View Full Version : Κορωνοϊός...
CorpseAlive
12/06/2021, 00:26
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/myocarditis-covid-vaccine-heart-inflammation-b1864343.html
Για το Moderna/pfizer είναι η μυοκαρδίτιδα όχι για το J&J που αναφέρει ο Parking.
CorpseAlive
12/06/2021, 00:27
Πηγαινε σε μια πιατσα ταξι και ρωτα για τον μπαμπη τον λοιμωξιολογο με το ΣΚΟΝΤΑ.:lol:
428776
Εκεί ρωτάω μόνο για χρηματιστήριο. (Βλέπε εποχές Σημίτη !)
Για το Moderna/pfizer είναι η μυοκαρδίτιδα όχι για το J&J που αναφέρει ο Parking.
Και κυρίως για μεταξύ 18-24
Dr.Monty
23/06/2021, 11:50
Απλα ειναι ενας απο τους 4,5 τύπους εμβολιου. Όλα την ίδια δουλεια κανουν με διαφορετικό τρόπο.
Το παρακάτω άρθρο είναι εξαιρετικό και ειχα πεσει πανω του οταν πρωτο αρχίσαμε να ακουμε για mRNA εμβόλια. Ειναι σημαντικο ότι δημοσιεύτηκε το 2018 αρα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με τον κόβιντ.
https://www.nature.com/articles/nrd.2017.243
Κάπου μέσα γράφει
A possible concern could be that some mRNA-based vaccine platforms induce potent type I interferon responses, which have been associated not only with inflammation but also potentially with autoimmunity.
Πολυ πολυ πολυ απλοποιημενα λέει ότι κάτι που χρησιμοποιείται στα mRNA εμβόλια προκαλεί κάτι άλλο στο σωμα, το οποιο εχει συσχετιστει με πιθανή αυτοανοσία.
Δεν υπάρχει ξεκαθαρα καπου συσχέτιση των συγκεκριμένων εμβολίων και αυτοάνοσων.
Η τεχνική αργά ή γρήγορα θα έμπαινε στη ζωή μας και χαμπάρι δεν θα παίρναμε. Απλά εγινε το σουσουρο και όλοι γναμε ειδικοι. Μιλάω και για μένα.
Επόμενο βήμα με την τεχνική αυτή είναι η καταπολέμιση του καρκίνου.
https://www.iflscience.com/health-and-medicine/first-cancer-patient-receives-mrna-melanoma-vaccine-in-new-clinical-trial/?fbclid=IwAR2juctSa-NQB3BfB22HEkPQnpV1Queul1oGJR0_f7AxJsQrgmygcopp1gM
doctor_john
23/06/2021, 20:01
Φαντάζομαι όπως και εσείς, βλέπουμε διάφορα να συμβαίνουν με τους εμβολιασμούς.
Τελείως τυχαία βέβαια, καμία αντίρρηση, όπως και το ότι αποκρύπτονται μαρτυρίες, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ,
επιστήμονες που φωνάζουν αξιόποινα πράγματα ρισκάροντας ολόκληρη την ζωή και την καριέρα τους ενάντια
σε υγειονομικό προσωπικό που έχει εξασφαλίσει την νομική του ασυλία.
(Κάτι που δεν θα ισχύσει τελικά αλλά τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μου σε αυτή την ανάρτηση.)
Όλα αυτά είναι τελείως τυχαία, μην την πατήσει κανείς και νομίζει ότι λένε ψέματα τόσο σοβαροί και αξιόλογοι
με αποδείξεις, άνθρωποι με γραβάτες.
Αλλοίμονο, αν ήταν έτσι κάθε φορά που κάποιος έφερνε, τυχαία πάντα, 10-15 φορές την ίδια ζαριά ή του έβγαινε
του τυχερού το ίδιο φύλλο, θα του απαγόρευαν την είσοδο στο καζίνο κ.λπ.
Τελείως τυχαία λοιπόν και εγώ, παρατηρώ μερικές μέρες τώρα μια χαλαρή καμπάνια που αναπτύσσεται
στις αυτοματοποιημένες θέσεις διαφημίσεων, τυχαία πάντα, δεν ευθύνεται ανθρώπινο χέρι.
Υπάρχουν διάφορα στο σύμπαν, το ξέρουμε καλά αυτό έχει για όλους και απλά μπαίνουν σε τυχαίες θέσεις θέασης.
Μια καμπάνια λοιπόν που εστιάζει στα αρνητικά της υπερκατανάλωσης νερού για τον άνθρωπο.
Δεν αστειεύομαι, όντως μπορεί κάποιος να υπερβάλει με την κατανάλωση νερού προκαλώντας, συχνοουρία,
διατάραξη ύπνου λόγο αυτής, κατακράτηση υγρών σε κάποιο ποσοστό, υπονατριαιμία που είναι πολύ επικίνδυνη
αλλά και εξαιρετικά σπάνια και ότι άλλο γνωρίζει να σας ενημερώσει ο γιατρός σας.
Θεωρώ τυχαίο γεγονός ότι αυτή καμπάνια ενεργοποιήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες του ημισφαιρίου μας
όπως και το ότι οι θρομβώσεις είναι συχνότερες τις ζεστές περιόδους κάτι εμφανώς τυχαίο όπως και το ότι
έχουμε χάσει αρκετούς απο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό.. ε, εντάξει τώρα μη το κάνουμε θέμα τυχαίο είναι
έχουν φύγει και απο τροχαία μετά τον εμβολιασμό...
Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω, είναι να μην αμελείτε να πίνετε νερό καθημερινά και να μην αισθάνεστε
άσχημα να το θυμίζετε στους οικείους σας, ειδικά αυτήν την περίοδο.
Αν αντιλαμβάνεστε ότι χρησιμοποιείτε λιγότερο από 2,5λτ την ημέρα, ρωτήστε όποιον γιατρό εμπιστεύεστε
πόσο νερό χρειαζόμαστε ημερησίως και πόσο θεωρείται υπερβολή για τον οργανισμό μας.
tzimidis
24/06/2021, 01:28
Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω, είναι να μην αμελείτε να πίνετε νερό καθημερινά και να μην αισθάνεστε
Αν αντιλαμβάνεστε ότι χρησιμοποιείτε λιγότερο από 2,5λτ την ημέρα, ρωτήστε όποιον γιατρό εμπιστεύεστε
πόσο νερό χρειαζόμαστε ημερησίως και πόσο θεωρείται υπερβολή για τον οργανισμό μας.
Χρειαζεται και κάνας ηλεκτρολυτης που και που ή μας καλύπτει το καθαρό, χλωριωμενο νεράκι?
εγώ μετά το τζόνσον ζω ακόμα πάντως !
:D
Αν κατάλαβα καλά μας προτρέπουν έμμεσα να μην πίνουμε νερό για να παθαίνουμε θρομβώσεις από τα εμβόλια;
Καμπάνια δε ξέρω αν είναι γιατί δεν την έχω πετύχει.
Βέβαια εγώ δε συχνάζω στα γνωστά στέκια οπότε λογικό είναι.
Αν δεν το έχεις δεί, δές την υπογραφή μου.
Τώρα με το πρώτο κύμα καύσωνα δε βλέπω τίποτα περίεργο στο να "μας προτείνουν" να πίνουμε νερό!!!!!!!!!
Για να μή το ζαλίζετε πολύ, ΣΥΝΗΘΩΣ (άντε να το καταφέρετε μετά απο παντζάρια :D ) το αν πίνουμε πολύ νερό φαίνεται απο τα ούρα.
Άντε να γράψω και ότι όσο πιο κοντά στο διάφανο τόσο το καλύτερο.
Η σχέση του νερού με τον κορονοιό και το εμβόλιο?
Για να πάς στο κέντρο εμβολιασμού θα βγείς έξω -> ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ -> ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ!!!11!!!1!
sapila racing
24/06/2021, 09:31
Εχουν περασει πανω απο 2 βδομαδες πλέον απο την 2η δόση Pfizer.
Ολα καλα.
Τελείως τυχαία βέβαια, καμία αντίρρηση, όπως και το ότι αποκρύπτονται μαρτυρίες, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ,
επιστήμονες που φωνάζουν αξιόποινα πράγματα ρισκάροντας ολόκληρη την ζωή και την καριέρα τους ενάντια
(Κάτι που δεν θα ισχύσει τελικά αλλά τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μου σε αυτή την ανάρτηση.)
Όλα αυτά είναι τελείως τυχαία, μην την πατήσει κανείς και νομίζει ότι λένε ψέματα τόσο σοβαροί και αξιόλογοι
Αλλοίμονο, αν ήταν έτσι κάθε φορά που κάποιος έφερνε, τυχαία πάντα, 10-15 φορές την ίδια ζαριά ή του έβγαινε
Τελείως τυχαία λοιπόν και εγώ, παρατηρώ μερικές μέρες τώρα μια χαλαρή καμπάνια που αναπτύσσεται
στις αυτοματοποιημένες θέσεις διαφημίσεων, τυχαία πάντα, δεν ευθύνεται ανθρώπινο χέρι.
Υπάρχουν διάφορα στο σύμπαν, το ξέρουμε καλά αυτό έχει για όλους και απλά μπαίνουν σε τυχαίες θέσεις θέασης.
Μια καμπάνια λοιπόν που εστιάζει στα αρνητικά της υπερκατανάλωσης νερού για τον άνθρωπο.
Δεν αστειεύομαι, όντως μπορεί κάποιος να υπερβάλει με την κατανάλωση νερού προκαλώντας, συχνοουρία,
διατάραξη ύπνου λόγο αυτής, κατακράτηση υγρών σε κάποιο ποσοστό, υπονατριαιμία που είναι πολύ επικίνδυνη
αλλά και εξαιρετικά σπάνια και ότι άλλο γνωρίζει να σας ενημερώσει ο γιατρός σας.
Θεωρώ τυχαίο γεγονός ότι αυτή καμπάνια ενεργοποιήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες του ημισφαιρίου μας
όπως και το ότι οι θρομβώσεις είναι συχνότερες τις ζεστές περιόδους κάτι εμφανώς τυχαίο όπως και το ότι
έχουμε χάσει αρκετούς απο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό.. ε, εντάξει τώρα μη το κάνουμε θέμα τυχαίο είναι
Αν χρειαζεται καποιος να πινει 2.5 λιτρα νερο την μερα, ακομα και καλοκαιριατικα, ειτε ειναι δρομεας μεγαλων αποστασεων ειτε η διαιτα του ειναι ακρως ανθυγιεινη.
AristidisZ
24/06/2021, 09:41
Τελειώς τυχαία πάντως να σου πω ότι έχω συναναστραφεί με 3ψήφιο αριθμό ανθρώπων, και εντελως τυχαία κανείς δεν έχει πάθει κάτι από εμβόλιο
Εντελώς τυχαία πάλι, στον κύκλο μου 4 άνθρωποι έφυγαν από Covid, 3 μεγάλης ηλικίας βέβαια, και η μία υγιής στα 60 (δε την λες και γριά, με τα σημερινά δεδομένα)
Τέλος πάντων, ας μη το συνεχίσουμε...
