PDA

View Full Version : Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

THEOD
24/03/2017, 09:16
ναι μωρέ εκτός των windows όλα καλά είναι ...
@ΤΗΕΟD Νομίζω ότι θες ένα VM στο ένα μηχάνημα και θα είσαι οκ . Τώρα για τους SSD σε RAID 0 καλύτερα να βάλεις δύο HDD 500GB και είσαι οκ , άσε τα SSD από τα RAID δεν είναι γι αυτή τη δουλειά .
Αν κατάλαβα καλά , αντί για 3 pc θες να τα κάνεις 2 ... VM στο νέο , Windows εκεί για να τρέχει το πακέτο της Singular και εξυπηρέτηση των δύο πελατών όταν την χρειάζονται !

Σωστά... Και σκέφτηκα ότι αφου το πισι που θα αναλάβει "διπλό" ρόλο θα φτιαχτεί εξ αρχής με αυτό το σκεπτικό, και με δεδομένο ότι οι απαιτήσεις χώρου αποθήκευσης είναι γελοίες, θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα mirror raid με SSD που 2 τέτοιοι στα 200-250 gb έχουν πλέον αποδεκτό κόστος και θα κάνουν το όλο σύστημα πιο γρήγορο και ασφαλές. Μου λες όμως να το αποφύγω και να το στήσω με κλασικούς HD... Γιατί όμως ?
WIN HOME είναι αρκετά ή θα χρειαστώ pro ?

Mariner
24/03/2017, 09:52
Σε 10άρια pro ή enterprize μπορεί να παίξει 2ος user ταυτοχρονα με RDP ή χρειάζεται να στηθεί terminal server?

Oι SSD είναι μια χαρά για την δουλειά που θές, έχουν εξελιχθεί πολύ και πέρα απο την ταχύτητα που πάντα την είχανε έχει βελτιωθεί φοβερά και η μακροζωία τους. Εμείς πλέον τους έχουμε standard σε production servers και τo failure rate ίσως είναι πλέον καλύτερο απο τους συμβατικούς SAS των 15k rpm που παίζαμε μεχρι πρόσφατα.

Δεινόσαυρος
24/03/2017, 13:20
Ειπα να βάλω mosquitto (MQTT broker) σε κομπιουτερ με Windows 7.
Τώρα γιατί σε Windows; Ένας θεός ξέρει. Μαζόχα. It made sense at the time.
Λέω - αυτά τα Windows όλοι λένε οτι είναι εύκολα. Τι τόθελα; Τώρα ψάχνω για κανα εξτρα κουτάκι Linux να κάνω την δουλειά μου, αλλα παρ' ελπίδα είπα να γράψω κι εδώ μιας και τόσοι φαίνονται να το κατέχουν το άθλημα των Παραθύρων.

Λοιπόν η εγκατάσταση από εδώ (https://mosquitto.org/download/) λέει, φρόντισε να υπάρχουν και τα τάδε dll, ΟΚ, το κάναμε κι αυτό, αλλά μόλις πάει να γίνει η εγκατάσταση μου λέει οτι λείπουν δυο ακόμα ρημάδια το libeay32.dll και το ssleay32.dll. Αυτά είναι μέρος του OpenSSL, λέει, ΟΚ, αλλά θα σε σκότωνε χριστιανε μου να τα είχες συμπεριλάβει; Ψάχνω την εγκατάσταση του OpenSSL, πουθενά τα εν λόγω αρχεία. Τί κάνουμε τώρα;

Φυσικά ούτε συζήτηση για αυτά τα Ιντερνετάδικα Download-DLL sites, για αυτονόητους λόγους. Ψάχνω το ίδιο σύστημα του κομπιούτερ, ωπα, υπάρχει σε πεντέξι σημεία το αρχείο libeay32.dll - στο OpenOffice, σε κάτι της Apple, και σε κάποια δικά μου. Όλα διαφορετικά βέρζιονζ, κρίνοντας από το μέγεθος. Τα δοκιμάζω όλα, ένα-ένα μπας και γίνει τπτ, αλλά κανένα δεν κάνει δουλειά, αλλά παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν ρουτίνες που θέλουν, άλλα απλά λένε μαλφανκσιον μπάι-μπάι.

Υπάρχει και μια εχκατάσταση για cygwin, λέει - εκεί γέλασα, αν η native δεν παίζει, σιγά μην εγκαταστήσω όλο το cygwin, μπας και...

Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν - το έχει τρέξει κανεις με επιτυχία σττα Παράθυρα το mosquitto (ή άλλο MQTT broker);; Απροβλημάτιστα;
Αν ναι, για λέγετε...

Έστω και το OpenSSL χωρίς προβλήματα; Καλά, τι λέω τώρα... Τέσπα.

BLiTzER
24/03/2017, 13:26
http://indy.fulgan.com/SSL/

andgeo
24/03/2017, 13:38
Σωστά... Και σκέφτηκα ότι αφου το πισι που θα αναλάβει "διπλό" ρόλο θα φτιαχτεί εξ αρχής με αυτό το σκεπτικό, και με δεδομένο ότι οι απαιτήσεις χώρου αποθήκευσης είναι γελοίες, θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα mirror raid με SSD που 2 τέτοιοι στα 200-250 gb έχουν πλέον αποδεκτό κόστος και θα κάνουν το όλο σύστημα πιο γρήγορο και ασφαλές. Μου λες όμως να το αποφύγω και να το στήσω με κλασικούς HD... Γιατί όμως ?
WIN HOME είναι αρκετά ή θα χρειαστώ pro ?
απ όσο ξέρω τα windows δεν είναι multiuser ή τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι τα XP που το είχα δει , από εκεί και μετά δεν ξέρω τι κάνουν , πιστεύω ότι οι σημερινές εκδόσεις θα μπορούν να έχουν 2 χρήστες ταυτόχρονα συνδεδεμένους . Πιστεύω τουλάχιστον . Γιατί όχι SSD . Απ'όσα ξέρω , δεν είναι και μέγιστης ασφάλειας για τα δεδομένα σου , δεν παρακολουθώ τι γίνεται στην αγορά αλλά όταν είχα αγοράσει ssd πριν από χρόνια έπρεπε να κάνω ένα σωρό flash/ firmware update για να μην υπάρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα . Πάρε ένα και βάλε το λειτουργικό σου και πάρε 2 hdd καια κάνε τους mirror . Για αυτούς τους λόγους σου λέω να μην πάρεις ssd .Απ όσο καταλαβαίνω ούτε καμια ανάγκη έχεις για ταχύτητα .

BLiTzER
24/03/2017, 13:47
Σε 10άρια pro ή enterprize μπορεί να παίξει 2ος user ταυτοχρονα με RDP ή χρειάζεται να στηθεί terminal server?

Υπάρχει κάποιο patch γι'αυτό. Ψάξε για "concurrent rdp patch win10".

andgeo
24/03/2017, 13:47
σε χάλαγε ένα raspberry pi και ήθελες windows ?

Δεινόσαυρος
24/03/2017, 14:02
Ναι, είπα πού να τρέχω με Ρασμπερυ Πάι, θα το βάλω στα Γουίντοουζ που είναι εύκολα...αχαχαχαχα.

=====

Θένκς Μπλίτζ που μπήκες στον κόπο, αλλά δοκίμασα τα δυό πιο πρόσφατα αρχεία από το λινκ SLL που παρέθεσες και ακόμα μου κάνει κόνξες. Κάτι "The ordinal 341 could not be located in the dynamic link library SSLEAY32.dll" κλπ...

Μάλλον δεν θα φταίει το SSL οπότε υποθέτω οτι το mosquitto έχει το πρόβλημα. Θενκς παίδες, το εγκαταλείπω, linux και ξερό ψωμί.

BLiTzER
24/03/2017, 14:05
Κάτι κάνεις στραβά. Λάθος path, λάθος version... κάτι.

Τσέκαρε με αυτό: http://www.dependencywalker.com/

Mariner
24/03/2017, 15:48
απ όσο ξέρω τα windows δεν είναι multiuser ή τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι τα XP που το είχα δει , από εκεί και μετά δεν ξέρω τι κάνουν , πιστεύω ότι οι σημερινές εκδόσεις θα μπορούν να έχουν 2 χρήστες ταυτόχρονα συνδεδεμένους . Πιστεύω τουλάχιστον . Γιατί όχι SSD . Απ'όσα ξέρω , δεν είναι και μέγιστης ασφάλειας για τα δεδομένα σου , δεν παρακολουθώ τι γίνεται στην αγορά αλλά όταν είχα αγοράσει ssd πριν από χρόνια έπρεπε να κάνω ένα σωρό flash/ firmware update για να μην υπάρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα . Πάρε ένα και βάλε το λειτουργικό σου και πάρε 2 hdd καια κάνε τους mirror . Για αυτούς τους λόγους σου λέω να μην πάρεις ssd .Απ όσο καταλαβαίνω ούτε καμια ανάγκη έχεις για ταχύτητα .

Δεν υπάρχει κίνδυνος για δεδομένα, έχουν περάσει αρκετα χρόνια μάλλον απο τότε που δοκίμασες μάλλον. Οι σοβαροί δίσκοι δεν έχουν πρόβλημα, δοκιμασμένοι σε enterprize περιβάλλον με συνεχές r/w.

Υπάρχει κάποιο patch γι'αυτό. Ψάξε για "concurrent rdp patch win10".

Για τον theod το πρότεινα, θυμάμαι τα παλιά χρόνια πως έπαιζει μια τέτοια ιστορία για να παίζουν 2-3 χρήστες remotely σε xp (φτου κακα)

Δεινόσαυρος
24/03/2017, 17:07
Κάτι κάνεις στραβά. Λάθος path, λάθος version... κάτι.

Τσέκαρε με αυτό: http://www.dependencywalker.com/

Λαθος παθ δεν παίζει, τα έχω όλα μαζί.
Οτι κάτι είναι στραβό, ε, ναι, σίγουρα. Μάλλον ο γιαλός, γιατί εμείς μια χαρά αρμενίζουμε.
Αν ο δημιουργός δεν μπήκε στον κόπο να το φτιάξει σωστά (ίσως να μην φαντάστηκε οτι μπορεί να θέλαν τέτοιο πράγμα οι χρήστες Παραθύρων), τότε θα πρέπει να υπάρξει πολύ καλός λόγος γαι να το κάνω εγώ. Ακόμα δεν τον βλέπω.

Πάντως πολύ χρήσιμο αυτό το dependency walker, να 'σαι καλά, δεν τόξερα. Κάποιες φορές που έκανα παλιά κάτι WINE installations θα ήταν θεόσταλτο. Θα το ταξινομήσω δεόντως.

amyroukai
24/03/2017, 17:08
xp

<3 <3 <3 :bawl:

Γελάω επίσης με τις εταιρίες, οι drivers δεν αναγνωρίζουν το hardware για το οποίο προορίζονται... Βρέθηκε άκρη με όλες τις συσκευές με λίγο παίδεμα τελικά.

Και, μιά που σε ένα μήνα τα Vista θα είναι "end of life" προϊόν, που σημαίνει "άντε γειά" στο μαμά αντιβάιρους, το λογισμικό ήδη έχει εγκαταλειφθεί από μερικούς. Εσένα κοιτάω bitdefender, κατέληξα στο Avast το οποίο τα περισσότερα reviews έχουν στις πρώτες θέσεις και υποτίθεται έχει καλή ισορροπία στο σπαμ (free edition). Η πλάκα είναι πως το security center γκρινιάζει πως δεν υπάρχει προστασία ΚΑΙ μετά την εγκατάσταση, παρά το ότι είναι στην λίστα των προτεινόμενων.

The end.

AUFGEBRACHT
25/03/2017, 15:16
Τωρα τελευταια αυτος ο mozilla εχει γινει Godzilla ή ειναι ιδεα μου;

Όχι απλά Godzilla, αλλά και Jurassic Park μαζί... Πλέον το ανεμιστηράκι στο laptop εδώ και καιρό δουλεύει υπερωρίες όταν δουλεύω με Firefox, μόλις δουλεύω ΙΕ άκρα του τάφου σιωπή... Κοίταγα μια μέρα το task manager και έτρωγε περισσότερη μνήμη και από το antivirus (security suite για την ακρίβεια).

congate7
28/03/2017, 11:34
Κανένα εργαλείο για να κόψω ένα τραγούδι έχουμε; Ότι πιο απλό.

macdeath_s
28/03/2017, 11:45
Σε Windows να φανταστώ ? CoolEdit ?

Aν θες κάτι καλύτερο Audition ή Wavelab.

Sapadak
28/03/2017, 12:12
Κανένα εργαλείο για να κόψω ένα τραγούδι έχουμε; Ότι πιο απλό.

http://mp3cut.net/

https://audiotrimmer.com/

congate7
28/03/2017, 15:31
:beer::beer:

macdeath_s
30/03/2017, 11:52
To πρώτο που κατάφερα να αναστήσω αν και περίμενα ότι θα το γ@#$%# τη μάνα.

380500

Ζεύκας
30/03/2017, 13:44
(ισως να έχει αναφερθεί αλλά άντε να το βρώ ανάμεσα στα εκατοντάδες ποστ)

για προτείνετε ένα καλό free antivirus app για win10

amyroukai
30/03/2017, 13:53
Πάπι το "μαμά" της MS λένε ότι είναι από τα καλύτερα.

Ζεύκας
30/03/2017, 14:01
το defender λες; ναι είναι γατόνι.
πήγα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα που είχε κρυμμένο malware και το βρήκε κατευθείαν. με έσωσε.

απλά είπα να εγκαταστήσω κάποιο άλλο σαν double check μπας και έχει μείνει κανάς ιός κρυμμένος και δεν το είδε το defender.
κ μετά θα το διαγράψω.

macdeath_s
30/03/2017, 15:22

Bit Defender. Το έχω as we speak σε περίπου 130 - 150 hosts και δεν έχει κανέναν false negative μέχρι στιγμής. Τα PCs χρησιμοποιούνται για animation, video editing, 3d κλπ οπότε θεωρώ ότι και στο performance θα έχει μινιμουμ ιμπακτ αλλιώς θα μου τα είχαν κάνει ζέπελιν.

THEOD
30/03/2017, 17:29

Το καλύτερο free antivirus είναι να μην κάνεις τανζανιές σε περίεργα site και να είσαι πολύ (μα πολυ) επιφυλακτικός σε ότιδήποτε είναι κραυγαλέα "free"... :lol:
Από εκεί και πέρα η συζήτηση για το καλύτερο antivirus έχει πολλά κοινά σημεία με αυτή του καλύτερου λαδιού... :D

el_hymador
31/03/2017, 16:59
Έχω ένα DELL Laptop. Μια χαρά όλα αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μόλις συνδεθεί κινητό, άλλο laptop, tablet στο δίκτυο που είμαι συνδεδεμένος, με πετάει

el_hymador
31/03/2017, 17:02
...έξω (να είδατε; το ξανάκανε!). Συνδέομαι και μετά από 2-3 λεπτά πάλι έξω. Δεν έχει θέμα το δίκτυο στο σπίτι γιατί το κάνει και αλλού. Τι μπορεί να φταίει;

Παρακαλώ μην αρχίστε τίποτα σανσκριτικά του τύπου "άλλαξε το WPS στην ip με κώδικα από τον proxy που κάνει split τον δίαυλο"

basilis_k6
Έχω ένα DELL Laptop. Μια χαρά όλα αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μόλις συνδεθεί κινητό, άλλο laptop, tablet στο δίκτυο που είμαι συνδεδεμένος, με πετάει

μήπως έχεις κάποια ρύθμιση στο ρουτερ για μία συσκευη μόνο με προτεραιότητα κτλ?

εδιτ: αν το κάνει και αλλου άκυρο το παραπάνω

macdeath_s
Αποσυνδέεται το laptop από το δίκτυο εννοείς ? IP έχει στατική ή DHCP ?

George_Sp
31/03/2017, 17:06
για αρχή πάμε στο εύκολο.

https://iihelp.iinet.net.au/Resetting_Network_Adapter_(Winsock_Reset)

THEOD
31/03/2017, 17:14
Μπες στο σετ-απ του ρούτερ και μετονόμασε την σύνδεση σε ότι όνομα θέλεις. Βάζεις και ένα καινούργιο password και μετά αφού την αναγνωρίσουν οι wifi συσκευές με το νέο όνομα, περνάς σε αυτές το νέο password . Κατά 90% θα λυθεί το πρόβλημα... Δεν είναι μάλιστα κακή ιδέα ΠΡΙΝ μετονομάσεις την σύνδεση στο ρούτερ να του κάνεις μια επαναφορά στις εργοσττασιακές ρυθμίσεις - γίνεται κι αυτό από το μενού ρυθμίσεων του ρούτερ

el_hymador
31/03/2017, 17:17
Αποσυνδέεται το laptop από το δίκτυο εννοείς ? IP έχει στατική ή DHCP ?

να τα... αρχισαμε...:lol:

sek
31/03/2017, 17:18
Δεν έχει θέμα το δίκτυο στο σπίτι γιατί το κάνει και αλλού.

Μπες στο σετ-απ του ρούτερ και μετονόμασε την σύνδεση σε ότι όνομα θέλεις. Βάζεις και ένα καινούργιο password και μετά αφού την αναγνωρίσουν οι wifi συσκευές με το νέο όνομα, περνάς σε αυτές το νέο password . Κατά 90% θα λυθεί το πρόβλημα... Δεν είναι μάλιστα κακή ιδέα ΠΡΙΝ μετονομάσεις την σύνδεση στο ρούτερ να του κάνεις μια επαναφορά στις εργοσττασιακές ρυθμίσεις - γίνεται κι αυτό από το μενού ρυθμίσεων του ρούτερ

Να το κάνει παντού αυτό;

el_hymador
31/03/2017, 17:18
Δεν το κάνει στο ρούτερ του σπιτιού μόνο. Σε όποιο δίκτυο και αν συνδεθώ, με οποιοδήποτε ρούτερ.

