PDA

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53

THEOD
15/11/2021, 19:46
Τόσο καιρό συνεχίζω να απορώ.Αφου είναι τοοοσο καλά τα εμβόλια γιατί το κρατος δε τα "υιοθετεί" προμηθεύοντας τα με ευθύνη του και πετάει το μπαλάκι στο λαουτζίκο για να πάρει τη μεγάλη απόφαση;Γελάει ο κόσμος με τους καραγκιοζηδες του κρατους,σκουπίδια κανονικά.

όταν λες "υιοθετεί" τι εννοείς ? και με ποια "ευθύνη" να τα "προμηθεύσει" ? και γιατί "πετάει το μπαλάκι στον λαουτζίκο" ?

div400
15/11/2021, 19:49
Τόσο καιρό συνεχίζω να απορώ.Αφου είναι τοοοσο καλά τα εμβόλια γιατί το κρατος δε τα "υιοθετεί" προμηθεύοντας τα με ευθύνη του και πετάει το μπαλάκι στο λαουτζίκο για να πάρει τη μεγάλη απόφαση;Γελάει ο κόσμος με τους καραγκιοζηδες του κρατους,σκουπίδια κανονικά.

????

και με ποιανού ευθύνη και προμήθεια γίνονται οι εμβολιασμοί τόσο καιρό....;

και τι εννοείς ότι πετάει το μπαλάκι...; μήπως .... λέω απλά ..μήπως εννοείς να το κάνει υποχρεωτικό .... ???

Tallyban
15/11/2021, 19:50
Να τα προμηθευσει χωρίς να διαφημίζει (με το αζημιωτο) τον κατασκευαστή τους εννοώ.

div400
15/11/2021, 19:55
Να τα πουλήσει χωρίς να διαφημίζει (με το αζημιωτο) τον κατασκευαστή τους εννοώ.

wtf..???

τι διάολο εννοείς να τα πουλήσει ?

εδώ γίνεται χαμός που υπάρχει, που να το κάνανε και υποχρεωτικό κιόλας....και εσύ θες να στο χρεώνει και από πάνω....;

και πότε το "κράτος" έκανε διαφήμιση στις φαρμακευτικές ;...

AUFGEBRACHT
15/11/2021, 19:59
Ο Tally δεν ξέρω πως το εννοεί, αλλά εννοείται πως κατά κάποιο τρόπο έχει ουσιαστικά πεταχτεί το μπαλάκι στο λαουτζίκο... όταν σου λέει πήγαινε εμβολιάσου και διάλεξε ΕΣΥ ποιο εμβόλιο θες, δεν σου πετάει το μπαλάκι και σε κάνει γιατρό χωρίς να είσαι;... δεν είναι ρε γελοίε πατατάκια για να διαλέξω ποια γεύση μου αρέσει, εμβόλιο είναι! Όταν πάω να κάνω εμβόλιο στα παιδιά μου, γιατί μου λέει ο παιδίατρος "αυτό το εμβόλιο φέρε μου", και δεν μου λέει "κοίτα, υπάρχουν 3-4 εμβόλια για τη φυματίωση, διάλεξε ένα και φέρτο να το κάνουμε"... εδώ λάδια πάμε να αλλάξουμε στο μηχανάκι, και το υπεραναλύουμε σε επικές λαδολογίες, όχι εμβόλιο για πανδημία...

Και πρέπει να εθελοτυφλεί κάποιος για να μην βλέπει το προφανές, όλα τα εμβόλια είναι καλά και ασφαλή, αλλά τέρμα από 'δω και πέρα το Astra, τέρμα το Johnson, μόνο Pfizer και Moderna, μόνο mRNA. Γιατί τέρμα τα άλλα 2 αφού είναι και ασφαλή και δοκιμασμένα, και προστατεύουν το ίδιο; Ε;;;;

Parking
15/11/2021, 20:04
Λόγω της εργασίας μου σε κατάστημα λιανικής, έρχομαι αντιμέτωπος με αρκετό κόσμο και προφανώς και με ανεμβολίαστους “αρνητές” - μάλιστα αρκετούς από αυτούς τους “γνωρίζω” χρόνια…
Δεν θέλω να θίξω κανέναν και σέβομαι απόλυτα την επιλογή του καθενός, αλλά δεν μπορώ και να μην αναφέρω αυτό που βλέπω…ότι δηλαδή μεγάλο μέρος των φανατικών αρνητών (πλειοψηφία ?) απλά “δεν πατάνε καλά” – και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Ακόμα και σε χαλαρή κουβέντα είναι πασιφανές το πόσο ανοργάνωτη και προβληματική σκέψη έχουν. Επιχειρήματα που δεν στέκουν ούτε σε προσχολική ηλικία, πετάγονται από το ένα θέμα στο άλλο συνδέοντας απίστευτα πράγματα, κοινωνικά ή πολιτικά απωθημένα, ξερολιθίαση, άρνηση του προφανούς, θεωρίες παγκόσμιας συνομωσίας (που φυσικά μόνο αυτοί τις γνωρίζουν…), φαντασιώσεις, και πάει τρένο… Σε βαθμό που για κάποιους από αυτούς απορώ πως στο διάολο αυτοί οι άνθρωποι επιβιώνουν τόσα χρόνια…Και μάλιστα αν “στριμωχτούν” κάποια στιγμή στην συζήτηση αντιδράνε άσχημα και έντονα…
Τι να πω… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που θα εκθέσει με μια κάποια λογική σειρά επιχειρήματα και σκέψεις ακόμα και αν αυτά βασίζονται σε διαφορετική οπτική/θεώρηση, αλλά πιστέψτε με πολλοί από τους αρνητές είναι “να είχαμε να λέγαμε” και χαμένος κόπος η οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης…

Να προσθέσω κι εγώ κάτι?
Κι όταν μιλάνε υπάρχουν οι λέξεις ΕΓΩ, ΕΜΕΝΑ, ΜΟΥ
κατ επανάληψη

Εγώ λοιπόν δεν σέβομαι κανέναν που με βλάπτει κατά λάθος ή επίτηδες
(το αποτέλεσμα είναι το ίδιο)
Κοντά 2 χρόνια μλκιζομαστε επαγγελματικά και σαν μην έφτανε αυτό
πρέπει ν ακούω για το 8 Τζι στην Ινδία χωρίς αντένες αφού έχουν τους ανθρώπους
για αυτή τη δουλειά

AUFGEBRACHT
15/11/2021, 20:06
Να προσθέσω κι εγώ κάτι?
Κι όταν μιλάνε υπάρχουν οι λέξεις ΕΓΩ, ΕΜΕΝΑ, ΜΟΥ
κατ επανάληψη

Kimonas Youtube (για όσους ξέρουν...)

daz
15/11/2021, 20:20
432114

Αυτός που το έγραψε μπορεί να μη το πίστευε. Το σίγουρο είναι οτι κάποιοι το πίστεψαν.

Γι' αυτό άκουσα προχθές στη δουλειά οτι οι δόσεις είναι 7! :lol:

"Εγώ φίλε", μου είπε χωρις να τον ρωτήσω, "ήμουν έτοιμος να το κάνω. Αλλά άκουσα μια νοσοκόμα που είπε οτι οι δόσεις είναι 7 και άρχισα να το σκέφτομαι πάλι". :lol:

stefanos
15/11/2021, 21:06
Γιατί τέρμα τα άλλα 2 αφού είναι και ασφαλή και δοκιμασμένα, και προστατεύουν το ίδιο; Ε;;;;

Για τον ίδιο λόγο που ο γιατρός σου σου λέει "αυτό το εμβόλιο φέρε μου":D

basilis_k6
15/11/2021, 21:12
Ότι link και να σου δώσουμε είναι δεδομένο ότι θα το αμφισβητήσεις, άρα τι ρωτάς ;

Τους Αυστραλούς τους κόβεις σοβαρούς ή λένε μαλακίες και αυτοί ;

8 θάνατοι σε 32.7 εκατομμύρια εμβόλια

Έλα, καλό διάβασμα

https://www.tga.gov.au/periodic/covid-19-vaccine-weekly-safety-report-21-10-2021

ενδιαφέρον, κυριως τα γνωστα. περικαρδιτιδα/μυοκαρδιτιδα/βρομβωση.

εγω βέβαια μιλουσα για ελλάδα. με γιατρούς στην ελλάδα μιλαω, δεν μπορω να μιλησω με αυστραλούς. οταν μου λένε υπάρχει το ταδε αλλα δεν εχει συνδεθει με το εμβόλιο παρα το οτι εχει αναφερθει αρκετες φορες εγω απορω λίγο...
οταν ακούω αιφνίδιο θάνατο και δεν μαθαίνουμε ποτε γιατι και πως... απορω λιγο. και ξαναλεω, 3 απο τα 4 εμβόλιο ειναι off. της pfizer ΑΝ έχει side effect που βγαινει στον ενα η στα δυο χρονια γιατι να το ρισκάρει ο νεός και υγιης?
στο νετ υπάρχουν πολλες αναφορές για παρενεργειες που δεν αναφέρονται σε κανενα επισημο οργανισμο. απο χρηστες οπως εγω και εσυ, οχι φυλλάδες. οι περισσοτερες συνδέονται με άγχος επισημα. γενικα και αόριστα βέβαια.

Η εταιριες και οι ογρανισμοι ελεγχου δεν δεχονται σαν παρενεργεια τίποτα που δεν ειναι επιβεβαιωμένα συνδεδεμένο με το εμβόλιο. οτιδηποτε πεφτει στην κατηγορία άγνωστη αιτία, ακομη και αν ειναι πολύ κοντα χρονικα στο εμβόλιο, δεν μπαινει στην βιβλιογραφία. Ακόμη και ο αιφνίδιος θάνατος αν δεν βρεθει 100% οτι φταιει το εμβόλιο δεν καταγράφεται καπου για εμας. Μπορει η pfizer να ξερει, εμεις παντως δεν ξερουμε. Οσοι έπαθαν ζημια εδω στην ελλάδα η πεθαναν απο mrna δεν μάθαμε ποτε απο τι πέθαναν η έπαθαν οτι έπαθαν. Τουλάχιστον οι αυστραλοι δίνουν θανατους απο εμβόλιο, εμεις μηδεν.
μια τυχαια https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(21)00815-8/fulltext

υπαρχουν άπειρες αναφορες στο reddit απο χρηστες.

edit: το εμβόλιο το κάνετε με δική σας ευθύνη, δεν έχει ευθύνη ουτε το κρατος ουτε κανενας άλλος.

stefanos
15/11/2021, 21:45
Δηλαδή δεν έχεις κάνει κανένα εμβόλιο στη ζωή σου ή δεν έχεις πάρει ποτέ φάρμακο?
Γιατί και από φάρμακα και από εμβόλια έχει πεθάνει και συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος
αλλά δεν σταματήσαμε να τα κάνουμε ούτε σταματήσαμε να παίρνουμε φάρμακα.

Johny the Fox
15/11/2021, 22:02

εγω βέβαια μιλουσα για ελλάδα. με γιατρούς στην ελλάδα μιλαω, δεν μπορω να μιλησω με αυστραλούς. οταν μου λένε υπάρχει το ταδε αλλα δεν εχει συνδεθει με το εμβόλιο παρα το οτι εχει αναφερθει αρκετες φορες εγω απορω λίγο...
οταν ακούω αιφνίδιο θάνατο και δεν μαθαίνουμε ποτε γιατι και πως... απορω λιγο. και ξαναλεω, 3 απο τα 4 εμβόλιο ειναι off. της pfizer ΑΝ έχει side effect που βγαινει στον ενα η στα δυο χρονια γιατι να το ρισκάρει ο νεός και υγιης?
στο νετ υπάρχουν πολλες αναφορές για παρενεργειες που δεν αναφέρονται σε κανενα επισημο οργανισμο. απο χρηστες οπως εγω και εσυ, οχι φυλλάδες. οι περισσοτερες συνδέονται με άγχος επισημα. γενικα και αόριστα βέβαια.

Η εταιριες και οι ογρανισμοι ελεγχου δεν δεχονται σαν παρενεργεια τίποτα που δεν ειναι επιβεβαιωμένα συνδεδεμένο με το εμβόλιο. οτιδηποτε πεφτει στην κατηγορία άγνωστη αιτία, ακομη και αν ειναι πολύ κοντα χρονικα στο εμβόλιο, δεν μπαινει στην βιβλιογραφία. Ακόμη και ο αιφνίδιος θάνατος αν δεν βρεθει 100% οτι φταιει το εμβόλιο δεν καταγράφεται καπου για εμας. Μπορει η pfizer να ξερει, εμεις παντως δεν ξερουμε. Οσοι έπαθαν ζημια εδω στην ελλάδα η πεθαναν απο mrna δεν μάθαμε ποτε απο τι πέθαναν η έπαθαν οτι έπαθαν. Τουλάχιστον οι αυστραλοι δίνουν θανατους απο εμβόλιο, εμεις μηδεν.

edit: το εμβόλιο το κάνετε με δική σας ευθύνη, δεν έχει ευθύνη ουτε το κρατος ουτε κανενας άλλος.

Βασιλη δεν επεμβαινω στα πιστευω κανενος ,αλλα μην στηριζεις την ισχυροποιηση των αποψεων σου σε αντικειμενο που εισαι παντελως ασχετος σαν την Ιατρικη Η αιφνιδια νευροαισθητηρια απωλεια ακοης ειναι κοινη και συνηθισμενη παρενεργεια πολλων καταστασεων. Μεταξυ αυτων εμβολια και φαρμακα.

Το λινκ που παραθετεις στα τυφλα και το οποιο δεν καταλαβαινεις γραφει ....

'' Several cases of SSNHL after vaccination have been reported, including after influenza vaccination (Huang et al., 2010, Baxter et al., 2016, Kolarov et al., 2019), tetanus and diphtheria vaccination as well as meningococcal polysaccharide vaccination (De Marco et al., 2018), and rabies vaccination (Güçlü and Dereköy, 2013, Okhovat et al., 2015). The etiology of SSNHL after vaccination is unknown ''

επισης διαβασε περι φαρμακευτικης ωτοτοξικοτητας https://el.approby.com/%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1/.

Μην τρελενεσαι και μην τρελαινεις και τους αλλους.

φιλικα ..:beer:

sam4g
15/11/2021, 22:03
Δηλαδή δεν έχεις κάνει κανένα εμβόλιο στη ζωή σου ή δεν έχεις πάρει ποτέ φάρμακο?
Γιατί και από φάρμακα και από εμβόλια έχει πεθάνει και συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος
αλλά δεν σταματήσαμε να τα κάνουμε ούτε σταματήσαμε να παίρνουμε φάρμακα.

Από ποια φάρμακα και ποια εμβόλια συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος;;; Τα εμβόλια που κάνουμε στα παιδιά μας συνοδεύονται από φύλλο με ανεπιθύμητες ενέργειες, με αλληλεπιδράσεις με αλλα φάρμακα, καθώς και αντενδειξεις. Όταν θα πας να κανεις 3η δόση, ζήτησε να στο δώσουν (αν υπάρχει)

Johny the Fox
15/11/2021, 22:15
Από ποια φάρμακα και ποια εμβόλια συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος;;;
Εάν δεν αστειεύεσαι ,είσαι βαθιά απληροφορητος..

sam4g
15/11/2021, 22:17
Εάν δεν αστειεύεσαι ,είσαι βαθιά απληροφορητος..

Για πες φάρμακο που το χορηγεί ιατρός που γνωρίζει το ιστορικό του ασθενή και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις με αλλά φάρμακα ή αντίστοιχα εμβόλια και πεθαίνει κόσμος γιατί όντως μπορεί να μην γνωρίζω

Edit: αν δεν κάνω λάθος είσαι και ιατρός

Edit 2: Όντως υπάρχουν φαρμακευτικά σκευάσματα με πολλές παρενέργειες (και πιθανόν η χρήση μπορεί να οδηγήσει σε μοιραία γεγονότα). Δίνονται με ιατρική συνταγή και με παρακολούθηση του ασθενούς. Δεν δίνονται μαζικά. Δεν δίνονται χωρίς λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού και χωρίς τη συγκατάθεση του ασθενή μετά από πλήρη ενημέρωση του για πιθανές επιπλοκες από τη χρήση τους.

Σε αντίθετη περίπτωση ο ιατρός διώκεται... (εκεί δεν υπάρχει ακαταδίωκτο)

Johny the Fox
15/11/2021, 22:23
Για πες φάρμακο που το χορηγεί ιατρός που γνωρίζει το ιστορικό του ασθενή και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις με αλλά φάρμακα ή αντίστοιχα εμβόλια και πεθαίνει κόσμος γιατί όντως μπορεί να μην γνωρίζω

Edit: αν δεν κάνω λάθος είσαι και ιατρός

επειδη ειμαι ιατρος να σου πω ποια φαρμακα και ποια εμβολια μπορει να εχουν μια ελαχιστη πιθανοτητα να μην ειναι ευθυνονται για θανατηφορες παρενεργειες.;:lol:

menelaos46
15/11/2021, 22:24
Πάντως μπράβο σας ρε μάγκες, πολύ σας χαίρομαι που έχετε χρόνο να μπαίνετε εδώ μέσα και να λέτε αηδίες... εγώ πλέον ούτε δύο φορές τους έξι μήνες δεν είμαι άξιος να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Ειλικρινά μπράβο.....

sam4g
15/11/2021, 22:26
επειδη ειμαι ιατρος να σου πω ποια φαρμακα και ποια εμβολια μπορει να εχουν μια ελαχιστη πιθανοτητα να μην ειναι ευθυνονται για θανατηφορες παρενεργειες.;:lol:
Σου απάντησα πιο πανω

rainmike
15/11/2021, 22:28
Πάντως μπράβο σας ρε μάγκες, πολύ σας χαίρομαι που έχετε χρόνο να μπαίνετε εδώ μέσα και να λέτε αηδίες... εγώ πλέον ούτε δύο φορές τους έξι μήνες δεν είμαι άξιος να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Ειλικρινά μπράβο.....

χαχαχαχα.Δίκασε ρε Μενέλαε

Johny the Fox
15/11/2021, 22:33
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις στο edit 2

div400
15/11/2021, 22:37
Ο Tally δεν ξέρω πως το εννοεί, αλλά εννοείται πως κατά κάποιο τρόπο έχει ουσιαστικά πεταχτεί το μπαλάκι στο λαουτζίκο... όταν σου λέει πήγαινε εμβολιάσου και διάλεξε ΕΣΥ ποιο εμβόλιο θες, δεν σου πετάει το μπαλάκι και σε κάνει γιατρό χωρίς να είσαι;... δεν είναι ρε γελοίε πατατάκια για να διαλέξω ποια γεύση μου αρέσει, εμβόλιο είναι! Όταν πάω να κάνω εμβόλιο στα παιδιά μου, γιατί μου λέει ο παιδίατρος "αυτό το εμβόλιο φέρε μου", και δεν μου λέει "κοίτα, υπάρχουν 3-4 εμβόλια για τη φυματίωση, διάλεξε ένα και φέρτο να το κάνουμε"... εδώ λάδια πάμε να αλλάξουμε στο μηχανάκι, και το υπεραναλύουμε σε επικές λαδολογίες, όχι εμβόλιο για πανδημία...

Και πρέπει να εθελοτυφλεί κάποιος για να μην βλέπει το προφανές, όλα τα εμβόλια είναι καλά και ασφαλή, αλλά τέρμα από 'δω και πέρα το Astra, τέρμα το Johnson, μόνο Pfizer και Moderna, μόνο mRNA. Γιατί τέρμα τα άλλα 2 αφού είναι και ασφαλή και δοκιμασμένα, και προστατεύουν το ίδιο; Ε;;;;

δηλ πριμοδοτούν Pfizer & Moderna υπονοείς ;
δεν μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για αυτό ( περισσότερα περιστατικά παρενεργειών / χαμηλότερη αποτελεσματικότητα ) ή έστω και περίπτωση να μην τα έχουν βρει σε θέματα τροφοδοσίας ή σύμβασης κτλ...; δεν ξέρω ρωτάω...

Acacius
15/11/2021, 22:38
...εννοείται πως κατά κάποιο τρόπο έχει ουσιαστικά πεταχτεί το μπαλάκι στο λαουτζίκο... όταν σου λέει πήγαινε εμβολιάσου και διάλεξε ΕΣΥ ποιο εμβόλιο θες, δεν σου πετάει το μπαλάκι και σε κάνει γιατρό χωρίς να είσαι;...

Το κράτος σού δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ελεγμένα σκευάσματα. Εάν έπρεπε να εμβολιαστείς υποχρεωτικά με κάποιο, θα φώναζαν πολλοί ότι η κυβέρνηση τα παίρνει από συγκεκριμένη φαρμακευτική. Επιλογή έχεις και σε άλλα εμβόλια, ενώ για τον ίδιο λόγο έχεις την ελευθερία να διαλέξεις ανάμεσα σε Depon ή Panadol και Fucidin ή Bactroban π.χ.

Αν μπεις στο website του γαληνού και ψάξεις για δραστικές ουσίες, θα δεις πόσες διαφορετικές εταιρείες προσφέρουν παρεμφερή σκευάσματα στην αγορά.

sam4g
15/11/2021, 22:51
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις στο edit 2

Αυτό ακριβώς που λέω εννοω. Ο ιατρός είναι υπεύθυνος για τη χορήγηση φαρμάκων. Είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό του κάθε ασθενή και αναλόγως να χορηγεί ή όχι φάρμακα. Στο φύλλο οδηγιών κάθε σκευάσματος αναφέρονται ανεπιθύμητες ενέργειες και μάλιστα με συχνότητα εμφάνισης. Επίσης, αναφέρονται αλληλεπιδράσεις με αλλά φάρμακα κλπ κλπ. Αν εσυ που είσαι ιατρός χορηγήσεις φάρμακο που μπορεί να οδηγησει σε θάνατο ασθενή σου φταις και είσαι υπόλογος. Άρα οφείλεις να ελαχιστοποιήσεις αυτό το ενδεχόμενο. Άρα έχεις σοβαρή γνώση για τα σκευάσματα που χορηγείς.

Πρακτικά, λοιπόν, δεν υπάρχουν φάρμακα που σκοτώνουν. Υπάρχει κακή χρήση τους. Για να σε προλάβω, όντως, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα σκευάσματα που χορηγούνται σε συγκεκριμένους ασθενείς και έχουν όντως υψηλά ποσοστά επιπλοκών, αλλά γι αυτά ο ασθενής είναι πλήρως ενημερωμένος.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Τώρα αν μου πεις ότι το ντεπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο θα σου πω ότι όντως ναι μπορεί σε υπερδοσολογια και μάλιστα ήταν number 1 αιτία θανάτου από φαρμακευτικό σκεύασμα στο Ηνωμένο βασίλειο (λόγω υπερδοσολογιας

basilis_k6
15/11/2021, 23:04
Βασιλη δεν επεμβαινω στα πιστευω κανενος ,αλλα μην στηριζεις την ισχυροποιηση των αποψεων σου σε αντικειμενο που εισαι παντελως ασχετος σαν την Ιατρικη Η αιφνιδια νευροαισθητηρια απωλεια ακοης ειναι κοινη και συνηθισμενη παρενεργεια πολλων καταστασεων. Μεταξυ αυτων εμβολια και φαρμακα.

Το λινκ που παραθετεις στα τυφλα και το οποιο δεν καταλαβαινεις γραφει ....

'' Several cases of SSNHL after vaccination have been reported, including after influenza vaccination (Huang et al., 2010, Baxter et al., 2016, Kolarov et al., 2019), tetanus and diphtheria vaccination as well as meningococcal polysaccharide vaccination (De Marco et al., 2018), and rabies vaccination (Güçlü and Dereköy, 2013, Okhovat et al., 2015). The etiology of SSNHL after vaccination is unknown ''

επισης διαβασε περι φαρμακευτικης ωτοτοξικοτητας https://el.approby.com/%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1/.

Μην τρελενεσαι και μην τρελαινεις και τους αλλους.

φιλικα ..:beer:

δεν εχω σκοπο να τρελλάνω κανεναν. λεω απλα οτι δεν βλεπω τον λογο που πρεπει να κάνουμε υποχρεωτικα μεσω κοινωνικου αποκλεισμου και χρηματικης ποινης εμβόλιο σε υγιείς και νέους ανθρώπους. δεν μιλαω για 40+

Johny the Fox
15/11/2021, 23:06
Δεν εξεφρασα απορια για να με καλυψεις ,οπως λες. Χωρις να καταλαβαινω που θες να καταληξεις ,σε γενικες γραμμες ισχυουν τα περι ιατρικης ευθυνης και την θεραπευτικη χρηση των φαρμακων που μαλλον περιγραφεις παρα πανω .Ομως υπαρχουν μορφες φαρμακοθεραπειας που δεν παιρνεις υπ'οψιν σου και που μπορει να αποβουν θανατηφορες χωρις αμεση ιατρικη ευθυνη.Ενα παραδειγμα ειναι η χημειοθεραπειες η οι πασης φυσεως θεραπειες ασθενων υψηλου κινδυνου

Johny the Fox
15/11/2021, 23:12
δεν εχω σκοπο να τρελλάνω κανεναν. λεω απλα οτι δεν βλεπω τον λογο που πρεπει να κάνουμε υποχρεωτικα μεσω κοινωνικου αποκλεισμου και χρηματικης ποινης εμβόλιο σε υγιείς και νέους ανθρώπους. δεν μιλαω για 40+

Ρε συ Βασιλη ο ανεμβολιαστος ειναι αποικισμενος και ασυμπτωματικος η στην καλυτερη ολιγοσυμπτωματικος και αποτελει βομβα υψηλου φορτιου covid που το περιφερει γυρω-γυρω. Με τον εμβολιασμο το φορτιο και η μεταδοτικοτητα μειωνεται στο πολυ λιγοτερο.Και ακομη δεν εχω καταλαβει τι θα παθει εαν εμβολιαστει

edit: εδω εαν καποιος ειναι HIV(+) και εν γνωση του το αποκρυψει απο τον ερωτικο του συντροφο ,διαπραττει ποινικο αδικημα.Εχεις υποχρεωση να προφυλασσεις την δημοσια υγεια και δεν ειναι απλα ατομικη σου υποθεση.

basilis_k6
15/11/2021, 23:20
Ρε συ Βασιλη ο ανεμβολιαστος ειναι αποικισμενος και ασυμπτωματικος η στην καλυτερη ολιγοσυμπτωματικος και αποτελει βομβα υψηλου φορτιου covid που το περιφερει γυρω-γυρω. Με τον εμβολιασμο το φορτιο και η μεταδοτικοτητα μειωνεται στο πολυ λιγοτερο.Και ακομη δεν εχω καταλαβει τι θα παθει εαν εμβολιαστει

ουτε εμεις εχουμε καταλαβει, αυτο ειναι το πρόβλημα. ο κοσμος φοβαται να κανει εμβόλιο γιατι δεν πιστευει οτι ειναι ασφαλες. ουτε για θρομβωση μας ειχαν πει οταν καναμε αστρα γιατι υποθετω δεν το ηξεραν. λογικο δεν ειναι να φοβαται καποιος για οτιδηποτε άλλο δεν ξερουν ακομα? πως επιβάλεις σε καποιον να παρει το ελαχιστο αυτο ρισκο? το κοινωνικο συνολο θα ωφεληθει αλλα αν εισαι αυτος ο ενας που θα την πατησει μαλλον δεν εχει σημασια για σενα. μην μου πεις ειναι ασφαλες κατα 99,99%, το γνωριζουν ολοι αυτο πλεον, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. τελικα πεθανε κανενας επισημα στην ελλαδα απο εμβόλιο η εστω έπαθε κατι μονιμο? ουτε ενας δεν υπαρχει σαν ειδηση.

Johny the Fox
15/11/2021, 23:37
ουτε εμεις εχουμε καταλαβει, αυτο ειναι το πρόβλημα. ο κοσμος φοβαται να κανει εμβόλιο γιατι δεν πιστευει οτι ειναι ασφαλες. ουτε για θρομβωση μας ειχαν πει οταν καναμε αστρα γιατι υποθετω δεν το ηξεραν. λογικο δεν ειναι να φοβαται καποιος για οτιδηποτε άλλο δεν ξερουν ακομα? πως επιβάλεις σε καποιον να παρει το ελαχιστο αυτο ρισκο? το κοινωνικο συνολο θα ωφεληθει αλλα αν εισαι αυτος ο ενας που θα την πατησει μαλλον δεν εχει σημασια για σενα. μην μου πεις ειναι ασφαλες κατα 99,99%, το γνωριζουν ολοι αυτο πλεον, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. τελικα πεθανε κανενας επισημα στην ελλαδα απο εμβόλιο η εστω έπαθε κατι μονιμο? ουτε ενας δεν υπαρχει σαν ειδηση.

παντα υπολογιζεις τον σχετικο κινδυνο βλαβης της υγειας ,διασωληνωσης και κινδυνου απωλειας της ζωης στην σχεση κοβιντ/εμβολιο.Το εμβολιο δεν γνωριζω εαν ευθυνεται για καποιο θανατηφορο συμβαν,ουτε εχει ανακοινωθει στα επισημα ιατρικα περιοδικα κατι περισσοτερο περαν των γνωστων σπανιοτατων θρομβοφιλικων περιπτωσεων η καποιων αλλων σπανιων συνδρομων.Τιποτα το μη συνηθες και προβλεπομενο δλδ ,οπως ολα τα εμβολια .Ξερω ομως ποσους εχει σωσει το εμβολιο συγκρινοντας τους νεκρους στην εποχη προ του εμβολιου και μετα την εφαρμογη του και ειδικοτερα σε πληθυσμους αρκουντως εμβολιασμενους.Γλυτωνει λαος ,δεν ειναι παιξε γελασε.

stefanos
15/11/2021, 23:38
Δεν εξεφρασα απορια για να με καλυψεις ,οπως λες. Χωρις να καταλαβαινω που θες να καταληξεις ,σε γενικες γραμμες ισχυουν τα περι ιατρικης ευθυνης και την θεραπευτικη χρηση των φαρμακων που μαλλον περιγραφεις παρα πανω .Ομως υπαρχουν μορφες φαρμακοθεραπειας που δεν παιρνεις υπ'οψιν σου και που μπορει να αποβουν θανατηφορες χωρις αμεση ιατρικη ευθυνη.Ενα παραδειγμα ειναι η χημειοθεραπειες η οι πασης φυσεως θεραπειες ασθενων υψηλου κινδυνου

Η μάνα μου ήταν μια βδομάδα νοσοκομείο από ένα απλό καθημερινό χάπι από αυτά για τους πόνους στη μέση.
Και ήταν τυχερή που το ψυλλιάστηκε η αδερφή μου που είναι γιατρός.
Μη φτάνουμε στα φάρμακα του καρκίνου.

basilis_k6
15/11/2021, 23:48
παντα υπολογιζεις τον σχετικο κινδυνο βλαβης της υγειας ,διασωληνωσης και κινδυνου απωλειας της ζωης στην σχεση κοβιντ/εμβολιο.Το εμβολιο δεν γνωριζω εαν ευθυνεται για καποιο θανατηφορο συμβαν,ουτε εχει ανακοινωθει στα επισημα ιατρικα περιοδικα κατι περισσοτερο περαν των γνωστων σπανιοτατων θρομβοφιλικων περιπτωσεων η καποιων αλλων σπανιων συνδρομων.Τιποτα το μη συνηθες και προβλεπομενο δλδ ,οπως ολα τα εμβολια .

αυτο το σύνηθες και προβλεπόμενο είναι ενας λόγος που κάποιοι δεν θελουν να κανουν εμβολιο. το όποιο άλλο προβλημα υπαρχει μελλοντικα -δεν νομιζω να εχει αποκλειστει απο την επιστημη η πιθανοτητα εμφανισης παρενεργειας στο μέλλον- κάποιοι το φοβουνται αρκετα ωστε να μην εμβολιαστουν. δεν γινεται σεβαστο ομως.

Ξερω ομως ποσους εχει σωσει το εμβολιο συγκρινοντας τους νεκρους στην εποχη προ του εμβολιου και μετα την εφαρμογη του και ειδικοτερα σε πληθυσμους αρκουντως εμβολιασμενους.Γλυτωνει λαος ,δεν ειναι παιξε γελασε. δεν το συζητάμε, προφανώς και σώνει κοσμο. το θεμα ειναι σε ποια ηλικια τα οφελη του εμβολιου έρχονται στα ισα με τις οποιες γνωστες και αγνωστες παρενεργειες. μιλαω για το σημερα προφανως. σε 5-10 χρονια θα ειναι πολύ λογικο να εμβολιαζεις ακομη και παιδια 1-2 ετων αλλα τωρα ειναι?

Johny the Fox
15/11/2021, 23:52
Η μάνα μου ήταν μια βδομάδα νοσοκομείο από ένα απλό καθημερινό χάπι από αυτά για τους πόνους στη μέση.
Και ήταν τυχερή που το ψυλλιάστηκε η αδερφή μου που είναι γιατρός.
Μη φτάνουμε στα φάρμακα του καρκίνου.

Ναι,πιο πάνω αυτός που κουοταρα τόνιζε την ιατρική ευθύνη που μπορεί να εμπλέκεται με την τυχούσα παρενέργεια ενός σκευάσματος και στο κατά πόσο αυτή μπορεί να προβλεφτεί.Μια γαστρορραγία από ένα αντιφλεγμονώδες που δίνεται για πόνους στην μέση και που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα,θα μπορούσε να προληφθεί,εάν ο γιατρός είχε γνώση του γαστρικού έλκους του ασθενούς που θεράπευε.Η χημειοθεραπεία είναι εξαίρεση της ιατρικής ευθύνης ,για τον λόγο αυτό απαιτείται η γραπτή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Johny the Fox
16/11/2021, 00:03
αυτο το σύνηθες και προβλεπόμενο είναι ενας λόγος που κάποιοι δεν θελουν να κανουν εμβολιο. το όποιο άλλο προβλημα υπαρχει μελλοντικα -δεν νομιζω να εχει αποκλειστει απο την επιστημη η πιθανοτητα εμφανισης παρενεργειας στο μέλλον- κάποιοι το φοβουνται αρκετα ωστε να μην εμβολιαστουν. δεν γινεται σεβαστο ομως.

δεν το συζητάμε, προφανώς και σώνει κοσμο. το θεμα ειναι σε ποια ηλικια τα οφελη του εμβολιου έρχονται στα ισα με τις οποιες γνωστες και αγνωστες παρενεργειες. μιλαω για το σημερα προφανως. σε 5-10 χρονια θα ειναι πολύ λογικο να εμβολιαζεις ακομη και παιδια 1-2 ετων αλλα τωρα ειναι?
Δεν υπάρχουν δεδομένα για μακροχρόνιες παρενέργειες εμβολίων.Η όλη φασαρία έχει την βάση της σε ένα μύθο,περί αυτισμού ,η αυτοάνοσων νόσων,θεωριων που είναι αναπόδεικτες ελλειψη αξιόπιστων μελετων.Και προσωπικά έχω πρωτιά ταχύτητας συμμετοχης και στα τρία εμβόλια που έχω κανει,άφοβα και με εμπιστοσύνη στους επιστήμονες συναδέλφους.

basilis_k6
16/11/2021, 00:12
Δεν υπάρχουν δεδομένα για μακροχρόνιες παρενέργειες εμβολίων.Η όλη φασαρία έχει την βάση της σε ένα μύθο,περί αυτισμού ,η αυτοάνοσων νόσων,θεωριων που είναι αναπόδεικτες ελλειψη αξιόπιστων μελετων.Και προσωπικά έχω πρωτιά ταχύτητας συμμετοχης και στα τρία εμβόλια που έχω κανει,άφοβα και με εμπιστοσύνη στους επιστήμονες συναδέλφους.

εννοεις οτι υπαρχουν δεδομένα και δεν δείχνουν κατι σημαντικο υποθετω, οχι οτι δεν υπαρχουν δεδομένα. δεν νομιζω οτι στην παρουσα φαση καποιος σκεφτεται να μην κανει αυτο το εμβόλιο λογω των μυθων. ενα μικρο ποσοστο 1-2% δεν θα το έκανε ουτως η άλλως. παντα υπαρχουν αυτες οι ομαδες. τους άλλους που απλα φοβουνται νομιζω κυριως οι θανατοι απο αστρα και οι θρομβωσεις απο j&j τους εχουν φοβησει. εμενα οι δικοι μου γνωστοι που δεν θελουν, δεν εχουν κατι με τα εμβόλια γενικως και δεν πιστευουν σε καμια περιεργη θεωρια η μυθο. απλα φοβουνται και προτιμουν να μην παρουν αυτο το μικρο ρισκο.

daz
16/11/2021, 00:19

Κλασικά περι/μυοκαρδίτιδα και θρόμβωση, μπορεί να πάθεις και απ' τον κόβιντ. Και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Διπλάσιο και βάλε! Το λέει και αυτό που διάβασες στην αρχή, αλλά δε το πρόσεξες.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα...

Αν δεν εμβολιάσουμε κανέναν σε όλο το Ηράκλειο κρήτης, μέσα σε 1 μήνα θα έχουμε 30 κρούσματα μυοκαρδίτιδας. Απ' αυτά τα 30, τα 10 θα είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Και απ' αυτά τα 10, το ένα θα είναι αύριο.
Αν εμβολιάσουμε όλο το πληθυσμό του Ηρακλείου, αυριο το πρωί αυτός ο ένας πάλι θα εμφανίσει μυοκαρδίτιδα. Γιατί να φταίει το εμβόλιο? Ασφαλώς και λένε οτι δε ξέρουν αν φταίει ή όχι το εμβόλιο, ακόμα και για παρενέργειες που είναι χρονικά κοντά στον εμβολιασμό, αν δεν επιβεβαιωθούν εργαστηριακά στο 100%.
Φυσικά, αυτός ο ένας θα το βγάλει στο fb, και θα γίνει ο κανόνας, για να έχουμε τώρα εμείς θέμα συζήτησης χωρίς να μπορούμε να συμφωνήσουμε. Γιατί περί αυτού πρόκειται, ουσιαστικά.

Johny the Fox
16/11/2021, 00:21
Βασίλη τα πάντα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης.Ο κίνδυνος θρόμβωσης από νόσο κοβιντ είναι 20-30 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του εμβολίου.

https://gateofthrombs.gr/

daz
16/11/2021, 00:39
Βασίλη τα πάντα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης.Ο κίνδυνος θρόμβωσης από νόσο κοβιντ είναι 20-30 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του εμβολίου.

https://gateofthrombs.gr/

Το έγραφε αυτό που διάβασε απ' τους αυστραλούς αλλά δεν έδωσε σημασία. Ούτε τώρα θα δώσει. Γιατί το εμβόλιο θα πάει να το κάνει ενώ κοβιντ μπορεί και να μη κολλήσει. Ναι οκ!
Ή μπορεί να κολλήσει και να μη πάθει θρόμβωση γιατί δεν έχει ακούσει για ανθρώπους που κόλλησαν κόβιντ και έπαθαν θρόμβωση. Έχει ακούσει μόνο γι' αυτούς που έκαναν το εμβόλιο και έπαθαν θρόμβωση και μάλιστα χωρίς να ξέρει αν ευθύνεται το εμβόλιο ή όχι. Αλλά αφού το έπαθαν μετά το εμβόλιο, αυτό θα φταίει σίγουρα!

basilis_k6
16/11/2021, 01:31
Το έγραφε αυτό που διάβασε απ' τους αυστραλούς αλλά δεν έδωσε σημασία. Ούτε τώρα θα δώσει. Γιατί το εμβόλιο θα πάει να το κάνει ενώ κοβιντ μπορεί και να μη κολλήσει. Ναι οκ!
Ή μπορεί να κολλήσει και να μη πάθει θρόμβωση γιατί δεν έχει ακούσει για ανθρώπους που κόλλησαν κόβιντ και έπαθαν θρόμβωση. Έχει ακούσει μόνο γι' αυτούς που έκαναν το εμβόλιο και έπαθαν θρόμβωση και μάλιστα χωρίς να ξέρει αν ευθύνεται το εμβόλιο ή όχι. Αλλά αφού το έπαθαν μετά το εμβόλιο, αυτό θα φταίει σίγουρα!

χαλάρωσε λίγο. δεν ξέρεις ουτε τι γνωριζω ουτε που δινω σημασια ουτε τι εχω διαβάσει. γνωριζω οτι ο κοβιντ κανει θρομβωση, δεν το εμαθα απο εδω. ξερω επισης οτι το εμβόλιο ευθυνεται για θρομβωσεις και το ξερεις και εσυ. θαψαμε μερικους μεχρι να το μαθουμε. εμεις οι διστακτικοι και επιφυλακτικοι είμασταν βλακες τοτε που δεν εμπιστευτηκαμε τυφλα το "ολα τα εμβόλια ειναι ασφαλη". δεν ξερω τι κύκλο αντιμεβολιαστων, αρνητων, πυροβολημένων εχεις και βγαζεις στο αχτι σου εδω αλλα αν θες να κάνει κουβεντα καντη πανω σε αυτα που εχω γραψει και οχι σε αυτα που κατεβαζεις απο το μυαλο σου.

sam4g
16/11/2021, 06:32

Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή μου είπες ότι είμαι απληροφόρητος συνάδελφε. Φάρμακο μαζικής χορήγησης που να σκοτώνει ΔΕΝ υπαρχει. Εννοείται, πως χημειοθεραπευτικα σκευάσματα καθώς και απλά φάρμακα (ασπιρίνη) Ναι μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο, συγκεκριμένες ομάδες ασθενών. Δεν χορηγούνται ελαφρά τη καρδία.

Αυτό προσπαθω να υποστηρίξω και εδώ. Το εμβόλιο κατά του SARS COV2 θα έπρεπε να γίνεται μετά από παρότρυνση ιατρού και όχι γιούργια κι όποιον πάρει ο χάρος. 3η δόση χωρίς να προηγηθεί έλεγχος αντισωμάτων;;; Γιατί;

Για αναμνηστική δόση εμβόλια κατά της ηπατίτιδας, συστηνετε ή όχι έλεγχο επιπέδου αντισωμάτων;

daz
16/11/2021, 06:41
χαλάρωσε λίγο. δεν ξέρεις ουτε τι γνωριζω ουτε που δινω σημασια ουτε τι εχω διαβάσει. γνωριζω οτι ο κοβιντ κανει θρομβωση, δεν το εμαθα απο εδω. ξερω επισης οτι το εμβόλιο ευθυνεται για θρομβωσεις και το ξερεις και εσυ. θαψαμε μερικους μεχρι να το μαθουμε. εμεις οι διστακτικοι και επιφυλακτικοι είμασταν βλακες τοτε που δεν εμπιστευτηκαμε τυφλα το "ολα τα εμβόλια ειναι ασφαλη". δεν ξερω τι κύκλο αντιμεβολιαστων, αρνητων, πυροβολημένων εχεις και βγαζεις στο αχτι σου εδω αλλα αν θες να κάνει κουβεντα καντη πανω σε αυτα που εχω γραψει και οχι σε αυτα που κατεβαζεις απο το μυαλο σου.

Μα πανω σε αυτά που γράφεις απαντάω. Έκανες μια ερώτηση και σου απάντησα και σχολίασες ότι ήθελες. Ζήτησες δεδομένα στα έδωσαν και σχολίασες όσα ήθελες. Σου τόνισαν ξανά αυτά που δεν έδωσες σημασία και εξακολουθείς να μη τα σχολιάζεις σα να μη γράφτηκαν.
Όλα αυτά απαντούν σε αυτο που ρώτησες και επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα.

Το τι γνωρίζουμε και τι όχι φαίνεται απ αυτά που γράφουμε. Οπως και το που κάνουμε λάθος ή οχι. Απλά εμείς δεν το ξέρουμε.

viper1
16/11/2021, 07:18
Εγώ διάβασα ότι ετοιμάζουν νέες εγκαταστάσεις στην σπιναλογκα και στην Μακρόνησο. Για vaccine free πελάτες

menelaos46
16/11/2021, 07:58
Παιδιά συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά τα μωρά είναι άρρωστα και για τον μικρό η γιατρός μου έγραψε αντιβίωση Claripen και εισπνεόμενο Aerolin ξέρει κανείς κάτι? Είναι σωστό? να τα δώσω?

KotsosDR
16/11/2021, 08:00
https://www.avgi.gr/koinonia/400538_oi-emboliasmenoi-den-profylassontai-giati-piran-minyma-oti-teleiosan-me-ton

Δε φταίνε μόνο οι ανεμβολιαστοι.

viper1
16/11/2021, 08:09
Παιδιά συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά τα μωρά είναι άρρωστα και για τον μικρό η γιατρός μου έγραψε αντιβίωση Claripen και εισπνεόμενο Aerolin ξέρει κανείς κάτι? Είναι σωστό? να τα δώσω?

Να τα φτιάξεις με την γιατρό να σου πει την αλήθεια

karellen
16/11/2021, 08:18

Κατ' αρχάς περαστικά στα μικρούλια σου.

Αλλά...

...Πλάκα κάνεις έτσι?

viper1
16/11/2021, 08:23
Κατ' αρχάς περαστικά στα μικρούλια σου.

Αλλά...

...Πλάκα κάνεις έτσι?

Δεν νομίζω ότι κάνει πλάκα. Είδε ο άνθρωπος τις γνώσεις σε βάθος που έχουμε εδώ ιατρικές παύλα στατιστικές και σου λέει θα μάθω τι πρέπει να κάνω

mikes
16/11/2021, 08:35
432114
Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι εχει ξεμεινει απο τσιπακια η αυτοκινητοβιομηχανια...
Ε ναι, βγαζει νοημα πλεον...

peterTHErider
16/11/2021, 08:38
Δεν μιλαω δεν μιλαω αλλα καπου ωπα.ολοι εσεις,αν χτυπα ξυλο,χρειαστειτε νοσηλεια μην πατε στους ασχετους γιατρους σαν τον αλεπου και το κρατος που απλα τα περνει για να πουλαει φαρμακα.οκ;να βρειτε θεραπεια απο το ιντερνετ οπως απο εκει αντλειτε ολη σας τη γνωση.
Ολοι την εχετε δει γιατροι,μικροβιολογοι και παραγωγοι εμβολιων.
Οταν χρειαστει ομως και παει το σκατο στην καλτσα θα κατεβαζετε αμασητα οτι σας δινει ο γιατρουδακος,που τωρα ειναι παραπλανημενος,για να σωσετε τον εαυτουλη σας.

432121

Για αυτο και ΜΟΝΟ με νοιαζει κανετε εμβολια.αλλιως ΧΕΣΤΗΚΑ.
να την περναμε ελαφρια και να μην χρειαζομαστε εντατικες!πολυ μυαλο θελει;
Ιδανικα αν το κρατος ειχε αρχιδια ας εδινε ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ κρεββατια μεθ.
Πχ εχω 1000;ποσοι ΔΕΝ εμβολιαστηκαν και μπορουσαν;30%;ωραια,300 μεθ για ανεμβολιαστους και ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!οι αλλες σε αναμονη για τον υπολοιπο πληθυσμο που εκανε την υποχρεωση και το ΚΑΘΗΚΟΝ του και μπορει να τις χρειαστει για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Εκει να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος...

viper1
16/11/2021, 08:43
Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι εχει ξεμεινει απο τσιπακια η αυτοκινητοβιομηχανια...
Ε ναι, βγαζει νοημα πλεον...

Και το νούμερο 7 δεν είναι τυχαίο......

Bowleno
16/11/2021, 08:56

Περαστικά στα μωρά σου.
Ελπίζω ότι δεν το λες σοβαρά τώρα αυτό....

doctoras
16/11/2021, 09:22
https://www.tanea.gr/2021/11/13/greece/ta-minymata-tis-51xronis-me-ton-epopti-ygeias-pou-tin-symvouleye-na-mi-diasolinothei-kai-pethane/
432123

THEOD
16/11/2021, 09:25
432114

Ένας από τους βασικούς νόμους και κανόνες της ηλιθιότητας είναι ότι το πλήθος των ηλιθίων μέσα σε μια κοινωνία ΠΑΝΤΑ υποεκτιμάται…
Μετρήστε
- Δεκάδες χιλιάδες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
- Δεκάδες χιλιάδες πίστευαν ότι ο Σώρας θα σώσει την Ελλάδα με τα 600 δις που είχε από την πώληση αρχαίας Ελληνικής διαστημικής τεχνολογίας στους Αμερικανούς
- Δεκάδες χιλιάδες πίνανε λίτρα φραπελιάς ή ποδοπατιούνταν για να προμηθευτούν το νερό του Καματερού, το δηλητήριο του μπλε σκορπιού και οποιοδήποτε άλλο θαυματουργό μαντζούνι εμφανιζόταν κατά καιρούς. Οι ίδιοι κατέθεταν γη και ύδωρ (μπικικίνια δηλαδή) σε κάθε αγία Αθανασία του Αιγάλεω, της αγίας Βαρβάρας και πάει λέγοντας και ταυτόχρονα έχουν κάνει πλούσιους καφετζούδες, αστρολόγους, μέντιουμ, και πολλά άλλα παρόμοια σημαντικά επαγγέλματα της κοινωνίας μας…
- Δεκάδες χιλιάδες πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, ότι δεν πήγαμε στο φεγγάρι, ότι το 5G δίκτυο είναι δάχτυλος του σατανά, ότι το εμβόλιο περιέχει το τσιπάκι του Μπιλ, κοκ…
- Δεκάδες χιλιάδες πέφτουν θύματα απατεώνων καθημερινά επειδή πιστεύουν ότι η άγνωστη γκόμενα που τους έστειλε sms τους ερωτεύτηκε τρελά στο λεωφορείο, ή ότι θα βγάλουν τρελά λεφτά βοηθώντας το μέλος της βασιλικής Νιγηριανής οικογένειας ή τον πλούσιο κληρονόμο να βγάλει τα λεφτά του από την χώρα…

Φαντάζομαι ότι πολύ εύκολα μπορείτε να προσθέσετε αρκετά ακόμα.

Αν λοιπόν σε μια μικρή χώρα των 10εκ μπορούμε τόσο εύκολα να εντοπίσουμε τόσους πολλούς ηλίθιους φανταστείτε τι γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα…

Οπότε μην ασχολείστε. Αράξτε στον καναπέ και απολαύστε το σήριαλ…Το επόμενο επεισόδιο είναι με την απογραφή – εντάξει δεν είναι τόσο πιασάρικο αλλά δεν βαριέσαι, ίσα να τσουλήσει ευχάριστα ο χρόνος μέχρι το επόμενο… :beer:

sniper
16/11/2021, 09:50
Αφήνω αυτό εδώ (https://www.in.gr/2021/11/16/economy/koronaios-pfizer-biontech-kai-moderna-kerdizoun-pano-apo-1-000-dolaria-deyterolepto-xari-sta-emvolia-tous/) για να δούμε τις προτεραιότητες αυτού του κόσμου που έχει σαν σημαία την μέγιστη αξία στον κόσμο - την ανθρώπινη ζωή.

Κλαίνε τα δάση στον Αμαζόνιο με τις μ@λ@κίες που λέμε (εμείς τις λέμε, αυτοί με το χρήμα δεν τις λένε).

PaNick67
16/11/2021, 09:56
Αυτο που ειναι απιστευτο βεβαια ειναι οτι στα φαρμακα ως σπανιες ανεπιθυμητες παρενεργειες θεωρειται κατι που συμβαινει σε 1/10.000 περιπτωσεις και πανω.

Εδω εχουμε κανει δισεκατομμυρια εμβολια, οι σοβαρες παρενεργειες ειναι μερικες χιλιαδες και τα θεωρουν ανασφαλη! Επισης ο πυρετος και οι κομμαρες δεν ειναι παρενεργειες, εινια αντιδραση του οργανισμου στο εμβολιο και συμβαινει σε ολα σχεδον τα εμβολια.

Αλλα οχι, εμεις ξερουμε. Διαβαζουμε ιατρικα papers, ερμηνευουμε βιοχημικους ελεγχους και μετρησεις και ολα αυτα απο την οθονη του κινητου μας :lol:

sniper
16/11/2021, 10:00
Αυτο που ειναι απιστευτο βεβαια ειναι οτι στα φαρμακα ως σπανιες ανεπιθυμητες παρενεργειες θεωρειται κατι που συμβαινει σε 1/10.000 περιπτωσεις και πανω.

Εδω εχουμε κανει δισεκατομμυρια εμβολια, οι σοβαρες παρενεργειες ειναι μερικες χιλιαδες και τα θεωρουν ανασφαλη! Επισης ο πυρετος και οι κομμαρες δεν ειναι παρενεργειες, εινια αντιδραση του οργανισμου στο εμβολιο και συμβαινει σε ολα σχεδον τα εμβολια.

Αλλα οχι, εμεις ξερουμε. Διαβαζουμε ιατρικα papers, ερμηνευουμε βιοχημικους ελεγχους και μετρησεις και ολα αυτα απο την οθονη του κινητου μας :lol:

Να κι οι ειδικοί.... Ο Βασιλακόπουλος ντε, ο καθηγητής... Σε λίγο θα είναι σε μηνιαία η δόση, μετά μπορεί και λιγότερο, και στο τέλος μας βλέπω στα βουνά.

«Πρέπει η 3η δόση να ανοίξει για όλους μετά το τετράμηνο»

«Η επιστήμη είναι κάτι δυναμικό, συνεχώς από τη μελέτη μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Ο εμβολιασμένος είναι πλήρως προστατευμένος για 4 μήνες, και μετά η προστασία από το εμβόλιο μειώνεται, και για αυτό πρέπει να κάνει την επαναληπτική δόση. Πρέπει η 3η δόση να ανοίξει, για να μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε μετά τους 4 μήνες», τόνισε ο ίδιος κλείνοντας.

Η πηγή (https://www.in.gr/2021/11/16/greece/koronaios-asfyktiki-katastasi-sta-nosokomeia-piezoun-gia-epipleon-metra-oi-eidikoi-ti-eksetazei-kyvernisi/)

karellen
16/11/2021, 10:05
432114

432124

AristidisZ
16/11/2021, 10:09
Να κι οι ειδικοί.... Ο Βασιλακόπουλος ντε, ο καθηγητής... Σε λίγο θα είναι σε μηνιαία η δόση, μετά μπορεί και λιγότερο, και στο τέλος μας βλέπω στα βουνά.

Η πηγή (https://www.in.gr/2021/11/16/greece/koronaios-asfyktiki-katastasi-sta-nosokomeia-piezoun-gia-epipleon-metra-oi-eidikoi-ti-eksetazei-kyvernisi/)

Το ξανάγραψα, θεωρώ ότι θέλουν να κάνουν ένα lockdown για να μαζευτεί η κατάσταση αλλά σου λένε ποιος θα κάνει μετά 3η δόση ;

Κανείς προφανώς

Έλα μου όμως που το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού έχει μπολιαστεί τέλη Ιουνίου - Ιούλιο, άρα το 6μηνο πάει για του χρόνου

Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά για αυτό ωρύονται για δόση στο 4μηνο

CDC, Καναδοί, Άγγλοι λένε για τουλάχιστον 6 μήνες πριν το booster shot

karateo
16/11/2021, 10:23

Αυτό το καταλαβαίνεις? (απο το λινκ σου)

Η επιστήμη είναι κάτι δυναμικό, συνεχώς από τη μελέτη μαθαίνουμε καινούργια πράγματα.

PaNick67
16/11/2021, 10:31
Το ξανάγραψα, θεωρώ ότι θέλουν να κάνουν ένα lockdown για να μαζευτεί η κατάσταση αλλά σου λένε ποιος θα κάνει μετά 3η δόση ;

Κανείς προφανώς

Έλα μου όμως που το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού έχει μπολιαστεί τέλη Ιουνίου - Ιούλιο, άρα το 6μηνο πάει για του χρόνου

Το λοκνταουν θα ερθει γιατι πλεον το πραγμα δεν μαζευεται με τιποτα. Αυτος που εχει 5-6 μηνες εμβολιασμενος χανει ενα μερος της προστασιας αλλα παραμενει 50-60 φορες πιο προστατευμενος απο τον ανεμβολιαστο.

Αντι λοιπον να βαζουν το κομματοσκυλο να λεει παπαριες για την αχρηστια των 10.000 ΜΕΘ, να βρουν τροπους να πεισουν τους σκεπτικους γιατι αυτοι ευθυνονται που ειναι τετοιοι. Ο καθε ενας λεει ο,τι του κατεβει και γραφει στα παλια του παπουτσια τον WHO, CDC κλπ.

Γιατι οσοι και να κανουμε την τριτη δοση δεν αρκουμε. Το υπολοιπο 40% πρεπει να πειστει και αυτο και ισως να ειναι αργα πλεον αφου θελει 20 μερες για την δευτερη δοση και 14 για πληρη καλυψη, που σημαινει Αντιο γιορτες

sniper
16/11/2021, 10:40
Αυτό το καταλαβαίνεις? (απο το λινκ σου)

θα σε ξαφνιάσω αλλά έχω τελειώσει ένα πανεπιστήμιο, θετικής κατεύθυνσης, και μάλλον ξέρω τι είναι η επιστήμη. Την ασκώ καθημερινά.

Το μπάχαλο της ενημέρωσης επιβεβαιώνω, όπως επίσης ότι δεν ξέρουμε ακόμα πολλά, αλλά τρέχουμε σαν ακέφαλες κότες.

Προς το παρόν πάντως αναμένουμε την μετάλλαξη Μ στην Ευρώπη.

karateo
16/11/2021, 10:47
θα σε ξαφνιάσω αλλά έχω τελειώσει ένα πανεπιστήμιο, θετικής κατεύθυνσης, και μάλλον ξέρω τι είναι η επιστήμη. Την ασκώ καθημερινά.

Το μπάχαλο της ενημέρωσης επιβεβαιώνω, όπως επίσης ότι δεν ξέρουμε ακόμα πολλά, αλλά τρέχουμε σαν ακέφαλες κότες.

Προς το παρόν πάντως αναμένουμε την μετάλλαξη Μ στην Ευρώπη.

Τί να με ξαφνιάσεις. Δεν σε έχω φακελώσει και δεν έχω καμία άποψη για εσένα. Αυτά που γράφεις διαβάζω άσχετα αν το νικ γράφει tallyban (αν και αυτόν τον έχω στην ignore list :lol: ή πλίτσερ ή ότι νάναι).

Δεν καταλαβαίνω για πιο μπάχαλο μιλάς.
Στην αρχή ξέραμε για τουλάχιστον 6 μήνες. Μετά είδαμε ότι μπορεί να είναι 8 και τελικά επειδή έχουμε και τους ψεκασμένους πρέπει να το κατεβάσουμε στους 6 αν όχι παρακάτω.
Τώρα που τα εμβολιαστικά τουλάχιστον στην περιοχή μου έχουν 15 μέρες αναμονή για διαθέσιμο ραντεβού είπαν να το ανοίξουν αρκετά νωρίτερα απο το 6μηνο για να μήν χάνουμε χρόνο μιας και στην τελική μιλάμε για ΖΩΕΣ.
Και μή ξεχνάμε ότι κάποιοι μπορεί όντως να χρειάζονται στο 4μηνο.

Δυστυχώς είναι πρωτόγνωρα όλα οπότε όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε περισσότερα. (αυτό που έγραψες για τις ακέφαλες κότες αλλά πιο σωστό ;) αν με καταλαβαίνεις)

sniper
16/11/2021, 10:51
....
Δυστυχώς είναι πρωτόγνωρα όλα οπότε όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε περισσότερα. (αυτό που έγραψες για τις ακέφαλες κότες αλλά πιο σωστό ;) αν με καταλαβαίνεις)

To πρόβλημα που θέτουν οι άλλοι είναι ότι πιθανώς να μάθουμε κάτι νέο, που καταργεί τα προηγούμενα... Και δεν έχουν και εντελώς άδικο.

Τα υπόλοιπα περί υποχρεωτικότητας (και πολύ χειρότερο αυτό του διχασμού) κλπ δεν τα καταλαβαίνω, θα καταργήσουμε κατακτήσεις ετών μέσω ενός ιού, δεν είναι και πολύ έξυπνο αυτό.

viper1
16/11/2021, 11:00
Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και διαβάστε τον κύκλο ενος ιού.
Είναι όλα στον Google. Δεν έχει αλλάξει από τότε που ανακαλύφθηκαν οι ιοί. Μην συγκρίνουμε εποχές όμως. Άλλη η εποχή της ισπανικής γρίπης άλλη η εποχή του κορονοιου . Σε διαφορετικά επίπεδα η επιστήμη ανά εποχή. Όποιος θέλει ακολουθεί την εποχή που ζει οποίος θέλει ας μείνει στην εποχή της ισπανικής γρίπης. Στατιστικές υπήρχαν και τότε υπάρχουν και τώρα. Ελεύθερη βούληση έχει ο καθένας να αποφασίσει σε ποια στατιστική θα μπορούσε να ενσωματωθεί

karateo
16/11/2021, 12:05
To πρόβλημα που θέτουν οι άλλοι είναι ότι πιθανώς να μάθουμε κάτι νέο, που καταργεί τα προηγούμενα... Και δεν έχουν και εντελώς άδικο.

Και το ζαντακ το έπινε κόσμος για δεκαετίες και τελικά βρήκαμε ότι είχε καρκινογόνες ουσίες.

Έκαναν λάθος που το έπιναν τότε? Τώρα μάλλον ναί (μέχρι να βρούμε κάτι λάθος στις εναλλακτικές θεραπείες).
Για την κάθε στιγμή αποφασίζεις τί σε συμφέρει.
Ε τώρα συμφέρει το εμβόλιο. Μπορεί του χρόνου να συμφέρει ο ιός αλλά τελικά μπορεί και το εμβόλιο για φανεί 1000 φορές καλύτερο αντί για 5-10-100.

Τη μετάλλαξη Μ τη διάβασα το Σεπτέμβρη. Μούφα φαίνεται :p
Χρειαζόμαστε μία σαν τη δελτα στη μεταδοτικότητα αλλά να στέλνει λιγότερο κόσμο στα νοσοκομεία.

rainmike
16/11/2021, 12:39
Πρέπει να καταλάβετε κάποιοι οτι τα εμβόλια ειναι μια προληπτική παρέμβαση οποτε είναι άτοπο να τα συγκρίνουμε με φάρμακα
και τις παρενέργειες αυτων που δίνονται ενώ νοσεί καποιος.
Οταν μιλάμε για προληπτικές παρεμβάσεις εννούμε πως κάποιος δεν νοσει στην παρούσα φάση και εμβολιάζεται για να μην νοσησει αν και εφόσον εκτεθεί.
Απο τη στιγμή λοιπον που μιλάμε για κάτι που ενδέχεται να γίνει και δεν συμβαίνει πρέπει και οι παρενέργειες να είναι ανάλογες.

DoctoR_k6
16/11/2021, 13:18
Πρέπει να καταλάβετε κάποιοι οτι τα εμβόλια ειναι μια προληπτική παρέμβαση οποτε είναι άτοπο να τα συγκρίνουμε με φάρμακα
και τις παρενέργειες αυτων που δίνονται ενώ νοσεί καποιος.
Οταν μιλάμε για προληπτικές παρεμβάσεις εννούμε πως κάποιος δεν νοσει στην παρούσα φάση και εμβολιάζεται για να μην νοσησει αν και εφόσον εκτεθεί.
Απο τη στιγμή λοιπον που μιλάμε για κάτι που ενδέχεται να γίνει και δεν συμβαίνει πρέπει και οι παρενέργειες να είναι ανάλογες.

Με το εμβολιο μπορεις κ να νοσησεις. Δεν σε κανει ατρωτο ουτε ξεχνας το οτι υπαρχει πανδημια.
Απλα αποφευγεις σε μεγαλο ποσοστο να χρειαστεις νοσοκομειο η/και ΜΕΘ η/και να πεθανεις (φτου φτου).

basilis_k6
16/11/2021, 13:21

Κανείς προφανώς

δεν θα γινει lockdown γιατι το ειπαν και το επανέλαβαν τοσες φορες οτι για ολα φταινε οι ανεμβολιαστοι και δεν θα πειραξουμε τους εμβολιασμένους. ειναι πλεον πολιτικο θεμα, ψηφοι δηλαδη. αν παει σε lcokdown θα χασει την μεριδα που δημιουργησε με τον διχασμο και θα πεσει. τοσο απλα. δεν ειναι θεμα υγειας, ειναι πολιτικο. τωρα φέρνουν 3η δοση νωριτερα γιατι με αυτους έχουν ελπιδα να κρατηθουνε χαμηλα οι εισαγωγες και να μην χασουν τον ελεγχο. ουτε σε lockdown ανεμβολίαστων θα παει γιατι δεν θα πεσουν τα κρουσματα και μετα δεν θα υπαρχει κανενας να του ριξει το φταιξιμο. απετυχε να πεισει τους 50+ οτι πρεπει να κανουν εμβόλιο και εκει ειναι το πρόβλημα τωρα. οσα τεστ και να κανουν οι 30ρηδες δεν σωνεται. κακη διαχειριση που παει χειροτερα καθε μερα.

DoctoR_k6
16/11/2021, 13:53
δεν θα γινει lockdown γιατι το ειπαν και το επανέλαβαν τοσες φορες οτι για ολα φταινε οι ανεμβολιαστοι και δεν θα πειραξουμε τους εμβολιασμένους. ειναι πλεον πολιτικο θεμα, ψηφοι δηλαδη. αν παει σε lcokdown θα χασει την μεριδα που δημιουργησε με τον διχασμο και θα πεσει. τοσο απλα. δεν ειναι θεμα υγειας, ειναι πολιτικο. τωρα φέρνουν 3η δοση νωριτερα γιατι με αυτους έχουν ελπιδα να κρατηθουνε χαμηλα οι εισαγωγες και να μην χασουν τον ελεγχο. ουτε σε lockdown ανεμβολίαστων θα παει γιατι δεν θα πεσουν τα κρουσματα και μετα δεν θα υπαρχει κανενας να του ριξει το φταιξιμο. απετυχε να πεισει τους 50+ οτι πρεπει να κανουν εμβόλιο και εκει ειναι το πρόβλημα τωρα. οσα τεστ και να κανουν οι 30ρηδες δεν σωνεται. κακη διαχειριση που παει χειροτερα καθε μερα.

Εχω την εντυπωση οτι οι 50+ εχουν το υψηλοτερο ποσοστου εμβολιασμου σε σχεση με μικροτερες ηλικιες.
Το θεμα ειναι η προστασια στις μεγαλυτερες ηλικιες που κ εμβολιασμενοι να ειναι αν μπουνε σε νοσοκομειο αυξανονται οι πιθανοτητες να χαθουνε.

nikos_abel
16/11/2021, 13:57
Βαλθήκατε να μες πεθάνετε εμάς τους +50 (άλλος πιο πριν έγραφε για τους "γέρους" των +40).

Όποιος -40 ανεμβολίαστος έχει τα μπαλάκια, να έρθει να κολλήσουμε μαζί κορωνοϊό να δούμε ποιος θα αντέξει :lol:

Άντε πια :cry:

Nostradamus
16/11/2021, 14:00
Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή μου είπες ότι είμαι απληροφόρητος συνάδελφε. Φάρμακο μαζικής χορήγησης που να σκοτώνει ΔΕΝ υπαρχει. Εννοείται, πως χημειοθεραπευτικα σκευάσματα καθώς και απλά φάρμακα (ασπιρίνη) Ναι μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο, συγκεκριμένες ομάδες ασθενών. Δεν χορηγούνται ελαφρά τη καρδία.

Αυτό προσπαθω να υποστηρίξω και εδώ. Το εμβόλιο κατά του SARS COV2 θα έπρεπε να γίνεται μετά από παρότρυνση ιατρού και όχι γιούργια κι όποιον πάρει ο χάρος. 3η δόση χωρίς να προηγηθεί έλεγχος αντισωμάτων;;; Γιατί;

Για αναμνηστική δόση εμβόλια κατά της ηπατίτιδας, συστηνετε ή όχι έλεγχο επιπέδου αντισωμάτων;

Οσους ξερω εμβολιασμενους, στην πλειοψηφια τους ρωτησαν πρωτα τους προσωπικους τους γιατρους η ανθρωπους του χωρου που εμπιστευονται. Σιγουρα δεν ρωτησαν εμενα, ουτε την Παγωνη και την καθε Παγωνη, το φορουμ και σιγουρα δεν εβαλαν ερωτηση στο reddit.

Οσους ξερω ανεμβολιαστους, συνηθως αναφερονται σε οτι διαβασαν στο φβ η το ειπε ενας πολυ δικος τους που ξερει εναν οφθαλμιατρο που ειναι μεσα στα πραγματα. Η τον γνωστο δικηγορο.

Στα υπολοιπα μαζι σου. Ναι λογικα ενας ελεγχος αντισωματων πριν την τριτη δοση ακουγεται ως λογικο επιχειρημα.

basilis_k6
16/11/2021, 14:08
Εχω την εντυπωση οτι οι 50+ εχουν το υψηλοτερο ποσοστου εμβολιασμου σε σχεση με μικροτερες ηλικιες.
Το θεμα ειναι η προστασια στις μεγαλυτερες ηλικιες που κ εμβολιασμενοι να ειναι αν μπουνε σε νοσοκομειο αυξανονται οι πιθανοτητες να χαθουνε.

ναι αλλα αυτοι πανε μεθ. μονο το 4% των κατω των 40 έχει διασωληθωνει. υποθετω ακομη και αν προσθέσεις την ομαδα 40-50 δεν φτανεις ουτε στο 15%. αν ειχαν κανει εμβόλιο οι ανω των 50 σε ποσοστο κοντα στο 85-90% θα ήταν πολύ καλυτερα η κατασταση.

Panos76
16/11/2021, 14:20
Συμπυκνωμένα και κατανοητά:

Μερικές σημαντικές υπενθυμίσεις για τον ιό και τα εμβόλια
Από τον Βασίλειο Μάργαρη, PhD, MSc, DDS (https://mikropragmata.lifo.gr/social-media/merikes-simantikes-ypenthymiseis-gia-ton-io-kai-ta-emvolia/)

CorpseAlive
16/11/2021, 14:28
Συμπυκνωμένα και κατανοητά:

Μερικές σημαντικές υπενθυμίσεις για τον ιό και τα εμβόλια
Από τον Βασίλειο Μάργαρη, PhD, MSc, DDS (https://mikropragmata.lifo.gr/social-media/merikes-simantikes-ypenthymiseis-gia-ton-io-kai-ta-emvolia/)

Μπορείς να πεις στον Κύριο Μάργαρη να ανεβάσει το άρθρο του και στην Αυγή, τα Παραπολιτικά και το Μακελειό γιατί έχει ανεβεί στ LIFO και χάνει Credibility σε μεγαλή μερίδα ανθρώπων ήτοι τον Blitzer.

rainmike
16/11/2021, 14:34
Μπορείς να πεις στον Κύριο Μάργαρη να ανεβάσει το άρθρο του και στην Αυγή, τα Παραπολιτικά και το Μακελειό γιατί έχει ανεβεί στ LIFO και χάνει Credibility σε μεγαλή μερίδα ανθρώπων ήτοι τον Blitzer.

Που κολλάει o Μπλιτσερ με το αρθρο?

sam4g
16/11/2021, 14:42
Οσους ξερω εμβολιασμενους, στην πλειοψηφια τους ρωτησαν πρωτα τους προσωπικους τους γιατρους η ανθρωπους του χωρου που εμπιστευονται. Σιγουρα δεν ρωτησαν εμενα, ουτε την Παγωνη και την καθε Παγωνη, το φορουμ και σιγουρα δεν εβαλαν ερωτηση στο reddit.
.

Και καλά έκαναν. Αυτό προσπαθώ να πω. Δεν γίνεται να αποφασίζει η κυβέρνηση ποιος θα κάνει ή όχι εμβόλιο. Είναι ιατρική πράξη και πρέπει την ευθύνη να την έχουν οι ιατροί. Όπως, επίσης, και την ενημέρωση του ασθενούς για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

panavour
16/11/2021, 15:16
Εγινε χτες και η τριτη δοση με pfizer αυτη την φορα,και η μονη παρενεργεια που ειχα ειναι οτι ο σκαραβαιος μου,μου φαινεται οτι εχει καλυτερη επιταχυνση απ οτι πριν. +100 στην φαιζερ εν σχεσει με τα πρηγουμενα 2 της αστρα ζενεκα ,που δεν ανοιγε τοσο το απριλια.

Nostradamus
16/11/2021, 15:31
Και καλά έκαναν. Αυτό προσπαθώ να πω. Δεν γίνεται να αποφασίζει η κυβέρνηση ποιος θα κάνει ή όχι εμβόλιο. Είναι ιατρική πράξη και πρέπει την ευθύνη να την έχουν οι ιατροί. Όπως, επίσης, και την ενημέρωση του ασθενούς για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

Ναι αλλα δεν αποφασιζει η κυβερνηση κατα την γνωμη μου για το ποιος θα εμβολιαστει. Αν αποφασιζε θα ηταν υποχρεωτικο ηδη.

Η κυβερνησεις γενικα καλουνται να παρουν μετρα για να να προστατεψουν το κοινωνικο συνολο. Το θεμα δεν ειναι τι κανεις με αυτους που ειναι τυπικοι (εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι). Αν ημασταν τυπικοι δεν θα υπηρχε θεμα. Προσπαθεις να προστατεψεις τους τυπικους απο το ποσοστο εκεινο των ηλιθιων (εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων) που ειναι απεδεδειγμενα ανικανοι να ακολουθουν βασικες οδηγιες κοινωνικης συνοχης.

panavour
16/11/2021, 15:38
Ειμαι περιεργος,και αν μπορουσε να γινει ενα γκαλοπ εδω μεσα να δουμε μετα απο 120 σελιδες ποσοι απο τους αρνητες εδω μεσα μετα απο 120 σελιδες,αλλαξαν γνωμη και εκαναν το εμβολιο, και ποσοι το εχουν μετανιωσει που το εκαναν.

sam4g
16/11/2021, 15:47
Ναι αλλα δεν αποφασιζει η κυβερνηση κατα την γνωμη μου για το ποιος θα εμβολιαστει. Αν αποφασιζε θα ηταν υποχρεωτικο ηδη.

Η κυβερνησεις γενικα καλουνται να παρουν μετρα για να να προστατεψουν το κοινωνικο συνολο. Το θεμα δεν ειναι τι κανεις με αυτους που ειναι τυπικοι (εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι). Αν ημασταν τυπικοι δεν θα υπηρχε θεμα. Προσπαθεις να προστατεψεις τους τυπικους απο το ποσοστο εκεινο των ηλιθιων (εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων) που ειναι απεδεδειγμενα ανικανοι να ακολουθουν βασικες οδηγιες κοινωνικης συνοχης.

Φίλε μου καλέ, ο ιός αυτός μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα (όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία). Καλώς ή κακώς τα υπάρχοντα εμβόλια σε λίγο θα παρέχουν πολύ χαμηλό ποσοστό ανοσίας. Όσο περισσότεροι νοσούν, τόσο πιο γρήγορα θα μεταλλάσσεται (θεωρώ προς όφελος μας γιατί όπως εξήγησα παραπάνω γίνεται λιγότερο θανατηφόρος). Για να έχει πλήρη επιτυχία ο εμβολιασμός θα πρέπει σε πολύ σύντομο διάστημα να εμβολιαστεί η πλειοψηφία του πληθυσμού παγκόσμια. Κάτι που δεν είναι εφικτό.

Οι ευπαθείς ομάδες καθώς και οι ηλικιωμένοι θα πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν. Τα παιδιά ή νεότεροι χωρίς υποκείμενα για ποιο λόγο; Δεν σταματάει έτσι η εξέλιξη του ιού.

Προφανώς, όταν με το καλό πάρει ενδημικό χαρακτήρα, θα υπάρχει κάθε χρόνο εμβολιασμός (όπως με τη γρίπη) με ανανεωμένο εμβόλιο, το οποίο θα συνιστούν οι ιατροί στους ευπαθείς, ηλικιωμένους κλπ να το κάνουν. Έως τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε όλοι ανεξαιρέτως τα μέτρα προστασίας για τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας.

Parking
16/11/2021, 15:48
Ειμαι περιεργος,και αν μπορουσε να γινει ενα γκαλοπ εδω μεσα να δουμε μετα απο 120 σελιδες ποσοι απο τους αρνητες εδω μεσα μετα απο 120 σελιδες,αλλαξαν γνωμη και εκαναν το εμβολιο, και ποσοι το εχουν μετανιωσει που το εκαναν.

Εγώ λέω να κάνουμε υπομονή ένα 6μηνο
γιατί όσο νυχτώνει.... Ο μπακλαβάς μελώνει
:D

panavour
16/11/2021, 15:49
Εγώ λέω να κάνουμε υπομονή ένα 6μηνο
γιατί όσο νυχτώνει.... Ο μπακλαβάς μελώνει
:D

Μιλας με γριφους νεε μου.

basilis_k6
16/11/2021, 17:28
8k κρουσματα με εμβόλιο στα 2/3 του πλυθησμου... μαθήματα διαχείρισης απο τον κουλη. θα γινουμε μπεργκαμο με εμβόλιο θα γελάνε μεχρι και στο πακισταν.

daz
16/11/2021, 17:47
8k κρουσματα με εμβόλιο στα 2/3 του πλυθησμου... μαθήματα διαχείρισης απο τον κουλη. θα γινουμε μπεργκαμο με εμβόλιο θα γελάνε μεχρι και στο πακισταν.

Ε ναι, αφού από μέτρα είμαστε υπό του μηδενός.

PaNick67
16/11/2021, 18:14
8Κ κρουσματα σε 600+Κ τεστ ομως. Θετικοτητα 1,2%. Το οποιο μπορει και να μην λεει πολλα. Οι 500+ διασωληνωμενοι οπως και οι 80 θανατοι λενε ομως

basilis_k6
16/11/2021, 18:21
Ε ναι, αφού από μέτρα είμαστε υπό του μηδενός.

το μέτρο της σταδιακης προσέλευσης στο δημόσιο ήταν απο τα καλύτερα που άκουσα αλλα ακομα για καποιο λόγο δεν το κάνουν. με τη μασκα τα κανανε σαλάτα. αυτο και αν ειναι το καλύτερο μετρο που τελικα δεν δουλευει, πλεον δεν φοράει κανενας μασκα σωστα. ελεγχος μηδεν εννοειτε.

g_m900
16/11/2021, 18:49
3η δοση Phizer σημερα. Ολα καλα καμμια παρενέργεια.
Μαγκες μην προσπαθείτε να πεισετε κανεναν για την θετικοτητα η την αρνητικοτητα του εμβολιου.
Εχουμε γινει φανατικοι πλεον και δεν αλλαζει κανεις γνωμη ευκολα.
Φυλαχτειτε οσο μπορειτε και μακαρι ολα καλα για εμβολιασμενους η μη.

daz
16/11/2021, 19:35
Οι επιστήμονες (επιδημιολόγοι κατά βάση) λένε οτι η καραντίνα δεν ήταν το καλύτερο μέτρο κατά του ιού. Εκτός απ' το αρχικό στάδιο κατά το οποίο κανείς δεν ήξερε με τι είχε να κάνει, στη συνέχεια η καραντίνα δεν οφελούσε ουσιαστικά ενώ οι επιπτώσεις της στην οικονομία και σε άλλους τομείς της υγείας δεν ήταν αμελητέες. Η καλύτερη αντιμετώπιση ήταν σε εξωτερικό περιβάλλον, όπου ο ιός δεν έχει την ίδια μεταδοτικότητα αλλά με τα σωστά μέτρα φυσικά. Μέτρα που η δική μας κυβέρνηση δεν πήρε σε κανέναν τομέα. ΜΜΜ-ενημέρωση-μάσκες-σχολεία-νοσοκομεία. Νοικιάσαμε λεωφορεία για τον κορονοιό σε τιμές καινούριων, από χώρες που δε τα χρησιμοποιούσαν γιατί ήταν ακατάλληλα για την περίοδο της πανδημίας επειδή δεν είχαν παράθυρα. Δεν στελεχώσαμε ΕΣΥ, δε φτιάξαμε MEΘ οι οποίες ήταν και είναι λιγότερες απ' όσες πρέπει, (ανά 100Κ κατοίκους) ακόμα και για περιόδους μη πανδημίας. Στα σχολεία, όσο αυτά ήταν ανοιχτά, είχαμε αγιασμούς με απ' όλα και στις τάξεις ο αριθμός των μαθητών όλο και μεγάλωνε. Η κατάσταση με την εκκλησία ήταν και παραμένει σκέτο τσίρκο αλλά το μεγαλύτερο τσίρκο ήταν και παραμένει η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και η ενημέρωση του κόσμου. Με λοιμωξιολόγους να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά επιδημιολόγων και να καταλήγουν να γίνονται τα φερέφωνα της κυβέρνησης κάνοντας επικοινωνιακά παιχνίδια αντί για επιστημονική ανάλυση, χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου και στην επιστημονική άποψη. Η μη ενημέρωση δε, έχει γιγαντώσει την παραφιλολογία στα ΜΚΔ σε σημείο διχασμού. Μέσα σε όλα αυτά, προσπαθούν τώρα να πείσουν τον κόσμο οτι του λένε να εμβολιαστεί επειδή θέλουν το καλό του. Είναι στο μοναδικό που έχουν δίκιο αλλά όταν δεν έχει γίνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και η παραφιλολογία οργιάζει, πως να τους πιστέψεις? 50gb πήρε κανείς ρε σεις?

Στο Ρέθυμνο δυο συνεχόμενα ΣΚ παρέλαση με πλήθος κόσμου να χειροκροτάει. Μια 28η και την επόμενη λόγο τοπικής εορτής. Μάσκα κανείς! Μια εβδομάδα μετά 207% αύξηση στα λύματα. Από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να εμφανίζονται τα κρούσματα. Διευθυντές Κλινικών και Γιατροί απ' το ΓΝ Ρεθύμνου έχουν παραιτηθεί απ' το Σεπτέμβρη λόγο της μεγάλης πίεσης για σταδιακή ανάληψη καθηκόντων πέρα των αρμοδιοτήτων τους. Μόνο από τύχη γλιτώνεις δλδ.

Και συζητάμε για το εμβόλιο, όταν όλα τα άλλα έχουν γίνει λάθος. Το εμβόλιο είναι άλλο ένα μέτρο προστασίας σε αυτά που έπρεπε να έχουμε πάρει και να εφαρμόζουμε εδώ και καιρό.

daz
16/11/2021, 19:43
3η δοση Phizer σημερα. Ολα καλα καμμια παρενέργεια.
Μαγκες μην προσπαθείτε να πεισετε κανεναν για την θετικοτητα η την αρνητικοτητα του εμβολιου.
Εχουμε γινει φανατικοι πλεον και δεν αλλαζει κανεις γνωμη ευκολα.
Φυλαχτειτε οσο μπορειτε και μακαρι ολα καλα για εμβολιασμενους η μη.

Με λίγα λόγια, ότι κάνει ο θεός και η τύχη ε? :lol:
Μόνο που ο θεός, τους περισσότερους δε τους προστατεύει, γιατί τους στέλνει να γλύφουν κουτάλια και να φυλάνε σταυρούς, οποτε τι να πρωτοκάνει και εκείνη η τύχη?

Να λες μακάρι όλα καλά και για όσους χρειαστούν νοσηλεία σε μεθ, για άσχετους λόγους με τον ιό.

g_m900
16/11/2021, 20:09
Με λίγα λόγια, ότι κάνει ο θεός και η τύχη ε? :lol:
Μόνο που ο θεός, τους περισσότερους δε τους προστατεύει, γιατί τους στέλνει να γλύφουν κουτάλια και να φυλάνε σταυρούς, οποτε τι να πρωτοκάνει και εκείνη η τύχη?

Να λες μακάρι όλα καλά και για όσους χρειαστούν νοσηλεία σε μεθ, για άσχετους λόγους με τον ιό.

Οσες φορες προσπαθησα να συζητησω η αντιθετη αποψη ηταν και επιθετική προς εμενα και την αποψη μου απο ανθρωπους που λεω και μια κουβεντα παραπανω.
Καταληξαμε να κανει εμβολιο ενας φανατικος αρνητης διοτι... Δεν τον αφηνουν να παει Σινεμα...χωρις αυτο.
Μιλαμε για οργια.
Επισης αλλος που του ειπα για τα ραπιντ τεστ οτι προκαλουν καρκινο και οτι η αποψη των αρνητων αυτο λεει... Μου απαντησε οτι δεν κανει απο την μυτη αλλα απο το στομα οπου και φτυνει εκει που ακουμπαει η μπατονετα.
Πυροβολεις κυρ προεδρε μετα η οχι???

basilis_k6
16/11/2021, 20:23
Οι επιστήμονες (επιδημιολόγοι κατά βάση) λένε οτι η καραντίνα δεν ήταν το καλύτερο μέτρο κατά του ιού. Εκτός απ' το αρχικό στάδιο κατά το οποίο κανείς δεν ήξερε με τι είχε να κάνει, στη συνέχεια η καραντίνα δεν οφελούσε ουσιαστικά ενώ οι επιπτώσεις της στην οικονομία και σε άλλους τομείς της υγείας δεν ήταν αμελητέες. Η καλύτερη αντιμετώπιση ήταν σε εξωτερικό περιβάλλον, όπου ο ιός δεν έχει την ίδια μεταδοτικότητα αλλά με τα σωστά μέτρα φυσικά. Μέτρα που η δική μας κυβέρνηση δεν πήρε σε κανέναν τομέα. ΜΜΜ-ενημέρωση-μάσκες-σχολεία-νοσοκομεία. Νοικιάσαμε λεωφορεία για τον κορονοιό σε τιμές καινούριων, από χώρες που δε τα χρησιμοποιούσαν γιατί ήταν ακατάλληλα για την περίοδο της πανδημίας επειδή δεν είχαν παράθυρα. Δεν στελεχώσαμε ΕΣΥ, δε φτιάξαμε MEΘ οι οποίες ήταν και είναι λιγότερες απ' όσες πρέπει, (ανά 100Κ κατοίκους) ακόμα και για περιόδους μη πανδημίας. Στα σχολεία, όσο αυτά ήταν ανοιχτά, είχαμε αγιασμούς με απ' όλα και στις τάξεις ο αριθμός των μαθητών όλο και μεγάλωνε. Η κατάσταση με την εκκλησία ήταν και παραμένει σκέτο τσίρκο αλλά το μεγαλύτερο τσίρκο ήταν και παραμένει η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και η ενημέρωση του κόσμου. Με λοιμωξιολόγους να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά επιδημιολόγων και να καταλήγουν να γίνονται τα φερέφωνα της κυβέρνησης κάνοντας επικοινωνιακά παιχνίδια αντί για επιστημονική ανάλυση, χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου και στην επιστημονική άποψη. Η μη ενημέρωση δε, έχει γιγαντώσει την παραφιλολογία στα ΜΚΔ σε σημείο διχασμού. Μέσα σε όλα αυτά, προσπαθούν τώρα να πείσουν τον κόσμο οτι του λένε να εμβολιαστεί επειδή θέλουν το καλό του. Είναι στο μοναδικό που έχουν δίκιο αλλά όταν δεν έχει γίνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και η παραφιλολογία οργιάζει, πως να τους πιστέψεις? 50gb πήρε κανείς ρε σεις?

Στο Ρέθυμνο δυο συνεχόμενα ΣΚ παρέλαση με πλήθος κόσμου να χειροκροτάει. Μια 28η και την επόμενη λόγο τοπικής εορτής. Μάσκα κανείς! Μια εβδομάδα μετά 207% αύξηση στα λύματα. Από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να εμφανίζονται τα κρούσματα. Διευθυντές Κλινικών και Γιατροί απ' το ΓΝ Ρεθύμνου έχουν παραιτηθεί απ' το Σεπτέμβρη λόγο της μεγάλης πίεσης για σταδιακή ανάληψη καθηκόντων πέρα των αρμοδιοτήτων τους. Μόνο από τύχη γλιτώνεις δλδ.

Και συζητάμε για το εμβόλιο, όταν όλα τα άλλα έχουν γίνει λάθος. Το εμβόλιο είναι άλλο ένα μέτρο προστασίας σε αυτά που έπρεπε να έχουμε πάρει και να εφαρμόζουμε εδώ και καιρό.

μεγάλη καραγκιοζιά τα 50gb.
https://www.youtube.com/watch?v=QSmW7oxUqIY

ειναι γεγονός οτι σε επικοινωνιακό επίπεδο πιάσανε τον πατο πραγματικά. ειναι κρίμα γιατι παιρνει η μπαλα και τους γιατρούς που δεν φταίνε οι ανθρωποι. πάνω στην πιο δυσκολη στιγμή της καριέρας τους αντιμετωπίζονται με τον χειρότερο τρόπο. νομίζω έχασε ο κόσμος πολύ την εμπιστοσύνη του γενικα στην ιατρική κοινότητα.

doctor_john
και έλεγα γιατί φοράνε κάσκα οι νοσηλευτές στα τεστ :lol:

daz τι έπιασαν επικοινωνιακά το ξέρει όποιος ορίζει τον αρχικό στόχο της επικοινωνίας. Είναι τέσσερις οι βασικοί στόχοι που θα μπορούσαμε
να υποθέσουμε σαν πολίτες, οι δύο θετικοί για εμάς (άρα και κατανοητοί, προσφιλείς για συμπεράσματα κ.λπ.).
Με λίγα λόγια αν ο στόχος ήταν να αποτρέψουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, η επικοινωνία τους πάει προς το πετυχημένη..

KotsosDR
Οσες φορες προσπαθησα να συζητησω η αντιθετη αποψη ηταν και επιθετική προς εμενα και την αποψη μου απο ανθρωπους που λεω και μια κουβεντα παραπανω.
Καταληξαμε να κανει εμβολιο ενας φανατικος αρνητης διοτι... Δεν τον αφηνουν να παει Σινεμα...χωρις αυτο.
Μιλαμε για οργια.
Επισης αλλος που του ειπα για τα ραπιντ τεστ οτι προκαλουν καρκινο και οτι η αποψη των αρνητων αυτο λεει... Μου απαντησε οτι δεν κανει απο την μυτη αλλα απο το στομα οπου και φτυνει εκει που ακουμπαει η μπατονετα.

Υπάρχουν ραπίντ τεστ σάλιου , γιατί μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία ; :lol:

AristidisZ
16/11/2021, 20:26
Μιλαμε για οργια.

Κλαίω :bawl:

menelaos46
17/11/2021, 08:44
Μόνη μας ελπίδα είναι να βγει ο Τσίπρας και να σκίσει τον Κορονοιό!

nikos_abel
17/11/2021, 09:15

Θα τον σκίσει με ένα νόμο και ένα άρθρο!

sam4g
17/11/2021, 09:30
Θα τον σκίσει με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Πιθανόν να κάνει και δημοψήφισμα για το πόσοι θέλουν να τον σκίσει και πόσοι απλά να διαπραγματευτεί με τον ιό για να συμπεριφέρεται καλύτερα

Parking
17/11/2021, 11:27

Για το τραγικό επίπεδο (και τραγικό είναι λίγο)
της μόρφωσης και κοινωνικής συνείδησης του Νεοέλληνα
φταίει απόλυτα αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε παραδοσιακή δεξιά.
Αυτή δηλαδή που διαμορφώνει και τη διδακτέα ύλη στο σχολείο
Η ίδια που υποχρεώνει 18χρονους ν' αρχίσουν τη ζωή τους βάζοντας μέσον για το στρατό.

Τώρα δεν ξέρω τι ΘΑ έκανε ο Τσίπρας αν ήταν κυβέρνηση
Ξέρω όμως ότι το φασισταριό της Β Ελλάδας και όχι μόνο
θα ήταν στο δρόμο κάθε μέρα για το δικαίωμα του να πάει εκκλησία
τα 8τζι και όλα αυτά τα υψηλά ιδανικά για τα οποία αγωνίζεται
Οι μετανοημένοι και μη φασίστες φυσικά πρωταγωνιστές στο σύνταγμα.
Όπως τις ημέρες που η πατρίδα τους προσπαθούσε να διαπραγματευτεί.

sniper
17/11/2021, 11:33
Η ίδια που υποχρεώνει 18χρονους ν' αρχίσουν τη ζωή τους βάζοντας μέσον για το στρατό.

Ακόμα εκεί έχεις μείνει; Μάλλον έχεις μείνει 30 χρόνια πίσω.

Edit:
Και σόρρυ δλδ που κάποιοι έχουν ακόμα το δικαίωμα να έχουν δική τους άποψη (ασχετα αν συμφωνώ μαζί τους), ακόμα. Καλά το πάτε όμως, με πρόσχημα αυτή τη μ@λ@κία τον κόβιντ θα τα χάσουμε όλα.

kostasagk
17/11/2021, 13:42
Ακόμα είμαστε στην παραδοσιακή δεξιά αριστερά κλπ...ο κόσμος έχει προχωρήσει μπροστά..οποίοι έχουν βγει έξω θα καταλάβουν και εκείνοι είχαν δεξιά αριστερά..πχ κάποτε στην Γαλλία είχε 30%η αριστερά...εδώ έχουμε κόλλημα...και η αριστερά και η δεξιά και το κέντρο έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας..,η ουσία είναι ότι νεοι ανθρωποι εξακολουθούν να ονειρεύεται επαναστάσεις και εμφυλίους...κοιτάτε λίγο τους έξω μπας και πάμε λίγο μπροστά...όσο για τους ανεβολιαστους αν κρίνω από μερικούς που ξέρω μόνο με το μπιστολι στο κεφάλι θα το έκαναν...όποτε τσάμπα λέμε για να τους πείσουμε και αηδιες οποίος ήθελε έτρεξε και το έκανε...τσάμπα λεφτά δώσαμε για διαφημίσεις...
Διάβαζα στην Γερμανία με 80εκ λαό έχουν 5500 ΜΕΘ...εμείς με 10εκ εχουμε 1350...μπας και είναι πολλές;διότι όταν το 90%στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι μάλλον είναι πολλές...άλλωστε χρήμα δεν υπάρχει όπως στην Γερμανία η στην Ολλανδία...που θα τα βρούμε;
..

menelaos46
17/11/2021, 13:48

Σύντοφε εγώ μαζί σου είμαι... μη βγαίνεις από τα ρούχα σου έχει και ψύχρα...

BLiTzER
17/11/2021, 14:17
Διάβαζα στην Γερμανία με 80εκ λαό έχουν 5500 ΜΕΘ...εμείς με 10εκ εχουμε 1350...μπας και είναι πολλές;

μην τα λες αυτα ,χαλας το αφηγημα.:lol:

Δεν ξέρω πώς βγάζετε ό,τι να'ναι συμπεράσματα, αλλά - βάσει τελευταίων στοιχείων - η Γερμανία έχει 38,7 κρεβάτια σε ΜΕΘ για κάθε 100.000 κατοίκους, και η Ελλάδα έχει 11,2. Ούτε το 1/3. Επίσης είμαι σίγουρος ότι έχουμε και το ίδιο άχρηστο δημόσιο σύστημα υγείας, άρα οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια.