PDA

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

teogtp
26/08/2022, 09:51
Μπιμπλίκι με άπειρη λεπτομέρεια!

437620

437621

Θέλουν αλλαγή τα λάστιχα.
Τετραγωνισαν.
:D

katsar
26/08/2022, 10:54
Το ίδιο μοντέλο έχουμε, παρκαρισμένο στην βιβλιοθήκη ,το έκανε springer ο δικός σου :smokin:
437622

karellen
26/08/2022, 11:28
Το ίδιο μοντέλο έχουμε, παρκαρισμένο στην βιβλιοθήκη ,το έκανε springer ο δικός σου :smokin:
437622

Ελα ρε συ!

Manalishi
26/08/2022, 12:46
437622

Και εγω το ίδιο μοντέλο εχώ, αλλά αναφέρομαι στο Expansion set απο πίσω...

CorpseAlive
26/08/2022, 12:51
Pure on off στα 750cc με 92 άλογα και καλή τιμή διάβασα για το νέο τρανσαλπ :a2:
https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/neo-honda-xl-750-transalp-episima-onoma

Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα....

Nitse3
26/08/2022, 21:35
Τι μοτοπορεια είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη;; Εντω μεταξύ ούτε ένας δεν πρέπει να είχε μαμά εξάτμιση.

doctoras
26/08/2022, 22:59
Τι μοτοπορεια είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη;; Εντω μεταξύ ούτε ένας δεν πρέπει να είχε μαμά εξάτμιση.

Έχει πολύ φασαρία η πόλη ακόμη…

παίζει αυτό

https://www.thestival.gr/eidiseis/koinonia/plimmyrise-apo-michanovioys-to-kentro/

https://m.facebook.com/streetthugssalonica.org/

Δεν ξέρω τι να πω….

Garfield
27/08/2022, 00:17
Έχει πολύ φασαρία η πόλη ακόμη…

παίζει αυτό

https://www.thestival.gr/eidiseis/koinonia/plimmyrise-apo-michanovioys-to-kentro/

https://m.facebook.com/streetthugssalonica.org/

Δεν ξέρω τι να πω….

Εντωμεταξύ το άρθρο έχει τίτλο "Πλημμύρισε από μηχανόβιους το κέντρο της Θεσσαλονίκης". Τι μηχανόβιοι βρε άσχετοι! Αυτοί ήταν κάγκουρες που οδηγούσαν κυρίως παπάκια χωρίς εξατμίσεις. Και από ασφάλεια... Οι μισοί ξεκράνωτοι ενώ από όσους φορούσαν κράνος οι περισσότεροι το φορούσαν σαν περικεφαλαία! Δείτε το βίντεο και απολαύστε τους!

peterTHErider
27/08/2022, 08:04
Εντωμεταξύ έχει εξαπλωθεί σε σχεδόν όλες τις πόλεις αυτή η π@π@ρι@ με τις μοτοgangs-anarchy-rebels που μαζεύονται και κάνουν γύρω γύρω στην πόλη τα βράδια και νομίζουν πως είναι περιθωριακοί και εγκληματίες(ενώ στην πλειοψηφία είναι νεαροί με χαρτζιλίκι από τη μαμά) ,επειδή τους στήνουν κανένα μπλόκο να τους γράψουν, αντιγράφοντας αμερικάνικες τακτικές.

panavour
27/08/2022, 08:49
Εντωμεταξύ έχει εξαπλωθεί σε σχεδόν όλες τις πόλεις αυτή η π@π@ρι@ με τις μοτοgangs-anarchy-rebels που μαζεύονται και κάνουν γύρω γύρω στην πόλη τα βράδια και νομίζουν πως είναι περιθωριακοί και εγκληματίες(ενώ στην πλειοψηφία είναι νεαροί με χαρτζιλίκι από τη μαμά) ,επειδή τους στήνουν κανένα μπλόκο να τους γράψουν, αντιγράφοντας αμερικάνικες τακτικές.
Όλα σ αυτή την χώρα διαχρονικά απ' τον πόλεμο και μετά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής,κακή και στείρα αντιγραφή των αμερικανικών πρακτικών είναι.

billyka
27/08/2022, 10:25
PeterTHErider συμφωνώ απλά μην βάζεις μέσα την λέξη αναρχία για να χαρακτηρίσεις τις συγκεκριμένες ομάδες.Αναρχία δεν είναι κανω οτι γουσταρω εις βαρον αλλων.

alexis72
27/08/2022, 10:25
δεν το ηξερα αλλα προχθες το εμαθα κ ενιωσα ποσο μαλακ@ς ειμαι μεσα στη χωρα μου ...
φθανω σε διοδια και
μπροστα μου ακριβως βρισκεται ενα τεραστιο jeep το BMW X6 υβριδικο με ξενες πινακιδες και τελευταιο μοντελο αξιας 150.000 ευρω τουλαχιστον ....
βλεπω τον οδηγο κατι να λεει στον υπαλληλο και ΧΩΡΙΣ να πληρωσει του ανοιγει την μπαρα και φευγει σφαιρα ,
ρωταω τον υπαλληλο απο περιεργεια γιατι ΔΕΝ πληρωσε και περασε ανετα ομορφα και ωραια ...και μου λεει εχει ουκρανικες πινκιδες και αυτοι ΔΕΝ πληρωνουν διοδια ....πλερωνε μαλα@α ελληνα εσυ κανονικα ειτε εχεις σαραβαλακι με 2 η 4 ροδες ...

billyka
27/08/2022, 10:28
Καλά και συ τώρα κατάλαβες οτι είμαστε μαλ@κες?Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ειναι κατι σαν χάρη λόγω πολέμου.Ολοι οι υπόλοιποι με μη ελληνικές πινακίδες πληρώνουν κανονικά

alexis72
27/08/2022, 10:41
Καλά και συ τώρα κατάλαβες οτι είμαστε μαλ@κες?Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ειναι κατι σαν χάρη λόγω πολέμου.Ολοι οι υπόλοιποι με μη ελληνικές πινακίδες πληρώνουν κανονικά

ενταξει να μην πληρωνουν οι ουκρανοι που εχουν αμαξια ΟΧΙ πανακριβα αλλα εως καποιας αξιας π.χ. 10.000 η 20.000 ευρω και να εχουν καποιο επισημο χαρτι να το δειχνουν στον υπαλληλο κ να φευγουν ....αλλα πανακριβα jeep απλα ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ για εμας ...

PaNick67
27/08/2022, 10:50
ενταξει να μην πληρωνουν οι ουκρανοι που εχουν αμαξια ΟΧΙ πανακριβα αλλα εως καποιας αξιας π.χ. 10.000 η 20.000 ευρω και να εχουν καποιο επισημο χαρτι να το δειχνουν στον υπαλληλο κ να φευγουν ....αλλα πανακριβα jeep απλα ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ για εμας ...

Αυτο σε παραξενεψε; Οτι εχει γεμισει η Ευρωπη απο Ουκρανους με πανακριβα αυτοκινητα την ωρα που η χωρα τους πολεμαει τον εισβολεα, εχει κανει 6 επιστρατευσεις κι αυτοι βολταρουν ανα χωρα κανοντας διακοπες; Μαλιστα απο αρχες Μαρτιου συμβαινει αυτο σε χειμερινους προορισμους της Ευρωπης. Αυτοι δεν ειναι προσφυγες. Ειναι η ελιτ που την κοπανησε και οταν τελειωσει ο πολεμος θα γυρισουν πισω να το παιξουν αντιστασιακοι

thunder ace
27/08/2022, 10:53
Αυτο σε παραξενεψε; Οτι εχει γεμισει η Ευρωπη απο Ουκρανους με πανακριβα αυτοκινητα την ωρα που η χωρα τους πολεμαει τον εισβολεα, εχει κανει 6 επιστρατευσεις κι αυτοι βολταρουν ανα χωρα κανοντας διακοπες; Μαλιστα απο αρχες Μαρτιου συμβαινει αυτο σε χειμερινους προορισμους της Ευρωπης. Αυτοι δεν ειναι προσφυγες. Ειναι η ελιτ που την κοπανησε και οταν τελειωσει ο πολεμος θα γυρισουν πισω να το παιξουν αντιστασιακοι
ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει;

alexis72
27/08/2022, 10:58

παρα πολυ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ,
σιγουρα κατι τετοιο θα γινει κ στην ελλαδα αν εχουμε πολεμο με την τουρκια κ πεσει η πρωτη σφαιρα κ ακουστουν οι σειρηνες ...θα γεμισει ο ουρανος με ιδιωτικα ελικοπτερα για να την κοπανησουν οι λεφταδες ...πρωτοι πρωτοι

katsar
27/08/2022, 11:02
Βάζω τον εαυτό μου στην θέση τους.
Θα είχα τόσα λεφτά ώστε να κυκλοφορώ με όχημα 100+Κ,θα είχα λεφτά στην Ελβετία,την Μάλτα ή όπου αλλού αλλά όχι,θα βάλω παραλαγή ,θα πάρω και το ΑΚ παραμάσχαλα να τρέξω στα χαρακώματα ;
Δεν νομίζω.

alexis72
27/08/2022, 11:03
ο κλοουν προεδρος τους εχει περιουσια επισημα σε ξενες φυσικα τραπεζες 850.000.000 ευρω τα περισσοτερα τα οποια (αν οχι ολα) τα απεκτησε τωρα με τον πολεμο...

BLiTzER
27/08/2022, 12:16
Θα είχα τόσα λεφτά ώστε να κυκλοφορώ με όχημα 100+Κ,θα είχα λεφτά στην Ελβετία,την Μάλτα ή όπου αλλού αλλά όχι,θα βάλω παραλαγή ,θα πάρω και το ΑΚ παραμάσχαλα να τρέξω στα χαρακώματα ;
Δεν νομίζω.

Ενώ αν είχες παπί ταουμέιτ, 14€ στην Κάτω Αχαγιά και 2,43€ στην τσέπη, θα έτρεχες;

Nitse3
27/08/2022, 12:18
Τότε δεν έχεις που να πας και σε τσιμπάνε:_)

thunder ace
27/08/2022, 12:23
Εγώ μέχρι που φτάνω με αύτα;
437724

doctor_john
27/08/2022, 12:52
Eσύ καλά θα κάνεις να αγοράσεις την στολή στο νούμερο σου ερχόμενος..

bulmont
27/08/2022, 18:30
Δεν νομίζω.

Και γιά πιό λόγο να πάει να πολεμήσει ο άνεργος ή ο ντιλιβεράς πχ;;;;;;
Χέστηκε ποιός θα είναι καθισμένος στον σβέρκο του, ποιός θα του δίνει ελεημοσύνη με
ψωροεπιδόματα, αν σουλτάνο έχει τον Κούλη ή τον Ερντογάν ..........
Αυτός που δεν πρόκειται ποτέ του, να διοριστει ''μετακλητός'' στην βουλή, γιατί να
πάει να πολεμήσει;;;;;;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/08/2022, 07:00
Χέστηκε ποιός θα είναι καθισμένος στον σβέρκο του, ποιός θα του δίνει ελεημοσύνη με
Αυτός που δεν πρόκειται ποτέ του, να διοριστει ''μετακλητός'' στην βουλή, γιατί να
πάει να πολεμήσει;;;;;;

Ακριβώς! Και όχι γιατί να πάει να πολεμήσει άλλα γιατί να πάει να χάσει τη ζωή του και να αφήσει τα παιδιά του ορφανά!

Garfield
28/08/2022, 09:46
πάει να πολεμήσει;;;;;;

Αν σκέφτονταν όμως έτσι πριν από 200 χρόνια σήμερα θα μιλούσαμε τούρκικα.

D3300
28/08/2022, 09:51

Δεν υπήρχαν τότε SUV των 200Κ όμως...

toyar
28/08/2022, 09:54
ο σημερινος ελληνας θα πολεμησει μονο με τον απεναντι για θεση παρκινγκ
τα υπολοιπα ειναι συνομωσιες και δεν τον αφορουν

billyka
28/08/2022, 10:03
Προσωπικά δεν με αφορά ποιος θα βαλει χέρι στα πετρέλαια του Αιγαίου.Ειτε ο Κούλης ειτε ο Ερντογάν και σε ποιους ποιες θα τα δώσουν προς εκμετάλλευση.Αν διαφωνούν να παει ο Κουλης και ο Ερντογάν να πολεμήσουν.Δεν θελω να πεθάνω για κανεναν φουστη.Για ποιο λογο δλδ στα καλα καθούμενα εκει που δεν εχω καν κάποιο προβλημα με κάποιον Τούρκο να παμε και να σκοτωθούμε επειδη μας διεταξαν τα αφεντικά μας για λογους που δεν μας αφορούν?Και ολη η παπατζα των εθνών κτλ σε κάθε χώρα έχει γίνει για όταν μας χρειαστούν να μας στείλουν για σφαγή.Συγνώμη αλλα δεν πείθομαι

thunder ace
28/08/2022, 10:05
Προσωπικά δεν με αφορά ποιος θα βαλει χέρι στα πετρέλαια του Αιγαίου.Ειτε ο Κούλης ειτε ο Ερντογάν και σε ποιους ποιες θα τα δώσουν προς εκμετάλλευση.Αν διαφωνούν να παει ο Κουλης και ο Ερντογάν να πολεμήσουν.Δεν θελω να πεθάνω για κανεναν φουστη.Για ποιο λογο δλδ στα καλα καθούμενα εκει που δεν εχω καν κάποιο προβλημα με κάποιον Τούρκο να παμε και να σκοτωθούμε επειδη μας διεταξαν τα αφεντικά μας για λογους που δεν μας αφορούν?Και ολη η παπατζα των εθνών κτλ σε κάθε χώρα έχει γίνει για όταν μας χρειαστούν να μας στείλουν για σφαγή.Συγνώμη αλλα δεν πείθομαι

Ετσι μπραβο!!!!!!

Bowleno
28/08/2022, 10:25

Είναι διαφορετική περίπτωση αυτή, δεν νομίζεις;

motojojo
28/08/2022, 10:39
Όταν η ελλάδα είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό και τα πάντα έχουν ξεπουληθει στους ξένους, κανείς δεν θα έρθει να κανει πόλεμο, ουτε οι τουρκοι.
Δεν πας να κανεις κουμάντο στο μαγαζακι που προσεχει η μαφια απέναντι.

Οπότε μια χαρά ασφαλείς είμαστε. Μας εποπτεύουν.

Garfield
28/08/2022, 11:11
Είναι διαφορετική περίπτωση αυτή, δεν νομίζεις;

Κάποιοι εδώ μέσα (αλλά και έξω) λένε ότι δεν τους πειράζει αν θα έχουν από πάνω τους Κούλη ή Ερντογάν. Δεν είναι το ίδιο με το να λες το ίδιο είναι Αλή Πασάς ή κάποιος άλλος Έλληνας οπλαρχηγός; Σίγουρα κάποιοι θα το λέγαν και τότε.

doctor_john
28/08/2022, 12:11
Κοιτα δεν νομίζω πως φτάνουν τα πράγματα σε κατοχή πλέον.
Κοιτάσματα - ορυκτά που δεν μας αφήνουν έτσι και αλλιώς να εκμεταλλευτούμε γισ ποιο λόγο δεν συνεργαζόμαστε με ποσοστά δεν έχω καταλάβει.
Με την ενέργεια γιατί δεν συνεργαζόμαστε; και καλά αυτοί είναι τούρκοι, με ιταλία. αλβανία γιατί δεν συνεργαζόμαστε;

Μη σε κουράζω, είναι απλοί οικονομικοί λόγοι που δεν συμβαίνει τίποτα απο αυτά. Οι άνθρωποι που φαίνονται στηρίζουν την ευημερία τους
στην κατεύθυνση που δίνουν στα κράτη τους έτσι ώστε να είναι αντικείμενο διαχείρισης του τράστ που ελέγχει το δντ.

Όποιος αρνείται του δίνουν την μορφή τέρατος στην κοινή γνώμη και την επιτάσσουν εναντίον του.

Αυτό που λένε είναι ότι γιατί να χάσουμε ανθρώπους - πόρους - υποδομές για ένα οικονομικό παιχνίδι εξουσίας των χωρών του πλανήτη.
Αν έβγαζε σήμερα η τουρκία το μετάλλευμα από τα Ίμια, τα πετρέλαια στις ακτές του αιγαίου, θα είχε κάποια διαφορά για εμάς;
Αν είχαμε συμφωνία και παίρναμε ποσοστό; ..

Bowleno
28/08/2022, 12:40
Κάποιοι εδώ μέσα (αλλά και έξω) λένε ότι δεν τους πειράζει αν θα έχουν από πάνω τους Κούλη ή Ερντογάν. Δεν είναι το ίδιο με το να λες το ίδιο είναι Αλή Πασάς ή κάποιος άλλος Έλληνας οπλαρχηγός; Σίγουρα κάποιοι θα το λέγαν και τότε.

Ξέρεις καλά ότι δεν εννούσα αυτό.
Άλλο παλεύω για την ελευθερία μου και άλλο για τα συμφέροντα άλλων...

alexis72
28/08/2022, 12:54
καθημερινα ακουμε για διεθνες δικαιο απο κουλο-τσιπρες δενδιες μεχρι και η βατραχομουρα προεδρος μας εχουν ζαλισει τα μεζεα για το διεθνες δικαιο κ αλλες παπαριες ...για την ΚΥΠΡΟ βεβαια ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ κιχ δεν κανουν οι ανωτερω εκει μαλλον δεν υπαρχει κ δεν εφαρμοζεται το διεθνες δικαιο...
οσο για την ουκρανια εβαλαν βαθεια το χερακι τους οι αμερικανοι για τα δικα τους συμφεροντα φυσικα κ κινδυνευει να καταστραφει η οικονομια της ευρωπης απο πληθωρισμο απο ελειψη φυσικου αεριου κλπ κλπ ...εχει να πεθανει φετος απο το κρυο κ την πεινα που ερχεται κ φυσικα κ στην ελλαδα πολυς κοσμος ...κ μαλλον οι προφητειες θα επαληθευτουν για πολεμους για φτωχεια για πεινα κλπ κλπ κλπ

thunder ace
28/08/2022, 13:01
καθημερινα ακουμε για διεθνες δικαιο απο κουλο-τσιπρες δενδιες μεχρι και η βατραχομουρα προεδρος μας εχουν ζαλισει τα μεζεα για το διεθνες δικαιο κ αλλες παπαριες ...για την ΚΥΠΡΟ βεβαια ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ κιχ δεν κανουν οι ανωτερω εκει μαλλον δεν υπαρχει κ δεν εφαρμοζεται το διεθνες δικαιο...
οσο για την ουκρανια εβαλαν βαθεια το χερακι τους οι αμερικανοι για τα δικα τους συμφεροντα φυσικα κ κινδυνευει να καταστραφει η οικονομια της ευρωπης απο πληθωρισμο απο ελειψη φυσικου αεριου κλπ κλπ ...εχει να πεθανει φετος απο το κρυο κ την πεινα που ερχεται κ φυσικα κ στην ελλαδα πολυς κοσμος ...κ μαλλον οι προφητειες θα επαληθευτουν για πολεμους για φτωχεια για πεινα κλπ κλπ κλπ
αυτα τα ακουω πανω απο 40 χρονια.
Ε..καποια στιγμη θα γινει κατι και θα λενε(αυτοι που τα λενε αυτα) ''σας τα λεγαμε''
Τωρα θα κανω και εγω μια προφητεια : να δειτε που καποια στιγμη η Απριλια θα παρει το παγκοσμιο ΜΟΤΟ GP

billyka
28/08/2022, 13:05
Κοίτα, αυτό που ειπα για Κουλη Ερντογάν,ηταν σαν παράδειγμα.Θεωρω τον Ερντογάν πολυ χειρότερο απο οποιοδήποτε πολιτικό δικο μας.Ο τυπος είναι για σφαίρα.Εχω πετύχει Θεσσαλονίκη πολλες συγκέντρωσεις διαμαρτυρίας τούρκων ενάντια στον Ερντογάν.

nikos_abel
28/08/2022, 13:35
Με έχει προβληματίσει ότι και προ μνημονίου ακόμα, τα σενάρια του Τέκι ήταν πολύ μέσα στο τι συμβαίνει…

https://www.techiechan.com/?p=3710

bulmont
28/08/2022, 17:26
Υπηρέτησα φαντάρος από 31/05/82 μέχρι 5/07/84..... Η θητεία ήταν 22 μήνες λόγω όμως διαφόρων ποινών φυλάκισης
έκατσα 26 μήνες στρατιώτης.....
Μία από τις ποινές που είχα (αν θυμάμαι ήταν 5 μέρες φυλακή) την έφαγα για .....''αντεθνική στάση''

Η αντεθνική στάση ήταν πώς σε υποθετική ερώτηση καραβανά - ''τι θα έκανες ρέ αν αύριο μπουκάραν οι Βούλγαροι;;;;;''
(ακόμα οι Βούλγαροι ήταν εχθροί......) του απάντησα πώς - ''ξέρω ποιό γρήγορο σκάφος στην μαρίνα της Πάτρας έχει πάντα
φουλαρισμένο ρεζερβουάρ. Το πήρα κι' έφυγα γιά Ιταλία. Χέστηκα που θα κάτσω να σκοτωθώ εγώ ο μή έχων τίποτα, γιά
τα εργοστάσια, τις βίλλες και τις περιουσίες των άλλων. κλπ, κλπ.

Αυτά όλα υπάρχουν γραμμένα στο περίφημο μπλέ πέη-μπούκ, για του λόγου το αληθές.

basilis_k6
28/08/2022, 17:40
Υπηρέτησα φαντάρος από 31/05/82 μέχρι 5/07/84..... Η θητεία ήταν 22 μήνες λόγω όμως διαφόρων ποινών φυλάκισης
έκατσα 26 μήνες στρατιώτης.....
Μία από τις ποινές που είχα (αν θυμάμαι ήταν 5 μέρες φυλακή) την έφαγα για .....''αντεθνική στάση''

Η αντεθνική στάση ήταν πώς σε υποθετική ερώτηση καραβανά - ''τι θα έκανες ρέ αν αύριο μπουκάραν οι Βούλγαροι;;;;;''
(ακόμα οι Βούλγαροι ήταν εχθροί......) του απάντησα πώς - ''ξέρω ποιό γρήγορο σκάφος στην μαρίνα της Πάτρας έχει πάντα
φουλαρισμένο ρεζερβουάρ. Το πήρα κι' έφυγα γιά Ιταλία. Χέστηκα που θα κάτσω να σκοτωθώ εγώ ο μή έχων τίποτα, γιά
τα εργοστάσια, τις βίλλες και τις περιουσίες των άλλων. κλπ, κλπ.

Αυτά όλα υπάρχουν γραμμένα στο περίφημο μπλέ πέη-μπούκ, για του λόγου το αληθές.

οι πλούσιοι δεν εχουν πατρίδα. τα λεφτα τους ειναι παντου, τα assets επισης, σπιτια παντου, μπιζνες ακομα και με εχθρους... αλλα οι φτωχοι πρέπει να υπερασπιστούν την πατρίδα με το αίμα τους αλλιως ειναι προδοτες. μλκιες...
οι εποχες των κλειστων συνορων και των πατρίδων δεν υπαρχουν πια.

toyar
28/08/2022, 17:40
μονο 5 μερες;:bawl:

thunder ace
28/08/2022, 17:51
Εχω δυο γιους (27 και 33 ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

bulmont
28/08/2022, 18:03
μονο 5 μερες;:bawl:

Μπορεί και 10 δεν θυμάμαι ακριβώς......

Nostradamus
28/08/2022, 19:16
Έχουμε συμφοιτητές του Ερμολαου εδώ βλέπω..:lol:

https://youtu.be/UTWZer3JImw

alexis72
28/08/2022, 22:41
κρεμαλα στο ΚΑΘΑΡΜΑ ...εδω κ τωρα
(παιδια προσοχη προκαλει σοκ το video ...)
ντρεπεσαι που αυτο το ΚΑΘΑΡΜΑ λεγεται ανθρωπος ...https://www.lifo.gr/now/greece/synelifthi-o-ktinotrofos-poy-eserne-ton-gaidaro-toy-aimofyrto

doctor_john
28/08/2022, 22:54
Αν πέρναγε η μυρωδιά στην κάμερα θα βρωμάγαμε τώρα.. Κρίμα το ζωντανό αλλά δεν μπορώ να σταθώ εκεί..
Φαντάσου τι μεγάλωσε αυτός για να σιγουρέψει την παραδουλεύτρα του.. φαντάσου τι περιβάλλον συντηρεί στο σπίτι του
πόσα έχει φάει γιατί θα τα τρώγαν άλλοι.. δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το τι ψηφίζει, θα μάθουμε αύριο αν το κουκουλώσουν..

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2022, 03:54
Κατούρημα και φτύσιμο πανω στο ταφο του κέρατα! Το λιγότερο...

panavour
29/08/2022, 08:45
Ακόμα τους νταντευεις ολόκληρους άντρες. ;

thunder ace
29/08/2022, 08:59
Ακόμα τους νταντευεις ολόκληρους άντρες. ;

Αν την αγάπη εσύ την λες νταντεμα.....ναι τους νταντευω.
437771
437772

panavour
29/08/2022, 09:12
Ωραία ταινία μ άρεσε πολύ, ξεκαρδιστική και πολύ διδακτική.

ποπαϋ
29/08/2022, 10:12
καλημέρα.

ποιο συνεργείο προτείνετε για έλεγχο ενός μεταχειρισμένου honda (με πληρωμή φυσικά), εντός λεκανοπεδίου αττικής;

doctoras
29/08/2022, 11:22

Συμφωνώ 100%
Ας στείλουν πρώτα τα παιδιά των κυβερνώντων

Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις η πλεμπα δεν μπορεί να αποφύγει τις δυσάρεστες καταστάσεις..
Μόνο αν έχεις 5 φράγκα και προλάβεις να πάρεις την τρατοβαρκα του διακινητή με όλα τα ρίσκα να γίνεις τροφή για ψάρια η να σε κυνηγάνε «άριες φυλεσ αμόλυντες» να σε ξεκάνουν…όπως οι καημένοι πρόσφυγες εξ ανατολας που κάποιοι ελληναράδες(επισησ πλεμπαραδες) τους αποκαλούν ρίψασπις….

thunder ace
29/08/2022, 11:37
Να τα πούμε και λίγο αλλιώς:
Θα ήθελα να πολεμήσω και εγώ και τα παιδιά μου και όλοι μας για την πατρίδα μας,αλλά για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.
Όχι για τα συμφέροντα κάποιων πολυεθνικών η ποιός ξέρει ποιών.
Είπαμε....μαλακες μας έχετε πιάσει,αλλά μέχρι ενός σημείου.
Όχι να δώσουμε και τις ζωές μας για σας.

THEOD
29/08/2022, 12:09
κρεμαλα στο ΚΑΘΑΡΜΑ ...εδω κ τωρα
(παιδια προσοχη προκαλει σοκ το video ...)
ντρεπεσαι που αυτο το ΚΑΘΑΡΜΑ λεγεται ανθρωπος ...https://www.lifo.gr/now/greece/synelifthi-o-ktinotrofos-poy-eserne-ton-gaidaro-toy-aimofyrto

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η ελεεινή πράξη ενός υπάνθρωπου - απ'ότι ακούω σε έλεγχο που έγινε στους στάβλους του αντίκρισαν εικόνες τραγικές...
Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας.
Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος είναι αντιδήμαρχος Ζιτσας...Που σημαίνει ότι μερικοί εκατοντάδες Ηπειρώτες της περιοχής τον ψήφισαν για εκπρόσωπό τους ξέροντας πολύ καλά το ποιόν του (σε αυτές τις μικρές κοινωνίες τίποτα δεν μένει κρυφό...).
Περαστικά μας....

motojojo
29/08/2022, 12:12
Όλα ωραία τα λέμε. Όταν ερθει η ώρα όμως ολοι κρεας στην πρώτη γραμμή θα καταλήξουμε.

Αλλά επειδή η μισή Ελλάδα ανήκει ήδη σε πολυεθνικές, δεν θα γίνει τίποτα.

toyar
29/08/2022, 14:07
οσο ειμαστε καλα πελατακια για τις βιομηχανιες οπλων τους δεν θα γινει τπτ....

panavour
29/08/2022, 16:26
Και οι Ουκρανοί πελάτες πολυεθνικών ήταν και όπλα απ' την δύση αγόραζαν και δυτικό τρόπο ζωής ήθελαν αλλά τον πόλεμο δεν τον γλιτωσαν.Μακαρι να ήταν τόσο απλό.Παντα θα υπάρχουν αναλώσιμοι,και ωφελουμενοι.Πολεμος πατήρ πάντων λέγαν οι αρχαίοι.

basilis_k6
29/08/2022, 17:06
οσο ειμαστε καλα πελατακια για τις βιομηχανιες οπλων τους δεν θα γινει τπτ....

τα οπλα κατασκευαζονται για να χρησιμοποιούνται. τρανο παραδειγμα η αμερικη που, θελει δεν θελει, πρεπει να κανει πολεμους για να αδειαζει τον οπλισμο της, να ξανακάνει παραγγελίες στις τεραστιες εταιριες που εχει και κινουν μεγαλο κομματι της οικονομιας της. δεν ειναι θεμα πολιτικο αλλα οικονομικο.

Acacius
30/08/2022, 03:56
Κατά την άποψή μου, ο πόλεμος στην Ουκρανία απέδειξε ότι οικονομικά και λοιπά συμφέροντα λίγο ρόλο παίζουν όταν για γείτονα έχεις έναν αδίστακτο μεγαλομανή. Παραλληλισμοί απαγορεύονται, εμάς μας αγαπάνε όλοι και τους αγαπάμε όλοι (sic) στην παραδοσιακά ειρηνική γειτονιά μας.

Δυστυχώς για αυτούς, οι Ουκρανοί είναι κορόιδα και οι περισσότεροι έκατσαν να αντιμετωπίσουν την αρκούδα (κάποια άλλα κορόιδα παλιότερα το έλεγαν "ελευθερία ή θάνατος"). Ευτυχώς οι νεοέλληνες είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου οπότε σιγά μην κάτσουμε να υπερασπιστούμε ένα σπίτι που ανήκει στην τράπεζα - το ότι εξακολουθούμε να μένουμε εμείς και τα παιδιά μας μέσα, είναι προφανώς δευτερεύον. Πού να τρέχεις άλλωστε με το G3 και τα ψηλοτάκουνα.

o_gavros
30/08/2022, 08:08
Δεν το αφήνετε το ζήτημα προτού αρχίσει η φαγωμάρα;
Αμα γίνει πόλεμος, τον έχουμε πιει καυτόνε,αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οπότε αφήστε το ζήτημα για τις συζητήσεις σας στα σοσιαλ μίντια.

Και μια που είπα σοσιαλ μιντια, να ξανατονίσω για πολλοστή φορά γιατι κάποιοι δεν παίρνουν χαμπάρι παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις και καμπάνες, ότι εδώ ΔΕΝ είμαστε φεησμπουκ, ΔΕΝ είμαστε ειδησεογραφικό μέσον και σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε.
Αν κάποιος θέλει τέτοιο είδους μουχαμπέτι με την ονλάιν παρουσία του, ας επιλέξει ανάλογο πεδίο.

OldMan
30/08/2022, 12:34
Αφου εισαι ψυχουλα ρε μαλακα, τι το παιζεις σκληρος καρ(γ)ιολης..??:rolleyes:

o_gavros
30/08/2022, 15:36
Παθαίνω Καιτουλα Γαρμπή ποτε ποτε

lleonidas
02/09/2022, 14:24
Το σίχαμα (https://www.iefimerida.gr/ellada/paralirima-apo-ton-mitropoliti-dodonis-hrysostomo) ...

"Δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση...μην τρελαθούμε"...

Bowleno
02/09/2022, 14:46
Το σίχαμα (https://www.iefimerida.gr/ellada/paralirima-apo-ton-mitropoliti-dodonis-hrysostomo) ...

Εμετικος.....:yuck:

toyar
02/09/2022, 14:54
να τους ακουτε τους εμπειρους.......

doctoras
02/09/2022, 14:56

εκκλησία θεωρεί δογματικά την γυναικα κατώτερο ον απο τον αντρα, δε πέφτουμε απο τα σύννεφα, σε μερικές γενεές ακόμη θα λιγοστεύσουν εκθετικά οι φωνές τους

toyar
02/09/2022, 15:02
καποιοι ανθρωποι βρισκουν καταφυγιο στην εκκλησια
ειναι κριμα να καλλιεργουν τη μισαλλοδοξια

o_gavros
02/09/2022, 15:12
δεν ακουμπιόνται Σάρουμαν Σάουρον και κακό συναπάντημα, γιατί σε αντίστοιχο κοινό απευθύνονται.
τι εννοείτε φασίστες,απολιφάδια,τράγοι; παραεχετε γίνει μυστήριοι ε;
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών δηλώνομεν και πάρετε το μπούλο αι λοιποί άπλυτοι/-ες.
Μια χάρη...να χαρείτε, μην βγει κανείς προς υπεράσπιση του τίμιου καλοκάγαθου δέσποτα που θίγεται απο τετοιες τοποθετήσεις, ναι;

AristidisZ
02/09/2022, 15:17
δεν ακουμπιόνται Σάρουμαν Σάουρον και κακό συναπάντημα, γιατί σε αντίστοιχο κοινό απευθύνονται.
τι εννοείτε φασίστες,απολιφάδια,τράγοι; παραεχετε γίνει μυστήριοι ε;
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών δηλώνομεν και πάρετε το μπούλο αι λοιποί άπλυτοι/-ες.
Μια χάρη...να χαρείτε, μην βγει κανείς προς υπεράσπιση του τίμιου καλοκάγαθου δέσποτα που θίγεται απο τετοιες τοποθετήσεις, ναι;

εδώ τον κράξανε οι δικοί του...

https://www.kathimerini.gr/society/562024213/iera-synodos-gia-mitropoliti-dodonis-aparadektes-diloseis-amayronoyn-to-ergo-tis-ekklisias/

spyrval
02/09/2022, 17:02
Είναι τόσο ακραίο αυτό που είπε ο σιχαμένος αυτός που δε θα τολμήσει να τον υπερασπιστεί κανείς. Η ανακοίνωση της εκκλησίας βγήκε γιατί δε γινόταν αλλιώς. Μεταξύ τους όμως άλλα θα λένε...

teogtp
02/09/2022, 17:24
εδώ τον κράξανε οι δικοί του...

https://www.kathimerini.gr/society/562024213/iera-synodos-gia-mitropoliti-dodonis-aparadektes-diloseis-amayronoyn-to-ergo-tis-ekklisias/

Εντάξει.
Τον βάλανε στην θέση του.
:lol:

o_gavros
02/09/2022, 17:25
Δεν αναφερόμουν στον βαθμοφορο εμετό αλλά στον ανώνυμο πατερ (συνηθως στο χωριό) που παντα έρχεται ως αντιπαραδειγμα της σήψης που κρυβεται στο ιερατείο.

toyar
02/09/2022, 17:47
Εγω προσωπικα απο κατι παπαδες του χωριου την εκοψα την εκκλησια

rainmike
03/09/2022, 22:07
Και ο μέγιστος γκουρού να εισαι,να κάνεις μερονυχτα διαλογισμό να έχεις τον εαυτό σου υπο πλήρη έλεγχο
να εισαι απαλλαγμένος απο πάθη και επιθυμίες.
Αμα γυρίσει και σου πει ο άλλος ,δεν το πουλάς καλύτερα να πάρεις νεκροφόρα?Ε θα τ'ανοίξεις:D
Που το σκεφτήκαν οι πούστηδες:tooth:
https://www.youtube.com/watch?v=8em1kGlBwNg

karellen
05/09/2022, 08:38
Χθεσινή
438025

DoctoR_k6
05/09/2022, 09:06
Χθεσινή
438025

Που ειναι αυτος ο κλεφτης...?
Οτι θελουν πουλανε μερικοι.

karellen
05/09/2022, 12:03
Κύθηρα.

rainmike
05/09/2022, 12:31
Κύθηρα.

Mάλλον απο εκεί θα έβαζε βενζίνη ο Χόρν:tooth:

borgiriadis1
05/09/2022, 20:45
Σας βγάζει και εσάς error ότι η σελίδα του moto δεν είναι ασφαλής? 3 συσκευές σε διαφορετικά δίκτυα μου πετάνε error

billy84
05/09/2022, 21:01
Και εμένα το βγάζει συνέχεια. Καμιά ιδέα?

mikes
05/09/2022, 21:22
Σας βγάζει και εσάς error ότι η σελίδα του moto δεν είναι ασφαλής? 3 συσκευές σε διαφορετικά δίκτυα μου πετάνε error

Και εμένα το βγάζει συνέχεια. Καμιά ιδέα?

κι εμενα! εχει ληξει καποιο πιστοποιητικο μου λεει ο κασπερσκης...

S705
06/09/2022, 01:36
Κάποιος γνώστης ςνα μας πει.... Από το pc παλεύεται, σε αφήνει να αλλάξεις μερικές σελίδες αλλά από το κινητό σε κάθε κλικ τα ίδια.....

motojojo
06/09/2022, 08:47
Ρωτήστε την ΕΥΠ :lol:

o_gavros
06/09/2022, 09:55
Είναι αυτό ακριβως, ληγμένο πιστοποιητικό.
Θα δούμε πως και τι θα γίνει.

Bowleno
08/09/2022, 06:50
Mάλλον απο εκεί θα έβαζε βενζίνη ο Χόρν:tooth:

Ο Κουν μπρε άσχετε :lol:

spyrval
08/09/2022, 09:00
Και η πιτσιρικαρία του φόρουμ σκέφτεται "τί Χορν και Κουν λένε αυτοί, αφού Ελλάδα είναι το βενζινάδικο"
:lol:

rainmike
09/09/2022, 14:02
Ο Κουν μπρε άσχετε :lol:
Ποιος Κουν ρε στο μια ζωη την εχουμε ο Χορν δεν ηθελε να κανει το ταξιδι στα Κυθηρα?
Μετα εγω ειμαι ο ασχετος

karellen
09/09/2022, 14:30
Μητροπανος είναι ρε αλάνια! :smokin:

OldMan
09/09/2022, 14:35
Ο Μητροπάνος με το Τσιρίγο τι δουλειά εχει..??

karellen
09/09/2022, 16:31
https://youtu.be/o55rqInob4U

Panos76
10/09/2022, 00:15
https://youtu.be/o55rqInob4U

Βάλτε κ Ξυλουρη να είμαστε κομπλέ :p

billyka
16/09/2022, 21:24
Ξέρει κανεις αν στις Σέρρες στα ντράγκστερ τρέχουν 400αρι ή 200αρι?

sapila racing
17/09/2022, 09:35
Ξέρει κανεις αν στις Σέρρες στα ντράγκστερ τρέχουν 400αρι ή 200αρι?

400ρι τρεχουν.

peterTHErider
19/09/2022, 10:14
Ρε παιδιά λύστε μια απορία σας παρακαλώ.
Η τιμή της βενζίνης σε όλα τα πρατήρια είναι με 3 δεκαδικά!Δηλαδή αν βάλω 1 λίτρο θα πρέπει να πληρώσω πχ 1.917!πως θα πληρώσω????και πως στον διάολο θα μου δώσουν ρέστα????

Panos76
19/09/2022, 10:16
Η τιμή της βενζίνης σε όλα τα πρατήρια είναι με 3 δεκαδικά!Δηλαδή αν βάλω 1 λίτρο θα πρέπει να πληρώσω πχ 1.917!πως θα πληρώσω????και πως στον διάολο θα μου δώσουν ρέστα????

Το min είναι 2 λίτρα που σου βάζουν, δηλ. 3,83€

panavour
19/09/2022, 10:25

Ζητά εσύ ένα λίτρο απ' τον βενζινά και άμα ζήσεις μετά έλα να μας πεις.αχαχα.

motojojo
19/09/2022, 10:26
και γιατι να βάλεις 1 λιτρο ακριβώς και όχι 1,045, θα ξεχειλισει το μπετονακι σου; :lol:

Panos76
19/09/2022, 10:36
Επί πασόκ πήγαινα με 5€ στην τσέπη, έβαζα 3€ στο παπί και τα υπόλοιπα του έλεγα και τα έριχνε στον υπόνομο. :lol:

peterTHErider
19/09/2022, 11:18
ρε παιδιά ρητορική είναι η ερώτηση.ξεκολλάτε.άκου βάλε λέει 1.045.αυτό κατάλαβες να είναι το θέμα μου?το παράλογο και κόντρα στην πραγματικότητα είναι.
η απορία είναι γιατί βάζουν 3 δεκαδικά!!!!αφού στο νόμισμα μας αξία έχουμε μέχρι τα 2!

και αυτό που λέει ο πάνος είναι λάθος.αν βάλω 2 λίτρα θα πρέπει να πλήρωσω 3.834.εως τα 9 λίτρα πάντα θα υπάρχουν 3 δεκαδικά.
το θέμα δεν είναι να βάλω όσα πρέπει για να κάνω στογγυολοποίση,αλλά να βάλω ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους κυνηγάει κάποιος.το υπουργείο ίσως?
χρεώνουν με τρόπο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
και μην μου αρχίσετε τα παιδικά ότι κάνουν άλλες πόσες παρανομίες και χαλάτε αυτό που λέω.επικεντρωθείτε στο point.