PDA

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

faithless
15/11/2020, 21:14
@Xlitos, ναι το έχω δει...εκεί είναι διαφορετική η κατάσταση...αρχικά συνομιλούν και έπειτα έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί τους ο αναβάτης και σπρώχνει πρώτος. Εδώ μιλάμε για αστυνομικούς πεζούς με γκλομπ ή με παπιά οι οποίοι κυνηγάνε πιτσιρικάδες/πιτσιρίκες skaters ή περιπατητές και μάλιστα με μάσκες σε μια τεράστια πλατεία, λες και είναι τρομοκράτες ή εγκληματίες. Ήθελα να'ξερα αν και τι έχει προηγηθεί και ποιος καραγκιόζης διοικητής έχει δώσει τέτοιες εντολές.
@Kas Tracer, δεν ξέρω,θα σου πω ψέματα....ίσως να είναι το ίδιο περιστατικό.

Αποσο ξερω κρεμασανε πανο για τα βαροσια που ελεγε "ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ".Ακολουθησαν προσαγωγες. Πιθανως να ειναι το ιδιο σκηνικο. Οποιος εχει κατεβει συνταγμα μπορει να δει οτι εχει μετατραπει ηδη σε στρατοπεδο γιατι πολυ απλα θα γινουν οσα εχω πει και σε αλλα ποστ μου. Και ειναι αυτοι που το προκαλουνε. Σα να το κανουνε επιτηδες για να επαναστατησει ο κοσμος.Οταν θα κοπει το 500ρι που κραταει το μεσο ελληνα στο σπιτι θα σου πω εγω τι γιατρους και χαρδαχιτλερ θα ακουει. Σα ταυρος θα βγει και θα σπαει οτι βρει μπροστα του. Εχει που εχει περασει τοσα χρονια τα πανδεινα τωρα ειναι που θα γινει ο κακος χαμος.

gior-gos
15/11/2020, 21:35
Αστυνομικός στην Καρδίτσα έριξε κάτω 15χρονη και της έβαλε χειροπέδες επειδή καθόταν στην πλατεία

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1533477/astynomikos-stin-karditsa-erixe-kato-15hroni-kai-tis-evale-heiropedes-epeidi-kathotan-stin-plateia

Εντιτ:τώρα είδα ότι έχει ξαναμπει

mikes
15/11/2020, 22:25
422786

επειδη συνεχιζεις το βιολι σου, να σε ενημερωσω οτι χθες εμαθα πως πολυ γνωστο μου ατομο,
πολυ καλος φιλος του αδερφου μου συγκεκριμενα, με δυο μωρα παιδια εκ των οποιων το
ενα νεογεννητο, νοσηλευεται διασωληνωμενος σε καταστολη απο τον κωλοϊο χωρις να εχει
το παραμικρο προβλημα υγειας.. ο ιδιος λογο των μωρων προσεχε οσο μπορουσε..
προφανως ο λογος που κολλησε ηταν καποιος τυπος σαν εσενα που κοιτουσε μονο τη παρτη του
και οχι το συνολο, και θεωρουσε τον ιο μια απλη γριπουλα και οτι η κυβερνηση μας δουλευει,
με συνεπεια να μη φυλαγεται καθολου και να του μεταδωσει τον ιο..

ναι το ξερω, κανει τραγικα λαθη η κυβερνηση στη διαχειρηση του θεματος, αλλα δε χρειαζομαι
τη προπαγανδα της για να πειστω για την επικινδυνοτητα του ιου.. και πολυ περισσοτερο,
δε χρειαζομαι ουτε κατι τυπους σαν εσενα να προσπαθουν απεγνωσμενα να με πεισουν
για το αντιθετο επειδη προφανως εχουν ιδιο οφελος..

στο εφ'εξης οποιο ποστ βλεπω απο εσενα εναντια σε αυτο που ζουμε, (για τα της ασθενειας, οχι τους χειρισμους της κυβερνησης)
θα τρωει αναφορα με συνοπτικες διαδικασιες...

ευχομαι μονο να μη χρειαστει να νοσησει βαρια καποιος δικος σου για να αναγκαστεις να αλλαξεις γνωμη

τη καληνυχτα μου..

Johny the Fox
15/11/2020, 22:52
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ 42 ΧΡΟΝΩΝ
ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΛΟΓΟΣ
Πεθανε στην εντατικη ,ταγμενος σε αυτο που σπουδασε
Τον Αυγουστο εγραφε για τους ειδικους του fb

ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ
Δεν έχει να κάνει με τη μάσκα φίλε μου.
Ανέκαθεν δεν είχε.
Είναι που δεν γουστάρουνε απλά να ακούνε τους ειδικούς.
Αυτούς που έχουν τη γνώση.
Και δεν τους γουστάρουνε όχι τώρα τελευταία αλλά ανέκαθεν.
Δεν τους θέλουμε βρε αδερφέ.
Μας χαλάνε τη ζαχαρένια μας, μας ζαλίζουν γενικώς ενώ είναι επίσης γνωστό τοις πάσι πως πέρα από την αφεντιά μας κανείς δεν φτουράει μια σε αυτόν τον κόσμο.
Αλλά ρε μπαγάσες, εσείς το τερματίσατε
Στα ιατρικά ρε φίλε;
Σε αυτά που χρειάζονται κανα δυο χρόνια μέχρι να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ DNA και RNA, βακτηρίων και ιών, μεταγραφής και μετάφρασης, θνησιμότητας και θνητότητας;
Στα ιατρικά ρε φίλε;
Που στα κανονικά σου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το Depon από το Stedon;
Που παίρνεις αντιυπερτασικό και γράφεις στο κουτί "για την καρδιά";
Που χαπακώνεις Amoxil για ιούς, βακτήρια, μύκητες, περονόσπορους και δάκους;
Που μέχρι πρόσφατα η πομφόλυγα και η βλατίδα ήτανε "σπυράκι", η φλεγμονή "κοκκινίλα" και η κρεατινίνη "βρε αδερφέ, τι είναι αυτό που μαυρίζει στις εξετάσεις μου;";
Και ξαφνικά τι;
Ήρθε το περιστέρι της επιφοίτησης, σε κουτσούλησε και την είδες μέγας λοιμωξιολόγος, επιδημιολόγος, ολίγον παθολόγος και κάτι σε εντατικολόγος;
Όχι αδερφέ.
Δεν στο παίζω έξυπνος.
Κι εγώ όταν ανοίγω το καπό από το αμάξι, το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι το καπάκι για να βάλω νερό για τους υαλοκαθαριστήρες, μαυρίζει η οθόνη του υπολογιστή και ρίχνω κλωτσιά στον πύργο μπας και πάρει ξανά μπροστά, πάω να κουρέψω μόνος το μαλλί και βγαίνω από το μπάνιο χειρότερος και από κατσίκι κουρεμένο, πάω να το παίξω εκπαιδευτικός στο παιδί μου και καταλήγουμε τσακωμένοι εγώ στο ένα δωμάτιο αγκαλιά με τη Λόλα και αυτό στο δικό του...
Όχι λοιπόν.
Δεν στο παίζω έξυπνος και υπεράνω γιατί ο καθένας έχει το δικό του βάρος σε αυτή τη ζωή.
Απλά ρε φίλε, εδώ μιλάμε για Ιατρική. Και η Ιατρική είναι πείραμα, δοκιμή, παρατήρηση, μελέτη.
Η Ιατρική είναι εμπεριστατωμένη γνώση, τεκμηρίωση, πρωτόκολλα, διαδικασίες.
Η Ιατρική είναι εκατοντάδες χιλιάδες ερευνητές σε όλο τον κόσμο που εργάζονται νυχθημερόν, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν μηχανισμούς, σηματοδοτικά μονοπάτια, κινάσες, φωσφορυλιώσεις , υποδοχείς, κυτταροκίνες, αποπτώσεις και τόσα άλλα.
Η Ιατρική είναι διάολε κάτι πολύ παραπάνω από το βοτάνι της θείας σου της Μαρίκας και την παρόλα του κάθε αποψάκια που νομίζει ο καημένος πως αποδομεί όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα της επιστήμης με ένα "τα εμβόλια σκοτώνουν".
Η Ιατρική είναι ορθός λόγος, είναι επιστήμη, είναι αποκάλυψη ενός κόσμου που προκαλεί ρίγη συγκίνησης σαν αντιληφθείς το μέγεθος του.
Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, δεν είναι σενάριο στο Netflix, δεν είναι κοινοποίηση, δεν είναι like, δεν ειναι καρδούλα.
Ξεκόλλα λοιπόν και άσε την Ιατρική στην ησυχία της".

https://www.facebook.com/antonis.chatzigeorgiou.5

Τον συνοδευουν οι τιμες μας

faithless
15/11/2020, 23:00
επειδη συνεχιζεις το βιολι σου, να σε ενημερωσω οτι χθες εμαθα πως πολυ γνωστο μου ατομο,
πολυ καλος φιλος του αδερφου μου συγκεκριμενα, με δυο μωρα παιδια εκ των οποιων το
ενα νεογεννητο, νοσηλευεται διασωληνωμενος σε καταστολη απο τον κωλοϊο χωρις να εχει
το παραμικρο προβλημα υγειας.. ο ιδιος λογο των μωρων προσεχε οσο μπορουσε..
προφανως ο λογος που κολλησε ηταν καποιος τυπος σαν εσενα που κοιτουσε μονο τη παρτη του
και οχι το συνολο, και θεωρουσε τον ιο μια απλη γριπουλα και οτι η κυβερνηση μας δουλευει,
με συνεπεια να μη φυλαγεται καθολου και να του μεταδωσει τον ιο..

ναι το ξερω, κανει τραγικα λαθη η κυβερνηση στη διαχειρηση του θεματος, αλλα δε χρειαζομαι
τη προπαγανδα της για να πειστω για την επικινδυνοτητα του ιου.. και πολυ περισσοτερο,
δε χρειαζομαι ουτε κατι τυπους σαν εσενα να προσπαθουν απεγνωσμενα να με πεισουν
για το αντιθετο επειδη προφανως εχουν ιδιο οφελος..

στο εφ'εξης οποιο ποστ βλεπω απο εσενα εναντια σε αυτο που ζουμε, (για τα της ασθενειας, οχι τους χειρισμους της κυβερνησης)
θα τρωει αναφορα με συνοπτικες διαδικασιες...

ευχομαι μονο να μη χρειαστει να νοσησει βαρια καποιος δικος σου για να αναγκαστεις να αλλαξεις γνωμη

τη καληνυχτα μου..

Δε θα μπω καν στη διαδικασια να μιλησω μαζι σου φιλε κανε οτι γουσταρεις. Απλα να ξερεις οτι τη ρουφιανα πολλοι αγαπησαν το ρουφιανο ομως κανεις. Οπως και να χει ευχομαι περαστικα σε οποιον αρρωστησε απο οτιδηποτε η ειναι σε εντατικη απο οτιδηποτε και οχι μονο απο κορωνοιο μιας και αυτοι μας νοιαζουν τωρα. Οι υπολοιποι δε πουλανε. Καλη συνεχεια.

Pew
15/11/2020, 23:08
Δε θα μπω καν στη διαδικασια να μιλησω μαζι σου φιλε κανε οτι γουσταρεις. Απλα να ξερεις οτι τη ρουφιανα πολλοι αγαπησαν το ρουφιανο ομως κανεις. Οπως και να χει ευχομαι περαστικα σε οποιον αρρωστησε απο οτιδηποτε η ειναι σε εντατικη απο οτιδηποτε και οχι μονο απο κορωνοιο μιας και αυτοι μας νοιαζουν τωρα. Οι υπολοιποι δε πουλανε. Καλη συνεχεια.
Δεν αξιζει καν να γραφεις.... ουτε μερικα kilobyte που εστειλες στο σερβερ δεν αξιζουν το πολυτιμο bandwidth που σπαταλας.
Ειναι valid επιχειρηματα τωρα αυτα; Απαντας στο ποστ του Mikes γραφοντας αυτη τη μπουρδα;

Πραγματικα παραιτησου της προσπαθειας και φυγε απο 'δω. Απαιδευτε.

mikes
15/11/2020, 23:23

ναι, νταξ, αυτο με τη ρουφιανια ειναι γνωστη καραμελα των ανευθυνων παρτακηδων που θελουν να λενε και να κανουν οτι γουσταρουν
χωρις ομως να εχουν τα κακαλα να υποστουν τις οποιες συνεπειες των πραξεων τους..

δεν εχω καμια αναγκη να με αγαπησουν ατομα επικινδυνα για τη κοινωνια και το γενικο συνολο..
μου φτανουν αυτοι που με ξερουν

i rest my case... δεν υπαρχει καμια ελπιδα πλεον...
αρχιζω να αμφιβαλω σε αυτο που ειπε ο αινσταιν οτι ειναι δυο τα πραγμματα που δεν εχουν
ορια σε αυτο το κοσμο.. το συμπαν καπου θα πρεπει να τελειωνει...

Acacius
15/11/2020, 23:45
Δεν το κλειίνουμε/σβήνουμε να πάει στο διάολο; Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και σε κανένα δεν αρέσει να τον αποκαλούν πρόβατο (οι μεν) ή τρόμπα (οι δε).

viper1
16/11/2020, 03:25
Έχουμε 2ο γύρο? Εμείς έχουμε πάρει εντολή να ψεκάζουμε έως την άνοιξη. Covid 19 . Μετά θα συνεχίσουμε κανονικά όπως ήταν στο πρόγραμμα. Τα standard υγρα

doctoras
16/11/2020, 07:25
έχω γνωστούς με ίδιες απόψεις σαν του φειθλες, κοινός παρονομαστής των απόψεων αυτών είναι οτι ο ιός είναι προιόν των πολιτικών(προδότες).
Θεωρούν τον ιο προιόν κυβερνησεων(όχι υπαρκτό) που ήρθε για να τους καταστρέψει οικονομικά να τους παρει τις οικονομίες τους τα ήθη και έθιμα(ενδεχομένως αναλόγως την έκδοση πατρίδα και θρησκεία), ενώ είναι δεδομένο οτι δε πρόκειται να αποδεχθούν την πραγματικότητα ακόμη και αν χάσουν άνθρωπο τους απο τον ιο.

Αν τους ρωτήσεις περισσότερα για την κοσμοθεωρία τους, καταλήγουν οτι ο γ.παπαδόπουλος έκανε καλο στην ελλάδα της χουντας, ο χιτλερ ήταν απλώς ένας ακόμη κατακτητής όπως ο μεγας αλέξανδρος, οι μασώνοι και οι εβραίοι κρύβονται πίσω απο την διακυβέρνηση της υφηλίου που μπορεί να μην είναι στρόγγυλη.....
ενω επίσης σε αστρολογικά θέματα, πιστεύουν οτι αν έρθουν οι ελ, θα τους @@ όλους (όπως οι τρνσφόρμερς και οι ντισεπτικονς κάτι ήξερε ο σεναριογράφος της ταινίας και κινουμένων σχεδίων) τι μας κρύβουνεεε??

doctor_john
16/11/2020, 09:10
Λόγο του ότι ο faithless δεν μπορεί να καταπνίξει την οργή του, είναι φυσιολογικό όλοι υπόλοιποι
να γενικεύουμε και να δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις του κράτους;

Έχουμε έναν ιό μεταδοτικό και με μετρήσιμο ποσοστό θνησιμότητας.
Ναι να προσέχουμε, να πλενόμαστε, να γυμναζόμαστε, να φοράμε μάσκες, να δοκιμάζουμε lockdown.

Τα νοσοκομεία γιατί δεν τα εξόπλισαν;
Τα πρόστιμα γιατί έχουν σκοπό την εξαθλίωση όντας μεγαλύτερα από συντάξεις;
Τους κλέφτες γιατί τους αθωώνουν;
Τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων γιατί τα καταλύουν;
Την βία της αστυνομίας γιατί την προκαλούν;

Έκαναν πάρτυ σε πλατείες, σε ταράτσες κ.λπ. πόσοι; γιατί θα πρέπει να εκδικηθούν όλη την κοινωνία;
Σαλτάραν τα παππούδια και παίρνουν τον αέρα τους, δεν μπορούμε να έχουμε οδηγίες να διαχωρίσουμε ηλικιακά;

Γενικεύσεις και οριζόντια μέτρα όρισαν και όχι χαρακτήρισαν, τα χειρότερα στον πλανήτη.

Γιατί θα πρέπει να τα δεχόμαστε όλα έχοντας μόνιμα απέναντι μας ένα είδωλο της μειοψηφίας, που ωρύεται, που δεν συγκρατείται
που τέλος πάντων δεν συμπεριφέρεται καλά και λέει μπούρδες σε ποσοστό 20% και πράγματα με τα οποία συμφωνούμε 80%
αλλά εμείς που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και εμπιστευόμαστε την λογική και τα δεδομένα, αρκούμαστε σε 100% αντίθετη
θέση από την μειοψηφία και 80% ενάντιοι στα δικαιώματα μας...

Δεν το βλέπουμε αυτό; στα αχλάδια μας και ο faithless και ο κάθε πειραγμένος flat earther.
Εμείς οι πολλοί, οι μετρημένοι, δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες υπερβολές και ραδιουργίες εναντίον μας;

karateo
16/11/2020, 09:22
Λόγο του ότι ο faithless δεν μπορεί να καταπνίξει την οργή του, είναι φυσιολογικό όλοι υπόλοιποι

Ναι να προσέχουμε, να πλενόμαστε, να γυμναζόμαστε, να φοράμε μάσκες, να δοκιμάζουμε lockdown.

Έκαναν πάρτυ σε πλατείες, σε ταράτσες κ.λπ. πόσοι; γιατί θα πρέπει να εκδικηθούν όλη την κοινωνία;
Σαλτάραν τα παππούδια και παίρνουν τον αέρα τους, δεν μπορούμε να έχουμε οδηγίες να διαχωρίσουμε ηλικιακά;

Γενικεύσεις και οριζόντια μέτρα όρισαν και όχι χαρακτήρισαν, τα χειρότερα στον πλανήτη.

Γιατί θα πρέπει να τα δεχόμαστε όλα έχοντας μόνιμα απέναντι μας ένα είδωλο της μειοψηφίας, που ωρύεται, που δεν συγκρατείται
που τέλος πάντων δεν συμπεριφέρεται καλά και λέει μπούρδες σε ποσοστό 20% και πράγματα με τα οποία συμφωνούμε 80%
αλλά εμείς που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και εμπιστευόμαστε την λογική και τα δεδομένα, αρκούμαστε σε 100% αντίθετη

Δεν το βλέπουμε αυτό; στα αχλάδια μας και ο faithless και ο κάθε πειραγμένος flat earther.
Εμείς οι πολλοί, οι μετρημένοι, δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες υπερβολές και ραδιουργίες εναντίον μας;

1) Κανείς δεν είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα σωστά.
2) Με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά όπως πάντα
3) Στα ποσοστά διαφωνούμε τελείως. Το 99% είναι παπαριές και μπορεί να συμφωνούμε στο 1%
4) Και να μή θέλουμε να τα δεχτούμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ τί προτείνεις να κάνουμε? Κάτσε να περάσει η κορονομαλακία και θα βγώ και εγώ μαζί σου στο δρόμο. Μέχρι τότε προσπάθησε να μήν κολλήσεις και επένδυσε στο μυαλό σου.

PaNick67
16/11/2020, 09:34

Γιατί αυτοί που κυβερνούν δεν θέλουν το καλό το δικό μας, θέλουν να βολέψουν αυτους που τους δίνουν δουλειά.
Γνωρίζουν ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη και πως σε λίγο καιρό θα τα ξεχάσουν όλα αυτά και ποντάρουν σε αυτό.
Ταΐζουν λοιπόν ΜΜΕ, ημέτερους γιατί με τα δικά τους λεφτά και την δική τους προωθηση θα μείνουν πανω.

Βλέπεις λεφτά γέννησαν για περιπολικα και παπακια της ΕΛΑΣ. Για λεωφορεία έστω και μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν...

ptc
16/11/2020, 09:56
Όποτε γινόταν λόγος για περιορισμό μετακινήσεων μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γινόταν ξεκάθαρο ότι και τέτοιο δεν μπορεί να γίνει λόγω αντισυνταγματικότητας. Τελικά το Σύνταγμα το σεβόμαστε μόνο όταν προστατεύει τους ψηφοφόρους μας.

Όταν πρόκειται για αριστερούς που θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Πολυτεχνείου το Σύνταγμα δεν έχει και πολύ σημασία.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/11/2020, 10:00
Διαβάζω τόσο καιρό και δεν έχω πάρει θέση.
Λέτε για αυτούς που μας κυβερνούν. Συνέχεια τους αποκαλείται δολοφόνους κλέφτες ληστές χουντικούς.
Γιατί ψηφίζετε?Ο δικομματισμός στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Η ο ένας ή ο άλλος είναι ακριβώς η ίδια πολιτική.Υποκινουμενη από την Ε.Ε.
Όλοι αυτοί πού βρίζετε είναι εκλεγμένοι από εσάς.

telegonos
16/11/2020, 10:05
Οι πολιτικές ιδεολογίες όπως και οι θρησκείες (στην ουσία είναι ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα) , έχουν την εξής ''λογική'': Λένε έστω το τάδε δόγμα με τα τάδε χαρακτηριστικά, και ΜΕΤΑ προσπαθούν να εξηγήσουν και να φέρουν την πραγματικότητα, έτσι ώστε να συμφωνεί με το δόγμα. Ποτέ μα ποτέ, δεν λένε, ρε συ η πραγματικότητα λέει άλλα πράγματα, μήπως να αλλάζαμε το δόγμα; ΌΧΙ. Το δόγμα δεν αλλάζει. Φυσικά αυτό είναι βλακώδες.

Θα ήταν παράδοξο λοιπόν, να περιμένει κανείς, από φαινόμενα της πραγματικότητας, όπως η οικονομική κρίση, ο κοροναιός (και ακόμα περισσότερο στην πραγματικότητα η ΒΑΘΕΙΑ κρίση ΠΑΙΔΕΙΑΣ που έχουμε) να αλλάζει μυαλά στους δογματικούς. Έχουν το δόγμα, και θα λένε τα δικά τους, ακόμα κι αν βυθίζονται σαν τους πολιτικούς στην Hy-Brasil στην κωμωδία Ερικ ο Βικινγκ.

https://youtu.be/d8IBnfkcrsM

Ο κόσμος θα βυθίζεται, κι αυτοί θα λένε για τα δικαιώματα της κλαδικής (με τον χειρότερο και προσβλητικότερο τρόπο, αυτό των κομματικών συνδικαλιστών) , την διαδήλωση στο Πολυτεχνείο κ.ο.κ.

doctor_john
16/11/2020, 10:08
Διαβάζω τόσο καιρό και δεν έχω πάρει θέση.
Λέτε για αυτούς που μας κυβερνούν. Συνέχεια τους αποκαλείται δολοφόνους κλέφτες ληστές χουντικούς.
Γιατί ψηφίζετε?Ο δικομματισμός στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Η ο ένας ή ο άλλος είναι ακριβώς η ίδια πολιτική.Υποκινουμενη από την Ε.Ε.
Όλοι αυτοί πού βρίζετε είναι εκλεγμένοι από εσάς.

Εγώ ψηφίζω γιατί δεν έχω επιλογή να μην ψηφίσω.
Γιατί όταν μου τα έλεγαν στις αρχές του 2000, δεν ευαισθητοποιήθηκα και πλέον δεν αρκεί το 61%(?) αποχής, για να επιστρέψουμε
με βάση το σύνταγμα στην απλούστερη μορφή εκλογής και σε μια νέα εκ βαθέων βουλή κ.λπ.

THEOD
16/11/2020, 10:09
To ότι μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία που ζούμε βρίσκουμε τρόπο και αφορμή για να "τσακωνόμαστε" για την πορεία του Πολυτεχνείου, εμένα μου λέει ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα...

faithless
16/11/2020, 10:14
ναι, νταξ, αυτο με τη ρουφιανια ειναι γνωστη καραμελα των ανευθυνων παρτακηδων που θελουν να λενε και να κανουν οτι γουσταρουν
χωρις ομως να εχουν τα κακαλα να υποστουν τις οποιες συνεπειες των πραξεων τους..

δεν εχω καμια αναγκη να με αγαπησουν ατομα επικινδυνα για τη κοινωνια και το γενικο συνολο..
μου φτανουν αυτοι που με ξερουν

i rest my case... δεν υπαρχει καμια ελπιδα πλεον...
αρχιζω να αμφιβαλω σε αυτο που ειπε ο αινσταιν οτι ειναι δυο τα πραγμματα που δεν εχουν
ορια σε αυτο το κοσμο.. το συμπαν καπου θα πρεπει να τελειωνει...

Ο ανευθυνος παρτακιας λοιπον ειναι αυτος που θελει να αγαπησει και να αγαπηθει. Αυτος που θελει να αγγιζεται και να τον αγγιζουν. Αυτος που διαλεγει να ρισκαρει τη ζωη του για να αντικρισει ενα χαμογελο και ας κολλησει κορονα η βουβωνικη πανωλη. Ανευθυνος παρτακιας ησουνα και εσυ τοτε που μεχρι χτες δε κυκλοφορουσες με μασκα οταν ειχες γριπη για να κολλησεις κανενα και πεθανει. Ανευθυνος παρτακιας ειναι αυτος που βλεπει αντιφατικες δηλωσεις σε γιατρους που εχουνε καταντησει να γινονται συνταγματαρχες. Ανευθυνος παρτακιας ειμαι που λεω οτι η ζωη δεν ειναι δεδομενη και ποτε δε θα ειναι.Δεν ηρθε ο κορωνοιος για να μου το θυμισει. Ανευθυνος ειμαι που βλεπω 1) εμβολιο υποχρεωτικο για ολους(γιατι?) 2) πτωχευτικο3) χειρουργεια να αναστελονται 4) εργασιακο μεσαιωνα και παρολα αυτα μου λες να κοιταζω ΜΟΝΟ το προβλημα του κορωνοιου επειδη το μεγκα γουσταρει και κεφια? Καποιος καποτε ειπε καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. Υγεια δεν υπαρχει χωρις ελευθερια. Ο ιος υπαρχει αλλα δεν ειναι το αμεσο προβλημα μου καθως το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων το περναεισα γριπη. Αρα η λυση προφανως ηταν ευκολη με το να προστατεψεις ευαλωτο πληθυσμο. Οταν ομως πας ενα λαο φτωχο σε καταστροφη οικονομικη και μαλιστα σε μορφη χουντας αυτα να τα περιμενεις.Καποτε καποιοι εδω ελληνες τους λεγανε ,ειπανε ελευθερια η θανατος.Δεν ειπανε ναι μεν αλλα οπως λες εσυ. Η ιστορια θα γραφτει ομως και τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο ανευθυνος και ποιος ο υπευθυνος.Καταθλιψη φτωχεια και αυτοκτονια ειναι η λυση με χιλιαδες θυματα στο βωμο του κορωνοιου και παρολα αυτα εγω ειμαι ο ανευθυνος.

viper1
16/11/2020, 10:19
Ο ανευθυνος παρτακιας λοιπον ειναι αυτος που θελει να αγαπησει και να αγαπηθει. Αυτος που θελει να αγγιζεται και να τον αγγιζουν. Αυτος που διαλεγει να ρισκαρει τη ζωη του για να αντικρισει ενα χαμογελο και ας κολλησει κορονα η βουβωνικη πανωλη. Ανευθυνος παρτακιας ησουνα και εσυ τοτε που μεχρι χτες δε κυκλοφορουσες με μασκα οταν ειχες γριπη για να κολλησεις κανενα και πεθανει. Ανευθυνος παρτακιας ειναι αυτος που βλεπει αντιφατικες δηλωσεις σε γιατρους που εχουνε καταντησει να γινονται συνταγματαρχες. Ανευθυνος παρτακιας ειμαι που λεω οτι η ζωη δεν ειναι δεδομενη και ποτε δε θα ειναι.Δεν ηρθε ο κορωνοιος για να μου το θυμισει. Ανευθυνος ειμαι που βλεπω 1) εμβολιο υποχρεωτικο για ολους(γιατι?) 2) πτωχευτικο3) χειρουργεια να αναστελονται 4) εργασιακο μεσαιωνα και παρολα αυτα μου λες να κοιταζω ΜΟΝΟ το προβλημα του κορωνοιου επειδη το μεγκα γουσταρει και κεφια? Καποιος καποτε ειπε καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. Υγεια δεν υπαρχει χωρις ελευθερια. Ο ιος υπαρχει αλλα δεν ειναι το αμεσο προβλημα μου καθως το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων το περναεισα γριπη. Αρα η λυση προφανως ηταν ευκολη με το να προστατεψεις ευαλωτο πληθυσμο. Οταν ομως πας ενα λαο φτωχο σε καταστροφη οικονομικη και μαλιστα σε μορφη χουντας αυτα να τα περιμενεις.

Faithless έχω την εντύπωση ότι όλο το υγρο ψεκασμού πρέπει να έχει πέσει όλο επάνω σου. Σαν τον οβελίξ που έπεσε μικρός στην χύτρα με το μαγικό φίλτρο. Δεν εξηγείται αλλιώς :lol:

patsavour
16/11/2020, 10:22
To ότι μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία που ζούμε βρίσκουμε τρόπο και αφορμή για να "τσακωνόμαστε" για την πορεία του Πολυτεχνείου, εμένα μου λέει ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα...

https://www.youtube.com/watch?v=OO4NKXiENbc

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/11/2020, 10:26
Εγώ ψηφίζω γιατί δεν έχω επιλογή να μην ψηφίσω.
Γιατί όταν μου τα έλεγαν στις αρχές του 2000, δεν ευαισθητοποιήθηκα και πλέον δεν αρκεί το 61%(?) αποχής, για να επιστρέψουμε
με βάση το σύνταγμα στην απλούστερη μορφή εκλογής και σε μια νέα εκ βαθέων βουλή κ.λπ.

Εγώ έχω επιλογή.Να παω μία ωραία βόλτα με την οικογένεια τη μέρα πού θα βλέπω τα πρόβατα να πηγαίνουν στο μαντρί.

Τίποτα προσωπικό παίδες. Και Επειδή δε μου αρέσει η πολιτική ούτε σκαμπαζω απ'αυτά πέταξα τη μαλάκια μου και εξαφανιζομαι απο'δώ :smokin:
Θα είμαι δίπλα στο νήμα με τη μαμα του μιρ:lol:

g_m900
16/11/2020, 10:45
Βλέπεις λεφτά γέννησαν για περιπολικα και παπακια της ΕΛΑΣ. Για λεωφορεία έστω και μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν...
Δεν εχεις κανει δουλεια με Xsara 25ετιας με σπασμενα αμορτισερ και καθισμα που γερνει προς την πορτα του οδηγου. Ελεος. Ο στολος ειναι απαρχαιωμενος και το κοστος ειναι απειροελαχιστο σε σχεση με το φαγοποτι που γινεται αλλου.

faithless
16/11/2020, 10:47
Faithless έχω την εντύπωση ότι όλο το υγρο ψεκασμού πρέπει να έχει πέσει όλο επάνω σου. Σαν τον οβελίξ που έπεσε μικρός στην χύτρα με το μαγικό φίλτρο. Δεν εξηγείται αλλιώς :lol:422801 viper εσυ εισαι στη φωτο? :D

viper1
16/11/2020, 10:55
422801 viper εσυ εισαι στη φωτο? :D

Είμαι αυτός που σου βάζω τον μηχανισμό για να σε πείσω ότι δεν υπάρχει Κορονοιος. Και από ότι διαβάζω οι προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα :lol:

faithless
16/11/2020, 10:57
Είμαι αυτός που σου βάζω τον μηχανισμό για να σε πείσω ότι δεν υπάρχει Κορονοιος. Και από ότι διαβάζω οι προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα :lol:

Δε θυμαμαι καπου να ειπα οτι δεν υπαρχει κορωνοιος. Μαλλον δημοσιογραφος του ΣΚΑΙ εισαι δεν εξηγειται αλλιως

Volpad
16/11/2020, 10:58
Άντε πάλι με τον ευάλωτο πληθυσμό...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
Γεμίζουν τα νοσοκομεία με κόσμο! Όταν θα γεμίσουν οι ΜΕΘ convid, στις οποίες περιθάλπονται και άνθρωποι που δεν είναι ευάλωτος πληθυσμός, τότε τι θα γίνει?
Θα αρχίσουν οι γιατροί να επιλέγουν οι γιατροί ποιός έχει περισσότερες πιθανότητες να ζήσει απο την χρήση της ΜΕΘ και τους υπόλοιπους θα τους διώχνει να πεθάνουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με αυτό (https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-chartes-ton-meth-yia-covid-19-ste-chora-e-katastase-se-arithmoes_gr_5fae98f4c5b6b3633369c7e7), η ΜΕΘ-convid είναι 533, απο αυτές, 391 είναι κατειλημμένες και 142 κενές, στις 13/11.

Για να φτάσει κανείς να χρειάζεται περίθαλψη σε ΜΕΘ, έχει περάσει περίπου 1 βδομάδα απο όταν παρουσίασε αρχικά συμπτώματα και περιθάλπεται για 1 με 2 βδομάδες.

Πρόχειρα υπολογίζοντας λοιπόν, στα 14297 εργαστηριακώς επιβεβαιωμένα κρούσματα, που είχαμε απο τις 30/10/20 μέχρι 5/11/20 (περίπου 1 βδομάδα νωρίτερα του άρθρου), έχουμε 391 άτομα σε ΜΕΘ.

Την περασμένη βδομάδα είχαμε 17500 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Άν δεν αποδώσουν τα μέτρα και συνεχιστεί η ανοδική πορεία, σύντομα θα φτάσουμε τα 25000 (3571 νέα κρούσματα τη μέρα).
Άρα τότε θα χρειαζόμαστε 683 ΜΕΘ-convid, υπολογίζοντας οτι ο κόσμος που μπαίνει εκεί, κάθεται μόνο μία βδομάδα...
150 ΜΕΘ (ή 28%) παραπάνω απο ότι έχουμε...

Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε 2-3 βδομάδες εύκολα...

doctor_john
16/11/2020, 11:03
Εγώ έχω επιλογή.Να παω μία ωραία βόλτα με την οικογένεια τη μέρα πού θα βλέπω τα πρόβατα να πηγαίνουν στο μαντρί.

Τίποτα προσωπικό παίδες. Και Επειδή δε μου αρέσει η πολιτική ούτε σκαμπαζω απ'αυτά πέταξα τη μαλάκια μου και εξαφανιζομαι απο'δώ :smokin:
Θα είμαι δίπλα στο νήμα με τη μαμα του μιρ:lol:

Δεν έχουμε επιλογή, αυτό που λες είναι ότι αρνείσαι να συμμετάσχεις σε ενα σύστημα
που χρησιμοποιείς και αυτό το σύστημα, έχει νομοθετήσει να τοποθετεί αυτό την ψήφο σου αν δεν το κάνεις εσύ.

Δεν μιλάμε "πολιτικά" μη σε πιάνει η απέχθεια που σου έχει δικαιολογημένα δημιουργήσει η πολιτική σκηνή.

Το συνταγματικό μας δικαίωμα να ακυρωθεί το σύστημα έχει "αναιρεθεί" ενάντια στα συνταγματικά μας δικαιώματα και το έχουμε δεχθεί, είναι σε ισχύ..

PaNick67
16/11/2020, 11:09
Δεν εχεις κανει δουλεια με Xsara 25ετιας με σπασμενα αμορτισερ και καθισμα που γερνει προς την πορτα του οδηγου. Ελεος. Ο στολος ειναι απαρχαιωμενος και το κοστος ειναι απειροελαχιστο σε σχεση με το φαγοποτι που γινεται αλλου.
Ενώ τα λεωφορεία είναι καινούργια.

Δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς τους συναδέλφους σου. Όντως όπως τα λες είναι.

Εγώ όμως μίλησα για πολιτική επιλογή.
Σαν αυτή που αγοράζει περιπολικά αντί λεωφορείων, διορίζει ειδικούς φρουρούς με τρίμηνη εκπαίδευση αντί για γιατρούς και νοσηλευτές.

g_m900
16/11/2020, 11:13
Αγοραζει οτι ειναι δυνατον φιλε μου για οπου χρειαζεται. Αν το υπουργείο υγειας και το υπουργείο μεταφορων πεταει αετο για φαγοποτι δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Οι νοσηλευτες χρειαζονται εξοπλισμο και προσωπικο και εμεις σωστα οχηματα. Απλα πραγματα

viper1
16/11/2020, 11:20
Δε θυμαμαι καπου να ειπα οτι δεν υπαρχει κορωνοιος. Μαλλον δημοσιογραφος του ΣΚΑΙ εισαι δεν εξηγειται αλλιως

Πουλιά στον αέρα πιάνεις. Εννοείται ότι είμαι ΚΑΙ δημοσιογράφος

Shinigami Ryuk
16/11/2020, 11:21

THEOD μεγα σφαλμα.
Απο ολα οσα εχουν συμβει τον τελευταιο χρονο στην Ελλαδα αυτο ειναι με διαφορα το πιο σημαντικο.
Χτυπανε την Δημοκρατια στην ριζα της,το συνταγμα,μονο και μονο για να παιξουν τα πολιτικα παιχνιδακια τους χωρις καμια ντροπη.

Ξερουν οτι αυτο που εκαναν θα εχει ως αντιδραση το να κατεβει μαζικοτερα ο κοσμος στην πορεια και μολις αυξηθουν τα κρουσματα θα βρουνε το εξιλαστηριο θυμα για την ανικανοτητα τους αλλα και μεσω της καταστολης,να ικανοποιησουν το κοινο τους που ζητα ταξη και ασφαλεια.

Ειναι εγκληματιες γιατι εχουν ξεκινησει χρονια τωρα συστηματικες προσπαθειες αποδομησης της Γιορτης της Δημοκρατιας για να καλυψουν οχι την τοτε απουσια τους απο τον αγωνα αλλα την τοτε υποστηριξη τους στο καθεστως που υπηρχε.

Και το χειροτερο ολων ειναι οτι χρονια τωρα προσπαθουν να πολωσουν τον κοσμο σε εμφυλιακο επιπεδο.

Να σου θυμισω οτι ολα αυτα γινονται εναμιση μηνα μετα το εφετειο,εκει που πανηγυριζαμε οτι χτυπηθηκε ο φασισμος μονο και μονο για να αποδειχθει ποσο λαθος ηταν αυτο που λεγαμε.

doctor_john
16/11/2020, 11:30
Αγοραζει οτι ειναι δυνατον φιλε μου για οπου χρειαζεται. Αν το υπουργείο υγειας και το υπουργείο μεταφορων πεταει αετο για φαγοποτι δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Οι νοσηλευτες χρειαζονται εξοπλισμο και προσωπικο και εμεις σωστα οχηματα. Απλα πραγματα

Έχεις δίκιο αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ιδιαιτερότητα των επιλογών, βεβαίως περιπολικά και μοτοσυκλέτες.
Οχήματα καταστολής πλήθους και μοτοσυκλέτες που εστιάζουν στην εμπλοκή αντί στην επιβολή είναι δύσκολα αναγνωρίσιμα;
Συνήθισε η αστυνομία το μαύρο; στολές - οχήματα; τι μήνυμα δίνει στους πολίτες; τους αστυνομικούς τους τιμά;

Κοιτάξτε ποιοι φοράνε μαύρες στολές και βγάλτε τα συμπεράσματα σας όσον αφορά το πως λειτουργούν.

g_m900
16/11/2020, 11:39
Τεσπα.
Εχεις την γνωμη σου... Σεβαστη φιλε μου.

faithless
16/11/2020, 11:46
Τεσπα.

Καλημερα φριεντ. Κερνας καφεδακι συνταγμα?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/11/2020, 11:48
Δεν έχουμε επιλογή, αυτό που λες είναι ότι αρνείσαι να συμμετάσχεις σε ενα σύστημα
που χρησιμοποιείς και αυτό το σύστημα, έχει νομοθετήσει να τοποθετεί αυτό την ψήφο σου αν δεν το κάνεις εσύ.

Η αποχή δεν είναι λύση. Απλά είναι τό μοναδικό μου μέσω να δείξω την αδιαφορία μου σε όλο αυτό. Όσο για την ψήφο μου μπορούν άνετα να την πάρουν και νά την βάλουν εκεί που ξέρουν ή όπου αλλού θέλουν.

katsar
16/11/2020, 11:53
1Χ2.
Ένα επί δύο.

patsavour
16/11/2020, 11:53
Η αποχή δεν είναι λύση. Απλά είναι τό μοναδικό μου μέσω να δείξω την αδιαφορία μου σε όλο αυτό. Όσο για την ψήφο μου μπορούν άνετα να την πάρουν και νά την βάλουν εκεί που ξέρουν ή όπου αλλού θέλουν.

Με την αδιαφορια σου και την αποχη σου ομως, μετα ΣΤΗΝ βαζουν σιγουρα εκει που ξερουν. :D

mikes
16/11/2020, 12:04

η διαφορα ειναι οτι εφ'οσον το αποτελεσμα βγαινει βαση των εγκυρων ψηφων, οσες κι αν ειναι αυτες,
η αποχη οχι μονο δεν στελνει καποιο μηνυμα, αλλα ισα ισα που τους βολευει κι ολας.. μη σου πω δλδ
οτι βασιζονται και σε αυτη, ωστε το αποτελεσμα να το καθορισουν τα κοματοσκυλα, οι παρατρεχαμενοι
και οι απογοητευμενοι απο τους προηγουμενους που θα πανε να ψηφισουν..
δεν ειναι δικη μου σκεψη αυτη.. γνωστος μου που πολιτευεται μου το εχει πει..
η δικη μου σκεψη, ειναι οτι μια λυση ειναι να παμε ΟΛΟΙ να ψηφισουμε, αλλα ειτε να τη ριξουμε σε
μικρα κοματα, ειτε απο τα "μεγαλα" να μη σταυρωσουμε κανεναν απο τους γνωστους κηφηνες που
εχουν κανει το βουλευτιλικι τροπο ζωης, ωστε να αφησουμε εκτος βουλης το δυνατον περισσοτερους..
και καπως ετσι θα σταλει καποιο μηνυμα..

faithless
16/11/2020, 12:15

Και πολυ καλα κανεις αν η πολιτικη αυτη δε σε εκφραζει... Οπως και εγω δε ψηφιζω γιατι δεν υπαρχει αριστερα η δεξια υπαρχει μονο χρηματοπιστωτικο συστημα, παγκοσμια διακυβερνηση και καταστροφη του πλανητη.Κανενας πολιτικος δεν εχει διαφορετικη κατευθυνση γιατι πολυ απλα αν το εκανε θα ηταν νεκρος τωρα.

Jimmu
16/11/2020, 12:17

Τα 100 gtr παπιά με 350000 είναι ότι είναι δυνατόν και χρειάζεται?(3500 το παπί δλδ,όσο θα το έπαιρνες εσύ κι εγώ...)Αλήθεια, τα κατεσχεμένα του ΟΔΔΥ δεν κάνουν για περιπολικά ή θέτε να μυρίζουν "καινουργίλα" τα οχήματα που κάνετε περιπολία?Και αλήθεια θεωρείς στην προκειμένη περίπτωση προτεραιότητα την ανανέωση του στόλου οχημάτων της (γ)ΕΛ-ASS έναντι των προσλήψεων ιατρικού προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού?Προτεραιότητα έναντι της αναβάθμισης των απαρχαιωμένων συνδέσεων internet και των υπολογιστών των σχολείων?Γιατί αυτό συμβαίνει...Απλά πράγματα...Εγώ όσους μπάτσους βλέπω τον τελευταίο καιρό να κάνουν βόλτες - περιπολίες(ο θεός να τις κάνει αφού δεν ξέρω τι περιπολούν στις άδειες από την επιβεβλημένη καραντίνα πόλεις που γυρνάνε και βλέπω υπερβολικά πολλούς τον τελευταίο καιρό...) με C4 και Navara τους βλέπω...Λες κι ότι δεν είναι δική σου (και των συναδέλφων σου) ευθύνη για το φαγοπότι των εκάστοτε υπουργών - βουλευτών.Όταν όμως βγαίνω-βγαίνουμε αγανακτισμένοι στο δρόμο ενάντια σ'αυτούς και το φαγοπότι που στήνουν στις πλάτες μας,μάντεψε.....εσένα και τους συναδέλφους σου βρίσκω-βρίσκουμε να τους φυλάτε από το λιντσάρισμα..Γιατί εσείς (κατ' εσάς..)εκτελείτε απλά εντολές... λες κι είστε άνθρωποι χωρίς κρίση κι άποψη, σε μια κοινωνία που ο ρόλος σας είναι η προστασία του πολίτη και των δικαιωμάτων του κι όχι των πολιτικών.Αυτά τα λέω χωρίς ίχνος διάθεσης προσωπικής αντιπαράθεσης αλλά απλής διάθεσης για κουβέντα...

doctor_john
16/11/2020, 12:25
Τεσπα.

Με συγχωρείς, δεν είναι η γνώμη μου, είναι όσα ανακοινώνονται, βλέπουμε, διδασκόμαστε επίσημα κ.λπ.

tzimidis
16/11/2020, 12:28
Βρε καλά μου παιδιά,
Βρε σύντροχοι,
Καταλάβετε το επιτέλους ότι η αποχή από τις εκλογές είναι το ζητούμενο για τα λαμογια.
Έστω ότι έχω σίγουρες 10000 ψήφους.
Αν ψηφίσουν όλοι, το ποσοστό μου θα είναι 10%
Αν ΔΕΝ ψηφίσουν οι μισοί, τότε το ποσοστό μου γίνεται αυτόματα 20%.
Αν ψηφίσουν ακόμα πιο λίγοι, τότε το ποσοστό μου ανεβαίνει κι άλλο.
Απλη αναλογική αριθμητική είναι.
Πολύ χονδρικά, κάθε αποχή μετράει σαν 1 ψήφος υπέρ των 2 κομμάτων.
Εδώ τους φτύνουν, τους βρίζουν, ενίοτε τους ρίχνουν και κάνα χεράκι, και αυτοί εκεί, ακλόνητοι ακάθεκτοι συνεχίζουν το χαβά τους.
Πιστεύει κανείς ότι θα πιάσουν το μήνυμα της αποχής για να αναλογιστουν τι δεν κάνανε καλά?
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ το μήνυμα σου.

Η μεγαλύτερη μαλακια που μπορείς να κάνεις, είναι να μην πας να ψηφίσεις.
Δεν είναι άποψη, ειναι μαλακία.

karellen
16/11/2020, 12:46
Η προμήθεια εξοπλισμού σε κάθε υπηρεσία υπάγεται σε προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρχή του έτους γι αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό και δεν έχει να κάνει με άλλες αγορές/προμήθειες.Όταν η Αστυνομία λέει 'θα πάρω 100 παπιά για περιπολίες' αυτό το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί από τα κρατικά κονδύλια που της αναλογούν,τα περί ιατρικού εξοπλισμού ή ίντερνετ στα σχολεία είναι εντελώς αβάσιμο σαν επιχείρημα στην προκείμενη.
Μερικά πράγματα εξυπακούονται και δεν χρειάζεται να πλατιάζουμε,σαν μερικούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί στέλνουμε πυραύλους στο διάστημα και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. (sic)

Τώρα το αν οι περιπολίες που βλέπεις από τους αστυνομικούς είναι απλώς βόλτες και ανούσιες και δεν προστατεύουν τον πολίτη αλλά τους πολιτικούς,είναι απλά η άποψή σου και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.

faithless
16/11/2020, 13:01
Η προμήθεια εξοπλισμού σε κάθε υπηρεσία υπάγεται σε προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρχή του έτους γι αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό και δεν έχει να κάνει με άλλες αγορές/προμήθειες.Όταν η Αστυνομία λέει 'θα πάρω 100 παπιά για περιπολίες' αυτό το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί από τα κρατικά κονδύλια που της αναλογούν,τα περί ιατρικού εξοπλισμού ή ίντερνετ στα σχολεία είναι εντελώς αβάσιμο σαν επιχείρημα στην προκείμενη.
Μερικά πράγματα εξυπακούονται και δεν χρειάζεται να πλατιάζουμε,σαν μερικούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί στέλνουμε πυραύλους στο διάστημα και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. (sic)

Τώρα το αν οι περιπολίες που βλέπεις από τους αστυνομικούς είναι απλώς βόλτες και ανούσιες και δεν προστατεύουν τον πολίτη αλλά τους πολιτικούς,είναι απλά η άποψή σου και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.

Πολυ λογικο αυτο που λες αλλα υποτιθεται οτι ειμαστε σε εποχη εκτακτης αναγκης. Αρα προυπολογισμος θα επρεπε να αλλαξει και ο ελληνας πολιτης να πληρωνε για γιατρους μεθ και νοσοκομεια και οχι για καταστολη μεσα στο ιδιο του το σπιτι. Αυτα ξερουμε σε τι εποχη μας παραπεμπουνε...Ειναι απλο να εξηγησουμε τα αυτονοητα. Μεσα σε πανδημια αντι να ανοιξεις ετοιμα νοσοκομεια οπως τα λοιμοδων που καποτε τα κλεισαμε για εξοικονομηση και ητανε ακριβως γιαυτες τις ανθενειες, κατελυσες το πιο δημοκρατικο συνταγμα που υπαρχει στο κοσμο και προχωρας σε συλληψεις ανθρωπων που κανουν παρτυ γενεθλιων. Χτες κυπριοι φοιτητες πηγαν να ανεβασουν πανο στη θεσσαλονικη που ελεγε οτι παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι και παρολα αυτα οι ελληνες αστυνομικοι με τη συνειδηση του ρομποτ τους εκαναν συλληψη. Αστυνομικος εβαλε χειροπεδες σε 15 χρονη επειδη επαιζε στη πλατεια? Τι ειναι αυτα ρε?

g_m900
16/11/2020, 13:05
Jimmu τα κατασχεμενα του ΟΔΥΥ ειναι κατασχεμενα με οτι συνεπαγεται αυτο. Ασε που για να βγουνε στην κυκλοφορια ισως χρειαζεται και παραπανω χρηματα. Για λογους ομοιομορφιας αγοραζονται ιδια οχηματα. Αυτα τα παπια πανε σε τμηματα για λογους εξυπηρετησης οπως δικογραφα και γενικες εξυπηρετησεις γραφειοκρατιας. Την εκανα την δουλεια αυτη. Περα δωθε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και για επιδοσεις. Καποια θα πανε και στην Ομαδα ΔΡΑΣΗ νομιζω.
Τωρα αν ντε και καλα πρεπει να παρουν κατασχεμενα δεν με βρισκει συμφωνο.
Για τους Βουλευτες που λες... Δυστυχως ετσι ειναι. Αυτα ψηφισανε. Τι θες να κανω εγω δηλαδη και η συναδελφοι μου? Καταλυση πολιτευματος?
Λιγο να σοβαρευτούμε...

Jimmu
16/11/2020, 13:10

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σ'εμένα (μιας και δεν παρέθεσες το μνμ μου) όποτε και απαντώ.Σαφώς είναι άποψή μου (και μερικών ακόμη χιλιάδων ανθρώπων) την οποία όμως έχω διασταυρώσει ουκ ολίγες φορές και πιστεύω θα έβλεπες και μόνος σου αν ήσουν σε κάποια από από τις πορείες-διαμαρτυρίες, που παρότι ειρηνικότατες κατεστάλλησαν από τις αρχές με το βιαιότερο τρόπο...Όσον αφορά το γεγονός της προμήθειας εξοπλισμού που λες και του προϋπολογισμού αυτού, ο οποίος κατατίθεται κατόπιν έγκρισης στις αρχές κάθε έτους ρωτώ: Πιστεύεις πως έστω κι έτσι, στις αρχές του έτους δλδ, η ανανέωση του στόλου οχημάτων της αστυνομίας έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα έναντι της προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού και προσλήψεων ιατρικού προσωπικού?Προτεραιότητα έναντι στις ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος?Επίσης, εφόσον η αγορά των 100 εν λόγω παπιών που ανέφερα (έναντι 3500000€!!! το ξαναλέω γιατί αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο...)δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα,ασχέτως της έγκρισης που είχε λάβει στις αρχές του έτους,δε μπορούσε να ανακληθεί και να διατεθούν τα όποια χρήματα για βασικότερες ανάγκες του συνόλου στη δεδομένη χρονική περίοδο?

Τώρα αν οι βόλτες των αστυνομικών είναι "περιπολίες"(ξαναρωτώ,τι ακριβώς περιπολούν στις άδειες από την επιβεβλημένη καραντίνα πόλεις ???) και ουσιαστικά θεωρείς πως δεν προστατεύουν τους πολιτικούς αλλά τους πολίτες,είναι απλά η δική σου άποψή και δε σημαίνει ότι είναι και σωστή...

g_m900
16/11/2020, 13:23
Στην Ιταλια Jimmu βγηκε ο στρατος να βοηθησει. Προτιμας να δεις το ιδιο εργο?
Το τι περιπολουν οι αστυνομικοι δεν ειναι δικη σου δουλεια φιλε μου. Καλα κανεις και σχολιαζεις. Αλλα δεν σε αφορα η αναπτυξη των δυναμεων στο λεκανοπεδιο. Ετσι ειναι. Αν δεν σου αρέσει λυπαμαι. Ουτε εμενα μου αρεσει που αυριο θα μου κοψουν το ρεπο για μια ανουσια επιφυλακη της Επετειου του πολυτεχνειου. Ουτε εμενα μου αρέσει που δεν δικαιουμε αδεια λογω πανδημιας και θα παρω μετα τα Χριστούγεννα.
Στην ερωτηση σου αν εσυ με πληρωνεις θα σου πω... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Με πληρωνω και εγω οποτε απαντω και σε ενα χρονιο ερωτημα

Jimmu
16/11/2020, 13:23
Jimmu τα κατασχεμενα του ΟΔΥΥ ειναι κατασχεμενα με οτι συνεπαγεται αυτο. Ασε που για να βγουνε στην κυκλοφορια ισως χρειαζεται και παραπανω χρηματα. Για λογους ομοιομορφιας αγοραζονται ιδια οχηματα. Αυτα τα παπια πανε σε τμηματα για λογους εξυπηρετησης οπως δικογραφα και γενικες εξυπηρετησεις γραφειοκρατιας. Την εκανα την δουλεια αυτη. Περα δωθε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και για επιδοσεις. Καποια θα πανε και στην Ομαδα ΔΡΑΣΗ νομιζω.
Τωρα αν ντε και καλα πρεπει να παρουν κατασχεμενα δεν με βρισκει συμφωνο.
Για τους Βουλευτες που λες... Δυστυχως ετσι ειναι. Αυτα ψηφισανε. Τι θες να κανω εγω δηλαδη και η συναδελφοι μου? Καταλυση πολιτευματος?
Λιγο να σοβαρευτούμε...

Εμείς (πολίτες) σοβαροί είμαστε,για το αστυνομικό σώμα στο σύνολο πολύ αμφιβάλλω, ειδικά μετά την τελευταία γελοία ανακοίνωση του αρχηγού της αστυνομίας περί καθολικής απαγόρευσης των συναθροίσεων με την οποία ουσιαστικά θέτει σε αναστολή την ισχύ του άρθρου 11 του ΣτΕ κάτι που μόνο στις έκτακτες συνθήκες του άρθρου 48 (κατάσταση πολιορκίας) μπορεί να συμβεί... Κατάλυση λοιπόν του πολιτεύματος, με τη βοήθεια της αστυνομίας για αρχή δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.Σ'εμάς πιστεύω πως ανήκετε (ταξικά μιλώντας..) και μ'εμάς θα πρέπει να συμπαραταχτείτε σε μια αντίστοιχη περίπτωση που οι ανάγκες θα το απαιτούν..

Jimmu
16/11/2020, 13:33
Στην Ιταλια Jimmu βγηκε ο στρατος να βοηθησει. Προτιμας να δεις το ιδιο εργο?
Το τι περιπολουν οι αστυνομικοι δεν ειναι δικη σου δουλεια φιλε μου. Καλα κανεις και σχολιαζεις. Αλλα δεν σε αφορα η αναπτυξη των δυναμεων στο λεκανοπεδιο. Ετσι ειναι. Αν δεν σου αρέσει λυπαμαι. Ουτε εμενα μου αρεσει που αυριο θα μου κοψουν το ρεπο για μια ανουσια επιφυλακη της Επετειου του πολυτεχνειου. Ουτε εμενα μου αρέσει που δεν δικαιουμε αδεια λογω πανδημιας και θα παρω μετα τα Χριστούγεννα.
Στην ερωτηση σου αν εσυ με πληρωνεις θα σου πω... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Με πληρωνω και εγω οποτε απαντω και σε ενα χρονιο ερωτημα

Α ρε μια γενικευμένη στάση πληρωμών υπέρ του δημοσίου που χρειάζεται απ'όλους.....Να δω τότε και μόνο τότε, αν τελικά "σε πληρώνεις εσύ.." (δε μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) ή εμείς...Και τότε,όταν δλδ τα ταμεία είναι άδεια και θα υπάρχει αδυναμία καταβολής του μισθού σου-σας αν θα βγαίνεις-βγαίνετε να φυλάτε τον κ@λο των μπάσταρδων πολιτικών ή θα τους κυνηγάτε μαζί μας...

Edit: Μη μου φέρνεις την Ιταλία σα παράδειγμα,γιατί στη Γερμανία μια χαρά όλα ανοιχτά είναι(πλην εστίασης που λειτουργεί μόνο take away),οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο και δεν τους κυνηγάνε επιβάλλοντας γελοία πρόστιμα που υπερβαίνουν πολλές από τις συντάξεις εκτελώντας "εντολές"...

OldMan
16/11/2020, 13:39
Κατάλυση λοιπόν του πολιτεύματος, με τη βοήθεια της αστυνομίας για αρχή δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.

Δεν πας για ψαρεμα, καλυτερα..?? :smokin:

(καμια προθεση ειρωνειας - απλα ειρηνικη προσπαθεια εφαρμογης της ακροτελευτιας διαταξης του Αρθρου 120 του ΣτΕ..)

patsavour
16/11/2020, 13:44
παρτε κανα βιντεακι για θεματα υψιστης ασφάλειας για να το χαζολογησουμε λιγο το θεμα.

https://www.youtube.com/watch?v=y5pPssepfvw

faithless
16/11/2020, 13:45
422806

g_m900
16/11/2020, 13:46
Α ρε μια γενικευμένη στάση πληρωμών υπέρ του δημοσίου που χρειάζεται απ'όλους.....Να δω τότε και μόνο τότε, αν τελικά "σε πληρώνεις εσύ.." (δε μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) ή εμείς...Και τότε,όταν δλδ τα ταμεία είναι άδεια και θα υπάρχει αδυναμία καταβολής του μισθού σου-σας αν θα βγαίνεις-βγαίνετε να φυλάτε τον κ@λο των μπάσταρδων πολιτικών ή θα τους κυνηγάτε μαζί μας...

Edit: Μη μου φέρνεις την Ιταλία σα παράδειγμα,γιατί στη Γερμανία μια χαρά όλα ανοιχτά είναι(πλην εστίασης που λειτουργεί μόνο take away),οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο και δεν τους κυνηγάνε επιβάλλοντας γελοία πρόστιμα που υπερβαίνουν πολλές από τις συντάξεις εκτελώντας "εντολές"...

Δεν θελω να στη χαλασω αλλα μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. Οταν εχω 500+ ευρω κρατησεις υπερ ανεργων τον μηνα και οτιδηποτε αλλο εχουν φανταστει τοτε ναι μαλλον βαζω και γω το χερακι μου...παραπανω απο εσενα οπως νομιζεις. Εσυ φιλε μου μπορεις ανετα να αποκρυψεις εισοδηματα...να μην ζητησεις η κοψεις αποδειξη...κι αλλα τετοια ωραια. Εγω οτι πληρωθω... Κρατειται απευθειας. Δεν μπορω να κρυψω τιποτα. Επισης σς σταση πληρωμων εγω προσωπικα μια χαρα θα εχω καποιες απολαβες. Τωρα μην το πας στο προσωπικο. Ενταξει δεν γουσταρεις ΤΙΠΟΤΑ οσο αφορα την αστυνομια. Δεν με νοιαζει. Απλα τα πραγματα.

Jimmu
16/11/2020, 13:47
Δεν πας για ψαρεμα, καλυτερα..?? :smokin:

(καμια προθεση ειρωνειας - απλα ειρηνικη προσπαθεια εφαρμογης της ακροτελευτιας διαταξης του Αρθρου 120 του ΣτΕ..)

Γ@μώ ακόμη άρα το ψάρεμα λέω να το αφήσω στους "Old Men"...:bawl:
Μη τα θέμε όλα θκα μας...

Jimmu
16/11/2020, 13:52
Δεν θελω να στη χαλασω αλλα μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. Οταν εχω 500+ ευρω κρατησεις υπερ ανεργων και οτιδηποτε αλλο εχουν φανταστει τοτε ναι μαλλον βαζω και γω το χερακι μου...παραπανω απο εσενα οπως νομιζεις. Εσυ φιλε μου μπορεις ανετα να αποκρυψεις εισοδηματα...να μην ζητησεις η κοψεις αποδειξη...κι αλλα τετοια ωραια. Εγω οτι πληρωθω... Κρατειται απευθειας. Δεν μπορω να κρυψω τιποτα. Επισης σς σταση πληρωμων εγω προσωπικα μια χαρα θα εχω καποιες απολαβες. Τωρα μην το πας στο προσωπικο. Ενταξει δεν γουσταρεις ΤΙΠΟΤΑ οσο αφορα την αστυνομια. Δεν με νοιαζει. Απλα τα πραγματα.

Βάζεις το χεράκι σου (στο σύνολο αναφέρομαι διευκρινίζω γι άλλη μια φορά),ναι....στην τσέπη μας όμως.Τώρα αυτό που λες "ΤΙΠΟΤΑ" σε σχέση με την αστυνομία,διαφωνώ και δηλώνω δημόσια πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν στο σώμα υπήρχαν πολλοί σαν και σένα..(κρίνω πάντα από τις απόψεις που διατυπώνεις εδώ μέσα):beer:

g_m900
16/11/2020, 13:55
Δυστυχως η αστυνομια κρινεται κυριως απο τις πραξεις των ομαδων Μετρων Ταξης. Ματ... Υμετ... Δραση.
Δεν μπορω να σου πω πως θα αντιδρουσα αν ημουν σε καποια απο αυτα.
Αυτα για να μην κρινομαι οπως λες βαση γραφομενων... Αλλα των πραξεων μου.

motojojo
16/11/2020, 13:57
Λιγο να σοβαρευτούμε...

Θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω λίγο υπεκφυγή αυτό. Προφανώς και η κατάλυση του πολιτεύματος δεν είναι λύση αλλά από την άλλη σιχάθηκα να βλέπω το Μπαλάσκα μονιμα στα πρωινά πάνελ να εγκωμιάζει την κυβέρνηση και να επιμένει ότι όλα ειναι καλά. Όταν ο ΥΠΠΟ οδηγεί την αστυνομία σε τέτοιες συμπεριφορές και από κάτω κάποιοι να σιγοντάρουν, δεν φταίνε μόνο οι βουλευτές.

Όχι παντού, σε πολυσύχναστα σημεία η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική με συχνές περιπολίες της αστυνομίας.

Volpad
16/11/2020, 13:59
Ντάξει, έχετε ξεφύγει τελείως.....

Σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, εκτός απο αντιπαράθεση για την πανδημία, εκτός απο αντιπαράθεση για το αν η κυβέρνηση έχει πάρει σωστά ή λάθος μέτρα κατά αυτής, πάμε να αποφασίσουμε και πώς θα μοιράσει τον προϋπολογισμό του κράτους και αν έκανε καλά που πήρε 100 παπιά και αν είναι σωστό να ψηφίζει κανείς ή όχι...

Και όλα αυτά σε ένα θέμα με όνομα κορωνοιός...

no πολιτικά ε?

daz
16/11/2020, 14:04
Ρε σεις, δε το επαναφέρετε σιγά σιγά το θέμα?
Εντάξει έχει και τις πολιτικές του διαστάσεις ο ιός, αλλά το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.

OldMan
16/11/2020, 14:10
το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.

Καλυτερα απο το να κανουμε λαστιχο το τσουτσουνι μας.. :p

Υ.Γ.
Στον Λεο πεστα που το κλεινει, το ξανανοιγει, το ξανακλεινει και εχει χασει την μπαλα..
(βασικα, παντα αμπαλος ηταν αλλα δεν ειναι της παρουσης..):p

faithless
16/11/2020, 14:14
Ρε σεις, δε το επαναφέρετε σιγά σιγά το θέμα?
Εντάξει έχει και τις πολιτικές του διαστάσεις ο ιός, αλλά το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.

Ωραια ας πουμε για κορωνοιο. Δε παιζουμε κανα στοιχηματακι με τα κρουσματα? Πονταρω σε 2389 σημερα και ανακοινωσεις πετσα για το αν επιτρεπεται ο συνωστισμος στη φατνη.

g_m900
16/11/2020, 14:21
Motojojo.. Ο Μπαλασκας και οι λοιποι πρωιναδικοι ειναι καριεριστες δημοσιοσχεσητες. Δεν ξερουν πως ειναι το εσωτερικο ενος περιπολικου. Μην πω πιο βαριες λεξεις...
Επισης συνδικαλιστες. Δεν εχουν δουλεψει καθολου οσο καιρο ειναι εκλεγμενοι. Αστο..

Jimmu
16/11/2020, 14:24
Ωραια ας πουμε για κορωνοιο. Δε παιζουμε κανα στοιχηματακι με τα κρουσματα? Πονταρω σε 2389 σημερα και ανακοινωσεις πετσα για το αν επιτρεπεται ο συνωστισμος στη φατνη.

Πόσα ποντάρεις?Εγώ λέω 5€ σε περισσότερα από 2800 "κρούσματα" , 10€ σε ανακοίνωση λουκέτου σε δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες και 5€ επιβολή προστίμου στους 3 μάγους με τα δώρα λόγο μη τήρησης αποστάσεων κατα την προσέλευση στη φάτνη.Α, και 10 ευρώ στην Παναγία γιατί έβγαλε τη μάσκα να μυρίσει τον κρίνο..:bawl::bawl::bawl:

faithless
16/11/2020, 14:28
Πόσα ποντάρεις?Εγώ λέω 5€ σε περισσότερα από 2800 "κρούσματα" , 10€ σε ανακοίνωση λουκέτου σε δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες και 5€ επιβολή προστίμου στους 3 μάγους με τα δώρα λόγο μη τήρησης αποστάσεων κατα την προσέλευση στη φάτνη.Α, και 10 ευρώ στην Παναγία γιατί έβγαλε τη μάσκα να μυρίσει τον κρίνο..:bawl::bawl::bawl:

2389 φιλε και ο χαρδαλιας θα κανει ανακοινωσεις για απαγορευση της ζωης. Γενικα θα μας βαλει σε μια καταψυξη την εχει ετοιμη και θα βγουμε οποτε θελει .

DoctoR_k6
16/11/2020, 14:53
Υπαρχει κοσμος που χαθηκε απο τον ιο...
Λογικα θα χαθουν κ αλλοι κ οσο παει γεμιζοντας τις ΜΕΘ θα χαθουν επισης κ αλλοι ανθρωποι εκτος ιου..
Αλλα δεν θελουμε καραντινα γιατι μας ψεκαζουνε κ μας λενε ψεμματα.
Παγκοσμια συμπαιγνια ωστε να μην βγαινουμε βολτες κ να μην γιορταζουμε τις εθνικες εορτες κ.ο.κ

Κριμα για ανθρωπους με υποκειμενα νοσηματα (για τους υγιεις ας πουμε οτι δεν εχουνε θεμα κ κουτσα στραβα θα την σκαπουλαρουν) που γινονται θυματα μερικων ''φωστηρων'' .
Απορω δικους τους ανθρωπους δεν εχουνε? Δεν ανησυχουν μην πεθανουν?

Παιξτε στοιχημα κ με τους νεκρους ρε οχι μονο με τα ''κρουσματα''.

Xlitos
16/11/2020, 15:07
νεα στοιχεια

viper1
16/11/2020, 15:18
νεα στοιχεια

Κόβεται το σεξ?

doctor_john
16/11/2020, 15:23
επιτέλους κάτι που δεν με στοχοποιεί :lol:

tzimidis
16/11/2020, 15:26
επιτέλους κάτι που δεν με στοχοποιεί :lol:
Εννοείς ότι δεν το εξασκείς πλεον?

DoctoR_k6
16/11/2020, 15:28
Εννοείς ότι δεν το εξασκείς πλεον?

Δεν ανηκει στην κατηγορια των νεων (θα) εννοει. :p

doctor_john
16/11/2020, 15:42
Απλά δεν.. βρίσκω προφανώς :D

faithless
16/11/2020, 15:44
Εγω λεω μιας και εχουμε δημοκρατια να πανε οι κορωνοφοβικοι προς γλυφαδα και β. Π μερια και να εφαρμοσουνε τη καραντινα τους μιας και η τσεπη τους το αντεχει. Οι υπολοιποι μεροκαματιαρηδες λεω να φαμε κανα καρβελι πρωτα και να συνεχισουμε την ελευθερη ζωη μας με ολα τα νοσηματα και τις ασθενειες που εχουμε και το κρατος μας αφηνε να ψοφαμε στους δρομους.Να γινει ενα δημοκρατικο δημοψηφισμα να δουμε ποιοι θελουνε να μετρα και ποιοι οχι και να πραξουμε αναλογως.Αυτο πως σας φαινεται?? Και οσο για τα νοσοκομεια εμεις θα εχουμε τα δημοσια μιας και εμεις δεν εχουμε προσβαση και οι νεοπλουτοι θα εχουνε τα ιδιωτικα μιας και μεχρι τωρα δε τους χρειαζοντουσαν. Καλοο???? Γιιουχουυ

patsavour
16/11/2020, 15:47
Ευκολακι,οι νεοι ΟΧΙ ,οι γεροι ΝΑΙ.Νεοι απο 45 και κατω ,γεροι οι υπολοιποι,μαζι με τους μεσηλίκους.

Jimmu
16/11/2020, 15:50
Ευκολακι,οι νεοι ΟΧΙ ,οι γεροι ΝΑΙ.Νεοι απο 45 και κατω ,γεροι οι υπολοιποι,μαζι με τους μεσηλίκους.

Και μετά η "κωλοτούμπα"(Tsiprastyle)?
Tι, όχι???

patsavour
16/11/2020, 15:55
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ κωλοτουμπας υπαρχει,αν και νομιζω οτι δεν θα χρειασθει γιατι οι ανω των 45 ειναι περισσοτεροι στην ελλαδα δημογραφικα,και θα ψηφισουν,ενω οι νεοι θα βαρεθουν να πανε.Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να υπαρξει μεταφορα τεχνογνωσιας απο κουμουνδουρου σε πειραιως.

DoctoR_k6
16/11/2020, 16:04
Εγω λεω μιας και εχουμε δημοκρατια να πανε οι κορωνοφοβικοι προς γλυφαδα και β. Π μερια και να εφαρμοσουνε τη καραντινα τους μιας και η τσεπη τους το αντεχει. Οι υπολοιποι μεροκαματιαρηδες λεω να φαμε κανα καρβελι πρωτα και να συνεχισουμε την ελευθερη ζωη μας με ολα τα νοσηματα και τις ασθενειες που εχουμε και το κρατος μας αφηνε να ψοφαμε στους δρομους.Να γινει ενα δημοκρατικο δημοψηφισμα να δουμε ποιοι θελουνε να μετρα και ποιοι οχι και να πραξουμε αναλογως.Αυτο πως σας φαινεται?? Και οσο για τα νοσοκομεια εμεις θα εχουμε τα δημοσια μιας και εμεις δεν εχουμε προσβαση και οι νεοπλουτοι θα εχουνε τα ιδιωτικα μιας και μεχρι τωρα δε τους χρειαζοντουσαν. Καλοο???? Γιιουχουυ

Οσοι πεθαναν απο τον ιο προερχοντουσαν απο ΒΠ κ γλυφαδα, πως το ηξερες ρε θηριο?
Ολοι στο Ιατρικο κ το Μετροπολιταν.
Σταματα να πετας μπαρουφες (sic) κ μην γραφεις αλλο οπως ειχες πει πριν μερικες σελιδες.
Ακομα μετραει επιστροφες ο mikes...:lol:

Βαζω στοιχημα περισσοτερα σωστα θα γραψεις για την κοντρα με το Octavia παροτι εισαι ασχετος.

faithless
16/11/2020, 16:04
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ κωλοτουμπας υπαρχει,αν και νομιζω οτι δεν θα χρειασθει γιατι οι ανω των 45 ειναι περισσοτεροι στην ελλαδα δημογραφικα,και θα ψηφισουν,ενω οι νεοι θα βαρεθουν να πανε.Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να υπαρξει μεταφορα τεχνογνωσιας απο κουμουνδουρου σε πειραιως.

Δε χρειαζεται να παμε καπου. Υπαρχει και το gov.gr.Δημοψηφισματακι μεσω αφμ να δουμε ποιος λεει ναι στη καταψυξη ζωης και ποιος οχι και ο καθενας να κανει αυτο που του αρμοζει.

Jimmu
16/11/2020, 16:06
Μαθήματα στην πρωτοβάθμια μέσω τηλεόρασης!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7EstAv1oyrQ&feature=push-sd&attr_tag=4bLQ5pIAxITm-8Y1%3A6

Megaλώνει η νέα γενιά ...

faithless
16/11/2020, 16:09
Οσοι πεθαναν απο τον ιο προερχοντουσαν απο ΒΠ κ γλυφαδα, πως το ηξερες ρε θηριο?
Ολοι στο Ιατρικο κ το Μετροπολιταν.
Σταματα να πετας μπαρουφες (sic) κ μην γραφεις αλλο οπως ειχες πει πριν μερικες σελιδες.
Ακομα μετραει επιστροφες ο mikes...:lol:

Βαζω στοιχημα περισσοτερα σωστα θα γραψεις για την κοντρα με το Octavia παροτι εισαι ασχετος.

Ρε φιλαρακι τι σε χαλαει σαυτο που σου λεω. Να ερωτηθει ο ελληνικος λαος για τα μετρα και ποιος ειναι συμφωνος η οχι? Κακο ειναι και αυτο? Δημοκρατια αδερφε στην αρχαια ελλαδα με δημοψηφισμα αποφασιζαν τα παντα.Θα γραφω οτι γουσταρω αν σε χαλαει μη το βλεπεις η ας με κανει μπαν ο αφεντης.

peterTHErider
16/11/2020, 16:12
εγω παιδια παρακολουθω το θεμα αλλα θελω να κανω μια επισημανση και να τονισω κατι που δεν εχει πει κανεις.
καθημερινα μιλαμε για ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.βαζοντας μεσα σε αυτους και τους ασυμπτωματικους.δηλαδη ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.που ειναι απλα φορεις του ιου.γιατι οπως γνωριζουμε ετυμολογικα:

κρούσμα ουδέτερο

κάθε περίπτωση συμπτωμάτων προσβολής από μολυσματική αρρώστια
κάθε παράβαση ποινικού ή ηθικού νόμου που μπορεί να εξαπλωθεί

οταν λοιπον δεν εχεις συμπτωματα δεν εισαι κρουσμα.
θα επρεπε να λενε σημερα πχ 300 κρουσματα και ανακαλυψη 1000 φορεων του ιου.
σαν νουμερο αυτο των ασυμπτωματικων ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ και θα επρεπε να υπερτονιζεται καθως αυτοι κυκλοφορουν χωρις προφυλαξεις και με ησυχη την συνειδηση τους ΑΛΛΑ δεν ειναι κρουσματα.

DoctoR_k6
16/11/2020, 16:12
Ρε φιλαρακι τι σε χαλαει σαυτο που σου λεω. Να ερωτηθει ο ελληνικος λαος για τα μετρα και ποιος ειναι συμφωνος η οχι? Κακο ειναι και αυτο? Δημοκρατια αδερφε στην αρχαια ελλαδα με δημοψηφισμα αποφασιζαν τα παντα.Θα γραφω οτι γουσταρω αν σε χαλαεκ μη το βλεπεις η ας με κανει μπαν ο αφεντης.

Αφου ειπες οτι δεν γραφεις γιατι μας το χαλας τωρα?
Μπηκες στο μοτο για να ''ξυπνησεις'' τον κοσμο?

Εχεις αρκετες καλες ιδεες...σκεψου να δημιοργησεις ενα κομμα.
Σε βλεπω για πρωθυπουργο αυριο/μαθαυριο.

faithless
16/11/2020, 16:16
εγω παιδια παρακολουθω το θεμα αλλα θελω να κανω μια επισημανση και να τονισω κατι που δεν εχει πει κανεις.
καθημερινα μιλαμε για ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.βαζοντας μεσα σε αυτους και τους ασυμπτωματικους.δηλαδη ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.που ειναι απλα φορεις του ιου.γιατι οπως γνωριζουμε ετυμολογικα:

κρούσμα ουδέτερο

σαν νουμερο αυτο των ασυμπτωματικων ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ και θα επρεπε να υπερτονιζεται καθως αυτοι κυκλοφορουν χωρις προφυλαξεις και με ησυχη την συνειδηση τους ΑΛΛΑ δεν ειναι κρουσματα.

Αυτα ειναι τα ψιλα γραμματα φιλε. Δε μας βολευει η θετικη πλευρα της ιωσης αυτης οτι δηλαδη οι περισσοτεροι ειναι ασυμπτωματικοι δηλαδη 0 στο πηλικο.Τρομος θανατοι και μεγαλα νουμερα. Αυτα πουλανε αυτα γουσταρει ο κοσμος για να καθεται σπιτι και να περνει ζαναξ βλεποντας ευαγγελατο.

faithless
16/11/2020, 16:17
Αφου ειπες οτι δεν γραφεις γιατι μας το χαλας τωρα?
Μπηκες στο μοτο για να ''ξυπνησεις'' τον κοσμο?

Εχεις αρκετες καλες ιδεες...σκεψου να δημιοργησεις ενα κομμα.
Σε βλεπω για πρωθυπουργο αυριο/μαθαυριο.

Ειμαι καυστικος το ξερω. Αλλα το πολιτικος δε μου κανει γιατι λεω αληθειες.

THEOD
16/11/2020, 16:27
Ειμαι καυστικος το ξερω. Αλλα το πολιτικος δε μου κανει γιατι λεω αληθειες.

Καυστικός εεε ? Ρε μπαγάσα...Μ'αρέσει που έχεις χιουμοριστική άποψη για τον ευατό σου... :lol:

faithless
16/11/2020, 16:42
Καυστικός εεε ? Ρε μπαγάσα...Μ'αρέσει που έχεις χιουμοριστική άποψη για τον ευατό σου... :lol:

Μισο λεπτο κατσε να φτυσω λιγο τον απεναντι να κολλησει και ερχομαι

tzimidis
16/11/2020, 16:46
Ήσουν ποτέ στην Ε. Ο. Μ.?

patsavour
16/11/2020, 16:46
422809

Nostradamus
16/11/2020, 16:47
Και πολυ καλα κανεις αν η πολιτικη αυτη δε σε εκφραζει... Οπως και εγω δε ψηφιζω γιατι δεν υπαρχει αριστερα η δεξια υπαρχει μονο χρηματοπιστωτικο συστημα, παγκοσμια διακυβερνηση και καταστροφη του πλανητη.Κανενας πολιτικος δεν εχει διαφορετικη κατευθυνση γιατι πολυ απλα αν το εκανε θα ηταν νεκρος τωρα.

Ενα ενα μας τα βγαζεις.. :bawl:

mikes
16/11/2020, 16:54

κρούσμα ουδέτερο

οι ασυμπτωματικοι, μπορει να μην ασθενουν μεν, αλλα μια χαρα τον μεταδιδουν τον ιο...
και βασικα ειναι η κυρια αιτια εξαπλωσης του καθως οπως ειπες κυκλοφορουν χωρις
προφυλαξεις και με ησυχη την συνειδηση τους... οι ασθενεις ειναι σχεδον απιθανο να
τον μεταδωσουν καθως βρισκονται σε καραντινα.. οι ασυμπτωματικοι ομως που ΔΕΝ
γνωριζουν οτι ειναι φορεις, κυκλοφορουν ελευθεροι εκει εξω

γενικα παντως ως "κρουσματα" οριζουν τα θετικα αποτελεσματα των τεστ..
για μενα κανονικα θα επρεπε η ενημερωση να ειναι ως εξης:
"εκ των ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τεστ που διενεργηθηκαν, βρεθηκαν ΧΧΧΧΧΧ θετικα εκ των οποιων ΧΧΧΧΧ ασυμπτωματικα
ΧΧΧΧΧΧ εισηχθησαν για νοσηλεια, και ΧΧΧ διασωληνωθηκαν, οι υπολοιποι τους δοθηκε αγωγη και αναρρωνουν
σπιτι τους"

Jimmu
16/11/2020, 17:10
οι ασυμπτωματικοι, μπορει να μην ασθενουν μεν, αλλα μια χαρα τον μεταδιδουν τον ιο...
και βασικα ειναι η κυρια αιτια εξαπλωσης του καθως οπως ειπες κυκλοφορουν χωρις
προφυλαξεις και με ησυχη την συνειδηση τους... οι ασθενεις ειναι σχεδον απιθανο να
τον μεταδωσουν καθως βρισκονται σε καραντινα.. οι ασυμπτωματικοι ομως που ΔΕΝ
γνωριζουν οτι ειναι φορεις, κυκλοφορουν ελευθεροι εκει εξω

Το θέμα είναι πως οι ασυμπτωματικοί, κατά τον κ.Ιωαννίδη και μια πολύ μεγάλη μερίδα διακεκριμένων επιστημόνων, δεν έχουν το ίδιο ιικό φορτίο και συνεπώς μεταδίδουν τον ιό πολύ δύσκολα.Επίσης οι ασυμπτωματικοί που για το χ,ψ λόγο κάνουν το τεστ και βρίσκονται θετικοί συμπεριλαμβάνονται ΚΑΚΩΣ & ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ στον αριθμό κρουσμάτων του ιού που ανακοινώνεται καθημερινά από τα μέσα μαζική παραπληροφόρησης (αυτό είπε ο peterTHErider).Επίσης κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αναφορά στο τι γίνεται με τους ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό,θεραπεύτηκαν και επανεντάχτηκαν στο σύνολο.

mikes
16/11/2020, 17:20
Το θέμα είναι πως οι ασυμπτωματικοί, κατά τον κ.Ιωαννίδη και μια πολύ μεγάλη μερίδα διακεκριμένων επιστημόνων, δεν έχουν το ίδιο ιικό φορτίο και συνεπώς μεταδίδουν τον ιό πολύ δύσκολα.Επίσης οι ασυμπτωματικοί που για το χ,ψ λόγο κάνουν το τεστ και βρίσκονται θετικοί συμπεριλαμβάνονται ΚΑΚΩΣ & ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ στον αριθμό κρουσμάτων του ιού που ανακοινώνεται καθημερινά από τα μέσα μαζική παραπληροφόρησης (αυτό είπε ο peterTHErider).Επίσης κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αναφορά στο τι γίνεται με τους ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό,θεραπεύτηκαν και επανεντάχτηκαν στο σύνολο.

σαφως, αλλα η εξαπλωση δεν εξαρταται μονο απο το ποσο δυσκολα μεταδιδει ο δεκτης, αλλα και το ποσο ευκολα κολλαει ο ληπτης...
πχ ασυπτωματικος που ερθει σε επαφη με υγειες ατομο με ισχυρο ανοσοποιητικο, οπως λες μπορει να μη του μεταδωσει καθολου..
αν ομως ερθει σε επαφη με ευαλωτη ομαδα με χαλια ανοσοποιητικο τοτε οι πιθανοτητες ειναι αρκετα αυξημενες..

σε αυτο που λες για το κακως καταγραφονται ετσι, ακριβως γι αυτο το λογο εγραψα το πως θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να
γινεται η αναφορα/ενημερωση..

Pew
16/11/2020, 17:23
Ρε φιλαρακι τι σε χαλαει σαυτο που σου λεω. Να ερωτηθει ο ελληνικος λαος για τα μετρα και ποιος ειναι συμφωνος η οχι? Κακο ειναι και αυτο? Δημοκρατια αδερφε στην αρχαια ελλαδα με δημοψηφισμα αποφασιζαν τα παντα.Θα γραφω οτι γουσταρω αν σε χαλαει μη το βλεπεις η ας με κανει μπαν ο αφεντης.

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, τι σε χαλαει δηλαδη, να ψηφισει ο χιμπατζης στην πλειοψηφια του λαος, τα δικα του μετρα? How cool is that!

Μισο λεπτο να σκεφτω ποσο σωστες αποφασεις μπορουν να παρθουν με "την εξουσια του λαου".

εικονες στο μυαλο μου απο:
1) διπλοπαρκαρισμα
2) θεια που τιναζει χαλια, πατακια, τραπεζομαντηλο στο μπαλκονι του απο κατω.
3) αχρείοι που κλεβουν την σειρα καποιου και το παιζουν τρελιτσα οτι ταχα και καλα δεν εγινε κατι.
4) ωχαδερφιστες, του ελα μωρε, με βαθυ πορτοκαλι περασα, σαλτα και γαμησου.
5) 90€ η webcamera, γιατι ξαφνικα θυμηθηκα το σαπιο μαγαζακι μου που εχει εξοδα, τι εννοεις ανεβηκε η ζητηση της;; απαπα, οχι, αυτη ειναι η κανονικη τιμη της, αισχροκερδεια εγω;;

και αλλα πολλα παραδειγματα... αρμονικης συμβιωσης των ορκ.

Θυμηθηκαμε ξαφνικα τη δημοκρατια... και πεταμε το μπαλακι οποτε μας συμφερει.
Πνιγηκαμε στα δικαιωματα αλλα εχουμε ξεχασει τελειως και τις υποχρεωσεις μου φαινεται!

Θες να μου πεις δηλαδη, οτι ο λαος μπορει να παρει σωστες αποφασεις με ενα δημοψηφισμα?
Εισαι αφελης και απλα σπαμμαρεις μπαρουφες.

mikes
16/11/2020, 17:40
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, τι σε χαλαει δηλαδη, να ψηφισει ο χιμπατζης στην πλειοψηφια του λαος, τα δικα του μετρα? How cool is that!

Μισο λεπτο να σκεφτω ποσο σωστες αποφασεις μπορουν να παρθουν με "την εξουσια του λαου".

εικονες στο μυαλο μου απο:
1) διπλοπαρκαρισμα
2) θεια που τιναζει χαλια, πατακια, τραπεζομαντηλο στο μπαλκονι του απο κατω.
3) αχρείοι που κλεβουν την σειρα καποιου και το παιζουν τρελιτσα οτι ταχα και καλα δεν εγινε κατι.
4) ωχαδερφιστες, του ελα μωρε, με βαθυ πορτοκαλι περασα, σαλτα και γαμησου.
5) 90€ η webcamera, γιατι ξαφνικα θυμηθηκα το σαπιο μαγαζακι μου που εχει εξοδα, τι εννοεις ανεβηκε η ζητηση της;; απαπα, οχι, αυτη ειναι η κανονικη τιμη της, αισχροκερδεια εγω;;

και αλλα πολλα παραδειγματα... αρμονικης συμβιωσης των ορκ.

Θυμηθηκαμε ξαφνικα τη δημοκρατια... και πεταμε το μπαλακι οποτε μας συμφερει.
Πνιγηκαμε στα δικαιωματα αλλα εχουμε ξεχασει τελειως και τις υποχρεωσεις μου φαινεται!

Θες να μου πεις δηλαδη, οτι ο λαος μπορει να παρει σωστες αποφασεις με ενα δημοψηφισμα?
Εισαι αφελης και απλα σπαμμαρεις μπαρουφες.

δεν ειναι τυχαιο που τη δημοκρατια την επικαλουνται ΜΟΝΟ οσοι θελουν να κανουν οτι γουσταρουν και να μη χαλανε τη βολη τους,
αδιαφορωντας για τους γυρω τους και τη κοινωνια γενικοτερα...
δεν ειναι τυχαιο που τη δημοκρατια την επικαλουνται οσοι απαιτουν να εχουν δικαιωματα χωρις να εχουν ευθυνες και υποχρεωσεις
δεν ειναι τυχαιο που στο ονομα της δημοκαρτιας καταπατανε καθε αρθρο του αστικου κωδικα και οποιου αλλου νομου τους χαλαει
τη συνταγη..
δεν ειναι τυχαιο που επικαλουνται τη δημοκρατια μονο σε οτι εχει να κανει με το προσωπικο τους συμφερον και να πανε να πνιγουν
οι υπολοιποι..
δεν ειναι τυχαιο που την ηλιθιοκρατια τη βαπτισαν δημοκρατια γιατι απλα ετσι τους βολευει..

PaNick67
16/11/2020, 17:47
Δεν θα ψήφιζες στην αρχαία Ελλάδα γιατί δεν ψήφιζαν γυναίκες, σκλάβοι, είλωτες κι εσύ έχεις πει ότι είσαι μεροκαματιάρης, άρα ειλωτας.

Στο άλλο θέμα, ο,τι θέλεις γράφεις. Ποιος σε εμπόδισε;
Αν και θα έπρεπε εδώ που τα λέμε, γιατί καλή η πλακα, ο χαβαλές, η άγνοια και η έλλειψη κατανόησης αλλά παίζονται ζωές και παυει να είναι αστείο.

tzimidis
16/11/2020, 17:58
Έχω σακχαρώδη διαβήτη.
Εχω διατατικη μυοκαρδιοπαθεια.
Εχω χρόνια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια.
Είμαι υπερτασικος
Είμαι παχύσαρκος.
Είμαι μεσήλιξ.
Λογικά, όταν τον αρπαξω τον ιό, γιατί όλοι θα τον αρπάξουμε σιγά σιγά, λογικά δύσκολα θα τη σκαπουλαρω.

Από τη στιγμή που θα πάρω λοιπόν το θετικό τεστ και για όσο προλάβω, θα πάρω ένα λοστό και θα κοπανάω όσους μασκοκλάστες βρω στο διάβα μου.

Αποθανέτω η ψυχή μου μετα των μασκοκλαστών.

Jimmu
16/11/2020, 18:06
σαφως, αλλα η εξαπλωση δεν εξαρταται μονο απο το ποσο δυσκολα μεταδιδει ο δεκτης, αλλα και το ποσο ευκολα κολλαει ο ληπτης...
πχ ασυπτωματικος που ερθει σε επαφη με υγειες ατομο με ισχυρο ανοσοποιητικο, οπως λες μπορει να μη του μεταδωσει καθολου..
αν ομως ερθει σε επαφη με ευαλωτη ομαδα με χαλια ανοσοποιητικο τοτε οι πιθανοτητες ειναι αρκετα αυξημενες..

σε αυτο που λες για το κακως καταγραφονται ετσι, ακριβως γι αυτο το λογο εγραψα το πως θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να
γινεται η αναφορα/ενημερωση..

Σχετικά με τη φράση που boldαρα μπορείς να μου πεις από που απορρέει αυτό το συμπέρασμα?Δεν είναι δικός μου ισχυρισμός αυτό που έγραψα αλλά όπως προανέφερα του κ Ιωαννίδη αλλά και πολλών άλλων διακεκριμένων επιστημόνων. ΠΟΥΘΕΝΑ δε γίνεται αναφορά στο ότι ο ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει ευκολότερα τον ιό σε ευπαθή άτομα...Εσύ λοιπόν αυτό πως το συμπεραίνεις?

tzimidis
16/11/2020, 18:08
Mike's μην ασχολείσαι περαιτέρω.
Με Vroomαρε κι εμενα.
Κάπου πιο πάνω είχε πει ότι δεν ψηφίζει.
Από την εν γένει συμπεριφορά του καταλαβαίνω ότι δεν ψηφίζει όχι από άποψη, αλλά επειδή δεν έχει φτάσει ακόμα σε ηλικία να μπορεί να ψηφίσει.
Τά'παμε, γελάσαμε, βαρεθήκαμε.

mikes
16/11/2020, 18:19
Σχετικά με τη φράση που boldαρα μπορείς να μου πεις από που απορρέει αυτό το συμπέρασμα?Δεν είναι δικός μου ισχυρισμός αυτό που έγραψα αλλά όπως προανέφερα του κ Ιωαννίδη αλλά και πολλών άλλων διακεκριμένων επιστημόνων. ΠΟΥΘΕΝΑ δε γίνεται αναφορά στο ότι ο ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει ευκολότερα τον ιό σε ευπαθή άτομα...Εσύ λοιπόν αυτό πως το συμπεραίνεις?

δεν εννοουσα οτι ο ασυπτωματικος θα μεταδωσει πιο ευκολα τον ιο, αλλα οτι μεταξυ ενος υγειους κι ενος ευαλωτου, ο δευτερος θα κολλησει πιο ευκολα..
αλλιως γιατι μας λενε οι ειδικοι να προσεχουμε περισσοτερο οι ευπαθεις ομαδες? επισης ποτε κανεις ειδικος δεν ειπε οτι ο ασυπτωματικος δεν μεταδιδει τον ιο
μια χαρα τον μεταδιδει.. πιο δυσκολα απο εναν ασθενη μεν, αλλα τον μεταδιδει.. και ο ευαλωτος ειναι σαφως πιο ευκολο να κολλησει.. ο φιλος που ανεφερα
χθες δεν ηρθε σε επαφη με ασθενη.. με ασυμπτωματικο ηρθε και τωρα ειναι διασωληνωμενος.. και ηταν υγειεστατος..

spyrval
16/11/2020, 18:22
Πιτσιρικάδες λέγαμε ότι το άκρων άωτον της απελπισίας είναι να ξεψειρίζεις μαϊμού με γάντι του μποξ. Γιατί το φοράτε το γάντι ρε παιδιά;