PDA

View Full Version : Κορωνοϊός...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

karateo
07/11/2020, 14:20
Για όλους εμάς που τόσον καιρό είμαστε στην πλευρά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,η συζήτηση για την ίωση έχει απλά ΛΗΞΕΙ.

Καλά. Και όταν μπαίνουν στα νοσοκομεία απο τί είναι?
Και πριν 2-3 μήνες έλεγε μία νοσοκόμα ότι οι περισσότεροι είναι "αρνητές".

Το δύστυχο είναι ότι και μετά τη γνωριμία με το θάνατο δεν αλλάζουν μυαλό οι περισσότεροι.

Είναι στη φύση βέβαια αυτό.
Κάνει μία φυσική διαλογή :)

basilis_k6
07/11/2020, 14:28
οταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια επιδημία που δεν γνωριζεις, μπορει ο απλός πολίτης να βλέπει μονο νούμερα στις ειδήσεις (κυρίως θανάτους) αλλα την ιατρική κοινότητα την απασχολούν και άλλα θέματα. Οι επιπτώσεις του ιού στον οργανισμο δεν ειναι γνωστες ακόμη. Οσοι εμφάνισαν οξεία λείμωξη ή πνευμονία δεν ξέρουν ακόμη τι μπορεί να τους αφήσει στον οργανισμο. Επίσης τα νούμερα θνητότητας και θνησιμότητας ειναι χαμηλά μονο οταν δεν εχεις να πας σε κηδεια. Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.

Johny the Fox
07/11/2020, 14:31
Ναι παλικαρι μου κινδυνευει η ανθρωποτητα και εμεις κουρευομαστε μεσα στο σαββατοκυριακο και ψωνιζουμε για να παμε στο ταφο κουρεμενοι και καλοντυμενοι. Πανω σε αυτα που λεει ενας γιατρος καταξιωμενος εχεις να πεις κατι η θα ριχνεις λασπη και θα προστατευεις το κιμ-γιονκ-κουλ?

κατ.αρχην
δεν με λες και παληκαρι ,καθως ειμαι 63 χρονων ,ειδικος παθολογος .
Πανω σε αυτα που λεει ο Βοβολης εγω εχω να απαντησω ,εσυ ομως θα τα καταλαβεις;
Τα περι κιμ-γιονκ κουλ ασχολιαστα

Για να βαλουμε ομως λιγο τα πραγματα στην θεση τους ας τα παρουμε ψυχραιμα απο την αρχη και ενα-ενα.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&page=75&p=3072842&viewfull=1#post3072842
Περιμενω απο χτες μια σου απαντηση.

faithless
07/11/2020, 14:34
Δεν βλέπω να εκθέτει κανέναν απλά εκφράζει την πολιτική του άποψη.
Δηλαδή επειδή κάποιος ΓΙΑΤΡΟΣ εκτιμά ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα πάει καλύτερα αν δεχτούμε ότι θα πεθάνει το 0,2% ή (0.27% που λέει ο Ιωαννίδης) του Ελληνικού πληθυσμού (16.000 νεκροί) εκτίθεται κάποιος?
Κατά την γνώμη μου όχι.
Αν είχαμε 16000 νεκρούς όμως σίγουρα η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να λογοδοτήσει.
Δεν είδα να λέει πουθενά ότι η Ελληνική οικονομία θα πάει καλύτερα εάν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι.
Ρε φιλε τι μου λες τωρα? Ο κουλης σε κλεινει μεσα ποιον δηλαδη θα κραξει? Και Ναι φιλε μου αυτες ειναι οι θνησιμοτητες στις ιωσεις ειδικα σε ανθρωπους ανω των 70 με νοσηματα.Τι ακριβως σου κανει εντυπωση? Τωρα καταλαβες οτι ο κοσμος πεθαινει απο ιωσεις? Και ο κορωνοιος εχει τραγικα μικρη θνησιμοτητα σε σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ. Πεθαινει ο κοσμος φιλε απο τα παντα ποτε δεν ειχαμε μεθ και μια ζωη πεθαινε κοσμος στο πνευμονολογικο και μαλιστα πολυ γρηγορα.200000 πεθαινουνε απο ασθενειες στην ελλαδα. Τι να πω ειλικρινα εχω μεινει μα@@@@@ς με αυτα που ξεστομιζετε. Πες μου απλα οτι φοβασαι εισαι μεγαλος και θα σε καταλαβω. Τπτ αλλο δε θελω να μου πεις.

Jimmu
07/11/2020, 14:36
οταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια επιδημία που δεν γνωριζεις, μπορει ο απλός πολίτης να βλέπει μονο νούμερα στις ειδήσεις (κυρίως θανάτους) αλλα την ιατρική κοινότητα την απασχολούν και άλλα θέματα. Οι επιπτώσεις του ιού στον οργανισμο δεν ειναι γνωστες ακόμη. Οσοι εμφάνισαν οξεία λείμωξη ή πνευμονία δεν ξέρουν ακόμη τι μπορεί να τους αφήσει στον οργανισμο. Επίσης τα νούμερα θνητότητας και θνησιμότητας ειναι χαμηλά μονο οταν δεν εχεις να πας σε κηδεια. Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.
Πολύ σωστά τον έθεσες τον όρο."Επιδημία",γιατί με θνητότητα κάτω του 0,5% σε παγκόσμια κλίμακα δε νοείται πανδημία...

stefanos
07/11/2020, 14:41
Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.

Καλά 85 στην Ελλάδα πας μόνο αν δεν χρειαστεί να νοσηλευτείς. Αν μπεις δεν ξαναβγαίνεις έτσι κι αλλιώς και χωρίς kovid.
Υποψιάζομαι ότι έτσι γίνεται και συγκάλυψη.
Μπαίνει η μάνα η κακομοίρα με covid και παθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.:lol:

Johny the Fox
07/11/2020, 14:42
... σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ..

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

stefanos
07/11/2020, 14:43
Πολύ σωστά τον έθεσες τον όρο."Επιδημία",γιατί με θνητότητα κάτω του 0,5% σε παγκόσμια κλίμακα δε νοείται πανδημία...

Να το ξαναπούμε ότι το "πανδημία" σημαίνει "παγκόσμια κλίμακα" και όχι την θνησιμότητα?

basilis_k6
07/11/2020, 14:44
Καλά 85 στην Ελλάδα πας μόνο αν δεν χρειαστεί να νοσηλευτείς. Αν μπεις δεν ξαναβγαίνεις έτσι κι αλλιώς και χωρίς kovid.
Υποψιάζομαι ότι έτσι γίνεται και συγκάλυψη.
Μπαίνει η μάνα η κακομοίρα με covid και παθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

ο παππούς μου μπήκε δυο φορές ή τρείς μετά τα 80 και βγήκε. έφυγε μέσα στο νοσοκομείο στα 94. αλοίμονο αν όποιος έμπαινε μέσα τελικά πέθαινε.

viper1
07/11/2020, 14:45
Ρε φιλε τι μου λες τωρα? Ο κουλης σε κλεινει μεσα ποιον δηλαδη θα κραξει? Και Ναι φιλε μου αυτες ειναι οι θνησιμοτητες στις ιωσεις ειδικα σε ανθρωπους ανω των 70 με νοσηματα.Τι ακριβως σου κανει εντυπωση? Τωρα καταλαβες οτι ο κοσμος πεθαινει απο ιωσεις? Και ο κορωνοιος εχει τραγικα μικρη θνησιμοτητα σε σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ. Πεθαινει ο κοσμος φιλε απο τα παντα ποτε δεν ειχαμε μεθ και μια ζωη πεθαινε κοσμος στο πνευμονολογικο και μαλιστα πολυ γρηγορα.200000 πεθαινουνε απο ασθενειες στην ελλαδα. Τι να πω ειλικρινα εχω μεινει μα@@@@@ς με αυτα που ξεστομιζετε. Πες μου απλα οτι φοβασαι εισαι μεγαλος και θα σε καταλαβω. Τπτ αλλο δε θελω να μου πεις.

https://youtu.be/ArBjRVJqFbY

stefanos
07/11/2020, 14:49

Ρε φίλε, εγώ ρωτάω πως κατάλαβες ότι η οικονομία θα πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με το κλείσιμο μέσα.

faithless
07/11/2020, 14:49
1)γιατι υπαρχει πιθανη πρωτεινομεταλαξη υποδοχεων επιφανειας ιου με δημιουργια καινουργιου στελεχους
2)εποχιακη εξαρση αναπνευστικων ιων
3)μεταβαλλομενη δυναμικη λοιμωξης
4)αδιευκρινιστοι παραγοντες.

εχεις αλλα γνωμη;

1) Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει μεταλλαχτει ο ιος και τι?Ιος ειναι και μεταλασσεται. Ολοι οι ιοι μεταλασονται συνεχεια κιολας.Βιολογια πρωτης γυμνασιου.Πεθανε η μιση ελλαδα και δε το καταλαβα? Στη σουηδια δηλαδη χωρις καραντινα τι αλλαξε 9 μηνες τωρα? Τους ιδιους νεκρους εχουνε με το 2019.Αρα η λυση σα γιατρος ποια ειναι? Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια. Δε πειραζει ομως γιατι θα εχουμε την υγεια μας. 2) εποχικοτητα ιων ειχαμε ολα αυτα τα χρονια τι αλλαξε τωρα? Γεμισανε τα νοσοκομεια με φοβισμενους ανθρωπους που εσεις εχετε γαλουχησει γιατι κορωνοιος και γριπη τα ιδια συμπτωματα εχουν στη συντριτικη πλειοψηφια με τη μονη διαφορα που τωρα ο ανθρωπος που εχει κορωνοιο νομιζει οτι θα πεθανει κιολας ενω στη γριπη οχι. 3) Αν υποθετω σωστα μου λες οτι και στο 1) οπου την απαντηση στη δινω απλοχερα.4) Σε αυτο τι να σου απαντησω αφου ουτε εσυ δε ξερεις να μας διευκρινισεις μια αιτια.

faithless
07/11/2020, 14:52
Ρε φίλε, εγώ ρωτάω πως κατάλαβες ότι η οικονομία θα πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με το κλείσιμο μέσα.

Καλα μιλας σοβαρα τωρα ρε συ? Ενας ανθρωπος που εχει ενα δανειο και πρεπει να δινει 5000 το μηνα και ο χαρδαχιτλερ ερχεται και τον κλεινει σπιτι του και του πεταει 800 ευρω αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει επενδυσει χτες 30000 τι θα κανει? Θα παει καλυτερα ετσι η οικονομια?

Xlitos
07/11/2020, 14:56
Καλα μιλας σοβαρα τωρα ρε συ? Ενας ανθρωπος που εχει ενα δανειο και πρεπει να δινει 5000 το μηνα και ο χαρδαχιτλερ ερχεται και τον κλεινει σπιτι του και του πεταει 800 ευρω αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει επενδυσει χτες 30000 τι θα κανει? Θα παει καλυτερα ετσι η οικονομια?

οι ωραίοι έχουν χρέη όσο πιο πολλά τόσο πιο ωραίοι...τα χρέη είναι υγεία! :lol:

Jimmu
07/11/2020, 15:00

Αλίμονο αν δε μπορούμε να συνδέσουμε απλά πράγματα με καταστάσεις....Απλά σκέψου το "800άρι" επίδομα που σε περίπτωση μη επιβολής της καραντίνας θα έμενε στο ταμείο του κράτους,την παράταση καταβολής του επιδόματος ανεργίας για την περίοδο καραντίνας που κι αυτό θα έμενε ταμείο επίσης κτλ κτλ...Ε,δε χρειάζεται να είσαι και μάγος για να το καταλάβεις..

stefanos
07/11/2020, 15:01

Ναι μιλάω σοβαρότατα, γιατί βλέπω επιχειρήσεις στρυμωγμένες στην γωνία που ξαφνικά έχουν αναστολές πληρωμών και παγώματα δανείων και τηλεργασίες
και εργάνες και επιδοτούμενους υπαλλήλους και διάφορα άλλα πονηρά.

Jimmu
07/11/2020, 15:06
Να το ξαναπούμε ότι το "πανδημία" σημαίνει "παγκόσμια κλίμακα" και όχι την θνησιμότητα?

Απο πότε?Μήπως από το Μάιο του 19????Γιατί άραγε άλλαξε η ετυμολογία του όρου τότε??

Για όποιον έχει όρεξη να μάθει κάποια πράγματα και χρόνο φυσικά να το παρακολουθήσει.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&feature=youtu.be&v=5txdE8mpH0g&fbclid=IwAR3o7Smn7aLhKrQV1q9TvVdZaCvaP0mnpIIZAMPm_Ehh5wzZf0tf3dvd-DQ

Υ.Γ. Johnny the fox (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=28503) θα μας ακυρώσεις και τον Dr Ιωαννίδη?

Johny the Fox
07/11/2020, 15:06
1) Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει μεταλλαχτει ο ιος και τι?Ιος ειναι και μεταλασσεται. Ολοι οι ιοι μεταλασονται συνεχεια κιολας.Βιολογια πρωτης γυμνασιου.Πεθανε η μιση ελλαδα και δε το καταλαβα? Στη σουηδια δηλαδη χωρις καραντινα τι αλλαξε 9 μηνες τωρα? Τους ιδιους νεκρους εχουνε με το 2019.Αρα η λυση σα γιατρος ποια ειναι? Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια. Δε πειραζει ομως γιατι θα εχουμε την υγεια μας. 2) εποχικοτητα ιων ειχαμε ολα αυτα τα χρονια τι αλλαξε τωρα? Γεμισανε τα νοσοκομεια με φοβισμενους ανθρωπους που εσεις εχετε γαλουχησει γιατι κορωνοιος και γριπη τα ιδια συμπτωματα εχουν στη συντριτικη πλειοψηφια με τη μονη διαφορα που τωρα ο ανθρωπος που εχει κορωνοιο νομιζει οτι θα πεθανει κιολας ενω στη γριπη οχι. 3) Αν υποθετω σωστα μου λες οτι και στο 1) οπου την απαντηση στη δινω απλοχερα.4) Σε αυτο τι να σου απαντησω αφου ουτε εσυ δε ξερεις να μας διευκρινισεις μια αιτια.

1) ιος ειναι και μεταλασσεται.Βιολογια πρωτης γυμνασιου....μαλιστα !! Τι επιπτωση λοιπον εχει μια και μοναδικη μεταλλαξη ενος και μονο νουκλεοτιδιου σε ενα επιφανειακο υποδοχεα στελεχους ,στην ανοσοαπαντηση ενος κοινωνικου συνολου; (αναμενω απαντηση οχι ομως βιολογιας πρωτης γυμνασιου)
2)Εποχικοτητα .Η προετοιμασια σε υλικα και υποδομες για την εποχιακη γριππη γινεται καθε χρονο βαση σχεδιου σε ολα τα νοσοκομεια και μοναδες υγειας της Ελλαδας.Οταν το το προβλεπομενο εποχικο αμυντικο σχεδιο επιβαρυνθει λογω προσθετου μη αντιμετωπισημου παραγοντα ποιες υποδομες υλικων επιστημονων θα βρεις σαν εφεδρεια μεσα σε 1-2-3 24ωρα πρωτου εξωκειλει το συστημα υγειας ;Η λυση ειναι μια Την ειπες και ο ιδιος ''Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια.''

faithless
07/11/2020, 15:07
Ναι μιλάω σοβαρότατα, γιατί βλέπω επιχειρήσεις στρυμωγμένες στην γωνία που ξαφνικά έχουν αναστολές πληρωμών και παγώματα δανείων και τηλεργασίες
και εργάνες και επιδοτούμενους υπαλλήλους και διάφορα άλλα πονηρά.

Ακριβως οπως το ειπες αναστολες και παγωματα....Οχι διαγραφες. Οι επιχειρησεις αυτες που κατηγορεις δεν ειχανε το δικαιωμα να επιλεξουν αλλα εντελως φασιστικα τους κλεισανε. Απο κει και υστερα καλα κανουν και ελισονται μεσα στο ελαδισταν μηπως και τη βγαλουν.

stefanos
07/11/2020, 15:11
Αλίμονο αν δε μπορούμε να συνδέσουμε απλά πράγματα με καταστάσεις....Απλά σκέψου το "800άρι" επίδομα που σε περίπτωση μη επιβολής της καραντίνας θα έμενε στο ταμείο του κράτους,την παράταση καταβολής του επιδόματος ανεργίας για την περίοδο καραντίνας που κι αυτό θα έμενε ταμείο επίσης κτλ κτλ...Ε,δε χρειάζεται να είσαι και μάγος για να το καταλάβεις..

Εγώ έχω δυσκολία πράγματι να συνδέσω πράγματα, και λέω μήπως όλα αυτά είναι αφορμές για χαλάρωση του 3% έλλειμα στους προϋπολογισμούς των κρατών της ΕΕ
και χαλάρωση των μέτρων λιτότητας και ενέσεις ρευστότητας στις οικονομίες και τέτοια χαζά , μιας και απ' ότι φαίνεται όλοι έχουν καταλάβει ότι η ΕΕ τα έχει σκατώσει.

faithless
07/11/2020, 15:11
1) ιος ειναι και μεταλασσεται.Βιολογια πρωτης γυμνασιου....μαλιστα !! Τι επιπτωση λοιπον εχει μια και μοναδικη μεταλλαξη ενος και μονο νουκλεοτιδιου σε ενα επιφανειακο υποδοχεα στελεχους ,στην ανοσοαπαντηση ενος κοινωνικου συνολου; (αναμενω απαντηση οχι ομως βιολογιας πρωτης γυμνασιου)
2)Εποχικοτητα .Η προετοιμασια σε υλικα και υποδομες για την εποχιακη γριππη γινεται καθε χρονο βαση σχεδιου σε ολα τα νοσοκομεια και μοναδες υγειας της Ελλαδας.Οταν το το προβλεπομενο εποχικο αμυντικο σχεδιο επιβαρυνθει λογω προσθετου μη αντιμετωπισημου παραγοντα ποιες υποδομες υλικων επιστημονων θα βρεις σαν εφεδρεια μεσα σε 1-2-3 24ωρα πρωτου εξωκειλει το συστημα υγειας ;Η λυση ειναι μια Την ειπες και ο ιδιος ''Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια.''

1)Εγω τις επιπτωσεις δε τις ξερω αλλα τις βλεπω στο αποτελεσμα το οποιο ειναι μηδεν στο πηλικο. 2) το δευτερο κυμα ειχες ολο αυτο το καιρο να το προετοιμασεις αλλα παρολα αυτα προτιμησες να φοβιζεις το κοσμο και να τρεχει στο νοσοκομειο επειδη εχει 37.4... Με 20 εκ στα καναλια. Γτ δεν ανοιξες το λοιμωδων εδω στην αγια βαρβαρα αφου εχεις τετοιο θεμα? Και η απαντηση ειναι οτι δε το ανοιξες γιατι δεν υπαρχει ιατρικο θεμα αλλα θεμα πολιτικο.3) να κατσεις εσυ σπιτι γιατρε μου γιατι τη βολεψη σου την εχεις βρει μεσα στη τσεπουλα σου. Αυτονα το πεις και στο 1εκ (ποιο ενα εκατομυριο μιλαμε για.πολυ παραπανω)ελληνες που ειναι ανεργοι και οι οποιοι θα εχουνε θεμα επιβιωσης σε λιγο καιρο.Και τεσπα αν φοβασαι κανε τη καραντινα σου φορα και μια κολοκυθα στο κεφαλι εμενα δε με νοιαζει. Δε θαα ερθω σπιτι σου να σε κολλησω. Εμενα τι με παιρνεις μαζι σου στο πατο αυτο δε καταλαβαινω.Μαζευτειτε ολοι οι φοβισμενοι να πατε στη σπιναλογκα να ζησουμε εμεις με το κορωνοιο ειλικρινα δε θελω διχασμο αλλα ολα εχουνε το οριο τους.

Vstrommer71
07/11/2020, 15:17
κατ.αρχην
δεν με λες και παληκαρι ,καθως ειμαι 63 χρονων ,ειδικος παθολογος .
Πανω σε αυτα που λεει ο Βοβολης εγω εχω να απαντησω ,εσυ ομως θα τα καταλαβεις;

Τί να ξέρεις εσύ άσχετε,εδω μιλάει η γνώση:lol:

422431

stefanos
07/11/2020, 15:23
Ακριβως οπως το ειπες αναστολες και παγωματα....Οχι διαγραφες. Οι επιχειρησεις αυτες που κατηγορεις δεν ειχανε το δικαιωμα να επιλεξουν αλλα εντελως φασιστικα τους κλεισανε. Απο κει και υστερα καλα κανουν και ελισονται μεσα στο ελαδισταν μηπως και τη βγαλουν.

Θέλεις να πεις ότι επιχειρήσεις που κουβαλάνε κόκκινα δάνεια ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ και έχουν απλήρωτο προσωπικό μήνες
γονατίσανε από το κλείδωμα (όσες έκλεισαν στην καραντίνα δηλαδή) και τώρα έχουν ευκαιρία παγώματος
δανείων και οφειλών ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο COVID (στον αιώνα τον άπαντα φαντάζομαι) δεν ευχαριστούν το θεό.
Όσο για το ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ περίμενε να τελειώσουμε και βλέπουμε αν θα γίνουν ή όχι.

faithless
07/11/2020, 15:26
Θέλεις να πεις ότι επιχειρήσεις που κουβαλάνε κόκκινα δάνεια ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ και έχουν απλήρωτο προσωπικό μήνες
γονατίσανε από το κλείδωμα (όσες έκλεισαν στην καραντίνα δηλαδή) και τώρα έχουν ευκαιρία παγώματος
δανείων και οφειλών ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο COVID (στον αιώνα τον άπαντα φαντάζομαι) δεν ευχαριστούν το θεό.
Όσο για το ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ περίμενε να τελειώσουμε και βλέπουμε αν θα γίνουν ή όχι.

Φιλε αστο πραγματικα. Εσυ μαλλον εισαι της αποψης οτι το μνημονιο ειναι ευχη για το τοπο..Ειναι ευκαιρια για το τοπο..Μαλλον δε ξερεις οτι οταν το χρημα δε γυριζει δεν υπαρχει οικονομια αλλα συσσωρευση η οποια οδηγει σε καταστασεις υεμενης και ουγκαντα. Τεσπα σου ειπα αστο.Μια γρηγορη ματια στο αεπ και στον ετησιο προυπολογισμο του κρατους θα σε διαφωτισει. Οσο για την υφεση φετος μαζι με αυτη τη καραντινα παμε για ρεκορ.

Johny the Fox
07/11/2020, 15:28
1)Εγω τις επιπτωσεις δε τις ξερω αλλα τις βλεπω στο αποτελεσμα το οποιο ειναι μηδεν στο πηλικο. .

Μα εσυ αλλα υποστηριζεις στα μεχρι τωρα ποστ σου.Εσυ δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ καλα τις επιπτωσεις απο τις κορονολοιμωξεις ,διαφωνοντας και υποτιμωντας τοσο σε παγκοσμιο επιπεδο ,οσο και τοπικο τα μετρα κατα του συγκεκριμενου ιου.
Το μηδεν στο πηλικο σε νοσηροτητα ωφειλεται στην μεχρι τωρα ιατρικη τακτικη και μεριμνα αντιμετωπισης της πανδημιας με σωστα μετρα και οχι στην θεα τυχη.
3) Κανενας δεν ειπε να τρεχεις στο νοσοκομειο με 37,4. Αντιθετα σου ειπαν σε περιπτωση αδιαθεσιας να κατσεις σπιτι σου και να απευθυνθεις στον οικογενειακο σου γιατρο για να αποφασισει αυτος τι θα κανεις,και να μην πας μονος σου στα εξωτερικα ιατρεια επιβαρυνοντας την εφημερια .
Εισαι παντελως ανημερωτος.Νομιζω το μονο σιγουρο ειναι αυτο που σου εχω γραψει και στο προηγουμενο ποστ μου https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&page=75&p=3072830&viewfull=1#post3072830

faithless
07/11/2020, 15:36
Μα εσυ αλλα υποστηριζεις στα μεχρι τωρα ποστ σου.Εσυ δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ καλα τις επιπτωσεις απο τις κορονολοιμωξεις ,διαφωνοντας και υποτιμωντας τοσο σε παγκοσμιο επιπεδο ,οσο και τοπικο τα μετρα κατα του συγκεκριμενου ιου.
Το μηδεν στο πηλικο σε νοσηροτητα ωφειλεται στην μεχρι τωρα ιατρικη τακτικη και μεριμνα αντιμετωπισης της πανδημιας με σωστα μετρα και οχι στην θεα τυχη.
3) Κανενας δεν ειπε να τρεχεις στο νοσοκομειο με 37,4. Αντιθετα σου ειπαν σε περιπτωση αδιαθεσιας να κατσεις σπιτι σου και να απευθυνθεις στον οικογενειακο σου γιατρο για να αποφασισει αυτος τι θα κανεις,και να μην πας μονος σου στα εξωτερικα ιατρεια επιβαρυνοντας την εφημερια .
Εισαι παντελως ανημερωτος.Νομιζω το μονο σιγουρο ειναι αυτο που σου εχω γραψει και στο προηγουμενο ποστ μου https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158359&page=75&p=3072830&viewfull=1#post3072830
Γιατρε θα μας πεις τι θα κανει ο ελληνικος λαος που δε θα εχει να φαει στο σπιτι του κλεισμενος? Η θα μας ψεκαζεις με φοβιες που δε τις πιστευει ουτε ο παππους μου που ειναι 94 με 2 μπαλονακια? Εισαι παντελως αδιαφορος και καθολου ανθρωπος. Εσυ να σαι καλα και ο φτωχος να ψοφησει στο δρομο... Ποιος οικογενειακος γιατρος ρε γιατρε τι νομιζεις οτι ειναι ολοι πλουσιοι να δινουν τα 100ρικα που χρεωνετε για επισκεψη? Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι...Ακου εκει δε φτανει που τα σκαμε σε εισφορες για να πεθαινουμε στο ρατζο θα μου πεις κιολας να καλεσω ιδιωτη γιατρο στο σπιτι. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος. Ντροπη σου.

stefanos
07/11/2020, 15:43
Φιλε αστο πραγματικα. Εσυ μαλλον εισαι της αποψης οτι το μνημονιο ειναι ευχη για το τοπο..Ειναι ευκαιρια για το τοπο..Μαλλον δε ξερεις οτι οταν το χρημα δε γυριζει δεν υπαρχει οικονομια αλλα συσσωρευση η οποια οδηγει σε καταστασεις υεμενης και ουγκαντα. Τεσπα σου ειπα αστο.Μια γρηγορη ματια στο αεπ και στον ετησιο προυπολογισμο του κρατους θα σε διαφωτισει. Οσο για την υφεση φετος μαζι με αυτη τη καραντινα παμε για ρεκορ.

Το άφησα.
Διάβασε την συνθήκη σταθερότητας που μας οδήγησε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (όχι μόνο εμάς άλλα όλους τους πολίτες της ΕΕ)
και μετά έλα να συζητήσουμε αν τα μέτρα για τον covid είναι αφορμή για κατάργησή της μετασχηματισμό της κλπ.

faithless
07/11/2020, 15:51
Το άφησα.
Διάβασε την συνθήκη σταθερότητας που μας οδήγησε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (όχι μόνο εμάς άλλα όλους τους πολίτες της ΕΕ)
και μετά έλα να συζητήσουμε αν τα μέτρα για τον covid είναι αφορμή για κατάργησή της μετασχηματισμό της κλπ.

Αφησα το χουντοχοιδη να το διαβασει αλλα ειχε αλλες πιο σοβαρες δουλειες να κανει.. Οσο για τους ευρωπαιους εταιρους και αδελφους μας δεν εχω πολλα να πω. Ουτε τα αρχαια μας δε μας δινουν και απλα ερχονται και τρωε γαριδες το καλοκαιρι εμεις λεμε οτι εχουμε βαρια βιομηχανια..Τις γαριδες και τις ξαπλωστρες και τους κανουμε και τεμεναδες ειλικρινα ειναι αλλη κουβεντα αυτη και δεν υπαρχει λογος.

Johny the Fox
07/11/2020, 15:51
Γιατρε θα μας πεις τι θα κανει ο ελληνικος λαος που δε θα εχει να φαει στο σπιτι του κλεισμενος? Η θα μας ψεκαζεις με φοβιες που δε τις πιστευει ουτε ο παππους μου που ειναι 94 με 2 μπαλονακια? Εισαι παντελως αδιαφορος και καθολου ανθρωπος. Εσυ να σαι καλα και ο φτωχος να ψοφησει στο δρομο... Ποιος οικογενειακος γιατρος ρε γιατρε τι νομιζεις οτι ειναι ολοι πλουσιοι να δινουν τα 100ρικα που χρεωνετε για επισκεψη? Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι...Ακου εκει δε φτανει που τα σκαμε σε εισφορες για να πεθαινουμε στο ρατζο θα μου πεις κιολας να καλεσω ιδιωτη γιατρο στο σπιτι. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος. Ντροπη σου.

ok..Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι προσβολες και οι προσωπικες επιθεσεις.Οχι οτι παρουσιαζουν κανενα ενδιαφερον τα μεταξυ σχοινιου και παλουκιου γραπτα σου.

.422433

faithless
07/11/2020, 15:58
ok..Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι προσβολες και οι προσωπικες επιθεσεις.Οχι οτι παρουσιαζουν κανενα ενδιαφερον τα μεταξυ σχοινιου και παλουκιου γραπτα σου..
Γιατρε συγγνωμη συντηρεις ενα συστημα που ναι μεν θα με εχει κλεισμενο σπιτι χωρις εισοδημα (για το καλο μου)αλλα απο την αλλη θες να σε καλεσω αν εχω γριπη σπιτι μου και να σου σκασω και 100ρι 150ρι(και ολα αυτα μεσα σε μια φονικη πανδημια οπως μας λες)? Αυτη την ελλαδα ονειρευεστε?Την ελλαδα του αμα δεν εχεις λεφτα ψοφα?Και μου λες και γιατι σου λεω ντροπη σου? Και εσυ με ειπες παντελως ανημερωτο επειδη δε βλεπω τον σκαι που μονοπωλει ενα ιατρικο λομπυ καθε μερα.Μια χαρα τα σκεφτηκατε εσεις η γιατροι.. Απο πλουσιοι γινατε παμπλουτοι.. Ντροπη ντροπη και παλι ντροπη.

mikes
07/11/2020, 16:14
εγω παντως εχω προβλήματιστει με την ολη κατασταση...
απο τη μια οι ειδικοι λοιμωξιολογοι, και ο ΠΟΥ που λενε οτι ο
ιος ειναι επικινδυνος και πρεπει να προσεχουμε και να ακολουθουμε
τις οδηγιες, και απο την αλλη ο τακης ο μακης ο λακης, παλιοι συμμαθητες
που με το ζορι περναγαν τη ταξη καθε χρονια το σεπτεμβρη, η αλλες φορες
εμεναν στο τοπο, και καλα καλα δε ξερουν να βαλουν 3 λεξεις σε μια σειρα
αλλα παριστανουν τους διαβασμενους, οι οποιοι λενε οτι ολο αυτο ειναι απλα
ενα κρυολογημα και ολη η ιστορια ειναι μια απατη που παιζεται στα κεφαλια μας
για να εξυπηρετησει τα μεγαλα συμφεροντα, και δε ξερω ποιον να πιστεψω ρε γαμωτο....

karellen
07/11/2020, 16:26

Γιατρε συγγνωμη συντηρεις ενα συστημα που ναι μεν θα με εχει κλεισμενο σπιτι χωρις εισοδημα (για το καλο μου)αλλα απο την αλλη θες να σε καλεσω αν εχω γριπη σπιτι μου και να σου σκασω και 100ρι 150ρι(και ολα αυτα μεσα σε μια φονικη πανδημια οπως μας λες)? Αυτη την ελλαδα ονειρευεστε?Την ελλαδα του αμα δεν εχεις λεφτα ψοφα?Και μου λες και γιατι σου λεω ντροπη σου? Και εσυ με ειπες παντελως ανημερωτο επειδη δε βλεπω τον σκαι που μονοπωλει ενα ιατρικο λομπυ καθε μερα.Μια χαρα τα σκεφτηκατε εσεις η γιατροι.. Απο πλουσιοι γινατε παμπλουτοι.. Ντροπη ντροπη και παλι ντροπη.
Ο άνθρωπος σού απαντάει με επιχειρήματα και εσύ ανταπαντάς με επιδείξεις παντογνωσίας ''Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι'' και προσβολές επί προσωπικού.Τα 'ντροπή σου' κλπ όχι εδώ.
Δεν με ενδιαφέρουν τα Βαγκνερικά σου κηρύγματα σ' αυτό το νήμα τόσο καιρό,ΟΦΕΙΛΕΙΣ όμως να είσαι κόσμιος.

Τελευταία φορά.

faithless
07/11/2020, 16:29
Εγω θελω να μου απαντησει ο γιατρος αφου για το καλο μου γινονται ολα και για την υγεια μου με περισσιο θρασος μου λεεξ να κατσω σπιτι να μη παω στο νοσοκομειο που εγω πληρωνω να πεθανω απο τη φτωχεια αλλα να τον παρω και τηλεφωνο να του δωσω 100ρι.Αυτο δεν ειναι ιατρικη περισσοτερο e-food μου θυμιζει.Στα επιχειρημαγα απαντησα μια χαρα απαντηση δεν ελαβα αλλα αντι αυτου ο γιατρος μου εκανε και διαφημιση στο μαγαζι του.Πολλα ανεχτηκα...

stefanos
07/11/2020, 16:35
Απο πότε?Μήπως από το Μάιο του 19????Γιατί άραγε άλλαξε η ετυμολογία του όρου τότε??

Για όποιον έχει όρεξη να μάθει κάποια πράγματα και χρόνο φυσικά να το παρακολουθήσει.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&feature=youtu.be&v=5txdE8mpH0g&fbclid=IwAR3o7Smn7aLhKrQV1q9TvVdZaCvaP0mnpIIZAMPm_Ehh5wzZf0tf3dvd-DQ

Υ.Γ. Johnny the fox (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=28503) θα μας ακυρώσεις και τον Dr Ιωαννίδη?

Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα Ελληνικά σημαίνει ακριβώς το ίδιο.

Johny the Fox
07/11/2020, 16:37
Η επισκεψη του οικ.ιατρου ειναι εντελως δωρεαν.(Αυτο βεβαια δεν θα ειναι αποδεκτο απο εσενα που εισαι γνωστης του συστηματος εκ'των εσω )

Οι κατ’ οίκον επισκέψεις του β ́ συμβαλλόμενου για τον εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης του, περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του και απαγορεύεται ρητά να ζητηθεί επιπλέον αμοιβή από τους ασφαλισμένους. Οι κατ’ οίκον επισκέψεις δεν αποζημιώνονται με επιπλέον ποσό από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πραγματοποιούνται και εκτός του δηλωμένου ωραρίου του ιατρείου του, μέσα στα πλαίσια ευθύνης του οικογενειακού ιατρού για την περίθαλψη και προαγωγή της υγείας του εγγεγραμμένου πληθυσμού και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Ν.4486/2017.

https://www.healthreport.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3/

viper1
07/11/2020, 16:41
Εγω θελω να μου απαντησει ο γιατρος αφου για το καλο μου γινονται ολα και για την υγεια μου με περισσιο θρασος μου λεεξ να κατσω σπιτι να μη παω στο νοσοκομειο που εγω πληρωνω να πεθανω απο τη φτωχεια αλλα να τον παρω και τηλεφωνο να του δωσω 100ρι.Αυτο δεν ειναι ιατρικη περισσοτερο e-food μου θυμιζει.Στα επιχειρημαγα απαντησα μια χαρα απαντηση δεν ελαβα αλλα αντι αυτου ο γιατρος μου εκανε και διαφημιση στο μαγαζι του.Πολλα ανεχτηκα...

Γιατί να τον πάρεις τηλέφωνο? Αφού υιός δεν υπάρχει. Και εν τέλει πριν από καμμιά 10 άρια ποστ σου είπες ότι δεν θα γράψεις αλλά. Ακόμα και σε αυτό αυτοαναιρείσαι

faithless
07/11/2020, 16:42
Η επισκεψη του οικ.ιατρου ειναι εντελως δωρεαν.(Αυτο βεβαια δεν θα ειναι αποδεκτο απο εσενα που εισαι γνωστης του συστηματος εκ'των εσω )

Οι κατ’ οίκον επισκέψεις του β ́ συμβαλλόμενου για τον εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης του, περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του και απαγορεύεται ρητά να ζητηθεί επιπλέον αμοιβή από τους ασφαλισμένους. Οι κατ’ οίκον επισκέψεις δεν αποζημιώνονται με επιπλέον ποσό από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πραγματοποιούνται και εκτός του δηλωμένου ωραρίου του ιατρείου του, μέσα στα πλαίσια ευθύνης του οικογενειακού ιατρού για την περίθαλψη και προαγωγή της υγείας του εγγεγραμμένου πληθυσμού και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Ν.4486/2017.

https://www.healthreport.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3/

Καλα ναι εννοειται ολα δωρεαν ειναι αλλα αν παρεις τηλεφωνο στον εοπυ για δωρεαν ραντεβου θα εξυπηρετηθεις το 2022.Αν παλι παρω εσενα τηλεφωνο και σου πω για ραντεβου με ικα εσυ θα με εξυπηρετησεις... Αστο γιατρε δε θελω αλλο κουβεντα. Ενας φτωχος ανθρωπος καταλαβαινει πολυ καλα τι λεω και τι κανω. Ενας βεβαια εισοδηματιας σα και σενα που δεν εχει παρει ποτε τηλεφωνο στον εοππυ μαλλον ονειρευεται.

Johny the Fox
07/11/2020, 16:42

Τωρα το ειδα Μου παραθετεις ενα βιντεο 3 ωρων 15 ' 34'' .ποια ειναι η ερωτηση σου φιλε ; Εγω δεν καταλαβα ντιπ τι ρωτας . Εσυ μπας και καταλαβες τι θες να με ρωτησεις ;

faithless
07/11/2020, 16:43
Γιατί να τον πάρεις τηλέφωνο? Αφού υιός δεν υπάρχει. Και εν τέλει πριν από καμμιά 10 άρια ποστ σου είπες ότι δεν θα γράψεις αλλά. Ακόμα και σε αυτό αυτοαναιρείσαι

Ποτε ειπα οτι δεν υπαρχει ιος?ιος υπαρχει και θα υπαρχει για παντα. Δεν ειναι λεπρα ομως ουτε και πανουκλα. Αυτο ειπα και πεσατε ολοι πανω μου. Ειλικρινα ομως υπαρχουν και φωνες που μου λενε μπραβο μου(σε pm) αλλα στο φορουμ αυτο δε θα καταφερω κατι.Το γιατι δε το ξερω αλλα μαλλον το καταλαβαινω

Johny the Fox
07/11/2020, 16:45
Αστο γιατρε δε θελω αλλο κουβεντα.

..εγινε !!

viper1
07/11/2020, 16:48
Ποτε ειπα οτι δεν υπαρχει ιος?

Γιατί υπάρχει?

Johny the Fox
07/11/2020, 16:49
και γιατι να μην υπαρχει;

Vstrommer71
07/11/2020, 16:53
Iός υπάρχει αλλά θα είναι σαν να μην υπάρχει:D

Johny the Fox
07/11/2020, 16:57
https://www.youtube.com/watch?v=pF7ldspZ6-g

viper1
07/11/2020, 16:58
και γιατι να μην υπαρχει;

Να κάνει η μανα

stefanos
07/11/2020, 17:04
Ποτε ειπα οτι δεν υπαρχει ιος?ιος υπαρχει και θα υπαρχει για παντα. Δεν ειναι λεπρα ομως ουτε και πανουκλα.

Σε αυτά συμφωνήσαμε όλοι, στα υπόλοιπα διαφωνούμε.

viper1
07/11/2020, 17:06
Κύριοι Κορονοιος δεν υπάρχει
https://www.google.com/amp/s/m.sport24.gr/epikairothta/xespasma-koytsianikoyli-den-yparchei-ios-covid.8992688.amp.html

https://nikosxeiladakis.gr/ο-ιός-που-δεν-υπάρχει-έχει-υπνωτική-επί/

motojojo
07/11/2020, 17:52
ΝΑ κι αν υπάρχει κορωνοιός, ΝΑ κι αν δεν υπάρχει.

'Εχω φάει πόρτα σε μπαρ/κλαμπ επειδή ήμουν με βερμούδα ή επειδή δεν φόραγα πουκάμισο ή ήμουν λίγο εκτός του κάθε ηλίθιου dress code που ηθελε να έχει το κάθε δήθεν γτπ μαγαζί. Ε άρχισα να ντύνομαι αναλόγως όταν ήταν να πάμε σε τέτοια μαγαζιά.

Πολλές δουλειές έχουν συγκεκριμένο dress code. Άλλες πάλι όχι αλλά αν θες να σε παίρνουν και λίγο στα σοβαρα μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.

Γιατί τα λέω αυτά? Η μάσκα έχει εξελιχθεί πλέον σε απαραίτητο αξεσουαρ του καθημερινού μας outfit. Είναι θέμα οπτικής και έτσι άρχισα να το βλέπω εγω.
Πλέον όταν φευγω από το σπίτι πάντα τσεκάρω: κλειδιά-πορτοφόλι-κινητό-(τωρα και)μάσκα.

Επιβάλεται μάσκα? Τη φοράς και δεν σε ενοχλεί κανείς. Τη φοράω εκεί που πρέπει, τη βγαζω εκεί που μπορώ, που και που την κατεβάζω για να πάρω μια ανάσα και να "φρεσκαριστεί" κι αυτη και πάει λέγοντας....
Λίγο σπαστικό δε λέω αλλά και τα "όργανα" δε νομίζω να έχουν και πολύ διάθεση να κυνηγάνε τον καθένα για τη μάσκα. Χώρια που και αυτούς κάποιος άλλος τους έβαλε να κανουν αυτή τη βρωμοδουλειά οπότε δεν έχει και πολύ νόημα ο όποιος τσακωμός μαζί τους.

Δεν μου κοστίζει τίποτα, ενώ το να επιμένω να μην την φοράω μπορεί να μου κοστίσει την ψυχική μου υγεία και 150 ευρώ. Ε όχι αυτή τη χάρη δεν τους την κάνω.

doctoras
07/11/2020, 18:00
Κύριοι Κορονοιος δεν υπάρχει
https://www.google.com/amp/s/m.sport24.gr/epikairothta/xespasma-koytsianikoyli-den-yparchei-ios-covid.8992688.amp.html

https://nikosxeiladakis.gr/ο-ιός-που-δεν-υπάρχει-έχει-υπνωτική-επί/
422436
422438
422439

Nostradamus
07/11/2020, 18:00
Ρε αλήθεια τώρα? Κάθεστε και κάνετε διάλογο?

Αυτό το "θα σε φέρει στο γήπεδο του, και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας" δεν το ζείτε αρκετά συχνά στην καθημερινότητα και το χρειάζεστε και εδώ?

viper1
07/11/2020, 18:04
ΝΑ κι αν υπάρχει κορωνοιός, ΝΑ κι αν δεν υπάρχει.

'Εχω φάει πόρτα σε μπαρ/κλαμπ επειδή ήμουν με βερμούδα ή επειδή δεν φόραγα πουκάμισο ή ήμουν λίγο εκτός του κάθε ηλίθιου dress code που ηθελε να έχει το κάθε δήθεν γτπ μαγαζί. Ε άρχισα να ντύνομαι αναλόγως όταν ήταν να πάμε σε τέτοια μαγαζιά.

Πολλές δουλειές έχουν συγκεκριμένο dress code. Άλλες πάλι όχι αλλά αν θες να σε παίρνουν και λίγο στα σοβαρα μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.

Γιατί τα λέω αυτά? Η μάσκα έχει εξελιχθεί πλέον σε απαραίτητο αξεσουαρ του καθημερινού μας outfit. Είναι θέμα οπτικής και έτσι άρχισα να το βλέπω εγω.
Πλέον όταν φευγω από το σπίτι πάντα τσεκάρω: κλειδιά-πορτοφόλι-κινητό-(τωρα και)μάσκα.

Επιβάλεται μάσκα? Τη φοράς και δεν σε ενοχλεί κανείς. Τη φοράω εκεί που πρέπει, τη βγαζω εκεί που μπορώ, που και που την κατεβάζω για να πάρω μια ανάσα και να "φρεσκαριστεί" κι αυτη και πάει λέγοντας....
Λίγο σπαστικό δε λέω αλλά και τα "όργανα" δε νομίζω να έχουν και πολύ διάθεση να κυνηγάνε τον καθένα για τη μάσκα. Χώρια που και αυτούς κάποιος άλλος τους έβαλε να κανουν αυτή τη βρωμοδουλειά οπότε δεν έχει και πολύ νόημα ο όποιος τσακωμός μαζί τους.

Δεν μου κοστίζει τίποτα, ενώ το να επιμένω να μην την φοράω μπορεί να μου κοστίσει την ψυχική μου υγεία και 150 ευρώ. Ε όχι αυτή τη χάρη δεν τους την κάνω.

Τι είναι 150 ευρώ μπροστά στην έκφραση της ελευθερίας και στην αντίσταση του να σε φιμώσουν και να σε περιορίζουν με κάτι το οποίο πιθανόν να μην έχει την θνησιμότητα που λένε? Εδώ για την ελευθερία άλλοι έχουν δώσει την ζωή τους

bulmont
07/11/2020, 18:05
Επιβάλεται μάσκα? Τη φοράς και δεν σε ενοχλεί κανείς. Τη φοράω εκεί που πρέπει, τη βγαζω εκεί που μπορώ, που και που την κατεβάζω για να πάρω μια ανάσα και να "φρεσκαριστεί" κι αυτη και πάει λέγοντας....Δεν μου κοστίζει τίποτα, ενώ το να επιμένω να μην την φοράω μπορεί να μου κοστίσει την ψυχική μου υγεία και 150 ευρώ. Ε όχι αυτή τη χάρη δεν τους την κάνω.

Αυτό κάνω κι' εγώ και πιστεύω πώς το κάνουν οι περισσότεροι.

Αυτό όμως είναι τελείως λάθος σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της μάσκας που μας είχαν μάθει τον Μάρτιο-Απρίλιο (πιάνουμε την μάσκα
με καθαρά χέρια, την φοράμε με προσοχή, την αφαιρούμε με προσοχή, την διπλώνουμε την πετάμε, κλπ, κλπ...)

Τα πιτσιρίκια στα σχολεία με μιά μάσκα 5-6 ώρες βάλε - βγάλε....

Κανείς πλέον δεν το αναφέρει αυτό, τους νοιάζει μόνο να φοράς μάσκα, κι ας είναι χολεριασμένη....

Δεν τους νοιάζει η υγεία μας, άβουλα υπάκουα στρατιωτάκια θέλουν........

Bowleno
07/11/2020, 18:09
Τι είναι 150 ευρώ μπροστά στην έκφραση της ελευθερίας και στην αντίσταση του να σε φιμώσουν και να σε περιορίζουν με κάτι το οποίο πιθανόν να μην έχει την θνησιμότητα που λένε? Εδώ για την ελευθερία άλλοι έχουν δώσει την ζωή τους

Πως φαίνονται οι έχοντες και κατέχοντες....:p

viper1
07/11/2020, 18:12
Πως φαίνονται οι έχοντες και κατέχοντες....:p

Ναι . Έχω κάψει την μια ζωή. Έχω άλλες 6:lol:

viper1
07/11/2020, 18:17

Αυτό όμως είναι τελείως λάθος σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της μάσκας που μας είχαν μάθει τον Μάρτιο-Απρίλιο (πιάνουμε την μάσκα
με καθαρά χέρια, την φοράμε με προσοχή, την αφαιρούμε με προσοχή, την διπλώνουμε την πετάμε, κλπ, κλπ...)

Κανείς πλέον δεν το αναφέρει αυτό, τους νοιάζει μόνο να φοράς μάσκα, κι ας είναι χολεριασμένη....

Εισπρακτικά μέτρα είναι. Όποιος δεν φοράει πληρώνει. Απλά. Διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν προβλέψει να μοιράζουν μάσκες τουλάχιστον στα σχολεία και μόνο χειρουργικές μιας χρήσης. Όχι αυτό το δήθεν. Για αυτό λέω δεν υπάρχει (θανατηφόρος) υιός.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα που λέει και το τραγούδι

Xlitos
07/11/2020, 18:25
Ελα παιδια σοβαρευτειτε.

Ενημερωση καποιος.Ποσα κρουσματα μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε 7/11/2020 19:25?

viper1
07/11/2020, 18:30
Ελα παιδια σοβαρευτειτε.

Ενημερωση καποιος.Ποσα κρουσματα μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε 7/11/2020 19:25?

Ποια κρούσματα? Αυτά δεν έχουν σημασία. Πάλι τα ίδια θα λέμε?
Σε λίγο θα μετράνε αυτούς που δεν έχουν κορονοιο

viper1
07/11/2020, 18:31
422436
422438
422439

Ναου γουι αρ τοκινγκ

faithless
07/11/2020, 18:31

Οχι φιλε μου τους νοιαζει η υγεια μας.. Θελουνε να μας προστατεψουνε απο τον ιο-pacman. Και μεσα σε αυτο εχουνε μπει και οι γιατροι να πηγαινουνε σε σπιτια και να βγαζουνε το χαρτζιλικακι τους. Για να μη φορτωσουμε το συστημα υγειας... Τα 4 χρονα παιδακια τα καναμε σα κολοκυθες για τις χαζομαρες τους και τις αντιφατικες δηλωσεις και θελουνε να τους πιστεψουμε κιολας.Υπαρχουν φωνες παντως ακομα και εδω.

Shinigami Ryuk
07/11/2020, 18:36
Αφησα το χουντοχοιδη να το διαβασει αλλα ειχε αλλες πιο σοβαρες δουλειες να κανει.. Οσο για τους ευρωπαιους εταιρους και αδελφους μας δεν εχω πολλα να πω. Ουτε τα αρχαια μας δε μας δινουν και απλα ερχονται και τρωε γαριδες το καλοκαιρι εμεις λεμε οτι εχουμε βαρια βιομηχανια..Τις γαριδες και τις ξαπλωστρες και τους κανουμε και τεμεναδες ειλικρινα ειναι αλλη κουβεντα αυτη και δεν υπαρχει λογος.

Faithless να ρωτησω κατι εκτος covid?

Αναφερθηκες στα σχολια σου,που εχω παραθεσει,σε καποια πραγματα και λες σε καποια στιγμη "Αυτη ειναι η Ελλαδα που ονειρευστε?".
Θα ηθελες σε παρακαλω να μου εξηγησεις ποια ειναι η Ελλαδα που ονειρευεσαι εσυ και πως μπορουν να γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα?

Και ενα ακομα.

Σε προηγουμο σχολιο μου σε ειχα ρωτησει(μαλλον δεν το ειδες)
Αν ησουν αμερικανος τι θα ψηφιζες Τραμπ ή Μπαιντεν και γιατι?

Αν εχεις την διαθεση να απαντησεις πολυ θα με ενδιεφερε να σε ακουσω.

motojojo
07/11/2020, 18:39
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η μάσκα σε κάνει άβουλο στρατιωτάκι. Ούτε σε περιορίζει κάπου. Κανείς δεν θυσιάστηκε για τη μη χρήση μάσκας και σίγουρα δεν σκοπεύω να το κάνω πρώτος.
Απλά θέλουμε να αντιδράσουμε με κάτι και τώρα βρήκαμε αφορμή και μάλιστα ηλίθια.

Με αφορμή τον κορωνοιο γίνονται άλλα χειρότερα και δεν ανοίγει ρουθούνι, κάποιοι πλουτίζουνε και εμάς η μάσκα μας μάρανε.

Αυτό που με εξοργίζει πιο πολύ αυτή τη στιγμή είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα εκατομύρια που δόθηκαν σε καναλάρχες.
Αλλά όχι, η μάσκα μας φιμώνει.

bulmont
07/11/2020, 18:43
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η μάσκα σε κάνει άβουλο στρατιωτάκι.....

Ούτε 'γώ.........

Είναι όμως μιά καλή αρχή.....................

karateo
07/11/2020, 18:45
Πάντως με αυτά που γράφω γουστάρω περισσότερο το λοκνταουν!

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Δεδομένα έως 7 Νοεμβρίου 2020, ώρα 15:00

Σήμερα ανακοινώνουμε 2556 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 54809, εκ των οποίων το 54.3% άνδρες.

4386 (8.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 15400 (28.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

207 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 45 (21.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 315 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 34 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 749 θανάτους συνολικά στη χώρα. 298 (39.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

panavour
07/11/2020, 18:48

300 ειναι.

viper1
07/11/2020, 19:35
Faithless να ρωτησω κατι εκτος covid?

Αναφερθηκες στα σχολια σου,που εχω παραθεσει,σε καποια πραγματα και λες σε καποια στιγμη "Αυτη ειναι η Ελλαδα που ονειρευστε?".
Θα ηθελες σε παρακαλω να μου εξηγησεις ποια ειναι η Ελλαδα που ονειρευεσαι εσυ και πως μπορουν να γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα?

Και ενα ακομα.

Σε προηγουμο σχολιο μου σε ειχα ρωτησει(μαλλον δεν το ειδες)
Αν ησουν αμερικανος τι θα ψηφιζες Τραμπ ή Μπαιντεν και γιατι?

Αν εχεις την διαθεση να απαντησεις πολυ θα με ενδιεφερε να σε ακουσω.

Την Ελλάδα του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ.
Τι δεν καταλαβαίνεις?

viper1
07/11/2020, 19:38
Να αντισταθούμε κύριοι. Να γεμίσουμε τις πλατείες να ρίξουμε τις κυβερνήσεις όπως κάναμε τότε που μας έβαλαν στα μνημόνια με ψεύτικες στατιστικές χρεών. Να ανοίξουν μυτες . Όπως τότε

Ή μήπως δεν κάναμε τίποτα?
Μήπως πάλι μόνος του έτρεχε ο faithless.....

o_gavros
07/11/2020, 19:39
"Τοτες που για μένα μόνο ζούσες".
Κατερίνα Στανίση.

νεοσσός
07/11/2020, 19:47
Έχετε παρατηρήσει την εξέλιξη των κρουσμάτων κορονοϊού και των θανάτων στην Τσεχία (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/czech-republic/); Είναι χώρα που έχει αντίστοιχο πληθυσμό με τη δική μας. Την άνοιξη τα είχε καταφέρει καλύτερα από εμάς. Λιγότερα κρούσματα, λιγότερους θανάτους. Το καλοκαίρι είχε σχεδόν μηδενίσει.

Στο δεύτερο κύμα, όπως μπορείτε να δείτε στα διαγράμματα (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/czech-republic/), έχει χαθεί τελείως η μπάλα. 15.000 κρούσματα και 250 νεκρούς τη μέρα. Νομίζω ότι είναι ενδεικτικό του τι μπορούμε να δούμε κι εμείς, ανάλογα με τις εξελίξεις.

viper1
07/11/2020, 20:10
Έχετε παρατηρήσει την εξέλιξη των κρουσμάτων κορονοϊού και των θανάτων στην Τσεχία (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/czech-republic/); Είναι χώρα που έχει αντίστοιχο πληθυσμό με τη δική μας. Την άνοιξη τα είχε καταφέρει καλύτερα από εμάς. Λιγότερα κρούσματα, λιγότερους θανάτους. Το καλοκαίρι είχε σχεδόν μηδενίσει.

Στο δεύτερο κύμα, όπως μπορείτε να δείτε στα διαγράμματα (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/czech-republic/), έχει χαθεί τελείως η μπάλα. 15.000 κρούσματα και 250 νεκρούς τη μέρα. Νομίζω ότι είναι ενδεικτικό του τι μπορούμε να δούμε κι εμείς, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Συνεννοημένοι με τους υπόλοιπους είναι και αυτοί. Τα είπαμε μην τα ξαναλέμε

bulmont
07/11/2020, 20:42
422443

viper1
07/11/2020, 20:43
422443

800 είπε θα δώσει

bulmont
07/11/2020, 20:54
800 είπε θα δώσει

τα παράπονά σας στον γελοιογράφο παρακαλώ.............

viper1
07/11/2020, 21:04
τα παράπονά σας στον γελοιογράφο παρακαλώ.............

Είσαι ένα lockdown πίσω :D

Johny the Fox
07/11/2020, 21:07
Και καμμια ομπρελιτσα καλου-κακου....:ufo:

https://www.ethnos.gr/lifestyle/131880_stamatis-gonidis-gia-koronoio-i-brohi-fernei-ton-io-prepei-na-kratas-omprela
.

bulmont
07/11/2020, 21:07
Είσαι ένα lockdown πίσω :D

Εχω χάσει την μπάλα........

doctor_john
07/11/2020, 21:26

https://www.ethnos.gr/lifestyle/131880_stamatis-gonidis-gia-koronoio-i-brohi-fernei-ton-io-prepei-na-kratas-omprela
.

Πάλι οι πόντιοι φταίνε; :a027:

Xlitos
07/11/2020, 21:33
Προς στιγμη χαρηκαν αναμεσα στα γεροντια βρηκα 40χρονη πεθανε απο τον φονικο ιο :sick:

https://www.tanea.gr/2020/11/07/greece/koronaios-sok-sto-mesologgi-40xroni-exase-ti-maxi-me-ton-foniko-io/

ΑΛλα τελικα FAKE NEWS απο τους μη ψεκασμενους :(

https://messolonghinews.gr/?p=38435

faithless
07/11/2020, 21:49
Προς στιγμη χαρηκαν αναμεσα στα γεροντια βρηκα 40χρονη πεθανε απο τον φονικο ιο :sick:

https://www.tanea.gr/2020/11/07/greece/koronaios-sok-sto-mesologgi-40xroni-exase-ti-maxi-me-ton-foniko-io/

ΑΛλα τελικα FAKE NEWS απο τους μη ψεκασμενους :(

https://messolonghinews.gr/?p=38435

Αχαχαχαχα το ψεμα εγω ειπα θα φανει... Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...Επισης να μας πει ο γιατρος μιας και τα χειρουργια ανεσταλησαν σε ποσοστο 80 % που θα κανει ο κοσμος τα χειρουργια του. Ποσο αναστολη πια γιατρε μου? Αλλα ξερω εχεις τη λυση. Να τα κανει ιδιωτικα ο κοσμος με τα 800 του χαρδαχιτλερ. Σωστα? Και ολα αυτα για το καλο μας και για τη προστασια της δημοσιας υγειας...Να μας πει επισης ο γιατρος γιατι δε γινεται νεκροψια για να διαπιστωθει αν καποιος πεθανε απο κορωνοιο η πεθανε απο καρκινο σε ολο του το σωμα και βρεθηκε μια οποιαδηποτε ιωση να τον επιβαρυνει. Εχει χασει τη μπαλα ο εγγονος του δρακουμελ και εχει νευριασει με το κοσμο που δε τον πιστευει πλεον.Βριζει τα ψηφαλακια του ενω ξερει οτι εδωσε τη χαριστικη βολη στη χωρα.Οσο για τι αλλες χωρες παγκοσμιως εκει ο κοσμος καθε μερα επαναστατει δεν ειναι φραπεδομαχοι ολοι σα και μας.

doctoras
07/11/2020, 22:43

Υπαρχει μια μπακαλιστικη προσέγγιση για το φαινόμενο, μου φαινεται λογικη

Λεει οτι το δευτερο κύμα κοβιντ εκανε πρωτα την εμφάνιση στην ευρωπη λογω πιο βορειου ψυχρού κλίματος που ευνοούσε την ανάπτυξη του ιου απο τις μαζωξεις του κόσμου σε κλειστούς χωρους.
Ομοίως εχει συνεβει το ιδιο στην ελληνική επικράτεια. Ηρθε πρωτα σε καστορια κοζανη Θεσσαλονίκη δραμα και ακολουθούν οι νοτιοτερες περιοχές

Αν δεν μειωθούν τα κρούσματα μετα απο 2 εβδομαδες θα πεθάνει πολύς κοσμακης

viper1
08/11/2020, 11:22
Για το επερχόμενο εμβόλιο
https://www.ert.gr/frontpage/koronoios-paramenei-avevaii-i-apotelesmatikotita-ton-eperchomenon-emvolion/

AUFGEBRACHT
08/11/2020, 11:36

.

Μη ρωτάς το γιατί/ η πανδημία αυτή/ έχει τόσους σκοτώσει/ η πανδημία η τόση....

Jimmu
08/11/2020, 11:38
"Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια,δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια"

Benjamin Franklin

AUFGEBRACHT
08/11/2020, 11:44
"Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια,δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια"

Benjamin Franklin

Ωραίο τσιτάτο για τοίχο στο facebook, υποθέτω ότι αναφερόταν στους μαύρους σκλάβους που είχε...

panavour
08/11/2020, 11:45

Benjamin Franklin

ειπε λιγο πριν του βαλλουν τα σωληνακια και τον αναπνευστηρα:lol:

Jimmu
08/11/2020, 12:20
Ωραίο τσιτάτο για τοίχο στο facebook, υποθέτω ότι αναφερόταν στους μαύρους σκλάβους που είχε...

O Καθένας κι ο "κανένας" μπορεί να πιστεύει και να υποθέτει ότι θέλει...Δημοκρατία έχουμε....Τι?Όχι?

o_gavros
08/11/2020, 12:24

Benjamin Franklin

Σαφώς, μόνο που στην περίπτωση μιας παγκόσμιας έξαρσης μια επιδημίας πιθανολογώ ότι το παραπάνω δεν βρίσκει εφαρμογή.
Στην Ελλάδα που εδώ και μια δεκαετία έχει μετατραπεί σε κράτος αστυνομίας, ναι έχει νόημα να το αναφέρει κανείς. Εν μέσω μιας επιδημίας, μάλλον προς το τσιτάτο φέρνει.

Johny the Fox
08/11/2020, 12:32
Μη ρωτάς το γιατί/ η πανδημία αυτή/ έχει τόσους σκοτώσει/ η πανδημία η τόση....

κι'απο τους εδω τους αρνητες/με την περισσεια γνωση /αμα το θρεντ δεν κλειδωθει/ποιος mod θα μας γλυτωσει ..;

νεοσσός
08/11/2020, 12:37
Παιδιά, χαραμίζεται ταλέντο και είναι κρίμα. :p

faithless
08/11/2020, 12:37
O Καθένας κι ο "κανένας" μπορεί να πιστεύει και να υποθέτει ότι θέλει...Δημοκρατία έχουμε....Τι?Όχι?
Φιλε δεν επιτρεπεται να λες τη γνωμη σου με 1εκ νεκρους με μεσο ορο ηλικιας τα 80 ετη και υποκειμενα νοσηματα παγκοσμιως. Τι δε καταλαβαινεις? Δεν επιτρεπεται να μιλας χωρις νεκροψιες για να διαπιστωθει αυτη η επιθετικοτητα του ιου... Δεν επιτρεπεται να μιλας οταν ο κοσμος θα πεθανει χωρις χειρουργιο στο σπιτι κλεισμενος αλλα δε θα πεθανει απο τον ιο -γκοτζιλα της θνησιμοτητας 0.04 σε ανθρωπους μεχρι τα 75 ετη. Ειναι απλο αδερφε δεν εχουμε δημοκρατια εχουμε χουντα κανονικη. Σε λιγο θα μας πυροβολανε οι μη ψεκασμενοι γιατι πηγαμε περιπτερο να παρουμε μια κοκα κολα χωρις μηνυμα. Θα βγαλουν και το στρατο.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ παντα και το καλο της δημοσιας υγειας. Ψοφα αν θες απο τη πεινα ψοφα αν θες απο καρδια σπιτι μονος σου αλλα θα σωσεις τους ουτε 1000 που δεν εχουν πεθανει σε μια εξαρση κρουσματων και προστιμων.

Jimmu
08/11/2020, 12:38
Σαφώς, μόνο που στην περίπτωση μιας παγκόσμιας έξαρσης μια επιδημίας πιθανολογώ ότι το παραπάνω δεν βρίσκει εφαρμογή.
Στην Ελλάδα που εδώ και μια δεκαετία έχει μετατραπεί σε κράτος αστυνομίας, ναι έχει νόημα να το αναφέρει κανείς. Εν μέσω μιας επιδημίας, μάλλον προς το τσιτάτο φέρνει.

Όπου το παραπάνω σταματά να βρίσκει εφαρμογή ελοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος.Για οποιοδήποτε λόγο και οποιαδήποτε συνθήκη .Θα δεχόμουν τον όρο πανδημία (όχι επιδημία) αν ο συνολικός αριθμός νεκρών στη χώρα μας, ασχέτως αιτίας θανάτου, ήταν δραματικά μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι.Έλα μου ντε που είναι μικρότερος το 1ο 10μηνο του 20 από το αντίστοιχο του 19...H μόνη επιδημία-μάστιγα-κίνδυνος-πανδημία στη χώρα είναι ο covid 300...η καλύτερα "οι covid 300"...

Edit: To καλό είναι πως σε κάποιους απ'ότι φαίνεται η όλη κατάσταση γεννά καλλιτεχνικές ανησυχίες ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων για τη Χούντα που βιώνουμε...

motojojo
08/11/2020, 12:41
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.

Είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστες. Φοράμε άπειρες ώρες το κράνος. Ειδικά το καλοκαίρι ειναι και ανυπόφορο. Χώρια στολες μπουφάν κλπ. Και νοιωθετε ότι απειλειται η ελευθερία σας από μια μάσκα?

Και μη μου πείτε ναι αλλα το κράνος σωζει και τα γνωστά χιλιοειπωμένα. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ομως η μάσκα ειναι αυτή που με ταλαιπωρεί λιγότερο, βασικά καθόλου σε σχέση με το κράνος που είμαι αναγκασμένος πάλι από το νόμο να το φοράω ακόμα και σε 50αρι σκουτερ που δεν πάει βήμα. 350 ευρώ δεν ειναι το πρόστιμο για κράνος αν θυμάμαι καλά? Αβουλα στρατιωτάκια...

Βάλτε την την γ@μημένη και αφήστε τις διαφωνίες για την καφετέρια (όταν αυτες ανοιξουν με το καλό) για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιος.....

faithless
08/11/2020, 12:45

Είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστες. Φοράμε άπειρες ώρες το κράνος. Ειδικά το καλοκαίρι ειναι και ανυπόφορο. Χώρια στολες μπουφάν κλπ. Και νοιωθετε ότι απειλειται η ελευθερία σας από μια μάσκα?

Και μη μου πείτε ναι αλλα το κράνος σωζει και τα γνωστά χιλιοειπωμένα. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ομως η μάσκα ειναι αυτή που με ταλαιπωρεί λιγότερο, βασικά καθόλου σε σχέση με το κράνος που είμαι αναγκασμένος πάλι από το νόμο να το φοράω ακόμα και σε 50αρι σκουτερ που δεν πάει βήμα. 350 ευρώ δεν ειναι το πρόστιμο για κράνος αν θυμάμαι καλά? Αβουλα στρατιωτάκια...

Βάλτε την την γ@μημένη και αφήστε τις διαφωνίες για την καφετέρια (όταν αυτες ανοιξουν με το καλό) για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιος.....
Καλα ρε φιλε μας κανεις πλακα? Εδω χτες μας ειπανε οτι δε προβλεπεται να δουμε τη κοπελα μας αν μενει σε αλλο σπιτι... Η απαντηση ηταν να τη δουμε στο skype. Εχουμε ξεπερασει τη βορεια κορεα και βλεπω οποιον μιλαει απο δω και στο εξης να τον περιμενουν τα τρενα για το αουσβιτς. Απορω πραγματικα.

o_gavros
08/11/2020, 12:47
Δεν σου απάντησα για να παίξω με τις λέξεις. Πανδημία θες, πανδημία να πούμε.
Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να δεχτούμε ότι επειδή έχουμε (με ευθύνη των διοικούντων προφανώς, δεκαετίες τώρα,αλλα δεν ειναι αυτο το point αυτης της κουβεντας) ΓΤΠ σύστημα υγείας, η μόνη λύση για να μην κρασάρει αυτό το ρημάδι που έχουμε, είναι αυτή η μαλακία που καλούμαστε να ξαναζήσουμε; τόσο δύσκολο;

Διαβάζω τον άλλο τον παντσοβίγια της φακής να γράφει εριστικά όλη την εβδομάδα, να μπαίνει κόσμος να του απαντάει και αυτός (και οι συν αυτώ) τη βιόλα του.
Ε για σταθείτε λίγο με το μηδενισμο των πάντων!

Δηλαδή θα μας άρεσε καλύτερα να περασουμε όσα η Ιταλία την Ανοιξη για να μάθουμε επιτέλους να καταπίνουμε λίγο τον εγωισμό μας;

BLiTzER
08/11/2020, 12:48

Έχεις δει πολλούς στα νοσοκομεία να πεθαίνουν επειδή δε φορούσαν κράνος; Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πεθαίνουν. Ούτε ένας θάνατος δεν έχει προκληθεί από έλλειψη κράνους. Δες τα στατιστικά.

Άσε που και αυτό συνομωσία είναι. Μας βάζουν να φοράμε κράνη για να μας ελέγχουν. Έχεις δει άνθρωπο να πέφτει με 20 χλμ/ώρα και να πεθαίνει επειδή έσπασε τον αυχένα του λόγω κράνους; Αν δεν το φορούσε, τώρα θα ήταν στα 4 παιδιά του και την έγκυο γυναίκα του. Όλα στημένα είναι, ο γκέιτς βρίσκεται παντού με τα μικροτσίπ του!

o_gavros
08/11/2020, 12:51

Σε φόρουμ μοτοσυκλέτας, εσύ βγαίνεις και κράζεις τη χρησιμότητα του κράνους ακόμα και στα "σκούτερ που δεν πάνε βήμα";;;;
Λίγη σοβαρότητα ε;
Το ανθρώπινο κρανίο σε εργαστηριακά πειράματα, βρέθηκε ότι μπορεί να σπάσει προσκρούωντας σε σταθερό εμπόδιο με την εξωφρενική ταχύτητα (ανθυμαμαι σωστα,γιατι πάνε χρόνια απο τοτε που το διάβασα) των 7χαω!!! Σε προτρέπω να το δοκιμάσεις αφού το θεωρείς άχρηστο.

faithless
08/11/2020, 12:54
Δεν σου απάντησα για να παίξω με τις λέξεις. Πανδημία θες, πανδημία να πούμε.
Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να δεχτούμε ότι επειδή έχουμε (με ευθύνη των διοικούντων προφανώς, δεκαετίες τώρα,αλλα δεν ειναι αυτο το point αυτης της κουβεντας) ΓΤΠ σύστημα υγείας, η μόνη λύση για να μην κρασάρει αυτό το ρημάδι που έχουμε, είναι αυτή η μαλακία που καλούμαστε να ξαναζήσουμε; τόσο δύσκολο;

Διαβάζω τον άλλο τον παντσοβίγια της φακής να γράφει εριστικά όλη την εβδομάδα, να μπαίνει κόσμος να του απαντάει και αυτός (και οι συν αυτώ) τη βιόλα του.
Ε για σταθείτε λίγο με το μηδενισμο των πάντων!

Δηλαδή θα μας άρεσε καλύτερα να περασουμε όσα η Ιταλία την Ανοιξη για να μάθουμε επιτέλους να καταπίνουμε λίγο τον εγωισμό μας;

Να μας μιλησεις με επιχειρηματα αν η ιταλια ειχε πιο πολλους νεκρους περυσι με φετος σε τραγικο βαθμο οσο αυτο που εβλεπες στη τηλεοραση. Δεν ειχανε που να τους θαψουνε... Ψεμα της κακιας ωρας και μαλιστα οι ιδιοι οι ιταλοι επαναστατουνε πλεον και τους πλακωνουνε στο ξυλο. Μα τοσο ψεκασμενοι ειναι και μετα απο τετοια καταστροφη οπως λες δε τους πιστευουνε οι ιδιοι οι ιταλοι? Φιλε γαβρε ειδες αυτα που ηθελες να δουνε τα καναλια των 20 εκ. Ειναι απλες οι απαντησεις και αυτο ενοχλει το ξερω. Μη νομιζεις οτι δε περιμενα αυτες τις απαντησεις... Ορεξη ειχα αν δεν ειχα δε θα ερχομουνα σε αντιπαραθεση. Αλλα βλεπω και εσυ μια χαρα το πας για αντμιν...

Johny the Fox
08/11/2020, 12:55
[QUOTE=Jimmu;3073354]Θα δεχόμουν τον όρο πανδημία (όχι επιδημία) /QUOTE]

Πες τα με δικα σου λογια και ασε τα περι διαγραμματων γιατι τα εχεις λιγο μπερδεμενα με τους ορους...

Jimmu
08/11/2020, 12:56

Φίλε μου κανένα θέμα δε θα υπήρχε αν όλα τελείωναν σε μια απλή σύσταση η έστω και επιβολή της χρήσης μάσκας.Εδώ μιλάμε για απαγόρευση κυκλοφορίας,για κλείσιμο επιχειρήσεων και για άλλα τόσα,εσύ για τη μάσκα λες να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι?

Nitse3
08/11/2020, 12:59
Αυτό με τις νεκροψιες το υπερατου πάλι τι είναι;; Στραγάλια είναι οι νεκροψιες για να γίνονται σε όσους πεθαίνουν στο νοσοκομείο;;

o_gavros
08/11/2020, 13:01
Να μας μιλησεις με επιχειρηματα αν η ιταλια ειχε πιο πολλους νεκρους περυσι με φετος σε τραγικο βαθμο οσο αυτο που εβλεπες στη τηλεοραση. Δεν ειχανε που να τους θαψουνε... Ψεμα της κακιας ωρας και μαλιστα οι ιδιοι οι ιταλοι επαναστατουνε πλεον και τους πλακωνουνε στο ξυλο. Μα τοσο ψεκασμενοι ειναι και μετα απο τετοια καταστροφη οπως λες δε τους πιστευουνε οι ιδιοι οι ιταλοι? Φιλε γαβρε ειδες αυτα που ηθελες να δουνε τα καναλια των 20 εκ. Ειναι απλες οι απαντησεις και αυτο ενοχλει το ξερω. Μη νομιζεις οτι δε περιμενα αυτες τις απαντησεις... Ορεξη ειχα αν δεν ειχα δε θα ερχομουνα σε αντιπαραθεση. Αλλα βλεπω και εσυ μια χαρα το πας για αντμιν...

Εγω την άνοιξη μίλαγα με Ιταλίδα φίλη μου με τρια παιδάκια στη Βενετία και μου επιβεβαίωνε το τραγικό της ιστορίας!
Εσύ ο φωτεινός φάρος ανοησίας που δεν λες να νιώσεις λίγο και να ακούσεις τι σου λένε, μου λες ότι είναι ψέμματα κι πως τα είδα στην τιβι!
Σου ζήτησα και εγω και άλλοι επανειλημμένα να σταματήσεις να θεωρείς εξ ορισμού ότι έχεις απέναντι σου κυρπαντελήδες. Προσωπικά έχω κόψει το χαζοκούτι πάνω απο 15 χρόνια.
Αλλά έχω εσένα το γραφικό να με κατατάσσεις στα πρόβατα που ταΐζονται απο το ΣΚΑΙ...
Προκαλεί εκνευρισμό το ύφος που επιλέγεις συνειδητά να γράφεις φίλε. Αυτό αν κατάφερνες να αλλάξεις ίσως και να είχε νόημα η περαιτέρω συνδιάλεξη μαζί σου.