View Full Version : Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
Καθαρό είναι.
Το έχω στείλει για τσεκάρισμα, αλλά μου λένε ότι δεν έχει κάτι.
Να σημειωσω ότι συχνά πυκνά μου βγάζει στην εκκίνηση check disc και κάνει κανένα τέταρτο να τελειώσει.
ευτυχως δεν εχω αποριες :D
Και τώρα την πολύτιμη βοήθεια μιας και δεν έχω προλάβει ακόμα να το ψάξω....στο λάπτοπ της μούτερ θα "φορέσω" έναν 120άρι SSD που δεν τον χρειάζομουν πλέον στο Desktop και το Laptopi μου.Θυμάστε τι μπορούμε να κάμνουμε γιατί έχει ξεθωριάσει το αυτοκολλητάκι με το σειριακό αριθμό των Windows 7?Παίζει κανα "εργαλείο" εμπιστοσύνης που να κάνει export απο την registry το Serial;
Tο magical jelly bean.
George_Sp
07/06/2016, 15:42
Καθαρό είναι.
Το έχω στείλει για τσεκάρισμα, αλλά μου λένε ότι δεν έχει κάτι.
Να σημειωσω ότι συχνά πυκνά μου βγάζει στην εκκίνηση check disc και κάνει κανένα τέταρτο να τελειώσει.
πως γίνεται να σου κάνει αυτό το θέμα και στον έλεγχο να το βρίσκουν οκ. τους είπες το συγκεκριμένο θέμα και τι σου απάντησαν?
οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί.
από υπερθέρμανση-μισοχαλασμένη κάρτα γραφικών, driver με bug, πρόγραμμα με bug μέχρι codecs αχταρμάς.
στο κάνει σε όλα τα βίντεο, ταινίες ή μόνο στα video που παίζεις μέσω internet π.χ. στον Chrome, Firefox?
kalgeorge
07/06/2016, 16:09
Κάνε ενα check disk και ενα defrag μεσα απο τα γουιντος για αρχή
και αν δεν δουλέψει, τότε
προσεκτικά... στουπί, βενζίνη και πέταμα από το παράθυρο.
in other news βρήκα ένα tosh u200 100 ευρά. 12.1", 1280x800 \m/ θα του πετάξω έναν ssd και 4 GB ram και θα πετάει λέμε. παίζει youtube 1080p άνετα, με εξέπληξε
πως γίνεται να σου κάνει αυτό το θέμα και στον έλεγχο να το βρίσκουν οκ. τους είπες το συγκεκριμένο θέμα και τι σου απάντησαν?
οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί.
από υπερθέρμανση-μισοχαλασμένη κάρτα γραφικών, driver με bug, πρόγραμμα με bug μέχρι codecs αχταρμάς.
στο κάνει σε όλα τα βίντεο, ταινίες ή μόνο στα video που παίζεις μέσω internet π.χ. στον Chrome, Firefox?
Σε στριμαρισμα από σωλήνα αλλά και από σαιτ που έχουν δικό τους περιεχόμενο.
Asos και λοιπές μαλακιες.
Τώρα θυμήθηκα ότι μου έκανε παλαιότερα μια γραμμή κατά μήκος της οθόνης, ψηλά ....
Μμμμμ. ....κάρτα εε;
kalgeorge
07/06/2016, 21:44
Τώρα θυμήθηκα ότι μου έκανε παλαιότερα μια γραμμή κατά μήκος της οθόνης, ψηλά ....
Μμμμμ. ....κάρτα εε;
λαπτοπ δεν ειπαμε?
μπορει και οθονη, όχι καρτα απαραιτητα
Έχω ένα χρεπι φορητό όπου στα βίντεο ή κολλάει ή παίζει ο ήχος αλλά η εικόνα είναι πράσινη.
Το πεταω;
Έτσι τα φτιάχνουν τώρα μην ανησυχείς.
George_Sp
08/06/2016, 07:41
Μμμμμ. ....κάρτα εε;
σε player (bsplayer, vlc) που θα τρέξεις ταινία από το σκληρό δίσκο κάνει τα ίδια μέσα στο παράθυρο αναπαραγωγής?
Γιώργη δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
Ιντερνετομηχανακι μόνο τις κυράς.
Αλλά σέρνεται.
George_Sp
08/06/2016, 08:09
Γιώργη δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
Ιντερνετομηχανακι μόνο τις κυράς.
Αλλά σέρνεται.
Αν το κάνει και εκεί που σου είπα > κάρτα γραφικών, υπερθέρμανση.
Αν δε το κάνει τη γλιτώνεις με καθάρισμα σε drivers-codecs.
Στα υπόλοιπα σέρνεται γενικά; Το νιώθεις σε κάποια σημεία στο πληκτρολόγιο ή κάτω στις άκρες να καίει καλά;
Δεν καίει.
Το μηχανακι ήταν και ειναι πολύ δροσερό .
Το έδωσα για σέρβις και καθαριστηκε από χνουδι αλλά και το τσέκαρε ο τεχνικός για τα χαζά που κάνει.
Εκεί (στο εργαστήριο )έπαιζε κανονικά.
Στο σπίτι μαλακιζεται,αποσυνδέσεις από το δίκτυο και τα λοιπά που έγραψα.
Άλλαξα και κανάλια στο γουιφι αλλά τα ίδια.
Μπήκε καινούργια εγκατάσταση και μάντεψε. .....φρύδια. ...
amyroukai
08/06/2016, 08:25
αν έβαλες φρέσκα windows και συνεχίζει, μάλλον δεν φταίει λογισμικό.
George_Sp
08/06/2016, 08:27
Δεν καίει.
Το μηχανακι ήταν και ειναι πολύ δροσερό .
Το έδωσα για σέρβις και καθαριστηκε από χνουδι αλλά και το τσέκαρε ο τεχνικός για τα χαζά που κάνει.
Εκεί (στο εργαστήριο )έπαιζε κανονικά.
Στο σπίτι μαλακιζεται,αποσυνδέσεις από το δίκτυο και τα λοιπά που έγραψα.
Άλλαξα και κανάλια στο γουιφι αλλά τα ίδια.
Μπήκε καινούργια εγκατάσταση και μάντεψε. .....φρύδια. ...
ένα ένα τα βγάζεις. αποσυνδέσεις από το δίκτυο νέο δεδομένο. καινούρια εγκατάσταση και τα ίδια (τι εννοείς καινούρια-νέο δεδομένο)
γενικά για να ξέρετε. όσο πιο σωστά μας κάνετε περιγραφή βλάβης χρονικά, σημεία προβλήματος και σε ποιές ενδεχόμενες αλλαγές σταμάτησε ή συνέχισε κάτι....θα δίνουμε και πιο σωστή διάγνωση μέσω forum.
Πόσες φορές το έκανε restart και αναπαραγωγή βίντεο ο τεχνικός στο εργαστήριο?
Αν απλά το έκανε μόνο 1 φορά μπορεί απλά να έτυχε να μη του βγάλει. Προσωπικά τραβάω κάπου 5 restart και σε άκυρα σημεία διάρκειας λειτουργίας για να ξαναμπω επιφάνεια εργασίας και να ξαναπροσπαθήσω να αναπαράξω το πρόβλημα.
Το να ανέβει στο πάγκο μια φορά και όχι δε βγάζει κάτι άρα οκ......είναι λάθος του τεχνικού.
αν και στη φρέσκια εγκατάσταση μπήκαν οι ίδιοι drivers-codecs ή δεν έγινε φορμάτ από το μηδέν αλλά επαναφορά συστήματος...τότε δεν έγινε σχεδόν τίποτα για διάγνωση software.
Να πω κι εγω τα δικα μου...
Αυτο που θα εκανα εγω ειναι να bootαρα απο ενα LiveCD Linux (κατα προτιμηση Mint 17.3 -full Cinnamon που εχει ολα τα codecs και σουξουμουξου) και θα δοκιμαζα (για καποιες ωρες).
Αν ολα καλα, τοτε παμε σε αυτο που ειπε ο SP -μαντολες εκανε ο τεχνικαρας.
Αν οχι ολα καλα, τοτε παμε παλι σε αυτο που ειπε ο SP -μαντολες εκανε ο τεχνικαρας και εχεις HW issue.
Αλλα αυτο θα το εκανα εγω, που τραβω ενα κολλημα με Linux.
Αλλα αυτο θα το εκανα εγω, που τραβω ενα κολλημα με Linux.
δικο μας παιδι ρε :lol:
georgemark
11/06/2016, 11:41
Καλημέρα ,
η φτωχή και ταπεινή hd 2600 xt Αποδήμησε εις Κύριον , η μία έξοδος dvi δεν λειτουργεί και η άλλη λειτουργεί μόνο αν η κάρτα είναι δηλωμένη ως τυπικός προσαρμογέας , αν φορτώσω drivers εχω οριζοντιες γραμμές στο monitor .Λειτουργεί (-ουσε)πάνω σε ένα gigabyte ga-8i915pl-g με win 7 , τι προτείνετε ως αντικαταστάτη; (το pc λειτουργεί μόνο για office και internet).
Με λίγο ψάξιμο για κάτι φθηνό και πιο σύγχρονο είδα τις παρακάτω :
http://www.skroutz.gr/s/255916/XFX-Radeon-HD5450-1GB.html
http://www.skroutz.gr/s/2261836/Asus-GeForce-210-512%CE%9C%CE%92-DDR3.html
εκτός και εάν παίζει κάτι φθηνότερο σε μεταχειρισμένη .
ευχαριστώ
George_Sp
11/06/2016, 12:01
Για τις ανάγκες σου μια χαρά θα σε καλύψει οποιαδήποτε κάρτα και να πάρεις. Μεταξύ των 2 που έβαλες πας στην XFX AMD. Είναι καλύτερη λόγω 64bit bus vs 32bit bus της Asus και με διπλάσια μνημούλα αν ποτέ χρειαστεί.
Σε μεταχειρισμένη δε θα σε συμβούλευα. Υπολόγισε οτι οι μεταχειρισμένες παίζουν 10-15ευρω και είναι ήδη δουλεμένες. Αξίζει για 10ευρώ διαφορά-βενζίνες να μην πάρεις την καινούρια με εγγύηση?
Αν βέβαια τα οικονομικά είναι τόσο ζορισμένα έχω μια MSI 6600LΕ να κάνεις τη δουλειά σου με 0ευρώ .
georgemark
11/06/2016, 12:31
Συνονόματε ευχαριστώ, το μόνο που φοβάμαι είναι καμιά ασυμβατότητα με τις νέες κάρτες γιατί η παλιά κάρτα και το mb είναι του 2007 και πιο πίσω.
George_Sp
11/06/2016, 12:35
Δεν υπάρχει κανένα θέμα ασυμβατότητας. Παρόλαυτά σου συστήνω να σου δώσω την 6600LE (αντίστοιχη γενιά της 2600XT που είχες) και να κάνεις τη δουλειά σου παρά να δώσεις 20-30ευρώ για ένα σύστημα που έχει πλέον πολλά χρόνια στη πλάτη και μπορεί σε 1-2-3 μήνες να βγάλει αλλού πρόβλημα.
georgemark
11/06/2016, 12:42
Σε ευχαριστώ για την πρόταση, είσαι Αθήνα;
George_Sp
11/06/2016, 12:42
Ναι :)
georgemark
12/06/2016, 12:16
Η 6600 τοποθετήθηκε και λειτουργεί άψογα, και πάλι ευχαριστώ Γιώργο.
George_Sp
12/06/2016, 13:05
:beer:
thunder ace
12/06/2016, 13:20
!!!!!!!!!
ευγε στο Γιωργο και σε ολα τα παιδια που βοηθουν....
(αρκει να μην τους ζητανε τα ρεστα μετα!!!!!-το ειδαμε και αυτο)!
Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να έχω απλές σημειώσεις για πελάτες, συγχρονισμένες κάθε στιγμή, μεταξύ ενός laptop ενός PC και του SmartPhone?
Σκέφτηκα να κρατάω ένα απλό εξελόφυλλο και να το μοιράζω στο dropbox, αλλά αν υπάρχει κάτι που να το κάνει σε real time και να επικοινωνεί σωστά σε PC και android θα το προτιμούσα.
Ευχαριστώ
amyroukai
15/06/2016, 10:26
κοίτα το evernote και google keep
Manalishi
15/06/2016, 10:34
Evernote!!!
Πολύ καλό, πολύ εύκολο!!! Το χρησιμοποιώ κατα κόρον, 3 pc + 2 smartphones όλα συνδεδεμένα !!
Gnotes φιλε μου... το δουλευω 2 χρονια τωρα και κραταω προχειρες σημειωσεις. Συγχρονιζει με λογαριασμο gmail και εχει και app για pc νομιζω το οποιο δε μου χρειαστηκε ποτε.
Δε ξερω αν υπαρχει σε iphone
Τα Apple το κανουν μονα τους μεσω του icloud και οτι συσκευη ανοιξεις σου δειχνει τα ιδια.
ipad, iphone, macbook κλπ...
Εγω αυτο ακριβως ειναι που σιχαινομαι....
Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις :beer:
Με μια πρώτη ματιά η δομή του evernote μου άρεσε περισσότερο. Θα φανεί στην πράξη
Ευχαριστώ!
Manalishi
15/06/2016, 16:56
Για να μην χαθείς και χάνεις χρόνο, φτιάξε στην αρχή τα notebooks που λέει, με διάφορες κατηγορίες, π.χ. Work To-Do list, Daily list, Wines to Buy,Phrases to Remember, Daily Costs,
Μετά, σε κάθε ένα από αυτά, μπορείς να κάνεις τα notes σου, είτε να φτιάχνεις κάθε φορά καινούργια είτε να συμπληρώνεις τα υπάρχοντα.
Επίσης, έχει tutorials για check-lists, και ένα πολύ σημαντικό κατ' εμέ extension στους browsers που μπορείς να αποθηκεύσεις sites, articles, ή ότι θες κατευθείαν στο Evernote και να το διαβάσεις αργότερα.
FYG ( for your guidance):
Όπως βλέπεις παρακάτω, έχω 9 notebooks που το καθένα έχει μερικά notes μέσα.
361098
Για να μην χαθείς και χάνεις χρόνο, φτιάξε στην αρχή τα notebooks που λέει, με διάφορες κατηγορίες, π.χ. Work To-Do list, Daily list, Wines to Buy,Phrases to Remember, Daily Costs,
Μετά, σε κάθε ένα από αυτά, μπορείς να κάνεις τα notes σου, είτε να φτιάχνεις κάθε φορά καινούργια είτε να συμπληρώνεις τα υπάρχοντα.
Επίσης, έχει tutorials για check-lists, και ένα πολύ σημαντικό κατ' εμέ extension στους browsers που μπορείς να αποθηκεύσεις sites, articles, ή ότι θες κατευθείαν στο Evernote και να το διαβάσεις αργότερα.
FYG ( for your guidance):
Όπως βλέπεις παρακάτω, έχω 9 notebooks που το καθένα έχει μερικά notes μέσα.
361098
Είναι πραγματικά πολύ καλό, ευχαριστώ!
Άραγε έχει κάποιο περιορισμό σε αριθμό notebook που μπορείς να φτιάξεις;
Manalishi
15/06/2016, 17:48
Maximum for Basic
Note size 25 MB (Basic)
Monthly note uploads 60 MB (Basic)
Number of notes 100,000 personal (Basic, Plus, Premium)
Number of personal notebooks 250
Maximum number of people you can share a personal notebook with 500
Number of tags per note 100
Number of emails sent from an Evernote account 50 daily (Basic)
Saved searches 100
Number of shortcuts 250
361106
Προσφατα πηρα μια Smart TV της Samsung η οποια διαθετει και bluetooth το μοντελο της ειναι το ue55ju6800W. Θελω να τη συνδεσω με το λαπτοπ να τραβαει ηχο καθως στο Home cinema χρησιμοποιω ολες τις εισοδους. Οποτε θα στελνει στο λαπτοπ που στελνει στο Home cinema.
Η tv υποστηριζει αποστολη ηχου μεσω bluetooth αλλα στο λαπτοπ δε μπορω να αλλαξω τον "χαρακτηρισμο" ας το πουμε της συσκευης να την κανω audio. Τρεχω Win10.
Αρα χρειαζομαι ενα Bluetooth app που να διαχειριζεται τις συσκευες που συνδεονται, ξερει καποιος να μου πει? Ή υπαρχει καποιο tip που μπορει να δωσει καποιος να το κανω αλλιως?
Μάλλον χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό http://www.ebay.com/itm/Mini-3-5mm-Bluetooth-Audio-Transmitter-A2DP-Stereo-Dongle-Adapter-for-iPod-TV-PC-/221935102322 γιατί ουσιαστικά το λάπτοπ σου δε μπορεί να περάσει απ όσο εγώ γνωρίζω ήχο μέσω του bluetooth παρα μόνο data ή κάτι παρόμοιο...Προσωπικά ότι κόλπο έχω δοκιμάσει έχω καταλήξει στο εξής,σε φίλο τον έβαλα να πάρει ενα google chromecast που "προτζεκτάρει" τα πάντα στην τηλεόραση μέσω ασύρματου,είτε σε εμένα έχω βάλει την κονσόλα (PS4) να δουλεύει ώς media player.
Δε μπορει? Τοσα πραγματα εχω συνδεσει κατα καιρους σε αυτο το λαπτοπ..... καποιος τροπος θα υπαρχει δε μπορει... :confused:
Ωραιο παντως αυτο. αλλα αν ειχα τετοια εισοδο θα ειχα συνδεσει ηδη το καλωδιο jack to jack που εχω...
Δεν έχει το laptop καθόλου εξόδους;
Δεν έχει το laptop καθόλου εξόδους;
Εξοδους εχει αλλα το θεμα ειναι να δωσω απο την τηλεοραση στο λαπτοπ και μετα στο home cinema γιατι το home cinema δεν εχει αλλες εισοδους.
Να πω κι εγώ την παπάτζα μου... το να streamάρεις μέσω του δικτύου σου δεν παίζει; Λογικά και η tv και το laptop είναι συνδεδεμένα ασύρματα( ; ) στο router σου.
Να πω κι εγώ την παπάτζα μου... το να streamάρεις μέσω του δικτύου σου δεν παίζει; Λογικά και η tv και το laptop είναι συνδεδεμένα ασύρματα( ; ) στο router σου.
Καπου ειδα να γραφει για streaming, μπορει κ να μην ειναι παπατζα αυτο που λες! Αλλα με πιο προγραμμα μεσω λαπτοπ?
Σπλιτερ hdmi δεν σε βολεύει;
Σπλιτερ hdmi δεν σε βολεύει;
Τι εννοεις?
Αφ'όσον δεν έχεις άλλες εισόδους στον ενισχυτή βάζεις ένα switch hdmi και καβατζωνεις 2 πηγές σε 1 είσοδο.
Αφ'όσον δεν έχεις άλλες εισόδους στον ενισχυτή βάζεις ένα switch hdmi και καβατζωνεις 2 πηγές σε 1 είσοδο.
με rca δινω ηχο... δε νομιζω να εχει εξοδο hdmi η tv... θα το κοιταξω παλι οταν παω σπιτι
Καπου ειδα να γραφει για streaming, μπορει κ να μην ειναι παπατζα αυτο που λες! Αλλα με πιο προγραμμα μεσω λαπτοπ?
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό-->link (http://www.pcworld.com/article/2360448/network-storage/how-to-stream-media-from-your-pc-to-your-hdtv-over-wifi.html)
Λέει πως να το σετάρεις αν κατάλαβα καλά. Από εκεί και πέρα ας πουν κάτι και οι κομπιουτεράδες.:D
Edit- Βρήκα κι αυτό (http://www.wikihow.com/Use-VLC-to-Stream-Audio-and-Video-to-Multiple-Computers-on-Your-Network-Using-Multicast) που λέει πως τη δουλειά την κάνει και ο vlc player
με rca δινω ηχο... δε νομιζω να εχει εξοδο hdmi η tv... θα το κοιταξω παλι οταν παω σπιτι
Α!
Συγνωμη.
Θες από την τιβι να στείλεις ήχο στο λαπτοπ;
Λάθος μου.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό-->link (http://www.pcworld.com/article/2360448/network-storage/how-to-stream-media-from-your-pc-to-your-hdtv-over-wifi.html)
Λέει πως να το σετάρεις αν κατάλαβα καλά. Από εκεί και πέρα ας πουν κάτι και οι κομπιουτεράδες.:D
Edit- Βρήκα κι αυτό (http://www.wikihow.com/Use-VLC-to-Stream-Audio-and-Video-to-Multiple-Computers-on-Your-Network-Using-Multicast) που λέει πως τη δουλειά την κάνει και ο vlc player
edit: μεχρι και γω μπερδευτικα! :lol:
Θελω οταν βλεπω καναλια στην τιβι να στειλω ηχο....
δε κανουμε δουλεια σημερα :p :p
Οπτική ίνα θα έχει σίγουρα.
Και αυτή πιασμενη στον av;
Οπτική ίνα θα έχει σίγουρα.
Και αυτή πιασμενη στον av;
Δεν εχει ο ενισχυτης :( Λες να κανω καμια πατεντα με rca στην μια εισοδο? ή θα γυριζει στο λαπτοπ και θα γινει κανα βραχυκυκλωμα?
edit: μεχρι και γω μπερδευτικα! :lol:
Θελω οταν βλεπω καναλια στην τιβι να στειλω ηχο....
δε κανουμε δουλεια σημερα :p :p
Ωχ! Σόρρυ, μι φάουλ. :beer:
Παλικάρια τις γνώσεις σας παρακαλώ .....
Αυτό το πανέξυπνο τηλέφωνο μου,αφού αναβαθμίστικε σε marshmallow και γ@μηθήκε ο Δίας και στήνω και ξαναστηνω και επιτέλους γύρισα στην lollipop και έστρωσε το πράγμα, επιμένει να μου κάνει αναβάθμιση πάλι στην προβληματική έκδοση του firmware.
Την έχει κατεβάσει και έχω το κωλοεικονιδιο εκεί να μου λέει πάτα για την εγκατάσταση.
Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το ριμαδι γιατί την βλέπω την δουλειά να το πατάει καμιά από τις κόρες μου και να τρέχω ξανά. ....
Αυτό το πανέξυπνο τηλέφωνο μου,αφού αναβαθμίστικε σε marshmallow και γ@μηθήκε ο Δίας και στήνω και ξαναστηνω και επιτέλους γύρισα στην lollipop και έστρωσε το πράγμα, επιμένει να μου κάνει αναβάθμιση πάλι στην προβληματική έκδοση του firmware.
Την έχει κατεβάσει και έχω το κωλοεικονιδιο εκεί να μου λέει πάτα για την εγκατάσταση.
Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το ριμαδι γιατί την βλέπω την δουλειά να το πατάει καμιά από τις κόρες μου και να τρέχω ξανά. ....
Υπαρχουν περιπτωσεις που μια εγκατασταση δεν γινεται σωστα και την κανεις 2η φορα και στρωνει. Δεν υπαρχει λυση σε αυτο που θες. Τι κινητο εχεις? Να δω μηπως βρω καμια πληροφορια παραπανω
disable τα notifications για το συγκεκριμένο app
George_Sp
24/06/2016, 11:15
teogtp ποιο τηλέφωνο έχεις? model number plz.
disable τα notifications για το συγκεκριμένο app
Νομίζω μιλάει για το λειτουργικό. :p
Δεν υπάρχει επιλογή να μην κάνει autoupdate; Δε μπορεί.
Note edge SM-N915FY
Να περάσω μια βόλτα από τις αγγελίες;
George_Sp
24/06/2016, 11:25
Note edge SM-N915FY
Να περάσω μια βόλτα από τις αγγελίες;
Βασικά το κινητό και τα μάτια σου. Είναι κινητάρα παρά τα χρονάκια του και με το Marshmallow 6.0 μια χαρά θα τρέξει. Γνώμη μου είναι να βρεις χρόνο κάποια στιγμή να ασχοληθείς να γίνει σωστά η εγκατάσταση και οι εφαρμογές μετά το 1ο φόρτωμα.
Δοκίμασε reset πριν και μετά την εγκατάσταση του 6.0, αν δεν το έκανες ήδη.
Νομίζω μιλάει για το λειτουργικό. :p
άντε ρε;
app είναι και αυτό που κάνει το update
disable τα notifications του
ποιά χρονάκια ρε?!? ενάμιση χρόνο έχει κλείσει από την κυκλοφορία!
Πάντα κάνω ρεσετ πριν και μετά από ενημέρωση.
Απλά πιστεύω ότι κάτι δεν έχουν κάνει σωστά στην σαμμυ.
Το φλασαρισα 2 φορές με την 6 και συνεχιζε τις μαλακιτσες .
Το ποιο εκνευριστικό είναι η διαχείριση της μπαταρίας.
Σε airplane mode 12% κάτω η μπαταρία;
:eek:
George_Sp
24/06/2016, 11:43
κάτσε με την ησυχία σου κάποια στιγμή και κάνε την ενημέρωση και τις εφαρμογές 1 προς 1 και αν δε τα καταφέρεις στείλτο Αθήνα να σε φτιάξω αν θες. :D
Θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και αν δεν.......
"Πωλείται. ....για γνώστες. ....από καφετζη. ...κτλπ"
ασ'το να κάνει 2-3 κύκλους πρώτα η μπαταρία να καταλάβει το "σύστημα" τα όριά της
20+% Η μπαταρία
Το βάζω σε ερπλειν μοουντ και πέφτω για ύπνο. Περιέργως ξυπνάω ξεκούραστος και χωρίς να έχει χτυπησει ξυπνητήρι. Πάω να δω την ώρα στο κινητό και πάπαλα. Κλειστό απο μπαταρία
Σηκώνομαι και βλέπω το ρολοί μετά :lol:
Samsung express II
Γύρισα στο παλιο LG και ησύχασα :lol:
κάτσε με την ησυχία σου κάποια στιγμή και κάνε την ενημέρωση και τις εφαρμογές 1 προς 1 και αν δε τα καταφέρεις στείλτο Αθήνα να σε φτιάξω αν θες. :D
ή Πάτρα να σε φτιάξω εγώ αν θες. (όχι που θα μας πάρει τη δουλειά ο Τζόρτζης πφφ). Και πουσαι μάστορα δεν θέλω λεφτά στείλε ένα σακί καφέ και κλείνουμε.
:p:p
Ότι σου είπε ο Γιώργος Θοδωρή, κάτσε μια μέρα με την ησυχία σου και κάνε το σωστά
Δες και αυτό
http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647
ασ'το να κάνει 2-3 κύκλους πρώτα η μπαταρία να καταλάβει το "σύστημα" τα όριά της
Δεν έχει νόημα αυτό που λες
Δεν έχει νόημα αυτό που λες
καλά (http://android.stackexchange.com/questions/29598/how-do-i-recalibrate-the-battery-of-my-phone)
amyroukai
24/06/2016, 19:44
Αυτό που ξεχνατε βέβαια είναι ότι αν φλασαρει παλιότερο firwmare, γράφει το knox και παπαλα εγγύηση...
Αυτό που ξεχνατε βέβαια είναι ότι αν φλασαρει παλιότερο firwmare, γράφει το knox και παπαλα εγγύηση...
Οχι δεν γραφει.
George_Sp
24/06/2016, 20:28
τα official firmware δεν επηρεάζουν το firmware count.
επίσης αν το αγόρασε μόλις βγήκε μάλλον κοντεύει εκτός εγγύησης αν δεν είναι ήδη εκτός.
το κινητάκι είναι τούμπανο σε χαρακτηριστικά και αν δε σε νοιάζει εγγύηση το root-άρεις και του περνάς καστομιά firmware και κάνει παπάδες ταχύτατα.
Πάντα κάνω ρεσετ πριν και μετά από ενημέρωση.
Απλά πιστεύω ότι κάτι δεν έχουν κάνει σωστά στην σαμμυ.
Το φλασαρισα 2 φορές με την 6 και συνεχιζε τις μαλακιτσες .
Το ποιο εκνευριστικό είναι η διαχείριση της μπαταρίας.
τα φλας τα εκλεισες μετα;:confused:
Λες να ειναι ανορθωτης η δουλεια;
:D
Ρε teo, κάνε ότι σου είπε ο George_sp, πέρνα μια καλή καστομιά, έχω το S6 το απλό, (είχα και το 4 και το 2, τα 3 και 5 δεν άξιζαν να δώσω να τα πάρω :D )
Για να καταλάβεις, όταν το πήρα στα χέρια μου, δεν το ξεκίνησα καν, κατευθείαν CF-ROOT και μια απίθανη καστομιά (έχω αλλάξει αρκετες στον έναν χρόνο που το έχω) και τέλος....ούτε μαλακίτσες της sammy ούτε τίποτα
Φορ δε ρεκορντ.
Μετα απο ακομα μια εγκατασταση του τελευταιου λογισμικου,η συσκευη παιζει ετσι οπως πρεπει.
Η μπαταρια επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα και επιτελους μπορω και απολαμβανω το γαμηστεροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου.
Αν μπορείς να θεωρήσεις "κινητό", κάτι που χρειάζεται σακ βουαγιάζ για να το κουβαλάς.
Μπράβο, teogtp. Είμαστε όλοι περήφανοι!
Άντε να βγει κάποια καλή 6.0, να περάσω κι εγώ στο δικό μου. :p
amyroukai
28/06/2016, 11:51
Μπλιτς πρέπει να έχει cm13...;
Ακόμα νομίζω μόνο unofficial/nightly releases. Προτιμώ κάτι πιο σίγουρο. Θα κάνω λίγη υπομονή.
Αν μπορείς να θεωρήσεις "κινητό", κάτι που χρειάζεται σακ βουαγιάζ για να το κουβαλάς.
Μπράβο, teogtp. Είμαστε όλοι περήφανοι!
Άντε να βγει κάποια καλή 6.0, να περάσω κι εγώ στο δικό μου. :p
Ρε συ....το βαζω στην μπροστινη τσεπη και εχω μεγαλο σουξε με τις κυριες........:a01:
Μπλιτς πρέπει να έχει cm13...;
Ακόμα νομίζω μόνο unofficial/nightly releases. Προτιμώ κάτι πιο σίγουρο. Θα κάνω λίγη υπομονή.
Έχω δοκιμάσει και τις nightly και ΑΟSP και ΑΟΚP και ότι θέλετε, σε όλα τα κινητά που είχα, έχω και θα....έχω, το κακό είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, ότι είναι πανγρήγορες και πανάλαφρες δεν το αμφισβητεί κανείς,νομίζω...
Προσωπικά προτιμώ τις sammy based customιες απαλλαγμένες από KNOX και λοιπό bloatware και με nova launcher, απλά πετάνε.....:D
Manalishi
28/06/2016, 12:52
Vaska, ποιόν SSD να προτιμήσω? Έχω εναν 128 και έχει αρχίσει να τερματίζει απο χωρητικότητα.
thunder ace
28/06/2016, 12:55
samsung 850 η δικη μου προταση(αυτον εχω)
Vaska, ποιόν SSD να προτιμήσω? Έχω εναν 128 και έχει αρχίσει να τερματίζει απο χωρητικότητα.
ssd samsung 850 evo. εγγυηση
edit: με ενα στομα μια φωνη κεραυνε :p
Manalishi
04/07/2016, 12:53
Ευχαριστώ!!
Ο δίσκος πετάει, μαζί με τον υπολογιστή!!
Λεω να βαλω ubuntu σε ενα αρχαιο λαπιτοπι 2Ghz centrino, να το δωκω στα πιτσιρικια.
Ποια εκδοση προτεινουν οι σοφοι του φορουμ...
Λεω να βαλω ubuntu σε ενα αρχαιο λαπιτοπι 2Ghz centrino, να το δωκω στα πιτσιρικια.
Αφού μιλάς για αρχαίο πράγμα προτίμησε κάποια lightweight distro όπως Lubuntu ή Xubuntu. To απλό Ubuntu με το gnome3 θα ζορίσει πολύ τα πράγματα. Αν πάλι θές gnome σώνει και καλά δοκίμασε τα Ubuntu MATE ή Linux Mint MATE που φοράνε μετενσαρκώσεις του gnome2.
Αφού μιλάς για αρχαίο πράγμα προτίμησε κάποια lightweight distro όπως Lubuntu ή Xubuntu. To απλό Ubuntu με το gnome3 θα ζορίσει πολύ τα πράγματα. Αν πάλι θές gnome σώνει και καλά δοκίμασε τα Ubuntu MATE ή Linux Mint MATE που φοράνε μετενσαρκώσεις του gnome2.
+656
έβαλα xubuntu σε έναν core2duo λαπτοπ δεκαετίας και πετάει
(βέβαια του έβαλα έναν ssd και το γέμισα ram...)
Mariner
Dr
Ohm
ευχαριστω για τις απαντησεις...[βαριεμαι να ψαχνω τα παντα απο το μηδεν]
μιας και το μηχανακι ειναι αρχαιο, και εχω εναν μικρο ssd να καθεται....θα του βαλω Λινουξ Μεητ [ή τα Lubuntu ή Xubuntu]
για internet browsing θα παει, youtubη κλπ....
Το λοιπόνε για να μην ανοίγω θέμα.Samsung note 4,huawei p8,htc one,samsung galxy note edge.Επιδότηση.Για πείτε.
Το λοιπόνε για να μην ανοίγω θέμα.Samsung note 4,huawei p8,htc one,samsung galxy note edge.Επιδότηση.Για πείτε.
Βαλε την επιδοτηση εκπτωση στα πάγια!Δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις +200€ απο τιμη Skroutz σε Vodafone/Γερμανο γουατεβα
Note 4