View Full Version : Κορωνοϊός...
tzimidis
06/11/2020, 12:01
Δεν μιλαω για αυτες, μιλαω για τις μικρες - πολυ μικρες επιχειρησεις / μαγαζια, που δεν μπορουν / εχουν δυνατοτητα για delivery εμπορευματων.
Δεν φτανει ο ανταγωνισμος, δεν φτανει η κριση, χανουν και πελατες αφου οσο καλη προσωπικη σχεση να εχεις αναπτυξει, το να ψωνιζεις καθισμενος στον καναπε σου εχει την γοητεια του.
Αυτό εννοούσα. Ποιος την τρώει τη λούτσα, οι μεγάλοι ετοιμάζονται για κέρδη ρεκόρ.
Τα σμ μέσω φυσικής πώλησης, τα πλαίσια παμπλικ κλπ μέσω των eshop τους.
Οι υπόλοιποι λούτσα ασαλιωτη.
patsavour
06/11/2020, 12:02
Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος ήταν ο τουρισμός ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα αλλά είναι αυτός που θα ανακάμψει συντομότερα.
Οι διαθέσιμες ΜΕΘ παίζουν σοβαρό ρόλο στις αποφάσεις του lockdown. Είναι μεγάλο βάρος να αρχίσουν να χάνονται ζωές γιατί δεν μπορούν τεχνικά να υποστηρίξουν νοσηλεία . Βέβαια θα χαθούν ζωές έτσι κι αλλιώς και δεν θα καταγράφουν πουθενά. Τα θύματα όμως από την (φαινομενική) ανικανότητα του κράτους θα γίνει πέλεκυς για την παρών κυβέρνηση.
Λύσεις δεν υπάρχουν. Πυροσβεστικά λειτουργούν όλες οι κυβερνήσεις. Το μόνο καλό φαίνεται ότι σε σχέση με την αύξηση της μεταδοτικότητας του υιού η θνησιμότητα έχει μειωθεί . Συγκεκριμένα κοκτέιλ φαρμάκων δίνονται πλέον σε ασθενείς είτε σε προχωρημένο στάδιο είτε σε στάδιο ώστε να αποφύγουν να γίνει εισαγωγή σε ΜΕΘ.
Και κάτι τελευταίο . Εξαρχής λέγαμε ότι τα νούμερα των κρουσμάτων που ανακοινώνονταν δεν ήταν τα πραγματικά. Ήταν πλασματικά . Τώρα που ξεκίνησαν να γίνονται τα τεστ δωρεάν και εθελοντικά άρχισαν να φαίνονται τα κανονικά νούμερα .
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αντιμετωπίσουμε ατομικά τον υιό . Με το να αποδεχτούμε ότι υπάρχει και να γίνει αλλαγή τρόπου σκέψης προστατεύοντας τον εαυτό μας και κατά συνέπεια να σταματήσουμε την μεγάλη και γρήγορη εξάπλωση του. Μέχρι να βγει το ρημάδι το εμβόλιο .
Παρουσα
Vstrommer71
06/11/2020, 12:59
Παρουσα
Καλώς τον Μπαμπινιώτη.Ανελθών ως πέος :bawl:
Vstrommer71
06/11/2020, 13:03
Σε 60" όλη η κατάσταση...
https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s
patsavour
06/11/2020, 13:11
Καλώς τον Μπαμπινιώτη.Ανελθών ως πέος :bawl:
λιγο δυσκολο.
422394
faithless
06/11/2020, 13:51
Φιλε σινιγκαμι το θεμα που ανεβασα αν το διαβασες εχει τις πηγες του απο το who. Int και τα στοιχεια αυτα ειναι στοιχεια που δεν αμφισβητουνται.
o_gavros
06/11/2020, 14:04
Φιλε σινιγκαμι το θεμα που ανεβασα αν το διαβασες εχει τις πηγες του απο το who. Int και τα στοιχεια αυτα ειναι στοιχεια που δεν αμφισβητουνται.
Για κάποιος που ευαγγελίζεται τόσο αριστερές ιδέες, σαν πολύ ζούγκλα και Πρώτο Ψέμα δεν παραθέτεις;;
Shinigami Ryuk
06/11/2020, 14:07
Για κάποιος που ευαγγελίζεται τόσο αριστερές ιδέες, σαν πολύ ζούγκλα και Πρώτο Ψέμα δεν παραθέτεις;;
Faithless,αυτο ακριβως ειναι το θεμα.Οτι με ζουγκλα(Μακης) και θΑΙμα(θεμος-μακης) δεν επεισε κανεις
faithless
06/11/2020, 14:17
Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.
patsavour
06/11/2020, 14:18
εν τω μεταξυ κυκλοφορησε και το τελευταιο ωραιο ανεκδοτο απο την πολιτικη προστασια
Tηλεεργασια 50% στο δημοσιο.
Εδω δεν μπορουν να ελεγχθουν ΑΝ δουλευουν,οταν ειναι στην δουλεια ,φαντασου τι θα γινεται απ το σπιτι.
2 μηνες προσπαθω να επικοινωνησω με την ΙΓ εφορια ,και κανεις δεν απανταει στα τηλεφωνα που εχουν στο επισημο σαιτ τους ,ουτε στα μειλ που τους στελνεις.
Οταν δε καποιος δεησει και απαντησει και τους πεις θελω ας πουμε τον ΕΝΦΙΑ ,συνδεστε με παρακαλω ,δεν σε συνδεουν ,αλλα σου δινουν το απευθειας τηλεφωνο ,της υπηρεσιας που θελεις,η οποια βεβαια δεν σου απανταει ποτε,η φαινεται κατειλημμενη,η σου λεει οτι η τηλεφωνικη γραμμη δεν λειτουργει λογω βλαβης,που σημαινει οτι το εχουν κατεβασει το τηλεφωνο.Κατα τα αλλα αν πας απο κει αυτοπροσωπος βλεπεις ατελειωτες ουρες και καθε μερα μια κλουβα των ΜΑΤ απ εξω γιατι καθε μερα πλακωνονται,οι αγανακτισμενοι πολιτες μεταξυ τους ή με τους υπαλληλους της εφοριας.
faithless
06/11/2020, 14:22
Faithless,αυτο ακριβως ειναι το θεμα.Οτι με ζουγκλα(Μακης) και θΑΙμα(θεμος-μακης) δεν επεισε κανεις
Μα ρε φιλε αν βαλω χιο δε πειθω αν βαλω γρηγορη πετρακο δε πειθω. Ο ιδιος ο ΠΟΥ δε πειθει οταν λεει οτι οι καραντινες ΔΕΝ ανακαμπτουν καμμια επιδημια και οτι ο ιος αυτος εμμεσως πλιν σαφως ειναι πιο ακινδυνος απο τη γριπη. Βαζω τς ψεμματα τους στη φορα αλλα τιποτα δε σας αρεσει. Ουτε το συστημικο ουτε το αντι συστημικο. Μονοο χαρδαλιας σας πειθει με τα γαλονια του να μας κουναει το δαχτυλο για το αν θα παμε να παρουμε take away τα σουβλακια? Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?
Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?
Μην ανησυχεις, μπορει και να περασει, επειδη τωρα βλεπεις ετσι τον κοσμο δεν επεται πως θα τον βλεπεις ετσι για παντα :wave2:
https://youtu.be/d1IzNKIHhp0
DRAKONET
06/11/2020, 14:32
Τι? Δεν την έχουμε σκίσει την γάτα? :bawl:
36.000 !!
ΠΩΩ...που το λεει αυτο ?
για βαλε λινκ ?
Johny the Fox
06/11/2020, 14:41
Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν σε τρελαινουν τα ιδια τα γεγονοτα αλλα η γνωμη που εχεις για τα γεγονοτα.Απο την στιγμη που χωρις να διαθετεις καποια γνωση ,διαθετεις απολυτη αποψη ,εχεις καθε δικαιωμα να λες την οποια σου αποψη , αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θες να σε παρουν στα σοβαρα.Επισης επιμενεις στο ιδιο μοτιβο γιατι δεν σε ενδιαφερει τοσο το οτι εσυ εχεις δικιο ,οσο το να αποδειξεις οτι οι αλλοι που σε αντικρουουν στο νημα ,εχουν αδικο.
DRAKONET
06/11/2020, 14:47
Εσυ για τη βαρια γριπη και οτι κραταει 14 μερες απο που το εμαθες?Δεν υπαρχει καποια στανταρ απαντηση φιλε οσο αναφορα το κορωνοιο. Μπορει λενε καποιος απο το να πεθανει μεχρι να ειναι ασυμπτωματικος δηλαδη υγιεστατος αλλα να κουβαλαει και αυτο το φονικο ιο μαζι του. Μα καλα μοη κανετε πλακα ρε παιδια? Εχετε κολλησει καμμια ανεμοβλογια καμμια ιλαρα να δειτε απο ιους ? Και τεσπα ρε φιλε ειλικρινα μου λες οτι κανενας δε θελει να συνομωτησει εναντιον σου που ακομα και στη δουλεια σου ολοι συνομωτουνε για να σου φανε τη θεση-αδεια-λεφτα? Παντου υπαρχει συνομωσια στη δουλεια μας στο σπιτι μας παντου. Και ποιες οικονομιες εχουνε ακριβως χρεωμοπησει ρε συ? Ειδες εσυ κανενα λογαριασμο με λεφτα να κατεβαινει το ποσο?Οι εταιριες κλεινουν και ανοιγουν αλλες οπως το πασοκ αλλαξε σε ΚΙΝΑΛ για να αποποιηθει τα χρεη του.Εκτος αυτου τσιμπανε και τερμα κρατικες επιδοτησεις στη πλατη του φτωχου λαου. Και ειναι αυτα αδερφε συνανθρωπε που εγω και εσυ θα πληρωσουμε. Εγω ειμαι μαζι με ολους σας και ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να το βλεπω οπως και εσεις. Μακαρι να εβλεπα κριση φιλε στη γερμανια αλλα δε τη βλεπω καθολου. Οι πλουσιοι θα γινουνε πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι. Γιαυτο σας λεω παιδια σκεφτειτε πολυ καλα τι θα παμε να δωσουμε τωρα και τι σκατα θα βρουνε τα παιδια μας αυριο. Και το λεω εδω στο φορουμ με αντρες γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπεο αναγκαστικα να συγκρουστουμε με το ψεμα την υποκρισια και τη χουντα.Οσο για τις νοσηλειες σου ξαναλεω φιλε οτι οποιο θελει ας με παρει μαζι του στο νοσοκομειο να παμε σε πτερυγα κοβιντ γιατι δε πειθομαι ρε φιλε απο μια ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Συγγνωμη αλλα δε μπορω να με πεισουνε οτι θελουνε το καλο μου αυτοι οι ανθρωποι που ξερω οτι 40 χρονια τωρα με κλεβουνε. Οσο για την ευρωπη δεν εχω πολλα να πω.Εννοειται
Ι οτι το λοκντουν ητανε συνεννοημενο με ολη την ευρωπη αυτο ητανε το μονο σιγουρο οτι πει η γερμανια θα κανουμε μεχρι να πεθανουμε σε ενα ρατζο στο θριασιο. Λοκνταουν η γερμανια λοκνταουν η ελλαδα. Ανοιγει η γερμανια ανοιγει και η ελλαδα. Ας μας δωσουνε πρωτα τα μαρμαρα ολοι αυτοι της ευρωπης οι εταιροι μας και μετα βλεπουμε για το ποσο ευρωπαιος θα γινω και εγω.
ολα τα στοιχεια που παραθετεις...ειναι γνωστα !!
γνωστο επισης ειναι οτι αυτα ατα στοιχεια υπαρχουν με την χρηση μασκας...μερικηε καραντινας.....αλλα και ολικης καραντινας.
αρα.... οτι αριθμους εχουμε ειναι με φουλ -- φουλ προστασια !!
αρα δεν ειναι γνωστο τι αριθμους-στατιστικες θα ειχαμε εαν δεν ειχαμε....ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα ?
μπορεις να πεις με σιγουρια οτι θα ηταν το ιδιο ?
και να σου πω και το αλλο...αντε και αυτο που εβαλες πιο πανω που ηταν καρκινοπαθης και κατεληξε...αυτο
το ελαχιστο που εκανε ο κορονοιος..που δεν σκοτωνει οκ...αλλα λειτουργει αθριστικα ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι.
αυτοι που ηταν συγγενης σκεφτηκες εαν ηθελαν να την εχουν εστω και μια μερα ακομη στην ζωη ?
και περνουμε τις ακραιες περιπτωσεις.
ενας γεροντας δλδ που μπορει να εχει ακομη καποια χρονια ζωης ακομη2-3 και τον βλεπουν οι δικοι του...γιατι να τα χασει ?
γιατι να ειναι αφορμη ο covid να του προσθεσει αυτη την σταγονα ?
ξαναλεω...ολα τα στατ που αναφερεις ειναι με φουλ-φουλ προστασια...
χωρις καμια...τι γινεται ?
Shinigami Ryuk
06/11/2020, 14:52
Μα ρε φιλε αν βαλω χιο δε πειθω αν βαλω γρηγορη πετρακο δε πειθω. Ο ιδιος ο ΠΟΥ δε πειθει οταν λεει οτι οι καραντινες ΔΕΝ ανακαμπτουν καμμια επιδημια και οτι ο ιος αυτος εμμεσως πλιν σαφως ειναι πιο ακινδυνος απο τη γριπη. Βαζω τς ψεμματα τους στη φορα αλλα τιποτα δε σας αρεσει. Ουτε το συστημικο ουτε το αντι συστημικο. Μονοο χαρδαλιας σας πειθει με τα γαλονια του να μας κουναει το δαχτυλο για το αν θα παμε να παρουμε take away τα σουβλακια? Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?
Κατα την γνωμη μου παντα.
Ο Αρης Χατζηστεφανου και ο Γιωργος Δελαστικ ειναι αντισυστημικοι.Ο Στεφανιος Χιος και ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος ειναι και οι δυο μπλεγμενοι τοσο βαθια στο συστημα και στο παρακρατος που μονο αντισυστημικους δεν τους λες.Το ιδιο ισχυει και με τον Μιχαλολιακο που αυτοπροσδιοριζονταν σαν αντισυστημικος ενω πρωην συντροφοι του τον εχουν ξεμπροστιασει για τις σχεσεις που ειχε(ισως και ακομα να εχει) με την ΕΥΠ.Το οτι καποιος εκφραζει μια διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν τον κανει αυτοματως αντισυστημικο,οι πραξεις του τον κανουν.Διαφορετικα απλα χρησιμοποιει την αντισυστημικη ρητορεια ως εργαλειο για να επιτυχει προσωπικα ωφελη.
Τσεκαρε λιγο εδω να σου λυθουν πολλες αποριες (https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public).Αυτα τα προτεινει ως μεσα ατομικης προστασιας εναντιον του ιου.Αν αυτο το παρεις και το φουσκωσεις 1-2-5-10(που ελεγε και ενα σκετσακι των ΑΜΑΝ) θα δεις οτι επειδη ακριβως πολυς κοσμος γραφει στα τετοια του την συσταση της μασκας και της διατηρησης αποστασεων που προτεινει ο ΠΟΥ σαν μετρο προστασιας φτανουμε στην εξαπλωση του ιου και κατα συνεπεια στην καραντινα και στα παραλογα μετρα.
Την αποψη μου στην εχω ξαναπει.Τα σκληρα μετρα επιβαλλονται και για αλλους λογους εκτος απο την αντιμετωπιση της πανδημιας.Ομως απο την στιγμη που εσυ και εγω δεν συμμορφωθηκαμε με τις συστασεις τους και τα κρουσματα αυξηθηκαν τους δωσαμε το πατημα να κανουν πραξη τα κακοβουλα σχεδια τους.
Ας τηρησουμε τα μετρα για να ξεπερασουμε το κακο που μας βρηκε και μολις τελειωσει,σε δευτερο χρονο,ας συζητησουμε αν ολα αυτα εγιναν για το καλο ή το κακο μας και ας ξεκινησουμε τοτε την επανασταση.Το να σπειρουμε διχαστηκες αποψεις και να ονομαζουμε προβατα και ψεκασμενους οσους δεν συμφωνουνε με την αποψη μας μονο κακο μπορει να κανει κοινωνικα.
Παρε ενα παραδειγμα απο την τακτικη και τις συνεπειες της που ακολουθει ο "αντισυστημικος" πορτοκαλης προεδρος της Αμερικης τις τελευτειες 3 μερες
faithless
06/11/2020, 14:54
ολα τα στοιχεια που παραθετεις...ειναι γνωστα !!
γνωστο επισης ειναι οτι αυτα ατα στοιχεια υπαρχουν με την χρηση μασκας...μερικηε καραντινας.....αλλα και ολικης καραντινας.
αρα.... οτι αριθμους εχουμε ειναι με φουλ -- φουλ προστασια !!
αρα δεν ειναι γνωστο τι αριθμους-στατιστικες θα ειχαμε εαν δεν ειχαμε....ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα ?
μπορεις να πεις με σιγουρια οτι θα ηταν το ιδιο ?
και να σου πω και το αλλο...αντε και αυτο που εβαλες πιο πανω που ηταν καρκινοπαθης και κατεληξε...αυτο
το ελαχιστο που εκανε ο κορονοιος..που δεν σκοτωνει οκ...αλλα λειτουργει αθριστικα ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι.
αυτοι που ηταν συγγενης σκεφτηκες εαν ηθελαν να την εχουν εστω και μια μερα ακομη στην ζωη ?
και περνουμε τις ακραιες περιπτωσεις.
ενας γεροντας δλδ που μπορει να εχει ακομη καποια χρονια ζωης ακομη2-3 και τον βλεπουν οι δικοι του...γιατι να τα χασει ?
γιατι να ειναι αφορμη ο covid να του προσθεσει αυτη την σταγονα ?
ξαναλεω...ολα τα στατ που αναφερεις ειναι με φουλ-φουλ προστασια...
χωρις καμια...τι γινεται ?
Φιλε δε μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχεια.. Δηλαδη τωρα με φουλ προστασια εχεις 3000 κρουσματα ? Πως γενειν τουτο? Οπως και να εχει εχω απαντησει και στη δικια σου ερωτηση δε μπορω να απανταω στις ιδιες ερωτησεις.
faithless
06/11/2020, 15:03
Κατα την γνωμη μου παντα.
Ο Αρης Χατζηστεφανου και ο Γιωργος Δελαστικ ειναι αντισυστημικοι.Ο Στεφανιος Χιος και ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος ειναι και οι δυο μπλεγμενοι τοσο βαθια στο συστημα και στο παρακρατος που μονο αντισυστημικους δεν τους λες.Το ιδιο ισχυει και με τον Μιχαλολιακο που αυτοπροσδιοριζονταν σαν αντισυστημικος ενω πρωην συντροφοι του τον εχουν ξεμπροστιασει για τις σχεσεις που ειχε(ισως και ακομα να εχει) με την ΕΥΠ.Το οτι καποιος εκφραζει μια διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν τον κανει αυτοματως αντισυστημικο,οι πραξεις του τον κανουν.Διαφορετικα απλα χρησιμοποιει την αντισυστημικη ρητορεια ως εργαλειο για να επιτυχει προσωπικα ωφελη.
Τσεκαρε λιγο εδω να σου λυθουν πολλες αποριες (https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public).Αυτα τα προτεινει ως μεσα ατομικης προστασιας εναντιον του ιου.Αν αυτο το παρεις και το φουσκωσεις 1-2-5-10(που ελεγε και ενα σκετσακι των ΑΜΑΝ) θα δεις οτι επειδη ακριβως πολυς κοσμος γραφει στα τετοια του την συσταση της μασκας και της διατηρησης αποστασεων που προτεινει ο ΠΟΥ σαν μετρο προστασιας φτανουμε στην εξαπλωση του ιου και κατα συνεπεια στην καραντινα και στα παραλογα μετρα.
Την αποψη μου στην εχω ξαναπει.Τα σκληρα μετρα επιβαλλονται και για αλλους λογους εκτος απο την αντιμετωπιση της πανδημιας.Ομως απο την στιγμη που εσυ και εγω δεν συμμορφωθηκαμε με τις συστασεις τους και τα κρουσματα αυξηθηκαν τους δωσαμε το πατημα να κανουν πραξη τα κακοβουλα σχεδια τους.
Ας τηρησουμε τα μετρα για να ξεπερασουμε το κακο που μας βρηκε και μολις τελειωσει,σε δευτερο χρονο,ας συζητησουμε αν ολα αυτα εγιναν για το καλο ή το κακο μας και ας ξεκινησουμε τοτε την επανασταση.Το να σπειρουμε διχαστηκες αποψεις και να ονομαζουμε προβατα και ψεκασμενους οσους δεν συμφωνουνε με την αποψη μας μονο κακο μπορει να κανει κοινωνικα.
Παρε ενα παραδειγμα απο την τακτικη και τις συνεπειες της που ακολουθει ο "αντισυστημικος" πορτοκαλης προεδρος της Αμερικης τις τελευτειες 3 μερες
Φιλε το να περιμενεις να περασει και αυτο μονο αντισυστημικο δε σε κανει. Το τι λεει ο ΠΟΥ το ξερω το ποσο αμαρτωλος ειναι επισης το ξερω. Το αν εχει πεθανει περισσοτερος κοσμος φετος απο περυσι και προπερσι το ξερω. Για μενα δεν υπαρχει πανδημια ουτε λεπρα ειναι ουτε και πανουκλα για σενα μπορει να υπαρχει. Αφησα τις αποψεις ειπα αυτο που ηθελα. Τελος μεχρι εδω κουραστηκα... Δε θα φερω εγω την ανοιξη. Μηνυματακι για ασκηση και θα πηγαινω οπου γουσταρω χωρις μετρα χωρις τιποτα. Χωρις μασκα και κανενα περιορισμο. Οποιος θελει να με πεισει οτι υπαρχουν κρουσματα και νοσηλειες απο κοβιντ ας με παει στο νοσοκομειο να τις δω και γω .. Δε θα παλεψω αλλο εδω γιατι πολυ απλα μαλλον τη βολεψη σας την εχετε βρει μια χαρα. Με 800 ευρω και ενα play station η καραντινα ειναι δωρο για καποιους. Καλη τυχη και καλη συνεχεια.
Johny the Fox
06/11/2020, 15:04
Φιλε δε μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχεια.. Δηλαδη τωρα με φουλ προστασια εχεις 3000 κρουσματα ?
1)γιατι υπαρχει πιθανη πρωτεινομεταλαξη υποδοχεων επιφανειας ιου με δημιουργια καινουργιου στελεχους
2)εποχιακη εξαρση αναπνευστικων ιων
3)μεταβαλλομενη δυναμικη λοιμωξης
4)αδιευκρινιστοι παραγοντες.
εχεις αλλα γνωμη;
Shinigami Ryuk
06/11/2020, 15:04
Φιλε το να περιμενεις να περασει και αυτο μονο αντισυστημικο δε σε κανει. Το τι λεει ο ΠΟΥ το ξερω το ποσο αμαρτωλος ειναι επισης το ξερω. Το αν εχει πεθανει περισσοτερος κοσμος φετος απο περυσι και προπερσι το ξερω. Για μενα δεν υπαρχει πανδημια ουτε λεπρα ειναι ουτε και πανουκλα για σενα μπορει να υπαρχει. Αφησα τις αποψεις ειπα αυτο που ηθελα. Τελος μεχρι εδω κουραστηκα... Δε θα φερω εγω την ανοιξη. Μηνυματακι για ασκηση και θα πηγαινω οπου γουσταρω χωρις μετρα χωρις τιποτα. Χωρις μασκα και κανενα περιορισμο. Οποιος θελει να με πεισει οτι υπαρχουν κρουσματα και νοσηλειες απο κοβιντ ας με παει στο νοσοκομειο να τις δω και γω .. Δε θα παλεψω αλλο εδω γιατι πολυ απλα μαλλον τη βολεψη σας την εχετε βρει μια χαρα. Με 800 ευρω και ενα play station η καραντινα ειναι δωρο για καποιους. Καλη τυχη και καλη συνεχεια.
Οκ.
Xαλαρώστε λίγο....................
https://www.youtube.com/watch?v=7x60p7UNLnQ
DRAKONET
06/11/2020, 15:32
σκευωρια...για ποιο λογο?
τι θελουν να καταφερουν?
tzimidis
06/11/2020, 15:35
Αυτό είναι το στοκ ασφαλείας μου για τις μέρες του λοκνταουν
Εχει απ'ολα, μέχρι και αστερίξ, εκτός από Νταινικεν, γεωργιάδη, δημουλιδου, μπαρμπή και Λένα μαντά.
422403
PaNick67
06/11/2020, 16:52
Oλοι αυτοι δεν πειθουν γιατι χρησιμοποιουν αυτα που θελουν, οπως τα θελουν.
Αν θες να ξερεις τι συμβαινει μπες στην σελιδα του WHO και διαβασε μονος σου, ολα τα στοιχεια, ολες τις παραδοχες, χωρις σκοπιμοτητα.
Αλλιως τρως τον "παπα" που πουλαει ο καθενας. Ενημερωμενος δεν ειναι ο πολιτης που διαβαζει συστημικα η μη μεσα. Ειναι αυτος που αναζητα την πηγη της ειδησης χωρις φιλτραρισμα οποιου ειδους.
Ας πουμε η καραντινα δεν γινεται για να ανακοπει ο ιος αμεσα αλλα για να μην καταρρευσει το συστημα υγειας καθε χωρας. Εμμεσα ομως δια της καραντινας μειωνονται τα κρουσματα αφου λιγοστευουν οι επαφες. Με τον ιο θα ξεμπερδεψουμε οταν βρεθει α) εμβολιο ασφαλες, β) φαρμακο, γ) του συμβει μεταλλαξη που θα τον αδυνατισει και θα γινει λιγοτερο επιθετικος, δ) αποκτησουμε ανοσια της αγελης σε Χ χρονια.
doctor_john
06/11/2020, 17:09
Έχοντας όμως σαν δεδομένα τα συμπεράσματα του ΠΟΥ και την εμπειρία της πρόσφατης καραντίνας, δεν πρέπει να ζυγίσουμε
τι κερδίζουμε και τι χάνουμε σε κάθε περίπτωση διαχείρισης;
422404
Oλοι αυτοι δεν πειθουν γιατι χρησιμοποιουν αυτα που θελουν, οπως τα θελουν.
Αν θες να ξερεις τι συμβαινει μπες στην σελιδα του WHO και διαβασε μονος σου, ολα τα στοιχεια, ολες τις παραδοχες, χωρις σκοπιμοτητα.
Αλλιως τρως τον "παπα" που πουλαει ο καθενας. Ενημερωμενος δεν ειναι ο πολιτης που διαβαζει συστημικα η μη μεσα. Ειναι αυτος που αναζητα την πηγη της ειδησης χωρις φιλτραρισμα οποιου ειδους.
Συγνώμη,αλλά ο faithless πιο πάνω είπε ότι η σελίδα που του υποδεικνύεις (who), αποτελεί πηγή των πληροφοριών του όπως και πολλές άλλες συστημικές και μη.Εκείνο που θα ήταν καλό σε ένα θρεντ(ειδικά όταν πρόκειται για θρεντ 50+ σελίδων) θα ήταν να διαβάζουμε τις δυο τρεις τελευταίες πριν παραθέσουμε την άποψη μας .Υπάρχει κίνδυνος ανακύκλωσης απόψεων και κατάληξης σε φαύλο κύκλο.Το λέω αυτό όχι προσωπικά για σένα Νίκο αλλά για τη γενικότερη εικόνα που αποκόμισα διαβάζοντας εδώ.
Παρακάτω όλο το TG
https://www.euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/coronavirus-covid-19/publications-and-technical-guidance/2020/covid-19-operationalization-of-the-global-response-strategy-in-the-who-european-region-september-2020
Δεν βλέπω να γράψει κάπου ότι η απομόνωση δεν βοηθά στην μείωση της εξάπλωσης του υιού .
Περιμένουμε το link που έγραψες ότι ο ΠΟΥ λέει το αντίθετο
karellen
06/11/2020, 17:26
Αυτό είναι το στοκ ασφαλείας μου για τις μέρες του λοκνταουν
Εχει απ'ολα, μέχρι και αστερίξ, εκτός από Νταινικεν, γεωργιάδη, δημουλιδου, μπαρμπή και Λένα μαντά.
422403
Που πας χωρίς Νταίνικεν ρε φίλε?
422405
DRAKONET
06/11/2020, 17:33
Βαζετε τις βιβλιοθηκες σας...και καλα θα διαβασετε...και εχουν 2 δαχτυλα σκονη....
σας ξερω καλα εσας...παει το netflix και το playstasion φουλ :lol::lol:
DRAKONET
06/11/2020, 17:42
Φιλε δε μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχεια.. Δηλαδη τωρα με φουλ προστασια εχεις 3000 κρουσματα ? Πως γενειν τουτο? Οπως και να εχει εχω απαντησει και στη δικια σου ερωτηση δε μπορω να απανταω στις ιδιες ερωτησεις.
Δεν απαντησες !...γιατι ρωταω κατι που δεν το ειχες σκεφθει καν!
μιλας και δειχνεις αριθμους ...εκθεσεις και τοσα αλλα..που ολα αναφερουν τα αποτελεσματα
ΜΕ μασκες..ΜΕ μερικη καραντινα....ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ....
Πουθενα λοιπον δεν λεει οτι τα κρουσματα και ισως κατι χειροτερο με πληρη κινηση παντου θα ηταν καποιος αριθμος !
Ρωταω παλι λοιπον..πιστευεις οτι θα ηταν ο ιδιος αριθμος ?
Επισης στο δευτερο σκελος...δεν ειπες τιποτα καταδικαζοντας ετσι και ριχνοντας την τελευταια σταγονα
σε ανθρωπους...που ο covid ΔΕΝ τους σκοτωσε μεν...αλλα τους εσπρωξε προς τον θανατο πιο γρηγορα δε !
faithless
06/11/2020, 18:39
https://www.who.int/news-room/q-a-detail/herd-immunity-lockdowns-and-covid-19 Με λιγα λογια ο ΠΟΥ σου λεει το εξης απλο. Θα γκρεμισεις ενα κτηριο για να σκοτωσεις μια κατσαριδα.. Ο αμαρτωλος ΠΟΥ τα λεει αυτα. Οπως και να χει ο αμαρτωλος ΠΟΥ προσελαβε τον χενρι κρουγκε ως περιφερειακο διευθυντη στον ΠΟΥ και τον βραβευσε κιολας για τη διαχειρηση της πανδημιας και μαλιστα σε ποια χωρα αραγε?? Στην Σουηδια. Παιδες βαριεμαι να επαναλαμβανομαι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. Νεκρους δεν εχεις πουλας κρουσματα στα νοσοκομεια δε μπενει κανεις και εμεις τρωμε το κουτοχορτο της αρκουδας. Λοιπον ειπα δε θελω αλλο διαλογο κουραστηκα.
faithless
06/11/2020, 18:44
μιλας και δειχνεις αριθμους ...εκθεσεις και τοσα αλλα..που ολα αναφερουν τα αποτελεσματα
Πουθενα λοιπον δεν λεει οτι τα κρουσματα και ισως κατι χειροτερο με πληρη κινηση παντου θα ηταν καποιος αριθμος !
Επισης στο δευτερο σκελος...δεν ειπες τιποτα καταδικαζοντας ετσι και ριχνοντας την τελευταια σταγονα
σε ανθρωπους...που ο covid ΔΕΝ τους σκοτωσε μεν...αλλα τους εσπρωξε προς τον θανατο πιο γρηγορα δε !
Μα καλα μας λες οτι μια γυναικα στο τελευταιο σταδιο καρκινου πεθανε απο covid και μαλιστα με απαγορευμενη νεκροψια 9 μηνες τωρα? Εγινε γιαυτο σου λεω δε θελω να συζητησω.
https://www.who.int/news-room/q-a-detail/herd-immunity-lockdowns-and-covid-19 Με λιγα λογια ο ΠΟΥ σου λεει το εξης απλο. Θα γκρεμισεις ενα κτηριο για να σκοτωσεις μια κατσαριδα.. Ο αμαρτωλος ΠΟΥ τα λεει αυτα. Οπως και να χει ο αμαρτωλος ΠΟΥ προσελαβε τον χενρι κρουγκε ως περιφερειακο διευθυντη στον ΠΟΥ και τον βραβευσε κιολας για τη διαχειρηση της πανδημιας και μαλιστα σε ποια χωρα αραγε?? Στην Σουηδια. Παιδες βαριεμαι να επαναλαμβανομαι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. Νεκρους δεν εχεις πουλας κρουσματα στα νοσοκομεια δε μπενει κανεις και εμεις τρωμε το κουτοχορτο της αρκουδας. Λοιπον ειπα δε θελω αλλο διαλογο κουραστηκα.
από το link που έβαλες...
"...
What is WHO’s position on ‘lockdowns’ as a way of fighting COVID-19?
Large scale physical distancing measures and movement restrictions, often referred to as ‘lockdowns’, can slow COVID‑19 transmission by limiting contact between people.
However, these measures can have a profound negative impact on individuals, communities, and societies by bringing social and economic life to a near stop. Such measures disproportionately affect disadvantaged groups, including people in poverty, migrants, internally displaced people and refugees, who most often live in overcrowded and under resourced settings, and depend on daily labour for subsistence.
WHO recognizes that at certain points, some countries have had no choice but to issue stay-at-home orders and other measures, to buy time.
Governments must make the most of the extra time granted by ‘lockdown’ measures by doing all they can to build their capacities to detect, isolate, test and care for all cases; trace and quarantine all contacts; engage, empower and enable populations to drive the societal response and more.
WHO is hopeful that countries will use targeted interventions where and when needed, based on the local situation.
.."
faithless
06/11/2020, 18:50
Παλι τα ιδια... Φιλε σου ειπα το εξης απλο.Ολα αυτα τα χρονια οι θανατοι στην ελλαδα αλλα και σε ολες τις χωρες δε εχουν μεταβληθει. Ισα ισα μαλιστα καπου εχεις και λιγοτερους... Που ειναι η πανδημια και οι εκατομβες νεκρων τα φερετρα στα φορτηγα στην ιταλια και τα σκαψιματα στη βραζιλια που δεν εχουν που να τους βαλουν? Αφου οσοι πεθανανε περυσι πεθανανε και φετος.Τι δε καταλαβαινεις ακριβως? Τα μετρα τα περνουν γιατι πεθαινει κοσμος σωστα? Αφου δε πεθαινει τοτε γιατι τα περνουνε? 1 εκατομυριο ρε φιλε σε 9 μηνες και ακομα μιλας για πανδημια? Ειλικρινα τωρα μη με κανετε να χαζευω.
WHO recognizes that at certain points, some countries have had no choice but to issue stay-at-home orders and other measures, to buy time.
Governments must make the most of the extra time granted by ‘lockdown’ measures by doing all they can to build their capacities to detect, isolate, test and care for all cases; trace and quarantine all contacts; engage, empower and enable populations to drive the societal response and more.
WHO is hopeful that countries will use targeted interventions where and when needed, based on the local situation.
Από αυτό που παράθεσες
Αν δεν ξέρεις αγγλικά μπορώ να στο μεταφράσω
[url].... Οπως και να χει ο αμαρτωλος ΠΟΥ προσελαβε τον χενρι κρουγκε ως περιφερειακο διευθυντη στον ΠΟΥ και τον βραβευσε κιολας για τη διαχειρηση της πανδημιας και μαλιστα σε ποια χωρα αραγε?? Στην Σουηδια. .....
Σχετικά με το παραπάνω...
https://www.euro.who.int/en/about-us/regional-director/dr-hans-kluge-biography
Dr Kluge is from Belgium
faithless
06/11/2020, 18:59
Από αυτό που παράθεσες
Αν δεν ξέρεις αγγλικά μπορώ να στο μεταφράσω
Οχι εσυ ξερεις?Σε ειρωνεια θα πανταω με ακριβως το ιδιο.
stefanos
06/11/2020, 19:07
Για μενα δεν υπαρχει πανδημια ουτε λεπρα ειναι ουτε και πανουκλα για σενα μπορει να υπαρχει. .
Ρίξε μια ματιά στο τι σημαίνει "πανδημία" για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
Είναι μαλακία να διαφωνούμε για πλάκα.
faithless
06/11/2020, 19:07
Σχετικά με το παραπάνω...
https://www.euro.who.int/en/about-us/regional-director/dr-hans-kluge-biography
Dr Kluge is from Belgium
Συγγμωμη απλα πηρε συγχαρητηρια απο τον κρουγκε ο αντιστοιχος τσιοδρας της σουηδιας. https://www.google.com/amp/s/gr.euronews.com/amp/2020/06/26/souhdia-kai-covid-19-modelo-antimetwpishw-h-estia-kindynou
faithless
06/11/2020, 19:09
Ρίξε μια ματιά στο τι σημαίνει "πανδημία" για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
Είναι μαλακία να διαφωνούμε για πλάκα.
Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.Πες μου εσυ που ειδες τη πανδημια προφανως μονο στη χωρα σου σε live μεταδοση και για ολες τις αλλες χωρες που αλλου στη τηλεοραση..
Οχι εσυ ξερεις?
Εσυ ο ίδιος Αναιρείς αυτά που γράφεις με αυτά που παραθέτεις. Το λιγότερο που δεν ξέρεις είναι τα αγγλικά . Το περισσότερο ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πίστευε αυτό που θέλεις αλλά μην δίνεις η κανείς χαρακτηρισμούς για τους υπόλοιπους
Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.
Και τον εγκέφαλο σου πιθανόν να μην δεις ποτέ ότι υπάρχει οποτε κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν υπάρχει
faithless
06/11/2020, 19:13
Εσυ ο ίδιος Αναιρείς αυτά που γράφεις με αυτά που παραθέτεις. Το λιγότερο που δεν ξέρεις είναι τα αγγλικά . Το περισσότερο ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πίστευε αυτό που θέλεις αλλά μην δίνεις η κανείς χαρακτηρισμούς για τους υπόλοιπους
Προφανως εσυ δε ξερεις τι σου γινεται αλλα και προφανως εισαι ενας ειρωνας του διπλανου καδου που εχω στη γειτονια μου. Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα ειναι να λεω ανθρωπακο και το περισσοτερο να σε αγνοω.
:beer:
Προφανως εσυ δε ξερεις τι σου γινεται αλλα και προφανως εισαι ενας ειρωνας του διπλανου καδου που εχω στη γειτονια μου. Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα ειναι να λεω ανθρωπακο και το περισσοτερο να σε αγνοω.
Θα ήθελα να παρακαλέσω, όποιον έχει περισσότερη ψυχραιμία, να αφήσει την τελευταία κουβέντα στον άλλο. Το νήμα ήταν όμορφο πληροφοριακό, κάναμε και λίγη πλάκα για να εκτονώσουμε τη δυσκολία της κατάστασης. Ας το γυρίσουμε πάλι έτσι, ε; :)
Shinigami Ryuk
06/11/2020, 19:17
το βλεπω να πεφτει λουκετο παλι
faithless
06/11/2020, 19:20
το βλεπω να πεφτει λουκετο παλι Μα ενα περιεργο πραγμα ρε φιλε ειρωνεια και παλι ειρωνεια. Τεσπα ειπα καλη συνεχεια εσεις θελατε περαιτερω συζητηση οχι εγω.
Shinigami Ryuk
06/11/2020, 19:24
Συγγμωμη απλα πηρε συγχαρητηρια απο τον κρουγκε ο αντιστοιχος τσιοδρας της σουηδιας. https://www.google.com/amp/s/gr.euronews.com/amp/2020/06/26/souhdia-kai-covid-19-modelo-antimetwpishw-h-estia-kindynou
Σε εναν χωρισμο συνηθως φταινε και οι δυο,μπορει το μεριδιο ευθυνης να μην ειναι ακριβως το ιδιο αλλα και οι δυο βαζουν το χερακι τους.
Δωστε τοπο στην οργη ρε μαγκες,δεν χαλαει η μερα κανενος επειδη διαφωνειτε.
όχι εγώ συγνώμη αλλά αυτός ο κρουγκε που λες και ξανά λες ποιος είναι...
στο λινκ που παραθέτεις και συγκεκριμένα στο video στο οποίο παραπέμπει, την Σουηδία την σχολιάζει ένας Dr Michael Ryan Executive Driector - WHO Health Emergency Programme .... όχι ο Dr Kluge...?
χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αδερφέ, αλλά κάπως δεν μας τα λες καλά....
μας λες ότι ο ΠΟΥ προσέλαβε κάποιον Κρουγκε και τον βράβευσε για το πως αντιμετώπισε την πανδημία στη Σουηδία.. που τελικά είναι Βέλγος χωρίς εμπλοκή (άμεση) με την πανδημία στη Σουηδία και η βράβευση τελικά ήταν "απλά" εύσημα / σχόλια σε συνέντευξη τύπου από ένα τρίτο άτομο... που κατά την δική μου άποψη δεν είναι ακριβώς εύσημα αυτά που λέει αλλά οκ ας πούμε ότι είναι..
ότι τι; δεν μπορεί ο ΠΟΥ να αλλάξει γνώμη ή στάση εάν νέα δεδομένα το επιτάσσουν; η επιστήμη δεν είναι ιδεολογία ή θρησκεία για να είναι αμετάβλητη ....
Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μετακινησεις. Αν ξερει καποιος, ακομα καλυτερα και απο την ΕΛΑΣ, απανταει. Οι ελεγχοι σχετικα με τις μετακινησεις περιοριζονται στο αν εχει σταλει sms/ εχει συμπληρωθει εντυπο ή τα οργανα μπαινουν και στη διαδικασια κρισης της καθε περιπτωσης;
Να δωσω ενα παραδειγμα για να γινω πιο συγκεκριμενος. Εχω εγω την αδερφη μου στην αλλη ακρη της πολης που ειναι σε καραντινα και δεν μπορει να βγει απο το σπιτι. Κανα δυο φορες τη βδομαδα θα χρειαστει να παω να τη βοηθησω με ψωνια. Φαρμακειο, σουπερ μαρκετ, τις αφηνω τα πραγματα στην πορτα και φευγω. Σε ελεγχο που θα μου γινει πώς στο διαολο μπορει το οργανο να κρινει αν εγω εχω οντως λογο να βρισκομαι εκει; Εχω στειλει sms για βοηθεια ατομου σε αναγκη. Αλλα με την ιδια δικαιολογια δε θα μπορουσα να μετακινουμαι ελευθερα εντος νομου; Γινεται καποιος περαιτερω ελεγχος δλδ;
patsavour
06/11/2020, 19:43
Ρε ηρεμηστε και καθηστε καλα ολοι σας γιατι ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ
να διορθωνω την ορθογραφια σας. :lol:
Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μετακινησεις. Αν ξερει καποιος, ακομα καλυτερα και απο την ΕΛΑΣ, απανταει. Οι ελεγχοι σχετικα με τις μετακινησεις περιοριζονται στο αν εχει σταλει sms/ εχει συμπληρωθει εντυπο ή τα οργανα μπαινουν και στη διαδικασια κρισης της καθε περιπτωσης;
Να δωσω ενα παραδειγμα για να γινω πιο συγκεκριμενος. Εχω εγω την αδερφη μου στην αλλη ακρη της πολης που ειναι σε καραντινα και δεν μπορει να βγει απο το σπιτι. Κανα δυο φορες τη βδομαδα θα χρειαστει να παω να τη βοηθησω με ψωνια. Φαρμακειο, σουπερ μαρκετ, τις αφηνω τα πραγματα στην πορτα και φευγω. Σε ελεγχο που θα μου γινει πώς στο διαολο μπορει το οργανο να κρινει αν εγω εχω οντως λογο να βρισκομαι εκει; Εχω στειλει sms για βοηθεια ατομου σε αναγκη. Αλλα με την ιδια δικαιολογια δε θα μπορουσα να μετακινουμαι ελευθερα εντος νομου; Γινεται καποιος περαιτερω ελεγχος δλδ;
Στο προηγούμενο lockdown όταν πήγαινα στην μητέρα μου ψωνια σούπερ μάρκετ με σταμάτησαν και μου ζήτησαν να δουν ταυτότητα της για την ηλικίας της και την διεύθυνση.
Είχα μια φωτογραφία της ταυτότητας της στο κινητό έκτοτε
όχι εγώ συγνώμη αλλά αυτός ο κρουγκε που λες και ξανά λες ποιος είναι...
στο λινκ που παραθέτεις και συγκεκριμένα στο video στο οποίο παραπέμπει, την Σουηδία την σχολιάζει ένας Dr Michael Ryan Executive Driector - WHO Health Emergency Programme .... όχι ο Dr Kluge...?
χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αδερφέ, αλλά κάπως δεν μας τα λες καλά....
μας λες ότι ο ΠΟΥ προσέλαβε κάποιον Κρουγκε και τον βράβευσε για το πως αντιμετώπισε την πανδημία στη Σουηδία.. που τελικά είναι Βέλγος χωρίς εμπλοκή (άμεση) με την πανδημία στη Σουηδία και η βράβευση τελικά ήταν "απλά" εύσημα / σχόλια σε συνέντευξη τύπου από ένα τρίτο άτομο... που κατά την δική μου άποψη δεν είναι ακριβώς εύσημα αυτά που λέει αλλά οκ ας πούμε ότι είναι..
ότι τι; δεν μπορεί ο ΠΟΥ να αλλάξει γνώμη ή στάση εάν νέα δεδομένα το επιτάσσουν; η επιστήμη δεν είναι ιδεολογία ή θρησκεία για να είναι αμετάβλητη ....
Μην ασχολείσαι . Άκρη δεν θα βγάλεις . Πάμε παρακάτω . Το έγραψα και παραπάνω ας γράφουμε μόνο για πληροφορίες και updates για τον υιό . Άλλωστε για αυτό ανοίχτηκε το νήμα
Στο προηγούμενο lockdown όταν πήγαινα στην μητέρα μου ψωνια σούπερ μάρκετ με σταμάτησαν και μου ζήτησαν να δουν ταυτότητα της για την ηλικίας της και την διεύθυνση.
Είχα μια φωτογραφία της ταυτότητας της στο κινητό έκτοτε
Στον ελεγχο ειχες την ταυτοτητα της μητερας σου δηλαδη; Ή αρκεστηκαν στα λεγομενα σου;
stefanos
06/11/2020, 19:59
Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.Πες μου εσυ που ειδες τη πανδημια προφανως μονο στη χωρα σου σε live μεταδοση και για ολες τις αλλες χωρες που αλλου στη τηλεοραση..
Το "πανδημία" λοιπόν έχει να κάνει με την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ της αρρώστιας ΜΟΝΟ.
Δεν εννοεί ούτε βήχα ούτε πυρετό ούτε θανάτους ούτε πτώματα στους δρόμους ούτε τίποτα σχετικά με την αρρώστια.
Και εδώ στη χώρα μου στον Πειραιά έχω και γνωστούς και συγγενείς και συναδέλφους που αρρώστησαν και κάποιοι νοσηλεύθηκαν και
ευτυχώς τους πέρασε, οπότε δεν χρειάζομαι κανένα ΠΟΥ και κανένα FB για ενημέρωση.
Στον ελεγχο ειχες την ταυτοτητα της μητερας σου δηλαδη; Ή αρκεστηκαν στα λεγομενα σου;
Στον ένα και μοναδικό έλεγχο που μου έγινε αρκέστηκαν στα λεγόμενα μου αλλά την ίδια μέρα πήρα φωτογραφία την ταυτότητα και την είχα στο κινητό μου. Αν έχεις κάποιο έγγραφο από τον καραντίνα η την διάγνωση κορονοϊού της αδελφής σου Νομίζω αρκεί
DRAKONET
06/11/2020, 20:33
Μα καλα μας λες οτι μια γυναικα στο τελευταιο σταδιο καρκινου πεθανε απο covid και μαλιστα με απαγορευμενη νεκροψια 9 μηνες τωρα? Εγινε γιαυτο σου λεω δε θελω να συζητησω.
Λυπαμε ειλικρινα....κατεβατα ολοκληρα εγραψες...και με ενα μνμ σου εφερα τα πανω κατω και γραφεις ασυναρτησιες.
Αποφευγεις εντεχνως να απαντησεις....οκ το σεβομαι και το σταματω εδω
Το οτι δεν εχεις αντιλογο δεν ειναι κακο !
DRAKONET
06/11/2020, 20:36
Παλι τα ιδια... Φιλε σου ειπα το εξης απλο.Ολα αυτα τα χρονια οι θανατοι στην ελλαδα αλλα και σε ολες τις χωρες δε εχουν μεταβληθει. Ισα ισα μαλιστα καπου εχεις και λιγοτερους... Που ειναι η πανδημια και οι εκατομβες νεκρων τα φερετρα στα φορτηγα στην ιταλια και τα σκαψιματα στη βραζιλια που δεν εχουν που να τους βαλουν? Αφου οσοι πεθανανε περυσι πεθανανε και φετος.Τι δε καταλαβαινεις ακριβως? Τα μετρα τα περνουν γιατι πεθαινει κοσμος σωστα? Αφου δε πεθαινει τοτε γιατι τα περνουνε? 1 εκατομυριο ρε φιλε σε 9 μηνες και ακομα μιλας για πανδημια? Ειλικρινα τωρα μη με κανετε να χαζευω.
1 εκατομμυριο....με φουλ μετρα
ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ...ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΟΕΕΟ ?
Αυτο λεω...
Οκ δικαιωμα σου να αποφευγεις !
o_gavros
06/11/2020, 20:37
Είπαμε φτάνει.
ας μην γίνουμε και ψυχανάγκες με τον φέηθλες.
faithless
06/11/2020, 20:43
1 εκατομμυριο....με φουλ μετρα
ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ...ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΟΕΕΟ ?
Αυτο λεω...
Οκ δικαιωμα σου να αποφευγεις !
Σου ξανααπαντησα. Δες το μαη ιουνιο ιουλιο ποσους νεκρουςς ειχες. Δε θελω αλλη κουβεντα.. Καλη συνεχεια.
Σου ξανααπαντησα. Δες το μαη ιουνιο ιουλιο ποσους νεκρουςς ειχες. Δε θελω αλλη κουβεντα.. Καλη συνεχεια.
Αποτέλεσμα των μέτρων ήταν αυτό :lol:
Έχουμε την Ιταλία στις αρχές που δεν πήρε κανένα μέτρο ;)
Και βλέπουμε τί γίνεται στην Θεσσαλονίκη που καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει.
Δηλαδη Σάββατο πρωί αν μου τρυπήσει το τελευταίο μου σωβρακο, δεν θα βρω πουθενά να αγοράσω άλλο,
εχει κατι ωραια ο σκλαβενιτης στο ικονιο... πανω στο δρομο σου ειναι!
μπορεις αν θες να πας να ψωνισεις και με τα ρουχα της δουλειας.. :bawl:
faithless
06/11/2020, 22:22
Αποτέλεσμα των μέτρων ήταν αυτό :lol:
Έχουμε την Ιταλία στις αρχές που δεν πήρε κανένα μέτρο ;)
Και βλέπουμε τί γίνεται στην Θεσσαλονίκη που καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει.
Ναι φιλε μου το ειδα στη τηλεοραση και τους πιστεψα χαχαχα... Οσο για τα φερετρα επισης τους πιστεψα(μπεεε).. Τεσπα δε θελω να απαντησω αλλο κρατηστε τη γνωμη του χαρδαχιτλερ και του κιμ-γιον-κουλ και του τσιωδρα και εγω τη δικια μου. Εχω καθε δικαιωμα αλλωστε. Δε με πειθει κανενας εδω μεσα και δυστηχως δηλαδη γιατι αν με επειθε θα ειχα ηρεμησει θα ημουνα ηρεμος και θα εκανα οτι μου λενε. Αλλα δυστηχως δε τα καταφερνει κανεις.
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση
AA
doctor_john
06/11/2020, 22:39
Δεν παίζεσαι.. βάζεις τρικλοποδιές στον λόγο σου.. Δεν με νοιάζει τι λες, γιατί το λες κ.λπ.
Το πως το λες δεν αφήνει περιθώρια, πόσες μέρες θα σου κοστίσει για να το καταλάβεις..
Βρες βιβλία επικοινωνία και νέοι γονείς, επικοινωνία στην οικογένεια, επικοινωνία στον λόγο, οτιδήποτε.
Είναι σαν να ανοίγεις με τα φρένα πατημένα, πως να στο πώ.
Αν πέφτεις σε τέτοια λάθη εδώ, απέναντι σε κανα ξέρασμα θα γίνεις κιμάς!
Εχω καθε δικαιωμα αλλωστε. .
ΔΕΝ υπαρχει αυτο που λες.Δεν εχεις δικαιωματα,ξεχασε το αυτο..Πηγαινε με τα νερα του συστηματος να ηρεμησεις.Στα φορουμ κα ιστα σοσιαλ ενα απλο μπαν θα φας...εξω θα φας φυλακη.Αξιζει?
Εγω σου λεω οτι τζαμπα φωναζεις δε σ ακουει κανεις.Δεν αλλαξε ποτε τιποτα και ουτε θ αλλαξει.Τα ιδια λεω σε αριστερους και ακροδεξιους.Ιδια κοροιδα.
Και να σου πουν 2-3 ατομα ''ω μεγαλε εχεις δικιο'' τι θα καταλαβεις?
Αν πληρωνεσαι για να εισαι αντιδραστικος κα ιμαζευεις φραγκα δεκτο.Αν δε πληρωνεσαι τοτε μην εισαι κοροιδο εκτος κι αν εχεις αυτοκτονικες διαθεσεις.Σημασια εχει τι θελει η εξουσια κ ιαυτο που θελει αργα ή γρηγορα θα το πετυχει ο κοσμος να χαλασει.
Και να πεις τους αλλους προβατα τι θα καταλαβεις?Γιατι ας πουμε πες οτι ειναι.Πες εσυ τους πειθεις.Τι θ αλλαξει ρε μεγαλε?Θα μπεις εσυ με τα πρωην προβατα στη Βουλη?
Εγω για σενα τα λεω μη χαλας τη ζαχαρενια σου κοιτα εκει τη ζωη σου και ασε τα επαναστατικα,δε βγαζουν πουθενα.Στο ειπε καποιος πριν πολλες σελιδες για το Χρηματιστηριο πχ.Αλλαξε κατι?Παλι δε στα παιρνουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?Οποτε και να αποδειχθει ΜΟΥΦΑ ο κορωνοιος.Τι θα καταλαβεις?Θα πουμε ολοι Α ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ.Και 10 χρονια μετα παλι τα ιδια.
Φορα εκει τη μασκουλα σου και μαθε να πολεμας αλλιως και κυριως μαθε να πολεμας για σενα.Ασε τους αλλους.
ΔΕΝ υπαρχει αυτο που λες.Δεν εχεις δικαιωματα,ξεχασε το αυτο..Πηγαινε με τα νερα του συστηματος να ηρεμησεις.Στα φορουμ κα ιστα σοσιαλ ενα απλο μπαν θα φας...εξω θα φας φυλακη.Αξιζει?
Εγω σου λεω οτι τζαμπα φωναζεις δε σ ακουει κανεις.Δεν αλλαξε ποτε τιποτα και ουτε θ αλλαξει.Τα ιδια λεω σε αριστερους και ακροδεξιους.Ιδια κοροιδα.
Αν πληρωνεσαι για να εισαι αντιδραστικος κα ιμαζευεις φραγκα δεκτο.Αν δε πληρωνεσαι τοτε μην εισαι κοροιδο εκτος κι αν εχεις αυτοκτονικες διαθεσεις.Σημασια εχει τι θελει η εξουσια κ ιαυτο που θελει αργα ή γρηγορα θα το πετυχει ο κοσμος να χαλασει.
Και να πεις τους αλλους προβατα τι θα καταλαβεις?Γιατι ας πουμε πες οτι ειναι.Πες εσυ τους πειθεις.Τι θ αλλαξει ρε μεγαλε?Θα μπεις εσυ με τα πρωην προβατα στη Βουλη?
Εγω για σενα τα λεω μη χαλας τη ζαχαρενια σου κοιτα εκει τη ζωη σου και ασε τα επαναστατικα,δε βγαζουν πουθενα.Στο ειπε καποιος πριν πολλες σελιδες για το Χρηματιστηριο πχ.Αλλαξε κατι?Παλι δε στα παιρνουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?Οποτε και να αποδειχθει ΜΟΥΦΑ ο κορωνοιος.Τι θα καταλαβεις?Θα πουμε ολοι Α ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ.Και 10 χρονια μετα παλι τα ιδια.
Φορα εκει τη μασκουλα σου και μαθε να πολεμας αλλιως και κυριως μαθε να πολεμας για σενα.Ασε τους αλλους.
Μετά μεγάλης μου λύπης, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με όλα όσα έγραψες.Όλα πλην της τελευταίας πρότασης (ρομαντικός γαρ).
Δεν είναι ζητούμενο να διαιωνίζουμε λάθος τακτικές ες αεί...."Μάθε να πολεμάς και να διαλέγεις δίπλα σου ανθρώπους που θα πολεμάνε κι αυτοί τον εχθρό σου."
Τζιμάκος 2003 μ.Χ :
https://www.youtube.com/watch?v=fj9xB0tl0L4
faithless
07/11/2020, 01:00
Φιλε πιστεψε με και δουλεια εχω αυτη τη στιγμη χωρις να περιμενω ουτε συνταξη ουτε το κουλη να μου πεταει 800ρι για να καθομαι στο μαντρι μου. Αλλα φιλε αυτο ειναι που διαφερω πολυ μαζι σου. Το υπαρξιακο. Ηρθα σε αυτο το καημενο πλανητη για να βοηθησω το ανθρωπινο ειδος να αναπτυχθει μεσα απο την αλληλεγγυη μου, την οποια νοημοσηνη μου δοθηκε και κυριως για να ειμαι ελευθερος γιατι την ελευθερια δε τη ζηταω την απαιτω. Πολλοι φυλακιστηκαν εξοριστηκαν βασανιστηκαν σκοτωθηκαν για να εισαι εδω και να λες αυτα τα πραγματα.Ας πεθανω σε μια φυλακη η σε ενα παγκακι η σε ενα θρονο η σε ενα τζακουζι το ιδιο πραγμα ειναι. Ολα οδηγουν εκει. Το θεμα ειναι τι εκανες μεσα σε αυτο το μικρο ταξιδακι της ζωης. Παλεψες για ενα καλυτερο αυριο η σε καταπιε η βολεψια, η εξουσια και το χρημα? Εμενα οχι.
faithless
07/11/2020, 02:09
https://youtu.be/MYCkFg90fTI.Και εφοσον ενας τραγουδιστης δε μας καλυψε μπορει ενας καρδιολογος.?? Και μαλιστα μιλαμε για κορυφαιο γιατρο στα βου-που εκαλη ,κηφισια που δηλαδη ορεξη ειχε και να ασχοληθει με τον ελληναρα φραπεδομαχο..Αλλα οχι καλυτερα ΣΚΑΙ Χουντοχοιδης κιμ-γιονκ-κουλ και χαρδαχιτλερ μονοπωλιο χαχα ειναι αστειο...
Υπάρχει ένας γιατρός που ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα, οπότε θεωρείς ότι η γνώμη του υπερισχύει των άλλων 99 που λένε ότι είναι φρονιμότερο να φοράμε;
Φιλε πιστεψε με και δουλεια εχω αυτη τη στιγμη χωρις να περιμενω ουτε συνταξη ουτε το κουλη να μου πεταει 800ρι για να καθομαι στο μαντρι μου. Αλλα φιλε αυτο ειναι που διαφερω πολυ μαζι σου. Το υπαρξιακο. Ηρθα σε αυτο το καημενο πλανητη για να βοηθησω το ανθρωπινο ειδος να αναπτυχθει μεσα απο την αλληλεγγυη μου, την οποια νοημοσηνη μου δοθηκε και κυριως για να ειμαι ελευθερος γιατι την ελευθερια δε τη ζηταω την απαιτω. Πολλοι φυλακιστηκαν εξοριστηκαν βασανιστηκαν σκοτωθηκαν για να εισαι εδω και να λες αυτα τα πραγματα.Ας πεθανω σε μια φυλακη η σε ενα παγκακι η σε ενα θρονο η σε ενα τζακουζι το ιδιο πραγμα ειναι. Ολα οδηγουν εκει. Το θεμα ειναι τι εκανες μεσα σε αυτο το μικρο ταξιδακι της ζωης. Παλεψες για ενα καλυτερο αυριο η σε καταπιε η βολεψια, η εξουσια και το χρημα? Εμενα οχι.
Ε... Χάϊ..
Που λεν και στο χωριο μου.
Τι υπομονη έχεις βρε αδερφέ να γραφεις τετοια σε ενα κοινο που σου λεει οτι κοινως... ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@@@@@@Σ!!!
Απιστευτη συγκομιδή και προβολη
απο γνώμες αλλων...για να καταληξουμε στο οτι η δικη σου μετραει πανω απο όλων!
o_gavros
07/11/2020, 06:24
βγάζω φλύκταινα με αυτή την απολιτικ παπάτζα που πολλοί εκεί έξω έχετε υιοθετήσει.
τα ίδια κάποιος που θέλει την κοινωνική δικαιοσύνη με τον μαχαιροβγάλτη...
Δεν μπορώ,ούτε και θέλω, να σε πείσω για τις απόψεις σου.
Κράτα τες όμως για τον εαυτό σου φίλε.
Δεν είναι εδώ το πεδίο για τέτοιες συζητήσεις.
Δε θελω αλλη κουβεντα.. Καλη συνεχεια.
Επιτελους!!!!!
:beer:
Υπάρχει ένας γιατρός που ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα, οπότε θεωρείς ότι η γνώμη του υπερισχύει των άλλων 99 που λένε ότι είναι φρονιμότερο να φοράμε;
Το πρόλαβες δλδ και το είδες το βιντεάκι....Γιατί τώρα, όλως τυχαίως, έχει κατέβει με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...Επίσης, αυτός γιατρός δεν είναι?Δεν έχει δικαίωμα να πει την άποψή του ή μήπως αυτή είναι λιγότερο εμπεριστατωμένη των υπολοίπων του κλάδου του?Άσε που στην τελική από τους άλλους 99 στους οποίους αναφέρεσαι μέχρι πριν κανα δυο μήνες οι 98 έλεγαν τα τα ίδια...Αναρωτήθηκε κανείς πως είναι δυνατόν σε ολόκληρη την Ευρώπη να κρίνεται ταυτόχρονα απαραίτητο ένα 2ο λοκ ντάουν κι όχι να επιβάλλεται ανάλογα με τις εξελίξεις των γεγονότων σε κάθε χώρα χωριστά αν χρειαστεί?
patsavour
07/11/2020, 09:22
Το πρόλαβες δλδ και το είδες το βιντεάκι....Γιατί τώρα, όλως τυχαίως, έχει κατέβει με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...Επίσης, αυτός γιατρός δεν είναι?Δεν έχει δικαίωμα να πει την άποψή του ή μήπως αυτή είναι λιγότερο εμπεριστατωμένη των υπολοίπων του κλάδου του?Άσε που στην τελική από τους άλλους 99 στους οποίους αναφέρεσαι μέχρι πριν κανα δυο μήνες οι 98 έλεγαν τα τα ίδια...Αναρωτήθηκε κανείς πως είναι δυνατόν σε ολόκληρη την Ευρώπη να κρίνεται ταυτόχρονα απαραίτητο ένα 2ο λοκ ντάουν κι όχι να επιβάλλεται ανάλογα με τις εξελίξεις των γεγονότων σε κάθε χώρα χωριστά αν χρειαστεί?
Αποφασιστηκε απο καθε χωρα ξεχωριστα,απλως επειδη το 2ο κυμα ,συνεπεσε στις περισσοτερες λογω χειμωνα ,αποφασιστηκε σχεδον ταυτοχρονα.Το λοκ νταουν κανονικα πρεπει να γινεται για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και οχι ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ το κακο.Δυστυχως στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ευρωπη ,η κοινωνικη ενσυναισθηση και υπευθυνοτης -ειδικα στις μεσογειακες χωρες-ειναι χαμηλη.ΔΕΝ ειμαστε ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ και ΚΟΡΕΑΤΕΣ τι να κανουμε.ΚΑΛΥΤΕΡΑ το προλαμβανειν του θεραπευεινλεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι.
contes di Zante
07/11/2020, 09:22
Δε διάβασα όλο το νήμα και δεν θα τοποθετηθώ σε απόψεις άλλων αλλά θα παραθέσω την πορεία του τόπου μου, της Ζακύνθου. Ας δεχτούμε ότι τα στοιχεία είναι αληθινά και ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία, χειραγώγηση ή χρήση του φαινομένου για άλλους σκοπούς.
Εδώ λοιπόν είχαμε την τύχη να έχουμε από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα, ακριβώς το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας. Επειδή ο κύριος είχε μίνι μάρκετ και επειδή από Παρασκευή που γύρισε Ελλάδα έως Τετάρτη που τον κάλεσαν για τέστ είχαν περάσει από το μαγαζί του πάνω από 100 άτομα και είχε δώσει 120 λαγάνες χωρίς προφυλάξεις όπως ο ίδιος μου είπε, θορυβήθηκε όλο το νησί. Έβλεπες κάτοικο του χωριού και άλλαζες πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει μια μεγάλη υπακοή στις οδηγίες και γενικά ο κόσμπς ήταν αρκετά προσεκτικός....
....και φτάνουμε στο καλοκαίρι, όπου ανοίγει ο τουρισμός από 1η Ιουλίου και σε ένα μήνα αρχίζουν τα κρούσματα να σκάνε επί το πλήστον σε ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΑΡΩΝ κυρίως Βρετανών τουριστών όταν γύριζαν στην πατρίδα τους. Κόκκινη λοιπόν η Ζάκυνθος από αρχές Αυγούστου και η ΜΑΣΚΑ υποχρεωτική παντού (εκτός τους καθήμενους) μαζί με άλλα μέτρα....
....και φτάνουμε τέλη Σεπτέμβρη όπου φεύγουν και οι τελευταίοι τουρίστες μαζικού τουρισμού και ξαφνικά 1 κρούσμα σε ντόπιους τους τελευταίους 2 μήνες.
Αν αναλύσουμε λοιπόν τα στοιχεία, έχω πολλά ακόμα παραδείγματα να σας πω, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η ΜΑΣΚΑ είναι ΟΠΛΟ ενάντια στον ιό, μαζί φυσικά με τις αποστάσεις ασφαλείας. Μου έκανε λοιπόν τεράστια εντύπωση όταν τέλος Σεπτέμβρη βρέθηκα Πάτρα εγώ και η γυναίκα μου για επαγγελματικούς λόγους όπου άν εξαιρέσουμε τους μεγάλους οργανισμούς που επισκευθήκαμε στο δρόμο δεν φορούσε κανένας μάσκα, αν αυτό γινόταν και στα ΜΜΜ τότε ήταν εγκληματικό. Φυσικά το ίδιο γινόταν και στο Ναύπλιο-Καλάβρυτα που πήγαμε για 2ήμερο. Όλη η Αθήνα να λιάζεται αλλά μάσκα πουθενά, αφού όταν κατεβήκαμε από τη μηχανή και φορέσαμε μάσκες, η συνήθεια βλέπετε, μας κοίταζαν σαν άρρωστους.
Εγώ λοιπόν είμαι πεπεισμένος ότι η μάσκα κάνει δουλειά, την φοράω όταν μπαίνει πελάτης όπως και όταν κυκλοφορώ έξω και καλού κακού έχω τραβήξει τις καρέκλες στα 2+ μέτρα από το γραφείο μου.....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ να έχουμε!!
faithless
07/11/2020, 09:23
Ε... Χάϊ..
Που λεν και στο χωριο μου.
Τι υπομονη έχεις βρε αδερφέ να γραφεις τετοια σε ενα κοινο που σου λεει οτι κοινως... ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@@@@@@Σ!!!
Απιστευτη συγκομιδή και προβολη
απο γνώμες αλλων...για να καταληξουμε στο οτι η δικη σου μετραει πανω απο όλων!
Φιλε ξερω και τι γραφω και τι ρολο βαραω. Οσο για το αν γραφω μα@@@@@ το ξερει το ινμποξ μου και η γνωμη του κοσμακη που δε φοβαται κανενα ιο και χτες εκανε black friday για να παει διακοπες το δεκαπενταυγουστο αλλα εχει και χρονο μεσα στη καραντινα να ριξει και ενα περμαναντ. Λοιπον...
Επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις,τα συμπεράσματα δικά σας....
https://www.youtube.com/watch?v=yumk1xwi8uk
Vstrommer71
07/11/2020, 09:33
Θα ήθελα να παρακαλέσω, όποιον έχει περισσότερη ψυχραιμία, να αφήσει την τελευταία κουβέντα στον άλλο. Το νήμα ήταν όμορφο πληροφοριακό, κάναμε και λίγη πλάκα για να εκτονώσουμε τη δυσκολία της κατάστασης. Ας το γυρίσουμε πάλι έτσι, ε; :)
Κοίτα να δείς ένα από τα παράπλευρα καλά του κορωνοιού είναι ότι ξύπνησε και μέλη του φόρουμ που τα ξαναείδαμε να κυκλοφορούν μετά από αιώνες.
Οπότε μπράβο Κορόνα,μακάρι να συνεχίσει να βλέπουμε και κανέναν από τον Λόχο Διοικήσεως εδώ στις συζητήσεις:lol:
doctoras
07/11/2020, 09:37
Ηρθα σε αυτο το καημενο πλανητη για να βοηθησω το ανθρωπινο ειδος να αναπτυχθει μεσα απο την αλληλεγγυη μου, την οποια νοημοσηνη μου δοθηκε και κυριως για να ειμαι ελευθερος γιατι την ελευθερια δε τη ζηταω την απαιτω. Πολλοι φυλακιστηκαν εξοριστηκαν βασανιστηκαν σκοτωθηκαν για να εισαι εδω και να λες αυτα τα πραγματα.Ας πεθανω σε μια φυλακη η σε ενα παγκακι η σε ενα θρονο η σε ενα τζακουζι το ιδιο πραγμα ειναι. Ολα οδηγουν εκει. Το θεμα ειναι τι εκανες μεσα σε αυτο το μικρο ταξιδακι της ζωης. Παλεψες για ενα καλυτερο αυριο η σε καταπιε η βολεψια, η εξουσια και το χρημα? Εμενα οχι.
:eek:
εχχ'ςς ξυφυγγγ''
Φίλτατε Αλληλέγγυο δε σε κάνει να λες..... αλλά να κάνεις........
υπήρξες αλληλέγγυος σε δομές φιλοξενίας μεταναστών προσφύγων? πρόσφερες ποτέ σε αγνώστους δικό σου ρουχισμο ή είδη πρώτης αναγκης? ενσωματώθηκες ποτέ ως ακόμη μια αυτόνομη δυνατή φωνή πλαι σε ομάδες που έχουν κατακρεουργηθεί τα εργασιακά τους δικαιώματα?
Εδειξες ποτέ την ευαισθησία σου στους γύρους σου για τους πολέμους των επεκτατικών δυτικών δυνάμεων, συνετέλεσες με κάποιο τρόπο στην βοήθεια των παιδιών στην αφρική που πεθαίνουν κάθε 1 λεπτό.
Ξεκαθάρισες ποτέ μέσα σου μεταλαμπαδευοντας το, οτι ο ναζιστικός φασισμός είναι ότι πιο συστημικό ακραίας ολοκληρωτικης βίας έζησαν οι λαοί τον προηγούμενο αιώνα?
Αν όχι με το μπαρδόν κιόλας @@ αλληλέγγυος είσαι....
Το τι κρύβεται(αν κρύβεται) συνομοσιολογικά πίσω απο την πανδημία θα το μάθουμε κάποια στιγμή στο πέρας των χρόνων.. Αν δε πιστεύεις στην πανδημία κάνε κάτι άλλο προσπάθησε να κολλήσεις τον ιο απο εναν φορέα και μετέφερετον στην οικογένεια σου, πιστεύεις δε πιστεύεις μετά την ίαση(αν συμβεί και δε χαιρετίσει κάποιος) θα έχετε μια ανοσία 6μηνών
faithless
07/11/2020, 09:39
https://youtu.be/1fI1uESa0U0
faithless
07/11/2020, 09:51
:eek:
εχχ'ςς ξυφυγγγ''
Φίλτατε Αλληλέγγυο δε σε κάνει να λες..... αλλά να κάνεις........
υπήρξες αλληλέγγυος σε δομές φιλοξενίας μεταναστών προσφύγων? πρόσφερες ποτέ σε αγνώστους δικό σου ρουχισμο ή είδη πρώτης αναγκης? ενσωματώθηκες ποτέ ως ακόμη μια αυτόνομη δυνατή φωνή πλαι σε ομάδες που έχουν κατακρεουργηθεί τα εργασιακά τους δικαιώματα?
Εδειξες ποτέ την ευαισθησία σου στους γύρους σου για τους πολέμους των επεκτατικών δυτικών δυνάμεων, συνετέλεσες με κάποιο τρόπο στην βοήθεια των παιδιών στην αφρική που πεθαίνουν κάθε 1 λεπτό.
Ξεκαθάρισες ποτέ μέσα σου μεταλαμπαδευοντας το, οτι ο ναζιστικός φασισμός είναι ότι πιο συστημικό ακραίας ολοκληρωτικης βίας έζησαν οι λαοί τον προηγούμενο αιώνα?
Αν όχι με το μπαρδόν κιόλας @@ αλληλέγγυος είσαι....
Το τι κρύβεται(αν κρύβεται) συνομοσιολογικά πίσω απο την πανδημία θα το μάθουμε κάποια στιγμή στο πέρας των χρόνων.. Αν δε πιστεύεις στην πανδημία κάνε κάτι άλλο προσπάθησε να κολλήσεις τον ιο απο εναν φορέα και μετέφερετον στην οικογένεια σου, πιστεύεις δε πιστεύεις μετά την ίαση(αν συμβεί και δε χαιρετίσει κάποιος) θα έχετε μια ανοσία 6μηνών
Φιλε μου με ρωτας πραγματα τα οποια δε ξερεις για μενα και με αμφισβητεις.Την απαντηση στη δινω στη προταση που εχεις μπολνταρει.Δε θα κανω και τεστ αληθειας εδω μεσα αυτο ελειπε κιολας.
Ξάδερφος του πατέρα μου πάντως,καραβανάς και υγιέστατος κόλλησε από την φοιτήτρια κόρη του.
2 μέρες απλή γρίπη,προχτές ξαφνικά στο νοσοκομείο με δύσπνοια και αναπνευστικά προβλήματα.Η κόρη του απλά δέκατα.
https://youtu.be/6McPFUqKodE
doctor_john
07/11/2020, 10:12
..καραβανάς και υγιέστατος ...
Να φτιάξεις μπλουζάκι "ossiμωρo" μπας και γελάσει ο άνθρωπος, τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση!
Φιλε ξερω και τι γραφω και τι ρολο βαραω. Οσο για το αν γραφω μα@@@@@ το ξερει το ινμποξ μου και η γνωμη του κοσμακη που δε φοβαται κανενα ιο και χτες εκανε black friday για να παει διακοπες το δεκαπενταυγουστο αλλα εχει και χρονο μεσα στη καραντινα να ριξει και ενα περμαναντ. Λοιπον...
Να σου υπενθυμίσω ότι οι άνθρωποι ΕΙΜΑΣΤΕ (για να μή φάω και κάρτα) ζώα.
Χωρίς κάποιον απο πάνω μας να μας βάζει κανόνες έχουμε δείξει τί κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Άλλοι καταφέρνουν και γίνονται λιγότερο ζώα και άλλοι περισσότερο (βλ. βιαστές, βασανιστήρια σε ζώα κλπ)
Ειδικά στην Ελλάδα προτιμώ να ανήκω στη μειοψηφία. Όσο μικρότερο το ποσοστό του πληθυσμού που συμφωνεί μαζί μου τόσο πιο χαρούμενος είμαι :)
Τώρα για τα ζώα που έκαναν κοπάνα χτές απλά θα φάνε καραντίνα περισσότερες μέρες.
Εμένα στα @@ μου γιατί η ζωή μου δεν αλλάζει πάνω απο 5% με το lockdown.
Αλλά οι υπόλοιπο ψεκασμένοι και μή, καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θέλουν με τη μαζική τους έξοδο.
Δε θα κανω και τεστ αληθειας εδω μεσα αυτο ελειπε κιολας.
Τεστ αληθειας δε θελουμε, αποτελεσματα απο αυτο ομως θα εκτιμηθουν
https://www.theinternationaliqtest.com
doctor_john
07/11/2020, 11:36
ελα ρε πες ότι ζηταει χρήμα
Άποψη "ψεκασμένου" Ιατρού (δεν είναι ένας τέτοιος παιδιά,είναι πολλοί...βήμα γιατί δεν έχουν αυτοί οι επιστήμονες να ακουστούν δημόσια αυτά τα πράγματα???)
https://www.youtube.com/watch?v=MYCkFg90fTI
βγάζω φλύκταινα με αυτή την απολιτικ παπάτζα που πολλοί εκεί έξω έχετε υιοθετήσει.
τα ίδια κάποιος που θέλει την κοινωνική δικαιοσύνη με τον μαχαιροβγάλτη...
Δεν μπορώ,ούτε και θέλω, να σε πείσω για τις απόψεις σου.
Κράτα τες όμως για τον εαυτό σου φίλε.
Δεν είναι εδώ το πεδίο για τέτοιες συζητήσεις.
:a013:
stefanos
07/11/2020, 13:31
Άποψη "ψεκασμένου" Ιατρού (δεν είναι ένας τέτοιος παιδιά,είναι πολλοί...βήμα γιατί δεν έχουν αυτοί οι επιστήμονες να ακουστούν δημόσια αυτά τα πράγματα???)
https://www.youtube.com/watch?v=MYCkFg90fTI
Γιατί ψεκασμένος?
faithless
07/11/2020, 13:37
Γιατί ψεκασμένος?
Γιατι αν δεις το βιντεο του οι απαντησεις ειναι τοσο ευκολες που δε του δινουν βημα γιατι πολυ απλα τους εκθετει δημοσια.
Γιατί ψεκασμένος?
Τον όρο "ψεκασμένος" τον χρησιμοποίησα χαριτολογώντας μιας κι εγώ ο ίδιος ανήκω σ'αυτή την κατηγορία των "ψεκασμένων" όπως χαρακτηριστικά μας είπε το Κούλι.....Κάθε άλλο παρά αυτό πιστεύω φίλε μου. Ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά...
Μεταφέρω εδώ ένα απόσπασμα από κείμενο του Dr.Φαίδων σε ανάρτησή που έκανε σε social media
ΑΚΟΥΣΤΕ:
Για όλους εμάς που τόσον καιρό είμαστε στην πλευρά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,η συζήτηση για την ίωση έχει απλά ΛΗΞΕΙ.
Υπάρχει μια ίωση,θέλει προσοχή&όχι ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
Αυτά.
Δεν χρειάζεται να έχουμε πλέον άλλα επιχειρήματα διότι κι ΕΚΕΙΝΟΙ που την προωθούν,ΞΕΡΟΥΝ.
Έμειναν μόνοι τους οι φοβισμένοι(μ ολο τους το δίκιο)άνθρωποι,ακόμα να ψάχνονται.
Όλοι οι άλλοι,εμείς κι εσείς ,απλά καταλάβαμε...
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
Η μάχη που υπάρχει εν εξελίξει δεν έχει σχέση με ιώσεις,ΑΛΛΑ με την προσπάθεια επιβολής της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων,έναντι των παραδοσιακών,πατριδολατρών ανθρώπων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Τεστ αληθειας δε θελουμε, αποτελεσματα απο αυτο ομως θα εκτιμηθουν
https://www.theinternationaliqtest.com
IQ test χωρίς time limit. Πφ.
Μας λέει αυτό κάτι για το IQ όσων το προτείνουν?:rolleyes:
Johny the Fox
07/11/2020, 14:09
Γιατι αν δεις το βιντεο του οι απαντησεις ειναι τοσο ευκολες που δε του δινουν βημα γιατι πολυ απλα τους εκθετει δημοσια.
Ο Βοβολης ειναι γνωστος στον ιατρικο κυκλο απο παλαιοτερες επαναστατικες τοποθετησεις για διαφορα επικαιρα θεματα και απο αποτυχημενες προσπαθειες σχηματισμου πολιτικων κομματων (Νέο Κίνημα Πολιτών).Στο πειθαρχικο συμβουλιο του ΙΣΑ που παραπεμφθηκε με την κατηγορια των διασπορας ψευδων ειδησεων προσπαθησε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.
Οσοι εχετε ακομη τα μυαλα στην θεση τους σταματηστε να αναπαραγετε αυτες τις δηθεν αντιστασιακες ιδεες απεναντι σε μια κατασταση που κινδυνευει αμμεσα η ανθρωποτητα.Δυστυχως ο βλακας μπορει να υποψιαστει για μια στιγμη οτι λεει βλακειες αλλα συντομα διωχνει αυτη την ιδεα απο το μυαλο του.
Με time limit + lockdown θα τους ξαναχουμε εδω συντομα. Χωρις, θα παρει κατι παραπανω.
stefanos
07/11/2020, 14:17
Δεν βλέπω να εκθέτει κανέναν απλά εκφράζει την πολιτική του άποψη.
Δηλαδή επειδή κάποιος ΓΙΑΤΡΟΣ εκτιμά ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα πάει καλύτερα αν δεχτούμε ότι θα πεθάνει το 0,2% ή (0.27% που λέει ο Ιωαννίδης) του Ελληνικού πληθυσμού (16.000 νεκροί) εκτίθεται κάποιος?
Κατά την γνώμη μου όχι.
Αν είχαμε 16000 νεκρούς όμως σίγουρα η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να λογοδοτήσει.
Δεν είδα να λέει πουθενά ότι η Ελληνική οικονομία θα πάει καλύτερα εάν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι.
faithless
07/11/2020, 14:18
Ο Βοβολης ειναι γνωστος στον ιατρικο κυκλο απο παλαιοτερες επαναστατικες τοποθετησεις για διαφορα επικαιρα θεματα και απο αποτυχημενες προσπαθειες σχηματισμου πολιτικων κομματων (Νέο Κίνημα Πολιτών).Στο πειθαρχικο συμβουλιο του ΙΣΑ που παραπεμφθηκε με την κατηγορια των διασπορας ψευδων ειδησεων προσπαθησε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.
Οσοι εχετε ακομη τα μυαλα στην θεση τους σταματηστε να αναπαραγετε αυτες τις δηθεν αντιστασιακες ιδεες απεναντι σε μια κατασταση που κινδυνευει αμμεσα η ανθρωποτητα.Δυστυχως ο βλακας μπορει να υποψιαστει για μια στιγμη οτι λεει βλακειες αλλα συντομα διωχνει αυτη την ιδεα απο το μυαλο του.
Ναι παλικαρι μου κινδυνευει η ανθρωποτητα και εμεις κουρευομαστε μεσα στο σαββατοκυριακο και ψωνιζουμε για να παμε στο ταφο κουρεμενοι και καλοντυμενοι. Πανω σε αυτα που λεει ενας γιατρος καταξιωμενος εχεις να πεις κατι η θα ριχνεις λασπη και θα προστατευεις το κιμ-γιονκ-κουλ?