View Full Version : Κορωνοϊός...
ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει... δεν εχει κανενα απολυτως δικαιωμα ομως λογο
των αποψεων του να προβαινει σε πραξεις που ειναι επικινδυνες για τη δημοσια υγεια..
συνεπως εγω που (ειμαι και ευπαθης ομαδα) πιστευω τους ειδικους και οχι τους αμπελοφιλοσοφους
των φορουμ, που αντι για ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις παρουσιαζουν διαστρεβλωμενα τεκμηρια απο
ερευνα τραγουδιστων και λαμογιοψευτοεπιστημονων που εχουν προσωπικο συμεφερον, και καταφευγουν
σε προσωπικες επιθεσεις και προσβολες για να στηριξουν το αφηγημα τους, αμα δω κανεναν τετοιον εξω
να μοιραζομαστε καποιον χωρο αλλα να μη τηρει τα μετρα, η πρωτη κινηση που κανω ειναι τηλεφωνο
στην αστυνομια να πραξει τα δεοντα.. ουτε καν παρατηρηση η προειδοποιηση..
Johny the Fox
08/11/2020, 13:02
Αυτό με τις νεκροψιες το υπερατου πάλι τι είναι;; Στραγάλια είναι οι νεκροψιες για να γίνονται σε όσους πεθαίνουν στο νοσοκομείο;;
Το τι σημαινει νεκροψια και γιατι την ζητουν ,ιδεα δεν εχει ,αλλα του ακουγεται πολυ προχω και υποψιασμενο..:lol:
[QUOTE=Jimmu;3073354]Θα δεχόμουν τον όρο πανδημία (όχι επιδημία) /QUOTE]
Πες τα με δικα σου λογια και ασε τα περι διαγραμματων γιατι τα εχεις λιγο μπερδεμενα με τους ορους...
Αρχικά,βάζε τόνους.Μονοτονικό έχουμε κι όχι ατονικό...Μίλησα κάπου για διαγράμματα?Μπερδεμένα τα 'χω σίγουρα,όχι με τους όρους αλλά με τους ορούς που είναι κ του αντικειμένου σου...Ακόμη περιμένω μια απάντηση σχετικά με την ιατρική σου άποψη πάνω στα λεγόμενα του κυρίου Ιωαννίδη για το lock down στο βίντεο που παρέθεσα.Ήταν όμως 3ωρο και ή που σε κούρασε να το παρακολουθήσεις ή που βολεύει να κάνεις πως δεν κατάλαβες την ερώτηση..
Johny the Fox
08/11/2020, 13:05
[QUOTE=Johny the Fox;3073361]
Αρχικά,βάζε τόνους.Μονοτονικό έχουμε κι όχι ατονικό...Μίλησα κάπου για διαγράμματα?Μπερδεμένα τα 'χω σίγουρα,όχι με τους όρους αλλά με τους ορούς που είναι κ του αντικειμένου σου...Ακόμη περιμένω μια απάντηση σχετικά με την ιατρική σου άποψη πάνω στα λεγόμενα του κυρίου Ιωαννίδη για το lock down στο βίντεο που παρέθεσα.Ήταν όμως 3ωρο και ή που σε κούρασε να το παρακολουθήσεις ή που βολεύει να κάνεις πως δεν κατάλαβες την ερώτηση..
εδω ειμαι ,κανε την ερωτηση και θα σου απαντησω αμεσως.
faithless
08/11/2020, 13:08
422506Η ιταλια των απειρων νεκρων.. Της πανδημιας σοκ και των πτωματων που δεν ειχανε που να τους θαψουνε..Καποιοι θελουνε πολυ πετρα που ακομα αντι να κρυβονται ακομα μιλανε για εικονες μπεργκαμο.
o_gavros
08/11/2020, 13:11
@φεηθλες
Θέλω να μου λύσεις μια απορία, αν θες φυσικά.
Γιατί συνεχίζεις και γράφεις αφού 1) δεν συμφωνείς με όσα λέγονται, 2)δεν πείθεις ή πείθεσαι απο κανέναν και 3)δεν ακούς κανέναν;
Γιατι πλέον αρχίζω να σε βλέπω με άλλο μάτι ως flame starter...
Καλα ρε φιλε μας κανεις πλακα? Εδω χτες μας ειπανε οτι δε προβλεπεται να δουμε τη κοπελα μας αν μενει σε αλλο σπιτι... Η απαντηση ηταν να τη δουμε στο skype. ...
Αυτό μου ξέφυγε. Πού ειπώθηκε;
Shinigami Ryuk
08/11/2020, 13:21
https://www.bbc.com/news/av/world-asia-china-54852131
Μαγκες τον ηπιαμε,να δουμε τι αλλο μας περιμενει αυτη την χρονια
Johny the Fox
08/11/2020, 13:24
Λιωσε στο γκουγκλαρισμα με την ησυχια σου και οταν βρεις την ερωτηση ,να κανονισουμε για την απαντηση ρε φιλε !!:cry:
[QUOTE=Jimmu;3073370]
εδω ειμαι ,κανε την ερωτηση και θα σου απαντησω αμεσως.
O κύριος Ιωαννίδης στο συγκεκριμένο βίντεο τάσσετε κατά του lock down και μεταφέρει πως η πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας έχει την ίδια άποψη μ'αυτόν. Λέει πως το lock down είναι τρομερά πιο ζημιογόνο για την υγεία από τον υποτιθέμενο κίνδυνο του covid19 και φυσικά όλα αυτά τα στηρίζει με επιστημονικά δεδομένα ερευνών τα οποία δε μπορώ να αναπτύξω γι αυτό έβαλα και το βίντεο.Θα ήθελα λοιπόν,εφόσον προβάλλεις την ιατρική σου ιδιότητα, να αντικρούσεις με αντίστοιχα επιχειρήματα τα λεγόμενά του ώστε να πειστώ κι εγώ αλλά και όλοι οι άλλοι δύσπιστοι. Προϋποθέτει βέβαια αυτό την παρακολούθηση του εν λόγο βίντεο έστω κι αποσπασματικά, οπότε πάσο σε περίπτωση που δεν υπάρχει όρεξη-διάθεση.Το ίδιο θα συνιστούσα και στους υπόλοιπους φίλους που θεωρούν ότι η εν λόγο στάση κάποιων είναι παρουσίαση διαστρεβλωμένων επιχειρημάτων από έρευνες τραγουδιστών και λαμογιοεπιστημόνων..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λιωσε στο γκουγκλαρισμα με την ησυχια σου και οταν βρεις την ερωτηση ,να κανονισουμε για την απαντηση ρε φιλε !!:cry:
Νο Googling,just writting......Χρειάζεται βλέπεις κάποιος χρόνος για να αναπτύξεις τις ερωτήσεις σου (ειδικά αν βάζεις και τόνους στις λέξεις..)Λιώσε τώρα εσύ στο Google να δω τι θα μου απαντήσεις.Λοιπόν,χρονομετρώ.....:cry::cry::bawl:
Γιατί συνεχίζεις και γράφεις αφού 1) δεν συμφωνείς με όσα λέγονται, 2)δεν πείθεις ή πείθεσαι απο κανέναν και 3)δεν ακούς κανέναν;
Γιατι πλέον αρχίζω να σε βλέπω με άλλο μάτι. Αυτόν του flame starter...
Σταματάνε οι σταυροφόροι;;;
Κάνει δεν κάνει καλό το lockdown αυτή είναι η κατάσταση,let's deal with it,όλοι μας.
Με το άπειρο μπλαμπλα δεν αλλάζει τίποτα όπως δεν άλλαξε με διαδηλώσεις κατά των μνημονίων,εθνικά θέματα και άλλα.
Τώρα το πόσο καλό σου κάνει να ξέρεις (ή πιστεύεις) πως όλα είναι ένα ψέμα δεν ξέρω από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Ένα λόγο παραπάνω βλέπω εγώ να χαλιέμαι και να νοιώθω άσχημα.
Ακόμα και στο Matrix κάποιοι διάλεγαν το να μην γνωρίζουν και να ζουν μέσα σε αυτό παρά ελεύθεροι.
'Αποψη μου απλά.
Shinigami Ryuk
08/11/2020, 13:41
Νο Googling,just writting......Χρειάζεται βλέπεις κάποιος χρόνος για να αναπτύξεις τις ερωτήσεις σου (ειδικά αν βάζεις και τόνους στις λέξεις..)Λιώσε τώρα εσύ στο Google να δω τι θα μου απαντήσεις.Λοιπόν,χρονομετρώ.....:cry::cry::bawl:
Ρε συ,με ολο το σεβας στην αποψη σου,αν μπορεις σταματα το αυτο με τους τονους.Μην κανεις σαν 5χρονο.
Η επικληση στο ηθος του αντιπαλου ειναι ο πιο ποταπος τροπος για να πεισεις και συμβαινει οταν δεν εχεις αλλα λογικα επιχειρηματα για να παραθεσεις.Προσπαθεις μεσω της συκοφαντιας να πεισεις.
Δεν μας ενδιαφερει αν βαζει τονους ή αν ειναι αγραμματος.Μας ενδιαφερει αν η αποψη του ειναι σωστη ή λαθος
faithless
08/11/2020, 13:44
@φεηθλες
Γιατι πλέον αρχίζω να σε βλέπω με άλλο μάτι ως flame starter...
Φιλε μου μπαναρε με αν θες κιολας εγω την αποψη μου θα τη λεω. Ξερω στα φορουμ δεν υπαρχει δημοκρατια. Υπαρχει και εκει ιεραρχικη δικτατορια. Εγω αντιθετως θα σου πω το εξης. 1) μου μιλησες για εικονες ιταλιας σου ανεβασα ολοκληρο διαγραμμα με death rate και οι εικονες αυτες ηταν ενα σκληρο ψεμα. 2) Το αν πειθω το ξερει το inbox μου. 3) δες με οπως θες εγω δεν εκανα προσωπικα σχολια σε κανεναν μονο ως αυτοαμυνα.
Ρε συ,με ολο το σεβας στην αποψη σου,αν μπορεις σταματα το αυτο με τους τονους.Μην κανεις σαν 5χρονο.
Η επικληση στο ηθος του αντιπαλου ειναι ο πιο ποταπος τροπος για να πεισεις και συμβαινει οταν δεν εχεις αλλα λογικα επιχειρηματα για να παραθεσεις.Προσπαθεις μεσω της συκοφαντιας να πεισεις.
Δεν μας ενδιαφερει αν βαζει τονους ή αν ειναι αγραμματος.Μας ενδιαφερει αν η αποψη του ειναι σωστη ή λαθος
Α ,ναι?Εγώ είπα να κάνω λίγο το Μπαμπινιώτη κατά τα πρότυπα πολλών εδώ μέσα....Το έκανα γιατί γνωρίζω,από τα γραφόμενα του, πως δεν πρόκειται για άνθρωπο αγράμματο.Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.Την επίκληση όμως στο ήθος που ακριβώς την είδες?
Johny the Fox
08/11/2020, 13:50
Μεσα στην επιστημονικη κοινοτητα ,υπηρχαν- υπαρχουν και θα υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.Αυτο που γινεται σε συνεδρια ειδικοτερα ,ειναι το πλεον συνηθες και καθολου περιεργο,, anyway !!
Ο Ιωαννιδης κανει το λαθος να μπλεκει ιατρικη στατιστικη επιδημιολογια που ειναι το αντικειμενο του με πολιτικοοικονομικα θεματα διαχειρησης κρισεων -που ειναι διαφορετικο θεμα και αφορα αλλο αντικειμενο απο την ιατρικη -sτην Αμερικη , η οποια ομως εχει διαφορετικες συνθηκες απο τα π.χ. τα κρατη του 3ου κοσμου η τις χωρες της κεντρικης Ευρωπης.Π.χ δεν ειναι δυνατον να αναφερεται στην επιπτωση της νοσηροτητας σε σεισμογενεις περιοχες εκφεροντας αντικειμενικες ανακοινωσεις για την στατικοτητα των κτηριων που δεν γνωριζει την τυφλα του.Ετσι ολοκληρη η υδρογειος αντιθετα απο αυτα που υποστηριζει ο Ιωαννιδης αφου μελετησε ολες τις αποψεις ολων των ειδικων και οχι μονο των γιατρων προχωρησε σε λοκ-νταουν εφαρμοζοντας το απαρεγκλειτα σαν το πλεον ελπιδοφορο μετρο σε μια μεταβαλομενης δυναμικης πανδημια Ελπιζω να καταλαβες οτι ο Ιωαννιδης η οποιοσδηποτε αλλος επιστημονικος ογκολιθος δεν ειναι χρησιμος ,ειδικοτερα σημερα και σε αυτες τις συνθηκες ,σαν μοναδα,αλλα σαν μερος ενος δραστηριου επιστημονικου συνολου
Shinigami Ryuk
08/11/2020, 13:51
Α ,ναι?Εγώ είπα να κάνω λίγο το Μπαμπινιώτη κατά τα πρότυπα πολλών εδώ μέσα....Το έκανα γιατί γνωρίζω,από τα γραφόμενα του, πως δεν πρόκειται για άνθρωπο αγράμματο.Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.
Και επειδη το κανουν οι αλλοι πρεπει να το κανεις και εσυ?Τι λογικη ειναι αυτη?
Οποιος και να το εκανε λαθος ειναι.
Νταξ,επιθεση στην ορθογραφια του αντιπαλου.Καλυτερα τωρα?Αλλαξαν πολλα?
faithless
08/11/2020, 13:52
Αυτό μου ξέφυγε. Πού ειπώθηκε;422509
Και η απαντηση ειναι να τα πουμε στο skype.
faithless
08/11/2020, 13:56
Μεσα στην επιστημονικη κοινοτητα ,υπηρχαν- υπαρχουν και θα υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.Αυτο που γινεται σε συνεδρια ειδικοτερα ,ειναι το πλεον συνηθες και καθολου περιεργο,, anyway !!
Ο Ιωαννιδης κανει το λαθος να μπλεκει ιατρικη στατιστικη επιδημιολογια που ειναι το αντικειμενο του με πολιτικοοικονομικα θεματα διαχειρησης κρισεων -που ειναι διαφορετικο θεμα και αφορα αλλο αντικειμενο απο την ιατρικη -sτην Αμερικη , η οποια ομως εχει διαφορετικες συνθηκες απο τα π.χ. τα κρατη του 3ου κοσμου η τις χωρες της κεντρικης Ευρωπης.Π.χ δεν μπορει να αναφερθει στην επιπτωση της νοσηροτητας σε σεισμογενεις περιοχες εκφεροντας αντικειμενικες ανακοινωσεις για την στατικοτητα των κτηριων που δεν γνωριζει την τυφλα του.Ετσι ολοκληρη η υδρογειος αντιθετα απο αυτα που υποστηριζει ο Ιωαννιδης αφου μελετησε ολες τις αποψεις ολων των ειδικων και οχι μονο των γιατρων προχωρησε σε λοκ-νταουν εφαρμοζοντας το απαρεγκλειτα σαν το πλεον ελπιδοφορο μετρο σε μια μεταβαλομενης δυναμικης πανδημια
422511Εχεις δικιο γιατρε οι θανατοι ειναι οντως πολλοι περισσοτεροι και το death rate εφτασε στο θεο.Παρολα αυτα ειναι το ιδιο και μαλιστα σε γερασμενο πληθυσμο και σε εποχη φονικης πανδημιας. Και η λυση ειναι καραντινα ιδιωτικο χειρουργιο και επισκεψη του γιατρου στο σπιτι με 100ρικο.Ρε παιδες μπαναρετε με σας παρακαλω.Α ξεχασα και λεφτα στο σκαι για να πουλαει σανο.
[QUOTE=Johny the Fox;3073361]
Αρχικά,βάζε τόνους.Μονοτονικό έχουμε κι όχι ατονικό...
αντι να κανεις παρατηρηση για τους τονους, καλο θα ηταν να ευχαριστεις που δε τα γραφει οπως ακριβως και τις συνταγες οταν ηταν χειρογραφες..:bawl:
Το ίδιο θα συνιστούσα και στους υπόλοιπους φίλους που θεωρούν ότι η εν λόγο στάση κάποιων είναι παρουσίαση διαστρεβλωμένων επιχειρημάτων από έρευνες τραγουδιστών και λαμογιοεπιστημόνων..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
δεν αναφερομουν στον ιωαννιδη.. στο πετρακο και τον βοβολη αναφερομουν,
εγω προσωπικα αν θες να ξερεις ειμαι κατα του lockdown και ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν δεκαδες αλλα μετρα προφυλαξης..
αλλα ξεχναμε ενα παραγοντα λογο του οποιου ολα αυτα τα μετρα, ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν.. και ο παραγοντας αυτος
ονομαζεται απειθαρχος ξερολας ελληναρας. τρανη αποδειξη το τι συνεβει τη παρασκευη.. γιατι οσο και αν μερικοι προφυλασομαστε
και προφυλασουμε και τους γυρω μας τηρωντας τα μετρα, υπαρχει αυτη η μικρη ομαδα παντογνωστων που ειναι τσακωμενοι με την
αληθεια και δε τηρουν κανενα μετρο βαζοντας το συνολο σε κινδυνο.. οποτε η μονη λυση για να μη πεφτουμε σα τα κοτοπουλα ειναι
να μας κλεισουν σπιτια μας..
κανενας δεν ειπε οτι ο ο ιος αυτος ειναι καργα θανατηφορος.. απο την αρχη το εχουν πει οι ειδικοι οτι ενα υγειες ατομο τον περναει σαν απλο κρυολογημα..
κανενας δεν ειπε οτι ειναι πιο επικινδυνος απο τη γριπη, η πιο θανατηφορος απο αυτη.. απλα οτι εξαπλωνεται πολυ πιο γρηγορα ειπαν..
και ειναι ενας ιος ο οποιος δεν εχει ακομα αποκωδικοποιηθει πληρως ωστε στη συνεχεια να βρεθει και η καταλληλη αγωγη και προληψη..
γι αυτο παιρνονται ολα αυτα τα μετρα.. γιατι για προφυλαχτεις απο τη γριπη εχεις το εμβολιο.. για να προφυλαχτεις απο τον covid, τι εχεις?
γι αυτο οι συγκρισεις που γινονται με τη γριπη ειναι εντελως ακυρες..
Ο Ιωαννιδης κανει το λαθος να μπλεκει ιατρικη στατιστικη επιδημιολογια που ειναι το αντικειμενο του με πολιτικοοικονομικα θεματα διαχειρησης κρισεων -που ειναι διαφορετικο θεμα και αφορα αλλο αντικειμενο απο την ιατρικη -sτην Αμερικη , η οποια ομως εχει διαφορετικες συνθηκες απο τα π.χ. τα κρατη του 3ου κοσμου η τις χωρες της κεντρικης Ευρωπης.Π.χ δεν ειναι δυνατον να αναφερεται στην επιπτωση της νοσηροτητας σε σεισμογενεις περιοχες εκφεροντας αντικειμενικες ανακοινωσεις για την στατικοτητα των κτηριων που δεν γνωριζει την τυφλα του.Ετσι ολοκληρη η υδρογειος αντιθετα απο αυτα που υποστηριζει ο Ιωαννιδης αφου μελετησε ολες τις αποψεις ολων των ειδικων και οχι μονο των γιατρων προχωρησε σε λοκ-νταουν εφαρμοζοντας το απαρεγκλειτα σαν το πλεον ελπιδοφορο μετρο σε μια μεταβαλομενης δυναμικης πανδημια
Όπως το είπες ακριβώς.Η ιατρική στατιστική επιδημιολογία είναι το αντικείμενό του.Οι πολιτικοοικονομικοί παράγοντες δεν αυξάνουν την επικινδυνότητα ή τη μεταδοτικότητα του ιού καθαυτού και συνεπώς δε θα έπρεπε,κατά τη γνώμη μου, να αποτελούν βάση για τη λήψη αντίστοιχων του lock down μέτρων.Όσων αφορά τη μεταβαλλόμενη δυναμική της πανδημίας είναι κάτι που εμπίπτει στο αντικείμενο της ιατρικής στατιστικής επιδημιολογίας και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικοοικονομικά θέματα.
422506Η ιταλια των απειρων νεκρων.. Της πανδημιας σοκ και των πτωματων που δεν ειχανε που να τους θαψουνε..Καποιοι θελουνε πολυ πετρα που ακομα αντι να κρυβονται ακομα μιλανε για εικονες μπεργκαμο.
μάλλον δεν πρόσεξες ( ; ) την επισήμανση ότι τα δεδομένα του 2020 είναι προβλέψεις ΚΑΙ ΔΕΝ περιλαμβάνουν τις επιπτώσεις του COVID-19....
https://www.macrotrends.net/countries/ITA/italy/death-rate
422513
faithless
08/11/2020, 14:12
[QUOTE=Jimmu;3073370]
αντι να κανεις παρατηρηση για τους τονους, καλο θα ηταν να ευχαριστεις που δε τα γραφει οπως ακριβως και τις συνταγες οταν ηταν χειρογραφες..:bawl:
εγω προσωπικα αν θες να ξερεις ειμαι κατα του lockdown και ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν δεκαδες αλλα μετρα προφυλαξης..
αλλα ξεχναμε ενα παραγοντα λογο του οποιου ολα αυτα τα μετρα, ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν.. και ο παραγοντας αυτος
ονομαζεται απειθαρχος ξερολας ελληναρας. τρανη αποδειξη το τι συνεβει τη παρασκευη.. γιατι οσο και αν μερικοι προφυλασομαστε
και προφυλασουμε και τους γυρω μας τηρωντας τα μετρα, υπαρχει αυτη η μικρη ομαδα παντογνωστων που ειναι τσακωμενοι με την
αληθεια και δε τηρουν κανενα μετρο βαζοντας το συνολο σε κινδυνο.. οποτε η μονη λυση για να μη πεφτουμε σα τα κοτοπουλα ειναι
κανενας δεν ειπε οτι ο ο ιος αυτος ειναι καργα θανατηφορος.. απο την αρχη το εχουν πει οι ειδικοι οτι ενα υγειες ατομο τον περναει σαν απλο κρυολογημα..
κανενας δεν ειπε οτι ειναι πιο επικινδυνος απο τη γριπη, η πιο θανατηφορος απο αυτη.. απλα οτι εξαπλωνεται πολυ πιο γρηγορα ειπαν..
και ειναι ενας ιος ο οποιος δεν εχει ακομα αποκωδικοποιηθει πληρως ωστε στη συνεχεια να βρεθει και η καταλληλη αγωγη και προληψη..
γι αυτο παιρνονται ολα αυτα τα μετρα.. γιατι για προφυλαχτεις απο τη γριπη εχεις το εμβολιο.. για να προφυλαχτεις απο τον covid, τι εχεις?
Καλα κανει και ειναι απειθαρχος ο ελληναρας και μακαρι να ειναι ετσι για παντα. Αλλα μαλλον παρερμηνευεις τις λεξεις. Δεν ειναι απειθαρχος ειναι ελευθερος γιαυτο και ερχονται εδω οι ξενοι να περασουν ομορφα. Γιατι ειναι ελευθεροι εδω. Οσο για το εμβολιο νταξει τι να πω. Εχουνε βγαλει εμβολιο και η ρωσσια και η κινα. Αλλα αυτο δεν ειναι το καλο. Το καλο ειναι το αλλο της ευρωπαικης αμερικης. Εμεις ψωνιζουμε απο αλλου. Αυτες ειναι οι αληθειες φιλε.Και εφοσον το περναει το υγιες ατομο σα γριπη γιατι κλεινομαστε σα μ@@@ες σπιτια μας? Γιατι μας τρομοκρατουνε με εικονες απο μεθ και μας λενε οτι θα διασωληνοθουμε ολοι? Γιατι δε μας λενε την αληθεια και ο κοσμος τρεχει στα νοσοκομεια με 37.3 ? Μαλιστα εχουνε χασει εντελως τη μπαλα και πλεον μας φοβιζουνε με τα κρουσματα και κατι χασικληδες που τραβαγανε με καμερα στο αχεπα.
422509
Και η απαντηση ειναι να τα πουμε στο skype.
Σωστά (https://www.skai.gr/news/greece/dieykriniseis-gia-to-apagoreytiko-erotiseis-kai-apantiseis-ta-prostima). Η αναφορά στο video είναι από εδώ (https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/sabbatokuriako-parea/2020-11-07-10), 1:02:56.
patsavour
08/11/2020, 14:16
[QUOTE=mikes;3073399]
Καλα κανει και ειναι απειθαρχος ο ελληναρας και μακαρι να ειναι ετσι για παντα. Αλλα μαλλον παρερμηνευεις τις λεξεις. Δεν ειναι απειθαρχος ειναι ελευθερος γιαυτο και ερχονται εδω οι ξενες να περασουν ομορφα. Γιατι ειναι ελευθεροι και ωραιοι εδω. Οσο για το εμβολιο νταξει τι να πω. Εχουνε βγαλει εμβολιο και η ρωσσια και η κινα. Αλλα αυτο δεν ειναι το καλο. Το καλο ειναι το αλλο της ευρωπαικης αμερικης. Εμεις ψωνιζουμε απο αλλου. Αυτες ειναι οι αληθειες φιλε.Και εφοσον το περναει το υγιες ατομο σα γριπη γιατι κλεινομαστε σα μ@@@ες σπιτια μας? Γιατι μας τρομοκρατουνε με εικονες απο μεθ και μας λενε οτι θα διασωληνοθουμε ολοι? Γιατι δε μας λενε την αληθεια και ο κοσμος τρεχει στα νοσοκομεια με 37.3 ? Μαλιστα εχουνε χασει εντελως τη μπαλα και πλεον μας φοβιζουνε με τα κρουσματα και κατι χασικληδες που τραβαγανε με καμερα στο αχεπα.
fixed
tzimidis
08/11/2020, 14:17
422511Εχεις δικιο γιατρε οι θανατοι ειναι οντως πολλοι περισσοτεροι και το death rate εφτασε στο θεο.Παρολα αυτα ειναι το ιδιο και μαλιστα σε γερασμενο πληθυσμο και σε εποχη φονικης πανδημιας. Και η λυση ειναι καραντινα ιδιωτικο χειρουργιο και επισκεψη του γιατρου στο σπιτι με 100ρικο.Ρε παιδες μπαναρετε με σας παρακαλω.Α ξεχασα και λεφτα στο σκαι για να πουλαει σανο.
Έχεις κουράσει με την άποψη ότι όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου τρώνε το σανο του σκαι.
Έχεις κουράσει με την επιμονή σου ότι είναι χαζοί και πρόβατα όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου.
Γενικά, έχεις κουράσει.
Γιατί δεν πας να βρεις κάνα φόρουμ ομοιδεατων σου να τα λέτε εκει, πόσο πρόβατα είναι οι άλλοι, πόσο γατόπαρδοι είσαστε εσείς, να κάνετε ωδές και σπονδές στον άλλο τον λοβοτομημενο τον τραυλό τραγουδιαρη.
Την ήττα του τραμπ την αποδεχθηκες τουλάχιστον, ή βλέπεις κι εκεί σάκους με παράνομα ψηφοδέλτια?
Johny the Fox
08/11/2020, 14:19
Όπως το είπες ακριβώς.Η ιατρική στατιστική επιδημιολογία είναι το αντικείμενό του.Οι πολιτικοοικονομικοί παράγοντες δεν αυξάνουν την επικινδυνότητα ή τη μεταδοτικότητα του ιού καθαυτού και συνεπώς δε θα έπρεπε,κατά τη γνώμη μου, να αποτελούν βάση για τη λήψη αντίστοιχων του lock down μέτρων.Όσων αφορά τη μεταβαλλόμενη δυναμική της πανδημίας είναι κάτι που εμπίπτει στο αντικείμενο της ιατρικής στατιστικής επιδημιολογίας και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικοοικονομικά θέματα.Σου απαντησα οτι δεν ειναι δουλεια ενος ανθρωπου το λοκ-νταουν και οτι ειναι το υστατο μετρο πρωτου κρασσαρει το συστημα. Π.Χ To δικο μου ιατρειο εκδιδει μαζι με ...δεν γνωριζω ποσα αλλα στην Ελλαδα...rapport sentinel..... https://eody.gov.gr/epidimiologika-statistika-dedomena/systima-paratiriton-nosirotitas-sentinel/ απο τοτε που φτιαχτηκε το συστημα.Απλα μεταφερουμε τα νουμερα στον ΕΟΔΥ .Δεν αποφασιζουμε τα μετρα..
[QUOTE=Jimmu;3073370]
Προσωπικά,όπως και η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων δεν κάνω εμβόλιο για τη γρίπη ούτε και θα έκανα για τον covid έστω κι αν υπήρχε.Συνεπώς δεν αισθάνομαι πως έχω να προφυλαχτώ από κάτι δεδομένου μάλιστα του ότι η θνητότητα από τον covid είναι χαμηλότερη αυτής της γρίπης και αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή. O ίδιος πέφτεις σε αντιφάσεις όταν λες από τη μία πως το lock down είναι η μόνη λύση για να μη πέφτουμε σα τα κοτόπουλα κι από την άλλη παραδέχεσαι πως η θνητότητα του covid είναι χαμηλότερη της γρίπης.Είδες ποτέ να πέφτουν άνθρωποι σα τα κοτόπουλα από τη γρίπη?Τι σε κάνει τελικά να πιστεύεις πως αυτό θα συμβεί με τον covid?Δεν μπορεί λοιπόν να έχουμε την απαίτηση όλοι οι υγιείς άνθρωποι να υιοθετούν συμπεριφορές που αρμόζουν σε ευπαθείς ομάδες.Όποιος αισθάνεται πως απειλείται λαμβάνει τα μέτρα του.Όποιος σέβεται το συνάνθρωπό του λαμβάνει επίσης μέτρα για να προφυλάξει τις ευπαθείς ομάδες.Μέτρα όπως μάσκα και αποστάσεις,δεν κλείνεται όμως καταναγκαστικά σπίτι του.Σπίτι μπορούν να μείνουν αυτοβούλως άτομα που θεωρούν πως κινδυνεύουν και φυσικά αυτό είναι δικαίωμά τους.
faithless
08/11/2020, 14:29
μάλλον δεν πρόσεξες ( ; ) την επισήμανση ότι τα δεδομένα του 2020 είναι προβλέψεις ΚΑΙ ΔΕΝ περιλαμβάνουν τις επιπτώσεις του COVID-19....
https://www.macrotrends.net/countries/ITA/italy/death-rate
422513
Ναι σιγουρα. Δεν περιεχουν επιπτωσεις γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν επιπτωσεις. Οποια χωρα και αν κοιταξεις το death rate δεν ανεβαινει. Εχει σκαμπανεβασματα.Με 1 εκ νεκρους. Τιεπιπτωσεις να υπαρχουν. Αλλα εδω μιλαμε για το UN που ειναι στην αμμοχωστο και κλεινει το ματι στους τουρκους που κανουν τα μπανακια τους σε ουδετερη ζωνη. Το αφηνω εδω γιατι η βλακεια εχει ξεπερασεο καθε οριο.
blackbusa
08/11/2020, 14:35
ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και να λεει οτι θελει ειναι δικαιωμα του αλλα παρακαλω σε θεματα που αφορουν υγεια και απωλεια ανθρωπων οποιασδηποτε ηλικιας να δειχουν λιγο σεβασμο και να εχει καλυτερη πληροφορηση.
Το παραπανω δεν γνωριζω απο που αντληθηκε αλλα εδω https://www.istat.it/it/files//2020/03/nota-decessi-22-ottobre2020.pdf ειναι τα επισημα στοιχεια απο την ιταλικη στατιστικη υπηρεσια.Βεβαια δεν γνωριζουν ολοι ιταλικα να καταλαβουν τι γραφει αλλα ελπιζω ολοι γνωριζουμε να διαβαζουμε αριθμους. Στο επισηναπτομενο εχει 3 ταμπελες στις οποιες υπαρχει συγκριση του 2020 με τον μεσο ορο 2014/2019. Για να μην μπω περισσοτερες λεπτομεριες τους κρισιμους μηνες ( Μαρτιος - Απριλιος ) στις ευπαθεις περιοχες που ξεφυγε η κατασταση (ολη η βορεια Ιταλια δηλαδη ) το ποσοστο αυξησης θανατων ειναι απο 43% εως και191%). Και βεβαια τα νουμερα δεν ειναι 10,000 οπως αναφερετε απο πανω.
Και για να τελειωνει το θεμα, οποιος δεν γουσταρει την φαση εδω μπορει να παει οσο θα διαρκεσει αυτη η ασχημη κατασταση σε καποιες χωρες που τα καταφεραν και τωρα ειναι οκ....πχ Κινα που πολλοι λενε... βεβαια οταν εκαναν λοκνταουν στην Κινα δεν ειχε ουτε χαβαλε , καφε , παραλιες , βουνα , κλπ...ακολουθει τους τροπους αντιμετωπισης απο τις αρχες τις Κινας για να φτασουνε σε μηδεν κρουσματα ( αν και προσωπικα δεν πιστευω οτι το εληξαν ετσι απλα το ματσακι)
https://www.youtube.com/watch?v=6o6ZzBULLAs
https://www.youtube.com/watch?v=rKek0Y30Ctw
Σου απαντησα οτι δεν ειναι δουλεια ενος ανθρωπου το λοκ-νταουν και οτι ειναι το υστατο μετρο πρωτου κρασσαρει το συστημα. Π.Χ To δικο μου ιατρειο εκδιδει μαζι με ...δεν γνωριζω ποσα αλλα στην Ελλαδα...rapport sentinel..... https://eody.gov.gr/epidimiologika-statistika-dedomena/systima-paratiriton-nosirotitas-sentinel/ απο τοτε που φτιαχτηκε το συστημα.Απλα μεταφερουμε τα νουμερα στον ΕΟΔΥ .Δεν αποφασιζουμε τα μετρα..
Μα δεν έχουμε κάτι με τους γιατρούς που κάνουν τη δουλειά τους.Με την κινδυνολογία και τα ίδια τα μέτρα τα βάζουμε...
Johny the Fox
08/11/2020, 14:41
[QUOTE=mikes;3073399]
Προσωπικά,όπως και η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων δεν κάνω εμβόλιο για τη γρίπη ούτε και θα έκανα για τον covid έστω κι αν υπήρχε.Συνεπώς δεν αισθάνομαι πως έχω να προφυλαχτώ από κάτι δεδομένου μάλιστα του ότι η θνητότητα από τον covid είναι χαμηλότερη αυτής της γρίπης και αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή. O ίδιος πέφτεις σε αντιφάσεις όταν λες από τη μία πως το lock down είναι η μόνη λύση για να μη πέφτουμε σα τα κοτόπουλα κι από την άλλη παραδέχεσαι πως η θνητότητα του covid είναι χαμηλότερη της γρίπης.Είδες ποτέ να πέφτουν άνθρωποι σα τα κοτόπουλα από τη γρίπη?Τι σε κάνει τελικά να πιστεύεις πως αυτό θα συμβεί με τον covid?Δεν μπορεί λοιπόν να έχουμε την απαίτηση όλοι οι υγιείς άνθρωποι να υιοθετούν συμπεριφορές που αρμόζουν σε ευπαθείς ομάδες.Όποιος αισθάνεται πως απειλείται λαμβάνει τα μέτρα του.Όποιος σέβεται το συνάνθρωπό του λαμβάνει επίσης μέτρα για να προφυλάξει τις ευπαθείς ομάδες.Μέτρα όπως μάσκα και αποστάσεις,δεν κλείνεται όμως καταναγκαστικά σπίτι του.Σπίτι μπορούν να μείνουν αυτοβούλως άτομα που θεωρούν πως κινδυνεύουν και φυσικά αυτό είναι δικαίωμά τους.
Λοιπον,πρωτου την κανω θα γραψω δυο λογια σε νεους ανθρωπους με ζωη μπροστα τους που αξιζουν χρυσαφι.
Ο κορονοιος ειναι μια ελαφρια λοιμωξη του αναπνευστικου.Αυτος ειναι ο ορισμος της.Ο χρονος νοσησης ειναι περιπου 3-5 ημερες και δεν εχει αναγκη ειδικων θεραπευτικων μετρων.Μια γριππωδης συνδρομη δλδ που την περνας στο ποδι με μια θνησιμοτητα κατα μεσο ορο παρομοιο με ολων των αναπνευστικων ιων.
Αλλα : Λογω του οτι ειναι αγνωστη ακομη ,αγνωστες ειναι και οι εξωπνευμονικες της εκδηλωσεις .Αναφερω το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα: Στο 90% νεων ατομων κατω των 40 ετων σε αναρρωση απο covid-19 σε μελετες που εγιναν σε αιμοδυναμικα καρδιολογικα τμηματα νοσοκομειων υπηρχαν ασυμπτωματικες ανατομικες αλλοιωσεις στο μυοκαρδιο των ασθενων που αποκαλυπτονται μετα απο μαγνητικη τομογραφια ,ευρηματα συμβατα με βραχυνση του χρονου ζωης και αυξηση της επιπτωσης αιφνιδιου θανατου την επομενη 10ετια.Τα ευρηματα δλδ συμφωνουν με σοβαρη καρδιακη νοσο που δεν επιδεχεται θεραπειας λογω της ανατομικης της φυσης.
Και εφοσον το περναει το υγιες ατομο σα γριπη γιατι κλεινομαστε σα μ@@@ες σπιτια μας? Γιατι μας τρομοκρατουνε με εικονες απο μεθ και μας λενε οτι θα διασωληνοθουμε ολοι? Γιατι δε μας λενε την αληθεια και ο κοσμος τρεχει στα νοσοκομεια με 37.3 ? Μαλιστα εχουνε χασει εντελως τη μπαλα και πλεον μας φοβιζουνε με τα κρουσματα και κατι χασικληδες που τραβαγανε με καμερα στο αχεπα. μας κλεινουν μεσα εξαιτιας καποιων σα και του λογου σου, που αμα κολλησεις και εισαι ασυπτωματικος, αρα δε το γνωριζεις, και φυσικα θα συνεχισεις το χαβα σου να μη τηρεις τα μετρα, θα μεταδωσεις τον ιο σε οποιον ερχεται σε επαφη μαζι σου και αν μεσα σε αυτους βρισκονται ευπαθεις ομαδες οπως εγω, θα γινεις η αιτια να αρρωστησουν βαρια η ακομα και να πεθανουν μιας και ο ιος θα επιδεινωσει τα ηδη υπαρχοντα νοσηματα τους... οποτε σταματα τα παραπονα γιατι εσυ και ομοιοι σου ειστε η αιτια που γινεται ολο αυτο
αυτη η απαντηση μου και τελος απο εμενα προς τα εσενα, μη χασεις το καιρο σου με μενα αλλο παρακατω γιατι απλα ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ, οποτε δε προκειται να ασχοληθω παραπανω μαζι σου..
Α! και αυτη η χαζομαρα που γραφεις για να "αποδειξεις" το δικιο σου, οτι σου στελνουν συχαρικια με ινμποξ ειναι η πιο κλισε ηλιθιοτητα που εχει γραφτει, και το μονο που αποδεικνυει ειναι η απελπισια καποιου που εχει ξεμεινει απο επιχειρηματα να στηριξει το αφηγημα του.. γιατι αν οντως συνεβαινε κατι τετοιο, τα γραφομενα σου θα ηταν πηγμενα στα βρουμς..
εντιτ:
Το αφηνω εδω γιατι η βλακεια εχει ξεπερασεο καθε οριο.
οπως το αφησες και τις προηγουμενες 30 φορες που το εγραψες αυτο?
Λοιπον,πρωτου την κανω θα γραψω δυο λογια σε νεους ανθρωπους με ζωη μπροστα τους που αξιζουν χρυσαφι.
Ο κορονοιος ειναι μια ελαφρια λοιμωξη του αναπνευστικου.Αυτος ειναι ο ορισμος της.Ο χρονος νοσησης ειναι περιπου 3-5 ημερες και δεν εχει αναγκη ειδικων θεραπευτικων μετρων.Μια γριππωδης συνδρομη δλδ που την περνας στο ποδι με μια θνησιμοτητα κατα μεσο ορο παρομοιο με ολων των αναπνευστικων ιων.
Αλλα : Λογω του οτι ειναι αγνωστη ακομη ,αγνωστες ειναι και οι εξωπνευμονικες της εκδηλωσεις .Αναφερω το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα: Στο 90% νεων ατομων κατω των 40 ετων σε αναρρωση απο covid-19 σε μελετες που εγιναν σε αιμοδυναμικα καρδιολογικα τμηματα νοσοκομειων υπηρχαν ασυμπτωματικες ανατομικες αλλοιωσεις στο μυοκαρδιο των ασθενων που αποκαλυπτονται μετα απο μαγνητικη τομογραφια ,ευρηματα συμβατα με βραχυνση του χρονου ζωης και αυξηση της επιπτωσης αιφνιδιου θανατου την επομενη 10ετια.Τα ευρηματα δλδ συμφωνουν με σοβαρη καρδιακη νοσο που δεν επιδεχεται θεραπειας λογω της ανατομικης της φυσης.
δλδ αυτο που εγραψα εγω αλλα πιο επιστημονικα εξηγημενο...
Ναι σιγουρα. Δεν περιεχουν επιπτωσεις γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν επιπτωσεις. Οποια χωρα και αν κοιταξεις το death rate δεν ανεβαινει. Εχει σκαμπανεβασματα.Με 1 εκ νεκρους. Τιεπιπτωσεις να υπαρχουν. Αλλα εδω μιλαμε για το UN που ειναι στην αμμοχωστο και κλεινει το ματι στους τουρκους που κανουν τα μπανακια τους σε ουδετερη ζωνη. Το αφηνω εδω γιατι η βλακεια εχει ξεπερασεο καθε οριο.
βρε αδερφέ πλάκα κάνεις τώρα;....
ΕΣΥ χρησιμοποίησες την πηγή αυτή για να επιχειρηματολογήσεις και τώρα θα την βγάλεις αναξιόπιστη γιατί τελικά ΔΕΝ συμφωνεί με το συμπέρασμα σου; :confused:
[QUOTE=Jimmu;3073415]
Ευχαριστώ προσωπικά για την ενημέρωση.
Πηγή?
Καλύτερο thread ever. Προτείνω να ανοίξει ένα και την πρώτη επίσκεψη στη Σελήνη, καθώς και για την κατάρρευση του WTC. Ξέρω ήδη ποιοι και τι θα γράψουν.
faithless
08/11/2020, 15:25
βρε αδερφέ πλάκα κάνεις τώρα;....
ΕΣΥ χρησιμοποίησες την πηγή αυτή για να επιχειρηματολογήσεις και τώρα θα την βγάλεις αναξιόπιστη γιατί τελικά ΔΕΝ συμφωνεί με το συμπέρασμα σου; :confused:
Σου ξαναλεω οτι επιπτωσεις δεν αναφερονται γιατι δεν υπαρχουν. Κανε τη διαιρεση 8 δις /1.2 εκατομυρια και βγαλε ποσοστο. Αν δε καταλαβαινεις τα αυτονοητα δε φταιω εγω.
Johny the Fox
08/11/2020, 15:28
[QUOTE=Johny the Fox;3073421]
Ευχαριστώ προσωπικά για την ενημέρωση.
Πηγή?
Ατυχως το '' the new england journal of medicin'' που ειναι το κυριο ιατρικο περιοδικο μαζι με το ''The Lancet '' ειναι συνδρομητικα ιατρικα περιοδικα ,ειναι ακαταλληλα για αναγνωσμα αν δεν εισαι γιατρος και δεν επιτρεπουν copy-paste.
Βρηκα ομως μια ανακοινωση που ειχε κανει πανω σε αυτα ο Τσιοδρας τον Αυγουστο ,που τωρα θεωρειται μαλλον ανεπικαιρη
https://www.sofokleousin.gr/tsiodras-o-koronoios-proksenei-alloioseis-stin-kardia
Επισης βρηκα γενικοτερες ανακοινωσεις ψαχνωντας covid-καρδια
https://www.mednutrition.gr/portal/ygeia/kardiaggeiaka/16801-pos-epidra-o-koronoios-stin-kardia-mas
και επειδή αναφέρετε πολύ η έρευνα του Ιωαννίδη...
ΕΔΩ ΤΟ PDF ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.14.20062463v1.full.pdf)
ΕΔΩ ΤΟ PDF ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.14.20062463v2.full.pdf)
αναφέρει η ερενα:
"...We can use our prevalence estimates to approximate the infection fatality rate from COVID-19 in Santa
Clara County. Through April 22, 2020, 94 people died from COVID-19 in the County. If our estimates of
54,000 infections represent the cumulative total on April 1, and we assume a 3 week lag from time of
infection to death, up to April 2224, then 94 deaths out of 54,000 infections correspond to an infection
fatality rate of 0.17% in Santa Clara County. If antibodies take longer than 3 days to appear, or if the
average duration from case identification to death is less than 3 weeks, then the prevalence rate at the time
of the survey was higher and the infection fatality rate would be lower. On the other hand, if deaths from
COVID-19 are under reported or the health system is overwhelmed than the fatality rate estimates would
increase. Our prevalence and fatality rate estimates can be used to update existing models, given the large
upwards revision of under-ascertainment.
While our weighted prevalence estimate of 2.8% is indicative of the situation in Santa Clara County as of
early April, other areas are likely to have different seroprevalence estimates based on effective contact
rates in the community, variable effects of social distancing policies to date, and relative disease
progression. The infection fatality rate in different locations may also vary and be substantially higher in
places where the hospitals are overwhelmed (e.g. New York City or Bergamo), or where infections are
concentrated among vulnerable individuals (e.g. populations without access to healthcare or nursing home
residents). For example, in many European countries, 42-57% of deaths occurred in nursing homes and
the same appears to be true for 25% of deaths in New York.25 Infection fatality rate estimates may be
substantially higher in such settings..."
Σου ξαναλεω οτι επιπτωσεις δεν αναφερονται γιατι δεν υπαρχουν. Κανε τη διαιρεση 8 δις /1.2 εκατομυρια και βγαλε ποσοστο. Αν δε καταλαβαινεις τα αυτονοητα δε φταιω εγω.
Επειδη εισαι τυπος που οπως καταλαβα ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...σε παρακαλω πες μας τι θες να γινει τελικα?
Να καβαλησουμε τις μηχανες και να παμε να μπουκαρουμε στη Βουλη? Δεν θα το περιμενει κανεις...ειναι εφικτο...!!!
Γιατι οπως καταλαβες μπορει να εχεις 2-3 υποστηρικτες με πμ αλλα το συνολο εδω σε κραζει και εσυ συνεχιζεις να ζητας επανασταση.
faithless
08/11/2020, 15:32
Οπως βλεπεις κυρ αστυνομε εχουνε παρει αλλοι τη θεση μου πλεον. Αλλα ακομα και αν γινει αυτο το μονο σιγουρο σιγουρο ειναι οτι εσυ δε θα εισαι αναμεσα σε αυτους.
Καλύτερο thread ever. Προτείνω να ανοίξει ένα και την πρώτη επίσκεψη στη Σελήνη, καθώς και για την κατάρρευση του WTC. Ξέρω ήδη ποιοι και τι θα γράψουν.
Ούτε στο φεγγάρι εχουν πάει και τους δίδυμους πύργους τους έριξαν drones
χρησιμοποίησες μια πηγή που έδειχνε τον ίδιο αριθμό θανάτων 2019 -2020 αφήνοντας να εννοηθεί ότι το 2020 με COVID στην Ιταλία δεν υπήρχαν παραπάνω θάνατοι....
όταν σου έδειξα ότι τα στοιχεία ΔΕΝ περιλαμβάνουν θανάτους COVID στην καταμέτρηση, την βγάζεις αναξιόπιστη γιατί.. UN πράσινη γραμμή και Τουρκία.... :rolleyes:
επίσης το 8δις / 1.2 εκ δεν είναι το ποσοστό θνησιμότητας του COVID....
θα πρέπει να διαιρέσεις το σύνολο των ασθενών COVID με τους θανάτους από COVID.... αυτονόητο ....
Οπως βλεπεις κυρ αστυνομε εχουνε παρει αλλοι τη θεση μου πλεον. Αλλα ακομα και αν γινει αυτο το μονο σιγουρο σιγουρο ειναι οτι εσυ δε θα εισαι αναμεσα σε αυτους.
Εδω μεσα δεν ειμαι με αυτη την ιδιοτητα και δεν κανω κουμαντο σε κανεναν. Ομως ξαναλεω. Ζητας ξεσηκωμο...Επανασταση...Επαναφορα της αδικιας στον κοσμο και φυσικα οπως κατι υποψηφιες στα Καλλιστεια...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. Παραθεσε μας λοιπον και τους τυποστηρικτες σου εδω μεσα που σε αποθεωνουν σε προσωπικο μηνυμα ωστε να ξερουμε και μεις μεχρι που παει η ενεργεια σου και τι ρευμα εχει ντε...
Εσύ όμως θα είσαι ανάμεσα σε αυτούς που θα πάτε στο υπόγειο της ΓΑΔΑ :a9:
θα πρέπει να διαιρέσεις το σύνολο των ασθενών COVID με τους θανάτους από COVID.... αυτονόητο ....
Κι όμως, η θνησιμότητα μετριέται ως ο λόγος των θανάτων σε μία περιοχή προς τον πληθυσμό της ίδιας περιοχής.
Το μέγεθος που περιγράφεις, ονομάζεται θνητότητα (θάνατοι/νοσούντες). Επιπλέον, θα πρέπει να αντιστρέψεις το κλάσμα, ώστε να βγάλεις αριθμό μικρότερο της μονάδας.
Προφανώς, η θνητότητα είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερος αριθμός από τη θνησιμότητα, επειδή η δεύτερη έχει μεγαλύτερο παρονομαστή (εκτός αν νοσήσουν όλοι).
faithless
08/11/2020, 15:50
χρησιμοποίησες μια πηγή που έδειχνε τον ίδιο αριθμό θανάτων 2019 -2020 αφήνοντας να εννοηθεί ότι το 2020 με COVID στην Ιταλία δεν υπήρχαν παραπάνω θάνατοι....
όταν σου έδειξα ότι τα στοιχεία ΔΕΝ περιλαμβάνουν θανάτους COVID στην καταμέτρηση, την βγάζεις αναξιόπιστη γιατί.. UN πράσινη γραμμή και Τουρκία.... :rolleyes:
Δεν εβγαλα τιποτα αναξιοπιστο. Απλα ειδα το σημα UN και μου ρθανε στο μυαλο σκοτεινες μνημες του χτες αλλα και του σημερα. Λοιπον στο παγκοσμιο πληθυσμο το ποσοστο που εχει πεθανει απο κοβιντ ειναι 1εκ. Δηλαδη ενα ποσοστο που δε μπορει καν να μετρηθει σαν deathrate πανω στο πληθυσμο της γης οπως η ισπανικη γριπη π.χ η να προσμετρηθει στα στατιστικα που περεθεσα. Για τον ιδιο λογο δε μπορουν να προσμετρηθουν οι απειροι θανατοι και στην ιταλια. Γιατι πολυ απλα ολες οι χωρες εξακολουθουν και εχουν το ιδιο ακριβως death rate οπως και παλιοτερα. Το γιατι συμβαινει αυτο δε θα στο απαντησω εγω αλλα ο φονικος ιος.
Κι όμως, η θνησιμότητα μετριέται ως ο λόγος των θανάτων σε μία περιοχή προς τον πληθυσμό της ίδιας περιοχής.
Το μέγεθος που περιγράφεις, ονομάζεται θνητότητα (θάνατοι/νοσούντες). Επιπλέον, θα πρέπει να αντιστρέψεις το κλάσμα, ώστε να βγάλεις αριθμό μικρότερο της μονάδας.
Προφανώς, η θνητότητα είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερος αριθμός από τη θνησιμότητα, επειδή η δεύτερη έχει μεγαλύτερο παρονομαστή.
mea culpa! θενκς :beer:
Να καβαλησουμε τις μηχανες και να παμε να μπουκαρουμε στη Βουλη? Δεν θα το περιμενει κανεις...ειναι εφικτο...!!!
Εγώ ψήθηκα!Αν ειδικά υπάρχουν κι άλλοι στο σώμα σα κι εσένα πρόθυμοι να ακολουθήσουν,μέσα!Μπαίνουμε,τους τρώμε όλους και τους covid300 και τέλος τα βάσανα!Μέρα με ολομέλεια να πετύχουμε μόνο μη μας ξεφύγει κανείς.(άρα μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά..)
Shinigami Ryuk
08/11/2020, 16:10
Και μετα τι?
Για την Ιταλία των νεκρών που βγάζουμε δύο νούμερα και δεν καταλαβαίνουμε τί/πώς/γιατί.
https://voxeu.org/article/covid-19-italy-analysis-death-registry-data
Δεν εβγαλα τιποτα αναξιοπιστο. Απλα ειδα το σημα UN και μου ρθανε στο μυαλο σκοτεινες μνημες του χτες αλλα και του σημερα. Λοιπον στο παγκοσμιο πληθυσμο το ποσοστο που εχει πεθανει απο κοβιντ ειναι 1εκ. Δηλαδη ενα ποσοστο που δε μπορει καν να μετρηθει σαν deathrate πανω στο πληθυσμο της γης οπως η ισπανικη γριπη π.χ η να προσμετρηθει στα στατιστικα που περεθεσα. Για τον ιδιο λογο δε μπορουν να προσμετρηθουν οι απειροι θανατοι και στην ιταλια. Γιατι πολυ απλα ολες οι χωρες εξακολουθουν και εχουν το ιδιο ακριβως death rate οπως και παλιοτερα. Το γιατι συμβαινει αυτο δε θα στο απαντησω εγω αλλα ο φονικος ιος.
δεν υπήρχε η ισπανική γρίπη
ψάξε το
Shinigami Ryuk
08/11/2020, 16:17
Πως?
pano kato
08/11/2020, 16:26
Εγω εκανα [vroom] στο faithless χτες το βραδυ:rolleyes: Ειχα γυρησει αργα απο θεσσαλωνικη [συμετεχω σε βιολογικη λαικη] Εφαγα στη μαπα, μασκες, αποστασεις, πανικο του κοζμου:mad: Ηπια και 2 τσιπουρα,ε! λεω καλα τους κραζει. Οταν καταλαβα τι λεει ηπια αλλα 2! Ακομα να συνελθω:look: [τα τσιπουρα δε με πειραζουν]:cool:
blackbusa
08/11/2020, 16:35
επειδη τον εκανες γαργαρα πριν 2 σελιδες το ξαναβαζω...
ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και να λεει οτι θελει ειναι δικαιωμα του αλλα παρακαλω σε θεματα που αφορουν υγεια και απωλεια ανθρωπων οποιασδηποτε ηλικιας να δειχουν λιγο σεβασμο και να εχει καλυτερη πληροφορηση.
Το παραπανω δεν γνωριζω απο που αντληθηκε αλλα εδω https://www.istat.it/it/files//2020/03/nota-decessi-22-ottobre2020.pdf ειναι τα επισημα στοιχεια απο την ιταλικη στατιστικη υπηρεσια.Βεβαια δεν γνωριζουν ολοι ιταλικα να καταλαβουν τι γραφει αλλα ελπιζω ολοι γνωριζουμε να διαβαζουμε αριθμους. Στο επισηναπτομενο εχει 3 ταμπελες στις οποιες υπαρχει συγκριση του 2020 με τον μεσο ορο 2014/2019. Για να μην μπω περισσοτερες λεπτομεριες τους κρισιμους μηνες ( Μαρτιος - Απριλιος ) στις ευπαθεις περιοχες που ξεφυγε η κατασταση (ολη η βορεια Ιταλια δηλαδη ) το ποσοστο αυξησης θανατων ειναι απο 43% εως και191%
DRAKONET
08/11/2020, 16:36
0ποτε στριμωχθεις...αυτο κανεις!
Κριμα τελικα δεν καταφερες να αντικρουσεις αυτα που απανταμε...πανω
σε δικα σου ποστ....που πετας βιαστικα και δεν προσεχεις καν τι αναφερουν
γιατι απλα δεν υπαρχει απαντηση.
Τωρα αυτο για τους τουρκους...ασχολιαστο.
o_gavros
08/11/2020, 16:37
τα τσίπουρα είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν!
blackbusa
08/11/2020, 16:42
δεν πρεπει πρωτα να λυσουμε φαιβτζι και μπιλ γκειτς μαικροτσιπς?
faithless
08/11/2020, 16:45
0ποτε στριμωχθεις...αυτο κανεις!
Κριμα τελικα δεν καταφερες να αντικρουσεις αυτα που απανταμε...πανω
σε δικα σου ποστ....που πετας βιαστικα και δεν προσεχεις καν τι αναφερουν
γιατι απλα δεν υπαρχει απαντηση.
Τωρα αυτο για τους τουρκους...ασχολιαστο.
Αχαχαχα εγω στριμωχτηκα?? Εγινε... Κατσε τωρα σπιτι στειλε μηνυμα για να πας να κατουρησει ο σκυλος και μετα απο κανα 4 μηνο που θα βγεις πες μου ποιος στριμωχτηκε.Ειλικρινα απανταω πλεον γιατι θελει για καποιο λογο ο καθε εξυπνακιας να μου αποδειξει οτι το 0.1 σε μια γερασμενη χωρα ειναι μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας. Μπορειτε να μη μου απευθηνετε το λογο και υποσχομαι να μη ξανασχοληθω. Δουλευω κιολας και μαλιστα πολυ. Αλλα κανονικα επρεπε να σας ειχα χ@@@νους και να κοιταω τη τσεπη μου. Λοιπον αυτα απο μενα.Ειπα το μελλον θα δειξει αλλα μην ερθει κανενας εδω μετα απο 2 χρονια να μου πει οτι ο απιστος ελεγε αληθεια και γιναμε αβουλοι σκλαβοι με ελευθεριες οσες ενα πουλι στο κλουβι.
DRAKONET
08/11/2020, 16:47
Ούτε στο φεγγάρι εχουν πάει και τους δίδυμους πύργους τους έριξαν drones
Γιατι πηγαν στο φεγγαρι ?? :eek: :lol:
DRAKONET
08/11/2020, 16:49
Προφανώς, η θνητότητα είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερος αριθμός από τη θνησιμότητα, επειδή η δεύτερη έχει μεγαλύτερο παρονομαστή (εκτός αν νοσήσουν όλοι).
ΟΟΟΟ.... τι του'πεεε !!!:lol:
DRAKONET
08/11/2020, 16:55
Αχαχαχα εγω στριμωχτηκα?? Εγινε... Κατσε τωρα σπιτι στειλε μηνυμα για να πας να κατουρησει ο σκυλος και μετα απο κανα 4 μηνο που θα βγεις πες μου ποιος στριμωχτηκε.Ειλικρινα απανταω πλεον γιατι θελει για καποιο λογο ο καθε εξυπνακιας να μου αποδειξει οτι το 0.1 σε μια γερασμενη χωρα ειναι μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας. Μπορειτε να μη μου απευθηνετε το λογο και υποσχομαι να μη ξανασχοληθω. Δουλευω κιολας και μαλιστα πολυ. Αλλα κανονικα επρεπε να σας ειχα χ@@@νους και να κοιταω τη τσεπη μου. Λοιπον αυτα απο μενα.Ειπα το μελλον θα δειξει αλλα μην ερθει κανενας εδω μετα απο 2 χρονια να μου πει οτι ο απιστος ελεγε αληθεια και γιναμε αβουλοι σκλαβοι με ελευθεριες οσες ενα πουλι στο κλουβι.
Παλι αλλα γι'αλλα της παρασκευης το γαλα απαντας !
Γιατι πηγαν στο φεγγαρι ?? :eek: :lol:
Γιατί υπάρχει φεγγάρι?
stefanos
08/11/2020, 17:03
Γιατί υπάρχει φεγγάρι?
Προσωρινά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πραγματικότητα είναι σκάφος εξωγήινων που μας παρακολουθούν.
Οπότε είναι θέμα χρόνου να την κάνει.
Προσωρινά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πραγματικότητα είναι σκάφος εξωγήινων που μας παρακολουθούν.
Οπότε είναι θέμα χρόνου να την κάνει.
Την κάνει αλλά ξανάρχεται. Όταν δεν έχει φεγγάρι το πάνε για συντήρηση και επιστρέφει σε τροχιά .
Απαντάει πολύ καλά . Μέσα σε αυτό το 0.1% είναι ο πατέρας του η μητέρα ο παππούς και η γιαγιά του . Για εκείνον οι 4 αυτές ζωές είναι το 0.1%
faithless
08/11/2020, 17:22
https://youtu.be/k0yKfvtCpRQ Δες πολυ καλα αυτο το βιντεο και μετα οταν καταλαβεις τι εννοει μιλα μου για θνησιμοτητα θνητοτητα και της παρασκευης το σανο.Εγκεφαλικες αιμορραγιες χρεωνονται στο κοβιντ και μου λες τα δικα σου και εσυ και οι υπολοιποι. Θες να ψαχνω στοιχεια σα μ@@@ας ολη μερα ενω οι απαντησεις βρισκονται διπλα σου. Οσο για το αν θελουνε οι παππουδες μου να ειμαι εξω ελευθερος πιστεψε με χεστηκανε οξ παππουδες μου για το αν θα πεθανουνε απο κοβιντ η απο εγκεφαλικο, οπως και εγβ αν ημουνα παππους δε θα περιμενα καποια αλλη καταληξη. Οταν μιλαμε ομως γις λιγους θανατους και με προυποθεσεις δεν ειμαι εγω ο αναισθητος αλλα καποιοι αλλοι που κοψανε τις επισκεψεις στα νοσοκομεια και τα τακτικα χειρουργια και δωσανε 20 εκ στα καναλια.Επισης να πας κατω απο αυτο το βιντεο να βρισεις ολους αυτους που καταλαβαινουνε τα αυτονοητα. Δηλαδη οτι δημιουργησανε πανδημια με θανατους απο αλλες αιτιες και κρουσματα με υγιεις ανθρωπους και εναν ιο ουσιαστικα ιδιο με της γριπης και μαλλον πιο ακινδυνο.
https://youtu.be/k0yKfvtCpRQ Δες πολυ καλα αυτο το βιντεο και μετα οταν καταλαβεις τι εννοει μιλα μου για θνησιμοτητα θνητοτητα και της παρασκευης το σανο.Εγκεφαλικες αιμορραγιες χρεωνονται στο κοβιντ και μου λες τα δικα σου και εσυ και οι υπολοιποι. Θες να ψαχνω στοιχεια σα μ@@@ας ολη μερα ενω οι απαντησεις βρισκονται διπλα σου. Οσο για το αν θελουνε οι παππουδες μου να ειμαι εξω ελευθερος πιστεψε με χεστηκανε οξ παππουδες μου για το αν θα πεθανουνε απο κοβιντ η απο εγκεφαλικο, οπως και εγβ αν ημουνα παππους δε θα περιμενα καποια αλλη καταληξη. Οταν μιλαμε ομως γις λιγους θανατους και με προυποθεσεις δεν ειμαι εγω ο αναισθητος αλλα καποιοι αλλοι που κοψανε τις επισκεψεις στα νοσοκομεια και τα τακτικα χειρουργια και δωσανε 20 εκ στα καναλια.Επισης να πας κατω απο αυτο το βιντεο να βρισεις ολους αυτους που καταλαβαινουνε τα αυτονοητα. Δηλαδη οτι δημιουργησανε πανδημια με θανατους απο αλλες αιτιες και κρουσματα με υγιεις ανθρωπους και εναν ιο ουσιαστικα ιδιο με της γριπης και μαλλον πιο ακινδυνο.
Αυτο που κανεις παντως ...το λες και τηλεργασια...
Του γιουντόυμπ δεν είναι πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης.
Αυτό στο μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο στην 1η εβδομάδα (εμάς τουλάχιστον με ένα ωραίο κολπάκι).
Κρίμα στο χρόνο σας δηλαδή.
Βγάζει ο FDA μία ανακοίνωση και ένας Έλληνας γνωστός "ιατρός" που τελικά ήταν μαιμού με χιλιάδες views παραποιεί την ανακοίνωση για να βγάλει είδηση και τα πρόβατα τον ακολουθούν.
Έτσι δουλεύει το 99.99% του γιουντόυμπ.
Αν θες κάποιος μή ψεκασμένος θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά βρές αξιόπιστες πηγές.
(Συγνώμη που δεν κρατιέμαι και απαντάω!)
faithless
08/11/2020, 17:47
Του γιουντόυμπ δεν είναι πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης.
Αυτό στο μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο στην 1η εβδομάδα (εμάς τουλάχιστον με ένα ωραίο κολπάκι).
Κρίμα στο χρόνο σας δηλαδή.
Βγάζει ο FDA μία ανακοίνωση και ένας Έλληνας γνωστός "ιατρός" που τελικά ήταν μαιμού με χιλιάδες views παραποιεί την ανακοίνωση για να βγάλει είδηση και τα πρόβατα τον ακολουθούν.
Έτσι δουλεύει το 99.99% του γιουντόυμπ.
Αν θες κάποιος μή ψεκασμένος θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά βρές αξιόπιστες πηγές.
(Συγνώμη που δεν κρατιέμαι και απαντάω!)
Μπορεις να ψαξεις οπου θες για αυτο το βιντεο. Ειναι του ιουνιου και μαλιστα υπαρχει ολη η συνεντευξη τυπου. Τι εγινε τωρα πετσοκοφτηκατε ολοι?
Μπορεις να ψαξεις οπου θες για αυτο το βιντεο. Ειναι του ιουνιου και μαλιστα υπαρχει ολη η συνεντευξη τυπου. Τι εγινε τωρα πετσοκοφτηκατε ολοι?
ΟΛΟΙ ομως...
Ακόμα δεν βαρεθήκατε;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν ανοίγω καν τα λινκ χρόνια τώρα :)
Ακόμα δεν βαρεθήκατε;;;;;;;;;;;;;;;
Θα σταματήσουμε μολις βγει το εμβόλιο. Μετά θα πιάσουμε αν τελικά η γη είναι επίπεδη και μετά αν τα φίλτρα νερού Olympus έχουν φαρμακευτικό άνθρακα ή έχουν καρκινογόνο φίλτρα και δηλητηριάζουν τον αθώο κοσμάκη που κρύβονται από πίσω μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που πίσω είναι μέτοχος ο Τραμπ που είχε συνεννοηθεί με τον Baiden που βγήκε πρόεδρος για ξεκάρφωμα.
Το έχω δει στο youtube
faithless
08/11/2020, 18:58
Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. Δε χρειαζεται να ψαξω στους ιταλους και παραπερα τα λεγομενα ουτουνου του απατεωνα μιλανε απο μονα τους. Ηθελανα ξερα ομως γιατι του ξεφυγανε...Αλλα χεστηκε αυτος ψωνισε και τα εκατομυρια εμβολια στο κελπνο το 2009 και λιγδωσε το εντερακι του απο τους φορους του λαου.Πεταξε και λιγο δακρυ τον μαρτη και τον καναμε κολοκοτρωνη ενω αυτος τσιμπαγε τις επιδοτησεις σα περιστερι στο συνταγμα.
Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. Δε χρειαζεται να ψαξω στους ιταλους και παραπερα τα λεγομενα ουτουνου του απατεωνα μιλανε απο μονα τους. Ηθελανα ξερα ομως γιατι του ξεφυγανε...Αλλα χεστηκε αυτος ψωνισε και τα εκατομυρια εμβολια στο κελπνο το 2009 και λιγδωσε το εντερακι του απο τους φορους του λαου.Πεταξε και λιγο δακρυ τον μαρτη και τον καναμε κολοκοτρωνη ενω αυτος τσιμπαγε τις επιδοτησεις σα περιστερι στο συνταγμα.
Συμφωνα με την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη 3...μπορεις εφοσον εχεις τετοιες ατρανταχτες αποδειξεις να κανεις Citizens Arrest.
Oμως για να το πιασουμε στα σοβαρα...να πας ολα αυτα τα στοιχεια στον εισαγγελεα και αν γλυτωσεις τον εγκλεισμο τοτε ισως καταλαβεις οτι το εχεις ξεχειλωσει το θεμα και πλεον εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας.
Αν δεν δικαιωθεις στα Ελληνικα δικαστηρια θυμησου τον ΠΑΟΚ και τραβα τους στο CAS να δικαιωθεις σιγουρα!!!
faithless
08/11/2020, 19:40
Συμφωνα με την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη 3...μπορεις εφοσον εχεις τετοιες ατρανταχτες αποδειξεις να κανεις Citizens Arrest.
Oμως για να το πιασουμε στα σοβαρα...να πας ολα αυτα τα στοιχεια στον εισαγγελεα και αν γλυτωσεις τον εγκλεισμο τοτε ισως καταλαβεις οτι το εχεις ξεχειλωσει το θεμα και πλεον εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας.
Αν δεν δικαιωθεις στα Ελληνικα δικαστηρια θυμησου τον ΠΑΟΚ και τραβα τους στο CAS να δικαιωθεις σιγουρα!!!
Φιλε εννοειται οτι εχει γινει καταγγελια και μηνυση στον εοδυ γιαυτα τα εκτροπα. Υπαρχουν δικηγοροι και γιατροι πραγματικα ανεξαρτητοι απο κομματικες μπουρδες.Αγαπαει ο θεος το κλεφτη αγαπαει και το νοικοκυρη. .. Αλλα εσυ σαν απλος πολιτης βλεποντας και ακουγοντας αυτο που ειπε τι καταλαβαινεις?
tzimidis
08/11/2020, 19:41
........ ο καθε εξυπνακιας να μου αποδειξει οτι το 0.1 σε μια γερασμενη χωρα ειναι μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας.... .
Βασικά η αναλογία θανατων/πληθυσμού είναι παγκοσμίως ένας θάνατος ανά κάτοικο.
Φιλε εννοειται οτι εχει γινει καταγγελια και μηνυση στον εοδυ γιαυτα τα εκτροπα. Υπαρχουν δικηγοροι και γιατροι πραγματικα ανεξαρτητοι απο κομματικες μπουρδες.Αγαπαει ο θεος το κλεφτη αγαπαει και το νοικοκυρη. .. Αλλα εσυ σαν απλος πολιτης βλεποντας και ακουγοντας αυτο που ειπε τι καταλαβαινεις?
Αυτα ειναι να τα λενε τυχον τυποι που μελλοντικα θα τους δεις να διεκδικουνε βουλευτικο αξιωμα με την δικαιολογια οτι "πολεμησαν" για το καλο σου!
Αφου εχεις καταλαβει το συστημα οπως λες...ακομα να καταλαβεις ποσο σε χειραγωγουνε?
Βγηκες τωρα εσυ εδω στο φορουμ να μας ανοιξεις τα ματια μια και εμεις τα εχουμε γεματα μυγακια απο τις χαμηλες ζελατινες που χρησιμοποιουμε.
faithless
08/11/2020, 20:24
Αυτα ειναι να τα λενε τυχον τυποι που μελλοντικα θα τους δεις να διεκδικουνε βουλευτικο αξιωμα με την δικαιολογια οτι "πολεμησαν" για το καλο σου!
Αφου εχεις καταλαβει το συστημα οπως λες...ακομα να καταλαβεις ποσο σε χειραγωγουνε?
Βγηκες τωρα εσυ εδω στο φορουμ να μας ανοιξεις τα ματια μια και εμεις τα εχουμε γεματα μυγακια απο τις χαμηλες ζελατινες που χρησιμοποιουμε.
Φιλε απαντησε μου αν ο τσιωδρας με αυτη τη δηλωση κοροιδεψε τον ελληνικο λαο η οχι. Εβαζε θανατους απο εγκεφαλικη αιμορραγια σε θανατους κοβιντ ? Ιατρικη ειναι αυτο η το μπακαλικο του τακη που μου βαλε ο καλος γιατρος εδω μεσα?Γιατι?Γιατι δε παραδεχεσαι οτι μας κοροιδευουνε ψιλο γαζι?Γιατι αποφευγεις να απαντησεις δε καταλαβαινω. Δε θα σε κατηγορησω. Ισα ισα που εχω πει και εδω μεσα οτι παλιοτερα τους πιστευα αλλα αλλαξα 180 μοιρες.
Johny the Fox
08/11/2020, 20:30
Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. .
Ελεος ρε συ φτανει !! Δεν προκειται για συνωμοσια αλλα για τα RO και RT τους δεικτες μεταδοτικοτητας και απολυτων κρουσματων ..:wave2:
https://www.news247.gr/ygeia/ti-ennooyse-o-sotiris-tsiodras-ypervoli-stin-katagrafi-ton-thanaton.7635736.html
https://www.tovima.gr/2020/05/06/science/ekpa-pos-to-ro-kai-to-rt-kathorizoun-tin-ekseliksi-tou-koronoiou/
422535
Φιλε απαντησε μου αν ο τσιωδρας με αυτη τη δηλωση κοροιδεψε τον ελληνικο λαο η οχι. Εβαζε θανατους απο εγκεφαλικη αιμορραγια σε θανατους κοβιντ ? Ιατρικη ειναι αυτο η το μπακαλικο του τακη που μου βαλε ο καλος γιατρος εδω μεσα?Γιατι?Γιατι δε παραδεχεσαι οτι μας κοροιδευουνε ψιλο γαζι?Γιατι αποφευγεις να απαντησεις δε καταλαβαινω. Δε θα σε κατηγορησω. Ισα ισα που εχω πει και εδω μεσα οτι παλιοτερα τους πιστευα αλλα αλλαξα 360 μοιρες.
Ρε φιλε 13 χρονων εισαι?
Αληθεια τωρα?
Εμενα να με κατηγορησεις ΕΣΥ????
Παπαγαλακι απο τα λιγα εισαι και ζητας να σου πω την γνωμη μου?
Το διαβασες απο την αρχη το θρεντ?
Καπου εκει θα διαβασεις την γνωμη μου και δεν θα σου κανω την χαρη να στην παραθεσω ξανα διοτι απλα δεν γινεται να σε κερδισει καποιος στο παιχνιδι σου. Κερδιζεις λογω εμπειριας και ξερεις για ποιον χαρακτηρισμο το λενε αυτο.
Βρε μηπως εχει οριο ποστ το φορουμ για να σου ξεκλειδωσει τις αγγελιες? Δεν το εψαξα. Ισως γιαυτο εγραψες κανα 80αρια απαντησεις για την συνωμοσία του Covid-19 που τωρα εγινε Covid-20 και μετα Covid-21 γιατι στο 22 καιγεται...
faithless
08/11/2020, 20:37
Ελεος ρε συ φτανει !! Δεν προκειται για συνωμοσια αλλα για τα RO και RT τους δεικτες μεταδοτικοτητας και απολυτων κρουσματων ..:wave2:
https://www.news247.gr/ygeia/ti-ennooyse-o-sotiris-tsiodras-ypervoli-stin-katagrafi-ton-thanaton.7635736.html
https://www.tovima.gr/2020/05/06/science/ekpa-pos-to-ro-kai-to-rt-kathorizoun-tin-ekseliksi-tou-koronoiou/
422535
Ποια μεταδοτικοτητα ρε γιατρε ? Παλι ηρθες να μαζεψεις τα ασυμαζευτα?Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα και με απλα ελληνικα. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ(υπερβολες σε τοσο λεπτα ζητηματα δε κανεις οταν εμεις κοιταμε ταβανι ολη μερα):Οποιος πεθαινε απο η με covid εμεις το χρεωναμε σε θανατο απο covid.Και μαλιστα θυμαται και μια εγκεφαλικη αιμορραγια που τη χρεωσε σε covid. Και εσυ μου λες για μεταδοτικοτητα?Αρα οποιος κολλαει γριπη και πεθαινει απο καρδιακη ανακοπη το χρεωνουμε στη γριπη? Και μου βαζεις απο κατω το πρωτο θεμα που δημοσιευει θανατο απο κοβιντ γυναικα με καρκινο σε ολο το σωμα?Εδω να μου πεις καποιοι ειπανε οτι το βιντεο ειναι fake επειδη κυκλοφορουσε στο youtube.Δε τους βλεπω ομως τωρα να υπερασπιζονται τη μ@@@@@α που πεταξανε.
doctor_john
08/11/2020, 20:45
Θα με πείς μλκ αλλά έχω θέμα προσωπικό, 180 είναι οι μοίρες που κοιτάς απο την άλλη :lol:
faithless
08/11/2020, 20:47
Θα με πείς μλκ αλλά έχω θέμα προσωπικό, 180 είναι οι μοίρες που κοιτάς απο την άλλη :lol:
Αχαχαχα εχεις δικιο φιλε σορρυ.
Johny the Fox
08/11/2020, 20:48
RO = μεταδοτικοτητα .Οταν ειναι πανω απο 1 σημαινει οτι ενας φορεας μολυνει ενα υγιη.Οταν =2 ..μολυνει 2 υγιεις και παει λεγοντας.
Οταν καταγραφεις για να κανεις το χειροτερο σεναριο ολα τα περιστατικα σαν covid και το RO προκυπτει κατω απο μοναδα τοτε δεν κλεινεις την χωρα.Αυτο λεει ο Τσιοδρας.
Και με το χειροτερο σεναριο διαπιστωσαμε μικρη μεταδοτικοτητα δλδ RO μικροτερο της μοναδας ,παρ'ολο που φορτωσαμε στο RO θανατους που δεν ηταν απο covid σαν covid.
Μια χαρά τα είπε.
Μια χαρά τα κατάφεραν (τότε) και πολύ λογικά έκαναν ότι έκαναν.
Μπράβο τους. Στην Ελλάδα δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι.
Είχαμε και τουρισμό σε κάποιες περιοχές οπότε για πανδημία περνάμε περίφημα.
Ας τον ξαναβάλουν στο τιμόνι (αν δεν είναι) να πάμε μπροστά.
Εσύ μαστερ για πές αυτόν τον θάνατο για τί τον μετράς?
Επίσημη αιτία θανάτου θεωρείται η πνευμονική εμβολή που προήλθε από σηψαιμικό σοκ στους πνεύμονες.
https://www.neakriti.gr/article/kriti/irakleio/1571994/protos-thanatos-stin-kriti-apo-koronoio/
faithless
08/11/2020, 21:14
RO = μεταδοτικοτητα .Οταν ειναι πανω απο 1 σημαινει οτι ενας φορεας μολυνει ενα υγιη.Οταν =2 ..μολυνει 2 υγιεις και παει λεγοντας.
Οταν καταγραφεις για να κανεις το χειροτερο σεναριο ολα τα περιστατικα σαν covid και το RO προκυπτει κατω απο μοναδα τοτε δεν κλεινεις την χωρα.Αυτο λεει ο Τσιοδρας.
Και με το χειροτερο σεναριο διαπιστωσαμε μικρη μεταδοτικοτητα δλδ RO μικροτερο της μοναδας ,παρ'ολο που φορτωσαμε στο RO θανατους που δεν ηταν απο covid σαν covid. Αρα παραδεχεσαι γιατρε οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ. Αρα ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι?
Ρε φιλε 13 χρονων εισαι?
Αληθεια τωρα?
Εμενα να με κατηγορησεις ΕΣΥ????
Παπαγαλακι απο τα λιγα εισαι και ζητας να σου πω την γνωμη μου?
Το διαβασες απο την αρχη το θρεντ?
Καπου εκει θα διαβασεις την γνωμη μου και δεν θα σου κανω την χαρη να στην παραθεσω ξανα διοτι απλα δεν γινεται να σε κερδισει καποιος στο παιχνιδι σου. Κερδιζεις λογω εμπειριας και ξερεις για ποιον χαρακτηρισμο το λενε αυτο.
Βρε μηπως εχει οριο ποστ το φορουμ για να σου ξεκλειδωσει τις αγγελιες? Δεν το εψαξα. Ισως γιαυτο εγραψες κανα 80αρια απαντησεις για την συνωμοσία του Covid-19 που τωρα εγινε Covid-20 και μετα Covid-21 γιατι στο 22 καιγεται...
Εγώ πάντως πάω για τα 2000 να πάρω την ηλεκτρική σκούπα
[/B] Αρα παραδεχεσαι γιατρε οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ. Αρα ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι?
True.
Παρε μια σοκολατινα!
faithless
08/11/2020, 21:30
Αν και πολισμανος σαγαπω..Μη μου κρατησεις κακια... Εισαι γιγαντας.
faithless
08/11/2020, 21:40
True.
Παρε μια σοκολατινα!
Αν και πολισμανος σαγαπω.. Μη μου κρατησεις κακια..
Johny the Fox
08/11/2020, 21:42
[/B] Αρα παραδεχεσαι οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ. Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ
ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι? Οχι δεν τα ανακοινωνανε σαν αιτια θανατου οπως επιμενεις εσυ.
@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...
tzimidis
08/11/2020, 21:50
Άσε ρε νεοσσε,
Εκεί στη Σουηδία, προσμετράνε και τους θανάτους από ατύχημα στο σκι/σύγκρουση με φαλαινοθηρικο/ανακοπή στο σεξ με σουηδεζα/σύγκρουση ελκηθρων.
patsavour
08/11/2020, 21:55
Άσε ρε νεοσσε,
Εκεί στη Σουηδία, προσμετράνε και τους θανάτους από ατύχημα στο σκι/σύγκρουση με φαλαινοθηρικο/ανακοπή στο σεξ με σουηδεζα/σύγκρουση ελκηθρων.
Ας μου στειλουν μια και μενα για τα περαιτερω,γιατι δεν βρισκω ,και ας με γραψουν στην στατιστικη οπου γουσταρουν.Δεν θα με πειραξει καθολου.:bawl: