View Full Version : Ο καφενές vol.2
basilis_k6
04/03/2018, 21:19
Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500203489
o_gavros
04/03/2018, 22:01
τι εννοείς; εγω καταλαβα ότι τελικά ισχύει το "ένοχοι"
lleonidas
04/03/2018, 22:08
Μάλλον ήθελε να πει ότι εκεί που μας χρωστούσαν, θέλησαν να μας πάρουν και το βόδι(αλλά τελικά δεν το πήραν) επειδή όχι μόνο κρίθηκαν αθώοι μετά την έφεση αλλά ο ένας διεκδίκησε να εξακολουθήσει να εργάζεται στη ΔΟΥ, πράγμα που δεν του επέτρεψε το ΣτΕ.
basilis_k6
04/03/2018, 22:13
Μάλλον ήθελε να πει ότι εκεί που μας χρωστούσαν, θέλησαν να μας πάρουν και το βόδι(αλλά τελικά δεν το πήραν) επειδή όχι μόνο κρίθηκαν αθώοι μετά την έφεση αλλά ο ένας διεκδίκησε να εξακολουθήσει να εργάζεται στη ΔΟΥ, πράγμα που δεν του επέτρεψε το ΣτΕ.
ακριβώς. ο τύπος ειναι αθώος και μάλιστα ήθελε να επιστρέψει!! δεν τρέχει μια δλδ, εγω* εχω λερωμένο μητρώο για οδηγηση με αλκοολ αλλα ο τύπος που σιγουρα έχει βγάλει ηδη πολλά λεφτα έχει καθαρο για επιβεβαιωμένη παράβαση. απλα δεν κατάφερε να συνεχισει το έργο του το παιδι... δικαιοσύνη uber alles
σχήμα λόγου το "εγω"
o_gavros
04/03/2018, 22:17
απο την έλλειψη απόδοσης της φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δεν είναι ότι πέφτουμε κι απο κάνα σύννεφο.
basilis_k6
04/03/2018, 22:31
απο την έλλειψη απόδοσης της φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δεν είναι ότι πέφτουμε κι απο κάνα σύννεφο.
ο νομοθέτης ειναι η βουλή δυστυχώς. η δικαιοσύνη (κατα το γράμμα του νόμου) αποδόθηκε μια χαρα. η δικαοσύνη σαν έννοια ομως πήγε περίπατο.
GiorgosLa
05/03/2018, 05:52
ακριβώς. ο τύπος ειναι αθώος και μάλιστα ήθελε να επιστρέψει!! δεν τρέχει μια δλδ, εγω* εχω λερωμένο μητρώο για οδηγηση με αλκοολ αλλα ο τύπος που σιγουρα έχει βγάλει ηδη πολλά λεφτα έχει καθαρο για επιβεβαιωμένη παράβαση. απλα δεν κατάφερε να συνεχισει το έργο του το παιδι... δικαιοσύνη uber alles
σχήμα λόγου το "εγω"
Αυτό το λες εσύ. Εμείς δεν το ξέρουμε. Θα δημιουργήσουμε μια ερευνητική επιτροπή, με τρία εκτός έδρας, και δυο ταξίδια στο εξωτερικό και τότε θα αποφασίσουμε αν το "εγώ" είναι σχήμα λόγου, η άλλο σχήμα.
lleonidas
05/03/2018, 22:01
Άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας για 165 χλμ.
Μετά από μεγάλη καταδίωξη από περιπολικά Φθιώτιδας και Μαγνησίας σκοτώθηκε, αφού εμβόλισε περιπολικά που του είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας.
Πηγή (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/lamia-se-ekseliksh-katadiwksh-sthn-ethnikh-odo-odhgos-kineitai-sto-antitheto-reuma.5106360.html)
Σχόλιο συναδέλφου το πρωί: ''Αν τολμούσε να το κάνει αυτό στις ΗΠΑ, δε θα είχε προλάβει να διανύσει ούτε 2 χλμ και από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών δε θα έβρισκαν ούτε το @@ του''!Και μετά ξεκίνησε ο καυγάς :D
Άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας για 165 χλμ.
Μετά από μεγάλη καταδίωξη από περιπολικά Φθιώτιδας και Μαγνησίας σκοτώθηκε, αφού εμβόλισε περιπολικά που του είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας.
Πηγή (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/lamia-se-ekseliksh-katadiwksh-sthn-ethnikh-odo-odhgos-kineitai-sto-antitheto-reuma.5106360.html)
Σχόλιο συναδέλφου το πρωί: ''Αν τολμούσε να το κάνει αυτό στις ΗΠΑ, δε θα είχε προλάβει να διανύσει ούτε 2 χλμ και από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών δε θα έβρισκαν ούτε το @@ του''!Και μετά ξεκίνησε ο καυγάς :D
Θα έπρεπε απλά να πυροβολήσουν τα λάστιχα ή δεν επιτρέπεται "πρώτη φορά αριστερά...κλπ κλπ"
ε ναι.........
κι επειδη στην αμερικη η αστυνομια ειναι καλη και τα ληγει αυτα αμεσως γι αυτο αντιστοιχο περιστατικο γινεται καθε βδομαδα
ο αλλος ειπε να τον πυροβολουσαν στο κεφαλι για να μη μας χαλαγε τα περιπολικα και μας βαλει σε εξοδα
lleonidas
06/03/2018, 06:16
Είτε πυροβολισμοί στα λάστιχα είτε αυτό (https://m.youtube.com/watch?v=d6HMS4jBY_A) ,αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση, παρόμοια περιστατικά είναι σπάνια στην Ελλάδα και η άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που διασφαλίστηκε(μέσω των αποκλεισμών των δρόμων) σε μεγάλο βαθμό ότι δε θα υπάρχουν θύματα, καλώς αντιμετωπίστηκε"αναίμακτα" και συντηρητικά.Βοηθησε όμως και η συγκυρία...αν αυτό γινόταν σε μέρα και ώρα με πολύ κόσμο στην Ε.Ο. ίσως να υπήρχαν παράπλευρες απώλειες.
καλώς αντιμετωπίστηκε"αναίμακτα" και συντηρητικά.
Θα μπορούσε, βέβαια, να αντιμετωπιστεί πριν καλύψει απόσταση Αθήνα-Λαμία.
Θα έπρεπε απλά να πυροβολήσουν τα λάστιχα ή δεν επιτρέπεται "πρώτη φορά αριστερά...κλπ κλπ"
Μόνο αν τα πυροβολούσαν με το πυροβόλο του Leopard. Τα 9ρια δεν τρυπάνε λάστιχα εν κινήσει.
lleonidas
06/03/2018, 11:52
Θα μπορούσε, βέβαια, να αντιμετωπιστεί πριν καλύψει απόσταση Αθήνα-Λαμία.
Σίγουρα αυτό θα ήταν το ιδανικό, είτε με τρύπημα των ελαστικών με κάποιον τρόπο, όπως έγραψα και στο προηγούμενο post, είτε στήνοντας μπλόκο.Αλίμονο αν ο οποιοσδήποτε μπορούσε να διανύσει όποτε του γουστάρει τόσα χλμ στο αντίθετο ρεύμα μιας Ε.Ο.
Έλα όμως που συμβαίνουν και αυτά... ευτυχώς σπάνια.
Το θέμα είναι ότι συμβαίνουν σπάνια επειδή συμβαίνουν σπάνια, όχι επειδή τα προλαμβάνει ο κρατικός μηχανισμός.
Αν περνούσε κάνα διόδιο χωρίς να πληρώσει, θα τον είχαν σταματήσει 150 χλμ πριν. :lol:
Το θέμα είναι ότι συμβαίνουν σπάνια επειδή συμβαίνουν σπάνια, όχι επειδή τα προλαμβάνει ο κρατικός μηχανισμός.
Αν περνούσε κάνα διόδιο χωρίς να πληρώσει, θα τον είχαν σταματήσει 150 χλμ πριν. :lol:
165 χλμ και δεν πέρασε τουλάχιστον 2-3 διόδια; Έλα τώρα...
165 χλμ και δεν πέρασε τουλάχιστον 2-3 διόδια; Έλα τώρα...
Πέρασε. Πώς νομίζεις τον πήραν χαμπάρι; :lol:
lleonidas
06/03/2018, 12:27
Χαχα...ναι πέρασε (http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/866152/nees-fotografies-sok-apo-tin-katadioxi-thriler-stin-athinon-lamias-prosoxh-sklhres-eikones) ... έσπασε μπάρες στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Τριάδα.Στις Θερμοπύλες σταμάτησε για λίγο αλλά όταν τον προσέγγισαν περιπολικά, ξαναπάτησε γκάζι.
Όντως φάνηκε να πιάνεται εξαπίνης ο μηχανισμός και δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά (όπως θέλει κανείς ας το ερμηνεύσει αυτό) αντίστοιχο ή πιο σοβαρό περιστατικό μελλοντικά.
Τίθεται επίσης θέμα για το αν και κατά πόσον ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπρεπε να βρίσκεται εκτός ψυχιατρείου και ποιος επέτρεψε να οδηγεί, αν φυσικά δεν οδηγούσε παράνομα.
thunder ace
06/03/2018, 13:02
Χαχα...ναι πέρασε (http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/866152/nees-fotografies-sok-apo-tin-katadioxi-thriler-stin-athinon-lamias-prosoxh-sklhres-eikones) ... έσπασε μπάρες στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Τριάδα.Στις Θερμοπύλες σταμάτησε για λίγο αλλά όταν τον προσέγγισαν περιπολικά, ξαναπάτησε γκάζι.
Όντως φάνηκε να πιάνεται εξαπίνης ο μηχανισμός και δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά (όπως θέλει κανείς ας το ερμηνεύσει αυτό) αντίστοιχο ή πιο σοβαρό περιστατικό μελλοντικά.
Τίθεται επίσης θέμα για το αν και κατά πόσον ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπρεπε να βρίσκεται εκτός ψυχιατρείου και ποιος επέτρεψε να οδηγεί, αν φυσικά δεν οδηγούσε παράνομα.
Για ελα απο τα χωρια μας να δεις ποσοι επρεπε να ειναι δεμενοι....ομως ειναι εξω και οδηγανε και εχουν καραμπινες... και,και,και........Και οταν γινει η στραβη,τοτε ολοι μυξοκλαινε...
lleonidas
07/03/2018, 13:53
Σε ποια περιοχή αναφέρεσαι, thunder ace;
Και αφού λέμε για καταδιώξεις, άλλη μία χθεσινή (http://www.ereportaz.gr/agria-katadioxi-chthes-vrady-syllipsi-motoklefti-sarantapente-lepta-katadioxis-apokleistikes-fotografies/) ...με μοτοσυκλέτα αυτή τη φορά...2/2 αυτή τη βδομάδα.
Και αφού λέμε για καταδιώξεις, άλλη μία χθεσινή (http://www.ereportaz.gr/agria-katadioxi-chthes-vrady-syllipsi-motoklefti-sarantapente-lepta-katadioxis-apokleistikes-fotografies/) ...με μοτοσυκλέτα αυτή τη φορά...2/2 αυτή τη βδομάδα.
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που γράφει ότι "αναπτύσσει ταχύτητα" με ΤΑ.
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που γράφει ότι "αναπτύσσει ταχύτητα" με ΤΑ.
Εγώ συνέχισα:
1. Καλά, οκ το είπες κι εσύ
2. Διήθιση με ΤΑ με υπερβολική ταχύητητα :lol:
3. 0.15μμ: Η αγωνίας κορυφώνεται. :tooth:
4. TA και δεν το φτάνουν τα υπόλοιπα μοτοσακά της ΔΙΑΣ (Αυτή δεν είχε καταργηθεί; )
5. Τουλάχιστον τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. χτυπήθηκαν από το “Transalp” το οποίο αποδείχτηκε από το τερματικό ότι απασχολούσε. Βγάζει κανένας νόημα ή ο δημοσιογράφος μιλάει κάποια άλλη γλώσσα;
6. Ο οδηγός, 60 ετών... Μπάκλη; Γνωστός σου; :tooth:
7. Όλα αυτά με ΤΑ600 σε κατάσταση χειρότερη απο το Κατάνα που έβαλε ο Μπάκλης... Με σύγχρονο μηχανάκι και νεαρότερο αναβάτη δλδ η ΔΙΑΣ δεν έχει ελπίδα να πιάσει κάποιον...
thunder ace
07/03/2018, 14:13
Σε ενα "xωριο" πολυ κοντα στο Αγρινιο.
Ασε...δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι σουρωμενοι οδηγανε(και εχουν σκοτωθει βεβαιως)αλλα εχουν παρει και αθωους στο λαιμο τους.
Αμ οι δε σαλεμενοι;
.. Με σύγχρονο μηχανάκι και νεαρότερο αναβάτη δλδ η ΔΙΑΣ δεν έχει ελπίδα να πιάσει κάποιον...
Αφού έχουνε V_STROM..........
Εγώ συνέχισα:
1. Καλά, οκ το είπες κι εσύ
2. Διήθιση με ΤΑ με υπερβολική ταχύητητα :lol:
3. 0.15μμ: Η αγωνίας κορυφώνεται. :tooth:
4. TA και δεν το φτάνουν τα υπόλοιπα μοτοσακά της ΔΙΑΣ (Αυτή δεν είχε καταργηθεί; )
5. Τουλάχιστον τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. χτυπήθηκαν από το “Transalp” το οποίο αποδείχτηκε από το τερματικό ότι απασχολούσε. Βγάζει κανένας νόημα ή ο δημοσιογράφος μιλάει κάποια άλλη γλώσσα;
6. Ο οδηγός, 60 ετών... Μπάκλη; Γνωστός σου; :tooth:
7. Όλα αυτά με ΤΑ600 σε κατάσταση χειρότερη απο το Κατάνα που έβαλε ο Μπάκλης... Με σύγχρονο μηχανάκι και νεαρότερο αναβάτη δλδ η ΔΙΑΣ δεν έχει ελπίδα να πιάσει κάποιον...
Γατάκια "νεολαίοι" με τα SS ,έγραψε ρε ο 60ρης...
ΥΓ Τα εισαγωγικά ήταν αναπόφευκτα ,ο νοών νοείτο.
lleonidas
07/03/2018, 15:06
Χαχα..το τερματίσατε...ένα transalp έκλεψε ο άνθρωπος κ του το το βγάλανε ξινό!
Η ομάδα Δέλτα καταργήθηκε (λόγω κρουσμάτων "άσκοπης βίας", άκουγα χθες το βράδυ τον Τόσκα που το έλεγε στην tv), όχι η ΔΙ.ΑΣ.
Thunder ace, παντού υπάρχουν τέτοιοι, δυστυχώς... εγώ έχω αντίστοιχα περιστατικά από Λακωνία και Κρήτη.Η μόνη λύση είναι να οδηγούμε αμυντικά, φορώντας εξοπλισμό και έχοντας όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση.Ιδίως τα σαββατόβραδα χάνεται η μπάλα όσον αφορά τους μεθυσμένους οδηγούς που λες!
strokt up
07/03/2018, 21:27
Thunderace http://www.agriniopress.gr/sygkrousi-motosykletas-aftokinito-pantanassa-sovara-travmatias-o-nearos-dikyklistis/
thunder ace
07/03/2018, 22:15
Thunderace http://www.agriniopress.gr/sygkrousi-motosykletas-aftokinito-pantanassa-sovara-travmatias-o-nearos-dikyklistis/
Δυστυχως.............και αλλα που δεν τα γραφουν
lleonidas
08/03/2018, 07:43
Χρόνια πολλά σε όλα μας τα θηλυκά...μητέρες, αδερφές, συμβίες...και στις γυναίκες του forum!
Χρόνια πολλά σε όλα μας τα θηλυκά...μητέρες, αδερφές, συμβίες...και στις γυναίκες του forum!
Χρόνια πολλά κορίτσια.....
393777
393777
Σε πέτυχε;
Σε πέτυχε;
Ρε η ρουφιάνα,acog έχει περασμένο....
lleonidas
08/03/2018, 13:47
393777
Αυτά είναι για εσάς τους δεσμευμένους...εμείς οι λεύτεροι τα βλέπουμε αφ'υψηλού :D
Αυτά είναι για εσάς τους δεσμευμένους...εμείς οι λεύτεροι τα βλέπουμε αφ'υψηλού :D
.........για την ώρα......
lleonidas
08/03/2018, 14:15
.........για την ώρα......
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :p
taisteal
08/03/2018, 14:19
Ε,μην τους αποπαίρνεις κι εσύ.
Λίγη κατανόηση,περνάνε δύσκολα...
:lol:
Ξέρει, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. :lol:
lleonidas
08/03/2018, 14:37
Χαχα... εσείς οι δύο οι από πάνω πολύ χαλαροί το παίζετε και αυτό με βάζει σε υποψίες :D
Λευτεριά στους παντρεμένους !
Εγώ την έχω σκίσει τη γάτα..........:facepalm:
Εγώ την έχω σκίσει τη γάτα..........:facepalm:
Πρόσεχε μην το μάθει η δικιά σου.....
Μόνο αν βρεθεί κανένας ρουφ και με δώσει......
η γάτα;;;;;;;;;;;;;
rainmike
13/03/2018, 10:20
https://www.youtube.com/watch?v=BwRcNRwXp48 Τι βλέπει ο καημένος ρε γαμωτο,παντως ήταν ισχυρο παυσίπονο :lol:
lleonidas
13/03/2018, 11:56
Κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος για να ξανατρακάρουν :pink:
Κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος για να ξανατρακάρουν :pink:
Δηλαδή δεν είδες ότι άφησε το άσπρο pick up να περάσει για να τον χτυπήσει το σεντάν παρακάτω με τα party girls ?
skylaros
17/03/2018, 22:30
Καλησπέρα και συγνώμη για το off topic που βάζω στο off topic... Ψάχνω κλιματικές χρονοσειρές για τον Ελλαδικό χώρο... με ενδιαφέρει περισσότερο το ύψος βροχόπτωσης σε διάφορες περιοχές της χώρας... όσο πιο παλιά πάνε τα δεδομένα τόσο καλύτερα!
Ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα και συγνώμη για το off topic που βάζω στο off topic... Ψάχνω κλιματικές χρονοσειρές για τον Ελλαδικό χώρο... με ενδιαφέρει περισσότερο το ύψος βροχόπτωσης σε διάφορες περιοχές της χώρας... όσο πιο παλιά πάνε τα δεδομένα τόσο καλύτερα!
Ευχαριστώ!!!
Απ' την μια έχεις δίκιο για την σύγχυση που δημιουργεί η ονομασία της κατηγορίας off topic αλλά σκοπό της ήταν να μπαίνουν όσα δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες + κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ορισμένες γενικές συζητήσεις άσχετες με την θεματολογία του φόρουμ. Επειδή καθημερινά ανοίγονταν θεντ μέχρι και για ερωτήσεις από που περνάει το κτελ για Αντίρριο τα θέματα φιλτράρονται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα και τέτοιου είδους ερωτήσεις πλέον γίνονται στον καφενέ.
Απ' ότι κατάλαβα κάνεις κάποια εργασία και επειδή μας διαβάζουν πολλοί, θα αφήσω ανακατεύθυνση για αρκετές μέρες και θα το συγχωνεύσω με τον καφενέ. (αυτό σημαίνει ότι για 1 εβδομάδα το θρεντ σου θα φαίνεται κανονικά στα off-topic αλλά θα κατευθύνει στον καφενέ)
:)
Αυτό το είδες?
http://docplayer.gr/11748378-Kliuatiki-allagi-ston-elladiko-horo-analysi-paratiriseon-taseis-ton-teleytaion-100-eton-akylas-e-lykoydis-s-lalas.html
skylaros
17/03/2018, 23:23
Απ' την μια έχεις δίκιο για την σύγχυση που δημιουργεί η ονομασία της κατηγορίας off topic αλλά σκοπό της ήταν να μπαίνουν όσα δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες + κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ορισμένες γενικές συζητήσεις άσχετες με την θεματολογία του φόρουμ. Επειδή καθημερινά ανοίγονταν θεντ μέχρι και για ερωτήσεις από που περνάει το κτελ για Αντίρριο τα θέματα φιλτράρονται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα και τέτοιου είδους ερωτήσεις πλέον γίνονται στον καφενέ.
Απ' ότι κατάλαβα κάνεις κάποια εργασία και επειδή μας διαβάζουν πολλοί, θα αφήσω ανακατεύθυνση για αρκετές μέρες και θα το συγχωνεύσω με τον καφενέ. (αυτό σημαίνει ότι για 1 εβδομάδα το θρεντ σου θα φαίνεται κανονικά στα off-topic αλλά θα κατευθύνει στον καφενέ)
:)
Κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ πολύ!
skylaros
17/03/2018, 23:31
Αυτό το είδες?
http://docplayer.gr/11748378-Kliuatiki-allagi-ston-elladiko-horo-analysi-paratiriseon-taseis-ton-teleytaion-100-eton-akylas-e-lykoydis-s-lalas.html
Ναι, δε με βοηθάει γιατί θέλω χρονοσειρές για να κάνω εγώ στατιστική ανάλυση και όχι να πάρω κάποια έτοιμη. Επίσης οι χρονοσειρές δε θέλω να είναι πχ από το 1960 μέχρι το 1990 το μέσο ύψος βροχής ήταν χ... θέλω 1960 περιοχή Δ τόσο ... 1961 περιοχή Δ τόσο... κλπ... αν είναι και με μήνες ακόμα καλύτερα.
Γιατί δεν επικοινωνείς με την εμυ?
tzimidis
17/03/2018, 23:39
Ναι, δε με βοηθάει γιατί θέλω χρονοσειρές για να κάνω εγώ στατιστική ανάλυση και όχι να πάρω κάποια έτοιμη. Επίσης οι χρονοσειρές δε θέλω να είναι πχ από το 1960 μέχρι το 1990 το μέσο ύψος βροχής ήταν χ... θέλω 1960 περιοχή Δ τόσο ... 1961 περιοχή Δ τόσο... κλπ... αν είναι και με μήνες ακόμα καλύτερα.
Sta giannena pantos apo to 1932 mexri to 2050 to ypsos tis broxis einai kathe xrono 3209456345298 xiliosta.
to fthinoporo ligo parapano
skylaros
18/03/2018, 04:59
Γιατί δεν επικοινωνείς με την εμυ?
Γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχει όλα τα δεδομένα, πάρα πολλά έχει και η ΔΕΗ και παίζει να τα έχουν συγκεντρώσει όλα κάποια ιδρύματα... αλλά για να ανοίξει καθηγητής τα κιτάπια του στην Ελλάδα, πρέπει να είναι νέος και να κυνηγάει καριέρα ή να έχεις πέσει στον "τελευταίο ρομαντικό"!
Κάπως θα το βρω... απλά το ανέβασα και εδώ γιατί εγώ από κλιματολογία ξέρω λίγα πράγματα (έχω κάνει 2-3 μαθήματα) και ίσως κάποιος μετεωρολόγος να μπαίνει εδώ και σίγουρα θα έχει καλύτερη εικόνα. Τα χρειάζομαι τα δεδομένα για να κάνω άλλες συσχετίσεις.
Κάνε μια ερώτηση εδώ,τους διαβάζω χρόνια και υπάρχουν άτομα με γνώσεις και αρχεία καλύτερα της ΕΜΥ.http://www.hellasweather.gr/hellasweather/viewtopic.php?f=3&t=787&sid=99b253ed7767b46e8eab307e22d900a2&start=650
skylaros
18/03/2018, 23:52
Κάνε μια ερώτηση εδώ,τους διαβάζω χρόνια και υπάρχουν άτομα με γνώσεις και αρχεία καλύτερα της ΕΜΥ.http://www.hellasweather.gr/hellasweather/viewtopic.php?f=3&t=787&sid=99b253ed7767b46e8eab307e22d900a2&start=650
Δε τους ήξερα, ευχαριστώ πολύ!
basilis_k6
19/03/2018, 00:41
ακολουθεί είδηση
Ανάσα για εκατομμύρια Έλληνες - Μέσα σε ένα μήνα θα δουν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό τους
Μεγάλη «ανάσα» για εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά.
Στο τέλος του μήνα ο μισθός σας θα συμπέσει με το Δώρο Πάσχα!
Και αυτό γιατί βάσει Νόμου όλες οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο, δηλαδή μέχρι τις 4 Απριλίου, ενώ δύο μέρες πριν θα έχει πληρωθεί και ο μισθός των εργαζομένων!
Επομένως θα μπει στους λογαριασμούς των περισσοτέρων, μαζί με τον μισό και το Δώρο Πάσχα!
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/869592/eidisi-vomva-giati-mesa-se-ena-mina-tha-deite-perissotera-xrimata-sto-logariasmo-sas
clickbait or troll...can decide :cry:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/03/2018, 06:09
ακολουθεί είδηση
Ανάσα για εκατομμύρια Έλληνες - Μέσα σε ένα μήνα θα δουν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό τους
Μεγάλη «ανάσα» για εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά.
Στο τέλος του μήνα ο μισθός σας θα συμπέσει με το Δώρο Πάσχα!
Και αυτό γιατί βάσει Νόμου όλες οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο, δηλαδή μέχρι τις 4 Απριλίου, ενώ δύο μέρες πριν θα έχει πληρωθεί και ο μισθός των εργαζομένων!
Επομένως θα μπει στους λογαριασμούς των περισσοτέρων, μαζί με τον μισό και το Δώρο Πάσχα!
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/869592/eidisi-vomva-giati-mesa-se-ena-mina-tha-deite-perissotera-xrimata-sto-logariasmo-sas
clickbait or troll...can decide :cry:
ε καλλα μην ορκιζεσαι:lol:
http://wreg.com/2018/03/19/sheriff-9-year-old-shoots-kills-older-sister-in-video-game-controller-dispute/
Σφυρίζω αδιάφορα. Χαλάλι, βέβαια, αφού μπορούν να προστατευτούν από Μεξικανούς serial killers.
Για όποιον δε γνωρίζει καλά αγγλικά:
"[...]9χρονος νευρίασε όταν η 13χρονη αδερφή του δεν του έδινε το χειριστήριο της κονσόλας[...]την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού[...]το κοριτσάκι είναι νεκρό[...]κανείς δε γνωρίζει πώς το αγοράκι απέκτησε πρόσβαση στο όπλο[...]Mississipi*."
* εντελώς τυχαία στο no50 στη λίστα που έδωσα σε προηγούμενες σελίδες.
Μόλις λίγες μέρες πριν, ακόμα ένα 9χρονο κοριτσάκι είχε πέσει νεκρό από "ατύχημα": https://www.tmj4.com/news/local-news/9-year-old-milwaukee-girl-fatally-shot-by-brother-identified
Όλοι καταδικάζουμε την ανοησία και άγνοια στην κατοχή όπλων. :a018:
Όλοι καταδικάζουμε την ανοησία και άγνοια στην κατοχή όπλων. :a018:
Η κατοχή όπλου και η ύπαρξη του στο σπίτι προϋποθέτει ανοησία..
Η κατοχή όπλου και η ύπαρξη του στο σπίτι προϋποθέτει ανοησία..
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που πολύ εύκολα μας παραπέμπει και σε κάποιες Ελληνικές περιπτώσεις με κυνηγετικά όπλα, υπάρχουν κανόνες ασφαλούς φύλαξης των όπλων οι οποίοι έχουν θεσπιστεί και στις Η.Π.Α.
Η άγνοια και η ανοησία πάνε μαζί όταν κάποιος γνωρίζει τους κανόνες για την ασφάλεια του αλλά δεν τους τηρεί. π.χ. κράνος στον αγκώνα...
Όσο για το τι προϋποθέτει, άστο καλύτερα αφού έγινε μεγάλο αντικείμενο διένεξης - συζήτησης. Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που πολύ εύκολα μας παραπέμπει και σε κάποιες Ελληνικές περιπτώσεις με κυνηγετικά όπλα, υπάρχουν κανόνες ασφαλούς φύλαξης των όπλων οι οποίοι έχουν θεσπιστεί και στις Η.Π.Α.
Η άγνοια και η ανοησία πάνε μαζί όταν κάποιος γνωρίζει τους κανόνες για την ασφάλεια του αλλά δεν τους τηρεί. π.χ. κράνος στον αγκώνα...
Όσο για το τι προϋποθέτει, άστο καλύτερα αφού έγινε μεγάλο αντικείμενο διένεξης - συζήτησης. Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει.
Ναι…
Δεν υπάρχει κανόνας ούτε διένεξη .
Το ότι είναι νόμιμο σε κάποιες περιπτώσεις , δεν σημαίνει ότι δεν είναι ηλίθιο.
Είναι σαν το κάπνισμα . νόμιμο είναι να αγοράζεις τσιγάρα και να τα καπνίζεις , αλλά δεν αναίρει ότι είναι ηλίθιο. (καπνίζω…)
Τα όπλα έχουν κατασκευαστεί με ένα και μοναδικό σκοπό . να σκοτώνουν.
Ούτε πατάτες καθαρίζουν όπως τα μαχαίρια , ούτε βίδες βιδώνουν όπως τα κατσαβίδια που μπορούν κι αυτά εν δυνάμει να γίνουν φονικά.
Σε χώρες που έχουν ξεπεράσει την Σομαλία και έχουν ειρήνη και δημοκρατία , κατοχή όπλων θα έπρεπε να έχουν μόνο
- Στρατός .(μέσα στα στρατόπεδα και μόνο σε υπηρεσία)
- Αστυνομία…δυστυχώς..(δυστυχώς , γιατί έρχονται σε άμεση επαφή με πολίτες και πολλοί από τους αστυνομικούς δεν θα έπρεπε να κουβαλάνε ούτε νυχοκόπτη.) σε κάθε περίπτωση , και αυτοί θα έπρεπε να τα έχουν μόνο σε υπηρεσία και όχι στο σπίτι.
Για τους υπόλοιπους «νόμιμους» κατόχους θα έπρεπε να ισχύουν
- Αθλητές
τα όπλα χρησιμοποιούνται και φυλάσσονται μόνο μέσα στους σκοπευτικούς ομίλους.
- Ιδιώτες Κάτοχοι άδειας οπλοφορίας (σαν τον Ιβαν) για λόγους ασφάλειας .
θα έπρεπε να απαγορεύεται . πότε δεν σώσανε κανένα , ούτε και ζούμε στο κανταχαρ.
Για τους λάτρεις του Τζον Ραμπο , υπάρχουν και τα paintball
- Κυνηγοί….
Καλά ..εδώ τι να πεις..2018…πρέπει να κυνηγάει ο άνθρωπος …συνήθως , ταμπέλες , γεράκια και κάνα μπατζανάκη που του πάτησε το χωράφι…
Τέλος πάντων , αφού θέλουν τα παιδιά να το παίζουν «predators» ας αφήνουν τα όπλα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και να τα παίρνουν μόνο τις ώρες που πάνε για κυνήγι.
Κανένα όπλο δεν πρέπει να είναι στο σπίτι ή στον δρόμο.
Ναι…
Είναι σαν το κάπνισμα . νόμιμο είναι να αγοράζεις τσιγάρα και να τα καπνίζεις , αλλά δεν αναίρει ότι είναι ηλίθιο. (καπνίζω…)
Ούτε πατάτες καθαρίζουν όπως τα μαχαίρια , ούτε βίδες βιδώνουν όπως τα κατσαβίδια που μπορούν κι αυτά εν δυνάμει να γίνουν φονικά.
Σε χώρες που έχουν ξεπεράσει την Σομαλία και έχουν ειρήνη και δημοκρατία , κατοχή όπλων θα έπρεπε να έχουν μόνο
- Αστυνομία…δυστυχώς..(δυστυχώς , γιατί έρχονται σε άμεση επαφή με πολίτες και πολλοί από τους αστυνομικούς δεν θα έπρεπε να κουβαλάνε ούτε νυχοκόπτη.) σε κάθε περίπτωση , και αυτοί θα έπρεπε να τα έχουν μόνο σε υπηρεσία και όχι στο σπίτι.
- Αθλητές
θα έπρεπε να απαγορεύεται . πότε δεν σώσανε κανένα , ούτε και ζούμε στο κανταχαρ.
- Κυνηγοί….
Καλά ..εδώ τι να πεις..2018…πρέπει να κυνηγάει ο άνθρωπος …συνήθως , ταμπέλες , γεράκια και κάνα μπατζανάκη που του πάτησε το χωράφι…
Τέλος πάντων , αφού θέλουν τα παιδιά να το παίζουν «predators» ας αφήνουν τα όπλα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και να τα παίρνουν μόνο τις ώρες που πάνε για κυνήγι.
Δεν υπεισέρχομαι ξανά στα ίδια και τα ίδια, τα πάντα έχουν λεχθεί καθώς υπάρχουν και παραπομπές. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε την ουρά μας.
Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να γνωρίζουμε το αντικείμενο καλά και σε βάθος, αλλιώς η φαντασία και δημιουργικότητα όπως αναδεικνύεις την δικιά σου δεν σημαίνει ότι αποτελεί και μια σεβαστή άποψη. Απλά είναι γνώμη σου για κάτι που δεν γνωρίζεις καθόλου. Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι οπλοφοβικοί. Το τελευταίο μην το πάρεις προσβλητικά απλά ανήκεις σε αυτή την ομάδα που αντιμάχονται την ύπαρξη των όπλων με διάφορες μορφές έκφρασης και άποψης.
Ναι…
- Αθλητές
- Κυνηγοί….
+1340
Δεν υπεισέρχομαι ξανά στα ίδια και τα ίδια, τα πάντα έχουν λεχθεί καθώς υπάρχουν και παραπομπές. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε την ουρά μας.
Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να γνωρίζουμε το αντικείμενο καλά και σε βάθος, αλλιώς η φαντασία και δημιουργικότητα όπως αναδεικνύεις την δικιά σου δεν σημαίνει ότι αποτελεί και μια σεβαστή άποψη. Απλά είναι γνώμη σου για κάτι που δεν γνωρίζεις καθόλου. Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι οπλοφοβικοί. Το τελευταίο μην το πάρεις προσβλητικά απλά ανήκεις σε αυτή την ομάδα που αντιμάχονται την ύπαρξη των όπλων με διάφορες μορφές έκφρασης και άποψης.
Κοιτα …εγω ο ανίδεος και οπλοφοβικος σου είπα πολύ ξεκάθαρα τι πλαίσιο θα έπρεπε να υπάρχει για την οπλοφορία .
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν όπλα στα σπίτια.
εσύ ως γνώστης του αντικειμένου , μπορείς να μου πεις ΓΙΑΤΙ πρέπει να υπάρχουν όπλα στα σπίτια?
Κοιτα …εγω ο ανίδεος και οπλοφοβικος σου είπα πολύ ξεκάθαρα τι πλαίσιο θα έπρεπε να υπάρχει για την οπλοφορία .
εσύ ως γνώστης του αντικειμένου , μπορείς να μου πεις ΓΙΑΤΙ πρέπει να υπάρχουν όπλα στα σπίτια?
Όχι άλλο ρε ψηλέ δεν μας λυπάσαι.
Ανοίγεις ένα θέμα που άπτεται νομικών, πρακτικών και τεχνικών θεμάτων. Το να κάτσω να σου αναλύσω και να αναπτύξω ως μη γνώστη του αντικειμένου θα ήταν τουλάχιστον κουραστικό και δεν έχω καμία διάθεση. Έτσι και αλλιώς θα σπεύσουν διάφοροι ακόμα και σε θέματα όπως αυτό που αναφέρεις, όπου παντού (σε όλο τον μάταιο τούτο πλανήτη!) έχουν επιλυθεί και κατανοηθεί, να σπεύσουν να κατασπαράξουν την αντίθετη γνώμη μου. Το θέμα αυτό είναι αρκετά σοβαρό και χαίρομαι που προβληματίζει αλλά όπως έχω ξαναπεί ζούμε στον πλανήτη γη των ανθρώπων, η ουτοπία είναι μια φανταστική προσωπική φαντασίωση που εκτιμώ ο καθένας μας δημιουργεί κατά βούληση και διαφέρει κατά πολύ από την πραγματικότητα.
Το έχω ξαναπεί είναι μεγάλη κουβέντα για το πληκτρολόγιο και με το να το αναμασάμε συνεχώς είναι τουλάχιστον κουραστικό για όλους.
Ανοίγεις ένα θέμα που άπτεται νομικών, πρακτικών και τεχνικών θεμάτων. Το να κάτσω να σου αναλύσω και να αναπτύξω ως μη γνώστη του αντικειμένου θα ήταν τουλάχιστον κουραστικό και δεν έχω καμία διάθεση. Έτσι και αλλιώς θα σπεύσουν διάφοροι ακόμα και σε θέματα όπως αυτό που αναφέρεις, όπου παντού (σε όλο τον μάταιο τούτο πλανήτη!) έχουν επιλυθεί και κατανοηθεί, να σπεύσουν να κατασπαράξουν την αντίθετη γνώμη μου. Το θέμα αυτό είναι αρκετά σοβαρό και χαίρομαι που προβληματίζει αλλά όπως έχω ξαναπεί ζούμε στον πλανήτη γη των ανθρώπων, η ουτοπία είναι μια φανταστική προσωπική φαντασίωση που εκτιμώ ο καθένας μας δημιουργεί κατά βούληση και διαφέρει κατά πολύ από την πραγματικότητα.
Το έχω ξαναπεί είναι μεγάλη κουβέντα για το πληκτρολόγιο και με το να το αναμασάμε συνεχώς είναι τουλάχιστον κουραστικό για όλους.
οκ. Σέβομαι ότι δεν θες να συνεχίσεις, ούτε να μοιράσεις γνώση στους μη γνώστες.
Όντως , το θέμα είναι αρκετά σοβαρό μιας και έχει κάθε χρόνο θύματα πραγματικά που δεν είναι φαντασίωση.
Προφανώς , λοιπόν , τα νομικά, πρακτικά και τεχνικά θέματα , όπως και οι «γνώστες» , κάπου μπάζουν.
οκ. Σέβομαι ότι δεν θες να συνεχίσεις, ούτε να μοιράσεις γνώση στους μη γνώστες.
Όντως , το θέμα είναι αρκετά σοβαρό μιας και έχει κάθε χρόνο θύματα πραγματικά που δεν είναι φαντασίωση.
Προφανώς , λοιπόν , τα νομικά, πρακτικά και τεχνικά θέματα , όπως και οι «γνώστες» , κάπου μπάζουν.
Γνώμη σου, απλά είναι θέματα που έχουν επιλυθεί ακόμα και στις ποιο οπλοφοβικές χώρες π.χ. Αγγλία, Ινδία.
Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά την παραπάνω πρώτη απάντηση μου "υπάρχουν κανόνες ασφαλούς φύλαξης των όπλων οι οποίοι έχουν θεσπιστεί και στις Η.Π.Α."
Απλά σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε με οποιονδήποτε τρόπο τους κανόνες, όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα σε τούτη τη ζωή, κάποιος κάποια στιγμή δεν ακολουθεί τον κανόνα και "σκοτώνει έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητο του" για παράδειγμα ή να μπαίνει σε ένα αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο του.
Αυτά πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα σαν να είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση υπήρχε μια άλλη τιμωρία και το κόστος ήταν μια αθώα ανθρώπινη ζωή και το βάρος της μαλακ@@ς τους και στη συνείδηση τους για μια ζωή. Αλλά μας βολεύει να λέμε ότι το όχημα είναι αναγκαίο εργαλείο μετακίνησης χωρίς να βλέπουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός ατόμου και να είναι απλό πλημμέλημα που το λύνουν οι ασφαλιστικές και τα πρωτοβάθμια δικαστήρια. Αδιαφορείς και δεν φιλτράρεις στο τι πραγματικά είναι επικίνδυνο εν δυνάμη θανατηφόρο στην καθημερινότητα μας και εστιάζεις σε κάτι που πολύ εύκολα στοχοποιήται για διάφορους λόγους.
Εάν αυτή η πραγματικότητα "μπάζει" τότε σας αφήνω στην ουτοπία σας.....
Ναι…
- Αθλητές
- Κυνηγοί….
όπλα στο σπίτι μόνο τα κυνηγετικά και αυτό υπό προϋποθέσεις (λυμένα εντελώς αλλού αυτά κλειδωμένα και αλλού τα φυσίγγια των επίσης επιμελώς κλειδωμένα) δεν μπορείς, δεν σε βολεύει; καθόλου όπλα! Το να τα αφήνεις στο τμήμα ενέχει άλλα θέματα που δεν άπτονται της παρούσης.....
nikos_abel
20/03/2018, 11:53
Ναι….......
.....Κανένα όπλο δεν πρέπει να είναι στο σπίτι ή στον δρόμο.
Το πλαίσιο που προτείνεις και όλοι οι λόγοι που παραθέτεις είναι σωστώτατοι 100%.
Συμφωνώ μαζί σου κατά 99,99999....%. Υπάρχει μόνο αυτό το γαμημένο 0,00000....1% που διαφωνώ όμως.
Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν ο παράνομος θα έχει το παράνομο όπλο στα χέρια του
και παράνομα θα με απειλήσει με αυτό, εκείνη τη στιγμή βρίσκομαι σε μειονεκτική θέση ακριβώς επειδή
είμαι νόμιμος.
Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, δε θα σκεφτώ ότι η πλειοψηφία προστατεύεται άρα δε γιαμιέται, άσε το παιδί μου
να σκοτωθεί, στατιστικά είμαστε μια χαρά.
Προτιμώ να έχω και εγώ όπλο.
Συμφωνώ ότι οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει κακό στον άνθρωπο,από νυχοκοπτη μέχρι οδοντόβουρτσα, αλλά ένα όπλο στο σπίτι που στον φουτσο μπορεί να χρησιμεψει εκτός από το να καταστρέφει σε ότι το στρέψεις;
Το πλαίσιο που προτείνεις και όλοι οι λόγοι που παραθέτεις είναι σωστώτατοι 100%.
Συμφωνώ μαζί σου κατά 99,99999....%. Υπάρχει μόνο αυτό το γαμημένο 0,00000....1% που διαφωνώ όμως.
Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν ο παράνομος θα έχει το παράνομο όπλο στα χέρια του
και παράνομα θα με απειλήσει με αυτό, εκείνη τη στιγμή βρίσκομαι σε μειονεκτική θέση ακριβώς επειδή
είμαι νόμιμος.
Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, δε θα σκεφτώ ότι η πλειοψηφία προστατεύεται άρα δε γιαμιέται, άσε το παιδί μου
να σκοτωθεί, στατιστικά είμαστε μια χαρά.
Προτιμώ να έχω και εγώ όπλο.
Το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις τους δικούς σου ή και τον εαυτό σου.
Γνώμη σου, απλά είναι θέματα που έχουν επιλυθεί ακόμα και στις ποιο οπλοφοβικές χώρες π.χ. Αγγλία, Ινδία.
Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά την παραπάνω πρώτη απάντηση μου "υπάρχουν κανόνες ασφαλούς φύλαξης των όπλων οι οποίοι έχουν θεσπιστεί και στις Η.Π.Α."
Απλά σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε με οποιονδήποτε τρόπο τους κανόνες, όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα σε τούτη τη ζωή, κάποιος κάποια στιγμή δεν ακολουθεί τον κανόνα και "σκοτώνει έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητο του" για παράδειγμα ή να μπαίνει σε ένα αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο του.
Αυτά πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα σαν να είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση υπήρχε μια άλλη τιμωρία και το κόστος ήταν μια αθώα ανθρώπινη ζωή και το βάρος της μαλακ@@ς τους και στη συνείδηση τους για μια ζωή. Αλλά μας βολεύει να λέμε ότι το όχημα είναι αναγκαίο εργαλείο μετακίνησης χωρίς να βλέπουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός ατόμου και να είναι απλό πλημμέλημα που το λύνουν οι ασφαλιστικές και τα πρωτοβάθμια δικαστήρια. Αδιαφορείς και δεν φιλτράρεις στο τι πραγματικά είναι επικίνδυνο εν δυνάμη θανατηφόρο στην καθημερινότητα μας και εστιάζεις σε κάτι που πολύ εύκολα στοχοποιήται για διάφορους λόγους.
Εάν αυτή η πραγματικότητα "μπάζει" τότε σας αφήνω στην ουτοπία σας.....
Πολύ ωραία….
Άρα , έτσι όπως τα λες , θα μπορούσαμε όλοι να έχουμε όπλο σπίτι μας (όπως έχουμε αυτοκίνητο) αν πληρούσαμε τα κριτήρια και είμασταν πολύ προσεκτικοί με τους κανόνες .
Το ερώτημα μου , ΓΙΑΤΙ να έχουμε όπλο σπίτι μας ,δεν το απαντάει αυτό βέβαια..
YΓ: η πραγματικότητα έχει δείξει ότι κάθε χρόνο υπάρχουν θύματα λόγω της οπλοκατοχης.
Ουτοπικό είναι να πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν από την στιγμή που υπάρχουν όπλα στα σπίτια.
Θα μπω στη λογική - φιλοσοφία των φίλων που δεν επιθυμούν την ύπαρξη των όπλων για να το διασκεδάσουμε λιγάκι.
Δεν επιθυμώ την ύπαρξη κανενός ιδιωτικού οχήματος στο δρόμο καθώς καθημερινά σκοτώνεται κόσμος με αυτά. Θέλω μόνο μέσα μαζικής μεταφοράς πλοία, αεροπλάνα, τρένα και κτελ, άντε και κάνα ιδιωτικό κάρο, άλογο και γάιδαρο σαν τους Amish στις Η.Π.Α. Τώρα άμα κάνεις σούζες με το άλογο, σε κλοτσήσει ο γάιδαρος ή πέσει το αεροπλάνο και δεις τα ραδίκια ανάποδα τότε θα κοιτάξουμε να τα καταργήσουμε και αυτά. Κάποια στιγμή είναι φυσικό, αφού όλο και κάτι θα έχει συμβεί με τα παραπάνω μέσα, θα καταλείξουμε να μετακινούμαστε μόνο με τα πόδια. :lol:
Όσο γιατί δεν σου απαντάω "γιατί να έχουμε όπλο στο σπίτι" σε παραπέμπω ξανά να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι έχω γράψει.
394214
Όσο γιατί δεν σου απαντάω "γιατί να έχουμε όπλο στο σπίτι" σε παραπέμπω ξανά να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι έχω γράψει.
394214
σορρυ φιλε....
δεν εχεις απαντησει πουθενα σε αυτο .
τωρα , η συγκριση των οπλων με αυτοκινητα κλπ ειναι ενα πολυ γερο σουτ στην εξεδρα
Συγνώμη αγαπητέ μου, αλλά το επιχείρημα που έδωσες είναι "άκυρο" , καθ'ότι στερείται λογικής.
Σου απαντώ ξανά ότι και οι οδοντόβουρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο αλλά δεν είναι αυτή η χρήση της, το όπλο τι ακριβώς κάνει εκτός από το να ανοίγει τρύπες........ εκτος πάλι αν έχεις κανένα 1911 οπότε το χρησιμοποιείς σαν σφυρί.
nikos_abel
20/03/2018, 12:21
Το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις τους δικούς σου ή και τον εαυτό σου.
Είναι πιθανό. Όχι το πιο πιθανό. Αλλιώς δε θα είχαμε ατυχήματα, αλλά ολοκαύτομα.
σορρυ φιλε....
δεν εχεις απαντησει πουθενα σε αυτο .
τωρα , η συγκριση των οπλων με αυτοκινητα κλπ ειναι ενα πολυ γερο σουτ στην εξεδρα
:confused:
Είναι πιθανό. Όχι το πιο πιθανό.
Δεν μπορείς να φανταστείς την πίεση που δέχεσαι όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου απειλησε, θέλει εκπαίδευση για να μπορείς να χειριστείς τα δεδομένα.
Όποιος έχει"φάει" γκανι στην μάπα μπορεί να το καταλάβει.
Συγνώμη αγαπητέ μου, αλλά το επιχείρημα που έδωσες είναι "άκυρο" , καθ'ότι στερείται λογικής.
Σου απαντώ ξανά ότι και οι οδοντόβουρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο αλλά δεν είναι αυτή η χρήση της, το όπλο τι ακριβώς κάνει εκτός από το να ανοίγει τρύπες........ εκτος πάλι αν έχεις κανένα 1911 οπότε το χρησιμοποιείς σαν σφυρί.
Σύμφωνα με τη δική σου λογική είναι και η άποψη σου αγαπητέ.... και από ότι φαίνεται δεν είναι έχουμε κοινή λογική.
Μα δεν βαρεθήκατε να αναμασάτε ..... φτάνει ποια. Το περίμενα βέβαια, το έγραψα και πριν, θα πέσουν όλοι πάνω μου.....
Απλά σας εύχομαι καλή τύχη και ας πορευτεί ο καθένας όπως επιθυμεί, ας μην συνεχιστεί το θέμα. Ο καθένας μας πληρώνει ή θα πληρώσει το τίμημα το πράξεων του ή αυτών που δεν έκανε.
:confused:
τι σε προβληματιζει?
δεν απαντησες καπου γιατι να εχουμε οπλο σπιτι μας και το παραδειγμα με το αυτοκινητο ειναι αστοχο (αλλα θα το παρουμε ως χιουμορ)
τι σε προβληματιζει?
δεν απαντησες καπου γιατι να εχουμε οπλο σπιτι μας και το παραδειγμα με το ακτοκινητο ειναι αστοχο (αλλα θα το παρουμε ως χιουμορ)
Με προβληματίζει ότι δεν θες ?? να διαβάσεις ή η άρνηση σου δεν σε αφήνει να συμβεί αυτό. #1467
Με προβληματίζει ότι δεν θες ?? να διαβάσεις ή η άρνηση σου δεν σε αφήνει να συμβεί αυτό. #1467
στο 1467 το μονο που λες ειναι οτι δεν θες να το κουβεντιασεις
στο 1467 το μονο που λες ειναι οτι δεν θες να το κουβεντιασεις
"Ανοίγεις ένα θέμα που άπτεται νομικών, πρακτικών και τεχνικών θεμάτων......"
Τι έγινε διαβάζεις τα μισά ???
Φτάνει ποια νομίζω αρκετά κράτησε αυτό....
Εγώ τα δικά μου τα έχω κλειδωμένα στο σκοπευτήριο.
Τα γουστάρω να τα χρησιμοποιώ για το κέφι μου εντός του φυσικού τους περιβάλλοντος,μετά για ύπνο στον οπλοβαστο του σκοπευτηριου.
Εγώ τα δικά μου τα έχω κλειδωμένα στο σκοπευτήριο.
Τα γουστάρω τα χρησιμοποιώ για το κέφι μου και μετά για ύπνο στον οπλοβαστο του σκοπευτηριου.
Ερώτηση: Ο αθλητικός σύλλογος που ανήκεις έχει φυλάξει τα όπλα που ανήκουν σε εσένα? σύμφωνα με την άδεια οπλοκατοχής σου. Σε ποιον σύλλογο έχεις γραφτεί?
Παίδες στην πράξη πόσοι είναι έτοιμοι ψυχολογικά αλλά και γνωστικά να χρησιμοποιήσουν όπλο έναντι κάποιου κακοποιού;
Πόσοι είναι έτοιμοι να αφαιρέσουν ζωή και ποιες οι συνέπειες αν το πράξουν;
"Ανοίγεις ένα θέμα που άπτεται νομικών, πρακτικών και τεχνικών θεμάτων......"
Τι έγινε διαβάζεις τα μισά ???
ενταξει...
νομιζα οτι ενας "γνωστης" θα μπορουσε να απαντησει γιατι να εχουμε οπλο στο σπιτι.
προφανως, καταλαβαινες ότι δεν μπορεί να υπάρξει θετική απάντηση σε αυτό και γι αυτό δεν θες να απαντήσεις .
Άλλοι είναι οπλοφοβικοι , αλλοι γνωμοφοβικοι .
Δε χρειάζεται να συνεχιστεί.
ενταξει...
νομιζα οτι ενας "γνωστης" θα μπορουσε να απαντησει γιατι να εχουμε οπλο στο σπιτι.
προφανως, καταλαβαινες ότι δεν μπορεί να υπάρξει θετική απάντηση σε αυτό και γι αυτό δεν θες να απαντήσεις .
Άλλοι είναι οπλοφοβικοι , αλλοι γνωμοφοβικοι .
Δε χρειάζεται να συνεχιστεί.
Δυστυχώς είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις την Α-Β σε βρέφος που δεν μιλάει ακόμα και που φοβάμαι δεν θέλει να μάθει. Άλλωστε φαίνεται ποιοι είναι οι "γνωμοφοβικοί" που δεν διστάζουν να πάνε κόντρα σε όλους τους "οπλοφοβικούς".
The End....
Δυστυχώς είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις την Α-Β σε βρέφος που δεν μιλάει ακόμα και που φοβάμαι δεν θέλει να μάθει. Άλλωστε φαίνεται ποιοι είναι οι "γνωμοφοβικοί" που δεν διστάζουν να πάνε κόντρα σε όλους τους "οπλοφοβικούς".
The End....
Ελπίζω,να μην φοβάσαι τόσο εύκολα όταν κουβαλάς όπλο.
Δυστυχώς, δεν βοήθησες να αλλάξει η άποψη μου για αυτούς που γουστάρουν να κουβαλάνε όπλο.
Πολύ ωραία….
Άρα , έτσι όπως τα λες , θα μπορούσαμε όλοι να έχουμε όπλο σπίτι μας (όπως έχουμε αυτοκίνητο) αν πληρούσαμε τα κριτήρια και είμασταν πολύ προσεκτικοί με τους κανόνες .
Το ερώτημα μου , ΓΙΑΤΙ να έχουμε όπλο σπίτι μας ,δεν το απαντάει αυτό βέβαια..
YΓ: η πραγματικότητα έχει δείξει ότι κάθε χρόνο υπάρχουν θύματα λόγω της οπλοκατοχης.
Ουτοπικό είναι να πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν από την στιγμή που υπάρχουν όπλα στα σπίτια.
Αυτό που λέμε είναι ότι ΟΤΑΝ τηρούνται οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας στην φύλαξη των όπλων, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ατύχημα.
Αν αφήσεις ένα γεμάτο όπλο στο τραπέζει ενώ κυκλοφορούν παιδιά στο σπίτι, είναι σαν να παίρνει τα κλειδιά της 954 ο 17χρονος γιος μου για μια βόλτα στο τετράγωνο.
H σύγκριση άνετα μπορεί να γίνει.
Ερώτηση: Ο αθλητικός σύλλογος που ανήκεις έχει φυλάξει τα όπλα που ανήκουν σε εσένα? σύμφωνα με την άδεια οπλοκατοχής σου. Σε ποιον σύλλογο έχεις γραφτεί?
Νο.
Τα όπλα είναι στην άδεια του συλλόγου.
nikos_abel
20/03/2018, 13:04
ας μην συνεχιστεί το θέμα.
The End....
Τρεις φορές πήγες να το τελειώσεις αλλά συνεχίζεις. Χαρακτηρίζοντας αρνητικά τους ανθρώπους που σου μιλάνε, το μόνο που κερδίζεις
είναι να τους "τσιτώνεις" να σου απαντήσουν.
Αν λοιπόν γνωρίζεις τόσο καλά τους ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ λόγους για τους οποίους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κατέχουμε ΟΛΟΙ μας από ένα
όπλο, μπορείς να μας τους αναλύσεις και να μας πείσεις.
Κάποιος που ΔΕΝ ξέρει αυτούς τους λόγους, αν τον λές βλάκα, πάλι δεν θα τους ξέρει αυτούς τους λόγους, αλλά θα ξέρει ότι τον
λές βλάκα και θα αποκτήσεις έναν εχθρό. (*)
(*) που ενδεχομένως θα βρει ένα από τα όπλα που κυκλοφορούν και θα σε κυνηγά με αυτό :lol:
nikos_abel
20/03/2018, 13:07
Αυτό που λέμε είναι ότι ΟΤΑΝ τηρούνται οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας στην φύλαξη των όπλων, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ατύχημα.
Αν αφήσεις ένα γεμάτο όπλο στο τραπέζει ενώ κυκλοφορούν παιδιά στο σπίτι, είναι σαν να παίρνει τα κλειδιά της 954 ο 17χρονος γιος μου για μια βόλτα στο τετράγωνο.
Αυτά γίνονται στην ουτοπία. Στη πραγματικότητα και ένα όπλο στο τραπέζι θα βρεθεί και ένας 17χρονος θα πάρει τα κλειδιά
της πόρσε και άλλα πολλά.
Αυτό επειδή ΠΑΝΤΑ shit happens....
Ελπίζω,να μην φοβάσαι τόσο εύκολα όταν κουβαλάς όπλο.
Δυστυχώς, δεν βοήθησες να αλλάξει η άποψη μου για αυτούς που γουστάρουν να κουβαλάνε όπλο.
Πραγματικά λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να σου αλλάξω άποψη, ήταν όμως κάτι αναμενόμενο. Πολλοί λίγοι μέχρι τώρα κατάφεραν να υπερπηδήσουν τον εγωισμό τους, πεποιθήσεις τους, εμπειρίες τους, φιλοσοφία και πολλά άλλα.
Δεν πειράζει, απλά να εύχεσαι να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που θα κατέχει όπλο. Όπως έχει συμβεί σε κάποιους. Ίσως τότε αναθεωρήσεις αλλά θα έχεις πληρώσει τότε το όποιο τίμημα, έστω και συνειδησιακό που θα είναι το ελάχιστο.
Όσο για τον φόβο άσε να τον διαχειρίζονται αυτοί που μπορούν, οι υπόλοιποι μπορούν να λένε "no guns"...:bawl:
Ναι ρε νικο …
και αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος κι ολόκληρη τη Γη μας. θ' αγκάλιαζε θαρρώ….
Και ας υποθέσουμε ότι ΟΛΑ τηρούνται ευλαβικά και ότι δεν θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ ατύχημα .
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους γνωστες ΓΙΑΤΙ να έχουμε ένα όπλο στο σπίτι?
nikos_abel
20/03/2018, 13:12
Ναι ρε νικο …
και αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος κι ολόκληρη τη Γη μας. θ' αγκάλιαζε θαρρώ….
Και ας υποθέσουμε ότι ΟΛΑ τηρούνται ευλαβικά και ότι δεν θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ ατύχημα .
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους γνωστες ΓΙΑΤΙ να έχουμε ένα όπλο στο σπίτι?
Γιατί μπορούμε :D
Ναι ρε νικο …
Μα για να διακοσμήσεις το τζάκι.
Και οι έχοντες κόρες να διώχνουν τους επίδοξους γαμπρούς.