View Full Version : Κορωνοϊός...
AristidisZ
18/05/2021, 13:52
Γιατι δεν πατε σε περιφερειακα ΚΥ/Ιατρεια ρε σεις..??
Στο Τ.Ι. Ακροπόλεως κερνανε και τσιπουρακι με μεζε..;)
Νομίζω τα εκτός zeneca εμβόλια γίνονται σε επιλεγμένα μαγαζιά...
Νομίζω τα εκτός zeneca εμβόλια γίνονται σε επιλεγμένα μαγαζιά...
Αααα... Δεν ηξερα οτι τα εμβολια, αναλογως κατασκευαστή, συνοδευονται απο διαφορετικες παροχές..
Αααα... Δεν ηξερα οτι τα εμβολια, αναλογως κατασκευαστή, συνοδευονται απο διαφορετικες παροχές..
Να ρωτάς, έτσι μαθαίνεις.
Ήταν να πάω Σάββατο πρωί αλλά προέκυψε κάτι που δεν έπαιρνε αναβολή, οπότε το άλλαξα για σήμερα το απόγευμα.
Με πήραν τηλέφωνο το μεσημέρι να επιβεβαιώσουν το ραντεβού και να μου πουν αν θέλω να πάω και νωρίτερα γιατί υπήρχαν κενά.
Πήγα μόλις σχόλασα.
Στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.
Πεντακάθαρο, με όλους ευγενέστατους και επαγγελματίες.
Τελείωσα χωρίς καμία καθυστέρηση.
Πριν καν βγω από το δωμάτιο που έκανα το εμβόλιο, είχα λάβει SMS & email για την επιβεβαίωση της δεύτερης δόσης.
Παίζει τελικά μέσα από όλο αυτό να γίνουμε χώρα χωρίς να χρειαστεί καθολικός βομβαρδισμός με ναπάλμ.
Επειδή κάνεις τις δουλειές τους.
Μπορείς, αν θες, να πας σε κάποια ΔΟΥ για να συνέλθεις από το σοκ πολιτισμού που σε κατέλαβε.
Μπορείς, αν θες, να πας σε κάποια ΔΟΥ για να συνέλθεις από το σοκ πολιτισμού που σε κατέλαβε.
Έχω στείλει φορολογική δήλωση θανόντος μέσω ΕΛ.ΤΑ., έχει εκκαθαριστεί σε 15 μέρες και το εξ αδιαθέτου αναλογούν ποσό της επιστροφής φόρου σε εμένα έχει (α) συμψηφιστεί με τον ΕΝΦΙΑ και (β) μου έχει πιστωθεί το υπόλοιπο στο λογαριασμό μου.
Όλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
:a3:
AristidisZ
18/05/2021, 14:49
Έχω στείλει φορολογική δήλωση θανόντος μέσω ΕΛ.ΤΑ., έχει εκκαθαριστεί σε 15 μέρες και το εξ αδιαθέτου αναλογούν ποσό της επιστροφής φόρου σε εμένα έχει (α) συμψηφιστεί με τον ΕΝΦΙΑ και (β) μου έχει πιστωθεί το υπόλοιπο στο λογαριασμό μου.
Όλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
:a3:
Περιέργως όντως οι ΔΟΥ λειτουργούν υποδειγματικά, έχω και εγώ να το λέω
Για βιτσιόζικα αγόρια θα πρότεινα ΤΜΕΔΕ (πρώην ΤΣΜΕΔΕ)
Ήθελα να πάω μια δόση για να κάνω κάτι δουλειές. Παίζει να έπαιρνα τηλέφωνο καμιά βδομάδα και φυσικά δεν το σήκωνε κανείς.
Στο site καμία ανακοίνωση πουθενά
Πάω από κει και έχουν στην είσοδο οι θεοί χαρτάκι με οδηγίες για να κλείσεις ραντεβού από το τηλέφωνο
Δυνατό !
Κάνω αίτηση αντικατάστασης διπλώματος με νέου τύπου, την 1η και όλας μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για Αττική. Δυστυχώς η επιλογή "αποστολή με courier" ήταν ανενεργή, η μόνη επιλογή ήταν παραλαβή από το υπουργείο. τεσπά κάνω την αίτηση και περιμένω κάποια ειδοποίηση ότι το δίπλωμα είναι έτοιμο. 15 μέρες μετά η κατάσταση της αίτησης στο site δεν είχε αλλάξει, παρέμενε "έχει υποβληθεί" ή κάτι παρόμοιο. Ψάχνω στο dark web και βρίσκω τηλ. για την υπηρεσία διπλωμάτων στο ΥΠ. συγκοινωνιών στον Αγ. Δημήτριο. Παραδόξως το σηκώνουν και μου λένε
- Ελάτε την τάδε μέρα και ώρα να το πάρετε. Να έχετε και τυπωμένη την σελίδα του portal.
Πάω εκεί, περιμένω στο γκισε (1-2 άτομα ηταν μπροστά), λέω ήρθα να πάρω το δίπλωμα. Δίνω την εκτύπωση, το παλιό δίπλωμα και την ταυτότητα.
- Αααα, μου λένε, στην εκτύπωση δεν φαίνεται το url της σελίδας.
- Ρε μαστόρια τους λέω, που να ξέρω ότι θέλετε να φαίνεται και το url η δε ξερω τι άλλο. Αφού έτσι και αλλίως ή αίτηση είναι ηλεκτρονική, το παράβολο ηλεκτρονικο, σας δίνω ταυτότητα και παλιό δίπλωμα. Τι σκατά θέλετε και εκτύπωση?
- Τέλος πάντων μου λέει, ψάχνει σε ένα κουτί και μου δίνει ένα σφραγισμένο φάκελο με τυπωμένο το όνομα και τα στοιχεία μου απεξω.
Προφανώς τα διπλώματα τυπώνονται κάπου κεντρικά και αποστέλλονται στα κατα τόπους γραφεία.
- Καλά τους λέω, γιατί δεν ενεργοποιείται και να αποστέλλονται τα διπλώματα με courier να τελειώνουμε;
- και πώς μου λέει κύριε θα παραδώσετε το παλιό σας δίπλωμα;
- Αφού ,της λέω, θα μπορούσα να επιλέξω ότι έχω χάσει το παλιό μου δίπλωμα. Ακριβώς το ίδιο παράβολο είναι και τα ίδια δικαιολογητικά
- Ναι, μου λέει, αλλά τότε δεν θα είχατε δίπλωμα να κυκλοφορήσετε (Ντοιν!!!!!!!!!)
Ότι καταλάβατε κατάλαβα.....
κερασάκι η σεκιουριτού που γκάριζε στους πολίτες να κρατάνε αποστάσεις, αλλά από μέσα απο τον γκισέ δεν φοραγε μάσκα ούτε 1 δημόσιος υπάλληλος
alexis72
08/06/2021, 08:49
οσοι εχετε κάνει το εμβόλιο ....
δοκιμάστε να βαλετε κάποιο ελαφρύ μεταλλικό εξαρτημα π.χ. μεταλλική ροδέλα ....
θα εκπλαγείτε πως κολλάει επανω στο σημείο που εγινε το εμβόλιο ...
τελικά κάτι εχει μέσα το εμβόλιο κ το κάνει μαγνήτη...
το δοκιμασαν 3 φιλαράκια ,στην αρχη γελαγαν ....αλλά μόλις το εκαναν ακόμη ξυνουν την κεφάλα τους γιατί γινεται αυτό.....
το δοκιμασαν 3 φιλαράκια ,στην αρχη γελαγαν ....αλλά μόλις το εκαναν ακόμη ξυνουν την κεφάλα τους γιατί γινεται αυτό.....
Με την σωστή τοποθέτηση και το κατάλληλο σχήμα ό,τι υλικό και να βάλεις θα «κολλήσει».
Βεντουζάρισμα είναι, ας σταματήσουν να ξύνονται :p
karellen
08/06/2021, 09:05
:plaf:
telegonos
08/06/2021, 09:08
:plaf:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χα
o_gavros
08/06/2021, 09:16
428656
CorpseAlive
08/06/2021, 10:32
Προσωπικά έχω βάλει και κάτι σουβενιρ από την Ζάκυνθο που τα είχα για το ψυγείο.Το προτείνω ειδικά σε κάτοχους BMW γιατι έχει και θερμομέτρο πάνω και θα ξέρουν πότε μπορούν να καβαλάνε μηχανή.!
sapila racing
08/06/2021, 10:41
:facepalm:
:facepalm:
Δεν σας τα ειπαν αυτα στα εργαστηρια Εργαλειομηχανων, ουτε στα στοιχεια Μηχανων, μαλλον...:D
Παίδες πληζ,ας κρατήσουμε το νήμα καθαρό.
Μονο αν κρατηθουμε μακρια απο μεταλλικες ροδελες..
(για γκροβερ, δεν ειμαι σιγουρος..)
karellen
08/06/2021, 12:04
(για γκροβερ, δεν ειμαι σιγουρος..)
Παρακαλώ όχι σεξιστικά/ομοφοβικά σχόλια.
alexis72
08/06/2021, 12:52
428656
οταν τελειώσεις με το φλίτ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ....
ριξε μια ματιά εδώ....
https://www.ygeiamasnews.gr/farmaka/55221/sok-emvoliasmenoi-kata-tou-koronoiou-magnitizoun-antikeimena-ti-symvainei-vinteo/
karellen
08/06/2021, 13:06
ριξε μια ματιά εδώ....
https://www.ygeiamasnews.gr/farmaka/55221/sok-emvoliasmenoi-kata-tou-koronoiou-magnitizoun-antikeimena-ti-symvainei-vinteo/
Σοβαρότατο site!
Ανυπόγραφο άρθρο,μια τυχαία φωτογραφία από μία ανώνυμη στο Φιέρι της Αλβανίας και στο καπάκι αοριστολογίες: "Από την πλευρά μας αναζητήσαμε και βρήκαμε παρόμοια βίντεο σε ΗΠΑ και Καναδά τα οποία όμως... έχουν κατέβει!!
Ποιος είναι αυτός ο Πόντικας Δημήτρης?
Σοβαρά τώρα πιστεύεις όλες αυτές τις μπουρδολογίες 49 χρονών άνθρωπος? (αν μαντεύω σωστά το προφίλ σου).
ριξε μια ματιά εδώ....
Gamaoyaaaa...!!!
Καταργει τα μπρελοκ..!!! ;)
Προσωπικά έχω βάλει και κάτι σουβενιρ από την Ζάκυνθο που τα είχα για το ψυγείο.Το προτείνω ειδικά σε κάτοχους BMW γιατι έχει και θερμομέτρο πάνω και θα ξέρουν πότε μπορούν να καβαλάνε μηχανή.!
Εγώ ατύχησα με τα μαγνητάκια του ψυγείου.
.
.
.
Κάτσαν ανάποδα οι πόλοι και δεν δούλεψε :D
o_gavros
08/06/2021, 13:51
ριξε μια ματιά εδώ....
έγινε μεγάλε, με ρούμπωσες, με έβαλες στη θέση μου...
Να σκεπάζεσαι.
Η πόλωση ήταν ανέκαθεν μεγάλο θέμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ελπίζω μόνο και εύχομαι πως.. κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε..
:)
Dr.Monty
08/06/2021, 14:28
Καλα το προφίλ του CEO ειναι για μελέτη. Το πιο γαμάτο ειναι πως χάκεψε/ παράκαμψε την λογοκρισία χρησιμοποιώντας οτι να ναι χαρακτηρες.
Ακόμα πιο καλά ειναι τα σχόλια απο κατω απο ανθρώπους που θεωρουν τον εαυτο τους σκεπτόμενο γιατι διαβασαν πληροφορίες απο το google (που οι περισσότεροι δεν ξερουν καν να χρησιμοποιουν)
Μονο εναν ειδα να τρολάρει και εγραψε ότι ενας φίλος του εκανε το εμβόλιο και τραβούσε τις γυναικες σα μαγνήτης ααχχαααχαχχααχ.
Τελος, σε ενα αλλο ποστ κράζουνε τον Δερμιτζάκη. Η κυρα Σούλα, στο διάλειμμα απο τον καφέ με την κυρα Νίτσα, μπήκε στο ιντερνέτ και έκραξε τον Δερμιτζάκη.
CorpseAlive
08/06/2021, 14:36
Καλα το προφίλ του CEO ειναι για μελέτη. Το πιο γαμάτο ειναι πως χάκεψε/ παράκαμψε την λογοκρισία χρησιμοποιώντας οτι να ναι χαρακτηρες.
Ακόμα πιο καλά ειναι τα σχόλια απο κατω απο ανθρώπους που θεωρουν τον εαυτο τους σκεπτόμενο γιατι διαβασαν πληροφορίες απο το google (που οι περισσότεροι δεν ξερουν καν να χρησιμοποιουν)
Μονο εναν ειδα να τρολάρει και εγραψε ότι ενας φίλος του εκανε το εμβόλιο και τραβούσε τις γυναικες σα μαγνήτης ααχχαααχαχχααχ.
Τελος, σε ενα αλλο ποστ κράζουνε τον Δερμιτζάκη. Η κυρα Σούλα, στο διάλειμμα απο τον καφέ με την κυρα Νίτσα, μπήκε στο ιντερνέτ και έκραξε τον Δερμιτζάκη.
Μια χώρα 10.000.000 γιατροί, δικηγόροι, μάστορες, κατασκευαστές, ποδοσφαιριστές, διεθνολόγοι, κατάσκοποι,ντετέκτιβ ......κλπ κλπ κλπ .
Παραδόξως 10.000.000 παντογνώστες και σχεδόν τίποτα δεν δουλεύει σωστά.
tzimidis
08/06/2021, 15:23
Μια χώρα 10.000.000 γιατροί, δικηγόροι, μάστορες, κατασκευαστές, ποδοσφαιριστές, διεθνολόγοι, κατάσκοποι,ντετέκτιβ ......κλπ κλπ κλπ .
Παραδόξως 10.000.000 παντογνώστες και σχεδόν τίποτα δεν δουλεύει σωστά.
Είσαι πολύ λάθος
Δεν είναι ποδοσφαιριστές,
είναι προπονηταραδες.....
alexis72
08/06/2021, 18:39
εγω μιλάω για 3 ατομα φιλικά μου που εβαλαν μικρό παξιμαδι κ κουτάλι κ αυτο που ειδαν δεν το πίστευαν ...
σε 5-6 μήνες οσοι κάνατε ...ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ ...να γραψετε εδώ για παρενεργειες στην υγεία σας κλπ ...
ελπίζω να ΜΗΝ σας επηρεασαν δημοσιογραφοι που τα ΤΣΕΠΩΣΑΝ απο την κυβέρνηση ....τύπου ευαγγελάτου τατιάνας κ σία κ τρεξατε για την ελευθερία σας ...με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ εμβόλιο μόλις 6 μηνών ....οπως τονίζουν συνέχεια οι εταιρείες που τα παρασκευάζουν ....προσωπικά ουτε στο σκύλο μου ΔΕΝ θα το εκανα ...
χαχαχαχα ο CEO της pfizer ο δικός μας αλμπερτ μπουρλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ....γιατί αραγε ?
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ το ΔΙΚΟ του ΕΜΒΟΛΙΟ ?????????????????
panavour
08/06/2021, 19:09
εγω μιλάω για 3 ατομα φιλικά μου που εβαλαν μικρό παξιμαδι κ κουτάλι κ αυτο που ειδαν δεν το πίστευαν ...
σε 5-6 μήνες οσοι κάνατε ...ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ ...να γραψετε εδώ για παρενεργειες στην υγεία σας κλπ ...
ελπίζω να ΜΗΝ σας επηρεασαν δημοσιογραφοι που τα ΤΣΕΠΩΣΑΝ απο την κυβέρνηση ....τύπου ευαγγελάτου τατιάνας κ σία κ τρεξατε για την ελευθερία σας ...με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ εμβόλιο μόλις 6 μηνών ....οπως τονίζουν συνέχεια οι εταιρείες που τα παρασκευάζουν ....προσωπικά ουτε στο σκύλο μου ΔΕΝ θα το εκανα ...
χαχαχαχα ο CEO της pfizer ο δικός μας αλμπερτ μπουρλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ....γιατί αραγε ?
Τι το θες το κουταλακι?
https://www.youtube.com/watch?v=hCWZpYEvilI
Φίλε αν είναι να ψοφήσουμε όλοι όσοι το κάναμε σε 5-6 μήνες θα μείνεις μόνος σου στο φόρουμ με τους πιτσιρικάδες που θα ρωτάνε για εξάτμιση στο παπί. Πέφτει πολύ γερολέα εδώ μέσα...
Κανείς δεν πρόκειται να σου αλλάξει γνώμη, απλά πρέπει να καταλάβεις ότι οι περισσότεροι θεωρούμε ότι γράφεις ανοησίες. Ένα παράδειγμα είναι πως κατάπιες αμάσητο ότι ο Μπουρλά είναι ανεμβολίαστος (https://apnews.com/article/fact-checking-afs:Content:10025190134). Εκτός βέβαια κι αν μας λέει ψέμματα για να την πατήσουμε σύμφωνα με τη λογική σου, όπως και δεκάδες υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, από τον Μητσοτάκη μέχρι τον Τραμπ, που εμβολιάστηκαν.
Τα περί μαγνητισμού στο μπράτσο μετά το εμβόλιο είναι τελείως ανόητα γιατί εκεί δε μιλάμε απλά για θεωρία συνωμοσίας αλλά αγνοούμε και τους νόμους της φυσικής. Ακόμα χειρότεροι είναι αυτοί που σου δείχνουν πώς "μαγνητίστηκε" το *ανοξείδωτο* κουτάλι, που με το ζόρι κάθεται σε κανονικό μαγνήτη.
Άλλοι τρώνε τη μισή ζωή τους στα πανεπιστήμια και άλλοι πιστεύουν επιλεκτικά αυτά που θέλουν από το TikTok το Facebook και το πενταπόσταγμα. Μάντεψε ποιον θα πάρω πιο σοβαρά.
Edit: Το μόνο που ισχύει είναι ότι τα εμβόλια κανονικά θα έπρεπε να περάσουν από περισσότερες, πολυετείς κλινικές δοκιμές, αλλά νομίζω οι περισσότεροι κατανούν το επείγον του πράγματος και το λόγο ρίσκου/απόδοσης στις αποφάσεις που πάρθηκαν.
Καλά.... γελάτε εσείς.
Εδώ έχει γεμίσει το ίντερνετ με αποδείξεις.
Ιδού μια συμπολίτισσα μας μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου.
428666
Εδώ ένας συμπολίτης μας περιμένει να τον ξεκολλήσουν από την κολώνα.
428667
Dr.Monty
08/06/2021, 19:56
Ένα πολυ ωραιο αρθρο για οποιον ενδιαφέρεται περι διαρκειας δοκιμων, ερευνας κτλ κτλ. Και ενας να το διαβάσει κέρδος ειναι.
https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/30/opinion/coronavirus-covid-vaccine.html?fbclid=IwAR3oTFUTU3R_wIIVJLaI9wUUMQLkJJQzIi5DDiwfa79IOPpYrINHH-Ewehw
Ο κόσμος δεν εχει καταλαβει ακομα ότι στην περίπτωση του κοβιντ ΔΕΝ εγινε έρευνα. Χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές που υπήρχαν για χρόνια. Ελεος με την τρόμπα του καθενος.
Φυσικά και ερωτηματικά υπάρχουν, ιδίως για τα mRNA (pfizer, moderna) που πρώτη φορά δινονται στον πληθυσμο. Παρόλα αυτα τα ερωτηματικά ειναι σε θέματα τόσο εξειδικευμένα, που και να τα εξηγουσαν, το 99% του κόσμου ΔΕΝ θα τα καταλάβαινε. Τωρα για αυτα που παπαγαλίζουν καθε μερα οι διαφοροι στο fb κανενας σοβαρος επιστημονας δεν ασχολειται. Αστεια πράγματα.
Προχθες σε ενα μπαρ ελεγε ενας τυπος οτι δεν ξερει τι εχει μεσα το εμβόλιο γιαυτο το λόγο δεν θα το κανει. Πολυ ομορφα γυρισε ενας και του ειπε: "Ρε φιλε σοβαρα τα εμβόλια που σου καρφωσαν στο στρατο και τα μαγειρευουν στο κψμ ήξερες τι εχουν μέσα;"
Και μετα ακους και τη μαλακια: "Ειναι δικαιωμα μου να εχω τη γνώμη μου."
Οχι μαλακα μου. Σου χω νεα. Όταν μιλαμε για επιστημη δεν ειναι θεμα γνωμης και αποψης. Ειναι θεμα γνωσεων και αποδείξεων.
παιδες οντως κατι πρεπει να γινεται με τα εμβολια.. στη περιοχη μου εχουμε προβλημα με το σημα ολων των δικτυων των κινητων..
στο σπιτι μου εχουμε εμβολιαστει 3 ατομα, και επισης η αδερφη μου με τον γαμπρο μου, συνολο 5 εμβολιασμενοι στην οικογενεια..
οταν τα κινητα μας ειναι στο τραπεζι εχουν σταθερα 2 γραμμες σημα.. οταν τα πιανουμε στα χερια μας το σημα ειναι φουλ, και στον
πατερα μου και την αδερφη μου που εχουν κανει και τις 2 δοσεις, ανοιγουν και τα δεδομενα απο μονα τους.. επισης εχω τριπλασια
ταχυτητα ιντερνετ απ'οτι πριν τον εμβολιασμο! αληθεια λεω, συμβαινει μεσα στο ιδιο μου το σπιτι !!!111!!ΕΝΑ!!11ΕΝΤΕΚΑ!!11
Πιστεύω ότι χάθηκε μεγαλειώδης διαφημιστική ευκαιρία, όπου εταιρία κινητής θα γίνονταν χορηγός του τσιρότου μετά τον εμβολιασμό με σήμα Cosmote* 5G πάνω.
o_gavros
08/06/2021, 20:30
δε νιώθουνε οι ψεκασμένοι, αυτό είναι -κυρίως- που τους κάνει ψεκασμένους.
Μη συνεχίσει ομως το γαϊτανάκι παίδες. Συνεχάμε.
PaNick67
09/06/2021, 13:10
Edit: Το μόνο που ισχύει είναι ότι τα εμβόλια κανονικά θα έπρεπε να περάσουν από περισσότερες, πολυετείς κλινικές δοκιμές, αλλά νομίζω οι περισσότεροι κατανούν το επείγον του πράγματος και το λόγο ρίσκου/απόδοσης στις αποφάσεις που πάρθηκαν.
Που και αυτο αφορουσε την εναρξη των εμβολιασμων. Πλεον με τοσα εκατομμυρια εμβολια εδω και 6 μηνες εχουμε πολλα δεδομενα που τα κρινουν ασφαλη.
Επισης επειδη το εχω διαβασει και αλλου. Υπαρχουν μακροπροθεσμες ανεπιθυμητες ενεργειες στα εμβολια; Γιατι εχω την εντυπωση πως μονο βραχυχρονιες υπαρχουν, αν υπαρχουν.
motojojo
09/06/2021, 13:15
Λεγεται ότι (θα) υπάρχουν, με αρκετές από αυτές να αφορούν εμφάνιση αυτοάνοσων.
CorpseAlive
09/06/2021, 13:25
Πωλείται 5 μέτρα αλουμινόχαρτο εξαιρετικής ποιότητας ιδανικό για κατασκευή αντι-5g καπέλων τιμή 50 ευρώ .
Ενημερωθείτε-προφυλαχτείτε-επιβιώστε.
Το δοκίμασα με J&J δεν παίζει !
Το δοκιμάσαμε στη δουλειά με ΑΖ δεν παίζει
με Μοντέρνα δεν παίζει
Τώρα περιμένουνε κάποιος να κάνει φάιζερ να δούμε.
Κερδίσαμε και κόκα κόλες στο στοίχημα
Ευχαριστούμε!
:lol:
Πέντε μήνες και κάτι μέρες πέρασαν από τον πρώτο που έκανε εμβόλιο εδώ πέρα
και είναι μια χαρά!
Φάιζερ είχε κάνει
Από τα 200 άτομα πάνω κάτω που δουλεύουν εδώ εγώ έκανα εμβόλιο απ τους τελευταίους
Το ιντερνετ δεν βελτιώθηκε.
Τι λες να βγάλω αγγελία για προσωπικό ή όλα κομπλε?
Το δοκήμασα με J&J δεν παίζει !
με Μοντέρνα δεν παίζει
Ευχαριστούμε!
Έλεγα να πάρω μαγνητικό tank bag. Άμα είναι να το βάζω πάνω μου.
CorpseAlive
09/06/2021, 13:29
Το δοκήμασα με J&J δεν παίζει !
με Μοντέρνα δεν παίζει
Ευχαριστούμε!
Μήπως έχεις πληρωθεί από τους μασώνους? ή ακόμα χειρότερα είσαι ?
mRNA
Αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει ρε ντόκτορα?
Το θείο που όταν δεν ξέρει τι είναι κάτι τ ονομάζει
Μαλκούτσι
Ματσαφλάρι
Παπαράκι
Καβλιτζάκι
Γαμ... στηράκι
@άκι
κλπ κλπ
Δεν ξέρω ρε φίλε τι είναι αυτό !
Και οι πιο πολλοί πιστεύω ότι βαριά βαριά
να διάβασαν στη βιολογία κάτι στο σχολείο
Οκ να υποθέσω ότι κάποιοι μπορεί να είναι και γιατροί και βιολόγοι και να ξέρουν
αλλά οι πιο πολύ απλά διαβάζουν ιστορίες που δεν μπορούν να καταλάβουν
:beer:
Μήπως έχεις πληρωθεί από τους μασώνους? ή ακόμα χειρότερα είσαι ?
Εγώ μπακλαβά φτιάχνω σε μεγάλη κλίμακα δεν ξέρω απ αυτά!
Το θείο που όταν δεν ξέρει τι είναι κάτι τ ονομάζει
Μαλκούτσι
Ματσαφλάρι
Παπαράκι
Καβλιτζάκι
Γαμ... στηράκι
@άκι
κλπ κλπ
Δεν ξέρω ρε φίλε τι είναι αυτό !
Και οι πιο πολλοί πιστεύω ότι βαριά βαριά
να διάβασαν στη βιολογία κάτι στο σχολείο
Οκ να υποθέσω ότι κάποιοι μπορεί να είναι και γιατροί και βιολόγοι και να ξέρουν
αλλά οι πιο πολύ απλά διαβάζουν ιστορίες που δεν μπορούν να καταλάβουν
:beer:
Στην Ελλάδα διαβάζουμε τη βίβλο, δε χρειαζόμαστε βιολογίες και λοιπές αηδίες.
Στην Ελλάδα διαβάζουμε τη βίβλο, δε χρειαζόμαστε βιολογίες και λοιπές αηδίες.
ούτε αυτό το χω διαβάσει!
doctoras
09/06/2021, 13:51
Δε λέγεται, λένε...
και το θέμα είναι οτι αυτοί (και οι αξιόπιστες πηγές τους) που αναπαράγουν τέτοιες φήμες δεν έχουν κάνει καμία άλλη εκτίμηση για οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο ή φάρμακο όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεπώς χωρίς κανένα άλλο ιστορικό ιατρικών σχέσεων, αποκαλύψεων, πληροφοριών είτε εμπεριστατωμένων αποδείξεων, θέλουν να τους πιστέψουν οτι στην απαισιόδοξη εκδοχή θα πεθάνουν όσοι έκαναν το εμβόλιο σε ένα μήνα απο το δεύτερο εμβολιασμό και οι αισιόδοξοι σε ενα χρόνο..
Σε ένα χρόνο δηλαδή το αργότερο θα μείνουν μόνοι τους το 20% του πληθυσμού της γης. Απορώ γιατί δεν θα έπρεπε να αισθάνονται ευτυχισμένοι... μια (επίπεδη) γη δική τους, ουτε περιβαλλοντολογική αλλαγή, ούτε να ψάχνεσαι για μετανάστευση στον αρη κλπ κλπ
εκεί όμως που απογειώνεται το πράμα, όμως είναι όταν ρωτάς το τομέα ενασχόλησης του κάθε ενός που αναπαράγει όλα αυτά, να δηλώνει οτιδήποτε άσχετο πέραν την ερευνητικής ιατρικής συμπεριλαμβανομένου της εναλλακτικής ιατρικής (ακομη και της κτηνιατρικής)....και μετά γυρνάει στο συνωμοσιολογικό-εβραιο-πολιτικό
Σε ένα χρόνο δηλαδή το αργότερο θα μείνουν μόνοι τους το 20% του πληθυσμού της γης.
Fingers crossed.
Nostradamus
09/06/2021, 13:56
Τι παραδεισος θα εινα η γη σε 1 χρονο απο τωρα ομως ε.. Να μεινει ενα 30%-35% να περναει φινα !!
Nostradamus
09/06/2021, 13:58
Fingers crossed.
Καλα θα σε δω εσενα που θα πρεπει ολους αυτους που μεινουν να τους κυβερνησεις.. :lol:
Μπακλαβά να τρώνε και στα μπιπ μας
thunder ace
09/06/2021, 14:19
Τι παραδεισος θα εινα η γη σε 1 χρονο απο τωρα ομως ε.. Να μεινει ενα 30%-35% να περναει φινα !!
Αν σου λέγανε όμως,ότι θα ζήσουν μόνο όσοι είναι 26 χρονών και κάτω;πχ.
Αν σου λέγανε όμως,ότι θα ζήσουν μόνο όσοι είναι 26 χρονών και κάτω;πχ.
γιατί ρε ο μπαρμπούλης μου ????
:cry:
Dr.Monty
09/06/2021, 14:32
Απλα ειναι ενας απο τους 4,5 τύπους εμβολιου. Όλα την ίδια δουλεια κανουν με διαφορετικό τρόπο.
Δε λέγεται, λένε...
και το θέμα είναι οτι αυτοί (και οι αξιόπιστες πηγές τους) που αναπαράγουν τέτοιες φήμες δεν έχουν κάνει καμία άλλη εκτίμηση για οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο ή φάρμακο όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεπώς χωρίς κανένα άλλο ιστορικό ιατρικών σχέσεων, αποκαλύψεων, πληροφοριών είτε εμπεριστατωμένων αποδείξεων, θέλουν να τους πιστέψουν οτι στην απαισιόδοξη εκδοχή θα πεθάνουν όσοι έκαναν το εμβόλιο σε ένα μήνα απο το δεύτερο εμβολιασμό και οι αισιόδοξοι σε ενα χρόνο..
Το παρακάτω άρθρο είναι εξαιρετικό και ειχα πεσει πανω του οταν πρωτο αρχίσαμε να ακουμε για mRNA εμβόλια. Ειναι σημαντικο ότι δημοσιεύτηκε το 2018 αρα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με τον κόβιντ.
https://www.nature.com/articles/nrd.2017.243
Κάπου μέσα γράφει
A possible concern could be that some mRNA-based vaccine platforms induce potent type I interferon responses, which have been associated not only with inflammation but also potentially with autoimmunity.
Πολυ πολυ πολυ απλοποιημενα λέει ότι κάτι που χρησιμοποιείται στα mRNA εμβόλια προκαλεί κάτι άλλο στο σωμα, το οποιο εχει συσχετιστει με πιθανή αυτοανοσία.
Δεν υπάρχει ξεκαθαρα καπου συσχέτιση των συγκεκριμένων εμβολίων και αυτοάνοσων.
Η τεχνική αργά ή γρήγορα θα έμπαινε στη ζωή μας και χαμπάρι δεν θα παίρναμε. Απλά εγινε το σουσουρο και όλοι γναμε ειδικοι. Μιλάω και για μένα.
Επόμενο βήμα με την τεχνική αυτή είναι η καταπολέμιση του καρκίνου.
Που και αυτο αφορουσε την εναρξη των εμβολιασμων. Πλεον με τοσα εκατομμυρια εμβολια εδω και 6 μηνες εχουμε πολλα δεδομενα που τα κρινουν ασφαλη...
Σωστός, με εκατομμύρια μαζικά εμβολιασμένων έχουμε πλέον ένα ικανοποιητικότατο δείγμα και φαίνεται ότι όλα τα εμβόλια είναι σε γενικές γραμμές και αποτελεσματικά, και ασφαλή.
Επισης επειδη το εχω διαβασει και αλλου. Υπαρχουν μακροπροθεσμες ανεπιθυμητες ενεργειες στα εμβολια; Γιατι εχω την εντυπωση πως μονο βραχυχρονιες υπαρχουν, αν υπαρχουν.
Κάπου έτυχε να διαβάσω έλεγε πως για όλα τα εμβόλια (όχι μόνο covid), οποιαδήποτε παρενέργεια θα εκδηλωθεί εντός του πρώτου μήνα, το πολύ. Για αυτοάνοσα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο, θα μου έκανε εντύπωση πάντως να προκύψει κάτι μετά από π.χ. ένα χρόνο. Στο οικογενειακό μου "δείγμα" όπου έχουμε ιστορικά διαφορετικών αυτοάνοσων, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
dankannn
09/06/2021, 16:00
Τι τρέχει τελικά με τα mRNA / DNA εμβόλια?
https://www.youtube.com/watch?v=u13P4cxZFZw
Mε απλά λόγια οι διαφορές mRNA / DNA εμβολιου , όλα τα άλλα θα τα δούμε στα επόμενα χρόνια για το αν θα υπάρχει πρόβλημα η όχι.
Με φίλο γιατρό που μιλαω δεν μου έχει πει για θανάτους , πέρα φυσικά από τις άμεσες θρομβώσεις που θα συμβούν κατά τον εμβολιασμό η λίγο μετά.
Το θέμα είναι ότι φαίνετε σε μελέτες ότι θα υπάρξει αύξηση σε συμπτώματα αλτσχαιμερ και εγκεφαλίτιδες σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες.
Εγώ έκανα pfizer χωρίς πρόβλημα προς το παρών
Το θέμα είναι ότι φαίνετε σε μελέτες ότι θα υπάρξει αύξηση σε συμπτώματα αλτσχαιμερ και εγκεφαλίτιδες σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες.
Εγώ έκανα pfizer χωρίς πρόβλημα προς το παρών
Εγώ νοιώθω να έχω πάρει αυτό το δρόμο εδώ και 1-2 χρόνια. Αν επισπευσθεί η διαδικασία ούτε για τον Καιάδα δεν θα είμαι στα 50 μου :cry:
panavour
09/06/2021, 16:21
ρε εδω με 8 δις,περιμενεις 2 μηνες για ενα ανταλλακτικο,φαντασου με 2,5 δις.
KAWAMANRIDER
09/06/2021, 18:05
Για εμένα το πιο απειλητικό για την υγεία μας είναι ότι εν μέσω πανδημίας επιλέχτηκε ως θεραπεία ο θάνατος των τελευταίων, ελάχιστων εργατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Με αποτέλεσμα να ψηφίζεται το ακραία δολοφονικό για τους ανθρώπους της εργασίας νομοσχέδιο από την μία και από την άλλη να μην κουνιέται φύλλο.
o_gavros
09/06/2021, 18:29
Αριστεία θέλαμε...
panavour
09/06/2021, 18:37
Αριστεία θέλαμε...
αριστεια με βαθμο εισαγωγης στα αει με 3 δεν γινεται,και να θελουμε.
xristos x
09/06/2021, 19:49
Με 3 σε κολλέγιο γίνεται όμως και έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτόν με βαθμό εισαγωγής πχ 16!
Με 3 σε κολλέγιο γίνεται όμως και έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτόν με βαθμό εισαγωγής πχ 16!
Ξεφεύγουμε, αλλά έχει μια διαφορά να πληρώνει την αμπαλοσύνη κάποιου ο μπαμπάς κι η μαμά του από το να την πληρώνουμε όλοι μαζί. Το ίδιο ισχύει και με τα πτυχία από ΕΕ όπου ανάλογα με τη χώρα/σχολή μπορεί να είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία. [σημ: σπούδασα έξω]
panavour
10/06/2021, 01:17
προσπαθησε η Διαμαντοπουλου να επαναφερει την βαση στο 10 ,εγινε για ενα χρονο,αλλα επεσε ολη η Ελλαδα να την φαει,μπαρ,σουβλατζιδικα ,γκαρσονιερες,μαγαζια πωλησης ηλεκτρικων ειδων για φοιτητες,πρυτανεις,κοσμητορες,κλπ εχοντες συμφεροντα σε επαρχιακες πολεις και οχι μονο της Ελλαδος.Ετσι φτασαμε στο σημειο απο τους 100000 αποφοιτους λυκειου καθε χρονο να μπαινουν σε σχολες 102000. :lol::bawl:
basilis_k6
10/06/2021, 01:49
Για εμένα το πιο απειλητικό για την υγεία μας είναι ότι εν μέσω πανδημίας επιλέχτηκε ως θεραπεία ο θάνατος των τελευταίων, ελάχιστων εργατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Με αποτέλεσμα να ψηφίζεται το ακραία δολοφονικό για τους ανθρώπους της εργασίας νομοσχέδιο από την μία και από την άλλη να μην κουνιέται φύλλο.
δεξια κυβερνηση εχουμε τι περιμενες να κάνουνε? να δωσουν στους εργατες δικαιώματα και λεφτα?
CorpseAlive
10/06/2021, 01:55
Ναι γιατί ως γνωστόν στα ελληνικά πανεπιστήμια όλα είναι αξιοκρατικά και τα πτυχία τα παίρνουν όσοι τα αξίζουν , δεν παίζουν γλειψίματα στις κατατακτήριες και στις εξεταστικές , ούτε παρατάξεις βγάζουν κυριολεκτικά τα θέματα στα μανταλάκια για τους δικούς τους και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι πάρα πολύ όμορφο (μιας και ξεκινήσαμε τα γραφικά)
Αλλά ναι το θέμα είναι πόσο έγραψες Λατινικά λογοτεχνία ή Φυσική στα 17 σου σε μια σου εξέταση για να θεωρηθείς επαρκής για να σπουδάσεις μια επιστήμη .
Δεν μιλάω για τον αχταρμά που παίζει στην Ελλάδα με τα ΙΕΚ κλπ κολλέγια αλλά για σοβαρά ιδ. παν.
PaNick67
10/06/2021, 08:24
προσπαθησε η Διαμαντοπουλου να επαναφερει την βαση στο 10 ,εγινε για ενα χρονο,αλλα επεσε ολη η Ελλαδα να την φαει,μπαρ,σουβλατζιδικα ,γκαρσονιερες,μαγαζια πωλησης ηλεκτρικων ειδων για φοιτητες,πρυτανεις,κοσμητορες,κλπ εχοντες συμφεροντα σε επαρχιακες πολεις και οχι μονο της Ελλαδος.Ετσι φτασαμε στο σημειο απο τους 100000 αποφοιτους λυκειου καθε χρονο να μπαινουν σε σχολες 102000. :lol::bawl:
Σκεψου το διαφορετικα. Δικαιωμα στην τριτοβαθμια εχουν ολοι οι αποφοιτοι του Λυκειου. Οι εξετασεις εισαγωγης ειναι εξετασεις καταταξης, ποιος παει που δηλαδη. Για αυτον που μπαινει με κατω απο 10 λοιπον τα ζητουμενα ειναι: Πως πηρε απολυτηριο με αυτους τους βαθμους και γιατι κανεις αλλος δεν δηλωσε το συγκεκριμενο τμημα ΑΕΙ;
Συγγνωμη για το offtopic..
Θα σου πω κάτι και ξέρω πως θα τσαντιστούν πολλοί.
Όταν στη δουλειά είσαι ΦΟΥΣΤΗΣ
και η λέξη συνάδελφος είναι άγνωστη για σένα
Όταν η βασικές σου σκέψεις είναι πως
-Θα ρουφιανέψεις
-Θα λουφάρεις
-Θα δικαιολογηθείς γιατί έπρεπε να κάνεις και δεν έκανες
-Θα φτιάξεις θεωρίες - ιστορίες για παλιούς που πρέπει να παίρνουν περισσότερα
και κάνουν λιγότερα
-Θα πιάσεις τον κ... της συναδέλφησας
Δεν πεθαίνουν τα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα
ΕΣΥ τους γ.... το κέρατο αν μ εννοείς
Ο λογιστής και ο λιμοκοντόρος ο οικονομικός
θα κοιτάξουν να βγάλουν κέρδος από τα πάντα
Για αυτό τους πληρώνουν
Εσύ τι κάνεις?
Στάθηκες δίπλα στο συνάδελφο που τον βλέπεις όλη μέρα?
Ή μήπως είπες τον πουσ.... και έβαλες μέσο στο δήμο να γίνεις κηπουρός?
Σκεφτείτε τα και υπολογίστε ότι απεργία μόνος σου
ίσον απόλυση 100% άμεσα ή προσεχώς
Σκεψου το διαφορετικα. Δικαιωμα στην τριτοβαθμια εχουν ολοι οι αποφοιτοι του Λυκειου. Οι εξετασεις εισαγωγης ειναι εξετασεις καταταξης, ποιος παει που δηλαδη. Για αυτον που μπαινει με κατω απο 10 λοιπον τα ζητουμενα ειναι: Πως πηρε απολυτηριο με αυτους τους βαθμους και γιατι κανεις αλλος δεν δηλωσε το συγκεκριμενο τμημα ΑΕΙ;
Συγγνωμη για το offtopic..
Δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου. Οι εξετάσεις όμως είναι εξετάσεις επιλογής όχι κατάταξης, δεν είναι δικαίωμα κανενός να πει θέλω να πάω εκεί στρώστε χαλιά ανοίξτε πόρτες.
Δικαίωμά όλων είναι να έχουν όλη τη δυνατότητα πρόσβασης αλλά το αν αξίζουν να πάνε στην χ σχολή ελέγχεται.
Ακόμα και σε συστήματα που η είσοδος είναι «σχεδόν με αίτηση» (εννοώντας ότι μπαίνουν πάρα πολλοί εύκολα) υπάρχει στην πραγματικότητα εσωτερικός έλεγχος, μπαίνουν πχ 100 αλλά άντε στους 20 να επιτρέπεται να συνεχίσουν κατόπιν αξιολόγησης.
Και για να υπάρχει συνολικά σοβαρή παιδεία πρέπει να υπάρχουν σοβαρά πανεπιστήμια. Αλλά τα σοβαρά πανεπιστήμια δεν γίνονται με τη λογική «πού εκλέγομαι ας κάνω το τει αει ή ας φτιάξω ένα τμήμα ό,τι να ´ναι για να συνεχίσω να εκλέγομαι».
Κι αυτό δεν το λέω υποστηρικτικά στην χ ή ψ κυβέρνηση. Το λέω σαν διαχρονικό πρόβλημα
CorpseAlive
10/06/2021, 12:53
Δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου. Οι εξετάσεις όμως είναι εξετάσεις επιλογής όχι κατάταξης, δεν είναι δικαίωμα κανενός να πει θέλω να πάω εκεί στρώστε χαλιά ανοίξτε πόρτες.
Δικαίωμά όλων είναι να έχουν όλη τη δυνατότητα πρόσβασης αλλά το αν αξίζουν να πάνε στην χ σχολή ελέγχεται.
Ακόμα και σε συστήματα που η είσοδος είναι «σχεδόν με αίτηση» (εννοώντας ότι μπαίνουν πάρα πολλοί εύκολα) υπάρχει στην πραγματικότητα εσωτερικός έλεγχος, μπαίνουν πχ 100 αλλά άντε στους 20 να επιτρέπεται να συνεχίσουν κατόπιν αξιολόγησης.
Και για να υπάρχει συνολικά σοβαρή παιδεία πρέπει να υπάρχουν σοβαρά πανεπιστήμια. Αλλά τα σοβαρά πανεπιστήμια δεν γίνονται με τη λογική «πού εκλέγομαι ας κάνω το τει αει ή ας φτιάξω ένα τμήμα ό,τι να ´ναι για να συνεχίσω να εκλέγομαι».
Κι αυτό δεν το λέω υποστηρικτικά στην χ ή ψ κυβέρνηση. Το λέω σαν διαχρονικό πρόβλημα
Αυτο που λες γίνεται στην Γαλλία.
Όλοι σχεδόν μπαίνουν όπου δηλώσουν (αρκεί να καλύπτουν πολύ βασικά κριτήρια) κάνουν 1 χρόνο στην σχολή και γίνονται εξετάσεις στα μαθήματα της ΣΧΟΛΗΣ και τους κρατάει ή όχι. Κατ'εμέ το πιο λογικό σύστημα. Και το σχολείο διαχωρίζεται από το βαθμοθηρικό μοντέλο της ελλάδας που όλοι ξέρουν για την αγροτική στάση στο κιλελερ και κανείς δεν ξέρει που είναι κιλελερ και ο ενδιαφερόμενος εξετάζεται σε μαθήματα που όντως πρέπει να είναι καλός για να ασχοληθεί με μια επιστήμη.
Πως απο τα μαγνητακια του εμβολιου περασαμε στα ξεκωλιασμενα εργατικα δικαιωματα, ειναι αποριας αξιον..!!:eek:
karellen
10/06/2021, 13:14
:tooth:
Πως απο τα μαγνητακια του εμβολιου περασαμε στα ξεκωλιασμενα εργατικα δικαιωματα, ειναι αποριας αξιον..!!:eek:
Μαζί πάνε αυτά κύριε Γέροντα.
Μαγνητάκι πρώτα
ξεκ...λιασμα μετά
Εκεί που διαβάζεις τι λέει ο Στρατηγός με το Μπέβατρον
για το Ελληνικό Ντι Εν Έι
ΦΑΠ στην κ...λάρα
:D
sapila racing
10/06/2021, 13:29
Τελικα είχε όντως μαγνητακι το δικό σου? :eek:
rainmike
10/06/2021, 14:39
To sputnik V παιζει να εχει κανα AK-47:tooth:
panavour
10/06/2021, 15:10
Όλοι σχεδόν μπαίνουν όπου δηλώσουν (αρκεί να καλύπτουν πολύ βασικά κριτήρια) κάνουν 1 χρόνο στην σχολή και γίνονται εξετάσεις στα μαθήματα της ΣΧΟΛΗΣ και τους κρατάει ή όχι. Κατ'εμέ το πιο λογικό σύστημα. Και το σχολείο διαχωρίζεται από το βαθμοθηρικό μοντέλο της ελλάδας που όλοι ξέρουν για την αγροτική στάση στο κιλελερ και κανείς δεν ξέρει που είναι κιλελερ και ο ενδιαφερόμενος εξετάζεται σε μαθήματα που όντως πρέπει να είναι καλός για να ασχοληθεί με μια επιστήμη.
εισαι σιγουρος?:tooth::tooth::tooth:
εισαι σιγουρος?:tooth::tooth::tooth:
Μόνο όσοι είναι πασόκ :D
Δεν ξερω τι λετε σεις.... Αλλα εμενα με Pfizer τρομαξε η γυναικα μου να με ξεκολλησει απο το ψυγειο...
Κι εμένα, μέχρι που μου είπε"σταματάμε τα παγωτά, το ξεφτίλισες".
Κwλοεμβόλια.
Ναι το ξέρω για αυτό το ανέφερα σαν παράδειγμα, αλλά όπως είπες κι εσύ έστω και βασικά κάποια κριτήρια υπάρχουν. Και μετά αν αξίζεις μένεις.
Δεν ξερω τι λετε σεις.... Αλλα εμενα με Pfizer τρομαξε η γυναικα μου να με ξεκολλησει απο το ψυγειο...
Εμένα ακόμα προσπαθεί :D
CorpseAlive
10/06/2021, 19:26
Μόνο όσοι είναι πασόκ :D
όχι και πασοκ το κιλελερ...
tzimidis
10/06/2021, 19:48
Μιλάμε πάντα για το παλιό πασοκ, το ορθόδοξο.
Οι τωρινοί δεν ξεχωρίζουν το κιλελερ από το καλοριφερ
panavour
10/06/2021, 20:36
όχι και πασοκ το κιλελερ...
Εισαι νεουλης,δεν εχεις γνωρισει την καπηλεία των παλαιων αγωνων της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ απ το ΟΡΘΟΔΟΞΟ.:bawl::bawl:
Είδες οι λαιουρες πως καταλαβαίνουν? :D
Πλακα πλακα, κατι πρεπει να ειχε..
Ξαφνικα αρχισα να τραβαω τις γκομενες..
Ξαφνικα αρχισα να τραβαω τις γκομενες..
Μπα, σε κανέναν άλλο θα το έβαλαν ανάποδα και τις απωθεί προς τα εσένα...
karellen
11/06/2021, 12:50
To holy grail του μονόπολου μαγνήτη.
To holy grail του μονόπολου μαγνήτη.
Μονόχνωτου πολίτη :bawl:
Μπα, σε κανέναν άλλο θα το έβαλαν ανάποδα και τις απωθεί προς τα εσένα...
Οταν το αποτελεσμα μετραει, η τεχνικη ειναι αδιαφορη..!! :D
Οταν το αποτελεσμα μετραει, η τεχνικη ειναι αδιαφορη..!! :D
:nono:
panavour
11/06/2021, 14:38
AMA δεν τις ελκεις απο μονος σου ,αστα - βραστα.Βεβαια απ τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα.
Εντωμεταξύ τώρα το χειρότερο εμβόλιο έγινε της Τζόνσον
Περίεργο πράγμα.
Το χειρότερο εμβόλιο είναι πάντα αυτό που έχουμε τώρα!
Επίλογος
Όχι, τις μηχανές μου τις αφήνω στον ξάδερφο μου και ΜΟΝΟ
σε 5 μήνες που σχολάω δηλαδή !
CorpseAlive
11/06/2021, 19:55
Εντωμεταξύ τώρα το χειρότερο εμβόλιο έγινε της Τζόνσον
Περίεργο πράγμα.
Το χειρότερο εμβόλιο είναι πάντα αυτό που έχουμε τώρα!
Επίλογος
Όχι, τις μηχανές μου τις αφήνω στον ξάδερφο μου και ΜΟΝΟ
σε 5 μήνες που σχολάω δηλαδή !
Δεν έχω ακούσει κάτι (και είμαι και άμεσα ενδιαφερόμενος καθώς το έκανα χθες ) για το J&J από τότε που είχε γίνει το θέμα με τις θρομβώσεις στις ΗΠΑ έχει ειπωθεί κάτι νεότερο ?
panavour
11/06/2021, 20:43
Δεν έχω ακούσει κάτι (και είμαι και άμεσα ενδιαφερόμενος καθώς το έκανα χθες ) για το J&J από τότε που είχε γίνει το θέμα με τις θρομβώσεις στις ΗΠΑ έχει ειπωθεί κάτι νεότερο ?
Πηγαινε σε μια πιατσα ταξι και ρωτα για τον μπαμπη τον λοιμωξιολογο με το ΣΚΟΝΤΑ.:lol:
428776
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/myocarditis-covid-vaccine-heart-inflammation-b1864343.html
doctoras
11/06/2021, 23:32
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/myocarditis-covid-vaccine-heart-inflammation-b1864343.html
Ωραια..παω για το δευτερο μοντέρνα αυριο..