View Full Version : Κορωνοϊός...
Johny the Fox
09/11/2020, 18:42
Ο μονος λογος θα γραψω κατι παραπανω δεν απευθυνεται στους λοιμωξιολογους απο τα lidl που αναλυουν τα της '' αγελεας ανοσιας '' :cry: αλλα καποιοι σιωπηλοι εξω απο το θρεντ που ισως θελουν να πληροφορηθουν με δυο λογια το ιατρικο προβλημα που προκυπτει ,καθως το επικοινωνιακο κυβερνητικο αλαλουμ που εχει αποτυχει να συνειδητοποιησει τον κοσμακη.
1)Στην Αττικη υπαρχουν 337 κρεβάτια ΜΕΘ σε κρατικά και στρατιωτικά Νοσοκομεία
2)Από αυτά 107 έχουν διατεθεί για τις ανάγκες των ασθενών με COVID-19, ομως αυτη την στιγμη ειναι πιασμενα 200 στερωντας τα απο ασθενεις αλλων νοσηματων
3)Μεσος ορος παραμονης με μηχανικη υποστηριξη αναπνοης στο ΜΕΘ κρεβατι ειναι 15 ημερες.
4)Tο τελευταίο 24ωρο στην εφημερια στην Αττικη είχαμε 295 εισαγωγές ασθενών με Covid-19
5)απο αυτους το 25% θα χρειαστει ΜΕΘ
6) Αυριο οι εισαγωγες θα ειναι εκθετικα περισσοτερες και τα διαθεσιμα κρεβατια ΜΕΘ λιγοτερα
7) Μεθαυριο οι εισαγωγες ακολουθωντας την προβλεπομενη εκθετικη αυξηση θα ειναι περισσοτερες με τελος στα διαθεσιμα κρεβατια MEΘ .Το συστημα κρασσαρει
8)Αρχιζει επιλογη ασθενων για διασωληνωση.Αναμεσα τους καποιος συγγενης σας η και εσεις οι ιδιοι
422592
Ακολουθηστε τις οδηγιες του ΕΟΔΥ
Θα μου πεις τι εκανε ολη η ανθρωποτητα στη πανδημια της γριπης των χοιρων? Καραντινα?Προσωπικα εγω κολλησα το περασα και δεν ειπα και κουβεντα... Απαντησεις ψαξε στην ιστορια της ανθρωποτητας οχι σε μενα.
Πόσο είπαμε κρατάει η ανοσία? Ξέρεις ή μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?
Για την πανδημία της γρίπης των χοίρων δεν γνωρίζω δεν απαντώ.
Δεν έχεις απαντήσει σε ούτε μία ερώτηση που σου έκαναν.
Πετάς βιντεάκια, μεταφέρεις τη συζήτηση ακόμα και στην Κύπρο και αναφέρεις καινούργια ανακρίβεια για να αποπροσανατολίσεις.
Ξαναρωτάω.
Shinigami Ryuk
09/11/2020, 18:46
@faithless Συνομωσιολογοι υπαρχουν παντου,τι θες να πεις με αυτο?
Η βασικη διενεξη σε αυτο το θρεντ ειναι εαν εχουν δικιο και ειναι συνομωσια ή εχουν αδικο και ειναι γραφικοι.Αυτο καταλαβαινω εγω και πανω σε αυτο επιχειρηματολογειτε για 17 σελιδες.
Αυτο το βιντεο πως αποδεικνυει τον ισχυρισμο σου οτι ειναι μια παγκοσμια συνομωσια?
Βλεπεις που κολλας στις λεξεις? Εγω ποτε δε κολλησα. Αλλοι θελουνε να δινουνε ονοματα στους παντες. Αναρχοαπλυτοι , Συνομωσιολογοι, ψεκασμενοι, αγανακτισμενοι, δε φταιω εγω που ολες οι κοινωνικες ταξεις εντασσονται υπερ του ΝΑΙ και αλλα πολλα. Εγω τους λεω ελευθερους ανθρωπους που ελευθερα λενε τη γνωμη τους.Η βουλευτης της ιταλιας δηλαδη ειναι ψεκασμενη και μια μερα ξυπνησε να παει στη βουλη για να μιλησει για σκανδαλα και χουντες εξπρες.?
Χανεις το νοημα της ερωτησης μου.Ξαναδιαβασε τα μπολντ
Και ποιος σου ειπε οτι οι "ψεκασμενοι" ειναι ειδος που απανταται μονο στην Ελλαδα?
Αλλου δημιουργηθηκε και διαδωθηκε και στον υπολοιπο κοσμο.
Οποτε καταλαβαινεις και εσυ γιατι μια Ιταλιδα βουλευτρια ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει στην Βουλη να μιλησει για σκανδαλα και χουντες εξπρες
Α μαλιστα δε γνωριζεις και δεν απαντας. Εγινε...Δε γνωριζεις οτι το 2009 ειχαμε παλι πανδημια και μαλακειες αλλα πολυ απλα αφησαμε τον ιο να μπει στη κοινοτητα.Εφυγες εσυ παμε στο κομπογιαννιτη τωρα να μας δειξει τους χασικλιδες του στη τηλεοραση που εχουνε κρασαρει.Εσυ γιατρε τι λεει τοσο πολυ κρασαρατε και ειπες να μπεις λιγο φορουμ να ξαποστασεις??
Για να φύγω εγώ πρέπει να απαντήσεις :lol:
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ????Ξέρεις ή μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ????Ξέρεις ή μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?
για να προτείνεις ανοσία αγέλης χωρίς να βάζεις ανθρώπους σε κίνδυνο πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να γνωρίζεις πόσο κρατάει η ανοσία
Δηλαδή προτείνεις ανοσία αγέλης... χωρίς να ξέρεις αν το μόνο που προκαλείς είναι μαζικούς θανάτους αφού κάλλιστα η ανοσία μπορεί να κρατάει 3μηνο οπότε ποτέ δε θα φτάσεις τον στόχο στο γενικό πληθυσμό!
Οκ αυτό είναι για τρελοκομείο ή φυλακή?
Ακόμα να απαντήσει.
Διαβάζοντας αυτό
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7536320/
συνειδητοποιώ ότι η Ιταλία με την Σουηδία έχουν πολύ κοντινό αριθμό θανάτων ανα εκ. πλυθησμού
Σουηδία 6.000/10.000.000 = 36.000/60.000000
Ιταλία 42.000/60.000.000
panavour
09/11/2020, 19:27
Διαβάζοντας αυτό
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7536320/
συνειδητοποιώ ότι η Ιταλία με την Σουηδία έχουν πολύ κοντινό αριθμό θανάτων ανα εκ. πλυθησμού
Σουηδία 6.000/10.000.000 = 36.000/60.000000
Ιταλία 42.000/60.000.000
7 στα χιλια ιταλια,6 στα χιλια σουηδια στον γενικο πληθυσμο ομως ,οχι αναλογια θανατων/κρουσματα.
εμεις μεχρι στιγμης 0,9 στα χιλια
lleonidas
09/11/2020, 19:34
Διαγράφηκε μήνυμα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δόθηκε κίτρινη κάρτα στο μέλος faithless.
Παρακαλώ και πάλι να είστε εγκρατείς με τους χαρακτηρισμούς. Είναι ξεκάθαρο μετά από τόσες σελίδες ότι καμία πλευρά δεν πρόκειται να πείσει την άλλη και το μόνο που συμβαίνει είναι να ανακυκλώνεται μια διαμάχη η οποία προκαλεί εντάσεις και δεν οδηγεί πουθενά.
Σήμερα ανακοινώθηκε από τις Pfizer/BioNtech ότι το εμβόλιό (https://ygeiamou.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/146119/koronoios-pano-apo-90-apotelesmatikotita-echi-to-emvolio-ton-pfizer-ke-biontech/) τους θα έχει >90% αποτελεσματικότητα και ακολούθως οι Ρώσοι (https://www.naftemporiki.gr/story/1656240/rosiato-embolio-sputnik-v-exei-pano-apo-90-apotelesmatikotita) ανακοίνωσαν ότι και το δικό τους κάπου εκεί θα κινηθεί.
7 στα χιλια ιταλια,6 στα χιλια σουηδια στον γενικο πληθυσμο ομως ,οχι αναλογια θανατων/κρουσματα.
εμεις μεχρι στιγμης 0,9 στα χιλια
Το θάνατοι ανα κρούσματα είναι μεγάλο μπέρδεμα.
Διαφορετικά αν κάνεις πολλά/λίγα τεστ και διαφορετικά αν έχει κορεστεί το σύστημα υγείας σου κάνοντας και λίγα τεστ.
panavour
09/11/2020, 19:48
Το θάνατοι ανα κρούσματα είναι μεγάλο μπέρδεμα.
Διαφορετικά αν κάνεις πολλά/λίγα τεστ και διαφορετικά αν έχει κορεστεί το σύστημα υγείας σου κάνοντας και λίγα τεστ.
Οι θανατοι ανα κρουσματα ειναι αυτα που ξερουμε και που ανακοινωνονται.Μπορει να υπαρχουν εκατομμυρια ασυμπτωματικοι που δεν νοσησαν ποτε,δεν εκαναν ποτε τεστ και δεν τους ξερουμε,συνηθως νεοι ανθρωποι.Απο κει πηγαζει και η ανευθυνοτης των νεων.ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ,ΜΗΝ ΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ.
Kas_Tracer
09/11/2020, 19:49
Μια σοβαρή απάντηση θα ήθελα για το ανεφερθεν ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου.
Αναφέρεται το 90% της επιτυχίας στο 2 τις χιλίοις που είναι τα ποσοστά θνητοτητας, ή αναφέρεται στο ποσοστό του συνόλου αυτών που θα εμβολιαστούν.
Δεν ξέρω αν καταλάβει κάποιος τι ακριβώς ρωτάω, αλλά τέλος πάντων αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποια τεκμηριωμένη απάντηση ας την δώσει
panavour
09/11/2020, 19:52
Αναφέρεται το 90% της επιτυχίας στο 2 τις χιλίοις που είναι τα ποσοστά θνητοτητας, ή αναφέρεται στο ποσοστό του συνόλου αυτών που θα εμβολιαστούν.
Δεν ξέρω αν καταλάβει κάποιος τι ακριβώς ρωτάω, αλλά τέλος πάντων αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποια τεκμηριωμένη απάντηση ας την δώσει
Μαλλον αναφερεται στην ανοσια του δειγματος που εμβολιασθησαν μ αυτο.Εμβολιασθησαν 30000 δεν νοσησαν 27000 .
doctor_john
09/11/2020, 19:57
Αν θεωρείς τεκμηρίωση όσα γράφουν τα άρθρα που τα παρουσιάζουν, αναφέρονται στο δείγμα των ομάδων εθελοντών που δοκιμάστηκε.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αναφέρεται στο ποσοστό επιτυχίας του στον κάθε έναν που θα εμβολιαστεί.
θα περιμένω και εγώ τον Johnny the fox αν έχει λίγο χρόνο να το εξηγήσει.
Θα μου πεις τι εκανε ολη η ανθρωποτητα στη πανδημια της γριπης των χοιρων? Καραντινα?Προσωπικα εγω κολλησα το περασα και δεν ειπα και κουβεντα...
Των χοιρων εσυ? Αφου οι μπατσοι ειναι γουρουνια...
Των χοιρων εσυ? Αφου οι μπατσοι ειναι γουρουνια...
Και δολοφόνοι :D
Johny the Fox
09/11/2020, 20:17
Δυο λογια χωρις να θελω να γινω κουραστικος
Εμβολιο ειναι ο τεχνητος τροπος να αποκτησεις ανοσια,αντιθετα απο την φυσικη ανοσια που την αποκτας με την νοσο.
Ανοσια ειναι η ικανοτητα σου να αμυνθεις απεναντι σε ενα ιο,μικροβιο ,μυκητα κλπ και βασιζεται στο αμυντικο σου συστημα ( λευκα αιμοσφαιρια ) που παραγουν ειδικες ουσιες π.χ. τις ανοσοσφαιρινες που αδρανοποιουν/σκοτωνουν τον εξωτερικο εχθρο.
Η δυνατοτητα να παραγεις ανοσοσφαιρινες ειναι μετρησιμη μετρωντας σε mmol/l , το ποσο των ανοσοσφαιρινων που παραγονται /χρονο που εξακολουθουν να παραγονται αυτες οι ανοσοσφαιρινες ,απο τα λευκα αιμοσφαιρια.
Οσο περισσοτερες ανοσοσφαιρινες παραγεις απο ενα εμβολιο η μια νοσο ,τοσο δυνατοτερη ανοσια εχεις.Για οσο περισσοτερο χρονο τις παραγεις ,τοσο περισσοτερο χρονο πετυχαινεις ανοσια.Π.χ το εμβολιο της γριππης παραγει αντισωματα και κατα συνεπεια ανοσια για τους λιγους μονο μηνες (που ειναι η ετησια επιδημια της γριπης ).Το εμβολιο της φυματιωσης λογου χαριν αφηνει ανοσια για παντα.
Στην ερωτηση σου: Αρα το εμβολιο εναντια στον covid 19 θα παραξει αντισωματα σε οσους το κανουν.
Το προβλημα ειναι .Ποσο ανοσοδιεγερτικο θα ειναι και για ποσο καιρο..Δλδ ποσο αποτελεσματικο θα ειναι και εδω ειναι η τεραστιας σημασια συζητηση που ομως ειναι εξειδικευμενη και ακαταλληλη για συζητηση
faithless
09/11/2020, 22:03
1ον να ευχαριστησω το λεωνιδα για την αξιοκρατια και το καλο ζυγισμα που κανει στα σχολια εις βαρος μου.2ον για να αποδομησω εντελως τα περι δε ξερουμε ποιος θα μπει στη μεθ και ποιος θα ζησει οποιος εχει ορεξη ας διαβασει μια εκθεση του ποεδυ του 2018 παρακαλω και να μου πει τι συνεβαινε μεχρι πριν 2 χρονια και τωρα μας φαινεται περιεργο λες και το ακουμε πρωτη φορα οτι ψαχναμε μεθ και δεν ειχαμε η οτι οι γιατροι επιλεγουνε παντα ποιος θα διασωληνωθει και ποιος οχι με βαση τα κριτηρια ηλικιας κλπ. δηλαδη ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει.Απειρες ζωες εχουνε χαθει δε χαθηκανε φετος μονο.Πρωτη φορα ειναι που ειχαμε τοσες νοσηλειες σε μεθ?Δε σφαξαμε...Οσο για τις νοσηλειες μεθ απο κορωνοιο ειλικρινα γελαει ο κοσμος να ειμαστε μεσα στο σπιτι με 100 κοβιντ ασθενης διασωληνομενους και ολα αυτα στο καλυτερο σεναριο που η σαραφογλου και το σαπιο συστημα μας λεει την αληθεια για ολα αυτα τα γεγονοτα.Παρολα αυτα συνεχιζουμε και επιλεγουμε ασθενεις που θα ζησουνε αλλα οι ιδιωτικες κλινικες αραζουν γιατι τη ζωη την αγοραζεις δε τη δικαιουσε. https://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item/2939-megali-erevna-tis-poedin-gia-tis-monades-entatikis-therapeias-se-74-nosokomeia Και ολα αυτα οχι γιατι ειμαι λοιμοξιολογος απο τα λιντλ αλλα επειδη ειχα το πατερα με σκληρυνση κατα πλακας 13 χρονια στο κρεβατι και 6 μηνες στο νοσοκομειο πριν πεθανει. Γιατροι δε γιναμε αλλα τη κατασταση στα νοσοκομεια τη ξεραμε απο πρωτο χερι.Ειναι απλο να κοροιδευεις καποιον που η μεγαλυτερη νοσηλεια που εχει κανει ειναι 1 μερα για εγκαυμα απο πτωση μηχανης αλλα εμας γιατρε δε μας πειθεις.Ουτε εμενα ουτε τη μανα μου ουτε τους παππουδες μου. Κανεναν και τιποτα.
Ωραια τοτε, δικαιωμα σου να αμφιβαλλεις, αλλα μην μας τα ζαλιζεις τοσο και το σημαντικοτερο ΜΗΝ προσπαθεις με χαζα επιχειρηματα να μας πεισεις για τις δικες σου πεποιθησεις.
Να σου θυμισω παντως πως τα τελευταια 50 χρονια, επεσαν πολλαααααα κορμια στο βωμο του πετρελαιου.
Ξαφνικα οι πετρελαϊκές αποφασισαν οτι δε γαμεις, αλλαζουμε καριερα... ας πεσουν και οι τιμες και η ζητηση στον πατο;
faithless
10/11/2020, 00:11
Ωραια τοτε, δικαιωμα σου να αμφιβαλλεις, αλλα μην μας τα ζαλιζεις τοσο και το σημαντικοτερο ΜΗΝ προσπαθεις με χαζα επιχειρηματα να μας πεισεις για τις δικες σου πεποιθησεις.
Να σου θυμισω παντως πως τα τελευταια 50 χρονια, επεσαν πολλαααααα κορμια στο βωμο του πετρελαιου.
Ξαφνικα οι πετρελαϊκές αποφασισαν οτι δε γαμεις, αλλαζουμε καριερα... ας πεσουν και οι τιμες και η ζητηση στον πατο;
Εγινε φιλε αφηνω τα χαζα επιχειρηματα εδω. Θα τα πουμε στον υποχρεωτικο εμβολιασμο λοιπον που η ιατρικη χουντα περασε με νομο. Θα τα πουμε καλα και με σενα και με τους ομοιους σου... Μην αγχωνεσαι ο καιρος γαρ εγγυς...
DoctoR_k6
10/11/2020, 00:20
Το βασικό είναι αλλού για να το κάνουμε κ πιο νιανια...όπως το περιέγραψε ο Johnny the Fox.
Γεμίζοντας τις ΜΕΘ (δεν είμαστε κ Γερμανία) με ανθρώπους που δεν θα πεθάνουν (?) λέμε τώρα, για 15 μέρες στο ελάχιστο αν αύριο μεθαύριο ένας μας (φτου φτου σκόρδα) πέσει με την μοτοσυκλέτα του κ χρειάζεται να μπει στη ΜΕΘ θα είναι τίγκα κ μετά??? Θα βγαίνουμε στα κανάλια να λέμε δεν υπάρχει κρεβάτι κλπ κλπ...αλλά δεν θέλαμε lockdown γιατί αρρωσταίνουμε μεν αλλά δεν πεθαίνουμε δε (λέμε ξανά τώρα). Λες κ τους μεγαλύτερους να τους γράψουμε στ φρύδια μας αφού εμείς λόγω ηλικίας κούτσα στραβα την βγάζουμε η οποιοδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί νοσηλεία σε ΜΕΘ.
Στο παράδειγμα βάλτε οποίο άλλο σενάριο κατανοείτε περισσότερο.
ΥΓ. Ρε συ faithless μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχεις ψαχτει τόσο πολύ στη covidσυνομωσιολογια κ παραθέτεις τα πάντα από όλον τον κόσμο αλλά δεν ήξερες αν σου ρίχνει το Octavia σε κόντρα...:ufo:
peterTHErider
10/11/2020, 00:24
Εγινε φιλε αφηνω τα χαζα επιχειρηματα εδω. Θα τα πουμε στον υποχρεωτικο εμβολιασμο λοιπον που η ιατρικη χουντα περασε με νομο. Θα τα πουμε καλα και με σενα και με τους ομοιους σου... Μην αγχωνεσαι ο καιρος γαρ εγγυς...
δεν εχω ορεξη να σχολιασω το θεμα ιδιαιτερα αλλα απο μωρο ξερεις ποσα εμβολια εχεις κανει?
αν ηθελαν να περασουν κατι(ποιοι αραγε) θα το κανανε και δεν θα επερνε χαμπαρι ΚΑΝΕΙΣ.εδω μεχρι και η θειτσα στο χωριο εχει παρει χαμπαρι την παγκοσμια συνομοσια που καταστρωσανε τα παγκοσμια κακα μυαλα.δεν μου φαινονται και πολυ εξυπνοι αυτοι οι κακοι τελικα...
πιστεψε με οταν αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κινησουν τα νηματα το κανουν με τετοιο τροπο που ολα μοιαζουν φυσικα...
faithless
10/11/2020, 00:40
δεν εχω ορεξη να σχολιασω το θεμα ιδιαιτερα αλλα απο μωρο ξερεις ποσα εμβολια εχεις κανει?
αν ηθελαν να περασουν κατι(ποιοι αραγε) θα το κανανε και δεν θα επερνε χαμπαρι ΚΑΝΕΙΣ.εδω μεχρι και η θειτσα στο χωριο εχει παρει χαμπαρι την παγκοσμια συνομοσια που καταστρωσανε τα παγκοσμια κακα μυαλα.δεν μου φαινονται και πολυ εξυπνοι αυτοι οι κακοι τελικα...
πιστεψε με οταν αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κινησουν τα νηματα το κανουν με τετοιο τροπο που ολα μοιαζουν φυσικα...
Αφου ο κοσμος που θα το κανει θα εχει ανοσια γιατι να ειναι υποχρεωτικο? Δηλαδη αφου δε κινδυνευεις βρε αγορινα και εχεις κανει το εμβολιακι σου εγω τι φταιω που δε θελω να το κανω? Πρεπει να εισαι συνομωσιολογος για να το σκεφτεις αυτο η απλος ανθρωπος ?Τα υπολοιπα που λες αστα και απαντα μου σαυτο.Απο εκει ξεκινησανε ολα και μαλιστα με νομο στις 11/3/20.
peterTHErider
10/11/2020, 01:01
Αφου ο κοσμος που θα το κανει θα εχει ανοσια γιατι να ειναι υποχρεωτικο? Δηλαδη αφου δε κινδυνευεις βρε αγορινα και εχεις κανει το εμβολιακι σου εγω τι φταιω που δε θελω να το κανω? Πρεπει να εισαι συνομωσιολογος για να το σκεφτεις αυτο η απλος ανθρωπος ?Τα υπολοιπα που λες αστα και απαντα μου σαυτο.Απο εκει ξεκινησανε ολα και μαλιστα με νομο στις 11/3/20.
απαντα ομως στα αλλα που λεω και μην λες αστα.
μην το κανεις το εμβολιο.αλλα αν χτυπα ξυλο χρειαστεις μεθ για κορωνοιο να μην εχεις.αντρικια και παντελονατα.
faithless
10/11/2020, 01:08
Πολυ ωραια απαντηση.Και να φανταστω οτι αν εχω περασει και κορωνοιο η ανοσια που εχω δεν ειναι αρκετη και υπαρχει περιπτωση να ξανακολλησω κατα τα λεγομενα των ειδικων φασιστογιατρων αρα παλι πρεπει να κανω το εμβολιο. Στο υπογραφω χτες αλλα και εσυ θα μου υπογραψεις οτι για καθε ανθρωπο που χανεται αυτη τη στιγμη απο αναστολη χειρουργιων θα πας τοσες μερες φυλακη. Αντρικια και ωραια.Για καθε ογκο που δε θα αφαιρειται εγκερα λογω της πανδημιας-παρωδιας θα πηγαινεις και τις αναλογες μερες μεσα. Και εσυ και ο αλλος γιατρος που σε αυτα δεν απανταει και λεει οτι τον συμφερει η τσεπη του.
Πολυ ωραια απαντηση.Και να φανταστω οτι αν εχω περασει και κορωνοιο η ανοσια που εχω δεν ειναι αρκετη και υπαρχει περιπτωση να ξανακολλησω κατα τα λεγομενα των ειδικων φασιστογιατρων αρα παλι πρεπει να κανω το εμβολιο. Στο υπογραφω χτες αλλα και εσυ θα μου υπογραψεις οτι για καθε ανθρωπο που χανεται αυτη τη στιγμη απο αναστολη χειρουργιων θα πας τοσες μερες φυλακη. Αντρικια και ωραια.Για καθε ογκο που δε θα αφαιρειται εγκερα λογω της πανδημιας-παρωδιας θα πηγαινεις και τις αναλογες μερες μεσα. Και εσυ και ο αλλος γιατρος που σε αυτα δεν απανταει και λεει οτι τον συμφερει η τσεπη του.
https://www.megatv.com/2020/11/06/koronoios-anavoles-xeirourgeion-kraygi-agonias-apo-mitera-pou-to-moro-tis-prepei-na-xeirourgithei-amesa/
Την κυρια αυτη την ξερω προσωπικα ειναι στενη φιλη...Και βγηκε στο γυαλι μονο κα ιμονο γιατι ΜΙΑ δημοσιογραφος(η μελαχρινη) απαντησε στα email που εστειλε στα καναλια....
Δεν ειναι μονο αυτοι που θα πεθανουν.
Τα lockdown τα θεωρω εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.Σκοτωνεις αλλους και καταδικαζεις μικρα παιδακια...για να ζησουν οι γεροι?Που ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ καταστρεφουν το οικονομικο συστημα με τις συνταξεις τους?Αυτους που θελουν να τους ξεφορτωθουν τοσες δεκαετιες και τους αφηνουν να μαζευουν φαγητο απο τα σκουπιδια....Ξαφνικα θελουν να τους σωσουν?
Ειναι γελοια τα πραγματα
Γράφτηκε κάπου και το έχω χάσει?
Τι κρύβεται λοιπόν πίσω απ' όλα αυτά?
Α εγω δε πεφτω στην παγιδα.Βρειτε τα μονοι σας.:lol: Μη φυγω και απο αυτο το φορουμ. Εγω πια ειμαι με τους εξουσιαστες,θα δινω πονο και στους faithlesss και στους αντιfaithless. :lol: Εδω με τον φιλο μου τον David τους κ@τουραμε ολους :lol:
Όλοι όσοι είναι σε ευπαθείς ομάδες και ηλικίες από 60 και πάνω σε φούρνο σαπούνι κλπ.
Και εγώ ένα μικρό μικροκυμάτων έχω. Δεν κάνει δουλειά
doctoras
10/11/2020, 07:03
https://www.megatv.com/2020/11/06/koronoios-anavoles-xeirourgeion-kraygi-agonias-apo-mitera-pou-to-moro-tis-prepei-na-xeirourgithei-amesa/
Την κυρια αυτη την ξερω προσωπικα ειναι στενη φιλη...Και βγηκε στο γυαλι μονο κα ιμονο γιατι ΜΙΑ δημοσιογραφος(η μελαχρινη) απαντησε στα email που εστειλε στα καναλια....
Επειδή έχω σχέση με τον χώρο, στα δημόσια νοσοκομεία και μονο εκει λόγω της εμπολκής όλων πια σε κοβιντ μονάδες, αναστάλθηκαν τα "προγραμματισμένα χειρουργεία" , είναι όλα αυτά που μπορείς να προγραμματίσεις σε βάθος χρόνου. Τα έκτακτα μπαίνουν κανονικά οπως έμπαιναν και τον μάρτιο-απρίλιο
Αν το περιστατικό της είναι από αυτά που δεν αναβάλλεται-προγραμματίζεται θα μπει κανονικά, γιατί παίρνει αυτή την έκταση ενώ δεν είναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω(χμμ ή μήπως μπορώ)..
yannis24
10/11/2020, 08:15
Όλοι όσοι είναι σε ευπαθείς ομάδες και ηλικίες από 60 και πάνω σε φούρνο σαπούνι κλπ.
πλησιαζει η ωρα μου γαμοτο !!!!
tzimidis
10/11/2020, 11:47
Επειδή έχω σχέση με τον χώρο, στα δημόσια νοσοκομεία και μονο εκει λόγω της εμπολκής όλων πια σε κοβιντ μονάδες, αναστάλθηκαν τα "προγραμματισμένα χειρουργεία" , είναι όλα αυτά που μπορείς να προγραμματίσεις σε βάθος χρόνου. Τα έκτακτα μπαίνουν κανονικά οπως έμπαιναν και τον μάρτιο-απρίλιο
Αν το περιστατικό της είναι από αυτά που δεν αναβάλλεται-προγραμματίζεται θα μπει κανονικά, γιατί παίρνει αυτή την έκταση ενώ δεν είναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω(χμμ ή μήπως μπορώ)..
Συ αδελφός πάντως έκανε κανονικά το χειρουργείο της προχθές.
Το μεγαλο προβλημα με τον Κορονοιο ειναι ενα.
Οι πηγες πληροφορησης που μετα το μοιρασμα των χρηματων γινανε ειτε συμμαχοι ειτε πολεμιοι του συστηματος γιατι δεν πηρανε οσα υπολογιζαν και πλεον οσοι πηρανε...απλα υποστηριζουν με σθενος λογω οτι ξερουν οτι θα παρουν κι αλλα και οσι δεν πηρανε και αισθανονται ριγμενοι...εχουν ξεκινησει να αναπαραγουν οτιδηποτε fake news ειτε αληθινα για να πιεσουν να παρουν κι αλλα με τον τροπο τους.
Οποτε ερχομαστε εμεις και χωριζομαστε στα 2 στρατοπεδα και γινεται σφαγη για να παρει καποιος απο πισω των κουρτινων καμποσο παραδακι περισσοτερο.
Ενα παραδειγμα ειναι οτι διαβαζω το SDNA το γνωστο αθλητικο site το οποιο φυσικα αναπαραγει και γενικες ειδησεις σε ενα ποσοστο 40%.
Με το ξεσπασμα της πανδημιας...μαζι στον αγωνα να κατσουμε σπιτια μας και γενικα ηταν φιλοκυβερνητικο οσο δεν πηγαινε και πολεμιο τα προηγουμενα χρονια της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. Με το που βγαινει η λιστα Πετσα και πηρανε πολυ λιγα χρηματα λογω οτι υπηρχαν αλλα site πιο δημοφιλη...συντάσσεται κατευθειαν με το αντιπολιτευτικο DOCUMENTO του Βαξεβανη και αρχιζει τρελο κραξιμο για 5 μηνες τουλαχιστον. Τωρα ηρεμησαν λιγο γιατι θα πηρανε κανα κονδυλι παραπανω η γιατι ερχεται και 2ο πακετο στα ΜΜΕ .
Οποτε τι καθομαστε και γραφουμε εδω και διαφωνουμε οταν ολα γινονται για την κονομα. Δικιο εχουμε ολοι σε οτι πιστευουμε απλα το κολπο πιστευω ειναι να μην πεφτουμε στην παγιδα του προσυλιτισμου ωστε να μεταδωσουμε με το ζορι το πιστευω μας στους αλλους.
Κάπου έχουμε μπερδέψει λίγο τα μήλα με τα πορτοκάλια...
Το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιός είναι αστείο να συζητιέται ακόμα και μεταξύ "ψεκασμένων"... Με 30-40 νεκρούς την ημέρα μόνο στην Ελλάδα (και με αυξητικές μάλιστα τάσεις) δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω απόδειξη.
Το αν πρέπει ή δεν πρέπει να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους εις βάρος της οικονομίας (και άρα των νεότερων) είναι ένα ΆΛΛΟΥ είδους δίλημμα ηθικής και πολιτικής τάξης... Σκληρό, περίεργο, ίσως και "ανήθικο" δίλημμα αλλά τέλος πάντων ο καθένας έχει μια άποψη (όπως και κωλοτρυπίδα) και υπάρχει χώρος για συζήτηση/αντιπαράθεση.
Τώρα αν δεν θες να συζητήσεις και πρέπει ντε και καλά να "ανακαλύψεις" μια παγκόσμια συνωμοσία θα το κάνεις με ότι και να καταπιαστείς - απλά ο κορονοιός είναι η τέλεια αφορμή.
faithless
10/11/2020, 13:48
Κάπου έχουμε μπερδέψει λίγο τα μήλα με τα πορτοκάλια...
Το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιός είναι αστείο να συζητιέται ακόμα και μεταξύ "ψεκασμένων"... Με 30-40 νεκρούς την ημέρα μόνο στην Ελλάδα (και με αυξητικές μάλιστα τάσεις) δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω απόδειξη.
Το αν πρέπει ή δεν πρέπει να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους εις βάρος της οικονομίας (και άρα των νεότερων) είναι ένα ΆΛΛΟΥ είδους δίλημμα ηθικής και πολιτικής τάξης... Σκληρό, περίεργο, ίσως και "ανήθικο" δίλημμα αλλά τέλος πάντων ο καθένας έχει μια άποψη (όπως και κωλοτρυπίδα) και υπάρχει χώρος για συζήτηση/αντιπαράθεση.
Τώρα αν δεν θες να συζητήσεις και πρέπει ντε και καλά να "ανακαλύψεις" μια παγκόσμια συνωμοσία θα το κάνεις με ότι και να καταπιαστείς - απλά ο κορονοιός είναι η τέλεια αφορμή.
Εγω θα αφησω αυτο το τελευταιο και παω να αραξω στη πλατεια... Οσο για τους γιατρους εδω μεσα δεν εχω σχολια. Θα τα πουμε καλα.Και στα υποχρεωτικα εμβολια με ερευνα της λουτσας αλλα και για τα μετρα τρομολαγνειας και χουντας.https://youtu.be/SxWjU2pnOkc Οποιοσδηποτε απο δω και στο εξης γουσταρει να με ρωτησει η να μου εκφρασει απορια ας μου στειλει pm.
Κ
Το αν πρέπει ή δεν πρέπει να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους εις βάρος της οικονομίας (και άρα των νεότερων) είναι ένα ΆΛΛΟΥ είδους δίλημμα ηθικής και πολιτικής τάξης...
Όταν μπουκώσουν τα νοσοκομεία δεν θα είναι μόνο για τις ευπαθείς ομάδες αλλά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε.
thunder ace
10/11/2020, 14:11
Και εγώ ένα μικρό μικροκυμάτων έχω. Δεν κάνει δουλειά
Τι να προλάβω ρε σε δύο χρόνια;
Κάνε λίγο σκοντο.....
Εγω θα αφησω αυτο το τελευταιο και παω να αραξω στη πλατεια... Οσο για τους γιατρους εδω μεσα δεν εχω σχολια. Θα τα πουμε καλα.Και στα υποχρεωτικα εμβολια με ερευνα της λουτσας αλλα και για τα μετρα τρομολαγνειας και χουντας.https://youtu.be/SxWjU2pnOkc Οποιοσδηποτε απο δω και στο εξης γουσταρει να με ρωτησει η να μου εκφρασει απορια ας μου στειλει pm.
Αυτήν την Κιαγια δεν την βρίσκω πουθενά. Ούτε στον ιατρικό Σύλλογο. Ούτε πουθενά στον ιστό. Έχεις περισσότερα για το ποιόν της ?
Αυτήν την Κιαγια δεν την βρίσκω πουθενά. Ούτε στον ιατρικό Σύλλογο. Ούτε πουθενά στον ιστό. Έχεις περισσότερα για το ποιόν της ?
Το γράφει ξεκάθαρα στο βίντεο, φίλε: ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ!
Ρε Faithless τι μου στέλνεις μηνύματα?
Να πουμε τι?
Εκτός σε πληρωνουν να το κανεις δεν βρισκω λογο να σου απαντησω στα κρυφα. Εχω απαντήσει εδώ μεσα οποτε στοπ η συζητηση.
panavour
10/11/2020, 14:20
Να πουμε τι?
Εκτός σε πληρωνουν να το κανεις δεν βρισκω λογο να σου απαντησω στα κρυφα. Εχω απαντήσει εδώ μεσα οποτε στοπ η συζητηση.
μηπως παιζει τιποτε αλλο?μηπως κανα συνδρομο της στοκχολμης?:bawl:
μηπως παιζει τιποτε αλλο?μηπως κανα συνδρομο της στοκχολμης?:bawl:
Τι να πω... Ημαρτον
Nostradamus
10/11/2020, 14:25
Να πουμε τι?
Αφου το λεει ο ανθρωπος... θα τα πειτε καλα...
Α ξεχασα... εσεις κυριε δεν ειστε γιατρος..
εγω παντως αυτο το θρεντ το παρακολουθω μονο και μονο γιατι μετραω ποσες φορες εχει πει ο απιστος οτι σταματαει...
:lol:
Στις πόσες είμαστε τώρα;
Πάντως για να λέμε και τα καλά, το νήμα έχει ζωή εξαιτίας του faithless. Μαθαίνουμε και επιπλέον πληροφορίες, χάρη στην αμφισβήτησή του. Απλά θα ήταν πιο ωραίο να διαφωνούμε χωρίς εμπάθεια. Δεν πρέπει σώνει και ντε να καταλήξουμε σε συμφωνία, ούτε να αναγκάσουμε τον άλλο να παραδεχθεί την πλάνη που νομίζουμε ότι βρίσκεται. Εξασκούμε τις δεξιότητες ευγενικής διαφωνίας. :)
Τι να πω... Ημαρτον
Μπορεί να τον έγραψαν και θέλει να του σβήσεις την κλήση :bawl:
Μπορεί να τον έγραψαν και θέλει να του σβήσεις την κλήση :bawl:
Σβήνει κλήσεις ο ...φανταστικός (https://www.youtube.com/watch?v=2750kxEQqys) g_m900; Για κάνε λίγο φρρρρρρ. :lol:
Σβήνει κλήσεις ο ...φανταστικός (https://www.youtube.com/watch?v=2750kxEQqys) g_m900; Για κάνε λίγο φρρρρρρ. :lol:
επιβεβαιωνω... εμενα μου εχει σβησει πολλες.. καθε φορα που βρισκομαστε, του δινω το κινητο μου και μου σβηνει τις κλησεις γιατι εγω δε ξερω πως να το κανω..
και μιας και ρωτησες παραπανω, καπου στις 57-58 πρεπει να φτασαμε
Στο πρωτο Lockdown αναβληθηκαν τα χειρουργεια για κοχλιακα εμφυτευματα.Για ψαξτο αφου εισαι στο χωρο γιατι οι γονεις αυτοι ειναι ολη μερα στα τηλεφωνα εδω και ενα χρονο κα ιπροφανως γνωριζουν τα παντα οσον αφορα το θεμα του παιδιου τους.
Αυτο σημαινει οτι ολη η λιστα με τα ραντεβου πηγε πισω.Το ιδιο θα γινοταν και τωρα.Και εννοειται μιλαμε για δημοσιο νοσοκομειο δεν εχει η πλειοψηφια 40+ χιλιαδες ευρω να τα σκασουν σε ιδιωτικο για να γινει αμεσα το χειρουργειο.
Σημασια εγινε οτι το θεμα εφτασε μεχρι το γραφειο του Κουλη και τους ενημερωσαν οτι θα διορθωθει το θεμα.Περιμενω κι εγω να μαθω νεοτερα.
Δες κ ιαυτο https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6794347/anastoli-cheiroyrgeion-logo-koronoioy-ti-anaferoyn-oi-giatroi
επισης αυτο που δε μπορεσα ποτε να καταλαβω, ειναι γιατι οι "ψεκασμενοι" ενω εχουν τοσα ατρανταχτα στοιχεια εναντιων της κυβερνησης
και των ειδικων οτι μας εξαπατουνε, αντι να τα χρησιμοποιησουν ως αποδειξεις και να κανουν αγωγη κατα παντως υπευθυνου, ωστε να
αποδοθουν ευθυνες και τιμωριες οπου χρειαζεται, προσπαθουνε να πεισουν εμας τα "προββατα" για τη συνομωσια που παιζεται στις πλατες μας..
τρεις ειναι οι πιθανες εξηγησεις:
1) φοβουνται να τα βαλουν με το "κακο συστημα" μονοι τους και ψαχνουν στη μαζα το "θυμα" που θα αναλαβει να βγαλει τα καστανα απ'τη φωτια,
ωστε αν αποτυχουν να βγαλουν την ουρα τους απ'εξω αντι να δεχτουν τιμια και αντρικια τις συνεπειες..
2) κρατανε μια πισινη μηπως εχουν αδικο τελικα, και αμα τη πατησουν και οι ιδιοι, να τους παραχει το "κακο συστημα" τις υπηρεσιες του..
3) ξερουν πολυ καλα οτι βασιζονται σε διαστρεβλωμενα στοιχεια και ΔΕΝ ειναι τα πραγματα ετσι οπως οι ιδιοι τα παρουσιαζουν, αλλα το κανουν
για να εξαπατησουν τη μαζα για προσωπικο τους οφελος, κοινως ειναι λαμογια..
ειδικα το 3ο εχει αποδειχθει πολλακις με ψευδοεπιστημονες και απατεωνισκους που πουλαγαν φυκια για μεταξωτες κορδελες..
Πάνω από 200 ειδησιογραφικά πρακτορεία έχουν αναπαράγει την είδηση πράγμα που σημαίνει πως κάποιος θα έχει πιστοποιήσει τουλάχιστον την ύπαρξη της.Η συνέντευξη είναι στο Focus FM.Tην ίδια απορία έιχα κι εγώ ακριβώς....Είτε η εν λόγο κυρία είναι φανταστικό πρόσωπο ή έχει γίνει ολική διαγραφή του οποιουδήποτε στοιχείου και λογαριασμού της πλην της συγκεκριμένης είδησης.Ακόμη και από τα αρχεία του Ιατρικού συλλόγου.. Παρακαλείται όποιος διαβάζει εδώ και γνωρίζει προσωπικά το συγκεκριμένο άτομο,( ή ακόμη και η ίδια,μπορεί να καβαλάει και μηχανάκι,you never know..!!!) να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα της ύπαρξης κατ 'αρχήν και κατόπιν της είδησης.Ευχαριστώ.
Edit: Πάνω από 200 ειδησιογραφικά πρακτορεία έχουν αναπαράγει την είδηση πράγμα που σημαίνει πως πολύς κόσμος πρέπει να πάει φυλακή για διασπορά ψευδών (φανταστικών βασικά...) ειδήσεων στην περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει.Αν αυτό δε συμβεί όμως και κανείς πλην των "αψέκαστων" δε βγει να διαψεύσει την εν λόγω είδηση επιβάλλοντας κυρώσεις στα "ψεκασμένα" media τι θα σημαίνει αυτό?
Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει.
(Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως.)
επισης αυτο που δε μπορεσα ποτε να καταλαβω, ειναι γιατι οι "ψεκασμενοι" ενω εχουν τοσα ατρανταχτα στοιχεια εναντιων της κυβερνησης
και των ειδικων οτι μας εξαπατουνε, αντι να τα χρησιμοποιησουν ως αποδειξεις και να κανουν αγωγη κατα παντως υπευθυνου, ωστε να
αποδοθουν ευθυνες και τιμωριες οπου χρειαζεται, προσπαθουνε να πεισουν εμας τα "προββατα" για τη συνομωσια που παιζεται στις πλατες μας..
τρεις ειναι οι πιθανες εξηγησεις:
1) φοβουνται να τα βαλουν με το "κακο συστημα" μονοι τους και ψαχνουν στη μαζα το "θυμα" που θα αναλαβει να βγαλει τα καστανα απ'τη φωτια,
ωστε αν αποτυχουν να βγαλουν την ουρα τους απ'εξω αντι να δεχτουν τιμια και αντρικια τις συνεπειες..
2) κρατανε μια πισινη μηπως εχουν αδικο τελικα, και αμα τη πατησουν και οι ιδιοι, να τους παραχει το "κακο συστημα" τις υπηρεσιες του..
3) ξερουν πολυ καλα οτι βασιζονται σε διαστρεβλωμενα στοιχεια και ΔΕΝ ειναι τα πραγματα ετσι οπως οι ιδιοι τα παρουσιαζουν, αλλα το κανουν
για να εξαπατησουν τη μαζα για προσωπικο τους οφελος, κοινως ειναι λαμογια..
ειδικα το 3ο εχει αποδειχθει πολλακις με ψευδοεπιστημονες και απατεωνισκους που πουλαγαν φυκια για μεταξωτες κορδελες..
Σωστες παρατηρησεις.
Στο 1) και 3) μπορεις ας πουμε να βαλεις τον Σωρρα.Απο τη μια ειχε προσωπικο οφελος.Απο την αλλη ομως δειχνει και ανθρωπο ''τρελο/@ρχιδ@το'' γιατι ηξερε οτι ή θα κερδισει...ή θα παει φυλακη.
Το θεμα ποιο ειναι?Απ αυτο το λαμογιο ο Σωρρας.Ο οποιος αποδειχτηκε αντισυστημικος.Ειπε 2 αληθειες?Ειπε κατι που μπορουσες εσυ να το κρατησεις σα γνωση?Ο ανθρωπος σαρωσε ολη την Ελλαδα πηγε σε ολα τα χωρια κι εδωσε απειρες συνεντευξεις.Και ολες του οι ομιλιες ηταν κατα του ''κακου'' συστηματος.Απ αυτα ολα που ειπε ακουσε κανενας κατι?Το διασταυρωσε?Γιατι ολος ο κοσμος εμεινε στην κομπινα.Ασε την κομπινα σου ειπε για τραπεζα της Ανατολης.Ουτε εγω ουτε κανεις ηξερε τι ειναι αυτο.Οφελος δεν ειχες ΑΝ το εψαχνες?Εμαθες ποτε πως εγινε η μεταβαση απο την Οθωμανικη αυτοκρατορια στο Ελληνικο κρατος?Α οχι ειναι λαμογιο ακροδεξιος φασιστας δε θελω ν ακουω τιποτα.Ε ετσι δε προκειται να μαθεις ποτε τιποτα.Εγω πολυ παλια ακροδεξια πιστευα εινα ιη λυση.Λεω παλια πριν τη ΧΑ 20+χρονια πριν......αλλα οταν ξεκολλησα διαβαζα τα παντα.Χιτλερ...Μαρξ...Τσε γκε βαρα...Βελουχιωτη...Δε τους διαβαζα να γινω ιδεολογος αυτα για μενα τελειωσαν προ πολλου.Τους διαβαζα για να καταλαβω ΑΝ κατι παιζεται πισω απο τις κουρτινες και να μαζευω πληροφοριες.
Σκεψου κατι κι εσυ και οι υπολοιποι.Γινονται τοσα εγκληματα καθημερινα σε ολο τον πλανητη.Ποσες απειρες φορες εχεις δει οτι πισω απο μια δολοφονια...υπαρχει δολος?Υπαρχει συνομοσια?Απο τη στιγμη που ειναι σχεδον ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΙΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ οτι ενα εγκλημα εγινε με καποιο στοχο περα απο το μισος και το ''εμβρασμο ψυχης''.Γιατι αρνηστε ολοι να ψαξετε να δειτε γιατι εγιναν εγκληματα ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ.Γιατι κατηγορεις τον αλλον που θελει να ψαξει παραπανω την επιθεσης στους δυδιμους και δεν μενει στο ''αλλαχου ακμπαρ'' ?Γιατι να μη δεχτουμε οτι ακομα κα ιοι τρελες θεωριες συνομωσιας?μπορει να τις διαδιδει το ιδιο το συστημα.Για να γελοιοποιησει τους ''ανησυχους''?Και να πει ο mikes ''ουστ ψεκασμενοι'' και να τελειωσουνε τα ''ψαξιματα''.
Θα μου ποεις ευκολο ειναι?Οχι ουτε ευκολο ειναι ουτε θα φτασεις ποτε να βρεις επισημα εγγραφα της CIA να τα διαβασεις για να δεις αν ειχες δικιο ή αδικο.Ο Σνοουντεν παντως τα ''αμολησε''.Πες μου εσυ ομως ΕΠΙΣΗΜΑ τι καταφερε ο Σνοουντεν απεναντι στο ''κακο'' συστημα.Τιποτα κυνηγημενος ειναι.Μια χαρα θα μπορουσε να εχει τη ζωαρα του και να μπαινει στα φορουμ να κοροιδευει τους ψεκασμενους που ψαχνουν να βρουν απαντησεις χωρις να εχουν τη δυνατοτητα να αποδειξουν αυτα που λενε.
Γενικα να ξερετε το ψαξιμο και η εγκληματολογια.Ειναι κι αυτο ενα χομπι.Καποιοι θελουν να μαθουν.Το οποιο καποιοι αλλοι δε το καταλαβαινουν και δεν εχουν ''μυρωδια''.Οπως με ''κατηγορουσε'' εμενα μια ξαδερφη που δε χωρουσε στο μυαλο της γιατι πηγαινα να κανω γυρω γυρω σε μια πιστα σα το χαζο.Βλακεια δεν ειναι?Εχει νοημα?Προφανως και εχει για μενα.Για την ξαδερφη κανενα.Το ιδιο και η συνομοσιολογια.Αλλα αν δε σε αφορα σαν ανθρωπο προφανως και θα την κοροιδεψεις.
Παντως οποιος θελει μπορω να προτεινω με πμ εναν ''συνομωσιολογο'' ο οποιος ειναι δυναμη και γραφει παντα με στοιχεια.Και εχει παρασημα δικαστηριο απο εταιρια του Τζορτζ Σορος.Παλια τα συζηταγμε μαζι εγω σταματησα γιατι κουραστηκα αυτος συνεχιζει.Αλλα πρεπει να τον διαβασεις καιρο για να καταλαβεις τη συλλογιστικη του.
Περηφανη αγροτια :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=P5pXNYiEFSQ&ab_channel=%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82
Σωστες παρατηρησεις.
Στο 1) και 3) μπορεις ας πουμε να βαλεις τον Σωρρα.Απο τη μια ειχε προσωπικο οφελος.Απο την αλλη ομως δειχνει και ανθρωπο ''τρελο/@ρχιδ@το'' γιατι ηξερε οτι ή θα κερδισει...ή θα παει φυλακη.
Το θεμα ποιο ειναι?Απ αυτο το λαμογιο ο Σωρρας.Ο οποιος αποδειχτηκε αντισυστημικος.Ειπε 2 αληθειες?Ειπε κατι που μπορουσες εσυ να το κρατησεις σα γνωση?Ο ανθρωπος σαρωσε ολη την Ελλαδα πηγε σε ολα τα χωρια κι εδωσε απειρες συνεντευξεις.Και ολες του οι ομιλιες ηταν κατα του ''κακου'' συστηματος.Απ αυτα ολα που ειπε ακουσε κανενας κατι?Το διασταυρωσε?Γιατι ολος ο κοσμος εμεινε στην κομπινα.Ασε την κομπινα σου ειπε για τραπεζα της Ανατολης.Ουτε εγω ουτε κανεις ηξερε τι ειναι αυτο.Οφελος δεν ειχες ΑΝ το εψαχνες?Εμαθες ποτε πως εγινε η μεταβαση απο την Οθωμανικη αυτοκρατορια στο Ελληνικο κρατος?Α οχι ειναι λαμογιο ακροδεξιος φασιστας δε θελω ν ακουω τιποτα.Ε ετσι δε προκειται να μαθεις ποτε τιποτα.Εγω πολυ παλια ακροδεξια πιστευα εινα ιη λυση.Λεω παλια πριν τη ΧΑ 20+χρονια πριν......αλλα οταν ξεκολλησα διαβαζα τα παντα.Χιτλερ...Μαρξ...Τσε γκε βαρα...Βελουχιωτη...Δε τους διαβαζα να γινω ιδεολογος αυτα για μενα τελειωσαν προ πολλου.Τους διαβαζα για να καταλαβω ΑΝ κατι παιζεται πισω απο τις κουρτινες και να μαζευω πληροφοριες.
Σκεψου κατι κι εσυ και οι υπολοιποι.Γινονται τοσα εγκληματα καθημερινα σε ολο τον πλανητη.Ποσες απειρες φορες εχεις δει οτι πισω απο μια δολοφονια...υπαρχει δολος?Υπαρχει συνομοσια?Απο τη στιγμη που ειναι σχεδον ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΙΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ οτι ενα εγκλημα εγινε με καποιο στοχο περα απο το μισος και το ''εμβρασμο ψυχης''.Γιατι αρνηστε ολοι να ψαξετε να δειτε γιατι εγιναν εγκληματα ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ.Γιατι κατηγορεις τον αλλον που θελει να ψαξει παραπανω την επιθεσης στους δυδιμους και δεν μενει στο ''αλλαχου ακμπαρ'' ?Γιατι να μη δεχτουμε οτι ακομα κα ιοι τρελες θεωριες συνομωσιας?μπορει να τις διαδιδει το ιδιο το συστημα.Για να γελοιοποιησει τους ''ανησυχους''?Και να πει ο mikes ''ουστ ψεκασμενοι'' και να τελειωσουνε τα ''ψαξιματα''.
Θα μου ποεις ευκολο ειναι?Οχι ουτε ευκολο ειναι ουτε θα φτασεις ποτε να βρεις επισημα εγγραφα της CIA να τα διαβασεις για να δεις αν ειχες δικιο ή αδικο.Ο Σνοουντεν παντως τα ''αμολησε''.Πες μου εσυ ομως ΕΠΙΣΗΜΑ τι καταφερε ο Σνοουντεν απεναντι στο ''κακο'' συστημα.Τιποτα κυνηγημενος ειναι.Μια χαρα θα μπορουσε να εχει τη ζωαρα του και να μπαινει στα φορουμ να κοροιδευει τους ψεκασμενους που ψαχνουν να βρουν απαντησεις χωρις να εχουν τη δυνατοτητα να αποδειξουν αυτα που λενε.
Γενικα να ξερετε το ψαξιμο και η εγκληματολογια.Ειναι κι αυτο ενα χομπι.Καποιοι θελουν να μαθουν.Το οποιο καποιοι αλλοι δε το καταλαβαινουν και δεν εχουν ''μυρωδια''.Οπως με ''κατηγορουσε'' εμενα μια ξαδερφη που δε χωρουσε στο μυαλο της γιατι πηγαινα να κανω γυρω γυρω σε μια πιστα σα το χαζο.Βλακεια δεν ειναι?Εχει νοημα?Προφανως και εχει για μενα.Για την ξαδερφη κανενα.Το ιδιο και η συνομοσιολογια.Αλλα αν δε σε αφορα σαν ανθρωπο προφανως και θα την κοροιδεψεις.
Παντως οποιος θελει μπορω να προτεινω με πμ εναν ''συνομωσιολογο'' ο οποιος ειναι δυναμη και γραφει παντα με στοιχεια.Και εχει παρασημα δικαστηριο απο εταιρια του Τζορτζ Σορος.Παλια τα συζηταγμε μαζι εγω σταματησα γιατι κουραστηκα αυτος συνεχιζει.Αλλα πρεπει να τον διαβασεις καιρο για να καταλαβεις τη συλλογιστικη του.
Τράπεζα Ανατολής υπάρχει. Απλά πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις. Είναι για λίγους αν με καταλαβαίνεις. Έχω καταθέσεις χρόνια τώρα και με καλό επιτόκιο. Απλά πρέπει να έχεις 7ψηφιο νούμερο να καταθέσεις.
Shinigami Ryuk
10/11/2020, 16:38
Τράπεζα Ανατολής υπάρχει. Απλά πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις. Είναι για λίγους αν με καταλαβαίνεις. Έχω καταθέσεις χρόνια τώρα και με καλό επιτόκιο. Απλά πρέπει να έχεις 7ψηφιο νούμερο να καταθέσεις.
https://ta.gr/
Φαντάζομαι ότι το ανέκδοτο με τον ψεκασμένο ταξιτζή που πίστευε ότι όλα αυτά είναι ψέμματα και δημιούργημα του Σωρρος και του Γκειτς και του μπήκε στο ταξί πελάτης πιθανά θετικός στον ιό το ξέρετε εεε ? :lol:
panavour
10/11/2020, 16:43
ωπα-ωπα, νατα-νατα,ο ερωτας, o ο βηχας και το........ δεν κρυβονται.:D
Kas_Tracer
10/11/2020, 17:12
Περηφανη αγροτια :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=P5pXNYiEFSQ&ab_channel=%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82
Κάθεσαι η μπουχέσα καθιστή στην καρέκλα της μπουκωμένη από τα δώρο σήμα του κουλή και παριστάνει τον αυστηρό ξερολα.
Ας πάει να ραβδισει με την μασκουλα του και μετά ας κουνήσει το δάχτυλο όσο θέλει.
Κατά τα άλλα ο αγρότης είναι ψεκασμενος
Το σίγουρο είναι ότι η ντροπή είναι εξαφανιζομενο είδος και δεν υπάρχει εμβόλιο για αυτή την ασθένεια
Δικός μας κι εσύ. Άντε να μαζευόμαστε
Εσείς οι παλιοκαπιτάλες να πάτε αλλού. Εγώ όταν βάζω ta.gr με κάνει ανακατεύθυνση στο transalpforum.gr
Εσείς οι παλιοκαπιτάλες να πάτε αλλού. Εγώ όταν βάζω ta.gr με κάνει ανακατεύθυνση στο transalpforum.gr
Από εκεί ξεκίνησαν
Ρε παιδια για πεθαμενες τραπεζες του 1800 θα μιλαμε τωρα?...Εδω κορονοιος εμβολια 10/11/2020 18:40 βρηκαν εμβολιο και ειμαστε πια σε ΟΡΓΑΣΜΟ :lol::lol: Βγητε χαρειτε,τα δυσκολα περασαν :lol: Κοιταμε μπροστα το αισιοδοξο μελλον. :ninja:
https://www.gazzetta.gr/plus/celebrities/article/1532042/dimosiografos-panigyrise-emvolio-tis-pfizer-antigrafontas-ton-pseytiko-orgasmo-tis-megk-raian-vid
Shinigami Ryuk
10/11/2020, 17:48
Ρε παιδια για πεθαμενες τραπεζες του 1800 θα μιλαμε τωρα?...Εδω κορονοιος εμβολια 10/11/2020 18:40 βρηκαν εμβολιο και ειμαστε πια σε ΟΡΓΑΣΜΟ :lol::lol: Βγητε χαρειτε,τα δυσκολα περασαν :lol: Κοιταμε μπροστα το αισιοδοξο μελλον. :ninja:
https://www.gazzetta.gr/plus/celebrities/article/1532042/dimosiografos-panigyrise-emvolio-tis-pfizer-antigrafontas-ton-pseytiko-orgasmo-tis-megk-raian-vid
Placebo ειναι μην μασατε
tzimidis
10/11/2020, 17:54
Σωστες παρατηρησεις.
Προπαγάνδα για αρχάριους :
1)λεγε λεγε, ολο και κάτι θα μείνει
2) σε κάθε ψέμα που θέλεις να διαδώσεις βάλε και 1-2 αληθινά στοιχεία, κι ας ειναι και άσχετα με το ψέμα σου.
Έτσι προσδιδιεις αληθοφάνεια.
3)οσο πιο μεγάλο το ψέμα, τόσο πιο πιθανό να γινει πιστευτό.
4)μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, ή λίγους για πολύ.
5) Να φοβάσαι αυτούς που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την αλήθεια, επειδή κατά κανόνα κάνουν και άλλους να πεθάνουν μαζί τους, μερικές φορές πριν απ’ αυτούς και καμιά φορά αντί γι’ αυτούς.
6) ο πιο σίγουρος τρόπος για να εξαπατηθείς είναι να θεωρείς τον εαυτό σου πιο πονηρό από τους άλλους
7) Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν.
8) Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια.
9) Κάπου-κάπου να λες την αλήθεια για να σε πιστεύουν όταν λες ψέματα.
Κι ένα τελευταίο απόφθεγμα που είπε κάποιος μαύρος μούτσος καθώς βούλιαζε το καράβι του στα νερά της Γαλικίας
De omnibus dubitandum. Κράτα μια πισινή τουλάχιστον.
Σωστες παρατηρησεις....
υπαρχουν 3 κατηγοριες "ερευνητων"...
1. αυτοι που κατι τους βρωμαει, ψαχνουν και στηριζουν το αφηγημα τους σε ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στοιχεια και ξεσκεπαζουν απατες, παιχνιδια και συνομωσιες,
2. αυτοι που βλεπουν παντου συνομωσιες και στηριζουν το αφηγημα τους σε ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ στοιχεια που τους σερβιρονται απλοχερα στο διαδικτυο
και τα καταπινουν αμασητα, και που φυσικα δε μπορουν να τεκμηριωθουν..
3. αυτοι που κατασκευαζουν αυτα τα στοιχεια...
οι πρωτοι πολυ καλα κανουν.. και φυσικα ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να ΜΗΝ διαλαλουν παντου την ερευνα που κανουν
μεχρι να την ολοκληρωσουν..
οι δευτεροι ειναι οι "ψεκασμενοι".. οι οποιοι φυσικα ειναι αρκετα αφελεις, ωστε να διαλαλουν παντου την "ερευνα" τους
και να προσπαθουν ματαια να πεισουν.. συνηθως το βουλωνουν με τη πρωτη μυνηση και τη πρωτη καταδικαστικη αποφαση αφου
φυσικα δε μπορουν να στηριξουν πουθενα τα επιχηρηματα τους
οι τριτοι ειναι απατεωνες με προσωπικο οφελος..
αυτοι που φωναζουν οτι κατι ειναι απλα μια πλεκτανη επειδη αισθανονται οτι τους περιοριζεται η ελευθερια, η επειδη τιποτα απ'οσα λεγονται
δε συμβαινει στον ευρυτερο κυκλο τους, ειναι συνηθως οι δευτεροι.. και ειναι τοσο πασιφανες οτι λενε μπαρουφες, που δε νομιζω να
χρειαζεται να κανει ο καθενας δικη του προσωπικη ερευνα για να τους πει οτι ξερετε κατι? λετε μπαρουφες!
ο Σωρρας ποια ακριβως αληθεια ειπε? οτι εχει εν ισχυι μετοχες αξιας 600 δις στη τραπεζα ανατολης?
οτι πουλησε αρχαια εξωγηινη τεχνολογια στους αμερικανους αξιας 1 τρις?
οτι με μια απλη υπευθυνη δηλωση του καθε πολιτη θα σταματουσε τους πλειστηριασμους, μαζευοντας 30αρια €
δηθεν παραβολα απ'τον καθενα απ'τους πιστους του?
οτι παλι με μια απλη δηλωση θα τους ξοφλουσε τα χρεη με τα παραπανω χρηματα μαζευοντας παλι 30αρια δηθεν παραβολα?
καμια αληθεια δεν ειπε, απατεωνας ηταν που βρηκε μερικους βλακες και τους πουλαγε παραμυθια για να μαζεψει χρημα..
το οτι η τραπεζα ανατολης υπηρξε καποτε, δεν σημαινει οτι ο σωρρας ειπε αληθειες..
Ότι και να είναι απο την συνέντευξη βγάζεις συμπεράσματα.
Εξασκεί την τέχνη του διαφορετικού στο όριο ώστε να μήν μπορεί να την κυνηγήσει και κανείς.
Πετάει τις αερολογίες που τσιμπάνε διάφοροι και μαζεύει και πελατεία (το αναφέρει ξεκάθαρα).
Είναι και ο δημοσιογράφος (?) άλλο φρούτο και όλο σαν πακέτο είναι ότι πρέπει για αυτό που είναι.
Μπράβο τους πάντως. Με το γραφικό να κάνει και κύκλους, προσεγμένη δουλειά :yuck:
καμια αληθεια δεν ειπε, απατεωνας ηταν που βρηκε μερικους βλακες και τους πουλαγε παραμυθια για να μαζεψει χρημα..
Το ότι όμως βρήκε τόσους πολλούς την στιγμή που τα λεγόμενα "βγάζαν μάτι" είναι σημείο προβληματισμού...
tzimidis
10/11/2020, 18:16
422640
Shinigami Ryuk
10/11/2020, 18:21
422640
Σε χωριστα κρεβατια Μπακογιαννης-Κοσιωνη?Παναγια μου,να δουμε τι αλλο μας περιμενει
Το ότι όμως βρήκε τόσους πολλούς την στιγμή που τα λεγόμενα "βγάζαν μάτι" είναι σημείο προβληματισμού...
Στους δημοσιογράφους στο τέλος της ημέρας τα νούμερα μετράνε. Πόσοι τους είδαν και πόσοι έκαναν κλικ στις σελίδες. Ότι πουλάει θα το βγάλουν. Στα φρύδια τους τι θέμα είναι
υπαρχουν 3 κατηγοριες "ερευνητων"...
οτι παλι με μια απλη δηλωση θα τους ξοφλουσε τα χρεη με τα παραπανω χρηματα μαζευοντας παλι 30αρια δηθεν παραβολα?
το οτι η τραπεζα ανατολης υπηρξε καποτε, δεν σημαινει οτι ο σωρρας ειπε αληθειες..
δεν ειναι εδω χωρος να συζητησουμε για Σωρρες Ψωρες μονο και μονο γι αυτο δεν κατεβαζω σεντονι.Ο καταδικασμενος σε φυλακιση αρα απατεωνας Σωρρας ηθελε την κυβερνηση κα ιοχι απλα να γινει πλουσιος.Πιο συγκεκριμενα ηθελε να ελεγξει την Τραπεζα της Ελλαδος κι οχι να κατεβει στις εκλογες γιατι δεν ξερω αν το ξερετε αλλα αν δεν εχεις την Τραπεζα και δικο σου νομισμα τοτε δεν εισαι προεδρος ή πρωθυπουργος αλλα ενα τιποτα που δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα.Ειδικα οταν μιλαμε για Ελλαδα. Γι αυτο ελεγε τις μουφες για τρις.Βεβαια οταν αυτος λεει για τρις γελαμε,οταν Η FED ομως τυπωνει κατι τετρακις στα κομπιουτερ ειναι ΛΟΓΙΚΟ ας πουμε και αληθινο(αχαχαχαχα).Και τωρα με τον κορονοιο εχει τυπωσει την μανα της κα ιτον πατερα της λογω lockdown.Αλλα κλαιν,αυτα ειναι σφραγιδατα και δε θα τα χρωσταμε στο λαμογιο τον Σωρρα που εχει εξωγιηνη τεχνολογια(αχαχαχα)
Τεσπα τα πραγματα εινα ιαπλα κοσμος παει φυλακη σαν εγκληματικη οργανωση,ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ οτι ειναι λαμογια μιας και σεβομαι την Ελληνικη Ευρωπαικη Αμερικανικη Ευρωατλαντικη κα ιμακαρι και Παγκοσμια δικαιοσυνη(να μεινει στα πρακτικα παρακαλω οτι εχω κανει αυτη τη δηλωση) αλλα τουλαχιστον τους ακουσα.Ολους.Ακροδεξιους,Ναζιστες,ΑναρχικουςΤρομοκρα τες της 17Ν κτλ...ΟΛΟΥΣ.Και οχι gavros δεν τους τσουβαλιαζω ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ειναι ιδιοι(για να σε προλαβω).Απλα ΕΜΕΝΑ με βοηθησαν να ενωσω κομματια του παζλ.Παζλ το οποιο ακομα και αποδειξεις αν εχω σε ποια δικαιοσυνη ακριβως να τα παω?Ποια δικαιοσυνη ας πουμε θα κανει τι ακριβως αν τους δειξεις οτι ΕΝΑ απο τα παζλ που εχω ισως δειχνει οτι εχουν εξολοθρευτει(ακομα και....καταλαθος) ολοι οι πολιτικοι που ηταν ας πουμε φιλορωσικοι(ελαχιστοι ζησανε) απο τον Καποδιστρια μεχρι και σημερα.Εινα ισυνομοσιολογια?Αφου ολοι ξερουμε οτι η Ρωσια ειναι κακια.Αρα προφανως ειναι δολοφονιες με δολο/σχεδιο.Το θεμα ειναι ομως ο αλλος παει φυλακη/εξολοθρευεται α)γιατι ειναι κακο παιδι? β)γιατι τους χαλαει την ηθικη μοστρα και λεει για τα δικα τους εγκληματα?...Αν ισχυουν και τα δυο.Εσυ σα πολιτης γιατι δε ψαχνεις να δεις το β)?
PaNick67
10/11/2020, 19:55
@Xlitos,
Πηγε φυλακή γιατί ήταν απατεώνας. Μπέρδεψε τράπεζα Ανατολής, ΕΛ, αρχαία ελληνική τεχνολογία, μυθολογία και δεν συμαζευεται.
Έβαλε και τα ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ, τσίμπησαν οι σουπερ Έλληνες, ότι θα κυριαρχήσουν ξανά, μπουχαχαχαχα, και τους έφαγε λεφτά ενώ αυτοί χάσανε περιουσιες.
Κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση, μια και ανακοινωθηκε το εμβολιο απο την πφιτσερ και μαλιστα με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.....
https://uk.reuters.com/article/uk-health-coronavirus-safrica-vaccine-idUKKBN2426SA
βεβαια, αφορα το εμβολιο της οξφορδης.....αλλα υποθετω οτι ολες οι φαρμακοβιομηχανιες κινουνται με την ιδια μεθοδο.
Το εντυπωσιακο ειναι, οι χρονοι ...... κοιταζοντας αρχικα την ημερομηνια του αρθρου και κανοντας καποια απλα μαθηματικα.
Μεσα σε 3,5 μηνες, βρεθηκαν οι """""εθελοντες""""".....και εγιναν δοκιμες;
Συμφωνούμε.Το λαμόγιο Αρτέμης Σώρρας δε τα καταφερε.Το λαμόγιο Τζωρτζ Σόρος τα καταφερε.Οποτε μη κοροϊδεύουμε τους συμπολίτες μας.που εξαπατήθηκαν από τον κοντό όταν όλη σου η ζωή όπως και η δική μου είναι μια συνεχιζομενη εξαπάτηση.Κοροιδα είμαστε όλοι.Εγω για αυτό κουραστικά να γράφω.Κοιταω μόνο πως θα προστατεύσω ότι χρήματα έχω από όλη αυτή τη συμμορία.
Το μυστικό είναι να μην έχεις χρήματα.
Το μυστικό είναι να μην έχεις χρήματα.
Μόνο bitcoin
lleonidas
11/11/2020, 10:16
Νέα φαρμακευτική αντι-covid αγωγή.
422653
Ίσως έχει ξαναμπεί :p (αν θεωρείτε παραβίαση κανονισμού λόγο της κοπέλας,do your magic και συγνώμη :) )
422656
Ποιον κανονισμο εχει παραβιασει η κοπελα..??
panavour
11/11/2020, 11:07
Ποιον κανονισμο εχει παραβιασει η κοπελα..??
οινοπνευμα και οδηγηση δεν πανε μαζι.
Τα ανοιχτα μπουκαλια μπορει να ειχαν νεφτι..
αν θεωρείτε παραβίαση κανονισμού λόγο της κοπέλας,do your magic και συγνώμη :) )
:cry:
να πάμε να κρεμαστούμε καλύτερα !
doctor_john
11/11/2020, 11:58
να δώ τι κωδικό θα βάλεις γι' αυτό..
Στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Wuhan όπου και ξεκίνησαν όλα γιορτάζουν την εθνική εορτή (μάσκες προαιρετικές...)Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σ'όλους
https://www.youtube.com/watch?v=Ok4j_0qCwpw&fbclid=IwAR27mqHK97vowyQnXpLVZkYmAd4DlxwIuuFIZpg_WC1JFkC07HhYI96kxF8
panavour
11/11/2020, 14:44
Οι νεοι κατακτητές του κόσμου.
Όποιος μπορεί ας το δεί.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Το βάζω εδώ γιατί φάνηκε ότι θα ήταν χρήσιμο σε πολλά άτομα ;)
Κομμένη η άθληση μετά τις 9 το βράδυ, από την ερχόμενη Παρασκευή. Μόνο σκύλο μπορείς να πας βόλτα ή να επισκεφθείς γιατρό από τις 21:00 μέχρι τις 5:00.
Και σου λέω εγώ τώρα, ότι έχεις στείλει μήνυμα στο 6, που περιλαμβάνει σκύλο και άθληση. Βγάζεις το σκύλο βόλτα στις 9:30 το βράδυ, αλλά ξαφνικά εμφανίζεται γάτα. Τη βλέπει ο σκύλος και σε τραβάει. Τραβάς κι εσύ, αλλά κάποια στιγμή σου γλιστράει το λουρί από το χέρι.
Τρέχει ο σκύλος να πιάσει τη γάτα, τρέχεις κι εσύ να πιάσεις το σκύλο. Τα ζώα είναι πιο γρήγορα, φοράς κι εσύ τη μάσκα και δεν αναπνέεις άνετα, οπότε κάποια στιγμή η απόσταση έχει μεγαλώσει και ο σκύλος δεν πολυφαίνεται. Τι λέει ο νόμος του Μέρφι; Ότι φυσικά εμφανίζεται ο g_m900 με παρεάκι και σε βλέπουν 21:30 το βράδυ να τρέχεις χωρίς σκύλο. Άντε να εξηγήσεις... Να μην τα πολυλογώ, βρίσκεσαι με 300€ λιγότερα. Όταν επιστρέφεις στο σπίτι και εξηγείς στη γυναίκα ότι έχασες το σκύλο, εννοείται ότι κοιμάσαι στον καναπέ.
motojojo
11/11/2020, 20:44
Το τραβηξες από τα μαλλιά και ψοφησε, θα ψοφησει κι ο σκύλος κι εκτος από τη γυναικα θα σε κυνηγανε και οι φιλοζωικές! :bawl:
Από κάτι τέτοια φαίνεται πόσο γτπ είναι εκείνοι που αποφασίζουν... Η αριστεία σε όλο της το μεγαλείο.
Διαπίστωσαν ότι έγινε κατάχρηση* της "ατομικής άθλησης" και προσπαθούν περιορίσουν τις κοινωνικές εκδηλώσεις του κόσμου. Κάτι έπρεπε να κάνουν.
*Εστάλησαν περισσότερα από 106 μηνύματα με τη δικαιολογία σκυλάθλησης την Κυριακή το βράδυ.
Ξέρω κάποιον που έστελνε για πλάκα...
Όταν λέω ότι όσο κάποιοι γράφουν τα μέτρα στο τέτοιο τους, τόσο αυστηρότερα και μεγαλύτερης διάρκειας θα γίνονται....
doctor_john
11/11/2020, 21:38
Συγνώμη αλλά φταίω εγώ που σκέφτομαι πως λειτουργούμε ενάντια στο σύνταγμα, εμπιστευόμενοι το κράτος
και αυτό χρησιμοποιεί την επιμέλεια μας εναντίον μας;
Έστειλαν 1000000 μηνύματα σεβόμενοι την οδηγία του κράτους και λόγο αδυναμίας ελέγχου, δικαιολογείται το κράτος να θεωρεί
ότι λένε ψέματα και να κινείται εναντίον όλων;
Και αν ναι, γιατί δεν θεωρεί ότι έλεγαν ψέματα και δεν βγήκαν απο το σπίτι όπως πολλοί παραδέχονται;
tzimidis
11/11/2020, 22:26
Έχεις δίκιο, φταίει το κράτος.
Φταίει που δεν μπορεί να βγάλει 10εκ εξατομικευμένους νόμους, και άλλες 10 εκ εξατομικευμένες εξαιρέσεις.
motojojo
11/11/2020, 23:11
Το ίδιο κράτος που θεωρεί πως ο κόσμος αποταμιεύει χρηματα για να τα ξοδεψει μετα. Ειπώθηκε όντως κάτι τέτοιο?
Ας αποταμιεύσει ο κόσμος και σπέρμα τότε για να τους ..... μετα.
faithless
12/11/2020, 00:33
422680
Το 2009
https://www.tovima.gr/2009/09/02/world/prostimo-2-3-dis-dolariwn-stin-amerikaniki-pfizer-gia-diathesi-epikindynoy-farmakoy/?fbclid=IwAR3kQKcLqMBWzxXl0Co4xXe4UkNFT83YH1sQzjc09kXMRptLSADDpc3Pp98
Οι ελεγχοι περιλαμβανουν καποια στανταρ μπλοκ σε κεντρικους δρομους για ελεγχους για χρηση μασκας και μετακινησης. Απο κει και μετα οπως καταλαβατε δεν κυνηγαμε κανεναν.
Το μεγαλύτερο "προβλημα" ειναι οτι τα περισσότερα σκηνικα με προστιμο ειναι μετα απο επιτοπου καταγγελια η κληση στο 100. Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και πρωταθλητες στη ρουφιανια.
Απο την στιγμη μου θα γινει καταγγελια τοτε δυστυχώς οφειλουν οι συνάδελφοι να κοψουν προστιμο.
Manalishi
12/11/2020, 06:42
Εγώ κατοικώ στον Πειραιά. Και εγώ και η σύζυγος δουλεύουμε στον Πειραιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
Η πεθερά μπορεί να κρατάει το παιδί μόνο κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η μάνα μου είναι στη Μεταμόρφωση. Κάποιες μέρες ανεβάζω το παιδί Μεταμόρφωση και μετά κατεβαίνω στον Πειραιά για δουλειά.
Πως διάολο θα το κάνω τώρα? Τί κωδικό θα βάλω. Βεβαίωση εργοδότη σαφώς και έχω, αλλά αναγράφει Κεντρικός τομέας και Πειραιάς για μετακίνηση...
Δυστυχως την εξειδικευση δεν την γνωρίζω. Για ερώτηση σου σχετικά με αυτο παρε ενα την τροχαια πειραια που ειναι επιφορτισμενη με αυτα και θα σου πουνε ακριβως.
Εγώ κατοικώ στον Πειραιά. Και εγώ και η σύζυγος δουλεύουμε στον Πειραιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
Η πεθερά μπορεί να κρατάει το παιδί μόνο κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η μάνα μου είναι στη Μεταμόρφωση. Κάποιες μέρες ανεβάζω το παιδί Μεταμόρφωση και μετά κατεβαίνω στον Πειραιά για δουλειά.
Πως διάολο θα το κάνω τώρα? Τί κωδικό θα βάλω. Βεβαίωση εργοδότη σαφώς και έχω, αλλά αναγράφει Κεντρικός τομέας και Πειραιάς για μετακίνηση...
Υποτίθεται ότι και αυτά θέλουν να κόψουν.
Έχω διαβάσει για μία άδεια ειδικού σκοπού αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Δές μήπως σας καλύπτει.
DoctoR_k6
12/11/2020, 08:58
Εγω θα εστελνα το 4 και θα πηγαινα κανονικα (Επισης το απογευμα για παραλαβη του παιδιου).
Αν με σταματουσε καποιος θα του ελεγα η γυναικα μου δουλευει κ παω να βοηθησω την μανα μου που δεν μπορει οποτε πηρα κ το παιδι μαζι αφου δεν μπορει καποιος να το κρατησει.
Η παροχη βοηθειας δεν εχει καποιο πλαισιο ως προς τι μπορεις να κανεις η που να πας.