View Full Version : Κορωνοϊός...
Πέρασε πάντως ένας μήνας και κανένας δεν φαίνεται θετικός στον κορονιό από όσους
μετείχαν στις άτυπες παρελάσεις και στα ξέφρενα πάρτυ του τριημέρου της Αποκριάς
στην Πάτρα. Γιά άλλες πόλεις δεν ξέρω..................
contes di Zante
27/03/2020, 08:37
Πέρασε πάντως ένας μήνας και κανένας δεν φαίνεται θετικός στον κορονιό από όσους
μετείχαν στις άτυπες παρελάσεις και στα ξέφρενα πάρτυ του τριημέρου της Αποκριάς
στην Πάτρα. Γιά άλλες πόλεις δεν ξέρω..................
Δε νομίζω ότι στην πραγματικότητα γνωρίζουμε το σύνολο των ασθενών, πόσο μάλλον των φορεών που δεν έχουν και συμπτώματα. Σε αυτούς τους τελευταίους ανήκουν και οι νεαρότερες σε ηλικία ομάδες που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Εδώ στην Ζάκυνθο είχαμε νωρίς 4 κρούσματα, όλοι από το ίδιο γρουπ ταξιδιωτών από το οποίο ήταν και ο πρώτος θάνατος, όμως απομονώθηκαν έγκαιρα....παρεπιμπτόντως η κόρη τους ήταν μέσα σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις
Λόγω προληπτικών μέτρων μεγάλης κλίμακας, η Ελλάδα θα δει την αιχμή των συνεπειών του ιού μάλλον προς το τέλος του επόμενου μήνα.
Λόγω προληπτικών μέτρων μεγάλης κλίμακας, η Ελλάδα θα δει την αιχμή των συνεπειών του ιού μάλλον προς το τέλος του επόμενου μήνα.
Τις συνέπειες θα τις δούμε οταν βγει ο πλανήτης από το πρόβλημα. Όταν, αν, κι εφόσον. Τότε θα κανει η Ελλάδα ταμείο, και οι νεκροί του ιού θα είναι το λιγότερο από τα προβλήματά της.
Τις συνέπειες θα τις δούμε οταν βγει ο πλανήτης από το πρόβλημα. Όταν, αν, κι εφόσον. Τότε θα κανει η Ελλάδα ταμείο, και οι νεκροί του ιού θα είναι το λιγότερο από τα προβλήματά της.
Αυτό ακριβώς.
Έτσι όπως πάμε δεν κινδυνεύουμε απο τον ιό αλλά απο την πτώχευση.
Δυστυχώς ζούμε κάτι σαν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο σε μεγαλύτερη έκταση αλλά με μόνο οικονομικές επιπτώσεις (εκτός των ανθρώπινων ζωών).
Νομίζω για τη γενιά μας αυτού του είδους ο πόλεμος είναι και ο πιο ταιριαστός...του καναπέ.
Αυτό ακριβώς.
Έτσι όπως πάμε δεν κινδυνεύουμε απο τον ιό αλλά απο την πτώχευση.
Δυστυχώς ζούμε κάτι σαν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο σε μεγαλύτερη έκταση αλλά με μόνο οικονομικές επιπτώσεις (εκτός των ανθρώπινων ζωών).
Νομίζω για τη γενιά μας αυτού του είδους ο πόλεμος είναι και ο πιο ταιριαστός...του καναπέ.
Βιάζεσαι.
ολα τα προβληματα δεν ειναι ταμειακα και οικονομικα
μετα τον ΒΠΠ υπηρξε αλματωδης τεχνολογικη και οικονομικη αναπτυξη αλλα οι ζωες εκατομυριων δε γυρισαν πισω
αν πτωχευση θεωρουμε να μην μπορουμε να αλλαξουμε αιφον.....ας πτωχευσουμε
doctor_john
27/03/2020, 12:26
Για να έχεις "λάθος τιμές" στην περίπτωση μας "πτωχευση" κ.λπ. σημαίνει πως έχεις κάποια αναφορά για να κάνεις την μέτρηση, κάποιο "χάρακα".
Όταν αυτό συμβαίνει σε όλους παγκόσμια, σημαίνει ότι το παθαίνει και το μέτρο σύγκρισης, ο "χάρακας".
Για ποιο λόγο να δεχθούμε ότι ο "χαρακας" έμεινε αλώβητος, όταν ρεαλιστικά έχει χάσει την υπόσταση του πολλά χρόνια τώρα;
Γιατί να μην πούμε ότι ξαναμετράμε από την αρχή; με νέο "χάρακα" που διαμορφώνεται εκ νέου;
Χρωστάμε σε κάποιους εκτός πλανήτη;
Νομίζω ότι απλά θα ασκηθεί πίεση να αναγνωρίσουμε την αξία του δολλαρίου ίση με του ευρώ ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει
καμία αξία πολύ καιρό τώρα και οι μόνοι που θα έχουν αντιρρήσεις σε αυτό είναι οι πολύ λίγοι που προφανώς προτιμούν να
τους ανήκουν τα πάντα.
Το όλο θέμα θα παιχτεί κατά τη γνώμη μου στο αν θα βρούν πολίτες του πλανήτη που να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους
ενάντια στους πολίτες του πλανήτη.
https://www.cretalive.gr/ellada/pote-kai-pos-tha-bgoyme-apo-lockdown-ti-shediazoyn-tsiodras-kai-mosialos
Τα λέμε τον Οκτώβριο όσοι ειμαστε ακομα εδώ
ολα τα προβληματα δεν ειναι ταμειακα και οικονομικα
μετα τον ΒΠΠ υπηρξε αλματωδης τεχνολογικη και οικονομικη αναπτυξη αλλα οι ζωες εκατομυριων δε γυρισαν πισω
αν πτωχευση θεωρουμε να μην μπορουμε να αλλαξουμε αιφον.....ας πτωχευσουμε
Τα προβλήματα πλέον είναι κυρίως ταμειακά και οικονομικά, δεν πεθαίνουν πολλοί από την πείνα (για εμάς τους Ευρωπαίους λέω, στο μεγαλύτερο ποσοστό).
Η πτώχευση, αν έρθει, θα είναι χειρότερη από αυτή που λες.
Συγκρίνεις τον πληθυσμό του πλανήτη του 1945 με του 2020; Γελάνε και οι κατσούνες. Να δω τι θα φάνε οι κάτοικοι των αστικών κέντρων, αν δεν εχουν δουλειά και τους πάρει ο τραπεζα το σπίτι, αν δεν γίνει κουρεμα ιδιωτικου χρέους (εταιρειών αλλά και φυσικών προσώπων), όταν η μονη σχέση που εχουν με την φύση είναι οι λαϊκές αγορές και το ποδήλατο στο πάρκο.
Για να είσαι σίγουρος, περιμένεις τη μέρα που θα φτιάξει μπάμιες. Τότε θεωρείται νόμιμη άμυνα.
:moutza: εγώ μαγειρεύω στο σπίτι και μου αρέσουν κιόλας οι μπάμιες (ειδικά με κοτόπουλο....:D ) βρείτε ρε σεις μια σοβαρή δικαιολογία.....:cry:
:bawl::bawl:
''οι φωνές μου έλεγαν να το κάνω''
:moutza: εγώ μαγειρεύω στο σπίτι και μου αρέσουν κιόλας οι μπάμιες (ειδικά με κοτόπουλο....:D ) βρείτε ρε σεις μια σοβαρή δικαιολογία.....:cry:
Εσύ είσαι τελειωμένος. :moutza:
Εσύ είσαι τελειωμένος. :moutza:
πάντα με τον καλό λόγο εσύ :moutza::lol:
πάντα με τον καλό λόγο εσύ :moutza::lol:
Συ είπας. Μπάμια. :bawl:
Η βενζίνα στο 1.4 και λιγότερο και δεν μπορούμε να κάνουμε κανα-δυο χιλιάδες χλμ να γουστάρουμε :a52:
doctor_john
29/03/2020, 16:36
Ενώ οι υπολοιποι τους πιάνουμε μλκς...
416954
Δεν θα εξετάσω σε βάθος την απάντηση σου.
Το βενζινάδικο αυτό που έχει τιμή 1.261 είναι από εμένα επιβεβαιωμενο για την ποιότητα της βενζίνης του καθώς και για την ποσότητα που βάζουν!
doctor_john
29/03/2020, 17:03
To θέμα είναι πως ακόμα και τωρα μας παίζουν και χορεύουμε διαμορφώνοντας τις τιμές
με βάση το τι πιστεύει καποιος ότι θα ήταν σωστό να κερδίζει το κράτος, στην ουσία
επιτρέποντας στην κάθε κυβέρνηση να έχει τόσο απόθεμα ώστε να μπορεί να μοιράζει
στους "φίλους" χρήμα χωρίς καμία λογική δικαιολογία.
Εκμεταλεύονται τα πάντα, οργανωμένα και αδιάλειπτα θεωρώντας ότι είναι μόνιμα
σε πόλεμο με τους πολίτες που κρατούν φοβισμένους να ψιθιρίζουν πως πρέπει να οργανωθούν
εναντίον τους...
Θεωρούμε καλή τιμή το 1.26 όταν θα έπρεπε να έχει κάτω απο 1 και αυτό δεν θα επηρέαζε το παραμικρό
από τα "οφέλη" που ευαγγελίζονται πως μας προσφέρει... :)
Θα πέσει η τιμή της βενζίνης στο μισό ευρώ το λίτρο, θα καταργηθούν τα διόδια, αλλά δε θα επιτρέπεται να κυκλοφορούμε. Η φορολογία πάει με βάση τη χρήση, οπότε μένει να αυξήσουν το φόρο στις παντόφλες και το χαρτί υγείας.
και έχει ένα τύπο στην τβ τον happytraveler και δείχνει τα Τζουμέρκα :a02:
lleonidas
30/03/2020, 17:07
Τεντωμένα τα νεύρα όλων, ιδίως στην Ισπανία.
https://m.youtube.com/watch?v=M387arQrfUQ
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ekklese-metsotake-stoes-voeleetes-toe-katatheste-to-50-toe-misthoe-sas-ste-mache-kata-toe-koronoioe_gr_5e81c934c5b66149226ae286?jz8&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2
Αντί να πεί: -Δίνω τον μισθό μου στην μάχη κατά του κορονοϊού και καλώ όποιον βουλευτή ή υπουργό θέλει
να κάνει κι' αυτός το ίδιο.
Να δώ τότε ποιός απ' όλους αυτούς δεν θα έκανε το ίδιο......κι' από τους 300 εννοώ........σύν τους υπουργούς.......
Δεν ξέρω ακριβώς τι περιορισμοί ισχύουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή του βίντεο, αλλά όταν στη χώρα πεθαίνουν κοντά 1000 άτομα τη μέρα λόγω κορονοϊού, υποπτεύομαι ότι περιληπτικά περιγράφονται με το "αν βγεις έξω χωρίς λόγο, τη γάμησες".
Το βασικό λάθος του μοτοσυκλετιστού παρατηρείται στο 19ο δευτερόλεπτο (https://www.youtube.com/watch?v=M387arQrfUQ&t=19). Μετά αρχίζουν τα όργανα (pun intended).
Καλά έκαναν και τον κατέβασαν όπως τον κατέβασαν από την μηχανή. Σήκωσε πρώτος χέρι και όπως είπε ο Acacius πεθαίνουν 1000 ανά ημέρα. Αλλά, το όργανο δεν έχει κανένα δικαίωμα να ξεσπά και να φθειρει περιουσία πολίτη. Η αλήθεια είναι πάντα στην μέση.
o_gavros
31/03/2020, 00:34
Ας μη δώσουν το μισο τους μηνιάτικο τώρα.Ας κόψουν απλά τη μάσα εν μέσω επιδημίας.
το μήνυμα που θέλανε να στείλουν, εστάλη διθυραμβικά.
Προσέλαβαν 1500 μπάτσους όταν μας λείπανε γιατροί και δασκάλοι. Οι γιατροί (που η πρωτη -μη χέσω- κυρια μας προέτρεψε να χειροκροτήσουμε) σε όλη τη χώρα φωνάζουν πως χρειάζονται ενισχύσεις.
Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση.
Αστο να πάει να γαμηθεί Βαγγελη,να χαρείς γιατί θα γίνει κούγκι η φάση εδώ και είμαστε αντερσταφντ που λέμε.
Ας μη δώσουν το μισο τους μηνιάτικο τώρα.Ας κόψουν απλά τη μάσα εν μέσω επιδημίας.
το μήνυμα που θέλανε να στείλουν, εστάλη διθυραμβικά.
Προσέλαβαν 1500 μπάτσους όταν μας λείπανε γιατροί και δασκάλοι. Οι γιατροί (που η πρωτη -μη χέσω- κυρια μας προέτρεψε να χειροκροτήσουμε) σε όλη τη χώρα φωνάζουν πως χρειάζονται ενισχύσεις.
Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση.
Αστο να πάει να γαμηθεί Βαγγελη,να χαρείς γιατί θα γίνει κιούγκι η φάση εδώ και δεν είμαστε αντερσταφντ που λέμε.
Στο δεν είμαστε μπας και ήθελες να πεις είμαστε γιατί αλλιώς δεν βγάζει νόημα.
Κούγκι είναι .
Πιο πολύ εσύ του δίνεις παραταξιακή χροιά παρά ο Βάγγος όμως.
Ας μην πω άλλα σκέψου μόνο ένα όνομα που ξεκινάει από το πιο γνωστό ελληνικό συγκρότημα των 70s και τελειώνει με την πιο γνωστή κατάληξη επωνύμων του πιο μεγάλου μας νησιού.:wave2:
tzimidis
31/03/2020, 06:28
......... σκέψου μόνο ένα όνομα που ξεκινάει από το πιο γνωστό ελληνικό συγκρότημα των 70s και τελειώνει με την πιο γνωστή κατάληξη επωνύμων...... .:wave2:
Νοστραδαμακης?
Αφροντάϊτστσαϊλντιδης?
Πελομαμποκιουκάκης?
Δυοχιλιαδεςδυοτζιαροπουλος?
Socratakis?
Kickstart
31/03/2020, 09:32
Θα αγριέψει κι εδώ το πράμα παίδες.. Ήδη βλέπω κόσμο ημιτρελο από τη βεράντα μου να κυκλοφορεί αγριεμένος.
Σχετικά με τις προσλήψεις, έχουν ήδη αναλάβει νέες θέσεις σχεδόν 300 ιατροί και 1200 νοσηλευτές. Αναμένεται η πρόσληψη 2.000 ακόμα ιατρών και νοσηλευτών.
Κάτι καλό που θα μείνει από τη δυσμενή κατάσταση, είναι η επένδυση στο χώρο της υγείας και της σχετικής έρευνας.
https://youtu.be/aALZFDg0TfY
Θα αγριέψει κι εδώ το πράμα παίδες.. Ήδη βλέπω κόσμο ημιτρελο από τη βεράντα μου να κυκλοφορεί αγριεμένος.
Μην περιμένετε συμμόρφωση και πειθαρχία το Πάσχα και φοβάμαι ότι μία εβδομάδα αφασίας θα μας πάει κανά δυό μήνες πίσω.
Και από επιβίωση και από οικονομία :(:( Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζονται όσο και να φανεί φασιστικό σε μερικούς , μέτρα "στρατιωτικού νόμου" φοβάμαι ...
Το Πάσχα το φοβάμαι σαν περίοδο που θα χαλαρώσει ο κόσμος και ένα μήνα μετά θα κλαίμε. Το γεγονός που συμβάλλει σε αυτό, είναι ότι λόγω των προνοητικών μέτρων περιορισμού στην Ελλάδα, η αιχμή των κρουσμάτων έχει μετατοπιστεί για μετά τις γιορτές. Αν ήταν πριν, θα τρομοκρατούνταν ο κόσμος και θα πρόσεχε και σε αυτές.
Πιστεύω ότι η δική μας αιχμή στους θανάτους, θα είναι το Μάιο.
Το Πάσχα το φοβάμαι σαν περίοδο που θα χαλαρώσει ο κόσμος και ένα μήνα μετά θα κλαίμε. Το γεγονός που συμβάλλει σε αυτό, είναι ότι λόγω των προνοητικών μέτρων περιορισμού στην Ελλάδα, η αιχμή των κρουσμάτων έχει μετατοπιστεί για μετά τις γιορτές. Αν ήταν πριν, θα τρομοκρατούνταν ο κόσμος και θα πρόσεχε και σε αυτές.
Πιστεύω ότι η δική μας αιχμή στους θανάτους, θα είναι το Μάιο.
Δεν βγάζω νόημα σόρρυ.
Δεν βγάζω νόημα σόρρυ.
Έχουμε δύο παράγοντες για τους οποίους δεν έχουμε δει ακόμα αιχμή στα κρούσματα νοσούντων και νεκρών.
1) Μειωμένη διακρατική κινητικότητα στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες.
2) Προληπτικά μέτρα περιορισμού διεθνούς και εγχώριας κυκλοφορίας.
Τα δύο παραπάνω έχουν μετατοπίσει χρονικά την εγχώρια αιχμή κρουσμάτων, πάνω από ένα μήνα, σε σχέση με άλλες χώρες. Αυτό προφανώς έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Όμως έχει και ένα μειονέκτημα. Ο κόσμος φαίνεται να εφησυχάζει και να χαλαρώνει, επειδή δεν βλέπει τον κίνδυνο μπροστά του. Ήδη βλέπεις πώς κυκλοφορούν στους δρόμους. Φοβάμαι λοιπόν ότι το Πάσχα θα εορταστεί από πολλούς, αν ακόμα δεν έχουν δει νεκρούς στη γειτονιά τους και μερικές εβδομάδες μετά θα δούμε τις αρνητικές συνέπειες του συγχρωτισμού των εορτών.
o_gavros
31/03/2020, 11:38
πολύ φοβάμαι ότι ο νεοσσός έχει δίκιο...
και το κακό θα είναι ότι αφενός ότι έχουμε κάνει συνολικά ως τωρα θα πάει στο βρόντο, αφετέρου και επειδή το μάντρωμα το συνεχόμενο αναπόφευκτα θα ενισχύσει την ένταση φοβάμαι ότι θα δούμε και σκηνές απείρου "κάλλους"... κάτι που το απεύχομαι φυσικά.
Έχουμε δύο παράγοντες για τους οποίους δεν έχουμε δει ακόμα αιχμή στα κρούσματα νοσούντων και νεκρών.
1) Μειωμένη διακρατική κινητικότητα στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες.
2) Προληπτικά μέτρα περιορισμού διεθνούς και εγχώριας κυκλοφορίας.
Τα δύο παραπάνω έχουν μετατοπίσει χρονικά την εγχώρια αιχμή κρουσμάτων, πάνω από ένα μήνα, σε σχέση με άλλες χώρες. Αυτό προφανώς έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Όμως έχει και ένα μειονέκτημα. Ο κόσμος φαίνεται να εφησυχάζεται και να χαλαρώνει, επειδή δε βλέπει τον κίνδυνο μπροστά του. Ήδη βλέπεις πώς κυκλοφορούν στους δρόμους. Φοβάμαι λοιπόν ότι το Πάσχα θα εορταστεί από πολλούς, αν ακόμα δεν έχουν δει νεκρούς στη γειτονιά τους και μερικές εβδομάδες μετά θα δούμε τις αρνητικές συνέπειες του συγχρωτισμού των εορτών.
Όπως φανταζόμουν ήταν ελλειπής η σύνταξή σου ,έπρεπε για να διαφαίνεται το αρνητικό και να συνδέεται με την συνέχεια να γράψεις " λόγω των μη προνοητικών " ή των καθυστερημένων και όχι επαρκώς τηρουμένων ώστε να φαίνεται το νόημα από την αρχή.Έτσι όπως το γραψες δείχνει αντίφαση.
:wave2:
Όπως φανταζόμουν ήταν ελλειπής η σύνταξή σου ...
Του ΙΚΑ γαρ... :p
Εγώ πάντως πήγα σ/μ πριν και είδα ότι το λιγότερο οι μισοί δεν φορούσαν γάντια και τα καρτελάκια που έδιναν για σειρά το έδινε άτομο χωρίς γάντια στον υπάλληλο και αυτός στον επόμενο που δεν φορούσε επίσης γάντια.
Εγώ είχα ένα σακουλάκι μαζί μου και της είπα ρίχτο μέσα ,δεν το πιάνω ούτε με γάντι :lol:
Εγώ πάντως πήγα σ/μ πριν και είδα ότι το λιγότερο οι μισοί δεν φορούσαν γάντια και τα καρτελάκια που έδιναν για σειρά το έδινε άτομο χωρίς γάντια στον υπάλληλο και αυτός στον επόμενο που δεν φορούσε επίσης γάντια.
Εγώ είχα ένα σακουλάκι μαζί μου και της είπα ρίχτο μέσα ,δεν το πιάνω ούτε με γάντι :lol:
Τα γάντια δεν παρέχουν ΚΑΜΙΑ προστασία.
Ο ιός κολλάει μόνο απο μάτια, στόμα, μύτη.
Δές και το άλλο. Μπαίνω ΣΜ και βάζω γάντια με το σωστό τρόπο για να μή τα μολύνω (!!!!).
Απο εκεί και πέρα σε πόσα δευτερόλεπτα θα πιάσω κάτι (κινητό, λίστα ψώνια, καρότσι, προϊόντα) που θα είναι μολυσμένο?
Πραγματικά μόνο κακό στο περιβάλλον κάνουν και δίνουν και την ψευδαίσθηση ότι σε προστατεύουν.
Τώρα στο προηγούμενο θέμα.
Ο ιός θα σταματήσει είτε με εμβόλιο, είτε με φάρμακο, είτε με ανοσία αγέλης είτε αν ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ τα νέα κρούσματα για τουλάχιστον ΔΥΟ εβδομάδες αν όχι παραπάνω (ένα ασυμπτωματικός κολλάει άλλον ασυμπτωματικό στις 14 μέρες).
Και με την προϋπόθεση ότι τα κύτταρα μνήμης ζούν όσο χρειάζεται για τις πρώτες 3 επιλογές.
Οπότε, κοιτάμε πώς να μηδενίσουμε τα νέα κρούσματα μπας και ξεκινήσει να κινείται η εγχώρια οικονομία μέχρι να ξανα-αρχίσουν τα κρούσματα απο την αρχή απο κάποιο εισαγόμενο (βλ. Κίνα).
Γενικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και να ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (όσοι μπορείτε δηλαδή).
Μετακίνηση 2 φορές το μήνα για φαγητό-φάρμακα και μετά μόνο για έκτακτες καταστάσεις.
Έγινε γιατρέ.
10" @ google
https://www.iatropedia.gr/ygeia/koronoios-maskes-kai-gantia-den-periorizoun-tin-metadosi-tou-sars-cov-2-ti-symvainei/128703/
https://eody.gov.gr/loimoxi-apo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-profylaxis-gia-to-koino/
https://eody.gov.gr/mikroviaki-antochi-kai-loimoxeis-poy-syndeontai-me-choroys-parochis-ygeias/exonosokomeiako-perivallon-koinotita/ygieini-ton-cherion-plirofories-gia-to-koino/
(ΕΟΔΥ καμία αναφορά σε γάντια, μόνο πλύσιμο πλύσιμο πλύσιμο και όχι πρόσωπο)
alexis72
31/03/2020, 14:19
απο ισπανία ...φθάσαμε στην ελλάδα με 2μετρο δημοτικό ράμπο του μπακογιάννη να ....κάνει κεφαλοκλείδωμα στόν ..
πατέρα μας ? παππού μας ? και ειναι η αρχή μόνο...
https://www.youtube.com/watch?v=dfiy43vPPtg
5'' στο google, ΕΟΔΥ
αλλά ας αλλάξουμε θέμα,αστεία βίντεο λέει.
417057
5'' στο google, ΕΟΔΥ
Ο Ιός δεν βγαίνει απο τα χέρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα γάντια είναι άχρησταααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Τόσοι επιστήμονες έχουν βγεί στην τηλεόραση και έχουν βγάλει άχρηστες και τις μάσκες που εκεί κάτι μαζεύουν. Για τα γάντια δεν τίθεται κανένα θέμα!!!!!
(προφανώς θα γίνει καθάρισμα ;) )
εντάξει αδερφέ,ηρέμησε. ΔΕΝ θα ξαναβάλω γάντια στο μάρκετ ,καλά; :lol:
Για να μήν μεταφέρουμε τον ιό σπίτι απο ΣΜ (εκτός αν κολλήσουμε!) τότε γδυνόμαστε έξω απο το σπίτι (και τα παπούτσια μαζί) και τα αερίζουμε/λιάζουμε >24ώρες.
Τα ψώνια όλα καθάρισμα (ή πιο εύκολα μόνο ότι θέλει ψυγείο και τα υπόλοιπα τα παρκάρουμε με τα ρούχα >24 ώρες).
Και μετά μπάνιο με σαπούνι κεφάλι, πρόσωπο και χέρια τουλάχιστον.
Καθάρισμα και σε ότι άλλο αγγίξαμε και έχουμε φέρει στο σπίτι (κλειδιά, κινητό κλπ).
lleonidas
31/03/2020, 15:30
Μαζεύω όσα περισσότερα σκόρπια μπόρεσα εδώ.
5'' στο google, ΕΟΔΥ
417057
Αυτός δεν είναι ο τύπος που έψαλλε σε κάποια εκκλησία πριν μια βδομάδα; :lol:
:whistle::whistle:
The cleric is a healer, usually a priest and a holy warrior, originally modeled on or inspired by the Military Orders. Clerics are usually members of religious orders, with the original intent being to portray soldiers of sacred orders who have magical abilities, although this role was later taken more clearly by the paladin. Most clerics have powers to heal wounds, protect their allies and sometimes resurrect the dead, as well as summon, manipulate and banish undead.
tzimidis
31/03/2020, 16:06
απο ισπανία ...φθάσαμε στην ελλάδα με 2μετρο δημοτικό ράμπο του μπακογιάννη να ....κάνει κεφαλοκλείδωμα στόν ..
Αμα ειναι από τους κλασικούς ξερεισποιοσειμεγωρε,
γιατί όχι???
Τον ψωφογερα που βλέπω κάθε μέρα να πετάει το φορεμενο του γάντι επάνω στα χύμα φρουτα, που δεν τηρεί αποστάσεις, που ξεροβήχει επάνω σε ράφια, προϊόντα, πελατες, ταμιες, και δεν καταλαβαίνει χριστό, ευχαρίστως τον κερνουσα όχι κέφαλοκλείδωμα, αλλά διπλο αριστερό-δεξί κροσέ.
Όπως εξηγώ σε 10-15 πελατες ημερησιως
- κάντε πίσω
-μα γιατί αφού μαζί ήρθαμε
- δεν με νοιάζει για εσάς, για τις ταμιες μου με νοιάζει.
Μερικοί απλά δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, προφανώς ούτε ο γέρος στο βίντεο.
doctor_john
31/03/2020, 16:52
Παιδιά μλκς θα γίνονται, είναι αδύνατο να αποφευχθούν.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό που παραδέχεται: "εξάντλησα την υπομονή μου"
Έχω την εντύπωση ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουμε περιθώρια εξάντλησης της υπομονής μας
και αν συμβεί αυτό λέμε "αντε γμθτε, παραιτούμαι.."
doctoras
31/03/2020, 17:06
Παιδιά μλκς θα γίνονται, είναι αδύνατο να αποφευχθούν.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό που παραδέχεται: "εξάντλησα την υπομονή μου"
Έχω την εντύπωση ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουμε περιθώρια εξάντλησης της υπομονής μας
well said!
Στο Δημόσιο, έχουν. Και δεν τους κουνάει κανείς.
Από την άλλη, έγραψες "εργαζόμενοι". :lol:
Είναι γνωστό ότι αυτά τα άτομα πάσχουν από το σύνδρομο "ήθελα να πάω στην αστυνομία, αλλά άτιμη κοινωνία" και στο βίντεο φαίνεται κι έλλειψη εκπαίδευσης.
Σε παρόμοιο περιστατικό με προσωπικό της ΕΛΑΣ, που έγινε μπροστά μου, ο τρόπος αντιμετώπισης ήταν εντελώς διαφορετικός και επαγγελματικός, τόσο που κι εγώ απόρησα.
Θέλουν και οπλισμό τα ταγάρια.
Υ.Γ ζητάω συγγνώμη από τις φολκόρ τσάντες, και τους όποιους δημοτικούς "αστυνομικούς" διαβάζουν εδώ, αλλά σας τα έχω μαζεμένα.
Μαζεύω όσα περισσότερα σκόρπια μπόρεσα εδώ.
Σκούπα και φαράσι σπίτι, ε;:lol:
(πάω να βάλω τις μπάμιες να γίνονται...):D
https://www.youtube.com/watch?v=nZ6E9qJpRyQ&feature=emb_logo Η παράκρουση μιας χειραφετημένης όταν κλείνεται σπίτι με την θέλησή της.. .Δεν έχω άλλη εξήγηση :uplate::uplate::uplate:
https://www.youtube.com/watch?v=nZ6E9qJpRyQ&feature=emb_logo Η παράκρουση μιας χειραφετημένης όταν κλείνεται σπίτι με την θέλησή της.. .Δεν έχω άλλη εξήγηση :uplate::uplate::uplate:
Παράσταση δίνει το κορίτσι ρε, τι δεν κατάλαβες :cry:
Παράσταση δίνει το κορίτσι ρε, τι δεν κατάλαβες :cry:
Ασε ..
https://www.youtube.com/watch?v=VJE4jjIVw3g
:lol:
Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που άνοιξε το στόμα της μου μύρισε κάτι σαν αίμα και τιμή...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/03/2020, 23:06
Τα μάτια μου πήγαν στην πίσω κίνηση τής. Ήμουν ο μόνος???
lleonidas
31/03/2020, 23:08
Δυστυχώς διαγνώστηκα και εγώ με κορωνοϊό σήμερα.Ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια προς το παρόν.
Δυστυχώς διαγνώστηκα και εγώ με κορωνοϊό σήμερα.Ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια προς το παρόν.
Περαστικά ρε Λεό....
Δώσε φηντ μπακ.
Τι συμπτώματα έχεις;
george.S
31/03/2020, 23:12
Περαστικά
ελπίζω να το περάσεις ήπια
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/03/2020, 23:13
Αμα ειναι από τους κλασικούς ξερεισποιοσειμεγωρε,
γιατί όχι???
Τον ψωφογερα που βλέπω κάθε μέρα να πετάει το φορεμενο του γάντι επάνω στα χύμα φρουτα, που δεν τηρεί αποστάσεις, που ξεροβήχει επάνω σε ράφια, προϊόντα, πελατες, ταμιες, και δεν καταλαβαίνει χριστό, ευχαρίστως τον κερνουσα όχι κέφαλοκλείδωμα, αλλά διπλο αριστερό-δεξί κροσέ.
Όπως εξηγώ σε 10-15 πελατες ημερησιως
- κάντε πίσω
-μα γιατί αφού μαζί ήρθαμε
- δεν με νοιάζει για εσάς, για τις ταμιες μου με νοιάζει.
Μερικοί απλά δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, προφανώς ούτε ο γέρος στο βίντεο.
Φίλε το περνάω κάθε μέρα. Οι ηλικιωμένοι (δεν έχω κάτι με τη Τρίτη ηλικία)το έχουν χάσει κάπως.
Καλός ή κακός μάς ζητήθηκε να κάνουμε κάτι. Όταν είσαι παραβάτης θα πληρώσεις. Το ξέρουμε όλοι.
Και με το να πάρει το μπλοκάκι τού δημοτομπατσου τι πήγε να βγάλει???
Από την άλλη ο ψευτοτσεος ούτε κεφαλοκλιδομα δε ξέρει να κάνει. Σίγουρα είναι μαλακας που αγγίζει τον παπου.
Λάθος για εμένα και από τής δύο μεριές με το κακό να ξεκινάει (ώς συνήθως)από το γερό.
Ελπίζω να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Αν ναι, καλό μήνα!
Αν όχι, περαστικά!
panavour
31/03/2020, 23:34
https://www.facebook.com/kamikazigrr/videos/3014762515251796/UzpfSTYyMDI1MTExMDoxMDE1ODQwMDQyNjcyMTExMQ/'
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙς απ το σπιτι χωρις sms
Άσε ρε. :D
Το βρουμ βγήκε ότι ναναι....
Ρε μαν ελπίζω να μας τρολλάρεις.... Αν όχι, περαστικά!
....παρεπιμπτόντως η κόρη τους ήταν μέσα σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις
Ήταν θετική στον ιό η κόρη?
RaGe_Raptor
01/04/2020, 06:28
Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που άνοιξε το στόμα της μου μύρισε κάτι σαν αίμα και τιμή...
Χμ, περίπου. Κοντά έπεσες, πάντως... :D
417074
RaGe_Raptor
01/04/2020, 06:32
Τα μάτια μου πήγαν στην πίσω κίνηση τής. Ήμουν ο μόνος???
Δικέ μου.... Απομεινάρι καριέρας, πασαρέλα η "αντάρτισα" :bawl:
417075
RaGe_Raptor
01/04/2020, 06:34
Ελπίζω να τρολλάρεις όλους τους τρίτοδεύτερους επώνυμους.
Σε διαφορετική περίπτωση σου εύχομαι ολόψυχα, περαστικά.
RaGe_Raptor
01/04/2020, 06:37
Νταξ.
Γουατ. Δε. Φακ.
417076
doctor_john
01/04/2020, 07:19
Titania McGrath (@TitaniaMcGrath) is a parody Twitter account created and run by comedian and Spiked columnist Andrew Doyle. Doyle describes her as "a militant vegan who thinks she is a better poet than William Shakespeare." Doyle has written a book, titled Woke: A Guide to Social Justice, under her name, which was published on 7 March 2019. The character had more than 460,000 followers as of February 2020. Doyle has now created a live comedy show featuring Titania (played by Alice Marshall), which debuted at the Edinburgh Fringe on 13 August 2019.[1]
contes di Zante
01/04/2020, 08:35
Όχι δεν ήταν. Ευτυχώς οι άνθρωποι, 2 ζευγάρια, έδειξαν υπεθυνότητα και έκατσαν αμέσως σε καραντίνα. Ήταν στο ίδιο γκρουπ με το πρώτο θύμα που νοσηλευόταν στο Ρίο, αυτοί που είχαν πάει στους Άγιους τόπους.
doctor_john
01/04/2020, 11:04
Εμένα αυτό μου κτύπησε το ντι εν χεϊ! τι κούκλα ειναι γμ την τρελα της! πειτε κάποιος ότι κανει πλάκα, πλιιζ!
https://www.facebook.com/100047973637075/videos/123345765941211/
https://www.facebook.com/100047973637075/videos/123345765941211/
Και όταν την φέρουν στον εισαγγελέα μπροστά θα κάτσει και να την @@σουν για να αθωωθεί...
Εγώ πάντως είμαι σύμφωνος όσοι θέλουν να τους στείλουμε δωρεάν σε κάποιο ακατοίκητο νησί με εκκλησάκι με φαγητό, νερό, ρεύμα και στέγη να κάνουν ότι θέλουν για τους επόμενους 2-3 μήνες.
Χωρίς όμως ΚΑΜΙΑ υγειονομική περίθαλψη.
Μετά ας επιστρέψουμε πίσω όσους έχουν μείνει.
Μόνο καλό θα γίνει στη χώρα και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. win - win :D
Εδώ στην Ζάκυνθο είχαμε νωρίς 4 κρούσματα, όλοι από το ίδιο γρουπ ταξιδιωτών από το οποίο ήταν και ο πρώτος θάνατος, όμως απομονώθηκαν έγκαιρα....παρεπιμπτόντως η κόρη τους ήταν μέσα σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις
Όχι δεν ήταν. Ευτυχώς οι άνθρωποι, 2 ζευγάρια, έδειξαν υπεθυνότητα και έκατσαν αμέσως σε καραντίνα. Ήταν στο ίδιο γκρουπ με το πρώτο θύμα που νοσηλευόταν στο Ρίο, αυτοί που είχαν πάει στους Άγιους τόπους.
Έτσι όπως την ανέφερες, ο κόσμος θα νομίζει ότι γύρευε πόσους κόλλησε.... Ποιος ο λόγος να την αναφέρεις λοιπον αφού ήταν καθαρή?
Επίσης, το πρώτο θύμα ήταν τελικά από το γκρουπ που είπες στην αρχή, η άλλος που νοσηλευόταν στο Ρίο? :confused:
lleonidas
01/04/2020, 12:22
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση στα pm και τα vrooms, είστε μεγάλοι ψάρακλ...εεε είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας :D
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση στα pm και τα vrooms, είστε μεγάλοι ψάρακλ...εεε είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας :D
Συμπληρώστε τη φόρμα :bawl:
Admins Μουνόπ@ν@
Moderators ___________
:smokin:
lleonidas
01/04/2020, 12:49
Δεν περίμενα ότι θα το πιστέψουν τόσα άτομα...ο νεοσσός έκανε τη βρωμοδουλειά, αλλιώς θα είχαμε ακόμα περισσότερα θύματα! Ευχαριστώ όντως για τα μηνύματα, κάποια ήταν συγκινητικά!
Καλό μήνα σε όλους :D
Οπότε δεν ισχύει ότι πρέπει στα φόρουμ να έχουμε απόσταση 2 μηνυμάτων από το ποστ κάποιου που διαγνώστηκε με τον ιό;
Δεν περίμενα ότι θα το πιστέψουν τόσα άτομα...ο νεοσσός έκανε τη βρωμοδουλειά, αλλιώς θα είχαμε ακόμα περισσότερα θύματα! Ευχαριστώ όντως για τα μηνύματα, κάποια ήταν συγκινητικά!
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Kαλό μήνα
ωραίο αστείο ρε :a26: :D
panavour
01/04/2020, 14:09
[QUOTE=lleonidas;3041290]Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση στα pm και τα vrooms, είστε μεγάλοι ψάρακλ...εεε είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας :D[/QUOTE0]
Βεβαιως αν δεν εχεις κανει αξιοπιστο τεστ,δεν ξερεις αν εισαι φορεας ή οχι ,διοτι υπαρχουν και ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ φορεις που μπορουν ενω οι ιδιοι δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα ,και εφησυχαζοντας σ αυτο ,να κολλησουν καποιον ,που θα νοσησει,ελαφρως ή βαρεως.Γι αυτο λεμε -ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ-
τώρα κάποιοι θα εύχονται το αντίθετο :evil:
Λεώ είσαι ήσυχος ότι δεν σε δουλεύει ο γιατρός ε :bawl:
Φέρε πίσω το vroom ρε!!!:lol:
Kas_Tracer
01/04/2020, 16:05
Το ποστ του Λεωνίδα αναρτήθηκε χθες 00:08
Δεν ήταν πρωταπριλιά(δεν είχε ξημερώσει)
doctoras
01/04/2020, 16:19
Το ποστ του Λεωνίδα αναρτήθηκε χθες 00:08
Δεν ήταν πρωταπριλιά(δεν είχε ξημερώσει)
Συνεπώς η αλλαγη του χρόνου θα πρέπει να γιορτάζεται 6πμ :)
lleonidas
01/04/2020, 16:22
Χαχα... είμαστε όλοι για δέσιμο :D
Χαίρομαι που έστω και έτσι, δόθηκε προσωρινά μια ευχάριστη νότα σ'αυτό το δαίμονα που μπήκε έτσι ξαφνικά στις ζωές μας...
Χαίρομαι που έστω και έτσι, δόθηκε προσωρινά μια ευχάριστη νότα σ'αυτό το δαίμονα που μπήκε έτσι ξαφνικά στις ζωές μας...
:beer:
Θα κάνω μια προσγείωση στην πραγματικότητα. Με τρώει από ώρα να το ανεβάσω και τελικά δεν κρατήθηκα
Εξώφυλλο του economist 28 Μαρτίου 2020
Πραλάβετε πριν εξαντληθεί :D
417082
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/04/2020, 19:00
Αρχιδι...
...να χιονιδη :tooth:
o_gavros
01/04/2020, 19:50
ρε συ πάτερ...κλαίω γαμώτο...
πας να κάνεις ένα αστείο και η σε προδίδει η ορθογραφία ρε.
το πέθανες.
doctor_john
01/04/2020, 20:40
αμα ριχνει παντοφλεθ ;
Ρε δεν θα σε πιάσουμε πουθενά; Εκεί να δεις ευχάριστες νότες που θα έχεις:lol:
Και φέρε κι εμένα πίσω το βρουμ που το έκανα και πουτ@ν@ κιόλας:cry::bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/04/2020, 04:33
ρε συ πάτερ...κλαίω γαμώτο...
πας να κάνεις ένα αστείο και η σε προδίδει η ορθογραφία ρε.
το πέθανες.
Που έκανα λάθος?:look: