Σύνδεση

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

doctor_john
03/08/2021, 11:07
ΕΙΔΑΜΕ και στο USA τι έγινε που είναι σοβαρό κράτος, πως έτρεχε το κράτος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα
Άστο καλύτερα…

Έπαψε να είναι σοβαρό κράτος το '63 γιατί οι πολίτες του έβαλαν στην άκρη την λογική..

billyka
03/08/2021, 11:32
Αυτό που ΔΕΝ αποτυπώνεται, κι είναι η ειδοποιός διαφορά, είναι ότι ο Δ.Υ. δεν θα ακούσει ΠΟΤΕ την ατάκα "ξέρεις πόσοι περιμένουν να πάρουν τη θέση σου και με λιγότερα;". Τον προηγούμενο μήνα την άκουσα 4-5 φορές προσωπικά...

Επισης ο δημοσιος υπαλληλος δεν θα παρακαλαει για τα δωρα του,τις αδειες του κτλ.Οτι δικαιουται απο τον νομο θα το παρει.Στον ιδιωτικο τους βαζουν τα δωρα και περιμενουν απο διπλα τους στο ατμ να τα παρουν πισω..

CorpseAlive
03/08/2021, 12:05
Επισης ο δημοσιος υπαλληλος δεν θα παρακαλαει για τα δωρα του,τις αδειες του κτλ.Οτι δικαιουται απο τον νομο θα το παρει.Στον ιδιωτικο τους βαζουν τα δωρα και περιμενουν απο διπλα τους στο ατμ να τα παρουν πισω..

Σχετικά με τα δώρα βέβαια ξέρεις ότι είναι το παράδοξο που στο Δημόσιο έχουν καταργηθεί και με δικαστικές αποφάσεις πλέον
Ενώ στον ιδιωτικό τομέα συνεχίζουν ?
Δηλαδη το κράτος ως εργοδοτης δεν αναγνωρίζει την υποχρέωση του για 13 και 14ο μισθό αλλά την επιβάλλει στον ιδιωτικό τομέα.
Απιστεύτα πράγματα.

tzimidis
03/08/2021, 12:07
σε αλλα ΣΟΒΑΡΑ κρατη....

Aυτο είναι στην τελική το ζητούμενο,
όλα τα άλλα είναι ναχαμεναλεγαμε .

Πάρε οποιο σύστημα θες, οποια θεωρία θες, οποια οργάνωση, οποίο θεσμό, δημοσιο ή ιδιωτικο,

Η ελληνική εκδοχή του ΠΑΝΤΑ θα είναι γιατομποοτσο.

BLiTzER
03/08/2021, 12:09
Ακόμα ένα που ξεχνάτε είναι ότι ο ΔΥ δε χρειάζεται να δουλεύει για να παίρνει τον μισθό του. Κάποιοι δε χρειάζεται καν να εμφανίζονται στη δουλειά. :lol:

νεοσσός
03/08/2021, 12:12
Ακόμα ένα που ξεχνάτε είναι ότι ο ΔΥ δε χρειάζεται να δουλεύει για να παίρνει τον μισθό του. Κάποιοι δε χρειάζεται καν να εμφανίζονται στη δουλειά. :lol:
Για να είμαστε δίκαιοι, να προσθέσουμε ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μερικοί να σηκώνουν αβάσταχτο φορτίο για να καλύψουν τα κενά. Πολλές φορές είναι αυτοί που βλέπουμε μπροστά μας σε μία δημόσια υπηρεσία.

billyka
03/08/2021, 12:18
Corpsealive οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζα

CorpseAlive
03/08/2021, 12:19
Για να είμαστε και δίκαιοι, να προσθέσουμε ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μερικοί να σηκώνουν αβάσταχτο φορτίο για να καλύψουν τα κενά. Και πολλές φορές είναι αυτοί που βλέπουμε μπροστά μας σε μία δημόσια υπηρεσία.

Ισχύει αυτό που λες.
Τις περισσότερες φορές ο δύστροπος είναι αυτός που έφαγε το μπαλάκι για 3 υπαλλήλους.
Και εγώ όταν έτρωγα χωσίματα στο Στρατό έτσι κομματάκι δύστροπος ήμουν.

rainmike
03/08/2021, 12:19
Για να είμαστε και δίκαιοι, να προσθέσουμε ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μερικοί να σηκώνουν αβάσταχτο φορτίο για να καλύψουν τα κενά. Και πολλές φορές είναι αυτοί που βλέπουμε μπροστά μας σε μία δημόσια υπηρεσία.

Δε θελουμε να ειμαστε δικαιοι ,αδικοι θελουμε να μαστε :lol:
Οταν δουλευεις 5 και 6 ωρες την ημερα ποσο αβασταχτο να ειναι το φορτιο.
Συζητούσα με εναν γνωστο εποπ εδω στο τριτο Σωμα,παει 8:30 και φευγει 14:30 και εμεις πάμε 9 και φευγουμε στην καλυτερη 18:30 και αν κάτσει μαλακια
σε πελάτη και θελει βοηθεια ,δεν του λέμε κλεισαμε ελάτε αυριο αλλά καθομαστε και μέχρι τις 7 και μεχρι τις 8 αν χρειαστει.

AUFGEBRACHT
03/08/2021, 14:18

Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε βασικά... αλλά αδύνατον!!!

GeorgeHellas
03/08/2021, 15:42
Απλά μια παρένθεση. Μαντεψτε ποιοι δουλεύουν 7.30-12.30 αυτες τις μέρες λογω καύσωνα, τουλάχιστον στη πολη μου. (Στρατιωτικοί, για να μην σας κρατω σε αγωνία)

o_gavros
03/08/2021, 15:51
Απλά μια παρένθεση. Μαντεψτε ποιοι δουλεύουν 7.30-12.30 αυτες τις μέρες λογω καύσωνα, τουλάχιστον στη πολη μου. (Στρατιωτικοί, για να μην σας κρατω σε αγωνία)
Και οι πυροσβέστες ολοημερα.κι αυτοί Δ.Υ. είναι.
Τι νόημα είχε τώρα αυτό το σχόλιο;
Όχι πως άλλα που γράφτηκαν έχουν,αλλά τεσπα.

patsavour
03/08/2021, 15:53
τα σοβαρα κρατη βγαινουν απο σοβαρους πολιτες και τουμπαλιν.
ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
αυτο το βλεπεις οσο ανεβαινεις στα βορεια (πλην καποιων βαλκανικων και πρωην κομμουνιστικων χωρων ,και αυτο οχι για πολυ ακομα).:wave2::wave2:

BLiTzER
03/08/2021, 18:43
Το έχεις λίγο ανάποδα στο μυαλό σου. Τα σοβαρά κράτη είναι για να δημιουργούν/διατηρούν σοβαρούς πολίτες. Αν οι πολίτες ήταν σοβαροί εξ αρχής, δε θα είχε λόγο ύπαρξης κανένα κράτος. Τουλάχιστον όχι με αυτήν την έννοια. ;)

patsavour
03/08/2021, 19:11
Το έχεις λίγο ανάποδα στο μυαλό σου. Τα σοβαρά κράτη είναι για να δημιουργούν/διατηρούν σοβαρούς πολίτες. Αν οι πολίτες ήταν σοβαροί εξ αρχής, δε θα είχε λόγο ύπαρξης κανένα κράτος. Τουλάχιστον όχι με αυτήν την έννοια. ;)

Τα κρατη προερχονται απ το αθροισμα των πολιτων τους και απο τις εκλεγμενες αντιπροσωπειες τους.ΝΟΜΟΣ.
ΑΝ βγαλεις με εκλογες βασιληα στους ''γυφτους'', γυφτος θα ειναι, βασιληας μεν με ''γυφτικη'' νοοτροπια δε.
Το αντιστοιχο και αν βγαλεις βασιληα στο μπακινχαμ με εκλογες.

kapetan amerika
10/08/2021, 01:54
Για να γυρίσουμε στα του κορωνοιού μετά το πολιτικό διάλειμμα, σήμερα στην παραλία κόντεψα να πνιγώ, αλλά ευτυχώς από τα γέλια... ήταν μια τύπισσα με τον γκόμενο, και μίλαγαν για την πανδημία και τα εμβόλια, σε κάποια φάση που κολύμπαγαν δίπλα μου, του λέει αυτή επί λέξει "ρε αλήθεια σου λέω, τα εμβόλια έχουν μέσα συστατικά από ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ μωρά, το έχουν παραδεχτεί, το έχω διαβάσει και στο ίντερνετ και θα στο στείλω να το δεις"... μου ήρθε να του πω, ελπίζω να κάνει καλύτερες πίπες από αυτές που λέει!!!

https://www.cardiodoctor.gr/επιστήμη-και-βιοηθική/

Αν ενημερωνόσουν στην εποχή της πρώτης καραντίνας, πολύ πιθανόν να το ήξερες ήδη (τώρα το διαψεύδουν! Τότε το είχε πει μέχρι και το ΣΚΑΪ).

BLiTzER
10/08/2021, 02:11
Σταμάτησα να διαβάζω στο "μητροπολίτης".

Panos76
10/08/2021, 07:34
https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/12/24/pfizer-non-deadly-vaccine/

kapetan amerika
12/08/2021, 00:24
http://publichealth.lacounty.gov/media/Coronavirus/docs/vaccine/VaccineDevelopment_FetalCellLines.pdf

Φυσικά και δεν είναι ακριβώς αυτό που έλεγε η γκόμενα μέσα στη θάλασσα, αλλά εγώ δε θα την ειρωνευόμουν για παντελή άγνοια. Όπως π.χ. ειρωνεύονται πολλοί τη θεωρία των nanochips. Ότι «πως θα χωρούσε μέσα σε ένα εμβόλιο»; Δεν υιοθετώ τίποτα, καθώς δεν ξέρω, αλλά δε θα ειρωνευτώ και κανέναν που έχει δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες κι αφήνει «ανοιχτή», μια πιθανότητα στο μυαλό του, να συμβαίνει κάτι που δε μας λένε.

430087

kapetan amerika
12/08/2021, 00:33
Εμπιστεύομαι περισσότερο επιστημονικά sites από το «Ελληνικά hoaxes» που μεταφράζει στα Ελληνικά, άρθρα που κλέβει από τριγύρω. Η χρήση και μόνο της αγγλικής λέξης "hoax", λέει πολλά γι' αυτό.

OldMan
12/08/2021, 13:07
Η χρηση κυτταρων απο "εκτρωμενα" (sic!) μωρα δεν μας ενοχλει καθόλου οταν μας τσιτωνει το μαγουλακι, μας ανεβαζει το βυζι και μας τουρλωνει τον κωλο αλλα ειναι επονειδιστη σε χρηση εμβολιου..??:smokin:

DoctoR_k6
13/08/2021, 09:53
Για ξανακοιταξτε (https://www.iefimerida.gr/ellada/anatropi-pros-arsi-ta-metra-sti-zakyntho-ti-synebi)τα δεδομενα κ πειτε μας αν ειμαστε για lockdown...
Ειστε σιγουροι? :lol:
Οχι λεω ξανακοιταξτε...
Αυτοι ειμαστε.
Βυσματιες μεχρι κ στα lockdown.
Αθανατοι/η...

karateo
13/08/2021, 11:35
Για ξανακοιταξτε (https://www.iefimerida.gr/ellada/anatropi-pros-arsi-ta-metra-sti-zakyntho-ti-synebi)τα δεδομενα κ πειτε μας αν ειμαστε για lockdown...
Ειστε σιγουροι? :lol:
Οχι λεω ξανακοιταξτε...
Αυτοι ειμαστε.
Βυσματιες μεχρι κ στα lockdown.
Αθανατοι/η...

Δεν θα έπρεπε να έχουμε ξανά lockdown.
Όσοι επιλέγουν να μήν εμβολιάζονται να επωμίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους.

Τώρα αν χρειάζεται πολιτικό μέσω για να γίνει το αυτονόητο είναι όντως πρόβλημα.
Εκτός και αν ήταν στο σχέδιο να φανεί έτσι ;)

DoctoR_k6
13/08/2021, 12:25
Όσοι επιλέγουν να μήν εμβολιάζονται να επωμίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους.

Τώρα αν χρειάζεται πολιτικό μέσω για να γίνει το αυτονόητο είναι όντως πρόβλημα.
Εκτός και αν ήταν στο σχέδιο να φανεί έτσι ;)

Επρεπε δεν επρεπε ειναι αλλη κουβεντα.
Αν ομως γινεται μακελειο σε ενα μερος κ ειναι λες κ ειμαστε στο 28 μερες μετα ξερω γω τι θα επρεπε να γινει.
Να δουμε ποσοι αντεχουν κ ποσοι θα πεθανουν?
Το θεμα ειναι οτι χρειαζεται πολιτικο μεσο για να μην εφαρμοστει ενα μετρο (δεν κοιταμε το λογο του μετρου)γιατι δεν βολευει (aka Μυκονος φαση).

AUFGEBRACHT
13/08/2021, 18:26

Έτσι, να επωμίζονται τις συνέπειες των πράξεών τους, κι όχι μόνο οι ανεμβολίαστοι, αλλά και πολλοί άλλοι: Καρκινοπαθείς που είναι καπνιστές, καρδιοπαθείς που είναι παχύσαρκοι και δεν κάνουν γυμναστική, όσοι έχουν πάθει εγκεφαλικό και είχαν χοληστερίνη και συνέχιζαν να τρώνε παϊδάκια και λιπαρά, θύματα τροχαίων που δεν φόραγαν κράνος και ζώνη, πυροπαθείς που δεν έχουν ασφάλεια πυρός κατοικίας, πλημμυροπαθείς που δεν έχουν συμπληρωματική κάλυψη φυσικών φαινομένων, τώρα που το σκέφτομαι και αναβάτες δίτροχων στο σύνολό τους... είναι λογικό να ισορροπείς σε 2 ρόδες ενάντια στη δύναμη της βαρύτητας; Οι οδηγοί αυτοκινήτων δηλ τι είναι ηλίθιοι; Να επωμίζονται κι οι αναβάτες δίτροχων τις συνέπειες των πράξεών τους!!!

basilis_k6
13/08/2021, 18:56
Δεν ειναι μακριά και αυτα...
Ακομα δεν χτυπησαν την δικη τους πορτα ομως και το παιζουν ανετοι οι δημοκρατες εμβολιασμενοι.

nikos_abel
14/08/2021, 09:25
Έτσι, να επωμίζονται τις συνέπειες των πράξεών τους, κι όχι μόνο οι ανεμβολίαστοι, αλλά και πολλοί άλλοι: Καρκινοπαθείς που είναι καπνιστές, καρδιοπαθείς που είναι παχύσαρκοι και δεν κάνουν γυμναστική, όσοι έχουν πάθει εγκεφαλικό και είχαν χοληστερίνη και συνέχιζαν να τρώνε παϊδάκια και λιπαρά, θύματα τροχαίων που δεν φόραγαν κράνος και ζώνη, πυροπαθείς που δεν έχουν ασφάλεια πυρός κατοικίας, πλημμυροπαθείς που δεν έχουν συμπληρωματική κάλυψη φυσικών φαινομένων, τώρα που το σκέφτομαι και αναβάτες δίτροχων στο σύνολό τους... είναι λογικό να ισορροπείς σε 2 ρόδες ενάντια στη δύναμη της βαρύτητας; Οι οδηγοί αυτοκινήτων δηλ τι είναι ηλίθιοι; Να επωμίζονται κι οι αναβάτες δίτροχων τις συνέπειες των πράξεών τους!!!

Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να μη γίνει lockdown, άλλο να μην νοσηλευθούν.
Το ιδανικό θα ήταν φυσικά να υπάρχουν οι υποδομές να νοσηλευθούν ΟΛΟΙ όσοι νοσήσουν και δεν έχουν εμβολιαστεί.
Από εκεί και πέρα, κράνη και προφυλακτικά υπάρχουν, καλό θα είναι να τα φορέσετε για να προστατευτείτε.

kapetan amerika
14/08/2021, 15:18
https://www.iatronet.gr/article/103102/metadidoyn-th-metallaxh-delta-oi-emvoliasmenoi

Η επικίνδυνη ομάδα των εμβολιασμένων, μεταδίδει τον ιό στον ίδιο βαθμό με τους ανεμβολίαστους. Επικίνδυνη, επειδή δε λαμβάνουν τα μέτρα προφύλαξης, τριγυρίζουν θυμωμένοι χωρίς μάσκες και επιτίθεντε λεκτικά και εκτοξεύοντας σίελο μολυσμένο με κορωνοϊό προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας την πεποίθηση ότι όντας προστατευμένοι οι ίδιοι, μπορούν ανενόχλητοι να διασπείρουν τον ιό. Ταυτόχρονα προσπαθούν,θεωρώντας ότι οι ίδιοι έπεσαν θύματα κάποιας σκευωρίας, να πείσουν κι όλους τους υπόλοιπους σκεπτόμενους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Σαν την αλεπού, στο μύθο του Αισωπου, που επειδή κόπηκε η ουρά της, προσπαθούσε να πείσει και τις υπόλοιπες αλεπές του δάσους, να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να κόψουν και τις δικές τους ουρές!

patsavour
14/08/2021, 15:42
https://www.iatronet.gr/article/103102/metadidoyn-th-metallaxh-delta-oi-emvoliasmenoi

Η επικίνδυνη ομάδα των εμβολιασμένων, μεταδίδει τον ιό στον ίδιο βαθμό με τους ανεμβολίαστους. Επικίνδυνη, επειδή δε λαμβάνουν τα μέτρα προφύλαξης, τριγυρίζουν θυμωμένοι χωρίς μάσκες και επιτίθεντε λεκτικά και εκτοξεύοντας σίελο μολυσμένο με κορωνοϊό προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας την πεποίθηση ότι όντας προστατευμένοι οι ίδιοι, μπορούν ανενόχλητοι να διασπείρουν τον ιό. Ταυτόχρονα προσπαθούν,θεωρώντας ότι οι ίδιοι έπεσαν θύματα κάποιας σκευωρίας, να πείσουν κι όλους τους υπόλοιπους σκεπτόμενους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Σαν την αλεπού, στο μύθο του Αισωπου, που επειδή κόπηκε η ουρά της, προσπαθούσε να πείσει και τις υπόλοιπες αλεπές του δάσους, να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να κόψουν και τις δικές τους ουρές!

Το αντιθετο ακριβως εχω παρατηρησει.Ολα οσα λες ΑΛΛΑ απ τους ανεμβολιαστους,που ειναι συνηθως και μικροτερης ηλικιας.Μαλιστα σε παρατηρηση μου σε νεαρο σε σουπερ μαρκετ που την μασκα την φοραγε για να μπει μεσα ,και μολις μπηκε την κατεβασε κατω στο πηγουνι μου ειπε δεν εχεις αναγκη μπαρμπα αφου εχεις εμβολιασθει ΔΕΝ κολλας.Στην ερωτηση μου αν εχει εμβολιαθει που απαντησε τρελλος εισαι?? και γελωντας εφυγε.

billyka
14/08/2021, 16:06
Lockdown στην Αυστραλια..Ετοιμαστειται για τελη Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωμβρη..Βγειτε οσο μπορειτε γιατι ξανα μεσα θα μαστε

kapetan amerika
14/08/2021, 16:24
Το αντιθετο ακριβως εχω παρατηρησει.Ολα οσα λες ΑΛΛΑ απ τους ανεμβολιαστους,που ειναι συνηθως και μικροτερης ηλικιας.Μαλιστα σε παρατηρηση μου σε νεαρο σε σουπερ μαρκετ που την μασκα την φοραγε για να μπει μεσα ,και μολις μπηκε την κατεβασε κατω στο πηγουνι μου ειπε δεν εχεις αναγκη μπαρμπα αφου εχεις εμβολιασθει ΔΕΝ κολλας.Στην ερωτηση μου αν εχει εμβολιαθει που απαντησε τρελλος εισαι?? και γελωντας εφυγε.

Ο ανεμβολίαστος τι ζόρι να τραβάει για τους εμβολιασμένους; :confused:
Δεν το έχω δει. Ίσως να είναι κάποιος αγανακτισμένος από την πίεση που δέχεται από τον περίγυρό του και τα πληρωμένα μέσα εξημέρωσης. Αντίθετα βαρέθηκα να με μαλώνουν να εμβολιαστώ και η κουβέντα τελειώνει πάντα όταν εμφατικά τους δηλώνω ότι ακόμη έχω δικαίωμα να μην εμβολιαστώ.
Τέλος, μην περιμένει κανένας τα εμβόλια να σταματήσουν τη διάδοση. Οι συνεχείς και πολλαπλές μεταλλάξεις σε χώρες με δισεκατομμύρια κατοίκους, που μπροστά τους η Ελλάδα είναι ένα μικρό χουριό και η ακραία μεταδοτικότητα που κάνει την θεωρία του κατασκευασμένου ιού σε βιολογικά εργαστήρια αδιαμφησβήτητη, δεν πρόκειται να σταματήσουν με επικίνδυνα εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας και διάρκειας 3-4 μηνών.

doctor_john
14/08/2021, 16:29
Lockdown στην Αυστραλια..Ετοιμαστειται για τελη Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωμβρη..Βγειτε οσο μπορειτε γιατι ξανα μεσα θα μαστε

Αν το δεχθούμε. Αλλιώς τι θα κάνουν;
Στις άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Σουηδία τι λένε;

Δεν υπάρχει περίπτωση στο λέω ντόμπρα, όποιος ξαναπεί ψοφήστε με τρόπο που κερδίζω για να μην ψοφήσετε με τρόπο που με εκθέτει
είναι υπόλογος και αν ξεκινήσει μάχη, καλά θα κάνει να βάλει τους καλούς του να προστατεύουν τα σπίτια που τους έφτιαξαν προδότες.

basilis_k6
14/08/2021, 16:41
Εγω παντως σε διακοπες που ειμαι ηδη ειδα 2 περιστατικα ολοιδια.
Μπαινει σε μαγαζι χωρις μασκα, του λενε φορα μασκα και λεει εχω κανει εμβολιο, ειμαι ελευθερος εσεις να προσεχετε. Επιδεικτικά χωρις μασκα σε φαση δεν βαζω να πάτε να γα$&*#"τε.

patsavour
14/08/2021, 16:54
Αν το δεχθούμε. Αλλιώς τι θα κάνουν;
Στις άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Σουηδία τι λένε;

Δεν υπάρχει περίπτωση στο λέω ντόμπρα, όποιος ξαναπεί ψοφήστε με τρόπο που κερδίζω για να μην ψοφήσετε με τρόπο που με εκθέτει
είναι υπόλογος και αν ξεκινήσει μάχη, καλά θα κάνει να βάλει τους καλούς του να προστατεύουν τα σπίτια που τους έφτιαξαν προδότες.

???????????????????τι κερδιζει ,και πως εκτιθεται:confused:

CorpseAlive
14/08/2021, 18:15
Πήγα λίγες μέρες διακοπές και βλέπω τώρα κάτι ποστ παραπάνω ... απίστευτα , μερικοί έχετε κάνει τον φόβο σας για την βελόνα ιδεολογία ... χαλαρώστε λιγάκι , κανείς δεν νοιάζεται να σας ελέγξει ειδικά όταν είστε ήδη ελεγχόμενοι μέσω δανείων/ σοσιαλ/ φόβο για απώλεια της δουλειάς σας και πάει λέγοντας . Επιστρέφω στις διακοπές μου τώρα καλό υπόλοιπο !

AUFGEBRACHT
14/08/2021, 18:51
Πήγα λίγες μέρες διακοπές και βλέπω τώρα κάτι ποστ παραπάνω ... απίστευτα , μερικοί έχετε κάνει τον φόβο σας για την βελόνα ιδεολογία ... χαλαρώστε λιγάκι , κανείς δεν νοιάζεται να σας ελέγξει ειδικά όταν είστε ήδη ελεγχόμενοι μέσω δανείων/ σοσιαλ/ φόβο για απώλεια της δουλειάς σας και πάει λέγοντας . Επιστρέφω στις διακοπές μου τώρα καλό υπόλοιπο !

Πριν λίγο μίλαγα με γνωστή μου από Ναύπλιο, εργάζεται σε μαγαζί με κοσμήματα, πρόσφατα απολύθηκαν 2 άτομα επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί... Άρα δεν είναι θέμα φόβου ελέγχου, αλλά πραγματικότητα.

Καλό υπόλοιπο διακοπών!

stefanos
14/08/2021, 20:34
Πριν λίγο μίλαγα με γνωστή μου από Ναύπλιο, εργάζεται σε μαγαζί με κοσμήματα, πρόσφατα απολύθηκαν 2 άτομα επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί... Άρα δεν είναι θέμα φόβου ελέγχου, αλλά πραγματικότητα.

Καλό υπόλοιπο διακοπών!

Φοβούνται και τον covid αντίστοιχα.
Η κατάρα της πληροφορίας ΜΜΕ και του διαδικτύου.

karateo
14/08/2021, 22:39
Εφόσον υπάρχει το εμβόλιο και είναι δωρεάν γιατί να νοσηλεύουμε τους ανεμβολίαστους ΤΣΑΜΠΑ?
(δε μιλάω για όσους δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο για ιατρικούς λόγους)

Πλέον είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Και ο εμβολιασμένος γιατί να φοράει μάσκα να προστατεύει τους ανεμβολίαστους?

Όπως πάντα με την γρίπη αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο να πάρει τα μέτρα του.

BLiTzER
14/08/2021, 22:56
Εφόσον υπάρχει το εμβόλιο και είναι δωρεάν γιατί να νοσηλεύουμε τους ανεμβολίαστους ΤΣΑΜΠΑ?

Για τον ίδιο λόγο που νοσηλεύουμε κάθε ασθενή που δε γυμνάζεται, δεν τρώει 100% υγιεινά, πίνει αλκοόλ, αναψυκτικά, καπνίζει κτλ για σχετικές ασθένειες. 4353543 φορές έχει ειπωθεί το ίδιο πράγμα.

basilis_k6
15/08/2021, 00:23
Η δημοσια υγεια δεν ειναι τσαμπα, την πληρώνουμε εμεις που δουλευουμε νομιμα. Πληρωνουμε και για αυτους που δουλευουνε μαυρα επισης. Οπως πληρωσαν και οι γονεις μου και οι γονεις τους. Οταν ανοιξεις δικο σου νοσοκομειο με δικα σου λεφτά να αποφασισεις εσυ ποιον θα κερασεις κρεββατακι τσαμπα. Στο ΕΣΥ δεν ειναι τσαμπα, ειναι πλερωμενα.

billyka
15/08/2021, 09:09
Και να ξαναπουμε κατι..Τα εμβολια-γενικως,οχι μονο αυτο κατα του κοβιντ-19-δεν ειναι ασπιδα μη μεταδοσης ή νοσησης.Ειναι μια πρωτη γνωριμια του οργανισμου με τον εξασθενημενο ιο ή στελεχη του ιου ετσι ωστε οταν αρρωστησεις ο οργανισμος σου δεν θα ψαχνει να βρει τι τον χτυπησε και πως θα αμυνθει αλλα θα αναγνωριζει τον ιο και θα αμυνεται ταχυτερα το ανοσοποιητικο προλαβαινοντας δυσκολες καταστασεις.Για αυτο και μεταδιδουμε και αρρωσταινουμε απο ιους για τους οποιους εχουμε εμβολιαστει,οπως η κοινη γριπη πχ.Γιατι προκαλει σε καποιους εντυπωση οτι ατομα που εχουν κανει εμβολιο νοσησαν?Μεταλλαχθει δεν μεταλλαχθει ο ιος θα μεταδιδεται

billyka
15/08/2021, 09:12
Και ο εμβολιασμένος γιατί να φοράει μάσκα να προστατεύει τους ανεμβολίαστους?

Γιατι μεταδιδει και αυτος το ιο.Δεν παει να πει οτι Α!Εμβολιαστηκα!Αρα ο ιος δεν με ακουμπαει..

billyka
15/08/2021, 09:16
Οσον αφορα τα νοσοκομεια..Ναι πληρωνουμε μεσω των φορων και γω και συ και οι γονεις μας αλλα μονο πληρωνουμε!Ετσι και χρειαστεις ορθοπεδικο αστο..Την εκατσες..Κανα 1.5-2 μηνες αναμονη..Μεσω εοπυυ που εκλεισα ραντεβου για να με δει ορθοπεδικος μου ειπε οτι μεσω εοπυυ εξεταση με ψηλαφηση...Χαχαχα!Δλδ για οτιδηποτε παραπανω θα πλερω..Ποια νοσοκομεια τα εχει διαλυσει ολα ο μπουμπουκος ρεεε..Ενδοκρινολογος παλι που χρειαστηκα δεν υπαρχει ουτε στο νοσοκομειο ουτε καποιος συμβεβλημενος μεσω εοππυ..Πλερωσε 50ευρω!

ratamahatta
15/08/2021, 09:19
Κοίτα να δεις κάτι ομοιότητες βρε παιδί μου

https://m.tvxs.gr/mo/i/219743/f/news/taksidia-sto-xrono/koinoniko-peirama-poy-edeikse-stoys-mathites-pos-oi-germanoi-eginan-ksafnika.html

billyka
15/08/2021, 09:26
Ταινιαρα! Οπως και το ''Το πειραμα'',πανω κατω ιδιο νοημα

karateo
15/08/2021, 21:08
Για τον ίδιο λόγο που νοσηλεύουμε κάθε ασθενή που δε γυμνάζεται, δεν τρώει 100% υγιεινά, πίνει αλκοόλ, αναψυκτικά, καπνίζει κτλ για σχετικές ασθένειες. 4353543 φορές έχει ειπωθεί το ίδιο πράγμα.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Όπως λοιπόν γινόταν πάντα με τα περιορισμένα κρεβάτια, ας αφήσουν 50 διαθέσιμα για την Αττική.

Μή τα στερούν απο όλους όσους περιέγραψες ;)

Η δημοσια υγεια δεν ειναι τσαμπα, την πληρώνουμε εμεις που δουλευουμε νομιμα. Πληρωνουμε και για αυτους που δουλευουνε μαυρα επισης. Οπως πληρωσαν και οι γονεις μου και οι γονεις τους. Οταν ανοιξεις δικο σου νοσοκομειο με δικα σου λεφτά να αποφασισεις εσυ ποιον θα κερασεις κρεββατακι τσαμπα. Στο ΕΣΥ δεν ειναι τσαμπα, ειναι πλερωμενα.

Αμ μπράβο. Αφού δεν είναι τσάμπα και την πληρώνουμε όλοι τότε να μήν σπαταλάμε πόρους σε ψεκασμένους.
Αν είχαμε να διαλέξουμε 70χρονο ανεμβολίαστο ή 35άρη με καρκίνο του πνεύμονα τί θα διαλέγατε?

Γιατί με περιορισμένους πόρους γίνεται μία επιλογή. Άσχετα που δεν τη βλέπετε.

Γιατι μεταδιδει και αυτος το ιο.Δεν παει να πει οτι Α!Εμβολιαστηκα!Αρα ο ιος δεν με ακουμπαει..

Τα μπέρδεψες. Ναί δε με ακουμπάει (ειδικά όταν είμαι νέος εμβολιασμένος).
Και ναί μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούν όλοι!

Tallyban
15/08/2021, 21:21
Καλά εσείς εδώ στο μοτo.gr χορηγία σε λεφτά πήρατε ή σε εμβόλια;

o_gavros
15/08/2021, 21:28
Εσύ μιλάμε ότι είσαι Ολυμπιονίκης...

AUFGEBRACHT
15/08/2021, 21:29
Και ναί μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούν όλοι!

Γιαυτό πρέπει να συνεχίσουν ΟΛΟΙ να τηρούν τα μέτρα, γιαυτό πρέπει να σταματήσουν κάτι γελοίες δηλώσεις κάτι γελοίων επιστημόνων βλ. Γώγος, ότι πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος σε super markets σε ανεμβολίαστους, γτ δεν μπορούν να διασπείρουν ανενόχλητοι τον ιό... Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο έναν εμβολιασμένο άνευ μάσκας, παρά έναν ανεμβολίαστο με μάσκα.

Σήμερα ανακοινώθηκε κι ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου, άνευ υποκείμενων νοσημάτων. Και με αφορμή αυτό, ένας καθηγητής, καμία σχέση με τον γελοίο που ανέφερα παραπάνω, δήλωσε πως "πρέπει να σταματήσει η θεοποίηση των εμβολιασμένων". Ο ιός είναι εδώ ακόμα, αφορά όλους, μεταδίδεται από όλους, το ιικό φορτίο είναι το ίδιο σε όλους. Τελεία και παύλα!

Σήμερα επίσης, διάβασα τις δηλώσεις ενός άλλου γελοίου επιστήμονα, ο οποίος δήλωσε ότι για το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας δεν θα φταίει το κράτος, αλλά οι ανεμβολίαστοι... Μέρα που είναι δεν θα βρίσω, θα πω μόνο ότι είναι κατάπτυστος και θλιβερός....

BLiTzER
15/08/2021, 21:39
Δε γνωρίζουν οι καθηγητές και οι επιστήμονες (οι σοβαροί, όχι των καναλιών). Ο καρατεό από την Κάτω Ρεθυμνίτσα γνωρίζει.

karateo
15/08/2021, 21:48
Γιαυτό πρέπει να συνεχίσουν ΟΛΟΙ να τηρούν τα μέτρα, γιαυτό πρέπει να σταματήσουν κάτι γελοίες δηλώσεις κάτι γελοίων επιστημόνων βλ. Γώγος, ότι πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος σε super markets σε ανεμβολίαστους, γτ δεν μπορούν να διασπείρουν ανενόχλητοι τον ιό... Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο έναν εμβολιασμένο άνευ μάσκας, παρά έναν ανεμβολίαστο με μάσκα.

Σήμερα ανακοινώθηκε κι ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου, άνευ υποκείμενων νοσημάτων. Και με αφορμή αυτό, ένας καθηγητής, καμία σχέση με τον γελοίο που ανέφερα παραπάνω, δήλωσε πως "πρέπει να σταματήσει η θεοποίηση των εμβολιασμένων". Ο ιός είναι εδώ ακόμα, αφορά όλους, μεταδίδεται από όλους, το ιικό φορτίο είναι το ίδιο σε όλους. Τελεία και παύλα!

Σήμερα επίσης, διάβασα τις δηλώσεις ενός άλλου γελοίου επιστήμονα, ο οποίος δήλωσε ότι για το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας δεν θα φταίει το κράτος, αλλά οι ανεμβολίαστοι... Μέρα που είναι δεν θα βρίσω, θα πω μόνο ότι είναι κατάπτυστος και θλιβερός....

Τόσους μήνες μετά?
Και δεν είναι χαρμόσυνο νέο??????

Το μόνο που δείχνει αυτό είναι ότι τα εμβόλια τους σώζουν σχεδόν όλους (εκτός αυτόν τον 1) και ότι μάλλον όπου ναναι θα χρειαστούν κάποιοι 3η δόση.
Ο κύριος που πέθανε μήπως ήταν >70 ετών? (κάτι τέτοιο διάβασα. αν ισχύει τότε ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου)
Πόσοι πέθαναν τους τελευταίους μήνες?

Για τον φόβο σου δεν έχω σχόλιο. Αν είχες εμβολιαστεί δεν θα φοβόσουν. Αν έχεις δεν χρειάζεται να φοβάσαι.

Για το τελευταίο έχει δίκιο. Το είπατε παραπάνω. Οι πόροι είναι περιορισμένοι.
Αποφασίστε. 10.000 ΜΕΘ? 100 ραφαλε για τους τούρκους? 100 ρώσικα πυροσβεστικά? κλπ κλπ κλπ

Η κυβέρνηση είναι ΓΤΠ οκ. Εμείς τί κάνουμε και τί περιμένουμε?

@πλίτσερ υπομονή και θα με θυμηθείς.

Εναλλακτικά κάντε ραπιντ κάθε 3η μέρα. Όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό! ;)
Λεφτά υπάρχουν :D

ΥΓ. Τον έψαξα απο περιέργεια

Ο 70χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, ο οποίος έπαιρνε όλα τα μέτρα, είχε «συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ενώ και όλα τα μέλη της οικογένειάς του ήταν επίσης εμβολιασμένα.
https://www.kathimerini.gr/society/561467038/n-kapravelos-protos-thanatos-pliros-emvoliasmenoy-asthenoys/

Αν εμβολιάστηκε στην ώρα του, αυτό ήταν τον Ιανουάριο....

BLiTzER
15/08/2021, 23:12
@πλίτσερ υπομονή και θα με θυμηθείς.

Εναλλακτικά κάντε ραπιντ κάθε 3η μέρα. Όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό! ;)
Λεφτά υπάρχουν :D

Φίλε μου, εγώ δουλεύω από το σπίτι από τον Μάρτιο του 2020. Δε χρειάζεται να κάνω ούτε ράπιντ, ούτε ράμπιντ, ούτε ράμπιτ. Δεν έχω κάνει ούτε ένα. Οπότε να, κοίτα, ξέρω ότι θα σου ακουστεί τρελό, αλλά υπάρχουν πράγματα που ακόμα κι εσύ δε γνωρίζεις και δεν μπορείς να βάλεις σε ένα τσουβάλι. ;)

kapetan amerika
15/08/2021, 23:58
https://apnews.com/article/science-health-coronavirus-pandemic-d9504519a8ae081f785ca012b5ef84d1
Στην έρευνα του άρθρου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμένος μεταδίδει το ίδιο εύκολα τον ιό με τον ανεμβολίαστο!
Εγώ να προσθέσω ότι ο εμβολιασμένος με τη λανθάνουσα αυτοπεποίθηση που έχει και κυκλοφορεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ και χωρίς μάσκες, μόνο για να ταιριάζει στο μύθευμα της κυβέρνησης, συμβάλλει περισσότερο στη μετάδοση του ιού από ότι ο ανεμβολίαστος που συνεχίζει να τηρεί όλα τα μέτρα.
Τέλος αν τα εμβόλια έχουν μια στοιχειώδη αποτελεσματικότητα, αυτό, σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα του άρθρου, κάνει επικίνδυνους τους εμβολιασμένους για τους ανεμβολίαστους και ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Στις μεταλλάξεις συμβάλλουν κι οι δυο κατηγορίες το ίδιο! Άρα στο μοναδικό που ΠΙΘΑΝΟΝ να έχουν δίκιο οι εμβολιασμένοι είναι στην επιβάρυνση του συστήματος υγείας. Που είναι να σας υπογράψω ότι χαρτιά θέλετε ότι σε περίπτωση νόσησής μου δε θα δεχτώ ούτε ασπιρίνη τζάμπα, να ξεφορτωθείτε μόνοι σας από πάνω μας!

AristidisZ
16/08/2021, 08:17
Τώρα καινούργιο είναι αυτό, ότι οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν χωρίς να δίνουν καμία προσοχή ;

Εγώ πάντως το μόνο που κατήργησα είναι η δεύτερη μάσκα στο σουπερ μάρκετ

karateo
16/08/2021, 08:23
Φίλε μου, εγώ δουλεύω από το σπίτι από τον Μάρτιο του 2020. Δε χρειάζεται να κάνω ούτε ράπιντ, ούτε ράμπιντ, ούτε ράμπιτ. Δεν έχω κάνει ούτε ένα. Οπότε να, κοίτα, ξέρω ότι θα σου ακουστεί τρελό, αλλά υπάρχουν πράγματα που ακόμα κι εσύ δε γνωρίζεις και δεν μπορείς να βάλεις σε ένα τσουβάλι. ;)

Υπομονή και για να πάς σούπερμάρκετ πάλι ραπιντ θα χρειάζεσαι.

Κοίτα, δε ξέρω πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι. Εγώ διαδικτυακό καφενείο το βλέπω οπότε ο καθένας λέει την άποψη του άσχετα αν είναι σκουπιδιάρης ή νευροχειρούργος.
Ούτε πόντους μαζεύω ούτε πληρώνομαι.

Ψυχανεμίζομαι την κατάσταση, διαβάζω τις δηλώσεις που πετάγονται δεξιά και αριστερά και βγάζω την πρόβλεψη μου.

Αυτά που έγραψα παραπάνω τα έχουν πεί ήδη αν δεν τα έχεις πάρει χαμπάρι.

karateo
16/08/2021, 08:26
Τώρα καινούργιο είναι αυτό, ότι οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν χωρίς να δίνουν καμία προσοχή ;

Η αλήθεια είναι ότι προσέχουν πολύ λιγότερο.
Έχω ακούσει άπειρες φορές το "ξέχασα τη μάσκα αλλά έχω εμβολιαστεί".

Και η αλήθεια είναι ότι τους καταλαβαίνω. Έχουν κάνει αυτό που τους αναλογεί.
Και δεν φταίνε αυτοί για τα μινι-λοκνταουν που μπορεί κάποιος να έχει έρθει Ηράκλειο για διακοπές για παράδειγμα.

AristidisZ
16/08/2021, 08:29

Και δεν φταίνε αυτοί για τα μινι-λοκνταουν που μπορεί κάποιος να έχει έρθει Ηράκλειο για διακοπές για παράδειγμα.

Eγώ λόγω της κατάστασής μου (υπάρχει μπέμπης ούτε 5 μηνών) πρακτικά δεν έκανα καμία έκπτωση μετά τον εμβολιασμό μου, αλλά οκ, ίσως σε άλλη περίπτωση να ήμουν πιο χαλαρός

spyrval
16/08/2021, 08:35

Ακριβώς αυτό!
Έλεος ρε παιδιά με τις γενικεύσεις μερικών. Ούτε εγώ ούτε κανένας εμβολιασμένος που ξέρω δεν τριγυρνά παντού χωρίς μάσκα, ούτε βήχουμε πάνω σε ανεμβολίαστους για να δείξουμε πόσο κινδυνεύουν. Και ξέρω και ανεμβολίαστους που προσέχουν και δεν πιστεύουν σε τσιπάκια και αλλοίωση DNA.

nikos_abel
16/08/2021, 08:56
Νομίζω ότι ένα μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων εξακολουθεί να τηρεί τα μέτρα, καθώς εμβολιάστηκε επειδή υποθέτει ότι ο κορωνοιός και υπάρχει και είναι επικίνδυνος.
Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν.

mikes
16/08/2021, 09:11
Εγω κρινοντας απο τις φατσες και τη γενικοτερη συμπεριφορα, νομιζω πως αυτοι που μπουκαρουν στα μαγαζια και λοιπους κλειστους χωρους χωρις μασκα, και αμα τους κανουν παρατηρηση προβαλλουν την (ηλιθια) δικαιολογια "εχω εμβολιαστει", ειναι στη πραγματικοτητα αρνητες και του ιου και των εμβολιων που τα γραφουν ολα στα παπαρια τους, και εκμεταλευονται τη φαση για να κανουν οτι γουσταρουν...
Κι αυτο επειδη συνηθως οι εμβολιασμενοι ειναι ατομα που προσεχουν και συνεχιζουν να τηρουν τα μετρα

BLiTzER
16/08/2021, 10:28
Υπομονή και για να πάς σούπερμάρκετ πάλι ραπιντ θα χρειάζεσαι.

Κοίτα, δε ξέρω πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι. Εγώ διαδικτυακό καφενείο το βλέπω οπότε ο καθένας λέει την άποψη του άσχετα αν είναι σκουπιδιάρης ή νευροχειρούργος.
Ούτε πόντους μαζεύω ούτε πληρώνομαι.

Ψυχανεμίζομαι την κατάσταση, διαβάζω τις δηλώσεις που πετάγονται δεξιά και αριστερά και βγάζω την πρόβλεψη μου.

Αυτά που έγραψα παραπάνω τα έχουν πεί ήδη αν δεν τα έχεις πάρει χαμπάρι.

Δεν πάω σουπερμάρκετ. 2021 έχουμε. :p

Κοίτα, ούτε εγώ είμαι νευροχειρουργός, αλλά δεν προτείνω στον καθένα αβίαστα να κάνει ένα εμβόλιο για το οποίο δεν έχουν αρκετά δεδομένα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες, επειδή εγώ το έκανα ή επειδή με βολεύει ή επειδή νομίζω ότι από αυτό εξαρτάται το μέλλον του έθνους. Κράτα και μια πισινή. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και άλλοι για τους οποίους το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο του οφέλους.

basilis_k6
16/08/2021, 10:53
Ακριβώς αυτό!
Έλεος ρε παιδιά με τις γενικεύσεις μερικών. Ούτε εγώ ούτε κανένας εμβολιασμένος που ξέρω δεν τριγυρνά παντού χωρίς μάσκα, ούτε βήχουμε πάνω σε ανεμβολίαστους για να δείξουμε πόσο κινδυνεύουν. Και ξέρω και ανεμβολίαστους που προσέχουν και δεν πιστεύουν σε τσιπάκια και αλλοίωση DNA.

Ειναι κακες οι γενικευσεις τωρα? Οποιος δεν κανει εμβολιο ομως ειναι χαμηλού iq ψεκασμενος κομουνιστης υποστηρικτης του τράμπ και ενημερώνεται μόνο απο το fb.

Δεν γενικεύουμε, αυτο που βλέπουμε λεμε. Παιζει πολυ επίδειξη απο τους εμβολιασμενους εξω. Επειδη ομως δεν τους ρωταει κανενας, βγαζουν την μασκα για να απαντήσουν "εκανα εμβολιο". Σημερα το πρωι αλλο ενα ιδιο περιστατικο. Ολοι βεβαια μεγαλης ηλικιας.

karateo
16/08/2021, 11:01
Δεν πάω σουπερμάρκετ. 2021 έχουμε. :p

Κοίτα, ούτε εγώ είμαι νευροχειρουργός, αλλά δεν προτείνω στον καθένα αβίαστα να κάνει ένα εμβόλιο για το οποίο δεν έχουν αρκετά δεδομένα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες, επειδή εγώ το έκανα ή επειδή με βολεύει ή επειδή νομίζω ότι από αυτό εξαρτάται το μέλλον του έθνους. Κράτα και μια πισινή. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και άλλοι για τους οποίους το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο του οφέλους.

Για τα ραπιντ δεν θα το γλυτώνεις για πολύ. Θα το δείς ;)
Πρόσεχε απο την υπερπροσπάθεια μήν έχεις παρενέργειες :p

Δεδομένα αρκετά υπάρχουν.
Πάνω απο 200εκ δόσεις έχουν γίνει στην Αμερική.
Πότε άλλοτε υπήρχε τόσο μεγάλη μελέτη εμβολίου?

Να μιλούσαμε για τον 01/2021 οκ να το δεχτώ. Τώρα έχουμε κλείσει ένα χρόνο απο όσους εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά.

Έχεις δεδομένα ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απο το όφελος για κάποιους ή παραπληροφορείς?

Εγώ βλέπω ότι ακόμα και για 12 χρονών είναι ασφαλέστερο το εμβόλιο απο τον ιό
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/Pfizer-BioNTech.html

BLiTzER
16/08/2021, 11:04
Έχεις δεδομένα ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απο το όφελος για κάποιους ή παραπληροφορείς?

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/Pfizer-BioNTech.html

Ασφαλέστερο από τον ιό μπορεί να είναι. Και πάλι με επιφυλάξεις αφού υγιείς άνθρωποι το περνάνε με 0 συμπτώματα. Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι σίγουρα ασφαλέστερο του εμβολίου. ;)

AristidisZ
16/08/2021, 11:08
Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι σίγουρα ασφαλέστερο του εμβολίου. ;)

Aν αντέχεις για 2-3 χρόνια να μην έχεις την παραμικρή συναναστροφή με άνθρωπο, σίγουρα είναι ότι πιο ασφαλές

karateo
16/08/2021, 11:15
Ασφαλέστερο από τον ιό μπορεί να είναι. Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι ασφαλέστερο του εμβολίου. ;)

Ναί είναι και αυτό επιλογή.
Σε κάποιο νησί ή στην επαρχεία μακριά απο όλο τον κόσμο.

Αλλά με έναν ιό που ακόμα και με 40 βαθμούς κατακαλόκαιρο μεταδίδεται ταχύτατα σε μία πόλη είναι θέμα χρόνου. Όχι πιθανοτήτων.

Που αν συγκρίνεις τις πιθανότητες παρενεργειών των εμβολίων ειδικά των νέων με άλλες δραστηριότητες τότε πραγματικά είναι για να γελάει κανείς με την κουβέντα μας
https://www.statistics.gr/documents/20181/41b576eb-944c-ffaa-276a-309fd85d4871

Πίνακας 4 σελίδα 5

Πόσοι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα απο τα εμβόλια?

BLiTzER
16/08/2021, 11:41
Ναί είναι και αυτό επιλογή.
Σε κάποιο νησί ή στην επαρχεία μακριά απο όλο τον κόσμο.

Αλλά με έναν ιό που ακόμα και με 40 βαθμούς κατακαλόκαιρο μεταδίδεται ταχύτατα σε μία πόλη είναι θέμα χρόνου. Όχι πιθανοτήτων.

Που αν συγκρίνεις τις πιθανότητες παρενεργειών των εμβολίων ειδικά των νέων με άλλες δραστηριότητες τότε πραγματικά είναι για να γελάει κανείς με την κουβέντα μας
https://www.statistics.gr/documents/20181/41b576eb-944c-ffaa-276a-309fd85d4871

Πίνακας 4 σελίδα 5

Πόσοι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα απο τα εμβόλια?

Αν εσύ είσαι η μία στο εκατομμύριο, δε σε νοιάζει αν οι πιθανότητες είναι μόνο μία στο εκατομμύριο. ;)

Σε κάθε περίπτωση, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και αφήστε και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Αν ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός, θα ήταν υποχρεωτικός. Όσο δεν είναι, δε σας πέφτει λόγος.

AristidisZ
16/08/2021, 11:46
Αν εσύ είσαι η μία στο εκατομμύριο, δε σε νοιάζει αν οι πιθανότητες είναι μόνο μία στο εκατομμύριο. ;)

Σε κάθε περίπτωση, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και αφήστε και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Αν ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός, θα ήταν υποχρεωτικός. Όσο δεν είναι, δε σας πέφτει λόγος.

Καλά ρε συ, δε σε κυνηγάμε να σε καρφώσουμε με το ζόρι :lol:

:beer:

rainmike
16/08/2021, 11:46
Για τα ραπιντ δεν θα το γλυτώνεις για πολύ. Θα το δείς ;)
Πρόσεχε απο την υπερπροσπάθεια μήν έχεις παρενέργειες :p

Δεδομένα αρκετά υπάρχουν.
Πάνω απο 200εκ δόσεις έχουν γίνει στην Αμερική.
Πότε άλλοτε υπήρχε τόσο μεγάλη μελέτη εμβολίου?

Να μιλούσαμε για τον 01/2021 οκ να το δεχτώ. Τώρα έχουμε κλείσει ένα χρόνο απο όσους εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά.

Ρε μεγάλε τι δεδομένα έχεις θα μας τρελάνεις.
Μιλάμε για εμβόλια (ο θεος να τα κανει) με προσωρινή άδεια προ εξαμήνου,των οποιων οι κλινικές μελέτες τους τελειωνουν το 2023.
Εκτος αυτου εγώ οταν έκανα το εμβολιο του τετανου δεν μου ειπε ο γιατρος, ξες υπάρχει μικρή πιθανοτητα να νοσήσεις απο τετανο αν εκτεθεις στο κλωστηριδιο του τετανου και πολυ μικρότερη να πεθάνεις απο αυτό.
Εδώ τώρα κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Πρώτα μας λεγαν καντε για να μην κολλησετε μετα μας λεγαν καντε για να μην νοσησετε σοβαρα και τωρα μας λενε καντε για να μην πεθανετε μεχρι χθες που διαβασα οτι πεθανε ενας πληρως εμβολιαμενος.
Εγω παντως στο χωριο μου ηξερα οτι τα εμβολια παρεχουν ανοσια αν ειναι να τζογαρω καλυτερα να παιξω τζοκερ.

patsavour
16/08/2021, 11:49
γι αυτο μην ταξιδευετε με αεροπλανο, που μπορει οι πιθανοτητες να εχετε ατυχημα να ειναι ενα εκατομυριο φορες λιγοτερο απο την μοτοσυκλεττα που καβαλατε,διοτι ΟΤΑΝ το παθετε το ατυχημα σιγουρα θα σκοτωθειτε,ενω με το μηχανακι μπορει και να την γλυτωσετε.:lol:

BLiTzER
16/08/2021, 11:50
Καλά ρε συ, δε σε κυνηγάμε να σε καρφώσουμε με το ζόρι :lol:

:beer:

Nah, δεν έχω τέτοια θέματα. Απλά δεν καταλαβαίνω κάποιους που είναι τόσο σίγουροι και προτείνουν εμβολιασμό στον οποιονδήποτε ανεξαιρέτως. Εγώ θα λάβω υπόψη την ιατρική και κοινωνική κατάσταση κάποιου πριν του δώσω μια συμβουλή. Όχι σαν ειδικός, φυσικά, δεν είμαι γιατρός, αλλά σαν σκεπτόμενος άνθρωπος που λαμβάνει τα πάντα υπόψη. Και το αστείο είναι ότι είμαι 100% υπέρ του εμβολιασμού, ακόμα και υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, γιατί καταλαβαίνω ακριβώς τι θα γινόταν αν κάποια εμβόλια δεν ήταν υποχρεωτικά (ναι, ο κόσμος είναι ηλίθιος κατά βάση), αλλά αυτό εδώ είναι άλλο φρούτο και το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Προς το παρόν, βάσει των προσωπικών μου συνθηκών, δε βρίσκω λόγο να το κάνω. Όπως δεν έχω κάνει ποτέ μου εμβόλιο γρίπης. Αλλά αν νιώσω ότι χρειάζεται κάποια στιγμή, θα το κάνω. Ωστόσο, στους γονείς μου, που δεν έχουν τη δική μου υγεία και μπαίνουν σε ΜΜΜ κτλ, πρότεινα να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη και φυσικά το έκαναν.

Μην τσουβαλιάζετε. Αυτό. :D

rainmike
16/08/2021, 11:53
γι αυτο μην ταξιδευετε με αεροπλανο, που μπορει οι πιθανοτητες να εχετε ατυχημα να ειναι ενα εκατομυριο φορες λιγοτερο απο την μοτοσυκλεττα που καβαλατε,διοτι ΟΤΑΝ το παθετε το ατυχημα σιγουρα θα σκοτωθειτε,ενω με το μηχανακι μπορει και να την γλυτωσετε.:lol:

Ναι οταν καβαλας το μηχανακι σου η ταξιδευεις με αεροπλανο ξερεις οτι μπορει να γινει η στραβη κανεις δε σου ειπε οτι ειναι απολυτα ασφαλες.
Εκτος αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να το καβαλησεις ουτε βγαινεις σε αναστολη αν δεν θελεις να το καβαλησεις,οποτε το παραδειγμα ειναι το πλεον ατυχες.

patsavour
16/08/2021, 11:58
Ναι οταν καβαλας το μηχανακι σου η ταξιδευεις με αεροπλανο ξερεις οτι μπορει να γινει η στραβη κανεις δε σου ειπε οτι ειναι απολυτα ασφαλες.
Εκτος αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να το καβαλησεις ουτε βγαινεις σε αναστολη αν δεν θελεις να το καβαλησεις,οποτε το παραδειγμα ειναι το πλεον ατυχες.

Το παραδειγμα το ανεφερα για το ποσοστο των πιθανοτητων ΟΧΙ για τα υπολοιπα.Τα υπολοιπα ειναι ΑΛΛΗ μεγαλη κουβεντα.

karateo
16/08/2021, 11:59
@πλιτσερ
Ας πούμε 1/1.000.000 για το εμβόλιο.
Τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που έχουν 10-50-100/1.000.000 να πεθάνεις.
Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.

@βροχομιχάλη
πολλά δε σου είπε ο γιατρός σου για τα εμβόλια που έχεις κάνει
αν το ψάξεις (όχι στο fb) θα καταλάβεις ότι έχουμε μια χαρά εμβόλιο
πότε στην ιστορία ξαναλέω ένα εμβόλιο δοκιμάστε τόσο πολύ και με τόση προσοχή απο όλον τον πλανήτη ταυτόχρονα

Συγνώμη δεν έχω άλλο χρόνο.
Πάω να κλείσω τα εισιτήρια των διακοπών μου :p
Έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα.

BLiTzER
16/08/2021, 12:02
@πλιτσερ
Ας πούμε 1/1.000.000 για το εμβόλιο.
Τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που έχουν 10-50-100/1.000.000 να πεθάνεις.
Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.

Άλλες δραστηριότητες με ευχαριστούν και επιλέγω να τις κάνω γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το να τρυπιέμαι με σύριγγες δε με διασκεδάζει ιδιαίτερα. Αναρωτιέμαι αν πραγματικά δε βλέπετε τις διαφορές σε όλα αυτά τα εκπληκτικά επιχειρήματα.

karateo
16/08/2021, 12:07
Το να τρυπιέμαι με σύριγγες δε με διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Το οποίο σε οδηγεί στο να κόψεις ΟΛΕΣ τις κοινωνικές επαφές.

Καταλαβαίνεις τί λες?
Ζείς σε ένα μόνιμο lockdown και σου αρέσει?

BLiTzER
16/08/2021, 12:43
Δεν κόβω όλες τις κοινωνικές επαφές. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. :p

Δε ζω σε μόνιμο lockdown. Δουλεύω από το σπίτι, και προσέχω τις κοινωνικές επαφές μου.

Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα της κουβέντας πλέον. Ό,τι είχα να πω σε γενικότερο πλαίσιο, το είπα. Το τι κάνω εγώ είναι δικό μου θέμα και μόνο.

basilis_k6
16/08/2021, 14:08
Η στατιστική ειναι η επιστήμη του απέξω. 1 στους 100 παθαίνει την χ νοσο. Για τον εναν που την επαθε ομως η στατιστική λεει 100%.

Εχουμε ελαχιστα κρουσματα. Δεν ειναι καν αξια αναφορας πλεον, οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν κολλανε τοσο ευκολα. Αν θελετε να πατε στα μπιτσομπαρα να κωλοτριφτιτε να κανετε εμβολιο.

PaNick67
16/08/2021, 14:43

Αυτό μπορεί να το βλεπεις στο νησί σου, όπως το είδα κι εγώ που περασα δέκα μέρες εκεί. Μάσκα πουθενα σωστά φορεμένη από τους 9 στους 10.

Στην Καλαμάτα που είμαι τώρα λίγο καλυτερα τα πραγματα, οι 5 στους 10 την φοράνε σωστά.

Στην Αθήνα πάντως οι εμβολιασμένοι προσεχουν πολυ περισσότερο και τηρούν τα μέτρα. Άλλωστε γι'αυτό εμβολιαζεσαι. Για να είσαι ασφαλής τηρώντας τα.

Parking
16/08/2021, 14:53
Ζείς σε ένα μόνιμο lockdown και σου αρέσει?

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες
ΑΜΕΑ πχ όπως ο ξαδερφός μου
και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για αυτό
Στη ζωή δεν κάνεις ότι σου αρέσει κάνεις ότι μπορείς

Μακάρι να ήταν αλλιώς

karateo
16/08/2021, 15:10
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες
ΑΜΕΑ πχ όπως ο ξαδερφός μου
και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για αυτό
Στη ζωή δεν κάνεις ότι σου αρέσει κάνεις ότι μπορείς

Μακάρι να ήταν αλλιώς

Αυτό που είπα ήταν για την επιλογή του πλιτσερ.
Εναλλακτικά κάνει το εμβόλιο και ησυχάζει.

Δεν καταλαβαίνω τί σχέσει έχει ο ξάδερφος σου με αυτό.

karateo
16/08/2021, 15:12
Αυτό μπορεί να το βλεπεις στο νησί σου, όπως το είδα κι εγώ που περασα δέκα μέρες εκεί. Μάσκα πουθενα σωστά φορεμένη από τους 9 στους 10.

Στην Καλαμάτα που είμαι τώρα λίγο καλυτερα τα πραγματα, οι 5 στους 10 την φοράνε σωστά.

Στην Αθήνα πάντως οι εμβολιασμένοι προσεχουν πολυ περισσότερο και τηρούν τα μέτρα. Άλλωστε γι'αυτό εμβολιαζεσαι. Για να είσαι ασφαλής τηρώντας τα.

Κρήτη δεν έχουμε μέτρα.
Ζούμε καταστάσεις 2019. Τα έσοδα είναι πάνω απο το 2019 για τον τελευταίο μήνα.

Η πλάκα είναι ότι κάθε μέρα βγαίνουν θετικοί ανεμβολίαστοι και τους καίει πολύ τώρα που οι ουρές απο τους τουρίστες είναι τεράστιες!

billyka
16/08/2021, 17:37
Οι ιοι δεν μεταδιδονται με τον αερα.Μεταδιδονται με σαλιο,βηχα,φτερνισμα κτλ.Οποτε η χρηση μασκας σε εξωτερικο χωρο εχει σημασια μονο οταν υπαρχει συνωστισμος.Αν τηρεις βασικα μετρα σε κλειστους/κοινοχρηστους χωρους οπως φορας μασκα,πλενεις τα χερια σου και δεν πιανεις δεξια και αριστερα αυτο αρκει.Γιατι τα λεω αυτα?Γιατι μας κανουν οτι θελουν και εμεις υπακουμε σαν προσκυνημενοι σε οτι τους καβλωσει να κανουν ως μετρο.Δεν με ψηνει να εμβολιαστω,ο ιος ειναι 4 φορες ποιο επικυνδυνος απο τον ιο της κοινης γριπης,δεν εμβολιαζομαι για την γριπη,γιατι να το κανω για τον κοβιντ?Επισης ολοι ξερουμε οτι αν δεν εισαι ευπαθης ομαδα δεν κινδυνευεις.Γιατι να το κανω 35 χρονων υγιεστατος ανθρωπος?Τα εμβολια βοηθανε τον οργανισμο σου να αμυνθει ταχυτερα οταν κολλησει ενα νεο ιο που δεν τον αναγνωριζει,δεν φτιαχνουν μια ασπιδα γυρω σου οπου αποκρουν τον ιο..Μια χαρα μεταδιδει και ο εμβολιασμενος.Να το κανει οποιος φοβαται η ειναι ευπαθης ομαδα,ωστε σε περιπτωση νοσησης ο οργανισμος του να αμυνθει ποιο γρηγορα.Επισης δεν πιστευω σε τσιπακια του 666,δεν πιστευω σε συνωμοσιες εξοντωσης του ανθρωπινου ειδους,πιστευω ομως οτι τα μετρα που περνουν ειναι 80% οτι να ναι.Προτιμω να τηρω τα μετρα αντι να εμβολιαστω.Ουτε σελφ τεστ καθε βδομαδα ουτε τπτ.Και εννοειται οχι απαγορευση κυκλοφοριας.Γιατι δλδ εδω στην επαρχια στο σπιτι μου που τριγυρω ειναι ολο χωραφια να μην μπορω να βγω?Με ποιον θα συνωστιστω στην απλα?Ρε δε γαμ....μαστε λεω.

axelpap
16/08/2021, 20:04
ΩΩΩΩΩΩχχχχ αδερφε....τι κανετε ετσι!!! καποια στιγμη θα ολοκληρωθουν και οι κλινικες δοκιμες ....meanwhile....εσεις κανετε το εμβολιο

https://clinicaltrials.gov/ct2/results?cond=COVID-19&term=PFIZER&cntry=&state=&city=&dist=&Search=Search&type=Intr

kostasagk
16/08/2021, 21:18
Παιδιά όταν έχετε ιατρικό πρόβλημα να ρωτάτε το κόσμο από τα σοσιαλ θα σας πουν την λύση...αυτοί ξέρουν...μακρύ από γιατρούς

billyka
16/08/2021, 22:15
Εχω παει σε 4 ορθοπεδικους.Εχω πονο στον μηρο στο σημειο που ενωνεται με την λεκανη.Εκανα υπερηχο και μαγνητικη.6 μηνες ταλαιπωρουμαι.Οι γιατροι δεν βρισκουν κατι.Οι γιατροι ξερουν..Η μανα μου πηγαινε εναμιση χρονο σε γιατρους γιατι πονουσε.Την γραφανε μεσουλιντ.Εναμιση χρονο τους ελεγε οτι πονουσε και την γραφανε μεσουλιντ.Τελικα ειχε καρκινο στα οστα.Οι γιατροι ξερουν..Τα @@ μου τα δυο ξερουν.Δεν ειναι ολοι οι γιατροι καλοι γιατροι,οπως δεν ειναι και ολοι οι μαστορες που παμε τα μηχανακια μας καλοι μαστορες..Βαρεθηκαμε απο γιατρους που δεν ασχολουνται με τον ασθενη και το μονο που τους νοιαζει ειναι να γραφουνε φαρμακα γιατι περνουν μιζεες απο τις φαρμακευτικες να σπρψχνουνε φαρμακα..Αντε να μην πω τιποτα βραδυατικα για τους γιατρους και τα εμβολια σας..Οποιος γουσταρει να το κανει,μη μας πρηζετε τα @@ να το κανουμε και μεις

g_m900
17/08/2021, 06:17
Karateo... Εσεις στην Κρητη η αληθεια ειναι οτι ειστε σε δικο σας κρατος και ζειτε το δικο σας ονειρο.
Πηγα στην Καρδιτσα για 10 μερες και τα μετρα πηγαν περιπατο και στα @@ τους ολα.
Αναγκαστικα τηρουσαμε τα μετρα με την συζυγο ως ατομικη ευθυνη αν και εμβολιασμενοι και οι δυο...πραγμα που δεν λεει τιποτα οσο αφορα την διασπορα του ιου.
Οι δηλωσεις σου ειναι στα ορια του επικινδυνου και καλο ειναι να μην χαρακτηριζεις επιλογες των παιδιων εδω που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να μην κανουν το οποιο εμβολιο.

karateo
17/08/2021, 09:06
Οι δηλωσεις σου ειναι στα ορια του επικινδυνου και καλο ειναι να μην χαρακτηριζεις επιλογες των παιδιων εδω που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να μην κανουν το οποιο εμβολιο.

Εγώ βοηθάω να κατανοήσουν τις επιλογές τους και να είναι έτοιμοι για αυτό που έρχεται και έχουν ανακοινώσει διάφοροι επιστήμονες τον τελευταίο μήνα.

Επίσης, το ξαναγράφω, εφόσον υπάρχουν τα εμβόλια και είναι ασφαλή γιατί οι εμβολιασμένοι να προσέχουν τους ανεμβολίαστους?
Μικρά παιδιά είναι?

Αφού το ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, να παίζουν κρυφτούλι και να προσέχουν αυτοί.
Στις αρχές των εμβολίων είχα τις επιφυλάξεις μου. Πλέον είναι αποδεδειγμένα πόσο ασφαλή είναι (ή καλύτερα, πόσο ασφαλέστερα είναι απο τον ιό).

Οι μέχρι τώρα μεταλλάξεις δεν φαίνονται να εξαφανίζονται. Αυτή η κατάσταση μπορεί να κρατήσει χρόνια. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε τις ζωές μας.

Αν και δεν με επηρεάζει με το μινι-λοκνταουν στην Κρήτη για τη μουσική και την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ έχει χάσει τη δουλειά του πολύς κόσμος.
Και όχι μόνο ντόπιοι αλλά κυρίως άτομα απο την ηπειρωτική Ελλάδα που έρχονται κάθε χρόνο εδώ για να βγάλουν μερικά χρήματα να ζήσουν.

Τέλος,
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ με τα περιορισμένα κρεβάτια στις κλινικές έτσι και τώρα πρέπει να περιορίσουμε τα κρεβάτια για τον κορονοιό. Πού είναι το περίεργο?
Εναλλακτικά θα βλέπουμε τέτοια περιστατικά.
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/piso-sti-monada-i-nosileytria-meta-tis-antidraseis

Και για πές μου. Ποιός είναι ο μλκας της υπόθεσης. Αυτός που χρειάζεται αιμοκάθαρση ή οι ανεμβολίαστοι?

o_gavros
17/08/2021, 09:20
Εχω παει σε 4 ορθοπεδικους.Εχω πονο στον μηρο στο σημειο που ενωνεται με την λεκανη.Εκανα υπερηχο και μαγνητικη.6 μηνες ταλαιπωρουμαι.Οι γιατροι δεν βρισκουν κατι.Οι γιατροι ξερουν..Η μανα μου πηγαινε εναμιση χρονο σε γιατρους γιατι πονουσε.Την γραφανε μεσουλιντ.Εναμιση χρονο τους ελεγε οτι πονουσε και την γραφανε μεσουλιντ.Τελικα ειχε καρκινο στα οστα.Οι γιατροι ξερουν..Τα @@ μου τα δυο ξερουν.Δεν ειναι ολοι οι γιατροι καλοι γιατροι,οπως δεν ειναι και ολοι οι μαστορες που παμε τα μηχανακια μας καλοι μαστορες..Βαρεθηκαμε απο γιατρους που δεν ασχολουνται με τον ασθενη και το μονο που τους νοιαζει ειναι να γραφουνε φαρμακα γιατι περνουν μιζεες απο τις φαρμακευτικες να σπρψχνουνε φαρμακα..Αντε να μην πω τιποτα βραδυατικα για τους γιατρους και τα εμβολια σας..Οποιος γουσταρει να το κανει,μη μας πρηζετε τα @@ να το κανουμε και μεις

Φίλος,το χάνεις λόγω νεύρων.
Και δε μιλάς όμορφα και ακυρώνεις και την ιατρική,δηλαδή τρικυμία.

bulmont
17/08/2021, 14:43
Επίσης, το ξαναγράφω, εφόσον υπάρχουν τα εμβόλια και είναι ασφαλή........

Αυτό θα δείξει στην πορεία, ακόμα είμαστε στην αρχή...........

billyka
17/08/2021, 17:41
Φίλος,το χάνεις λόγω νεύρων.
Και δε μιλάς όμορφα και ακυρώνεις και την ιατρική,δηλαδή τρικυμία.

Εχεις δικιο για τα νευρα και συγνωμη.Οσον αφορα την ιατρικη δεν την ακυρωνω,απλα εχω την εντυπωση οτι συνεχως βρισκω μπροστα μου ιατρους που δεν θελουν να ασχοληθουν

karateo
17/08/2021, 18:51
Αυτό θα δείξει στην πορεία, ακόμα είμαστε στην αρχή...........

Αν ζήσουν θα μάθουν. Εχεις δίκιο

https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/kai-ti-tha-ginei-stin-ayriani-efimeria-toy-benizeleioy

ΥΓ.
Ξέχασα
.................................

billyka
17/08/2021, 20:31
Καθε πρωι βλεπω ενα καρο παππουδες στα καφενεια τον εναν πανω στον αλλον..Σιγουρα εχουν εμβολιαστει οι περισσοτεροι τους..Για να δουμε τι θα δουμε.Ρε καρατεο..Αν ζησουμε θα μαθουμε?35 χρονων ειμαι,τι θα παθω δλδ?Και θα το ξαναπω η κοπελα μου κολλησε και εκανε μια μερα 38 πυρετο.Ελα τωρα..Ας κανουν ειπαμε οι ευπαθεις ομαδες και οσοι φοβουνται.Κανεις δεν θα τους πει ''Α!πηγατε και κανατε εμβολιο κοροιδα,βαλατε το τσιπ κανατε το μπολι'' κτλ..Ποσο καιρο εχει η πανδημια?Εναμιση χρονο?Ε σε πληροφορω οτι εναμιση χρονο ερχομαι καθημερινα σε επαφη με ανθρωπους λογω της δουλειας μου,πανω απο 60-70 ατομα καθημερινα,φοραω μασκα,πλενω τα χερια μου,εχω κανει και γω δεν ξερω ποσα ραπιντ και ποσα σελφτεστ,δεν κολλησα ποτε.Και ξαναλεω η κοπελα μου κολλησε και ειμασταν και οι δυο 2 βδομαδες καραντινα μες το σπιτι.Και παλι δεν κολλησα.Δεν κολλησα καθημενος διπλα διπλα σε καποιον που ειχε κοβιντ.Και τηρουσαμε δυο μετρα,μασκα και πλυσιμο χεριων.Και δεν κολλησα.Οποτε συγχωρεσε με αλλα μου την δινει πραγματικα στα νευρα να πρεπει με το ζορι να εμβολιαστω, μου την δινουν επισης ολα αυτα τα παραλογα μετρα οπως το να φοραω μασκα οταν βγαινω εξω να περπατησω,μονος μου στα χωραφια της επαρχιας!Ο ιος μεταδιδεται με σταγονιδια απο βηχα σαλιο φτερνισμα,δεν υπαρχει στον αερα απο μονος του

doctoras
17/08/2021, 20:40
Ο ιος μεταδιδεται με σταγονιδια απο βηχα σαλιο φτερνισμα,δεν υπαρχει στον αερα απο μονος του

Φιλε,
Εχουν κολλήσει δυο και τρεις φορές νοσηλευτές / γιατροί σε θαλάμους και μεθ κοβιντ με μασκα N95 / ασπίδα / γυαλιά εργασίας / ρομπα μιας χρήσης.
Η μονη επαφη ηταν να αναπνεύσουν στην ιδια επιφορτισμένη αιθουσα απο τον ιο

billyka
17/08/2021, 20:41
Και ποιος σου λεει οτι το κολλησε μεσα στην μεθ και οχι αργοτερα στην προσωπικη του ζωη?

karateo
18/08/2021, 08:03
billyka
χτές συνάντησα έναν 30άρη που ήταν ακριβώς όπως και εσύ
κόλλησε πριν δύο εβδομάδες και μου είπε
ακόμα δεν έχω γεύση/όσφρηση
λαχανιάζω στην προπόνηση στο 5λεπτο και στα 10 λεπτά σταματάω όταν πριν έκανα τουλάχιστον 30 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα

"Ζορίστηκα"

και αυτός δούλευε συνέχεια και έβλεπε 150 άτομα κάθε μέρα

οπότε το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι καλή τύχη :D

ΥΓ. Στην πορεία θα μάθουμε αν ο ιός προκαλεί και κανένα καρκίνο όπως άλλοι ιοί για τους οποίους έχουμε πλέον εμβόλια.
Καλή τύχη!

g_m900
18/08/2021, 11:31
Karateo... Μετοχες στην Phizer εχεις?
Κοψε λιγο...

karateo
18/08/2021, 11:44
Δε μπορώ. Πλέον είναι διασκεδαστικό :a014:

ΥΓ. pfizer

BLiTzER
18/08/2021, 11:48
Όταν στην πορεία, ας πούμε σε 10 χρόνια, μάθεις ότι 70% όσων έκαναν τα πρώτα εμβόλια κατέληξαν με αυτοάνοσα δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Καλή τύχη! :D

Manalishi
18/08/2021, 12:49
Όταν στην πορεία, ας πούμε σε 10 χρόνια, μάθεις ότι 70% όσων έκαναν τα πρώτα εμβόλια κατέληξαν με αυτοάνοσα δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Καλή τύχη! :D

Και εμεις που τα έχουμε τα αυτοάνοσα εδώ και χρόνια (Hasimoto), απο το εμβόλιο λές να είναι?Ήρεμα ρωτάω.