View Full Version : Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
amyroukai
02/06/2016, 09:14
Αν είναι sata το συνδεω και εΦκολακι.
Θα δω μόλις γυρίσω σπίτι.
thunder ace
02/06/2016, 09:23
Θα δείξει δούκα.Αυριο θα αποφασίσει τι να κάνει.Λίγα προγράμματα δουλευει πάντως χωρίς περιττά.
Η πιο ευκολη και με πολυ μικρο κοστος αναβαθμηση ειναι:με 12 ευρω εναν Ε 8400 και με αλλα 10 μια 2αρα μνημη.
Αν είναι sata το συνδεω και εΦκολακι.
Θα δω μόλις γυρίσω σπίτι.
Για το N/B της γυναίκας δεν μιλάμε??? Αν ναι είναι σίγουρα sata
τον είχα δει μια βολά που με κάλεσε να πιούμε καφέ στο σπίτι κι εσύ έλειπες, χαζουλίνο
amyroukai
02/06/2016, 11:25
LOL ναι για το δικό της. Μόλις μπήκα σπίτι, έχει περάσει τις ενημερώσεις και γράφει τερματισμός λειτουργίας. Ε, θα το αφήσω να τερματίσει, δεν πάει στο καλό... Αν ήταν ακόμα στο χ από 13 θα το έκλεινα brute force.
Και τώρα μου έχει μπει και η σατανική σκέψη να βάλω 2GB αντί για 1GB στο νέτμπουκ και να περάσω φρέσκα XP γιατί τούτα είναι του 2008/9...
Παρεμβαίνω σφήνα στην συζήτηση και ζητώ την κατανόηση σας.
Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τους 2 ssd που έχω στο μηχάνημα στο σπίτι:
Ο πρώτος adata sp900 64gb ως boot με τα windows (10 χ64) και τίποτε άλλο μέσα και ο δεύτερος adata sp900 128gb ως storage, συνδεδεμένοι στα ανάλογα sata ports με σωστό booting order κλπ κλπ.
Πριν από μία εβδομάδα έχασα τον πρώτο δίσκο! (δεν τον βλέπει στο bios δεν bootάρει, βλέπει τον 2ο όμως) άνοιγμα το pc αποσύνδεση των power/sata cables ,επανασύνδεση και όλα οκ εμφανίστηκε πάλι ο πρώτος
Το ξανάκανε πάλι χθες, αποσύνδεση αυτή την φορά μόνο τον 2 ssd , επανασύνδεση πάλι - εμφανίστηκε ο πρώτος!
:confused:
Ερώτησης: Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο θέμα με τροφοδοσίες στο σύστημα και να μου τα κάνει αυτά, η πρέπει να ασχοληθώ με μητρικές/bios κλπ κλπ.
Να διευκρινίσω ότι έχω ένα thermaltake pcu 530 και μία GTX750Ti πάνω σε μία mobo MSI P55M-GD45 με i5 -750 επεξεργαστή.
Να σημειώσω κάτι που μου έκανε εντύπωση:
Επειδή χρησιμοποιώ μία LCD 40'' για οθόνη (ταινίες και gaming) την είχα παραλάβει από service κεντρικής πλακέτας από την samsung και μόλις την σύνδεσά στο pc μέσω hdmi αμέσως την ίδια ημέρα αρχίσανε τα όργανα....με τους σκληρούς.... πριν το service της TV το σύστημα έπαιζε άψογα με τους 2 ssd πάνω με τα hdmi του και όλα.
Ίσως αν κάποιος έχει κάποια ιδέα να μου ρίξει μια πρόταση από πού να ξεκινήσω να ψάχνομαι , καθώς στο τέλος από το βάλε βγάλε θα κάνω ζημιά (και ευτυχώς δεν έχω αρχεία μέσα που χρειάζομαι)
Ευχαριστώ για την προσοχή σας! :blush:
kalgeorge
02/06/2016, 12:02
Εργασιακό πισί που το πληρώνει ο εργαζόμενος... ωραία.
Για να μην λερώνει άλλο το νήμα της αγοράς...
Άφησα το pc από χτες να κάνει shutdown μεθ' ενημερώσεων. Από το βράδι, κολλημένο στο 7 από 13. Το νούμερο 13 και μόνο έπρεπε να με υποψιασει.
Σε άλλη απόπειρα όσο δούλευε και είχε αποτύχει να τα περάσει, κατέβασα το ms fixit που θεωρητικά στρωνει τότε αποτυχημένες ενημερώσεις. Έδειξε ότι δούλεψε χωρίς σφάλματα αλλά φευ.
Λύση 1, το περιμένω (για πάντα)
Λύση 2, το σβηνω, παιρνω ότι έχει μέσα (δηλαδη σχεδόν τίποτα) και φορμάτ κλπ με win7 όπως έχει.
Λύση 3, αν εκκινήσει κανονικά το αφήνω να περάσει τα 10αρια που μου τα έχει κάνει τσουρέκια.
Άλλο τι...;
Κάνε επανεκκίνηση και θα δεις ότι τις έχει πάρει κανονικά Είναι μια βλακεία που γίνεται στην τώρα τελευταία και νομίζεις ότι έχει σκαλώσει
Ίσως αν κάποιος έχει κάποια ιδέα να μου ρίξει μια πρόταση από πού να ξεκινήσω να ψάχνομαι , καθώς στο τέλος από το βάλε βγάλε θα κάνω ζημιά (και ευτυχώς δεν έχω αρχεία μέσα που χρειάζομαι)
Ευχαριστώ για την προσοχή σας! :blush:
Θα υποθέσω ότι η οθόνη σου δεν έχει σχέση με το πρόβλημα και θα σου προτείνω να ξεκινήσεις από τα εύκολα, αλλάζοντας τα καλώδια. Αν επιμένει, άλλαξε και sata port (π.χ. από την 1 στην 3). Κάνε αυτά και βλέπουμε.
Θα υποθέσω ότι η οθόνη σου δεν έχει σχέση με το πρόβλημα και θα σου προτείνω να ξεκινήσεις από τα εύκολα, αλλάζοντας τα καλώδια. Αν επιμένει, άλλαξε και sata port (π.χ. από την 1 στην 3). Κάνε αυτά και βλέπουμε.
will do... ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!:D
kalgeorge
02/06/2016, 12:32
Τωρα είδα οτι εισαι οκ Γιάννη. Απο το κινητο διαβάζω πολυ βιαστικά.
έχει κανείς μητρική, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, χαλασμένα, για πέταμα;
amyroukai
04/06/2016, 11:25
Ohm νομίζω κάπου παραπαίει ένα desktop, να δω αν δουλεύει και σ'ενημερώνω για το τι είναι κλπ (είναι του πατρός, ελπίζω ότι δεν θα το θέλει).
Μια ερώτηση λοιπόν ακόμα στους "κομπιουτεράδες".
Άνοιξα το λάπτοπ... Πέρα από τα εκνευριστικά της αρχής με τις άπειρες ερωτήσεις κλπ, είμαι και στον προβληματισμό του τι θα κάνω με browser, όχι τίποτα άλλο αλλά με αγριοκοιτάει και ο Kylo Ren. Αυτό το MS edge φαίνεται σαν μιά ελαφρωμένη οπτικά έκδοση του MS explorer αλλά δεν ήμουν ποτέΣ φαν.
Προτάσεις πλην των γνωστών Chrome και Firefox για κάτι λιγότερο "βαρύ" υπάρχουν; Αν και ομολογουμένως με 8GB μνήμης μάλλον μαλακίες ψάχνω, αλλά αν είναι κάτι βολικό θα το βάλω και στο νέτμπουκ που έχει μόνο 1GB :)
Ohm νομίζω κάπου παραπαίει ένα desktop, να δω αν δουλεύει και σ'ενημερώνω για το τι είναι κλπ (είναι του πατρός, ελπίζω ότι δεν θα το θέλει).
Άνοιξα το λάπτοπ... Πέρα από τα εκνευριστικά της αρχής με τις άπειρες ερωτήσεις κλπ, είμαι και στον προβληματισμό του τι θα κάνω με browser, όχι τίποτα άλλο αλλά με αγριοκοιτάει και ο Kylo Ren. Αυτό το MS edge φαίνεται σαν μιά ελαφρωμένη οπτικά έκδοση του MS explorer αλλά δεν ήμουν ποτέΣ φαν.
Προτάσεις πλην των γνωστών Chrome και Firefox για κάτι λιγότερο "βαρύ" υπάρχουν; Αν και ομολογουμένως με 8GB μνήμης μάλλον μαλακίες ψάχνω, αλλά αν είναι κάτι βολικό θα το βάλω και στο νέτμπουκ που έχει μόνο 1GB :)
:bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:
πες αλήθεια τώρα, τρολάρεις επειδήΣ μπορεί φίλαι, δεν σκέφτεσαι σοβαρά να βάλεις ντιφόλτ μπροουζερ της μικρομαλακής???
amyroukai
04/06/2016, 12:08
Εμ... το ντιφόλτ το είχε μέσα βρε αγόρι, δεν χρειάζεται να το βάλεις.
Για κανένα εξτραδάκι λέμε.
AUFGEBRACHT
04/06/2016, 13:40
Internet Exporer 11 - και δεν τρολλάρω καθόλου!!!
Βάλε Opera...καλός είναι.
Οι αρχικοί δημιουργοί του Opera μη συμφωνώντας με την πορεία που είχε πάρει ο browser τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια με το ονομα Vivaldi (https://vivaldi.net). Τον δοκιμάζω εδώ και κάποιο καιρό και δεν είναι άσχημος. Έχει κάποια απο τα αρχικά features του παλιού opera (12.x - προ webkit) αλλά σίγουρα έχει δρόμο ακόμα :)
kalgeorge
04/06/2016, 16:44
τζων, χωρις διαθεση ειρωνίας, γιατι δεν μπαινεις σε φορουμ pctech? όχι για κανενα άλλο λόγο, αλλα θα πάρεις και πιο αμεσες απαντήσεις και πιο σωστες.
:beer:
α και όσον αφορα την ερωτηση σου.... στα συγκεκριμένα γουιντος, δοκιμασε τον ντιφολτ που εχει... είναι εξαιρετικα καλος.
χρομ ουτε για πλακα, μοζιλα δεν τον χρησιμοποιουν ουτε αυτοι που τον κατασκευασαν... και παει λεγοντας
amyroukai
04/06/2016, 17:03
ευχαριστώ.
θα τον δω και τον edge.
(για τα υπόλοιπα, google)
AUFGEBRACHT
04/06/2016, 17:21
Επειδή σ΄αρέσει το διάβασμα...
https://www.pcsteps.gr/105949-%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-browser-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-10/
thunder ace
04/06/2016, 17:30
έχει κανείς μητρική, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, χαλασμένα, για πέταμα;
εχω εναν e 6550 χωρις ψυκτρα.Αν τον χρειαζεσαι και σου κανει πανω απ ολα στον δινω-στελνω(εννοειται free)Να ξερεις οτι ειναι σοκετ 775 παντως.
congate7
04/06/2016, 17:40
Να πω και εγώ το πρόβλημα μου.
Όταν ανοίγω το pc μετά από 5 δευτερόλεπτα αρχίζει και κάνει σαν φορτηγό. Μιλάμε για θόρυβο!
Αν το σουτάρω σταματάει, αν όχι με την πρώτη με τη δεύτερη σίγουρα.
Είναι από τα ανεμιστηράκια;
Αν ναι, αλλάζονται εύκολα; Έχετε να προτείνετε κάτι vfm;
Αν όχι, τι μπορεί να είναι;
kalgeorge
04/06/2016, 17:41
Επειδή σ΄αρέσει το διάβασμα...
https://www.pcsteps.gr/105949-%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-browser-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-10/
μην βαζετε αρθρα που δεν τα λες και τοσο εμπιστα... ο καθενας μπορει να γραφει ότι θελει.... με αφορμή το λινκ το λεω, δεν "σου την λεω".
εκανα σκρολ και ειδα πρωτη θεση τον χρομ που είναι τιγκα στις "τρυπες"....
Comodo Dragon (based on Chrome) or IceDragon (Based on Firefox)
AUFGEBRACHT
04/06/2016, 19:21
μην βαζετε αρθρα που δεν τα λες και τοσο εμπιστα... ο καθενας μπορει να γραφει ότι θελει.... με αφορμή το λινκ το λεω, δεν "σου την λεω".
εκανα σκρολ και ειδα πρωτη θεση τον χρομ που είναι τιγκα στις "τρυπες"....
Εδώ τίθεται ένα θέμα ποιο άρθρο είναι έμπιστο, ή μάλλον πως προσδιορίζει κανείς ένα έμπιστο άρθρο κι ένα μη έμπιστο. Το εν λόγω άρθρο δεν το υιοθετώ, απλά επειδή του αμιρού του αρέσει το διάβασμα, του πρότεινα να ρίξει μια ματιά. Άλλωστε εγώ πρότεινα ΙΕ -με ορατό και πιθανότατο κίνδυνο να λιθοβοληθώ- που είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος στο εν λόγω άρθρο... Από τον Firefox πάντως που έχω επίσης εγκατεστημένο, ο ΙΕ είναι γρηγορότερος και πιο σταθερός.
amyroukai
04/06/2016, 20:00
τον καιρό εκείνο, το netscape ήταν υπέροχο. Μετά, όπως όλα, βάραινε και βάραινε και... :(
Είναι ακόμα αγαπημένο αλλά δεν το χρησιμοποιώ :lol:
Τελευταία χρόνια chrome και στο κινητό και στο σταθερό... Δεν είναι τέλειο αλλά δουλεύει ΟΚ και λόγω μεριδίου αγοράς σπάνια βρίσκεις λάθη στο ρέντερινγκ ή ασυμβατότητες.
Ο edge πάντως κάνει καλύτερο scaling στην νέα οθόνη, τα άλλα βγάζουν "ψειρίτσες" τα πάντα και καταλαβαίνω τον "θυμό" όσων έχουν προβλήματα όρασης με την 1080 ανάλυση στις 15 ίντσες. Θα κατεβάσω και αυτά που είπε ο DrE.
Μόλις τελείωσε όλες όλες όλες τις ενημερώσεις και από αύριο ή μεθαύριο θα δω τι στο καλό παίζει με τα πάντα&κοάλα. Και με πιάνουν λίγο τα γέλια σκεπτόμενος ότι θα πρέπει να ξαναγίνουν όλα με τον SSD... Αλλά ΟΚ, τι να κάνεις.
ότι θα πρέπει να ξαναγίνουν όλα με τον SSD... Αλλά ΟΚ, τι να κάνεις.
Δεν πρεπει.
Το συζηταμε τοτε.
kalgeorge
04/06/2016, 21:07
Εδώ τίθεται ένα θέμα ποιο άρθρο είναι έμπιστο, ή μάλλον πως προσδιορίζει κανείς ένα έμπιστο άρθρο κι ένα μη έμπιστο. Το εν λόγω άρθρο δεν το υιοθετώ, απλά επειδή του αμιρού του αρέσει το διάβασμα, του πρότεινα να ρίξει μια ματιά. Άλλωστε εγώ πρότεινα ΙΕ -με ορατό και πιθανότατο κίνδυνο να λιθοβοληθώ- που είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος στο εν λόγω άρθρο... Από τον Firefox πάντως που έχω επίσης εγκατεστημένο, ο ΙΕ είναι γρηγορότερος και πιο σταθερός.
ρε όλαφ Τον, σου διευκρίνησα και πριν ότι δεν σου την λεω :D
απλα θα διαβασεις 5 αρθρα με 5 διαφορετικες αποψεις..... αναλογα προς τα που "κλινει"ο καθεις.
ενιγουει... ι αμ τζαστ σεινγκ
kalgeorge
04/06/2016, 21:08
Τελευταία χρόνια chrome και στο κινητό και στο σταθερό... .
ξαναλεω είναι τιγκα στις "τρυπες"
amyroukai
04/06/2016, 21:15
Δεν πρεπει.
Το συζηταμε τοτε.Έχω δει πως μερικοί SSD έρχονται με disc cloning software. To είχα κάνει παλιότερα, από IDE μετακόμισα σε SATA στο σταθερό. Αλλά όταν έρθει η ώρα... :)
ξαναλεω είναι τιγκα στις "τρυπες"
noted.
Να πω και εγώ το πρόβλημα μου.
Όταν ανοίγω το pc μετά από 5 δευτερόλεπτα αρχίζει και κάνει σαν φορτηγό. Μιλάμε για θόρυβο!
Αν το σουτάρω σταματάει, αν όχι με την πρώτη με τη δεύτερη σίγουρα.
Είναι από τα ανεμιστηράκια;
Αν ναι, αλλάζονται εύκολα; Έχετε να προτείνετε κάτι vfm;
Αν όχι, τι μπορεί να είναι;
συνηθως είναι η σκόνη και τριχες που κάθεται στα ανεμιστηράκια και μετα κανει θόρυβο.
έχει κατι βιδουλες το κουτί σου. Βγαλτο απο την πρίζα, ξεβίδωσε το κουτάκι και φύσηξε το καλά (εξω απο το σπίτι), ειδικά κοντα στον ανεμιστήρα. Λογικά θα στρώσει. Αν είναι λαπτοπ και δεν έχεις σχετική εμπειρία μη το λύσεις είναι παίδεμα.
:bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:
πες αλήθεια τώρα, τρολάρεις επειδήΣ μπορεί φίλαι, δεν σκέφτεσαι σοβαρά να βάλεις ντιφόλτ μπροουζερ της μικρομαλακής???
Εμ... το ντιφόλτ το είχε μέσα βρε αγόρι, δεν χρειάζεται να το βάλεις.
Για κανένα εξτραδάκι λέμε.
"Αφήσεις" είναι η σωστή λέξη που έπρεπε να χρησιμοποιήσω. Μεα Κούλπα.
Internet Exporer 11 - και δεν τρολλάρω καθόλου!!!
Τον δοκίμασα για να έχω άποψη. Με παρατεταμένη χρήση, με 4-5 ταμπς ανοιχτά, μετά από μια εβδομάδα άρχισε να τρώει σκαλώματα ανεξήγητα ειδικά σε εφαρμογές με τζάβα. Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!
τον καιρό εκείνο, το netscape ήταν υπέροχο. Μετά, όπως όλα, βάραινε και βάραινε και... :(
Είναι ακόμα αγαπημένο αλλά δεν το χρησιμοποιώ :lol:
Τελευταία χρόνια chrome και στο κινητό και στο σταθερό... Δεν είναι τέλειο αλλά δουλεύει ΟΚ και λόγω μεριδίου αγοράς σπάνια βρίσκεις λάθη στο ρέντερινγκ ή ασυμβατότητες.
Ο edge πάντως κάνει καλύτερο scaling στην νέα οθόνη, τα άλλα βγάζουν "ψειρίτσες" τα πάντα και καταλαβαίνω τον "θυμό" όσων έχουν προβλήματα όρασης με την 1080 ανάλυση στις 15 ίντσες. Θα κατεβάσω και αυτά που είπε ο DrE.
Μόλις τελείωσε όλες όλες όλες τις ενημερώσεις και από αύριο ή μεθαύριο θα δω τι στο καλό παίζει με τα πάντα&κοάλα. Και με πιάνουν λίγο τα γέλια σκεπτόμενος ότι θα πρέπει να ξαναγίνουν όλα με τον SSD... Αλλά ΟΚ, τι να κάνεις.
Netscape, napster ....αχ those days !!!
Δεν πρεπει.
Το συζηταμε τοτε.
Πάμε στοίχημα ότι πρέπει??? Θα προσπαθήσει να κλωνοποιήσει hdd με Win10 και GPT, σε ssd διαφορετικού μεγέθους (χωρητικότητας) και θα ξανακάνει boot?? Δεν νομίζω Τάκη. Φούτσα λέμε, και λειτουργικό και όλα από την αρχή.
Έχω δει πως μερικοί SSD έρχονται με disc cloning software. To είχα κάνει παλιότερα, από IDE μετακόμισα σε SATA στο σταθερό. Αλλά όταν έρθει η ώρα... :)
noted.
Κι εδώ τυχερός στάθηκες, ειδικά σε ΧΡ αν άλλαζες από IDE σε SATA έπαιρνες μια ωραία BSOD και δικαιολογημένα μιας και άλλοι οι drivers του IDE και άλλοι οι drivers του SATA controller (διαβάζονται κι ενεργοποιούνται στην εκκίνηση του λειτουργικού για να αναγνωριστεί ο δίσκος). Τα δικά μου στατιστικά σε αντίστοιχες προσπάθειες λένε 20% επιτυχία. Με κάποιον τρόπο βέβαια που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε το ξεπερνούσες, αλλά με απλό cloning συνήθως τον έπινες
παιδιά, να σας πω κάτι;
αλλά μην αρχίσετε να με βρίζετε, ναι;
thunder ace
05/06/2016, 07:51
παιδιά, να σας πω κάτι;
αλλά μην αρχίσετε να με βρίζετε, ναι;
θελεις ΚΑΙ ΣΥ να αγορασεις λαπτοπ;
θελεις ΚΑΙ ΣΥ να αγορασεις λαπτοπ;
:plaf::eleison:
Ε ναι...
Ας αρχίσουμε με τα εύκολα:
μικρότερο από 12" και ανάλυση μεγαλύτερη από 1366χ768
δηλαδή να χωράει στο tankbag και να έχει αξιοπρεπή ανάλυση
ιδανικά, 11" και 1920x1080
αποδεκτό, 12" με 1600x900
οκ αμα δεν βρεθεί κάτι τέτοιο, ας πάρω μεγαλύτερο tankbag, δε πάει στο καλό...
Πάμε στοίχημα ότι πρέπει??? Θα προσπαθήσει να κλωνοποιήσει hdd με Win10 και GPT, σε ssd διαφορετικού μεγέθους (χωρητικότητας) και θα ξανακάνει boot?? Δεν νομίζω Τάκη. Φούτσα λέμε, και λειτουργικό και όλα από την αρχή.
Να το παμε.
Εγω μπυρες θελω, πες κι εσυ τι.
Οταν ερθει η ωρα.
kalgeorge
05/06/2016, 12:40
Κι εδώ τυχερός στάθηκες, ειδικά σε ΧΡ αν άλλαζες από IDE σε SATA έπαιρνες μια ωραία BSOD και δικαιολογημένα μιας και άλλοι οι drivers του IDE και άλλοι οι drivers του SATA controller (διαβάζονται κι ενεργοποιούνται στην εκκίνηση του λειτουργικού για να αναγνωριστεί ο δίσκος). Τα δικά μου στατιστικά σε αντίστοιχες προσπάθειες λένε 20% επιτυχία. Με κάποιον τρόπο βέβαια που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε το ξεπερνούσες, αλλά με απλό cloning συνήθως τον έπινες
επρεπε να ενσωματώσεις στο σι ντι των xp που θα έφτιαχνες σατα drivers.... μονο τοτε εκανες δουλεια
Να το παμε.
Οταν ερθει η ωρα.
αστεία σύμπτωσης: το GPT είναι ακριβώς τα αρχικά του πλήρους ονόματός μου.
Να το παμε.
Οταν ερθει η ωρα.
Μπύρες λοιπόν και να το θυμάσαι εσύ γιατί εγώ ξεχνάω σαν κοτόπουλο.
Δεδομένα :
HDD 500GB ή και μεγαλύτερος, σε χρήση, με διαμερισματοποίηση σε GPT (εικάζω αλλά όλοι οι καινούριοι υπολογιστές έτσι είναι), 500md τα tools των windows, κάμποσα gb το partition της εργοστασιακής εγκατάστασης - επαναφοράς, συνήθως 12mb το partition με τα partitioning & boot data και άλλο ένα με τα υπόλοιπα GB του partition που βλέπει ως C ο χρήστης.
SSD 240ή 250 gb κενός
Ζητούμενα:
Να γίνει κλώνος ο HDD στον SSD, μετά την κλωνοποίηση να μπουτάρουν τα windows κανονικά από τον ssd και να δουλεύει κανονικά και το partition της επαναφοράς και βεβαίως να μην χάσει ούτε byte ο χρήστης από αυτά που είχε στον HDD, να μεταφερθούν όλα και σωστά στο νέο μικρότερο partition που θα δημιουργηθεί.
Αν συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω, μπύρες με μόνο περιορισμό στην ποσότητα που μπορεί να αντέξει ο καθένας μας, μέχρι σκασμού δλδ.
επρεπε να ενσωματώσεις στο σι ντι των xp που θα έφτιαχνες σατα drivers.... μονο τοτε εκανες δουλεια
Άλλο είναι αυτό που λες Γιώργο, αυτό το έκανες αν η έκδοση των windows που εγκαθιστούσες δεν "ήξερε" τον controller του δίσκου. Εγώ μιλάω για περιπτώσεις που η μητρική σου είχε και ide και sata κι ενώ είχες δίσκο εκκίνησης σε ide αποφάσιζες να τον αλλάξεις με κάποιον πιο γρήγορο - μεγάλο - καινούριο sata χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση.
amyroukai
05/06/2016, 19:21
Τέσσερα partition έχει.
Ένα 260ΜΒ με δεδομένα EFI
Ένα 837ΜΒ διαμέρισμα αποκατάστασης
Ένα 19GB διαμέρισμα αποκατάστασης
το υπόλοιπο είναι το C κλασσικά
thunder ace
05/06/2016, 19:24
Καλησπερα στο χαι τεκ τμημα του μοτο φορουμ.Αν δεν σας βγαζω απο το θεμα,μπορει καποιος να μου πει που θα βρω 2αρα ραμ για αυτο το διαολακι http://www.cnet.com/products/dell-inspiron-mini-1018-10-1-atom-n455-1-gb-ram-250-gb-hdd/specs/.Αλλα να δουλευει ομως σε αυτο (δλδ να ειναι συμβατες)γιατι πολλα κουλα διαβασα περι ραμ για το συγκεκριμενο
kalgeorge
05/06/2016, 19:43
Άλλο είναι αυτό που λες Γιώργο, αυτό το έκανες αν η έκδοση των windows που εγκαθιστούσες δεν "ήξερε" τον controller του δίσκου. Εγώ μιλάω για περιπτώσεις που η μητρική σου είχε και ide και sata κι ενώ είχες δίσκο εκκίνησης σε ide αποφάσιζες να τον αλλάξεις με κάποιον πιο γρήγορο - μεγάλο - καινούριο sata χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση.
ναι οκ, εγω αναφερθηκα καθαρα στο θεμα drivers οποτε οκ..
επισης μεσα αοπ το device manager μπορεις να "αλλαξεις" την συνδεση του δισκου να παιζει με όλες τις καλωδιώσεις.
και φυσικα θελει drivers
kalgeorge
05/06/2016, 19:44
Καλησπερα στο χαι τεκ τμημα του μοτο φορουμ.Αν δεν σας βγαζω απο το θεμα,μπορει καποιος να μου πει που θα βρω 2αρα ραμ για αυτο το διαολακι http://www.cnet.com/products/dell-inspiron-mini-1018-10-1-atom-n455-1-gb-ram-250-gb-hdd/specs/.Αλλα να δουλευει ομως σε αυτο (δλδ να ειναι συμβατες)γιατι πολλα κουλα διαβασα περι ραμ για το συγκεκριμενο
a) to link den douleuei
b)an blekseis me ram kai giati den sinergazontai metaksu tous..... ftiakste kainourio foroum na grafoume gia mines
amyroukai
05/06/2016, 19:46
μάλλον εννοεί ότι δεν δουλεύει "σωστά" με όλες τις ραμ, το έγραφαν και για το δικό μου νετμπουκ αυτό και δεν την άλλαξα ποτέ.
Ε ναι...
Ας αρχίσουμε με τα εύκολα:
μικρότερο από 12" και ανάλυση μεγαλύτερη από 1366χ768
δηλαδή να χωράει στο tankbag και να έχει αξιοπρεπή ανάλυση
ιδανικά, 11" και 1920x1080
αποδεκτό, 12" με 1600x900
οκ αμα δεν βρεθεί κάτι τέτοιο, ας πάρω μεγαλύτερο tankbag, δε πάει στο καλό...
Στην μικρή έχω πάρει ένα Asus t 200.
Μικρό σε χωρητικότητα αλλά με ένα σκληρό στο ντοκ δεν έχεις θέμα.
amyroukai
05/06/2016, 19:59
σε τόσο λίγες ίντσες και τα 1366 μιά χαρά είναι ρε παίδες.
thunder ace
05/06/2016, 20:02
μάλλον εννοεί ότι δεν δουλεύει "σωστά" με όλες τις ραμ, το έγραφαν και για το δικό μου νετμπουκ αυτό και δεν την άλλαξα ποτέ.
αυτο ακριβως λεω:το μηχανηματακι εχει ΜΙΑ θεση για ραμ απο την μανα του (1γιγα)Εγω θελω να του βαλω μια ραμ των 2 γιγα(ΔΕΝ περνει και να θες παραπανω γιγα-4 γιγα πχ)Το προβλημμα ειναι η συμβατοτητα.Το μηχανημα ειναι αυτο http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-Mini-1018-Netbook.36739.0.html Μαζι με την μνημη θα μπει και ενας ssd που παρηγγειλα σημερα .Το n/b δεν ειναι δικο μου ,απλα σε φιλαρακι κανω εξυπηρετηση.
Τέσσερα partition έχει.
Ένα 260ΜΒ με δεδομένα EFI
Ένα 837ΜΒ διαμέρισμα αποκατάστασης
Ένα 19GB διαμέρισμα αποκατάστασης
το υπόλοιπο είναι το C κλασσικά
μήπως το 260 είναι 26?? αλλά κι πάλι δεν αλλάζει κάτι. 500άρης είναι ή Τεράστιος ο HDD?? Για την ιστορία και μόνο.
kalgeorge
05/06/2016, 20:51
αυτο ακριβως λεω:το μηχανηματακι εχει ΜΙΑ θεση για ραμ απο την μανα του (1γιγα)Εγω θελω να του βαλω μια ραμ των 2 γιγα(ΔΕΝ περνει και να θες παραπανω γιγα-4 γιγα πχ)Το προβλημμα ειναι η συμβατοτητα.Το μηχανημα ειναι αυτο http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-Mini-1018-Netbook.36739.0.html Μαζι με την μνημη θα μπει και ενας ssd που παρηγγειλα σημερα .Το n/b δεν ειναι δικο μου ,απλα σε φιλαρακι κανω εξυπηρετηση.
δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ρωτας.
τα σπεκς λενε ότι παιρνει 2γιγα.
παει ο φιλος σου σε ένα μαγαζι με το νετμπουκ και του λεει θελω την μνημη για αυτό
αλλιώς χτυπάει στο γκουγκλ το μοντελο του νετ, και παραγγελνει την αναλογη
Επειδή βλέπω ότι πολλοί ψάχνεστε για μνήμες αυτό (http://www.kingston.com/en/memory/search/options) είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ χρόνια και ποτέ δεν έχει πέσει έξω. 100% επιτυχία σε όποια αναζήτηση έχω κάνει. Δεν είναι τυχαία ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής.
kalgeorge
05/06/2016, 21:45
Επειδή βλέπω ότι πολλοί ψάχνεστε για μνήμες αυτό (http://www.kingston.com/en/memory/search/options) είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ χρόνια και ποτέ δεν έχει πέσει έξω. 100% επιτυχία σε όποια αναζήτηση έχω κάνει. Δεν είναι τυχαία ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής.
εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω με την κινγκστον... αλλα στο συγχωρω επειδή εισαι καλο παιδι
:p:p
Μπύρες λοιπόν και να το θυμάσαι εσύ γιατί εγώ ξεχνάω σαν κοτόπουλο.
Δεδομένα :
HDD 500GB ή και μεγαλύτερος, σε χρήση, με διαμερισματοποίηση σε GPT (εικάζω αλλά όλοι οι καινούριοι υπολογιστές έτσι είναι), 500md τα tools των windows, κάμποσα gb το partition της εργοστασιακής εγκατάστασης - επαναφοράς, συνήθως 12mb το partition με τα partitioning & boot data και άλλο ένα με τα υπόλοιπα GB του partition που βλέπει ως C ο χρήστης.
SSD 240ή 250 gb κενός
Ζητούμενα:
Να γίνει κλώνος ο HDD στον SSD, μετά την κλωνοποίηση να μπουτάρουν τα windows κανονικά από τον ssd και να δουλεύει κανονικά και το partition της επαναφοράς και βεβαίως να μην χάσει ούτε byte ο χρήστης από αυτά που είχε στον HDD, να μεταφερθούν όλα και σωστά στο νέο μικρότερο partition που θα δημιουργηθεί.
Αν συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω, μπύρες με μόνο περιορισμό στην ποσότητα που μπορεί να αντέξει ο καθένας μας, μέχρι σκασμού δλδ.
Τα δεδομενα, οπως τα περιγραφεις, με μια παρατηρηση.
Τα data του χρηστη + τα λοιπα partitions δεν θα ξεπερνουν την χωρητικοτητα του νεου δισκου. (Προφανως θα πει καποιος, αλλα ας ειναι ξεκαθαρο).
Πολυ μου αρεσει και η ποσοτητα μπυρας που αναφερεις!
amyroukai
05/06/2016, 22:23
μήπως το 260 είναι 26?? αλλά κι πάλι δεν αλλάζει κάτι. 500άρης είναι ή Τεράστιος ο HDD?? Για την ιστορία και μόνο.
ενα τέρας σκληρός, όπως έλεγε και η διαφήμιση κάποτε.
*το ξαναείδα τώρα από τα εργαλεία συστήματος/διαχείριση δίσκου, 260 είναι.
Στην μικρή έχω πάρει ένα Asus t 200.
Μικρό σε χωρητικότητα αλλά με ένα σκληρό στο ντοκ δεν έχεις θέμα.
τάφος, χαμηλή ανάλυση...
NEEEEEXT...
τάφος, χαμηλή ανάλυση...
NEEEEEXT...
Ε.. πάρε μια επιφάνεια ή ένα Chi 300.....πορτοφόλι να έχεις γεμάτο. ...
thunder ace
06/06/2016, 05:28
δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ρωτας.
τα σπεκς λενε ότι παιρνει 2γιγα.
παει ο φιλος σου σε ένα μαγαζι με το νετμπουκ και του λεει θελω την μνημη για αυτό
αλλιώς χτυπάει στο γκουγκλ το μοντελο του νετ, και παραγγελνει την αναλογη
τι συμπερασμα βγαζετε απο αυτη την συζητηση;
http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19370517
Ε.. πάρε μια επιφάνεια ή ένα Chi 300.....πορτοφόλι να έχεις γεμάτο. ...
...τάφος... Neeext... >:|
Τα δεδομενα, οπως τα περιγραφεις, με μια παρατηρηση.
Τα data του χρηστη + τα λοιπα partitions δεν θα ξεπερνουν την χωρητικοτητα του νεου δισκου. (Προφανως θα πει καποιος, αλλα ας ειναι ξεκαθαρο).
Πολυ μου αρεσει και η ποσοτητα μπυρας που αναφερεις!
Όπως ακριβώς τα λες και για τα δεδομένα και για την μπυροΐνη
εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω με την κινγκστον... αλλα στο συγχωρω επειδή εισαι καλο παιδι
:p:p
Ναι πλάκα πλάκα είμαι λίγο υπερβολικός :p απλά δεν υπάρχει καλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής μνημών για μένα. Μου έχει δώσει ελάχιστα σφάλματα όλα αυτά τα χρόνια κει ειδικά όταν μιλάμε για "ειδικές μνήμες" είναι μονόδρομος. Επίσης το configurator σαν εργαλείο είναι αξιοπιστότατο κι ενημερωμένο.
Καλησπερα στο χαι τεκ τμημα του μοτο φορουμ.Αν δεν σας βγαζω απο το θεμα,μπορει καποιος να μου πει που θα βρω 2αρα ραμ για αυτο το διαολακι http://www.cnet.com/products/dell-inspiron-mini-1018-10-1-atom-n455-1-gb-ram-250-gb-hdd/specs/. Αλλα να δουλευει ομως σε αυτο (δλδ να ειναι συμβατες)γιατι πολλα κουλα διαβασα περι ραμ για το συγκεκριμενο
Για δες εδώ
http://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-mini-10v-%281018%29
thunder ace
06/06/2016, 08:18
Για δες εδώ
http://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-mini-10v-%281018%29
Nαι την εχω δει ,αλλα το θεμα ειναι οτι εδω Ελλαδα δεν την βρισκω πουθενα.
kalgeorge
06/06/2016, 08:55
Ναι πλάκα πλάκα είμαι λίγο υπερβολικός :p απλά δεν υπάρχει καλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής μνημών για μένα. Μου έχει δώσει ελάχιστα σφάλματα όλα αυτά τα χρόνια κει ειδικά όταν μιλάμε για "ειδικές μνήμες" είναι μονόδρομος. Επίσης το configurator σαν εργαλείο είναι αξιοπιστότατο κι ενημερωμένο.
Εεεεε εχε χάρη. Είπαμε υπερβολή αλλα μέχρι ενα σημείο. Χαχαχα
Με τιποτα ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής. Απο τους καλύτερους ναι αλλα οχι π καλύτερος
Εεεεε εχε χάρη. Είπαμε υπερβολή αλλα μέχρι ενα σημείο. Χαχαχα
Με τιποτα ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής. Απο τους καλύτερους ναι αλλα οχι π καλύτερος
Οφου θα μπλέξουμε σου λέω, μην κοιτάς και συγκρίνεις την σειρά value σε καμία εταιρία, είναι χαμηλού κόστους και υψηλού ρίσκου. Κοίτα ECC και λοιπές ειδικές μνήμες. Εκεί είναι Top. Αλλά δεν είναι το νήμα τούτο για να κουβεντιάσουμε ο καθένας τις εμπειρίες του από RAM
thunder ace
06/06/2016, 09:38
αυτη ειχε μεσα(το ανοιξα)............οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει
360480
Τι θες να μάθεις; 1GB DDR3 στα 1333 MHz είναι.
kalgeorge
06/06/2016, 10:12
Οφου θα μπλέξουμε σου λέω, μην κοιτάς και συγκρίνεις την σειρά value σε καμία εταιρία, είναι χαμηλού κόστους και υψηλού ρίσκου. Κοίτα ECC και λοιπές ειδικές μνήμες. Εκεί είναι Top. Αλλά δεν είναι το νήμα τούτο για να κουβεντιάσουμε ο καθένας τις εμπειρίες του από RAM
Οχι ρε δεν είπα δεν ειναι καλές. Αλλα οχι τοπ.
Εξάλλου στις μνήμες παίζει ρόλο η συχνότητα και το latency.
Anyway. Να χουμε να λεμε ειναι :D :D
thunder ace
06/06/2016, 11:37
Τι θες να μάθεις; 1GB DDR3 στα 1333 MHz είναι.
ναι το γνωριζω.Απλα την εβαλα μπας και καποιος γνωριζει στα σιγουρα,καποια 2αρα να ταιριαζει.
Θα πάρεις μια 2GB με τα ίδια ακριβώς στοιχεία και θα ταιριάζει μια χαρά. Κατά προτίμηση, να είναι 1R και αυτή που θα πάρεις.
Παλικαρια λιγο τα φωτα σας.....
Εδω και κανα 2 μερες ο chrome στο κινητο, μου ανακατευθυνει σε λινκ που αναφερει οτι εχω ιο και λοιπες πιπες.
Το κινητο αρχιζει να δονηται και μια αντιστροφη μετρηση εμφανιζεται.Ξερω οτι ειναι καποιο malware αλλα πως στο διαολο το βγαζω απο την συσκευη;
amyroukai
06/06/2016, 11:47
κάποιες σελίδες που επισκέπτεσαι είναι μολυσμένες, δεν φταίει σώνει και καλά το κινητό. παθών.
Τις μούτζες μου στην μικρομαλακή που για να έχει στα παράθυρα 10 "αίσθηση αφής" έχει αλλάξει την φορά του scrolling στο touchpad και δεν βρίσκω επιλογή να γυρίσει στον παλιό τρόπο.
Θα πάρεις μια 2GB με τα ίδια ακριβώς στοιχεία και θα ταιριάζει μια χαρά. Κατά προτίμηση, να είναι 1R και αυτή που θα πάρεις.
και στα 1600 να είναι δεν θα έχει πρόβλημα. Το μόλο που πρέπει να κοιτάξει ακόμα είναι η καινούρια να είναι Low Voltage από 1,35V έως 1,5V
George_Sp
06/06/2016, 12:34
ναι το γνωριζω.Απλα την εβαλα μπας και καποιος γνωριζει στα σιγουρα,καποια 2αρα να ταιριαζει.
σε αντίστοιχο netbook μου δούλεψαν σωστά αυτές
http://www.mgmanager.gr/notebook/33026-corsair-value-select-2gb-ddr3-1333mhz-cl9-sodimm-cmso2gx3m1a1333c9.html#/συχνότητα-1333mhz
και αυτές
http://www.mgmanager.gr/notebook/44496-kingston-kvr13s9s6-2-2gb-1333mhz-cl9-srx16-sodimm-150v.html#/συχνότητα-1333mhz
Επειδή οι corsair είναι σφραγισμένες σε χάρτινη συσκευασία ζήτα καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα την kingston που "παραβιάζεται" εύκολα και ξανακλείνει το μπλιστεράκι.
παιδιά σταματάω το ψάξιμο για laptop γιατί δεν παίζει να βρω τίποτα
παιδιά σταματάω το ψάξιμο για laptop γιατί δεν παίζει να βρω τίποτα
Ακόμα ένας ευχαριστημενος πελάτης!
Next......
:tooth:
kalgeorge
06/06/2016, 13:05
Ακόμα ένας ευχαριστημενος πελάτης!
Next......
:tooth:
Χααχα χαχααχ
Σε λιγο δεν θα απαντάμε καθόλου για να τους αποθαρρύνουμε χααχχα
thunder ace
06/06/2016, 13:31
:ειμουν στο τοπικο eshop και μιλαγα με τα παιδια(μου ειπαν να παρω μια και αν δεν κανει να την παω πισω)αλλα σκαει ενας πιτσιρικας (γνωστος στα παιδια)και κλεισαμε αυριο να μου φερει μια δυαρα μεταχ με εφτα ευρω(στα χαρακτηριστικα που θελω).:eleison::eleison:
George_Sp
06/06/2016, 13:35
:ειμουν στο τοπικο eshop και μιλαγα με τα παιδια(μου ειπαν να παρω μια και αν δεν κανει να την παω πισω)αλλα σκαει ενας πιτσιρικας (γνωστος στα παιδια)και κλεισαμε αυριο να μου φερει μια δυαρα μεταχ με εφτα ευρω(στα χαρακτηριστικα που θελω).:eleison::eleison:
δοκιμή επιτόπου πριν πληρώσεις και όχι μόνο να ανάψει και να μπει windows...αλλά να τρέξει και κάνα βιντεάκι youtube.
thunder ace
06/06/2016, 13:49
δοκιμή επιτόπου πριν πληρώσεις και όχι μόνο να ανάψει και να μπει windows...αλλά να τρέξει και κάνα βιντεάκι youtube.
ευκολο.
Χααχα χαχααχ
Σε λιγο δεν θα απαντάμε καθόλου για να τους αποθαρρύνουμε χααχχα
δεν μου κάνει ρε σεις το laptop...
θα φτιάξω δικό μου ημι-φορητό :|
Λες να του φαει ο πιτσιρικας τα 7€...
κατι σαν "από υποψήφιο αγοραστή "κι'ετσι;
:bawl:
George_Sp
07/06/2016, 12:00
για άλλο το είπα. το οτι άναψε και μπήκε επιφάνεια εργασίας δε σημαίνει οτι η μνήμη είναι 100% οκ. Πρέπει να τη γεμίσεις και με κάτι ώστε να δεις αν βγάζει λάθη ή αν έχει κάποια ασυμβατότητα στο φόρτωμά της. :)
amyroukai
07/06/2016, 12:08
Δεν υπήρχε κάποτε ένα memtest ή κάτι τέτοιο;;;
George_Sp
07/06/2016, 12:13
Δεν υπήρχε κάποτε ένα memtest ή κάτι τέτοιο;;;
υπάρχει ακόμα αλλά για να ολοκληρώσει το τεστ πλήρως θέλει κάνα 20λεπτο.
Στα σύγχρονα windows (μετά τα vista) αν η μνήμη έχει πρόβλημα και πετάξει bsod δε παθαίνει corruption η εγκατάσταση οπότε και προτιμάται πλέον ο πιο σύντομος real life τρόπος τσεκαρίσματος.
kalgeorge
07/06/2016, 12:22
υπάρχει ακόμα αλλά για να ολοκληρώσει το τεστ πλήρως θέλει κάνα 20λεπτο.
Στα σύγχρονα windows (μετά τα vista) αν η μνήμη έχει πρόβλημα και πετάξει bsod δε παθαίνει corruption η εγκατάσταση οπότε και προτιμάται πλέον ο πιο σύντομος real life τρόπος τσεκαρίσματος.
Και συνήθως ο πιο σύντομος τρόπος ειναι να παίξεις ενα βίντεο. Εκει κλατάρει αν ειναι γ μνήμη
George_Sp
07/06/2016, 12:27
Και συνήθως ο πιο σύντομος τρόπος ειναι να παίξεις ενα βίντεο. Εκει κλατάρει αν ειναι γ μνήμη
αύριο με το κηδεμόνα σου. το γραψα στη προηγούμενη σελίδα :P
Έχω ένα χρεπι φορητό όπου στα βίντεο ή κολλάει ή παίζει ο ήχος αλλά η εικόνα είναι πράσινη.
Το πεταω;
kalgeorge
07/06/2016, 12:32
αύριο με το κηδεμόνα σου. το γραψα στη προηγούμενη σελίδα :P
Θα γράψω τιμωρία δέκα φορές δεν θα μπω παλι Μότο απο το κινητο
kalgeorge
07/06/2016, 12:33
Έχω ένα χρεπι φορητό όπου στα βίντεο ή κολλάει ή παίζει ο ήχος αλλά η εικόνα είναι πράσινη.
Το πεταω;
Ναι.
Next?
Χαχαχαχαχ
George_Sp
07/06/2016, 12:33
Το πεταω;
συνήθως υπερθέρμανση κάρτας γραφικών και ημιπροβληματική η κατάστασή της λόγω ψησίματος αρκετό καιρό.
για γράψε μοντέλο.
ειδικά αν είναι κάνα hp dv6000 ή acer 5920 με Nvidia σειρά 8xxxx mobile θεώρησέ το σιγουράκι.
Ναι.
Next?
Χαχαχαχαχ
Quelle malaque. .....
:lol:
συνήθως υπερθέρμανση κάρτας γραφικών και ημιπροβληματική η κατάστασή της λόγω ψησίματος αρκετό καιρό.
για γράψε μοντέλο.
ειδικά αν είναι κάνα hp dv6000 ή acer 5920 με Nvidia σειρά 8xxxx mobile θεώρησέ το σιγουράκι.
Ένα hp μοντελο δεν θυμάμαι με AMD επεξεργαστή και ενσωματωμένη κάρτα. ......
George_Sp
07/06/2016, 12:37
Ένα hp μοντελο δεν θυμάμαι με AMD επεξεργαστή και ενσωματωμένη κάρτα. ......
θα το διαβασεις απο τη κατω μερια του λαπτοπ στο αυτοκολλητακι και θα μας το γραψεις εδώ σα καλο παιζάκι για να βγαλουμε ακρη :D
Και τώρα την πολύτιμη βοήθεια μιας και δεν έχω προλάβει ακόμα να το ψάξω....στο λάπτοπ της μούτερ θα "φορέσω" έναν 120άρι SSD που δεν τον χρειάζομουν πλέον στο Desktop και το Laptopi μου.Θυμάστε τι μπορούμε να κάμνουμε γιατί έχει ξεθωριάσει το αυτοκολλητάκι με το σειριακό αριθμό των Windows 7?Παίζει κανα "εργαλείο" εμπιστοσύνης που να κάνει export απο την registry το Serial;
thunder ace
07/06/2016, 13:42
θα παρω μαζι μου και δυο φουσκωτους.Ετσι και μου κανει μαγκιες την ωρα της συναλλαγης....καηκε.Ακου εκει να μου φαι τα εφτα ευρω χωρις να παρω το σταφ.
Το πεταω;
...
...
πόσες ίντσες είναι;
Ιδού το μασινι του Ντάλτον. ......:D
360632
George_Sp
07/06/2016, 15:32
πόσο καιρό το έχεις και κάθε πότε καθαριζόταν από σκόνες?