THEOD
31/03/2017, 17:22
AKYRO τοτε...Δεν είχα καταλάβει ότι το κάνει και σε άλλα δίκτυα...τότε το πρόβλημα είναι στον ελεγκτή του wi-fi ή ethernet της συσκευής. Κάνεις reset και επαναφορά την κάρτα δικτύου και αν δεν στρώσει ξαναπερνάς φρέσκους drivers...Αν πάλι δεν στρώσει... :priest:

sek
31/03/2017, 17:25
AKYRO τοτε...Δεν είχα καταλάβει ότι το κάνει και σε άλλα δίκτυα...τότε το πρόβλημα είναι στον ελεγκτή του wi-fi ή ethernet της συσκευής. Κάνεις reset και επαναφορά την κάρτα δικτύου και αν δεν στρώσει ξαναπερνάς φρέσκους drivers...Αν πάλι δεν στρώσει... :priest:

+1

:beer:

el_hymador
31/03/2017, 17:30
Αυτή είναι η κάρτα δικτύου ή στου διαόλου τον πο*τσο ψάχνω;

380572

THEOD
31/03/2017, 17:41
Το πρώτο (Realtek) είναι η κάρτα δικτύου
Το τελευταίο (Broadcom) είναι ο ελεγκτής του Wi-Fi

BLiTzER
31/03/2017, 18:26
Δοκίμασε αυτό: http://lazyresearch.blogspot.gr/2016/07/remove-wan-miniports-easy-way.html

andgeo
31/03/2017, 21:02
αν δεν κάνω λάθος αυτό τα wan miniport τα βάζει το λογισμικό κινητού τηλεφώνου της Samsung /SONY κλπ .
Χρησιμοποιούνται στην περίπτωση που θέλεις να συνδεθείς ασύρματα στο διαδίκτυο μέσω αυτού στα δίκτυα είτε κινητής είτε wife και κατά πάσα περίπτωση το conflict γίνεται μεταξύ των δύο καρτών ποιά θα πάρει τον έλεγχο . Είτε διάβασε πως θα ενεργοποιείς το wan miniport όταν και μόνο το χρειάζεσαι με δική σου επιλογή , είτε όπως σου είπαν και πριν ξεφορτώσου τα με απεγκατάσταση ! Επίσης η ασύρματη κάρτα δικτύου σου είναι η τελευταία που λέει Broadcom κάτι !!

Ζεύκας
03/04/2017, 19:34
1 smart tv, 2 υπολογιστές, ίδιο καλώδιο σύνδεσης, ίδια θύρα.

Συνδέω το pc A, όλα καλά, ανάλυση 1920χ1080, προβολή εικόνας σε όλη την οθόνη.
Αφαιρώ pc A, συνδέω pc B, ανάλυση 1920χ1080. αλλά η εικόνα δεν πιάνει όλη την οθόνη.

Παίζω με τις ρυθμίσεις οθόνης, refresh, restart, τζίφος, κανένα αποτέλεσμα.
Καμιά ιδέα;

teogtp
03/04/2017, 20:58
1 smart tv, 2 υπολογιστές, ίδιο καλώδιο σύνδεσης, ίδια θύρα.

Συνδέω το pc A, όλα καλά, ανάλυση 1920χ1080, προβολή εικόνας σε όλη την οθόνη.
Αφαιρώ pc A, συνδέω pc B, ανάλυση 1920χ1080. αλλά η εικόνα δεν πιάνει όλη την οθόνη.

Παίζω με τις ρυθμίσεις οθόνης, refresh, restart, τζίφος, κανένα αποτέλεσμα.
Καμιά ιδέα;

Ρυθμίζεις το overscan στην κάρτα γραφικών.

Ζεύκας
03/04/2017, 21:41
μπήκα στις ιδιότητες της κάρτας και από 1920χ1080 @59hz το πήγα στο 1920χ1080 @60hz.

δεν ξέρω εάν αυτός είναι ο ορισμός του overscan πάντως δούλεψε.
ευχαριστώ για την ιδέα που να ψάξω να σκαλίσω :beer:

macdeath_s
04/04/2017, 14:39
Βρήκα τη λύση για on site WiFi survey αλλά γιατί όχι και για coverage on demand (με ένα μεζέ).

380756

KernelPanic
05/04/2017, 20:31
Βρήκα τη λύση για on site WiFi survey αλλά γιατί όχι και για coverage on demand (με ένα μεζέ).

380756

Αν βρίσκει εύκολα τα rogue access points το θέλω για 1 assesment.... :D :lol:

macdeath_s
05/04/2017, 21:25
Αν βρίσκει εύκολα τα rogue access points το θέλω για 1 assesment.... :D :lol:

Ton έχω στείλει για εκπαίδευση. Θα βρίσκει rogue και αν κάνουν τπτ MITM θα τα κατεβάζει με δάγκωμα σε ύψος μέχρι 2μιση μέτρα. Σήμερα έμαθε packet sniffing. Mύριζε ώρα ένα FTP οπότε θα παρακολουθούσε κάποιο flow φαντάζομαι.

sek
05/04/2017, 22:00
Σήμερα έμαθε packet sniffing. Mύριζε ώρα ένα FTP οπότε θα παρακολουθούσε κάποιο flow φαντάζομαι.

:roflmao:

vaska
06/04/2017, 00:31
Ton έχω στείλει για εκπαίδευση. Θα βρίσκει rogue και αν κάνουν τπτ MITM θα τα κατεβάζει με δάγκωμα σε ύψος μέχρι 2μιση μέτρα. Σήμερα έμαθε packet sniffing. Mύριζε ώρα ένα FTP οπότε θα παρακολουθούσε κάποιο flow φαντάζομαι.είσαι τέρμα μλκς όμως, βγήκε ο καφές απ΄την μύτη, γ@μησε kb και monitor. Πουτάνα όλα
:bawl:

congate7
06/04/2017, 11:33
Θέλουμε να βρούμε ένα τραγούδι σε βίντεο αλλά το κινητό δεν παίρνει shazman. Κάτι ανάλογο που να δουλεύει στο pc;

BLiTzER
06/04/2017, 11:41
Θέλουμε να βρούμε ένα τραγούδι σε βίντεο αλλά το κινητό δεν παίρνει shazman. Κάτι ανάλογο που να δουλεύει στο pc;

http://www.midomi.com/

Ποιος είναι ο shazman; :lol:

George_Sp
06/04/2017, 11:42
το χει στο App store των windows

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/shazam/9wzdncrfj0qq

sniper
06/04/2017, 12:07

Ποιος είναι ο shazman; :lol:

Ο ξάδερφος του ρουλεμάν.

congate7
06/04/2017, 17:57

Και που πατάω ρε Γιώργο; Πρέπει να κάνω εγγραφή;

το χει στο App store των windows

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/shazam/9wzdncrfj0qq

Δεν είναι διαθέσιμο λέει.

KernelPanic
06/04/2017, 21:34
Σήμερα έμαθε packet sniffing. Mύριζε ώρα ένα FTP οπότε θα παρακολουθούσε κάποιο flow φαντάζομαι.

:roflmao: :roflmao:

:beer:

BLiTzER
06/04/2017, 22:18
Και που πατάω ρε Γιώργο; Πρέπει να κάνω εγγραφή;

Αν δε σου βγάζει κουμπάκι "Click and Sing or Hum" ακριβώς στο κέντρο, δεν έχεις εγκατεστημένο Flash.

Acacius
07/04/2017, 11:58

Μήπως παίρνει Soundhound το κινητό;

teogtp
07/04/2017, 12:57

Είναι που δεν ασχολειθηκε ο Dalton ακόμα.
Υπομονή. ....

DrEvil
07/04/2017, 13:15
Είναι που δεν ασχολειθηκε ο Dalton ακόμα.
Υπομονή. ....

Τι να κανει αυτη η ψυχη, ρε συ;
Καιρο εχω να τον δω, δα μεσα.

BLiTzER
07/04/2017, 13:19
Χάλασε ο υπολογιστής του και έχει βρει κάτι εξαρτήματα από παλιό ραδιόφωνο που προσπαθεί να ταιριάξει.

AUFGEBRACHT
08/04/2017, 08:36
Έχω ένα laptop Dell Inspiron 3542 και σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση της μνήμης, από 4 σε 8GB . Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο laptop έχει ένα slot, DDR3L και συχνότητα 1600MHz, 1,35Volt. Από μια μικρή έρευνα που έκανα για συμβατές μνήμες η μόνη διαφορά παίζει στο CAS (τιμές 9,10 και 11). Από μια γρήγορη έρευνα το CAS Latency είναι η πραγματική ταχύτητα μιας RAM και όσο μικρότερη η τιμή τόσο το καλύτερο, αφού διαιρείται η συχνότητα δια το CAS. Άρα υποθετικά εάν η εργοστασιακή μνήμη που φορά είναι CAS 11 και βάλω RAM με CAS 9 θα την διαβάζει κανονικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Από μάρκες είμαι μεταξύ HyperX, Kingston και Crucial, κάποια γνώμη ή πρόταση με βάση τα παραπάνω;

BLiTzER
08/04/2017, 10:23
Αυτή με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Μια χαρά μάρκες είναι όλες (HyperX είναι οι Kingston επιδόσεων).

AUFGEBRACHT
08/04/2017, 10:36
Αυτή με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Μια χαρά μάρκες είναι όλες (HyperX είναι οι Kingston επιδόσεων).

Όπως ανέφερα, σε όλες τα χαρακτηριστικά είναι κοινά, εκτός από την τιμή CAS Latency.

BLiTzER
08/04/2017, 10:37
Ε άρα κάποια έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. :p Θες τη χαμηλότερη CAS, όπως σωστά έγραψες.

THEOD
08/04/2017, 11:22
Βάλε την φθηνότερη...Δεν πρόκειται να δεις διαφορά από την ταχύτητα της μνημης... έτσι κι αλλιώς η RAM είναι το ταχυτερο κομμάτι της επεξεργαστικής αλυσίδας... Αναβάθμισε με την φθηνότερη και με ότι περισσέψει τσόνταρε και ρίξτα σε έναν ssd

BLiTzER
08/04/2017, 11:41
Ε ναι, φυσικά, όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι έχουν ίδια τιμή πάνω κάτω. Αν υπάρχει διαφορά στην τιμή, εννοείται ότι προτιμάς τη φθηνότερη.

Billymuse
09/04/2017, 22:25
Παιδες τα φώτα σας. το λαπτοπ με προεγκατεστημένα τα win 7 μου εβγαλε μαυρη οθονη(death screen). Επειδή ουτε το recovery δουλευε για να κανω επαναφορά απο άλλη ημερομηνία του λειτουργικού μιας και ειχα σωει αρχεία ρου εκανα φορματ. Αλλα ελα που δεν μπορω να κατεβασω απο το σαιτ της μικροσοφτ παλι το λειτουργικο αφου το νομιμο oem key που εχω λεει οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον κατασκευαστη και λοιπες πιπες. Πρώτον με το key που εχω μπορώ να βάλω τα ultimate 7 ( εχω τα home prem) και δευτερον υπάρχει καποιο τορεντ η σαιτ να κατεβασω τα home prem 7 μιας και εχω το νομιμο κλειδι η θα πρέπει να κανω τη διαδικασια μεσω τηλ στη microsoft?

Bowleno
09/04/2017, 22:40
Παιδες τα φώτα σας. το λαπτοπ με προεγκατεστημένα τα win 7 μου εβγαλε μαυρη οθονη(death screen). Επειδή ουτε το recovery δουλευε για να κανω επαναφορά απο άλλη ημερομηνία του λειτουργικού μιας και ειχα σωει αρχεία ρου εκανα φορματ. Αλλα ελα που δεν μπορω να κατεβασω απο το σαιτ της μικροσοφτ παλι το λειτουργικο αφου το νομιμο oem key που εχω λεει οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον κατασκευαστη και λοιπες πιπες. Πρώτον με το key που εχω μπορώ να βάλω τα ultimate 7 ( εχω τα home prem) και δευτερον υπάρχει καποιο τορεντ η σαιτ να κατεβασω τα home prem 7 μιας και εχω το νομιμο κλειδι η θα πρέπει να κανω τη διαδικασια μεσω τηλ στη microsoft?

έχεις π.μ.

Manalishi
09/04/2017, 23:27
Παρότι υπέρμαχος των Mac, κυρίως λόγω λειτουργικού πλέον, τα air είναι πολύ ακριβά για αυτό που είναι συγκριτικά ειδικά με το DEll που έβαλες το οποίο γ@±3!

Και εγένετο....Toshiba Radius 12 4k!! Τα συν και τα πλην ( στο τέλος το μεγάαααλο συν)

-i7 3.10mhz +
-8gb ram +
-256 ssd +
-4k touch +
-lighter than macbook +
-Full hdmi/2xusb 3/1xusb-c/SD slot/ 1yr office 365 +

-4-6 ώρες μπαταρία -

Από 1299
.
.
.
.
.
.
850ευρώ!!!! 24 άτοκες των 35...ένα καφέ την ημέρα

vaska
10/04/2017, 02:20
Και εγένετο....Toshiba Radius 12 4k!! Τα συν και τα πλην ( στο τέλος το μεγάαααλο συν)

-i7 3.10mhz +
-8gb ram +
-256 ssd +
-4k touch +
-lighter than macbook +
-Full hdmi/2xusb 3/1xusb-c/SD slot/ 1yr office 365 +

-4-6 ώρες μπαταρία -

Από 1299
.
.
.
.
.
.
850ευρώ!!!! 24 άτοκες των 35...ένα καφέ την ημέρα Η Toshiba έχει σταματήσει την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό, οπότε πήρες μάλλον παραεισαγωγής (δύσκολα μετά από τόσον καιρό να έχει μείνει κάποιο στοκ). Είναι εύκολο να το τσεκάρεις από το ΚΒ. Δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες. Οπότε ενημερώσου τι γίνεται με την εγγύηση. Κατά τα άλλα είναι πολύ οκ μηχάνημα και σε τιμή πολύ καλή. Καλορίζικο.

Manalishi
10/04/2017, 11:03
2 χρόνια εγγύηση απο Κώτσο...

amyroukai
12/04/2017, 09:18
Και, σήμερα, τα "αγαπημένα" όλων μας Windows Vista περνάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (τώρα πρέπει να πω και τις λέξεις βίντεο ντοκουμέντο και πλάνα αρχείου για να είμαι τηλεοπτικός :lol: )

End Of Life προϊόν πιά...

Να θυμηθούμε το WinFS που δεν προχώρησε ποτέ, το aero theme που πάνω/κάτω μαζί μας είναι ακόμα, το νέο -τότε- search που επίσης διατηρείται, τα ατέλειωτα παράθυρα με προτροπές για το κάθε τι που γινόταν λόγω του επιθετικού UAC, το ότι γονάτισε όλα τα μηχανήματα που δεν είχαν αρκετή ραμ και καλή 3D κάρτα γραφικών...

Αιωνία τους η μνήμη εκεί που θα κάθονται με τα Milennium και τα 8...

(XP still rulz ρε :lol: )

vaska
12/04/2017, 09:41
Και, σήμερα, τα "αγαπημένα" όλων μας Windows Vista περνάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (τώρα πρέπει να πω και τις λέξεις βίντεο ντοκουμέντο και πλάνα αρχείου για να είμαι τηλεοπτικός :lol: )

End Of Life προϊόν πιά...

Να θυμηθούμε το WinFS που δεν προχώρησε ποτέ, το aero theme που πάνω/κάτω μαζί μας είναι ακόμα, το νέο -τότε- search που επίσης διατηρείται, τα ατέλειωτα παράθυρα με προτροπές για το κάθε τι που γινόταν λόγω του επιθετικού UAC, το ότι γονάτισε όλα τα μηχανήματα που δεν είχαν αρκετή ραμ και καλή 3D κάρτα γραφικών...

Αιωνία τους η μνήμη εκεί που θα κάθονται με τα Milennium και τα 8...

(XP still rulz ρε :lol: )Η μικρομαλακή δεν έβγαλε ποτέ Vista, "Σβήστα" τα έλεγε

amyroukai
12/04/2017, 09:43
Καλά και τα millennium τα έγραψα λάθος από ότι βλέπω τώρα, αλλά δεν πειράζει, αιωνία και πάλι :lol:

teogtp
12/04/2017, 10:17
Πείτε μια πρόταση για ιντερνετομηχανακι ,live streaming video σε 15ρα και άνω οθόνη.

Billymuse
12/04/2017, 21:32
έχεις π.μ.

Δημήτρη σε ευχαριστώ και απο δω για το dvd. Τα εγκατέστησα κανονικά χωρίς πρόβλημα, επίσης χάρηκα πολύ που σε γνώρισα :beer:

Bowleno
12/04/2017, 21:42
Δημήτρη σε ευχαριστώ και απο δω για το dvd. Τα εγκατέστησα κανονικά χωρίς πρόβλημα, επίσης χάρηκα πολύ που σε γνώρισα :beer:

Nάσαι καλά, φίλε χαίρομαι που βοήθησα, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα.
Καλό Πάσχα να έχουμε :beer:

amyroukai
12/04/2017, 21:45
σήμερα ανακάλυψα ότι έχω και windows 98SE σε ένα σκληρό. WTF... (ναι και τα 98 μου άρεσαν)

Grafton 505
12/04/2017, 21:45
(XP still rulz ρε :lol: )

:a08:

amyroukai
13/04/2017, 09:55
την νέα έκδοση των παραθυριώνε, την πήρε κανείς; έχει καμμιά διαφορά άξια λόγου;

teogtp
13/04/2017, 13:57
Πείτε μια πρόταση για ιντερνετομηχανακι ,live streaming video σε 15ρα και άνω οθόνη.

Τι;
Στ'@δια σας είπατε;
:lol:

vaska
13/04/2017, 14:12
την νέα έκδοση των παραθυριώνε, την πήρε κανείς; έχει καμμιά διαφορά άξια λόγου;άξια λόγου είπες??? Ναι μ@λ@κίες της μικρομαλακής όπως πάντα!

amyroukai
13/04/2017, 14:38
Καλά όντως τελικά δεν έχει κάτι "τρομερό"... (τα γκούγκλαρα γιατί με ψιλοέπρηξε αν θέλω ΤΩΡΑ την αναβάθμιση κλπ). Η δυνατότητα XBox παιχνιδιών στα Windows10, το blue light reduction όπως και το Dark Theme για όλα τα apps ωραία ακούγονται. Τα άλλα όντως λίγο/πολύ αδιάφορα.

λινκ για όποιον άλλο τον ζαλίσει το λειτουργικό του... https://www.microsoft.com/en-us/windows/features

macdeath_s
13/04/2017, 14:51
Αγαπητοί... Εδώ δεν νιώθουμε από Πάσχα και τα vtys/pts καλά κρατούν.

Θέλω στο history του bash να βλέπω και timestamp για το πότε έγινε η κάθε εντολή. Googlάρωντας βρήκα αυτό (https://askubuntu.com/questions/391082/how-to-see-time-stamps-in-bash-history) αλλά μου βγάζει μόνο τη σημερινή ημερομηνία...

WTF ? :a11:

sek
13/04/2017, 16:52
Έχεις πμ.

George_Sp
13/04/2017, 17:33
Μόλις μου σκασε τηλέφωνο ένας πελάτης μου.
Του σκασαν λέει τα αρχεία excel που περναγε όλα τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης και είχε σωσμένα σε stick-ακι usb.

Όταν του στησα τη μηχανογράφηση του υπολογιστή του είπα. Τα σώζεις στο 2ο partition και 1 φορά το 10ήμερο ένα backup σε έναν εξωτερικό. Και 1 φορά το μήνα καις και ένα dvd για να υπάρχουν και εκεί. Σε λύσεις cloud backup δεν τον πήγα γιατί δεν ένιωθε και πολλά και δεν έπαιζε και το budget.

Τα αρχεία λοιπόν έσκασαν στο στικακι χχχ. Γιατί επέλεξε μόνιμα να αποθηκεύει και να κάνει overwrite στο στικακι....και τα αρχεία τα είχε μόνο στο στικακι.

Τώρα τι του λες......χχχ και 6μηνων καθημερινες εγγραφες των πιο σημαντικων αρχείων στο στικάκι μόνο.....

και από τα πρώτα που του είχα πει προ ετών από την παλιά του επιχείρηση...δεν θα αγοράζεις χχχ....

vaska
13/04/2017, 17:46
Μόλις μου σκασε τηλέφωνο ένας πελάτης μου.
Του σκασαν λέει τα αρχεία excel που περναγε όλα τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης και είχε σωσμένα σε stick-ακι usb.

Όταν του στησα τη μηχανογράφηση του υπολογιστή του είπα. Τα σώζεις στο 2ο partition και 1 φορά το 10ήμερο ένα backup σε έναν εξωτερικό. Και 1 φορά το μήνα καις και ένα dvd για να υπάρχουν και εκεί. Σε λύσεις cloud backup δεν τον πήγα γιατί δεν ένιωθε και πολλά και δεν έπαιζε και το budget.

Τα αρχεία λοιπόν έσκασαν στο στικακι χχχ. Γιατί επέλεξε μόνιμα να αποθηκεύει και να κάνει overwrite στο στικακι....και τα αρχεία τα είχε μόνο στο στικακι.

Τώρα τι του λες......χχχ και 6μηνων καθημερινες εγγραφες των πιο σημαντικων αρχείων στο στικάκι μόνο.....

και από τα πρώτα που του είχα πει προ ετών από την παλιά του επιχείρηση...δεν θα αγοράζεις χχχ....Δεν φτάνει που είναι άσχετοι είναι και τσίπηδες, οπότε καλά να πάθει.

amyroukai
13/04/2017, 21:15
Και ναι, προσθέτω το Elite: Dangerous στην λίστα με τα παιχνίδια που πλέον αδυνατώ να παίξω (με την πρώτη προσπάθεια, έστω). Ποιός; Εγώ που είχα λιώσει Amstrad και Amstrad από γαλαξία σε γαλαξία. Δεν μπορώ να πετύχω ούτε ένα βαρέλι... Τέτοια ξεφτίλα λέμε. Θα δοκιμάσω και με Gamepad και με Joystick πριν βάλω τα κλάματα απόγνωσης. Φανταζόμουν χαλαρές επαφές τρίτου τύπου με τα πειρατικά, το πρώτο μου φορτίο ναρκωτικά όπως τότε, προσεγγίσεις στους διαστημικούς σταθμούς και το αγαπημένο μου παιχνίδι "timing, γκάζι και είσοδος"... Σκ@τ@. Μεγάλο learning curve στα γεράματα για να ξαναζήσεις τα νιάτα.

Τουλάχιστον τα γραφικά αξίζουν, καμμία σχέση με τα wire based του τότε, λογικό θα μου πεις. Από την άλλη, τότε ότι έλειπε το συμπλήρωνε η φαντασία μας... Τώρα ζητάει λεφτά για να αγοράσεις τατουάζ προσώπου του commander, για όνομα...

AUFGEBRACHT
13/04/2017, 21:50
την νέα έκδοση των παραθυριώνε, την πήρε κανείς; έχει καμμιά διαφορά άξια λόγου;

Αν και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει άμεσα, θα προτιμηθεί μέσω των ενημερώσεων. Περιέργως δεν πετάχτηκε κανένα "επιθετικό" μήνυμα για το εάν θέλω την αναβάθμιση...

KernelPanic
13/04/2017, 22:02

Θέλω στο history του bash να βλέπω και timestamp για το πότε έγινε η κάθε εντολή. Googlάρωντας βρήκα αυτό (https://askubuntu.com/questions/391082/how-to-see-time-stamps-in-bash-history) αλλά μου βγάζει μόνο τη σημερινή ημερομηνία...

WTF ? :a11:

Λογικό μιας και δεν υπαρχουν εγραφες στο history file με timestamp πριν κάνεις set το variable....
Δως του λίγο χρόνο και συ ρε παιδί.... :p

amyroukai
13/04/2017, 22:11
Αν και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει άμεσα, θα προτιμηθεί μέσω των ενημερώσεων. Περιέργως δεν πετάχτηκε κανένα "επιθετικό" μήνυμα για το εάν θέλω την αναβάθμιση...

επιθετικό δεν ήταν, κατέβασε κάτι άλλες, έκανε επανεκκίνηση μόνο του γιατί είχα ξεχάσει να αλλάξω τις "ώρες αδράνειας" και μετά που με ενημέρωσε για τις αλλαγές (@@ ενημέρωση δηλαδή γιατί δεν βρίσκεις εύκολα τι ακριβώς αλλάζει) μου είπε και ότι υπάρχει η εν λόγω, ότι "θα" γίνει και αν θέλω μπλα μπλα μπλα και να πάω να δηλώσω και... τέλος πάντων με εκβίασαν ψυχολογικά το καταλαβαίνεις και υπέκυψα και τώρα είναι στο 60% :lol: Dark theme FTW ρε, παντού και όχι μόνο στο φόρουμ!

Πρέπει να είναι "γερή" αλλαγή γιατί έχει το κλασσικό μήνυμα ότι αν δεν σου αρέσει μπορείς να την αναστρέψεις κλπ όπως όταν αλλάζουν από 8.1 σε 10άρια τα πισιά. Απορώ γιατί το γράφει αφού εμφανισιακά δεν είδα να έχει κάτι φρέσκο και το win+G για τα παιχνίδια υπάρχει ήδη στο build που τρέχω, ας πούμε. Για τον περισσότερο κόσμο (και δεν εξαιρώ εαυτόν) δεν θα είναι ορατές οι αλλαγές, πλην 3D Paint κλπ μπιχλιμπιδιώνε.

AUFGEBRACHT
13/04/2017, 22:14
Στους χρήστες Edge (όχι του λαδιού Castrol) ίσως είναι πιο ορατή η αλλαγή...

macdeath_s
15/04/2017, 20:24
Λογικό μιας και δεν υπαρχουν εγραφες στο history file με timestamp πριν κάνεις set το variable....
Δως του λίγο χρόνο και συ ρε παιδί.... :p

Κάτσε δεν κτλβα... Πρέπει να το βάλω στο environment του κάθε χρήστη αλλιώς δεν κρατάει καθόλου timestamps ?

Bob_o_mastoras
15/04/2017, 20:40

Nα περιμενεις την dia de la Merce εσυ!! :p:lol:
Καπου τον Σεπτεμβρη ειναι. Πολυ στρακαστρουκα!! :a2:

KernelPanic
15/04/2017, 23:41
Κάτσε δεν κτλβα... Πρέπει να το βάλω στο environment του κάθε χρήστη αλλιώς δεν κρατάει καθόλου timestamps ?

Εναλλακτικά το ενεργοποιείς στο γενικό profile (στις περισσότερες διανομές που κυκλοφορούν σήμερα /etc/profile)

amyroukai
16/04/2017, 00:12
381207

amyroukai
16/04/2017, 20:13
Και σχετικά με την αναβάθμιση των W10...

Γέλασα διότι "θα κατέβει και θα την εγκαταστήσετε όταν θέλετε" δηλαδή κατέβηκε και μπήκε μόνη της την νύχτα. Όπως φανταζόμουν, είναι "διαφανής" στον τελικό χρήστη. Θεωρητικά, παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο ίντερνετ (γιατί έτσι λέει δηλαδή). Κατά τα λοιπά, απλά μου ανακάτεψε το desktop :lol:

*το κόλπο που "αφαιρεί" την μπλε ακτινοβολία σε ώρες που θα του ορίσεις για να μην σου χαλάει τον ύπνο έχει ΠΟΛΥ γέλιο. Το λευκό τώρα που γράφω είναι κίτρινο... Για το καλό μου όμως, εντάξει :D

update junkie ρε γμτ...

Acacius
16/04/2017, 22:11
*το κόλπο που "αφαιρεί" την μπλε ακτινοβολία σε ώρες που θα του ορίσεις για να μην σου χαλάει τον ύπνο έχει ΠΟΛΥ γέλιο. Το λευκό τώρα που γράφω είναι κίτρινο... Για το καλό μου όμως, εντάξει :D

Η MS απλά αντεγρ^H^H^H^H ενσωμάτωσε τη λειτουργία του f.lux.
Είναι φανταστικό feature, αν το συνηθίσεις δεν κάνεις μετά χωρίς αυτό.

amyroukai
16/04/2017, 22:21
Ρε γαμώ το game feature. Όπως κάθομαι και χαζεύω, αρχίζει μιά μουσική από το πουθενά, "χαλάει" η ανάλυση της οθόνης και βλέπω τον browser σε... 640*320 και λέω ΠΑΡΤΑ κάτι κολλήσαμε και παθαίνω ένα μικρό σοκ...

Και περνάνε δυό λεπτά αγωνίας μέχρι που να καταλάβω ότι το Origin κατέβασε το Syberia II που το έχει δωρεάν σήμερα (και που διάβασα ότι είναι καλό και εύκολο, ότι πρέπει για lamer gamer) και το ξεκίνησε ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ και δεν το έφερε και "μπροστά" αλλά χάλασε το σύμπαν... alt+tab για να πάει στο παιχνίδι, να ξεκολλήσει το απλικέισο και να κάνω quit game.

Τα ίδια μου έκανε και με το Elite: Dangerous αλλά εκεί το έπαιζε σε παράθυρο και έπρεπε να βρω το setting που το κάνει full screen. BTW το elite με gamepad παίζει πολύ πιο "σωστά" και με το force feedback joystick ελπίζω σωστότερα, αλλά δεν βιάζομαι να το δοκιμάσω ακόμα, χαίρομαι που παίζω τα training missions :)

H επόμενη αγορά: Starctaft II Battlechest...

BLiTzER
16/04/2017, 22:33
Syberia, Elite... Πρέπει σοβαρά να παίξεις κάποιο παιχνίδι αυτού του αιώνα.

amyroukai
16/04/2017, 22:36
ώπα ρε, το Elite του 2015/2016 είναι και το expansion είναι ακόμα beta stage...

και γενικά δεν έχω ικανό pc για "φετινά" games. Ο αδερφός μου, μου λέει κάτι για Xbox Scorpio που θα είναι σουπερντούπερ και θα παίζει τα πάντα και τα κοάλα. Αν το θέλει ο Αλλάχ.

Bob_o_mastoras
16/04/2017, 22:36
Mπατε σκυλοι αλεστε, με λιγα λογια, το pc σου Αμυρου..
Γιατι το εχεις με τοσο χυμα settings..??
Το δικο μου δεν το αφηνω να κανει ΤΙΠΟΤΑ μονο του.

amyroukai
16/04/2017, 22:40
μπάτε σκύλοι δεν το λες, "αυθαιρεσία της Origin" και "συνέργεια της μικροσοφτ" το λες όμως. δεν ρώτησε ποτέ τι θα κάνει μόλις κατέβει το παιχνίδι...