View Full Version : Κορωνοϊός...
panavour
06/04/2020, 18:20
η να το εκανα τρικυλινδρο
https://youtu.be/97rk068W4FY
lleonidas
06/04/2020, 20:31
Από χθες παρατήρησα αλλαγή στον τρόπο περιγραφής των αγγελιών μοτοσυκλετών στο car.gr από γνωστό αθηναϊκό κατάστημα και μου έκανε εντύπωση, δεδομένων των απαγορεύσεων!
417231
Από χθες παρατήρησα αλλαγή στον τρόπο περιγραφής των αγγελιών μοτοσυκλετών στο car.gr από γνωστό αθηναϊκό κατάστημα και μου έκανε εντύπωση, δεδομένων των απαγορεύσεων!
417231
Κρίνοντας από τα γραφόμενα, το κατάστημα πρέπει να παρανομεί, δεδομένου ότι απαγορεύεται η εργασία σε 12χρονους :lol:
Για να περάσει ευχάριστα η ώρα για τα παιδιά σας
Σκίτσα Μοτοσυκλετών (https://www.motomag.gr/sites/default/files/attachments/motomag_menoume_spiti_2020_sketches.pdf)
η να το εκανα τρικυλινδρο
https://youtu.be/97rk068W4FY
καλά φτιάξε κανένα συναρμολογούμενο πρώτα :bawl:
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!112
417247
Kαμία ελπίδα για τα αυτοάνοσα μυαλά:lol:
417278
Α και επί ευκαιρίας ξέρετε τι είναι τα μικροτσιπςςςςς παρακολούθησης του Βενιζέλου? Mε ρίγανη? :bawl::bawl:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hMyvVLhtaoE&feature=emb_logo μετα το 7:35
και όποιος νομίζει ότι πρόκειται για κάποιο νοσηρό αστείο του Βενιζέλου ας δει και την δήλωση εκπροσώπου του Παγκόσμιου Οργανισμόυ υγείας W.H.O. Official: "May have to enter homes and remove family members"
:a014:
https://www.youtube.com/watch?v=bmtEGNdee2Y&feature=emb_title
petros1479
08/04/2020, 12:10
Ξερω υπαρχει αλλη ενοτητα γι αυτο... αλλα ισως ταιριαζει εδω... και με αφορμη αυτα που διαβαζω!!! :eek:
https://youtu.be/0aRi4R01CZM
doctoras
08/04/2020, 12:37
+1 για τον τζιμάκο
μουσικα με 7/8 τέμπο καίγεσαι λίγο
https://www.protothema.gr/world/article/993670/koronoios-se-ousia-pou-eberiehei-to-biagra-borei-na-kruvetai-i-therapeia-tou/
ωχ ωχ ωχ,αν είναι αλήθεια πως κάποιοι έπιναν καθαριστικά ενυδρείων για μια ουσία που είχε φαντάζομαι τι θα γίνει με τα βιαγκρα, τοίχο τοίχο θα περπατάμε !! :lol::bawl:
+1 για τον τζιμάκο
μουσικα με 7/8 τέμπο καίγεσαι λίγο
Απλό 4/4 είναι. :p "Μπερδεύει" η θέση του ταμπούρου.
smooth life . Τίποτα δεν θα γίνει.Η καραντίνα έληξε στην Γιουχάν .Οπότε Σε 2 βδομάδες θα έχουμε πάρει πίσω όλα τα μπιτσόμπαρα με γιουρούσια. :p
smooth life . Τίποτα δεν θα γίνει.Η καραντίνα έληξε στην Γιουχάν .Οπότε Σε 2 βδομάδες θα έχουμε πάρει πίσω όλα τα μπιτσόμπαρα με γιουρούσια. :p
Μη λέτε μλκιες ,η δικιά μου έχει δέσει ότι σχολείο δεν παίζει μέχρι τον Σεπτέμβρη :uplate:
Μη λέτε μλκιες ,η δικιά μου έχει δέσει ότι σχολείο δεν παίζει μέχρι τον Σεπτέμβρη :uplate:
και όχι μόνο η δικιά σου :D
και όχι μόνο η δικιά σου :D
Το χειρότερο είναι ότι της δήλωσα, δεν παίζει σχολείο μέχρι τον Σεπτέμβρη, το μπαμπά θα ακούς :cry:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/04/2020, 14:05
Για να περάσει ευχάριστα η ώρα για τα παιδιά σας
Σκίτσα Μοτοσυκλετών (https://www.motomag.gr/sites/default/files/attachments/motomag_menoume_spiti_2020_sketches.pdf)
Για ποια παιδιά μας???:D
Μην ακούτε τους γραφικούς. Σε 2 βδομάδες αρχίζουν τα ωράια.
summer is loading ... φραπέ σαγιονάρα και με θέα την ατελείωτη κωλ.. , ε.. θάλασσα!:D
Διαδόστε !!1!!1!
417279417280
τωρα πρόσεξα ότι ο μλκς φοράει καρδούλα στον καρπό και έχει ροζ σαγιονάρα :bawl::moutza: μλκα!
DRAKONET
08/04/2020, 14:18
τωρα πρόσεξα ότι ο μλκς φοράει καρδούλα στον καρπό και έχει ροζ σαγιονάρα :bawl::moutza: μλκα!
γυναικα ειναι......τενιστρια !:p
doctoras
08/04/2020, 14:26
Πω πω τι βουνα ειναι αυτα
doctoras
08/04/2020, 14:32
https://www.protothema.gr/world/article/993670/koronoios-se-ousia-pou-eberiehei-to-biagra-borei-na-kruvetai-i-therapeia-tou/
Οσοι δε προλαβαν να φύγουν απο πνευμονία θα φύγουν απο ανακοπή
γυναικα ειναι......τενιστρια !:p
:lol:Το σώνει ο πάτος .. , ε το κάτω μέρος του νήματος. :p
Μεγάλος γύπας αυτός που την τράβηξε :bawl:
Kαμία ελπίδα για τα αυτοάνοσα μυαλά:lol:
417278
Με το παραπάνω ποστ εσύ τι ακριβώς κάνεις; συνεχίζεις τον εμετό της νδουλας προ εκλογών; καλύπτεις τις μαλακίες του κουλη σε Λέσβο και Έβρο;
Με το παραπάνω ποστ εσύ τι ακριβώς κάνεις; συνεχίζεις τον εμετό της νδουλας προ εκλογών; καλύπτεις τις μαλακίες του κουλη σε Λέσβο και Έβρο;
:bawl::bawl::bawl::bawl: Καλό.
Περιμένω διευκρινίσεις για τις μλκιες αλλά η συζήτηση δεν αφορά το μεταναστευτικό. Αν θέλεις να μιλήσουμε γιατί οι μετανάστες παίζουν μπάλα και κυκλοφορούν ανενόχλητοι εν μέσω πανδημίας πολυ ευχαρίστως. Και πάλι θέλω να πιστέυω ότι αυτά που ακούω και διαβάζω δεν είναι γενικευμένα .
AUFGEBRACHT
08/04/2020, 19:51
@ αμφότερους του αποπάνω: Εμετός είναι ότι κάποιος που νόμιζε ότι ο Πασκάλ και Μπρυκνέρ είναι 2 διαφορετικοί συγγραφείς, που μπερδεύει τις εκατόμβες με τις κατακόμβες, που είναι πιο ανορθόγραφος κι από νήπιο σε παιδικό σταθμό και δηλώνει αδιόριστος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ήταν ειδικός σύμβουλος πρωθυπουργού!!!
Αναφορικά με τους μετανάστες τώρα, κάτι κραυγές χρυσών αυγών και κάτι φρενοβλαβών μακελάρηδων Χίων ότι οι βρωμιάρηδες λάθρο θα φέρουν τον ιό στην Ελλάδα και είναι ανεξέλεγκτοι και υγειονομική βόμβα, χάθηκαν όταν η πραγματικότητα απέδειξε ότι ο ιός ήρθε τράνζιτ από κάτι επιχειρηματίες, από βόλτες στο Μιλάνο για εβδομάδα μόδας, από βόλτες σε θέρετρα σκι, από προσκυνητές σε Αγίους Τόπους... κάθε μέρα ακούω για...λάθρο (τι φρικτή υποτιμητική λέξη) που κυκλοφορούν ανενόχλητοι και παίζουν μπάλα και κάνουν βόλτες 20 μαζί... προφανώς θα υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες ή μετανάστες που είναι ανεγκέφαλοι, αλλά σίγουρα είναι λιγότεροι από τους ανεγκέφαλους που πάνε χωρίς λόγο στις τράπεζες, τους γέρους που κόβουν βόλτες αμέριμνοι και παίζουν κολιτσίνα στα παγκάκια, που κανονίζουν συνωμοτικά που και πως θα ψήσουν οβελία και πως θα αλλάξουν το ΑΦΜ για να κάνουν Πάσχα στο χωριό...
@ αμφότερους του αποπάνω: Εμετός είναι ότι κάποιος που νόμιζε ότι ο Πασκάλ και Μπρυκνέρ είναι 2 διαφορετικοί συγγραφείς, που μπερδεύει τις εκατόμβες με τις κατακόμβες, που είναι πιο ανορθόγραφος κι από νήπιο σε παιδικό σταθμό και δηλώνει αδιόριστος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ήταν ειδικός σύμβουλος πρωθυπουργού!!!
Αναφορικά με τους μετανάστες τώρα, κάτι κραυγές χρυσών αυγών και κάτι φρενοβλαβών μακελάρηδων Χίων ότι οι βρωμιάρηδες λάθρο θα φέρουν τον ιό στην Ελλάδα και είναι ανεξέλεγκτοι και υγειονομική βόμβα, χάθηκαν όταν η πραγματικότητα απέδειξε ότι ο ιός ήρθε τράνζιτ από κάτι επιχειρηματίες, από βόλτες στο Μιλάνο για εβδομάδα μόδας, από βόλτες σε θέρετρα σκι, από προσκυνητές σε Αγίους Τόπους... κάθε μέρα ακούω για...λάθρο (τι φρικτή υποτιμητική λέξη) που κυκλοφορούν ανενόχλητοι και παίζουν μπάλα και κάνουν βόλτες 20 μαζί... προφανώς θα υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες ή μετανάστες που είναι ανεγκέφαλοι, αλλά σίγουρα είναι λιγότεροι από τους ανεγκέφαλους που πάνε χωρίς λόγο στις τράπεζες, τους γέρους που κόβουν βόλτες αμέριμνοι και παίζουν κολιτσίνα στα παγκάκια, που κανονίζουν συνωμοτικά που και πως θα ψήσουν οβελία και πως θα αλλάξουν το ΑΦΜ για να κάνουν Πάσχα στο χωριό...
Για τους διορισμένους του κουλη (συγγενείς και μη ) σε κυβερνητικές θέσεις (άσε τους οργανισμούς και νπδδ/νπιδ) έχεις να γράψεις κάτι;
Ξέχασα, αυτοί είναι ΆΡΙΣΤΟΙ!
AUFGEBRACHT
08/04/2020, 20:10
Για τους διορισμένους του κουλη (συγγενείς και μη ) σε κυβερνητικές θέσεις (άσε τους οργανισμούς και νπδδ/νπιδ) έχεις να γράψεις κάτι;
Μόλις τελειώσω με το μέτρημα θα γράψω, εντάξει;
Σε σχέση με τον Καρανίκα, κι ένα σακί με μπαγιάτικες πατάτες είναι άριστο. Βρες καλύτερα πόσους Καρανίκες έχει τοποθετήσει η ΝΔ σε καίριες θέσεις αν θες να κάνεις σοβαρή κριτική.
Ρε φίλε ειλικρινά αν έχεις κανά αντίστοιχο με τα κατορθώματα των απέναντι ανέβασέ το να γελάσουμε.Αλλιώς μην αντιδράς προσβεβλημένος.Δυστυχώς από τότε που τη φτιάξανε τη κωμικοτραγική λίστα πιο πάνω έχουν δει κι άλλα κατορθώματα τα μάτια μου από τους αντιρρησίες :wave2:
Απλό 4/4 είναι. :p "Μπερδεύει" η θέση του ταμπούρου.
Έεεετσι!Σωστός!
Ρε φίλε ειλικρινά αν έχεις κανά αντίστοιχο με τα κατορθώματα των απέναντι ανέβασέ το να γελάσουμε.Αλλιώς μην αντιδράς προσβεβλημένος.Δυστυχώς από τότε που τη φτιάξανε τη κωμικοτραγική λίστα πιο πάνω έχουν δει κι άλλα κατορθώματα τα μάτια μου από τους αντιρρησίες :wave2:
Δεν είμαστε φίλοι.
Δεν μου θα μου κάνεις υποδείξεις πως θα αντιδράσω και τι θα γράψω.
Δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος.
Τι σχέση έχουν οι αντιρρησίες;
Αυτό ":wave2:" δεν το κατάλαβα, μπορείς αν θέλεις να το εξηγήσεις.
KotsosDR
08/04/2020, 21:10
Τα κομματικά θα μπορούσαν να απουσιάζουν από ένα μοτο φόρουμ. Ο σκοπός του χώρου εδώ είναι (φαντάζομαι) να ενώσει ανθρώπους που έχουν ένα κοινό πάθος , ας περιοριστούν οι αντιπαραθέσεις μας στο αν είναι απαραίτητο το ABS... :lol:
Σε σχέση με τον Καρανίκα, κι ένα σακί με μπαγιάτικες πατάτες είναι άριστο. Βρες καλύτερα πόσους Καρανίκες έχει τοποθετήσει η ΝΔ σε καίριες θέσεις αν θες να κάνεις σοβαρή κριτική.
Θα σου δώσω την ίδια απάντηση με τον συμφορουμιτη παραπάνω "Μόλις τελειώσω με το μέτρημα θα γράψω"
Οκ;
stefanos
08/04/2020, 21:22
Δηλαδή περιμένεις να κυβερνήσει κάποιος με διορισμένους της προηγούμενης κυβέρνησης?
Γιατί σε κάθε κυβέρνηση ή ακόμα και σε απλό ανασχηματισμό είναι παράδοση και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου
να ξηλώνονται όλες οι διοικήσεις οργανισμών ακόμα και γενικοί Δ/ντες ή και Δ/ντες και ΦΥΣΙΚΑ οι κατέχοντες
υψηλές κυβερνητικές θέσεις.
Δηλαδή περιμένεις να κυβερνήσει κάποιος με διορισμένους της προηγούμενης κυβέρνησης?
Γιατί σε κάθε κυβέρνηση ή ακόμα και σε απλό ανασχηματισμό είναι παράδοση και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου
να ξηλώνονται όλες οι διοικήσεις οργανισμών ακόμα και γενικοί Δ/ντες ή και Δ/ντες και ΦΥΣΙΚΑ οι κατέχοντες
Μιλάω για τις ικανότητες των διορισμένων...
γιατι θιχτηκες τοσο πολυ με μια χιουμοριστικη αφισα που ανεβασε ο αλλος;
βγαζεις πολυ φανατισμο αδικαιολογητα και απροκλητα
AUFGEBRACHT
08/04/2020, 21:55
Θα σου δώσω την ίδια απάντηση με τον συμφορουμιτη παραπάνω "Μόλις τελειώσω με το μέτρημα θα γράψω"
Οκ;
Ααααααα, όχι αντιγραφές, έχω το copyright...
Δεν είμαστε φίλοι.
Δεν μου θα μου κάνεις υποδείξεις πως θα αντιδράσω και τι θα γράψω.
Δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος.
Τι σχέση έχουν οι αντιρρησίες;
Αυτό ":wave2:" δεν το κατάλαβα, μπορείς αν θέλεις να το εξηγήσεις.
Δεν έγραψα πουθενά ότι είμαστε φίλοι ,τα υπόλοιπα που γράφεις ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν.
:lol:
Θα σου πληρώσω δικαιώματα, πως κάνεις έτσι.
Δεν έγραψα πουθενά ότι είμαστε φίλοι ,τα υπόλοιπα που γράφεις ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν.
Αν δεν σ' ενδιαφέρουν γιατί κάνεις υποδείξεις- παρατηρήσεις; ;;;
stefanos
08/04/2020, 22:03
Να περιοριστώ στην παρατήρηση ότι αυτές οι θέσεις δεν απαιτούν καμιά ικανότητα εφόσον όποιον και να διορίσεις
δεν αλλάζει τίποτα.Εντάξει γίνομαι υπερβολικός.
Αυτοί υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις με τα σωματεία των εργαζομένων, τρέχουν στα μίτινγκ στα υπουργεία ταξίδια στο εξωτερικό υπογραφές σε συμβάσεις ...
Εκτός σπανίων φαντάζομαι εξαιρέσεων είναι η κομματική ελίτ δεν είναι τίποτα αξιολύπητοι και μην στεναχωριέσαι βολεύονται με όλες τις κυβερνήσεις,
Σχεδόν συμφωνούμε.
Εγώ απλά σχολίασα το πολιτικό ποστ του συμφορουμίτη για τα"αυτοανοσα μυαλά ".
o_gavros
08/04/2020, 22:12
Ποπαϋ, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο το ύφος γραφής σου.
Και πρέπει όλοι , να σταματήσετε την πολιτική αντιπαράθεση.
Ειλικρινά σας μιλάω, δεν με νοιάζει πως θα το καταφέρετε, θα αρχίσουν να πέφτουν οι κάρτες και τα μπάνια βροχή.
Νιώστε ότι δεν είμαστε τώρα για τέτοια εδώ.
Μην το ξεχειλώσουμε κι αυτό το θέμα αλλά, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (Γαύρε, την υπομονή σου...), πιστεύω ότι πολλά κακά στην Ελλάδα ξεκινάνε από αυτό. Η διοίκηση σε ένα κράτος πρέπει να μένει αρκετά σταθερή ασχέτως κυβέρνησης, ώστε να μπορεί να παράγει έργο και όχι να έχεις καινούργια άτομα κάθε τέσσερα ή οκτώ χρόνια, τα οποία ακυρώνουν ό,τι γινόταν μέχρι τότε και χαράσσουν τελείως καινούργια στρατηγική.
Στην Ελλάδα βέβαια αυτό δε γίνεται διότι κάθε κόμμα θεωρεί το κράτος τσιφλίκι του και αντί να βάλει του κατάλληλους, βάζει υμέτερους, οπότε πολλές φορές η αντικατάστασή τους επιβάλλεται. Μέτρα όπως η μη απόλυση δημοσίων υπαλλήλων και αργότερα το ΑΣΕΠ αποσκοπούσαν στην πρόληψη αυτού του φαινομένου (στις χαμηλότερες κυρίως βαθμίδες), αλλά καταφέραμε και τα φέραμε στα μέτρα μας.
Σε κυβερνητικό και όχι διοικητικό επίπεδο βέβαια έχεις δίκιο. Δε μπορεί να κυβερνήσει ο Κούλης με Πολάκη-Παππά ή ο Τσίπρας με Άδωνι-Βορίδη
Οι ικανότητες των διορισμένων θα κριθούν εκ του αποτελέσματος
Μην ακούτε τους γραφικούς. Σε 2 βδομάδες αρχίζουν τα ωράια.
summer is loading ... φραπέ σαγιονάρα και με θέα την ατελείωτη κωλ.. , ε.. θάλασσα!:D
Διαδόστε !!1!!1!
417279417280
Συνεχίζω χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά ρε παιδιά, οι γεννημένοι το 80 και πριν: όταν ήσασταν έφηβοι-νέοι.... υπήρχαν τέτοιες κωλάρες;
Και τόσο άφθονες;
Ναι.
Αυτά τα μαγιό δεν ήταν της μόδας.(τις ''φόρτωνες'' και πιο εύκολα θα έλεγα ) :)
stefanos
09/04/2020, 00:05
Συνεχίζω χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά ρε παιδιά, οι γεννημένοι το 80 και πριν: όταν ήσασταν έφηβοι-νέοι.... υπήρχαν τέτοιες κωλάρες;
Και τόσο άφθονες;
Υπήρχαν αλλά τα πρότυπα ήταν πρός το πιο γυμνασμένο, και φυσικά γινόταν τρελό νταλαβέρι,
Πασαλιμάνι 2 τη νύχτα μποτιλιάρισμα, λίγο το aids λίγο η κρίση λίγο τo web κλεισμένα μέσα είναι όλα τα πιτσιρίκια.
Ειλικρινά σας μιλάω, δεν με νοιάζει πως θα το καταφέρετε, θα αρχίσουν να πέφτουν οι κάρτες και τα μπάνια βροχή.
Το σταματάω εδώ.
Εάν προσβλήθηκε κάποιος από αυτά που έγραψα, του ζητώ συγγνώμη!
Καλό ξημέρωμα και υγεία σε όλους.
[
Καλά ? Πας καλά? Δεν σε πείραξαν τα θρησκευτικά , οικονομικά , κοινωνικά που έχουν αναφερθεί επανειλημμένως και σε πείραξαν τα πολιτικά? Δεν έχει αντίκτυπο? Πες μου όχι !!
Πες μου ότι δεν είναι και πολιτικό το θέμα. Πες μου ότι δεν θα είχαμε ψοφήσει στον δρόμο με τους ζαίους.Αυτήν την διαπίστωση έκανα και είναι η αλήθεια. Και εντέλει πες μου ποιο ακριβώς είναι το θέμα εδώ? Ιατρικό ή στατιστικό?
Ένα μεγάλο μπράβο στον Κούλη που μέχρι στιγμής έχει διαχειριστεί την κατάσταση άψογα.
Και μάλιστα επιβραβεύεις αυτόν που λέει ότι έχει κοινωνικό πρόσημο και φυλή ο ιός?Σοβαρά τώρα??:lol:
Σε συμπαθώ αλλά εδώ είσαι εντελώς φάουλ και πολύ μα πάρα πολύ προκλητικός. Με οδηγείς σε άλλα συμπεράσματα.
Δεν συμμετείχα καν στην αντιπαράθεση κε γάυρε και όυτε πρόκειται.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτόν τον παραλογισμό που επικρατεί. Συγνώμμη που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας κυρίως λόγω εγκλεισμού και ρίχνετε κάρτες όπου βρείτε. :lol:
Δεν θα σου ξαναβάλω τρομοκρατικές ειδήσεις.Πολιτικές ή μη .
Φραπέδες μόνο και κ@λους:lol:
doctoras
09/04/2020, 07:03
Υπήρχαν αλλά τα πρότυπα ήταν πρός το πιο γυμνασμένο, και φυσικά γινόταν τρελό νταλαβέρι,
καμία σύγκριση με το σήμερα, γκωλάρες υπηρχαν αλλά υπήρχε και περισσότερο μπαμπάκι, σήμερα η προστυχάντζα κάνει την διαφορά, εμένα δε με χαλάει πάντως :lol:
o_gavros
09/04/2020, 10:30
[
Καλά ? Πας καλά? Δεν σε πείραξαν τα θρησκευτικά , οικονομικά , κοινωνικά που έχουν αναφερθεί επανειλημμένως και σε πείραξαν τα πολιτικά? Δεν έχει αντίκτυπο? Πες μου όχι !!
Πες μου ότι δεν είναι και πολιτικό το θέμα. Πες μου ότι δεν θα είχαμε ψοφήσει στον δρόμο με τους ζαίους.Αυτήν την διαπίστωση έκανα και είναι η αλήθεια. Και εντέλει πες μου ποιο ακριβώς είναι το θέμα εδώ? Ιατρικό ή στατιστικό?
Ένα μεγάλο μπράβο στον Κούλη που μέχρι στιγμής έχει διαχειριστεί την κατάσταση άψογα.
Και μάλιστα επιβραβεύεις αυτόν που λέει ότι έχει κοινωνικό πρόσημο και φυλή ο ιός?Σοβαρά τώρα??:lol:
Σε συμπαθώ αλλά εδώ είσαι εντελώς φάουλ και πολύ μα πάρα πολύ προκλητικός. Με οδηγείς σε άλλα συμπεράσματα.
Δεν συμμετείχα καν στην αντιπαράθεση κε γάυρε και όυτε πρόκειται.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτόν τον παραλογισμό που επικρατεί. Συγνώμμη που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας κυρίως λόγω εγκλεισμού και ρίχνετε κάρτες όπου βρείτε. :lol:
Δεν θα σου ξαναβάλω τρομοκρατικές ειδήσεις.Πολιτικές ή μη .
Φραπέδες μόνο και κ@λους:lol:
Με αφορμή εσένα, αλλά όχι μοναδικό αποδέκτη εσένα:
Για πολλοστή λοιπόν φορά μιας και δεν τα παίρνουμε εύκολα.
Ο κανόνας περί μη ανοχής σε πολιτικές συζητήσεις προέκυψε απο τον καιρό των habemus κλπ, όπου γινόταν σκοτωμός και οι διαχειριστές δεν προλάβαιναν να σβήνουν φωτιές. Αυτό σήμερα, δε μπορεί να αφεθεί να συμβεί.
Η τελευταία μου προτροπή "νιώστε..." πήγε άπατη απο ότι είδα.
Δεν έχουμε ούτε την όρεξη, αλλά -κυρίως- ούτε το μανπάουερ να κάνει μοντερέησον σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Εδώ γίνονται παρεξηγήσεις σε θέματα για τα παπάκια το στανιό μου μέσα...
Εσύ λοιπόν μαικ72, γνήσιο δεξιό τέκνο ως προκύπτει απο τα γραπτά σου λες την παπαρδέλα σου και ούτε καν καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες ή ποστάρεις σαν φωτό είναι flame για πολιτική κόντρα. Για αυτό πήρες και την κάρτα προειδοποίησης (κλάιν δηλαδή,αν ήταν κάτι σοβαρότερο θα έπαιρνες κόκκινη).
Αυτό δεν κατάλαβες αγαπητέ και το γεγονός ότι σε μια γενική παρατήρηση προς όλους εσύ με βλέπεις "πάρα μα πάρα πολύ προκλητικό" με ξεπερνά.
Προκλητικός θα ήμουν αν σε ξεβράκωνα με επιχειρήματα για τα όσα απίθανα γράφεις περί πολιτικών, αλλά αφενός δεν θα σου ανοίξω εγώ (ή ο οποιοσδήποτε) τα μάτια, αφετέρου δεν είναι εδώ το πεδίο για τέτοιες συζητήσεις!
Αυτό θελω να καταλάβετε όλοι!
Όσο για το ποια είναι η αλήθεια και πως την αντιλαμβανόμαστε, εγώ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς τα γραπτά μένουν.
Φίλε, κανένα εκνευρισμό δεν έχω, ούτε φυσικά και κάτι απέναντι σου. Είμαι απο τους τυχερούς γιατί λόγω δουλειάς δεν έχω νιώσει εγκλεισμό οπότε αυτό που μου προσάπτεις δεν στέκει. Πρέπει όμως να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες στο τσαρδί.
Θα σε παρακαλέσω να μην κολλήσεις στις εκφράσεις μου και μανουριάσεις γιατί θα έχεις μείνει στο δέντρο ενώ σου δείχνω το δάσος. Επιλέγω να γράφω έτσι σαν να ήμασταν στο ίδιο τραπέζι δυο φίλοι και τα λέγαμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι αν δεν βοηθήσετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας, η φάση του φόρουμ θα πέσει ακόμα περισσότερο.
Ναι καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες που ζούμε τώρα είναι πρωτόγνωρες, για αυτό και έχουμε δείξει αρκετή ανοχή στο θέμα διαχείρισης του ασχετου μπλα μπλα παντού. Αλλά κάπου ώπα.
Αν η επικοινωνία που μπορούμε να μοιραστούμε τελειώνει στους φραπέδες και τους κώλους, σο μπι ιτ.
Αυτά τα λίγα απο μένα.
Γιατί δεν μένουμε στα update όσον αφορά την πανδημία και πρέπει να μπαίνουμε μέσα στα πολιτικά σχόλια και κριτικές? Δεν είναι όλα γύρω απο την πολιτική και το ποδόσφαιρο. Έχει και άλλες όψεις η ζωή μας.
Ας γράψουμε κάνα νεώτερο αν έχουμε διαβάσει όσον αφορά τον κορονοιο αλλά όχι ράδιο αρβύλα.
Το καλό είναι (λενε) ότι δείχνει το βιαγκρα να δουλεύει. Όλοι στις ΜΕΘ θα σηκώσουν σημαία . Θα δακρύζουν οι γιαγιάδες λέμε
Γιατί δεν μένουμε στα update όσον αφορά την πανδημία και πρέπει να μπαίνουμε μέσα στα πολιτικά σχόλια και κριτικές? Δεν είναι όλα γύρω απο την πολιτική και το ποδόσφαιρο. Έχει και άλλες όψεις η ζωή μας.
Ας γράψουμε κάνα νεώτερο αν έχουμε διαβάσει όσον αφορά τον κορονοιο αλλά όχι ράδιο αρβύλα.
Το καλό είναι (λενε) ότι δείχνει το βιαγκρα να δουλεύει. Όλοι στις ΜΕΘ θα σηκώσουν σημαία . Θα δακρύζουν οι γιαγιάδες λέμε
Η τελευταία σειρά όμως είναι στο πνεύμα της γκωλάρας :bawl:
lleonidas
09/04/2020, 14:14
Την επέκταση της εγγύησης των οχημάτων της, εν όψει της πανδημίας, ανακοίνωσε πρώτη η BMW αλλά η απόφαση της βαυαρικής εταιρείας αφορά μόνο τα καινούργια οχήματα και όχι όσα έχουν ήδη αγοραστεί.
Η Yamaha Europe απ’ την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει και αυτή την εργοστασιακή εγγύηση, αλλά και το πρόγραμμα της επέκτασης εγγύησης των οχημάτων της κατά 3 μήνες λόγω της πανδημίας, για όσες εγγυήσεις έχουν ήδη λήξει ή ετοιμάζονται να λήξουν στο διάστημα από 1 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου 2020. Η απόφαση της εταιρείας αφορά όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούν τους κινητήρες της αλλά και τους κινητήρες σκαφών.
Πηγή (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/yamaha-europe-epektasi-eggyisis-logo-tis-pandimias)
Shinigami Ryuk
09/04/2020, 15:10
Με αφορμή εσένα, αλλά όχι μοναδικό αποδέκτη εσένα:
Για πολλοστή λοιπόν φορά μιας και δεν τα παίρνουμε εύκολα.
Ο κανόνας περί μη ανοχής σε πολιτικές συζητήσεις προέκυψε απο τον καιρό των habemus κλπ, όπου γινόταν σκοτωμός και οι διαχειριστές δεν προλάβαιναν να σβήνουν φωτιές. Αυτό σήμερα, δε μπορεί να αφεθεί να συμβεί.
Η τελευταία μου προτροπή "νιώστε..." πήγε άπατη απο ότι είδα.
Δεν έχουμε ούτε την όρεξη, αλλά -κυρίως- ούτε το μανπάουερ να κάνει μοντερέησον σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Εδώ γίνονται παρεξηγήσεις σε θέματα για τα παπάκια το στανιό μου μέσα...
Εσύ λοιπόν μαικ72, γνήσιο δεξιό τέκνο ως προκύπτει απο τα γραπτά σου λες την παπαρδέλα σου και ούτε καν καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες ή ποστάρεις σαν φωτό είναι flame για πολιτική κόντρα. Για αυτό πήρες και την κάρτα προειδοποίησης (κλάιν δηλαδή,αν ήταν κάτι σοβαρότερο θα έπαιρνες κόκκινη).
Αυτό δεν κατάλαβες αγαπητέ και το γεγονός ότι σε μια γενική παρατήρηση προς όλους εσύ με βλέπεις "πάρα μα πάρα πολύ προκλητικό" με ξεπερνά.
Προκλητικός θα ήμουν αν σε ξεβράκωνα με επιχειρήματα για τα όσα απίθανα γράφεις περί πολιτικών, αλλά αφενός δεν θα σου ανοίξω εγώ (ή ο οποιοσδήποτε) τα μάτια, αφετέρου δεν είναι εδώ το πεδίο για τέτοιες συζητήσεις!
Όσο για το ποια είναι η αλήθεια και πως την αντιλαμβανόμαστε, εγώ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς τα γραπτά μένουν.
Φίλε, κανένα εκνευρισμό δεν έχω, ούτε φυσικά και κάτι απέναντι σου. Είμαι απο τους τυχερούς γιατί λόγω δουλειάς δεν έχω νιώσει εγκλεισμό οπότε αυτό που μου προσάπτεις δεν στέκει. Πρέπει όμως να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες στο τσαρδί.
Θα σε παρακαλέσω να μην κολλήσεις στις εκφράσεις μου και μανουριάσεις γιατί θα έχεις μείνει στο δέντρο ενώ σου δείχνω το δάσος. Επιλέγω να γράφω έτσι σαν να ήμασταν στο ίδιο τραπέζι δυο φίλοι και τα λέγαμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι αν δεν βοηθήσετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας, η φάση του φόρουμ θα πέσει ακόμα περισσότερο.
Ναι καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες που ζούμε τώρα είναι πρωτόγνωρες, για αυτό και έχουμε δείξει αρκετή ανοχή στο θέμα διαχείρισης του ασχετου μπλα μπλα παντού. Αλλά κάπου ώπα.
Αν η επικοινωνία που μπορούμε να μοιραστούμε τελειώνει στους φραπέδες και τους κώλους, σο μπι ιτ.
Αυτά τα λίγα απο μένα.
Παντως Γαυρε το NO POLITICA γενικα δεν τσουλαει καλα οπως εχει αποδειχθει προς φαληρο μερια.Ανοιξτε απλα ενα τοπικ και αφηστε τον καθενα να αφηνει την αποψη του εκει μεσα χωρις να εχεις την σκοτουρα εσυ ή αλλοι μοντς με το τι γινεται εκει μεσα. Ετσι και αλλιως πισω απο ενα πληκτρολογιο ειμαστε,δεν θα γινει και κανενα μακελειο ή καμια κλωτσοπατιναδα. Μεγαλα παιδια ειμαστε και αν δεν μπορουμε κρατησουμε ενα επιπεδο σε πολιτικες συζητησεις ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Μεγαλα παιδια ειμαστε και αν δεν μπορουμε κρατησουμε ενα επιπεδο σε πολιτικες συζητησεις ....
Come on :lol:
Θα τρέχεις εσύ στα δικαστήρια με ότι θα γραφτεί σε πολιτικό θέμα χωρίς μοντερέισον?
@ all..
Αν συνεχιστεί η πολιτική αντιπαράθεση θα το κλειδώσω χωρίς καν να διαβάσω τι γράφτηκε.
Όσο αφορά την πανδημία, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι οτι όσο αφορά τα μέτρα, εφαρμόζεται πρωτόκολλο που έχει γραφτεί χρόνια τώρα και διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Το οποιο btw εφαρμόζεται κατά το ήμισυ.
Αυτά είναι τα φάκτς. Το πως, το γιατί το τι θα έκαναν οι άλλοι, το ποιοί ειναι καλύτεροι κτλ δεν είναι θέμα συζήτησης αυτού του θρεντ.
Σας ενδιαφέρει το τι γίνεται, αν γίνεται, πως γίνεται το κάθε τι που πρέπει να γίνει ή να μη γίνει? Συζητήστε το.
Σας ενδιαφέρει η εξέλιξη της πανδημίας? Μπείτε και διαβάστε.
Σας ενδιαφέρουν οι κωλάρες? Μπείτε και χαζέψτε!
Θέλετε να συζητήσετε για το ΑΒS εδώ μέσα? Ελεύθερα! Έτσι κι αλλιώς όλο το θέμα είναι εκτός θεματολογίας.
Αν όμως συνεχίσετε να συζητάτε για άδωνες, φώφες και κούληδες, το σφάζω στο γόνατο.
Shinigami Ryuk
09/04/2020, 18:47
Come on :lol:
Θα τρέχεις εσύ στα δικαστήρια με ότι θα γραφτεί σε πολιτικό θέμα χωρίς μοντερέισον?
@ all..
Αν συνεχιστεί η πολιτική αντιπαράθεση θα το κλειδώσω χωρίς καν να διαβάσω τι γράφτηκε.
Όσο αφορά την πανδημία, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι οτι όσο αφορά τα μέτρα, εφαρμόζεται πρωτόκολλο που έχει γραφτεί χρόνια τώρα και διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Το οποιο btw εφαρμόζεται κατά το ήμισυ.
Αυτά είναι τα φάκτς. Το πως, το γιατί το τι θα έκαναν οι άλλοι, το ποιοί ειναι καλύτεροι κτλ δεν είναι θέμα συζήτησης αυτού του θρεντ.
Σας ενδιαφέρει το τι γίνεται, αν γίνεται, πως γίνεται το κάθε τι που πρέπει να γίνει ή να μη γίνει? Συζητήστε το.
Σας ενδιαφέρει η εξέλιξη της πανδημίας? Μπείτε και διαβάστε.
Σας ενδιαφέρουν οι κωλάρες? Μπείτε και χαζέψτε!
Θέλετε να συζητήσετε για το ΑΒS εδώ μέσα? Ελεύθερα! Έτσι κι αλλιώς όλο το θέμα είναι εκτός θεματολογίας.
Αν όμως συνεχίσετε να συζητάτε για άδωνες, φώφες και κούληδες, το σφάζω στο γόνατο.
Για ποιον λογο να τρεχεις στα δικαστηρια?
Αυτά τα λίγα απο μένα.
τι να σου πω ρε μαλ@κ@? Δεν προέλαβες κανένα επιχείρημα αλλά δεν κρατιόσουν με τους χαρακτηρισμούς. Δεν υπάρχει κάνενα δάσος γιατί από κάτω βλέπω ότι είστε ήδη καμμένοι με δικαστήρια για πολιτικές αντιπιραθέσεις. Δεν έχεις κάτι να μου δείξεις πέρα από γνώσεις σε μοτό και μηχανικά .
Μπορείτε όμως κάλλιστα να βάλετε δίπλα στους πεθαμένους: απαγορεόυνται οι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν το θυμάμαι πουθενά.
Δεν θα κάτσω πουθενά σε κανένα τραπέζι μαζί σου γιατί δεν είμαστε φίλοι ούτε καν γνωστοί.
Επιμένεις και εξακολουθείς προκλητικά να μου προσάπτεις με τον τρόπο σου πράγματα τα οποιά δεν ισχύουν. Δεν ξεβρακώθηκα εγώ γιατί είχες και άλλο τρόπο . Το επόμενο καλόπαιδο λοιπόν που με ανυπόστατες κατηγορίες και τυχάρπαστες φιλοσοφικές νουθεσίες αποφασίσεις να σιγοντάρεις ,για να υποστηρίξεις τα πιστέυω σου κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα το αφήσω έτσι.
Δεν ξέρω σε ποια γραπτά αναφέρεσαι που μένουν,. Δεν ξέρω τι αρχείο έχεις και δεν με ενδιαφέρει. Το είπα και πιο πάνω ότι δεν σε ξέρω
Δεν θα το συνεχίσω λοιπόν άλλο γιατί 1ον δεν είναι δικό μου το τσαρδί(έτσι το λες?) και δέυτερον κατανοώ πλήρως και μετά την παρέμβαση του daz πόσο έχετε καεί με πολιτικά.
3ον Δεν με νοιάζει καθόλου για το τσαρδί σας αλλά θα σεβαστώ πλήρως την μηδενική ανοχή σε πολιτικές συζητήσεις και όχι στου κώλου τα εννιάμερα
Μετά τους θανάτους οκ απαγορεύονται τα πολιτικά και κυρίως βαράμε άβερτα ότι δεν είναι της αρεσκείας μας.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση και για το λογύδριο. Ηθελες τελικά να σταθώ στους χαρακτηρισμούς ή όχι? Θα απαντήσω εγώ για σένα γιατί θα αρχίσεις πάλι να λες για το καμμένο δάσος. -Ναι σε όλα!
Να ξέρεις ότι σε μεγάλο βαθμό πήγε χαμένο, όχι γιατί αυτά που λες στο μεγαλύτερο μέρος δεν είναι σωστά αλλά για τον τρόπο σου
Αυτή τα λιγα και από μένα περί πιλάλας
Και Καλή Ανάσταση
o_gavros
09/04/2020, 19:41
χαμένο μπορεί να πήγε με σένα, το βλέπω κι εγω.
Δεν ισχύει όμως και για τους υπόλοιπους.
Συνεχίζουμε.
Eγώ πάλι βλέπω ότι δεν πήγαν χαμένα αυτά που είπα. Οτι ισχύει για εσένα ισχύει και για τους υπόλοιπους.Δεν είναι υπόδειξη ούτε νουθεσία αλλά όπως κι εσύ οφείλω να προστατευτώ .
Συνεχίστε παρακαλώ αλλά μακριά από εμάς με αυτές τις τακτικές.
Ειλικρινά είσαι πολύ προκλητικός , βγήκες και ενίσχυσες εντελώς απροκάλυπτα τα όποια σχόλια γραφτήκαν πιο πριν.
Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα πικραθούμε πολύ άσχημα και θα σου προσάψω χαρακτηρισμούς που πολύ πιθανόν δεν ισχύουν και θα το μετανιώσω αμέσως μετά.
΄Ασε που σίγουρα θα καταχραστώ πολύ άσχημα την όποια φιλοξενία στο τσαρδί σας(? αλήθεια τώρα?) αν δεν το έχω κάνει ήδη.
Είπαμε ,Καλή Ανάσταση Κε Γάυρε
;)και το εννοώ χωρίς κάποιο υπονοούμενο
Shinigami Ryuk
09/04/2020, 23:57
Eγώ πάλι βλέπω ότι δεν πήγαν χαμένα αυτά που είπα. Οτι ισχύει για εσένα ισχύει και για τους υπόλοιπους.Δεν είναι υπόδειξη ούτε νουθεσία αλλά όπως κι εσύ οφείλω να προστατευτώ .
Συνεχίστε παρακαλώ αλλά μακριά από εμάς με αυτές τις τακτικές.
Ειλικρινά είσαι πολύ προκλητικός , βγήκες και ενίσχυσες εντελώς απροκάλυπτα τα όποια σχόλια γραφτήκαν πιο πριν.
Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα πικραθούμε πολύ άσχημα και θα σου προσάψω χαρακτηρισμούς που πολύ πιθανόν δεν ισχύουν και θα το μετανιώσω αμέσως μετά.
΄Ασε που σίγουρα θα καταχραστώ πολύ άσχημα την όποια φιλοξενία στο τσαρδί σας(? αλήθεια τώρα?) αν δεν το έχω κάνει ήδη.
Είπαμε ,Καλή Ανάσταση Κε Γάυρε
;)και το εννοώ
Εισαι λαθος,κατα την αποψη μου και συγνωμη για την παρεμβαση
Coyote.V
10/04/2020, 03:23
Για πολιτικές συζητήσεις και πλακώματα εδώ. (https://www.phorum.com.gr/) Πλακωθείτε και προπαγανδήστε όσο θέλετε.
καθηγητής Γονιδιωματικής Ιατρικής στο ΜΙΤ, Μανώλης Κέλλης σε δηλώσεις είπε :
Όπως εξήγησε ο καθηγητής τρία πράγματα χρειάζεται να έχουμε για να μπορέσουμε σταδιακά και με ασφάλεια να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
1) Διαγνωστικά τεστ ώστε να μπορούμε να ξέρουμε ποιος έχει τον ιό.
2) Τεστ που δείχνουν αν έχεις αντισώματα για τον ιό.
3) Μάσκες για όλους για να μειωθεί η μετάδοση
Τελικά βοηθάνε οι μάσκες ή όχι;Άλλα μας λέει ο ένας άλλα ο άλλος.
doctoras
12/04/2020, 08:16
καθηγητής Γονιδιωματικής Ιατρικής στο ΜΙΤ, Μανώλης Κέλλης σε δηλώσεις είπε :
Όπως εξήγησε ο καθηγητής τρία πράγματα χρειάζεται να έχουμε για να μπορέσουμε σταδιακά και με ασφάλεια να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
1) Διαγνωστικά τεστ ώστε να μπορούμε να ξέρουμε ποιος έχει τον ιό.
2) Τεστ που δείχνουν αν έχεις αντισώματα για τον ιό.
3) Μάσκες για όλους για να μειωθεί η μετάδοση
Τελικά βοηθάνε οι μάσκες ή όχι;Άλλα μας λέει ο ένας άλλα ο άλλος.
άλλα λέει ο ΠΟΥ άλλα οι ευρωπαική μεριά άλλα η αμερικάνικη και ο τσ(ι)ο(δρντ)ας κάπου ανάμεσα
κάνε αυτό που αισθάνεσαι καλύτερα
αναμένουμε πάντως η μεταδοτικότητα να πέσει πολύ απο τον μάιο και σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό μέσα, πάμε για γραμμικό ρισταρτ της αγοράς με full open τον Ιούλιο-Αυγουστο.
Οι ατομικές προστασίες υγιεινής θα είναι απαραίτητες σε κάθε κινηση εκτός σπιτιού και αυτό θα μπορέσει να αλλάξει μόνο εφόσον βγει και είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο
Ο ιος υπαρχει και δεν διακρινει πολιτικα στρωματα.
Το προβλημα ειναι η μεταδοτικοτητα του και οχι τοσο οσοι κολλανε.
Ας πιασουμε τα συνωμοσιολογικα τωρα που οτι γραφω εδω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη.
1. Στοχευει την αντιπαραγωγικη ηλικια που κοστιζουν αλλα δεν παραγουν στο κάθε κρατος. Επισης οσους εχουν διαφορα νοσηματα και εχουν αδυναμο οργανισμο.
2. Στις τραπεζες γινονται τα γνωστα Stress Tests. Ομοιως εδω μονο που δοκιμαζουν κρατικες οικονομιες
3. Ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για Ασκησεις Διαχειρισης Πληθυσμου με οτι συνεπαγεται αυτο. Τεσταρωνται συμπεριφορες και μελετώνται τα παντα.
Δεν ξερω αν εχουν γραφτει αυτα παιδια. Οτι προλαβα διαβασα οποτε συγχωρεστε με αν γραφω ξανα τα ιδια.
panavour
12/04/2020, 08:35
Ο ιος υπαρχει και δεν διακρινει πολιτικα στρωματα.
Το προβλημα ειναι η μεταδοτικοτητα του και οχι τοσο οσοι κολλανε.
Ας πιασουμε τα συνωμοσιολογικα τωρα που οτι γραφω εδω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη.
1. Στοχευει την αντιπαραγωγικη ηλικια που κοστιζουν αλλα δεν παραγουν στο κάθε κρατος. Επισης οσους εχουν διαφορα νοσηματα και εχουν αδυναμο οργανισμο.
2. Στις τραπεζες γινονται τα γνωστα Stress Tests. Ομοιως εδω μονο που δοκιμαζουν κρατικες οικονομιες
3. Ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για Ασκησεις Διαχειρισης Πληθυσμου με οτι συνεπαγεται αυτο. Τεσταρωνται συμπεριφορες και μελετώνται τα παντα.
Δεν ξερω αν εχουν γραφτει αυτα παιδια. Οτι προλαβα διαβασα οποτε συγχωρεστε με αν γραφω ξανα τα ιδια.
Το μεγαλυτερο τεσταρισμα γινεται απο την εφαρμογη των ηλεκτρονικων μεθοδων παραγωγης,διανομης και εργασιας.ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ιντερνετ banking,τηλεαγορες,τηλεπληρωμες,τηλεεργασια γενικως, ευελικτη εργασια.κλπ.
Η μάσκα μειώνει τις πιθανότητες να κολλήσει κάποιος αν ξέρει και πώς να τη χειρίζεται. Μή ξεχνάμε ότι τα μάτια είναι εκτεθειμένα.
Το 90% του κόσμου (και ο Μητσοτάκης μέσα) την πιάνει να τη φτιάξει συνεχώς για παράδειγμα.
Επίσης με το να φοράνε όλοι, αναγκαστικά θα τη φοράνε και οι άρρωστοι οπότε θα μειώσει τα σταγονίδια που πετάγονται.
Οπότε δεν υπάρχει μία ασφαλής οδηγία.
Σε κανονικότητα θα αργήσουμε πολύ να επιστρέψουμε.
https://www.cretalive.gr/kosmos/se-15-me-18-mines-i-epistrofi-stin-kanonikotita
Μακάρι να καταφέρουμε να μηδενίσουμε τα νέα κρούσματα για τουλάχιστον ένα μήνα (αν όχι δύο) ώστε να ανοίξει η εγχώρια οικονομία.
Αν βιαστούμε θα ξεκινήσουμε απο την αρχή.
Το πιο δύσκολο είναι πώς θα κρατήσεις τον κόσμο στα σπίτια του όταν βλέπει ότι δεν υπάρχουν νέα κρούσματα και θάνατοι.
Αν δεν είχαμε την Ιταλία να μας διδάξει, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.
Τουρισμό προσωπικά τον έχω ξεχάσει για φέτος
Το μεγαλυτερο τεσταρισμα γινεται απο την εφαρμογη των ηλεκτρονικων μεθοδων παραγωγης,διανομης και εργασιας.ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ιντερνετ banking,τηλεαγορες,τηλεπληρωμες,τηλεεργασια γενικως, ευελικτη εργασια.κλπ.
Ακριβως...
Κάποιες φορές τα πολύ καλά forums χάλασαν από την προκλητικότητα κάποιων mods...
Αδυνατώ να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο, σχωράτε με.
Θα συνεχίσω να διαβάζω για μοτοσυκλέτες που τις λατρεύω και δεν θα ανοίξω ξανά να διαβάσω τέτοια threads που ειλικρινά με χαλάνε.
Ρε συ γαύρε, αλήθεια τώρα, ποιός νομίζεις ότι είσαι?
Έκανα εικόνα τον ''επιχειρηματία'' στο λεωφορείο των 6, που κάποιος τον σπρώχνει κι εκείνος αναφωνεί:
-Ξέρεις ποιός είμαι εγώ?
-Ποιός να είσαι ρε φίλε στο λεωφορείο των 6;
...και γελάω μόνος μου...
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σύντροχοι και καλή λευτεριά στις μοτοβόλτες μας.
Ίσως από τα λίγα πράγματα που μου αρέσει πια να κάνω, μόνος ή με παρέα.
o_gavros
12/04/2020, 09:55
Να'σαι καλά για την επικοδομητική κριτική σου ανύπαρκτε χρήστη D3300 με τα 20 μηνύματα και την μηδενική φυσική παρουσία σε οτιδήποτε.
Θα λυπηθούμε πολύ που δεν θα μας κάνει πλέον την τιμή να διαβάζεις τις σαχλαμάρες μας.
Συνέλθετε λίγο ρε. τι νομίζετε ότι είμαστε εδώ;
εδιτ: μην απαντήσεις, συνεχάμε.
Φοιτητές στην Κρήτη έφτιαξαν ιατρικό αναπνευστήρα με 3D εκτυπωτή (https://flashnews.gr/post/421898/foithtes-sthn-krhth-eftiaksan-iatriko-anapneysthra-me-3d-ektypwth-fwto-binteo)
Σπιτάκι της μπορούν να την στείλουν την κυρία, μόνιμα όμως :moutza::moutza:
https://www.protothema.gr/greece/article/995327/kerkura-koronoios-i-dimarhos-pou-pige-stin-ekklisia-protagonistei-se-kabania-menoume-spiti/
Σπιτάκι της μπορούν να την στείλουν την κυρία, μόνιμα όμως :moutza::moutza:
https://www.protothema.gr/greece/article/995327/kerkura-koronoios-i-dimarhos-pou-pige-stin-ekklisia-protagonistei-se-kabania-menoume-spiti/
Έλα ρε συ ιππερβολικε, μπορεί η κυρία να είναι διανοητικά καθυστερημένη, η να έχει ιπποστει λοβοτομή και να μην είχε επίγνωση του τι εκανε :facepalm:
Έλα ρε συ ιππερβολικε, μπορεί η κυρία να είναι διανοητικά καθυστερημένη, η να έχει ιπποστει λοβοτομή και να μην είχε επίγνωση του τι εκανε :facepalm:
Εσένα πρέπει να σου αρέσουν τα άλογα :p
Η ακρως πρωτοτυπη και επικοδομητικη μου κριτικη για το παρον νημα ειναι πως ο κωλονοϊος δε ξεχωριζει αναμεσα σε γνησια δεξια και γνησια αριστερα τεκνα.
Απ,ο,τι φαινεται ομως εχει μια προτιμηση στα αγορακια. Το καλο ειναι πως αυτοι που θα μεινουμενε, θα εχουμενε ευκωλοτερη προσβαση στα κωρονακια της φωτογραφιας πριν μερικες σελιδες.
doctor_john
13/04/2020, 10:04
Το συζήταγα με γείτονες εχθές σε μια απολαυστική συνάθριση απο τα σκαλιά του καθενός μας.
Είναι πιθανότερο να πάμε από σύφιλη αν την γλυτώσουμε απο αυτό και από τα κλασικά κρυώματα που
έχει σαν αποτέλεσμα να αράζεις στα μαρμάρινα σκαλοπάτια για να πιείς καφέ :lol:
Το συζήταγα με γείτονες εχθές σε μια απολαυστική συνάθριση απο τα σκαλιά του καθενός μας.
Είναι πιθανότερο να πάμε από σύφιλη αν την γλυτώσουμε απο αυτό και από τα κλασικά κρυώματα που
Μωρή κουτσομπόλα,σαν τις γριές στην επαρχία :bawl:
Γνησιο αθηναϊκο τεκνο να υποθεσω!
ΠιΕς
Μαξιλαρακια δεν εχετε?
panavour
13/04/2020, 10:19
και για διχρονακιδες,ετσι σκοτωνεται ο ιος και οι γυρω του:D
https://www.facebook.com/Motostarcolombia/videos/701453516923523/UzpfSTEwMDAwMjI4OTUwMjU4NzoyODMxMDY0OTA3MDA4MjA1/
doctor_john
13/04/2020, 10:25
Μωρή κουτσομπόλα,σαν τις γριές στην επαρχία :bawl:
κάναμε και κοινωνικό έργο προσέχοντας τα πιτσιρίκια που παίζουν στην γειτονιά.
Δεν παίζει να μιλάνε τόσο δυνατά οι γριές με τόση άνεση..
Γνησιο αθηναϊκο τεκνο να υποθεσω!
ΠιΕς
Μαξιλαρακια δεν εχετε?
τι είμαστε, τιποτα ντιγκινταγκες;.. είχαμε και κοπέλες στην παρέα...
μια φορμίτσα 5mm απο μέσα μόνο ;) ψήνομαι να βάλω κάνα παντελόνι snowboard στον επόμενο καφέ..
κάναμε και κοινωνικό έργο προσέχοντας τα πιτσιρίκια που παίζουν στην γειτονιά.
Δεν παίζει να μιλάνε τόσο δυνατά οι γριές με τόση άνεση..
τι είμαστε, τιποτα ντιγκινταγκες;.. είχαμε και κοπέλες στην παρέα...
μια φορμίτσα 5mm απο μέσα μόνο ;) ψήνομαι να βάλω κάνα παντελόνι snowboard στον επόμενο καφέ..
Ποδηλατικό κολάν μη βάλεις :bawl:
doctor_john
13/04/2020, 11:48
Χωρίς πλάκα, δεν μου έκανε ποτέ εντύπωση. Μπορεί λόγο συνήθειας, μπορεί γιατί το φοράνε όλοι γύρω μου.
Πάντως το βλέπω περισσότερο σαν τα ποδηλατικά παπούτσια, δεν γίνεται να κάνεις χλμ χωρίς αυτό.
Φαντάσου ότι ήταν το μονο που δεν είχα "πειράξει" μέχρι που σχεδίασα ποδηλατικά ρούχα αλλά και εκεί
αναγκάζομαι να είμαι πολύ προσεκτικός, πρέπει να λειτουργεί ανάλογα το είδος και να μην προκαλεί έτσι ώστε
να μπορεί κάποιος να κάτσει για καφέ - φαϊ με αυτό.
Χωρίς πλάκα, δεν μου έκανε ποτέ εντύπωση. Μπορεί λόγο συνήθειας, μπορεί γιατί το φοράνε όλοι γύρω μου.
Πάντως το βλέπω περισσότερο σαν τα ποδηλατικά παπούτσια, δεν γίνεται να κάνεις χλμ χωρίς αυτό.
Φαντάσου ότι ήταν το μονο που δεν είχα "πειράξει" μέχρι που σχεδίασα ποδηλατικά ρούχα αλλά και εκεί
αναγκάζομαι να είμαι πολύ προσεκτικός, πρέπει να λειτουργεί ανάλογα το είδος και να μην προκαλεί έτσι ώστε
να μπορεί κάποιος να κάτσει για καφέ - φαϊ με αυτό.
Να φοράς μακρυά μπλούζα με το κολάν
wthanasis
13/04/2020, 12:08
Να φοράς μακρυά μπλούζα με το κολάν
Ναι, για να μην τυχόν φεγγίζει και το στρίνγκ..... :lol:
doctor_john
13/04/2020, 12:09
χα χα και ζώνη στη μέση :lol:
δεν γίνεται και για συγκεκριμένους λόγους, τα ρούχα της ποδηλασίας (δρόμου) εξελίχθηκαν με την εμπειρία
70+ χρόνων που ποδηλάτες βάζουν χλμ και η εξέλιξή τους συνεχίζεται δημιουργόντας επιλογές ανάλογα
τι προσπαθείς να πετύχεις αγωνιστικά ή χομπίστικα.
Καταλαβαίνω πως για κάποιον που δεν τα έχει δοκιμάσει είναι πολύ εύκολο να γίνουν αντικείμενο πλάκας, χλευασμού
ή οτιδήποτε άλλο καταλαβαίνει αλλά είναι τόσο default για όσους ασχολούνται που θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιος
ποδηλάτης δώσει σημασία.
Πολύ μεγαλύτερη αποδοκιμασία έχω ζήσει για τα ρούχα της μοτοσυκλέτας και τις διάφορες παραλαγές τους.
Ίσως γιατί ο κόσμος τα βλέπει δυσκολότερα σαν αξεσουάρ αθλήματος - προστασίας και είχε πολλές αναφορές
από άσχετα παραδείγματα με ρούχα μοτοσυκλέτας ή άσχετα που έμοιαζαν κ.λπ.
Ναι, για να μην τυχόν φεγγίζει και το στρίνγκ..... :lol:
Α ρε Θανάση, δεν παίζει να φοράς εσώρουχο με αυτά :) θα πάθεις ζημιά. Τα πισινά μας φεγγίζουν
και η τριχάρα του μπροστινού κάνει σχέδια που κλάνεις στο γέλιο το καλοκαίρι.
Τον πρώτο καιρό ένιωθα παράξενα με το ποδηλατικό κολάν, αλλά σύντομα το συνήθισα. Βολεύει απίστευτα. Όταν το φοράνε και πολλοί τριγύρω σου, συνηθίζει το μάτι.
Παράξενο μου φαίνεται όταν βλέπω ποδηλάτες ή δρομείς που φοράνε κολάν και από πάνω σορτσάκι, επειδή νιώθουν άβολα με σκέτο κολάν.
Εσένα πρέπει να σου αρέσουν τα άλογα :p
Οι ίπποι ποτΕς δεν είναι αρκετοί ;)
Α ρε Θανάση, δεν παίζει να φοράς εσώρουχο με αυτά :) θα πάθεις ζημιά. Τα πισινά μας φεγγίζουν
https://youtu.be/MHe8niQkTaU
Τον πρώτο καιρό ένιωθα παράξενα με το ποδηλατικό κολάν, αλλά σύντομα το συνήθισα. Βολεύει απίστευτα. Όταν το φοράνε και πολλοί τριγύρω σου, συνηθίζει το μάτι.
Παράξενο μου φαίνεται όταν βλέπω ποδηλάτες ή δρομείς που φοράνε κολάν και από πάνω σορτσάκι, επειδή νιώθουν άβολα με σκέτο κολάν.
Παιδιά, δεν είναι ντροπή να είσαι πο...ης στις μέρες μας. Εκφραστείτε ελεύθερα.
Ασε, η ανωμαλια εχει γινει πλεον καθημερινοτητα. Ενας φιλος διοργανωνει οργια και φωναζει και γυναικες :mad:
doctor_john
13/04/2020, 12:41
κάτι παίζει με την πλοήγηση του φορουμ, πάλι δεν με αφήνει να δώ την τελευταία σελίδα και πρέπει να κάνω ποστ
υγ: τώρα που την είδα.. :lol:
wthanasis
13/04/2020, 13:23
χα χα και ζώνη στη μέση :lol:
δεν γίνεται και για συγκεκριμένους λόγους, τα ρούχα της ποδηλασίας (δρόμου) εξελίχθηκαν με την εμπειρία
70+ χρόνων που ποδηλάτες βάζουν χλμ και η εξέλιξή τους συνεχίζεται δημιουργόντας επιλογές ανάλογα
τι προσπαθείς να πετύχεις αγωνιστικά ή χομπίστικα.
Καταλαβαίνω πως για κάποιον που δεν τα έχει δοκιμάσει είναι πολύ εύκολο να γίνουν αντικείμενο πλάκας, χλευασμού
ή οτιδήποτε άλλο καταλαβαίνει αλλά είναι τόσο default για όσους ασχολούνται που θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιος
ποδηλάτης δώσει σημασία.
Πολύ μεγαλύτερη αποδοκιμασία έχω ζήσει για τα ρούχα της μοτοσυκλέτας και τις διάφορες παραλαγές τους.
Ίσως γιατί ο κόσμος τα βλέπει δυσκολότερα σαν αξεσουάρ αθλήματος - προστασίας και είχε πολλές αναφορές
από άσχετα παραδείγματα με ρούχα μοτοσυκλέτας ή άσχετα που έμοιαζαν κ.λπ.
:cry: :lol:
Το γνωρίζω, αστειεύομαι. Έχω φορέσει, πιο χοντρό βέβαια ισοθερμικό, με εσώρουχο, για προπόνηση στίβου, γιατί πράγματι βολεύει.
Στο μάτι όμως δεν συνηθίζεται για μένα.
Πάρτε για παράδειγμα τις χοντρές που το παίζουν ακομπλεξάριστες με το σώμα τους. :eek: :D
417431
Οδηγίες εδώ :bawl:
https://www.e-daily.gr/life/98377/6-polytimessymvoules-gia-na-eisai-swstos-potis-pics
Τι, όχι ? :p
Οδηγίες εδώ :bawl:
https://www.e-daily.gr/life/98377/6-polytimessymvoules-gia-na-eisai-swstos-potis-pics
Τι, όχι ? :p
"Ποδηλάτης", εννοούσα. Δεν ξέρω πού πήγε το μυαλό σας.
Πάρτε για παράδειγμα τις χοντρές που το παίζουν ακομπλεξάριστες με το σώμα τους. :eek: :D
417431
Το κάνεις αυτό που κάνει η ''χοντρή'; :)
Πήγα να το προτείνω ως εναλλακτική. Γνωστό σε όλους (μτφ: εμένα) και ως στυλ Andre Agassi
doctor_john
13/04/2020, 16:07
Στο βουνό μια κάργκο βερμούδα απο πάνω είνα οκ. Στο δρόμο δεν... το ξεχνάμε.
wthanasis
13/04/2020, 17:33
Το κάνεις αυτό που κάνει η ''χοντρή'; :)
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Δεν έχω πλήξει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. :lol:
(έχει σβέρκο από τιτάνιο η ρουφιάνα πάντως για να αντέχει....)