View Full Version : Κορωνοϊός...
Δεν εχεις δικιο ρε ντοκτορα. Το μετρο εληγε σημερα στις 6. Ουτε χτες, ουτε σημερα στις 5.30. Δεν εληγε περιπου το σαββατοκυριακο. Αν το παιδι σου δινει πανελλαδικες και θελει x μοναδες να περασει ιατρικη θα το εκανες θεμα επειδη συγκεντρωσε x-1 και δεν περασε? Το καλο με τους αριθμους ειναι πως δεν επιδεχονται υποκειμενικης ερμηνειας, ας μη το σκισουμε κι αυτο, εχουμε σκισει τοσα αλλα σε αυτη τη χωρα. Και μονο που ασχολουμαστε με το θεμα και δε το θεωρουμε ληξαν εν τη γενεσει του, δειχνει ποσο ανετοιμοι ειμαστε να εχουμε κρατος με νομους.
Στο χωριο μου λένε...
"Κάτσει να στουν βάλου λίγου κι μειτά τράβα πες στου χουριό οτι γω... Δεν σει γ@μσ@"
doctoras
04/05/2020, 09:56
Στο χωριο μου λένε...
"Κάτσει να στουν βάλου λίγου κι μειτά τράβα πες στου χουριό οτι γω... Δεν σει γ@μσ@"
αναστάσ' εσύ?
https://www.youtube.com/watch?v=Kx0hqTM0Ays
σου λενε απαγορευεται να πας για ψωνια 4 συνοικιες παρακατω...........
κι εσυ λες εγω θελω να δω το φιλαρακι μου (που μπορεις να το δεις την επομενη μερα ελευθερα) οποτε θα πω οτι πηγαινα για ψωνια
το προβλημα ειναι το γκαου οργανο;
αν συμφωνησουμε ολοι εδω οτι ολα τα οργανα ειναι γκαου θα γλυτωσει τα 150;
ειναι θεματα απλης λογικης.........
doctoras
04/05/2020, 10:16
εντάξει παλικάρια είπα την άποψη μου δεν συμφωνούμε σε όλα παμ'παρακάτ
εγώ αυτό που θεωρώ είναι συγκεκριμένο, όχι αόριστο ούτε γενικό
δεν ζητώ καμία ελαστικότητα και μάλιστα είμαι αντίθετης αυτής της ιδεολογικής άποψης πάνω σε κάτι τέτοιο
επειδή ήθελα χθες να το κάνω μια βόλτα εντός του νομού με το μηχανάκι μου και είχαμε με την γυναικά διαφωνίες όπως τώρα καλή ώρα οτι παιζει να σε γράψει ο οργανος κλπ. Η διαφωνία μου είναι ακριβώς εκεί, οτι θεωρώ εντελώς γκάο το οργανο που θα εφαρμόσει το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης όταν αυτό καταργείται σε λίγες ώρες. Οταν ενώ είναι κυριακή (που ξέρεις οτι κυριακές λόγω αργίας βγαίνουν δίκυκλα για βόλτα), κάνω μοναχική βόλτα με τον εξοπλισμό χωρίς αποσκευές μου επειδή μπάφιασα, δεν σταματάω πουθενά, κανένα συνωστισμός κλπ κλπ, θα εφαρμόσει το γράμμα του νόμου? Αν το εφαρμόσει γιαυτή την περίπτωση , να το κάνει και σε 1000δες περιπτώσεις που ξετυλίγονται μπροστά του και κάνει την πάπια.
Στο περιστατικό με τον παναβούρη το ίδιο πάθος έδειξε ο μαλέας, τον έγραψε αντι Χαλάνδρι, αντί ψυχικό, το ίδιο συμπέρασμα βγάζω, δεν είναι ελαστικότητα, είναι κοινή λογική
Εδώ στην θεσσαλονίκη έχει μια εβδομάδα που άνοιξε η παραλιακή και έγινε της πουτ@νας (όχι σαν αυτή την παραλία που ζωγραφίζαν ανθρώπους και επαιζαν οι αρδ), αλλα μιλάμε για ασύλληπτα αδιαχώρητο γεμάτη παραλία στο ανατολικό κομμάτι απο άκρη σε άκρη. Ο συνωστισμός απαγορευόταν γιατί δεν πήγαν εκεί 10 κλιμάκια να κόβουν κλήσεις σε όλους αδιακρίτως? Μήπως γιατί φοβόντουσαν μην τους φυσήξουν και πέσουν στην θάλασσα..
Αλλά αν τσιμπήσεις έναν (όπως περιέγραφε στην ταινία ο ηλίας του 16ου "πεινάν και τα παιδακια 'σ είναι κι μανούλα 'σ άρρωστη") τον βγάζεις πιο εύκολα στον τάκο.
Αυτοί είμαστε αυτή την αξιοκρατία θα έχουμε
Μπακλί όχι μονο, και βάλε....
ο "έλεγχος" για την μετακίνηση απο σήμερα μεταλλάσσεται σε "μάσκα" ("αλεπου-αλεπού έλα δω γιατί δε φοράς μάσκα" που έλεγε ενα ανέκδοτο), η μάσκα σήμερα κοστίζει και πολλές οικογένειες δεν έχουν τα προς το ζην, πως οργανώνεις λοιπόν την κοινωνία να προστατευθεί και να προστατέψει..αστο...να στο πω εγώ.. κουτουρού, ας κόψουν τον λαιμό τους οι ανας γιοι να βρουν, ας πρόσεχαν.. και τα τι άυτα
Το θέμα με τον Παναβούρη και το ποιος είχε λάθος είναι το λιγότερο.Το πολιτικό πρόσημο εγώ δεν κατάλαβα που έβαλες.
Δηλαδή όλα στην Ελλάδα είναι θέμα παρατάξεων και οι "Εφιάλτες" είναι πάντα στην παράταξη απέναντι από την δικιά μας ?
Βάστα ρε φίλε ...
Α, και δεν είμαι Γάλλος για να με τονίζεις στη λήγουσα καμάρι.
Δεν υπάρχει καμιά άγνοια σχετικά με τη μάσκα στους επιστήμονες.
Η σωστή μάσκα είναι εγγύηση δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.
Ανάθεμα αν 1/100.000 φοράει σωστή μάσκα με σωστό τρόπο.
Αυτό ισχύει και για τα νοσοκομεία που έκαναν χειρουργεία χωρίς να αλλάζουν τις απλές χειρουργικές μάσκες!!!
Υπάρχει και άγνοια και ελλιπής εξοπλισμός.
Η σωστή μάσκα κλείνει αεροστεγώς γύρω απο τη μύτη και το στόμα και πρέπει να καλύπτονται αεροστεγώς και τα μάτια (έστω με ξεχωριστά γυαλιά).
panavour
04/05/2020, 10:56
Ρε παιδια δεν ειναι αναγκη να διαφωνουμε και να το ξεχειλωσουμε.
ΔΕΝ αμφισβητησα την επιβολη του προστιμου,ή την εφαρμογη του μετρου,εφ οσον εκανα παραβαση θα το πληρωσω.
ΑΥΤΟ που ρωτησα ,ηταν ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ μπορω να βρω ,την υπουργικη ερμηνευτικη εγκυκλιο που καθοριζει σαφως τα χιλιομετρικα ορια των μετακινησεων .Το τονισα εξ αρχης οτι ΔΕΝ σκεφτηκα πονηρα ,να κανω τον εξυπνο και να κοροιδεψω το κρατος.ΑΠΛΩΣ δεν ηξερα οτι παρανομω,νομιζα οτι ΕΝΤΟΣ του καθε νομού ειναι ελευθερη η μετακινηση ΧΩΡΙΣ περιορισμούς.Τωρα τα υπολοιπα του στυλ κυριε προεδρε δεν την βιασαμε την κοπελα, λιγο της τον ακουμπησαμε τα θεωρω ανευ αξιας και σχολιασμου.
Ρε παιδια δεν ειναι αναγκη να διαφωνουμε και να το ξεχειλωσουμε.
ΔΕΝ αμφισβητησα την επιβολη του προστιμου,ή την εφαρμογη του μετρου,εφ οσον εκανα παραβαση θα το πληρωσω.
ΑΥΤΟ που ρωτησα ,ηταν ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ μπορω να βρω ,την υπουργικη ερμηνευτικη εγκυκλιο που καθοριζει σαφως τα χιλιομετρικα ορια των μετακινησεων .Το τονισα εξ αρχης οτι ΔΕΝ σκεφτηκα πονηρα ,να κανω τον εξυπνο και να κοροιδεψω το κρατος.ΑΠΛΩΣ δεν ηξερα οτι παρανομω,νομιζα οτι ΕΝΤΟΣ του καθε νομού ειναι ελευθερη η μετακινηση ΧΩΡΙΣ περιορισμούς.Τωρα τα υπολοιπα του στυλ κυριε προεδρε δεν την βιασαμε την κοπελα, λιγο της τον ακουμπησαμε τα θεωρω ανευ αξιας και σχολιασμου.
Βαριεμαι να το ψαξω, αλλα ισως μια καλη αρχη ειναι εδω:
http://www.odigostoupoliti.eu/koronoios-apagorefsi-kykloforias-nees-allages-stis-epitrepomenes-metakiniseis/
Οπως και να γινει αν δεν κολλησουμε ολοι δεν αποκταμε αντισωματα,σκληρο μεν,αναποφευκτο δε,και οποιος αντεξει,αλλιως καθε λιγο και λιγακι,θα εχουμε καραντινες ,και οτι προκυψει.
Δε γνωρίζουμε πόσο ζούν τα αντισώματα.
10 χρόνια όπως στον τέτανο, 1< χρόνο όπως στον H1N1 ή και λιγότερο?
Η ανοσία αγέλης λοιπόν είναι μεγάλο ρίσκο γιατί εκτός ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τις ΜΕΘ <100% πληρότητα, θα μας κοστίσει πάρα πολλά χρήματα και δεν ξέρουμε τί κάνουμε.
Μέχρι να βγεί εμβόλιο θα πηγαίνουμε όπως μέχρι τώρα.
Lockdown - φάση 1 - φάση 2 - φάση 3 (όποια φάση φτάσουμε μέχρι να αυξηθούν τα νέα ημερήσια κρούσματα ~50 ) και ξανά lockdown.
Μετά τον πρώτο κύκλο υπολογίζω ότι αυτό θα γίνει ανα περιφέρεια ή νομό.
πχ. Η Κρήτη για >1 μήνα δεν έχει νέο κρούσμα. Αν δεν ανοίξουν τα καράβια και συνεχίσουμε έτσι θα μπορούσαν να επιτρέψουν μετά απο τη φάση 3 να μπορούμε να ταξιδέψουμε και σε κάποιο νησί που αντίστοιχα δεν έχει κρούσματα.
Τουρίστες δεν περιμένω γιατί υπολογίζω μόνοι μας να μολυνθούμε εκεί κοντά στη φάση 3.
Αυτά :)
μηπως επισης πρεπει να σταματησουμε την αποστειρωση? να σταματησουμε να πλενουμε τα χερια μας συνεχως?
ο ιος μενει αποδεδειγμενα (ετσι μας λενε) αρκετο καιρο σε επιφανειες, αλλα η ποσοτητα απο ενα πομολο η το κουμπι του ανσανσερ ειναι ελαχιστη για να σε κανει να νοσησεις(ετσι μας λενε)
Πως θα αποκτησουμε αντισωματα αν μενουμε αποστειρωμενοι? ξερω ατομα που δεν παιρνουν ψωμι απο το φουρνο..μονο τοστ συσκευασμενα.Τα ψωνια της λαικης τα αφηνουν 2 μερες στη βεραντα.Κοψανε κ τα πιτογυρα και τις πιτσες
νομιζω οι περισοτεροι θα κολλησουμε..θεμα χρονου ειναι, η αποστειρωση χειροτερο το κανει..
η υποχρεωτικη χρηση μασκας ειναι επισης παραλογη , γιατι σε σουπερ μαρκετ μπακαλικο- χασαπικο θα μπαινει ακριβως ο ιδιος κοσμος με τωρα..που περιμενουν εξω στην ουρα..παλι δυο δυο θα μπαινουν.
Τα έγραψα και πιο πάνω.
Απο τα άτομα που περιγράφεις είμαι και εγώ.
Θέλεις να κολλήσεις τώρα που δεν έχουν καμία σίγουρη θεραπεία ή μετά απο χ-ψ μέρες/μήνες που θα έχουν ένα σχήμα φαρμάκων που θα βοηθάει σίγουρα ένα ποσοστό?
Ή αν υπάρχει η πιθανότητα δε θές να μή ρισκάρεις καθόλου?
Σκέψου ότι δε ξέρουμε καν τι κουσούρια φέρνει ο ιός.
Ο HPV πότε έμαθαν ότι προκαλεί καρκίνο? Απο την αρχή?
http://www.imop.gr/uroprevent/ios-twn-anthrwpinwn-thhlwmatwn-hpv
Είναι πολλά αυτό που δε ξέρουν οι επιστήμονες και πολλά περισσότερα αυτά που δε ξέρουμε εμείς.
Οπότε δε θα πάθω τίποτα αν δε πάρω delivery (ούτε καν καφέ) απο έξω για 1-2 χρόνια. (ίσα ίσα!)
Δε θα πάθω τίποτα αν χάνω 15' την ημέρα για τις απολυμάνσεις και 10-20 ευρώ το μήνα για απολυμαντικά/μάσκες.
Δε μου πέφτει ο λόγος αν θέλει κάποιος να κολλήσει, ίσα ίσα μαθαίνουμε για τη νόσο περισσότερα έτσι. Αλλά να ξέρουμε τί κάνουμε.
Τα έγραψα και πιο πάνω.
Απο τα άτομα που περιγράφεις είμαι και εγώ.
Θέλεις να κολλήσεις τώρα που δεν έχουν καμία σίγουρη θεραπεία ή μετά απο χ-ψ μέρες/μήνες που θα έχουν ένα σχήμα φαρμάκων που θα βοηθάει σίγουρα ένα ποσοστό?
Ή αν υπάρχει η πιθανότητα δε θές να μή ρισκάρεις καθόλου?
Σκέψου ότι δε ξέρουμε καν τι κουσούρια φέρνει ο ιός.
Ο HPV πότε έμαθαν ότι προκαλεί καρκίνο? Απο την αρχή?
http://www.imop.gr/uroprevent/ios-twn-anthrwpinwn-thhlwmatwn-hpv
Είναι πολλά αυτό που δε ξέρουν οι επιστήμονες και πολλά περισσότερα αυτά που δε ξέρουμε εμείς.
Οπότε δε θα πάθω τίποτα αν δε πάρω delivery (ούτε καν καφέ) απο έξω για 1-2 χρόνια. (ίσα ίσα!)
Δε θα πάθω τίποτα αν χάνω 15' την ημέρα για τις απολυμάνσεις και 10-20 ευρώ το μήνα για απολυμαντικά/μάσκες.
Δε μου πέφτει ο λόγος αν θέλει κάποιος να κολλήσει, ίσα ίσα μαθαίνουμε για τη νόσο περισσότερα έτσι. Αλλά να ξέρουμε τί κάνουμε.
Πάρε λέγανε του άλλου ένα cf moto για να επιμορφωθούμε οι υπόλοιποι ;)
εντάξει παλικάρια είπα την άποψη μου δεν συμφωνούμε σε όλα παμ'παρακάτ
Δεν γινόσουν αρχηγός της αστυνομίας να βγαίναμε μια μέρα νωρίτερα? :bawl:
doctoras
04/05/2020, 14:41
Δεν γινόσουν αρχηγός της αστυνομίας να βγαίναμε μια μέρα νωρίτερα? :bawl:
:priest:φτύνω στον κόρφο μου.....
θέλει πολλά [{"χαρίσματα"}] τύπου::a25::a021::a01:
δε με παίρνει προχωράω στο παρασύνθημα κερνάω μπυρίτσα
:beer:
:priest:φτύνω στον κόρφο μου.....
θέλει πολλά [{"χαρίσματα"}] τύπου::a25::a021::a01:
δε με παίρνει προχωράω στο παρασύνθημα κερνάω μπυρίτσα
:beer:
Μπύρες δεν ήπιαμε αλλά την βόλτα μας την κάναμε....
doctoras
04/05/2020, 16:17
Μπύρες δεν ήπιαμε αλλά την βόλτα μας την κάναμε....
Μπαα δυστυχώς, λυσσωμαναει ο κωλοκαιρος 7-8 μποφορ εδω πανω απο χθες το πρωι(λες να με προφυλάξε :) :) )
Οψομεθα
Τα τελευταία νέα είναι σχετικά αισιόδοξα, αν και με επιφύλαξη ακόμα.
"...«είναι άκρως απίθανο» ότι ο κορωνοϊός θα ενεργοποιηθεί ξανά λίγο μετά την πρώτη λοίμωξη..." (http://«είναι άκρως απίθανο» ότι ο κορωνοϊός θα ενεργοποιηθεί ξανά λίγο μετά την πρώτη λοίμωξη)
Χθες έστειλα ένα mail στην διεύθυνση μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας ενημέρωση σχετικά με το τι ισχύει στο θέμα μεταβιβάσεων. Δυο απαντήσεις, σημερινές και οι δυο. :cry:
(Έχω σβήσει τα στοιχεία του αποστολέα γιατί ήταν προσωπικά mail υπαλλήλων -υπηρεσιακά φυσικά.)
417980
417981
Coyote.V
06/05/2020, 00:12
Κουρεύτηκα!
RaGe_Raptor
06/05/2020, 20:03
Ω,ρε φίλε! Αρρώστια αυτά τα Kawasaki!!! :D
What to Know About Kawasaki Disease, the Pediatric Inflammatory Condition Possibly Linked to COVID-19 (https://time.com/5832461/kawasaki-disease-covid-19/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=editorial&utm_term=health_covid-19&linkId=88064031)
lleonidas
13/05/2020, 11:42
Από τη Δευτέρα 18/5 επιτρέπονται οι μετακινήσεις εντός ηπειρωτικής χώρας +Κρήτη και από αυτό το ΣΚ ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες (https://newpost.gr/ellada/5ebbb417c9f69fdc7bc712bb/arsi-metron-anoigoyn-oi-organomenes-paralies-skepseis-gia-metakiniseis-sta-nisia-apo-25-maioy) !
Δεν ξέρω για την περιφέρεια αλλά εδώ στις συνοικίες της Αττικής που έχω εικόνα, η κίνηση είναι έντονη από προχθές και με τον μίνι καύσωνα που αναμένεται, σίγουρα πολλοί θα βγουν.
Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και να μη μας ξαναμαζέψουν μέσα.
lleonidas
02/07/2020, 10:57
Όποιος επιθυμεί να νοσήσει από covid (https://newpost.gr/paraksena/5efd6965a7cc6aed55158769/asynithisti-epiploki-toy-koronoioy-andras-eihe-stysi-epi-4-ores) , παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές :D
lleonidas
28/07/2020, 14:14
Υποχρεωτική από αύριο Τετάρτη 29/7 η χρήση μάσκας σε καταστήματα, φούρνους, κρεοπωλεία, κομμωτήρια, ΔΕΚΟ, τράπεζες.
Πηγή (https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-ypohreotiki-i-maska-katastimata-foyrnoys-kreopoleia-kommotiria-kai-deko)
Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά μέχρι τώρα.
ΟΚ, δεν καταγράφουν όλα τα κρούσματα απο τουρίστες αλλά τα περίμενα πολύ χειρότερα πολύ νωρίτερα.
Προφανώς και ο ιός δεν μεταδίδεται το ίδιο εύκολα με αυτόν τον καιρό παρόλο που υπάρχουν περιπτώσεις με παρόμοιο κλίμα που γέμισαν κρούσματα σε μικρό χρονικό διάστημα όπως στο Ισραήλ.
https://www.washingtonpost.com/world/middlle_east/why-israel-is-seeing-a-coronavirus-spike-after-initially-crushing-the-outbreak/2020/07/07/dd141158-bfbc-11ea-8908-68a2b9eae9e0_story.html
Οι κυβερνώντες κάνουν καλή δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. (δε ψηφίζω ΝΔ!)
Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά μέχρι τώρα.
ΟΚ, δεν καταγράφουν όλα τα κρούσματα απο τουρίστες αλλά τα περίμενα πολύ χειρότερα πολύ νωρίτερα.
Προφανώς και ο ιός δεν μεταδίδεται το ίδιο εύκολα με αυτόν τον καιρό παρόλο που υπάρχουν περιπτώσεις με παρόμοιο κλίμα που γέμισαν κρούσματα σε μικρό χρονικό διάστημα όπως στο Ισραήλ.
https://www.washingtonpost.com/world/middlle_east/why-israel-is-seeing-a-coronavirus-spike-after-initially-crushing-the-outbreak/2020/07/07/dd141158-bfbc-11ea-8908-68a2b9eae9e0_story.html
Τελικά εάν τα πάμε καλά είναι επειδή κάνουν καλή δουλειά οι κυβερνώντες ενώ εάν πήγαινε κατά διαόλου το πράγμα θα ήταν θέμα ατομικής ευθύνης;;;! ή όχι;
Πώς γίνεται αυτό;
Καθαρά θέμα τύχης/συνθηκών. Ίσως ένα 10% χάρη στην κυβέρνηση.
Το βλέπω να ακυρώνεται και η φθινοπωρινή βόλτα μετά την ανοιξιάτικη.
Πώς γίνεται αυτό;
Καθαρά θέμα τύχης/συνθηκών. Ίσως ένα 10% χάρη στην κυβέρνηση.
Δεν μπορώ να το βλέπω με "η" και για το νουμεράκι έχω αμφιβολία.Αυτός που τους ξελάσπωσε πάντως να αναρωτιέσαι γιατί "αποσύρθηκε" σιωπηρά...
doctoras
28/07/2020, 21:55
Εγω βλεπω να παει για εκλογες απο φθινόπωρο, να "αναθεωρήσει τον όρκο" προς τους πολίτες λέγοντας: το προεκλογικο προγραμμα του καλοκαιριου του '19, δε βγαίνει μανα μου λογω κορονιου...συνεπως τα φραγκα που θα μας δωσουν θα χρειαστουν κανα μνημονιακι ξεπληρωμα(ξερετε εσεις)..!
Τι καναν οι προηγούμενοι αντι
-μνημονιο, ζητω το μνημόνιο, τετοια φαση
Δεν μπορώ να το βλέπω με "η" και για το νουμεράκι έχω αμφιβολία.Αυτός που τους ξελάσπωσε πάντως να αναρωτιέσαι γιατί "αποσύρθηκε" σιωπηρά...
Με "ι" γράφεται μόνο η Αλεξίου πλέον. :lol:
Εγώ δεν αναρωτιέμαι καθόλου. Ξέρω πολύ καλά για τι καλό είναι ικανή η κυβέρνηση - και όχι μόνο αυτή, αλλά ειδικά αυτή. Για τίποτα.
:D
panavour
28/07/2020, 22:04
ειπαν ολοι οι καναπεδομάχοι.
Με "ι" γράφεται μόνο η Αλεξίου πλέον. :lol:
Εγώ δεν αναρωτιέμαι καθόλου. Ξέρω πολύ καλά για τι καλό είναι ικανή η κυβέρνηση - και όχι μόνο αυτή, αλλά ειδικά αυτή. Για τίποτα.
Μπα :a022:
https://www.youtube.com/watch?v=fzWu91ysGio
Για το κράτος τι να σου πω, στενάχωρο :(
https://www.youtube.com/watch?v=fzWu91ysGio
(
ρε συ.... Αυτός πήγε 5η γυμνασίου!!!!!
:lol:
Για το Ισραήλ έβαλα λινκ.
Θερμοκρασία και υγρασία επηρεάζουν σίγουρα τη μετάδοση.
Έπειτα οι συνήθειες τωρα το καλοκαίρι
Για την κυβέρνηση μιλανε τα στατιστικά. Χωρίς δεδομενα ο καθενας λέει ότι θέλει.
Άχρηστοι είναι. Αλλα αυτό το κάνουν σωστά γιατί ακούν τους επιστήμονες.
Για την κυβέρνηση μιλανε τα στατιστικά. Χωρίς δεδομενα ο καθενας λέει ότι θέλει.
Άχρηστοι είναι. Αλλα αυτό το κάνουν σωστά γιατί ακούν τους επιστήμονες.
Τα στατιστικά δε λένε απολύτως τίποτα για την κυβέρνηση όταν τα επηρεάζουν 4.390.543.409.894.569.845.656.454 παράγοντες, για τους περισσότερους εκ τους οποίους ούτε οι επιστήμονες έχουν την παραμικρή ιδέα.
Τα στατιστικά δε λένε απολύτως τίποτα για την κυβέρνηση....
Γιατί τα φτιάχνει η ίδια.
panavour
28/07/2020, 23:40
Τα στατιστικά δε λένε απολύτως τίποτα για την κυβέρνηση όταν τα επηρεάζουν 4.390.543.409.894.569.845.656.454 παράγοντες, για τους περισσότερους εκ τους οποίους ούτε οι επιστήμονες έχουν την παραμικρή ιδέα.
εμπρος ας ρωτησουμε λοιπον τους παντογνωστες καναπεδομαχους ειδικους του φορουμ ,-σχεδον ολους δηλαδη-με τα 10 πτυχια και ντοκτορα που εχει κατα μεσον ορο ο καθενας, να μας πουν ,αφου οι ειδικοι επιστημονες ΔΕΝ γνωριζουν.
εμπρος ας ρωτησουμε λοιπον τους παντογνωστες καναπεδομαχους ειδικους του φορουμ ,-σχεδον ολους δηλαδη-με τα 10 πτυχια και ντοκτορα που εχει κατα μεσον ορο ο καθενας, να μας πουν ,αφου οι ειδικοι επιστημονες ΔΕΝ γνωριζουν.
Δεν χρειάζεσαι όλα αυτά για να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα η στατιστική είναι μούφα.
Ας μιλήσουμε για το εξωτερικό χρέος που τρέχανε δικαστήρια γιατί η κυριούλα της στατιστικής
δεν συμφωνούσε με την κυβέρνηση
Για άφθονο γέλιο δες οικογενειακή βία ναρκωτικά κλπ
Σε έναν παράδεισο ζούμε και δεν το ξέρουμε
KotsosDR
29/07/2020, 00:00
Αυτό είναι αλήθεια όμως ;)
panavour
29/07/2020, 00:02
Δεν χρειάζεσαι όλα αυτά για να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα η στατιστική είναι μούφα.
Ας μιλήσουμε για το εξωτερικό χρέος που τρέχανε δικαστήρια γιατί η κυριούλα της στατιστικής
δεν συμφωνούσε με την κυβέρνηση
Για άφθονο γέλιο δες οικογενειακή βία ναρκωτικά κλπ
Εσυ εχεις αλλα στατιστικα στοιχεια για τον κορωνοιο, που ειναι πιο αξιοπιστα?Κι αν εχεις γιατι δεν τα ανακοινωνεις?Μαζι με την πηγη σου βεβαια.
Εσυ εχεις αλλα στατιστικα στοιχεια για τον κορωνοιο, που ειναι πιο αξιοπιστα?Κι αν εχεις γιατι δεν τα ανακοινωνεις?Μαζι με την πηγη σου βεβαια.
Teos σε ζητάνε ρε φίλε. Γράψε την πηγή σου :bawl:
Να θυμηθούμε ότι η στατιστική υπηρεσία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και ελεγχόμενη πλήρως
Οι ίδιοι παράγοντες επηρεάζουν τα στατιστικά όλου του πλανήτη.
Και οι επιστήμονες τους έχουν στα υπόψιν τους στα μοντέλα τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα. Το θεωρώ δεδομένο ότι έχουν παρθεί σωστά μέτρα.
Τώρα προσπαθούν να το ισορροπήσουν κάπου για να εισπράξουμε κιόλας.
Ξαναλέω ότι έχουν σταματήσει να καταγράφουν όλα τα εισαγόμενα περιστατικά.
Και αν λάβεις υπόψιν τον κλασσικό Ελληνάρα που δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα αν μπορεί να τη γλυτώσει καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερο πόσο καλά τα έχουμε πάει!
Κανείς δε γνωρίζει. That's the point.
Και αν λάβεις υπόψιν τον κλασσικό Ελληνάρα που δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα αν μπορεί να τη γλυτώσει καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερο πόσο καλά τα έχουμε πάει!
Τη βλέπεις λίγο ανάποδα τη φάση. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο κλασικός Ελληναράς δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα, και τα σύνορα είναι εντελώς ανοικτά και ανεξέλεγκτα πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ τα "έχουμε πάει καλά" λόγω μέτρων. Ναι, μια χαρά τα έχουμε πάει, όπως φαίνεται, αλλά καθαρά από θέμα τύχης και συνθηκών, όχι κορυφαίας πολιτικής.
Κανείς δε γνωρίζει. That's the point. +1
Τη βλέπεις λίγο ανάποδα τη φάση. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο κλασικός Ελληναράς δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα, .....
Ο κλασσικός Ελληνάρας δεν ακολουθεί κανέναν κανένα γιατί γνωρίζει ότι το κράτος του την έχει στημένη.
Άρα όταν του λένε πήγαινε χρηματιστήριο ξέρει πως είναι ώρα να την κάνει
Όταν του λένε πήγαινε τα λεφτά Κύπρο τα κρατάει εδώ
κλπ κλπ
Ένα αναξιόπιστο κράτος
μια αναξιόπιστη δημοσιογραφία
μια αναξιόπιστη στατιστική υπηρεσία
είναι αδύνατο να πείσουν και δυστυχώς βρίσκουν
χώρο οι διάφοροι απίθανοι να λένε την όποια μλκια τους έρθει
και να γίνονται πιστευτοί
Κι όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά προβλήματα
Τη βλέπεις λίγο ανάποδα τη φάση. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο κλασικός Ελληναράς δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα, και τα σύνορα είναι εντελώς ανοικτά και ανεξέλεγκτα πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ τα "έχουμε πάει καλά" λόγω μέτρων. Ναι, μια χαρά τα έχουμε πάει, όπως φαίνεται, αλλά καθαρά από θέμα τύχης και συνθηκών, όχι κορυφαίας πολιτικής.
Όπου γίνονται έλεγχοι (και γίνονται αρκετοί στην επαρχία τουλάχιστον) η τήρηση των μέτρων είναι στο 90%.
Αν δεν είχαν απαγορεύσει τους γάμους τί θα γινόταν?
Αν τώρα δεν υπήρχε το όριο των 50 ατόμων (που οκ, μπορεί να γίνει 100-150 αλλά σίγουρα όχι 1000++ που είναι το σύνηθες στην Κρήτη) τί θα γινόταν?
Τύχη είναι αυτό?
Βοηθάει και η τύχη αλλά σου ξαναείπα ότι έχουν υπολογίσει και το φαινόμενο Ελληνάρας.
Και αν δεν ανέβουν λίγο τα κρούσματα δεν θα μπορούν να πείσουν και τον Ελληνάρα (όχι ότι μας συμφέρει κιόλας να μηδενίσουμε τα κρούσματα).
Είναι πολλά τα δεδομένα.
Με βάση το αποτέλεσμα μέχρι τώρα τα έχουμε πάει άριστα κατα τη γνώμη μου και το 90% φταίνε τα μέτρα που έχουν παρθεί.
panavour
29/07/2020, 10:28
Ο κλασσικός Ελληνάρας δεν ακολουθεί κανέναν κανένα γιατί γνωρίζει ότι το κράτος του την έχει στημένη.
Άρα όταν του λένε πήγαινε χρηματιστήριο ξέρει πως είναι ώρα να την κάνει
Όταν του λένε πήγαινε τα λεφτά Κύπρο τα κρατάει εδώ
κλπ κλπ
Ένα αναξιόπιστο κράτος
μια αναξιόπιστη δημοσιογραφία
μια αναξιόπιστη στατιστική υπηρεσία
είναι αδύνατο να πείσουν και δυστυχώς βρίσκουν
χώρο οι διάφοροι απίθανοι να λένε την όποια μλκια τους έρθει
και να γίνονται πιστευτοί
Κι όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά προβλήματα
ενας αναξιοπιστος πολιτης γιατι απο κει ξεκινανε ολοι
Αν δεν είχαν απαγορεύσει τους γάμους τί θα γινόταν?
Αν τώρα δεν υπήρχε το όριο των 50 ατόμων (που οκ, μπορεί να γίνει 100-150 αλλά σίγουρα όχι 1000++ που είναι το σύνηθες στην Κρήτη) τί θα γινόταν?
Τίποτα δε θα γινόταν. Ίσως είχες 2 περιστατικά επιπλέον την ημέρα. :p
Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου αποδείξω (όπως ούτε εσύ μπορείς το αντίθετο), αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό δείχνουν, και όσο χαλαρώνουν τα "μέτρα" θα καταλάβεις ότι ελάχιστα επηρέασαν οτιδήποτε.
Τίποτα δε θα γινόταν. Ίσως είχες 2 περιστατικά επιπλέον την ημέρα. :p
Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου αποδείξω (όπως ούτε εσύ μπορείς το αντίθετο), αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό δείχνουν, και όσο χαλαρώνουν τα "μέτρα" θα καταλάβεις ότι ελάχιστα επηρέασαν οτιδήποτε.
κι όμως
διάβασε το άρθρο για το Ισραήλ
παρόμοιο κλίμα, ίδιος πληθυσμός, παρόμοιες συνήθειες
χαλάρωσαν παραπάνω και έπιασαν τα 1000 νέα κρούσματα/ημέρα όταν είχαν πέσει στα 60
Τα μέτρα δεν χαλαρώνουν το τελευταίο μήνα αλλά σφίγγουν γιατί μετά που χαλάρωσαν πολύ αυξήθηκαν τα κρούσματα! ;)
Αυτό που λές δηλαδή δεν ισχύει και αποδεικνύεται το αντίθετο!!
Ξαναλέω ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι πολλά περισσότερα αλλά δεν τα καταγράφουν γιατί δεν θέλουμε ειδήσεις τύπου Μαγιόρκας.
κι όμως
διάβασε το άρθρο για το Ισραήλ
παρόμοιο κλίμα, ίδιος πληθυσμός, παρόμοιες συνήθειες
χαλάρωσαν παραπάνω και έπιασαν τα 1000 νέα κρούσματα/ημέρα όταν είχαν πέσει στα 60
Τα μέτρα δεν χαλαρώνουν το τελευταίο μήνα αλλά σφίγγουν γιατί μετά που χαλάρωσαν πολύ αυξήθηκαν τα κρούσματα! ;)
Αυτό που λές δηλαδή δεν ισχύει και αποδεικνύεται το αντίθετο!!
Ξαναλέω ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι πολλά περισσότερα αλλά δεν τα καταγράφουν γιατί δεν θέλουμε ειδήσεις τύπου Μαγιόρκας.
Το διάβασα. Δε λέει τίποτα. Ξαναλέω ότι είναι ΠΑΡΑ πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν. Εν μέσω καραντίνας, έβλεπα κόσμο καθημερινά να "παρτάρει" γύρω από το Αττικό άλσος σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μιλάω για μπίρες, χορούς και ομαδικές φωτογραφίες. Σίγουρα δε συνέβαινε μόνο εκεί αυτό. Το Ισραήλ και η Ελλάδα είναι 2 πολύ, πολύ διαφορετικές περιπτώσεις, άσχετα αν φαίνεται ότι έχουν "παρόμοιο κλίμα, παρόμοιες συνήθειες".
Τα κρούσματα αυξήθηκαν επειδή άνοιξαν τα σύνορα. Λογικό.
Σίγουρα τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα απ'όσα ανακοινώνονταν από την αρχή και αυτό επίσης δε βοηθάει να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Το μόνο σίγουρο στατιστικό είναι οι θάνατοι. Κι αυτό παίζεται, αφού δεν είναι δύσκολο να "μαγειρέψεις" ό,τι θες.
Το διάβασα. Δε λέει τίποτα. Ξαναλέω ότι είναι ΠΑΡΑ πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν. Εν μέσω καραντίνας, έβλεπα κόσμο καθημερινά να "παρτάρει" γύρω από το Αττικό άλσος σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μιλάω για μπίρες, χορούς και ομαδικές φωτογραφίες. Σίγουρα δε συνέβαινε μόνο εκεί αυτό. Το Ισραήλ και η Ελλάδα είναι 2 πολύ, πολύ διαφορετικές περιπτώσεις, άσχετα αν φαίνεται ότι έχουν "παρόμοιο κλίμα, παρόμοιες συνήθειες".
Τα κρούσματα αυξήθηκαν επειδή άνοιξαν τα σύνορα. Λογικό.
Σίγουρα τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα απ'όσα ανακοινώνονταν από την αρχή και αυτό επίσης δε βοηθάει να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Το μόνο σίγουρο στατιστικό είναι οι θάνατοι. Κι αυτό παίζεται, αφού δεν είναι δύσκολο να "μαγειρέψεις" ό,τι θες.
An Israeli official with knowledge of the pandemic response said government researchers have traced the bulk of new infections to a single category of activity: public gatherings, particularly weddings. The official said a huge spike in weddings — some 2,092 between June 15 and June 25 — proved the events to be covid-19 incubators.
“You have people coming from all over the country,” said the official, who spoke on the condition of anonymity because of the political sensitivity of the matter. “They hug each other; they sing, they dance. That’s the ultimate opportunity to infect people.”
Israel has begun to alert other governments about its findings on the peril of weddings, the official said.
Δε ξέρω τί διάβασες και έκρινες ότι δεν λέει τίποτα.
Ο κόσμος που έβλεπες είναι πολύ πολύ πολύ λιγότερος απο ΕΝΑΝ Κρητικό γάμο που μιλάμε για κλειστούς χώρους συνήθως και γλέντι μέχρι το πρωί.
Και εδώ έχουν ανοίξει τα σύνορα εδώ και δύο μήνες αλλά είμαστε στο +50 ακόμα ;)
Οι θάνατοι μένουν χαμηλοί και στα νοσοκομεία αν και υπάρχει αυξητική τάση Αθήνα/Θεσσαλονίκη στην επαρχία είναι ακόμα ήρεμα τα πράγματα.
ενας αναξιοπιστος πολιτης γιατι απο κει ξεκινανε ολοι
δεν θέλω ν ανοίξω κουβέντα τύπου η κότα έκανε τ αβγό κλπ
αλλά το κράτος πρέπει να είναι παράδειγμα για τον πολίτη
και να να επιβάλει το νόμο.
Το κράτος οφείλει να είναι μπροστά σε σκέψη και να δίνει
καλές συμβουλές στον πολίτη.
Για αυτό άλλωστε υπάρχει και το ψηφοδέλτιο επικρατείας
Σε μια μη δημοκρατική χώρα όμως όλα αυτά είναι σαχλαμάρες
και οι αξιόπιστοι πολίτες έκλεισαν το ΑΦΜ τους
πήραν τα μάτια τους (και τα λεφτά τους) και την έκαναν με ελαφρά.
Το κράτος φυσικά ακόμα φροντίζει να τους βρίζει εμμέσως
Όπως και να χει η τήρηση των νόμων δεν είναι προαιρετική πουθενά
γιατί κανένα σοβαρό κράτος δεν το επιτρέπει.
οι αξιοπιστοι πολιτες ειναι αυτοι που κυκλοφορουν bentley με βουλγαρικες πινακιδες;:cry:
panavour
29/07/2020, 18:04
Καθε κρατος αποτελειται απο τους πολιτες του ,και καθε πολιτης αξιζει τους ηγετες του.
Καθε κρατος αποτελειται απο τους πολιτες του ,και καθε πολιτης αξιζει τους ηγετες που εξελεξε.
Fixed.
panavour
29/07/2020, 19:04
Fixed.
εννοειται
DRAKONET
29/07/2020, 21:33
μια μασκουλα στην τσεπουλα μας...δεν ειναι τιποτα πιστευω....και ολα καλα !
panavour
29/07/2020, 21:54
μια μασκουλα στην τσεπουλα μας...δεν ειναι τιποτα πιστευω....και ολα καλα !
Μακαρι ναταν τοσο απλο.δυστυχως η χρηση μασκας που εναι απαραιτητη ,και μειωνει πολυ τις πιθανοτητες μεταδοσης ενθεν και κειθεν ,θελει εκπαιδευση στην χρηση ,και σαφεις και ορισμενες οδηγιες, τροπου, χρονου και προστασιας αποθηκευσης και επαναχρησιμοποιησης,πραγμα που για τον απλο χρηστη ,και τον γενικο Ελληνικο
πληθυσμο -δεδομενου του πολυ χαμηλου αντιληπτικου επιπεδου ,και της πολυ χαμηλης κοιμωνικης ενσυναισθησης - ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοσθει.Μην ξεχναμε οτι με μετρησεις της UNESCO 2004 το 24% του ενηλικου πληθυσμου ειναι ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.Που σημαινει πρακτικα οτι δεν μπορουν να διαβασουν και να κατανοησουν ενα απλο κειμενο εφημεριδας.Και μην μου πειτε οτι απο τοτε και μετα απο 4 μνημονια εχει βελτιωθει το επιπεδο της παιδειας.
doctoras
29/07/2020, 22:47
Παναβουρ η διασπορά δε θα ερθει απο το που θα πεταμε τις μασκες και ολα αυτα που χρεωνεις....για ενα πραγμα που "βρωμάει" αισχροκέρδεια.. ενω επισης η one use χρηση μασκας θα σου κοστιζε απο τον απρολιο εως σημερα τουλαχιστο καμια 200ρα ευρω(τηρουμένων της αισχροκέρδειας και των 2-3 μασκων/μερα που θα χρειαστεί καποιος).
Αντιθέτως η διασπορα θα ερθει απο τις συναθροίσεις, την μη συμμόρφωση μασκας(για την προστασια της μαζας) σε κοινους χωρους, σουπερ μαρκετ, ταβερνες, καφενεία,τραπεζες, δεκο και λοιπους χωρους που στοιβάζονται ο ενας πανω στον αλλο.
Και επισης απο την ευαισθησία μας αν εχεις συμπτώματα να ενημερωσεις αμεσα και να κανεις κινησεις σα να ξερεις οτι εχεις ήδη κολλήσει.
Πρώτη μέρα ιπποχρεωτικης μάσκας σήμερα, πήγα το μεσημέρι τράπεζα φορώντας μια, κιόλας μπήκα μέσα φώναξα "ληστεια"....
Κανεις δε γέλασε :lol:
Το καταφχαριστηθηκα λέμε :smokin:
panavour
30/07/2020, 00:17
Πρώτη μέρα ιπποχρεωτικης μάσκας σήμερα, πήγα το μεσημέρι τράπεζα φορώντας μια, κιόλας μπήκα μέσα φώναξα "ληστεια"....
παληο
Δεινόσαυρος
31/07/2020, 22:28
BLiTzER, πιστεύω οτι το έχεις πιάσει.
Μην περιμένεις πολύ ανταπόκριση όμως (που δεν θα περιμένεις, αλλιώς δεν θα το είχες πιάσει).
ΠΟΛΛΑ τα ζητούμενα...
Δε βαριέσαι, τι είχαμε, τι χάσαμε;
tzimidis
01/08/2020, 17:06
Εμένα πάντως πριν 10-12 χρόνια που έμπαινε ένας τύπος στο μαγαζι και φώναζε ληστεια για πλάκα, ενώ τα κορίτσια στα ταμεία είχαν ήδη υποστεί 2 εντολές ληστείες με το γκάνι στα μούτρα , αφού δεν κατάλαβε με το καλό, μια μέρα που ήρθε και ξανακάνει την πλακιτσα του, πατήθηκε το μπουτον silent συναγερμού και μετά κλαιγόταν μέχρι το πρωί στο κρατητήριο ότι έκανε πλάκα.
Δεν τον ξαναείδα έκτοτε, λογικά αυτη η εποχή που διανύουμε θα είναι η καλύτερη του.
AUFGEBRACHT
01/08/2020, 17:57
Μάρκο Σεφερλή, εσύ;
AUFGEBRACHT
01/08/2020, 18:25
Εμένα πάντως πριν 10-12 χρόνια που έμπαινε ένας τύπος στο μαγαζι και φώναζε ληστεια για πλάκα, ενώ τα κορίτσια στα ταμεία είχαν ήδη υποστεί 2 εντολές ληστείες με το γκάνι στα μούτρα , αφού δεν κατάλαβε με το καλό, μια μέρα που ήρθε και ξανακάνει την πλακιτσα του, πατήθηκε το μπουτον silent συναγερμού και μετά κλαιγόταν μέχρι το πρωί στο κρατητήριο ότι έκανε πλάκα.
Δεν τον ξαναείδα έκτοτε, λογικά αυτη η εποχή που διανύουμε θα είναι η καλύτερη του.
Το ίδιο έκανε κάποτε σε τραπεζικό υποκατάστημα ένας άλλος ηλίθιος, έμπαινε μέσα για πλάκα και φώναζε ληστεία... μια μέρα που το έκανε, έτυχε ο πελάτης που περίμενε στο ταμείο να εξυπηρετηθεί να είναι ο υποδιοικητής της ΕΚΑΜ... φαντάζεσαι τη συνέχεια...
AUFGEBRACHT
01/08/2020, 19:28
Για να ξαναγυρίσουμε στα του εκ Κίνας ορμώμενου χτικιού... η χρήση μάσκας από μόνη της δεν είναι πανάκεια, ούτε λέει τπτ από μόνη της αν δεν ξέρεις να την χρησιμοποιείς σωστά, όπως ειπώθηκε εύστοχα κι από κάποιον φίλτατο παραπάνω. Γύρισα σήμερα από ολιγοήμερες διακοπές από τουριστικό προορισμό της Πελοποννήσου... ομολογώ πως περίμενα λιγότερο κόσμο, η πλειοψηφία ήταν Άγγλοι,Γερμανοί και λίγοι Ολλανδοί. Θα σταθώ στη "χρήση" μάσκας σε καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ. Στα τελευταία, όποιος ήθελε έμπαινε ανενόχλητος και ανεμπόδιστα χωρίς μάσκα, παρά τις περί του αντιθέτου αυστηρές συστάσεις, κι όταν λέω όλοι, εννοώ τους...αυτόχθονες, καθώς οι ξένοι τηρούσαν ανεξαιρέτως το μέτρο, χωρίς να χρειαστεί να ακούσουν διάγγελμα Χαρδαλιά...
Σε καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, ο καθένας ό,τι ήθελε έκανε. Αλλού φόραγαν μόνο μάσκα, αλλού μόνο γάντια, αλλού και μάσκα και γάντια, αλλού κάτι διαφανείς ασπίδια που στηρίζονταν στο πηγούνι, νέα πατέντα, δεν τα είχα ξαναδεί, που κάλυπταν μόνο στόμα, κι εννοείται πως η προστασία που παρείχαν είναι ανάλογη επαναχρησιμοποιημένης καπότας απέναντι σε ΣΜΝ. Όσοι φορούσαν μάσκα, την ανέβασαν και την κατέβαζαν 10 φορές το λεπτό, τις περισσότερες φορές βρισκόταν στο πηγούνι και ανέβαινε όταν έμπαινε πελάτης ή όταν ήταν να γίνει παραγγελία, κι εννοείται πως ανεβοκατέβαινε με το να την πιάνουν από μπροστά... Σε ταβέρνα ο σερβιτόρος φόραγε γάντια για το θεαθήναι, άσχετο εάν αυτά ήταν τρύπια... εννοείται πως από κλεφτές ματιές που έριχνα σε κουζίνες, σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φόραγε γάντια ή μάσκα... έκοβαν, μαγείρευαν, έψηναν, σέρβιραν, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια... όλα στην τύχη... αλλά ο σερβιτόρος στα έφερνε με γαντάκι και μασκούλα...
Τα γάντια στον κορονοιό είναι άχρηστα. Οκ για το HACCP χρειάζονται όπως πάντα άλλωστε.
Στα υπόλοιπα επειδή μένω επαρχία συμφωνώ 100%. Έτσι είναι.
Ευτυχώς κάνουν ελέγχους και ακόμα και παππούδια βγάζουν απο την τσέπη μία μάσκα όταν τους το "θυμήσεις". Βέβαια είναι μίας χρήσης και είδα προχτές μία που είχε λιώσει κυριολεκτικά..
Φτάσαμε στις μάσκες "ασπίδα" που όλο και μίκραιναν και περίμενα να δώ κάτι τέτοιο
https://images.app.goo.gl/eGduVZ2PUbwtcrLWA
ώσπου έβγαλαν οδηγία
https://www.in.gr/2020/07/31/health/health-news/koronaios-den-einai-asfaleis-oi-aspides-prosopou-deite-poies-maskes-na-epilegete/
Κάτσε να αυξηθούν τα κρούσματα και άλλο (110 σήμερα) και θα τους βάλει στη θέση τους η φύση (ο φόβος ή μαλακία του εγκεφάλου).
Tallyban
01/08/2020, 21:22
Το ίδιο έκανε κάποτε σε τραπεζικό υποκατάστημα ένας άλλος ηλίθιος, έμπαινε μέσα για πλάκα και φώναζε ληστεία... μια μέρα που το έκανε, έτυχε ο πελάτης που περίμενε στο ταμείο να εξυπηρετηθεί να είναι ο υποδιοικητής της ΕΚΑΜ... φαντάζεσαι τη συνέχεια...
Καλά,δε κατάλαβε ότι είναι ηλίθιος;
https://www.reddit.com/r/greece/comments/i1qte3/με_κάνετε_πλάκα_έτσι/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Μάσκα πολλαπλών χρήσεων και χρηστών!!!
tzimidis
01/08/2020, 22:55
Καλά,δε κατάλαβε ότι είναι ηλίθιος;
Πιθανότατα κατάλαβε.
Εσύ μπορείς να καταλάβεις τον τρόμο και το σοκ των υπαλληλων?
Ξέρεις, δεν ειναι όλοι οι εργαζόμενοι σαν εμάς, να ακούμε ληστεία και να αφοπλιζουμε τον δράστη με ένα roundhouse-kick ακριβείας στο κούτελο, στρίβοντας ταυτόχρονα ένα τσιγάρο με το αριστερό χέρι.
Πολλοί, ειδικά όσοι έχουν νιώσει το περίστροφο στο σβέρκο (όπως εγώ π.χ.), ή το μαχαίρι στο λαιμό,
έχουν αποκτήσει άλλη ευαισθησία σε αυτές τις πλακιτσες.
Δίκιο έχεις, δε θα έμπαινα σε μια τράπεζα που δε ξέρω κανέναν να το πω αυτό, θα έπεφταν ολοι πάνω μου κ θα'χαν κ δίκιο.
Όταν όμως γνωρίζεις όλους τους ιππαληλους αλλα κ τους πελάτες που είναι μέσα, ε δε νομίζω ότι το πηρέ κανεις στραβά ;)
panavour
02/08/2020, 08:00
Δίκιο έχεις, δε θα έμπαινα σε μια τράπεζα που δε ξέρω κανέναν να το πω αυτό, θα έπεφταν ολοι πάνω μου κ θα'χαν κ δίκιο.
Όταν όμως γνωρίζεις όλους τους ιππαληλους αλλα κ τους πελάτες που είναι μέσα, ε δε νομίζω ότι το πηρέ κανεις στραβά ;)
το λες εξ ιδιας πειρας ή μιλας γενικως
Shinigami Ryuk
02/08/2020, 11:23
H κακη αισθηση του χιουμορ ειναι κακη αισθηση του χιουμορ ειτε γνωριζεις αυτους που τους κανεις πλακα ειτε οχι
o ταμίας της ΕΤΕ που τον εχουν ληστέψει 2 φορες πρεπει να μας σχολιάσει......
doctoras
02/08/2020, 22:59
Τελη Αυγούστου και οταν φύγουν τα ξενα ταξιδιωτικά πρακτορεία, παμε για λοκνταουν ολοταχώς...τοπικα η εθνικά θα δείξει
Παντως τα νουμερα των περιστατικών ξέφυγαν και αν υπηρχε ενα μικρο ποσοστό που δεν πίστευε στην υπαρξη του ιου, τωρα πια θα είναι ελαχιστοι.
Οι κυβερνώντες δεν επάνδρωσαν νεες μεθ, χαθηκε χρονος με την αφελεια των νουμερων του μαιου και ολα δείχνουν οτι θα κρασαρουμε τα νοσοκομεία μας
Καλα κρασιά
panavour
02/08/2020, 23:18
Ιδωμεν
Ψυχραιμια,και λογικη ,κυριως οι νεοι που ειναι κυριως ασυμπτωματικοι,και δεν γνωριζουν οτι ειναι φορεις,και κολλανε τους γεροντοτερους,που ειναι και αυτοι που θα επανδρωσουν τις εντατικες.
Γι αυτο ολοι εσεις νεοι μου,τουλαχιστον σκεφθειτε τους γονεις σας και τους παππουδες σας που σας εφεραν στον κοσμο,και σας μεγαλωσαν με θυσιες,και ΜΗΝ τους ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ.
Τελη Αυγούστου και οταν φύγουν τα ξενα ταξιδιωτικά πρακτορεία, παμε για λοκνταουν ολοταχώς...
Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να υπάρξει λόκνταουν. Η μαλακία έγινε όταν άνοιξαν τα σύνορα (κακώς). Είναι λογικό να ανέβουν τα νούμερα. Μετά τις διακοπές θα ξαναπέσουν.
panavour
02/08/2020, 23:31
Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να υπάρξει λόκνταουν. Η μαλακία έγινε όταν άνοιξαν τα σύνορα (κακώς). Είναι λογικό να ανέβουν τα νούμερα. Μετά τις διακοπές θα ξαναπέσουν.
Τα περισσοτερα νεα κρουσματα δεν ειναι απο τουριστες αλλα απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ συκλεντρωσεις -γαμοι ,πανηγυρια, παρτυ,σκυλαδικα,κλπ κυριως σε τουριστικες περιοχες ,και των ακτων της αττικης συμπεριλαμβανομενων.
Τα μαγαζιά πάντως δεν θα ξανακλεισουν.
Τώρα αν θα κάνουν lockdown για όσους δεν θέλουν να πάνε σε κάποιο μαγαζί, πλάκα θα έχει...
Τα περισσοτερα νεα κρουσματα δεν ειναι απο τουριστες αλλα απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ συκλεντρωσεις -γαμοι ,πανηγυρια, παρτυ,σκυλαδικα,κλπ κυριως σε τουριστικες περιοχες ,και των ακτων της αττικης συμπεριλαμβανομενων.
Ναι, αλλά την ηλιθιότητα είναι δύσκολο να την ελέγξεις, ενώ τα σύνορα κλείνουν εύκολα.
panavour
02/08/2020, 23:42
Ναι, αλλά την ηλιθιότητα είναι δύσκολο να την ελέγξεις, ενώ τα σύνορα κλείνουν εύκολα.
Δεν χρειαζεται να κλεισουν εξ αλλου οσοι μπαινουν ελεγχονται αν ειναι φορεις και οσα κρατη ειναι βεβαρημμενα εχουν ηδη αποκλεισθει Ιωρα την ηλιθιοτητα του μεσου νεο-ελληνα,και νεοελληνα,ειναι οντως δυσκολα να την ελεγξεις.Ολοι εχουμε περασει απο την νεοτητα και ολοι τις ιδιες μαλακιες καναμε,και χαρακτηριζαμε τους πατεραδες και τους παπουδες μας οπως μας χαρακτηριζουν και τα παιδια μας και τα εγγονια μας σημερα..
basilis_k6
02/08/2020, 23:45
Εξαρτάται απο τις εστίες. Τα νούμερα δεν έχουν σημασια σκέτα. Αν ο γάμος δώσει 40 κρούσματα δεν τρεχει κατι γιατι ειναι πολύ ευκολο να εντοπιστούν και να ελεγθεί η κατάσταση πριν ξεφύγει. 40 κρούσματα διασκορπισμένα ειναι πολύ πιο επικίνδυνα. Αν έχουμε τέτοιες μεγάλες εστίες με νουμερα ημέρας 100-120 ειμαστε καλα. Αν όμως αρχίσουν τα 120 κρούσματα να ειναι ενας εδω ενας εκει σε μια εβδομάδα βλέπεις το χιλιάρικο και δεν υπάρχει γυρισμος.
Για να αποφύγουμε τα δράματα πιστευω πρεπει άμεσα να θέσουν την μασκα σαν υποχρεωτική παντου και πάντα. Χωρίς εξαιρέσεις και με χοντρά πρόστιμα.
Έχεις εικόνα απο τις τουριστικές περιοχές της χώρας?
Έρχονται απο όλη την Ελλάδα στην Κρήτη να δουλέψουν και φέτος οι περισσότεροι δεν ήρθαν και κάποιοι που ήρθαν τελικά γύρισαν πίσω.
Ήδη έρχεται τεράστιο οικονομικό πλήγμα και είμαι περίεργος πώς θα δουλέψει το κράτος όταν δεν θα πληρώσουν φόρους ούτε οι μισοί απο του περσινούς.
Γενικό κλείδωμα δεν θα γίνει αλλά μόνο ανα περιοχή.
Ήδη φορείς απο την Κρήτη ζήτησαν να κλειδώσει η Αττική και όπου αλλού υπάρχουν κρούσματα για να μήν πάρει η μπάλα όλη τη χώρα.
Τί φταίει η Πάρος αν έχει γεμίσει η Θεσσαλονίκη για παράδειγμα.
Το πρόβλημα το έχουμε ξαναπεί πιο είναι (ηλιθιότητα των Ελλήνων) και με πολλά πρόστιμα μπορεί να περιοριστεί.
Το κράτος χρειάζεται απεγνωσμένα χρήματα
Δεν χρειαζεται να κλεισουν εξ αλλου οσοι μπαινουν ελεγχονται αν ειναι φορεις και οσα κρατη ειναι βεβαρημμενα εχουν ηδη αποκλεισθει Ιωρα την ηλιθιοτητα του μεσου νεο-ελληνα,και νεοελληνα,ειναι οντως δυσκολα να την ελεγξεις.Ολοι εχουμε περασει απο την νεοτητα και ολοι τις ιδιες μαλακιες καναμε,και χαρακτηριζαμε τους πατεραδες και τους παπουδες μας οπως μας χαρακτηριζουν και τα παιδια μας και τα εγγονια μας σημερα..
Δυστυχώς τα τεστ δείχνουν μία πολύ χονδρική εικόνα της κατάστασης.
Υπάρχει περίπτωση να είναι όλοι θετικοί αλλά το τεστ να μήν μπορεί να το εντοπίσει και να αρχίσουν μετά απο λίγα 24ωρα να κολλάνε όλους γύρω τους. Πολύ μικρή πιθανότητα βέβαια.
Είναι καθαρά για την επιτροπή να ξέρει πόσο χάλια είναι η κατάσταση.
Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν απόλυτο μέτρο αποκλεισμού του ιού απο τη χώρα.
Εμένα η όλη κατάσταση μου δείχνει ακόμα μια φορά
τι κράτος ανίκανων έχουμε
και τι λaός παρτάκιας και ηλίθιος είμαστε
Αυτά φυσικά πάνε πάκέτο και θα πληρωθούν ακόμα μια φορά.
Στανταράκι αυτό το τελευταίο
Στανταράκι ότι το Μάρτιο έχουμε εμβόλιο και ως τότε...
Η Παναγιά μαζί μας
Πάντως επιστροφή δεξιού ψάλτη δεν θα γίνει
Έκλεισε το ντιλ με τα εμβόλια
:lol:
Είμαστε στις χώρες με τα καλύτερα στατιστικά σε όλο τον κόσμο ακόμα.
Οπότε μπορεί να είμαστε κράτος ανίκανων όπως λές αλλά πολύ πιο ικανών απο ένα μεγάλο πληθυσμό του πλανήτη. :lol:
(τουλάχιστον για τον covid)
Εμβόλιο απο το καλοκαίρι του 2021 λέω εγώ αν όχι φθινόπωρο μαζί με της γρίπης.
To 2024 θα επανέλθουν οι πτήσεις στα επίπεδα του 2019 λέει ο ΙΑΤΑ με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Αν δεν υπάρξει φαρμακευτική αγωγή που να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα ή δεν βγει σε παραγωγή το εμβόλιο τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Κλείσεις δεν κλείσεις τα σύνορα. Η οικονομία δεν αντέχει 2ο lockdown. Και η βλακεία δεν αντιμετωπίζεται και το "ειναι ευθύνη του καθενός " όπως φαίνεται δεν υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό πάμε με τον νόμο των πιθανοτήτων πόσοι θα νοσήσουν και πόσοι απο αυτούς θα την βγάλουν καθαρή.
Είμαστε στις χώρες με τα καλύτερα στατιστικά σε όλο τον κόσμο ακόμα.
Οπότε μπορεί να είμαστε κράτος ανίκανων όπως λές αλλά πολύ πιο ικανών απο ένα μεγάλο πληθυσμό του πλανήτη. :lol:
(τουλάχιστον για τον covid)
Κοίτα σύμφωνα με τα στατιστικά που δίνει το Ελληνικό δημόσιο
-Δεν έχουμε αυτοκτονίες
-Δεν έχουμε οικογενειακή βία
-Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ναρκωτικά
Ενώ το ακριβές ποσό του εξωτερικού χρέους έγινε αντικείμενο
δικαστικής διαμάχης μεταξύ κράτους και δ/ντριας της στατιστικής υπηρεσίας
Σ έναν παράδεισο ζεις αλλά δεν το ξέρεις
Αν η Ελλάδα είχε την επισεψιμότητα του Μιλάνου
ή των Βρυξελλών τώρα θα μέτραγες εκατομβες
Και η βλακεία δεν αντιμετωπίζεται και το "ειναι ευθύνη του καθενός " όπως φαίνεται δεν υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό πάμε με τον νόμο των πιθανοτήτων πόσοι θα νοσήσουν και πόσοι απο αυτούς θα την βγάλουν καθαρή.
Ανοσία της αγέλης δηλαδή
Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει. Υπάρχει νόμος που κόβει κώλους
Στα σοβαρά κράτη
Όσο πιο συνειδητοποιημένος είναι ο άνθρωπος τόσο λιγότερη ανάγκη έχει από νόμους
Εδώ θέλουν καρπαζές μερικοί μερικοί
Κοίτα σύμφωνα με τα στατιστικά που δίνει το Ελληνικό δημόσιο
-Δεν έχουμε αυτοκτονίες
-Δεν έχουμε οικογενειακή βία
-Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ναρκωτικά
Ενώ το ακριβές ποσό του εξωτερικού χρέους έγινε αντικείμενο
δικαστικής διαμάχης μεταξύ κράτους και δ/ντριας της στατιστικής υπηρεσίας
Σ έναν παράδεισο ζεις αλλά δεν το ξέρεις
Αν η Ελλάδα είχε την επισεψιμότητα του Μιλάνου
ή των Βρυξελλών τώρα θα μέτραγες εκατομβες
Πίστευε ότι θες.
5 μήνες έχουν περάσει απο την αρχή της πανδημίας στη χώρας μας και έχουμε καταφέρει να χαλαρώσουμε επειδή τα πήγαμε καλά.
Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο νοσοκομείο να δείς με τα μάτια σου πόσο χάλια είμαστε (ή δεν είμαστε...).
Δές σε τί κατάσταση είναι το Ισραήλ σήμερα και πώς ήταν πριν 3 μήνες (και παίζει να έχουμε πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που θες γιατί έχουμε ανοίξει σύνορα)
Ανοσία της αγέλης δηλαδή
Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει. Υπάρχει νόμος που κόβει κώλους
Στα σοβαρά κράτη
Όσο πιο συνειδητοποιημένος είναι ο άνθρωπος τόσο λιγότερη ανάγκη έχει από νόμους
Εδώ θέλουν καρπαζές μερικοί μερικοί
Αναφέρομαι στην βλακεία της αγέλης
Και Δεν έχει να κάνει πόσο συνειδητοποιημένος ειναι κάποιος αλλά πόσο παιδεία έχει. Για να νιωσει ατομική ευθύνη επί του συνόλου.
Πρόσφατα είχα πάει βόλτα στο βουνό. Είχα πιάσει λοιπόν ένα σκιερό σημείο σε μέρος που δεν υπήρχε κανένας άλλος. Μερικά λεπτά μετά, καταφθάνει οικογένεια ανατολικοασιατών (δεν ξέρω εθνικότητα). Δύο γονείς και τρία παιδιά.
Ήταν σε απόσταση 20 μέτρα από εμάς. Κάθισαν πάνω από μισή ώρα εκεί, όλοι με μάσκες. Σε ανοικτό χώρο, στο βουνό, σε σημείο που δεν υπήρχε σχεδόν κανένας άλλος.
Από τη μία μου φάνηκε υπερβολικό, από την άλλη ένιωσα λίγο απολίτιστος μπροστά τους.
Πίστευε ότι θες.
5 μήνες έχουν περάσει απο την αρχή της πανδημίας στη χώρας μας και έχουμε καταφέρει να χαλαρώσουμε επειδή τα πήγαμε καλά.
Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο νοσοκομείο να δείς με τα μάτια σου πόσο χάλια είμαστε (ή δεν είμαστε...).
Δές σε τί κατάσταση είναι το Ισραήλ σήμερα και πώς ήταν πριν 3 μήνες (και παίζει να έχουμε πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που θες γιατί έχουμε ανοίξει σύνορα)
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία να πιστέψω τίποτα.
Άρα το πίστεψε ότι θες έχει νόημα αλλά αν ακολουθεί
το έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Σε απλά Ελληνικά όταν δεν μπορείς να κάνεις ΟΥΤΕ νεκροψίες
ο καθένας ότι θέλει γράφει
Ξαναλέω -για τελευταία φορά- αν δεν έγινε μακελιό όπως στην Ιταλία
δεν είναι επειδή είμαστε μάγκες
αλλά επειδή είμαστε ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ
και τέτοιες εποχές δεν έχουμε τουρισμό ή άλλους επισκέπτες
Σε νοσοκομείο δουλεύει ο κολλητός μου και πολλά
πράγματα δεν ξέρει ο πολύς ο κόσμος
Όπως και να χει το να πει κανείς οτιδήποτε δεν έχει νόημα
Μένει ότι είμαστε 1η στην ύφεση με τα μέτρα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ
Αναφέρομαι στην βλακεία της αγέλης
Και Δεν έχει να κάνει πόσο συνειδητοποιημένος ειναι κάποιος αλλά πόσο παιδεία έχει. Για να νιωσει ατομική ευθύνη επί του συνόλου.
Κοινωνική ευθύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.
Απ το παρκάρισμα τις αναστροφές στην παραλιακή
(πας για μπάνια και θες να πλακώσεις 5 6 το λιγότερο στις μπούφλες)
Έως τα σκουπίδια και τα σπασμένα παγκάκια στα πάρκα.
Δυστυχώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
και εγώ έχω κολλητό σε νοσοκομείο και για τους χψ λόγους είμαι μέσα στα πράγματα
σου ξαναγράφω πίστευε ότι θες αφού θες να αγνοείς τα δεδομένα*
γιατί πολύ απλά αν δεν είχαμε lockdown δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε (έστω για τον covid)
το θέμα της οικονομίας είναι άλλο και τώρα που τα φάγαμε όλα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε κάπου
βλέπεις πόσο γρήγορα εξαπλώνετε ακόμα και τώρα (δες παραπάνω)
*οσμίζομαι ίχνη 5G, anti-vax, όλα είναι ψέματα κλπ οπότε το σταματάω γιατί δεν έχει νόημα
Πάρκινγκ παίξε λιγο άμυνα. Μέτρα πείραμε. Σύνορα έκλεισαν και ακόμη χώρες όπως Αμερική Κίνα και Ρωσία δεν έχει εισερχομενους τουρίστες. Αν δεν πιστεύεις σε θανάτους από τον covid και ότι τα νούμερα δεν είναι αληθινά ή ότι υπάρχει κάποιος άλλος σκοπός συνομοσια κλπ , δεν υπάρχει λόγος να φοράς μάσκα, να ακολουθείς κανονισμούς να πληρώνεις πρόστιμα. Όπως και να έχει κάτι υπάρχει εκεί έξω και μάλλον σκοτώνει. Ξέρεις καμμία φορά αν δεν χάσουμε έναν κοντινό μας άνθρωπο δεν συνειδητοποιουμε την πραγματικότητα.
Δηλαδή κάτι σαν την ραδιενέργεια. Μας έχουν πείσει ότι υπάρχει αλλά επειδή δεν έχουμε εκτεθεί και δεν έχουμε πεθάνει από αυτή βάζουμε κι ένα ερωτηματικό αν άραγε υπάρχει και αν υπάρχει αν όντως κάνει ζημιά
Πάρκινγκ παίξε λιγο άμυνα. Μέτρα πείραμε. Σύνορα έκλεισαν και ακόμη χώρες όπως Αμερική Κίνα και Ρωσία δεν έχει εισερχομενους τουρίστες. Αν δεν πιστεύεις σε θανάτους από τον covid και ότι τα νούμερα δεν είναι αληθινά ή ότι υπάρχει κάποιος άλλος σκοπός συνομοσια κλπ ,
Εγώ πιστεύω στο κόβιτ κατ αρχήν γιατί μπορεί να είμαι βλάκας αλλά δεν είμαι ντιπ -σοβαρά το λέω αυτό-
Πιστεύω λοιπόν ότι διαβάζω απ τον Π Ο Υ
Είναι μια επικίνδυνη ασθένεια πολύ μεταδοτική
(όχι όσοι οι προηγούμενες γρύπες)
Διαβάζω ακόμα ότι οι επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει
ότι κάθε 10 χρόνια θα έχουμε ένα τέτοιο ιό αλλά κανένα μέτρο δεν πάρθηκε διεθνώς
Πιστεύω ακόμα ότι ίσως δεν χρειάζονταν λοκ ντάουν (αυτό κατόπιν μετρήσεων όχι αυθαίρετα)
αν είχαμε αρκετές μονάδες εντατικής (μην το ανοίξουμε το θέμα μηχανάκια έχουμε ξέρουμε ΟΛΟΙ)
αν είχαμε χώρους απομόνωσης των θετικών στο τεστ
και αν είχαμε τεστ.
Αντ αυτών εμείς κάναμε το προφανές για την Ελλάδα να πληρώσουμε τα κανάλια
δηλαδή τη κουμπάρας μας τη ξαδέρφη μας κλπ (άντε μην αρχίσω τα Γαλλικά)
Φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά έγινε ούτε για αυτό το θέμα
και τα κανάλια δεν θα πουν ποτέ ότι δεν έχουμε εντατικές γιατί τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων
χάθηκαν στο χρηματιστήριο ενώ το σκάνδαλο νοβάρτις δεν έγινε ποτέ.
Ας πανηγυρίσουμε λοιπόν χωρίς στοιχεία ότι όλα πήγαν καλά (αν πήγαν)
και το μνημόνιο έρχεται απ το Σεπτέμβρη μετά τα μπάνια του λαού.
Το να πανηγυρίζεις φυσικά τζάμπα είναι
Εδώ αυτή η υπέροχη κυρία τα λέει ΟΛΑ.
Δείτε το βιντεάκι Κέμπριτζ είναι κάτι ξέρει παραπάνω
https://youtu.be/qD8CyfUQOYc
σου ξαναγράφω πίστευε ότι θες αφού θες να αγνοείς τα δεδομένα*
*οσμίζομαι ίχνη 5G, anti-vax, όλα είναι ψέματα κλπ οπότε το σταματάω γιατί δεν έχει νόημα
Εγώ δεν αγνοώ τα δεδομένα ξέρω ότι δεν υπάρχουν δεδομένα
Κι εγώ οσμίζομαι ότι δεν διαβάζεις καν τι σου γράφω και καλά κάνεις και σταματάς γιατί
ο μονολογός σου είναι κουραστικός και.... αντιδιαλεκτικός.
Την υποτίμηση προς το πρόσωπο μου
επειδή δεν συμφωνώ με τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου (πήγαμε καλά)
σου την επιστέφω
Εγώ λοιπόν οσμίζομαι κρατική προπαγάνδα (κοπής Νδ) οπότε σταματάω
Ελπίζω το και εύχομαι το μνημόνιο να μην σε (μας) πάρει σβάρνα
:cool:
Μιλάμε ακόμα για την ίδια κυβέρνηση που έστειλε τον κόσμο σπίτια τους, έκλεισε μαγαζιά, κατέστρεψε κόσμο για 2 μήνες, αλλά αφήνει παπάδες εντελώς ανενόχλητους να κάνουν τη δουλειά τους κανονικά υποστηρίζοντας ότι τους προστατεύει το άγιο πνεύμα και να απαγορεύουν στον κόσμο να φοράει μάσκες στις εκκλησίες; Μμμ. Οκ.
KotsosDR
03/08/2020, 14:14
Μιλάμε ακόμα για την ίδια κυβέρνηση που έστειλε τον κόσμο σπίτια τους, έκλεισε μαγαζιά, κατέστρεψε κόσμο για 2 μήνες, αλλά αφήνει παπάδες εντελώς ανενόχλητους να κάνουν τη δουλειά τους κανονικά υποστηρίζοντας ότι τους προστατεύει το άγιο πνεύμα και να απαγορεύουν στον κόσμο να φοράει μάσκες στις εκκλησίες; Μμμ. Οκ.
Μάλλον έχασα κάτι , οι εκκλησίες δεν ήταν κλειστές αυτό το δίμηνο ;