PDA

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Dr.Monty
06/07/2021, 09:28
ΚΑτι που δεν περιμενε κανεις. Επισης κατι που δεν περιμενει κανεις απο την Ελληνική πλευρα

429312

doctoras
06/07/2021, 10:10
τι γράφεις ρε συ.. και τι είσαι έτοιμος να δεχθείς δηλαδή..

Δεν σε πιανω γιατροτζωνη?
Ρωτας τι δέχομαι εγω? Σε σχεση με τι? Την καραντίνα? Πολύπλοκο θεμα εχουν αναλωθεί πολλες σελιδες πισω
Ανέπτυξε ομως τον συλλογισμό σου να κανουμε διάλογο

doctor_john
06/07/2021, 10:21
Πολύς κόσμος εμβολιάζεται, τα στοιχεία που έχουμε από χώρες χωρίς καραντίνα είναι θετικά
η αγορά είναι χάλια σε σημείο χωρίς επιστροφή, οι "αρμόδιοι" εμφανώς ταγμένοι σε συμφέροντα άλλων από εμάς..

Εντάξει, είδαμε την πρόταση τους δυο χρόνια, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ξανά.
Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του και να ξανακτίσουμε όπως μπορούμε.

panavour
06/07/2021, 10:26
Δεν σε πιανω γιατροτζωνη?
Ρωτας τι δέχομαι εγω? Σε σχεση με τι? Την καραντίνα? Πολύπλοκο θεμα εχουν αναλωθεί πολλες σελιδες πισω
Ανάπτυξε ομως τον συλλογισμό σου να κανουμε διάλογο

φιξεντ
(ειχα καιρο να χτυπησω):lol:

thunder ace
06/07/2021, 10:48
αστα εκει που ειναι ρε,αμα τα παρεις θα τα κανεις καρτες γραφικων , σκληρους δισκους,και βιντεοπαιχνιδια δηλαδη εργαλεια του διαβολου τεκνον μου:priest::priest:

Μπα...κάνα παπάκι θαπερνα.

gior-gos
06/07/2021, 14:01
η κοινωνία δεν θα δεχθει να κλεισει άλλη μια φορά

Η κοινωνία θα κάνει ό,τι της πουν· αν της πουν να κλείσει, θα κλείσει. Έγινε στο παρελθόν, γιατί όχι και στο μέλλον. Εξάλλου, "κι ένα δεύτερο λοκνταουν θα ήταν καταστροφικό για την κοινωνία και την οικονομία", αλλά έγινε.

Dr.Monty
06/07/2021, 14:27
Η κοινωνία θα κάνει ό,τι της πουν· αν της πουν να κλείσει, θα κλείσει. Έγινε στο παρελθόν, γιατί όχι και στο μέλλον. Εξάλλου, "κι ένα δεύτερο λοκνταουν θα ήταν καταστροφικό για την κοινωνία και την οικονομία", αλλά έγινε.

Γενικα έχεις δικιο. Αλλα νομίζω στο συγκεκριμένο, δεν ειναι τοσο on/off τα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
Το πρώτο ήταν πραγματικό lockdown και το σεβάστηκε το 90% του πληθυσμου. Το δευτερο ηταν παρωδία και στο τέλος του δεν υπήρχε καν.
Το τρίτο πιστεύω ότι δεν μπορει να σταθει. Δεν μιλαω μονο για το οικονομικο της υπόθεσης. Πολυ δυνατα πλεον παιζει στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγειας. Και των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών. ΚΑι αυτο θα το λάβουν πολυ σοβαρα υπόψη τους πλέον. Μπορει οι θάνατοι/ΜΕΘ/νοσηλειες να ειναι τα μονο μετρησιμα στοιχεία, αλλα τα θέματα της ψυχικής υγείας θα φανουν στο εγγυς μέλλον.

Για παράδειγμα
https://www.capital.gr/diethni/3521265/ipa-koronoios-to-las-begkas-thelei-na-xananoixei-ta-sxoleia-tou-foboumeno-mia-auxisi-ton-autoktonion

Αν αρχισει κατι τέτοιο, δεν μαζεύεται με τιποτα.

Εγω προσωπικα που τηρησα ευλαβικά και τα δυο δεν ειμαι σε θέση να υποστω ακομα ένα.

PaNick67
06/07/2021, 14:37
Γενικα έχεις δικιο. Αλλα νομίζω στο συγκεκριμένο, δεν ειναι τοσο on/off τα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
Το πρώτο ήταν πραγματικό lockdown και το σεβάστηκε το 90% του πληθυσμου. Το δευτερο ηταν παρωδία και στο τέλος του δεν υπήρχε καν.
Το τρίτο πιστεύω ότι δεν μπορει να σταθει. Δεν μιλαω μονο για το οικονομικο της υπόθεσης. Πολυ δυνατα πλεον παιζει στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγειας. Και των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών. ΚΑι αυτο θα το λάβουν πολυ σοβαρα υπόψη τους πλέον. Μπορει οι θάνατοι/ΜΕΘ/νοσηλειες να ειναι τα μονο μετρησιμα στοιχεία, αλλα τα θέματα της ψυχικής υγείας θα φανουν στο εγγυς μέλλον.

Για παράδειγμα
https://www.capital.gr/diethni/3521265/ipa-koronoios-to-las-begkas-thelei-na-xananoixei-ta-sxoleia-tou-foboumeno-mia-auxisi-ton-autoktonion

Αν αρχισει κατι τέτοιο, δεν μαζεύεται με τιποτα.

Εγω προσωπικα που τηρησα ευλαβικά και τα δυο δεν ειμαι σε θέση να υποστω ακομα ένα.

Οπως τα λες, δεν θα σταθει. Ομοιως τηρησα και τα δυο.Πλεον ειμαι εμβολιασμενος πληρως και εχω υποτιθεται πληρη ανοσια ( δεν εχω κανει τεστ αντισωματων, εξ ου κι το υποτιθεται ). Γιατι να μην δουλευω;
Γιατι να κατσω μεσα αφου δεν κινδυνευω;
Γιατι να στερηθω βολτες και επαφες με φιλους αφου ολοι ειναι εμβολιασμενοι;

Οποιος δεν θελει, ας υποστει τις συνεπειες. Δεν μπορει να λεει "δεν ηξερα". Οχι μετα απο 1,5 χρονο

Dr.Monty
06/07/2021, 14:51
Οπως τα λες, δεν θα σταθει. Ομοιως τηρησα και τα δυο.Πλεον ειμαι εμβολιασμενος πληρως και εχω υποτιθεται πληρη ανοσια ( δεν εχω κανει τεστ αντισωματων, εξ ου κι το υποτιθεται ). Γιατι να μην δουλευω;
Γιατι να κατσω μεσα αφου δεν κινδυνευω;
Γιατι να στερηθω βολτες και επαφες με φιλους αφου ολοι ειναι εμβολιασμενοι;

Οποιος δεν θελει, ας υποστει τις συνεπειες. Δεν μπορει να λεει "δεν ηξερα". Οχι μετα απο 1,5 χρονο

Συμφωνω 100%

doctor_john
06/07/2021, 14:53
Αν εννοείς των συνταγματικών του δικαιωμάτων με προσωπικό ρίσκο της υγείας του, ναι.
Οτιδήποτε άλλο ενάντια στο σύνταγμα δεν υφίσταται.

katsar
06/07/2021, 16:12
Είδα μια τβ να παίζει σήμερα κάπου όπως περίμενα .
Το ρεπορτάζ μιλούσε για αυξημένα κρούσματα γιατί λέει έγινε ''κατάχρηση της ελευθερίας'' που μας έδωσαν.Κατά λέξη.
Αυτά,τίποτα άλλο.

Grafton 505
06/07/2021, 16:14
Παντως τα εμβολια του φθινοπώρου θα περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις. Τα φαρμακα ειναι σε εξέλιξη, εχουν βγει μονο τριτου κλιμακίου σε μεθ. Αν βγουν φαρμακα καταπολέμησης πρωτου επιπεδου όσων νοσούν δηλαδη και ειναι σε οικία, συνδυαστικά και με τα υπολοιπα θα σημαίνει το τελος του χτικιου. Πολλοι λενε οτι το τελος αυτο θα ειναι στο '22.
Εχουμε δρόμο ακομη αλλα μαλλον δε θα αποφύγουμε την καραντινα του προσεχη Νοεμβρίου

Μέχρι το 2024 πάει το σενάριο λένε όσοι ξέρουν......

panavour
06/07/2021, 16:18

να κανει η μανα??
εγω λεω μεχρι το 26.:lol:

Parking
06/07/2021, 17:32

Εμβόλιο γρίπης κάνει ο θείος μου κάθε χρόνο
δεν είναι τίποτα παράξενο.
Κάποια στιγμή θα μπει κι αυτό

Το πρόβλημα τελειώνει μόλις βγει φάρμακο.
Όπως με τον ΗΝ 1 2 3 πως τον λέγανε
(διάβασα αλλά δεν τον κόβω κι όλας)

doctoras
07/07/2021, 08:03
Πολύς κόσμος εμβολιάζεται, τα στοιχεία που έχουμε από χώρες χωρίς καραντίνα είναι θετικά
η αγορά είναι χάλια σε σημείο χωρίς επιστροφή, οι "αρμόδιοι" εμφανώς ταγμένοι σε συμφέροντα άλλων από εμάς..

Εντάξει, είδαμε την πρόταση τους δυο χρόνια, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ξανά.
Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του και να ξανακτίσουμε όπως μπορούμε.

ποια πρόταση τους?της κυβέρνησης?
χθες τα κρούσματα πήγαν 1700 σε μια μέρα, αν συνεχίσει αυτό οι λοιμωξιολόγοι δε θα εισηγηθούν περιορισμούς? οι κυβερνώντες θα κάνουν τους κινέζους? δεν θα έχει πολιτικό κόστος?

φυσικά και γίνεται δουλεία στο φαρμακευτικό τομέα και αν εισέλθει το φάρμακο θα γίνει δουλειά, αλλά αν ξεφύγουν τα κρούσματα οι λύσεις δυστυχώς είναι περιορισμένες

Tallyban
07/07/2021, 08:24
Λοιπόν αφού μάθαμε ότι ανώνυμα δε μπορείς να κάνεις το εμβόλιο πάμε παρακάτω:
Επώνυμα,δίνοντας τα στοιχεία σου δηλαδή, μπορείς να κάνεις το ίδιο εμβόλιο ας πούμε πέντε φορές ή απαγορεύεται;(φυσικά πληρώνοντας από τη τσέπη σου και εφόσον είναι σε επάρκεια,μη το στερήσεις από τον/τους συνανθρώπους σου)

rainmike
07/07/2021, 08:30
Επώνυμα,δίνοντας τα στοιχεία σου δηλαδή, μπορείς να κάνεις το ίδιο εμβόλιο ας πούμε πέντε φορές ή απαγορεύεται;(φυσικά πληρώνοντας από τη τσέπη σου και εφόσον είναι σε επάρκεια,μη το στερήσεις από τον/τους συνανθρώπους σου)

Στις 4 δοσεις η μια ειναι δώρο.

nikos_abel
07/07/2021, 08:40
Εκτιμώ πως ότι και μέτρα να προταθούν, δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ούτε με στρατιωτικό νόμο.

Τουλάχιστον όσο διασωληνώσεις και θάνατοι μένουν στα χαμηλά επίπεδα που μας λένε.

Απλά υπέρ ή κατά του εμβολίου, να προσέχετε.

Parking
07/07/2021, 09:47
Εκτιμώ πως ότι και μέτρα να προταθούν, δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ούτε με στρατιωτικό νόμο.

Γιατί να τηρηθούν?
Υπάρχει κάποιος λόγος?
:cry:

o_gavros
07/07/2021, 09:55

Λίγη σοβαρότητα ρε φίλε,ημαρτον με τις ανοησίες!
Δεν είναι ζαρζαβατικά τα εμβόλια.
Κάνε λίγο πίσω κι αναλογισου τι κάθεσαι και γράφεις πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας σου.
Έλα δηλαδή κάπου ωπα με τη μαλακια, δε μιλάμε δε μιλάμε αλλά του'χετε γαμησει τα ράμματα ορισμένοι.
Υπάρχουν κι άλλα φόρα ξέρετε να πείτε τον καημό σας,δεν σας κρατάμε με το ζόρι εδώ.

nikos_abel
07/07/2021, 10:33
Γιατί να τηρηθούν?
Υπάρχει κάποιος λόγος?

Πρεσάισλυ μάι πόιντ!

Volpad
07/07/2021, 10:45
Ρε παιδιά έχω μία ερώτηση.

Φίλος έχει κάνει την 1η δόση του εμβολίου με ΑΖ. Θέλει να αλλάξει τη 2η δόση, σε εμβόλιο άλλης εταιρίας.
Όμως, δεν μπορεί να καταλάβει απο τη λίστα των εμβολιαστικών κέντρων που του βγάζει, τι εμβόλιο κάνει το κάθε ένα, και επειδή έχει κάνει τη 1η δόση, δεν μπορεί να δεί την απόσταση μεταξύ των 2 εμβολίων...

Έχετε καμία ιδέα?

giorgosb
07/07/2021, 10:47
Αν κάνει ένα τηλέφωνο στα εμβολιαστικά κέντρα;

o_gavros
07/07/2021, 10:47
Ποια ακριβώς είναι η ερώτηση;
Το πώς να αλλάξει τη μάρκα της 2ης δόσης;
Ένα τηλέφωνο στα κέντρα μάλλον θα βοηθούσε πιο αποτελεσματικά νομίζω

Volpad
07/07/2021, 10:50
Αυτό του είπα και εγώ.
Μου είπε οτι πήρε σε 5 κέντρα που του εμφάνιζε στην περιοχή του και όλα είχαν ΑΖ και κανένας δεν ήξερε αν του εμφανίζονται μόνο κέντρα με ΑΖ.

karateo
07/07/2021, 10:55
Απο όσο γνωρίζω δε μπορεί μόνος του.
Μόνο με γνωμάτευση ιατρού ότι συντρέχει λόγος να μήν ξανακάνει ΑΖ.

doctoras
07/07/2021, 11:35
Εγω δεν νομιζω οτι μπορει να το αλλαξει με αλλο απο τα τρέχον, γιατι το az ειναι παραδοσιακης δομης εμβόλιο ενω τα αλλα mrna. Και το j&j μονοδοσικο

karateo
07/07/2021, 11:40
Μπορεί με mrna και έχει και καλύτερες επιδόσεις :) αλλά θέλει γνωμάτευση γιατρού.

Dr.Monty
07/07/2021, 12:05
Αυτό του είπα και εγώ.
Μου είπε οτι πήρε σε 5 κέντρα που του εμφάνιζε στην περιοχή του και όλα είχαν ΑΖ και κανένας δεν ήξερε αν του εμφανίζονται μόνο κέντρα με ΑΖ.

Το συστημα βγάζει αυτόματα στη δευτερη δόση εμβολιαστικά κέντρα με το εμβόλιο που έκανες εξαρχής. Γιαυτο δεν του εμφανίζει τα εμβολιαστικά που εχουν moderna kai pfizer.

Εγω δεν νομιζω οτι μπορει να το αλλαξει με αλλο απο τα τρέχον, γιατι το az ειναι παραδοσιακης δομης εμβόλιο ενω τα αλλα mrna. Και το j&j μονοδοσικο

Λέγεται οτι ο συνδυασμος μάλλον δινει καλύτερα αποτελέσματα.

https://www.naftemporiki.gr/story/1743324/o-sunduasmos-doseon-me-astrazeneca-kai-pfizer-dimiourgei-isxuri-anosoapokrisi

Parking
07/07/2021, 12:07
429332

:cool:

panavour
07/07/2021, 12:08
429332

:cool:

Α ρε να υπηρχε και εμβολιο για την βλακεια.

spyrval
07/07/2021, 12:37
Δε θα το έκανε κανένας γιατί όλοι λέμε ότι είμαστε έξυπνοι

DrBig
07/07/2021, 12:47
Ο αντιλογος των αρνητων δεν ειναι πως τα εμβολια ειναι κακα γενικως, αλλα το οτι τα καινουργια τυπου mrna η πως διαολο τα λενε ειναι μεν δοκιμασμενα σε ευρος πλυθησμου αλλα οχι σε βαθος χρονου.

Tallyban
07/07/2021, 13:13
Παμε άλλες δύο απλες ερώτησεις...(προσβολές,λοιδορειες καλοδεχούμενες).

Α.Το μπουκαλάκι με το εμβόλιο γράφει πάνω: Ελληνική Δημοκρατία/υπουργείο Υγείας κλπ ή γράφει τη φίρμα μιας ιδιωτικής (φαρμακευτικής )εταιρίας;
Β.Το μπουκαλάκι και τη σύριγγα (φαντάζομαι σύριγγα είναι ,όχι πιστόλι πως στα γελαδια) μπορείς να τα πάρεις σπίτι σου ή απαγορεύεται και αυτό;

AristidisZ
07/07/2021, 13:14
Ο αντιλογος των αρνητων δεν ειναι πως τα εμβολια ειναι κακα γενικως, αλλα το οτι τα καινουργια τυπου mrna η πως διαολο τα λενε ειναι μεν δοκιμασμενα σε ευρος πλυθησμου αλλα οχι σε βαθος χρονου.

Ας κάνουν τα "παραδοσιακής" κοπής τότε :)

o_gavros
07/07/2021, 13:30

Α.Το μπουκαλάκι με το εμβόλιο γράφει πάνω: Ελληνική Δημοκρατία/υπουργείο Υγείας κλπ ή γράφει τη φίρμα μιας ιδιωτικής (φαρμακευτικής )εταιρίας;
Β.Το μπουκαλάκι και τη σύριγγα (φαντάζομαι σύριγγα είναι ,όχι πιστόλι πως στα γελαδια) μπορείς να τα πάρεις σπίτι σου ή απαγορεύεται και αυτό;

Κάνε σε όλους μας τη χάρη και φύγε μόνος σου.
Η περίπτωση σου έχει εξαντλήσει την υπομονή μου.
Κρατιεμαι να μη σε στολίσω.

DrBig
07/07/2021, 13:36

Η 30η του Γεναρη 2020 πρεπει να γιορταζεται πλεον ως η παγκοσμια μερα ατομων με τυχαιως ενεργοποιουμενους νευρωνες.
:beer:

afasias
07/07/2021, 13:47

Χαχχαχαχαχαχα

tzimidis
07/07/2021, 14:11

Ένας τύπος εδώ στη γειτονιά το πήρε το άδειο φιαλίδιο, αλλά μετά ενας άλλος του είπε ότι προφανως του δώσανε άλλο, ψεύτικο φιαλίδιο , για να μη μάθει το serial number με το οποίο πλέον είναι φακελωμενος.
Οπότε τον έβαλε σε αμφιβολίες και πάμε ξανά από την αρχή.

nikos_abel
07/07/2021, 14:16
Δεν μπορώ άλλο ρε παιδιά, πραγματικά και ειλικρινά, έφτασα να λέω εννοώντας κάθε συλλαβή : Με έχουν ξεπεράσει αυτά που ακούω και διαβάζω!

Άλλο πράγμα να έχεις τις αμφιβολίες σου, ανθρώπινο είναι με όλα όσα μας λένε οι κυβερνήσεις, ανθρώπινο είναι να ανησυχείς μην πάει κάτι στραβά σε εσένα τον ίδιο,
άλλο πράγμα αυτή η αντιδραστική ψευτομαγκοκλανιά των αρνητών. Έλεος πια, δεν μπορώ άλλο...

OldMan
07/07/2021, 14:20
Έλεος πια, δεν μπορώ άλλο...

Αλλος ενας που πιαστηκε κοροϊδο και του βαλαν τσιπακι χωρις μαγνητη..!!

rainmike
07/07/2021, 14:23

Ονειρο μου ήταν να γίνω magneto

nikos_abel
07/07/2021, 14:40

Ονειρο μου ήταν να γίνω magneto

Ευτυχώς, γιατί με το heavy metal που ακούω θα είχα σοβαρό πρόβλημα...

DrBig
07/07/2021, 14:43
Ας κάνουν τα "παραδοσιακής" κοπής τότε :)

Αυτα τα φτιαχνει ο Σορος.

Nostradamus
07/07/2021, 14:51

Και εσύ συλλέκτης φίλος? Έχω διπλό μπουκαλάκι απο ΑΖ πρώτης γενιάς (Γενάρη 2020 για όσους γνωριζουν) με το κίτρινο ταμπελακι..

Ανταλλάζω αν έχεις με μοντέρνα ίδιας περιόδου μαζί με τις σύριγγα όμως ή με J&J από Μάρτιο και μετά ..

Στείλε π. μ. Για περισσότερες πληροφορίες

Parking
07/07/2021, 15:14

Το χαστούκι

Στίχοι:
Αλέκος Τόσκας
Μουσική:
Βασίλης Τσιτσάνης
1. Καίτη Γκρέυ & Αντώνης Ρεπάνης
2. Τα Παιδιά από την Πάτρα
3. Μαριάνθη Κεφάλα

Μ’ ένα χαστούκι σου ήρθα να σ’ αγαπήσω
και στο εξής εγώ στο πλάι σου θα ζήσω.
Εσύ μεσ’ στον κόσμο μου δίνεις ελπίδα,
χαρά, εσύ ‘σ’ ο γιατρός μου στον πόνο μου, στη συμφορά.

Α, α, α, α, α, α, α, α, κτύπα σατράπη μου,
δώσ’ μου γλυκά φιλιά κι ύστερα πάρε με μέσα στην αγκαλιά,
είσ’ η λατρεία μου και η παρηγοριά,
είσ’ η λατρεία μου και η παρηγοριά.

Χαστούκια και φιλιά δώσ’ μου ξανά σε μένα,
είσαι το αίμα μου κι εγώ είμαι για σένα.
Εσύ μεσ’ στον κόσμο μου δίνεις ελπίδα,
χαρά, εσύ ‘σ’ ο γιατρός μου στον πόνο μου, στη συμφορά.

Α, α, α, α, α, α, α, α, κτύπα σατράπη μου,
δώσ’ μου γλυκά φιλιά κι ύστερα πάρε με μέσα στην αγκαλιά,
είσ’ η λατρεία μου και η παρηγοριά,
είσ’ η λατρεία μου και η παρηγοριά.

basilis_k6
07/07/2021, 15:24
επειδη η δεξιά σας βάρεσε κατακούτελα και σε λίγο θα βάζουμε ταμπέλες στα παγκάκια "μονο εμβολιασμένοι", συγκρατήστε τα "ευρωπαικά" ιδεώδη σας και αφήστε τους χαρακτηρισμούς που σας ταίζουν τα πετσομένα μμε. αρνητές και ψεκασμένοι δεν ειναι όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για τους ίδους λόγους που δεν ειστε και εσεις που το κάνατε.

Xlitos
07/07/2021, 15:57
καπου διαβασα οτι οι μπολιασμενοι γινανε εργαστασια παραγωγης μεταλλαξεων...παιζει να ισχυει ή είναι εντελως μουφα?

Dr.Monty
07/07/2021, 16:07
καπου διαβασα οτι οι μπολιασμενοι γινανε εργαστασια παραγωγης μεταλλαξεων...παιζει να ισχυει ή είναι εντελως μουφα?

Ακριβώς το αντιθετο.

DrBig
07/07/2021, 16:08
επειδη η δεξιά σας βάρεσε κατακούτελα και σε λίγο θα βάζουμε ταμπέλες στα παγκάκια "μονο εμβολιασμένοι", συγκρατήστε τα "ευρωπαικά" ιδεώδη σας και αφήστε τους χαρακτηρισμούς που σας ταίζουν τα πετσομένα μμε. αρνητές και ψεκασμένοι δεν ειναι όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για τους ίδους λόγους που δεν ειστε και εσεις που το κάνατε.

Α δε μπορεις να πεις. Τα δοκιμασαμε ολα και προτιμησαμε το κατακουτελα απο τον διοβελισμο. Ολες οι αποψεις και βιτσια δεκτα.

DrBig
07/07/2021, 16:11
Ακριβώς το αντιθετο.

Δηλαδη η μη μπολιασμενοι δεν γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων?

Dr.Monty
07/07/2021, 16:39
Δηλαδη η μη μπολιασμενοι δεν γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων?

Εβαλες δύο αρνήσεις. Το "ακριβώς αντίθετο" εχει μία.

Με μια παει έτσι

--οι μπολιασμενοι δεν γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων.

ή

--οι μη μπολιασμενοι γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων.

Και τα δυο αληθη

DrBig
07/07/2021, 17:00
Εβαλες δύο αρνήσεις. Το "ακριβώς αντίθετο" εχει μία.

Με μια παει έτσι

--οι μπολιασμενοι δεν γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων.

ή

--οι μη μπολιασμενοι γινανε εργοστασια παραγωγης μεταλλαξεων.

Και τα δυο αληθη

Εννοειται οτι εκανα χιουμορακι αλλα νομιζω πως ο σωστος ορος στα ελληνικα γι αυτο που θες να πεις δεν ειναι "αντιθετο" αλλα "αρνητικο".

panavour
07/07/2021, 17:10

Φιλε σε παγκοσμιο πλέον επιπεδο ΔΕΝ υπαρχει ΔΕΞΙΑ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Υπαρχουν ολοι που πολιτευονται που εχουν ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ.
Και αν ΔΕΝ εχουν ΕΞ αρχης ,την αποκτουν ΜΟΛΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ και μπουν στο συστημα.
Κανενα συστημα ΔΕΝ σ αφηνει να φτασεις ψηλα ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.
Υπ αυτην λοιπον την εννοια οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην εξουσια ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ σ αυτα που πρεσβευουν,απο τους ΔΕΞΙΟΥΣ.

stefanos
07/07/2021, 17:14
Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά και τίποτα όταν έχεις να κάνεις
με φυσικές καταστροφές.

g_m900
07/07/2021, 20:38
Εγω βλεπω να ψοφαμε ολοι και η Κινεζοι να κατακτούν τον πλανητη...

DrBig
07/07/2021, 20:55
Εγω βλεπω να ψοφαμε ολοι και η Κινεζοι να κατακτούν τον πλανητη...

Δες και την θετικη πλευρα......θα μπορουσε πχ να ψοφαγαν ολοι και εμεις να κατακτουσαμε τον πλανητη.

rainmike
07/07/2021, 21:45
Δες και την θετικη πλευρα......θα μπορουσε πχ να ψοφαγαν ολοι και εμεις να κατακτουσαμε τον πλανητη.
Μια χαρά ακούγεται, και να παιρναμε λέει τα panigale αυτών που πέθαναν.

CorpseAlive
07/07/2021, 21:49
Έχασα τέτοιο Show σήμερα ...
Βέβαια η παράσταση είναι μισή γιατί περίμενα τις βαθιές γνώσεις περί μαγνητισμού και εμβολίων ενός ακόμα θαμώνα που δεν μας τίμησε μέχρι τώρα...

TONYBANDIT
07/07/2021, 22:44
Φιλε σε παγκοσμιο πέον επιπεδο ΔΕΝ υπαρχει ΔΕΞΙΑ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Και αν ΔΕΝ εχουν ΕΞ αρχης ,την αποκτουν ΜΟΛΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ και μπουν στο συστημα.
Υπ αυτην λοιπον την εννοια οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην εξουσια ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ σ αυτα που πρεσβευουν,απο τους ΔΕΞΙΟΥΣ.

Δεν συμφωνώ μαζί σου.ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ

afasias
08/07/2021, 07:24
Υπό αυτό το σκεπτικό και εφόσον όλοι είναι πουλημένοι στο σύστημα δε θα πρεπε να προσάπτουμε σε κανέναν μομφή που δε πάει να ψηφίσει αλλά απεναντίας να κάνουμε και μεις το ίδιο μ' αυτόν.

doctoras
08/07/2021, 07:40

Ακριβώς. Μόλις εκθείασες το καπιταλιστικό οικονομικό μοντελο με τις δεξιές ή αριστερές φιλο-καπιταλιστικές κυβερνήσεις στην χώρα / ες

επόμενο βήμα μετά την ανάγνωση του προβλήματος είναι να εναντιωθείς σε αυτό και στις τακτικές του :smokin:

Tallyban
08/07/2021, 07:53
Τελικά μάθαμε ότι εδώ εκτός από μαγαζί της Ντόχα και της Φάκο'μ (άλλος το'πε αυτό),η Φαϊζερ βγάζει και δυναμοκλειδα..

panavour
08/07/2021, 09:03
Ακριβώς. Μόλις εκθείασες το καπιταλιστικό οικονομικό μοντελο με τις δεξιές ή αριστερές φιλο-καπιταλιστικές κυβερνήσεις στην χώρα / ες

επόμενο βήμα μετά την ανάγνωση του προβλήματος είναι να εναντιωθείς σε αυτό και στις τακτικές του :smokin:

Επειδη ειμαι 61,και το κοντερ οπου ναναι τερματιζει, και ΔΕΝ με βλεπω για πολυ ακομα να καβαλαω σελλα,και οχι μονο, ΔΕΝ θα εναντιωθω πρακτικα σε κανεναν.Εκεινο που κοιταω τωρα ειναι να προλαβω να κανω χιλιομετρα.
Αφηνω λοιπον στους νεους οπως εσεις,να εναντιωθειτε και πρακτικα επαξια και για μας τους ηλικιωμενους.
Εγω θα εναντιωθω μονον θεωρητικα:wave2::beer:

Parking
08/07/2021, 09:27

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (του παλιού του ορθόδοξου)
και το ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα ηπιότερες από τις κυβερνήσεις της δεξιάς.
Τα οικονομικά τους αποτελέσματα ήταν πάντα καλύτερα.
(υπάρχει και γράφημα του ΔΝΤ)
Φυσικά κι εγώ θα ήθελα περισσότερα πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο που δυστυχώς δεν έγιναν
αλλά εχτές πλάκωναν επιβάτες τα τηλεοπτικό συνεργεία του ΣΚΑΙ
και πήραν νοσοκόμα στο αυτόφωρο γιατί δεν τους έκανε τα χατηράκια

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Ελλάδα ανήκει στη δύση
και ο μέσος Έλληνας μπατριώτης είναι αυτός που διαδήλωνε υπέρ ΔΝΤ
όταν η πατρίδα του διαπραγματεύονταν με το Βαρουφάκη

Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διαφωνώ και ότι αυτό που λέμε δεξιά
στην Ελλάδα ούτε σχέση με τον φιλελευθερισμό έχει ούτε καν με τον... καπιταλισμό!!!!
Απ αυτά που διαθέτουμε λοιπόν εγώ προτιμώ την κέντρο αριστερά.
-δεν περιμένω να συμφωνείς-

toyar
08/07/2021, 09:40
συμφωνω απολυτα οτι η πολιτικη και οι πολιτικοι ειναι βρωμικοι κι πως ακομα κι αν βρεθει καποιος σωστος το συστημα η τον αφομοιωνει η τον ξερναει
ομως αυτο που δεν μπορω να αντεξω σε αυτο που λεγεται δεξιος χωρος ειναι ο ελιτισμος και του κουνημα του δαχτυλου προς τους ασθενεστερους
κατι που δεν προκυπτει συγκυριακα αλλα ειναι κεντρικη ιδεολογια η οποια καμουφλαρεται πισω απο δηθεν αριστους αξιολογησεις αποδοτικοτητες κλπ
αυτο ειναι το συμπερασμα που εχω βγαλει παρακολουθωντας ενεργα πολιτικη σκηνη απο την εποχη του μπαμπα μητσοτακη

DrBig
08/07/2021, 09:43
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διαφωνώ και ότι αυτό που λέμε δεξιά
στην Ελλάδα ούτε σχέση με τον φιλελευθερισμό έχει ούτε καν με τον... καπιταλισμό!!!!

Ετσι ακριβως ειναι, και ο λογος απλος. Εδω και δεκαετιες το greek dream ηταν το δημοσιο.

CorpseAlive
08/07/2021, 10:07
Ετσι ακριβως ειναι, και ο λογος απλος. Εδω και δεκαετιες το greek dream ηταν το δημοσιο.

Το Greek Dream ήταν είναι και θα είναι μια επιχείρηση που θα επενδύσεις 10 , θα βγάλεις 100000 και θα δουλεύεις 0.
Για αυτό και βλέπεις τόσα πιστόλια σε εφορίες/συναλλαγές κλπ.
Στην Ελλάδα ΌΛΟΙ γεννηθήκαμε επιχειρηματίες, γνωρίζοντας τα πάντα και πραγματοποιώντας το τίποτα.
Στην προηγούμενη γενιά κάπως βγήκε το μοντέλο (που έσκασε το 2008-2009) . Ακόμα θυμάμαι το πρόβλημα του καλοκαιριού να είναι ότι στα περίπτερα πουλάγανε τα νερά σε τουρίστες 2-3 ευρώ .

DrBig
08/07/2021, 10:31
Το Greek Dream ήταν είναι και θα είναι μια επιχείρηση που θα επενδύσεις 10 , θα βγάλεις 100000 και θα δουλεύεις 0.
Στην Ελλάδα ΌΛΟΙ γεννηθήκαμε επιχειρηματίες, γνωρίζοντας τα πάντα και πραγματοποιώντας το τίποτα.
Στην προηγούμενη γενιά κάπως βγήκε το μοντέλο (που έσκασε το 2008-2009) . Ακόμα θυμάμαι το πρόβλημα του καλοκαιριού να είναι ότι στα περίπτερα πουλάγανε τα νερά σε τουρίστες 2-3 ευρώ .

Δε τα εζησες εσυ αυτα στα οποια αναφερομαι νεος! :D

Me dream το δημοσιο παρεισφρυει αριστερη λογικη στον ταχα καπιταλισμο και το αποτελεσμα ειναι ενα εκτρωμα που χρωσταει παντου.

panavour
08/07/2021, 10:34
Περιξ της Ακροπολεως γινοταν αυτο.
Και καλα κανανε,αν πας στην βενετια ,και σε αλλες φημισμενες τουριστικες περιοχες αντιστοιχε τιμες εχουν.
Ουτως η αλλως ολα τα νερα μιας τουριστικης σαιζον να βαλεις,δεν κανουν μισο F-16.:lol:

CorpseAlive
08/07/2021, 10:40

Me dream το δημοσιο παρεισφρυει αριστερη λογικη στον ταχα καπιταλισμο και το αποτελεσμα ειναι ενα εκτρωμα που χρωσταει παντου.

Δεν έζησα την πρόσληψη , ζω την συνταξιοδότηση τους.
Να πας να κάνεις την δουλεία σου σε δικαστήριο (γραμματεία) και να σε κοιτάνε σαν τρελό αν πας στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή στις 13:30 γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ)
Να ναι καλά τα βύσματα που έβαλαν τα εκτρώματα αυτά σε θέσεις με ευθύνη .
Πρόσφατα το Διοικ. Πρωτοδικείο έβγαλε ανακοίνωση να μην πηγαίνουμε γιατί δεν έχουν Air/Condition ..........................

CorpseAlive
08/07/2021, 10:42
Περιξ της Ακροπολεως γινοταν αυτο.
Και καλα κανανε,αν πας στην βενετια ,και σε αλλες φημισμενες τουριστικες περιοχες αντιστοιχε τιμες εχουν.
Ουτως η αλλως ολα τα νερα μιας τουριστικης σαιζον να βαλεις,δεν κανουν μισο F-16.:lol:

Κοίτα σε ένα κουτσοχώρι στην Κέρκυρα θυμάμαι έναν μπάρμπα αν του μιλάνε αγγλικά να τρίβει τα χέρια του γιατί χρέωνε τον έτοιμο φραπέ 5ευρώ . Ακρόπολη δεν την λες αλλά ηλίθια υποκουλτούρα την λες.

panavour
08/07/2021, 11:03
Κοίτα σε ένα κουτσοχώρι στην Κέρκυρα θυμάμαι έναν μπάρμπα αν του μιλάνε αγγλικά να τρίβει τα χέρια του γιατί χρέωνε τον έτοιμο φραπέ 5ευρώ . Ακρόπολη δεν την λες αλλά ηλίθια υποκουλτούρα την λες.

Η εκδικηση της ΓΥΦΤΕΙΑΣ.
Εμεις με τον καφε και το νερο,αυτοι με τα ανταλλακτικα και τα βιομηχανικα αγαθα.
Οπως μπορει ο καθενας.:lol:

Kas_Tracer
08/07/2021, 11:13
Και ποια η διαφορά του μπάρμπα με το αεροδρόμιο που σου χρεώνουν τον καφέ 4.30?

toyar
08/07/2021, 11:18
εγω σε καραβι για χανια εμαθα οτι υπαρχει μονος και διπλος φραπε
ο μονος εμφανιζεται στον τιμοκαταλογο με την τιμη διατιμησης και οταν παραγγειλεις σου φτιαχνουν τον διπλο στην τριπλασια τιμη
να προσθεσω οτι δε σε ρωτανε αν θες μονο η διπλο και οτι ο διπλος ειναι κανονικος φραπε:bawl:

CorpseAlive
08/07/2021, 11:52
Και ποια η διαφορά του μπάρμπα με το αεροδρόμιο που σου χρεώνουν τον καφέ 4.30?

Φαντάζομαι θα υπάρχουν μικροδιαφορές στα λειτουργικά κόστη...όχι ότι θεωρώ λογικές τις μονοπωλιακές πολιτικές στις οποίες βασίζονται τα εστιατόρια σε πλοία και αεροδρόμια για τις τιμές τους.

OldMan
08/07/2021, 13:04
Τι εγινε ρε μαγκες..??

Μας τελείωσε ο κορωνο(α)ιός και το γυρισαμε στο "Greeks are bootless"..??

panavour
08/07/2021, 13:08
ωχ παιδια μας πιασανε.

rainmike
08/07/2021, 13:52
Τι εγινε ρε μαγκες..??

Μας τελείωσε ο κορωνο(α)ιός και το γυρισαμε στο "Greeks are bootless"..??

Αλλάξανε οι καιροι σε λιγο θα ανοιξουμε και thread για τις τεχνικες ανώδυνου τοκετού

nikos_abel
08/07/2021, 14:04
Αλλάξανε οι καιροι σε λιγο θα ανοιξουμε και thread για τις τεχνικες ανώδυνου τοκετού

Αφού μας γκαστρώσανε :lol:

doctoras
08/07/2021, 14:44

λανθασμένα ή εσκεμμένα έχουν περάσει στην κοινή γνωμη οτι αυτό το μπάχαλο του δημοσίου και η τάση κρατικοποίησης έχει αριστερόστροφη πολίτικη, όπως κομουνιστικά μοντέλα..
Η πραγματικότητα είναι οτι στην νεότερη ιστορία (απο τα χρόνια της βασιλευόμενης δημοκρατίας - χουντα - μεταπολίτευση), οι πολιτικοί δημιουργούσαν "πελατειακό κράτος".
Οπότε αν γράψεις δίπλα απο greek dream, "πελατειακό κράτος" είναι ολα κομπλέ
Ήταν και ο μονος λόγος επέκτασης του δημοσίου και όχι φυσικά η καθευατου ανάγκη εξυπηρέτησης του πολίτη. Φαίνεται διαχρονικά σε σημείο, κάθε πλευρά

Στα χρόνια του πασοκ του πρώτου (λόγω της ευρωπαικής ακμάζουσας οικονομίας) γιγαντώθηκε, την ίδια επέκταση συνέχισε και η νδ ανεξαρτήτως απο αυτα που έλεγε ο μητσοτάκης ο πρώτος γιατί για να πάρεις διακυβέρνηση έπρεπε να χώσεις κόσμο μέσα, ομοίως και οι επόμενοι την εποχή των παχιών αγελάδων

Τώρα που το δημόσιο ξεφούσκωσε, πελατιακές διεθυτήσεις συνεχίζουν να γίνονται με ιδιώτη φορέα με 3.60 όπως το 1960 στο δημόσιο

Η πολιτική και η ιστορία επαναλαμβάνεται, το μοντέλο το ίδιο σκληρό προς τον εργαζόμενο

toyar
08/07/2021, 14:53
αν εχει καποιος προσβαση στη διευθυνση προσωπικου της ΔΕΗ μπορει να διαπιστωσει τι παιχτηκε το 1990-93 οταν ο μπαμπας ηθελε να ιδιωτικοποιησει τα παντα μαζι με μανο ανδριανοπουλο κλπ....
ο γιος εξελισσει σημερα το ιδιο μοντελο χωνοντας παντου ως διευθυντες κολλητους και φιλους

basilis_k6
08/07/2021, 15:04
αν εχει καποιος προσβαση στη διευθυνση προσωπικου της ΔΕΗ μπορει να διαπιστωσει τι παιχτηκε το 1990-93 οταν ο μπαμπας ηθελε να ιδιωτικοποιησει τα παντα μαζι με μανο ανδριανοπουλο κλπ....
ο γιος εξελισσει σημερα το ιδιο μοντελο χωνοντας παντου ως διευθυντες κολλητους και φιλους

οι μισοι που σχολιάζουν σε πολιτικά θέματα δεν ξέρουν καν τι πολιτευμα έχουμε και οι άλλοι μισοι αναμασάνε οτι γράφει η φιλοκομματική ιστοσελίδα. αυτα που γράφεις ειναι πολιτική ιστορία και ο έλληνας ξεχνάει κάθε 6 μήνες και κόβει το χέρι του κάθε 4 χρόνια.

Shinigami Ryuk
08/07/2021, 15:32
λανθασμένα ή εσκεμμένα έχουν περάσει στην κοινή γνωμη οτι αυτό το μπάχαλο του δημοσίου και η τάση κρατικοποίησης έχει αριστερόστροφη πολίτικη, όπως κομουνιστικά μοντέλα..
Η πραγματικότητα είναι οτι στην νεότερη ιστορία (απο τα χρόνια της βασιλευόμενης δημοκρατίας - χουντα - μεταπολίτευση), οι πολιτικοί δημιουργούσαν "πελατειακό κράτος".
Οπότε αν γράψεις δίπλα απο greek dream, "πελατειακό κράτος" είναι ολα κομπλέ
Ήταν και ο μονος λόγος επέκτασης του δημοσίου και όχι φυσικά η καθευατου ανάγκη εξυπηρέτησης του πολίτη. Φαίνεται διαχρονικά σε σημείο, κάθε πλευρά

Στα χρόνια του πασοκ του πρώτου (λόγω της ευρωπαικής ακμάζουσας οικονομίας) γιγαντώθηκε, την ίδια επέκταση συνέχισε και η νδ ανεξαρτήτως απο αυτα που έλεγε ο μητσοτάκης ο πρώτος γιατί για να πάρεις διακυβέρνηση έπρεπε να χώσεις κόσμο μέσα, ομοίως και οι επόμενοι την εποχή των παχιών αγελάδων

Τώρα που το δημόσιο ξεφούσκωσε, πελατιακές διεθυτήσεις συνεχίζουν να γίνονται με ιδιώτη φορέα με 3.60 όπως το 1960 στο δημόσιο

Η πολιτική και η ιστορία επαναλαμβάνεται, το μοντέλο το ίδιο σκληρό προς τον εργαζόμενο

Θα πιαστω απο αυτο που λες και επειδη βλεπω πολλους οι οποιοι κραζουν τον δημοσιο τομεα(προσωπικη αποψη ειτε επειδη δεν καταφεραν να πιασουν μια θεση σε αυτον ειτε επειδη ειναι αδυναμοι να διαχειριστουν την ψυχολογικη πιεση που ασκουν οι εργοδοτες στους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα),αναρωτιεμαι.

Το προβλημα μας ειναι ο δημοσιος τομεας?Θα θελαμε να εχουμε ιδιωτικη υγεια και εκπαιδευση γτ πιστευουμε οτι ετσι θα λειτουργουσαν καλυτερα?

tzimidis
08/07/2021, 15:48
Θα πιαστω απο αυτο που λες και επειδη βλεπω πολλους οι οποιοι κραζουν τον δημοσιο τομεα(προσωπικη αποψη ειτε επειδη δεν καταφεραν να πιασουν μια θεση σε αυτον ειτε επειδη ειναι αδυναμοι να διαχειριστουν την ψυχολογικη πιεση που ασκουν οι εργοδοτες στους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα),αναρωτιεμαι.

Το προβλημα μας ειναι ο δημοσιος τομεας?Θα θελαμε να εχουμε ιδιωτικη υγεια και εκπαιδευση γτ πιστευουμε οτι ετσι θα λειτουργουσαν καλυτερα?

Το πρόβλημα δεν είναι ο δημόσιος τομέας,
το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του δημοσίου τομέα.
Και ενώ είμαι φανατικά υπέρμαχος του δημοσίου χαρακτήρα της παιδείας και της υγείας,
στο χαλί που έχουν φτάσει, οποιαδήποτε άλλη μορφή θα λειτουργούσε καλύτερα από το υπάρχον μπουρδελοκαθεστως.

rainmike
08/07/2021, 15:51

Το προβλημα είναι οτι καθομαστε και μυξοκλαιμε σαν διακορευμένες κορασίδες λες και την κατάσταση στην χώρα
την έφεραν οι ελοχιμ.

basilis_k6
08/07/2021, 15:54
Και ενώ είμαι φανατικά υπέρμαχος του δημοσίου χαρακτήρα της παιδείας και της υγείας,
στο χαλί που έχουν φτάσει, οποιαδήποτε άλλη μορφή θα λειτουργούσε καλύτερα από το υπάρχον μπουρδελοκαθεστως.

έχουμε ενα απο τα καλύτερα συστήματα υγειας στον πλανήτη. μονο αυτοι που θέλουν να πουλήσουν την υγεια στους φίλους τους λένε το αντίθετο.

tzimidis
08/07/2021, 15:56
Το προβλημα είναι οτι καθομαστε και μυξοκλαιμε σαν διακορευμένες κορασίδες λες και την κατάσταση στην χώρα
την έφεραν οι ελοχιμ.

Το σωστότερο όλων.
Υποκλίνομαι.

tzimidis
08/07/2021, 15:59
έχουμε ενα απο τα καλύτερα συστήματα υγειας στον πλανήτη. μονο αυτοι που θέλουν να πουλήσουν την υγεια στους φίλους τους λένε το αντίθετο.

Αυτό σε παρακαλώ μην το λες σε μένα, που πήγα ως τραυματίας τροχαίου και με άφησε ο τραυματιοφορεας επάνω στο φορείο στη μέση του διαδρόμου σε άσχετο σημείο και μου κόλλησε ένα χαρτάκι στο κεφάλι "για ακτινογραφια" και έφυγε για να μη χάσει το λεωφορείο των 15.00.
Θριάσιο, Πέτρος το όνομα του.
Είχα ορκιστεί όταν γίνω καλά να πάω να του γαμησω τα πάντα, αλλά επειδή είναι σκληρή η φυλακή, τελικά δεν έκανα κάτι.

basilis_k6
08/07/2021, 16:03
Αυτό σε παρακαλώ μην το λες σε μένα, που πήγα ως τραυματίας τροχαίου και με άφησε ο τραυματιοφορεας επάνω στο φορείο στη μέση του διαδρόμου σε άσχετο σημείο και μου κόλλησε ένα χαρτάκι στο κεφάλι "για ακτινογραφια" και έφυγε για να μη χάσει το λεωφορείο των 15.00.
Θριάσιο, Πέτρος το όνομα του.
Είχα ορκιστεί όταν γίνω καλά να πάω να του γαμησω τα πάντα, αλλά επειδή είναι σκληρή η φυλακή, τελικά δεν έκανα κάτι.

σεβαστό αλλα η πραγματικότητα ειναι αυτή. σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και έχουν συμβει σε όλους μας.

DrBig
08/07/2021, 17:02

Η κατασταση ξεκινησε πριν την χουντα και οι πολιτικοι δημιουργησαν πελατειακο κρατος γιατι "ο πελατης εχει παντα δικιο" ακα, αυτο ακριβως θελαν οι πολιτες και με αυτο το κριτηριο διναν την ψηφο τους. Αυτο συνεχιζεται προφανως και στις μερες μας (ψηφος αναλογα τα στενα προσωπικα συμφεροντα). Δεν ετυχε, πετυχε.

Και μεχρι και προσφατα ο "δεξιος" ειχε την σταμπα του "φασιστα", του "αναλγητου", του "πουλημενου" κλπ. Ευτυχως εκει εκανε σοβαρη δουλιτσα το συριζα Ltd και ειδε καποιος κοσμος οτι σημασια δεν εχει αν εισαι αριστερος η δεξιος αλλα αυτο που μετραει ειναι να μην εισαι μαλακας.

billyka
08/07/2021, 18:01
Το οτι το συριζα θεωρειται αριστερο κομα με ξεπερναει..Ολοι καριεριστες ειναι,πολιτικοι και πολιτες,περαν ορισμενων εξαιρεσεων απο την μερια των πολιτων.Προσωπικα θεωρω πως ο ανθρωπος στην πλειοψηφια του ειναι ενα εγωκεντρικο καθαρμα και ολα τα τσιτατα περι λαου κτλ μου ακουγονται παπα...ιες..Δωσε στον φτωχομπινε εξουσια και θα σου πω τι θα γινει και τι θα κανει..Η κατι αλλο..Ας πεσει ενας μηνας πεινα και θα σου πω εγω τι θα κανει η μανα στο παιδι της..Αν ειναι μηδενιστικα αυτα που λεω ας ειναι..Τους ειδαμε ολους και απο την καλη και απο την αναποδη

Parking
08/07/2021, 18:15
Η κατασταση ξεκινησε πριν την χουντα και οι πολιτικοι δημιουργησαν πελατειακο κρατος γιατι "ο πελατης εχει παντα δικιο" ακα, αυτο ακριβως θελαν οι πολιτες και με αυτο το κριτηριο διναν την ψηφο τους. Αυτο συνεχιζεται προφανως και στις μερες μας (ψηφος αναλογα τα στενα προσωπικα συμφεροντα). Δεν ετυχε, πετυχε.

Και μεχρι και προσφατα ο "δεξιος" ειχε την σταμπα του "φασιστα", του "αναλγητου", του "πουλημενου" κλπ. Ευτυχως εκει εκανε σοβαρη δουλιτσα το συριζα Ltd και ειδε καποιος κοσμος οτι σημασια δεν εχει αν εισαι αριστερος η δεξιος αλλα αυτο που μετραει ειναι να μην εισαι μαλακας.

μετάνιωσα.....

Όταν κάνετε επανάστα φωνάξτε με
να σας οργανώσω το σισσίτιο

DrBig
08/07/2021, 18:53
μετάνιωσα.....

Όταν κάνετε επανάστα φωνάξτε με
να σας οργανώσω το σισσίτιο

Το 'χεζε ψηλα κι αγναντευε' το ξερεις? :bawl:

Parking
08/07/2021, 19:11
Το 'χεζε ψηλα κι αγναντευε' το ξερεις? :bawl:

Ήθελα να γράψω πολλά αλλά όπως είπα μετάνιωσα.

Ξέρω και το αγαπούλα την κουκούλα πάντως που είναι πιο ταιριαστό
σ αυτόν το τόπο

Αντί επιλόγου -γιατί δεν θα γράψω άλλο πολιτικό σχόλιο-
φαντάζεσαι την ώρα που ο Τραμπ διαπραγματεύονταν με τους Κινέζους και τους άλλους στο
G -δεν ξέρω πόσο είναι-
να βγαίνανε έξω από το λευκό οίκο με πανό
-Μπάστα Σι Τζινπίνγκ
-Σίνζο Άμπε σ αγαπάμε
-Μέκελ είμαστε μαζί σου
-Πούτιν έχεις δίκιο κλπ
:D
Κάντο εικόνα αυτό αν μπορείς

stefanos
08/07/2021, 19:25

Το πρόβλημα στον Δημόσιο τομέα είναι ότι είναι Δημόσιος,
δηλαδή αποτελείται μόνο από υπαλλήλους.
Και η διοίκηση είναι και αυτοί υπάλληλοι.
Και ΟΛΟΙ είναι κατά των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ και της καταπίεσης των εργαζομένων.

Parking
08/07/2021, 20:53
https://youtu.be/K1ph4GIO5x4

:bigcry:

doctoras
09/07/2021, 07:00

συμφωνώ σε όλα εκτός απο το ρδελοκαθεστώς. Δεν είναι καθεστώς γιατί αυτό υποδηλώνει πολιτική πράξη.
Είναι νοοτροπία, έλλειψη αξιολογήσεων, ανικανότητα διαχείρισης των κυβερνήσεων όλων των δημοσίων φορέων, καθώς βέβαια και διεφθαρμένη διαχείριση των κυβερνήσεων λογω πελατειακών διευθετήσεων

Το πρόβλημα στον Δημόσιο τομέα είναι ότι είναι Δημόσιος,
δηλαδή αποτελείται μόνο από υπαλλήλους.
Και η διοίκηση είναι και αυτοί υπάλληλοι.
Και ΟΛΟΙ είναι κατά των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ και της καταπίεσης των εργαζομένων.

Μεταξύ των δύο πλευρών που αναφέρεις τους χωρίζουν μερικές οικονομικές τάξεις. Σε ένα σωρό καθημερινά δικαιώματα για όλους τους πολίτες, οι μεριά των ισχυρών άτυπα επωφελείται λόγω της τοξικότητας αυτής. Αυτό αγωνίζονται να εξισωσουν οι πολίτες.

Ενώ για το υπαλληλικό που γράφεις, οργανωτικά στις πολυεθνικές είναι εξίσου όλοι υπάλληλοι και οι διοικητικοί. Αλλά η λειτουργία τους ως οργανισμός στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υποδειγματική

afasias
09/07/2021, 08:45
Βάζοντας το μικρό μου λιθαράκι στην κουβέντα να πω πως από το δημόσιο εκτός από τους δημ. υπάλληλους ζουν χιλιάδες δημοσιοσυντήρητες επιχειρήσεις, ειδικότερα από τους δήμους, οι οποίες διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα εξαιτίας των εκάστοτε διοικήσεων. Δείτε για παράδειγμα το χρήμα που έπεσε στον μεγάλο περίπατο και θα καταλάβετε. Το δημόσιο χρήμα στους δήμους (επικεντρώνομαι σε αυτούς επειδή το κατέχω το ζήτημα καλύτερα) ξοδεύεται αφειδώς, από τα λουλούδια και τους χυμούς στις συνεδριάσεις μέχρι τις συντηρήσεις των παιδικών χαρών, γηπέδων, κολυμβητηρίων, τους μαραθώνιους, τους ποδηλατικούς γύρους, τις καλοκαιρινές συναυλίες. Μιλάμε για εκατομμύρια κάθε χρόνο. Και ενώ οι δήμοι διαθέτουν τεχνικό και διοικητικό προσωπικό για αυτές τις εργασίες οι εκάστοτε διοικήσεις προσλαμβάνουν εταιρείες για να ανταπεξέλθουν. Υπάρχουν καθαρίστριες αλλά προσλαμβάνονται εταιρείες καθαρισμού, υπάρχουν φύλακες αλλά προσλαμβάνονται σεκιούριτι, υπάρχει γραφείο δημοσίων σχέσεων αλλά προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι κλπ. Για ποιο λόγο; Το να χέρι νίβει το άλλο. Για όταν έρθουν οι εκλογές να βοηθήσουν οι επιχειρηματίες να βγει ο δικός τους για να συνεχίσει η μάσα.
όσον αφορά τους υπαλλήλους, η συντριπτική πλειοψηφία των άχρηστων, εννοώ αυτών που δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα είναι οι περίπου εξηντάρηδες οι οποίοι αυτή τη στιγμή λόγω παλαιότητας κατέχουν θέσεις διευθυντικές και κυρίως είναι κομματικά ταγμένοι. Αυτοί κυρίως ευθύνονται για την υπολειτουργία του διοικητικού μηχανισμού η οποία αφορά τη στελέχωση. Πχ έχουν τη δύναμη να προωθούν άτομα της κλίκας τους και να υποβιβάζουν άλλους υπαλλήλους που φερειπείν κατέχουν δεξιότητες. Αυτά όμως δεν αποδεικνύονται αν θελήσεις να το τρέξεις για να δικαιωθείς, και μετά από κάποιο διάστημα ίσως τα παρατάς και βολεύεσαι μη κάνοντας τίποτα ή περιμένεις να ξεκουμπιστούν αυτοί που ευθύνονται για τη στασιμότητά σου.
Το νόμισμα έχει δυο όψεις, πιστεύω όμως πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα μέσα στη γενική σαπίλα.

ΥΓ. Μιας και τώρα το θυμήθηκα, αναλογιστείτε ότι οι τελευταίες κρίσεις προισταμένων έγιναν πριν την κυβέρνηση Σύριζα γύρω στο 2012. Δεν είναι και η διοίκηση ευχαριστημένη που έχει τους δικούς της σε αυτά τα πόστα αλλά και οι υπάλληλοι που διατηρούν τις θέσεις και μαζεύουν και μόρια για τις επόμενες κρίσεις;

afasias
09/07/2021, 09:18
Προτείνω να διαβάσετε ένα κείμενο του Κων/νου Τσουκαλά από το μακρινό 1993 όπου ο άνθρωπος αυτός πέφτει απόλυτα μέσα για τις εξελίξεις (από το 2010 και μετά) στη χώρα μας. Για το πώς ξεκίνησε η κατρακύλα, τους υπεύθυνους για αυτό και πως θα πάει το πράγμα μέχρι να ξεκινήσει η άνοδος. Λέγεται "Τζαμπατζήδες στη χώρα των θαυμάτων". https://www.researchgate.net/publication/321585725_Tzampatzedes_ste_chora_ton_thaumaton_Peri_Ellenon_sten_Ellada