Αν χρειαζεται καποιος να πινει 2.5 λιτρα νερο την μερα, ακομα και καλοκαιριατικα, ειτε ειναι δρομεας μεγαλων αποστασεων ειτε η διαιτα του ειναι ακρως ανθυγιεινη.
So how much fluid does the average, healthy adult living in a temperate climate need? The U.S. National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine determined that an adequate daily fluid intake is:
About 15.5 cups (3.7 liters) of fluids a day for men
About 11.5 cups (2.7 liters) of fluids a day for women
These recommendations cover fluids from water, other beverages and food. About 20% of daily fluid intake usually comes from food and the rest from drinks.
https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/water/art-20044256
Μήν μπερδεύεστε.
~2.5λίτρα ΥΓΡΑ (εκτός φαγητών) για τους άντρες
αλλά όπως είπα
Your fluid intake is probably adequate if:
You rarely feel thirsty
Your urine is colorless or light yellow
Για την αίσθηση της δίψας έχω λίγες αμφιβολίες γιατί το βλέπω στα παιδιά που κάποιες φορές ξεχνιούνται.
Επίσης σε καταστάσεις στρες δε νιώθουμε ούτε αίσθηση ούρησης ούτε δίψας.
AristidisZ
24/06/2021, 09:58
Άμα μετρήσουμε και τις μπυρες τα 2.5 λίτρα δεν είναι τίποτα :D
stefanos
24/06/2021, 10:31
Άμα μετρήσουμε και τις μπυρες τα 2.5 λίτρα δεν είναι τίποτα :D
βάλε και τους καφέδες.
https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/water/art-20044256
Μήν μπερδεύεστε.
~2.5λίτρα ΥΓΡΑ (εκτός φαγητών) για τους άντρες
αλλά όπως είπα
Για την αίσθηση της δίψας έχω λίγες αμφιβολίες γιατί το βλέπω στα παιδιά που κάποιες φορές ξεχνιούνται.
Επίσης σε καταστάσεις στρες δε νιώθουμε ούτε αίσθηση ούρησης ούτε δίψας.
Στα λογια μου ερχεσαι. Ο μεσος συγχρονος δυτικος ανθρωπας, ειδικα ο αμερικανος, δεν εχει ιδεα τι θα πει διατροφη. Τρωει 2-3 κιλα κρεας την βδομαδα, μισο κιλο ζαχαρη και η υπολοιπη τροφη του βγαινει ειτε απο την κατσαρολα ειτε απο τον φουρνο. Με τοση μπιχλα μεσα και 5 λιτρα νερο δε του φτανουν.
doctor_john
24/06/2021, 11:32
Χρειαζεται και κάνας ηλεκτρολυτης που και που ή μας καλύπτει το καθαρό, χλωριωμενο νεράκι?
εφόσον ιδρώνεις, αισθάνεσαι κόπωση κ.λπ. το πιθανότερο είναι να παρασύρονται μέταλλα και άλατα απο τον ιδρώτα.
Τότε ναί, μια λογική προσθήκη ηλεκτρολυτών (πχ ένα φακελάκι almora) είναι απαραίτητο.
Καμπάνια δε ξέρω αν είναι γιατί δεν την έχω πετύχει.
Βέβαια εγώ δε συχνάζω στα γνωστά στέκια οπότε λογικό είναι.
Αν δεν το έχεις δεί, δές την υπογραφή μου.
Τώρα με το πρώτο κύμα καύσωνα δε βλέπω τίποτα περίεργο στο να "μας προτείνουν" να πίνουμε νερό!!!!!!!!!
Για να μή το ζαλίζετε πολύ, ΣΥΝΗΘΩΣ (άντε να το καταφέρετε μετά απο παντζάρια :D ) το αν πίνουμε πολύ νερό φαίνεται απο τα ούρα.
Άντε να γράψω και ότι όσο πιο κοντά στο διάφανο τόσο το καλύτερο.
Η σχέση του νερού με τον κορονοιό και το εμβόλιο?
Για να πάς στο κέντρο εμβολιασμού θα βγείς έξω -> ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ -> ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ!!!11!!!1!
Τα στέκια" μου δεν τα λες γνωστά εκτός από το moto.gr
Δεν προτείνουν να πίνουμε νερό, εκθειάζουν τα μειονεκτήματα της υπερβολικής κατανάλωσης δείχνοντας τα σαν δεδομένα,
πως συμβαίνουν συχνά, σε όλους κ.λπ.
Μιλάνε ενάντια δηλαδή με proxies, δεν ξέρω αν σου είναι οικείος ο όρος είναι η τακτική να βάζω κάποιον άλλο να κάνει αυτό που θέλω έμμεσα.
Πολύ διαδεδομένη εδώ και πολλά χρόνια.
Τα διάφανα ούρα συνέχεια δεν είναι στόχος επ ουδενί!
Πολλές φορές δείχνουν την αδυναμία του οργανισμού να διώξει τοξίνες.
Είναι αδύνατον σε όλη την διάρκεια της ημέρας να είναι σταθερά διάφανα για κάποιον που κινείται - τρέφεται φυσιολογικά.
Είμαι τελείως αντίθετος με αυτή την άποψη, θεωρώ επικίνδυνο να ζει κάποιος υπο φυσιολογικές συνθήκες με λιγότερα από 2-2,5 λτ την ημέρα, πόσο δε μάλλον αυτή την περίοδο
που είναι ξεκάθαρα επιβαρυμένη.
Αν θες σου αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα που γνωρίζω, δεν θέλω να κουράσω, ρώτησε έναν γιατρό και θα σου πεί.
Τελειώς τυχαία πάντως να σου πω ότι έχω συναναστραφεί με 3ψήφιο αριθμό ανθρώπων, και εντελως τυχαία κανείς δεν έχει πάθει κάτι από εμβόλιο
Εντελώς τυχαία πάλι, στον κύκλο μου 4 άνθρωποι έφυγαν από Covid, 3 μεγάλης ηλικίας βέβαια, και η μία υγιής στα 60 (δε την λες και γριά, με τα σημερινά δεδομένα)
Τέλος πάντων, ας μη το συνεχίσουμε...
Επίσης τυχαία να σου πώ ότι ο γνωστός και άριστος γενικός παθολόγος της περιοχής, μου ανέφερε 2 συγχωρεμένους μετά το εμβόλιο
την γυναίκα του η οποία έπαθε έμφραγμα και νοσηλευόταν αλλά και το δικό του ραντεβού πριν δύο εβδομάδες για την δεύτερη δόση.
Τώρα νοσηλεύεται και εκείνος με εγκεφαλικό.
βάλε και τους καφέδες.
Η καφεΐνη προκαλεί διούρηση και εφίδρωση. Δεν είναι φίλος το καλοκαίρι άσχετα με την τρέλα μας για τον καφέ ;)
panavour
24/06/2021, 12:13
Απλα χωρις να το πολυψυριζουμε το νερακι του θεου κανει σχεδον παντα καλο,και το καλοκαιρακι το ελαχιστο που πρεπει να πινουμε ημερησιως ΧΩΡΙΣ να διψαμε και χωρις ΕΝΤΟΝΗ σωματικη δραστηριοτητα ειναι 2-3 λιτρα,απο κει και περα οσο αισθανεται την αναγκη μεσω διψας ο καθενας.Αλλο θα πιει ο καθημενος στο αιρκοντιτιον γραφοντας αμπελοφιλοσοφιες στο μοτο,και αλλο ο σκαφτιάς στα δημοσια εργα.
PaNick67
24/06/2021, 12:24
Επίσης τυχαία να σου πώ ότι ο γνωστός και άριστος γενικός παθολόγος της περιοχής, μου ανέφερε 2 συγχωρεμένους μετά το εμβόλιο
την γυναίκα του η οποία έπαθε έμφραγμα και νοσηλευόταν αλλά και το δικό του ραντεβού πριν δύο εβδομάδες για την δεύτερη δόση.
Η περιπτωσιολογια δεν αποτελει επιχειρημα. Γνωριζω 90χρονο που ασθενησε και δεν νοσηλευθηκε καν. Σε μια βδομαδα ηταν περδικι. Αυτο δεν σημαινει οτι και οι αλλοι το περασαν ετσι.
Ομως απο τα εκατομμυρια που εκαναν τα εμβολια πεθαναν πολλοι λιγοτεροι απο τα εκατομμυρια που ασθενησαν απο κορονοιο. Αυτο ειναι γεγονος.
ΥΓ. Σε παρακαλω μονο μην αρχισεις τα συνομωσιολογικα δεν θα ακολουθησω..
Ρε σεις, δε καταλαβενετε πως αναλογα τι τρως χρειαζεται και η αντιστοιχη ποσοτητα νερου?
Τα τσιτατα τυπου 3 λτ την ημερα δεν αναφερονται σε ανθρωπους που ζουν πχ με ωμες τροφες. Αναφερονται σε θεριακληδες που τρεφονται με σουβλακια, ψωμια, μακαρονια, λαδερα κλπ, γενικα σε ανθρωπους που ο κυριος ογκος της ενεργειας της τροφης τους προερχεται απο θερμικα επεξεργασμενες τροφες. Τα (σ)καταλοιπα αυτων των τροφων δε τα ξεπλενει ουτε ο ιορδανης ποταμος, οχι 3 λτ νερο.
στα 60 (δε την λες και γριά, με τα σημερινά δεδομένα)
Οχι πες την αν εισαι μαγκας, ρε γλαροβαρεμένε..!!:D
AristidisZ
24/06/2021, 12:31
Δεν έχω τον παραμικρό λόγο να σε αμφισβητήσω
Εγώ που το συζήτησα με 4 γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων (παθολόγο / δερματολόγο / γυναικολόγο / παιδιάτρο - προφανώς οι 2 τελευταίοι δεν "κουράρουν" εμένα) ήταν όλοι σαφώς υπέρ του να κάνουμε (και εγώ και η σύζυγος)
Από Covid, εντελώς τυχαία, έχει φύγει κανείς από το περιβάλλον σου ;
Γιατί έχει και αυτό την αξία του να το δούμε
Σαν γενική παρατήρηση πάντως, και όχι επί προσωπικού, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που δε κάνουν εμβόλιο δρουν κουτοπόνηρα
Λένε ΟΚ, πηγαίντε εσείς να κάνετε για να μας "σώσετε"...
Γιατί να ρισκάρω εγώ το 1 / 1000 π.χ., κάντε εσείς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα...
Είμαι τελείως αντίθετος με αυτή την άποψη, θεωρώ επικίνδυνο να ζει κάποιος υπο φυσιολογικές συνθήκες με λιγότερα από 2-2,5 λτ την ημέρα, πόσο δε μάλλον αυτή την περίοδο
που είναι ξεκάθαρα επιβαρυμένη.
Αν θες σου αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα που γνωρίζω, δεν θέλω να κουράσω, ρώτησε έναν γιατρό και θα σου πεί.
Προφανως δεν διαφωνουμε σε σχεση με το νερο αλλα με το τι θεωρουμε ως φυσιολογικη διατροφη.
Μαλακες, πραγματικα δεν θα σταματησω να εκπλησσομαι..
Το πως απο το εμβολια πηγαμε στο ισοζυγιο του νερου σε συνδυασμο με θερμοδυναμικες προεκτασεις των οξεοβασικων ισορροπιων, δεν δυναμαι να το κατανοήσω..
Μαλακες, πραγματικα δεν θα σταματησω να εκπλησσομαι..
Το πως απο το εμβολια πηγαμε στο ισοζυγιο του νερου σε συνδυασμο με θερμοδυναμικες προεκτασεις των οξεοβασικων ισορροπιων, δεν δυναμαι να το κατανοήσω..
Εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι εκπλησεσαι παντα οταν ξεστρατιζουν τα θεματα. Δηλαδη στην πραγματικη ζωη εκει εξω οταν λες στην συζυγο οτι ο χωρος και ο χρονος δεν ειναι θεμελιωδεις μεταβλητες, εκεινη δε το γυρναει στα κεφτεδακια?
panavour
24/06/2021, 12:37
Ρε σεις, δε καταλαβενετε πως αναλογα τι τρως χρειαζεται και η αντιστοιχη ποσοτητα νερου?
Τα τσιτατα τυπου 3 λτ την ημερα δεν αναφερονται σε ανθρωπους που ζουν πχ με ωμες τροφες. Αναφερονται σε θεριακληδες που τρεφονται με σουβλακια, ψωμια, μακαρονια, λαδερα κλπ, γενικα σε ανθρωπους που ο κυριος ογκος της ενεργειας της τροφης τους προερχεται απο θερμικα επεξεργασμενες τροφες. Τα (σ)καταλοιπα αυτων των τροφων δε τα ξεπλενει ουτε ο ιορδανης ποταμος, οχι 3 λτ νερο.
Για μεσο ορο μιλαμε μεγαλε ντοκτωρ,συμφωνα με ιατρικες μελετες.Ολα στην ζωη μεσο ορο μετρανε,αμα εσυ εισαι ολη την ημερα με τσιπουρα και σαρδελλα καλλονης ,θελεις περισσοτερο,αμα εισαι βηγκαν και βοσκας 10 μαρουλια στην καθησια σου ,θελεις λιγοτερο.:)
Για μεσο ορο μιλαμε μεγαλε ντοκτωρ,συμφωνα με ιατρικες μελετες.Ολα στην ζωη μεσο ορο μετρανε,αμα εσυ εισαι ολη την ημερα με τσιπουρα και σαρδελλα καλλονης ,θελεις περισσοτερο,αμα εισαι βηγκαν και βοσκας 10 μαρουλια στην καθησια σου ,θελεις λιγοτερο.:)
Το εννοησα αυτο. Κι αυτο που λεω ειναι πως αν θες 3λτ νερο την ημερα τοτε τρεφεσαι με σκουπιδια.
panavour
24/06/2021, 13:00
Το εννοησα αυτο. Κι αυτο που λεω ειναι πως αν θες 3λτ νερο την ημερα τοτε τρεφεσαι με σκουπιδια.
ΛΑΘΟΣ.Ειναι ΙΚΑΝΗ συνθηκη,ΟΧΙ ομως και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ,αν θυμασαι τιποτα απο το σχολειο ,που χρησιμοποιουσαμε εμεις οι γεροι την εκφραση.
Eπισης η αναγκη σε προσληψη νερου ΔΕΝ εξαρταται απο το μια τροφη ειναι θερμικα επεξεργασμενη ή οχι ,αλλα απο το ποσοστο νερου που περιεχει οταν την καταναλωνεις και στο ποσοστο ζαχαρων και αλατιου που εχει.Π.χ Τα φασολακια που ειναι λαδερα,οταν τα μαγειρευεις φουσκωνουν και απορροφουν νερο -εκτος απ αυτα που εχουν ηδη-και ετσι προσλαμβανεις και το νερο που εχουν απορροφησει.Επισης αμα φας τροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη,οπως γλυκα ,ρυζι ,μακαρονια,θελεις μετα νερο λοφω αυξησης της γλυκοζης στο αιμα.Η προσληψη νερου μεσω των τροφων ειναι εξαιρετικα πολυπλοκη ,και απαιτει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ προσεγγιση,καθως και η παρακρατηση υγρων ,που ειναι καθοριστικη στην διατροφολογια-διαιτολογια.
doctor_john
24/06/2021, 13:35
Παιδιά έχουμε καύσωνα, "εμβόλια" νέας τεχνολογίας που δυστυχώς έχουν παρουσιάσει ποσοστό θρομβώσεων και η μόνη παρότρυνσή
μου είναι να μην ξεχνάμε το νερό και να μην δυσκολευόμαστε να το προτείνουμε.
Αριστείδη απο κοντινούς έφυγε θείος μου κοντά στα 80 μετά από πολλά χρόνια παρκινσον και 2-3 που πλέον δεν μπορούσε
να ζει χωρίς βοήθεια.
Δυστυχώς αναφέρεις κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ και θα πρέπει να σου απαντήσω λόγο αυτοσεβασμού.
Είμαι σίγουρος ότι θα παρεξηγηθώ στην προσπάθεια κάποιου να ορίσει "τι είμαι εγώ", κάτι που θεωρώ άχρηστη πληροφορία
στην κουβέντα γιατί ρεαλιστικά δεν μπορεί κανείς να ξέρει πέρα από εμένα και εγώ δεν έχω όφελος ή κάποιο στόχο άλλο από την αρχική πρόταση.
Ούτε κουτοπόνηροι είναι, ούτε δρουν ενάντια στο "γενικό καλό".
Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τι θα κάνει στο σώμα του.
Τα υπόλοιπα είναι δεδομένα και εικόνες που έχουμε είτε από μμε που ξεκάθαρα μας έχουν αποδείξει ότι ψεύδονται για χρήματα δεκαετίες τώρα
είτε από "κανάλια" ενημέρωσης που ξεκάθαρα ελέγχονται απο τους ίδιους.
Τους ίδιους που παραποιούν την ιστορία, που έχουμε αποδείξεις πραγματικές, που τις πιάνουμε, ότι χρησιμοποίησαν κάθε μέσο
για να παρασύρουν λαούς, να σβήσουν έθνη απο το χάρτη, να εξαθλιώσουν και να εκδικηθούν με κάθε μέσο και οποιοδήποτε τίμημα
έχοντας ως μοναδικό σκοπό την κυριαρχία τους.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πως ότι συμβαίνει συμφωνεί με διδαχές, δόγματα και οργανώσεις που ξεκάθαρα εναντιώνονται
στο δικαίωμα της ζωής όλων των ανθρώπων, παρουσιάζοντας μοντέλα μείωσης και αδρανοποίησης του πληθυσμού πολλά χρόνια τώρα.
Είναι σαν να σου λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με τις μοτοσυκλέτες και την μηχανολογία ενώ ταυτόχρονα, μπροστά σου, συνθέτω εξαρχής μία
ακολουθώντας με ακρίβεια τις οδηγίες του κατασκευαστή και δημιουργώ συνθήκες - παραποιήσεις που θα σε εξοντώσουν οδηγώντας την.
Ενώ έχω παραδεχθεί ότι θέλω αυτά που σου ανήκουν και θα τα διεκδικήσω σε απουσία σου.
Πως είναι δυνατόν να με πιστεύεις;
Αν δεν ξέρεις πως κινούμαι ή τι έχω κάνει με τον ίδιο τρόπο θα ονομάσεις παραμυθά - συνωμοσιολόγο οποιονδήποτε που γνωρίζεις πολύ
καλύτερα απο εμένα και σου έχει αποδείξει με τα χρόνια ότι λειτουργεί για το συμφέρον σου και όχι εναντίον σου.
Για να γυρίσω την κουβέντα στην αρχική μου και μοναδική παρότρυνση, μόλις άδειασε το 11/2 λτ που άνοιξα στις 11:00 ενώ οι δουλειές
που έχω κάνει είναι ελαφρές σαν να καθάριζα το σπίτι ;)
ΛΑΘΟΣ.Ειναι ΙΚΑΝΗ συνθηκη,ΟΧΙ ομως και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ,αν θυμασαι τιποτα απο το σχολειο ,που χρησιμοποιουσαμε εμεις οι γεροι την εκφραση.
Eπισης η αναγκη σε προσληψη νερου ΔΕΝ εξαρταται απο το μια τροφη ειναι θερμικα επεξεργασμενη ή οχι ,αλλα απο το ποσοστο νερου που περιεχει οταν την καταναλωνεις και στο ποσοστο ζαχαρων και αλατιου που εχει.Π.χ Τα φασολακια που ειναι λαδερα,οταν τα μαγειρευεις φουσκωνουν και απορροφουν νερο -εκτος απ αυτα που εχουν ηδη-και ετσι προσλαμβανεις και το νερο που εχουν απορροφησει.Επισης αμα φας τροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη,οπως γλυκα ,ρυζι ,μακαρονια,θελεις μετα νερο λοφω αυξησης της γλυκοζης στο αιμα.Η προσληψη νερου μεσω των τροφων ειναι εξαιρετικα πολυπλοκη ,και απαιτει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ προσεγγιση,καθως και η παρακρατηση υγρων ,που ειναι καθοριστικη στην διατροφολογια-διαιτολογια.
Η πολυ επιστημη πολυ συχνα βλαπτει ανεπανορθωτα την υγεια.
panavour
24/06/2021, 13:49
Η πολυ επιστημη πολυ συχνα βλαπτει ανεπανορθωτα την υγεια.
αυτο πεστο στον γερο 55 χρονων ,που πεθαινε σ αυτην την ηλικια πριν 100 χρονια.
AristidisZ
24/06/2021, 13:51
Παιδιά έχουμε καύσωνα, "εμβόλια" νέας τεχνολογίας που δυστυχώς έχουν παρουσιάσει ποσοστό θρομβώσεων και η μόνη παρότρυνσή
μου είναι να μην ξεχνάμε το νερό και να μην δυσκολευόμαστε να το προτείνουμε.
Αριστείδη απο κοντινούς έφυγε θείος μου κοντά στα 80 μετά από πολλά χρόνια παρκινσον και 2-3 που πλέον δεν μπορούσε
να ζει χωρίς βοήθεια.
Δυστυχώς αναφέρεις κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ και θα πρέπει να σου απαντήσω λόγο αυτοσεβασμού.
Είμαι σίγουρος ότι θα παρεξηγηθώ στην προσπάθεια κάποιου να ορίσει "τι είμαι εγώ", κάτι που θεωρώ άχρηστη πληροφορία
στην κουβέντα γιατί ρεαλιστικά δεν μπορεί κανείς να ξέρει πέρα από εμένα και εγώ δεν έχω όφελος ή κάποιο στόχο άλλο από την αρχική πρόταση.
Ούτε κουτοπόνηροι είναι, ούτε δρουν ενάντια στο "γενικό καλό".
Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τι θα κάνει στο σώμα του.
Τα υπόλοιπα είναι δεδομένα και εικόνες που έχουμε είτε από μμε που ξεκάθαρα μας έχουν αποδείξει ότι ψεύδονται για χρήματα δεκαετίες τώρα
είτε από "κανάλια" ενημέρωσης που ξεκάθαρα ελέγχονται απο τους ίδιους.
Τους ίδιους που παραποιούν την ιστορία, που έχουμε αποδείξεις πραγματικές, που τις πιάνουμε, ότι χρησιμοποίησαν κάθε μέσο
για να παρασύρουν λαούς, να σβήσουν έθνη απο το χάρτη, να εξαθλιώσουν και να εκδικηθούν με κάθε μέσο και οποιοδήποτε τίμημα
έχοντας ως μοναδικό σκοπό την κυριαρχία τους.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πως ότι συμβαίνει συμφωνεί με διδαχές, δόγματα και οργανώσεις που ξεκάθαρα εναντιώνονται
στο δικαίωμα της ζωής όλων των ανθρώπων, παρουσιάζοντας μοντέλα μείωσης και αδρανοποίησης του πληθυσμού πολλά χρόνια τώρα.
Είναι σαν να σου λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με τις μοτοσυκλέτες και την μηχανολογία ενώ ταυτόχρονα, μπροστά σου, συνθέτω εξαρχής μία
ακολουθώντας με ακρίβεια τις οδηγίες του κατασκευαστή και δημιουργώ συνθήκες - παραποιήσεις που θα σε εξοντώσουν οδηγώντας την.
Ενώ έχω παραδεχθεί ότι θέλω αυτά που σου ανήκουν και θα τα διεκδικήσω σε απουσία σου.
Πως είναι δυνατόν να με πιστεύεις;
Αν δεν ξέρεις πως κινούμαι ή τι έχω κάνει με τον ίδιο τρόπο θα ονομάσεις παραμυθά - συνωμοσιολόγο οποιονδήποτε που γνωρίζεις πολύ
καλύτερα απο εμένα και σου έχει αποδείξει με τα χρόνια ότι λειτουργεί για το συμφέρον σου και όχι εναντίον σου.
Για να γυρίσω την κουβέντα στην αρχική μου και μοναδική παρότρυνση, μόλις άδειασε το 11/2 λτ που άνοιξα στις 11:00 ενώ οι δουλειές
που έχω κάνει είναι ελαφρές σαν να καθάριζα το σπίτι ;)
Οι κηδείες και οι νοσηλείες ανθρώπων που ξέρω από τη δουλεία και από το φιλικό μου περιβάλλον δεν είναι δεδομένα και εικόνες που έχω από τα ΜΜΕ, με συγχωρείς πολύ
Και εν πάσει περιπτώσει, αν θες να πεις κάτι γράφτο ανοιχτά, και όχι με ακαταλαβίστικους γρίφους και άσχετα υποννοούμενα
Nostradamus
24/06/2021, 14:10
;)
Αυτο που δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ωστοσο αγαπητε γιατρε Γιαννη, ειναι οτι κανεις ακριβως αυτο που ζητας να μην κανουν οι της αλλης αποψης.
Περιγραφεις τον εαυτο σου με ενα πεπλο μυστηριου, με εκφρασεις τυπου "δες ξερεις ποιος ειμαι, τι εχω κανει, πως κινουμαι κτλ", δημιουργεις μια αισθηση του "ξερω πολλα πιστεψτε με αλλα δεν μπορω να σας πω, ωστοσο σας λεω πλαγιως οτι τρωτε παραμυθι", βαζεις και την φραση, "καυσωνα εχουμε, νεα εμβολια που κανουν θρομβωσεις εχουμε" και ετοιμο το σεναριο πανικου για τον μεσο αναγνωστη.
Η διαφορα σου με το αλλο μελος που πηγε για μπανια για κανενα δεκαημερο, ηταν οτι εκεινος φωναζε φορα παρτιδα οτι "οσοι το κανατε ειστε μ@λακες και θα πεθανετε τωρα στα κοντα, ζωη σε λογου μας", ενω εσυ θες να περασεις το ιδιο μηνυμα του αντιεμβολιασμου απλα κεκαλυμμενο..
Θελω να θυμησω σε ολους οτι:
α) ο μεσος ανθρωπος εχει παντα ενα αγχος για πραγματα που δεν γνωριζει/καταλαβαινει. Και θελει reassurance που λενε και στο χωριο μου. Εχει χορτασει το διαδικτυο με τετοιες μυστικοπαθεις τοποθετησεις, που δημιουργουν μονο επιπλεον προβληματισμο και αγχος. Οποτε δεν προσφερουν και καλυτερα να λειπουν.
β) Αν θελεις να βοηθησεις, τοτες βγαινεις ανοιχτα, λες ποιος εισαι, τι εισαι και ομορφα τοποθετεισαι ξεκαθαρα. Επισης αναλαμβανεις και την ευθυνη των λεγομενων σου. Οχι εσυ ο δοκτορ Γιαννης. Ο καθενας που γραφει ετσι. Αλλιως αν δεν θελεις τοτε ξανα, καλυτερα μην γραφεις. Πονεμενη γενικα η αναληψη ευθυνων σε αυτον τον κοσμο.
γ) Οσοι εχουν δει ανθρωπους γυρω τους να εχουν ταλαιπωρηθει απο αυτον τον ιο, λογικα εχουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα. Αυτο που νομιζω δεν καταλαβαινει ο περισσοτερος κοσμος των αρνητων (η σκεπτικιστων που ειναι και πιο πομπωδες) ειναι οτι ενας ανθρωπος με σοβαρα υποκειμενα η καποιας ηλικιας, που θα "εφευγε" τωρα στα κοντα η σε μερικα χρονια απο τωρα, παιζει να φυγει σημερα. Αυτο τον κανει επικινδυνο, και τα υπολοιπα ολα ειναι ιστοριες για αγριους.
Οποτε αγαπητε θα προτεινα, να προσθεσεις το λιθαρακι σου στην κουβεντα, οπως εχει δικαιωμα ο καθενας να κανει, αλλα ξεκαθαρα, χωρις υπεκφυγες, ετσι ωστε να βοηθησεις πραγματα οπως δειχνεις σε καθε κειμενο σου οτι θες ννα κανεις (και δεν αμφιβαλλω καθολου) με δεδομενα αν θελεις για αυτα τα οποια λες.
αυτο πεστο στον γερο 55 χρονων ,που πεθαινε σ αυτην την ηλικια πριν 100 χρονια.
Αν θυμασαι απο το σχολειο, γεροι που ειμαστε, οι γνωστες προσωπικοτητες της αρχαιας αθηνας (γνωστες διοτι για τους αλλους δε ξερουμε) ειχαν υψηλοτερο μεσο ορο ζωης απο εμας με τις επιστημες μας. Και δε τελειωναν και τα χρονια τους χαπακωμενοι. Την τριτη βολτα στην αγορα και την τεταρτη στον Αδη.
rainmike
24/06/2021, 14:21
Εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι εκπλησεσαι παντα οταν ξεστρατιζουν τα θεματα. Δηλαδη στην πραγματικη ζωη εκει εξω οταν λες στην συζυγο οτι ο χωρος και ο χρονος δεν ειναι θεμελιωδεις μεταβλητες, εκεινη δε το γυρναει στα κεφτεδακια?
Να τις μιλησεις για την κοσμολογική σταθερά,την σταθερά του Planck και την ταχύτητα του φωτός να δουμε τι θα σου πει:)
doctor_john
24/06/2021, 14:23
Δεν είναι ακαταλαβίστικα και γρίφοι η "μηχανολογία", όσοι δεν γνωρίζουμε την βλέπουμε έτσι.
Πρέπει να ασχοληθείς για να έχεις τον έλεγχο ή κάποια ικανότητα επίβλεψης.
Απο την άλλη δεν είναι κουτοπονηριά να καρπωνόμαστε τα δήθεν οφέλη που προτείνονται στην μάζα
και να ελπίζουμε ότι θα βρεθούν κάποιοι να εκτεθούν και να ρισκάρουν για να ακυρώσουν τις ενέργειες
που γίνονται παράλληλα εναντίον μας;
Προφανώς και θεωρώ αξιόπιστες τις πληροφορίες που μεταφέρουμε σαν μάρτυρες και λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που
πέθαναν ή ταλαιπωρήθηκαν.
Αλλά εφόσον οδηγείς την συζήτηση εκεί: είναι η μοναδική λύση που έχουμε;
Και τυχαίνει να καρπώνονται όλα τα οφέλη απο αυτήν οι ίδιοι που εμπλέκονται στην δημιουργία του προβλήματος;
Ανοίγω την βρύση και σου πουλάω χαρτομάντηλα που σε μερικούς κάνουν μυκητιάσεις και αυτό είναι;
Σφουγγαρίστρες δεν παίζουν; να κλείσει κάποιος την βρύση;
Οι "κακές" χώρες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο πανηγυράκι που βρίσκονται σε σχέση με εμάς;
:) κοίτα μην παρεξηγηθούμε, κουβέντα κάνουμε έτσι;
panavour
24/06/2021, 14:28
Αν θυμασαι απο το σχολειο, γεροι που ειμαστε, οι γνωστες προσωπικοτητες της αρχαιας αθηνας (γνωστες διοτι για τους αλλους δε ξερουμε) ειχαν υψηλοτερο μεσο ορο ζωης απο εμας με τις επιστημες μας. Και δε τελειωναν και τα χρονια τους χαπακωμενοι. Την τριτη βολτα στην αγορα και την τεταρτη στον Αδη.
Ελλιπη στατιστικα στοιχεια,ανυπαρξια ιατρικης,μυθοπλασιες,και εκ των υστερων υπερβολες εξιδανικευσης ,οπως και ο μυθος της υψηλης ηλικιας των καυκασίων που ζουν 130 και 140 χρονια.Μορφολογικες-ανθρωπολογικες μελετες εχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ το αντιθετο.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Σιγουρα τοτε οι ανθρωποι ηταν πιο γυμνασμενοι,με πιο υγιεινη διατροφη,αλλα στερουντο φαρμακων και πεθαιναν,απο ενα απλο συναχι αν ειχε επιπλοκη.Ο δε μεσος ορος ζωης ηταν εξ αυτου πολυ μικροτερος,αλλα και γονιδιακα εξαρτωμενος.Σημερα με μελετες καθε παιδι που γεννιεται με διαφορα ενος χρονου απο ενα αλλο ,εχει αυξητικο προσδοκιμο μεσο χρονο ζωης καποιες βδομαδες απο το προηγουμενο.ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ,η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΛΕΕΙ.
Ελλιπη στατιστικα στοιχεια,ανυπαρξια ιατρικης,μυθοπλασιες,και εκ των υστερων υπερβολες εξιδανικευσης ,οπως και ο μυθος της υψηλης ηλικιας των καυκασίων που ζουν 130 και 140 χρονια.Μορφολογικες-ανθρωπολογικες μελετες εχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ το αντιθετο.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Σιγουρα τοτε οι ανθρωποι ηταν πιο γυμνασμενοι,με πιο υγιεινη διατροφη,αλλα στερουντο φαρμακων και πεθαιναν,απο ενα απλο συναχι αν ειχε επιπλοκη.Ο δε μεσος ορος ζωης ηταν εξ αυτου πολυ μικροτερος,αλλα και γονιδιακα εξαρτωμενος.Σημερα με μελετες καθε παιδι που γεννιεται με διαφορα ενος χρονου απο ενα αλλο ,εχει αυξητικο προσδοκιμο μεσο χρονο ζωης καποιες βδομαδες απο το προηγουμενο.ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ,η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΛΕΕΙ.
Αυτο το "ανυπαρξια ιατρικης" μου αρεσε πιο πολυ απ ολα.
panavour
24/06/2021, 15:37
Αυτο το "ανυπαρξια ιατρικης" μου αρεσε πιο πολυ απ ολα.
Σου αρεσε-δεν σου αρεσε ηταν ενα γεγονος.Παντα κρινοντας τηρουμενων των αναλογιων,και συγκρινοντας με το σημερα.ΔΕΝ μιλαμε με απολυτους αριθμους ,αλλα συγκριτικα.
doctor_john
24/06/2021, 19:58
Ελα ρε συ, τι λες τώρα; αυτό κατάλαβες; ότι απλώνω πέπλο μυστηρίου και λέω πιστέψτε με; πίνετε κανα νερό είπα, για όνομα ρε γμτ..
Αυτο που δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ωστοσο αγαπητε γιατρε Γιαννη, ειναι οτι κανεις ακριβως αυτο που ζητας να μην κανουν οι της αλλης αποψης.
Περιγραφεις τον εαυτο σου με ενα πεπλο μυστηριου, με εκφρασεις τυπου "δες ξερεις ποιος ειμαι, τι εχω κανει, πως κινουμαι κτλ", δημιουργεις μια αισθηση του "ξερω πολλα πιστεψτε με αλλα δεν μπορω να σας πω, ωστοσο σας λεω πλαγιως οτι τρωτε παραμυθι", βαζεις και την φραση, "καυσωνα εχουμε, νεα εμβολια που κανουν θρομβωσεις εχουμε" και ετοιμο το σεναριο πανικου για τον μεσο αναγνωστη.
Δεν έχουμε υψηλές θερμοκρασίες; εμβόλια που έχουμε παρατηρήσει θρομβώσεις; σενάριο είναι; κάτι που φαντάστηκα γιατί πουλάω νερό;
Ο μέσος αναγνώστης είναι αντικείμενο απόκρυψης της πραγματικότητας για να μην πανικοβληθεί;
Η διαφορα σου με το αλλο μελος που πηγε για μπανια για κανενα δεκαημερο, ηταν οτι εκεινος φωναζε φορα παρτιδα οτι "οσοι το κανατε ειστε μ@λακες και θα πεθανετε τωρα στα κοντα, ζωη σε λογου μας", ενω εσυ θες να περασεις το ιδιο μηνυμα του αντιεμβολιασμου απλα κεκαλυμμενο..
Θέλω να περάσω μήνυμα, κεκαλυμμένο; Αναφέρω ψεύδη και εικασίες που γνωρίζω μόνο εγώ και αυτό σε νομιμοποιεί να απειλείς την ελευθερία του λόγου μου;
Θελω να θυμησω σε ολους οτι:
α) ο μεσος ανθρωπος εχει παντα ενα αγχος για πραγματα που δεν γνωριζει/καταλαβαινει. Και θελει reassurance που λενε και στο χωριο μου. Εχει χορτασει το διαδικτυο με τετοιες μυστικοπαθεις τοποθετησεις, που δημιουργουν μονο επιπλεον προβληματισμο και αγχος. Οποτε δεν προσφερουν και καλυτερα να λειπουν.
β) Αν θελεις να βοηθησεις, τοτες βγαινεις ανοιχτα, λες ποιος εισαι, τι εισαι και ομορφα τοποθετεισαι ξεκαθαρα. Επισης αναλαμβανεις και την ευθυνη των λεγομενων σου. Οχι εσυ ο δοκτορ Γιαννης. Ο καθενας που γραφει ετσι. Αλλιως αν δεν θελεις τοτε ξανα, καλυτερα μην γραφεις. Πονεμενη γενικα η αναληψη ευθυνων σε αυτον τον κοσμο.
γ) Οσοι εχουν δει ανθρωπους γυρω τους να εχουν ταλαιπωρηθει απο αυτον τον ιο, λογικα εχουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα. Αυτο που νομιζω δεν καταλαβαινει ο περισσοτερος κοσμος των αρνητων (η σκεπτικιστων που ειναι και πιο πομπωδες) ειναι οτι ενας ανθρωπος με σοβαρα υποκειμενα η καποιας ηλικιας, που θα "εφευγε" τωρα στα κοντα η σε μερικα χρονια απο τωρα, παιζει να φυγει σημερα. Αυτο τον κανει επικινδυνο, και τα υπολοιπα ολα ειναι ιστοριες για αγριους.
Οποτε αγαπητε θα προτεινα, να προσθεσεις το λιθαρακι σου στην κουβεντα, οπως εχει δικαιωμα ο καθενας να κανει, αλλα ξεκαθαρα, χωρις υπεκφυγες, ετσι ωστε να βοηθησεις πραγματα οπως δειχνεις σε καθε κειμενο σου οτι θες ννα κανεις (και δεν αμφιβαλλω καθολου) με δεδομενα αν θελεις για αυτα τα οποια λες.
Ποιές είναι οι υπεκφυγές; που δεν ανέλαβα τις ευθύνες μου; που είναι το πρόβλημα σε όσα γράφω και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχουν ευθύνες να μου αποδοθούν;
Κατηγορώ κάποιον που δεν θα έπρεπε ή βρίσκεται σε κάποιου είδους απυρόβλητο;
Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; να βγώ να γράψω είδα ότι στρεβλώνουν την αντίληψη για το νερό, πίνετε για αντίδραση; δεν θα αναπτύξω το πλάνο που βλέπω
και μπαίνω στην διαδικασία να αναφερθώ;
Εσύ αυτά που γράφω στο πρώτο μήνυμα δεν τα βλέπεις; είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά και αναρωτάσαι τι λέει;
Χρειάζεται να βάζω λινκ του σι ντι σι και θεμάτων που έχουν βγεί στην τηλεόραση ή είναι αναρτημένα σε ειδησεογραφικά πρακτορεία;
Σε αυτή τη φάση είμαστε; να βλέπουμε όσα συμβαίνουν με δικό μας κόστος και να φοβόμαστε μη τυχόν και μιλήσουμε καν γι'αυτά;
Το πείραμα με τους πίθηκους θα κάνουμε πορεία ζωής και μάλιστα την μοναδική απο επιλογή;
Αυτό λοιπόν είναι το αρχικό σου μήνυμα. Σε ρώτησα μόλις το διάβασα αλλά δεν απάντησες. Τί λέει το μήνυμα; Ότι μας προτρέπουν να μην πίνουμε νερό; Για ποιό λόγο, για να μας πεθάνουν; Λες ότι αυτό συμβαίνει σε συνδυασμό με τις θρομβώσεις του εμβολίου τις ζεστές ημέρες. Γιατί κάποιος να θέλει να πάθουμε περισσότερες θρομβώσεις, δεν είναι αποτρεπτικό για τα εμβόλια που λες ότι μας επιβάλλουν;
Γενικά τα posts σου είναι δυσνόητα για μένα και για αυτό σχεδόν πάντα τα προσπερνώ.Έτυχε να διαβάσω αυτό όμως και κάηκα, για αυτό γράφω. Και γιατί ότι και να λες δεν είσαι ποτέ προκλητικός και συνομιλείς σαν άνθρωπος.
rainmike
24/06/2021, 21:09
Παιδιά μην μπαίνετε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις όπου δεν καταλήγουν πουθενά.
Ανθρωποι πεθαίνουν καθημερινά απο πάρα πολλά αίτια.
Ολα ειναι θέμα πιθανοτήτων,ο καθένας κρίνει τι είναι καλύτερο για την πάρτη του και τέλος.
Γιατρούλη με όλο το σεβασμό νομίζω ότι βγήκες εκτός θέματος.
Γενικά πολλές γράφεις ακαταλαβίστικα σεντονάκια και μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις άποψη για τα πάντα.
Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι είσαι πάντα κόσμιος και προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις αλλά κάπου το χάνεις με τον ξύλινο λόγο που χρησιμοποιείς.
Αντε τσιμπά ένα:beer: για να μη μου κρατάς μούτρα:D
doctor_john
24/06/2021, 22:17
Αυτό λοιπόν είναι το αρχικό σου μήνυμα. Σε ρώτησα μόλις το διάβασα αλλά δεν απάντησες. Τί λέει το μήνυμα; Ότι μας προτρέπουν να μην πίνουμε νερό; Για ποιό λόγο, για να μας πεθάνουν; Λες ότι αυτό συμβαίνει σε συνδυασμό με τις θρομβώσεις του εμβολίου τις ζεστές ημέρες. Γιατί κάποιος να θέλει να πάθουμε περισσότερες θρομβώσεις, δεν είναι αποτρεπτικό για τα εμβόλια που λες ότι μας επιβάλλουν;
Γενικά τα posts σου είναι δυσνόητα για μένα και για αυτό σχεδόν πάντα τα προσπερνώ.Έτυχε να διαβάσω αυτό όμως και κάηκα, για αυτό γράφω. Και γιατί ότι και να λες δεν είσαι ποτέ προκλητικός και συνομιλείς σαν άνθρωπος.
Γιατί κάηκες; Επειδή γράφω ότι πάνε έμμεσα να στοχοποιήσουν το νερό και μην ψήνεστε με λίγα λόγια;
Και όλα τα υπόλοιπα που τυχαία συνδράμουν σε περίεργα σενάρια θα πρέπει να κάνω ότι δεν τα βλέπω;
Τι να σου πω, σορυ αν σε μπερδεύω αλλά τα πράγματα συμβαίνουν, δεν τα κάνω εγώ.
Παιδιά μην μπαίνετε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις όπου δεν καταλήγουν πουθενά.
Ανθρωποι πεθαίνουν καθημερινά απο πάρα πολλά αίτια.
Ολα ειναι θέμα πιθανοτήτων,ο καθένας κρίνει τι είναι καλύτερο για την πάρτη του και τέλος.
Γιατρούλη με όλο το σεβασμό νομίζω ότι βγήκες εκτός θέματος.
Γενικά πολλές γράφεις ακαταλαβίστικα σεντονάκια και μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις άποψη για τα πάντα.
Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι είσαι πάντα κόσμιος και προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις αλλά κάπου το χάνεις με τον ξύλινο λόγο που χρησιμοποιείς.
Αντε τσιμπά ένα:beer: για να μη μου κρατάς μούτρα:D
Μούτρα έχω γιατί αφήνεις το versys ατάιστο..
Σου αρεσε-δεν σου αρεσε ηταν ενα γεγονος.Παντα κρινοντας τηρουμενων των αναλογιων,και συγκρινοντας με το σημερα.ΔΕΝ μιλαμε με απολυτους αριθμους ,αλλα συγκριτικα.
Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Με οσο λιγοτερα λογια μπορω θα σου πω απλα να δεις το βαθος και ευρος της κινεζικης ιατρικης, της ιωνικης ιατρικης στην ινδια, τις πρακτικες του ιπποκρατη, τις σαμανικες γνωσεις θεραπευτικων φυτων....τα μισα φαρμακα που χρησιμοποιει ο κοσμος σημερα ειναι κλοπυ-ραϊτ των γνωσεων αυτων. Οι φαρκευτικες εταιριες εχουν στειλει κοσμο και κοσμακη σε περιοχες του πλανητη οπως ο αμαζονιος. Αυτο που η συγχρονη ιατρικη εχει εξελιξει μακραν σε σχεση με την αρχαιοτητα ειναι η χειρουργικη λογω τεχνολογιας.
Μην υποτιμας τους αρχαιους, και πραγματα γνωριζαν που επανακαλυφθηκαν χιλιαδες χρονια μετα στην "συγχρονη" επιστημη και πιο εξυπνοι και κυριως πιο ανοιχτομυαλοι και με πιο οξεια αντιληψη ηταν απο εμας. Και ηταν και πλυθησμιακα μια χουφτα σε σχεση με εμας.
Επισης, αλλος ο οργανισμος του αρχαιου οπου 1 στα 3 παιδια πεθαινε στη γεννα και αλλο του συγχρονου που επιβιωνει και το καθε πικραμενο dna. Αλλος και ο τροπος ζωης... τωρα ο μεσος ανθρωπος περναει την ζωη του σε μια πολυθρονα και οποτε σηκωνεται απο δαυτην κουβαλαει μιση φορα το βαρος του σε λιπος, τρεφεται με αηδιες και αναπνεει φουμο. Αλλο και το ιικο φορτιο ενος παγκοσμιου πλυθησμου που ηταν το 1/°°° του σημερινου και που δε χρησιμοποιουσε αντιβιωτικα. Οσοι δε πεθαινανε σε πολεμο η απο την πεινα ζουσαν μια χαρα και μαλιστα πολλα χρονια. Η συγχρονη ιατρικη απλα επιμηκυνει τις ζωες ανθρωπων που ο συγχρονος τροπος ζωης καταστρεφει.
Οσοι δε πεθαινανε σε πολεμο η απο την πεινα ζουσαν μια χαρα και μαλιστα πολλα χρονια.
Έφτασες στο άλλο άκρο τώρα.
Την εποχή του κλοπυ-ραιτ την έχουμε προσπεράσει εδώ και πολλά χρόνια.
Το ότι χρησιμοποιούμε ακόμα κάποια δε σημαίνει ότι δεν έχουμε κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόοδο.
Τότε πέθαιναν και με μία γρατζουνιά
Έφτασες στο άλλο άκρο τώρα.
Την εποχή του κλοπυ-ραιτ την έχουμε προσπεράσει εδώ και πολλά χρόνια.
Το ότι χρησιμοποιούμε ακόμα κάποια δε σημαίνει ότι δεν έχουμε κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόοδο.
Τότε πέθαιναν και με μία γρατζουνιά
Δεν λεω πως δεν εχουμε κανει προοδο. Απλα η αυτη η προοδος σε μεγαλο βαθμο διορθωνει τα προβληματα που η ιδια προοδος εχει δημιουργησει. Επισης δεν αναφερομαι σε σκοτεινες εποχες του παρελθοντος οπως ο μεσαιωνας που ο κοσμος ζουσε διπλα στα ποντικια και τους υπονομους και πεθαινε απο πανουκλα.
Αυτο που λεω ειναι πως στην προσφατη αρχαιοτητα υπηρχε αρκετη γνωση για να ζει ο ανθρωπος με υγεια πολλα χρονια, απλα λογω κοινωνικων και πολιτικων συνθηκων δεν ειχαν πολλοι ανθρωποι προσβαση σε αυτη την γνωση.
Επισης αυτο που λες για την γρατζουνια ειναι τραβηγμενο. Εσυ κι εγω μπορει να πεθανουμε απο γρατζουνια αν ειμαστε καπου που δεν πιανει το κινητο, ο αβοριγινας ομως στην αυστραλια θα ξερει τι πρεπει να κανει.
... ο αβοριγινας ομως στην αυστραλια θα ξερει τι πρεπει να κανει.
Δυστυχώς, μάλλον θα πάει στο πλησιέστερο μπάρ και θα ρίξει ουίσκι στην πληγή....
panavour
25/06/2021, 10:39
1)οι στατιστικες και οι ερευνες ειναι σαφεις.
2)εκτος απ τον μεσαιωνα επιδημιες υπηρχαν σε καθε πολεμο και πολιορκια (βλεπε πελοποννησιακος πολεμος,πολιορκια της τυρου κλπ.αλλα και εκτος αυτων των γεγονοτων,οι συνθηκες αποχετευσης ηταν ανυπαρκτες,εξ ου και οι μολυνσεις του υδροφορου οριζοντα με τα γνωστα αποτελεσματα.
3)μια απλη αμυχη απο δηλητηριασμενο βελος ή δορυ ωδηγουσε στον θανατο
4)ουσιαστικα ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ του 20ου αιωνα απογειωσαν το προσδοκιμο ζωης.
5)τηρουμενων των αναλογιων πληθυσμου και συνωστισμου τα ΑΛΜΑΤΑ σημερα ειναι τεραστια.
1)οι στατιστικες και οι ερευνες ειναι σαφεις.
2)εκτος απ τον μεσαιωνα επιδημιες υπηρχαν σε καθε πολεμο και πολιορκια (βλεπε πελοποννησιακος πολεμος,πολιορκια της τυρου κλπ.αλλα και εκτος αυτων των γεγονοτων,οι συνθηκες αποχετευσης ηταν ανυπαρκτες,εξ ου και οι μολυνσεις του υδροφορου οριζοντα με τα γνωστα αποτελεσματα.
3)μια απλη αμυχη απο δηλητηριασμενο βελος ή δορυ ωδηγουσε στον θανατο
4)ουσιαστικα ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ του 20ου αιωνα απογειωσαν το προσδοκιμο ζωης.
5)τηρουμενων των αναλογιων πληθυσμου και συνωστισμου τα ΑΛΜΑΤΑ σημερα ειναι τεραστια.
Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε :lol:
panavour
25/06/2021, 10:55
Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε :lol:
Τα ιδια λεμε,απλως δινουμε εμφαση με διαφορετικο τροπο και σε λιγο διαφορετικα μεγεθη.
Το σιγουρο ειναι οτι οι τοτε οργανισμοι ηταν πολυ πιο ανθεκτικοι,αλλα αν προσεβαλλοντο, κατα τεκμηριον αποχωρουσαν του ματαιου τουτου κοσμου.
Το μονο ευχαριστο που εχει η εποχη μας εν σχεσει με τους τοτε ειναι οι μοτοσυκλε τες και η ΙΑΤΡΙΚΗ.Ολα τα αλλα εχουν χειροτερεψει (περιβαλλον,μοναξια στις ανθρωπινες σχεσεις κλπ.)Βεβαια και τοτε ειχαν τα αρματα απο 1-6 ιππων και βολευοντουσαν.:lol:
tzimidis
25/06/2021, 13:36
Δυστυχώς, μάλλον θα πάει στο πλησιέστερο μπάρ και θα ρίξει ουίσκι στην πληγή....
Πάντως όποτε αναφέρω σε τίποτα νέοπες ότι την κατουράς την πληγή, με κοιτάνε σαν άνθρωπο των σπηλαιων
Πάντως όποτε αναφέρω σε τίποτα νέοπες ότι την κατουράς την πληγή, με κοιτάνε σαν άνθρωπο των σπηλαιων
Να δουν ''Το δέντρο που πληγώναμε'' να νιώσουν.
doctor_john
25/06/2021, 13:45
Ρώτα τους τι εννοούν κάνω σεξ, θα αδυνατίσεις από τα γέλια.
karellen
25/06/2021, 13:46
Όταν πάταγαμε αχινό.
Όταν πάταγαμε αχινό.
Τρέχαμε σπίτι να βάλουμε ελαιόλαδο (όχι Καλαματιανό :p ) .
karellen
25/06/2021, 15:54
Τρέχαμε σπίτι να βάλουμε ελαιόλαδο (όχι Καλαματιανό :p ) .
Καλαματιανό βάναμε όταν πατάγαμε πρόκα.:p
Grafton 505
25/06/2021, 16:06
Όταν πάταγαμε αχινό.
Καλαματιανό βάναμε όταν πατάγαμε πρόκα.:p
Το να βλέπατε που πατούσατε δεν έπαιζε, έτσι ;;;;;;; :a014:
tzimidis
25/06/2021, 17:40
Φίλε γκραφτον, κάποτε η παραλια ήταν η μόνη ευκαιρία να δούμε κάνα 1/20 κωλομερι, οπότε όχι, δεν κοιτούσαμε που πατάμε.
θα ξέρετε φαντάζομαι ότι αυτό με το κατούρημα άμα σε τσιμπήσει τσούχτρα ή άμα πατήσεις αχινό ή,... ή,... ή... είναι κλασικός αστικός μύθος και μια παπαριά ξεγυρισμένη εεε ?
Grafton 505
25/06/2021, 18:01
Φίλε γκραφτον, κάποτε η παραλια ήταν η μόνη ευκαιρία να δούμε κάνα 1/20 κωλομερι, οπότε όχι, δεν κοιτούσαμε που πατάμε.
Δεν είμαι τόσο νέος όσο πιστεύεις !!! :lol:
Ρώτα τους τι εννοούν κάνω σεξ, θα αδυνατίσεις από τα γέλια.
Πέτυχες τον τομέα όπου παίρνει τους παλιούς να κοροϊδεύουν τους νέους....
Γιατί τίποτα δε λέει κάνω σεξ όπως το να το κρατάς μέχρι το γάμο για να μη σε στιγματίσει η κοινωνία όταν είσαι κορίτσι (οι πιο απελευθερωμένες μέχρι το πανεπιστήμιο - υποχρεωτικά σε άλλη πόλη όμως) και το να πηγαίνεις στις πουτάνες "για να γίνεις άντρας" όταν είσαι αγόρι.
panavour
25/06/2021, 19:39
Ε τωρα πχια δεν χρειαζεται και πολλοι να δειχνουν οτι ''γιναν αντρες''
Απελευθερωθηκε απ αυτο το στιγμα η κοινωνια.:lol:
karellen
25/06/2021, 19:46
Κάποτε οι παραλίες (οι βραχώδεις) ήταν τίγκα στους αχινους, τώρα με το σταγονομετρο κι αυτοί.
tzimidis
25/06/2021, 21:21
Κάποτε οι παραλίες (οι βραχώδεις) ήταν τίγκα στους αχινους, τώρα με το σταγονομετρο κι αυτοί.
Λογικα τους ξεκαναμε εμείς με γυμνές πατούσες.
Και επειδή ξεφύγαμε του θέματος , να το επαναφέρω on topic :
Οι Αχινοι ,
δεν μοιάζουν με υπερμεγεθυμενο κορωνοϊό ???
doctoras
25/06/2021, 23:17
Μοιαζουν με πιπι 70ties :)
doctor_john
26/06/2021, 08:26
'Ετσι όπως το λες θα με κάνεις να δοκιμάσω..
Οι αρχές της ΕΕ έχουν αποφανθεί: Ναι στο πιστοποιητικό, όχι στις διακρίσεις των πολιτών (https://www.news247.gr/koinonia/oi-arches-ee-echoyn-apofanthei-nai-sto-pistopoiitiko-ochi-diakriseis-politon.9282381.html)
Ασαφές προς το παρόν το νομικό πλαίσιο. Για να δούμε...
Ελλαδάρα. Πάντα πρώτοι στον φασισμό. ^^
basilis_k6
02/07/2021, 21:29
εμεις ειμαστε ευρώποι μονο οταν μας συμφέρει. ακομη και καμπανα να μας ρίξουν θα πληρώσουμε προστιμο παρα θα αλλάξουμε. για να δουμε τι θα γινει γιατι το έχει τραβήξει στα ακρα η κυβερνηση. σε λίγο θα θα ζητάνε μοριακο τεστ για να μπούμε στο αμαξι μας.
kapetan amerika
03/07/2021, 00:54
Τελικά αν ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταφέρει τον ιό σε κάποιον ανεμβολίαστο, αλλά αν νοσήσει θα το περάσει εύκολα, γιατί απαλλάσσεται από τη μάσκα σε αντίθεση με τον ανεμβολίαστο; Δεν είναι διάκριση και εκδίκηση;
Ποιος είναι πιο επικίνδυνος προς ποιον;
Ο εμβολιασμένος προς τον εμβολιασμένο;
Ο εμβολιασμένος προς τον ανεμβολίαστο;
Ο ανεμβολίαστος προς τον εμβολιασμένο;
Ο ανεμβολίαστος προς τον ανεμβολίαστο;
thunder ace
03/07/2021, 09:19
Τελικά αν ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταφέρει τον ιό σε κάποιον ανεμβολίαστο, αλλά αν νοσήσει θα το περάσει εύκολα, γιατί απαλλάσσεται από τη μάσκα σε αντίθεση με τον ανεμβολίαστο; Δεν είναι διάκριση και εκδίκηση;
Ποιος είναι πιο επικίνδυνος προς ποιον;
Ο εμβολιασμένος προς τον εμβολιασμένο;
Ο εμβολιασμένος προς τον ανεμβολίαστο;
Ο ανεμβολίαστος προς τον εμβολιασμένο;
Ο ανεμβολίαστος προς τον ανεμβολίαστο;
o μαλακας
ένα δίκιο το χεις....
Φαντάσου ας πούμε να δουλεύεις σ ένα χώρα με άλλους 200
να παίζονται εκατομμύρια τζίρου
κι εσύ να ρωτάς ποιος κολλάει πιο πολύ
αφού δεν έχεις κάνει εμβόλιο.
Φαντάσου να κοκορεύεσαι ότι δεν κάνεις σελφ τεστ
κι ότι το παίρνεις και δηλώνεις ψέματα γιατί έτσι κι αλλιώς
άκυρο είναι και δε γουστάρεις αν χώνεις το παλούκι στη μύτη σου
Φαντάσου να κολλήσεις κι όλας
να κλείσεις τη μονάδα παραγωγής
Να στείλεις καραντίνα μερικές δεκάδες οικογένειες
και μετά να απορείς γιατί δεν σου μιλάνε και σε λένε μακάκα
:lol:
και στην πρώτη ευκαιρία φυσικά θα φας ΣΟΥΤ
με τις ευλογίες όλων των συναδέλφων σου
που στο λένε και στα μούτρα
ότι άργησαν κι όλας αφού εδώ και χρόνια κοιτάς
να λουφάρεις φροντίζοντας τον εαυτούλη σου
(πακέτο πάνε όλα)
:cool:
Δεν ξέρω αν υπάρχει ο φασισμός του εαυτούλη
σαν πολιτικός όρος αλλά κάποιος θα έπρεπε να το βγάλει
για αυτόν που το μόνο που σκέφτεται είναι ο απαλός τρυφερός
παχουλός κωλαράκος του
Όπως εσύ δεν γουστάρεις να εμβολιαστείς
εγώ δεν γουστάρω να είμαι δίπλα σου
Δικαίωμα μου είναι να προστατέψω την υγεία μου
κι έχω και 2 σκύλους να ταΐσω
Ψόφα μόνος σου ρε αδερφέ εγώ τι σου φταίω!
:cool:
Δεν μιλάω για ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν εμβόλιο.
Μιλάω για αυτούς που επιλέγουν να μην ρισκάρουν εις βάρος των άλλων
Φαντάσου το σαν τρακ ντέι
Όλοι πάνε 140 150 κι εσύ επιμένεις να είσαι στη μπίστα με 80
Τα 150 ευρώ είναι καλό σαν μέτρο γιατί θα πέσουν στην αγορά
αλλά κακό σαν πράξη γιατί φτιάχνει συνήθειες
Ο ανεμβολίαστος προς τον ανεμβολίαστο προφανώς. Εγώ έχω καταλάβει πως αν σε ένα δωμάτιο βρίσκονται 100 εμβολιασμένοι και μπει μέσα ένας φορέας του ιού θα κολλήσουν 2-3 και από αυτούς άντε ένας να έχει συμπτώματα. Εξαιρούνται όμως οι εμβολιασμένοι με ανίσχυρο ανοσοποιητικό πχ ένας καρκινοπαθής που κάνει θεραπεία.
AUFGEBRACHT
03/07/2021, 17:09
Πετυχαίνω σήμερα σε ηλεκτρονική κωλοφυλλάδα άρθρο "οι πρόθυμοι και οι ουραγοί στους εμβολιασμούς ανά κατηγορία", και βλέπω κάτι Δράμες, και Κιλκίς, και Φλώρινες και Ροδόπες... Μπαίνω μετά από περιέργεια στα κρούσματα των τελευταίων ημερών στους νομούς αυτούς, και βλέπω 0 κρούσματα, 1 κρούσμα, 2 κρούσματα... Μπαίνω μετά στους πρωταθλητές των εμβολιασμών... Ιθάκη, Λευκάδα, Κέα, Σέριφος, Μύκονος...η οποία Μύκονος πριν 2 μέρες πήγε στο πορτοκαλί επίπεδο κι εκφράζεται ανησυχία για την πορεία των κρουσμάτων...
panavour
03/07/2021, 17:15
Πετυχαίνω σήμερα σε ηλεκτρονική κωλοφυλλάδα άρθρο "οι πρόθυμοι και οι ουραγοί στους εμβολιασμούς ανά κατηγορία", και βλέπω κάτι Δράμες, και Κιλκίς, και Φλώρινες και Ροδόπες... Μπαίνω μετά από περιέργεια στα κρούσματα των τελευταίων ημερών στους νομούς αυτούς, και βλέπω 0 κρούσματα, 1 κρούσμα, 2 κρούσματα... Μπαίνω μετά στους πρωταθλητές των εμβολιασμών... Ιθάκη, Λευκάδα, Κέα, Σέριφος, Μύκονος...η οποία Μύκονος πριν 2 μέρες πήγε στο πορτοκαλί επίπεδο κι εκφράζεται ανησυχία για την πορεία των κρουσμάτων...
κει πανω ρε τι αλλαξοκω......................ες να κανεις,ενω στα νησια πανω χερι κατω χερι τινος ειν το πανω πανω,και να οργανωθουμε ρε παιδια εχω φαει 10 και δεν εχω ριξει κανενα, που λεει και τ ανεκδοτο.:lol::lol::lol:
KAWAMANRIDER
03/07/2021, 18:41
και στον ουγκανισμό και επίσης το έχουμε ρίξει πλέον πολύ χαμηλά το επίπεδο, μα πολύ χαμηλά λέμε.
Εμένα, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο διαχωρισμός των κατηγοριών. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Με τον τρόπο τους, αφαιρούν την επιλογή κάποιου για το τι θα κάνει στον εαυτό του.
Για το τσίγαρο, κουβέντα.
Εντιτ για να το εξηγήσω
Τόσα χρόνια πήζαμε στη κάπνα στα μαγαζιά. Κανένας δεν έβαλε ταμπέλα στους καπνιστές σαν καταστροφείς της κοινωνίας, ανεύθυνους κτλ.
Οχι λεει δεν ειναι υποχρεωτικο οποιος θελει το κανει...Μεχρι Σεπτεμβριο η διορια στην δουλεια μου για εμβολιασμο αλλιως τον μπουλο...Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο..Εν τω μεταξυ ανα δυο βδομαδες αλλαζει το ακαταλληλο εμβολιο και και αλλαζει και το ''καλο''....μαλιστα..
stefanos
03/07/2021, 20:08
Πετυχαίνω σήμερα σε ηλεκτρονική κωλοφυλλάδα άρθρο "οι πρόθυμοι και οι ουραγοί στους εμβολιασμούς ανά κατηγορία", και βλέπω κάτι Δράμες, και Κιλκίς, και Φλώρινες και Ροδόπες...
Τι εμβόλιο να κάνουν εκεί ,τον έχουν περάσει όλοι.
Οχι λεει δεν ειναι υποχρεωτικο οποιος θελει το κανει...Μεχρι Σεπτεμβριο η διορια στην δουλεια μου για εμβολιασμο αλλιως τον μπουλο...Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο..Εν τω μεταξυ ανα δυο βδομαδες αλλαζει το ακαταλληλο εμβολιο και και αλλαζει και το ''καλο''....μαλιστα..
Γιατι ξερουν οτι ο τσαμπας πεθανε και δεν θα δινουν λεφτά αερατα οπως πριν.
Εμενα στο χωριο μου ιδιοκτητης καφετεριας προ κοβιντ κυκλοφορουσε με Renault Clio 2014 και μετα απο 6-7 επιστρεπτεες... Με BMW X5 2015.
Μεγαλο πανηγυρι...ομως ελαβε τελος.
Γιαυτο και οι ιδιωτες απειλουν με απολυσεις.
Τωρα για τα μετρα οτι θα πρεπει να κανεις rapid test η Pcr για να πας γ8α καφε... Δεν νομιζω να περπατησει απο την στιγμη που υπαρχουν μετρα προστασιας του κορονοιου με την μασκα κτλ.
Τα υπολοιπα που διατυμπανιζουν ειναι ευαισθητα και χτυπανε στο Συνταγμα. Μονο διαχωρισμο μπορει να κανει. Ας δουμε αν θα διαψευστω...
stefanos
04/07/2021, 08:40
Γιατι ξερουν οτι ο τσαμπας πεθανε και δεν θα δινουν λεφτά αερατα οπως πριν.
Εμενα στο χωριο μου ιδιοκτητης καφετεριας προ κοβιντ κυκλοφορουσε με Renault Clio 2014 και μετα απο 6-7 επιστρεπτεες... Με BMW X5 2015.
Μεγαλο πανηγυρι...ομως ελαβε τελος.
Γιαυτο και οι ιδιωτες απειλουν με απολυσεις.
Τωρα για τα μετρα οτι θα πρεπει να κανεις rapid test η Pcr για να πας γ8α καφε... Δεν νομιζω να περπατησει απο την στιγμη που υπαρχουν μετρα προστασιας του κορονοιου με την μασκα κτλ.
Τα υπολοιπα που διατυμπανιζουν ειναι ευαισθητα και χτυπανε στο Συνταγμα. Μονο διαχωρισμο μπορει να κανει. Ας δουμε αν θα διαψευστω...
Η επιστρεπτέα πανηγύρι μεν δίκαιο δε.
Από τα σπάνια δίκαια μέτρα που έχουν γίνει στη χώρα μας.
Θα μπορούσε να είναι επίδομα με εισοδηματικά κριτήρια όπως συνήθως γίνεται.
Από εκεί και πέρα το πανηγύρι τελείωσε.
Διαχωρισμός δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου.
Τώρα το μόνο που περιμένουμε είναι η μετάλλαξη που δεν θα πιάνουν
τα εμβόλια για να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Tallyban
04/07/2021, 11:36
Για να μη ξεχνάμε:Τα βοηθήματα τα έδωσαν για να μη φαλήρουν οι τράπεζες(αυτό τους ενδιαφέρει βασικά)
Ερώτηση: Ανώνυμα μπορείς να κάνεις εμβόλιο;
panavour
04/07/2021, 11:44
Για να μη ξεχνάμε:Τα βοηθήματα τα έδωσαν για να μη φαλήρουν οι τράπεζες(αυτό τους ενδιαφέρει βασικά)
Τα βοηθηματα ηταν ενισχυση απο την ΕΕ και δοθηκαν σε ολη την ΕΕ ,απο την κεντρικη τραπεζα της ΕΕ.Οι τραπεζες φιλε εχουν τα λεφτα των καταθετων,αν φαληρουν οι πρωτοι που θα την πληρωσουν θα ειναι οι καταθετες δηλαδη σχεδον ολοι.Αμα καταρρευσει λοιπον η οικονομια ,αυτοι που θα την πληρωσουν πρωτοι θα ειναι οι ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ και οχι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Γι αυτο μην γραφεις οτι ναναι.
Kas_Tracer
04/07/2021, 11:48
Φυσικά και όχι. Όλα είναι στο φάκελο σου.
Καταγράφεται ποιο έκανες ποτέ το έκανες ακόμα και ποι φιαλίδιο (serial number). έκανες.
Ο φαρμακοποιός όταν πας να πάρεις self test ξέρει αν το έκανες ή όχι. Το βλέπει.
Tallyban
04/07/2021, 11:50
.....
Υποθετω οτι θα γινει και αυτό..
(αφου πρωτα θα μπορεις να πληρωσεις ανωνυμα την Εφορια, ας πουμε..)
CorpseAlive
05/07/2021, 13:47
Φυσικά και όχι. Όλα είναι στο φάκελο σου.
Καταγράφεται ποιο έκανες ποτέ το έκανες ακόμα και ποι φιαλίδιο (serial number). έκανες.
Ο φαρμακοποιός όταν πας να πάρεις self test ξέρει αν το έκανες ή όχι. Το βλέπει.
Πως το γνωρίζει αν το έκανες ή όχι το Self test?
panavour
05/07/2021, 13:57
δεν το γνωριζει προφανως.μπορει να πηρες το σελφ τεστ αλλα δεν γνωριζει αν το εκανες.
Τα βοηθηματα ηταν ενισχυση απο την ΕΕ και δοθηκαν σε ολη την ΕΕ ,απο την κεντρικη τραπεζα της ΕΕ.Οι τραπεζες φιλε εχουν τα λεφτα των καταθετων,αν φαληρουν οι πρωτοι που θα την πληρωσουν θα ειναι οι καταθετες δηλαδη σχεδον ολοι.Αμα καταρρευσει λοιπον η οικονομια ,αυτοι που θα την πληρωσουν πρωτοι θα ειναι οι ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ και οχι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Γι αυτο μην γραφεις οτι ναναι.
Οι καταθέτες? :D
Έχουν ακόμα καταθέτες αλήθεια???!!!!
panavour
05/07/2021, 17:39
Οι καταθέτες? :D
Έχουν ακόμα καταθέτες αλήθεια???!!!!
Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή 35 εκατ. ενεργοί τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους έχουν συσσωρευτεί αυτή τη στιγμή περίπου 143 δισ., ευρώ. Μπορεί λοιπόν οι έρευνες να δείχνουν ότι οι επτά στους 10 δεν έχουν στην άκρη περισσότερα από 900-1.000 ευρώ ως αποταμίευση, από τα απογραφικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, όμως προκύπτει ότι σε κάθε πολίτη αντιστοιχούν τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί και το μέσο υπόλοιπο αυτών διαμορφώνεται πλέον πάνω από τα 4.000 ευρώ.
http://www.economy365.gr/article/137878/poioi-kai-poy-ehoyn-tis-megalyteres-trapezikes-katatheseis-stin-ellada
alexis72
05/07/2021, 21:19
eric clapton γιγαντα της μουσικης....
εκανες την πρωτη δοση με astra...ειχες αμεσως σοβαρά θεματα υγειας εκανες κ την δευτερη δοση παλι με το astra κ μεγαλωσαν τα προβληματα ...
τωρα το μετανιωσες κ διαμαρτυρεσαι για τα σοβαρα προβληματα υγειας που σου παρουσιαστηκαν ακομα κ στα χερια σου κ ΔΕΝ προκειται να ξαναπαιξεις κιθάρα...
αγαπητε eric clapton ,τι τα ηθελες τα πειραματικά ?
αλλά TΩΡΑ ειναι ΑΡΓΑ πολυ ΑΡΓΑ για ΔΑΚΡΥΑ...
eric clapton γιγαντα της μουσικης....
εκανες την πρωτη δοση με astra...ειχες αμεσως σοβαρά θεματα υγειας εκανες κ την δευτερη δοση παλι με το astra κ μεγαλωσαν τα προβληματα ...
τωρα το μετανιωσες κ διαμαρτυρεσαι για τα σοβαρα προβληματα υγειας που σου παρουσιαστηκαν ακομα κ στα χερια σου κ ΔΕΝ προκειται να ξαναπαιξεις κιθάρα...
αγαπητε eric clapton ,τι τα ηθελες τα πειραματικά ?
αλλά TΩΡΑ ειναι ΑΡΓΑ πολυ ΑΡΓΑ για ΔΑΚΡΥΑ...
Ακόμα και ο ίδιος δεν λέει πουθενά ότι δεν θα ξαναπαίξει ΠΟΤΕ κιθάρα, λέει ότι δεν μπορούσε να παίξει για τρεις εβδομάδες μετά τη δεύτερη.
Στο μεταξύ ο ίδιος πάλι λέει ότι πριν τα εμβόλια είχε διαγνωστεί με περιφερική νευροπάθεια που ήδη του είχε προκαλέσει θέμα στα χέρια.
Ας μην παρουσιάζουμε λοιπόν τα γεγονότα παραποιημένα
Διάβασα πάντως σε ένα site τα παρακάτω και τα γράφω με κάθε επιφύλαξη ,δεν το έψαξα παραπάνω ,πως η Pfizer δοκιμάζει χάπι κατά του covid με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας,πως από Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει,
πως και άλλες εταιρίες έχουν αυτό τον στόχο και είναι λέει το προσωπικό στοίχημα του προέδρου των ΗΠΑ να λυθεί το πρόβλημα οριστικά με την χρήση χαπιού για θεραπεία.
doctoras
06/07/2021, 07:21
Παντως τα εμβολια του φθινοπώρου θα περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις. Τα φαρμακα ειναι σε εξέλιξη, εχουν βγει μονο τριτου κλιμακίου σε μεθ. Αν βγουν φαρμακα καταπολέμησης πρωτου επιπεδου όσων νοσούν δηλαδη και ειναι σε οικία, συνδυαστικά και με τα υπολοιπα θα σημαίνει το τελος του χτικιου. Πολλοι λενε οτι το τελος αυτο θα ειναι στο '22.
Εχουμε δρόμο ακομη αλλα μαλλον δε θα αποφύγουμε την καραντινα του προσεχη Νοεμβρίου
thunder ace
06/07/2021, 07:30
Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή 35 εκατ. ενεργοί τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους έχουν συσσωρευτεί αυτή τη στιγμή περίπου 143 δισ., ευρώ. Μπορεί λοιπόν οι έρευνες να δείχνουν ότι οι επτά στους 10 δεν έχουν στην άκρη περισσότερα από 900-1.000 ευρώ ως αποταμίευση, από τα απογραφικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, όμως προκύπτει ότι σε κάθε πολίτη αντιστοιχούν τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί και το μέσο υπόλοιπο αυτών διαμορφώνεται πλέον πάνω από τα 4.000 ευρώ.
http://www.economy365.gr/article/137878/poioi-kai-poy-ehoyn-tis-megalyteres-trapezikes-katatheseis-stin-ellada
και δεν το ηξερα...παω να τα παρω.
doctor_john
06/07/2021, 07:38
Παντως τα εμβολια του φθινοπώρου θα περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις. Τα φαρμακα ειναι σε εξέλιξη, εχουν βγει μονο τριτου κλιμακίου σε μεθ. Αν βγουν φαρμακα καταπολέμησης πρωτου επιπεδου όσων νοσούν δηλαδη και ειναι σε οικία, συνδυαστικά και με τα υπολοιπα θα σημαίνει το τελος του χτικιου. Πολλοι λενε οτι το τελος αυτο θα ειναι στο '22.
Εχουμε δρόμο ακομη αλλα μαλλον δε θα αποφύγουμε την καραντινα του προσεχη Νοεμβρίου
τι γράφεις ρε συ.. και τι είσαι έτοιμος να δεχθείς δηλαδή..
Δεν ξαναχει καραντινα.
Θα πεσει φουλ τηλεδιασκεψη και αυστηρή τήρηση των οποιων μετρων τοτε.
Αυτος ο Αδωνις σωστα τα λεει...απλα ειναο σιχενος...
AristidisZ
06/07/2021, 09:00
Και εγώ δε θα το παιζα εύκολα στοίχημα το καραντίνα Vol 3...
Από τη μία βλέπω ότι πάμε ολοταχώς προς τα εκεί, από την άλλη είναι βέβαιο ότι θα μας πουν και για 3η δόση εμβολίου
Αν βάλουν καραντίνα, και συμπεριλάβουν και τον κόσμο που έχει κάνει εμβόλια (αν δεχτούμε τα νούμερα που δίνουν μιλάμε σχεδόν για τον μισό πληθυσμό), καθώς μιλάμε για καθαρά οριζόντιο μέτρο, ποιος θα πάει να μπολιαστεί πάλι ;
Dr.Monty
06/07/2021, 09:23
Το επόμενο κυμα ερχεται 100%. Και θα περιλαμβάνει κατα κυριο λογο ανεμβολίαστους. Αν και θα ειναι μεγάλο αριθμητικά γιατι υπαρχει μεγάλο ποσο ανεμβολίαστων, η κοινωνία δεν θα δεχθει να κλεισει άλλη μια φορά, ποσο μάλλον για αρνητές και flatearthers. Γιαυτο υπαρχει τρομερή πιεση στους ανεμβολίαστους και κινητρα στους νεους μήπως και μειωθει ο αριθμος τους. Ουτε Κιαμο μπορουνε να πανε.
Πάντως θεωρω ότι οι ανακοινώσεις θα επρεπε να γινονται με διαφορετικο τροπο και όχι του στυλ "30 απωλειες σημερα" ετσι ξερά. Ιδανικά θα ηταν "30 απώλειες εκ των οποιων οι 28 ηταν ανεμβολίαστοι".
panavour
06/07/2021, 09:23
και δεν το ηξερα...παω να τα παρω.
αστα εκει που ειναι ρε,αμα τα παρεις θα τα κανεις καρτες γραφικων , σκληρους δισκους,και βιντεοπαιχνιδια δηλαδη εργαλεια του διαβολου τεκνον μου:priest::priest: