View Full Version : Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Αυτά εδώ τα έχεις δεί? Κοίτα εκεί που λέει Part 2 https://itube.aimersoft.com/download-mp3/youtube-mp3-converter-app.html
η αυτό εδώ http://www.flvto.biz/youtube-downloader-for-android/
KernelPanic
15/05/2017, 20:55
Έχω στο pc το
You tube on mp3
Αλλά για να περάσω τραγούδια στην κάρτα μνήμης του τηλ
Πρέπει να βγάλω την κάρτα μνήμης απο το τηλ
Να την βάλω στο pc και να φορτωσω τα τραγούδια που έχω κατεβάσει σε μορφή mp3.
Υπάρχει κάτι ποιο απλό για συσκευές android?
Αν το μόνο πρόβλημα είναι η μεταφορά για δοκίμασε με OTG καλώδιο και 1 απλό usb stιck...
Σε περίπτωση αγνοείς ( και καλά κάνεις) το otg καλώδιο σου επιτρέπει να συνδεσεις 1 usb stick απευθείας στο κινητό (σχεδόν όλα τα android >=5.x τουλάχιστον το υποστηρίζουν).
Το καλώδιο κοστίζει 2-3Ε
Κουμπώνεις usb stick με τα μπ3 στο κινητό αντιγράφεις τέλος.... :smokin:
SHOOTER045
15/05/2017, 22:18
Αυτά εδώ τα έχεις δεί? Κοίτα εκεί που λέει Part 2 https://itube.aimersoft.com/download-mp3/youtube-mp3-converter-app.html
η αυτό εδώ http://www.flvto.biz/youtube-downloader-for-android/
Το πρωτο ζητάει email για να μου στείλει λινκ .
Το δεύτερο είναι απευθείας.
Θα το δοκιμασω
Update
Το δεύτερο δουλεύει κανονικοτατα
Αντιγραφή /επικόλληση το λινκ απο το you tube και το κανει mp3 στην μνήμη του τηλεφώνου.
Ευχαριστώ πολύ:beer:
Ταξικό ransomware
Ταϊβανέζος που έπεσε θύμα ransomware διαμαρτυρήθηκε στους δημιουργούς του ThunderCrypt λόγω χαμηλού εισοδήματος και αυτοί παραδέχτηκαν πως η επίθεση προς την Ταϊβάν ήταν αποτυχία αποκρυπτογραφόντας τα δεδομένα του.
http://www.taiwannews.com.tw/en/news/3161826
Έχουν καρδιά οι χάκερς..
macdeath_s
16/05/2017, 10:37
Ταξικό ransomware
Ταϊβανέζος που έπεσε θύμα ransomware διαμαρτυρήθηκε στους δημιουργούς του ThunderCrypt λόγω χαμηλού εισοδήματος και αυτοί παραδέχτηκαν πως η επίθεση προς την Ταϊβάν ήταν αποτυχία αποκρυπτογραφόντας τα δεδομένα του.
Έχουν καρδιά οι χάκερς..
Στην Αγγλιά όμως παίζαν με τις καρδιές των άλλων :(
Στην Αγγλιά όμως παίζαν με τις καρδιές των άλλων :(
Δυστυχώς.. Ηταν σαρκαστικό το σχόλιο. Τραγικοί οι τύποι δεν το συζητάω...
Ήρθες εσύ ρε?
macdeath_s
16/05/2017, 13:13
Δυστυχώς.. Ηταν σαρκαστικό το σχόλιο. Τραγικοί οι τύποι δεν το συζητάω...
Ήρθες εσύ ρε?
σου στειλα pm.
amyroukai
17/05/2017, 16:10
RIP εξτρατόρρεντ...
θα σε θυμόμαστε με αγάπη.
amyroukai
19/05/2017, 07:38
Οι χρήστες Chrome απενεργοποιήστε τις αυτόματες λήψεις... Αρκετά σοβαρός κίνδυνος ασφάλειας του λογαριασμού σας.
Λεπτομέρειες εδώ: http://defensecode.com/news_article.php?id=21
Πρακτικά για όποιον βαριέται να διαβάσει, Ρυθμίσεις>Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων>επιλέγετε την "εμφάνιση ερώτησης για κάθε αρχείο πριν την λήψη"
SHOOTER045
19/05/2017, 13:23
Οι χρήστες Chrome απενεργοποιήστε τις αυτόματες λήψεις... Αρκετά σοβαρός κίνδυνος ασφάλειας του λογαριασμού σας.
Λεπτομέρειες εδώ: http://defensecode.com/news_article.php?id=21
Πρακτικά για όποιον βαριέται να διαβάσει, Ρυθμίσεις>Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων>επιλέγετε την "εμφάνιση ερώτησης για κάθε αρχείο πριν την λήψη"
Αφορα και κινητά με chrome?
Αφορα και κινητά με chrome?
Το συγκεκριμένο αναφέρεται για το πώς το χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν windows αλλα αν έχει τετοια επιλογή και ο chrome στο android ενεργοποίηστε την. Δεν είναι καλό ο browser να κατεβάζει μόνος του πράγματα..
amyroukai
23/05/2017, 11:16
Γελάω με την μικρομαλακή, ξανά.
Έγινε τόση φασαρία με τον υιό της αποκάλυψης και την ευαισθησία, που βγήκαν δύο ενημερώσεις για τα XP να τα "σφραγίσουν".
Οπότε πόσο περίεργο, να τις κατεβάσω και να τις βάλω στο νέτμπουκ λέω.
Κατεβάζω την μία, α ξέρετε δεν είναι ελληνικά, δεν μπαίνει. Κατεβάζω ελληνικά και SP3, α ξέρετε δεν είναι για την έκδοσή σας. Κατεβάζω ελληνικά embedded μήπως ήταν αυτό, πάλι άκυρο.
Λέω ΟΚ, ας μπω από το ίδιο το νετμπουκ μήπως γίνει κανένα θαύμα. Ενημερώσεις αυτόματες να γίνουν στις 11 το πρωί, λολ λολ λολ ομιτζί σιγά μην γινόσαντε. Πάμε χειροκίνητα. Ο ΙΕ8 αρνείται να συνδεθεί. Κατεβάζω μιά ενημέρωση του ΙΕ8 από το νέο λαπιτοπι, εγκαθίσταται στο νετμπουκ, πάλι δεν συνδέεται (ενώ λέει πως είναι προσβάσιμη η σελίδα από ΙΕ5 και άνω). Ο ΙΕ8 μετά που το βλέπω δεν μπαίνει πουθενά, ενώ chrome και mozilla λειτουργούν μιά χαρά. Εργαλείο διάγνωσης δικτύου, δεν βρίσκει ίντερνετ :lol:
Καμμιά ιδέα; Α, στο "μαμά" firewall δεν έχω αποκλείσει κάτι που δεν έπρεπε και τρέχει και bitdefender antivirus.
τώρα βρήκα ένα hack που προσθέτεις ένα κλειδί στην registry και το βλέπουν ως embedded windows XP κάτι και έχει υποστήριξη ως το 2019 αλλά λέω θα του "βγουν τα μάτια" εντελώς και μετά δεν το γλιτώνω το format/repartition/νέο dual boot σύστημα. Θα το πάρω ένα backup για καλό και κακό να βρίσκεται, αν δεν έχω τι άλλο να κάνω κανένα πρωινό... :lol:
nikos_abel
23/05/2017, 11:35
περιμένω και εγώ εναγωνίως διότι άκρη δεν έβγαλα ούτε
AUFGEBRACHT
23/05/2017, 18:34
Πάντως κάπου διάβασα ότι αν και όλοι αναφέρουν τα ΧΡ για την τρωτότητα και την μη υποστήριξή τους από τη Microsoft, ποσοστό άνω του 70% αφορούσε υπολογιστές που έτρεχαν Windows 7... Επίσης κάπου διάβασα ότι η ESET ανέπτυξε ένα εργαλείο το οποίο ελέγχει εάν κάποιος υπολογιστής έχει ή όχι το patch της Μicrosoft το οποίο αντιμετώπιζε την ευπάθεια. Το laptop της συζύγου τρέχει Windows 7 και εδώ και κάτι μήνες (7-8 σίγουρα) οι ενημερώσεις έχουν κολλήσει, υπάρχει πρόβλημα με το Windows Update και συγκεκριμένα γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις και η οθόνη παραμένει έτσι για ώρες. Βρήκα2 ενημερώσεις που υποτίθεται έλυναν το πρόβλημα (KB3020369 και KB3172605) αλλά και πάλι τζίφος. Αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής ουσιαστικά είναι "ανοχύρωτος". Ερώτηση α) Γνωρίζει κανείς κάτι για τα ανωτέρω; Ερώτηση β) Παίζει ακόμα το "παραθυράκι" που καίτοι έχει λήξει η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 μπορεί να γίνει; (Customers who use assistive technologies ).
Πάντως κάπου διάβασα ότι αν και όλοι αναφέρουν τα ΧΡ για την τρωτότητα και την μη υποστήριξή τους από τη Microsoft, ποσοστό άνω του 70% αφορούσε υπολογιστές που έτρεχαν Windows 7... Επίσης κάπου διάβασα ότι η ESET ανέπτυξε ένα εργαλείο το οποίο ελέγχει εάν κάποιος υπολογιστής έχει ή όχι το patch της Μicrosoft το οποίο αντιμετώπιζε την ευπάθεια. Το laptop της συζύγου τρέχει Windows 7 και εδώ και κάτι μήνες (7-8 σίγουρα) οι ενημερώσεις έχουν κολλήσει, υπάρχει πρόβλημα με το Windows Update και συγκεκριμένα γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις και η οθόνη παραμένει έτσι για ώρες. Βρήκα2 ενημερώσεις που υποτίθεται έλυναν το πρόβλημα (KB3020369 και KB3172605) αλλά και πάλι τζίφος. Αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής ουσιαστικά είναι "ανοχύρωτος". Ερώτηση α) Γνωρίζει κανείς κάτι για τα ανωτέρω; Ερώτηση β) Παίζει ακόμα το "παραθυράκι" που καίτοι έχει λήξει η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 μπορεί να γίνει; (Customers who use assistive technologies ).
δώσε mail να σου στείλω 2 ενημερώσεις να τις κάνεις με το χέρι και μετά θα ξεκολλήσουν οι υπόλοιπες. Μόνο πες μου αν έχει 32 ή 64 bit
Γελάω με την μικρομαλακή, ξανά.
Έγινε τόση φασαρία με τον υιό της αποκάλυψης και την ευαισθησία, που βγήκαν δύο ενημερώσεις για τα XP να τα "σφραγίσουν".
Οπότε πόσο περίεργο, να τις κατεβάσω και να τις βάλω στο νέτμπουκ λέω.
Κατεβάζω την μία, α ξέρετε δεν είναι ελληνικά, δεν μπαίνει. Κατεβάζω ελληνικά και SP3, α ξέρετε δεν είναι για την έκδοσή σας. Κατεβάζω ελληνικά embedded μήπως ήταν αυτό, πάλι άκυρο.
Λέω ΟΚ, ας μπω από το ίδιο το νετμπουκ μήπως γίνει κανένα θαύμα. Ενημερώσεις αυτόματες να γίνουν στις 11 το πρωί, λολ λολ λολ ομιτζί σιγά μην γινόσαντε. Πάμε χειροκίνητα. Ο ΙΕ8 αρνείται να συνδεθεί. Κατεβάζω μιά ενημέρωση του ΙΕ8 από το νέο λαπιτοπι, εγκαθίσταται στο νετμπουκ, πάλι δεν συνδέεται (ενώ λέει πως είναι προσβάσιμη η σελίδα από ΙΕ5 και άνω). Ο ΙΕ8 μετά που το βλέπω δεν μπαίνει πουθενά, ενώ chrome και mozilla λειτουργούν μιά χαρά. Εργαλείο διάγνωσης δικτύου, δεν βρίσκει ίντερνετ :lol:
Καμμιά ιδέα; Α, στο "μαμά" firewall δεν έχω αποκλείσει κάτι που δεν έπρεπε και τρέχει και bitdefender antivirus.
τώρα βρήκα ένα hack που προσθέτεις ένα κλειδί στην registry και το βλέπουν ως embedded windows XP κάτι και έχει υποστήριξη ως το 2019 αλλά λέω θα του "βγουν τα μάτια" εντελώς και μετά δεν το γλιτώνω το format/repartition/νέο dual boot σύστημα. Θα το πάρω ένα backup για καλό και κακό να βρίσκεται, αν δεν έχω τι άλλο να κάνω κανένα πρωινό... :lol:
Ρε μαστορα...
Εγω να κανω παλι την ερωτηση κι ας γινω κουραστικος.
Γιατι να μεινεις με X(ωρις)Ρ(ροοπτικη) ;
Οκεϊ, στο μεγαλο θελεις Win για να τρεχουν τα επαγγελματικα σου προγραμματα.
Στο netbook γιατι δεν βαζεις ενα linuxακι να σου κανει την δουλιτσα σου και να μην ζοριζεται και το εργαλειακι;
Ταξικό ransomware
Έχουν καρδιά οι χάκερς..
Είχα προβλήματα με το Thunder Crypt ransomware και τον Shadow Explorer (http://www.shadowexplorer.com/downloads.html) με αυτόν τον (http://manual-removal.com/thundercrypt/) οδηγό με βοήθησε να ανακτήσω το 50% των αρχείων μου!
amyroukai
25/05/2017, 17:44
Super (http://www.erightsoft.com/SUPER.html)
Απο τα παντα ολα, σε τα παντα ολα.
το έβαλε ο αδερφός μου που ήθελε matroska σε avi και του τίγκαρε το PC στο papariware/διαφημιστικά και τον έχω ένα δεκάλεπτο και χώνει μπινελίκια.... :bawl:
προσπαθεί τώρα να ξηλώσει τα πάντα (βρίζοντας)
το έβαλε ο αδερφός μου που ήθελε matroska σε avi και του τίγκαρε το PC στο papariware/διαφημιστικά και τον έχω ένα δεκάλεπτο και χώνει μπινελίκια.... :bawl:
προσπαθεί τώρα να ξηλώσει τα πάντα (βρίζοντας)
Security δεν ειναι μονο αυτοι οι σαπιοκοιλιαδες με συνηθως μαυρες στολες, ε;
Καπου εχω ενα "clean" version, να το βρω και να στο στειλω.
amyroukai
25/05/2017, 20:36
του χάλασε ακόμα και τις γραμματοσειρές στο desktop :lol:
και είναι ένα πρόγραμμα που θέλει... ΚΩΔΙΚΟ για να απεγκατασταθεί, σε άπταιστα μανδαρινικά :lol:
ευτυχώς έχω ορίτζιναλ win7 σε DVD (οπότε και δεν αγχώνομαι -πολύ- για την κατάληξη)
Για την ώρα έψαξα και βρήκα uninstaller, δύο sites προτείνουν τον ΙΟbit-uninstaller ως αξιόλογο, για να βγάλει ότι δεν βγαίνει με το καλό. Θα πρέπει να καθαρίσει και τους browser από το hostile takeover με άλλες startpage και λοιπές επιλογές... Έχει και εφαρμογές που όταν παει να τις κλείσει από τον task manager, του κλείνουν τον task manager :lol:
Ευτυχώς είχε δουλειά και γλίτωσα το μπινελίκι σε μόλις 25 λεπτά... Αλλά θα συνεχίσει το βράδυ, σίγουρα.
Το άφησε να τρέχει το microsoft malware removal tool για παν ενδεχόμενο και θα δω τι θα γίνει κατά τα άλλα. δεν ξέρω αν έχει κανένα αυτόματο restore point χτεσινό ας πούμε, μήπως το κάνει rollback...
AristidisZ
26/05/2017, 13:46
Νομίζω κάπου είχε αναφερθεί πάλι, αλλά έχετε να προτείνετε καμιά καλή ledοταινία ;
Θα μπει σε περιμετρικό κούτελο γυψοσανίδας συνολικού μήκους 10~11 μέτρων
Δε θέλω να βγάζει μάτι, μάλλον κάτι προς το ήπιο θα προτιμούσα :)
επειδή οι επιλογές είναι άπειρες (μέχρι και στα τζάμπο έχει), θα σου έλεγα να πας σε ένα κατάστημα (πχ καυκα) και να δεις από κοντά τί θα σε καλύψει.
AristidisZ
26/05/2017, 14:15
Γιατί θα καταλάβω ρε συ Πάνο αν είναι καλή αυτή που θα μου δώσουν ;
George_Sp
26/05/2017, 14:18
Γιατί θα καταλάβω ρε συ Πάνο αν είναι καλή αυτή που θα μου δώσουν ;
https://www.ledokosmos.gr/tainies-led
Από τις καλές τιμές στην αγορά και με καλής ποιότητας προϊοντα.
Αυτό που ανεβάζει την τιμή είναι η πιστοποίηση για αδιαβροχοποίηση και η φωτεινότητα/τύπος led ανά μέτρο.
Αν είναι για εσωτερικό χώρο δε χρειάζεσαι αδιαβροχοποίηση και είναι πολύ οικονομικότερες.
Αυτά παθαίνεις όταν δεν υπάρχει θέμα "Μια βοηθεια απο ηλεκτρολογάδες..."
Καμιά καλή ψησταριά ξέρει κανείς (να τη βάλω δίπλα στο κομπιούτερ, για να είμαι και on topic ;));
:lol::lol::lol::lol:
AristidisZ
26/05/2017, 15:11
Αυτά παθαίνεις όταν δεν υπάρχει θέμα "Μια βοηθεια απο ηλεκτρολογάδες..."
Καμιά καλή ψησταριά ξέρει κανείς (να τη βάλω δίπλα στο κομπιούτερ, για να είμαι και on topic ;));
:lol::lol::lol::lol:
Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα...
Πάντως για ψησταριά που λες, για πείτε καμιά καλή με γκάζι γύρω στα 200 γιατί μου έχουν τάξει δώρο :D
zannisvel
26/05/2017, 15:37
Πάντως για ψησταριά που λες, για πείτε καμιά καλή με γκάζι γύρω στα 200 γιατί μου έχουν τάξει δώρο :D
Για ψησταρια εχω να σου προτείνω.
Τωρα για LEDοταινια πηγαινε σε ενα μαγαζι με LED και θα σου δειξουν οτι μπορεις να φανταστεις, θα χρειαστεις και εναν μετασχηματιστη. Υπαρχουν τοσες επιλογες και τοσες μαρκες....
Ειναι τοσο οικονομικες που και να χαλασει μετα απο 5 χρονια την αλλαζεις.
Ψησταριά και γκάζι στην ίδια πρόταση... τέλος η κουβέντα...
:lol:
karellen
26/05/2017, 16:02
0:43
https://youtu.be/rgcv94nltOc
macdeath_s
26/05/2017, 17:01
Κλαίω μαλάκες μου... Και νόμιζα μόνο Ελλάδα ζητάνε τα πάντα όλα και κουλά!
382856
amyroukai
26/05/2017, 17:10
υπάρχουν επί πέντε χρόνια τα W10 και το office365 στο μυαλό του;
Ψησταριά και γκάζι στην ίδια πρόταση... τέλος η κουβέντα...
:lol:
:beer:
Είπα και εγώ ,δεν θα το αναφέρει καποιος. .....
AristidisZ
26/05/2017, 19:55
Καλα ρε σεις οταν τελειώσω την μονοκατοικία που ετοιμάζω στον προφήτη Ηλία θα παίζω μόνο με κάρβουνο
υπάρχουν επί πέντε χρόνια τα W10 και το office365 στο μυαλό του;
Ρε χαζά, η αγγελία είναι draft, την ετοιμάζει για το 2020 :P
να κανω μια ερωτηΞη,εχω μια καμερα καταγραφης αυτοκινητου με μια sandisk ultra 32gb hc1,μεσα σ ενα κυκλο γραφει 10.
μετα απο κατι πειραματα η καμερα για να την αναγνωριση το ανοιγα,την εβγαζα την ξαναεβαζα και ολα καλα.
πηρα καινουργια καμερουλα,ιδια και βαζωντας την μεσα λεει οτι ειναι γεματη ενω κανονικα σβηνει και ξαναγραφει,την εβαλα στο τηλ με otg να την κανω διαμορφωση,δεν την "βλεπει",την βαζω στον κομπιουτερα με win7,δεν την βλεπει,υπαρχει καποιος τροπος να την φτιαξω η παω γι αλλη.
γιατι το κανει αυτο,περιπου 2 τον χρονο θελω,χαλανε.
να κανω μια ερωτηΞη,εχω μια καμερα καταγραφης αυτοκινητου με μια sandisk ultra 32gb hc1,μεσα σ ενα κυκλο γραφει 10.
μετα απο κατι πειραματα η καμερα για να την αναγνωριση το ανοιγα,την εβγαζα την ξαναεβαζα και ολα καλα.
πηρα καινουργια καμερουλα,ιδια και βαζωντας την μεσα λεει οτι ειναι γεματη ενω κανονικα σβηνει και ξαναγραφει,την εβαλα στο τηλ με otg να την κανω διαμορφωση,δεν την "βλεπει",την βαζω στον κομπιουτερα με win7,δεν την βλεπει,υπαρχει καποιος τροπος να την φτιαξω η παω γι αλλη.
γιατι το κανει αυτο,περιπου 2 τον χρονο θελω,χαλανε.
Αν τη βλέπει γεμάτη γιατί δεν την αδειάζεις από την κάμερα?
Πάντως το ότι δεν τη βλέπουν καθόλου κινητό και PC είναι ύποπτο.
Αν τη βλέπουν και δεν φάίνονται περιεχόμενα μπορεί να έχει κανένα παράξενο λινουξάδικο format.
Μήπως σου λέει ότι είναι κλειδωμένη?
η καμερα δεν μου δινει επιλογη να την αδιασω,αν και καπου λεει φορματ,δεν ξερω αν λεει την καρτα η την συσκευη,την καρτα δεν την κανει,το δοκιμασα.
δεν την βλεπουν καθολου κινητο και pc αν και οταν την βαζω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο που κανουν τα win παρολα αυτα δεν την εμφανιζει πουθενα.
την εβαλα στο παλιο μου κινητο που παιρνει καρτα sd,ζηταει διαμορφωση το βαζω να κανει,ξεκιναει απο το 20% μενει εκει κανα 5λεπτο και μετα λεει οτι δεν...
για κλειδωμενη δεν λεει κατι πουθενα.
ps.και σκετο το ανταπτορακι που βαζω στο usb του υπολογιστη τα winκανουν τον χαρακτηριστικο ηχο,οποτε πιθανον την sd να μην την βλεπουν καθολου.
http://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunb-032g-gn3mn-ultra-micro-sdhc-32gb-uhs-i-class-10-p-PER.576968
αυτη ειναι η καρτα και την πηρα τον αυγουστο.
Αν όντως δεν έχεις κάνει κάτι "στραβό", μην παιδεύεσαι άδικα. Έχει 5 χρόνια εγγύηση. Επιστροφή και καινούρια.
τελικα ειμαι πολυ ταραμας,μολις το ειπες το ειδα,τους πηρα τηλ και λενε ναι φυσικα απλα πρεπει να την πατε σ ενα καταστημα μας να την ελεξουν και να την αλλαξουν....
θα την παω λιγο αργοτερα
απλα θα ηθελα να βρω τι εγινε.
ευχαριστω.
Αν δεν έχουμε την κάρτα μπροστά μας, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι έγινε. Ακόμα και μια λεπτομέρεια να ξέχασες να αναφέρεις, είναι αρκετή για να μη μπορούμε να βγάλουμε σωστό συμπέρασμα. Υπάρχει πάντα, βέβαια, η πιθανότητα να μην έγινε κάτι, απλά να είναι ελαττωματική η κάρτα.
Επίσης κάτι που έχω συναντήσει για να μην εμφανίζει κάποιο εξωτερικό σημείο αποθήκευσης (κάρτα, usb, σκληρό δίσκο), είναι να προσπαθούν τα χαζοπαράθυρα να το αντιστοιχίσουν σε κάποιο γράμμα (drive letter) που ήδη χρησιμοποιείται.
Αυτό το ανακλύπτεις και το διορθώνεις από τη διαχείρηση δίσκων (Disk management) αλλάζοντας το γράμμα σε κάποιο ήδη αντιστοιχισμένο αποθηκευτικό μέσο.
Εννοείται εκτός του δίσκου που περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα (Windows) που συνήθως είναι το "C".
congate7
06/06/2017, 17:52
Μια ερώτηση. Το ανεμιστηράκι δεν πρέπει να σταματάει που και που ή δουλεύει κόφτες όλη την ώρα;
Ποιο ανεμιστηράκι; Γενικά όχι, δε σταματάνε, αλλά ούτε δουλεύουν πάντα κόφτες. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ζορίζονται, εκτός αν τα έχεις ρυθμίσει έτσι.
congate7
06/06/2017, 17:59
Το πίσω.Γενικά δουλεύει με πολλές στροφές και ακούγεται. Τι να ρυθμίσω ρε Γιώργο;!
Αν το ανεμιστηράκι είναι συνδεδεμένο πάνω στη μητρική, πιθανότατα υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις την ταχύτητά του. Ήταν πάντα θορυβώδες ή έγινε;
Αν είναι ενοχλητικό, μπορείς πάντα να το αντικαταστήσεις με ένα πιο αθόρυβο ανεμιστηράκι.
amyroukai
06/06/2017, 18:04
Το πίσω.Γενικά δουλεύει με πολλές στροφές και ακούγεται. Τι να ρυθμίσω ρε Γιώργο;!
Κάποια νομιστεράκια ανεβοκατεβάζουν ταχύτητα αναλόγως φορτίου, πιο "κλασσικό" τέτοιο της κάρτας γραφικών.
Αν δεν είναι εξ' αυτών και απλά έχει αρχίσει και θορυβεί, πιθανώς να ετοιμάζεται να χαιρετήσει (ή να θέλει καλό καθάρισμα).
congate7
06/06/2017, 18:42
Έγινε ενοχλητικό αφού το καθάρισα (5-6 χρόνια που το έχω πρώτη φορά). Να φανταστείς το έχω βγάλει και το έχω στο πάτωμα να φυσάει προς τα μέσα, σαν κανονικός ανεμιστήρας.
thunder ace
06/06/2017, 18:48
Δωσε μεχρι 10ευρωγια καποιο ποιοτικο να βρεις την υγεια σου.Αν το εχεις τοσα χρονια,ειναι σχεδον φυσιολογικο να θελει αλλαγει.
Αν έγινε ενοχλητικό αφού το καθάρισες, κάτι δεν έκανες σωστά. Ή απλά είναι στα τελευταία του.
Επίσης, ενημερωτικά, για να λειτουργεί αποτελεσματικά το σύστημα ψύξης, πρέπει να έχει ροή ο αέρας. Ιδανικά εισέρχεται από μπροστά και χαμηλά και εξέρχεται από πίσω και ψηλά. Δε βάζουμε ό,τι θέλουμε, όπως θέλουμε. :p
congate7
06/06/2017, 19:39
Ναι αλλά όσο ήταν πάνω στο κουτί ακουγόταν και ο αέρας μέσα από τη σήτα, εκτός του θορύβου το μοτέρ.
Στην αρχή βέβαια σκέφτηκα να κόψω τη σήτα :smokin:
Αν έγινε ενοχλητικό αφού το καθάρισες, κάτι δεν έκανες σωστά. Ή απλά είναι στα τελευταία του.
Επίσης, ενημερωτικά, για να λειτουργεί αποτελεσματικά το σύστημα ψύξης, πρέπει να έχει ροή ο αέρας. Ιδανικά εισέρχεται από μπροστά και χαμηλά και εξέρχεται από πίσω και ψηλά. Δε βάζουμε ό,τι θέλουμε, όπως θέλουμε. :p
Αυτό, όπως το λέει ο μάστορας.
Παρατήρησε αν στροφάρει πολύ και ακούγεται ή αν δουλεύει έκκεντρα με λίγες στροφές και ακούγεται.
Υπάρχουν ανεμιστήρια με μεγάλο βήμα που δεν χρειάζονται πολλές στροφές για να παράξουν την απαιτούμενη ροή και μερικά εξ αυτών δεν τα βιδώνεις καν στο σασί, στηρίζονται με λάστιχα σιλικόνης πράγμα που τα κάνει εντελώς αθόρυβα.
383269
383270
congate7
07/06/2017, 15:41
Παρατήρησε αν στροφάρει πολύ και ακούγεται ή αν δουλεύει έκκεντρα με λίγες στροφές και ακούγεται.
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι στροφάρει πολύ. Πριν το καθαρίσω όταν το έβαζα μπροστά ακουγόταν έτσι δυνατά αλλά με ένα σουτ έστρωνε. Τώρα που το καθάρισα δουλεύει κόφτες και ενοχλεί.
Άρα αν αλλάξω το ανεμιστηράκι τελειώνω ε;
amyroukai
07/06/2017, 16:05
Άρα αν αλλάξω το ανεμιστηράκι τελειώνω ε;
Κοίτα, όπως την βρίσκει ο κάθε ένας, εμείς δεν κρίνουμε. Η άλλη στην διαφήμιση το πάθαινε με το λούσιμο.
επίσης δες αν ζεσταίνετε στο κέντρο εκει που είναι τα πηνία. αν ναι τότε πας για αλλαγή (αν δεν είναι brushless)
:a9::a9::a9::owned::owned::owned:
383394
:a9::a9::a9::owned::owned::owned:
383394
δεν σας προλαβαίνουμε ρε, τι κάνετε στα μηχανήματά σας??
Άσε ξέρω, ξέρω, τπτ δεν κάνετε, από μόνα τους γίνονται όσα γίνονται.
Το λοιπόν το δικό σου θέμα είναι μάλλον από πρόσφατη εγκατάσταση υλικού που συνοδεύτηκε με την εγκατάσταση του απαραίτητου driver (ο οποίος μπορείνα μην είναι συμβατός με το λειτουργικό σου) ή ακόμα και από εγκατάσταση κάποιου codec pack. Θυμίσω τι έκανες την τελευταία φορά που το pc δούλευε σωστά, τι προσπάθησες ν' αλλάξεις και θα βρεις τι φταίει.
Ευκολάκι.
Κάτι από αυτά φταίει;
Causes of Kbdhid.sys Errors
Kbdhid.sys blue screen errors can be caused by a variety of hardware, firmware, driver, or software issues. These could be related to either Microsoft® Windows® Operating System software or Microsoft Corporation hardware, but it is not necessarily the case.
More specifically, these kbdhid.sys errors can be caused by:
Incorrectly configured, old, or corrupted Microsoft® Windows® Operating System device drivers. (very common)
Corruption in Windows registry from a recent kbdhid.sys-related software change (install or uninstall).
Virus or malware infection that has corrupted the kbdhid.sys file or related Microsoft® Windows® Operating System program files.
Hardware conflict after installing new Microsoft Corporation hardware, or hardware related to kbdhid.sys.
Damaged or removed system files after you’ve installed software or drivers related to Microsoft® Windows® Operating System.
kbdhid.sys blue screen caused by a damaged hard disk.
kbdhid.sys STOP error due to memory (RAM) corruption.
Μπλε χρώμα έχεις; :lol::lol::lol::lol:
Βοήθεια χρίστιανοι κοντέυω να φλιπάρω
το πισί μου τα'φτυσε και συνέχεια κρασάρει
αχ να'μουνα φραγκάτος να πάω να το πετάξω
αϊμακ να πάρω η κάρχια να γουστάρει....
να να να να ναααα
να να να να να να νααααα
(lol jk και mac mini i5 που είχα μου έκαψε μητρικη στη 3ετία)
ΛΟΙΠΟΝ ο υπολογιστής τρελάθηκε και κάνει ριστάρτ συνέχεια.
Έτρεξα defender...@@
Έτρεξα ccleaner...@@
ανοιγόκλεισα, εβγαλα απο μπριζα κτλ...@@
οι μόνες αλλαγές που έκανα πριν αρχίσει τα τρελά ήταν να κατεβάσω τo official app της microsoft για .rar αρχεία από το store
και να περάσω κάτι αρχεία από την κάμερα στο σκληρό.
διέγραψα την εφαρμογή αλλά @@
θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα αρχεία πριν ξανακρασάρει αλλά φοβάμαι πως θα κάνω μια τρύπα στο νερό
ΆΡΑ;
να κάνω restore; δεν έχω κάνει ποτέ backup, κάνει μόνο του; (win10 pro)
να κάνω clean install;
macdeath_s
19/06/2017, 16:27
Βοήθεια χρίστιανοι κοντέυω να φλιπάρω
το πισί μου τα'φτυσε και συνέχεια κρασάρει
αχ να'μουνα φραγκάτος να πάω να το πετάξω
αϊμακ να πάρω η κάρχια να γουστάρει....
να να να να ναααα
να να να να να να νααααα
(lol jk και mac mini i5 που είχα μου έκαψε μητρικη στη 3ετία)
ΛΟΙΠΟΝ ο υπολογιστής τρελάθηκε και κάνει ριστάρτ συνέχεια.
Έτρεξα defender...@@
Έτρεξα ccleaner...@@
ανοιγόκλεισα, εβγαλα απο μπριζα κτλ...@@
οι μόνες αλλαγές που έκανα πριν αρχίσει τα τρελά ήταν να κατεβάσω τo official app της microsoft για .rar αρχεία από το store
και να περάσω κάτι αρχεία από την κάμερα στο σκληρό.
διέγραψα την εφαρμογή αλλά @@
θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα αρχεία πριν ξανακρασάρει αλλά φοβάμαι πως θα κάνω μια τρύπα στο νερό
ΆΡΑ;
να κάνω restore; δεν έχω κάνει ποτέ backup, κάνει μόνο του; (win10 pro)
να κάνω clean install;
Κανα task manager να ανοίξεις να δεις μη και βαράει κάτι ?
Κανα task manager να ανοίξεις να δεις μη και βαράει κάτι ?
plz explain
επισης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έβαλα το microsd της καμερας μου εμφανίστηκε κλασικά το (G: )
αλλά βγήκαν και 3-4 θολά εικονίδια σαν παράλληλοι σκληροί δίσκοι με ονομασίες ξέρω γω (F: ) (H: ) (I: ) (J: )
περίεργο.
στο άλλο pc του σπιτιού από το οποίο γράφω τώρα του έβαλα το microsd και μου εμφανίζει κλασικά μόνο το (G: ) της κάρτας.
Δεν κοιτας κανα log μπας και προλαβε να γραψει κατι?
Δεν κοιτας κανα log μπας και προλαβε να γραψει κατι?
παιδιά σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε είμαι ένας απλός μέσος χρήστης οπότε αν έχετε την καλοσύνη μιλήστε σαν να μιλάτε σε κάποιον άσχετο.
να μου πεις "άμα είσαι άσχετος γιατί δεν το στέλνεις σε καναν tech expert;"
ε άμα μου δωθούν απλές οδηγίες μπορώ να σκαλίζω πράγματα (πχ αλλαγές μητρικής, αλλαγή digitizer σε κινητα κτλ)
απλά δεν κατέχω τις ορολογίες που χρησιμοποιούν οι ΙΤ guys.
άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη θα το στείλω σε ειδικό.
Πότε ακριβώς κάνει restart; Πριν μπει win; Μετά; Όταν τρέχεις κάτι συγκεκριμένο; Τυχαία;
Δεξι κλικ my computer -> system tools -> windows logs -> Application (η system)
δες εκει σε πρωτη φαση
Μπάμπη είναι λίγες οι πληροφορίες που δίνεις για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό που λέει ο Μπλιτζ να προσπαθήσεις να απαντήσεις είναι καθοριστικό κι επίσης ο borbos σου λέει ν' ανοίξεις τασκ μανατζερ για να δεις αν κάποια εφαρμογή ανεβάζει την χρήση της cpu και το πισι κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Υποθέτω ότι το cpu cooler είναι καθαρά και απαλλαγμένο από βρομιές, τριχες και σκόνες
6/10 κρασάρει με το που ολοκληρώσει το boot.
1/10 πριν μπουτάρει
2/10 1-2 λεπτά αφού μπουτάρει
1/10 πριν μπουτάρει
Τσέκαρε θερμοκρασίες.
1/10 πριν μπουτάρει
αφού βλέπεις ότι δεν σε πάει το Μπουτάρη μήπως να κοίταγες κάτι σε Κουρτάκη?? :P
Τσέκαρε θερμοκρασίες.
δεν χρειάζεται ο Μπάμπης είναι hot από μόνος του οπότε το πισί του θα πιάνει κατοστάρες μόνο που θα το πλησιάζει.
:p
παιδιά σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε είμαι ένας απλός μέσος χρήστης .....
....
άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη θα το στείλω σε ειδικό.
Ξεκίνα.
chr1s_86
20/06/2017, 12:21
1/10 πριν μπουτάρει
Για hardware ακούγεται, να σου δώσω καμία κάρτα γραφικών ή τροφοδοτικό να δοκιμασεις;
macdeath_s
20/06/2017, 14:59
Ανέστησε το iPhonι μου.
384138
άνοιξα task manager και βλέπω τον δίσκο να βαράει κόφτες χωρίς να τρέχω καμία άλλη εργασία.
για θερμοκρασία χλωμό το κόβω γιατί ο υπολογιστής έχει 4 ανεμιστηράκια. 1 στον επεξεργαστή και άλλα 3 στο case.
βέβαια τώρα το δουλεύω λίγο ενώ παράλληλα παρακολουθώ το task manager και όλα φαίνονται νορμάλ
384140
και στο επόμενο σκρινσοτ έχω τις θερμοκρασίες
384141
αν τα σκριν σοτς είναι αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ο δίσκος δικαιολογείται να δουλεύει υπερωρίες γιατί ακόμα εκκινεί διεργασίες. Κάνε σsotr by hhd usage αν μετά από λίγη ώρα δεν ηρεμήσει και δες ποια εφαρμογή τον αναγκάζει να δουλεύει, επίσης 48% χρήση ram είναι υπερβολική και βλέπω αρκετή δεσμευμένη από τον chrome και το antimalware. Πόσες καρτέλες ανοίγεις στον chrome και τι πρόσθετα φορτώνεις??
Οι θερμοκρασίες σου όντως είναι οκ
Ναι, το 98% σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό, αλλά γέλασα λίγο με το "οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά γιατί έχω 4 ανεμιστηράκια". :touched:
Δεξι κλικ my computer -> system tools -> windows logs -> Application (η system)
δες εκει σε πρωτη φαση
δεν το βρίσκω έτσι όπως μου το γράφεις (win10)
βρήακα αυτό το system tools αλλα μέσα έχει μόνο το character map
αν τα σκριν σοτς είναι αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ο δίσκος δικαιολογείται να δουλεύει υπερωρίες γιατί ακόμα εκκινεί διεργασίες. Κάνε σsotr by hhd usage αν μετά από λίγη ώρα δεν ηρεμήσει και δες ποια εφαρμογή τον αναγκάζει να δουλεύει, επίσης 48% χρήση ram είναι υπερβολική και βλέπω αρκετή δεσμευμένη από τον chrome και το antimalware. Πόσες καρτέλες ανοίγεις στον chrome και τι πρόσθετα φορτώνεις??
Οι θερμοκρασίες σου όντως είναι οκ
το πρώτο σκρινσοτ είναι αμέσως μετά την εκκίνηση το δέυτερο μετά από λίγη ώρα.
αυτό με τα bold εξήγησε
σε chrome έχω 3 καρτέλες και ένα adblocker
Ναι, το 98% σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό, αλλά γέλασα λίγο με το "οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά γιατί έχω 4 ανεμιστηράκια". :touched:
μη γελάς ρε μλκ είμαι ασχέτος λέμεεε. υποθέσεις κάνω
amyroukai
20/06/2017, 17:25
εννοεί sort by HDD usage, ήτοι να κλικάρεις το 98% και να βγαίνει επάνω-επάνω ότι χρησιμοποιεί τον δίσκο εκείνη την ώρα. Αλλά αν δεν το κάνει συνέχεια, όπως σου γράφει, δεν έχει νόημα.
ε αφού 4 έχει, ψέματα να πει??
δεν το βρίσκω έτσι όπως μου το γράφεις (win10)
βρήακα αυτό το system tools αλλα μέσα έχει μόνο το character map
Μπάμπη άιντε απαυτώσου ρε μλκ, βάλε το μπουρδέλο σου με τα 4 ανεμηστιράκια σε ένα κτελ να το πάρω να το δώ και ή να το πετάξω ή να στο φτιάξω και μη μας ζαλάς. Γράφουμε 50 νοματαίοι για το μπουρούχι του Μπάμπη. Είναι σαν το μηχανάκι σου ρε, πρέπει να πέσεις στα γόνατα και να το παρακαλέσεις να δουλέψει
:bawl:
καιαιαιαι.....μου κρασάρει ξανά...
σε μια από τις πολλές επανεκκινήσεις πρόλαβα να του τσεκάρω τη memory μέσω του memory diagnostics tools δεν μου εβγαλε πρόβλημα.
άρα από θερμοκρασίες είμαστε εντάξει
από memory είμαστε εντάξει.
τι άλλο μένει να ελένξω;
Μπάμπη άιντε απαυτώσου ρε μλκ, βάλε το μπουρδέλο σου με τα 4 ανεμηστιράκια σε ένα κτελ να το πάρω να το δώ και ή να το πετάξω ή να στο φτιάξω και μη μας ζαλάς. Γράφουμε 50 νοματαίοι για το μπουρούχι του Μπάμπη. Είναι σαν το μηχανάκι σου ρε, πρέπει να πέσεις στα γόνατα και να το παρακαλέσεις να δουλέψει
εντο με ταξι δεν ξέρω αν τσεκαρες με τι τουμπανο υπερυπολογιστή ασχολιόμαστε έτσι;
μέχρι κι από την ΙΒΜ μου τον έχουν ζητήσει
format c:
πλίτσερ δεν τα πετάνε έτσι αυτά ελαφρά τη καρδία μανμου. αυτά είναι ή έσχατη λύση
κανά restore δεν με παίρνει να κάνω πρώτα;
basilis_k6
20/06/2017, 17:58
κλασσική περίπτωση βλάβης στα win10. βρες ομως το sort πανάθεμα σε.
Έτσι το είπα, δεν το εννοούσα ακριβώς. :p
Πάπης, ακόμα κι αν έχεις αποκλείσει τελείως το hardware ή κάποιο malware, πάλι υπάρχουν 500 πιθανοί λόγοι, για τους οποίους κάποιος σχετικός ίσως έβρισκε λύση, αλλά από δω, δεν είναι πολύ εύκολο. Κάνε backup και clean install windows. Ή κάνε restore, αν θες, αλλά εγώ προτιμώ πάντα καθαρά πράγματα, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος.
πλίτσερ δεν τα πετάνε έτσι αυτά ελαφρά τη καρδία μανμου. αυτά είναι ή έσχατη λύση
κανά restore δεν με παίρνει να κάνω πρώτα;
format c: /q/s για να στο κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον και να μην κουραστείς να περιμένεις
Να σου βάλουμε ενα λινουξάκι να φυσάει το μηχάνημα? Και στην τελική αν συνεχίζει να έχει θέμα τουλάχιστον θα υπάρχει ενα γαμημένο log να μας πει τι φταίει.. :D
Να σου βάλουμε ενα λινουξάκι να φυσάει το μηχάνημα? Και στην τελική αν συνεχίζει να έχει θέμα τουλάχιστον θα υπάρχει ενα γαμημένο log να μας πει τι φταίει.. :D
+οσα
Κομπιουτεράδες ρε φίλε.Εχω πρόβλημα εκει,"βάλε λίνουκς",δεν ανοίγει ο τάδε,"βάλε λινουκςξ",δε μου ήρθε περίοδος ξερω γω,"βάλε λίνουξκς"
:a02::a02: <<---- 1η εγκατάσταση λίνουξκς
macdeath_s
21/06/2017, 00:01
+1290 Με Gnome και Ubuntu Desktop ουδεμία δικαιολογία πλεόν...
1. Restore,
2. Format c: /q/s
3. 384243
Κομπιουτεράδες ρε φίλε.Εχω πρόβλημα εκει,"βάλε λίνουκς",δεν ανοίγει ο τάδε,"βάλε λινουκςξ",δε μου ήρθε περίοδος ξερω γω,"βάλε λίνουξκς"
:a02::a02: <<---- 1η εγκατάσταση λίνουξκς
Τώρα που και η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις μα και το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με τα συμπαθέστατα παράθυρα ακόμα και η εγκατάσταση εφαρμογών έχει γίνει πολύ εύκολη, όσοι έχουν παλιά μηχανήματα δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία να μην το βάλουν. Αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που λένε τα καλύτερα για vista και 8. Έχουν μάθει στην καθυστέρηση και θα τους χαλάσει η ταχύτητα. Έχω πελάτη που σε όλα του τα pc (και είναι όλα χρέπια) έχει Vista και δεν τ' αλλάζει με τπτ. Με γρήγορους υπολογισμούς θεωρώ ότι έχει χάσει μία πενταετία από την ζωή του περιμένοντας να φορτώσουν εφαρμογές και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός.
Ποιος Ιώβ και μ@λακίες ο Στέφανος ο Μαχαίρας τον ξεπερνάει.
1. Restore,
2. Format c: /q/s
3. 384243
αυτό είναι μπλε και φαίνεται εύκολα στον πάτο, θαλασσί πρέπει να του βρεις
Linux με gui δεν είναι linux. :smokin:
από μένα κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω linux.
αν θέλετε βάλτε ένα λινκ με κανά καλό οδηγό, πως κατεβάζουμε λίνουξ πως τα καίμε σε usb κτλ κτλ
nikos_abel
21/06/2017, 09:20
Μπαμπίνο αγόρι μου, back up έχεις; Άμα δεν έχεις, κοίτα πρώτα να δεις πως θα κάνεις (και επένδυσε σε αυτό) και μετά
τα φορμάτ θα τα έχεις για πλάκα.
Μπάμπη, μου το έκανε κι εμένα ένα παλιό pc αυτό. Κάπου έχει χτυπήσει ο δίσκος και δεν μπορεί να διαβάσει ένα μέρος του.
Αν τον μισο-αδειάσεις και κάνεις ανασυγκρότηση το πιθανότερο είναι να φτιάξει, μετά να έχεις απλά πάντα αρκετό χώρο ελεύθερο.
Αφού συνήθως στο εσωτερικό του δίσκου είναι το πρόβλημα.
zannisvel
21/06/2017, 09:29
Επειδη λιγο το έχασα. Εχεις αποκλείσει οτι ειναι θεμα hardware το οτι δεν σε αφήνει να κανεις boot?
Θα σου προτεινα να φτιαξεις ενα live cd η ενα live usb και να δοκιμασεις εστω και ετσι να ξεκινησεις το PC σου. Αν ξεκινησει τοτε μαλλον το προβλημα σου ειναι software η σκληρου δίσκου και ενωσε εναν εξωτερικο σκληρο και αντεγραψε ολα τα σημαντικα αρχεια απο το σκληρο σου. Μετα αν θελεις Windows η Linux το συζηταμε.
Οδηγίες για να φτιαξεις Live USB Εδώ (https://tutorials.ubuntu.com/tutorial/tutorial-create-a-usb-stick-on-windows#0)
ΥΓ:Αν εχω χασει κατι απο προηγουμενα post τοτε αγοησε το μηνυμα μου.
:beer: