View Full Version : Κορωνοϊός...
doctor_john
25/11/2020, 11:24
Με λίγα λόγια προτείνεις να σεβαστεί τους "κανόνες" απέναντι σε αυτούς που τους ορίζουν για εμάς
ενώ οι ίδιοι τους καταπατούν, με μοναδικό στόχο την υποδούλωση μας.
Τι μας έχει διδάξει η θρησκεία και ο λαός αυτής της χώρας φίλε Κώστα;
Για ποιον λόγο υπάρχουμε αυτή την στιγμή και έχουμε την δυνατότητα να συζητάμε;
Για να αποποιούμαστε την ελευθερία μας και να διδάξουμε τους επόμενους να κάνουν το ίδιο;
Καλύτερα μιας ώρας φίλε Κώστα.
KotsosDR
25/11/2020, 11:38
Με λίγα λόγια προτείνεις να σεβαστεί τους "κανόνες" απέναντι σε αυτούς που τους ορίζουν για εμάς
ενώ οι ίδιοι τους καταπατούν, με μοναδικό στόχο την υποδούλωση μας.
Τι μας έχει διδάξει η θρησκεία και ο λαός αυτής της χώρας φίλε Κώστα;
Για ποιον λόγο υπάρχουμε αυτή την στιγμή και έχουμε την δυνατότητα να συζητάμε;
Για να αποποιούμαστε την ελευθερία μας και να διδάξουμε τους επόμενους να κάνουν το ίδιο;
Καλύτερα μιας ώρας φίλε Κώστα.
Αυτό που λες με αυτό που έγραψα δεν έχει καμία σχέση , δεν κατάλαβες το νόημα μάλλον .
Υ.Γ. Αν έλεγες σε αυτούς που είπαν την τελευταία φράση που έγραψες κάτι σαν αυτό : "Εύχομαι να πεθάνουμε όλοι και να εξαφανιστεί η χώρα από τον πλανήτη. Για το καλό της ανθρωπότητας." Το πιθανότερο να μη προλάβαινες να πάρεις και δεύτερη ανάσα...
1. Όταν όλες οι ερευνητικές ομάδες εστιάζουν σε ένα στόχο δεν είναι ΠΟΛΥ πιθανό να βρούν ταυτόχρονα το εμβόλιο ειδικά όταν τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ πολλά? Να μου πείς για το aids ότι μέσα σε ένα μήνα δύο ομάδες βρήκα εμβόλιο να δεχτώ ότι κάτι βρομάει.
3. Αν δε θές να έχεις αυξημένες πιθανότητες να πεθάνεις τότε θές διαθέσιμα κρεβάτια στα νοσοκομεία οπότε μέτρα και πού και πού lockdown. Οπότε το ζητήσατε γιατί πολύ απλά δεν έχετε εναλλακτική. (και εγώ μέσα)
....
1. Nαι, ισχύει, αλλά εδώ και καιρό έχω αρχίσει να μην πιστεύω στις συμπτώσεις. Ειδικά όταν εμπλέκονται κυβερνήσεις και πολύ χρήμα στη μέση. Δεν είμαι αντισυστημικός, το αντίθετο θα σου πουν κάποιοι που με ξέρουν. Αφελής προσπαθώ να μην είμαι.
3. Οπότε να μην έχουμε. Θα μου πεις πόσα να έχουμε, δεν ξέρω, ούτε εγώ ούτε κανένας. Αλλά σήμερα ο covid-19, αύριο ο 20, ο 21, ο Αρμαγεδώνας, ποιος ξέρει. Δλδ σε οτιδήποτε δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κλειδωνόμαστε στο κλουβί μας;
Ειδικά που πλέον έχουνε βιάσει τόσο πολύ αυτόν το πλανήτη που θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα.
Και κάτι τελευταίο.. Αυτό το εμβολιαστείτε όλοι είναι αστείο. Θες να προφυλαχθείς από τον Covid-19 με το εμβόλιο που λένε ότι είναι ΑΣΦΑΛΕΣ (με κλινικές έρευνες και τεστ μέσα σε ελάχιστους μήνες), ΟΚ, δικαίωμά σου, να το κάνεις. Εσύ θα είσαι (κατ' εσέ, γιατί έτσι σου είπαν) ασφαλής, κι όσοι δεν κάνουν θα πεθάνουν. Αυτό το "να το κάνουμε όλοι γιατί αν δεν το κάνουμε θα κολλήσουν όλοι" είναι αστείο. Δεν πείθει.
Πολύ πρεμούρα τους έπιασε να ζήσουμε.
Τόσα χρόνια πεθαίνει κόσμος απο ασιτία σε όλο τον πλανήτη, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο σκοτωνόμαστε στους δρόμους, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν από το κάπνισμα, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν από ττις συνθήκες στις μεγαλουπόλεις, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν σε πολέμους, στα @@ τους.
Ξαφνικά γίναμε φιλάνθρωποι και θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο, και για να τον σώσουμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κλείνουμε τα πάντα (παγκοσμίως) και βουλιάζει η οικονομία και πρέπει να ζήσουμε πλέον (αφού μας έσωσαν) φτωχοί, χωρίς περιουσία (γιατί οι τράπεζες δεν θα πάθουν τίποτα, το εμπεδώσαμε αυτό), και χωρίς εργασία ή με συνθήκες παλιοτέρων εποχών.
Το οικονομικό μοντέλο δεν δούλεψε, κι έχουμε reset. Μας επιτρέψανε να ζήσουμε ανθρώπινα 100 χρόνια, αλλά καταλάβανε τη μ@λακία τους κι έρχεται η διόρθωση.
Αρα μιλαμε για οργανωμενα συμφεροντα ρε Ταβαριτς...
(εμενα παλι γιατι μου μοιαζουν ολα αυτα εντελως ανοργάνωτα..??)
1. Nαι, ισχύει, αλλά εδώ και καιρό έχω αρχίσει να μην πιστεύω στις συμπτώσεις. Ειδικά όταν εμπλέκονται κυβερνήσεις και πολύ χρήμα στη μέση. Δεν είμαι αντισυστημικός, το αντίθετο θα σου πουν κάποιοι που με ξέρουν. Αφελής προσπαθώ να μην είμαι.
3. Οπότε να μην έχουμε. Θα μου πεις πόσα να έχουμε, δεν ξέρω, ούτε εγώ ούτε κανένας. Αλλά σήμερα ο covid-19, αύριο ο 20, ο 21, ο Αρμαγεδώνας, ποιος ξέρει. Δλδ σε οτιδήποτε δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κλειδωνόμαστε στο κλουβί μας;
Ειδικά που πλέον έχουνε βιάσει τόσο πολύ αυτόν το πλανήτη που θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα.
Και κάτι τελευταίο.. Αυτό το εμβολιαστείτε όλοι είναι αστείο. Θες να προφυλαχθείς από τον Covid-19 με το εμβόλιο που λένε ότι είναι ΑΣΦΑΛΕΣ (με κλινικές έρευνες και τεστ μέσα σε ελάχιστους μήνες), ΟΚ, δικαίωμά σου, να το κάνεις. Εσύ θα είσαι (κατ' εσέ, γιατί έτσι σου είπαν) ασφαλής, κι όσοι δεν κάνουν θα πεθάνουν. Αυτό το "να το κάνουμε όλοι γιατί αν δεν το κάνουμε θα κολλήσουν όλοι" είναι αστείο. Δεν πείθει.
Πολύ πρεμούρα τους έπιασε να ζήσουμε.
Τόσα χρόνια πεθαίνει κόσμος απο ασιτία σε όλο τον πλανήτη, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο σκοτωνόμαστε στους δρόμους, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν από το κάπνισμα, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν από ττις συνθήκες στις μεγαλουπόλεις, στα @@ τους.
Κάθε χρόνο πεθαίνουν σε πολέμους, στα @@ τους.
Ξαφνικά γίναμε φιλάνθρωποι και θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο, και για να τον σώσουμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κλείνουμε τα πάντα (παγκοσμίως) και βουλιάζει η οικονομία και πρέπει να ζήσουμε πλέον (αφού μας έσωσαν) φτωχοί, χωρίς περιουσία (γιατί οι τράπεζες δεν θα πάθουν τίποτα, το εμπεδώσαμε αυτό), και χωρίς εργασία ή με συνθήκες παλιοτέρων εποχών.
Το οικονομικό μοντέλο δεν δούλεψε, κι έχουμε reset. Μας επιτρέψανε να ζήσουμε ανθρώπινα 100 χρόνια, αλλά καταλάβανε τη μ@λακία τους κι έρχεται η διόρθωση.
Το πάς πολύ γρήγορα και ανοίγεις πολύ στη στροφή :p
1. Οκ
3. Κάτσε λίγο. Πανδημία στατιστικά δεν έχουμε κάθε χρόνο! Βέβαια σε ένα πλανήτη με αυτόν τον πληθυσμό και αυτούς τους ρυθμούς έχουμε αυξήσει τη συχνότητα αλλά έχουμε και την τεχνολογία για να το αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα. Βλέπεις τώρα κάθεσαι σπίτι σου αραχτός, κάποιοι πληρώνονται κιόλας και απλά περιμένεις. Δεν σου λείπει τίποτα.
Αυτό γινόταν πριν 300 χρόνια για τον περισσότερο πληθυσμό?
Το ότι έχουμε βιάσει τον πλανήτη είναι δεδομένο. Στην αρχή της πανδημίας χάρηκα λίγο που μειώσαμε ταχύτητα. Βέβαια τώρα τα πάμε χειρότερα με το σκουπιδαριό απο τον covid.
Στα υπόλοιπα, απο ασιτία πεθαίνουν οι φτωχοί.
Στους δρόμους κυρίως πάλι οι φτωχοί.
Απο το κάπνισμα θα πεθάνεις μετά τα παραγωγικά σου χρόνια.
Απο πολέμους πάλι οι φτωχοί και απο τις συνθήκες στις πόλεις μετά τα παραγωγικά χρόνια.
Το βλέπεις το μοτίβο?
Το οικονομικό μοντέλο δουλεύει, απλά τώρα μας έσκασε ένα bug του πλανήτη-ανθρώπινου είδους και προσπαθούμε να βγάλουμε patch.
Δεν ενδιαφέρει το σύστημα να ζήσεις 100 χρόνια. Να παράγεις περισσότερα, να κερδίζεις λιγότερα και να ξοδεύεις ότι έχεις :D
Το πάς πολύ γρήγορα και ανοίγεις πολύ στη στροφή :p
1. Οκ
3. Κάτσε λίγο. Πανδημία στατιστικά δεν έχουμε κάθε χρόνο! Βέβαια σε ένα πλανήτη με αυτόν τον πληθυσμό και αυτούς τους ρυθμούς έχουμε αυξήσει τη συχνότητα αλλά έχουμε και την τεχνολογία για να το αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα. Βλέπεις τώρα κάθεσαι σπίτι σου αραχτός, κάποιοι πληρώνονται κιόλας και απλά περιμένεις. Δεν σου λείπει τίποτα.
Ο όρος πανδημία είναι τεχνητός, και μόλις πέρσυ ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό του κι αντικατέστησε τη λέξη θάνατο με την προσβολή. Τεράστια η διαφορά... Ισότητα covid-19 με ευλογιά, ιλαρά, Ισπανικής γρίπη κλπ δηλαδή.
Κάθομαι σπίτι αραχτός; Γνωριζόμαστε και ξέρεις τι κάνω; Δεν είμαι επιθετικός, απλά δεν είμαι αραχτός ΕΓΩ. Άλλοι είναι, και περιμένουν να πληρώσουν τις βιοποριστικές ανάγκες τους, των παιδιών τους, τα δάνεια που έχουμε με τα 534 το μήνα. Ναι, έχουν πεθάνει στο άραγμα και διαβάζουν άρλειν, για να ξεχνούντε.
Κι εγώ που δουλευω 10-12 ώρες σήμερα, αν καταρρεύσει το σύστημα (λίγο, περισσότερο ή εντελώς), αύριο θα κάθομαι κι εγώ. Κι αν καθόμαστε όλοι, δεν θα ειναι καθιστική διαμαρτυρία.
Αυτό γινόταν πριν 300 χρόνια για τον περισσότερο πληθυσμό?
Πριν 300 χρόνια πέθαινες κι από γάγγραινα ή ελονοσία, δεν λες τίποτα μ' αυτό.
Το ότι έχουμε βιάσει τον πλανήτη είναι δεδομένο. Στην αρχή της πανδημίας χάρηκα λίγο που μειώσαμε ταχύτητα. Βέβαια τώρα τα πάμε χειρότερα με το σκουπιδαριό απο τον covid.
Πάλι ο πολίτης φταίει; Η ατομική υπεθυνότητα; Ή η εκκωφαντική έλλεψη των κρατών; (δεν το πολιτικοποιώ, τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, δικαίωμά μου, είμαι αρκετά μεγάλος και διαβασμένος για να το κάνω).
Στα υπόλοιπα, απο ασιτία πεθαίνουν οι φτωχοί.
Στους δρόμους κυρίως πάλι οι φτωχοί.
Απο το κάπνισμα θα πεθάνεις μετά τα παραγωγικά σου χρόνια.
Απο πολέμους πάλι οι φτωχοί και απο τις συνθήκες στις πόλεις μετά τα παραγωγικά χρόνια.
Το βλέπεις το μοτίβο?
Το ξέρω, δεν χρειάζεται να το δω. Άρα συμφωνείς.
Το οικονομικό μοντέλο δουλεύει, απλά τώρα μας έσκασε ένα bug του πλανήτη-ανθρώπινου είδους και προσπαθούμε να βγάλουμε patch.
Patch πλέον δεν βοηθάει με τόσο εικονικό χρήμα και τέτοια χρέη (παγκοσμίως).
Δεν ενδιαφέρει το σύστημα να ζήσεις 100 χρόνια. Να παράγεις περισσότερα, να κερδίζεις λιγότερα και να ξοδεύεις ότι έχεις :D
Οπότε, αφού ο covid-19 χτυπάει γέρους, γιατί μας κλείνουν μέσα; Για να καλύψουν το παραπάνω; :tooth:
doctor_john
25/11/2020, 13:58
..Κι αν καθόμαστε όλοι, δεν θα είναι καθιστική διαμαρτυρία...
Σορυ που απομονώνω την φράση σου αλλά μου θύμισες μια ιδέα που είχα προσπαθώντας να βρω λύση για μια αναίμακτη επανάσταση.
Με τις σημερινές συνθήκες μοιάζει πολύ ταιριαστή προσπάθεια:
Αν καθίσουμε όλοι* σπίτια μας για ένα μήνα, με μοναδικό έργο τον "έλεγχο" και την υποστήριξη - αλληλεγγύη του γείτονα μας,
θα πεινάσουμε χωρίς κίνδυνο απώλειας ζωών, θα δυσκολευτούμε κ.λπ. αλλά θα έχουμε πολύ λιγότερο κίνδυνο απο τους ιούς
και η ζημιά που θα γίνει στο σύστημα που μας επιβάλουν ως δεδομένο θα είναι ανυπολόγιστη.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε, ο στρατός στην παρούσα είναι πολύ δύσκολο να κινηθεί εναντίον πολιτών που κάθονται στα σπίτια τους
η αστυνομία ακόμα και αν επιλέξει να κινηθεί εναντίον των πολιτών, δεν έχει την δυναμική να υποχρεώνει καθημερινά τους πάντες
και θα έχει και το πρόβλημα να διαφυλάξει το σπίτι του ο κάθε αστυνομικός είτε έχει γνωστοποιήσει ότι είναι αστυνομικός είτε το κρύβει.
*όλοι όμως
Σορυ που απομονώνω την φράση σου αλλά μου θύμισες μια ιδέα που είχα προσπαθώντας να βρω λύση για μια αναίμακτη επανάσταση.
Με τις σημερινές συνθήκες μοιάζει πολύ ταιριαστή προσπάθεια:
Αν καθίσουμε όλοι* σπίτια μας για ένα μήνα, με μοναδικό έργο τον "έλεγχο" και την υποστήριξη - αλληλεγγύη του γείτονα μας,
θα πεινάσουμε χωρίς κίνδυνο απώλειας ζωών, θα δυσκολευτούμε κ.λπ. αλλά θα έχουμε πολύ λιγότερο κίνδυνο απο τους ιούς
και η ζημιά που θα γίνει στο σύστημα που μας επιβάλουν ως δεδομένο θα είναι ανυπολόγιστη.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε, ο στρατός στην παρούσα είναι πολύ δύσκολο να κινηθεί εναντίον πολιτών που κάθονται στα σπίτια τους
η αστυνομία ακόμα και αν επιλέξει να κινηθεί εναντίον των πολιτών, δεν έχει την δυναμική να υποχρεώνει καθημερινά τους πάντες
και θα έχει και το πρόβλημα να διαφυλάξει το σπίτι του ο κάθε αστυνομικός είτε έχει γνωστοποιήσει ότι είναι αστυνομικός είτε το κρύβει.
*όλοι όμως
Ναι, γράφαμε όλοι εκθέσεις στο Λύκειο. Επίσης, παγκόσμιος αφοπλισμός κι επί γης ειρήνη.
Είσαι και προφανώς ανύπαντρος. :tooth:
doctor_john
25/11/2020, 14:12
Όντως αλλά εγώ δεν το βλέπω τόσο θετικά :hmm: :lol:
Ο όρος πανδημία είναι τεχνητός, και μόλις πέρσυ ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό του κι αντικατέστησε τη λέξη θάνατο με την προσβολή. Τεράστια η διαφορά... Ισότητα covid-19 με ευλογιά, ιλαρά, Ισπανικής γρίπη κλπ δηλαδή.
πηγή?
https://www.who.int/bulletin/volumes/89/7/11-088815/en/#:~:text=A%20pandemic%20is%20defined%20as,are%20not%20considered%20pandemics.
Κάθομαι σπίτι αραχτός; Γνωριζόμαστε και ξέρεις τι κάνω; Δεν είμαι επιθετικός, απλά δεν είμαι αραχτός ΕΓΩ. Άλλοι είναι, και περιμένουν να πληρώσουν τις βιοποριστικές ανάγκες τους, των παιδιών τους, τα δάνεια που έχουμε με τα 534 το μήνα. Ναι, έχουν πεθάνει στο άραγμα και διαβάζουν άρλειν, για να ξεχνούντε.
Κι εγώ που δουλευω 10-12 ώρες σήμερα, αν καταρρεύσει το σύστημα (λίγο, περισσότερο ή εντελώς), αύριο θα κάθομαι κι εγώ. Κι αν καθόμαστε όλοι, δεν θα ειναι καθιστική διαμαρτυρία.
Επειδή το πήγες στο προσωπικό, ούτε και εγώ κάθομαι. Αλλά ο περισσότερος κόσμος αυτό κάνει.
Πριν 300 χρόνια πέθαινες κι από γάγγραινα ή ελονοσία, δεν λες τίποτα μ' αυτό.
ναί αλλά η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι ήταν ΠΟΛΥ μικρότερη
δεν υπήρχε η διασπορά στον πλανήτη που υπάρχει τώρα
και το να πήγαινες να ζήσεις σε ένα βουνό δεν ήταν και πολύ σπάνιο που και τώρα υπάρχει σαν λύση για να ξεφύγεις απο την πανδημία και να βρείς την ησυχία σου
Πάλι ο πολίτης φταίει; Η ατομική υπεθυνότητα; Ή η εκκωφαντική έλλεψη των κρατών; (δεν το πολιτικοποιώ, τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, δικαίωμά μου, είμαι αρκετά μεγάλος και διαβασμένος για να το κάνω).
ποιά έλλειψη?
το ότι το 99.99% του πληθυσμού ασχολείται με σκουπίδια και έχουμε αποκτήσει ανάγκες για το οτιδήποτε φταίει το κράτος?
το ότι πλέον στους νέους λείπουν ΒΑΣΙΚΕΣ γνώσεις επιβίωσης (πλένουμε τα χέρια μετά απο δημόσια τουαλέτα) φταίει το κράτος?
Το ότι τα 3χρονα ξέρουν να παίζουν το κινητό φταίει το κράτος?
Patch πλέον δεν βοηθάει με τόσο εικονικό χρήμα και τέτοια χρέη (παγκοσμίως).
Αφού είναι εικονικό, δεν υπάρχει όριο :D
Οπότε, αφού ο covid-19 χτυπάει γέρους, γιατί μας κλείνουν μέσα; Για να καλύψουν το παραπάνω; :tooth:
Επειδή δε χτυπάει μόνο γέρους και φρακάρει το σύστημα.
πηγή?
https://www.who.int/bulletin/volumes/89/7/11-088815/en/#:~:text=A%20pandemic%20is%20defined%20as,are%20not%20considered%20pandemics.
ΟΚ, άρα κακώς δεν περάσαμε αυτό που περναμε τώρα με τους χοίρους κλπ, αλά καρτ πανδημίες;
Επειδή το πήγες στο προσωπικό, ούτε και εγώ κάθομαι. Αλλά ο περισσότερος κόσμος αυτό κάνει.
Τους ρώτησες αν αράζουν όμως;
ναί αλλά η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι ήταν ΠΟΛΥ μικρότερη
δεν υπήρχε η διασπορά στον πλανήτη που υπάρχει τώρα
Σωστά, o Mαύρος Θανατος που θέρισε την Ευρώπη τον 15ο αιώνα, που οι μετακινήσεις ήταν αραιότερες και πιο δύσκολες δεν ήταν κάτι.
και το να πήγαινες να ζήσεις σε ένα βουνό δεν ήταν και πολύ σπάνιο που και τώρα υπάρχει σαν λύση για να ξεφύγεις απο την πανδημία και να βρείς την ησυχία σου
Αδύνατο. Έχουν γίνει οι περισσότεροι ανθρωποι των πόλεων, και θα τους φάνε οι αρουραίοι των υπονόμων. Έγιναν και οικολόγοι και βετζετέριαν και το να φάνε από τη γη είναι αδιανόητο.
ποιά έλλειψη?
το ότι το 99.99% του πληθυσμού ασχολείται με σκουπίδια και έχουμε αποκτήσει ανάγκες για το οτιδήποτε φταίει το κράτος?
το ότι πλέον στους νέους λείπουν ΒΑΣΙΚΕΣ γνώσεις επιβίωσης (πλένουμε τα χέρια μετά απο δημόσια τουαλέτα) φταίει το κράτος?
Αν εννοούσες αυτό, δεν το κατάλαβα. Έχεις δίκιο.
Το ότι τα 3χρονα ξέρουν να παίζουν το κινητό φταίει το κράτος?
Τα κράτη φταίνε γιατί δεν έχουν κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης (εκτός αν αυτό είναι το ζητούμενο). Σίγουρα δεν μπορουν να μας θωρακίσουν από τα πάντα, αλλά φάνηκε οτι δεν υπάρχει καν plan B. Μόνο το ταμείο κοιτάνε.
Αφού είναι εικονικό, δεν υπάρχει όριο :D
Κάνεις λάθος.
Επειδή δε χτυπάει μόνο γέρους και φρακάρει το σύστημα.
Δες τα νούμερα. Κι εδώ κάνεις λάθος.
ΟΚ, άρα κακώς δεν περάσαμε αυτό που περναμε τώρα με τους χοίρους κλπ, αλά καρτ πανδημίες;
Τους ρώτησες αν αράζουν όμως;
Σωστά, o Mαύρος Θανατος που θέρισε την Ευρώπη τον 15ο αιώνα, που οι μετακινήσεις ήταν αραιότερες και πιο δύσκολες δεν ήταν κάτι.
Αδύνατο. Έχουν γίνει οι περισσότεροι ανθρωποι των πόλεων, και θα τους φάνε οι αρουραίοι των υπονόμων. Έγιναν και οικολόγοι και βετζετέριαν και το να φάνε από τη γη είναι αδιανόητο.
Αν εννοούσες αυτό, δεν το κατάλαβα. Έχεις δίκιο.
Τα κράτη φταίνε γιατί δεν έχουν κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης (εκτός αν αυτό είναι το ζητούμενο). Σίγουρα δεν μπορουν να μας θωρακίσουν από τα πάντα, αλλά φάνηκε οτι δεν υπάρχει καν plan B. Μόνο το ταμείο κοιτάνε.
Κάνεις λάθος.
Δες τα νούμερα. Κι εδώ κάνεις λάθος.
Στα πάρα πολύ γρήγορα γιατί κουράστηκα.
αλα καρτ το λές εσύ
δές τη διασπορά και την εξάπλωση στις προηγούμενες πανδημίες
18 χρόνια για να φτάσει απο την Κιργιζία στην Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ιρλανδία.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7_%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7
ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
για το τελευταίο
13% είναι το ποσοστό των θανάτων στην Ελλάδα (που δεν έχει ξεφύγει καν η κατάσταση) των κάτω απο 64 χρονών
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/covid-gr-daily-report-20201125.pdf
Έχουμε δεί ότι όταν ξεφεύγει τα νούμερα εκτοξεύονται.
Στο πολύ περίπου 35% έφτασε το ποσοστό στην Ιταλία για κάτω απο 69 χρονών
https://academic.oup.com/ije/advance-article/doi/10.1093/ije/dyaa169/5923437
Το εικονικό χρήμα είναι άπειρο. Αφού είναι εικονικό! Δές ένα παράδειγμα με το κούρεμα της Ελλάδας.
Οι μεγάλοι κάνουν ότι γουστάρουν.
Ένα Αμερικάνικο σταιλ σαιτ με νούμερα που τείνουν προς το άπειρο :lol:
https://www.usdebtclock.org/
Το βρήκα ενδιαφέρον
γίνεται αναφορά και στο Γερμανό που πέθανε στην Κρήτη και έχω αναφέρει παραπάνω
https://www.cretalive.gr/kriti/sta-adyta-tis-meth-covid-toy-pagni
Παρατηρήστε πόσο ΧΑΛΑΡΑ δουλεύουν.
Αναφέρει αυτό που θέλω να πώ στο ~24:00 στο πρώτο βίντεο. Το δεύτερο είναι το μισό το ίδιο συν άσχετο με το θέμα.
Το βρήκα ενδιαφέρον
Πες μας και τι βρηκες ενδιαφερον
γίνεται αναφορά και στο Γερμανό που πέθανε στην Κρήτη και έχω αναφέρει παραπάνω
https://www.cretalive.gr/kriti/sta-adyta-tis-meth-covid-toy-pagni
Μας παραθετεις βιντεο, στο πρωτο, οπως προτρεπεις τουλαχιστον, με εκπομπή μεγαλοδημοσιογραφου ο οποιος παιρνει συνεντευξη απο γιατρο....ενω στο post σου #1953 μας προετρεπες να μην ακουμε γιατρους που μιλανε σε βιντεο με στηθοσκοπια!!!!
Ο ενας γιατρος, συμπεραινω λοιπον εγω, ειναι legit στο video κατα τα γραφόμενα σου ενω ο αλλος οχι; Με ποια ιδιοτητα εξαγεις τετοια συμπερασματα επισης; Ξερεις κατι παραπανω;
Παρατηρήστε πόσο ΧΑΛΑΡΑ δουλεύουν.
Αναφέρει αυτό που θέλω να πώ στο ~24:00 στο πρώτο βίντεο. Το δεύτερο είναι το μισό το ίδιο συν άσχετο με το θέμα.
Θελεις να μας το εξηγησεις το ΧΑΛΑΡΑ που λες και υπερτονιζεις πιο πανω με κεφαλαια;
1. ΧΑΛΑΡΑ κατα το.... κοπριζουν; ή
2. ΧΑΛΑΡΑ κατα το ....δεν εχει πολυ δουλεια στις ΜΕΘ;
Εξηγησε πως φτανεις στο συμπερασμα, ΧΑΛΑΡΑ, σε παρακαλω και αναλογικα ΠΑΝΤΑ με την ειδικότητα του καθε ενος που βλεπεις εκει μεσα ωστε να εξαγεις ασφαλως το συμπερασμα οτι ειτε το (1) ειτε το (2) ισχυει αλλιως μπορει καποιος ευκολα να υποθεσει οτι συκοφαντεις. Αν γραφεις για το (1).
Αν γραφεις για το (2). Τι ισχυει τελικα με τις ΜΕΘ, δεν εχουν το τεραστιο προβλημα που μας λενε οι δημοσιογραφοι και τα καναλια; Μας λενε ψεματα;
Ελπιζω να ειμαι κατανοητος τωρα.
Υ.Γ. Επειδη εχω προσεξει οτι προσπαθεις να τεκμηριωνεις με λινκ η βιντεο αυτα που λες, θα ηθελα σε παρακαλω το ιδιο να κανεις και τωρα.
@axelpap
Έχει τελειώσει ο χρόνος μου για σένα αυτό το έτος.
Τα λέμε ξανά το 2021 :)
Καλό υπόλοιπο του 2020.
ΥΓ. Δεν υπόσχομαι τίποτα :bawl:
@axelpap
Έχει τελειώσει ο χρόνος μου για σένα αυτό το έτος.
Τα λέμε ξανά το 2021 :)
Καλό υπόλοιπο του 2020.
ΥΓ. Δεν υπόσχομαι τίποτα :bawl:
Αναμενόμενη η ειρωνική απάντησή σου ελλείψη επιχειρημάτων.
Ελπίζω να είμαστε όλοι καλα ως τότε.
doctoras
26/11/2020, 08:57
δε ξέρω αν ξαναέπαιξε
https://www.naftemporiki.gr/story/1662022/g-gerapetritis-ean-eixame-5000-meth-tha-eixame-kai-megalutero-arithmo-nekron
«Και το λέω αυτό διότι αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%»
σου λεει...έχεις 500 κλίνες 100 θανάτους ημερησίως, αν είχε 5000 θα είχες 1000 θανάτους... απλά μαθηματικά είναι τι δε καταλαβαίνετε??
ο θεός μας φύλαξε...:priest:
:lol::lol:
Αναμενόμενη η ειρωνική απάντησή σου ελλείψη επιχειρημάτων.
Ελπίζω να είμαστε όλοι καλα ως τότε.
Τα επιχειρήματα είναι στα τελευταία ποστ. Για αυτό δεν κάνω κουβέντα :)
Με ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕΘ στην Κρήτη, θα είμαστε καλά εμείς. ;)
Καλή τύχη στους υπόλοιπους που δοκιμάζονται κυρίως στον εγκέφαλο.
Τα επιχειρήματα είναι στα τελευταία ποστ. Για αυτό δεν κάνω κουβέντα :)
Με ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕΘ στην Κρήτη, θα είμαστε καλά εμείς. ;)
Καλή τύχη στους υπόλοιπους που δοκιμάζονται κυρίως στον εγκέφαλο.
Οντως περαστικα!!
doctor_john
26/11/2020, 09:11
δε ξέρω αν ξαναέπαιξε
https://www.naftemporiki.gr/story/1662022/g-gerapetritis-ean-eixame-5000-meth-tha-eixame-kai-megalutero-arithmo-nekron
«Και το λέω αυτό διότι αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%»
σου λεει...έχεις 500 κλίνες 100 θανάτους ημερησίως, αν είχε 5000 θα είχες 1000 θανάτους... απλά μαθηματικά είναι τι δε καταλαβαίνετε??
Εννοεί ότι αν είχαμε την ανάγκη, λόγο περιστατικών, να νοσηλευτούν περισσότεροι, θα είχαμε ανάλογους θανάτους.
Τραγική λογική για κάποιον στην θέση του αλλά όχι όπως ακούγεται ;)
αν δεν ήταν αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να πει ότι με τα σημερινά κρούσματα και πληθώρα ΜΕΘ θα
είχαμε πολύ λιγότερη ταλαιπωρία, αυτό όμως θα ακύρωνε τις δυνατότητες που δίνουν στην κυρία που ο λαός
δεν επέλεξε αλλά την προσέλαβε ο πρωθυπουργός να μοιράζει εκατομμύρια σε άσχετες επιχειρήσεις για εξοπλισμό και
υπηρεσίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές.
δε ξέρω αν ξαναέπαιξε
Είπε το αυτονόητο και μια μεγάλη αλήθεια - απλά η διατύπωση δεν είναι 100% σαφής και από εκεί πιάστηκε ο κάθε πικραμένος να πει την εξυπνάδα του...
Είναι στατιστική και παγκόσμια αλήθεια ότι το ποσοστό επιβίωσης αυτών που διασωληνώνονται και μπαίνουν σε ΜΕΘ είναι της τάξης του 50%.
Δηλαδή σχεδόν 1 στους 2 πεθαίνει.
Άρα, ακόμα και αν είχαμε το καλύτερο σύστημα υγείας του κόσμου με διαθέσιμες 5000 ΜΕΘ, αν με το να μη τηρούμε τα μέτρα/προφυλάξεις αυτές γεμίζαμε τότε θα είχαμε 2500 νεκρούς...Προσπαθεί (όχι επιτυχημένα είναι αλήθεια) να σου πει ότι είναι πολύ καλύτερη τακτική να φρεναριστεί η διάδοση ώστε να μην έχουμε τόσους πολλούς που να χρειάζονται νοσηλεία και εισαγωγή σε ΜΕΘ, παρά να το αφήσεις ανεξέλεγκτο και σε αντίβαρο να δημιουργήσεις "άπειρες" ΜΕΘ για να καλύψεις αυτούς που θα τις χρειαστούν...
doctoras
26/11/2020, 09:27
Εννοεί ότι αν είχαμε την ανάγκη, λόγο περιστατικών, να νοσηλευτούν περισσότεροι, θα είχαμε ανάλογους θανάτους.
Τραγική λογική για κάποιον στην θέση του αλλά όχι όπως ακούγεται ;)
δοκτορ, δεν είναι ΑΝ είχαμε την αναγκη, Εχουμε την αναγκη, όλες οι μεθ στη θεσσαλονίκη τουλάχιστο είναι sold out τουλάχιστο μια εβδομάδα και απο τα 3500 νέα εβδομαδιαία περιστατικά στην πολη δε χρειάστηκε κανένα υποστήριξη μεθ...
χρειάστηκε και γίνεται κατ'επιλογή, το μαθαίνω ο ίδιος απο τους νοσοκομειακούς(δειλά δειλά βγαίνει και απο τα ιδιωτικά μμε)
Αλλα δε μαμής την υγεία μας να έχουμε
:lol:
doctoras
26/11/2020, 09:30
Είπε το αυτονόητο και μια μεγάλη αλήθεια - απλά η διατύπωση δεν είναι 100% σαφής και από εκεί πιάστηκε ο κάθε πικραμένος να πει την εξυπνάδα του...
Είναι στατιστική και παγκόσμια αλήθεια ότι το ποσοστό επιβίωσης αυτών που διασωληνώνονται και μπαίνουν σε ΜΕΘ είναι της τάξης του 50%.
Άρα, ακόμα και αν είχαμε το καλύτερο σύστημα υγείας του κόσμου με διαθέσιμες 5000 ΜΕΘ, αν με το να μη τηρούμε τα μέτρα/προφυλάξεις αυτές γεμίζαμε τότε θα είχαμε 2500 νεκρούς...Προσπαθεί (όχι επιτυχημένα είναι αλήθεια) να σου πει ότι είναι πολύ καλύτερη τακτική να φρεναριστεί η διάδοση ώστε να μην έχουμε τόσους πολλούς που να χρειάζονται νοσηλεία και εισαγωγή σε ΜΕΘ, παρά να το αφήσεις ανεξέλεγκτο και σε αντίβαρο να δημιουργήσεις "άπειρες" ΜΕΘ για να καλύψεις αυτούς που θα τις χρειαστούν...
φίλε, άλλο τα μέτρα πρόληψης και ο έλεγχος τους, αλλο πράγμα οι υποδομές για το επιδημιολογικό φορτίο.
Και τα δύο τα ελέγχει η κυβέρνηση και στα δύο έχει αποτύχει, άποψη μου
doctor_john
26/11/2020, 09:39
Εδώ τολμάνε και παρουσιάζουν μελέτες για το ιικό φορτίο στις ακαθαρσίες και προσπαθούν να πείσουν με αυτό...
Λες και ο ιός που δεν γνωρίζουν πως συμπεριφέρεται, τους δίνει σταθερές για την ταχύτητα που αναπαράγεται ή όχι σε αυτές
σε συνθήκες σταθερά θερμοτερες από την επιφάνεια.
Οντως περαστικα!!
Μάλλον δεν το κατάλαβες και αυτό.
Δε πειράζει.
https://www.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA
Εδώ τολμάνε και παρουσιάζουν μελέτες για το ιικό φορτίο στις ακαθαρσίες και προσπαθούν να πείσουν με αυτό...
Λες και ο ιός που δεν γνωρίζουν πως συμπεριφέρεται, τους δίνει σταθερές για την ταχύτητα που αναπαράγεται ή όχι σε αυτές
σε συνθήκες σταθερά θερμοτερες από την επιφάνεια.
τις εκκρίσεις αναλύουν
η αναπαραγωγή έγινε σε ανθρώπους
ένας άνθρωπος πχ μαξ να παράγει 10 units
οπότε αν δούμε 100 units έχουμε το λιγότερο 10 ανθρώπους
doctor_john
26/11/2020, 11:00
Εχουν αποκλείσει οτι αναπαράγεται εκτος του σώματος μας; δεν εχω δει κατι γι'αυτο ρωταω.
Εχουν αποκλείσει οτι αναπαράγεται εκτος του σώματος μας; δεν εχω δει κατι γι'αυτο ρωταω.
Ναι.
PaNick67
26/11/2020, 11:27
Μπουρδα είπε. Δηλαδή οι νεκροί που έχουμε τώρα είναι αποτέλεσμα των ΜΕΘ που έχουμε ή της διασποράς του ιου;
Μόνο ηλίθιος θα έκανε τέτοιο συσχετισμό.
Διότι οι πολλες ΜΕΘ μπορούν να καλυψουν μεγάλο αριθμό ασθενών που τις χρειάζονται. Ακόμα και το 50% να επιβιώσει θα είναι λιγότεροι οι νεκροί από το να μην υπήρχαν καθόλου.
Μπουρδα είπε.
Πολιτικός είναι, αυτό κάνει για επάγγελμα.
Προσπαθεί (όχι επιτυχημένα είναι αλήθεια) να σου πει ότι είναι πολύ καλύτερη τακτική να φρεναριστεί η διάδοση ώστε να μην έχουμε τόσους πολλούς που να χρειάζονται νοσηλεία και εισαγωγή σε ΜΕΘ, παρά να το αφήσεις ανεξέλεγκτο και σε αντίβαρο να δημιουργήσεις "άπειρες" ΜΕΘ για να καλύψεις αυτούς που θα τις χρειαστούν...
Αυτό θα είχε το οποιοδήποτε νόημα αν η κυβέρνηση είχε εξαντλήσει κάθε μέτρο πρόληψης. Το μόνο που εξαντλεί μέχρι σήμερα είναι την υπομονή μας. Και τα λεφτά μας.
Shinigami Ryuk
26/11/2020, 11:56
Επειδη ειμαι ασχετος.
1 στους 2 πεθαινει στις ΜΕΘ απο αυτους που εχουν Covid ή 1 στους 2 πεθαινει στις ΜΕΘ γενικα?
Παντως και στο ενα,προληψη,και στο αλλο,ιαση,δεν φαινεται να τα καταφερνει η κυβερνηση στην οποια ειναι μελος
1 στους 2 πεθαινει στις ΜΕΘ απο αυτους που εχουν Covid ή 1 στους 2 πεθαινει στις ΜΕΘ γενικα?
1 στους 2 πέθαινε στις ΜΕΘ, γενικα..
stefanos
26/11/2020, 20:07
Παντως και στο ενα,προληψη,και στο αλλο,ιαση,δεν φαινεται να τα καταφερνει η κυβερνηση στην οποια ειναι μελος
Να αλλάξει το σύστημα υγείας δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, επειδή θυμηθήκαμε ότι χρειαζόμαστε Νοσοκομεία και γιατρούς.
Μέτρα πρόληψης πέραν του κλειδώματος δεν βλέπω και αυτό επίσης δεν είναι στο χέρι καμιάς κυβέρνησης να το επιβάλει πέρα από
κάποιο σημείο.
Σε αυτά τα σοβαρά θέματα (υγεία άμυνα παιδεία κλπ) απαιτείται σοβαρός σταθερός σχεδιασμός και μακροχρόνια προετοιμασία και υλοποίηση.
Αυτά είναι πράγματα που υπάρχουν μόνο σε κράτη με σοβαρό Δημόσιο τομέα.
panavour
26/11/2020, 20:44
Σε κανενα μερος του κοσμου ΔΕΝ ηταν,ειναι ,και θα ειναι ,προετοιμασμενοι για ΠΑΝΔΗΜΙΑ,ειδικα μια χρεοκωπημενη Ελλαδα.ΔΕΝ μπορεις να εχεις 15000 ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 80000 νοσηλευτες γι αυτες που θελουν και ΕΞΑΜΗΝΗ εκπαιδευση για να τις στελεχωσουν,γι αυτο καθε κρατος -πλην ελαχιστων-προτιμησε την προληψη και ανοιγοκλεισιμο σε λοκ νταουν ,απο την θεραπεια.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι ναχαμε να λεγαμε.Και μην αρχισετε οτι λεφτα για ΑΛΛΑ υπαρχουν,διοτι οι λοβιτουρες στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δεν προκειται να εκλειψουν ,ειτε υπαρχουν λεφτα ,ειτε οχι.Διοτι αυτος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ -πολιτης ,ψηφοφορος,πολιτικος κλπ.-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ. ΤΕΛΟΣ
tzimidis
26/11/2020, 20:50
Μέσα σε όλα η κυβερνησαρα μας αποφάσισε σήμερα ότι απαγορεύεται τα σούπερ μάρκετ να διαθέτουν στους πελάτες απλωστρες σιδερώστρες κρεμάστρες και σακούλες αποθήκευσης ρούχων.
Κάθε 2-3 μέρες και από μια με απαγόρευση.
Είσαι μάγκας και θέλεις το καλό των μικρών επιχειρήσεων??? Απαγόρεψε από την πρώτη μέρα την πώληση μη τροφίμων ειδών από τα σ/μ.
Κάθονται δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι και βγάζουν αποφάσεις.
Πρόσφατα έβρεχε, και έπρεπε να εξηγήσουμε στους πελάτες ότι ομπρέλες μόνο μέσω eshop μπορούν να παραγγείλουν. - μα τώρα βρέχει, τώρα τη χρειάζομαι.
-όχι, να παραγγείλεις ηλεκτρονικά από όπου βρεις και να περιμένεις 3 μέρες να σου έρθει στο σπίτι.
Με νόμο, επιτρέπεται να πουλάμε μπουφάν αλλά όχι ζακέτες.
Πουλάμε μανταλάκια, αλλά απαγορευονται οι κρεμάστρες.
Πουλάμε αλουμινοσκευη, αλλά απαγορευονται τα ταπερακια.
Πουλάμε πλαστικά πιάτα και ποτήρια, αλλά απαγορευονται τα γυάλινα.
Επιτρέπονται τα σεντόνια και τα παπλώματα, αλλά απαγορευονται οι πετσέτες.
Επιτρεπεται η πώληση θερμαντικων και αεροθερμων, αλλά απαγορευονται οι τοστιερες και τα πιστολάκι.
Αυτά, έτσι για να σας πείσω ότι η κυβερνησαρα μας εργάζεται μεθοδικά και στοχευμένα.
peterTHErider
26/11/2020, 21:25
Μέσα σε όλα η κυβερνησαρα μας αποφάσισε σήμερα ότι απαγορεύεται τα σούπερ μάρκετ να διαθέτουν στους πελάτες απλωστρες σιδερώστρες κρεμάστρες και σακούλες αποθήκευσης ρούχων.
Κάθε 2-3 μέρες και από μια με απαγόρευση.
Είσαι μάγκας και θέλεις το καλό των μικρών επιχειρήσεων??? Απαγόρεψε από την πρώτη μέρα την πώληση μη τροφίμων ειδών από τα σ/μ.
Κάθονται δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι και βγάζουν αποφάσεις.
Πρόσφατα έβρεχε, και έπρεπε να εξηγήσουμε στους πελάτες ότι ομπρέλες μόνο μέσω eshop μπορούν να παραγγείλουν. - μα τώρα βρέχει, τώρα τη χρειάζομαι.
-όχι, να παραγγείλεις ηλεκτρονικά από όπου βρεις και να περιμένεις 3 μέρες να σου έρθει στο σπίτι.
Με νόμο, επιτρέπεται να πουλάμε μπουφάν αλλά όχι ζακέτες.
Πουλάμε μανταλάκια, αλλά απαγορευονται οι κρεμάστρες.
Πουλάμε αλουμινοσκευη, αλλά απαγορευονται τα ταπερακια.
Πουλάμε πλαστικά πιάτα και ποτήρια, αλλά απαγορευονται τα γυάλινα.
Επιτρέπονται τα σεντόνια και τα παπλώματα, αλλά απαγορευονται οι πετσέτες.
Επιτρεπεται η πώληση θερμαντικων και αεροθερμων, αλλά απαγορευονται οι τοστιερες και τα πιστολάκι.
Αυτά, έτσι για να σας πείσω ότι η κυβερνησαρα μας εργάζεται μεθοδικά και στοχευμένα.
μιλαμε για κυβερνηση τσιρκολινο.
Γνωριζω ατομο ειδικευομενο, που η προσελευση του στο νοσοκομειο γινεται ΜΟΝΟ για τις ημερες εφημεριας. 7 το μηνα. ΕΠΤΑ! ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ!!
Εδω και σχεδον 2 μηνες, τη βγαζει χα-λα-ρα....
Ουτε απορροφηση σαν νοσηλευτικο προσωπικο, ουτε τιποτα. Ουτε καν να τον υποχρεωνουν να πηγαινει εκει και ας ξυνει μεχρι να ματωσουν.
Το μηνιατικο ομως ΝΤΟΥΚΟΥ στην ωρα του ολοκληρο!
Μετα μιλαμε για εθελοντες, για επιταξη ιδιωτικων κλινικων και τ'αρχιδια μας κουνιουνται.
stefanos
26/11/2020, 22:37
Σε κανενα μερος του κοσμου ΔΕΝ ηταν,ειναι ,και θα ειναι ,προετοιμασμενοι για ΠΑΝΔΗΜΙΑ,ειδικα μια χρεοκωπημενη Ελλαδα.ΔΕΝ μπορεις να εχεις 15000 ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 80000 νοσηλευτες γι αυτες που θελουν και ΕΞΑΜΗΝΗ εκπαιδευση για να τις στελεχωσουν,γι αυτο καθε κρατος -πλην ελαχιστων-προτιμησε την προληψη και ανοιγοκλεισιμο σε λοκ νταουν ,απο την θεραπεια.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι ναχαμε να λεγαμε.Και μην αρχισετε οτι λεφτα για ΑΛΛΑ υπαρχουν,διοτι οι λοβιτουρες στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δεν προκειτε να εκλειψουν ,ειτε υπαρχουν λεφτα ,ειτε οχι.Δοτι αυτος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ -πολιτης ,ψηφοφορος,πολιτικος κλπ.-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ. ΤΕΛΟΣ
Με την ίδια λογική δεν γίνεται να προετοιμαστείς για ένα μεγάλο σεισμό αλλά σε βάθος χρόνου σχεδιάσαμε, νομοθετήσαμε κανονισμούς, ενημερώθηκε ο κόσμος για πέντε πράγματα που πρέπει να κάνει και άλλα τόσα που δεν πρέπει να κάνει και στο τέλος κάτι έχουμε κάνει.
Να αντιμετωπίσουμε τα 8 richter δεν γίνεται γιατί είμαστε φτωχοί αλλά κάτι κάνουμε.
Με τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σχεδιασμό, για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και ποιος θα κάνει τι, σε μια τέτοια περίπτωση
και όχι να συζητάμε αν υπάρχει covid ή όχι ,εγώ δεν μπορώ με μάσκα γιατί δεν είμαι ισλαμιστής και λοιπές μαλακίες.
Φυσικά δεν χρειάζονται 15000 εντατικές να κάθονται με το προσωπικό τους για την περίπτωση πανδημίας, αλλά ένας σχεδιασμός από πριν και ενημέρωση του κόσμου για παρόμοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει, όχι να ψάχνόμαστε τι μαγαζιά πρέπει να είναι ανοιχτά τι ωράρια θα λειτουργούν ,τι θα κάνουν τα σχολεία τελευταία στιγμή και περίμενε από τον κόσμο να αφομοιώσει τόση πληροφορία σε λίγες μέρες χωρίς να αντιδράσει και να αμφισβητήσει.
tzimidis
26/11/2020, 22:54
Γνωριζω ατομο ειδικευομενο, που η προσελευση του στο νοσοκομειο γινεται ΜΟΝΟ για τις ημερες εφημεριας. 7 το μηνα. ΕΠΤΑ! ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ!!
Εδω και σχεδον 2 μηνες, τη βγαζει χα-λα-ρα....
Ουτε απορροφηση σαν νοσηλευτικο προσωπικο, ουτε τιποτα. Ουτε καν να τον υποχρεωνουν να πηγαινει εκει και ας ξυνει μεχρι να ματωσουν.
Το μηνιατικο ομως ΝΤΟΥΚΟΥ στην ωρα του ολοκληρο!
Μετα μιλαμε για εθελοντες, για επιταξη ιδιωτικων κλινικων και τ'αρχιδια μας κουνιουνται.
Αριστεία, όχι μαλακίες
PaNick67
27/11/2020, 08:49
Ούτε μεθοδικά ουτε στοχευμένα εργάζεται φίλε tzimidis.
Σπασμωδικα το κάνει.
Γιατί ποτε δεν πίστευε στην ρύθμιση της αγοράς.
Απλά ο Γεωργιάδης ακουει τις φωνές εμπόρων που στην αλλαγή της εποχής χάνουν μερίδιο αφού είναι κλειστοί και φοβάται αγωγές για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Άλλωστε πριν γίνει κυβέρνηση μέσω της Μιράντας Ξαφά, είχε τονισει ότι δεν χρειαζόμαστε δημόσια νοσοκομεία και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε πει ότι μπορουσαμε να γκρεμίσουμε τα μισα διότι δεν χρειάζονται.
Ευτυχώς δεν προλαβαν, τους προλαβε η πανδημια.
Όταν οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται το προϊόν τους (https://pharmateam.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html?fbclid=IwAR0ynRdY75s797MJ9pOaHnpm2eZEwhJFsf9oVPrLjmlTGfnBgDt1bFPpjTM) εμείς θα έπρεπε να ειμαστε διπλά προσεχτικοί, κι όχι να τους υπερασπιζόμαστε. Γιατί κάποτε θα μας πούνε και μ@λάκες©.
doctor_john
27/11/2020, 10:31
Ο Γιάννης Νάτσης, εκλεγμένο μέλος, υπεύθυνος για την εκπροσώπηση των ασθενών στο διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, δήλωσε στους Financial Times ότι μια εξαίρεση από την αστική ευθύνη θα δημιουργήσει ένα «επικίνδυνο προηγούμενο» που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις πέρα από την πανδημία, σημειώνοντας πως «τέτοιες αποκλίσεις θα υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα εμβόλια», είπε.
Που να δει πόσο θα εκτιμήσουμε την ευρωπαϊκή "ένωση" αν πάρουν τέτοια απόφαση..
Που να δει πόσο θα εκτιμήσουμε την ευρωπαϊκή "ένωση" αν πάρουν τέτοια απόφαση..
Kαι θα την πάρουν, και πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεσαι για να μην αποκλειστείς κοινωνικά (βλ πτήσεις στο εξωτερικό) κλπ.
tzimidis
27/11/2020, 10:56
Ούτε μεθοδικά ουτε στοχευμένα εργάζεται φίλε tzimidis.
Σπασμωδικα το κάνει.
Γιατί ποτε δεν πίστευε στην ρύθμιση της αγοράς.
Απλά ο Γεωργιάδης ακουει τις φωνές εμπόρων που στην αλλαγή της εποχής χάνουν μερίδιο αφού είναι κλειστοί και φοβάται αγωγές για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Άλλωστε πριν γίνει κυβέρνηση μέσω της Μιράντας Ξαφά, είχε τονισει ότι δεν χρειαζόμαστε δημόσια νοσοκομεία και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε πει ότι μπορουσαμε να γκρεμίσουμε τα μισα διότι δεν χρειάζονται.
Ευτυχώς δεν προλαβαν, τους προλαβε η πανδημια.
Δεν έβαλα το ανάλογο emoticon, και μάλλον δεν φάνηκε ο σαρκασμός στο σχόλιο μου.
Οι φωνες των εμπόρων τι λένε δηλαδή, αφήστε τους να πουλάνε μανταλάκια, αλλά απαγορευστε τις κρεμάστρες?
Γιατομπούτσο οργάνωση.
Γιατομπούτσο σχέδιο.
Γιατομπούτσο προγραμματισμός.
Ο, τι καυλωσει του καθενός, κάθε πρωί.
Με την ίδια λογική δεν γίνεται να προετοιμαστείς για ένα μεγάλο σεισμό αλλά σε βάθος χρόνου σχεδιάσαμε, νομοθετήσαμε κανονισμούς, ενημερώθηκε ο κόσμος για πέντε πράγματα που πρέπει να κάνει και άλλα τόσα που δεν πρέπει να κάνει και στο τέλος κάτι έχουμε κάνει.
Να αντιμετωπίσουμε τα 8 richter δεν γίνεται γιατί είμαστε φτωχοί αλλά κάτι κάνουμε.
Με τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σχεδιασμό, για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και ποιος θα κάνει τι, σε μια τέτοια περίπτωση
και όχι να συζητάμε αν υπάρχει covid ή όχι ,εγώ δεν μπορώ με μάσκα γιατί δεν είμαι ισλαμιστής και λοιπές μαλακίες.
Φυσικά δεν χρειάζονται 15000 εντατικές να κάθονται με το προσωπικό τους για την περίπτωση πανδημίας, αλλά ένας σχεδιασμός από πριν και ενημέρωση του κόσμου για παρόμοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει, όχι να ψάχνόμαστε τι μαγαζιά πρέπει να είναι ανοιχτά τι ωράρια θα λειτουργούν ,τι θα κάνουν τα σχολεία τελευταία στιγμή και περίμενε από τον κόσμο να αφομοιώσει τόση πληροφορία σε λίγες μέρες χωρίς να αντιδράσει και να αμφισβητήσει.
Για να είμαστε ειλικρινείς, σχεδιασμός και ενημέρωση για την περίπτωση πανδημίας είναι κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν είχε καν σκεφτεί στα σοβαρά να κάνει...
Ακόμα και αν κατά τύχη και θεωρητικά υπήρχε κάποιο τέτοιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι, λόγω μηδενικής ύπαρξης γνώσης και εμπειρίας θα ήταν τόσο εντελώς θεωρητικό και θα χρειαζόταν στην πορεία τόσες βελτιώσεις/τροποποιήσεις που ουσιαστικά θα ήταν σαν να μην υπήρχε... Σκέψου μόνο ότι αν αυτά που ζούμε σήμερα τολμούσε να τα ξεστομίσει (πόσο μάλλον να δαπανήσει πόρους και χρήματα για να προετοιμαστεί) κάποιος πριν 1-2 χρόνια το πιθανότερο να κατέληγε στο Δαφνί... Όλοι (πολιτικοί, επιστημονική κοινότητα, γιατροί, δομές κλπ) μαθαίνουν επί του πρακτέου δοκιμάζοντας διάφορες τεχνικές αντιμετώπισης με βάση κοινές παραδοχές, δυνατότητες, και trial & error - τα συμπεράσματα για το ποιες από αυτές δούλεψαν και πόσο αποτελεσματικά θα βγουν αργότερα... Αν σε παρηγορεί, τουλάχιστον μετά από αυτή την εμπειρία θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επόμενη φορά ... :a014:
doctor_john
27/11/2020, 11:23
Στην υπόλοιπη ευρώπη που υποτίθεται πως ανήκουμε, απαγορεύτηκε κάθε τι εκτός των απολύτως απαραίτητων από την αρχή.
Στην χώρα της πουστιάς που ευθυνόμαστε εμείς και μόνο εμείς, είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.. γι' αυτό και η υπερβολική ταλαιπωρία που δέχεστε.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως οτιδήποτε ακούγεται, είτε είναι αληθές είτε όχι έχει μικρή σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι πως το γνωρίζουν όσοι έχουν συμφέροντα πάνω μας και έχουν προετοιμαστεί να το καλύψουν - αναιρέσουν κ.λπ.
Για να μην κουράζω, πιστεύω πως θα προκαλέσουν πόλεμο για να περάσουν την "ανάγκη" όσων προσπαθούν να πείσουν αλλά
και για να δημιουργήσουν τους αφήσουν ζωντανούς στο τέλος τους πολίτες που τους εξυπηρετούν.
Μοιράζουν τα χρήματα σε όποιον θέλουν και δεν μιλάω μόνο για τον αγαπητικό της γαϊδάρας, όλοι. Η παγκόσμια οικονομία είναι
μια βιτρίνα με ψεύτικα χρήματα που εκτίθεται κάθε μέρα και περισσότερο, τα "ασφαλιστικά" προγράμματα που υπόσχονται συντάξεις - καλύψεις κ.λπ.
ακυρώνονται ακόμα και με τρείς μέρες επίσημου πόλεμου.
Τα ΜΜΕ δρομολογούν το σήμα τους μέσω λίγων κόμβων, ο χρυσός αφαιρέθηκε σε βαλίτσες κ.λπ.
kostas_1100gs
27/11/2020, 15:53
Στην υπόλοιπη ευρώπη που υποτίθεται πως ανήκουμε, απαγορεύτηκε κάθε τι εκτός των απολύτως απαραίτητων από την αρχή.
Στην χώρα της πουστιάς που ευθυνόμαστε εμείς και μόνο εμείς, είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.. γι' αυτό και η υπερβολική ταλαιπωρία που δέχεστε.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως οτιδήποτε ακούγεται, είτε είναι αληθές είτε όχι έχει μικρή σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι πως το γνωρίζουν όσοι έχουν συμφέροντα πάνω μας και έχουν προετοιμαστεί να το καλύψουν - αναιρέσουν κ.λπ.
Για να μην κουράζω, πιστεύω πως θα προκαλέσουν πόλεμο για να περάσουν την "ανάγκη" όσων προσπαθούν να πείσουν αλλά
και για να δημιουργήσουν τους αφήσουν ζωντανούς στο τέλος τους πολίτες που τους εξυπηρετούν.
Μοιράζουν τα χρήματα σε όποιον θέλουν και δεν μιλάω μόνο για τον αγαπητικό της γαϊδάρας, όλοι. Η παγκόσμια οικονομία είναι
μια βιτρίνα με ψεύτικα χρήματα που εκτίθεται κάθε μέρα και περισσότερο, τα "ασφαλιστικά" προγράμματα που υπόσχονται συντάξεις - καλύψεις κ.λπ.
ακυρώνονται ακόμα και με τρείς μέρες επίσημου πόλεμου.
Τα ΜΜΕ δρομολογούν το σήμα τους μέσω λίγων κόμβων, ο χρυσός αφαιρέθηκε σε βαλίτσες κ.λπ.
Ti είπες τώρα ρε φίλε......
Για να είμαστε ειλικρινείς, σχεδιασμός και ενημέρωση για την περίπτωση πανδημίας είναι κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν είχε καν σκεφτεί στα σοβαρά να κάνει...
Ακόμα και αν κατά τύχη και θεωρητικά υπήρχε κάποιο τέτοιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι, λόγω μηδενικής ύπαρξης γνώσης και εμπειρίας θα ήταν τόσο εντελώς θεωρητικό και θα χρειαζόταν στην πορεία τόσες βελτιώσεις/τροποποιήσεις που ουσιαστικά θα ήταν σαν να μην υπήρχε... Σκέψου μόνο ότι αν αυτά που ζούμε σήμερα τολμούσε να τα ξεστομίσει (πόσο μάλλον να δαπανήσει πόρους και χρήματα για να προετοιμαστεί) κάποιος πριν 1-2 χρόνια το πιθανότερο να κατέληγε στο Δαφνί... Όλοι (πολιτικοί, επιστημονική κοινότητα, γιατροί, δομές κλπ) μαθαίνουν επί του πρακτέου δοκιμάζοντας διάφορες τεχνικές αντιμετώπισης με βάση κοινές παραδοχές, δυνατότητες, και trial & error - τα συμπεράσματα για το ποιες από αυτές δούλεψαν και πόσο αποτελεσματικά θα βγουν αργότερα... Αν σε παρηγορεί, τουλάχιστον μετά από αυτή την εμπειρία θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επόμενη φορά ... :a014:
Υπάρχει πρωτόκολλο που διδάσκεται τον πρώτο χρόνο στο πανεπιστήμιο.
Σήμερα κατέχουμε παγκόσμια πρωτιά σε νέους θανάτους σταθμισμένους με τον πληθυσμό. Πώς ανατρέπονται οι καταστάσεις...
panavour
28/11/2020, 21:56
Σήμερα κατέχουμε παγκόσμια πρωτιά σε νέους θανάτους σταθμισμένους με τον πληθυσμό. Πώς ανατρέπονται οι καταστάσεις...
γι αυτο κατσε μεσα κι ασε τις κοντρες με το ΜΤ:D:D
doctor_john
28/11/2020, 22:13
Αυτό και αν είναι προσβολή, τόσο αργά που κολλάς ιώσεις :roflmao:
Εδω ακομα υπαρχουν μπετοβλακες που δεν πιστευουν στην υπαρξη του κωρονωιου. Και εννοειται το κρατος κανει τα πανταααχαχαχα. για να βοηθησει τον κοσμο. Λεφτα για μεθ δεν υπηρχαν αλλα υπαρχουν εκατομμυρια για αλλες αχρηστες μαλακιες που μαλλον εχετε δει/μαθει. Τα σχολεια εκλεισαν αργα, τα μετρα που παρθηκαν ηρθαν αργα, ανοιξαν τα συνορα το καλοκαιρι και απο κει που ειμασταν καλα γαμηθηκε η φαση. Τωρα μοιραζουν 800αρια μπας και κανας πανιβλακας τους ψηφισει, αλλα να μου πεις στη χωρα του βολεμενου παντα τετοια λαμογια θα βγαινουν. Τι και αν εμεις (γενικο το εμεις) δουλεουμε 8-9-10 ωρες για να πλουτιζει αλλος.
Το κρατος εχει υποχρεωση, ο πολιτης η μονη υποχρεωση που εχει ειναι να
μην ειναι ψεκασμενος μπετοβλακας, αλλα ακομα και γι αυτους το κρατος εχει υποχρεωση να κανει τα παντα για να τους προστατεψει, το οποιο εννοειται δεν κανει. Το μονο που εχει κανει το κρατος ειναι να ριχνει την ευθυνη στον πολιτη.
.
Αυτό απλά δεν ισχύει, η κάθε χώρα έκανε λίγο πολύ τα δικά της. Κι ακόμα και τώρα το ποια καταστήματα είναι ανοικτά ποια όχι και πώς λειτουργούν διέφερε και διαφέρει.
Όλες οι χώρες είχαν το πολιτικό κόστος και δισταγμούς στο μυαλό τους ανάλογα την προσέγγισή τους. Πολλά έγιναν γιατί κάποιος τα δοκίμασε και είπαν οι άλλοι «α καλό φαίνεται θα το κάνω κι εγώ» (πχ απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ κλπ).
Κι ο κόσμος λίγο πολύ την ίδια ποικιλία απόψεων έχει κι Ελλάδα και έξω.
doctor_john
29/11/2020, 09:18
Κάνεις λάθος, δεν θυμάμαι αν το διάβασα σε ελληνικό ή ξένο τύπο αλλά στην Γαλλία ισχύει εξαρχής και στην Ολλανδία απαγορεύτηκε και η πώληση καπνού στα sm.
Κάνεις λάθος, δεν θυμάμαι αν το διάβασα σε ελληνικό ή ξένο τύπο αλλά στην Γαλλία ισχύει εξαρχής και στην Ολλανδία απαγορεύτηκε και η πώληση καπνού στα sm.
Δεν ισχύει παντού το ίδιο σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Κάποιες το έκαναν κάποιες όχι.
Αυτό που ισχύει παντού το ίδιο είναι ότι τα ζόρια τα τραβάνε πρώτα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά κάποιοι μισθωτοί του ιδιωτικού εφόσον επηρεάστηκαν οι επιχειρήσεις στις οποίες δούλευαν ενώ οι δημόσιοι δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα, σε επίπεδο μισθού πάντα δεν λέμε για το αν είναι δύσκολο να δουλεύεις από το σπίτι και αν κατά περίπτωση τελικά δουλεύουν περισσότερες ώρες. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν τους αφορά όλους
stefanos
29/11/2020, 11:08
Όταν οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται το προϊόν τους (https://pharmateam.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html?fbclid=IwAR0ynRdY75s797MJ9pOaHnpm2eZEwhJFsf9oVPrLjmlTGfnBgDt1bFPpjTM) εμείς θα έπρεπε να ειμαστε διπλά προσεχτικοί, κι όχι να τους υπερασπιζόμαστε. Γιατί κάποτε θα μας πούνε και μ@λάκες©.
Αν κάτσεις και διαβάσεις τα έντυπα μέσα σε οποιοδήποτε φάρμακο, αμφιβάλω αν στο τέλος το χρησιμοποιήσεις.
Συνήθως αναφέρονται πολλές εξαιρέσεις αντενδείξεις και παρενέργειες.
Όλα αυτά προκύπτουν από μακροχρόνιες δοκιμές σε ελεγχόμενες συνθήκες.
Λογικά λοιπόν αυτά θα λείπουν από φάρμακα που ουσιαστικά δεν υπάρχει χρόνος να δοκιμαστούν εκτεταμένα.
Όλα προκειμένου να διατηρήσουμε την παραγωγική διαδικασία.
AUFGEBRACHT
29/11/2020, 11:17
Δεν ισχύει παντού το ίδιο σε όλες Αυτό που ισχύει παντού το ίδιο είναι ότι τα ζόρια τα τραβάνε πρώτα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά κάποιοι μισθωτοί του ιδιωτικού εφόσον επηρεάστηκαν οι επιχειρήσεις στις οποίες δούλευαν ενώ οι δημόσιοι δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα
Κι όμως, όσο περνάει ο καιρός, οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μεγάλο θέμα... με την εκ περιτροπής εργασία και την τηλε-εργασία χάνουν τις (πλασματικές βεβαίως-βεβαίως...) υπερωρίες και έχουν στεναχωρεθεί... αφήνω το γεγονός ότι όπως δείχνουν τα πράγματα, έρχεται όλο και πιο κοντά η έλευση του εμβολίου και αγωνιούν οι καημένοι... δεν είναι τυχαίο πως όσοι ξέρω λένε "μακάρι να κρατήσει γα πάντα!!!". Δουλειά μηδέν, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πάρεις δημόσια υπηρεσία και να σηκώσει κάποιος τηλέφωνο, κι ΑΝ το σηκώσει, θα πει είτε ότι δεν εξυπηρετούν ελέω πανδημίας πολίτες, ή να κλείσεις ραντεβού σε 4-5 μήνες και βλέπουμε... ο μισθός συνεχίζει να πέφτει, κι ο μοναδικός κίνδυνος είναι απίστευτο τσούξιμο, αν κατά λάθος πέσει αντισηπτικό στις πληγές από το ξύσιμο γεννητικών αδένων...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/11/2020, 16:09
Κι όμως, όσο περνάει ο καιρός, οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μεγάλο θέμα... με την εκ περιτροπής εργασία και την τηλε-εργασία χάνουν τις (πλασματικές βεβαίως-βεβαίως...) υπερωρίες και έχουν στεναχωρεθεί... αφήνω το γεγονός ότι όπως δείχνουν τα πράγματα, έρχεται όλο και πιο κοντά η έλευση του εμβολίου και αγωνιούν οι καημένοι... δεν είναι τυχαίο πως όσοι ξέρω λένε "μακάρι να κρατήσει γα πάντα!!!". Δουλειά μηδέν, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πάρεις δημόσια υπηρεσία και να σηκώσει κάποιος τηλέφωνο, κι ΑΝ το σηκώσει, θα πει είτε ότι δεν εξυπηρετούν ελέω πανδημίας πολίτες, ή να κλείσεις ραντεβού σε 4-5 μήνες και βλέπουμε... ο μισθός συνεχίζει να πέφτει, κι ο μοναδικός κίνδυνος είναι απίστευτο τσούξιμο, αν κατά λάθος πέσει αντισηπτικό στις πληγές από το ξύσιμο γεννητικών αδένων...
3 άτομα που φύγανε απ'το μαγαζί και τα 3 είναι γνωστά για το ότι βαριούνται να δουλέψουν. Οι υπόλοιποι τραβάμε κουπί κανονικά και αυτοί σπητη τους και *** τους και στο *** τούς.
@aufgebracht: πόσο μα πόσο ισχύει! Δεν δούλευε τίποτα έτσι κι αλλιώς, τώρα υπάρχει και δικαιολογία.
AUFGEBRACHT
02/12/2020, 21:40
Coronavirus fact No 1: Τελικά επιτρέπεται κανονικά και με το νόμο η βόλτα με μοτοσυκλέτα για σωματική άσκηση, κι απορώ τόσο καιρό γτ είχε ειπωθεί το αντίθετο... κι όχι μόνο αυτό, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που εξαιρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας... και μετά από αυτή την απόδειξη, δε νομίζω να χρειάζεται παραδοχή από ΕΟΔΥ, αστυνομίες, κλπ... ολόκληρος Πρωθυπουργός (πλένω το στόμα μου με οινόπνευμα που ανέφερα το όνομά του επί ματαίω) επιστρατεύτηκε για να το τονίσει.
423362
AUFGEBRACHT
02/12/2020, 21:48
Coronavirus fact No 2: Όταν κοτζάμ Περιφερειάρχης και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ιατρικού Συλλόγου (μισό να ξαναπλύνω το στόμα μου με οινόπνευμα) κόλλησε κοροναϊό, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τόνισε ότι κόλλησε μάλλον από κάποιον δήμαρχο που συνάντησε, και ΠΑΡΑ το γεγονός ότι είχαν ακολουθηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά πρωτόκολλα με χρήση μάσκας και αποστάσεις και αντισηπτικά και λούσιμο με υπεριώδεις ακτίνες και κρυπτονίτη και φορούσαν και μίθριλ... εντάξει, ο Πατούλης (πάει, άδειασε το οινόπνευμα) επειδή είναι τζέντλεμαν, άφησε μια μικρήήήήήή υπόνοια ότι ο νοσούντας δήμαρχος δεν έκανε χρήση μάσκας, αλλά μην κολλάτε σε λεπτομέρειες... αφού τα υπόλοιπα πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν κανονικά! Επίσης, το γεγονός ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ιατρικού Συλλόγου ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ τον είδε χωρίς μάσκα και δεν του είπε τίποτα, είναι επίσης λεπτομέρεια. Κι επειδή εγώ τον Πατούλη τον πιστεύω, και δε μου περνάει ΚΑΝ από το μυαλό ότι είπε ψέματα... να δείτε που τελικά οι μάσκες δεν προστατεύουν, ή ήταν κινέζικες...
Y.Γ. Προκλήθηκε λέει και μια αναστάτωση, γτ ο Πατούλης πήγε σε μια εκπομπή του ΣΚΑϊ και οι δύσμοιροι παρουσιαστές πρέπει να κάνουν τεστ κοροναϊού τώρα... κι όχι τίποτα άλλο, αλλά δε φόραγαν και μάσκα... αλλά επειδή οι δημοσιογράφοι είναι πάντα στο καθήκον, πήγαν κανονικά στην εκπομπή σήμερα, αλλά και πάλι χωρίς μάσκα, αλλά σε άλλο στούντιο ο ένας, σε άλλο η άλλη με τη μυτόγκα... κι ερωτώ... οι δημοσιογράφοι που ωρύονται για τη χρήση μάσκας και την ανευθυνότητα όσων δεν ακολουθούν τα μέτρα... ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΣΚΑ ΟΕΟ??????
Coronavirus fact No 1: Τελικά επιτρέπεται κανονικά και με το νόμο η βόλτα με μοτοσυκλέτα για σωματική άσκηση, κι απορώ τόσο καιρό γτ είχε ειπωθεί το αντίθετο... κι όχι μόνο αυτό, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που εξαιρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας... και μετά από αυτή την απόδειξη, δε νομίζω να χρειάζεται παραδοχή από ΕΟΔΥ, αστυνομίες, κλπ... ολόκληρος Πρωθυπουργός (πλένω το στόμα μου με οινόπνευμα που ανέφερα το όνομά του επί ματαίω) επιστρατεύτηκε για να το τονίσει.
423362
Μετά από αυτήν την συναντηση δεν ξέρω πόσοι γύρισαν σπίτι σωοι :bawl:
AUFGEBRACHT
02/12/2020, 21:58
Coronavirus fact No 3: Πλακιωτάκης σε ΜΕΘ, Κεραμέως με κοροναϊό, βουλευτές Κωτσός-Κελέτσης-Κέλλας με κοροναϊό, Πατούλης με κοροναϊό, Μητσοτάκης μετά Μαρέβας κόβει βόλτες στα όρη χωρίς μάσκες, τελικά από ατομική ευθύνη η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά... χωμαίνουν, χωλαίνουν...
AUFGEBRACHT
02/12/2020, 21:59
Μετά από αυτήν την συναντηση δεν ξέρω πόσοι γύρισαν σπίτι σωοι :bawl:
Φημολογείται ότι το μηχανάκι στα δεξιά αμέσως μετά τη φωτό αρνήθηκε πεισματικά να πάρει μπρος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε το γεγονός στην αυστριακή κατασκευή και προέλευση του μηχανακίου...
motojojo
03/12/2020, 08:56
Ελπίζω να μην ήταν κανείς από εδώ....?
Ελπίζω να μην ήταν κανείς από εδώ....?
Μπααα... Οι υπολοιποι παιρνουμε τον Πολακη παρεα και οπου βρισκει κορονοιο τον πλακωνει στα χαστουκια....!
Coronavirus fact No 3: Πλακιωτάκης σε ΜΕΘ, Κεραμέως με κοροναϊό, βουλευτές Κωτσός-Κελέτσης-Κέλλας με κοροναϊό, Πατούλης με κοροναϊό, Μητσοτάκης μετά Μαρέβας κόβει βόλτες στα όρη χωρίς μάσκες, τελικά από ατομική ευθύνη η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά... χωμαίνουν, χωλαίνουν...
Αρκετά μας έχουν απασχολήσει οι ηλίθιοι (κάθε λογής). Ας κάνουμε και κάτι ευχάριστο.
Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα με είδη δώρων* που δυσκολεύεται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο λόγω covid, ας μου στείλει ένα πμ με τα στοιχεία του (όνομα καταστήματος, διεύθυνση, e-shop), κι εγώ θα το προωθήσω στην εταιρεία μου, ώστε κάποιος ίσως να το προτιμήσει για τις γιορτινές αγορές. Cheers! :beer:
* βιβλία, επιτραπέζια, gadgets, είδη σπιτιού, γενικότερα προϊόντα που θα ήταν καλή ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο
tzimidis
03/12/2020, 12:54
Netflix, σειρά Travelers, season 2 episode 5-6, 26/12/2017
Ιός που μοιάζει με γρίπη από το πουθενά γίνεται φονική πανδημία. Γεμάτα νοσοκομεία, άδειοι δρόμοι, φοράνε μάσκες μιας χρήσης, απολυμαντικό για τα χέρια, κάνουν έρευνες mRNA.
Από το 2017 παρακαλώ.
Πόσο μπροστά ειναι πια αυτοί οι σεναριογράφοι.....
Νταξ, έχουν βγει κι άλλα βιβλια/ταινιες/σειρές με θέμα τη μείωση του πληθυσμού μέσω virus, αλλά αυτό παραείναι accurate
doctor_john
03/12/2020, 13:04
Εχεις μείνει πίσω, υπάρχουν ταινίες απο το '09.. Ψάξε τον Φάουτσι (anthony fauci) να δεις τι έλεγε το '15 που απαγορεύτηκε η χρηματοδότηση
της συγκεκριμένης "έρευνας" επι εδάφους US απο τον Ομπάμα και εκείνος χρησιμοποίησε κονδύλια χρηματοδοτώντας το εργαστήριο στην Κίνα ;)
karellen
03/12/2020, 13:16
O Stephen King έχει πρωτογράψει παρόμοιο σκηνικό πριν 40 χρόνια,the Stand.
Johny the Fox
03/12/2020, 13:59
Λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει η παραμικρη ιντριγκα πισω απο τον covid και οποιαδηποτε αλλη λοιμωδη επιδημια.Η ιδια η επιστημη γραφει τα σεναρια επιστημονικης πραγματικοτητας , τα οποια απλως αντιγραφουν σε πιο '' γλαφυρο '' style οι συγραφεις επιστημονικης φαντασιας. Οι τριτοετεις φοιτητες ιατρικης στο μαθημα της υγιεινης και επιδημιολογιας , διδασκονται τα περι '' συστηματων επιδημιολογικης επιτηρησης.Ετσι και η παρουσα κατασταση δυνητικα ειναι προβλεψιμη -καθως και- ανεφαρμοστα αντιμετωπισιμη
http://www.esdy.edu.gr/files/011_Ygeias_Paidiou/Epidimiologiki_epitirisi_mathimata/Arxes_Epitirisis.pdf
Kas_Tracer
03/12/2020, 15:48
Σαν τους σεισμούς δηλαδή? Ξέρεις ότι θα συμβεί , αλλά όχι το πότε
Και η ελληνική αντιμετώπιση , με τα νεώτερα στατιστικά φαίνεται αποτυχημένη μετά το ανοιξιάτικο success-story? :confused:
AUFGEBRACHT
03/12/2020, 17:43
Και η ελληνική αντιμετώπιση , με τα νεώτερα στατιστικά φαίνεται αποτυχημένη μετά το ανοιξιάτικο success-story? :confused:
To περιώνυμο ανοιξιάτικο success story, ήταν απλά ανοιξιάτικη κωλοφαρδία...
συν λιγο τυχη οτι πρωτα εγινε αλλου της μουρλης οποτε κλειστηκαμε νωρις..αντε τοτε ειμασταν απροετοιμαστοι κλειστηκαμε μεσα..Αλλα απο μαρτη-απριλη μεχρι τωρα?Εκατομυρια ευρω σε καναλια..εκατομυρια ευρω σε οπλικα συστηματα(αεροπλανα ραφαελ..βλεπεις στο παραλιγον επεισοδιο με την τουρκια-χαχαχα!-ηρθαν να μας βοηθησουν οι ''φιλοι'' μας οι γαλλοι...)...Τα νοσοκομεια??Ελα ρε που θα εξοπλισουμε τα νοσοκομεια...δε γαμεις...Αλλα...Ατομικη ευθηνη..Τα χουν κανει πουτ...ανα ολα και λενε για ατομικη ευθηνη..Εχουν κλεισει μαγαζακια που δεν ειχαν καν υπαλληλους,δουλευε μονος του ο μαγαζατορας και εχουν αφησει ανοιχτα τα μαγαζια ''πρωτης αναγκης''...Τα γυραδικα δλδ ειναι πρωτης αναγκης?Με 5-7 ατομα προσωπικο μες τον ιδιο χωρο?Συν 2-3 πελατες μεσα σε αναμονη?Το να φαει ο αλλος σουβλακι ειναι πρωτη αναγκη?Ειναι επιβιωση?Σε γυραδικο εργαζομαι παρεπιπτοντως..Διανομεας..Παω σε 50 σπιτια καθημερινα..Εχω παει σε σπιτια παραγγελια και ο πελατης στο τηλεφωνο με ρωταει αν θα του παμε παραγγελια γιατι ειναι θετικος στον κοβιντ..Και μεις του πηγαινουμε..Ενας μαλακας ο πελατης που ενω εχει κοβιντ θελει να φαει γυρο,ας μαγειρεψει μακαρονια,ενας μαλακας το αφεντικο που λεει να του παμε την παραγγελια και ενας μαλακας εγω που δεχομαι και παω...
Shinigami Ryuk
03/12/2020, 18:06
συν λιγο τυχη οτι πρωτα εγινε αλλου της μουρλης οποτε κλειστηκαμε νωρις..αντε τοτε ειμασταν απροετοιμαστοι κλειστηκαμε μεσα..Αλλα απο μαρτη-απριλη μεχρι τωρα?Εκατομυρια ευρω σε καναλια..εκατομυρια ευρω σε οπλικα συστηματα(αεροπλανα ραφαελ..βλεπεις στο παραλιγον επεισοδιο με την τουρκια-χαχαχα!-ηρθαν να μας βοηθησουν οι ''φιλοι'' μας οι γαλλοι...)...Τα νοσοκομεια??Ελα ρε που θα εξοπλισουμε τα νοσοκομεια...δε γαμεις...Αλλα...Ατομικη ευθηνη..Τα χουν κανει πουτ...ανα ολα και λενε για ατομικη ευθηνη..Εχουν κλεισει μαγαζακια που δεν ειχαν καν υπαλληλους,δουλευε μονος του ο μαγαζατορας και εχουν αφησει ανοιχτα τα μαγαζια ''πρωτης αναγκης''...Τα γυραδικα δλδ ειναι πρωτης αναγκης?Με 5-7 ατομα προσωπικο μες τον ιδιο χωρο?Συν 2-3 πελατες μεσα σε αναμονη?Το να φαει ο αλλος σουβλακι ειναι πρωτη αναγκη?Ειναι επιβιωση?Σε γυραδικο εργαζομαι παρεπιπτοντως..Διανομεας..Παω σε 50 σπιτια καθημερινα..Εχω παει σε σπιτια παραγγελια και ο πελατης στο τηλεφωνο με ρωταει αν θα του παμε παραγγελια γιατι ειναι θετικος στον κοβιντ..Και μεις του πηγαινουμε..Ενας μαλακας ο πελατης που ενω εχει κοβιντ θελει να φαει γυρο,ας μαγειρεψει μακαρονια,ενας μαλακας το αφεντικο που λεει να του παμε την παραγγελια και ενας μαλακας εγω που δεχομαι και παω...
επρεπε να του πεις ρε φιλε οτι εγω δεν την παω την παραγγελια.τι θα σου εκανε?τπτ δεν θα σου εκανε
Σαν τους σεισμούς δηλαδή? Ξέρεις ότι θα συμβεί , αλλά όχι το πότε
Δεν υπήρχε κανένα success story την περασμένη άνοιξη . Δεν υπήρχαν συστηματικά τεστ . Τα νούμερα λοιπόν ήταν πλασματικά . Μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια
motojojo
03/12/2020, 21:55
επρεπε να του πεις ρε φιλε οτι εγω δεν την παω την παραγγελια.τι θα σου εκανε?τπτ δεν θα σου εκανε
Ή ζητάς από τον πελάτη να αφήσει τα λεφτα έξω από την πόρτα, αφήνεις πακέτο - παίρνεις λεφτά - φεύγεις.
Πολλές φορές οι λύσεις είναι πιο απλές απ'ότι φανταζόμαστε.
Δεν υπήρχε κανένα success story την περασμένη άνοιξη . Δεν υπήρχαν συστηματικά τεστ . Τα νούμερα λοιπόν ήταν πλασματικά . Μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια
Δεν είναι απόλυτο, με έξαρση ακόμα και χωρίς επαρκή τεστ δε θα επαρκούσαν οι ΜΕΘ και θα είχαμε περισσότερους θανάτους (γενικά) απ' ό,τι σε άλλες χρονιές. Δεν αντιλέγω ότι σε μεγάλο ποσοστό ήταν θέμα φάρδους, αλλά το πρώτο κύμα πήγε καλά. Τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος, κάποιοι υποστηρίζουν ότι Φεβρουάριο-Μάρτιο θα κλάψουν μανούλες, και αν και το απεύχομαι δε μου φαίνεται τελείως απίθανο.
Ή ζητάς από τον πελάτη να αφήσει τα λεφτα έξω από την πόρτα, αφήνεις πακέτο - παίρνεις λεφτά - φεύγεις.
Πολλές φορές οι λύσεις είναι πιο απλές απ'ότι φανταζόμαστε.
μασκα-γαντια,ναιλον σακουλα,τα λεφτα τα βαζει στην σακουλα,δεσιμο σακουλα,επιστροφη στο μαγαζι,η σακουλα καβατζωνεται γαντια πεταμα αντισιπτικο στα χερια και συνεχιζουμε..πιστευω ειναι αρκετα αυτα,απλα σπαζομαι που ο αλλος ενω ειναι θετικος λεει δε γαμιεται εγω θελω να φαω γυρο κι ας ερθει μαζι μου σε επαφη καποιος που παει σε 50 σπιτια την ημερα..
Πρέπει να προσέχεις συνεχώς φίλε. Αυτός (ή κάποιος άλλος...) θα μπορούσε πολύ εύκολα να μη σου πει τίποτα, να σου βγει μπροστά χωρίς μάσκα από το σπίτι του, να σου πει και κάτι και να γελάσει μπροστά στα μούτρα σου.... Μην αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν πολλοί που δε νοιάζονται για τίποτα.
μασκα-γαντια,ναιλον σακουλα,τα λεφτα τα βαζει στην σακουλα,δεσιμο σακουλα,επιστροφη στο μαγαζι,η σακουλα καβατζωνεται γαντια πεταμα αντισιπτικο στα χερια και συνεχιζουμε..πιστευω ειναι αρκετα αυτα,απλα σπαζομαι που ο αλλος ενω ειναι θετικος λεει δε γαμιεται εγω θελω να φαω γυρο κι ας ερθει μαζι μου σε επαφη καποιος που παει σε 50 σπιτια την ημερα..
Να μην σπαζεσε...η να μην τα πηγαινες...!
Ειχε το θαρρος και Δηλωσε θετικος..( που θα μπορουσε να μην δηλωσει τιποτα..)
Εφοσον τα πηγες και μετα ....
Πηγες και σε αλλα σπιτια ....
Εισαι το λιγοτερο ++συνυπευθυνος...!
Εκτος εαν ειχες το θαρρος και εσυ να δηλωσεις στα επομενα σπιτια που εξυπηρετησες...
Οτι ειχες εξυπηρετησει θετικο..?? Το ειχες..??
Να μην σπαζεσε...η να μην τα πηγαινες...!
Ειχε το θαρρος και Δηλωσε θετικος..( που θα μπορουσε να μην δηλωσει τιποτα..)
Εφοσον τα πηγες και μετα ....
Πηγες και σε αλλα σπιτια ....
Εισαι το λιγοτερο ++συνυπευθυνος...!
Εκτος εαν ειχες το θαρρος και εσυ να δηλωσεις στα επομενα σπιτια που εξυπηρετησες...
Οτι ειχες εξυπηρετησει θετικο..?? Το ειχες..??
ναι το ειπα στην αρχη οτι ενας μαλακας ειμαι κ γω που πηγα.Οχι δεν δηλωσα σε αλλους πελατες οτι ηρθα σε επαφη με θετικο,πηρα ομως παρα πολλες προφυλαξεις
ναι το ειπα στην αρχη οτι ενας μαλακας ειμαι κ γω που πηγα.Οχι δεν δηλωσα σε αλλους πελατες οτι ηρθα σε επαφη με θετικο,πηρα ομως παρα πολλες προφυλαξεις
Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να μείνεις 1 τουλάχιστον βδομάδα σε καραντίνα. Δεν φταίει κανένας να αρρωστήσει ή στην χειρότερη να πεθάνει αν οι προφυλλάξεις που παίρνεις δεν είναι επαρκείς.
Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε όλοι γιατί τα κρούσματα δεν μειώνονται και μένουμε όλοι μέσα και προσεχώς, κι όσοι δουλεύουμε ακόμα, χωρίς δουλειές.
Κοιταξε δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης ......
Αλλα απο την στιγμη που ας πουμε το εχω τσιμπησει το κορονοιακι.....
Μενω σε αλλο σπιτι γιατι η οικογενεια μου δεν κολλησε.....
Αλλα δεν ξερω να μαγειρευω ουτε αυγο βραστο.....
Οπως καταλαβαινεις η μονη μου λυση θα ειναι το καταστημα σου ....
Να αρχισω να καταπινω σαν το λελεκι τους γυρους και τα κονοσουβλια μπας και ξεχασω τον πονο μου...
Λυσεις για το πως θα φτανουν στα χερια μου τα φαγητα με ασφαλεια στην παραλαβη και στην πληρωμη υπαρχουν και μαλιστα αρκετες...!!!
Μενει απο εσας να τις εφαρμοσετε κατα γραμμα...!! ;)
Στο τελος μου φαινετε απο εκει που ο covid ηταν μυθος.... Θα μαλωνουμε για το αν θα στελνουμε τους θετικους σε κανα νησι οπως τους λεπρους παλιοτερα...
Θα μαλωνουμε για το αν θα στελνουμε τους θετικους σε κανα νησι οπως τους λεπρους παλιοτερα...
Αναλογα το νησι, Κωστακη,.. ;)
Μας περισσεύει ένα στα ανατολικά αν ενδιαφέρεστε. Τιμαί λογικαί :p
Στην Μύκονο, στην Μύκονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα
1.https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/524385/mpoyrla-gia-embolio-den-xeroyme-an-empodizei-th-metadosh?fbclid=IwAR3HqJlKghf7G60FF1AQ33_ybwrqNy8mwKeFAjDOkhWsY4E7naj5mT-P4zk
2.https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/59259/kathigitis-koyvelas-sto-iatronet-na-feroyme-10000-doseis-tis-therapeias-tramp.html?fbclid=IwAR1Qsu4lVA7pJx2PhVpeBKoGy785EF72FxXbPXsZbcvqlmwYJK3OBKlTSMw
3.https://www.makthes.gr/sarafianos-adeiasame-aron-aron-tin-kliniki-kai-den-irthe-oute-enas-asthenis-334639
Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να μείνεις 1 τουλάχιστον βδομάδα σε καραντίνα. Δεν φταίει κανένας να αρρωστήσει ή στην χειρότερη να πεθάνει αν οι προφυλλάξεις που παίρνεις δεν είναι επαρκείς.
Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε όλοι γιατί τα κρούσματα δεν μειώνονται και μένουμε όλοι μέσα και προσεχώς, κι όσοι δουλεύουμε ακόμα, χωρίς δουλειές.
Να σας μεταφέρω κάτι από Λουξεμβούργο μεριά;
Στον παιδικό σταθμό της κόρης μου έμαθα ανεπίσημα από εργαζόμενη ότι συνάδελφός της βρέθηκε θετική, η αντιμετώπιση του υπουργείου υγείας και του σταθμού ήταν ότι αφού οι εργαζόμενοι εκεί φοράνε μάσκα συνέχεια εκτός του όταν τρώνε που όμως τότε κρατάνε αποστάσεις δεν υπάρχει θέμα, δεν ειδοποιούμε κανένα, δεν κλείνει τίποτα.
Αυτό έγινε πριν ένα μήνα περίπου και δεν υπάρχει για την ώρα άλλο περιστατικό.
Εγώ κάνω μία φορά τη εβδομάδα στο ευρωπαϊκό σχολείο ένα εξωσχολικό καλλιτεχνικό μάθημα σε τρία τμήματα από μία ώρα, φέτος ορίσανε μόνο ένα έτος ανά τμήμα αλλά παραμένουν ανακατεμένες οι εθνικότητες.
Του νηπιαγωγείου χωρίς μάσκα τα άλλα (1η και 5η) με μάσκα, εγώ φυσικά με μάσκα σε όλα, για την ακρίβεια διαρκώς από πριν μπω στο κτίριο όχι μόνο στην τάξη και μέχρι να βγω από αυτό.
Πριν 2-3 εβδομάδες δε θυμάμαι μου έρχεται μήνυμα από μια μαμά ότι η κόρη της βρέθηκε θετική αυτό έγινε δευτέρα ή τρίτη, το μάθημα είναι πέμπτη και στο προηγούμενο έλειπε, δηλαδή το έμαθα δέκα μέρες μετά αλλά είχε γίνει άλλο ένα μάθημα που δεν γνώριζα κάτι, από το σύλλογο γονέων που είναι οι διοργανωτές δεν μου είπε κανένας τίποτα. Εγώ (συν σύζυγος και κόρες) δεν είχαμε συμπτώματα τίποτα και ούτε με ειδοποίησαν από το υπουργείο (δείτε παρακάτω), συμπτωματικά με είχαν καλέσει στα «ευρείας κλίμακας τεστ» (για τέταρτη φορά) οπότε έκανα το τεστ πριν το επόμενό μου μάθημα κι ήταν αρνητικό.
Σχετικά με την ειδοποίηση από το υπουργείο, η γυναίκα μου έλαβε ένα τηλέφωνο ότι βρέθηκε σε επαφή με κάποιον (ούτε ποιος είπαν για λόγους λέει προσωπικών δεδομένων ούτε άλλες λεπτομέρειες) της είπαν ότι δεν χρειάζεται να μπει σε καραντίνα γιατί δεν ήταν υψηλού κινδύνου και της έδωσαν παραπεμπτικό να κάνει εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο (όπου βγήκε αρνητικό). Τελικά μάθαμε λεπτομέρειες γιατί την πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, ήταν ένας γιατρός που είχε πάει επίσκεψη και ο θετικός ήταν ο γιος του, για αυτόν δεν μάθαμε τότε (και δεν ξέρω ακόμα). Αλλά ήταν επαφή με άτομο που ήταν σε επαφή με άτομο που ήταν θετικό, με μάσκες αυτός κι η σύζυγος.
Οπότε υπάρχουν διάφορες κατηγοριοποιήσεις τελικά.
Α έτσι για την ιστορία, και στα τέσσερα οργανωμένα από το κράτος τεστ με σύμβαση με ιδιωτικό κέντρο, η λήψη έγινε πάντα πρωί και είχα τα αποτελέσματα αυθημερόν, της συζύγου που πήγε με παραπεμπτικό με λήψη πάλι πρωί έκαναν τρεις μέρες
Να σας μεταφέρω κάτι από Λουξεμβούργο μεριά;
Στον παιδικό σταθμό της κόρης μου έμαθα ανεπίσημα από εργαζόμενη ότι συνάδελφός της βρέθηκε θετική, η αντιμετώπιση του υπουργείου υγείας και του σταθμού ήταν ότι αφού οι εργαζόμενοι εκεί φοράνε μάσκα συνέχεια εκτός του όταν τρώνε που όμως τότε κρατάνε αποστάσεις δεν υπάρχει θέμα, δεν ειδοποιούμε κανένα, δεν κλείνει τίποτα.
Αυτό έγινε πριν ένα μήνα περίπου και δεν υπάρχει για την ώρα άλλο περιστατικό.
Εγώ κάνω μία φορά τη εβδομάδα στο ευρωπαϊκό σχολείο ένα εξωσχολικό καλλιτεχνικό μάθημα σε τρία τμήματα από μία ώρα, φέτος ορίσανε μόνο ένα έτος ανά τμήμα αλλά παραμένουν ανακατεμένες οι εθνικότητες.
Του νηπιαγωγείου χωρίς μάσκα τα άλλα (1η και 5η) με μάσκα, εγώ φυσικά με μάσκα σε όλα, για την ακρίβεια διαρκώς από πριν μπω στο κτίριο όχι μόνο στην τάξη και μέχρι να βγω από αυτό.
Πριν 2-3 εβδομάδες δε θυμάμαι μου έρχεται μήνυμα από μια μαμά ότι η κόρη της βρέθηκε θετική αυτό έγινε δευτέρα ή τρίτη, το μάθημα είναι πέμπτη και στο προηγούμενο έλειπε, δηλαδή το έμαθα δέκα μέρες μετά αλλά είχε γίνει άλλο ένα μάθημα που δεν γνώριζα κάτι, από το σύλλογο γονέων που είναι οι διοργανωτές δεν μου είπε κανένας τίποτα. Εγώ (συν σύζυγος και κόρες) δεν είχαμε συμπτώματα τίποτα και ούτε με ειδοποίησαν από το υπουργείο (δείτε παρακάτω), συμπτωματικά με είχαν καλέσει στα «ευρείας κλίμακας τεστ» (για τέταρτη φορά) οπότε έκανα το τεστ πριν το επόμενό μου μάθημα κι ήταν αρνητικό.
Σχετικά με την ειδοποίηση από το υπουργείο, η γυναίκα μου έλαβε ένα τηλέφωνο ότι βρέθηκε σε επαφή με κάποιον (ούτε ποιος είπαν για λόγους λέει προσωπικών δεδομένων ούτε άλλες λεπτομέρειες) της είπαν ότι δεν χρειάζεται να μπει σε καραντίνα γιατί δεν ήταν υψηλού κινδύνου και της έδωσαν παραπεμπτικό να κάνει εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο (όπου βγήκε αρνητικό). Τελικά μάθαμε λεπτομέρειες γιατί την πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, ήταν ένας γιατρός που είχε πάει επίσκεψη και ο θετικός ήταν ο γιος του, για αυτόν δεν μάθαμε τότε (και δεν ξέρω ακόμα). Αλλά ήταν επαφή με άτομο που ήταν σε επαφή με άτομο που ήταν θετικό, με μάσκες αυτός κι η σύζυγος.
Οπότε υπάρχουν διάφορες κατηγοριοποιήσεις τελικά.
Α έτσι για την ιστορία, και στα τέσσερα οργανωμένα από το κράτος τεστ με σύμβαση με ιδιωτικό κέντρο, η λήψη έγινε πάντα πρωί και είχα τα αποτελέσματα αυθημερόν, της συζύγου που πήγε με παραπεμπτικό με λήψη πάλι πρωί έκαναν τρεις μέρες
και γω κανα τεστ την τριτη οχι μονο εγω αρκετοι απο την δουλεια αρνητικος ειμαι και ολοι αρνητικοι βασικα
Καλησπέρα
2.https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/59259/kathigitis-koyvelas-sto-iatronet-na-feroyme-10000-doseis-tis-therapeias-tramp.html?fbclid=IwAR1Qsu4lVA7pJx2PhVpeBKoGy785EF72FxXbPXsZbcvqlmwYJK3OBKlTSMw
Στο 3:15:00 μιλανε για αυτο το φαρμακο, συμμετεχει και ο αχιλλεας γκικας, μελος της επιτροπης επιστημονων για κορονοιο,
https://www.youtube.com/watch?v=aNQ94CoNATs&t=34s
τα συμπερασματα δικα σας
Καλησπέρα σε όλους,
τα κτεο παραμένουν κλειστά και αυτή τη βδομάδα;
κλαιω
https://katohika.gr/ellada/deite-edo-to-vibeo-me-tin-foveri-ellinida-pou-to-katevasan-apo-to-facebook/?fbclid=IwAR1rEprhvhL1JV2zNvGoVRskzqey6HE-G_ttlMiGxR_M-fEV5hwAE4fquA0
κλαιω
https://katohika.gr/ellada/deite-edo-to-vibeo-me-tin-foveri-ellinida-pou-to-katevasan-apo-to-facebook/?fbclid=IwAR1rEprhvhL1JV2zNvGoVRskzqey6HE-G_ttlMiGxR_M-fEV5hwAE4fquA0
Πρεπει να χει κοψει το τσιγαρο προσφατα αυτη
sakdrama
06/12/2020, 23:23
κλαιω
Βλέπε ... ¨Ο Καποδίστριας και η πατάτα στην Ελλάδα¨
Δεν θα αλλαξει ποτε η Ελλάδα
Περαστικά μας
<<<<<Ο Καποδίστριας την είχε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στην Ευρώπη κι έκρινε ότι θα ήταν μία βασική και θρεπτική τροφή για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό των μετεπαναστικών χρόνων.
Όταν εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο, προσπάθησε να δώσει πατάτες στους χωρικούς, που φιλύποπτοι και συντηρητικοί καθώς ήταν τις πέταξαν στα σκουπίδια. Ο Καποδίστριας, όμως, ήξερε πολύ καλά την ψυχολογία και τις διαθέσεις των συμπατριωτών του και μιμούμενος τον Φρειδερίκο τον Μέγα της Πρωσίας και τον Παρμαντιέ της Γαλλίας, που είχαν μεταχειριστεί παρόμοια κόλπα, περιέφραξε το μέρος όπου ήταν αποθηκευμένες οι πατάτες κι έβαλε σκοπούς να τις φυλάνε μέρα - νύχτα. Μέσα σε μια εβδομάδα δεν είχε μείνει ούτε μια...>>>>>>
Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/117
© SanSimera.gr
κλαιω
Τρίποντο το εμβόλιο....ΤΡΙΠΟΝΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το σεξ το εκοψε παντως εδω και χρονια.
Νομίζω βρήκαμε το θηλυκό Στέφανο Χίο....
doctoras
07/12/2020, 14:14
ξαδέρφη κασιδιάρη
AUFGEBRACHT
07/12/2020, 18:26
ξαδέρφη κασιδιάρη
:lol: