτικά αλλά σε κάτι που θεωρείται πιο πραγματικό για την σημερινή κατάσταση των δημοσιονομικών τότε υπολογίστε το Χ 3 τουλάχιστον.... :sick:

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... :sad: :sad: :sad:

p@nos
08/05/2010, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
....στις παλιές γνωστές μας δραχμές γράφεται έτσι

...το ΣΗΜΕΡΙΝΟ χρέος της χώρας (112,5 ΤΡΙΣ), και περίπου να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ (150 ΤΡΙΣ...) για το πόσο θα έχει φτάσει μετά από 3 χρόνια...

...τότε όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να υπολογίζονται Χ 2 .... :sick: :sick: :sick:

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

VALES
08/05/2010, 06:41

ΑΘΗΝΑ. ΓΟΥΔΗ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

197196

stefanos
08/05/2010, 06:45
Ετσι για να έχουμε και μια αίσθηση των αριθμών....

Αν η βοήθεια σε δάνεια προς την Ελλάδα τα επόμενα 3 χρόνια επαληθευτεί σε αυτά τα 110 δισ που ακούμε, τότε το ποσό στις παλιές γνωστές μας δραχμές γράφεται έτσι

Αυτό πρέπει να ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ για να έχουμε την αίσθηση του πόσο περίπου είναι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ χρέος της χώρας (112,5 ΤΡΙΣ... ) :eyepop: , και περίπου να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ (150 ΤΡΙΣ... :eyepop: ) για το πόσο θα έχει φτάσει μετά από 3 χρόνια...

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι αν χρειαστεί να αναδιαρθωθεί και να εκφραστεί στην ισοτιμία των "νέων" δραχμών σε περίπτωση χρεοκωπίας και εξόδου από την ευρωζώνη (εντελώς συντηρητικά υπολογίζεται μια υποτίμηση της τάξης του 50% σε σχέση με την ισοτιμία εισαγωγής στο ευρώ) τότε όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να υπολογίζονται Χ 2 ....
Αν η υποτίμηση δεν υπολογιστεί συντηριτικά αλλά σε κάτι που θεωρείται πιο πραγματικό για την σημερινή κατάσταση των δημοσιονομικών τότε υπολογίστε το Χ 3 τουλάχιστον.... :sick:

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... :sad: :sad: :sad:

Να σου πώ την αλήθεια εγώ θα ανησυχούσα εάν μου χρώσταγαν τόσα όχι τώρα που τα χρωστάω εγώ σε άλλους.
Και από την άλλη εάν το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης χρωστάει τόσα φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους που σαν δημόσιο χρέος δεν είναι και σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.

byron
08/05/2010, 06:57
Ετσι για να έχουμε και μια καλύτερη αίσθηση των αριθμών....

Το υπάρχον χρέος των 280 δις ? αντιστοιχεί σε 95,5 τρις παλιές δραχμές.

Τα 110 δις δεν είναι νέα δάνεια που θα προστεθούν στο υπάρχον χρέος (280+110 δλδ) αλλά δάνεια που θα αποπληρώνουν τις λήξεις των ομολόγων που ήδη χρωστάμε και δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε.

Η διαδικασία των ομολόγων (χρέους) είναι οτι δεν αποπληρώνεις (εκτός και μπορεί κάποιος) τις λήξεις σου, αλλά κάνεις roll over με νέα ομόλογα και αν μπορείς με νέο χαμηλότερο επιτόκιο. Αν το έλλειμα σου είναι κάτω από 100% του ΑΕΠ το χρέος σου μειώνεται. Αν είναι πάνω από 100% όπως σε ΄μας αυξάνεται και προστίθεται σε νέα ομόλογα.

Η διαδικασία ήταν αυτή για όλες τις χώρες. Το θέμα είναι ότι η συνηθισμένη διαδικασία των λήξεων και ανανεώσεων που γινόταν μέχρι πριν 6-8 μήνες με επιτόκια 3,5-3,8% μας τελείωσε.
Αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω δεν τα ξαναδίνουν, και για να ξαναπάρουμε λεφτά όπως είναι τα πράγματα πρέπει να πάμε σε επιτόκια 13-14% κάτι που δεν γίνεται φυσικά...

notakos600
08/05/2010, 07:06
Το χειρότερο σενάριο που μπορεί να παίξει μέσα στο 2010 ποιό μπορεί να είναι ;

byron
08/05/2010, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Να σου πώ την αλήθεια εγώ θα ανησυχούσα εάν μου χρώσταγαν τόσα όχι τώρα που τα χρωστάω εγώ σε άλλους.
Και από την άλλη εάν το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης χρωστάει τόσα φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους που σαν δημόσιο χρέος δεν είναι και σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.

Η ισπανία πχ έχει ΑΕΠ 1,1 τρις ? και έλλειμα κοντά το 110%. Κάτι που σημαίνει οτι χρωστάει περίπου 1,2 τρις ?...
Κάτι αντίστοιχο σε ΑΕΠ έχει και η Ιταλία με έλλειμα λίγο κάτω από 100%....
Η Γερμανία έχει μόνο 75% έλλειμα μεν, αλλα ΑΕΠ 3.3 τρις ? :lol:

Μην το κάνετε σε κομπιουτεράκι αν δείτε πόσα είναι σε πεσέτες, ή λιρέτες.
Αυτός είναι και ο λόγος που τρέχουν και δεν φτάνουν...

stefanos
08/05/2010, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η διαδικασία ήταν αυτή για όλες τις χώρες. Το θέμα είναι ότι η συνηθισμένη διαδικασία των λήξεων και ανανεώσεων που γινόταν μέχρι πριν 6-8 μήνες με επιτόκια 3,5-3,8% μας τελείωσε.
Αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω δεν τα ξαναδίνουν, και για να ξαναπάρουμε λεφτά όπως είναι τα πράγματα πρέπει να πάμε σε επιτόκια 13-14% κάτι που δεν γίνεται φυσικά...

Κάτι σαν ελεγχόμενη χρεωκοπία:p

byron
08/05/2010, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Να εξαπλωθεί η κρίση στις χώρες της ευρωζώνης και να μην μπορεί να μαζευτεί. Τα ποσά είναι τεράστια για να σωθεί χώρα μεγέθους Ισπανίας, και αν φτάσει κάπου εκει το πράγμα, δεν πρόκειται να μείνει όρθιο ούτε το ?, ούτε η ευρωζώνη αλλα ούτε και ο υπόλοιπος πλανήτης που χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα του.

Η κρίση χρέους κρατών, είναι ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί.

stefanos
08/05/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Να φτωχύνουν κάποιοι Αμερικάνοι και να φαλιρίσουν κάποιες Αμερικάνικες τράπεζες:rotflmao: :rotflmao:

airpanos
08/05/2010, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτη ειναι η δημοκρατια που εχουμε

οποιος δεν ψηφιζει υπερ του κομματος του διαγραφετε

και οποιος ψηφιζει υπερ προτασεων αλλων κομματων παλι διαγραφετε..

μιλαμε για δημοκρατια

να τη λοιπον η δημοκρατια..

ΤΩΡΑ ευτηχως, θα με πιστεψουν και τα ζωα..(δανειστηκα απο τον Προεδρο το κλεισιμο του ποστ)
:rotflmao:

:a10: :a19: :a23:

SVX
08/05/2010, 07:48
Να εξαπλωθεί η κρίση στις χώρες της ευρωζώνης και να μην μπορεί να μαζευτεί. Τα ποσά είναι τεράστια για να σωθεί χώρα μεγέθους Ισπανίας, και αν φτάσει κάπου εκει το πράγμα, δεν πρόκειται να μείνει όρθιο ούτε το ?, ούτε η ευρωζώνη αλλα ούτε και ο υπόλοιπος πλανήτης που χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα του.

Η κρίση χρέους κρατών, είναι ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί. :sick:

το χειροτερο σεναριο ---> http://rs217.rapidshare.com/files/58422519/Arkas_-_meta_ti_katastrofi.zip

197216

THEOD
08/05/2010, 08:04
Το υπάρχον χρέος των 280 δις ? αντιστοιχεί σε 95,5 τρις παλιές δραχμές.

Τα 110 δις δεν είναι νέα δάνεια που θα προστεθούν στο υπάρχον χρέος (280+110 δλδ) αλλά δάνεια που θα αποπληρώνουν τις λήξεις των ομολόγων που ήδη χρωστάμε και δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε.

Η διαδικασία των ομολόγων (χρέους) είναι οτι δεν αποπληρώνεις (εκτός και μπορεί κάποιος) τις λήξεις σου, αλλά κάνεις roll over με νέα ομόλογα και αν μπορείς με νέο χαμηλότερο επιτόκιο. Αν το έλλειμα σου είναι κάτω από 100% του ΑΕΠ το χρέος σου μειώνεται. Αν είναι πάνω από 100% όπως σε ΄μας αυξάνεται και προστίθεται σε νέα ομόλογα.

Απ' όσο ξέρω το υπάρχον χρέος είναι περίπου στα 320 δισ (ο αρχικός υπολογισμός ήταν για λίγο κάτω από 300 δις αλλά ανακαλύφθηκαν στην πορεία και κάποιες μαύρες τρύπες που δεν είχαν υπολογιστεί...)...

Το ότι μέχρι το 2013 το χρέος θα φτάσει τα 430δισ δεν είναι δική μου εκτίμηση. Είναι η επίσημη πρόβλεψη του ΥΠΟΙΚ και βγαίνει από την άρθροιση του υπάρχοντος χρέους + τον επιπλέον δανεισμό που θα χρειαστούμε μέχρι και το 2013 (αφού έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσουμε να έχουμε έλλειμα έστω και μειωμένο, άρα θα χρειάζεται όλο και μεγαλύτερος δανεισμός για την εξυπηρέτησή του) + τα τοκοχρεωλύσια των δανείων της "βοήθειας" από την τρόικα...

Τα 110 δις ναι, θα χρησιμοποιηθούν για εξόφληση παλαιών χρεωλυσίων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ εγγράφονται στο μελλοντικό χρέος...Εγγράφονται και παραεγγράφονται - και μάλιστα επειδή είναι κοντινής λήξης (θα έχουν αποπληρωθεί ολικά στην πενταετία από σήμερα), μαζί με τον τόκο τους είναι εν μέρει αυτά που θα ανεβάσουν το συνολικό επίπεδο του χρέους στα 430 δις στο τέλος του 2013...Το συνολικό χρέος θα αρχίσει να μειώνεται σε απόλυτους αριθμούς ΜΕΤΑ το 2013, κι αυτό ΑΝ επαληθευτούν οι σχεδιασμοί... Το πόσο θα μειωθεί ή αυξηθεί σαν ποσοστό του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια υπολογίζεται μεν (προβλέπεται αύξηση μέχρι το 145% και μετά σταδιακή μείωση), αλλά αυτά μένει να επιβεβαιωθούν μιας και εξαρτώνται από το πως τελικά θα διαμορφωθούν οι δείκτες αναπτυξης και ύφεσης στα επόμενα χρόνια...Το ποσό του χρέους όμως σε απόλυτα νούμερα είναι δεδομένο...

byron
08/05/2010, 08:24
Theo δεν έχει και τόσο σημασία όπως καταλαβαίνεις. Όπως έχει πει η ΤΕ το έλλειμα θα φθάσει καπου στο 140% ΑΝ τα πραγματα πάνε καλά.:hypnotize

Το αν είναι 350-400 ή 450 μάλλον ανευ ουσίας είναι πλέον, αφού το ΑΕΠ μας μάλλον θα πάει άπατο.

Το γιατί φθάσαμε να δανειζόμαστε τόσο πολύ, και εμείς και οι υπόλοιποι είναι μεγάλη κουβέντα και προφανώς αφορά την λειτουργία του οικονομικού συστήματος που θυμίζει μια μεγάλη τεράστια πυραμίδα πλέον.

menos
08/05/2010, 14:53
Alex Jones: "Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τι γίνεται στην Ελλάδα τώρα. Έλληνες μην παραδώσετε τα όπλα!
Το 2002, ο ρεπόρτερ του BBC, Γκρεγκ Πάλας...έβγαλε μυστικά έγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας...που επιβεβαίωναν αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Μπαίνουν, πουλάνε παράγωγα...πουλάνε κακές επενδύσεις σε κυβερνήσεις με την πρόθεση...Τώρα έχουμε ε-μέιλ της Goldman Sachs που το δείχνει αυτό, εδώ στις ΗΠΑ...με την πρόθεση να καταστρέψουν τη χώρα σας. Μετά ασκούν οικονομική τρομοκρατία...ελέγχοντας τους υπουργούς οικονομικών σας και άλλους, και μετά σου λένε...ότι σου έβαλαν οικονομικό πιστόλι στον κρόταφο κι αν δεν τους δώσεις τις μισές συντάξεις...αν δεν τους αφήσεις να μαζέψουν τους φόρους, αν δεν παραδώσεις τις υποδομές σου...στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, που δημιούργησαν αυτό το χρέος απ'το τίποτα...θα έχεις χειρότερη ύφεση. Οι περισσότερες χώρες συνθηκολογούν την πρώτη φορά. Μετά από χρόνια, γίνεται κι΄αλλη κατάρρευση...τότε παίρνουν τα υπόλοιπα χρήματα των συντάξεών σας. Οπότε, είναι μαφία. Πρέπει να τους πείτε "όχι" τώρα. Θα είναι οδυνηρό και πολύ σκληρό για τη χώρα σας αλλά αν δεν τους πετάξετε έξω με ένα "όχι" όπως έκανε η Ισλανδία...θα χειροτερέψει."

Alex Jones 06/05/2010

Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=PLmb0d6BlMw&feature=player_embedded

Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=EnPzokFoAow

byron
08/05/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Alex Jones 06/05/2010

Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=PLmb0d6BlMw&feature=player_embedded

Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=EnPzokFoAow

To κακό με όλες αυτές τις συνωμοσιολογικές μαλακίες, είναι οτι καλλιεργούν την ψευδαίσθηση πως αν τις αποκαλύψουμε ή αν τις εφαρμόσουμε, όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας.

Αν το έχετε πάρει χαμπάρι μάγκες, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πλέον παρελθόν. Υπάρχει πόλεμος πλέον εναντίον του ? και της ευρωζώνης και είναι ξεκάθαρο. Και καλό θα είναι όταν παλεύουν οι ελέφαντες, τα μερμήγκια να κάθονται στην άκρη.

Και ας ξεκολλήσουν πλέον με το όχι της Ισλανδίας. Το όχι της Ισλανδίας δεν έχει καμμία σχέση με ΔΝΤ, τρόϊκες και λοιπούς. Οι ισλανδοί είπαν οχι στην αποζημίωση ύψους 2,1 δις ? που χρωστάνε οι τράπεζες τους σε Αγγλους και Ολλανδούς που είχαν καταθέσεις σε Ισλανδικές τράπεζες σε νησί που αποτελεί φορολογικό παράδεισο και είναι εκτός δικαιοδοσίας ελέγχου και νόμων της ΕΕ.

Αν δηλαδή γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, για να αποζημιώσουμε καταθέτες της Mitsos Bank που λειτουργούσε στα Channel Islands τι θα ψηφίζαμε? Ναι?? :confused:

vagtav
08/05/2010, 16:05
....
Αν το έχετε πάρει χαμπάρι μάγκες, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πλέον παρελθόν. Υπάρχει πόλεμος πλέον εναντίον του ? και της ευρωζώνης και είναι ξεκάθαρο. Και καλό θα είναι όταν παλεύουν οι ελέφαντες, τα μερμήγκια να κάθονται στην άκρη.
......

Οταν η μάνα μου που παίρνει 580? σύνταξη θα μου ζητάει "δανεικά" για να πάρει κανένα δωράκι στα εγγόνια της τα χριστούγεννα, όταν θα πρέπει να συμπληρώνω τα κοινόχρηστα της τον χειμώνα με το πετρέλαιο, όταν δεν θα έχει χρήματα να πάει στην αδερφή της στην Κρήτη το καλοκαίρι για 10 ημέρες, τότε έλα ξαναπές μου ότι το πρόβλημα είναι παρελθόν.....
Το πρόβλημα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και θα φανεί μετά το καλοκαίρι.
Σε έναν πόλεμο, όσο κρατάνε οι γραμμές, όλοι πολεμάμε βάσει ενός σχεδίου. Οταν μας πάρουν φαλάγγι, τότε ο κάθε ένας προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. Ακόμα και τα μερμήγκια....

byron
08/05/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Οταν η μάνα μου που παίρνει 580? σύνταξη θα μου ζητάει "δανεικά" για να πάρει κανένα δωράκι στα εγγόνια της τα χριστούγεννα, όταν θα πρέπει να συμπληρώνω τα κοινόχρηστα της τον χειμώνα με το πετρέλαιο, όταν δεν θα έχει χρήματα να πάει στην αδερφή της στην Κρήτη το καλοκαίρι για 10 ημέρες, τότε έλα ξαναπές μου ότι το πρόβλημα είναι παρελθόν.....
Το πρόβλημα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και θα φανεί μετά το καλοκαίρι.
Σε έναν πόλεμο, όσο κρατάνε οι γραμμές, όλοι πολεμάμε βάσει ενός σχεδίου. Οταν μας πάρουν φαλάγγι, τότε ο κάθε ένας προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. Ακόμα και τα μερμήγκια....

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Όταν λέω παρελθόν δεν εννοώ ότι ξεπεράσαμε τίποτα. Ίσα ίσα που ακόμα πάμε με τη φόρα και δεν έχουμε μπει ούτε στον προθάλαμο αυτού που μας περιμένει.
Εννοώ ότι η κρίση ήρθε, μας ξέσκισε και συνεχίζει στους επόμενους της ευρωζώνης και αυτό ΔΕΝ είναι καλό για μας.

Σε ότι αφορά τη σύνταξη που παίρνει η μητέρα σου, σε καταλαβαίνω μιας και δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Οι δικοί μου οι γονείς με τα 900? που παίρνει ο πατέρας σύνταξη, θα ήταν εδώ και αρκετό καιρό σε ίδρυμα αστέγων αν δεν είχαν 3 παιδιά να τους στηρίζουν.

super_toto
08/05/2010, 16:35
Απ' όσο ξέρω το υπάρχον χρέος είναι περίπου στα 320 δισ (ο αρχικός υπολογισμός ήταν για λίγο κάτω από 300 δις αλλά ανακαλύφθηκαν στην πορεία και κάποιες μαύρες τρύπες που δεν είχαν υπολογιστεί...)...

Το ότι μέχρι το 2013 το χρέος θα φτάσει τα 430δισ δεν είναι δική μου εκτίμηση. Είναι η επίσημη πρόβλεψη του ΥΠΟΙΚ και βγαίνει από την άρθροιση του υπάρχοντος χρέους + τον επιπλέον δανεισμό που θα χρειαστούμε μέχρι και το 2013 (αφού έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσουμε να έχουμε έλλειμα έστω και μειωμένο, άρα θα χρειάζεται όλο και μεγαλύτερος δανεισμός για την εξυπηρέτησή του) + τα τοκοχρεωλύσια των δανείων της "βοήθειας" από την τρόικα...

Τα 110 δις ναι, θα χρησιμοποιηθούν για εξόφληση παλαιών χρεωλυσίων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ εγγράφονται στο μελλοντικό χρέος...Εγγράφονται και παραεγγράφονται - και μάλιστα επειδή είναι κοντινής λήξης (θα έχουν αποπληρωθεί ολικά στην πενταετία από σήμερα), μαζί με τον τόκο τους είναι εν μέρει αυτά που θα ανεβάσουν το συνολικό επίπεδο του χρέους στα 430 δις στο τέλος του 2013...Το συνολικό χρέος θα αρχίσει να μειώνεται σε απόλυτους αριθμούς ΜΕΤΑ το 2013, κι αυτό ΑΝ επαληθευτούν οι σχεδιασμοί... Το πόσο θα μειωθεί ή αυξηθεί σαν ποσοστό του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια υπολογίζεται μεν (προβλέπεται αύξηση μέχρι το 145% και μετά σταδιακή μείωση), αλλά αυτά μένει να επιβεβαιωθούν μιας και εξαρτώνται από το πως τελικά θα διαμορφωθούν οι δείκτες αναπτυξης και ύφεσης στα επόμενα χρόνια...Το ποσό του χρέους όμως σε απόλυτα νούμερα είναι δεδομένο...

Συνεπώς και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τραπεζας της Ελλάδος, το αίσιοδοξο σενάριο είναι σε 3 χρόνια να αρχίσει να μειώνεται το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ. Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αυτό όταν το χρέος θα μεγαλώσει και το ΑΕΠ θα μικρύνει?
Γιατί ολα τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα δείχνουν ότι θα έχουμε μικρότερη ή και αρνητική αναπτυξη.
Πως θα γίνει αυτό? Ο Προβόπουλος λέει ότι θα μειωθούν οι δαπάνες, θα αυξηθούν τα έσοδα και θα περιοριστεί η φοροδιαφυγή?
Αν πω ότι δεν είμαι και τοσο αισιόδοξος, θα είμαι περίεργος τύπος?

tifoefs
08/05/2010, 16:40
ερχονται οι κατακτητες ...

καλη δυναμη ...

mike1985
08/05/2010, 16:45
Εγώ πάντως προσπαθώντας να βοηθήσω την οικονομία της χώρας μου, εδω και κάτι χρόνια κάνω το εξής απλό πράγμα: Όταν μπορώ, αγοράζω μόνο ελληνικά προϊόντα. Eίναι αυτά που το bar code τους ξεκινάει από 520.
Προσέχοντας το barcode θα εκπλαγείτε από το πόσα προϊόντα νομίζατε ότι είναι ελληνικά αλλα δεν είναι.

Γιατί τη στιγμή που επιλέγεις να ξοδέψεις τα λεφτά σου κάπου είναι σαν να ψηφίζεις.

http://www.adams1.com/upccode.html

THEOD
08/05/2010, 16:46
Συνεπώς και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τραπεζας της Ελλάδος, το αίσιοδοξο σενάριο είναι σε 3 χρόνια να αρχίσει να μειώνεται το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ. Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αυτό όταν το χρέος θα μεγαλώσει και το ΑΕΠ θα μικρύνει?
Γιατί ολα τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα δείχνουν ότι θα έχουμε μικρότερη ή και αρνητική αναπτυξη.
Πως θα γίνει αυτό? Ο Προβόπουλος λέει ότι θα μειωθούν οι δαπάνες, θα αυξηθούν τα έσοδα και θα περιοριστεί η φοροδιαφυγή?
Αν πω ότι δεν είμαι και τοσο αισιόδοξος, θα είμαι περίεργος τύπος?

Οι επίσημες προβλέψεις (που συνήθως πέφτουν έξω...) προβλέπουν αρνητική ανάπτυξη -4% για το 2010, αρνητική ανάπτυξη -2% το 2011, οριακά θετική για το 2012, και σε ποσοστό άνω του 1,5% θετική για το 2013....
Δηλαδή θεωρητικά και βάσει σχεδίου-προβλέψεων από το 2013 και μετά ΚΑΙ θα έχουμε θετική ανάπτυξη ΚΑΙ το χρέος σαν απόλυτο νούμερο θα αρχίσει να μειώνεται, οπότε συνέπεια των ανωτέρω από το 2014 προβλέπεται να αρχίσει μια πολύ καλή βελτίωση του λόγου χρέους/ΑΕΠ...

Φυσικά τ'όπαμε....Ολα αυτά είναι θεωρίες και προβλέψεις....Μένει και να επαληθευτούν...Στα χαρτιά και στις πρβλέψεις όλα εύκολα δείχνουν, στην πράξη όμως θέλει ΠΟΛΥ δουλειά και το τίμημα θα είναι ΜΕΓΑΛΟ ...

mats8282
08/05/2010, 16:48
Και για αυτό πλέον είναι έτοιμοι να ξεχάσουν Μάαστριχτ και Λισαβώνα....

Από ότι άκουσα στις ειδήσεις έχει πέσει στο τραπέζι μέχρι και αγορά ομολόγων από την δευτερογενή αγορά μέσω της ΕΚΤ..Επίσης ότι θα χρειαστεί πάνω από ένα τρις ευρώ για χώρες της ΕΕ άμεσα..Κόβουμε χρήμα ζεστό δηλαδή...

Από ότι φαίνεται αυτό περί κακής Ελλάδας μέσα σε μια άγια ΕΕ ήταν μπαρούφες...Όλα τα κράτη είναι υπερχρεωμένα,όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε....Απλά εμείς είμαστε μικρή χώρα με άχρηστες κυβερνήσεις διαχρονικά....

Να και η απόδειξη....Μόνο στους μαλάκες ΔΝΤ,οι υπόλοιποι μέσω ΕΕ....

<<«Η στήριξη στην Ελλάδα ήταν μέχρι τώρα διμερής. Από εδώ και στο εξής όποια χώρα χρειαστεί βοήθεια, η βοήθεια θα είναι κοινοτική» δήλωσε ο προεδρεύων του Συμβουλίου και πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Θαπατέρο.>>

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4573745

ΥΓ http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=159997

<<Οι περικοπές των δαπανών και η αύξηση των φορολογικών εσόδων μπορεί να πλήξουν πολύ περισσότερο την ελληνική οικονομία απ' ό,τι εκτιμάται στο πρόγραμμα λιτότητας που συμφωνήθηκε με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, σύμφωνα με ξένους οικονομολόγους. >>

<<Οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τη σωρευτική μείωση του ελληνικού ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) από σχεδόν 7% -όσο, δηλαδή, περίπου προβλέπεται στο πρόγραμμα λιτότητας- μέχρι 25%. >>

vagtav
08/05/2010, 18:01
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Όταν λέω παρελθόν δεν εννοώ ότι ξεπεράσαμε τίποτα. Ίσα ίσα που ακόμα πάμε με τη φόρα και δεν έχουμε μπει ούτε στον προθάλαμο αυτού που μας περιμένει.
Εννοώ ότι η κρίση ήρθε, μας ξέσκισε και συνεχίζει στους επόμενους της ευρωζώνης και αυτό ΔΕΝ είναι καλό για μας.
......

Βύρωνα καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Σαφώς και δεν εννοούσες ότι το πρόβλημα τελείωσε. Είμαστε και οι δύο από τους ανθρώπους του φόρουμ με αντίληψη,τουλάχιστον :rotflmao:.

Η "ένστασή" μου στο προηγούμενο μήνυμά σου είχε να κάνει με την ... αντίδραση του μερμηγκιού.
Πιστεύεις εσύ ότι αν πάρει η μπάλα την ισπανία ειδικά αλλά και την πορτογαλλία, οι γίγαντες ευρωπαίοι (και όχι μόνο) θα νοιαστούν για την σωτηρία της χώρας μας? Πιστεύεις ότι θα βρεθεί λύση αν συνεχίσεις να παρακαλάς τον κόσμο για δανεικά? Πιστεύεις ότι από αυτήν την κρίση θα βγούμε κερδισμένοι ακολουθώντας τις υποδείξεις τους?
Λύση εύκολη δεν υπάρχει. Καμία δεν θα είναι αναίμακτη δυστυχώς. Το να συνεχίσεις όμως να παίζεις το παιχνίδι τους, είναι μια λύση που όσες χώρες την ακουλήθησαν οδηγήθηκαν στην καταστροφή.....

Το πολιτικό σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή θα καταρεύσει πολύ σύντομα. Η πλειοψηφία του κόσμου, που μέχρι τώρα κοιμόταν ήσυχη μπροστά στο χαζοκούτι, πολύ σύντομα θα εξεγερθεί. Ο κάθε ένας που διαβάζει την λέξη "εξεγερθεί", μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει. Από μόνη της είναι μια ολόκληρη κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει μέσα από την οθόνη. Όταν όμως σε λίγους μήνες (ή και 1-2 χρόνια αν θες) έρθει ο καιρός που ο περισσότερος κόσμος θα ΠΕΙΝΑΣΕΙ, τότε θα συμβούν τραγικές καταστάσεις.

ΑΝ, ξαναλέω ΑΝ μπορούσε να υπάρξει μια προσωπικότητα να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, η δική μου άποψη (ουσιαστικά είναι άποψη άλλων ειδικότερων με τους οποίους συμφωνώ) είναι ότι η ελλάδα θα έπρεπε να κάνει στάση πληρωμών και να βγει από την ε.ε. και από το ευρώ.
Με ένα φθηνό νόμισμα, θα μπορέσεις να πουλήσεις το μόνο ουσιαστικό προϊόν το οποίο παράγεις, τον τουρισμό, και θα μπορέσεις να γίνεις ανταγωνιστικός σε μια αγορά που ζητάει φθηνό κόστος παροχής υπηρεσιών.
Το παράδειγμα της μάλτας, της κύπρου, της τουρκίας και άλλων χωρών που παρέχουν "φθηνή στέγη" σε εταιρείες από όλον τον κόσμο, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε από την αρχή.
Υπάρχουν αρκετές λύσεις ακόμα αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα να τις συζητάμε αν δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας. Κάτι που είναι σάπιο το πετάμε. Δεν το μακιγιάρουμε....

byron
08/05/2010, 18:51
Πιστεύεις εσύ ότι αν πάρει η μπάλα την ισπανία ειδικά αλλά και την πορτογαλλία, οι γίγαντες ευρωπαίοι (και όχι μόνο) θα νοιαστούν για την σωτηρία της χώρας μας? Πιστεύεις ότι θα βρεθεί λύση αν συνεχίσεις να παρακαλάς τον κόσμο για δανεικά? Πιστεύεις ότι από αυτήν την κρίση θα βγούμε κερδισμένοι ακολουθώντας τις υποδείξεις τους?

Μα...αυτό ακριβώς λέω πως δεν θα είναι καλό για μας. Αν το πράγμα ξεφύγει (ήδη η Πορτογαλία έχει φτάσει σε επιτόκια 6-7%, δλδ εκεί που ζητήσαμε ενεργοποίηση του μηχανισμού εμείς) προφανώς και θα πάνε περίπατο οι προσπάθειες αποφυγής χρεοκοπίας.

Όταν όμως σε λίγους μήνες (ή και 1-2 χρόνια αν θες) έρθει ο καιρός που ο περισσότερος κόσμος θα ΠΕΙΝΑΣΕΙ, τότε θα συμβούν τραγικές καταστάσεις.

Και που να δεις τι θα πει πείνα αν βαρέσουμε χρεωκοπία....Μ΄αρέσει που τελευταία έχει γεμίσει το net με βιντεάκια της Αργεντινής ως χώρα που αντιστάθηκε στο διεθνές κεφάλαιο. Μην πιάσουμε την κουβέντα για τις διαφορές που έχουμε, μιας και έχουν ειπωθεί αλλού, αλλά ο ρομαντισμός που περιβάλλει αυτή την "αντίσταση" απέχει έτη φωτός απ΄ότι βιώνουν οι πολίτες της Αργεντινής 10 χρόνια μετά την 1η χρεοκοπία. Αν πιστέυει κανείς ότι οι άνθρωποι εκεί περνάνε καλύτερα μετά το πάρτε τα @@ μας κερδοσκόποι, είναι αλλού νυχτωμένος.

η δική μου άποψη (ουσιαστικά είναι άποψη άλλων ειδικότερων με τους οποίους συμφωνώ) είναι ότι η ελλάδα θα έπρεπε να κάνει στάση πληρωμών και να βγει από την ε.ε. και από το ευρώ.
Με ένα φθηνό νόμισμα, θα μπορέσεις να πουλήσεις το μόνο ουσιαστικό προϊόν το οποίο παράγεις, τον τουρισμό, και θα μπορέσεις να γίνεις ανταγωνιστικός σε μια αγορά που ζητάει φθηνό κόστος παροχής υπηρεσιών.
Το παράδειγμα της μάλτας, της κύπρου, της τουρκίας και άλλων χωρών που παρέχουν "φθηνή στέγη" σε εταιρείες από όλον τον κόσμο, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε από την αρχή.

Προφανώς διαφωνούμε 10000% σχετικά με την έξοδο μας από ΕΕ, ? και στάση πληρωμών.
Η Τουρκία και η Μάλτα που αναφέρεις δεν έχουν κάνει ποτέ στάση πληρωμών, η Τουρκία δεν έχει ? και η Μάλτα αποτελεί μια μικρή κλειστή οικονομία που ζει απ΄τον τουρισμό και τις σημαίες ευκαιρίας των εφοπλιστών (σίγουρα όχι από offshore).
Oi πιο ειδικοί που προτείνουν στάση πληρωμών, προτείνουν μια θεωρία και τίποτα περισσότερο. Ας μου πει κάποιος 1 χώρα που έκανε στάση πληρωμών και το μέλλον της δεν ήταν τραγικό. Η μοναδική περιπτωση είναι η Ρωσία και κάθε σύγκριση μαζί της είναι αστεία και λόγω μεγέθους και πλούτου αλλα και γιατί οι λόγοι που χρεοκόπησε ήταν τελείως διαφορετικοί.

Εγώ είχα ρωτήσει τα εξής απλά πριν πολλές σελίδες, αλλά πειστική απάντηση δεν πήρα.
Εστω οτι βαράμε φαλιμέντο.

-Που θα βρούμε ΑΜΕΣΑ τα 40-50 δις ετησίως που αποτελούν το έλλειμα του ΑΕΠ? Γιατί προφανώς το να μην πληρώσουμε όσα λήγουν, δεν σημαίνει ότι έχουμε όσα λείπουν (έλλειμα)
-Που θα βρούμε συνάλλαγμα για τις υποχρεωτικές εισαγωγές πετρελαίου-τροφίμων-φαρμάκων.

Για μέτρο σύγκρισης, όταν η Ελλάδα τέλη δεκαετίας του 90 που ήταν στα καλά της, είχε 25 δις $ συναλλαγματικά διαθέσιμα (που προέρχονταν από εξαγωγείς-εφοπλιστές και ναυτικούς) η γνωστή εταιρία Toyota είχε ..... 28δις και η Honda 35.
Ετσι για να έχουμε μια τάξη μεγεθών....:wave2:

FunkBass
08/05/2010, 19:12
Εγω εχω να παραθεσω δυο λινκς: αν μπορειτε και εχετε την ορεξη δειτε τα και τα δυο ή εστω το ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ!

1) http://www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=related

2) http://www.youtube.com/watch?v=fzNBleP9C9U&feature=related

Ειμαι 17 χρονων και οσο περναει ο καιρος σκεφτομαι ολο και περισσοτερο...
Τι θα κανουμε; Που θα καταντησουμε; Μονο που σκεφτομαι τι μπορουν να κανουν στην χωρα μας συγκινουμε... (αρκετα δραματικο ε; αλλα ετσι ειναι...)

P.S Εγω οτι και να γινει οταν θα γινω 18 την yamaha YBR 125R θα την αγορασω! :a2:

iosif
10/05/2010, 04:25
γυρω γυρω απο την ουρα μας

η συνταγη δντ ειναι απλη. σου δανειζω να βγαλεις δυο τρια χρονια, εξασφαλιζω οτι θα τα παρω πισω και συ κοψε το λαιμο σου

μονο σταση πληρωμων μπορει να δώσει λυση.

απλά πραματα. με 17% του αεπ (μέσος όρος τελευταιας δεκαετίας) σε τοκοχρεολυτικες δοσεις που θα φτασει 45% το 2012 συμφωνα με τροικα μελλον δεν υπαρχει

υγ εισαι 17 χρονων? αγορι μου σηκω φυγε απο δω!