View Full Version : Κορωνοϊός...
Όταν στην πορεία, ας πούμε σε 10 χρόνια, μάθεις ότι 70% όσων έκαναν τα πρώτα εμβόλια κατέληξαν με αυτοάνοσα δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Καλή τύχη! :D
Εχεις κάποιο παράδειγμα ή τα βγαζεις από το...
doctoras
18/08/2021, 13:11
Και εμεις που έχουμε (Hasimoto)
είσαι στο σωστό site, εμείς εδώ "βρισκειmoto" :lol:
παλικάρια όσο δεν υπάρχουν αδιαμφησβήτητες έρευνες για το πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια κοβιντ σε σχέση με τα παραδοσιακά που γνωρίζουμε, άλλο τόσο ελλιπείς έρευνες υπάρχουν για το αν προκαλούν διάφορα κακά στον άνθρωπο
Και εμεις που τα έχουμε τα αυτοάνοσα εδώ και χρόνια (Hasimoto), απο το εμβόλιο λές να είναι?Ήρεμα ρωτάω.
Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλλά η λογική είναι τύπου "το μήλο είναι φρούτο, το αχλάδι είναι φρούτο, άρα το μήλο είναι αχλάδι".
Εσύ έχεις παράδειγμα για καρκίνους από covid-19 δηλαδή; Τη δική σου λογική και ευχή ακολούθησα. ;)
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ @@..
>Antoine de Saint Raki avec Escargots<
Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλλά η λογική είναι τύπου "το μήλο είναι φρούτο, το αχλάδι είναι φρούτο, άρα το μήλο είναι αχλάδι".
Εσύ έχεις παράδειγμα για καρκίνους από covid-19 δηλαδή; Τη δική σου λογική και ευχή ακολούθησα. ;)
Εγω εχω υπαρκτό παραδειγμα αλλού ιου. Εσυ εχεις παραδειγμα εμβολίου;
rainmike
18/08/2021, 13:33
Αυτά τα εμβόλια ειναι τοσο εμβόλια οσο τα scooter ειναι μοτοσυκλέτες.:cool:
Αυτά τα εμβόλια ειναι τοσο εμβόλια οσο τα scooter ειναι μοτοσυκλέτες.:cool:
Αντί να σου βάζει το mrna ιος οπως στα παλια εμβολια μπαίνει με νανο όχημα. Λιγότερες ουσίες και ασφαλέστερο τελικα
Και ετοιμαζουν εμβολια για αυτοανοσα νοσήματα!!!
Κάτι ξερουν Ε; διαδωστε:lol:
rainmike
18/08/2021, 13:45
Αντί να σου βάζει το mrna ιος οπως στα παλια εμβολια μπαίνει με νανο όχημα. Λιγότερες ουσίες και ασφαλέστερο τελικα
Και ετοιμαζουν εμβολια για αυτοανοσα νοσήματα!!!
Κάτι ξερουν Ε; διαδωστε:lol:
Κλινικοι φαρμακολογοι,ανοσιολογοι ,λοιμωξιολογοι,και λοιποι ολογοι,σκιστε τα πτυχια σας και σταματηστε τις μελετες,ολη η ουσια συμπυκωμενη σε μια προταση απλη και καταννοητη σαν αναγνωστικο της πρωτης δημοτικου.:D
Κλινικοι φαρμακολογοι,ανοσιολογοι ,λοιμωξιολογοι,και λοιποι ολογοι,σκιστε τα πτυχια σας και σταματηστε τις μελετες,ολη η ουσια συμπυκωμενη σε μια προταση απλη και καταννοητη σαν αναγνωστικο της πρωτης δημοτικου.:D
Τα κατάφερα;
Προσπαθώ για το μότο τζι αρ
Δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι ιοί και τα άλλα εμβόλια. Τα άλλα εμβόλια τα κάνουμε όταν χρειάζεται. Εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο.
Δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι ιοί και τα άλλα εμβόλια. Τα άλλα εμβόλια τα κάνουμε όταν χρειάζεται. Εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο.
Ότι σε συμφέρει :beer:
panavour
18/08/2021, 17:18
ρε μην τσακωνεστε,ολοι θα κολλησουμε με τον ενα ή τον αλλο τροπο.τοτε θα μαθουμε,ή με τον καλο ή με τον ασχημο τροπο.
Βρε εσύ εξισώνεις κάθε εμβόλιο με πλήρη έγκριση που γίνεται εδώ και 40 χρόνια με ένα εμβόλιο που βγήκε πριν 7 μήνες και δεν έχει ούτε έγκριση τοπικού ψιλικατζίδικου*. Εμένα ό,τι με συμφέρει; :p
* Ναι, ξέρω "for emergency use".
είσαι στο σωστό site, εμείς εδώ "βρισκειmoto" :lol:
παλικάρια όσο δεν υπάρχουν αδιαμφησβήτητες έρευνες για το πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια κοβιντ σε σχέση με τα παραδοσιακά που γνωρίζουμε, άλλο τόσο ελλιπείς έρευνες υπάρχουν για το αν προκαλούν διάφορα κακά στον άνθρωπο
To aστραζενεκα ειναι παλαιου τυπου,μονο 2 ειναι νομιζω mRNA
panavour
18/08/2021, 17:44
Βρε εσύ εξισώνεις κάθε εμβόλιο με πλήρη έγκριση που γίνεται εδώ και 40 χρόνια με ένα εμβόλιο που βγήκε πριν 7 μήνες και δεν έχει ούτε έγκριση τοπικού ψιλικατζίδικου*. Εμένα ό,τι με συμφέρει; :p
* Ναι, ξέρω "for emergency use".
https://ec.europa.eu/cyprus/news/20210311_2_el
ε μα κι αυτοι να μην σε ρωτησουν?????τσ,τσ,τσ,τσ.:lol:
Να ξεκαθαρισω οτι δεν αμφισβητω την υπαρξη του ιου.Επειδη δεν θελω να κανω το εμβολιο δεν παει να πει οτι πιστευω πως δεν υπαρχει ιος,οτι απο πισω ειναι οι μασονοι οι εβραιοι οι ελοχιμ και ο λιακοπουλος και οτι θελουν να χτυπησουν την ορθοδοξιαχαχαχ μας
Grafton 505
18/08/2021, 17:50
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ @@..
>Antoine de Saint Raki avec Escargots<
Καλά το πήγαινες, αυτήν την αηδία τι την ήθελες ;;; :sick::sick:
https://ec.europa.eu/cyprus/news/20210311_2_el
ε μα κι αυτοι να μην σε ρωτησουν?????τσ,τσ,τσ,τσ.:lol:
Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις πανάθεμά σε.
"Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους για το εμβόλιο κατά της COVID-19 το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Janssen Pharmaceutica NV, μία από τις φαρμακευτικές εταιρείες Janssen του ομίλου Johnson & Johnson, και γίνεται έτσι το τέταρτο εμβόλιο κατά της COVID-19 που εγκρίνεται στην ΕΕ."
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας πλήρους έγκρισης και μιας όχι πλήρους έγκρισης. Δηλαδή αυτό που έγραψα στο προηγούμενο ποστ (με την υπερβολή για έξτρα εφέ).
Να, από το λινκ σου:
"Η άδεια κυκλοφορίας υπό όρους είναι μια άδεια κυκλοφορίας φαρμάκου η οποία βασίζεται σε λιγότερο πλήρες σύνολο δεδομένων απ' ό,τι η κανονική άδεια κυκλοφορίας. Η άδεια κυκλοφορίας υπό όρους μπορεί να χορηγηθεί αν το όφελος από την άμεση διάθεση ενός φαρμάκου στους ασθενείς υπερτερεί σαφώς του κινδύνου που συνδέεται με το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμα όλα τα δεδομένα."
Οι παγκόσμιοι οργανισμοί και οι ευρωπαϊκές επιτροπές - και ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα βασικά - δεν έχουν πλήρες σύνολο δεδομένων για να εγκρίνουν πλήρως τα εμβόλια, αλλά 2-3 χρήστες εδώ μέσα τα έχουν. ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ;!
panavour
18/08/2021, 18:00
Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις πανάθεμά σε.
"Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους για το εμβόλιο κατά της COVID-19 το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Janssen Pharmaceutica NV, μία από τις φαρμακευτικές εταιρείες Janssen του ομίλου Johnson & Johnson, και γίνεται έτσι το τέταρτο εμβόλιο κατά της COVID-19 που εγκρίνεται στην ΕΕ."
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας πλήρους έγκρισης και μιας όχι πλήρους έγκρισης. Δηλαδή αυτό που έγραψα στο προηγούμενο ποστ (με την υπερβολή για έξτρα εφέ).
Καταλαβαινω πολυ καλα και θα καταλαβαινες κι εσυ αν το διαβαζες ολο τι σημαινει υπο ορους.(συμφωνα με τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων)
Το οτι το επισημανες πιο πανω δεν παει να πει οτι ,και οι υπολοιποι συμμεριζονται τις αντιρρησεις σου.Εγω το δεχομαι το υπο ορους,και την επεξηγηση του,εσυ οχι.Δικαιωμα σου ,και δικαιωμα μου.Εγω εχω ηδη εμβολιασθει ,εσυ περιμενεις ακομα.Ευχομαι ουτε εσυ ,ουτε εγω να μετανοιωσουμε για τις επιλογες μας. Αν κανουμε και καμμια πλακιτσα,ας μην παρεξηγιομαστε,οπως καποιοι αλλοι γεροντοκοροι εδω μεσα.Με καλη προθεση μιλαμε φανταζομαι οι περισσοτεροι.
Καταλαβαινω πολυ καλα και θα καταλαβαινες κι εσυ αν το διαβαζες ολο τι σημαινει υπο ορους.(συμφωνα με τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων)
Το οτι το επισημανες πιο πανω δεν παει να πει οτι ,και οι υπολοιποι συμμεριζονται τις αντιρρησεις σου.Εγω το δεχομαι το υπο ορους,και την επεξηγηση του,εσυ οχι.Δικαιωμα σου ,και δικαιωμα μου.Εγω εχω ηδη εμβολιασθει ,εσυ περιμενεις ακομα.Ευχομαι ουτε εσυ ,ουτε εγω να μετανοιωσουμε για τις επιλογες μας. Αν κανουμε και καμμια πλακιτσα,ας μην παρεξηγιομαστε,οπως καποιοι αλλοι γεροντοκοροι εδω μεσα.Με καλη προθεση μιλαμε φανταζομαι οι περισσοτεροι.
Κι εγώ το δέχομαι και σαφώς καλά έκαναν, αφού όντως η κατάσταση είναι περίεργη και για ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων το εμβόλιο θα σώσει ζωές. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητο για τον καθένα ανεξαιρέτως, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν με "αδιάσειστα" επιχειρήματα. Ούτε, φυσικά, σημαίνει απαραίτητα ότι το εμβόλιο είναι κακό και θα δημιουργήσει θέματα σε όλους. Δε λέω κάτι διαφορετικό από αυτά.
Το εμβόλιο για να έχει εγκριθεί για 16 χρονών και άνω ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ!
Ότι και να πείτε, όπως και να το φέρετε αυτό δεν αλλάζει.
Σπηλίτσα δηλαδή ή εμβόλιο.
Πολύ χρόνο σπατάλησα οπότε σας αδειάζω τη γωνιά. :wave2:
ΥΓ.
Τα mrna εμβόλια ερευνώνται όπως λέει η σελίδα δεκαετίες.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/mrna.html
Είναι κρίμα να πονάει τόσο που κάποιοι ούτε σπηλίτσα, ούτε εμβόλιο, ούτε ιό.
Ο karateo μου θυμιζει την σκηνη απο την κωμωδία με τον Λεσλι Νιλσεν "ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ" οπου ο Δρακουλας παίζει με τον Βαν Χελσινγκ το...θελω να εχω την τελευταια λεξη.
Οσοι το ξερουν...θα καταλαβουν...
ΕΤΗΣΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΤΟ.GR 2021
ΓΚΡΟΥΠ Α: μηχανες δρομου 1000+ cc ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ
ΓΚΡΟΥΠ Β: μηχανες δρομου 1000+ cc ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
ΓΚΡΟΥΠ C: μηχανες δρομου <1000cc ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ
ΓΚΡΟΥΠ D: μηχανες δρομου <1000cc ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
........
Για τη συμμετοχη σας δηλωνετε:
Nickname
Τυπο μηχανης
Εμβολιο (ναι η οχι)
Τυπο εμβολιου
:lol: :lol:
KotsosDR
19/08/2021, 10:24
Αντικειμενικά πλέον είναι να φοβάσαι περισσότερο τους εμβολιασμένους παρά τους ανεμβολίαστους , και οι 2 κολλάνε , και οι 2 μεταδίδουν , οι δεύτεροι όμως κάνουν μια και δύο φορές την εβδομάδα τεστ , φοράνε μάσκες , και γενικά τείνουν να προσέχουν πιο πολύ , οι πρώτοι στην πλειοψηφία απλά κάνανε το εμβόλιο και τέλος όλα τα μέτρα .
KotsosDR
19/08/2021, 11:18
Το εμβόλιο για να έχει εγκριθεί για 16 χρονών και άνω ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ!
ΥΓ.
Όχι μόνο η ζωή αλλά και ο Κορωναιός συνεχίζεται για τους εμβολιασμένους , κάτσε να έρθει και ο χειμώνας...
https://www.ethnos.gr/ellada/170327_koronoios-metallaxi-delta-o-protos-thanatos-stin-ellada-pliros-emboliasmenoy-horis
https://www.protothema.gr/world/article/1138747/vretania-apo-tous-117-pou-upekupsan-afotou-molunthikan-apo-ti-metallaxi-delta-oi-50-eihan-emvoliastei-pliros/
https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1147702/ipa-i-metallaxi-delta-borei-na-metadothei-opos-i-anemovlogia-kai-exisou-eukola-apo-emvoliasmenous-kai-anemvoliastous/
Dr.Monty
19/08/2021, 11:29
To aστραζενεκα ειναι παλαιου τυπου,μονο 2 ειναι νομιζω mRNA
To μοναδικο που ειναι παλαιου τυπου (με ψοφιο ιό) ειναι το κινεζικο.
Πφιζερ και μοντερνα ειναι τα mrna
AZ kai jonson ειναι ρετροιου. (πιο κοντα στη λογικη του mrna απο την λογικη του παλαιου τυπου)
KotsosDR
19/08/2021, 11:38
ΥΓ.
"από τους συνολικά 117 ανθρώπους που υπέκυψαν μέσα στον Ιούνιο με covid που σχετίζεται με την ινδική μετάλλαξη στη Γηραιά Αλβιώνα, οι 50 είχαν εμβολιαστεί πλήρως -δηλαδή είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου. "
Αλήθεια γιατί μου απαντάς με vroom και όχι στο νήμα ;
AristidisZ
19/08/2021, 11:44
Όχι μόνο η ζωή αλλά και ο Κορωναιός συνεχίζεται για τους εμβολιασμένους , κάτσε να έρθει και ο χειμώνας...
https://www.ethnos.gr/ellada/170327_koronoios-metallaxi-delta-o-protos-thanatos-stin-ellada-pliros-emboliasmenoy-horis
https://www.protothema.gr/world/article/1138747/vretania-apo-tous-117-pou-upekupsan-afotou-molunthikan-apo-ti-metallaxi-delta-oi-50-eihan-emvoliastei-pliros/
https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1147702/ipa-i-metallaxi-delta-borei-na-metadothei-opos-i-anemovlogia-kai-exisou-eukola-apo-emvoliasmenous-kai-anemvoliastous/
Γενικά πάντως τα νούμερα πρέπει να διαβάζονται και να ερμηνεύονται με την αντίστοιχη προσοχή
Τα απόλυτα αριθμητικά συνήθως δεν λένε τίποτα
Ναι, το 43% όσων πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι
Αν δε ξέρουμε το ποσοστό των πόσων νόσησαν τα απόλυτα νούμερα (50 εμβολιασμένοι / 67 ανεμβολίαστοι) δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα
Προφανώς δε γίνεται να έχουμε μηδενικό death rate, πρέπει να δούμε σε τι ποσοστό εμβολιασμένων έχουμε θανάτους, και να το αντιπαραβάλουμε με τον αριθμό θανάτων σε μη εμβολιασμένους
Χώρια που πρέπει να βάλουμε και την ηλικία στην εξίσωση, όπως είδες κανείς εμβολιασμένος κάτω των 50 δεν έχει καταλήξει στην Βρετανία (τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό που εσύ έγραψες)
KotsosDR
19/08/2021, 11:47
Γενικά πάντως τα νούμερα πρέπει να διαβάζονται και να ερμηνεύονται με την αντίστοιχη προσοχή
Τα απόλυτα αριθμητικά συνήθως δεν λένε τίποτα
Ναι, το 43% όσων πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι
Αν δε ξέρουμε το ποσοστό των πόσων νόσησαν τα απόλυτα νούμερα (50 εμβολιασμένοι / 67 ανεμβολίαστοι) δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα
Προφανώς δε γίνεται να έχουμε μηδενικό death rate, πρέπει να δούμε σε τι ποσοστό εμβολιασμένων έχουμε θανάτους, και να το αντιπαραβάλουμε με τον αριθμό θανάτων σε μη εμβολιασμένους
Χώρια που πρέπει να βάλουμε και την ηλικία στην εξίσωση, όπως είδες κανείς εμβολιασμένος κάτω των 50 δεν έχει καταλήξει στην Βρετανία (τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό που εσύ έγραψες)
Το θέμα είναι ότι και να εμβολιαστείς πάλι πρέπει να προσέχεις , διαφωνούμε ;
AristidisZ
19/08/2021, 11:49
Το θέμα είναι ότι και να εμβολιαστείς πάλι πρέπει να προσέχεις , διαφωνούμε ;
Προφανώς και όχι, αν παρακαλουθείς την ροή του νήματος θα δεις ότι το έχω γράψει αρκετές φορές εξάλλου
KotsosDR
19/08/2021, 12:25
Προφανώς και όχι, αν παρακαλουθείς την ροή του νήματος θα δεις ότι το έχω γράψει αρκετές φορές εξάλλου
Αυτό ακριβώς , αλλά έχω κάποιον να μου λέει σε vroom ( απορώ γιατί μιλάς με vroom ... να ξέρεις τζάμπα κόπος πλέον ) πως Φυσικά Η ζωή συνεχίζεται για τους εμβολιασμένους.
Καλά το πήγαινες, αυτήν την αηδία τι την ήθελες ;;; :sick::sick:
Ξεροσφύρι τη ρακη ρε καρνταση..??
ratamahatta
19/08/2021, 16:11
ΥΓ.
Μια διόρθωση,μετα από δεκαετίες ερευνών δεν έχουν πάρει έγκριση κύκλοφοριας σε καμία χώρα.
Πήραν προσωρινή έγκριση λόγω της κατάστασης,αυτό θέλανε τόσα χρόνια και εκμεταλλευτηκαν την ευκαιρία , όλος τυχαίος.
PaNick67
19/08/2021, 16:48
Μια διόρθωση,μετα από δεκαετίες ερευνών δεν έχουν πάρει έγκριση κύκλοφοριας σε καμία χώρα.
Πήραν προσωρινή έγκριση λόγω της κατάστασης,αυτό θέλανε τόσα χρόνια και εκμεταλλευτηκαν την ευκαιρία , όλος τυχαίος.
Δεν είναι προσωρινη αλλά conditional, δηλαδή ειδικών συνθηκών λόγω πανδημιας, αυτό που έχουμε δηλαδή.
Να ρωτήσω γιατί το ήθελαν τόσα χρόνια ή όχι;
Grafton 505
19/08/2021, 19:55
Ξεροσφύρι τη ρακη ρε καρνταση..??
Όχι δα, αλλά κάτι λιγότερο σαλιάρικο. Ας πούμε, σαρδέλα ή αθερίνα μελίπαστι. Ή ακόμα καλύτερα, όλα τα καπνιστά (κρέατα, κασέρια, ουίσκια ...) :a8:
panavour
19/08/2021, 20:59
Όχι δα, αλλά κάτι λιγότερο σαλιάρικο. Ας πούμε, σαρδέλα ή αθερίνα μελίπαστι. Ή ακόμα καλύτερα, όλα τα καπνιστά (κρέατα, κασέρια, ουίσκια ...) :a8:
https://www.houseofwine.gr/how/talisker-skye.html?gclid=CjwKCAjwgviIBhBkEiwA10D2j1nHltu-281CucE7Nt4-aJzlzf2M8jfqSJXSm4u9hK3oqh12VGwfIxoCWaQQAvD_BwE
εξαιρετικο.
kapetan amerika
19/08/2021, 21:49
https://www.youtube.com/watch?v=U3c_1VNvyyo
Σου κάνει ο ιολόγος νομπελίστας που ανακάλυψε τον ιό του HIV ή επιμένεις στους πληρωμένους τηλεοπτικούς γιατρούς που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου; Τους πληρωμένους τηλεοπτικούς γιατρούς που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, ε; Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Keep watching ΣΚΑΪ!
AristidisZ
19/08/2021, 22:02
https://www.youtube.com/watch?v=U3c_1VNvyyo
Σου κάνει ο ιολόγος νομπελίστας που ανακάλυψε τον ιό του HIV ή επιμένεις στους πληρωμένους τηλεοπτικούς γιατρούς που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου; Τους πληρωμένους τηλεοπτικούς γιατρούς που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, ε; Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Keep watching ΣΚΑΪ!
Άμα σου βρω εγώ δυο νομπελίστες ιολόγους που λένε να κανεις το εμβόλιο εσυ θα πας να το κανεις ή θα τους βγάλεις πληρωμένους και αυτούς ;
Και εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τους εγχώριους πάντως, διαβάζω νέα για τον ιό μόνο από μια χώρα, που έχει και σχέση με το nickname σου
Να ξέρεις ότι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, και εμείς να τους κοροϊδεύουμε, είναι οι πιο ευθείς άνθρωποι του πλανήτη.
Μάντεψε τι λενε οι επιδημιολόγοι τους…
kapetan amerika
19/08/2021, 22:15
Άμα σου βρω εγώ δυο νομπελίστες ιολόγους που λένε να κανεις το εμβόλιο εσυ θα πας να το κανεις ή θα τους βγάλεις πληρωμένους και αυτούς ;
Και εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τους εγχώριους πάντως, διαβάζω νέα για τον ιό μόνο από μια χώρα, που έχει και σχέση με το nickname σου
Να ξέρεις ότι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, και εμείς να τους κοροϊδεύουμε, είναι οι πιο ευθείς άνθρωποι του πλανήτη.
Μάντεψε τι λενε οι επιδημιολόγοι τους…
Όλοι ή κάποιοι; Επειδή το φαινόμενο των τηλεοπτικών γιατρών δεν το έχουμε αποκλειστικότητα. Και ναι. Βρες μου νομπελίστα ιολόγο, να το κάνω!
nikos_abel
19/08/2021, 22:51
Το θέμα του εμβολιασμού ή μη, πλέον έχει καταντήσει θέμα πολιτικής ταυτότητας.
Είμαστε ηλίθιοι.
peterTHErider
20/08/2021, 00:09
Όλοι ή κάποιοι; Επειδή το φαινόμενο των τηλεοπτικών γιατρών δεν το έχουμε αποκλειστικότητα. Και ναι. Βρες μου νομπελίστα ιολόγο, να το κάνω!
και πως ξερεις οτι ο ιολογος στον οποιο αναφερεσαι δεν ειναι πληρωμενος ωστε να μπερδεψει τον κοσμο στο να φοβηθουν να κανουν εμβολια με αποτελεσμα να πεθανουν?
που ξερεις οτι Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ειναι η σωστη?ποια πλευρα ειναι αυτη που πληρωνεται και ποια οχι?
contes di Zante
20/08/2021, 07:03
Αντικειμενικά πλέον είναι να φοβάσαι περισσότερο τους εμβολιασμένους παρά τους ανεμβολίαστους , και οι 2 κολλάνε , και οι 2 μεταδίδουν , οι δεύτεροι όμως κάνουν μια και δύο φορές την εβδομάδα τεστ , φοράνε μάσκες , και γενικά τείνουν να προσέχουν πιο πολύ , οι πρώτοι στην πλειοψηφία απλά κάνανε το εμβόλιο και τέλος όλα τα μέτρα .
Ένας από τους λόγους που έριξαν την πλάστιγα υπέρ του εμβολιασμού είναι και η επαναφορά της καθημερινότητας. Να μπορούμε να βλέπουμε φίλους, συγγενείς να πηγαίνουμε μια βόλτα και αυτό με λιγότερο φόβο για τις επιπτώσεις σε περίπτωση που κολλήσουμε. Προσωπικά άν και εμβολιασμένος εξακολουθώ να παίρνω μέτρα στο γραφείο μου, αποστάσεις, μάσκα, αλλά όσον αφορά την ιδιωτική μου ζωή έχω χαλαρώσει. Το σκέφτομαι ως εξής: Άν κάποιος είναι ανεμβολίαστος τότε είτε δεν πιστεύει στον ιό είτε είναι στην κατηγορία των αντιδραστικών γενικώς είτε φοβάται τις παρενέργειες. Για τις δύο πρώτες ομάδες "I don't give a shit"...σέβομαι όμως τον φόβο του άλλου και εκεί κρατάω αποστάσεις. Είναι θέμα όμως των ίδιων των ανεμβολίαστων να προστατεύουν τον εαυτό τους και όχι εμένα να περιορίσω την καθημερινότητά μου
AristidisZ
20/08/2021, 08:18
Με ενδιαφέρει προφανώς τι λέει το CDC, όχι η κάθε άποψη που υπάρχει
Δεν θα μακρυγορήσω, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο νόημα πλέον, μιας και είμαστε σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, θα κλέψω ένα εξαιρετικό επιχείρημα που άκουσα πρόσφατα
Σίγουρα άνθρωποι σκοτώνονται παρόλο που φοράνε κράνη και ζώνες ασφαλείας
Σίγουρα επίσης υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που άνθρωποι σκοτώθηκαν επειδή φόραγαν κράνος ή ζώνη
Άρα λοιπόν να μη φοράμε κράνος ή ζώνη ;
:wave2:
rainmike
20/08/2021, 10:08
Δεν θα μακρυγορήσω, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο νόημα πλέον, μιας και είμαστε σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, θα κλέψω ένα εξαιρετικό επιχείρημα που άκουσα πρόσφατα
Σίγουρα επίσης υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που άνθρωποι σκοτώθηκαν επειδή φόραγαν κράνος ή ζώνη
Θα έδινες αμάξι η μηχανή στο οκταχρονο παιδί σου η στον ενενηντάχρονο πατέρα σου αν ηξερες οτι θα φοράνε ζώνη και κράνος 100%?
Το προβλημα δεν ειναι οτι μπορει να υπάρξει καποια παρενεργεια το θεμα ειναι οτι πρεπει να συγκρινουμε πάντα το όφελος σε σχέση με το ρισκο.
Το μαζικά είναι εξορισμού λάθος ειδικά όταν μιλάμε για φάρμακα.
AristidisZ
20/08/2021, 10:28
Θα έδινες αμάξι η μηχανή στο οκταχρονο παιδί σου η στον ενενηντάχρονο πατέρα σου αν ηξερες οτι θα φοράνε ζώνη και κράνος 100%?
Το προβλημα δεν ειναι οτι μπορει να υπάρξει καποια παρενεργεια το θεμα ειναι οτι πρεπει να συγκρινουμε πάντα το όφελος σε σχέση με το ρισκο.
Το μαζικά είναι εξορισμού λάθος ειδικά όταν μιλάμε για φάρμακα.
Δε καταλαβαίνω το ερώτημά σου, πραγματικά
Ο 8χρονος και ο 90χρονος δια νόμου δε μπορούν να οδηγήσουν, άρα τι σχέση έχει αυτό που έγραψες ;
Πως ξέρεις εσύ το ρίσκο και το όφελος που έχει ένας 90χρονος ή ένας 8χρονος είτε από το εμβόλιο είτε από τον COVID ;
Πρέπει να ξεκολλήσετε λίγο όσοι μιλάτε για ανθρώπους που έχουν θέματα υγείας και δε μπορούν να κάνουν εμβόλιο, αυτοί είναι ειδική κατηγορία, και σίγουρα το ποσοστό τους μέσα στον πληθυσμό που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει εμβόλιο είναι μικρό
Εγώ δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα άτομο στον κύκλο μου που μου είπε δεν έκανα εμβόλιο γιατί μου είπε ο γιατρός να μην κάνω για τον Χ, Υ, Ζ λόγο
rainmike
20/08/2021, 10:52
Δε καταλαβαίνω το ερώτημά σου, πραγματικά
Ο 8χρονος και ο 90χρονος δια νόμου δε μπορούν να οδηγήσουν, άρα τι σχέση έχει αυτό που έγραψες ;
Πως ξέρεις εσύ το ρίσκο και το όφελος που έχει ένας 90χρονος ή ένας 8χρονος είτε από το εμβόλιο είτε από τον COVID ;
Πρέπει να ξεκολλήσετε λίγο όσοι μιλάτε για ανθρώπους που έχουν θέματα υγείας και δε μπορούν να κάνουν εμβόλιο, αυτοί είναι ειδική κατηγορία, και σίγουρα το ποσοστό τους μέσα στον πληθυσμό που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει εμβόλιο είναι μικρό
Εγώ δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα άτομο στον κύκλο μου που μου είπε δεν έκανα εμβόλιο γιατί μου είπε ο γιατρός να μην κάνω για τον Χ, Υ, Ζ λόγο
Αυτο που εγραψα έχει να κάνει με τη συσχετιση των εμβολιων με τη ζώνη και το κρανος που ειναι ατοπο τελειως.
Οπως το κράνος και η ζώνη αφορουν συγεκριμένη μεριδα ανθρώπων ,αυτους που οδηγούν και φυσικά οχι ολους τους υπολοιπους ,ετσι και
τα εμβόλια ,τα συγκεκριμένα εμβόλια προσωρινής άδειας θα έπρεπε να αφορούν άτομα συγεκριμένων προδιαγραφών αυτούς που θα επωφεληθούν περισσότερο και όχι ολους τους ανθρώπους
ανεξαιρέτως.
Και το ότι κατι ψηφιζεται με νομο δεν σημαίνει οτι ειναι σωστο η λογικό ετσι?
Δεν ειμαστε κατα των εμβολιων κατα της υποχρεωτικότητας είμαστε η οποια μονο λογική δεν ειναι αφου πλεον
νοσούν και μεταδιδουν και οι εμβολιασμένοι αποδεδειγμενα και το χουμε ριξει στη στατιστική.
AristidisZ
20/08/2021, 11:17
Αυτο που εγραψα έχει να κάνει με τη συσχετιση των εμβολιων με τη ζώνη και το κρανος που ειναι ατοπο τελειως.
Οπως το κράνος και η ζώνη αφορουν συγεκριμένη μεριδα ανθρώπων ,αυτους που οδηγούν και φυσικά οχι ολους τους υπολοιπους ,ετσι και
τα εμβόλια ,τα συγκεκριμένα εμβόλια προσωρινής άδειας θα έπρεπε να αφορούν άτομα συγεκριμένων προδιαγραφών αυτούς που θα επωφεληθούν περισσότερο και όχι ολους τους ανθρώπους
ανεξαιρέτως.
Και το ότι κατι ψηφιζεται με νομο δεν σημαίνει οτι ειναι σωστο η λογικό ετσι?
Δεν ειμαστε κατα των εμβολιων κατα της υποχρεωτικότητας είμαστε η οποια μονο λογική δεν ειναι αφου πλεον
νοσούν και μεταδιδουν και οι εμβολιασμένοι αποδεδειγμενα και το χουμε ριξει στη στατιστική.
Με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να συνεχίσω να μιλάω με ανθρώπους που χρησιμοποιούν την επιχειρηματολογία σου, χωρίς προφανώς να έχω κάτι προσωπικά με εσένα
Ήδη φάσκεις και αντιφάσκεις τρομερά με το post σου
Άτοπη η συσχέτιση του κράνους με το εμβόλιο, αλλά παρακάτω εσύ ο ίδιος γράφεις
κατα της υποχρεωτικότητας είμαστε η οποια μονο λογική δεν ειναι αφου πλεον
νοσούν και μεταδιδουν και οι εμβολιασμένοι αποδεδειγμενα
Κατά της υποχρεωτικότητας του κράνους λοιπόν, αφού όσοι φοράνε και τρακάρουν και τραυματίζονται αποδεδειγμένα
Για την αναφορά στην στατιστική, πραγματικά δε ξέρω τι να πω, δείχνει την έλλειψη πληροφόρησης και γνώσης που έχει πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου
Για την ιστορία, έχω δερματικολογικό αυτοάνοσο που σε κάποια φάση είχε ξεφύγει πολύ
Δοκίμασα με τον δερματολόγο μου πολλές διαφορετικές θεραπείες, μέχρι να βρω αυτήν που με επανέφερε σε ποσοστό σχεδόν 99%
Ξέρεις τι μου έλεγε κάθε φορά που δοκιμάζαμε κάτι άλλο ;
Η ιατρική είναι στατιστική
Κοιτάμε τι πρόβλημα έχεις, το συγκρίνουμε με το πως αντιμετωπίζεται στην βιβλιογραφία και πως ανταποκρίνονται αυτοί που έχου αντίστοιχο πρόβλημα και δοκιμάζουμε
Αν δε πιάσει, πάμε στην επόμενη λύση, και ούτω καθεξής
Αν δεν καταλαβαίνεις την συσχέτιση του παραπάνω με τα εμβόλια, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ, δυστυχώς
rainmike
20/08/2021, 11:23
Με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να συνεχίσω να μιλάω με ανθρώπους που χρησιμοποιούν την επιχειρηματολογία σου, χωρίς προφανώς να έχω κάτι προσωπικά με εσένα
Ήδη φάσκεις και αντιφάσκεις τρομερά με το post σου
Άτοπη η συσχέτιση του κράνους με το εμβόλιο, αλλά παρακάτω εσύ ο ίδιος γράφεις
Κατά της υποχρεωτικότητας του κράνους λοιπόν, αφού όσοι φοράνε και τρακάρουν και τραυματίζονται αποδεδειγμένα
Για την αναφορά στην στατιστική, πραγματικά δε ξέρω τι να πω, δείχνει την έλλειψη πληροφόρησης και γνώσης που έχει πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου
Για την ιστορία, έχω δερματικολογικό αυτοάνοσο που σε κάποια φάση είχε ξεφύγει πολύ
Δοκίμασα με τον δερματολόγο μου πολλές διαφορετικές θεραπείες, μέχρι να βρω αυτήν που με επανέφερε σε ποσοστό σχεδόν 99%
Ξέρεις τι μου έλεγε κάθε φορά που δοκιμάζαμε κάτι άλλο ;
Η ιατρική είναι στατιστική
Κοιτάμε τι πρόβλημα έχεις, το συγκρίνουμε με το πως αντιμετωπίζεται στην βιβλιογραφία και πως ανταποκρίνονται αυτοί που έχου αντίστοιχο πρόβλημα και δοκιμάζουμε
Αν δε πιάσει, πάμε στην επόμενη λύση, και ούτω καθεξής
Αν δεν καταλαβαίνεις την συσχέτιση του παραπάνω με τα εμβόλια, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ, δυστυχώς
Συγχωρεμενος:beer:
peterTHErider
20/08/2021, 11:35
Συγχωρεμενος:beer:
μακάβριο,αλλά αυτό ελπίζω να μην το πείς στους 240 διασωληνωμένους κατα 99.5% μη εμβολιασμένους...
rainmike
20/08/2021, 11:46
μακάβριο,αλλά αυτό ελπίζω να μην το πείς στους 240 διασωληνωμένους κατα 99.5% μη εμβολιασμένους...
Ρε την παλευετε?:facepalm:
peterTHErider
20/08/2021, 14:18
Ρε την παλευετε?:facepalm:
είπα,ελπίζω να ΜΗΝ το πείς...
το 2ο σκέλος το διάβασες η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις?
rainmike
20/08/2021, 14:27
είπα,ελπίζω να ΜΗΝ το πείς...
το 2ο σκέλος το διάβασες η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις?
Είστε ικανοι (και αναγκαιοι, σαν συνθηκη..) να σφαχτείτε για το αν υπαρχει κωροναϊος, αν κανει καλο ή κακο το εμβολιο, αν πρεπει η όχι να εμβολιαστούμε κ.λ.π. αντι να σφαξετε αυτούς που βαζουν τα διλήμματα..:smokin:
Κωλονοϊος υπαρχει σιγουρα γιατι γιναμε κωλος εδω μεσα και δυστυχως ειμαστε μια μικρογραφια του τι συμβαινει εξω
lleonidas
20/08/2021, 17:00
Γουοτ ιζ δις; Σαν τρύπες φαίνονται :confused:
430268
430269
kapetan amerika
21/08/2021, 09:07
Γουοτ ιζ δις; Σαν τρύπες φαίνονται :confused:
430268
430269
Δεν είδα ποτέ κανέναν κύριο «Γκάικας» να χάνει κανέναν πόντο στο καλσόν του για εκατομμύρια νεκρών από τη χειρότερη μάστιγα που έχει βιώσει η ανθρωπότητα, το τσιγάρο και για το οποίο η λύση είναι πολύ πιο απλή από ένα αμφιλεγόμενο, πειραματικό εμβόλιο.
kapetan amerika
21/08/2021, 09:20
Πολύ έγκυρο παράδειγμα :rolleyes:
Αν επρόκειτο για νέου τύπου κράνη και ζώνες που ήταν φτιαγμένα χθες, από ένα νέο αμφιλεγόμενο υλικό και πολλοί επιφανείς επιστήμονες έλεγαν στον κόσμο ότι δεν είναι ασφαλή και είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν/κοπούν κι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι η εξέλιξή τους να τα κάνει ασφαλή, τότε ναι, να μην τα φοράμε.
AristidisZ
21/08/2021, 11:17
Πολύ έγκυρο παράδειγμα :rolleyes:
Αν επρόκειτο για νέου τύπου κράνη και ζώνες που ήταν φτιαγμένα χθες, από ένα νέο αμφιλεγόμενο υλικό και πολλοί επιφανείς επιστήμονες έλεγαν στον κόσμο ότι δεν είναι ασφαλή και είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν/κοπούν κι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι η εξέλιξή τους να τα κάνει ασφαλή, τότε ναι, να μην τα φοράμε.
Καλά κρασιά τον Αύγουστο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε μία περίπτωση που δεν υπάρχει καν ζώνη ασφαλείας, κάποιοι έτρεξαν να την εξελίξουν και αποδεδειγμένα σώζει παρα πολλές ζωές
Εσύ μας λες ότι θα περιμένεις πέντε 10 20 χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί η ζώνη για να την βάλεις
kapetan amerika
21/08/2021, 21:28
Καλά κρασιά τον Αύγουστο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε μία περίπτωση που δεν υπάρχει καν ζώνη ασφαλείας, κάποιοι έτρεξαν να την εξελίξουν και αποδεδειγμένα σώζει παρα πολλές ζωές
Εσύ μας λες ότι θα περιμένεις πέντε 10 20 χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί η ζώνη για να την βάλεις
Η ζώνη ασφαλείας είναι οι αποστάσεις, η μάσκα, η απολύμανση χεριών, η αποφυγή συνωστισμού κ.λπ. :rolleyes:
Δε σου είπα ότι θα περιμένω 5 -10 χρόνια. Σου είπα ότι όταν εγκριθεί περνώντας τις κλινικές δοκιμές όπως ορίζουν τα ιατρικά πρωτόκολλα που διέπουν κάθε εμβόλιο, τότε και στη δική μου συνείδηση θα αισθάνομαι ασφαλής για να το κάνω. Πέραν αυτού, δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε αισθάνεται έτοιμος να το κάνει, έστω κι αν είναι μερικών μηνών. Αν κι εσύ δεν είχες πρόβλημα με μένα τότε θα ασχολούμασταν με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (σαν θέμα επικαιρότητας). Το πρόβλημα είναι η πλύση εγκεφάλου των κυβερνήσεων (που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από μη εμβολιασμένους) που σε ένα μεγάλο ποσοστό πέτυχε το σκοπό της και έχει στρατεύσει εκατομμύρια κόσμου στην απελπισμένη προσπάθεια να εκβιάσει τους πάντες να εμβολιαστούν.
Ε όχι και "εκβιάσει". Κάποιους απλά τους πλήρωσε. :lol:
kostasagk
21/08/2021, 23:09
Γιατί τσακωνεστε; 300 στις ΜΕΘ. Ανεβολιαστοι...καλύτερα γιατί θα γλιτώσουμε και τις συντάξεις...η περίοδος χάριτος πέρασε...
KotsosDR
21/08/2021, 23:42
Γιατί τσακωνεστε; 300 στις ΜΕΘ. Ανεβολιαστοι...καλύτερα γιατί θα γλιτώσουμε και τις συντάξεις...η περίοδος χάριτος πέρασε...
Καλύτερα να πεθάνουν για να γλυτώσουμε και τις συντάξεις;
Περίοδος χάριτος;
Από ποιον δίνεται περίοδος χάριτος ακριβώς ; Μήπως τίποτα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεμβολιαστων θα σε κάλυπταν ; Τίποτα φούρνοι να γλυτώσεις και τη σίτιση;
300 στη μεθ για 20 μέρες περίπου = 3 εκατομμύρια ευρώ!!!!! Μόνο για αυτούς τους 300 και μόνο για τις μεθ!!!!!
500 ευρώ η μεθ/ημέρα
https://www.kathimerini.gr/opinion/1071620/poso-telikos-kostizoyn-oi-meth/
Καλά, δεν είναι ότι θα πάνε στις τσέπες μας ή ότι θα πληρώσουμε λιγότερα. Τα ίδια πληρώνουμε όλοι, άλλοι τα βάζουν στις τσέπες. ;)
Το γεγονός ότι πετάμε λεφτά στα σκουπίδια παραμένει.
(Πάντα πετούσαμε. Τώρα βρήκαμε και άλλη δικαιολογία)
nikos_abel
22/08/2021, 09:07
Καλά, ότι θα πληρώνουμε περισσότερα πάλι όλοι, είναι δεδομένο. Απλά θα υπάρχει άλλη μια δικαιολογία.
Επίσης, λέει ότι τη Δευτέρα ο FDA θα δώσει πλήρη έγκριση στο Pfizer.
Είδωμεν.
AristidisZ
22/08/2021, 09:13
Η ζώνη ασφαλείας είναι οι αποστάσεις, η μάσκα, η απολύμανση χεριών, η αποφυγή συνωστισμού κ.λπ. :rolleyes:
Αυτά είναι χειρολαβές, δεν είναι ζώνη ασφαλείας
Τεσπα, ο καθείς όπως βολεύεται...
Nostradamus
22/08/2021, 09:18
Δύσκολο πράγμα ο φόβος, και η διαχείριση του.
Το έκανες το εμβόλιο, οκ, άστο να πάει. Ότι έγινε έγινε. Όσοι ήταν να το κάνουν, το κάνανε. Από εδώ και πέρα μένει να δούμε τα αποτελέσματα.
Καλά, ότι θα πληρώνουμε περισσότερα πάλι όλοι, είναι δεδομένο. Απλά θα υπάρχει άλλη μια δικαιολογία.
Επίσης, λέει ότι τη Δευτέρα ο FDA θα δώσει πλήρη έγκριση στο Pfizer.
Είδωμεν.
Πέρα από την πλάκα και την αντίδραση στους ψεκασμεμβολιασμένους ξερόλες, κάντε το εμβόλιο όσοι μπορείτε, μάγκες. Εκτός από ίσως ένα 5% του πληθυσμού που πραγματικά είναι εξαιρετικά απίθανο να κολλήσει τον ιό (έχω την τύχη να βρίσκομαι σε αυτήν την κατηγορία λόγω προσωπικών/επαγγελματικών συνθηκών) και όσους έχουν θέμα υγείας που τους το απαγορεύει, οποιοσδήποτε άλλος έχει σημαντικό όφελος με το να κάνει ένα εμβόλιο νεότερης τεχνολογίας (mRNA) έναντι του σχεδόν ανύπαρκτου ρίσκου.
Κυρίως, μην κάνετε το λάθος να "πεισμώνετε" και να αντιδράτε σε κάτι που έχουμε την τύχη και την πολυτέλεια να μας παρέχεται δωρεάν και σώζει ζωές, επειδή η κυβέρνησή μας διαχειρίστηκε ΚΑΙ αυτό το θέμα παντελώς λάθος. Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι, δεν κάνουν ούτε για διαχείριση περίπτερου. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο ή όχι. Ευτυχώς δεν κατασκευάστηκε από Έλληνες, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. :D
Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες, το μελετάω λίγο περισσότερο, και λογικά θα το κάνω μέσα στον μήνα.
basilis_k6
22/08/2021, 13:19
Πέρα από την πλάκα και την αντίδραση στους ψεκασμεμβολιασμένους ξερόλες, κάντε το εμβόλιο όσοι μπορείτε, μάγκες. Εκτός από ίσως ένα 5% του πληθυσμού που πραγματικά είναι εξαιρετικά απίθανο να κολλήσει τον ιό (έχω την τύχη να βρίσκομαι σε αυτήν την κατηγορία λόγω προσωπικών/επαγγελματικών συνθηκών) και όσους έχουν θέμα υγείας που τους το απαγορεύει, οποιοσδήποτε άλλος έχει σημαντικό όφελος με το να κάνει ένα εμβόλιο νεότερης τεχνολογίας (mRNA) έναντι του σχεδόν ανύπαρκτου ρίσκου.
Κυρίως, μην κάνετε το λάθος να "πεισμώνετε" και να αντιδράτε σε κάτι που έχουμε την τύχη και την πολυτέλεια να μας παρέχεται δωρεάν και σώζει ζωές, επειδή η κυβέρνησή μας διαχειρίστηκε ΚΑΙ αυτό το θέμα παντελώς λάθος. Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι, δεν κάνουν ούτε για διαχείριση περίπτερου. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο ή όχι. Ευτυχώς δεν κατασκευάστηκε από Έλληνες, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. :D
Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες, το μελετάω λίγο περισσότερο, και λογικά θα το κάνω μέσα στον μήνα.
καπως ετσι σκεφτομαι και εγω αλλα οσο μου βαζουν εμποδια του τυπου κανε ραπιντ κτλ τοσο δεν θελω να το κανω. θα το ειχα κανει μηνες τωρα αν δεν ηταν τοσο "καθεστωτική" η αντιμετώπηση των πολιτων που επιλέγουν τι θα κανουν με την δικη τους υγεια σε ενα συστημα που αδιαφορεί για το αν πεθανεις η αρρωστησεις απο το σχεδον υποχρεωτικο εμβόλιο.
stefanos
22/08/2021, 13:34
καπως ετσι σκεφτομαι και εγω αλλα οσο μου βαζουν εμποδια του τυπου κανε ραπιντ κτλ τοσο δεν θελω να το κανω. θα το ειχα κανει μηνες τωρα αν δεν ηταν τοσο "καθεστωτική" η αντιμετώπηση των πολιτων που επιλέγουν τι θα κανουν με την δικη τους υγεια σε ενα συστημα που αδιαφορεί για το αν πεθανεις η αρρωστησεις απο το σχεδον υποχρεωτικο εμβόλιο.
Μια τέτοια αντίδραση είναι απολύτως φυσική και αναμενόμενη κατά τη γνώμη μου.
Μήπως προκλήθηκε σκόπιμα προκειμένου να δημιουργήσει εξιλαστήρια θύματα στην περίπτωση αναποτελεσματικοτητας του εμβολίου?
nikos_abel
22/08/2021, 13:54
Μια τέτοια αντίδραση είναι απολύτως φυσική και αναμενόμενη κατά τη γνώμη μου.
Μήπως προκλήθηκε σκόπιμα προκειμένου να δημιουργήσει εξιλαστήρια θύματα στην περίπτωση αναποτελεσματικοτητας του εμβολίου?
Σωστό αυτό. Λες να είναι τόσο έξυπνοι;
Και εξακολουθει ο Κουλος και το συναφι του να το διαχειριζονται λαθος.Ραπιντ η μοριακο λεει απο Σεπτεμβριο για ανεμβολιαστους..Και γιατι μονο οι ανεμβολιαστοι?ΟΠοιος δλδ εχει κανει εμβολιο μπορει να γυρναει χωρις μασκα και τεστ και να διασπειρει ελευθερα τον ιο..Και μεχρι τωρα γτ δλδ καναμε σελφτεστ και οχι σελφτεστ απο σεπτεμβριο?Μηπως το σελφτεστ ειναι μια μουφα και μιση?Και εαν ειναι γιατι μεχρι τωρα μας βαζανε να κανουμε μια φορα την βδομαδα το μουφατεστ?Και ολως τυχαιως μολις φευγει το καλοκαιρι και μαζι του οι τουριστες ξανα ολοι μασκα ακομα και εξω!Κομπλε δλδ,εφερες εδω τους τουριστες να γυρνανε ανενοχλητοι χωρις μασκες και μλκιες και τωρα ξανα μασκα,γτ στην μυκονο ηταν ο ενας μες το βρακι του αλλου και εχει γινει της μουρλης παλι απο κρουσματα..Αλλα ναι,για τα κρουσματα φταινε οι ανεμβολιαστοι,οπως εγω πχ,που φοραω μασκα και κανω καθε βδομαδα τεστ και δεν εχω βγει ποτε θετικος..Γιατι καθομαστε και δεν τους δινουμε μια κλωτσια να πανε απο κει που ηρθανε?Θα μου πεις και ποιος θα παρει την θεση τους?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
KotsosDR
22/08/2021, 14:10
Και εξακολουθει ο Κουλος και το συναφι του να το διαχειριζονται λαθος.Ραπιντ η μοριακο λεει απο Σεπτεμβριο για ανεμβολιαστους..Και γιατι μονο οι ανεμβολιαστοι?ΟΠοιος δλδ εχει κανει εμβολιο μπορει να γυρναει χωρις μασκα και τεστ και να διασπειρει ελευθερα τον ιο..Και μεχρι τωρα γτ δλδ καναμε σελφτεστ και οχι σελφτεστ απο σεπτεμβριο?Μηπως το σελφτεστ ειναι μια μουφα και μιση?Και εαν ειναι γιατι μεχρι τωρα μας βαζανε να κανουμε μια φορα την βδομαδα το μουφατεστ?Και ολως τυχαιως μολις φευγει το καλοκαιρι και μαζι του οι τουριστες ξανα ολοι μασκα ακομα και εξω!Κομπλε δλδ,εφερες εδω τους τουριστες να γυρνανε ανενοχλητοι χωρις μασκες και μλκιες και τωρα ξανα μασκα,γτ στην μυκονο ηταν ο ενας μες το βρακι του αλλου και εχει γινει της μουρλης παλι απο κρουσματα..Αλλα ναι,για τα κρουσματα φταινε οι ανεμβολιαστοι,οπως εγω πχ,που φοραω μασκα και κανω καθε βδομαδα τεστ και δεν εχω βγει ποτε θετικος..Γιατι καθομαστε και δεν τους δινουμε μια κλωτσια να πανε απο κει που ηρθανε?Θα μου πεις και ποιος θα παρει την θεση τους?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Γιατί προφανώς μεγάλο ποσοστό δήλωνε ότι έκανε σελφτεστ χωρίς να το κάνει στην πραγματικότητα , είχαμε και στη δουλειά μας κάποιους που το διαλαλούσαν περιφανα... όπωτε και ο εργοδότης αναγκάστηκε να ζητήσει ραπίντ από δομή του εοδυ η από ιδιωτικό εργαστήριο.
Ναι οντως,εχουμε και μεις κανα 2 τετοιους μλκες..Ο ενας κιολας αρνειται την ολη φαση δεν πιστευει τπτ και για ολα του φταινε οι μεταναστες
basilis_k6
22/08/2021, 14:16
ακομα δεν εχουν παρει πισω την οδηγια για τις μασκες εξω. φοβουνται να πουνε καναμε λαθος. το προβλημα βεβαια δεν ειναι οι μασκες εξω αλλα μεσα. οταν λες εξω δεν πειραζει, μεσα την βαζουν στο λαιμο η στο πηγουνι. ειδικα οι εμβολιασμενοι το εχουνε παραμαμησει το θεμα, δεν φορανε πουθενα.
stefanos
22/08/2021, 14:26
Σωστό αυτό. Λες να είναι τόσο έξυπνοι;
Οι έξυπνοι βρίσκονται εάν κάποιος προτίθεται να πληρώσει για τις υπηρεσίες τους.
Δεδομένου ότι οι αποφάσεις αυτές (περί υποχρεωτικότητας κλπ) παίρνονται από ξένα κέντρα
(EU κλπ) και απλά εφαρμόζονται από τις τοπικές κυβερνήσεις δεν μου φαίνεται περίεργο.
Προσωπικά πιστεύω ότι πλέον εφόσον με την Δ δεν υπάρχει περίπτωση "τοίχους ανοσίας"
δεν υπάρχει λόγος επιβολής του εμβολίου πλην του κορεσμού των νοσοκομείων από τους ανεμβολίαστους.
Αλλά δεδομένου ότι κάποιοι έχουν κάνει εμβόλιο και υπάρχει κάποια προστασία, μια απλή υποχρεωτική μάσκα σε όλους θα κάνει πολύ πιο εύκολη την κατάσταση.
PaNick67
22/08/2021, 14:29
ακομα δεν εχουν παρει πισω την οδηγια για τις μασκες εξω. φοβουνται να πουνε καναμε λαθος. το προβλημα βεβαια δεν ειναι οι μασκες εξω αλλα μεσα. οταν λες εξω δεν πειραζει, μεσα την βαζουν στο λαιμο η στο πηγουνι. ειδικα οι εμβολιασμενοι το εχουνε παραμαμησει το θεμα, δεν φορανε πουθενα.
Να με συγχωρείς αλλά η δική μου εικόνα λέει το ανάποδο.
Οι εμβολιασμενοι φορουν σωστά την μάσκα όπου είναι απαραίτητο, ακόμα και έξω σε συνωστισμό, και οι ανεμβολιαστοι την φορουν λάθος, με την μυτη έξω. Εχω βαρεθεί να κάνω παρατηρησεις σε κλειστούς χώρους. Εδώ η άλλη την φόρεσε μόλις είπα ότι έχω εμβολιαστει ( φοβήθηκε μην φυγει απο εμενα το τσιπάκι και παει σε αυτήν )
basilis_k6
22/08/2021, 14:49
Να με συγχωρείς αλλά η δική μου εικόνα λέει το ανάποδο.
Οι εμβολιασμενοι φορουν σωστά την μάσκα όπου είναι απαραίτητο, ακόμα και έξω σε συνωστισμό, και οι ανεμβολιαστοι την φορουν λάθος, με την μυτη έξω. Εχω βαρεθεί να κάνω παρατηρησεις σε κλειστούς χώρους. Εδώ η άλλη την φόρεσε μόλις είπα ότι έχω εμβολιαστει ( φοβήθηκε μην φυγει απο εμενα το τσιπάκι και παει σε αυτήν )
πιθανο να εχουμε αλλες εμπειριες. το θεμα ειναι οτι η αποσταση και η μασκα ειναι ακομα το μεγαλύτερο οπλο που εχουμε και ειναι τσαμπα. ειναι γελοιο να μας πρηζουν τα π@π@R1@ ολη μερα με το εμβόλιο που μειώνει την διασπορά αλλα δεν την μειώνει επαρκως και να να μην κάνουν συνεχως ελέγχους για τη μασκα που πλεον εχει κατεβει στον αφαλό ακομα και μεσα σε μαγαζια.
kapetan amerika
22/08/2021, 15:58
Άντε μπράβο! Αυτό είναι το πνεύμα! Χαρείτε, γιορτάστε, κάνετε ότι θέλετε, μόνο ξεφορτωθείτε απ' το κεφάλι μας. :rolleyes:
Δε θέλουμε να μας σώσετε! Τι δεν καταλαβαίνετε; Μια άλλη φορά. Ευχαρίστως ναι, αλλά όχι.. :rolleyes:
AUFGEBRACHT
22/08/2021, 18:43
Εμβολιασμένοι εύχονται να κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι και να πεθάνουν, ανεμβολίαστοι εύχονται να πεθάνουν οι εμβολιασμένοι από παρενέργειες... Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
AristidisZ
22/08/2021, 20:07
πιθανο να εχουμε αλλες εμπειριες. το θεμα ειναι οτι η αποσταση και η μασκα ειναι ακομα το μεγαλύτερο οπλο που εχουμε και ειναι τσαμπα. ειναι γελοιο να μας πρηζουν τα π@π@R1@ ολη μερα με το εμβόλιο που μειώνει την διασπορά αλλα δεν την μειώνει επαρκως και να να μην κάνουν συνεχως ελέγχους για τη μασκα που πλεον εχει κατεβει στον αφαλό ακομα και μεσα σε μαγαζια.
Καταρχήν η μάσκα δεν είναι τσάμπα, αν θες δε και να φοράς μάσκες της προκοπής, θες ένα σωρό λεφτά το μήνα
Το εμβόλιο είναι τσάμπα, αλλά οκ άστο αυτό
Πως θα τηρείς αποστάσεις αν πρέπει να μπεις σε λεωφορείο, στο μετρό ή αν στο γραφείο είσαι δίπλα σε δυο τρεις ανθρώπους δέκα ώρες την μέρα, για πες μας να το ανακαλύψουμε και εμείς
basilis_k6
22/08/2021, 20:43
Οι χειρουργικες ειναι πολυ φθηνες. Το θεμα ειναι να τις φοραμε ολοι. Το εμβολιο δεν σταματαει την διασπορα. Εχω πολυ φρεσκα και πολυ κοντινα παραδειγματα δυστυχως. 3 σε 5 μερες. Ολοι με εμβολιο, ολοι νοσουν κανονικα. Χωρις βαρια συμπτωματα αλλα ειναι και νεοι.
Στα μμε δεν μπορεις να κανεις κατι οντως.
Btw ο εοδδυ πλεον δινει οδηγια στους εμβολιασμενους να μην μπαινουν σε καραντινα μετα απο στενη επαφη με κρουσμα. Οχι επίσημα προφανως αλλα σιωπηλά. Τραγικοι οι τυποι, προσπαθουν πραγματικα να κολλησουν περισσοτεροι..
edit ΑΚΥΡΟ, ειναι επισημη οδηγια
AUFGEBRACHT
22/08/2021, 21:06
Τραγικοι οι τυποι, προσπαθουν πραγματικα να κολλησουν περισσοτεροι..
Εδώ βγήκε ο άλλος ανερυθρίαστα χτες και είπε ότι οι ανεμβολίαστοι εθύνονται για την απώλεια θέσεων εργασίας και την ανεργία, τι αν λέμε τώρα...
basilis_k6
22/08/2021, 21:20
οκ τελικα ειναι επισημο τωρα το βρηκα γιατι μου εκανε φοβερη εντυπωση!
2.2 Καραντίνα στενών επαφών με ιστορικό εμβολιασμού ή προηγηθείσας νόσησης
Άτομα, που αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων COVID-19 και είτε έχουν εμβολιαστεί για τον ιό SARSCoV2 είτε μέσα στο προηγούμενο εξάμηνο έχουν νοσήσει από τον ιό και παραμένουν ασυμπτωματικοί, δεν μπαίνουν σε καραντίνα αλλά οφείλουν να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας και να παρακολουθούν την υγεία τους για εμφάνιση συμπτωμάτων μέχρι και την ολοκλήρωση των 14 ημερών.
μιλάμε για οργάνωση...
vforvendetta85
22/08/2021, 23:13
Κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω, η ανοσία αγέλης (ως όρος) μας τελείωσε. Κατ εμέ και πολύ αργήσαμε να το κάνουμε
Να προσθεσω και αυτα που μας λεγανε στην αρχη της επιδημιας τα ξεφτερια της κυβερνησης και οι κορυφαιοι λοιμοξιολογοι τους και ο δεξιος ψαλτης/λοιμοξιολογος Τσιοδρας..''Οι μασκες οχι μονο δεν μας προστατευουν αλλα ειναι και επικινδυνες!Μασκες φορανε μονο οι αρρωστοι για να προστατεψουν τον ΕΑΥΤΟ τους!!!'' Επισης το ''Δεν υπαρχει κανενα νοημα να φοραμε μασκα εξω!!"
Απαντηση πανεπιστημιακου λοιμοξιολογου Συψα σε ερωτηση ''Τι θα γινει με τον εμβολιασμο για τους προσφυγες στις δομες φιλοξενιας/στρατοπεδα συγκεντρωσης?'' Η απαντηση? ''Διασπορα σε δομη φιλοξενιας δεν ειναι επικινδυνη γιατι ειναι κυριως νεοι και παιδια!''
Garfield
22/08/2021, 23:52
Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος μας λέει ακριβώς τι συμβαίνει με τα εμβόλια χωρίς "κορώνες" από την μία ή την άλλη πλευρά
https://menshouse.gr/newsroom/145490/den-einai-profylaktika-o-didaktor-moriakis-viologias-g-prassas-katarriptei-epiteloys-to-psema-ton-emvolion
Το θέμα της παραπληροφόρησης προκαλείται και από αυτό:
Ο Γιάννης έχει φίλο το Μήτσο και στη πραγματικότητα και στο facebook.
Ο Γιάννης εμπιστεύεται το Μήτσο απόλυτα, πολλά χρόνια φίλοι.
Ο Μήτσος παραπλανείται από φέικ νιούζ, και από γιατρούς που στηρίζουν προσωπικά΄- πολιτικά συμφέροντα πολεμώντας τα εμβόλια.
Ο Μήτσος γίνεται πολέμιος των εμβολίων και ποστάρει ακατάπαυστα.
Ο Γιάννης τα διαβάζει και σκέφτεται "Ο Μήτσος δεν θα με κορόιδευε ποτέ, είναι τίμιος"
Ο Γιάννης γίνεται πολέμιος των εμβολίων.
Επίσης στο παιχνίδι μπαίνει και το Confirmation bias (https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias)
Έστω ότι διαβάζουμε 100 άρθρα για τα εμβόλια, αλλά ήδη μέσα στο μυαλό μας τα εμβόλια είναι κακά (είμαστε προκατειλημμένοι).
Τα 99 άρθρα λένε πάνω κάτω τα ίδια, στατιστικά στοιχεία βαριάς νόσησης, κάντε το εμβόλιο κλπ.
Το 1 λέει "μην κάνεις το εμβόλιο, θα πάθεις θρόμβωση".
Μόλις διαβάσουμε αυτό το 1 θα πούμε "να τα, τα'λεγα εγώ".
Και φυσικά το μεγαλύτερο λάθος απ'όλα, να μπλέξουμε την πολιτική στο θέμα.
Ο εμβολιασμός δεν είναι θέμα πολιτικής ταυτότητας ρε παιδιά, ήμαρτον.
Παγκόσμιο είναι το πρόβλημα, έχει χτυπήσει όλες τις χώρες ανεξάρτητα από το αν έχουν αριστερή ή δεξιά κυβέρνηση ή χούντα.
peterTHErider
23/08/2021, 10:18
Εδώ βγήκε ο άλλος ανερυθρίαστα χτες και είπε ότι οι ανεμβολίαστοι εθύνονται για την απώλεια θέσεων εργασίας και την ανεργία, τι αν λέμε τώρα...
που ειναι το λαθος;εαν παμε σε κανονικο λοκ νταουν ποσα μαγαζια θα κλεισουν και ποσοι θα μεινουν ανεργοι;
Ποιος θα ευθυνεται ρε φιλε για αυτο;
αντε γιατι σαν κλασσικοι ελληναρες σας πεφτει δυσκολο να αναλαβετε την ευθυνη των πραξεων σας.σαν πολιτες εχουμε δικαιωματα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.οποιος δεν θελει στη σπηλια του.
γενικα δεν σχολιαζω πλεον(και εδω και γενικα) το συγκεκριμενο θεμα αλλα ελεος ρε παιδια.
η επιλογη ειναι η φουλ λοκ νταουν η εμβολιο.διαλεξτε επιτελους.ΑΛΛΑ οχι λοκ νταουν για ολους.ειπα ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ η προσωπικο λοκ νταουν η εμβολιο.οι πραξεις εχουν και συνεπειες.εγω επελεξα ενα εμβολιο που μπορει σαν συνεπεια να εχει παρενεργειες!υπαρχει αυτη η πιθανοτητα;μικρη αλλα ναι.οποτε εκανα την επιλογη μου.εσυ επελεξες να μην κανεις.δικαιωμα σου.θα υποστεις τις συνεπειες.και το φαι ολοκληρο και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται.
Ο Μήτσος παραπλανείται από φέικ νιούζ, και από γιατρούς που στηρίζουν προσωπικά΄- πολιτικά συμφέροντα πολεμώντας τα εμβόλια.
Πχ. κατοχικα.γρ, προνιουζ.γρ,ελληνεςενωμενοιστηννεαταξηπραγματων.μπλ γκσποτ.κομ :lol:
peterTHErider
23/08/2021, 10:27
https://www.skai.gr/news/world/ipa-pethane-apo-covid-o-arnitis-emvoliasmon-paragogos-fil-valentain-metaniose-prin-to-telos
φρεσκο.αυτοι κανουν εκπομπες και πειθουν τον κοσμο.
Πχ. κατοχικα.γρ, προνιουζ.γρ,ελληνεςενωμενοιστηννεαταξηπραγματων.μπλ γκσποτ.κομ :lol:
Dr.Monty
23/08/2021, 10:30
Πλέον σταμάτησα να παρακολουθώ την συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα.
Απλά θα ποστάρω τη συνέντευξη του καθ.Χρουσου, ενός από τους σημαντικότερους Ιατρούς παγκοσμίως.
Δεν είναι για τον κορωνοιο αλλά φυσικά αναφέρεται σε αυτόν. Η πιο σημαντική άποψη για το θέμα είναι αυτη:
"Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται από απόσταση τεσσάρων μέτρων. Οπότε, όσοι είναι ανεμβολίαστοι έχουν βάλει ήδη το όνομά τους σε λίστα θανάτου. Δύο στους εκατό είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν."
https://www.lifo.gr/tropos-zois/health-fitness/georgios-hroysos-ta-embolia-poy-diathetoyme-simera-einai-ta-teleiotera
Ας αμφισβητήσουμε όλοι τώρα την άποψη του, γιατί και εμείς δικαιούμαστε να έχουμε αποψη μια που γίναμε ειδικοί μέσα από τα facebook joint degrees στην ανοσολογια και επιδημιολογία.
https://www.iatronet.gr/article/103233/apotelesmatikothta-16-gia-to-emvolio-ths-pfizer-stoys-okto-mhnes
σεβομαι την ιατρικη γνωμη αλλα φυσικα και θα την αμφισβητησω οταν προκειται για ενα εμβολιο που βγηκε μολις τωρα,δεν εχουν γινει αρκετες ερευνες και βγηκε εντελως βιαστικα οπου πιθανον σε διαφορετικη φαση,πχ εκτος πανδημιας δεν υπηρχε περιπτωση να παρει μερικη εγκριση.16% αποτελεσματικοτητα στο 8μηνο..Αλλα οχι ολοι επιμενετε οτι εμεις που δεν εμβολιαζομαστε ειμαστε τρελοι,επικινδυνοι,ψεκασμενοι,συνομοσιολογοι φαν του λιακοπουλου.Που προσωπικα σκεφτομαι και να το κανω,αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε παιδι μου και μου φαινεται και εντελως λογικο
Και δεν καταλαβα,βαζω το ονομα μου σε λιστα θανατου?Οχι φιλε διαφωνω,προσεχω,τηρω αποστασεις,φοραω μασκα,πλενω τα χερια μου,ετσι κι αλλιως δεν ειμαι ατομο που παω στα κλαμπ και συνοστιζομαι με κοσμο,γενικα δεν ειμαι των μαγαζιων,ζω στην επαρχια,αμα ποσταρω φωτο τωρα εξω απο το σπιτι μου εχει χωραφια τριγυρω..Δεν ζω στην αθηνα να μπαινω στο αστικο η στο μετρο σαν την σαρδελα μες στην κονσερβα για να κινδυνευω,αν ζουσα εκει ναι ισως το εκανα
Και δεν καταλαβα,βαζω το ονομα μου σε λιστα θανατου?Οχι φιλε διαφωνω,προσεχω,τηρω αποστασεις,φοραω μασκα,πλενω τα χερια μου,ετσι κι αλλιως δεν ειμαι ατομο που παω στα κλαμπ και συνοστιζομαι με κοσμο,γενικα δεν ειμαι των μαγαζιων,ζω στην επαρχια,αμα ποσταρω φωτο τωρα εξω απο το σπιτι μου εχει χωραφια τριγυρω..Δεν ζω στην αθηνα να μπαινω στο αστικο η στο μετρο σαν την σαρδελα μες στην κονσερβα για να κινδυνευω,αν ζουσα εκει ναι ισως το εκανα
Η θνησιμότητα (θάνατοι επί του γενικού πληθυσμού) στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι περίπου 0,00133 ή αλλιώς πεθαίνει ο 1,35 στους 1000
Η θνητότητα όμως (θάνατοι επί των νοσούντων) είναι περίπου 2,38% ή αλλιώς πεθαίνουν 2,38 στους 100!! (13351/559186)
Θες να μην είναι όλα τα κρούσματα καταγεγραμμένα και να είναι άλλα τόσα; 13351/1.118.372 = 1.2%
Παίζουμε τζόκερ με ελπίδα να κερδίσουμε περίπου 1/25000000 ή 0,00000004%
Με αυτά τα στατιστικά ρισκάρεις να είσαι στην κλήρωση του θανάτου; Κι αν σου κάτσει;
Φυσικά και είναι επιλογή σου, είναι επιλογή του καθένα, λογικά το σκέφτεσαι. Ένας να έρθει κοντά σου όμως που είναι ασυμπτωματικός, το τσίμπησες. Και κανένας δεν ξέρει πως θα σε χτυπήσει. (ο αδερφός μου πχ 33 χρονών γυμναστήρια κλπ αρρώστησε το μάρτιο, και ακόμα δεν έχει συνέλθει, έχει βλάβες στους πνεύμονες, η μάνα μου με ένα σωρό θέματα υγείας, υπέρβαρη, καπνίστρια, το πέρασε με δέκατα πιο ελαφρά απ'όλους, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε 20 μέρες με οξυγόνα και γλίτωσε στο τσακ τη διασωλήνωση)
Σου εύχομαι να μην το κολλήσεις, και αν το κολλήσεις να μην αρρωστήσεις.
peterTHErider
23/08/2021, 12:45
αρχικα ειχαμε τους αρνητες του ιου.τους θυμαστε?πολυ μεγαλο ποσοστο μιλαγε για παραπληροφορηση των μμε,για φουσκωματα σε νουμερα και τρομοκρατια.
ακουγαμε και το απιστευτο στις αρχες "τοσοι πολλοι κολλανε εσυ εχεις ακουσει για κανεναν γνωστο σου?"
τωρα που αυτο κατερρευσε πανηγυρικα τους ακους να λενε "μα δεν λεω οτι δεν υπαρχει ιος",λες και εσενα περιμεναμε να μας το πεις ρε διανοια,μεγαλο μερος απο αυτη την κατηγορια ανθρωπων γινανε αρνητες των εμβολιων.θεμα χρονου ειναι να καταρρευσει και αυτη αποψη.και σε καθε 'μεταλλαξη΄ αρνησης ευτυχως μικραινει το ποσοστο.
θεμα χρονου να μηδενιστει και να φτασει στο επιπεδο αυτων που ειναι γενικα κατα των εμβολιων απλα μεχρι τοτε μας κουραζετε και καθυστερουν την ομαλη μεταβαση στην κανονικοτητα.