Σύνδεση

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

faithless
08/11/2020, 21:56
Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ

Οχι δεν τα ανακοινωνανε σαν αιτια θανατου οπως επιμενεις εσυ.

@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...

Αυτο ακριβως περιμενα να μου απαντησεις. Για να δεις λοιπον οτι μεχρι και ο καθηγητης το παραδεχεται αλλα εσυ οχι τσιμπα και αυτο https://youtu.be/z7Ompyu0DX4 και πηγαινε για υπνο γιατι θα σου ανεβει και η πιεση.Ο καθηγητης παραδεχεται και για τους αυξημενους θανατους σε ιταλια ισπανια και σε αλλες χωρες που φορτωνανε και εμεις κοιταζαμε σα μ@@@@ες πισω απο τη τηλεοραση(μαζι τους και εγω).Λοιπον τελειωσα απο δω. Οσο για το αν ειμαι αρνητης του ιου σου απανταω αμεσα και σου λεω οχι. Απλα δεν ειμαι φοβισμενος και σκεφτομαι καθαρα πλεον. Αυτα... Καλο βραδυ και με τις υγειες σου.

viper1
08/11/2020, 22:02
Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ

@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...

Μπορείς να είσαι λίγο ποιο συγκεκριμένος με τους πλανήτες ? Ποιος ακριβώς σε μέγεθος γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου .

Johny the Fox
08/11/2020, 22:10
Αυτο ακριβως περιμενα να μου απαντησεις. Για να δεις λοιπον οτι μεχρι και ο καθηγητης το παραδεχεται αλλα εσυ οχι τσιμπα και αυτο https://youtu.be/z7Ompyu0DX4 και πηγαινε για υπνο γιατι θα σου ανεβει και η πιεση.Ο καθηγητης παραδεχεται και για τους αυξημενους θανατους σε ιταλια ισπανια και σε αλλες χωρες που φορτωνανε και εμεις κοιταζαμε σα μ@@@@ες πισω απο τη τηλεοραση(μαζι τους και εγω).Λοιπον τελειωσα απο δω. Οσο για το αν ειμαι αρνητης του ιου σου απανταω αμεσα και σου λεω οχι. Απλα δεν ειμαι φοβισμενος και σκεφτομαι καθαρα πλεον. Αυτα... Καλο βραδυ και με τις υγειες σου.

Εχεις μπερδεψει την Λουτσα με την Κεφαλονια .Για στατιστικη καταγραφη του ΕΟΔΥ για να βγαλει την επιδημιολογικη καμπυλη λεει ρε δεν ομολογει οτι διεπραξε πλαστογραφια στα ανακοινωσιμα στοιχεια θανατου που καταλαβαινεις εσυ ..:facepalm:

422541

RaGe_Raptor
08/11/2020, 22:17
καλά περνάτε εδώ ρε φούστηδες :bawl:

faithless
08/11/2020, 22:24
Εχεις μπερδεψει την Λουτσα με την Κεφαλονια .Για στατιστικη καταγραφη του ΕΟΔΥ για να βγαλει την επιδημιολογικη καμπυλη λεει ρε δεν ομολογει οτι διεπραξε πλαστογραφια στα ανακοινωσιμα στοιχεια θανατου που καταλαβαινεις εσυ ..:facepalm:

422541

Δες το βιντεο και ρουφεν μπυρεν..

νεοσσός
08/11/2020, 22:26
Δες το βιντεο και ρουφεν μπυρεν..
Δεν επιτρέπεται εν ώρα καθήκοντος. Επιτρέπεται μόνο να τσατάρει με ...άπιστους. :p

Ακόμα και να διαφωνούμε, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καλό είναι να ακούγεται και μία αντίθετη άποψη, ώστε να βγαίνουν στη φόρα επιχειρήματα. Βέβαια αν σε είχε περάσει εκείνο το τιμημένο το Octavia, θα ήσουν πιο συγκρατημένος, αλλά καλή καρδιά. :p

faithless
08/11/2020, 22:40
Δεν επιτρέπεται εν ώρα καθήκοντος. Επιτρέπεται μόνο να τσατάρει με ...άπιστους. :p

Ακόμα και να διαφωνούμε, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καλό είναι να ακούγεται και μία αντίθετη άποψη, ώστε να βγαίνουν στη φόρα επιχειρήματα. Βέβαια αν σε είχε περάσει εκείνο το τιμημένο το Octavia, θα ήσουν πιο συγκρατημένος, αλλά καλή καρδιά. :p
Φιλε εχεις απολυτο δικιο αλλα βλεπεις οτι καθε φορα που απανταει ο γιατρος εκτος του οτι ψευδεται εχει και το θρασος να με βριζει επειδη εχω αλλη αποψη και να μου λεει οτι οι παραδοχες υπερβολικων θανατων απο το καθηγητη και στην ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες ειναι στατιστικη μελετη.Εγω αφηνω τα σκυπτρα σε καποιον αλλον με υπομονη γιατι οντως παρεκτρεπομαι. Οι μασκες πεσανε. Καλο βραδυ

viper1
08/11/2020, 22:44
Τελικά νομίζω θα βγουν υποθετα ποιο γρήγορα από το εμβόλιο :bawl:

viper1
08/11/2020, 22:52

Ούτε αυτοί που το ανέβασαν δεν ξέρουν να ακούν και να μεταφράζουν .

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ελλήνων_Συνέλευσις

stefanos
08/11/2020, 23:00

Εγώ άκουσα υποκαταγραφή...
Ότι όποιος πεθαίνει και έχει γρίπη τοn καταγράφουνε με γρίπη ακόμα και αν έχει aids...

PaNick67
08/11/2020, 23:03

Ν' αγιάσει το στόμα σου γιατρέ!!

faithless
08/11/2020, 23:05
Ξερω οποιος δεν εχει τι να πει του φτααιει ο uploader. Και η ελστατ ψεκασμενη ειναι παντως422551

νεοσσός
08/11/2020, 23:17
Σε αυτό δεν φαίνεται να έχεις άδικο. Έκανα μία πολύ γρήγορη, διαγώνια ανάγνωση του εγγράφου (https://www.statistics.gr/el/statistics?p_p_id=documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_cacheability=cacheLevelPage&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=4&p_p_col_pos=1&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_javax.faces.resource=document&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_ln=downloadResources&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_documentID=423454&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_locale=el) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/-).

Πάντως μπορεί να ερμηνευτεί με τη μείωση της δραστηριότητας από τα περιοριστικά μέτρα και φυσικά τη μείωση της δραστηριότητας λόγω της κατάστασης της οικονομίας και του τουρισμού (έχει καλά και κακά αυτό). Αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων ανέβηκε. Π.χ. θα μπορούσε σχετικά αυθαίρετα να εικάσει κάποιος ότι πέθαναν πολλοί ηλικιωμένοι από κορονοϊό ή άλλα φυσικά αίτια, αλλά μειώθηκαν κατά πολύ τα τροχαία, όπου πεθαίνουν κυρίως νέοι.

faithless
08/11/2020, 23:21
Σε αυτό δεν φαίνεται να έχεις άδικο. Έκανα μία πολύ γρήγορη, διαγώνια ανάγνωση του εγγράφου (https://www.statistics.gr/el/statistics?p_p_id=documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_cacheability=cacheLevelPage&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=4&p_p_col_pos=1&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_javax.faces.resource=document&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_ln=downloadResources&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_documentID=423454&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_locale=el) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/-).

Πάντως μπορεί να ερμηνευτεί με τη μείωση της δραστηριότητας από τα περιοριστικά μέτρα και φυσικά τη μείωση της δραστηριότητας λόγω της κατάστασης της οικονομίας και του τουρισμού (έχει καλά και κακά αυτό). Αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων ανέβηκε. Π.χ. θα μπορούσε σχετικά αυθαίρετα να εικάσει κάποιος ότι πέθαναν πολλοί ηλικιωμένοι από κορονοϊό ή άλλα φυσικά αίτια, αλλά μειώθηκαν κατά πολύ τα τροχαία, όπου πεθαίνουν κυρίως νέοι.

Σαγαπω. Μιλαμε για μια φονικη πανδημια ομως φιλε και οι λεπτομερειες ειναι κωμικοτραγικες... Δε συντηρειται το ψεμα δυστηχως. Απο παντου βρωμαει σαπιλα. Παντως μαρεσεις γιατι εισαι αντικειμενιμος χωρις παρωπιδες και ταμπου.Οταν εχεις λιγοτερους νεκρους απο περυσι γενικοτερα μου φαινεται μονο πανδημια δεν εχεις αλλα παρωδια. Αλλα αυτα δε τα λεει κανενα καναλι. Αντιθετως...Οσο για το διαγραμμα αυτες που πεθαναν περισσοτερο ειναι οι ηλικιωμενες γυναικες σε αντιθεση με τους αντρες που η καμπυλη ειναι ολοιδια. Ητανε που εμεις οι αντρες ημασταν και το ευαισθητο φυλο...

stefanos
09/11/2020, 00:05
Σαγαπω. Μιλαμε για μια φονικη πανδημια ομως φιλε και οι λεπτομερειες ειναι κωμικοτραγικες... Δε συντηρειται το ψεμα δυστηχως. Απο παντου βρωμαει σαπιλα. Παντως μαρεσεις γιατι εισαι αντικειμενιμος χωρις παρωπιδες και ταμπου.Οταν εχεις λιγοτερους νεκρους απο περυσι γενικοτερα μου φαινεται μονο πανδημια δεν εχεις αλλα παρωδια. Αλλα αυτα δε τα λεει κανενα καναλι. Αντιθετως...

ΟΧΙ μιλάμε για αποτελεσματική κυβέρνηση

faithless
09/11/2020, 00:17
Ναι αυτο ξαναπεστο. Γιατι με 20εκ στα καναλια και 2 εκ στο μεγαλο περιγελο γλυτωσες τις εκατομβες νεκρων που κανει καθε μερα διαφημιση ο πορτοσαλτε.Τα πραγματα ειναι δυσκολα φαινεται και στις εικονες.422554

stefanos
09/11/2020, 00:25
Ναι αυτο ξαναπεστο. Γιατι με 20εκ στα καναλια και 2 εκ στο μεγαλο περιγελο γλυτωσες τις εκατομβες νεκρων.422554

Δηλαδή τα κανάλια κλέφτες θα γίνουν ή οι εργαζόμενοι εκεί πρέπει να πεθάνουν?
Εδώ οι άλλοι δώσαν 7 ΔΙΣ για 5 αυτοκινητόδρομους που δεν έχουν τελειώσει ακόμα, για να γλυτώσουμε από τους θανάτους στις Εθνικές.
Ουσιαστικά μιλάς για ψίχουλα.

νεοσσός
09/11/2020, 00:25
Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα απλώς από έναν πίνακα τη στατιστικής αρχής. Ανάλογα με την καχυποψία του ή την εμπιστοσύνη του, κάποιος θα μιλήσει για παρωδία ή αποτελεσματική διακυβέρνηση, απόψεις που είναι και οι δύο σχετικά κοντά στα άκρα. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι πιθανές αιτίες και ερμηνείες. Χρειάζεσαι περισσότερα δεδομένα, βαθύτερη γνώση και διερεύνηση.

Αυτό που κάνουν πολλοί, μιας και δεν μπορούμε να επιστάμεθα τα πάντα, είναι να εμπιστευτούν κάποιες απόψεις. Η τάση της εποχής είναι να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες (παλιότερα η τάση ήταν να πιστεύει ο κόσμος του ιερείς), διότι υποτίθεται ότι υπάρχει κοινότητα που αλληλοελέγχεται με συγκεκριμένες μεθόδους και η γνώση επικαλείται πάντα πηγές, μελέτες και έρευνες. Οπότε υπάρχει σχετική δυσκολία στην εφαρμογή παγκόσμιας πλάνης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ανέφικτο να μεθοδευτεί.

Η δεύτερη επιλογή κάποιου, είναι να ακολουθήσει τις απόψεις των αιρετικών, αντιδραστικών συνωμοσιολόγων, που φαίνονται πιο φιλολαϊκοί και φυσικά μεθοδεύουν επιφανειακά επιχειρήματα και κάνουν λογικά άλματα, καταλήγοντας σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές βέβαια, αλλά διαλέγεις και παίρνεις. Ακόμα κι αν πας κόντρα στις πιθανότητες, μπορεί να κερδίσεις και οι υπόλοιποι να ανακαλύψουν ότι ζούσαν μία πλάνη. Οπότε από γραφικός, θα χαρακτηριστείς μετέπειτα διορατικός.

faithless
09/11/2020, 00:28
Εδώ οι άλλοι δώσαν 7 ΔΙΣ για 5 αυτοκινητόδρομους που δεν έχουν τελειώσει ακόμα, για να γλυτώσουμε από τους θανάτους στις Εθνικές.
422555 Αυτα μετεδιδε το γνωστο αμαρτωλο site τον απριλη.Ακομα λεει να κανουμε το σταυρο μας και αλλα πολλα.Φονικος ιος με θανατους ιδιας ακριβως ηλικιακης καμπυλης με περυσι.

basilis_k6
09/11/2020, 00:39
ο αριθμός θανάτων ανα έτος δεν ειναι σταθερός. μπορεί να πέθαιναν φέτος 1200.000 χωρις ιο και τελικα να πεθάνουν 126.000 λογω (και του) ιου. επειδη ειμαστε μεσα στα πλαίσια που εσυ αυθαίρετα ορίζεις ως φυσιολογικά ας θάψουμε 6 χιλιάδες ανθρώπους. ο τσιώδρας ειπε ξεκάθαρα οτι λίγο πολύ θα κολλήσουμε όλοι. προσπαθουμε να κάνουμε τη ζημια διαχειρίσιμη για το ΕΣΥ και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες αλλα δεν γαμ$#%ται, άστους να πεθάνουν. Τι παει να πει ειναι 50 με διαβήτη? Να μην είχε διαβήτη, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους, σχεδον ιδιοι θάνατοι με περσι.

doctor_john
09/11/2020, 00:40

Χρειάζονται 20 εκατομμύρια για να ζήσουν οι μόνοι που δεν παράγουν, που προάγουν την χαμηλή παιδεία και μας γεμίζουν ψέματα
χωρίς να ενδιαφέρονται να το κρύψουν;
Και αν χρειάζονται καθολική κάλυψη γιατί δεν περνούν στα χέρια του δημόσιου;
Αν μας έκλεψαν οι προηγούμενοι δικαιολογούνται να μας κλέψουν και οι επόμενοι; νόμιζα πως είναι η ίδια τσέπη αυτή που κλέβεται..

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν εμείς και οι άλλοι στην ελλάδα του 2020;
Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να αποδείξουν όλοι οτι εργάζονται με μοναδικό στόχο την εξόντωση μας;

faithless
09/11/2020, 00:46

Μαλλον κανεις πλακα η με τρολαρεις. Σε μια τοσο σοβαρη κατασταση με ενα φονικο ιο τα καναλια πηρανε 20 εκ ευρω και ο αλλος εφτιαξε το μεγαλο περιγελο και τωρα δινουνε 1εκ για λαμπιονια? Γιατι δε δωσανε αυτα τα λεφτα για μεθ η για στελεχωση ξεχασμενων νοσοκομειων οπως το λοιμωδων στην αγια βαρβαρα? Και ειλικρινα δεν ειμαι ουτε συριζα ουτε και γενικα κομματοσκυλο αλλα αυτα που λες ειναι παντελως αστεια. Εδω πειναει ολη η ελλαδα και εσυ μου λες να παρει 20 εκ το καναλι του αλαφουζου του βαρδινογιαννη και του σαββιδη? Δεν εχουνε να πληρωθουνε οι δημοσιογραφοι απο τους πιο πλουσιους ανθρωπους στην ελλαδα μεσα στη πανδημια? Ειλικρινα μου χει πεσει το σαγονι.Αλλα σου ξαναλεω το θεμα δεν ητανε ποτε ιατρικο αλλα πολιτικο με αποδειξεις τη θνησιμοτητα του ιου η οποια οχι απλα δε μετριεται αλλα δεν φαινεται πουθενα και καθολου.

stefanos
09/11/2020, 00:48
422555 Αυτα μετεδιδε το γνωστο αμαρτωλο site τον απριλη.Ακομα λεει να κανουμε το σταυρο μας και αλλα πολλα.Φονικος ιος με θανατους ιδιας ακριβως ηλικιακης καμπυλης με περυσι.

Αλλάζεις κουβέντα.
Τα κανάλια αυτή τη δουλειά κάνουν με όλα τα θέματα.
Πρός το παρών στην Ελλάδα δεν έχουμε τα προβλήματα των άλλων χωρών, και χρήμα έπεσε στις επιχειρήσεις, και χαλάρωσε το μνημόνιο, και επιδοματάκια στους μακροχρόνια άνεργους
και ξαφνικά αποκτήσαμε ηλεκτρονικές συναλλαγές με το Δημόσιο, και προσλήψεις στα Νοσοκομεία, και προσλήψεις στις μεταφορές, και δουλειά στις φαρμακοβιομηχανίες,
και στην παιδία κάτι θα παιχτεί από προσλήψεις με τόση φασαρία που γίνεται,
εκεί που μην ξεχνάς ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Και όλα αυτά με λίγο κλείσιμο.
Ναι στον τουρισμό και την εστίαση χάλια αλλά αυτό είναι παγκόσμιο εμείς δουλεύαμε αυτοί δεν ήρθαν.
Οπότε σε γενικές γραμμές καλά το πήγαμε εμείς ενώ οι υπόλοιποι τα σκατώσαν.

faithless
09/11/2020, 01:01
Αλλάζεις κουβέντα.
Τα κανάλια αυτή τη δουλειά κάνουν με όλα τα θέματα.
Πρός το παρών στην Ελλάδα δεν έχουμε τα προβλήματα των άλλων χωρών, και χρήμα έπεσε στις επιχειρήσεις, και χαλάρωσε το μνημόνιο, και επιδοματάκια στους μακροχρόνια άνεργους
και ξαφνικά αποκτήσαμε ηλεκτρονικές συναλλαγές με το Δημόσιο, και προσλήψεις στα Νοσοκομεία, και προσλήψεις στις μεταφορές, και δουλειά στις φαρμακοβιομηχανίες,
και στην παιδία κάτι θα παιχτεί από προσλήψεις με τόση φασαρία που γίνεται,
εκεί που μην ξεχνάς ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Και όλα αυτά με λίγο κλείσιμο.
Ναι στον τουρισμό και την εστίαση χάλια αλλά αυτό είναι παγκόσμιο εμείς δουλεύαμε αυτοί δεν ήρθαν.
Οπότε σε γενικές γραμμές καλά το πήγαμε εμείς ενώ οι υπόλοιποι τα σκατώσαν.

Ε τοτε να μη μιλαμε για υφεση 13 % φετος αλλα για αναπτυξη τουλαχιστον 5% οπως λες. Με τα επιδοματα σε ανεργους ειδικα πιστεψε με θα παμε μπροστα σα χωρα...Μη σου πω οτι θα γινουμε ελβετια με τα 400 ευρω στους μακροχρονιους.Με την εκτιναξη φετος του δημοσιου χρεους φυσικα και μιλαμε για αναπτυξη. Προστοπαρον στην ελλαδα το μονο που πουλαγαμε ητανε καμμια ξαπλωστρα και καμμια greek salad το καλοκαιρι...Αυτο δε το καναμε οποτε χεσε μεσα πολυχρονη.Οσο για τις προσληψεις που εκανε ο κικιλιας ενταξει γελανε και οι πετρες. Χρημα επεσε σε ποιες επιχειρησεις δε μας λες. Μαλλον επεσε χρημα στη παρεουλα του κουλη με απευθειας αναθεσεις χωρις διαγωνισμους και εννοειται δανεια σε μεγαλοκαρχαριες γιατι οι μικρομεσαιοι ειτε βαρανε λουκετο ειτε πανε απο αναστολη σε αναστολη χωρις κερδος και με δεδομενη μειωση εισοδηματος και ζημιας.Οσο για αλλες χωρες μη μπενεις σε συγκρισεις καν. Οταν δε παραγεις ουτε ενα παπι και εισαι μια στασιμη κουραδα ειναι λογικο να μην εχεις τη ζημια που περιμενανε αλλα παραμενεις κουραδα. Αντιθετα οι αλλες χωρες με τοσες εξαγωγες απο βαρια βιομηχανια θα ανακαμψουν σε χρονο dt ενω εσυ θα γινεις υεμενη.Αλλα ο κιμ-γιονκ-κουλ δεν ελεγε οτι το 2ο λοκνταουν θα ειναι η απολυτη καταστροφη για τη χωρα μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα η ειχαμε αλλο πρωθυπουργο τοτε?

stefanos
09/11/2020, 01:02
Μαλλον κανεις πλακα η με τρολαρεις. Σε μια τοσο σοβαρη κατασταση με ενα φονικο ιο τα καναλια πηρανε 20 εκ ευρω και ο αλλος εφτιαξε το μεγαλο περιγελο και τωρα δινουνε 1εκ για λαμπιονια? Γιατι δε δωσανε αυτα τα λεφτα για μεθ η για στελεχωση ξεχασμενων νοσοκομειων οπως το λοιμωδων στην αγια βαρβαρα? Και ειλικρινα δεν ειμαι ουτε συριζα ουτε και γενικα κομματοσκυλο αλλα αυτα που λες ειναι παντελως αστεια. Εδω πειναει ολη η ελλαδα και εσυ μου λες να παρει 20 εκ το καναλι του αλαφουζου του βαρδινογιαννη και του σαββιδη? Δεν εχουνε να πληρωθουνε οι δημοσιογραφοι απο τους πιο πλουσιους ανθρωπους στην ελλαδα μεσα στη πανδημια? Ειλικρινα μου χει πεσει το σαγονι.

5000 προσλήψεις κάνανε στα Νοσοκομεία και οι ΜΕΘ δε φυτρώνουν από την μια μέρα στην άλλη.
Μια απλή προμήθεια στο Δημόσιο θέλει το λιγότερο ένα 6 μηνο από την στιγμή που θα εγκριθεί μέχρι να πέσουν υπογραφές στη σύμβαση.
Και εάν μιλάμε για μύρια τότε θέλει χρόνια.
Και στα κανάλια δεν δουλεύουν μόνο δημοσιογράφοι αλλά και πάρα πολλοί άλλοι που φαντάζομαι το έχουν ανάγκη το μεροκάματο, όπως και στις διαφημιστικές.

faithless
09/11/2020, 01:14
5000 προσλήψεις κάνανε στα Νοσοκομεία και οι ΜΕΘ δε φυτρώνουν από την μια μέρα στην άλλη.
Μια απλή προμήθεια στο Δημόσιο θέλει το λιγότερο ένα 6 μηνο από την στιγμή που θα εγκριθεί μέχρι να πέσουν υπογραφές στη σύμβαση.
Και στα κανάλια δεν δουλεύουν μόνο δημοσιογράφοι αλλά και πάρα πολλοί άλλοι που φαντάζομαι το έχουν ανάγκη το μεροκάματο, όπως και στις διαφημιστικές.

Φιλε ο μητσοτακης δεν ελεγε οτι το δευτερο λοκνταουν θα ηταν καταστροφικο για τη χωρα?Εσυ σε λιγο θα μου πεις οτι το λοκνταουν εφερε και αναπτυξη με τα επιδοματα σε πεινασμενους. 422557422558Μα καλα αυτη η κυβερνηση 9 μηνες τι εκανε? Α ξεχασα... Εφερνε τη πρωτοψαλτη στο συνταγμα και η ιδια κοροιδευε το λαο που ηταν κλεισμενος ενω αυτοι γλενταγανε χωρις καμμια τηρηση των μετρων. Εκανε εγκαινια στο συντριβανι με καμμια τηρηση μετρων την ωρα που τα ματ πλακωνανε κοσμο στη βικτωριας....Στεφανε αστο ρε συ κοιτα τσιπρας δεν ειμαι αλλα ηρθες να μου στηριξεις κουλους ανθρωπους κυκλοθυμικους που τη μια μερα λενε ασπρο και την αλλη μαυρο.

faithless
09/11/2020, 02:47
ο αριθμός θανάτων ανα έτος δεν ειναι σταθερός. μπορεί να πέθαιναν φέτος 1200.000 χωρις ιο και τελικα να πεθάνουν 126.000 λογω (και του) ιου. επειδη ειμαστε μεσα στα πλαίσια που εσυ αυθαίρετα ορίζεις ως φυσιολογικά ας θάψουμε 6 χιλιάδες ανθρώπους. ο τσιώδρας ειπε ξεκάθαρα οτι λίγο πολύ θα κολλήσουμε όλοι. προσπαθουμε να κάνουμε τη ζημια διαχειρίσιμη για το ΕΣΥ και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες αλλα δεν γαμ$#%ται, άστους να πεθάνουν. Τι παει να πει ειναι 50 με διαβήτη? Να μην είχε διαβήτη, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους, σχεδον ιδιοι θάνατοι με περσι.

Τωρα μιλας λογικα. Ολοι θα κολλησουμε και θα το περασουμε στη συντριπτικη πλειοψηφια χωρις ιδιαιτερο κινδυνο... Αρα τι κανεις σαν λογικος ανθρωπος? Προστατευεις τις ευαλωτες ομαδες ειτε με ανοσια αγελης(δημιουργεις ανοσια μεσα στη κοινοτητα) ειτε περιοριζεις την ιδια την ευαλωτη ομαδα οτι δηλαδη εκανες παντα σε μινι πανδημιες οπως μας ελεγε και ο καθηγητης πριν ενα χρονο για τη γριπη αλλα και για το κορωνοιο οταν πρωτοξεκινησε δηλαδη οτι θα ειναι σαν ενα κρυολογημα για τους περισσοτερους και θα αφησουμε τον ιο να περασει στη κοινοτητα.Ξαφνικα επεσε μια παγκοσμια κεραμιδα και κλεισαμε τις ζωες μας σε ενα κουτι με θανατους μηδενικους οπως αποδειχτηκε απο το 1εκ.Αντιθετα εμεις διαλεξαμε το φοβο τη χουντα και το ψεμα.Κλεισαμε τον υγιη κοσμο στη φυλακη και βαλαμε κολοκυθες στα παιδια μας με δικαιολογια ερευνες του κλωτσου και του μπατσου λες και τα παιδια δε θα βγαλουν τη μασκα με τη πρωτη ευκαιρια να τη πεταξουν κατω.Και μιλαμε για τη μασκα αεροστατο που εφτιαξε ο κουλης και γελαγαμε ενα μηνα.Καταγραφαμε και βαζαμε και λιγο σαλτσα στους θανατους απο κοβιντ με τις ευλογιες του καθηγητη για να χει λιγο σασπενς στα πολεμικα σειριαλ που βλεπαμε καθε μερα.Μας κανανε να φοβομαστε να αρρωστησουμε και αν αρρωστησουμε να φοβομαστε να το πουμε για να μη παμε φυλακη.Ψυχραιμια λεγανε απο τη μια και απο την αλλη δωσανε λεφτα για να βλεπουμε φερετρα και διασωληνωσεις.Βαλαμε ολοι μασκες για να προστατεψουμε το πηγουνι μας απο 300 ευρω προστιμο και στελνουμε το 2 και το 6 για να παμε στη κοπελα μας λες και παμε σε καμμια γιαφκα.Ετσι το ΕΣΥ καηκε απο καημενους που τρεχουνε με 37.5 πυρετο γιατι νομιζουνε οτι θα πεθανουνε (με καθε επιφυλαξη βεβαια γιατι σοβαρη εικονα απο τα νοσοκομεια και για τα κοκκινα που βαραει δεν εχω και τα καναλια ψευδονται ασυστολα).Απλα ομορφα και ωραια απο εναν απλο ψεκασμενο πολιτη.Το τι αλλαξε φετος δε το ξερω.

doctoras
09/11/2020, 06:41

Αυτό πέρασε στην κοινή γνώμη απο τη πλύση εγκεφάλου των μμε

το ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο υπουργός οτι οι προσληφθέντες ιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι 750 για το 2020, δηλαδή αν προσλήφθηκαν ογκολογοι, οφθαλμίατροι, καρδιολογοι, ωρλ, κλπ προφανώς δεν είναι για την ενίσχυση του κοβιντ, αλλά λόγω συντάξεων ή διαφόρων προγραμματισμένων διευθετήσεων

g_m900
09/11/2020, 06:46
https://www.protothema.gr/greece/article/1063191/o-eodu-tha-kinithei-nomika-enadion-tou-g-mulopoulou-gia-diaspora-pseudon-eidiseon-gia-ti-dimosia-ugeia/APP/

Μια και υπάρχουν αρκετοι που παιζουν παιχνιδακια...

karateo
09/11/2020, 08:09
Προστατευεις τις ευαλωτες ομαδες ειτε με ανοσια αγελης(δημιουργεις ανοσια μεσα στη κοινοτητα)

Πόσο κρατάει η ανοσία γιατρέ?
1 μήνα? 3 μήνες? 6 μήνες? 1 χρόνο? 10 χρόνια? εφόρου ζωής?

Να δούμε κάθε πότε δηλαδή θα πρέπει να ξανα-κολλάμε σε αυτό το φανταστικό σχέδιο.

Αφού δεν είναι το αντικείμενο σου γιατί το συνεχίζεις?

Και αφού σου αρέσει να βλέπεις βίντεο, έχει ένα μινι ντοκιμαντέρ με τους τεχνικούς του FB που εξηγούν πώς καθοδηγούν τη μάζα ;)

g_m900
09/11/2020, 08:26

Η απαντηση κρυβεται στο ερωτημα... "Γιατι ο σκυλος γλυφει τα @@του?"

Γιατι μπορει... :bawl:

Xlitos
09/11/2020, 09:58
........

faithless
09/11/2020, 10:08
Πόσο κρατάει η ανοσία γιατρέ?
1 μήνα? 3 μήνες? 6 μήνες? 1 χρόνο? 10 χρόνια? εφόρου ζωής?

Να δούμε κάθε πότε δηλαδή θα πρέπει να ξανα-κολλάμε σε αυτό το φανταστικό σχέδιο.

Και αφού σου αρέσει να βλέπεις βίντεο, έχει ένα μινι ντοκιμαντέρ με τους τεχνικούς του FB που εξηγούν πώς καθοδηγούν τη μάζα ;)

Το φανταστικο σχεδιο εγινε πραγματικοτητα με τη γριπη των χοιρων το 2009. Εκτος και αν εισαι νεογεννητο και δε θυμασαι.Τα ιδια και τοτε μας ψεκαζανε με ψεμα αλλα η λυση ηταν "θα το περασουμε".Εγω φιλε σου ειπα 2 λυσεις. Τη πρωτη σχολιασες τη 2η την εγραψες εκει που δε πιανει μελανι. Γιατρος δεν ειμαι αλλα οταν καποιοι γιατροι κανουνε κωλοτουμπες σε μια νυχτα μονο γιατροι δεν ειναι. Εχουνε γινει χειροτεροι και απο μπατσους. Προτιμουνε λυσεις οπως η κοινωνικη απομονωση και η μασκα και η οικονομικη εξαθλιωση που μεχρι χτες ολοι συμφωνουσαμε οτι ειναι οτι χειροτερο....10 ειδικοι δεν αφηνουνε να μιλησει κανενας αλλος ειδικος και πουλανε μονοπωλιο τη καραντινα και τη καταθλιψη μεσω τηλεορασης.422563422564Ο ΠΟΥ τοτε και ο ΠΟΥ σημερα.

faithless
09/11/2020, 10:46
Φημες λενε οτι ψεκασμενοι ελληνες βρεθηκαν και στο βερολινο. Φυσικα ηταν λιγοι και ηλιθιοι. https://www.nbcnews.com/video/thousands-of-protesters-clash-with-police-over-coronavirus-restrictions-in-germany-95516741866ΑχαχαχΑχαχα

g_m900
09/11/2020, 11:10
Λογικο ειναι να συμβαινουν αυτα. Δεν ειναι ευκολο να κλειστει καποιος μεσα φιλε μου.
Αλλο ομως αυτο σε σχέση με αυτα που γραφεις εσυ.
Λεει για Restrictions και οχι για την παραπληροφορηση που ευαγγελιζεσαι.

karateo
09/11/2020, 11:35
Γιατρος δεν ειμαι αλλα οταν καποιοι γιατροι κανουνε κωλοτουμπες σε μια νυχτα μονο γιατροι δεν ειναι.

Αυτό που νομίζεις κωλοτούμπα δεν είναι κωλοτούμπα.
Υπάρχουν τεράστια κενά γνώσεων για να κατανοήσεις κάποια πράγματα που βέβαια δεν χρειάζεται κιόλας.

Πόσο είπαμε κρατάει η ανοσία? Ξέρεις ή μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

bulmont
09/11/2020, 11:45
Υπάρχουν τεράστια κενά γνώσεων για να κατανοήσεις κάποια πράγματα

Μάς μοστράρονται όμως σαν ''ειδικοί' και μάλιστα καλοπληρωμένοι............

Θα τα κατανοήσουν όμως εν καιρώ και θα γεμίσουν τα κενά τους....στου κασίδη το κεφάλι.....................

lleonidas
09/11/2020, 12:50
Ο ΣΕΑΑ ενημερώνει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως με βάση το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, η προσέλευση στις εκθέσεις και στα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών είναι νόμιμη / επιτρέπεται.
Συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 των κατ' εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης).

Πηγή (https://www.bikeit.gr/reportaz/item/25129-seaa-anoiktes-oi-ektheseis-oximaton-alla-kai-ta-synergeia)

νεοσσός
09/11/2020, 12:57
"Κύριε ενωμοτάρχα, πάω στη Honda να χαζέψω μηχανάκια." :p

g_m900
09/11/2020, 13:39
Σημερα παντως στην Αττικη Lockdown δεν ειδα. Μαλλον τους ξεσηκωσε ο Απιστος

νεοσσός
09/11/2020, 13:49
Σημερα παντως στην Αττικη Lockdown δεν ειδα. Μαλλον τους ξεσηκωσε ο Απιστος
Ε βεβαίωσε κι εσύ κανένα πρόστιμο. :p

Jimmu
09/11/2020, 13:54
Λογικο ειναι να συμβαινουν αυτα. Δεν ειναι ευκολο να κλειστει καποιος μεσα φιλε μου.
Αλλο ομως αυτο σε σχέση με αυτα που γραφεις εσυ.
Λεει για Restrictions και οχι για την παραπληροφορηση που ευαγγελιζεσαι.

Συγνώμη αλλά οι περιορισμοί(restrictions), lock downs ή όπως αλλιώς θες πες τα, είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την παραπληροφόρηση. Εαν όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους θεωρούσαν ότι οι πληροφορίες, βάσει των οποίων επιβλήθηκαν οι...."περιορισμοί" (ΧΟΥΝΤΑ), είναι βάσιμες τότε δε θα υπήρχε κανένας λόγος να βγουν στο δρόμο και θα καθόταν σπιτάκι τους να το "πίνουν με το ζουμάκι τους". Συνεπώς λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά γιατί υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δε δέχεται ως αληθή τα στοιχεία που τους προβάλλονται από τα media και τις κυβερνήσεις.Εφόσον λοιπόν θεωρείς λογικό το ότι βγήκαν στο δρόμο,λογικούς θα έπρεπε να θεωρείς και τους λόγους τους οποίους τους οδήγησαν σ'αυτό κι αυτοί οι λόγοι δεν είναι άλλοι από το αίσθημα εγκληματικής κοροϊδίας που συντελείται εις βάρος τους.

bulmont
09/11/2020, 14:01
:confused::(:confused::(:confused:

https://dete.gr/salos-me-astynomiko-pou-ekopse-prostimo-se-95chrono-epeidi-den-forouse-sosta-ti-maska/

lleonidas
09/11/2020, 14:03
Άντε εμβολιάκι (https://www.ethnos.gr/kosmos/132278_koronoios-apotelesmatiko-kata-90-embolio-tis-pfizer-biontech) να ξαναγκαλιαζόμαστε σιγά σιγααα :D

Dennis-
09/11/2020, 14:18
:confused::(:confused::(:confused:

https://dete.gr/salos-me-astynomiko-pou-ekopse-prostimo-se-95chrono-epeidi-den-forouse-sosta-ti-maska/

Το ακυρωσανε το προστιμο. Αλλα να πω σημερα που πηγα τραπεζα για να βγαλω μια καρτα σκαει παππους διπλα μου ερχεται φεις του φεις να ρωτησει πως θα μπει στην τραπεζα του λεω περιμενε το χαρτακι. Βγαζει μασκα για να βηξει και ριχνει και χλεπα στο πεζοδρομιο δηλαδη νταξ :lol: δεν καταλαβαινουν. Κανουν ασκοπες βολτες ολη την μερα και ειναι απ τις ευπαθεις ομαδες.

Η αληθεια ειναι οτι ειναι κριμα σε τετοια ηλικια να μην ζεις σε χωριο.

viper1
09/11/2020, 14:28
422582

g_m900
09/11/2020, 14:30
Ο συναδελφος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ξεκαθαρα. Δεν εξαντλεις την αυστηροτητα εκτος αν εγινε υποδειξη μετα απο καταγγελια πολιτη επι τοπου. Υπαρχουν και ρουφιανοι ξερετε...
Νεοσσε εχω πιασει την σκοπιά μου και δεν θελω να βεβαιωνω προστιμα σε κανεναν πλην αυτων που τρωνε τα κοκκινα για πρωινο και γενικα ειναι στα @@ τους

Jimmu
09/11/2020, 14:33
422583 Αν αυτό δεν αρκεί για να πείσει κάποιους για την προπαγάνδα των media και της κυβέρνησης τι να πω,....είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Όποιος στο παρελθόν έχει βρεθεί για πραγματικό λόγο στη δυσάρεστη θέση του "ηθοποιού" της φωτογραφίας, μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας....

bulmont
09/11/2020, 14:34
...δεν θελω να βεβαιωνω προστιμα σε κανεναν πλην αυτων που τρωνε τα κοκκινα για πρωινο και γενικα ειναι στα @@ τους

Και τα STOP και τα STOP.............

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 14:46
422582

Viper μας το τριβεις στα μουτρα οτι εισαι τσιρακι του συστηματος δλδ

viper1
09/11/2020, 14:52
Viper μας το τριβεις στα μουτρα οτι εισαι τσιρακι του συστηματος δλδ

Α μπράβο

νεοσσός
09/11/2020, 14:54
Α μπράβο
Μας ψεκάζετε! :p

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 15:00
ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!

BLiTzER
09/11/2020, 15:00
422583 Αν αυτό δεν αρκεί για να πείσει κάποιους για την προπαγάνδα των media και της κυβέρνησης τι να πω,....είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Όποιος στο παρελθόν έχει βρεθεί για πραγματικό λόγο στη δυσάρεστη θέση του "ηθοποιού" της φωτογραφίας, μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας....

Το ότι η κυβέρνησή μας είναι παντελώς ανίκανη, το κράτος ανύπαρκτο και τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν ανεξέλεγκτα και ξεδιάντροπα δε σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει ο ιός ή ότι δεν είναι αρκετά σοβαρή η κατάσταση.

Το ίδιο "επιχείρημα" προβάλλει συνεχώς και ο faithless: "Μας κοροϊδεύουν, άρα είναι μια απλή γρίπη". Ναι μας κοροϊδεύουν, όχι δεν είναι μια απλή γρίπη.

Jimmu
09/11/2020, 15:07
Το ότι η κυβέρνησή μας είναι παντελώς ανίκανη, το κράτος ανύπαρκτο και τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν ανεξέλεγκτα και ξεδιάντροπα δε σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει ο ιός ή ότι δεν είναι αρκετά σοβαρή η κατάσταση.

Το ίδιο "επιχείρημα" προβάλλει συνεχώς και ο faithless: "Μας κοροϊδεύουν, άρα είναι μια απλή γρίπη". Ναι μας κοροϊδεύουν, όχι δεν είναι μια απλή γρίπη.

Αν δεν είναι,όπως ισχυρίζεσαι μια απλή γρίπη,τότε ποιος ο λόγος να μας κοροϊδεύουν ωεεεεοοοο??? Μήπως από συνήθεια?

BLiTzER
09/11/2020, 15:10
Αν δεν είναι,όπως ισχυρίζεσαι μια απλή γρίπη,τότε ποιος ο λόγος να μας κοροϊδεύουν ωεεεεοοοο??? Μήπως από συνήθεια?

Επειδή υπάρχει πολιτικό όφελος. Τι άλλο; Μόνο να κερδίσουν έχουν με το να υπερβάλλουν για την κρισιμότητα της κατάστασης. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά σοβαρή, όμως. Απλά οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι και άχρηστοι και έτσι δημιουργούν "ψεκασμένους", όχι άδικα.

patsavour
09/11/2020, 15:26
Επειδή υπάρχει πολιτικό όφελος. Τι άλλο; Μόνο να κερδίσουν έχουν με το να υπερβάλλουν για την κρισιμότητα της κατάστασης. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά σοβαρή, όμως. Απλά οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι και άχρηστοι σάρξ εκ της σαρκός του εκλογικου τους σωματος και έτσι δημιουργούν "ψεκασμένους", όχι άδικα.

fixed

faithless
09/11/2020, 15:27
https://youtu.be/HKD_pU4-sXI Ο απιστος μεταδιδει fake news... Αχαχαχα.

BLiTzER
09/11/2020, 15:34
fixed

Ναι, οι Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και λοιπά κολλητάρια που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια έχουν προέλθει απευθείας από τις σάρκες του ελληνικού λαού. Τυρόπιτες πουλούσαν πριν. Αλλά είναι για άλλη συζήτηση αυτό.

tzimidis
09/11/2020, 15:41
Ναι, οι Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και λοιπά κολλητάρια που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια έχουν προέλθει απευθείας από τις σάρκες του ελληνικού λαού. Τυρόπιτες πουλούσαν πριν. Αλλά είναι για άλλη συζήτηση αυτό.

Οι Μητσοτάκηδες τουλάχιστον, είναι αυτοφυες είδος.
Αναπαραγονται και εκλέγονται όπως τα σαλιγκάρια, μόνοι τους.

faithless
09/11/2020, 15:41
https://youtu.be/lNUzXMPoitw Οταν ο σωτηρης με 650000 νεκρους(και μαλιστα με εμβολιο) γελαγε και επαιζε κουλοχερη στη παρνηθα... Τοτε δεν εκλεινε τιποτα ομως. Τωρα τα κλεινει ολα. Τι αλλαξε φετος?

BLiTzER
09/11/2020, 15:52
Οι Μητσοτάκηδες τουλάχιστον, είναι αυτοφυες είδος.
Αναπαραγονται και εκλέγονται όπως τα σαλιγκάρια, μόνοι τους.

Αν υπήρχε διέξοδος από αυτό το σύστημα, θα εφαρμοζόταν άλλο σύστημα. ;)

νεοσσός
09/11/2020, 15:53
https://youtu.be/lNUzXMPoitw Οταν ο σωτηρης με 650000 νεκρους(και μαλιστα με εμβολιο) γελαγε και επαιζε κουλοχερη στη παρνηθα... Τοτε δεν εκλεινε τιποτα ομως. Τωρα τα κλεινει ολα. Τι αλλαξε φετος?
Η χρονιά δεν έχει κλείσει και έχουμε ήδη 1.264.000 νεκρούς παγκοσμίως (https://www.worldometers.info/coronavirus/). Διπλάσιους από το μέγιστο πλήθος θανάτων από εποχική γρίπη. Ναι μεν χωρίς εμβόλιο, αλλά με αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

DoctoR_k6
09/11/2020, 15:56
Η χρονιά δεν έχει κλείσει και έχουμε ήδη 1.264.000 νεκρούς παγκοσμώς. Ναι μεν χωρίς εμβόλιο, αλλά με αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Δεν εχει σχεση αυτο...αφου το ρεπορταζ ελεγε οτι ειναι το 1/10.
Κ ο χειμωνας τωρα ερχεται...

ΥΓ. Για τους πολυ εξυπνους ωστε μην χανονται στο σωρο...https://www.nasa.gov/careers/search-and-apply

faithless
09/11/2020, 15:57
Η χρονιά δεν έχει κλείσει και έχουμε ήδη 1.264.000 νεκρούς παγκοσμώς. Ναι μεν χωρίς εμβόλιο, αλλά με αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ναι ξερω ποιους νεκρους λες. Αυτους που
ο ιδιος ο καθηγητης εβαζε στη λιστα για να δικαιολογησει τις βαλιτσες με λεφτα που παιρνει... Και να σου θυμησω οτι μεσα στη καραντινα εχεις περισσοτερους νεκρους αλλα και νεα κρουσματα. Τι στο διαολο? Κολλαει μεσω messenger?Το καλοκαιρι χωρις μετρα δεν ειχαμε ουτε κρουσματα ουτε νεκρους και το ειδαμε ολοι.Η πραγματικη η ζωη και οι 3 μηνες χωρις καραντινα εδειξε στο κοσμο την αληθεια.Ρε συ νεοσσε δε θελει να εισαι πανεξυπνος για να καταλαβεις... Μεχρι και οι γεροι χεστηκανε για τον ιο πλεον. Βροντοχτυπανε στα προπατζιδικα να πανε να παιξουνε κανα κινο...Σημερα στην αθηνα γινεται χαμος. Κανενας δε τους πιστευει πλεον και αυτο φαινεται παντου και παγκοσμια..Α ρε κακομοιρηδες χεστηκε ο ΠΟΥ αν εσυ γερο που εισαι 95 πεθανεις απο κορωνοιο η απο καρδια. Εκτος ομως αν ειναι να χεστεις στο ταλιρο. Τοτε αλλαζει.

Jimmu
09/11/2020, 16:04
Επειδή υπάρχει πολιτικό όφελος. Τι άλλο; Μόνο να κερδίσουν έχουν με το να υπερβάλλουν για την κρισιμότητα της κατάστασης. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά σοβαρή, όμως. Απλά οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι και άχρηστοι και έτσι δημιουργούν "ψεκασμένους", όχι άδικα.

Το ότι δέχεσαι πως όντως υπερβάλλουν με την κρισιμότητα της κατάστασης αρκεί.Το μέγεθος της υπερβολής ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς (εκτός από αυτούς τους ίδιους) δε μπορεί να το γνωρίζει.Αν όντως η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρή, η υπερβολή από την πλευρά τους θα ήταν αχρείαστη, μιας και παρουσιάζοντας την αληθινή εικόνα θα απέφευγαν την δημόσια κατακραυγή των "ψεκασμένων" ,των οποίων ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά καθώς οι "μάσκες πέφτουν"...Κάθε άλλο παρά πολιτικό όφελος μπορεί να έχουν από αυτό...
422586
422587

Jimmu
09/11/2020, 16:19
ΑΑΑΑχαχχαχαχχαχαχχα... ρε το Κούλι....ή μήπως, το κουλί???

https://www.youtube.com/watch?v=tZqfDfkqGoU

Volpad
09/11/2020, 16:25
Ναι ξερω ποιους νεκρους λες. Αυτους που
ο ιδιος ο καθηγητης εβαζε στη λιστα για να δικαιολογησει τις βαλιτσες με λεφτα που παιρνει... Και να σου θυμησω οτι μεσα στη καραντινα εχεις περισσοτερους νεκρους αλλα και νεα κρουσματα. Τι στο διαολο? Κολλαει μεσω messenger? Ρε συ νεοσσε δε θελει να εισαι πανεξυπνος για να καταλαβεις... Μεχρι και οι γεροι χεστηκανε για τον ιο πλεον. Σημερα στην αθηνα γινεται χαμος. Κανενας δε τους πιστευει πλεον και αυτο φαινεται παντου και παγκοσμια..

Παρόλο που σε έχουν ενημερώσει 100 φορές μέχρι τώρα πως ο "καθηγητής" χρησιμοποίησε θανάτους απο άλλους λόγους αλλα με covid για στατιστικούς λόγους στον υπολογισμό του R0, εσύ επιμένεις να το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα...
Για την αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών εν μέσω καραντίνας, να σου θυμίσω, πως ο convid κάνει καμία 15αριά μέρες να εμφανίσει συμπτώματα ωστε να πάει ο ασθενής και να κάνει τέστ. Τα αποτελέσματα του lockdown θα φανούν μετά απο 10 μέρες τουλάχιστον.
Το άν δεν τους πιστεύει κανείς δεν φαίνεται απο πουθενά. Είναι ένα συμπέρασμα που έχεις βγάλει μόνος σου και το παρουσιάζεις σαν δεδομένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματά σου.

Απότι φαίνεται, είσαι απο τους ανθρώπους που γίνονται ειδήμονες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Το πρόβλημα είναι οτι όλοι οι άνθρωποι αυτού του είδους, επειδή δεν τους αρέσει για αποδεικνύονται λάθος, δημιουργούν συνωμοσίες και ρίχνουν τις ευθύνες εκεί, όταν στο τέλος πάνε να ξεσκεπαστούν. Πετάνε λάσπες όπου βρούν και όποιον πάρει ο χάρος...

Μόνο και μόνο το οτι δεν σκέφτεσαι κάν το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος, προτρέπεις τους υπολοίπους του φόρουμ να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και να μην φοράνε μάσκα και όποιος δεν συμφωνεί, πρέπει υποχρεωτικά να είναι πρόβατο, είναι άκρως επικίνδυνο και επιεικώς απαράδεκτο για την κοινωνία.

Να ξέρεις, οτι ένας απο τους λόγους που μας έφτασαν στο lockdown είναι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν φορούσαν μάσκα και κόλλαγαν τον κόσμο απο δώ και απο κεί.
Όσο συνεχίζετε εσείς λοιπόν να μην ακολουθείτε τα μέτρα (που για κάποιους απο εμάς είναι απλά αυτονόητα), τόσο αυστηρότερα θα γίνονται τα μέτρα και για τόσο μεγαλύτερο διάστημα.

Ευχαριστούμε λοιπόν για τη ζημιά που προκαλείτε στην οικονομία.
Είμαι σίγουρος, οτι όταν τελειώσει όλο αυτό και προσπαθούν όλοι να επανέλθουν απο την οικονομική καταστροφή, εσείς θα φωνάζετε για τις συνωμοσίες που μας έφτασαν ώς εδώ, και κανένας δεν θα σας δείχνει με το δάχτυλο ως φταίχτες.

patsavour
09/11/2020, 16:29

Ο καθε λαος αξιζει τους ηγετες του ,και εκλεγει καθ εικοναν,και ομοιωσίν του.
Ο ελληναρας μικροαπατεωνας βγαζει κατα κυριον λογο ελληναρες μικρο-μεγαλοαπατεωνες,και ο γιαπωνεζος με νοοτροπια σαμουραι ,βγαζει κατα κυριον λογο σαμουραι.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Jimmu
09/11/2020, 16:35
Παρόλο που σε έχουν ενημερώσει 100 φορές μέχρι τώρα πως ο "καθηγητής" χρησιμοποίησε θανάτους απο άλλους λόγους αλλα με covid για στατιστικούς λόγους στον υπολογισμό του R0, εσύ επιμένεις να το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα...
Για την αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών εν μέσω καραντίνας, να σου θυμίσω, πως ο convid κάνει καμία 15αριά μέρες να εμφανίσει συμπτώματα ωστε να πάει ο ασθενής και να κάνει τέστ. Τα αποτελέσματα του lockdown θα φανούν μετά απο 10 μέρες τουλάχιστον.
Το άν δεν τους πιστεύει κανείς δεν φαίνεται απο πουθενά. Είναι ένα συμπέρασμα που έχεις βγάλει μόνος σου και το παρουσιάζεις σαν δεδομένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματά σου.

Απότι φαίνεται, είσαι απο τους ανθρώπους που γίνονται ειδήμονες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Το πρόβλημα είναι οτι όλοι οι άνθρωποι αυτού του είδους, επειδή δεν τους αρέσει για αποδεικνύονται λάθος, δημιουργούν συνωμοσίες και ρίχνουν τις ευθύνες εκεί, όταν στο τέλος πάνε να ξεσκεπαστούν. Πετάνε λάσπες όπου βρούν και όποιον πάρει ο χάρος...

Μόνο και μόνο το οτι δεν σκέφτεσαι κάν το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος, προτρέπεις τους υπολοίπους του φόρουμ να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και να μην φοράνε μάσκα και όποιος δεν συμφωνεί, πρέπει υποχρεωτικά να είναι πρόβατο, είναι άκρως επικίνδυνο και επιεικώς απαράδεκτο για την κοινωνία.

Να ξέρεις, οτι ένας απο τους λόγους που μας έφτασαν στο lockdown είναι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν φορούσαν μάσκα και κόλλαγαν τον κόσμο απο δώ και απο κεί.
Όσο συνεχίζετε εσείς λοιπόν να μην ακολουθείτε τα μέτρα (που για κάποιους απο εμάς είναι απλά αυτονόητα), τόσο αυστηρότερα θα γίνονται τα μέτρα και για τόσο μεγαλύτερο διάστημα.

Είμαι σίγουρος, οτι όταν τελειώσει όλο αυτό και προσπαθούν όλοι να επανέλθουν απο την οικονομική καταστροφή, εσείς θα φωνάζετε για τις συνωμοσίες που μας έφτασαν ώς εδώ, και κανένας δεν θα σας δείχνει με το δάχτυλο ως φταίχτες.

Που είδες ρε φίλε να προτρέπει στη μη χρήση μάσκας κάποιος???Το να ξεμπροστιάζεις τους covid300 με βίντεο,φωτογραφίες κτλ στα οποία ΟΙ ΙΔΙΟΙ δε φοράνε ή δεν κάνουν σωστή χρήση το εκλαμβάνεις ως προτροπή?Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά εγώ δεν είδα κανένα να γράφει "Βγάλτε τις μάσκες".....Ενάντια στο lockdown και τα αδιανόητα μέτρα που έχουν λάβει εις βάρος μας μιλάμε. Επι τη ευκαιρία,μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που ωφελεί η αποστολή μηνύματος στο 13033???Έχω στείλει 74(!!!) μηνύματα με τον κωδικό 6 από το πρωί (έτσι για το γαμώτο...) κι έχω λάβει σε όλα ΟΚ....Πόσο πιο γελοίοι????

edit: Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα έμπαινα γυμναστική ακαδημία χωρίς εξετάσεις.....

BLiTzER
09/11/2020, 16:36
Ο ελληναρας μικροαπατεωνας βγαζει κατα κυριον λογο ελληναρες μικρο-μεγαλοαπατεωνες,και ο γιαπωνεζος με νοοτροπια σαμουραι ,βγαζει κατα κυριον λογο σαμουραι.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Οι μόνοι που αξίζουν τους ηγέτες τους είναι αυτοί που τους ψήφισαν. Βάσει των τελευταίων εκλογών μας, λιγότερο από το 40% του λαού. Αλλά ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση, βαριέμαι.

Ωστόσο θέλω να σημειώσω το εξής που πολλοί κάνουν λάθος: η εξαίρεση δεν επιβεβαιώνει ποτέ τον κανόνα, γι'αυτό ονομάζεται "εξαίρεση".

Jimmu
09/11/2020, 16:39

Τις κυβερνήσεις δεν τις εκλέγουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους.....Does "Singularlogic" ring a bell???

faithless
09/11/2020, 16:40

Φιλε οτι πεις... Να ξερεις ομως οτι δε θα μπω αλλο στο τριπακι του διχασμου. Αυτο το κανει η κυβερνηση που χειροκροτας βριζοντας τους ψηφοφορους του.Οσο για τον καθηγητη υπαρχουν 1εκ δικαιολογιες σε ολα.Οπως και για τις μασκες ξεφτυλιστηκε ετσι ξεφτυλιστηκε και σε αυτο. Καθε χρονο πεθαινει κοσμος και κοσμακης και ξαφνικα νοιαστηκανε για 1εκ φτωχαδακια γερους.Η αληθεια ειναι αυτη.. Θυμα κορωνοιου σε τελευταιο σταδιο καρκινου.Πιστευε οτι θες κατσε σπιτι σου και παιξε ταβλι μια ζωη. Ο ελευθερος κοσμος θα κανει αυτο που πρεπει..422588422589

patsavour
09/11/2020, 16:40
Οι μόνοι που αξίζουν τους ηγέτες τους είναι αυτοί που τους ψήφισαν. Βάσει των τελευταίων εκλογών μας, λιγότερο από το 40% του λαού. Αλλά ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση, βαριέμαι.

Ωστόσο θέλω να σημειώσω το εξής που πολλοί κάνουν λάθος: η εξαίρεση δεν επιβεβαιώνει ποτέ τον κανόνα, γι'αυτό ονομάζεται "εξαίρεση".

ειναι αυτοι (το 60% που δεν ψηφισαν) που μετα φωναζουν περισσοτερο απο τους αλλους:lol:ειναι σαν αυτους που διαμαρτυρονται γιατι αγορασε ο διαχειριστης πετρελαιο στην πολυκατοικια χωρις να τους ρωτησει:bawl:

Jimmu
09/11/2020, 16:50
ειναι αυτοι (το 60% που δεν ψηφισαν) που μετα φωναζουν περισσοτερο απο τους αλλους:lol:ειναι σαν αυτους που διαμαρτυρονται γιατι αγορασε ο διαχειριστης πετρελαιο στην πολυκατοικια χωρις να τους ρωτησει:bawl:

Το ξαναγράφω : Τις κυβερνήσεις δεν τις εκλέγουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους.....
Τ' άλλα όλα είναι να 'χαμε,να λέγαμε.....

mikes
09/11/2020, 16:52
εγω παντως αυτο το θρεντ το παρακολουθω μονο και μονο γιατι μετραω ποσες φορες εχει πει ο απιστος οτι σταματαει...

karateo
09/11/2020, 17:10
Γιατρος δεν ειμαι αλλα οταν καποιοι γιατροι κανουνε κωλοτουμπες σε μια νυχτα μονο γιατροι δεν ειναι.

Υπάρχουν τεράστια κενά γνώσεων για να κατανοήσεις κάποια πράγματα που βέβαια δεν χρειάζεται κιόλας.

up μήπως και έτυχε να μήν το είδες

Jimmu
09/11/2020, 17:16

up μήπως και έτυχε να μήν το είδες

Υπάρχει κανείς που ξέρει?Ξέρει ο Τσιόδρας μήπως?Εσύ?

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 17:17
Το ξαναγράφω : Τις κυβερνήσεις δεν τις εκλέγουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους.....
Τ' άλλα όλα είναι να 'χαμε,να λέγαμε.....

Εχει περαση αυτο το τσιτατο τις τελευταιες μερες.Βαση δεν ξερω αν εχει...

karateo
09/11/2020, 17:18
Υπάρχει κανείς που ξέρει?Ξέρει ο Τσιόδρας μήπως?Εσύ?

Εγώ δεν υποστηρίζω να στοχεύσουμε στην ανοσία αγέλης όπως ο faithless.

Αφού δεν αναφέρομαι σε εσένα γιατί μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τί γράφει ο άλλος?

Εντιτ για να σε βοηθήσω
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&p=3073630&viewfull=1#post3073630

Εντιτ2:
Για την ανοσία τί έγραφα τον 05/2020 και γενικά πώς περίμενα να πάει η κατάσταση που εκτός απο τον τουρισμό στα υπόλοιπα έχω πέσει μέσα
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&page=34&p=3047205#post3047205

Και ένας ωραίος καραγκιόζης θύμα απο τα πολλά της εποχής
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/pire-piso-aron-aron-tin-anartisi-o-prytanis

basilis_k6
09/11/2020, 17:20
ο τσιώδρας συνωμότης, ο γερμανός τσιώδρας το ίδιο, ο ιταλός, ο γάλλος, ο αμερικάνος.. Μεγάλη συνωμοσία. Επρεπε να χαιρεστε, χτυπάει τον καπιταλισμό στην καρδιά του. Μεγάλες εταιρίες χάνουν μύρια, χρηματιστήρια πάνε στον πατο κτλ.

Ολες οι θεωρίες συνωμοσίας που άντεξαν στον χρονο είχαν ενα κοινο γνώρισμα, το κίνητρο. η 11η σεπτεβρίου, το φεγγάρι, είχαν ενα πραγματικό κίνητρο. Εδω τι έχουμε? Ποιό ειναι το κίνητρο της μεγαλύτερης παγκόσμιας συνωμοσίας?

Jimmu
09/11/2020, 17:23
Εχει περαση αυτο το τσιτατο τις τελευταιες μερες.Βαση δεν ξερω αν εχει...

2 λέξεις: Singular Logic

Jimmu
09/11/2020, 17:36
Εγώ δεν υποστηρίζω να στοχεύσουμε στην ανοσία αγέλης όπως ο faithless.

Αφού δεν αναφέρομαι σε εσένα γιατί μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τί γράφει ο άλλος?

Εντιτ για να σε βοηθήσω
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&p=3073630&viewfull=1#post3073630

Εντιτ2:
Για την ανοσία τί έγραφα τον 05/2020 και γενικά πώς περίμενα να πάει η κατάσταση που εκτός απο τον τουρισμό στα υπόλοιπα έχω πέσει μέσα
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&page=34&p=3047205#post3047205

Και ένας ωραίος καραγκιόζης θύμα απο τα πολλά της εποχής
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/pire-piso-aron-aron-tin-anartisi-o-prytanis

Έχω διαβάσει πολύ καλά τι γράφει ο άλλος και παρακολουθώ το θέμα , αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δε γράφει ότι γνωρίζει πόσο κρατάει η ανοσία, την οποία υποτίθεται πως αποκτά κάποιος αφού έχει νοσήσει!Άλλο πράγμα η ανοσία της αγέλης,μέθοδος που έχει εφαρμοστεί ήδη από χώρες όπως η Αγγλία (αρχικά στο 1ο lockdown) και από τη Σουηδία τώρα, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.....Συνεπώς με το να λες ότι κάποιος είπε κάτι που δεν είπε (εσύ μπορεί να το ερμήνευσες όμως έτσι...) και να θεωρείς δεδομένο πως δεν έχω διαβάσει τι γράφει ο άλλος και σου απαντώ,μήπως να αναρωτηθείς εάν εσύ μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 17:48
ανοσια της αγέλης,μέθοδος που έχει εφαρμοστεί ήδη από χώρες όπως η Αγγλία (αρχικά στο 1ο lockdown) και η Σουηδία τώρα με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.....Συνεπώς με το να λες ότι κάποιος είπε κάτι που δεν είπε (εσύ μπορεί να το ερμήνευσες όμως έτσι...) και να θεωρείς δεδομένο πως δεν έχω διαβάσει τι γράφει ο άλλος και σου απαντώ,μήπως να αναρωτηθείς εάν εσύ μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

Καμια ανοσια της αγελης δεν εφαρμοστηκε στην Αγλλια.Μια χαρα 3(ολογραφως τρεις) μηνες λοκντανουν ειχαμε στο πρωτο κυμα.Μην το μπερδευεις με το τι προτεινε ο Μπορις να κανουμε στην αρχη της φασης.

2 λέξεις: Singular Logic

Δλδ?Αυτο σημαινει οτι αυτη την εκφραση την εκανε viral ο Τραμπ για τις προσωπικες του πολιτικες σκοπιμοτητες?Αν ναι με βρισκεις απολυτα συμφωνο.

Jimmu
09/11/2020, 17:58
Καμια ανοσια της αγελης δεν εφαρμοστηκε στην Αγλλια.Μια χαρα 3(ολογραφως τρεις) μηνες λοκντανουν ειχαμε στο πρωτο κυμα.Μην το μπερδευεις με το τι προτεινε ο Μπορις να κανουμε στην αρχη της φασης.

Δλδ?Αυτο σημαινει οτι αυτη την εκφραση την εκανε viral ο Τραμπ για τις προσωπικες του πολιτικες σκοπιμοτητες?Αν ναι με βρισκεις απολυτα συμφωνο.

Μια χαρά εφαρμόστηκε η ανοσία της αγέλης αρχικά στην Αγγλία αλλά αποφάσισαν να μπουν σε λοκνταουν τελικά.Η Σουηδία πάντως,ΤΩΡΑ,αυτή την τακτική εφαρμόζει επί της ουσίας..

Singular Logic (https://portal.singularlogic.eu/article/18720/ethnikes-ekloges-2019-rekor-tahytitas-sti-syllogi-kai-metadosi-ton-eklogikon)

karateo
09/11/2020, 18:05
Έχω διαβάσει πολύ καλά τι γράφει ο άλλος και παρακολουθώ το θέμα , αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δε γράφει ότι γνωρίζει πόσο κρατάει η ανοσία, την οποία υποτίθεται πως αποκτά κάποιος αφού έχει νοσήσει!Άλλο πράγμα η ανοσία της αγέλης,μέθοδος που έχει εφαρμοστεί ήδη από χώρες όπως η Αγγλία (αρχικά στο 1ο lockdown) και από τη Σουηδία τώρα, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.....Συνεπώς με το να λες ότι κάποιος είπε κάτι που δεν είπε (εσύ μπορεί να το ερμήνευσες όμως έτσι...) και να θεωρείς δεδομένο πως δεν έχω διαβάσει τι γράφει ο άλλος και σου απαντώ,μήπως να αναρωτηθείς εάν εσύ μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

Μα τί πράγματα διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε για ανοσία της αγέλης όταν δεν ξέρουμε πόσο κρατάει η ανοσία??

Το ίδιο είναι αν κρατάει μια μέρα και το ίδιο 10 χρόνια?
Πώς θα φτάσεις σε ένα επαρκές ποσοστό του πληθυσμού με ανοσία χωρίς να έχεις χιλιάδες νεκρούς αν η ανοσία κρατάει 3 μήνες?

Να το πάω αλλιώς, ξέρεις τί είναι η ανοσία αγέλης?

Προστατευεις τις ευαλωτες ομαδες ειτε με ανοσια αγελης(δημιουργεις ανοσια μεσα στη κοινοτητα)

Για ρώτα τον faithless μήπως βγάλετε άκρη

karateo
09/11/2020, 18:07
Μια χαρά εφαρμόστηκε η ανοσία της αγέλης αρχικά στην Αγγλία αλλά αποφάσισαν να μπουν σε λοκνταουν τελικά.Η Σουηδία πάντως,ΤΩΡΑ,αυτή την τακτική εφαρμόζει επί της ουσίας..

Singular Logic (https://portal.singularlogic.eu/article/18720/ethnikes-ekloges-2019-rekor-tahytitas-sti-syllogi-kai-metadosi-ton-eklogikon)

Για να εφαρμόσεις κάτι πάει να πεί ότι το ολοκλήρωσες.
Εκεί ξεκίνησαν να πηγαίνουν για ανοσία αγέλης αλλά το σύστημα έφτασε στα όρια του και επειδή δεν ξέρουμε (δε ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία) πόσο κρατάει η ανοσία κατάλαβαν ότι έκαναν μαλακία!

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 18:10

1)Η Αγγλια,μιας και εκει περασα το πρωτο λοκντναουν,ακολουθησε την ιδια ακριβως τακτικη με την Ελλαδα,και απο οτι φαινεται και στο δευτερο,εκτος απο την χρηση sms/αιτηση μετακινησης και το κλεισιμο των αεροδρομιων.
Οποτε θα υποθεσω οτι εφοσον εχεις αυτην την αποψη για την Αγγλια εχεις και την ιδια αποψη για την Ελλαδα,οτι ακολουθουμε την ανοσια της αγελης.

2)Αυτο το λινκ που μου εστειλες,γιατι εφοσον πιστευεις/πιστευετε οτι γινεται νοθεια στις εκλογικες διαδικασιες δεν διαμαρτυρεται κανεις και τωρα αρχιζει δειλα δειλα να εκφραζεται αμφισβητηση ολως τυχαιως μετα τα καραγκιοζιλικια του Τραμπ?
Γιατι τα τελευταια 50 χρονια δεν εχω ακουσει κανεναν στις δυτικες χωρες να παραπονιεται οτι γινεται νοθεια στις εκλογικες διαδικασιες.

faithless
09/11/2020, 18:11
ο τσιώδρας συνωμότης, ο γερμανός τσιώδρας το ίδιο, ο ιταλός, ο γάλλος, ο αμερικάνος.. Μεγάλη συνωμοσία. Επρεπε να χαιρεστε, χτυπάει τον καπιταλισμό στην καρδιά του. Μεγάλες εταιρίες χάνουν μύρια, χρηματιστήρια πάνε στον πατο κτλ.Οσο για τ

Ολες οι θεωρίες συνωμοσίας που άντεξαν στον χρονο είχαν ενα κοινο γνώρισμα, το κίνητρο. η 11η σεπτεβρίου, το φεγγάρι, είχαν ενα πραγματικό κίνητρο. Εδω τι έχουμε? Ποιό ειναι το κίνητρο της μεγαλύτερης παγκόσμιας συνωμοσίας?

Εχεις δικιο πρεπει να το παραδεχτω.. Μολις ειδα τον μπιλαρα τον γκειτς στην ομονοια εψαχνε για κανα φραπεδακι στα σκουπιδια.. Χαχαχαχαχ... Ααααα για στασου μολις ειδα και τον μαρκ στον οαεδ εκανε αιτηση για επιδομα ανεργιας. ..Και η βουλη μια απο τα ιδια εκλεισε αλλα ο μισθος ακαθεκτος. Ρε συ σε παρακαλω πες τα σε κανα αλλον οχι σε μενα.

stefanos
09/11/2020, 18:13
Έχω στείλει 74(!!!) μηνύματα με τον κωδικό 6 από το πρωί (έτσι για το γαμώτο...) κι έχω λάβει σε όλα ΟΚ....Πόσο πιο γελοίοι????

:bawl::bawl::bawl::bawl: ......Πάει ο καφές....

PaNick67
09/11/2020, 18:14

Πώς θα φτάσεις σε ένα επαρκές ποσοστό του πληθυσμού με ανοσία χωρίς να έχεις χιλιάδες νεκρούς αν η ανοσία κρατάει 3 μήνες?

Για ρώτα τον faithless μήπως βγάλετε άκρη

Οχι, αλλά είναι το μόνο που δεν γνωρίζουν;

Ο BoJo όταν έμαθε την προβλεψη για 200.000 νεκρούς πηγε σε τρίμηνο lockdown.

Η Σουηδία έχει δεκαπλάσιους νεκρους από εμάς. Και έναν λαό εξαιρετικά πειθαρχημενο. Φαντάσου εμάς, με πολίτες σαν μερικούς, τι αποτελέσματα θα είχαμε.
Το τραγικό είναι άλλο. Σε λίγες μέρες που οι επιπτώσεις από την συμπεριφορά πολλων την προηγουμενη βδομάδα θα φανούν στις εισαγωγές και διασωληνωσεις, δεν θα αλλάξουν μυαλά.
Κι αυτό είναι το λυπηρό.

Jimmu
09/11/2020, 18:18

Κανείς δεν ξέρει πόσο κρατάει η ανοσία προς το παρών....Ούτε οι Σουηδοί που τώρα εφαρμόζουν αυτή τη μέθοδο....Still,they do...

Όσο για τη φράση του faithless που παρέθεσες ("Προστατευεις τις ευαλωτες ομαδες ειτε με ανοσια αγελης(δημιουργεις ανοσια μεσα στη κοινοτητα)")
Βλέπεις εσύ κάπου να γράφει για το πόσο κρατάει η ανοσία???Γιατί αυτό ακριβώς ρωτάς και του "χρεώνεις" πως είπε...Έλεος,...είπαμε.....Και εν τέλει σε ξαναρωτώ: εφόσον αυτό δεν το είπε ΠΟΥΘΕΝΑ, μήπως,λέω μήπως ΕΣΥ τελικά μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

faithless
09/11/2020, 18:21
https://youtu.be/E-1YL7zkMzE Παμε γιατι εχω ρεντα σημερα... Συνομωσιολογοι στην ιταλικη βουλη?

Jimmu
09/11/2020, 18:26
1)Η Αγγλια,μιας και εκει περασα το πρωτο λοκντναουν,ακολουθησε την ιδια ακριβως τακτικη με την Ελλαδα,και απο οτι φαινεται και στο δευτερο,εκτος απο την χρηση sms/αιτηση μετακινησης και το κλεισιμο των αεροδρομιων.
Οποτε θα υποθεσω οτι εφοσον εχεις αυτην την αποψη για την Αγγλια εχεις και την ιδια αποψη για την Ελλαδα,οτι ακολουθουμε την ανοσια της αγελης.

2)Αυτο το λινκ που μου εστειλες,γιατι εφοσον πιστευεις/πιστευετε οτι γινεται νοθεια στις εκλογικες διαδικασιες δεν διαμαρτυρεται κανεις και τωρα αρχιζει δειλα δειλα να εκφραζεται αμφισβητηση ολως τυχαιως μετα τα καραγκιοζιλικια του Τραμπ?
Γιατι τα τελευταια 50 χρονια δεν εχω ακουσει κανεναν στις δυτικες χωρες να παραπονιεται οτι γινεται νοθεια στις εκλογικες διαδικασιες.

1 Την ίδια ακριβώς τακτική ναι, αλλά 10 περίπου μέρες μετά (όταν ο Boris έμαθε πως μπορεί να έχει 200000 νεκρούς..)μέχρι τότε μιλούσε γι αυτό..
2 «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» - Ιωσήφ Στάλιν, (1878 - 1953),

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 18:28
@faithless Συνομωσιολογοι υπαρχουν παντου,τι θες να πεις με αυτο?

Η βασικη διενεξη σε αυτο το θρεντ ειναι εαν εχουν δικιο και ειναι συνομωσια ή εχουν αδικο και ειναι γραφικοι.Αυτο καταλαβαινω εγω και πανω σε αυτο επιχειρηματολογειτε για 17 σελιδες.

Αυτο το βιντεο πως αποδεικνυει τον ισχυρισμο σου οτι ειναι μια παγκοσμια συνομωσια?

patsavour
09/11/2020, 18:31
1 Την ίδια ακριβώς τακτική ναι, αλλά 10 περίπου μέρες μετά (όταν ο Boris έμαθε πως μπορεί να έχει 200000 νεκρούς..)μέχρι τότε μιλούσε γι αυτό..
2 «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» - Ιωσήφ Στάλιν, (1878 - 1953),

Ε αφου το ειπε ο συντροφος ΙΩΣΗΦ κατι παραπανω θα ξερει.ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ.:D

Shinigami Ryuk
09/11/2020, 18:35
Άλλο πράγμα η ανοσία της αγέλης,μέθοδος που έχει εφαρμοστεί ήδη από χώρες όπως η Αγγλία (αρχικά στο 1ο lockdown) και από τη Σουηδία τώρα, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.....

Αυτο ομως εγραψες εσυ.
Και επεμεινες σε δευτερο σχολιο σου οτι εκαναν ανοσια της αγελης.
Και μετα λες οτι αυτη την σκεψη ειχε αλλα τελικα πηγε σε καθολικο λοκνταουν.Αρα ποια ανοσια της αγελης εκανε?

Εdit:Ασε που ουτε για 10 μερες δεν υπηρχε σαν σκεψη αυτο με την ανοσια της αγελης.

karateo
09/11/2020, 18:36
Κανείς δεν ξέρει πόσο κρατάει η ανοσία προς το παρών....Ούτε οι Σουηδοί που τώρα εφαρμόζουν αυτή τη μέθοδο....Still,they do...

Όσο για τη φράση του faithless που παρέθεσες ("Προστατευεις τις ευαλωτες ομαδες ειτε με ανοσια αγελης(δημιουργεις ανοσια μεσα στη κοινοτητα)")
Βλέπεις εσύ κάπου να γράφει για το πόσο κρατάει η ανοσία???Γιατί αυτό ακριβώς ρωτάς και του "χρεώνεις" πως είπε...Έλεος,...είπαμε.....Και εν τέλει σε ξαναρωτώ: εφόσον αυτό δεν το είπε ΠΟΥΘΕΝΑ, μήπως,λέω μήπως ΕΣΥ τελικά μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

Δηλαδή προτείνεις ανοσία αγέλης... χωρίς να ξέρεις αν το μόνο που προκαλείς είναι μαζικούς θανάτους αφού κάλλιστα η ανοσία μπορεί να κρατάει 3μηνο οπότε ποτέ δε θα φτάσεις τον στόχο στο γενικό πληθυσμό!
Οκ αυτό είναι για τρελοκομείο ή φυλακή?

Ακόμα να απαντήσει.
Τα βίντεο στο γιουντιουμπ δεν ανοίγουν καν...

faithless
09/11/2020, 18:38
Συνομωσιολογοι υπαρχουν παντου,τι θες να πεις με αυτο?

Η βασικη διενεξη σε αυτο το θρεντ ειναι εαν εχουν δικιο και ειναι συνομωσια ή εχουν αδικο και ειναι γραφικοι.Αυτο καταλαβαινω εγω και πανω σε αυτο επιχειρηματολογειτε για 17 σελιδες.

Αυτο το βιντεο πως αποδεικνυει τον ισχυρισμο σου οτι ειναι μια παγκοσμια συνομωσια?
Βλεπεις που κολλας στις λεξεις? Εγω ποτε δε κολλησα. Αλλοι θελουνε να δινουνε ονοματα στους παντες. Αναρχοαπλυτοι , Συνομωσιολογοι, ψεκασμενοι, αγανακτισμενοι, δε φταιω εγω που ολες οι κοινωνικες ταξεις εντασσονται υπερ του ΝΑΙ και αλλα πολλα. Εγω τους λεω ελευθερους ανθρωπους που ελευθερα λενε τη γνωμη τους.Η βουλευτης της ιταλιας δηλαδη ειναι ψεκασμενη και μια μερα ξυπνησε να παει στη βουλη για να μιλησει για σκανδαλα και χουντες εξπρες.?

faithless
09/11/2020, 18:39
Δηλαδή προτείνεις ανοσία αγέλης... χωρίς να ξέρεις αν το μόνο που προκαλείς είναι μαζικούς θανάτους αφού κάλλιστα η ανοσία μπορεί να κρατάει 3μηνο οπότε ποτέ δε θα φτάσεις τον στόχο στο γενικό πληθυσμό!
Οκ αυτό είναι για τρελοκομείο ή φυλακή?

Ακόμα να απαντήσει.
Τα βίντεο στο γιουντιουμπ δεν ανοίγουν καν...

Θα μου πεις τι εκανε ολη η ανθρωποτητα στη πανδημια της γριπης των χοιρων? Καραντινα?Προσωπικα εγω κολλησα το περασα και δεν ειπα και κουβεντα... Απαντησεις ψαξε στην ιστορια της ανθρωποτητας οχι σε μενα.