PDA

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

panavour
31/10/2020, 17:01
Τα διαφορα τεστ,μοριακα ή μη,μετρανε αν εχεις τον ιο ΤΩΡΑ ή μετρανε αν εχεις περασει ΚΑΠΟΤΕ τον ιο και τωρα εχεις αντισωματα?Και αν τον περασες καποτε και εχεις αντισωματα
1)κολλας καποιον αλλο ΤΩΡΑ?
2)εχεις ανοσια,και αν ΝΑΙ για ποσο?

Οποιος γνωριζει -ιατρικο προσωπικο- ας πει με υπευθυνοτητα
οι υπολοιποι ας σιωπησουν.

basilis_k6
31/10/2020, 17:01
Ποιοι ειναι αυτοι τελως παντων?

αυτοι που χάνουν εκατομμύρια και βλέπουν κολοσσους να ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χέρι. αφου χρεωκοπήσουν ομως θα εχουν ελενξει τον πλυθησμο. θα τους εχουν κανουν ολους πελατες το νετφλιξ. αυτο ειναι το μεγάλο σχεδιο.

panavour
31/10/2020, 17:03
Εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με 1000-1200 διαφορετικούς πελάτες, η συζυγος το ίδιο σε άλλο κατάστημα.
Συναντάω κάθε μέρα 15 προμηθευτές που γυρίζουν καθημερινα όλη την Αττική.
Τα 2 μου παιδιά πάνε σε διαφορετικά σχολεία και φροντιστήρια.
Παω γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα.
Μπαίνω σε καραβι κάθε μερα μέσα έξω Κορυδαλλό-Σαλαμινα.
Εχω υπερταση, διατατικη ανεπαρκεια, χαπ, ζάχαρο και ειμαι υπέρβαρος και μεσήλικας.
Επίσης έχω ελαφρά μυωπία και 2 κουφαλες. :)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι ο ιός δεν υπάρχει.
Εγώ λέω ότι απλα τηρώ τα βασικά μέτρα ασφαλείας από την αρχή μέχρι τώρα.

Γαμησέ τα φίλε,
Ήθελα να σου απαντήσω κι αλλα αλλά διάβασα την απάντηση μου και με έπιασε κατάθλιψη.
Πάω να σκαψω μια γουβα στην αυλή να μπω μέσα..

Ιδιαιτερη προσοχη στις κουφαλες ,παντος ειδους.:lol:

tzimidis
31/10/2020, 17:11
Οταν θα λες για θανατους covid θα μιλας με αποτελεσματα και στατιστικα που ισχυουν και οχι λογια του αερα. Εγω σου λεω οτι 8 μηνες τωρα εχει πεθανει 1εκ αναμεσα σε τουλαχιστον 800εκ κρουσματα.Που ειναι το τοσο παραλογο θανατηφορο και καταστροφικο?Γιατι θιγονται οι προσωπικες ελευθεριες των ανθρωπων οι οικονομιες και οι εργασιες τους?Για ενα εκατομυριο ανθρωπους σε ολοκληρο το πλανητη κυκλοφορουμε ολοι σα χειρουργοι?

Στατιστικά αξιόπιστα δεν υπάρχουν επειδή δεν ξέρουμε πόσοι θάνατοι οφείλονται στον ιό, πόσοι στην επιδείνωση του υποκειμένου νοσήματος λόγω του ιού ή αν πέθαινε ο ασθενής ούτως ή άλλως.
Οι στατιστικές άλλωστε φτιάχνονται για να φερουν το αποτέλεσμα που θέλεις, οπότε γενικά δεν τις πολύπιστεύω.

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κι εδώ ισχύει ότι και με τα θαυματα:

Οποιος τα πιστεύει δεν χρειάζεται αποδείξεις.
Οποιος ζητάει αποδείξεις, πότε δεν θα τα πιστέψει.

viper1
31/10/2020, 17:12
Τα διαφορα τεστ,μοριακα ή μη,μετρανε αν εχεις τον ιο ΤΩΡΑ ή μετρανε αν εχεις περασει ΚΑΠΟΤΕ τον ιο και τωρα εχεις αντισωματα?Και αν τον περασες καποτε και εχεις αντισωματα
1)κολλας καποιον αλλο ΤΩΡΑ?
2)εχεις ανοσια,και αν ΝΑΙ για ποσο?

Οποιος γνωριζει -ιατρικο προσωπικο- ας πει με υπευθυνοτητα
οι υπολοιποι ας σιωπησουν.

Προσωπικά έκανα τεστ αντισωμάτων αν τον έχω περάσει. Στην ερώτηση μου αν τον έχω περάσει και έχω αποκτήσει αντισώματα στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι αν τον έχεις περάσει τα αντισώματα δεν σε προστατεύουν ώστε στο μέλλον να μην κολλήσεις . Απλά ο οργανισμός θα αντιδράσει με ποιο ελαφρά συμπτώματα

faithless
31/10/2020, 17:17
Στατιστικά αξιόπιστα δεν υπάρχουν επειδή δεν ξέρουμε πόσοι θάνατοι οφείλονται στον ιό, πόσοι στην επιδείνωση του υποκειμένου νοσήματος λόγω του ιού ή αν πέθαινε ο ασθενής ούτως ή άλλως.
Οι στατιστικές άλλωστε φτιάχνονται για να φερουν το αποτέλεσμα που θέλεις, οπότε γενικά δεν τις πολύπιστεύω.

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κι εδώ ισχύει ότι και με τα θαυματα:

Οποιος τα πιστεύει δεν χρειάζεται αποδείξεις.
Οποιος ζητάει αποδείξεις, πότε δεν θα τα πιστέψει.

Οταν μιλαω για στατιστικες δε μιλαω για δειγματα υποθετικο ουτε μελετες περιπτωσεων. Δες στον εοδυ ποσους θανατους ειχαμε απο γριπη και ποσους απο covid. https://youtu.be/KOuaewLDJAE Ειδα και αυτο πριν καποιες μερες οπου εχει αρκετες πληροφοριες μαζεμενες και πολλες αληθειες. Αξιζει να το δεις αρκει να μην εχεις παρωπιδες. Να σημειωσω οτι ημουνα και εγω ενας ανθρωπος φοβισμενος στην αρχη αλλα με το καιρο αυτο αλλαξε ριζικα αφοτου αρχισα να ψαχνω μονος μου χωρις βεβαια να βλεπω τηλεοραση.

doctoras
31/10/2020, 17:36
Ναι ,από την Τρίτη.Εγώ θέλω να μάθω τι θα ισχύει την Δευτέρα στον Νομό Ιωαννίνων πχ,πως περνάς προς Γρεβενά-Κοζάνη ας πούμε;Μόνο μέσω Εγνατίας;Θα έχει μπλόκα στις εξόδους-εισόδους ;
εντιτ σοβαρά τώρα,Πρωθυπουργός αποκάλεσε πολίτες ''ψεκασμένους''; :a21:

βαση αυτών που ανήγγειλε δε υπαρχει απαγόρευση μεταξύ νομων.
https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/neoi-kanones-apo-tin-triti-se-diaskedasi-kai-kinitikotita-anastoli-leitoyrgias-tis-estiasis/

για όσους ταξιδέυουν επαγγελματικά όπως εγώ έχει βγεί το παρακάτω που συμπληρώνουν οι εργοδότες μέσω εργάνη
https://www.taxheaven.gr/attachment/7400

Parking
31/10/2020, 17:49
Διαφωνούμε μόνο στην τελευταία πρόταση.
Δεν ρίχνουμε κάρτες επειδή διαφωνούμε με κάποιον,αυτό κατάλαβε.
Άμα δε μπορείς πολιτισμένα, μη συμμετέχεις στην κουβέντα ρε φίλε.
Δεν είμαστε εδώ για ξεμαλλιασμα.

Φίλε πολιτισμένα....
Υπάρχουν νόμοι σ αυτή τη χώρα
Ένας απ αυτούς μιλά για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων
Πολιτισμένα όμως επιλέγουμε να ακολουθούμε όποιους μας αρέσουν και να φιλοξενούμε
ψευδής ειδήσεις σε δημόσιο φόρουμ
Πολιτισμένα λοιπόν από βδομάδα πολλά νεαρά άτομα δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά
στην εστίαση και πολιτισμένα θα γεμίσει το καρ αγγελίες για μηχανάκια που δεν θα πουληθούν.

Πολιτισμένα ακόμα όπως μ έκρινες σε κρίνω κι εγώ και επιλέγω να μην συμμετέχω στη συζήτηση
γιατί πολιτισμένα θεωρώ ότι η κοινή λογική βιάζεται

Δικό σου είναι το μαγαζί ή δεν είναι δεν ξέρω δεν με αφορά πιθανά να πλήρωσες κι όλας
δεν μου πέφτει λόγος
Τη γνώμη μου τη σχημάτισα και ευχαριστώ δεν θα πάρω
:wave2:

faithless
31/10/2020, 18:13
Φίλε πολιτισμένα....
Πολιτισμένα όμως επιλέγουμε να ακολουθούμε όποιους μας αρέσουν και να φιλοξενούμε
Πολιτισμένα λοιπόν από βδομάδα πολλά νεαρά άτομα δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά
στην εστίαση και πολιτισμένα θα γεμίσει το καρ αγγελίες για μηχανάκια που δεν θα πουληθούν.

Πολιτισμένα ακόμα όπως μ έκρινες σε κρίνω κι εγώ και επιλέγω να μην συμμετέχω στη συζήτηση

Δικό σου είναι το μαγαζί ή δεν είναι δεν ξέρω δεν με αφορά πιθανά να πλήρωσες κι όλας
δεν μου πέφτει λόγος

Το ψευδης ειδησεις προφανως το εβγαλες απο το μυαλο σου. Το οτι κλεινει η εστιαση το αποφασισανε αυτοι που χειροκτοτεις και με τοσο σθενος ακολουθεις.Πολιτισμενα καταθετω τις αποψεις μου οι οποιες ειναι διαφορετικες γιατι η κοινη γνωμη εχει γινει σταβλος με προβατα. Κατσε διαβασε εμημερωσου σφαιρικα και μετα ξαναμιλα.

νεοσσός
31/10/2020, 19:06
2024 (https://www.kathimerini.gr/opinion/561130432/to-parti-toy-2024-kai-oi-antoches-mas/)

o_gavros
31/10/2020, 19:09
Οταν μιλαω για στατιστικες δε μιλαω για δειγματα υποθετικο ουτε μελετες περιπτωσεων. Δες στον εοδυ ποσους θανατους ειχαμε απο γριπη και ποσους απο covid. https://youtu.be/KOuaewLDJAE Ειδα και αυτο πριν καποιες μερες οπου εχει αρκετες πληροφοριες μαζεμενες και πολλες αληθειες. Αξιζει να το δεις αρκει να μην εχεις παρωπιδες. Να σημειωσω οτι ημουνα και εγω ενας ανθρωπος φοβισμενος στην αρχη αλλα με το καιρο αυτο αλλαξε ριζικα αφοτου αρχισα να ψαχνω μονος μου χωρις βεβαια να βλεπω τηλεοραση.
Ρε συ φίλε, εξήγησε μου λίγο αυτή την εμμονή με το να προδικάζεις το ποιους έχεις απέναντι ως συνομιλητές.
Απο που προκύπτουν όσα εμμέσως προσάπτεις σε όσους συνδιαλέχτηκαν μαζί σου για το θέμα; (φοβισμένοι ανθρωποι, τηλεορασάκιδες,κλπ)
Μήπως οι παρωπίδες δεν αφήνουν εσένα να δεις πιο ανοιχτά;
Ντάξει καταλαβαίνω ότι εδώ είναι ιντερνετ και δε μπορούμε να ξέρουμε τον κάθε χρήστη που γράφει προσωπικά. Μπορούμε όμως να μην εξάγουμε ανυπόστατα συμπεράσματα, δεν είναι έτσι;

Φίλε πολιτισμένα....

δεν μου πέφτει λόγος

Ρε άνθρωπε κόλλησες και κακώς κόλλησες.
Δε διαφωνώ ούτε σε αυτό ούτε και στο προηγούμενο ποστ σου, επι της ουσίας.
Κρίνε με όσο θελεις, εδώ είμαι να τα ακούσω. Να μη βρίζεις σου ζήτησα.
σκέψου να αρχίσουν όλοι οι άγνωστοι εδώ μέσα να λένε μαλακα ο ένας τον άλλο,τι μαλακίες είναι αυτές που λεει ο τάδε και ο δείνα, τι έχει να γίνει...
Για αυτό πήρες κάρτα και όχι γιατι διαφωνούσες με τον φεηθλες, κατάλαβε το για να προχωρήσουμε καποια στιγμή.Τα γραφω αυτα δημόσια ενώ θα μπορούσα να στα πω με ενα πμ (χωρις να χρωσταω εξηγησεις) για να το βλέπουν όλοι.

Το ψευδης ειδησεις προφανως το εβγαλες απο το μυαλο σου. Το οτι κλεινει η εστιαση το αποφασισανε αυτοι που χειροκτοτεις και με τοσο σθενος ακολουθεις.Πολιτισμενα καταθετω τις αποψεις μου οι οποιες ειναι διαφορετικες γιατι η κοινη γνωμη εχει γινει σταβλος με προβατα. Κατσε διαβασε εμημερωσου σφαιρικα και μετα ξαναμιλα.
Παλικάρε αρχίζεις και κουράζεις με το γενικό τσουβάλιασμα. Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί έτσι κουβέντα δεν κάνουμε.

Shinigami Ryuk
31/10/2020, 19:18
αυτοι που χάνουν εκατομμύρια και βλέπουν κολοσσους να ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χέρι. αφου χρεωκοπήσουν ομως θα εχουν ελενξει τον πλυθησμο. θα τους εχουν κανουν ολους πελατες το νετφλιξ. αυτο ειναι το μεγάλο σχεδιο.

Ενδεικτικα να αναφερω μερικους απο τους κολοσσους που λες οτι ηταν/ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χερι και το μονο που τους ενδιαφερει αυτην την στιγμη ειναι να μην κλεισουν τα μαγαζακια τους και δεν εχουν να φανε ψωμακι τα παιδακια τους:
Thomas Cook (https://www.ft.com/content/7cb4153a-6916-11ea-800d-da70cff6e4d3)
Aegean Airlines (https://www.ethnos.gr/oikonomia/107927_aegean-ta-metra-stirixis-daneia-150-ekat-kai-i-apantisi-stin-kybernisi)
Lufthansa (https://www.theguardian.com/business/2020/may/26/lufthansa-9bn-bailout-german-government-coronavirus-flights)
Ελληνες εφοπλιστες (https://www.documentonews.gr/article/aytoi-einai-oi-efoplistes-poy-elehse-h-trapeza-peiraiws-koyreyontas-toys-daneia-misoy-disekatommyrioy)
Η Μεκκα του νεοφιλελευθερισμου που ειναι κατα της κρατικης παρεμβασης και οι Εντεπρενερς (https://www.businessinsider.com/elon-musk-always-depended-government-money-up-front-about-it-2015-6)
Lehman Brothers (https://www.theguardian.com/business/2008/dec/28/markets-credit-crunch-banking-2008)
GM motors (https://www.foxnews.com/opinion/did-general-motors-really-repay-its-taxpayer-bailout)
Το λαθος σου ειναι οτι προσπαθεις να το εξηγησεις στον εαυτο σου βλεποντας τον καθε κολοσσο ιντιβιτζουαλι και οχι σαν ενα συστημα που δεν χρειαζονται καν κουβεντες,που απλα συνεννοειται με τα ματια.

Bonus (https://info-war.gr/oi-63-machairies-tis-e-e-sta-eyropaika-sys/) απο εναν πολυ καλο δημοσιογραφο κατα την γνωμη μου

PaNick67
31/10/2020, 19:21

Αλήθειες από τον Πετράκο;

Αυτή είναι η σφαιρική ενημέρωση;

Κάνε ένα κόπο, λίγο πιο πανω έβαλα ένα λινκ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να σταματήσει η παραπληροφορηση. Τσέκαρε μόνος αν ισχύουν αυτά που λέει στο βίντεο.

Μέχρι τότε όμως λυσε μία απορία. Γιατί όλοι οι συνομωσιολογοι είστε τόσο εριστικοι και χαρακτηρίζετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε;
Γίδια και προβατα η κοινή γνώμη;
Έχετε σκεφτεί πως μπορεί να μην είμαστε εμείς οι χαζοί κι εσείς οι έξυπνοι, αλλά το ανάποδο;

νεοσσός
31/10/2020, 19:24
Έχει δοθεί τεκμηριωμένη απάντηση στο viral video. (https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/10/30/viral-video-singer-debunks-covid19-pandemic-misinformation/)

panavour
31/10/2020, 19:47
και κατι που μου κανει εντυπωση
γιατι δεν εχουμε πλεον στοιχεια απο κινα?εχει τελειωσει εκει ο κορωνοιος?

karateo
31/10/2020, 19:50
Έχει δοθεί τεκμηριωμένη απάντηση στο viral video. (https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/10/30/viral-video-singer-debunks-covid19-pandemic-misinformation/)

Μα καλά ποιός βλέπει βίντεο για θέματα υγείας απο τραγουδιστή?
(και έμαθα ότι είναι τραγουδιστής απο το λινκ που έβαλες!)

Volpad
31/10/2020, 19:55

Λίγα πράγματα...

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

viper1
31/10/2020, 20:18

Όχι. Εκεί δεν έχει τελειώσει ο κομμουνισμός. Οπότε ελέγχετε το τι βγαίνει προς τα έξω

νεοσσός
31/10/2020, 22:10
Επόμενος στόχος τα 2.000 :lipssealed:
422158
Τον φθάσαμε σε 4 ημέρες.

tzimidis
31/10/2020, 22:46
Μπήκα να δω το βίντεο του πετρακου.
Ομολογώ ότι κάθισα να το δω προκατειλημμενος, και σίγουρος ότι λέει μαλακίες.
Ήμουν ψιλοσίγουρος ότι θα χάσω άσκοπα 25 λεπτά.
Μετα από τα πρώτα λεπτά όμως, άλλαξα γνώμη.

Δεν ήμουν πια ψιλοσίγουρος,

Ημουν πλεον βέβαιος.

faithless
31/10/2020, 23:48
Εφοσον ο τραγουδιστης αλλα και οι υπολοιποι συνωμοσιολογοι( ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ειναι οπως λετε για τα μπαζα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που τοσο πολυ διαφημιζοτανε στον αλφα? ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟ?Γιατι δε τους εκανε ξεφτυλα ο κυριος συψας και οι υπολοιποι ? Αφου λενε ψευδης ειδησεις το να τους αποδομησουν οι "ειδικοι" Θα ηταν ευκολη δουλεια. Με αυτο που κανανε μονο ενα πραγμα βγηκε στην επιφανεια. Η πικρη αληθεια.

doctor_john
01/11/2020, 01:17
Μπήκα να δω το βίντεο του πετρακου.
Ομολογώ ότι κάθισα να το δω προκατειλημμενος, και σίγουρος ότι λέει μαλακίες.
Ήμουν ψιλοσίγουρος ότι θα χάσω άσκοπα 25 λεπτά.
Μετα από τα πρώτα λεπτά όμως, άλλαξα γνώμη.

Δεν ήμουν πια ψιλοσίγουρος,

Ημουν πλεον βέβαιος.

Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά που λέει; Δεν γνωρίζω, ακούω όλους και προσπαθώ να συμπεράνω.

Λέει ψέματα; αν ναι πως το ξέρουμε;

Μέχρι στιγμής θεωρώ αληθινά τα λεγόμενα του, όχι γιατί με εξυπηρετεί, γιατί δεν μπορώ να τα αναιρέσω σαν ψέματα
και τα λίγα που έψαξα, όντως ισχύουν.

Παιδιά συγνώμη αν φαίνομαι αγαθός ή ότι άλλο, αν ξέρετε κάτι πάνω σε αυτά που λέει, βοηθήστε με να καταλάβω.

Για να μην παρεξηγηθώ σε άλλο επίπεδο, δεν ακούω αυτή την μουσική, δεν διασκεδάζω σε μαγαζιά σαν αυτά που εμφανίζεται ή παίζεται
και τον Πετράκο δεν τον γνώριζα μέχρι σήμερα.

BLiTzER
01/11/2020, 01:30
Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά που λέει; Δεν γνωρίζω, ακούω όλους και προσπαθώ να συμπεράνω.

Μέχρι στιγμής θεωρώ αληθινά τα λεγόμενα του, όχι γιατί με εξυπηρετεί, γιατί δεν μπορώ να τα αναιρέσω σαν ψέματα

Παιδιά συγνώμη αν φαίνομαι αγαθός ή ότι άλλο, αν ξέρετε κάτι πάνω σε αυτά που λέει, βοηθήστε με να καταλάβω.

Για να μην παρεξηγηθώ σε άλλο επίπεδο, δεν ακούω αυτή την μουσική, δεν διασκεδάζω σε μαγαζιά σαν αυτά που εμφανίζεται ή παίζεται

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/10/30/viral-video-singer-debunks-covid19-pandemic-misinformation/

faithless
01/11/2020, 01:35

Φιλε καλησπερα, ουτε εγω τον ηξερα τον ανθρωπο αλλα ναι ειναι τραγουδιστης. Μαλλον αυτο τον αναιρει απο το να κανει ερευνες η απο το να σκεφτεται ελευθερα.Καποια απο αυτα που λεει τα ειχα ηδη ψαξει απο τον απριλιο γιατι ηδη κατι μου βρωμαγε οπως για παραδειγμα οι ασυμπτωματικοι φορεις του ιου κατι το οποιο εμενα προσωπικα μου προκαλει αφθονο γελιο αλλα και οι γενικοτεροι θανατοι σε μια χωρα καθε χρονο οπου κανενας δε μας δειχνει τις συγκρισεις με περυσι κλπ.Λεει βλακειες ετσι γιατι απλα ειναι τραγουδιστης αυτη ειναι η αποστομοτικη απαντηση του ελληναρα.Και για να τελειωσω δε κανει καμμια ερευνα μονος του απλα παραθετει στοιχεια ελληνικα-διεθνη απο cdc ecdc και εοδυ τα οποια ειναι αναρτημενα και μπορει να τα βλεπει ο καθενας με αρκετο ψαξιμο βεβαια.Και αν μπεις fb εχει γινει μαλιστα χαμος γιατι ηταν να βγει αυτος μαζι με καταξιωμενους γιατρους σε εκμπομπη του σροιτερ η οποια για καποιο περιεργο λογο ΔΕ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ για το προφανεστατο λογο οτι αυτα που λεει και αυτος αλλα και οι υπολοιποι ειναι οτι δεν εχουμε να κανουμε με κανενα θανατηφορο ιο αλλα με μια επιδημια ηπιας μορφης οπως η γριπη.Δικτατορια 1ου βαθμου ζουμε και δε πεφτει και καρφιτσα εδω στην ελλαδα εγω αυτο βλεπω και στεναχωριεμαι και αγανακτιζω γιατι σε αλλες χωρες (ιταλια,ισπανια,γερμανια)ηδη γινεται χαμος γιατι τους εχουν παρει χαμπαρι και βγαινουν στους δρομους να φωναξουν οτι ειναι ελευθεροι και οτι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Οι ξενοι που τους λεμε μαλθακους και στρατιωτακια ειναι πιο επαναστατες απο εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ντροπη μας εγω αυτο ξερω να πω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Εμεις ημασταν αυτοι που ειπαμε οχι στην ευρωπη το 2015.Οι ελληνες θυμαστε ?Τα καναλια τοτε τι μας λεγανε να κανουμε θυμαστε? (Οχι οτι κολλαει καπου αυτο απλα για να ξερετε οταν τους ακουτε τι ακριβως συμφεροντα εξυπηρετουνε). 20 εκατομυρια πηρανε για να μας κανουνε τα μυαλα σαπουνι και οχι για διαφημιστικη καμπανια. Και εμεις συνεχιζουμε να τους πιστευουμε. Ντροπη για την ιστορια και για τους ελευθερους και σκεπτομενους ανθρωπους που εβγαλε αυτο το κομματι της γης.

faithless
01/11/2020, 02:07

Πολλα λογια για να μη πουνε τιποτα. Τιποτα απο αυτα τα στοιχεια που παρεθεσε ο φιλος δε βγηκανε ψευδη. Ολα ειναι αληθη απλα για να σε προλαβω η σελιδα που διαβαζεις δες και απο που χρηματοδοτειται γιατι η αντικειμενικοτητα της βρωμαει απο χιλιομετρα .Ο μαρκ ζουκερ και η παρεα του θα αφηνε ενα πετρακο μεροκαματιαρη της διπλανης πορτας να εχει αποψη? Οχι βεβαια... Ψευδης ειδησεις και ολα καλα απο τη καινουργια λογοκρισια που λεγεται hoaxes.

tzimidis
01/11/2020, 02:29

Αν γνωρίζω κάτι από ποια άποψη?
Ρωτάς αν έχω σπουδάσει κάτι σε βιοιατρονευροχειρουργολοιμωξιοεπιδημιολογια?
Όχι, δεν είμαι επιστήμων, ούτε πανεπιστημων όπως ο εν λόγω τραγουδιαρης.
Είχα βέβαια κάποτε όνειρο να γίνω γυναικολόγος, αλλά μετα το γυμνάσιο άλλαξα επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ο συγκεκριμένος καραγκιοζοπαιχτης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαβάζει καρτέλες χωρίς να κατεχει το αντικείμενο του παραλήρηματος.
Καταρχην, στα πρώτα δευτερόλεπτα αναφέρεται 2 φορές στην "καθαρή διάκριση", ενώ αυτό που προσπαθεί να πει είναι η "καθαρή κρίση".
Κάπου τα κάνανε μαντάρα και μπερδέψανε τον μοντεσκιε με τον καντ, αλλά δε γαμιεται, το ταργκετ γκρουπ σιγά που θα το πάρει πρέφα.
Κατά δεύτερον παίρνει αβασάνιστα παραπομπές από δεύτερο χέρι και τις μετατρέπει σε γεγονοτα.
Τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελεί δική του μελέτη και για κάθε ένα από τα "" "" "επιχειρήματα" "" " του υπάρχουν τουλάχιστον αλλά τόσα που τα καταρρίπτουν.
Το όλο εγχείρημα αποτελεί συρραφή γκουγκλαρισμενων αναρτήσεων, και όποιος πείστηκε, πείστηκε.
Αλήθεια, η ιδιότητα του πρώην φεϊμστορίτη, του δίνει κάποιο ειδικό βάρος ώστε να εκφέρει άποψη και να κάνει αναλύσεις για t-cells και λεμφοκυτταρα?

Δεν εμπιστεύεται τα ιδιωτικα ερευνητικά κέντρα γιατι επηρεάζονται από πολιτικές, πιστεύει όμως στα κρατικά (τα οποία ΔΕΝ επηρεάζονται από πολιτικές??? :confused::confused:??)
Εξήγησε μου σε παρακαλώ, Στο σημείο που λέει ότι οι ασυμπτωματικοι δεν είναι επικινδυνοι για τη διασπορά της νόσου, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΑΣΠΊΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥΣ, τι ακριβώς εννοεί?
Άμα είναι να βρω έναν να τον στήσω στην είσοδο του σχολείου να μην φοβάμαι για τα μικρά.

Τέλος πάντων, αναγνώστες του μακελειου, της εσπρέσο, θεατές του Χίου του βελοπουλου, και ακροατές του αυτιά, πιθανόν να εντυπωσιαστουν από τον κιθαρωδο με το λαγοχειλο, που άμα αφηναμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της όπως άλλωστε λέει ότι θέλει κι αυτός, θα τρεφοταν με καλαμακι για όλη τη ζωή του.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, και αύριο να παθω αναφυλακτικο σοκ από τη μάσκα, η σε καμία βαθιά εισπνοή κατά λάθος να ρουφηξω τη μάσκα και να μου φραξει το λαρύγγι.

Σε αυτή την περιπτωση δηλώνω ρητά ότι επιτρέπω στον πετρακο και τους συν αυτω, να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα μου και να δημοσιοποιησουν αυτό το ποστ σε παράρτημα στο βίντεο τους για να συνετιστούν οι αγνωστικιστες, οι άπιστοι, οι καχύποπτοι, τα πρόβατα, οι καρακαξες και τα ψάρια του πελάγους.

Χαουέβερ, δεν επιθυμώ να πείσω κανέναν, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο Χ πιστεύει αυτό, ο Ψ πιστεύει το άλλο,
ο Έλβις ζει κρυμμένος στην ατλαντιδα, το απολλο 11 (ή 6 ή 13) ήταν fake news, ο John Lennon στην πραγματικότητα λεγόταν Σηφης Λεννονιανακης και ήταν σφακιανό κοπέλι.

doctor_john
01/11/2020, 02:40
Φίλε faithless σχεδόν όλοι κατανοούν τι γράφεις, άφησε το λίγο γιατί μοιάζει σαν επιβολή και δημιουργούνται αντιδράσεις.
Εδώ είμαστε πάνω απο όλα μοτοσυκλετιστές και η προσωπική μου άποψη είναι πως για ότι παρατηρώ σε έναν "οργανισμό" (η παγκόσμια κοινότητα στην παρούσα)
δεν μπορώ να έχω καθολική αναίρεση όλων όπως και καθολική αποδοχή.

Είναι πάρα πολλές οι παράμετροι.

@ Blitzer: ευχαριστώ που ασχολήθηκες, διάβασα την αναφορά μία μόνο φορά, πολύ προσεκτικά.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τον επαληθεύουν περισσότερο απο όσο τον αναιρούν.
Καλά τα γράφουν όσον αφορά την αριθμητική που εφαρμόζει, πέφτουν όμως σε αντίστοιχες παγίδες με αυτόν κάνοντας παραδοχές
και θεωρώντας ακλόνητα τα λεγόμενα οργανισμών και ανθρώπων που και εκείνοι αυτοαναιρήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν
και πλέον έχουμε αρκετά στοιχεία ενάντια στην αξιοπιστία που θα ήθελαν να έχουν.

Να το εκφράσω πιο απλά: αν ήθελα να κάνω μήνυση στον Πετράκο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση στο σύνολο της
δεν θα πετύχαινα κάτι με την αναφορά τους.

Αν ήμουν στην θέση του θα χρησιμοποιούσα την αναφορά τους για να τελειοποιήσω το βίντεο και θα το ανακοίνωνα σαν διορθωμένο
με την έγκριση τους. Δεν αλλάζει κάτι στο σύνολο του.

Είναι η πρώτη φορά που διάβασα κάτι απο αυτούς, έχω ακούσει τα χειρότερα γι'αυτούς από πολύ σοβαρούς ανθρώπους με σπουδές
με υπηρεσία πάνω στο αντικείμενο που αναφέρονταν και με μια ζωή που δεν αφήνει περιθώρια να τους αναιρέσω.
Παρόλα αυτά, με όσα διάβασα απο αυτούς σήμερα θεωρώ ότι ψιλοκάνουν την δουλειά που λένε ότι κάνουν και αφήνω απέξω
την εμμονική διάθεση που δείχνουν να τον αναιρέσουν.
Ο καθένας βρίσκει τους λόγους του για να κάνει την δουλειά του και δεν μου φαίνεται παράλογο να παθιάζεται και λίγο με αυτή.

doctor_john
01/11/2020, 03:02
Tzimidis καταλαβαίνω την απέχθεια που σου προκαλεί το ύφος του, η εμφάνιση του, οι επιλογές του κ.λπ.
Θέλω να εστιάσω σε όσα λέει και όχι στον ίδιο ή στο προφανές συμφέρον που έχει.

Για να σου δώσω να καταλάβεις θεωρώ ότι οι άνθρωποι σαν αυτόν έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μέρους
της κοινωνίας με το στυλ ζωής που προτείνουν σε αυτούς που διασκεδάζουν με την τέχνη τους.
Το ότι έκλεισαν και τα μπουζούκια το είδα πολύ θετικά για την κοινωνία και τις εναλλακτικές που πιθανά δημιούργησε στο κοινό τους.

Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει, μου κτυπάνε και εμένα διάφορα στο βίντεο.
Με ενδιαφέρουν σαν σύνολο αυτά που λέει και δεν στέκομαι στην λεπτομέρεια της απόδοσής του ή στην ακρίβεια των πράξεων που κάνει.
Και οι "επικριτές" του που μου παρέθεσε ο Βlitzer κάνουν αντίστοιχα όπως για παράδειγμα χρησιμοποιούν το "συνυπολογίσουμε" αντί του "υποθέσουμε".
Δεν θα τους ακυρώσω γι' αυτό, λόγο του ότι, παρόλο το ότι προσπαθούν, δεν αλλοιώνουν το σύνολο των γραφόμενων τους με αυτό.

tzimidis
01/11/2020, 03:13
.....
Το ότι έκλεισαν και τα μπουζούκια το είδα πολύ θετικά για την κοινωνία και τις εναλλακτικές που πιθανά δημιούργησε στο κοινό τους..

Α γεια σου.
Χροοοοοοονια το φωνάζω αυτό,
Χροοοοοοονια.

DrBig
01/11/2020, 06:47
Μπορει παντως και να εχει δικιο ο faithless και δε μπορουμε να σκεφτουμε καθαρα γιατι μας ψεκαζουν.

div400
01/11/2020, 07:01
....
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τον επαληθεύουν περισσότερο απο όσο τον αναιρούν.
......

χωρίς διάθεση για κόντρα αλλά ειλικρινά έχω την περιέργεια ...

πως βγάζεις το παραπάνω συμπέρασμα όταν η σελίδα καταλήγει στο άρθρο :

"Συμπέρασμα
Βασιζόμενοι στην αξιολόγηση των ισχυρισμών του κ. Πετράκου στο υπό εξέταση βίντεο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η παρουσίαση του αποτελεί συλλογή διαστρεβλώσεων επιστημονικών μελετών και αναφορών από επίσημους φορείς υγείας."

Kas_Tracer
01/11/2020, 07:15
Μπουζούκια έχω πάει μία μόλις φορά στην ζωή μου . Κάποτε στην Πάτρα φοιτητής. Από τότε δεν ξαναπάτησα γιατί τα θεωρώ κακόγουστα απλά.
Αν όμως απαγορεύω σε κάποιον να πηγαίνει επειδή του αρέσουν , τι ακριβώς είμαι? Δημοκράτης , έξυπνος , μη ψεκασμένος ?
Τι από όλα αυτά?

toyar
01/11/2020, 07:42
καποιοι δεν την παλευετε καθολου ετσι;
εχω λιωσει λεμε:bawl::bawl::bawl:

Volpad
01/11/2020, 08:15
Ρε παιδιά είμαστε σοβαροι;
Έχει κηρύξει ο ΠΟΥ πανδημία, υπάρχουν lockdown σε πολλές χώρες, υπάρχουν περιστατικά στα οποία άφησε αναπνευστικά κουσούρια, είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και συζητάμε ακόμα για το αν είναι σοβαρός η οχι ιος;;;

Το πρόβλημα με τον convid, εκτός του ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ακόμα, είναι ότι ο φορέας είναι μεταδοτικός για πολύ μεγάλο διάστημα πριν παρουσιάσει συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κάνεις να απομονωθεί έγκαιρα, αν κολλήσει.

Όταν κολλάς γρίπη, μετά από 2-3 μέρες είσαι χάλια και κάθεσαι σπίτι μέχρι να γίνεις καλά.
Σε αυτές τις 2-3 μέρες πιθανό να κολλήσεις κάποιους ανθρώπους.
Ο convid μπορεί να κάνει 10-20 μέρες μέχρι να παρουσιάσει συμπτώματα.

Και άμα ρίξει και καμία μετάλλαξη.... γίναμε...

Τι γιατροί και επιστήμονες? δεν έχετε παίξει plague inc?

panavour
01/11/2020, 08:33
Ψευδής είδηση Ενικος
Ψευδείς ειδήσεις πληθυντικος
Λεφτά οχι λευτά

Αντε γιατι θελω εδω και ωρες να τα γραψω.:lol:

faithless
01/11/2020, 08:41
Ρε παιδιά είμαστε σοβαροι;
Έχει κηρύξει ο ΠΟΥ πανδημία, υπάρχουν lockdown σε πολλές χώρες, υπάρχουν περιστατικά στα οποία άφησε αναπνευστικά κουσούρια, είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και συζητάμε ακόμα για το αν είναι σοβαρός η οχι ιος;;;

Το πρόβλημα με τον convid, εκτός του ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ακόμα, είναι ότι ο φορέας είναι μεταδοτικός για πολύ μεγάλο διάστημα πριν παρουσιάσει συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κάνεις να απομονωθεί έγκαιρα, αν κολλήσει.

Όταν κολλάς γρίπη, μετά από 2-3 μέρες είσαι χάλια και κάθεσαι σπίτι μέχρι να γίνεις καλά.
Σε αυτές τις 2-3 μέρες πιθανό να κολλήσεις κάποιους ανθρώπους.
Ο convid μπορεί να κάνει 10-20 μέρες μέχρι να παρουσιάσει συμπτώματα.

Και άμα ρίξει και καμία μετάλλαξη.... γίναμε...

Τι γιατροί και επιστήμονες? δεν έχετε παίξει plague inc?

Καλημερα συντροχε. Προβλημα δεν υπαρχει μπορεις να το δεις και στη γειτονια σου. Καμμια πανδημια. Ολα ειναι θεμα παρουσιασης και προωθησης απο το συστημα της διαπλοκης.

Tallyban
01/11/2020, 08:43
Κάτι άσχετο,αλλά μου είχε κάνει εντύπωση στον πρώτο εγκλεισμό,τα περισσότερα ιδιωτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν είχαν φυμε μαύρα τζάμια.Δε κάνω πλάκα,το μπαλκόνι μου βλέπει σε κεντρικό δρόμο.

faithless
01/11/2020, 08:55
Μπορει παντως και να εχει δικιο ο faithless και δε μπορουμε να σκεφτουμε καθαρα γιατι μας ψεκαζουν.

Δε ξερω αν το λες ειρωνικα φιλε αυτο αλλα οταν ενας αρχηγος κρατους ασχολειται και μαλιστα απλα κατηγορει χωρις αποδειξεις εναν απλο πολιτη μονο και μονο επειδη δημοσιευσε αληθη στοιχεια μονο παραπανω αξια του δινει.Αλλα βεβαια δε περιμενα κατι καλυτερο απο τη δυναστεια των μητσοτακιδων.

Nitse3
01/11/2020, 09:05
Καλημερα συντροχε. Προβλημα δεν υπαρχει μπορεις να το δεις και στη γειτονια σου. Καμμια πανδημια. Ολα ειναι θεμα παρουσιασης και προωθησης απο το συστημα της διαπλοκης.

Και στην Ιταλία την άνοιξη τι ακριβώς έγινε;;

o_gavros
01/11/2020, 09:06
Στην Ιταλία πρέπει να τους είχαν ρίξει φλιτ...
ρε τι λέμε και δεν κλαίμε :rolleyes:

RaGe_Raptor
01/11/2020, 09:09
Στην Ιταλία πρέπει να τους είχαν ρίξει φλιτ...
ρε τι λέμε και δεν κλαίμε :rolleyes:

Είμαστε πίσω μόνο από τη Νιγηρία σε αρνητές κοβιντ. Πιστεύω μπορούμε να το αλλάξουμε με λίγη προσπάθεια

doctor_john
01/11/2020, 09:13
χωρίς διάθεση για κόντρα αλλά ειλικρινά έχω την περιέργεια ...

πως βγάζεις το παραπάνω συμπέρασμα όταν η σελίδα καταλήγει στο άρθρο :

"Συμπέρασμα
Βασιζόμενοι στην αξιολόγηση των ισχυρισμών του κ. Πετράκου στο υπό εξέταση βίντεο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η παρουσίαση του αποτελεί συλλογή διαστρεβλώσεων επιστημονικών μελετών και αναφορών από επίσημους φορείς υγείας."

Τι να σου πώ φίλε div400, διαβάζοντας το άρθρο τους όπως το παρουσιάζουν: τι λέει ο παρουσιαστής και απο κάτω τι λένε οι ίδιοι.
Εσύ πιστεύεις πως δεν αρκεί η ανάλυση όσων λέει ο παρουσιαστής για να συμπεράνει ο αναγνώστης το ίδιο;
Χρειάζεται σε τόσο σοβαρό θέμα και τόσο ενδελεχή ανάλυση, την "βοήθεια" ενός συμπεράσματος που συμφωνεί με τα γραφόμενα του άρθρου;

Και ας πούμε πως χρειάζεται, τεχνικά, για να καλύψεις όσους δεν έχουν χρόνο και πάνε στο τέλος του άρθρου, το ότι συμπεραίνει κάποιος
κάτι που συμφωνεί με τα λεγόμενα του, του δίνει κάποια αξιοπιστία; όταν μάλιστα έχει αφήσει εμφανώς θέματα που έχει αναφέρει ο επικρινόμενος
ασχολίαστα;

Αν κάτσω και γράψω μια ενδελεχή ανάλυση, με αναφορές και παραδείγματα για τα λευκά και μαύρα tshirt κλείνοντας το κείμενο με ένα
συμπέρασμα που συμφωνεί με την ανάλυση μου, αποκτώ κάποια αξιοπιστία;
Κάποιος που θα διαβάσει την ανάλυση μου και θα βγάλει τα συμπεράσματα του, θεωρείς ότι πρέπει να τα αναιρέσει ή να τα διασκευάσει
λόγο του ότι κλείνω το κείμενο με αυτόν τον τρόπο;

Προσωπικά δεν θα ήθελα να πέσω σε αυτή την παγίδα, να έχω ανασφάλεια για τα γραφόμενα μου. Θεωρώ πως προσβάλω τον αναγνώστη
και δείχνω να "μην μου φτάνει" η ανάλυση που έχω κάνει. Δεν έχω πρόβλημα όμως να το κάνει κάποιος άλλος, το έγραψα και παραπάνω,
δεν θέλω να εστιάσω στον ένα ή τον άλλο αρθρογράφο, θέλω να καταλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα και απο τους δύο.

faithless
01/11/2020, 09:35
Και στην Ιταλία την άνοιξη τι ακριβώς έγινε;;
Τιποτα δεν εγινε φιλε. Γιαυτο και οι ιταλοι τωρα τα εχουν παρει ασχημα. Γιατι αν δε μπεις στο νοσοκομειο να δεις πολλα λεγονται. Ξεπερνα τις εικονες με εκατομβες νεκρων αυτα πλεον οχι απλα δεν υπαρχουν αλλα εμενα με κανουνε και γελαω. Αλλα αφου θες να μιλησεις με χωρες ας πιασουμε τη σουηδια. Εκει τι εγινε χωρις μετρα χωρις μασκες? Πεθανανε ολοι?Και για να στο κανω πιο απλο εσυ τωρα με 2000 κρουσματα τι εγινε? Ποιος πεθανε? 500 ατομα σε 8 μηνες που δε ξερουμε κιολας αν πεθανανε απο αυτο?

Volpad
01/11/2020, 09:55
Γιατί θεωρούμε σα δεδομένο ότι η πληγή είναι οι θάνατοι;
Το "αφήνει κουσούρια" το προσπερνάμε;

karateo
01/11/2020, 10:07
Τιποτα δεν εγινε φιλε. Γιαυτο και οι ιταλοι τωρα τα εχουν παρει ασχημα. Γιατι αν δε μπεις στο νοσοκομειο να δεις πολλα λεγονται. Ξεπερνα τις εικονες με εκατομβες νεκρων αυτα πλεον οχι απλα δεν υπαρχουν αλλα εμενα με κανουνε και γελαω. Αλλα αφου θες να μιλησεις με χωρες ας πιασουμε τη σουηδια. Εκει τι εγινε χωρις μετρα χωρις μασκες? Πεθανανε ολοι?Και για να στο κανω πιο απλο εσυ τωρα με 2000 κρουσματα τι εγινε? Ποιος πεθανε? 500 ατομα σε 8 μηνες που δε ξερουμε κιολας αν πεθανανε απο αυτο?

Με Ιταλούς που μίλησα το καλοκαίρι μου έλεγαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και χάσανε δικούς τους ανθρώπους και μακάρι να μή το ξαναζήσουν ποτέ.

Η Σουηδία με τον ίδιο πλυθησμό έχει 6000 θανάτους ενώ εμείς 626 ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ!!!! (που με αυτά που πιστεύεις μπορεί και να μήν είναι απο αυτό!!!!)
Το σύστημα υγείας της Σουηδίας είναι ένα απο τα καλύτερα του κόσμου.

Εμένα δεν με κάνουν να γελάω οι εκατόμβες αλλά αυτά που γράφονται, τα διαβάζουν, τα πιστεύουν και τα υποστηρίζουν άσχετοι με το θέμα.

Nitse3
01/11/2020, 10:38

Δηλαδή κάποιοι διάλεξαν την Ιταλία για να δώσουν το παράδειγμα;; Δεν πέθαναν όλοι αυτοί που λένε πως πέθαναν; Και άντε να δεχτώ ότι στην Ελλάδα έχεις με κάποιο τρόπο πληροφόρηση για το τι πραγματικά γίνεται μέσα στα νοσοκομεία στην Ιταλία από που πηγάζει αυτή η γνώση και η σιγουριά;;

o_gavros
01/11/2020, 10:54
Δεν εγινε τίποτα στην Ιταλία;
Και στη Σουηδία όλα μέλι γάλα;
Εδώ, καλά εδώ εννοείται μας λένε ψέμματα, παραμύθια μόνο.
έλα ντάξει το τερμάτισες.
Ξεμάτιασμα γρήγορα.
Δεν είμαστε όλοι όπως εσύ, κλεισμένοι στη σπηλιά μας. Κάποιοι έχουμε και φίλους εκτός Ελλάδας που μας μεταφέρουν τα νέα απο εκεί.
Εύχομαι να μην κληθείς ποτέ να βιώσεις (και μαζί και εμείς οι υπόλοιποι) όσα πέρασε ο Ιταλικός Βορράς την Άνοιξη.
Ως τότε, η σιωπή καμιά φορά είναι χρυσός, νομίζω αρκετά εκτέθηκες. Καταντάει και ασέβεια στα θύματα απο κάποιο σημείο κι έπειτα.

faithless
01/11/2020, 11:00
Δηλαδή κάποιοι διάλεξαν την Ιταλία για να δώσουν το παράδειγμα;; Δεν πέθαναν όλοι αυτοί που λένε πως πέθαναν; Και άντε να δεχτώ ότι στην Ελλάδα έχεις με κάποιο τρόπο πληροφόρηση για το τι πραγματικά γίνεται μέσα στα νοσοκομεία στην Ιταλία από που πηγάζει αυτή η γνώση και η σιγουριά;;

Πηγαζει απο τους θανατους που εχει κατα μεσο ορο η καθε χωρα καθε χρονο η οποια παραμενει ιδια(κατι που καταριπτει τα περι "δε ξερουβ που να τους θαψουν και αλλα τετοια κουλα".Η ιταλια εχει πολυ περισσοτερους θανατους απο την ελλαδα των 10000000.Οσο για τη σουηδια μεχρι και ο αμαρτωλος ΠΟΥ αναγκαστηκε να τη βρεβευσει για την αντιμετωπιση της " Πανδημιας"Η σουηδια ειχε 6000 νεκρους αλλα δε ξερουμε ουτε αν ηταν απο κορωνοιο ουτε και αν ηταν απο καρκινο του πνευμονα.Καποιος με ρωτησε γιατι να κανουμε αναφορα σε νεκρους.Φιλε ετσι ξεκινησαν ολα για να μη πεθανουμε υποτιθεται.Αν ητανε απλα να περασουμε μια γριπη ποιος χεστηκε θα τρωγανε πετρες τωρα.Και εγω εχω μιλησει με ιταλους γαλλους γερμανους. Το θεμα ειναι ποιον επιλεγεις για να συνομιλησεις.Ο αμαρτωλος σωτηρης καποτε ειπε οτι εκανε και υπερβαση και χρεωνε στο κορωνοιο θανατους απο αλλες αιτιες αλλα και αυτο περασε ετσι. Στην αγγλια ανεβαζανε τα νουμερα με θανατους απο τροχαια και αλλα πολλα. Τωρα ομως με τα ιδια κρουσματα γιατι δεν εχουνε νεκρους?

lospsi
01/11/2020, 11:04
Ρε συμφορουμιτες,μην το παιρνετε με τις πετρες τον Απιστο.Ισως η αληθεια να μην ειναι αυτη που πιστευει αλλα καποια σημεια ισως και να ειναι σωστα.

Μιλαμε για εναν ιο που συμφωνα με τον ΠΟΥ μεχρι αυτην την στιγμη και σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχουνε νοσησει 45.5εκ ανθρωποι (0.6% του παγκοσμιου πληθυσμου),εχουν αναρρωσει τα 30,6εκ(το 67% οσως εχουν νοσησει) και εχουν πεθανει 1,19εκ(2,6% οσων εχουν νοσησει) παγκοσμιως.

Οι οικονομιες στρετσαρονται το οποιο εχει καποια αρνητικα για το Κεφαλαιο(μειωση της παραγωγης)αλλα εχει και καποια θετικα,λογω των μετρων,σε βαθος χρονου.Μεσω της τρομοκρατησης του κοσμου ειναι πιο ευκολο περασουν μετρα μειωσης των ατομικων ελευθεριων,αυστηροποιησης των οικονομιων,αντεργατικα μετρα με προσχημα την κριση και εν τελει ειναι πιο ευκολο να χειραγωγησεις τις μαζες μεσω του διαιρει και βασιλευε.

Σε καθε κριση,τεχνιτη ή μη,συμβαινει αυτο.Τα μεγαλυτερα αντεργατικα και αντικοινωνικα μετρα στην χωρα μας παρθηκαν την εποχη του μνημονιου οπου ο καθενας μας εκανε κοκοκο υπο τον φοβο του "Μην χασουμε την δουλιτσα μας".Δεν κατακρινω τους ανθρωπους με αυτο το σκεπτικο απλα το αναφερω σαν ενα φακτ.
Τα μεγαλυτερα μετρα περικοπης των ατομικων ελευθεριων στις ΗΠΑ παρθηκαν μετα της 11/9 υπο τον φοβο της τρομοκρατιας και της προσταστιας του κοινωνικου συνολου με αποτελεσμα την χαλαρωση των αντιστασεων των πολιτων.
Το ιδιο συνεβει και στην Ευρωπη επειτα απο τρομοκρατικες ενεργειες,συνεπεια της 11/9.Να θυμισω στην Αγγλια πυροβολησαν και σκοτωσαν ανθρωπο με την υποψια οτι ηταν τρομοκρατης.https://www.in.gr/2005/08/26/world/epi-30-quot-pyroboloysan-oi-astynomikoi-ton-atyxo-braziliano-sto-metro-toy-londinoy/
Ο γειτονας μας πριν 4 χρονια υπο το "προσχημα" της καταλυσης του πολιτευματος ξεκινησε ενα ανελεητο κυνηγι οποιουδηποτε εξεφραζε αντιθετη αποψη στο καθεστως που μεθοδικα δομουσε τα τελευταια 15 χρονια.
Και τα παραδειγματα δεν τελειωνουν.

Που θελω να καταληξω.Δεν πιστευω οτι ο ιος αυτος ειναι δημιουργημα ενος εργαστηριου με σκοπο να χειραγωγηθουν οι μαζες.Δεν πιστευω οτι ειναι δημιουργημα της Κινας για να χτυπησει την οικονομια της Αμερικης.Δεν πιστευω οτι δημιουργηθηκε για να μας τσιπωσουν μεσω του εμβολιου.Δεν πιστευω οτι δεν ειναι φονικος.

Πιστευω ομως οτι τα αντανακλαστικα της εξουσιας ειναι τοσο καλα οξυμενα που αντιληφθηκε την ευκαιρια που της παρουσιαστηκε ωστε να μπορεσει να προωθησει την ατζεντα της με την βοηθεια των ΜΜΕ τρομοκρατοντας τον κοσμο και φουσκωνοντας ενα προβλημα που υπο νορμαλ συνθηκες θα ηταν ενα προβλημα το οποιο δεν θα οδηγουσε στην παρανοια τους πολιτες βλεποντας σκηνικα του στυλ να παιζουνε μαπες στα ΜΜΜ γιατι ενας πιτσιρικας δεν φοραει μασκα.

Ο ιος υπαρχει και ειναι φονικος.Οποτε επειδη ειμαστε μελη μιας κοινωνιας και η βαση της ειναι ο σεβασμος στον διπλανο μας,φοραμε μασκα πλενουμε χερια και προσπαθουμε να μην συνωστιζομαστε και το μελλον θα μας δειξει ποιες θεωρειες ηταν σωστες και ποιες λαθος

Πολύ ωραίος, κάπως έτσι το βλέπω και εγω

Shinigami Ryuk
01/11/2020, 11:09

Ρε συ Faithless να μου λυσεις μια απορια?
Η διαφωνια σου με τους αλλους ειναι οτι:

Α)Η covid δεν υπαρχει,ολο αυτο ειναι ενα δημιουργημα της ΝΤΠ(Ροθτσιλντ-Ροκφελερ-Σορος) οπου εχει ως σκοπο,μεσω της αλλοιωσης των πολιτισμικων χαρακτηριστικων των κοινωνιων μας και την παρακολουθηση/ελεγχο των πολιτων με τσιπακι το οποιο εμφυτευεται με εμβολιασμο,την εγκαθιδρυση μιας παγκοσμιας διακυβερνησης για την προωθηση των κακοβουλων σχεδιων τους.

Ή

Β)Ο covid υπαρχει και ειναι θανατηφορος αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι δημιουργειται τετοιο κλιμα τρομοκρατιας απο τις κυβερνησεις και τα ΜΜΕ.

Επισης εαν ησουν αμερικανος τι θα ψηφιζες:Τραμπ ή Μπαιντεν και γιατι?

Και ενα βιντεακι για να ελαφρυνει λιγο το κλιμα (https://www.youtube.com/watch?v=SdlvveArJ0c)

Nitse3
01/11/2020, 11:18
Πηγαζει απο τους θανατους που εχει κατα μεσο ορο η καθε χωρα καθε χρονο η οποια παραμενει ιδια(κατι που καταριπτει τα περι "δε ξερουβ που να τους θαψουν και αλλα τετοια κουλα".Η ιταλια εχει πολυ περισσοτερους θανατους απο την ελλαδα των 10000000.Οσο για τη σουηδια μεχρι και ο αμαρτωλος ΠΟΥ αναγκαστηκε να τη βρεβευσει για την αντιμετωπιση της " Πανδημιας"Η σουηδια ειχε 6000 νεκρους αλλα δε ξερουμε ουτε αν ηταν απο κορωνοιο ουτε και αν ηταν απο καρκινο του πνευμονα.Καποιος με ρωτησε γιατι να κανουμε αναφορα σε νεκρους.Φιλε ετσι ξεκινησαν ολα για να μη πεθανουμε υποτιθεται.Αν ητανε απλα να περασουμε μια γριπη ποιος χεστηκε θα τρωγανε πετρες τωρα.Και εγω εχω μιλησει με ιταλους γαλλους γερμανους. Το θεμα ειναι ποιον επιλεγεις για να συνομιλησεις.Ο αμαρτωλος σωτηρης καποτε ειπε οτι εκανε και υπερβαση και χρεωνε στο κορωνοιο θανατους απο αλλες αιτιες αλλα και αυτο περασε ετσι. Στην αγγλια ανεβαζανε τα νουμερα με θανατους απο τροχαια και αλλα πολλα. Τωρα ομως με τα ιδια κρουσματα γιατι δεν εχουνε νεκρους?

Ενώ σε ρωτάω για Ιταλία σε κάθε απάντηση λες κάτι για την Ιταλία και μετά το γυρνάς στη Σουηδία τεσπα. Αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο και η Ιταλία έχει μέχρι στιγμής φέτος τον ίδιο μέσο όρο νεκρών με πέρυσι το γεγονός ότι ο μέσος όρος είναι ίδιος μετά από τόσα μέτρα που πάρθηκαν δεν σε προβληματίζει;; Αν ήταν όλα ελεύθερα στην Ιταλία από την άνοιξη θα ήταν ίδιος ο μέσος όρος πάλι ή μεγαλύτερος; Η μήπως τα μέτρα δεν έχουν αποτέλεσμα ούτως ή άλλως οπότε δεν παίζουν ρόλο στην εξίσωση;;

doctor_john
01/11/2020, 11:31
....το μελλον θα μας δειξει ποιες θεωρειες ηταν σωστες και ποιες λαθος

Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου, επέτρεψε μου όμως να σχολιάσω "το τι έδειξε το μέλλον" σε άλλες περιπτώσεις
που σαν κοινωνική εμπειρία το έχουμε όλοι και θεωρώ πως αυτή η εμπειρία ωθεί την εκφραστική δυσαρέσκεια και την πίκρα
των συμπολιτών που εκφράζονται σαν τον faithless.

Που είναι όλοι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι που στα τέλη του '90 ωρυόντουσαν, χαρακτήριζαν και απειλούσαν τους συνομιλητές τους
στο mIRC και σε συζητήσεις όταν άλλοι έλεγαν πως υπάρχει σχέδιο για να κλέψουν τους πολίτες μέσω χρηματιστηρίου;
Δεν αποδείχθηκε πως είχαν άδικο; δεν είδαμε τον πρωθυπουργό της χώρας να μας εξαπατά και να μας κλέβει;
Οι άλλοι που χαρακτήριζαν και απειλούσαν όσους λίγο αργότερα έλεγαν πως οι ολυμπιακοί αγώνες γίνονταν για να μας
εξαντλήσουν και να προκαλέσουν κρίση στην χώρα;

Που πήγαν όλοι αυτοί; ψάχνω και δεν βρίσκω κανέναν.. πάει πέρασε; κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία;

tzimidis
01/11/2020, 12:06
Εξήγησε τι ήταν το mIRC, γιατί οι περισσότεροι δεν το πρόλαβαν.
Εγώ πάντως έλιωνα εκεί μέσα στο chat.groovy.gr.

faithless
01/11/2020, 12:14
Ενώ σε ρωτάω για Ιταλία σε κάθε απάντηση λες κάτι για την Ιταλία και μετά το γυρνάς στη Σουηδία τεσπα. Αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο και η Ιταλία έχει μέχρι στιγμής φέτος τον ίδιο μέσο όρο νεκρών με πέρυσι το γεγονός ότι ο μέσος όρος είναι ίδιος μετά από τόσα μέτρα που πάρθηκαν δεν σε προβληματίζει;; Αν ήταν όλα ελεύθερα στην Ιταλία από την άνοιξη θα ήταν ίδιος ο μέσος όρος πάλι ή μεγαλύτερος; Η μήπως τα μέτρα δεν έχουν αποτέλεσμα ούτως ή άλλως οπότε δεν παίζουν ρόλο στην εξίσωση;;

Απο μονος σου δινεις την απαντηση φιλε μου. Δες με μασκες ολοι και μετρα πως δια μαγειας θα παρουσιαζουνε 3000 κρουσματα και το καλοκαιρακι ημασταν χωρις τιποτα και δεν ειχαμε ουτε κρουσματα ουτε τιπορα .Τιποτα δε σου κανει εντυπωση?Ο μεσος ορος που παρουσιαζω ειναι ο φυσιολογικος και δεν επηρεαζεται μονο απο ιους αλλα και απο γηρανση και αλλα στοιχεια οπως η καλη υγεια και οχι δεν επηρεαστηκε ουτε απο κορωνοιο ουτε απο τιποτα.

tzimidis
01/11/2020, 12:20
Απο μονος σου δινεις την απαντηση φιλε μου. Δες με μασκες ολοι και μετρα πως δια μαγειας θα παρουσιαζουνε 3000 κρουσματα και το καλοκαιρακι ημασταν χωρις τιποτα και δεν ειχαμε ουτε κρουσματα ουτε τιπορα .Τιποτα δε σου κανει εντυπωση?Ο μεσος ορος που παρουσιαζω ειναι ο φυσιολογικος και δεν επηρεαζεται μονο απο ιους αλλα και απο γηρανση και αλλα στοιχεια οπως η καλη υγεια και οχι δεν επηρεαστηκε ουτε απο κορωνοιο ουτε απο τιποτα.

Μα δεν το είχανε πει από την αρχή ότι σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες μεταδίδεται πιο δύσκολα?

RaGe_Raptor
01/11/2020, 12:26
εφόσον η επιστημονική κοινότητα δεν έχει ξεκάθαρες λύσεις/απαντήσεις (και δεν θα μπορούσε), ήταν ηλίου φαεινότερον ότι θα υπάρξει τεράστιο ποσοστό αρνητών. δες πχ πόσοι είναι οι flat earthers ακόμα και σήμερα. (το πιο επικό: the flat earth movement gains fans all around the globe :bawl: )

panavour
01/11/2020, 12:29
Οπως ειχε πει και ο αλβερτος,το συμπαν μπορει καποτε να μετρηθει,η βλακεία ομως ειναι αμετρητη.

DrBig
01/11/2020, 12:30
εφόσον η επιστημονική κοινότητα δεν έχει ξεκάθαρες λύσεις/απαντήσεις (και δεν θα μπορούσε), ήταν ηλίου φαεινότερον ότι θα υπάρξει τεράστιο ποσοστό αρνητών. δες πχ πόσοι είναι οι flat earthers ακόμα και σήμερα. (το πιο επικό: the flat earth movement gains fans all around the globe :bawl: )

Το flat earth το δεχομαι, το τι ειναι απο κατω ειναι που με μπερδευει.

RaGe_Raptor
01/11/2020, 12:34

αφού έχουν βάλει ηθοποιούς να παριστάνουν τους πολίτες της Αυστραλίας και δε μας αφήνουν να πάμε στην άκρη να δούμε,δεν θα μάθουμε ποτές.-

Shinigami Ryuk
01/11/2020, 12:54
Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου, επέτρεψε μου όμως να σχολιάσω "το τι έδειξε το μέλλον" σε άλλες περιπτώσεις
που σαν κοινωνική εμπειρία το έχουμε όλοι και θεωρώ πως αυτή η εμπειρία ωθεί την εκφραστική δυσαρέσκεια και την πίκρα
των συμπολιτών που εκφράζονται σαν τον faithless.

Που είναι όλοι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι που στα τέλη του '90 ωρυόντουσαν, χαρακτήριζαν και απειλούσαν τους συνομιλητές τους
στο mIRC και σε συζητήσεις όταν άλλοι έλεγαν πως υπάρχει σχέδιο για να κλέψουν τους πολίτες μέσω χρηματιστηρίου;
Δεν αποδείχθηκε πως είχαν άδικο; δεν είδαμε τον πρωθυπουργό της χώρας να μας εξαπατά και να μας κλέβει;
Οι άλλοι που χαρακτήριζαν και απειλούσαν όσους λίγο αργότερα έλεγαν πως οι ολυμπιακοί αγώνες γίνονταν για να μας
εξαντλήσουν και να προκαλέσουν κρίση στην χώρα;

Που πήγαν όλοι αυτοί; ψάχνω και δεν βρίσκω κανέναν.. πάει πέρασε; κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία;

Εχεις δικιο σε αυτο που λες ομως μην βλεπεις το προβλημα σαν εκδικηση επειδη τοτε δεν μας πιστευαν τα ζωα.Το οτι εγινε ετσι τοτε σε αυτα τα συγκεκριμενα σκηνικα δεν δινει αλλοθι στον αλλον να θεωρει λογικο οτι η γη ειναι επιπεδη.

Κατα την γνωμη μου το προβλημα της εκφραστικης δυσαρεσκειας και της πικρας των συμπολιτων μας που εκφραζονται οπως ο Faithless ειναι πολυπλευρο.
Μεριδιο ευθυνης εχουν οι πολιτικοι που διεψευσαν τις προσδοκιες των πολιτων αλλα και λογω τις ελιτιστικης αντιμετωπισης των πολιτων απο τους πολιτικους.
Η ιδια η πολιτικη που μεταλλαχθηκε και πλεον δινει προβαδισμα στην τεχνοκρατικη προσεγγιση και οχι σε πολιτικους/ηγετες με οραμα που λαμβαναν υποψην περισσοτερους παραγοντες,περαν των οικονομικων,στην ασκηση της πολιτικης τους.
Τα συστημικα ΜΜΕ που θαβουν ή διαστρευλωνουν γεγονοτα ειδικα οσον αφορα ποινικες ευθυνες πολιτικων.
Η Δικαιοσυνη η οποια παει χερι-χερι με την πολιτικη και την ξεπλενει κατα το συμφερον της.
Το συστημα που το βολευει και το μεθοδευει αλλα ακομα και οι ιδιοι οι πολιτες που δεν τους ενδιαφερει πια να εχουν/αποκτησουν κριτικη ικανοτητα στην σκεψη τους.

Την δυσαρεσκεια λοιπον που προκυπτει απο αυτες τις συνθηκες την παιρνουν και την γιγαντωνουν με την λαικιστικη ρητορικη τους καιροσκοποι πολιτικοι τυπου Τραμπ-Ορμπαν-Μπολσοναρο ετσι ωστε να παρουν την εξουσια και να ασκησουν πολιτικη για τα συμφεροντα που εξυπηρετουν και αυτοι.

Ας μην εχουμε αυταπατες,οι "περιεργες" θεωριες δεν εμφανιστηκαν τωρα.Το "δεν πηγαμε στην σεληνη" που ελεγαν το 1970 ειναι το σημερινο "ο Covid ειναι δημιουργημα των Ροθτσιλντ".Αυτο που αλλαξε και κανει την διαφορα ωστε να βρεθει το προσφορο εδαφος για να ανθισουν οι θεωριες συνομωσιας ειναι οι κοινωνικοπολιτικες και οικονομικες συνθηκες.

Οσον αφορα το μελλον μαλλον δυστοπικο προμηνυεται.
Αν σε αυτα που ειπαμε συνυπολογισεις και το γεγονος οτι εδω και περιπου 10-15 χρονια ο πλανητης μας βρισκεται σε μια περιοδο κοσμοιστορικων νομιζω αλλαγων και αναδιαταξης σφαιρων επιρροης αλλα και δυναμεων θα καταλαβεις οτι αυτη η τακτικη,της πολιτικης των φεικ νιους,η οποια ειναι μια μετεξελιξη της ναζιστικης πολιτικης τακτικης ντυμενη με πιο πολιτικαλι κορεκτ μανδυα,την χρειαζονται ετσι ωστε να κρατανε τον κοσμο πολωμενο και φανατισμενο.

Ενα μικρο παραδειγμα για να καταλαβεις τι θελω να πω.Αυτος που πιστευει οτι δεν πηγαμε στην σεληνη ειναι ο ιδιος που πιστευει οι προσφυγες δεν ειναι προσφυγες αλλα τζιχαντες που σκοπο εχουν να ισλαμοποιησουν την Ευρωπη ή οτι ο Covid δημιουργηθηκε απο την Κινα για να χτυπησει την οικονομια της Αμερικης.
Τσακ αμεσως γεννιεται η καχυποψια και μεσω αυτου ο ρατσισμος και η μισαλλοδοξια.Και καπου εκει δινεται η συγκαταθεση για πολεμο με την Χ χωρα,οικονομικος ή φυσικος.

Το ιντερνετ τελικα ειναι το συγχρονο κουτι της Πανδωρας.

faithless
01/11/2020, 13:17
Φιλε shinigami καποια απο αυτα που λες μου αρεσουν αλλα απο την αλλη κρατας μια εντελως ουδετερη σταση σα να εισαι ενας παρατηρητης της ζωης και οχι συμμετεχοντας. Αυτο ειναι που με φοβιζει η ουδετεροτητα.

doctor_john
01/11/2020, 13:42
Πριν 6-7 χρόνια έκανα κάτι σεμινάρια στην ιταλία και άνοιγα την τηλεόραση για να με πάρει ο ύπνος.
Εκεί έπιασα τον όρο κατιτίς culturale και έψαξα μην έχοντας άλλη "διασκέδαση" να δω τι έλεγαν.

Έλεγαν για τον πολιτιστικό μαρξισμό... αν σε απασχολεί η οπτική των ισλαμόφοβων έχει πλάκα να το ψάξεις.
Μόνο βάλε ζώνη γιατί τόσο γέλιο δεν παίζει να είναι ακίνδυνο :lol:

Θέλω να το βλέπω εποικοδομητικά, μέσω αυτής της αναζήτησης γνώρισα τον Μαξ Βέμπερ, κάτι "ιδεαλιστές" με τον πισινό στο βούτυρο κ.λπ.
Σιχτίρισα τη ζωή μου εκείνη την περίοδο και ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πω αν έκανα καλά ή όχι που το έψαξα.

Shinigami Ryuk
01/11/2020, 13:44
Φιλε shinigami καποια απο αυτα που λες μου αρεσουν αλλα απο την αλλη κρατας μια εντελως ουδετερη σταση σα να εισαι ενας παρατηρητης της ζωης και οχι συμμετεχοντας. Αυτο ειναι που με φοβιζει η ουδετεροτητα.

Εξαρταται τι εννοεις ουδετεροτητα?
Αν το εννοεις φαση "ισαποστακιας" δεν ντρεπομαι να πω οτι ιδεολογικα μου αρεσει να αυτοπροσδιοριζομαι σαν Αριστερος αλλα με την ευρυτερη εννοια της και οχι με εκεινη που εχει διχαστικα στεγανα και προσκολλησεις στο παρελθον.

Αν εννοεις ουδετεροτητα το οτι "δεν εχω ζωστει ακομα με τα φυσεκλικια μου και το τουφεκι μου" τοτε θα σου πω οτι η αναπτυξη κινηματος αντιστασης,οποια και αν ειναι αυτη,εαν δεν οργανωθει σωστα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει οπως εχει αποδειξει η ιστορια πολλες φορες.

Εν ολιγης πιστευω οτι τα πραγματα θα αλλαξουν με ζυμωσεις στην κοινωνια και οχι επειδη θα παω να καψω 10 μασκες στο Συνταγμα.Αυτο γινεται απλα για να ξεθυμανει ο κοσμος
Το θεμα ομως ξερεις ποιο ειναι,οτι εαν υπαρξουν ζυμωσεις στην κοινωνια τοτε δεν θα υπαρχουν "ψεκασμενες"(συγνωμη για τον ορο) αποψεις.

Shinigami Ryuk
01/11/2020, 13:55
Πριν 6-7 χρόνια έκανα κάτι σεμινάρια στην ιταλία και άνοιγα την τηλεόραση για να με πάρει ο ύπνος.
Εκεί έπιασα τον όρο κατιτίς culturale και έψαξα μην έχοντας άλλη "διασκέδαση" να δω τι έλεγαν.

Έλεγαν για τον πολιτιστικό μαρξισμό... αν σε απασχολεί η οπτική των ισλαμόφοβων έχει πλάκα να το ψάξεις.
Μόνο βάλε ζώνη γιατί τόσο γέλιο δεν παίζει να είναι ακίνδυνο :lol:

Θέλω να το βλέπω εποικοδομητικά, μέσω αυτής της αναζήτησης γνώρισα τον Μαξ Βέμπερ, κάτι "ιδεαλιστές" με τον πισινό στο βούτυρο κ.λπ.
Σιχτίρισα τη ζωή μου εκείνη την περίοδο και ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πω αν έκανα καλά ή όχι που το έψαξα.

Οτιδηποτε ψαχνεις ειναι εποικοδομητικο,σε βοηθαει να διαμορφωσεις μια αποψη και να απορριψεις μια αλλη,με επιχειρηματα

faithless
01/11/2020, 14:25
Εξαρταται τι εννοεις ουδετεροτητα?
Αν το εννοεις φαση "ισαποστακιας" δεν ντρεπομαι να πω οτι ιδεολογικα μου αρεσει να αυτοπροσδιοριζομαι σαν Αριστερος αλλα με την ευρυτερη εννοια της και οχι με εκεινη που εχει διχαστικα στεγανα και προσκολλησεις στο παρελθον.

Αν εννοεις ουδετεροτητα το οτι "δεν εχω ζωστει ακομα με τα φυσεκλικια μου και το τουφεκι μου" τοτε θα σου πω οτι η αναπτυξη κινηματος αντιστασης,οποια και αν ειναι αυτη,εαν δεν οργανωθει σωστα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει οπως εχει αποδειξει η ιστορια πολλες φορες.

Εν ολιγης πιστευω οτι τα πραγματα θα αλλαξουν με ζυμωσεις στην κοινωνια και οχι επειδη θα παω να καψω 10 μασκες στο Συνταγμα.Αυτο γινεται απλα για να ξεθυμανει ο κοσμος
Το θεμα ομως ξερεις ποιο ειναι,οτι εαν υπαρξουν ζυμωσεις στην κοινωνια τοτε δεν θα υπαρχουν "ψεκασμενες"(συγνωμη για τον ορο) αποψεις.

Φιλε δυστηχως η βια της εξουσιας φερνει βια. Η φτωχεια και ανισοτητα του καπιταλισμου φερνει " Εγκληματικοτητα".Η φιμωση των μμε φερνει αντιδρασεις και οργη του λαου. Ζυμωσεις δεν υπαρχουν ειμαστε εμεις εναντιον αυτων. Η εργατικη ταξη εναντιον της αστικης. Τοσο απλο και διαχρονικο.

g_m900
01/11/2020, 15:50
Οταν λεμε τσιπαρισμα... Πιανεται και αυτο του Playstation?

AUFGEBRACHT
01/11/2020, 16:13
:bawl:
422306

faithless
01/11/2020, 17:11
422307

doctoras
01/11/2020, 17:13
Δηλαδή ειτε θα είμαστε με τον petrakis ή ειμαστε πρόβατα τρώγοντας πρόλογο απο τους πολιτικούς

div400
01/11/2020, 17:36
Τι να σου πώ φίλε div400, διαβάζοντας το άρθρο τους όπως το παρουσιάζουν: τι λέει ο παρουσιαστής και απο κάτω τι λένε οι ίδιοι.
Εσύ πιστεύεις πως δεν αρκεί η ανάλυση όσων λέει ο παρουσιαστής για να συμπεράνει ο αναγνώστης το ίδιο;
Χρειάζεται σε τόσο σοβαρό θέμα και τόσο ενδελεχή ανάλυση, την "βοήθεια" ενός συμπεράσματος που συμφωνεί με τα γραφόμενα του άρθρου;

Και ας πούμε πως χρειάζεται, τεχνικά, για να καλύψεις όσους δεν έχουν χρόνο και πάνε στο τέλος του άρθρου, το ότι συμπεραίνει κάποιος
κάτι που συμφωνεί με τα λεγόμενα του, του δίνει κάποια αξιοπιστία; όταν μάλιστα έχει αφήσει εμφανώς θέματα που έχει αναφέρει ο επικρινόμενος
ασχολίαστα;

Αν κάτσω και γράψω μια ενδελεχή ανάλυση, με αναφορές και παραδείγματα για τα λευκά και μαύρα tshirt κλείνοντας το κείμενο με ένα
συμπέρασμα που συμφωνεί με την ανάλυση μου, αποκτώ κάποια αξιοπιστία;
Κάποιος που θα διαβάσει την ανάλυση μου και θα βγάλει τα συμπεράσματα του, θεωρείς ότι πρέπει να τα αναιρέσει ή να τα διασκευάσει
λόγο του ότι κλείνω το κείμενο με αυτόν τον τρόπο;

Προσωπικά δεν θα ήθελα να πέσω σε αυτή την παγίδα, να έχω ανασφάλεια για τα γραφόμενα μου. Θεωρώ πως προσβάλω τον αναγνώστη
και δείχνω να "μην μου φτάνει" η ανάλυση που έχω κάνει. Δεν έχω πρόβλημα όμως να το κάνει κάποιος άλλος, το έγραψα και παραπάνω,
δεν θέλω να εστιάσω στον ένα ή τον άλλο αρθρογράφο, θέλω να καταλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα και απο τους δύο.

επανέρχομαι γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από τα γραφόμενά σου....

εσύ λες ότι τα ΕΗ στο άρθρο επιβεβαιώνουν στην ουσία τον Πετράκο...σωστά;

εάν ναι, ρωτώ πώς έβγαλες το συμπέρασμα αυτό αφού σε όλο άρθρο αντικρούουν τα λεγόμενα του και καταλήγουν ότι η "έρευνά" του Πετράκου είναι διαστρέβλωση των πηγών που επικαλείται ( ο Πετράκος) ...

faithless
01/11/2020, 18:03
επανέρχομαι γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από τα γραφόμενά σου....

εσύ λες ότι τα ΕΗ στο άρθρο επιβεβαιώνουν στην ουσία τον Πετράκο...σωστά;

εάν ναι, ρωτώ πώς έβγαλες το συμπέρασμα αυτό αφού σε όλο άρθρο αντικρούουν τα λεγόμενα του και καταλήγουν ότι η "έρευνά" του Πετράκου είναι διαστρέβλωση των πηγών που επικαλείται ( ο Πετράκος) ...

Τα hoaxes μιλανε για διαστρεβλωση αλλα με ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Τα στοιχεια που επικαλειται ειναι στοιχεια με πηγες απο ΠΟΥ εοδδυ ecdc cdc. Τα αντικρουουν αδερφε γιατο τα hoaxes ειναι του σκαι -νδ. Εσυ δλδ θα ελεγες ολα καλα? Μιλανε για διστρεβλωση ενω ειναι αληθη και τη κατεβασανε την αναρτηση του ως ψευδης ειδησεις. Ελλας το μεγαλειο σου. Ειμαστε πιο διεφθαρμενοι και απο την υεμενη.

motojojo
01/11/2020, 18:11
Τα αληθή στοιχεία μπορουν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις αν δεν χρησιμοποιηθουν σωστά.

Μπορείς να τα βλέπεις σκετα σα νουμερα και να βγαζεις ότι συμπέρασμα θες. Δεν ειναι όμως έτσι.

faithless
01/11/2020, 18:14
Τα αληθή στοιχεία μπορουν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις αν δεν χρησιμοποιηθουν σωστά.

Μπορείς να τα βλέπεις σκετα σα νουμερα και να βγαζεις ότι συμπέρασμα θες. Δεν ειναι όμως έτσι.

Η μπορεις απλα να τα προσπερνας οπως κανει η εγχωρια τηλεδιαπλοκη και να σου παρουσιαζει τα κρουσματα σα θανατους η να σου λεει οτι η μεθ γεμισανε με 120 διασωληνομενους σε ολη τη χωρα και αντι να φτιαχνουν μεθ ζητανε λεφτα απο το πετσα. Εγινε φιλε..

karateo
01/11/2020, 18:24
Η μπορεις απλα να τα προσπερνας οπως κανει η εγχωρια τηλεδιαπλοκη και να σου παρουσιαζει τα κρουσματα σα θανατους η να σου λεει οτι η μεθ γεμισανε με 120 διασωληνομενους σε ολη τη χωρα και αντι να φτιαχνουν μεθ ζητανε λεφτα απο το πετσα. Εγινε φιλε..

Αφού ο κορονοιός δεν είναι επικίνδυνος γιατί να φτιάξουν ΜΕΘ?

Μή σου πώ πως όσοι είναι στις ΜΕΘ δεν έχουν καν κορονοιό αλλά η εγχώρια τηλεδιαπλοκή μας δουλεύει.
Παίζει να είναι άδεια και τα νοσοκομεία τώρα που έχουν μειώσει και τα τακτικά χειρουργεία.

Ε ρε κοροϊδία που πέφτει....

viper1
01/11/2020, 18:26
Δηλαδή ειτε θα είμαστε με τον petrakis ή ειμαστε πρόβατα τρώγοντας πρόλογο απο τους πολιτικούς

Τα πιάνεις γρήγορα :lol:

viper1
01/11/2020, 18:30
Τελικά τείνω να πιστέψω ότι τόσα χρόνια που μας ψέκαζαν όλα αυτά τα αεροσκάφη με τις λευκές αυτές γραμμές έπιασαν τόπο .

div400
01/11/2020, 18:40
Τα hoaxes μιλανε για διαστρεβλωση αλλα με ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Τα στοιχεια που επικαλειται ειναι στοιχεια με πηγες απο ΠΟΥ εοδδυ ecdc cdc. Τα αντικρουουν αδερφε γιατο τα hoaxes ειναι του σκαι -νδ. Εσυ δλδ θα ελεγες ολα καλα? Μιλανε για διστρεβλωση ενω ειναι αληθη και τη κατεβασανε την αναρτηση του ως ψευδης ειδησεις. Ελλας το μεγαλειο σου. Ειμαστε πιο διεφθαρμενοι και απο την υεμενη.

μα αυτό ακριβώς λέει και το ΕΗ..ότι ο Πετράκος έχει πάρει αληθινές έρευνες και είτε διαστρεβλώνει το συμπέρασμά τους, είτε κάνει cherry picking και quote mining για να ισχυριστεί ότι αποδεικνύουν το αντίθετό από αυτό που στην πραγματικότητα λένε...

BLiTzER
01/11/2020, 18:51
Αφού ο κορονοιός δεν είναι επικίνδυνος γιατί να φτιάξουν ΜΕΘ?

Μή σου πώ πως όσοι είναι στις ΜΕΘ δεν έχουν καν κορονοιό αλλά η εγχώρια τηλεδιαπλοκή μας δουλεύει.
Παίζει να είναι άδεια και τα νοσοκομεία τώρα που έχουν μειώσει και τα τακτικά χειρουργεία.

Ε ρε κοροϊδία που πέφτει....

Γι'αυτό και τα lockdown. Για να μη δει κανείς ότι είναι άδεια τα νοσοκομεία.

faithless
01/11/2020, 18:56
μα αυτό ακριβώς λέει και το ΕΗ..ότι ο Πετράκος έχει πάρει αληθινές έρευνες και είτε διαστρεβλώνει το συμπέρασμά τους, είτε κάνει cherry picking και quote mining για να ισχυριστεί ότι αποδεικνύουν το αντίθετό από αυτό που στην πραγματικότητα λένε...

Τι ακριβως διαστρεβλωσε φιλε μου? Οτι δε πεθαινει κοσμος απο κοβιντ? Αυτο το βλεπουμε καθε μερα στη πραγματικη μας ζωη. Οτι οι θανατοι δεν εχουν αυξηθει πουθενα και σε καμμια χωρα? Ειναι οσο απλο οσο ακουγεται. Οτι δεν εχουν αυξηθει οι εισαγωγες στη μεθ σε σχεση με περυσι? Απλα προεβαλε τις στατιστικες των ειδικων αλλα τις εξηγησε με αντικειμενικο τροπο και οχι με ενα σκασμο λεφτα να τον περιμενουνε απο πισω.

Bladerunner
01/11/2020, 19:05
Συνολικοί θάνατοι στην Αγγλία ανά εβδομάδα και ο αντίστοιχος μέσος όρος της προηγούμενης 5ετίας.
Δείτε ειδικά την άνοιξη... (https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/weeklyprovisionalfiguresondeathsregisteredinenglandandwales)

Acacius
01/11/2020, 20:54
Ο κορωνοϊός είναι συνομωσία του μυστικού λόμπι των ιστοσελίδων πορνογραφίας, για να αυξήσουν τα κέρδη τους με το lockdown. Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι μερικοί λαοί μαλακίζονται και χωρίς βοήθεια.

(Τι διαβάζω, γαμώ το φελέκι μου. Ευτυχώς υπάρχουν και Αμερικάνοι)

ptc
01/11/2020, 21:48
Εχω κοντινο προσωπο που απο την αρχη η σταση του ηταν αντιστοιχη με του faithless. Πού ειναι οι νεκροι, μας δουλευουν τα ΜΜΕ, παγκοσμια συνωμοσια, κτλ.

Πριν ενα μηνα εχασαν το θειο τους απο COVID. Λεω οκ, καιρος ειναι να πεσει απο το συννεφο που ηταν και να καταλαβει τι συμβαινει γυρω του. Το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν "Ναι ΟΚ, πεθανε ο θειος. Αλλα πώς το εξηγεις οτι δεν κολλησε η γυναικα και το παιδι του; Κατι δε σου βρωμαει εδω;"

Εδω υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη. Δεν υπαρχει λογος να προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν για κατι που δε θελει να καταλαβει. Το μυαλο μας τα καταφερνει μια χαρα να απομονωνει μονο αυτο που θελει να λαβει ως πληροφορια.

Volpad
01/11/2020, 23:04
...
Εδω υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη. Δεν υπαρχει λογος να προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν για κατι που δε θελει να καταλαβει. Το μυαλο μας τα καταφερνει μια χαρα να απομονωνει μονο αυτο που θελει να λαβει ως πληροφορια.

Ναι, αλλά έχει γέλιο όμως...
Σε όλα τα επιχειρήματα, η απάντηση είναι ότι "τα παιρνουν".
Που είναι η απόδειξη βέβαια ότι "τα παιρνουν" δεν ξέρω...

Ο κάθε ένας πιστεύει σε ότι θέλει. Ο ένας πιστεύει στο θεό, ο άλλος πιστεύει στον convid και ο τρίτος πιστεύει στο ότι οι υπόλοιποι τα παιρνουν...

faithless
01/11/2020, 23:28
Εχω κοντινο προσωπο που απο την αρχη η σταση του ηταν αντιστοιχη με του faithless. Πού ειναι οι νεκροι, μας δουλευουν τα ΜΜΕ, παγκοσμια συνωμοσια, κτλ.

Πριν ενα μηνα εχασαν το θειο τους απο COVID. Λεω οκ, καιρος ειναι να πεσει απο το συννεφο που ηταν και να καταλαβει τι συμβαινει γυρω του. Το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν "Ναι ΟΚ, πεθανε ο θειος. Αλλα πώς το εξηγεις οτι δεν κολλησε η γυναικα και το παιδι του; Κατι δε σου βρωμαει εδω;"

Ναι φιλε μου οτι πεις. Εγω και ολη η πλειοψηφια που συνανταω στο δρομο συναναστρεφομαι κλπ φοραει μασκα μονο και μονο για το προστιμο.Βγαλε το προστιμο να δω ποιοι ειναι μαζι σου και ποιοι οχι.Μονο κατι γεροντια που εχουνε παθει 5 εγκεφαλικα και ψηφιζουνε μητσοτακη απο τη μεταπολιτευση.Καποιοι ονειρευονται οτι πεθαινουνε μιλουνια και η κλασσικη απαντηση ειναι μη σου τυχει κλπ.Αν ειναι καποιος δικος μου αναμεσα στους 1000 νεκρους στην ελλαδα απο κοβιντ γτ τοσοι θα ειναι στο τελος της χρονιας τοτε θα ναι σα να εχει πιασει το τζοκερ γιατι γενικοτερα πεθαινουνε 200000 καθε χρονο απο αλλες αιτιες αλλα γιαυτους χεστηκαμε.Συμφωνω στο τελευταιο που ειπες οτι το μυαλο μας μπορει να φιλτραρει μια χαρα τις πληροφοριες που θελει να φιλτραρει αλλα οχι αυτες που του πλασαρει η tv. Οπως και να χει καποιοι απο δω ισως καταλαβατε τι θελω να πω. Για τους υπολοιπους ειλικρινα λυπαμαι.

doctoras
02/11/2020, 00:16
Μη λυπάσαι faithless, θα την βρουμε την ακρη μας.
Εντυπωσιακό τωρα αυτο που η ομαδα πληροφόρησης: τραγκας, χιος, βελοπουλος(μη βλεπεις που επειδη ειναι στο κοινοβούλιο και βγαζει και καλά πιο ευαίσθητο προφιλ) πετράκης, καρατζαφερης και λοιποί άλλοι ομοιδεατες θεωρούνται στα δικα σας ματια αντισυστημικοι.. Δεν ειναι. Φανταζομαι δε εχεις ξεκαθαρισει μεσα τι πρεσβεύει η λεξη "αντισυστημικός".

Γιατι τωρα καποιοι αρκετοι θα θεωρείτε συντηρητικούς, καναπεδάκιδες , τηλεορασάκιδες οσους πιστεύουν στην ύπαρξη. Και προοδευτικούς open-minded αγωνιστές όσους θεωρούν τον κοβιντ ψέμα και συνωμοσία...

Το βλέπω να έρχεται

ptc
02/11/2020, 00:23
Εγω και ολη η πλειοψηφια που συνανταω στο δρομο συναναστρεφομαι κλπ φοραει μασκα μονο και μονο για το προστιμο.

Αυτο το πιστευω 100%.

Και αν ρωτησεις ενα πρεζονι θα σου πει οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων που συναναστρεφεται ειναι χρηστες ουσιων.

faithless
02/11/2020, 00:41
Αυτο το πιστευω 100%.

Και αν ρωτησεις ενα πρεζονι θα σου πει οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων που συναναστρεφεται ειναι χρηστες ουσιων.

Πολυ ωραια απαντηση. Με επιχειρηματα απο τα lidl. Προστιμο 150 ευρω γιατι βαζουνε αφου ειμαστε τοσοι λιγοι εμεις οι ψεκασμενοι οπως λετε? Ολοι θα φοραγανε μασκα και χωρις το προστιμο εφοσον ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα.. Αλλα μαλλον ο κοσμος χεστηκε και απλα θελει να κανει το αυτονοητο... Να ζησει χωρις καραντινες περιορισμους πρεπει και μη. Και ειδικα ο υγιης και ο νεος ποσο μαλλον οταν κοιταζει γυρω του και ολοι ειναι περδικι. Αλλα βεβαια οταν παντας το κουμπι και ανοιγεις το ΣΚΑΙ αυτα παθαινεις. Καταθλιψη κηδεια και φοβος. Αναρωτιεμαι ποιος ειναι τελικα ο ψεκασμενος. Αυτος που πιστευει το ΣΚΑΙ και τον πορτοσαλτε η αυτος που απλα κλεινει τη tv.

faithless
02/11/2020, 00:59
Μη λυπάσαι faithless, θα την βρουμε την ακρη μας.
Εντυπωσιακό τωρα αυτο που η ομαδα πληροφόρησης: τραγκας, χιος, βελοπουλος(μη βλεπεις που επειδη ειναι στο κοινοβούλιο βγαζει πιο ευαίσθητο προφιλ) Πετράκης καρατζαφερης και πολλοι αλλοι ομοιδεατες θεωρούνται στα δικα σας ματια αντισυστημικοι. Δεν ειναι. Φανταζομαι δε εχεις ξεκαθαρισει μεσα τι πρεσβεύει η λεξη "αντισυστημικός".

Γιατι τωρα καποιοι αρκετοι θα νομίζετε συντηρητικούς οσους πιστεύουν στην ύπαρξη κοβιντ
Και προοδευτικούς open-minded αγωνιστες οσους θεωρουν τον κοβιντ ψέμα και συνωμοσία...

Το βλεπω να έρχεστε

Φιλε ο πετρακης απλα εχει βαλει ενα βιντεο το οποιο δινει πληροφοριες για τη πανδημια και τον αναδημοσιευσα..Θα μπορουσε να ηταν και ο καθενας απλα ετυχε και το κανε αυτος.Υπαρχουν και γιατροι οπως ο ιωαννιδης ο οποιος ειναι διεθνως αναγνωρισμενος και λεει τα ιδια.0 θανατοι=καμμια πανδημια.Ποιος τραγκας και ποιος βελοπουλος αυτα δε βγηκανε απο το δικο μου στομα.Δεν ειμαι φιλε αντισυστημικος αν εννοεις αναρχικος. Ουτε και αριστερος ειμαι (μη κοιτας που κανω πλακα με τη σοβιετικη ενωση)ουτε και γενικα εντασσομαι καπου. Ειμαι ανθρωπος που γεννηθηκα σε αυτο το πλανητη και εχω δικαιωματα ισα με τους υπολοιπους ανθρωπους αλλα και το υπολοιπο περιβαλλον το οποιο δε σεβομαστε και γιαυτο κανονικα η φυση πρεπει να μας καταστρεψει γιατι ειμαστε το μικροβιο της η βρωμα της και η καταστροφη της. Αυτο που εγω ονειρευομαι σιγουρα δεν ειναι το τραπεζικο χρηματικο-οικονομικο συστημα αλλα ενα συστημα ανανεωσιμων πορων και μιας κοινωνιας απολυτως εξελιγμενης τεχνολογικα χωρις αναγκη για χρηματα ,στοχους, καψιμο του πλανητη και αλλα πολλα που δε μπορω να τα συζητησω εδω.

tzimidis
02/11/2020, 01:26
Φιλε ο πετρακης απλα εχει βαλει ενα βιντεο το οποιο δινει πληροφοριες για τη πανδημια και τον αναδημοσιευσα..Θα μπορουσε να ηταν και ο καθενας απλα ετυχε και το κανε αυτος.Υπαρχουν και γιατροι οπως ο ιωαννιδης ο οποιος ειναι διεθνως αναγνωρισμενος και λεει τα ιδια.0 θανατοι=καμμια πανδημια.Ποιος τραγκας και ποιος βελοπουλος αυτα δε βγηκανε απο το δικο μου στομα.Δεν ειμαι φιλε αντισυστημικος αν εννοεις αναρχικος. Ουτε και αριστερος ειμαι (μη κοιτας που κανω πλακα με τη σοβιετικη ενωση)ουτε και γενικα εντασσομαι καπου. Ειμαι ανθρωπος που γεννηθηκα σε αυτο το πλανητη και εχω δικαιωματα ισα με τους υπολοιπους ανθρωπους αλλα και το υπολοιπο περιβαλλον το οποιο δε σεβομαστε και γιαυτο κανονικα η φυση πρεπει να μας καταστρεψει γιατι ειμαστε το μικροβιο της η βρωμα της και η καταστροφη της. Αυτο που εγω ονειρευομαι σιγουρα δεν ειναι το τραπεζικο χρηματικο-οικονομικο συστημα αλλα ενα συστημα ανανεωσιμων πορων και μιας κοινωνιας απολυτως εξελιγμενης τεχνολογικα χωρις αναγκη για χρηματα ,στοχους, καψιμο του πλανητη και αλλα πολλα που δε μπορω να τα συζητησω εδω.

Πολύ σωστό σε βρίσκω στην τελευταία παράγραφο.
Μερικά ποστ πιο πάνω τα χαλάς, οποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι οπαδός του πορτοσαλτε και θύμα του Σκάι.

Υ.Γ. τυγχάνει και ο αδερφός μου είναι γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο στο Βερολίνο, κέντρο αναφοράς covid.
Έχω πληροφόρηση από την πηγή λοιπόν .
Όσον αφορά αυτούς που βλέπουν τηλεόραση και αυτούς που την κλείνουν, υπάρχουν και μερικοί που δεν τη ανοίγουν καν.

basilis_k6
02/11/2020, 03:35
Υ.Γ. τυγχάνει και ο αδερφός μου είναι γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο στο Βερολίνο, κέντρο αναφοράς covid.

Ηθοποιός ειναι προφανως. Σαν τους Ιταλούς γιατρους που και καλα αφηναν τους πολυ ηλικιωμένος να πεθανουν σε ένα ρατζο γιατι δεν είχαν αναπνευστηρες.

viper1
02/11/2020, 04:15
Πολυ ωραια απαντηση. Με επιχειρηματα απο τα lidl. Προστιμο 150 ευρω γιατι βαζουνε αφου ειμαστε τοσοι λιγοι εμεις οι ψεκασμενοι οπως λετε? Ολοι θα φοραγανε μασκα και χωρις το προστιμο εφοσον ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα.. Αλλα μαλλον ο κοσμος χεστηκε και απλα θελει να κανει το αυτονοητο... Να ζησει χωρις καραντινες περιορισμους πρεπει και μη. Και ειδικα ο υγιης και ο νεος ποσο μαλλον οταν κοιταζει γυρω του και ολοι ειναι περδικι. Αλλα βεβαια οταν παντας το κουμπι και ανοιγεις το ΣΚΑΙ αυτα παθαινεις. Καταθλιψη κηδεια και φοβος. Αναρωτιεμαι ποιος ειναι τελικα ο ψεκασμενος. Αυτος που πιστευει το ΣΚΑΙ και τον πορτοσαλτε η αυτος που απλα κλεινει τη tv.

Αφού υπάρχει η ελεύθερη βούληση και μπορείς να αποφασίσεις να μην φοράς μάσκα γιατί δεν το κάνεις? Άρχισε να κυκλοφορείς χωρίς μάσκα. Ξέρεις τι Θα γίνει.
Αφού δεν μπορείς λοιπόν να το αποφύγεις απόλαυσε το. (Για αλλού το έχουν βγάλει αυτό αλλά ταιριάζει απόλυτα)

DoctoR_k6
02/11/2020, 09:17
Ο γιατρος απο το Ιπποκρατειο ακομα περιμενει καποιον να κανουνε μαζι την βαρδια στη Covid πτερυγα...Ωρα των αποδειξεων faithless.
K ασε τους λαλακες να φορανε μασκα...τα προβατα.

nikos_abel
02/11/2020, 09:33

Και το από πάνω εξίσου...

faithless
02/11/2020, 10:03
Ο γιατρος απο το Ιπποκρατειο ακομα περιμενει καποιον να κανουνε μαζι την βαρδια στη Covid πτερυγα...Ωρα των αποδειξεων faithless.
K ασε τους λαλακες να φορανε μασκα...τα προβατα.

Οποιος γιατρος θελει παω σε πτερυγα covid και χωρις μασκα αφου οπως βλεπεις καθημερινα με τη μασκα πιο πολλοι κολλανε... Αν θες σου στελνω και αιτηση που εκανα για εκαβ οταν πρωτοεσκασε η πανδημια το μαρτιο.. Και οχι μασκα εξω δε φοραω ΠΟΤΕ.Οσο για το αν φοραει ο κοσμος μασκα σου ειπα ας βγαλει το προστιμο να δουνε ποιος θα φοραει μασκα και ποιος οχι.

DrBig
02/11/2020, 10:05
Και το από πάνω εξίσου...

Νομιζω αμφισβητεις για να αμφισβητεις! :mad:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/11/2020, 10:22
.Οσο για το αν φοραει ο κοσμος μασκα σου ειπα ας βγαλει το προστιμο να δουνε ποιος θα φοραει μασκα και ποιος οχι.

Αυτό είναι αλήθεια. Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο το πρόστιμο.

Bladerunner
02/11/2020, 10:30
Από τον Μάρτιο ως και τον Ιούνιο υπήρξαν σχεδόν 230.000 περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της αντίστοιχης περιόδου από το 2016 ως 2019

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Weekly_death_statistics&stable

BLiTzER
02/11/2020, 10:33
Από τον Μάρτιο ως και τον Ιούνιο υπήρξαν σχεδόν 230.000 περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της αντίστοιχης περιόδου από το 2016 ως 2019

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Weekly_death_statistics&stable

Εξαιτίας της μάσκας!

Johny the Fox
02/11/2020, 10:44
Ο κορωνοιος είναι το κίνημα εναντίον αυτών που δεν πλένουν τα χέρια τους.

nikos_abel
02/11/2020, 11:06
Νομιζω αμφισβητεις για να αμφισβητεις! :mad:

Μα η γη δεν είναι είπεδη αφού! Κούφια είναι! :p