PDA

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100

Tsber
04/01/2024, 11:48
Είπα να αλλάξω κάνα δυο "ματσακονισαμένες" καρτερόβιδες με μανίσιες, από το "Γιαμπονέζικο" παπί μου.

7.5€ η μία, 3.5€ η άλλη, 2,5€ η τρίτη.:roflmao:
Ντουκάτι, έγινε το παπί.

Είναι τιτανίου αλλά επίτηδες στυλιζαρισμένες να μοιάζουν απλές :D

stefanos
06/01/2024, 19:15
https://www.youtube.com/watch?v=7nfDUrkUjZ4

motojojo
07/01/2024, 18:15
https://www.youtube.com/watch?v=7nfDUrkUjZ4

Το ελικόπτερο που τραβάει τα πλάνα, τους μοιραζε και μπαταριες;

stefanos
07/01/2024, 19:04
Το ελικόπτερο που τραβάει τα πλάνα, τους μοιραζε και μπαταριες;

Είναι πράγματι άξιο απορίας εκτός εάν έχουν άλλη μικρότερη διαδρομή.

katsar
08/01/2024, 16:33
Καλησπέρα.
Γράφω εδώ και όχι στα τεχνικά θέματα ,ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Μετά από αλλαγή πίσω αμορτισέρ διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο είναι λίγο πιο μακρύ σε μήκος από το εργοστασιακό πράγμα που το έχω δει να συμβαίνει και με προιόν
άλλης εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο όμως. (tdm850).

Tο πρόβλημα λοιπόν είναι πως γλύφει η αλυσίδα τον λαιμό της αριστερής εξάτμισης ,την τέντωσα καλά ,δεν έχει κόμπο,είναι σχετικά καινούργια.
Ο λαιμός είναι αφτερμαρκετ και ίσως πιο χοντρός από τον αντίστοιχο εργοστασιακό.
Από εκεί και πέρα, έχει κάποια βάση αυτό που σκέφτομαι ή έτυχε να συμβεί με την αλλαγή; Μήπως να κάτσω να βγάλω και να ξαναβάλω λαιμούς-Υ-τελικά ;
Προς το παρών σκέφτομαι να καταργήσω εντελώς την αριστερή να ξεμπερδεύω ,θα πάρω άποψη και από τεχνικό αλλά μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Ευχαριστώ.

εντιτ το αμορτισέρ δεν έχει ρύθμιση για ύψος,μόνο προφόρτιση-επαναφορά.

McGyver
08/01/2024, 17:20
Από σήμερα και οι άδειες κυκλοφορίας, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ & ασφάλιση είναι διαθέσιμα στο gov.gr wallet :).

doctor_john
08/01/2024, 18:11
Καλησπέρα.
Γράφω εδώ και όχι στα τεχνικά θέματα ,ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Μετά από αλλαγή πίσω αμορτισέρ διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο είναι λίγο πιο μακρύ σε μήκος από το εργοστασιακό πράγμα που το έχω δει να συμβαίνει και με προιόν
άλλης εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο όμως. (tdm850).

Tο πρόβλημα λοιπόν είναι πως γλύφει η αλυσίδα τον λαιμό της αριστερής εξάτμισης ,την τέντωσα καλά ,δεν έχει κόμπο,είναι σχετικά καινούργια.
Ο λαιμός είναι αφτερμαρκετ και ίσως πιο χοντρός από τον αντίστοιχο εργοστασιακό.
Από εκεί και πέρα, έχει κάποια βάση αυτό που σκέφτομαι ή έτυχε να συμβεί με την αλλαγή; Μήπως να κάτσω να βγάλω και να ξαναβάλω λαιμούς-Υ-τελικά ;
Προς το παρών σκέφτομαι να καταργήσω εντελώς την αριστερή να ξεμπερδεύω ,θα πάρω άποψη και από τεχνικό αλλά μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Ευχαριστώ.

εντιτ το αμορτισέρ δεν έχει ρύθμιση για ύψος,μόνο προφόρτιση-επαναφορά.

Δες αν σου αρέσει το ύψος του και αν ναι, κανεις μια ελαφρά μετατροπή στην εξάτμιση.

Κάτι μου λέει όμως πως δεν συζητάς για +5mm ή 7mm που έχω συνηθίσει αλλά για μεγαλύτερο.
Υπάρχει και το μοχλικό σου αν δεν σου αρέσει το ύψος του. Επίσης άνετο να καθορίσεις το ύψος.

CorpseAlive
09/01/2024, 17:46
Να έχεις κλείσει ραντεβού για σέλα από τον Σεπτέμβρη για 13/1/2024 και να ακους ότι πρόκειται να γίνει της Νάρνια αυτή την εβδομάδα.
Αξία ανεκτίμητη.

spyrval
09/01/2024, 19:36
Κρύο θα έχει, μάλλον δε θα βρέχει. Όλα θα πάνε μοτΟΚ (να υποθέσω)

giorgosb
09/01/2024, 19:42
Να έχεις κλείσει ραντεβού για σέλα από τον Σεπτέμβρη για 13/1/2024 και να ακους ότι πρόκειται να γίνει της Νάρνια αυτή την εβδομάδα.
Αξία ανεκτίμητη.

4 μήνες αναμονή για την σέλα... ; :uplate:

Άνοιξη του '22 έφτιαξα την δική μου κι έκανε 3-4 μέρες.. Τι να μεσολάβησε..

alexis72
09/01/2024, 20:46
το γράφω μπάς κ ενδιαφέρει κάποιον...πολυ ωραία μποτάκια για μοτο -ακριβά καλα κράνη - μπουφάν δερμάτινα για μοτο με προστατευτικά στους ωμους αγκώνες κλπ - επίσης ολόσωμες αγωνιστικές φορμες δερμάτινες ,σε πολυ καλές τιμές ,σχεδόν ολα ειναι μεταχειρισμένα αλλα σε πολυ καλή κατάσταση εχει κάθε σαββατοκύριακο στο παζάρι στον ελαιώνα (ειναι στο σκεπαστό κτίριο απέναντι απο τον σταθμό )

Bowleno
09/01/2024, 20:50
το γράφω μπάς κ ενδιαφέρει κάποιον...πολυ ωραία μποτάκια για μοτο -ακριβά καλα κράνη - μπουφάν δερμάτινα για μοτο με προστατευτικά στους ωμους αγκώνες κλπ - επίσης ολόσωμες αγωνιστικές φορμες δερμάτινες ,σε πολυ καλές τιμές ,σχεδόν ολα ειναι μεταχειρισμένα αλλα σε πολυ καλή κατάσταση εχει κάθε σαββατοκύριακο στο παζάρι στον ελαιώνα (ειναι στο σκεπαστό κτίριο απέναντι απο τον σταθμό )

Και 99% κλεμμένα....:rolleyes:

alexis72
09/01/2024, 20:54
Και 99% κλεμμένα....:rolleyes:

ΟΧΙ δεν ειναι γύφτοι αυτοί που το εχουν

νεοσσός
09/01/2024, 21:19
Στην Ισπανία αυξήθηκαν κατά 18% οι θάνατοι από την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Οδήγησε πολύς κόσμος 125άρια με δίπλωμα αυτοκινήτου, με άσχημα αποτελέσματα. Πλέον κάνουν υποχρεωτικά τα μαθήματα οδήγησης, τη χρήση κράνους full face και των ειδικών γαντιών.

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ispania-18-ayxisi-thanaton-motosykletiston-2023-fernei-ypohreotiki-hrisi-gantion
https://www.carandmotor.gr/moto/ypohreotika-gantia-full-face-kranos-poy-tha-ginei

Coyote.V
09/01/2024, 21:50
Από σήμερα και οι άδειες κυκλοφορίας, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ & ασφάλιση είναι διαθέσιμα στο gov.gr wallet :).

Άδειασε μιά τσέπη στο μπουφάν

OldMan
10/01/2024, 13:15

Πας μη γυφτος διατηρει φορολογικα αρχεια και κανει δοσοληψιες με τιμολογια και δελτια αποστολης, ναι..??

CorpseAlive
10/01/2024, 13:26
4 μήνες αναμονή για την σέλα... ; :uplate:

Άνοιξη του '22 έφτιαξα την δική μου κι έκανε 3-4 μέρες.. Τι να μεσολάβησε..

Δεν έκανα παραγγελία , 4 μήνες ήταν το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για να πάω από εκεί να κάνω μετρήσεις και να την αφήσω για φτιάξιμο.
Κάνε κόπο και πάρε για πλάκα, Τέλη Μαρτίου -Απρίλιο θα σε βάλει.

giorgosb
10/01/2024, 13:40
Δεν έκανα παραγγελία , 4 μήνες ήταν το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για να πάω από εκεί να κάνω μετρήσεις και να την αφήσω για φτιάξιμο.
Κάνε κόπο και πάρε για πλάκα, Τέλη Μαρτίου -Απρίλιο θα σε βάλει.

Πήρα όντως από περιέργεια.. Είπε να πάω από κει όποτε θέλω να δοκιμάσω μια ανατομική που έχουν για τεστ και αν μου κάνει και το αποφασίσω, μου δίνουν σέλα αντικατάστασης και σε 10 μέρες είναι έτοιμη η δική μου..

Τι φάση.. :confused:

CorpseAlive
10/01/2024, 13:50
Πήρα όντως από περιέργεια.. Είπε να πάω από κει όποτε θέλω να δοκιμάσω μια ανατομική που έχουν για τεστ και αν μου κάνει και το αποφασίσω, μου δίνουν σέλα αντικατάστασης και σε 10 μέρες είναι έτοιμη η δική μου..

Τι φάση.. :confused:

Ναι γιατί έχεις V-strom και έχουν μάλλον έτοιμες .
Το δικό μου μοντέλο π.χ. δεν έχουν να μου δώσουν καν σέλα αντικατάστασης.
Όπως και να έχει εγώ που πήρα το έκλεισα από τα τέλη Σεπτ.
Πήρα τον Δεκέμβριο να δω αν άνοιξε κάτι και μου είπαν επόμενο διαθέσιμο τέλος φλεβάρη.
Είτε με καβλαντάνε είτε ισχύει η πρώτη πρόταση μου .
Στην προηγούμενη (ΤΑ 700 ) ήταν πάνω κάτω όπως τα γράφεις.

alexis72
10/01/2024, 13:52
Πας μη γυφτος διατηρει φορολογικα αρχεια και κανει δοσοληψιες με τιμολογια και δελτια αποστολης, ναι..??

αυτος ο πάγκος ειναι εκεί τουλάχιστον 8-9 χρόνια και μου ειπαν τα φέρνουν απο εξωτερικό κυρίως αμερική ,αν ηταν κλεμμένα ...(δεν βαζω το χέρι μου στη φωτιά βέβαια πως δεν ειναι...γιατι απλα δεν το ξέρω ) τόσα χρόνια εκεί θα υπήρχε κάποιος που θα αναγνωριζε τα κλοπιμαία που του ειχαν παρει κ θα αντιδρούσε αναλόγως....(καθε σαββατοκύριακο περνούν απο εκεί χιλιάδες κόσμος απ ολη την αθήνα οπότε κάποιος θα αναγνώριζε κάποιο χαμένο-κλεμμένο δικό του ...) και δεν τα εχουν κρυμμένα μεσα σε μπαούλο πχ η σε σακούλες ,αλλα φόρα παρτίδα επάνω σε μεγάλο πάγκο κ ειναι κυρίως ακριβά δερμάτινα κομμάτια ,μπουφάν-γάντια -μποτάκια-μπουφάν-ολόσωμες δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες κλπ κλπ ,προσωπικά εχω πάρει εγω και φίλοι κ γνωστοί μου μπουφάν δερμάτινα με προστατευτικά σε αγκώνες ωμο κλπ στο 1/3 1/4 κατω απο τιμής σε εκθεση ,δερμάτινα μποτάκια μοτο η δερμάτινα γάντια μοτο κράνη κλπ ,λίγο πιο πίσω απο αυτον τον πάγκο ,υπάρχουν αλλοι πάγκοι με μετα/να εξαρτήματα κυρίως απο παπιά ,αλλα κ μεγάλες ,κυριως παλιές μοτο (ρόδες-αναρτήσεις-μοτέρ- σέλες-οργανα κλπ ...) γι αυτα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ μεγάλες αμφιβολίες για την προέλευσή τους ...(αν και λένε πως ειναι απο παρατημένα-πεταμένα στο δρόμο...η απο τον οδδυ στην μαγουλέζα...)

o_gavros
10/01/2024, 13:52
Κι εγώ που κάλεσα τον περασμένο Φλεβάρη για να πάω να βάλω στο σιμπι του αδερφού μου, μου κλείσανε ραντεβού αρχές Ιούλη αν θυμάμαι καλά.
Και μιλάμε για σιμπιεξ,που το βλέπεις σε συχνότητα ίδια με τα κρυπτον

Acacius
10/01/2024, 14:03
Δε γουστάρουμε Χόνδα αγόρια, τι ζόρι τραβάτε :p

patsavour
10/01/2024, 14:15
Όχι , απλώς στους γύφτους είναι κανόνας,στους υπόλοιπους εξαίρεση.

DoctoR_k6
10/01/2024, 14:32
Ουτε ο Γιακουμπ δεν ειχε τοση αναμονη...ελεος ρε φιλε.

basilis_k6
10/01/2024, 14:33
αυτος ο πάγκος ειναι εκεί τουλάχιστον 8-9 χρόνια και μου ειπαν τα φέρνουν απο εξωτερικό κυρίως αμερική ,αν ηταν κλεμμένα ...(δεν βαζω το χέρι μου στη φωτιά βέβαια πως δεν ειναι...γιατι απλα δεν το ξέρω ) τόσα χρόνια εκεί θα υπήρχε κάποιος που θα αναγνωριζε τα κλοπιμαία που του ειχαν παρει κ θα αντιδρούσε αναλόγως....(καθε σαββατοκύριακο περνούν απο εκεί χιλιάδες κόσμος απ ολη την αθήνα οπότε κάποιος θα αναγνώριζε κάποιο χαμένο-κλεμμένο δικό του ...) και δεν τα εχουν κρυμμένα μεσα σε μπαούλο πχ η σε σακούλες ,αλλα φόρα παρτίδα επάνω σε μεγάλο πάγκο κ ειναι κυρίως ακριβά δερμάτινα κομμάτια ,μπουφάν-γάντια -μποτάκια-μπουφάν-ολόσωμες δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες κλπ κλπ ,προσωπικά εχω πάρει εγω και φίλοι κ γνωστοί μου μπουφάν δερμάτινα με προστατευτικά σε αγκώνες ωμο κλπ στο 1/3 1/4 κατω απο τιμής σε εκθεση ,δερμάτινα μποτάκια μοτο η δερμάτινα γάντια μοτο κράνη κλπ ,λίγο πιο πίσω απο αυτον τον πάγκο ,υπάρχουν αλλοι πάγκοι με μετα/να εξαρτήματα κυρίως απο παπιά ,αλλα κ μεγάλες ,κυριως παλιές μοτο (ρόδες-αναρτήσεις-μοτέρ- σέλες-οργανα κλπ ...) γι αυτα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ μεγάλες αμφιβολίες για την προέλευσή τους ...(αν και λένε πως ειναι απο παρατημένα-πεταμένα στο δρόμο...η απο τον οδδυ στην μαγουλέζα...)

το παλιο παζαρι σχιστου δεν ειναι? κλεμμενα ειναι ολα τα καινουργια -με ελαχιστες εξαιρεσεις- απο τριτες χωρες συνηθως. πολλα ειναι απο λιμανια και τελωνεια. επισης αρκετοι εχουν βρει κλεμμενα δικα τους εκει. μαλιστα το γνωριζει η αστυνομία αλλα κλασσικα δεν κανει τιποτα.

patsavour
10/01/2024, 14:41
Ουτε ο Γιακουμπ δεν ειχε τοση αναμονη...ελεος ρε φιλε.

Ζήτηση υπηρεσιων λέγεται.Αν δεν γουστάρει κάποιος πάει αλλού.Υπαρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Bowleno
10/01/2024, 17:48

Είπα εγώ κάπου για γύφτους.....;

νεοσσός
10/01/2024, 18:15
Τέτοιες πρακτικές δείχνουν συνήθως συνεσταλμένο επιχειρηματία. Άλλοι διαχειρίζονται την αύξηση της πελατείας, είτε με αύξηση τιμών, είτε με μεγέθυνση της εταιρείας. Αυτός προτίμησε να συνεχίσει την καλή δουλειά, χωρίς να ρισκάρει. Γενικά καλή πρακτική, δείχνει ότι δεν είναι άπληστος.

Με την αύξηση τιμών κινδυνεύεις να χάσεις πολλούς πελάτες αν ξαφνικά σου βγει η φήμη του ακριβού, ενώ με την επέκταση της εταιρείας δημιουργείς ανελαστικά έξοδα και διακυβεύεις την ποιότητα με το νέο προσωπικό. Πιο μεγάλος κίνδυνος η δεύτερη περίπτωση, αλλά αποτελεί και το επιχειρηματικό ρίσκο που σε οδηγεί είτε στην απογείωση, είτε στην προσγείωση, ανάλογα με τις μακροοικονομικές συγκυρίες.

stefanos
10/01/2024, 18:43

Απέναντι από το σταθμό είναι το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων, μήπως στην Αγίας Άννης στο παζάρι των ρακοσυλλεκτών?

stefanos
10/01/2024, 18:49
Τέτοιες πρακτικές δείχνουν συνήθως συνεσταλμένο επιχειρηματία. Άλλοι διαχειρίζονται την αύξηση της πελατείας, είτε με αύξηση τιμών, είτε με μεγέθυνση της εταιρείας. Αυτός προτίμησε να συνεχίσει την καλή δουλειά, χωρίς να ρισκάρει. Γενικά καλή πρακτική, δείχνει ότι δεν είναι άπληστος.

Με την αύξηση τιμών κινδυνεύεις να χάσεις πολλούς πελάτες αν ξαφνικά σου βγει η φήμη του ακριβού, ενώ με την επέκταση της εταιρείας δημιουργείς ανελαστικά έξοδα και διακυβεύεις την ποιότητα με το νέο προσωπικό. Πιο μεγάλος κίνδυνος η δεύτερη περίπτωση, αλλά αποτελεί και το επιχειρηματικό ρίσκο που σε οδηγεί είτε στην απογείωση, είτε στην προσγείωση, ανάλογα με τις μακροοικονομικές συγκυρίες.

Προσωπικά νομίζω οτι ο κόσμος γέμισε με σαπάκια με σκισμένες σέλες και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να επισκευάζουν.:lol:

νεοσσός
10/01/2024, 18:58
Προσωπικά νομίζω οτι ο κόσμος γέμισε με σαπάκια με σκισμένες σέλες και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να επισκευάζουν.:lol:
Πιθανώς. Ίσως κάνουν και καλή δουλειά.

Είχαμε συζητήσει και σε άλλο νήμα, ότι σε χώρες με χαμηλό μέσο όρο αποδοχών, ανθούν επαγγέλματα που σχετίζονται με επισκευές. Στις πιο πλούσιες χώρες οι επισκευές σπανίζουν, αφενός επειδή ο κόσμος έχει χρήματα για να αντικαθιστά φθαρμένα προϊόντα με καινούρια, αφετέρου διότι το κόστος επισκευής είναι υψηλό, αφού σχετίζεται με τις υψηλές αποδοχές των επαγγελματιών σε εκείνη τη χώρα. Φίλος που ζούσε στην Ολλανδία μού έλεγε ότι είναι τόσο ακριβή η εργατοώρα των συνεργείων, που σχεδόν σε συμφέρει να παίρνεις στα 5 χρόνια καινούριο αμάξι, παρά να συντηρείς το παλιό σου. Συνυπολογίζεις και τον χρόνο που χάνεις στο συνεργείο και καταλήγεις ότι είναι προτιμότερο να αλλάζεις συχνά αμάξι.

Έχετε δει πόσα καταστήματα μεταποίησης και επιδιόρθωσης ρούχων, καθώς και υποδημάτων έχουν ανοίξει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια; Πιο πριν το επάγγελμα του τσαγκάρη και της μοδίστρας έτειναν να εκλείψουν.

motojojo
10/01/2024, 19:00

Ή ο κώλος του έλληνα είναι καλομαθημένος να κάθεται στα μαλακά!

alexis72
10/01/2024, 22:58
Απέναντι από το σταθμό είναι το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων, μήπως στην Αγίας Άννης στο παζάρι των ρακοσυλλεκτών?

απέναντι απο σταθμό ελαιώνα ειναι το κυρίως μενού :lol: αλλά κ ακριβώς εξω απο την σκάλα του μετρό ελαιώνα στήνουν κουβέρτες -σεντόνια κλπ κ πάνω την πραμάτεια τους ...,και εκεί παζάρι ρακοσυλλεκτών ειναι κ μάλιστα τεράστιο ,και αγία αννης εχει αλλα εγω πηγαίνω στον ελαιώνα ,με βολεύει πιο πολύ κ φυσικά παω με το μετρό για να εχω το κεφάλι μου ησυχο χωρίς να εχω αγχος για την μοτο ...θέλει βέβαια τεράστια προσοχή που αφήνεις την μοτο σου η το αυτοκίνητό σου ...σε φίλο μου γιατρό σε νοσοκομείο στα νότια προάστια ...με ιχ bmw δεκαετίας του ξήλωσαν τον καταλύτη κυριακή 11-2 το μεσημέρι σχετικά πρόσφατα ,το ειχε αφήσει λίγο μακρυά 300μέτρα περίπου σε ενα στενάκι γιατι δεν ευρισκε κοντά parking ...υπήρχαν φυσικά κ αλλα ιχ εκεί αλλα προτίμησαν το δικό του ...

alexis72
10/01/2024, 22:58
το παλιο παζαρι σχιστου δεν ειναι? κλεμμενα ειναι ολα τα καινουργια -με ελαχιστες εξαιρεσεις- απο τριτες χωρες συνηθως. πολλα ειναι απο λιμανια και τελωνεια. επισης αρκετοι εχουν βρει κλεμμενα δικα τους εκει. μαλιστα το γνωριζει η αστυνομία αλλα κλασσικα δεν κανει τιποτα.

:beer::beer: θυμάμαι στο σχιστό ηταν ενας τύπος κ πούλαγε σήματα ,σαν να μην συμβαίνει τίποτα απο μάρκες αυτοκινήτων (mercedes -alfa romeo-bmw-toyota -nissan -fiat -jaguar -porsche κλπ κλπ που τα ειχε βέβαια κλέψει...τα ειχε μέσα σε 2 μεγάλες τεράστιες μαύρες σακούλες ...θα ηταν σίγουρα πάνω απο 200-250 σήματα ...και ανάλογα με την μάρκα του αμαξιού πχ mercedes -porsche-jaguar σε κοπάναγε αναλόγως ....

bulmont
11/01/2024, 06:22
....με ιχ bmw δεκαετίας του ξήλωσαν τον καταλύτη κυριακή 11-2 το μεσημέρι σχετικά πρόσφατα ,το ειχε αφήσει λίγο μακρυά 300μέτρα περίπου σε ενα στενάκι γιατι δεν ευρισκε κοντά parking ...υπήρχαν φυσικά κ αλλα ιχ εκεί αλλα προτίμησαν το δικό του ...

Το προτίμησαν γιατί 90 ευρώ πωλείται ο γνήσιος καταλύτης από BMW σε εταιρείες ανακύκλωσης
χωρίς πολλά-πολλά λόγω των ευγενών μετάλων που περιέχει. Ο ημιτασιόν μόνο γιά παλιοσίδερα
για λίγα ευρώ, οπότε δεν αξίζει να κλαπεί.....
Παθών και μαθών πρίν από κάνα χρόνο.....

ratamahatta
11/01/2024, 17:37
Χμμμ και ψάχνω για μποτάκια σε καλή τιμή , δεν εχω πάει ποτέ , αξίζει να το επισκεφτώ δηλαδή;;

Lioulios
11/01/2024, 18:06
Ptna το καναμε το νημα

Nostradamus
11/01/2024, 18:41
Έχω φτιάξει τρεις εκεί και δεν θα τον άλλαζα εύκολα. Ανα περιόδους από ότι μου έλεγε, έχει μεγάλη λίστα αναμονής. Συνήθως το πρώτο τετράμηνο του έτους έχει πολύ πιο συντομους χρόνους παράδοσης.

alexis72
11/01/2024, 21:59
Το προτίμησαν γιατί 90 ευρώ πωλείται ο γνήσιος καταλύτης από BMW σε εταιρείες ανακύκλωσης
χωρίς πολλά-πολλά λόγω των ευγενών μετάλων που περιέχει. Ο ημιτασιόν μόνο γιά παλιοσίδερα
για λίγα ευρώ, οπότε δεν αξίζει να κλαπεί.....
Παθών και μαθών πρίν από κάνα χρόνο.....

το πήγε στην bmw κ πλήρωσε γυρω στα 700+ευρώ ,για καινούργιο καταλύτη γιατι του ειπαν οτι ξήλωσαν κ αισθητήρες που ειχε επάνω (ευτυχώς τα πλήρωσε η ασφάλειά του ...)

alexis72
11/01/2024, 22:18
Χμμμ και ψάχνω για μποτάκια σε καλή τιμή , δεν εχω πάει ποτέ , αξίζει να το επισκεφτώ δηλαδή;;

λογικά θα βρείς ,ειχα παει πριν 2 κυριακές κ ειχε πολλά τεμάχια ,ο τύπος που τα πουλάει ειναι στο σκεπαστό κτίριο που γίνεται το παζάρι (ενα ειναι το σκεπαστό κ εχει 2 πόρτες η μια ειναι η κεντρική η αλλη ειναι μικρή κ στο πλάι -δίπλα στη μικρή πόρτα ειναι ο τύπος αυτός ) το υπόλοιπο παζάρι ειναι στο δρόμο σε 4-5 διαφορετικά σημεία ) ορεξη για περπάτημα κ χρόνο μονο να εχεις ,μαζεύεται παρα παρα πολυς κόσμος ,ειδικά την κυριακή κ αν εχει καλό καιρό γίνεται χαμός ,οπότε θέλει πολυ πολυ πολυ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή σε κινητό κ πορτοφόλι λόγω τεράστιου συνωστισμού και υπάρχουν κ πολλοί μακρυχέρηδες ...(προσωπικά φοράω κ μάσκα για covid στο πρόσωπο για σιγουριά ...) (στο μέρος εκεί θα γίνει το νέο γήπεδο του παναθηναικού ),και ειμαι σιγουρος αν πας για πρώτη φορά θα κολλήσεις κ θα ξαναπάς πολλές πολλές φορές ,μπορεί να βρείς εκεί τα πάντα μετα/να απο ραδιόφωνα παλιά με λάμπες μέχρι πχ βατραχοπέδιλα -ψαροντούφεκα -πλυντήρια-ψυγεία -tv -στερεοφωνικά -πικάπ-δίσκους μουσικής -κατσαρόλες-χύτρες-κρεβάτια -τηγάνια- ρούχα -παπούτσια -ποδήλατα μικρά κ μεγάλα -ζαντολάστιχα για ιχ --εργαλεία - κλπ κλπ κλπ ,μιλάμε για πολυ ωραία φάση ειδικά αν εισαι σε κάτι συλλέκτης (πχ οπως εγω σε παλιά ραδιόφωνα) θα κολλήσεις...κ θα πηγαίνεις συνέχεια

giorgosb
12/01/2024, 12:28
Ανατροπή Ι.Χ. στην Ηλιούπολη – Κρεμόταν από τις προστατευτικές μπάρες (https://www.kathimerini.gr/society/562825771/anatropi-ich-stin-ilioypoli-kremotan-apo-tis-prostateytikes-mpares-vinteo/)

449738

Μεγάλη προσοχή όσοι περνούν από το συγκεκριμένο σημείο. Είναι στην Β' είσοδο της Ηλιούπολης, στον σταθμό του μετρό Ηλιούπολη. Είναι μονής κατεύθυνσης και οδηγεί στην αρχή της Σ. Βενιζέλου. Περνάω από εκεί καθημερινά και τον τελευταίο χρόνο έχω πετύχει τουλάχιστον 4 φορές αυτοκίνητα να εισέρχονται αντίθετα με σκοπό να βγουν Βουλιαγμένης.

449739

Όσοι είναι στην κάθοδο της Σ. Βενιζέλου και θέλουν να βγουν Βουλιαγμένης, στρίβουν υποχρεωτικά στην Πύρρωνος. Στο ύψος της Κλεάνθους υπάρχουν δύο απαγορευτικά στα οποία κανείς δεν δίνει σημασία και το κόβουν ντουγρού αντίθετα. Από τα απαγορευτικά μέχρι τα κάγκελα στο τέρμα είναι 80 μέτρα.

449740

Tsber
12/01/2024, 13:00
Μπράβο σου που επισήμανες το επικίνδυνο αυτό σημείο Γιώργο, καλό είναι όποιος γνωρίζει ή έστω υποψιάζεται (δεν χρειάζεται να γίνει πρώτα το κακό) παρόμοια hot spots να τα γνωστοποιεί όπου μπορεί.

motojojo
12/01/2024, 14:42
Μπράβο σου που επισήμανες το επικίνδυνο αυτό σημείο Γιώργο, καλό είναι όποιος γνωρίζει ή έστω υποψιάζεται (δεν χρειάζεται να γίνει πρώτα το κακό) παρόμοια hot spots να τα γνωστοποιεί όπου μπορεί.

2 απαγορευτικές ταμπέλες εκατερωθεν του δρόμου δεν ειναι αρκετές να υποψιάσουν; Εδώ δεν πρόκειται περί άγνοιας ή αφηρημάδας, αλλά καθαρά στην αδιαφορία του καθενός για τους άλλους προκειμένου να κάνει τη δουλειά του.

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεια τους, αν όντως πήγαν ανάποδα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. Είναι ηλίθιοι.

Tsber
12/01/2024, 17:14
2 απαγορευτικές ταμπέλες εκατερωθεν του δρόμου δεν ειναι αρκετές να υποψιάσουν; Εδώ δεν πρόκειται περί άγνοιας ή αφηρημάδας, αλλά καθαρά στην αδιαφορία του καθενός για τους άλλους προκειμένου να κάνει τη δουλειά του.

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεια τους, αν όντως πήγαν ανάποδα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. Είναι ηλίθιοι.

Δεν εννοούσα τους παραβάτες αλλά το να υποψιαστεί κάποιος ότι ένα σημείο είναι πιθανώς επικίνδυνο, είτε από προσωπική εμπειρία, είτε από αυτά που έχει δει.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πρωτοάνοιξε ο κόμβος στην Καλλιθέα Χαλκιδικής με τον αυτοκινητόδρομο που κατέληγε εγκληματικά και χωρίς σήμανση σε κυκλικό κόμβο και αν πήγαινες με πάνω από 40χλμ/ώρα στην είσοδο είχες τρακάρει!

Το είχα βάλει άμεσα στο τότε φόρουμ Kawasaki Bikers και παρόλα αυτά σκοτώθηκε κόσμος και σακατευόταν και τράκαρε επί ενάμιση μήνα...

Αν το είχα βάλει στο moto.gr που έχει υψηλή επισκεψιμότητα θα είχε σωθεί πολύς κόσμος :(

motojojo
12/01/2024, 18:04
Το σημείο είναι λίγο tricky είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι θα πρέπει να τρέχεις πολύ για να μην δεις τις ταμπέλες και δεν υπάρχει άλλη προειδοποιητική (πχ μπλε για υποχρεωτική πορεία δεξια-αριστερα).

Η οργή μου έγκειται στο γεγονός πως παρόμοιες πρακτικές αγνόησης των πινακίδων είναι καθημερινότητα. Μέλος μας εδω τράκαρε (ευτυχως ελαφρά) επειδή κάποια κυρία μπήκε στη Βουλιαγμένης από σημείο που δεν επιτρεπόταν.
Παρόμοια σκηνικά αντιμετωπίζω κι εγώ κάθε μέρα στη Συγγρου, την έξοδο που παίρνω (που είναι μόνο έξοδος και όχι είσοδος στη λεωφόρο) χρησιμοποιούν πολλά όχηματα για να μπουν στη λεωφόρο από τον παράδρομο ενώ απαγορεύεται ρητά.

Επειδή δεν μπορώ να χαλιέμαι κάθε μέρα βρίζοντας το κάθε πιθήκι, απλά προσέχω και αν χρειαστει κορνάρω ξεδιαντροπα.

Οι ελληνικοί δρόμοι είναι η υπέρτατη δοκιμασια για να καταφέρεις να γίνεις πραγματικά ζεν.

Acacius
12/01/2024, 21:21
Το σημείο είναι λίγο tricky είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι θα πρέπει να τρέχεις πολύ για να μην δεις τις ταμπέλες και δεν υπάρχει άλλη προειδοποιητική (πχ μπλε για υποχρεωτική πορεία δεξια-αριστερα).

Επειδή έχω περάσει από εκεί και δεν είμαι από την περιοχή για να γνωρίζω εκ των προτέρων τη σήμανση, είναι από τα πιο άκυρα απαγορευτικά που έχω δει. Πέραν των σχετικά μικρών πινακίδων ο δρόμος δε σου δίνει για κανένα λόγο την εντύπωση ότι σταματάει, οπότε αν είσαι λίγο αφηρημένος ή επεξεργάζεσαι πολλά ερεθίσματα (π.χ. επειδή δεν είσαι από την περιοχή...) δεν είναι απίθανο να σου ξεφύγουν. Αν θυμάμαι καλά έχει και δέντρα λίγο πριν, οπότε τα απαγορευτικά δεν είναι ιδιαίτερα όρατά μέχρι να φτάσεις κάπου 50-100 μέτρα πριν τη στροφή που πρέπει να πάρεις.

Tsber
13/01/2024, 09:56
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος φίλος ειδικός στους συναγερμούς αυτοκινήτων και έχει λίγο χρόνο ας μου στείλει ένα πμ για να ρωτήσω κάτι που δεν μπορώ δημοσίως :blush:

Ευχαριστώ προκαταβολικά :beer:

Coyote.V
13/01/2024, 15:41
Εντάξει Yorgos (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82) :a46:

https://www.youtube.com/watch?v=EPhWR4d3FJQ

strokt up
14/01/2024, 15:54
Όχημα σε κυκλοφορία με κτεο κανονικά αλλα δεν έχει πληρώσει τα τέλη για το 2024 μπορεί να μεταβιβαστει; η προθεσμία για την καταβολή των τελών είναι τέλος Φεβρουαρίου

Lioulios
14/01/2024, 16:36
Αφου υπαρχει προθεσμια επισημα ...Βεβαιωση μη ωφειλης τελων του 23 θες μονο απο την εφορια.

strokt up
14/01/2024, 17:17
Αφου υπαρχει προθεσμια επισημα ...Βεβαιωση μη ωφειλης τελων του 23 θες μονο απο την εφορια.

Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα όπως της άρσης κυκλοφορίας στα μέσα της χρονιάς όπου για κυκλοφορία πληρώνεις τα υπολοιπομενα τέλη ενώ για πώληση ολα τα τέλη του έτους.

PaNick67
14/01/2024, 18:10
Όχημα σε κυκλοφορία με κτεο κανονικά αλλα δεν έχει πληρώσει τα τέλη για το 2024 μπορεί να μεταβιβαστει; η προθεσμία για την καταβολή των τελών είναι τέλος Φεβρουαρίου

Όχι. Στην μεταβίβαση είναι υποχρεωτικό τα τέλη κυκλοφορίας να έχουν πληρωθεί ανεξάρτητα από παρατάσεις κλπ

Lioulios
14/01/2024, 19:13
Επειδη με ενδιεφερε πριν λιγο καιρο , εψαξα και δεν βρηκα καπου να αναφερει κατι .
Σε σχετικο γραφειο δεν εχω ρωτησει ,γιατι δεν χρειαστηκε .
Εσυ αυτο το ξερεις εκ πειρας ?

Nostradamus
14/01/2024, 21:46
Χρειάζεται βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας. Μέσω gov.gr εκτυπωσα το έγγραφο. Το έκανα πριν λίγες μέρες και ΠΡΙΝ πληρώσω τα νέα τέλη για το συγκεκριμένο όχημα.

strokt up
14/01/2024, 23:24
Όχι. Στην μεταβίβαση είναι υποχρεωτικό τα τέλη κυκλοφορίας να έχουν πληρωθεί ανεξάρτητα από παρατάσεις κλπ

Δεν έχει οφειλή τελών απο προηγούμενα έτη ή το 2023. Το 2024 δεν έχει πληρώσει μόνο. Αν και λύθηκε το πρόβλημα μου εμένα αλλα να το δει κάποιος άλλος που ενδέχεται να ενδιαφέρεται.

PaNick67
15/01/2024, 11:57
Επειδη με ενδιεφερε πριν λιγο καιρο , εψαξα και δεν βρηκα καπου να αναφερει κατι .
Σε σχετικο γραφειο δεν εχω ρωτησει ,γιατι δεν χρειαστηκε .
Εσυ αυτο το ξερεις εκ πειρας ?

Nαι, μεταβιβασα αυτοκινητο αρχες ετους και η υπαλληλος στο υπουργειο ζητησε ΤΚ για το ετος. Τα ειχα πληρωσει και της εδωσα την αποδειξη λεγοντας της για την παραταση που ισχυε. Μου απαντησε οτι αυτο ειναι διευκολυνση προς τους πολιτες. Στην μεταβιβαση πρεπει να ειναι πληρωμενα. Τωρα αν στον Χολαργο εχουν δικο τους μπαιρακι, δεν το ξερω

Dimos35
15/01/2024, 12:11
Επιβεβαιώνω αυτό που γράφει ο PaNick67.
Εγώ μεταβίβασα ηλεκτρονικά το παλιό μηχανάκι μου 04 Ιανουαρίου. Δεν με άφηνε να προχωρήσω το σύστημα αν δεν πλήρωνα τα τέλη του 24.

Tsber
16/01/2024, 13:03
Καλημέρα παιδιά, αν έχετε Αnt1+ προσέξτε γιατί κάνει αυτόματη ανανέωση και χρέωση νέας συνδρομής χωρίς ενημέρωση και φυσικά χωρίς να σας ρωτήσει.

Βρήκα τη χρέωση που δεν επιθυμούσα την ίδια μέρα και έκανα άμεσα αίτηση διαδικασίας αμφισβήτησης συναλλαγών με κάρτα.

Εγώ πλέον αποσύνδεσα όλες τις κάρτες μου από όλες τις υπηρεσίες και θα κάνω εγγραφές και αγορές μόνο με προπληρωμένες κάρτες.

Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο γιατί είναι πραγματικά σαν να σε ληστεύουν...

Και δύο λόγια για το Ant1+ - αν ήταν έστω αξιοπρεπές το προϊόν που προσφέρουν θα ανανέωνα μόνος μου τη συνδρομή αλλά δυστυχώς είναι η πιο άθλια και δυσλειτουργική πλατφόρμα που έχω συναντήσει.

Δεν παίζει στο κινητό και το τάμπλετ μου, δύο χρονών και τα δυο, και μόνο σε μία τηλεόραση Samsung όπου θέλει διαρκώς log in, περίπου δύο λεπτά για να ανοίξει και κρασάρει διαρκώς.

Επίσης μία φορά έβαλα να δω την F1 (για αυτό έκανα τη συνδρομή) και δεν είχε ήχο όλο το ΣΚ :lol:

Αν νομίζετε ότι βγάζω το άχτι μου μετά την κλοπή τα έχω γράψει και παλαιότερα στο ίδιο νήμα.

Ξέρετε μήπως και κάπου αλλού να απευθυνθώ - ΕΣΡ, συνήγορος πολίτη κλπ;

Τελικά μετά από έναν μήνα αναμονής δικαιώθηκα και σήμερα πήρα πίσω τα κλεμμένα με τη διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγών με κάρτα :a013:

Ας έχει υπόψη τη συγκεκριμένη ενέργεια όποιος δει να λείπουν χρήματα από τον λογαριασμό χωρίς την έγκρισή του :)

449851

Bowleno
16/01/2024, 13:13
Τελικά μετά από έναν μήνα αναμονής δικαιώθηκα και σήμερα πήρα πίσω τα κλεμμένα με τη διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγών με κάρτα :a013:

Ας έχει υπόψη τη συγκεκριμένη ενέργεια όποιος δει να λείπουν χρήματα από τον λογαριασμό χωρίς την έγκρισή του :)

449851

Ηθικόν δίδαγμα:
Να διαβάζετε τα "ψιλά" γράμματα της όποιας σύμβασης.....

Ωραίος, Παντελή :beer:

nikos_abel
16/01/2024, 13:56
Μα την Μπαναζία και εγώ θα τα κόψω όλα και θα αρχίσω πάλι τους πάιρατς...

Dr.Monty
16/01/2024, 14:11

449851

Γράφω και εγω για την διαδικασία της αμφισβήτησης. Θα γράψω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εμπειρία μου μηπως βοηθήσω στο μελλον κάποιον. Ελπίζω να μη χρειαστει.

Περσι ταξίδεψα Βουδαπέστη και Κωνσταντινουπολη. Στα ταξίδια αυτα χρησιμοποίησα αποκλειστικά μια κάρτα πιστωτική που ΔΕΝ την ειχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανα και ούτε ξαναχρησιμοποίησα ποτε. Ολα καλα, πληρωνα τους λογαριασμους μου.
Ενα μήνα μετα, ένα μεσημέρι, με ειδοποιεί το viber για μια χρέωση 399 ευρώ. Ηταν απο ενα κατάστημα αμερική. Με ειδη κήπου.

Κατευθειαν μιλησα με τράπεζα, ακύρωσα κάρτα και μου ειπαν να κανω το αιτημα αμφισβήτησης. Να πω οτι ήμουν πολυ χεσμενος να μπω στο ebanikng γιατι δεν ήξερα απο που μου ερχεται η κομπίνα. Επίσης να αναφέρω οτι σε γενικές γραμμές είμαι πληροφορικός οποτε δεν είμαι χρήστης σαν τη μανα μου που πιθανον να εχει πεσει θύμα απάτης και δεν το εχει καταλάβει. Τουλαχιστον δεν εχω κανει καμια χοντρη μαλακια.

Στο θεμα μας

Για να χρησιμοποιήσω και να χρεωθει η κάρτα επρεπε:
α) Σε φυσικο επίπεδο να δωσεις το πιν (αλλα την καρτα την ειχα στα χερια μου) ή
β) Σε ιντερνετικό επιπεδο να εχει καποιος ενα epin και να ερθει μνμ στο κινητο με ενα δευτερο κωδικό (Δεν ειχα λαβει τίποτα, αλλα και να αλλάξαν το κινητό επικοινωνιας στο ebanking, δεν μπορουσαν να γνωρίζουν το epin)
Επομένως θεωρησα οτι ΔΕΝ ειμαι υπευθυνος για αυτο που συνέβη.

Εστειλα και στο κατάστημα εμαιλ με αριθμο transaction ktl ktl και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο transaction.

Τελος παντων εκανα το αιτημα αμφισβήτησης και μου ειπαν 40 μερες για να εχω απάντηση. Δεν υπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίας για το θέμα (γιατι προφανως καποιος θα επαιρνε καθε μερα τηλ). Μπορεις να στειλες μαιλ και σου ερχεται μια ετοιμη απάντηση.

Στις 40 μερες στέλνω και δεν παιρνω καποια απάντηση για το θέμα μου. Στις 50 ξαναστέλνω. Το ιδιο. Καπου στις 60 αποφάσισα να στέλνω ενα μαιλ καθε μερα. Μετά τις 70 αποφάσισα να στέλνω 2 μαιλ καθε μερα. Μια φορά που ειχα παρει τηλ σε άλλο τμήμα μου, είπαν οτι θα με καλέσουν πισω γιατι όντως αναγνώρισαν οτι τράβηξε πολυ το θεμα. Δεν με πηραν ποτε. Οποτε νομιζω καπου στις 90 μερες (εχω ξεχασει πλέον) παιρνω τηλ και ξεχέζομαι με οποιον υπάλληλο στη σειρά μιλαω. Τελικά αναλαβμάνει καποια υπαλληλος επώνυμα να μιλήσει με το τμήμα και να με ειδοποιήσει. Ετσι και εγινε. Ηταν εξαιρετική. Με καλεσε τις επομενες μερες 2-3 φορες για να μου εξηγήσει. Το μονο που της εξήγησα εγω ειναι ότι τα χρηματα που χρωσταω θα τα πληρωσω, αλλα ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω τα 400. Καμια

Τελικά δεν βρήκαν τιποτα. Μετά απο καποιες μερες μου επεστρεψαν τα χρήματα και ηρθε μια επιστολή στο σπίτι που πρακτικά έλεγε οτι θα ειναι σε επιφύλαξη και αν δουνε κατι παρανομο που μπορει να σχετιζεται με εμένα μπορει να μου τα χρεωσουν.

Τελος καλο όλα καλα. Η καρτα αντικατασταθηκε, αλλα την προηγουμενη κάρτα την είχα (ηξερα τον αριθμό). Μετα απο 2 μηνες αφου έληξε το συμβαν μου έρχεται ενα μνμ στο κινητό για προσπάθεια χρέωσης (δλδ μου εστειλαν κωδικό - οχι χρέωση) 50 ευρω. Προφανώς η καρτα ΔΕΝ δουλευε αλλα δεν ξερω τι σκατα κανουν στα συστηματα τους. Μίλησα με την τράπεζα και με διαβεβαιωσαν οτι δεν παιζει προβλημα.

Δυο πράγματα aftermath. Σχεδον στο 100% των περιπτωσεων αμφισβήτησης που άκουσα, γιατι μιλησα με κόσμο για το θεμα, τα χρηματα επεστράφησαν. Και δεύτερον, πιστευω οτι αν ήταν χρεωστική και φέυγαν λεφτα απο λογαριασμό ΔΕΝ θα μου γυρνουσαν φράγκα πίσω. Δεν ξερω. Απο τότε χρησιμοποιώ για όλα πιστωτική και οχι χρεωστική. Δεν συμβουλευω να το κανει καποιος γιατι ευκολα ξεφευγεις.

Αυτα απο μένα. Κουραστηκα να γράφω.

rainmike
16/01/2024, 16:43
Γράφω και εγω για την διαδικασία της αμφισβήτησης. Θα γράψω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εμπειρία μου μηπως βοηθήσω στο μελλον κάποιον. Ελπίζω να μη χρειαστει.

Περσι ταξίδεψα Βουδαπέστη και Κωνσταντινουπολη. Στα ταξίδια αυτα χρησιμοποίησα αποκλειστικά μια κάρτα πιστωτική που ΔΕΝ την ειχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανα και ούτε ξαναχρησιμοποίησα ποτε. Ολα καλα, πληρωνα τους λογαριασμους μου.
Ενα μήνα μετα, ένα μεσημέρι, με ειδοποιεί το viber για μια χρέωση 399 ευρώ. Ηταν απο ενα κατάστημα αμερική. Με ειδη κήπου.

Κατευθειαν μιλησα με τράπεζα, ακύρωσα κάρτα και μου ειπαν να κανω το αιτημα αμφισβήτησης. Να πω οτι ήμουν πολυ χεσμενος να μπω στο ebanikng γιατι δεν ήξερα απο που μου ερχεται η κομπίνα. Επίσης να αναφέρω οτι σε γενικές γραμμές είμαι πληροφορικός οποτε δεν είμαι χρήστης σαν τη μανα μου που πιθανον να εχει πεσει θύμα απάτης και δεν το εχει καταλάβει. Τουλαχιστον δεν εχω κανει καμια χοντρη μαλακια.

Στο θεμα μας

Για να χρησιμοποιήσω και να χρεωθει η κάρτα επρεπε:
α) Σε φυσικο επίπεδο να δωσεις το πιν (αλλα την καρτα την ειχα στα χερια μου) ή
β) Σε ιντερνετικό επιπεδο να εχει καποιος ενα epin και να ερθει μνμ στο κινητο με ενα δευτερο κωδικό (Δεν ειχα λαβει τίποτα, αλλα και να αλλάξαν το κινητό επικοινωνιας στο ebanking, δεν μπορουσαν να γνωρίζουν το epin)
Επομένως θεωρησα οτι ΔΕΝ ειμαι υπευθυνος για αυτο που συνέβη.

Εστειλα και στο κατάστημα εμαιλ με αριθμο transaction ktl ktl και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο transaction.

Τελος παντων εκανα το αιτημα αμφισβήτησης και μου ειπαν 40 μερες για να εχω απάντηση. Δεν υπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίας για το θέμα (γιατι προφανως καποιος θα επαιρνε καθε μερα τηλ). Μπορεις να στειλες μαιλ και σου ερχεται μια ετοιμη απάντηση.

Στις 40 μερες στέλνω και δεν παιρνω καποια απάντηση για το θέμα μου. Στις 50 ξαναστέλνω. Το ιδιο. Καπου στις 60 αποφάσισα να στέλνω ενα μαιλ καθε μερα. Μετά τις 70 αποφάσισα να στέλνω 2 μαιλ καθε μερα. Μια φορά που ειχα παρει τηλ σε άλλο τμήμα μου, είπαν οτι θα με καλέσουν πισω γιατι όντως αναγνώρισαν οτι τράβηξε πολυ το θεμα. Δεν με πηραν ποτε. Οποτε νομιζω καπου στις 90 μερες (εχω ξεχασει πλέον) παιρνω τηλ και ξεχέζομαι με οποιον υπάλληλο στη σειρά μιλαω. Τελικά αναλαβμάνει καποια υπαλληλος επώνυμα να μιλήσει με το τμήμα και να με ειδοποιήσει. Ετσι και εγινε. Ηταν εξαιρετική. Με καλεσε τις επομενες μερες 2-3 φορες για να μου εξηγήσει. Το μονο που της εξήγησα εγω ειναι ότι τα χρηματα που χρωσταω θα τα πληρωσω, αλλα ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω τα 400. Καμια

Τελικά δεν βρήκαν τιποτα. Μετά απο καποιες μερες μου επεστρεψαν τα χρήματα και ηρθε μια επιστολή στο σπίτι που πρακτικά έλεγε οτι θα ειναι σε επιφύλαξη και αν δουνε κατι παρανομο που μπορει να σχετιζεται με εμένα μπορει να μου τα χρεωσουν.

Τελος καλο όλα καλα. Η καρτα αντικατασταθηκε, αλλα την προηγουμενη κάρτα την είχα (ηξερα τον αριθμό). Μετα απο 2 μηνες αφου έληξε το συμβαν μου έρχεται ενα μνμ στο κινητό για προσπάθεια χρέωσης (δλδ μου εστειλαν κωδικό - οχι χρέωση) 50 ευρω. Προφανώς η καρτα ΔΕΝ δουλευε αλλα δεν ξερω τι σκατα κανουν στα συστηματα τους. Μίλησα με την τράπεζα και με διαβεβαιωσαν οτι δεν παιζει προβλημα.

Δυο πράγματα aftermath. Σχεδον στο 100% των περιπτωσεων αμφισβήτησης που άκουσα, γιατι μιλησα με κόσμο για το θεμα, τα χρηματα επεστράφησαν. Και δεύτερον, πιστευω οτι αν ήταν χρεωστική και φέυγαν λεφτα απο λογαριασμό ΔΕΝ θα μου γυρνουσαν φράγκα πίσω. Δεν ξερω. Απο τότε χρησιμοποιώ για όλα πιστωτική και οχι χρεωστική. Δεν συμβουλευω να το κανει καποιος γιατι ευκολα ξεφευγεις.

Στην χρεωστικη η τραπεζα προσπαθει για τα χρηματα σου στην πιστωτικη προσπαθει για τα χρηματα της.
Μαντεψε που θα παλέψει περισσοτερο;)

Tsber
16/01/2024, 17:02
Ηθικόν δίδαγμα:
Να διαβάζετε τα "ψιλά" γράμματα της όποιας σύμβασης.....

Ωραίος, Παντελή :beer:

Να είσαι καλά, σωστός εννοείται για τα ψιλά γράμματα όμως να επισημάνω ότι η περίπτωση Αντ1+ είναι όντως απάτη καθώς κινήθηκα νομικά μαζί με άλλους πέντε παθόντες οι οποίοι τα διάβασαν και προσπάθησαν όντως να πατήσουν το κουμπί Ακύρωσης Συνδρομής από την αρχή, αλλά ήταν μόνιμα απενεργοποιημένο μέχρι που έγινε η αυτόματη ανανέωση!

Επιπλέον η διαδικασία είναι και τεχνηέντως παραπλανητική καθώς το θύμα που θα κάνει μία νέα συνδρομή θα πρέπει να περιπλανηθεί σε διάφορα μενού και να πατήσει ένα κουμπί που γράφει...Ακύρωση Συνδρομής, τι πιο λογικό :lol: , ώστε να μην ξαναχρεωθεί...

Τέλος είναι παράλογο να μην ενημερώνεται ο πελάτης (το κορόιδο μάλλον) ούτε πριν την αυτόματη ανανέωση, αλλά ούτε και μετά τη χρέωση.

Για τους λόγους αυτούς στο παραπάνω αποδεικτικό συναλλαγής αναφέρεται ότι του θέματος έχει επιληφθεί το αντίστοιχο τμήμα διαχείρισης προϊόντων απάτης.

toyar
16/01/2024, 17:07
Θα γράψω κι εγώ σύντομα μια ιστορία όχι ίδια αλλά σχετική
Έχοντας στεγαστικό δάνειο και ενυπόθηκο ακίνητο έχω την υποχρέωση να το ασφαλίσω
Το ασφαλίζω εκτός τράπεζας και του στέλνω με mail το ετήσιο ασφαλιστηρίου συμβολαίου τον Ιούνιο
6 μήνες αργότερα μου στέλνουν επιστολή ότι δεν το έχουν και μετά από τφ το ξαναστελνω
Με ειδοποιούν ότι το έλαβαν και λίγες μέρες μετά ξαφνικά μου κάνουν άλλη ασφάλεια στη δική τους ασφαλιστική τραβώντας λεφτά φυσικά από τον λογαριασμό μου ξαφνικά
Μετά από 2-3 mail και άπειρη αναμονή στα τφ μου ζητάνε να πάω αυτοπροσώπως σε κατάστημα να κάνω αίτημα επιστροφής χρημάτων
Αφού περιμένω μια ώρα να υπογράψω μετά μου ζητάνε και υπογραφή της συζυγου
Φυσικά τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί χωρίς καμμία υπογραφή και φυσικά ακόμα περιμένω να τα επιστρέψουν
Στην τελευταία συνομιλία μου είπαν κάντε υπομονή γιατί αυτό γίνεται συχνά με πολλούς
Μετά από όλο αυτό...
Μετά από τις επερχόμενες χρεώσεις στις ηλεκτρονικές συναλλαγες....
Αφού έμεαθα τις ληστρικές υποχρεωτικές συμβάσεις των pos...
Προσωπικά αποφάσισα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς πλην του μισθοδοτικου και να πληρώνω παντού με μετρητά
Εννοείται ότι η πιστωτική και το nfc καταργουνται

Tsber
16/01/2024, 17:11
Μα την Μπαναζία και εγώ θα τα κόψω όλα και θα αρχίσω πάλι τους πάιρατς...

Εμένα, σαν κλασικό ηλίθιο, με πείραξε πρώτα και κύρια το ηθικό ή μάλλον το ανήθικον του πράγματος...

Από την άλλη βέβαια αν μου έλεγες πριν δέκα κάτι χρόνια ότι στο μέλλον θα πληρώνω, και μάλιστα οικειοθελώς, έστω και ένα ευρώ για να ακούω την περιγραφή του Πουρναράκη, θα εισέπραττες γέλωτα τρανταχτό και μειδίαμα σαρδόνιο.

Τσέκαρε πάντως για καλό και για κακό τον λογαριασμό σου για χρεώσεις από Άμστερνταμ μεριά :lol:

Tsber
16/01/2024, 17:19

Κι εμένα μου είπαν για 99% επιτυχία όταν ξεκίνησα τη διαδικασία.

Με τρόμαξες πάντως, πολλή ταλαιπωρία και καθυστέρηση :cry:

Στην χρεωστικη η τραπεζα προσπαθει για τα χρηματα σου στην πιστωτικη προσπαθει για τα χρηματα της.
Μαντεψε που θα παλέψει περισσοτερο;)

Στην περίπτωση μου πάντως, παρόλο που μιλάμε για χρεωστική, έπρεπε απλά να περιμένω έναν μήνα για να δω τα κλεμμένα στον λογαριασμό μου.

Εγώ πάντως από εδώ και πέρα μόνο prepaid με τα ακριβή ποσά.

Tsber
16/01/2024, 17:25
Θα γράψω κι εγώ σύντομα μια ιστορία όχι ίδια αλλά σχετική

Προσωπικά αποφάσισα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς πλην του μισθοδοτικου και να πληρώνω παντού με μετρητά

Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι!

Πάντως για μένα ένα σύστημα που σου ζητά κωδικούς και επιβεβαίωση για να αγοράσεις μία πίτσα και σου κλέβει μεγαλύτερα ποσά χωρίς καν να σε ρωτήσει και να σε ειδοποιήσει είναι το λιγότερο ύποπτο...

toyar
16/01/2024, 21:40
να συμπληρωσω επισης οτι η τραπεζα μου βαζει τοκο στο δανειο μου για καθε μερα και καθε ευρω που θα καθυστερησω ενω τα χρηματα μου θα μου τα επιστρεψει αν και οποτε θελει ατοκα
χρηματα τα οποια αφαιρεθηκαν απο τον λογαριασμο μου χωρις ενημερωση ουτε συναινεση μετα απο δικο τους πολλαπλο λαθος

Bowleno
16/01/2024, 22:59
Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι!

Πάντως για μένα ένα σύστημα που σου ζητά κωδικούς και επιβεβαίωση για να αγοράσεις μία πίτσα και σου κλέβει μεγαλύτερα ποσά χωρίς καν να σε ρωτήσει και να σε ειδοποιήσει είναι το λιγότερο ύποπτο...

Λογικό το βρίσκω εφόσον δεν πουλάνε πίτσες....:cry:

:lol:

νεοσσός
16/01/2024, 23:05
Πώς χειρίζεσαι την απαίτηση για ηλεκτρονικές συναλλαγές ύψους 30% του ετήσιου εισοδήματος («Δαπάνη αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής»), ώστε να μην πληρώνεις επιπλέον φορο 22% γι' αυτό το ποσό;

patsavour
16/01/2024, 23:14
.Πολλοι δεν γνωρίζουν την διάταξη περί φορολογίας αν δεν πληρώνεις με κάρτα.

νεοσσός
16/01/2024, 23:52
.Πολλοι δεν γνωρίζουν την διάταξη περί φορολογίας αν δεν πληρώνεις με κάρτα.
Ας το βάλουμε λοιπόν εδώ (https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei) να υπάρχει.

11. Συνέπειες μη κάλυψης του ελάχιστου απαιτούμενου ποσού δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα

Σε περίπτωση που δεν καλύπτεται το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, όπως αυτό ορίζεται στην περ. β΄ ή στ΄ της παρ. 6 του άρθρου 15 του ν. 4172/2013, τότε ο φόρος που προκύπτει, προσαυξάνεται κατά το ποσό που προκύπτει από τη θετική διαφορά μεταξύ του απαιτούμενου και του δηλωθέντος ποσού δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, πολλαπλασιαζόμενης με συντελεστή είκοσι δύο τοις εκατό (22%).

congate7
17/01/2024, 07:11
Ε ε ερχεται!
449858

toyar
17/01/2024, 08:03
Για το αφορολογητο θα χρησιμοποιώ κάρτα σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα για σοβαρά πόσα
Έτσι κι αλλιώς δεν έχω τρελό εισόδημα
Σε μικρές καθημερινές συναλλαγές η τράπεζα νταβατζης τρώει από το κέρδος του εμπόρου και δεν θέλω να βοηθάω σε αυτό
Λογικά και οι υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτα για αφορολογητο έγιναν για να κερδίζουν οι τράπεζες
Δε γουστάρω άλλο σε συμβάσεις μεταξύ ιδιωτών (τραπεζα-πελατης) ο απέναντι να έχει όλη τη νομοθεσία υπέρ του

Bowleno
17/01/2024, 08:10
Ας το βάλουμε λοιπόν εδώ (https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei) να υπάρχει.

Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο, το εισόδημά μου είναι αφορολόγητο ασχέτως ποσού :D

patsavour
17/01/2024, 08:21
Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο, το εισόδημά μου είναι αφορολόγητο ασχέτως ποσού :D

Είναι αυτό που λέει ο λαός:Δεν ιδρώνει τ αυτί μου.

viper1
17/01/2024, 09:04
Για το αφορολογητο θα χρησιμοποιώ κάρτα σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα για σοβαρά πόσα
Έτσι κι αλλιώς δεν έχω τρελό εισόδημα
Σε μικρές καθημερινές συναλλαγές η τράπεζα νταβατζης τρώει από το κέρδος του εμπόρου και δεν θέλω να βοηθάω σε αυτό
Λογικά και οι υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτα για αφορολογητο έγιναν για να κερδίζουν οι τράπεζες
Δε γουστάρω άλλο σε συμβάσεις μεταξύ ιδιωτών (τραπεζα-πελατης) ο απέναντι να έχει όλη τη νομοθεσία υπέρ του

Δεν νομίζω ότι έχουμε πλέον επιλογή. Εκεί που υπάρχει μαύρο χρήμα θα βρίσκεται πάντα τρόπος εκτός τράπεζας για οποιαδήποτε συναλλαγή. οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί......

patsavour
17/01/2024, 09:07
Δεν νομίζω ότι έχουμε πλέον επιλογή. Εκεί που υπάρχει μαύρο χρήμα θα βρίσκεται πάντα τρόπος εκτός τράπεζας για οποιαδήποτε συναλλαγή. οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί......

Το μαύρο χρήμα είναι παράνομο,και εμπίπτει στον ποινικό κώδικα.Δεν είναι θέμα "μη κοινών θνητών" η όχι .

BLiTzER
17/01/2024, 10:15
Το μαύρο χρήμα είναι παράνομο,και εμπίπτει στον ποινικό κώδικα.

That's racist.

Tsber
17/01/2024, 10:25

Λοιπόν έχει και συνέχεια η φάση και πολύ γέλιο, με το που τους έστειλα το παραστατικό (αγαπούλα πάνε τα λεφτά) επικοινώνησαν άμεσα :lol: ενώ όταν είχαν τα κλεμμένα στην τσέπη με έγραφαν κανονικά με copy paste την ίδια απάντηση.

Και επειδή τα ζώα δεν πήραν πρέφα ότι μαζί με τη διαδικασία αμφισβήτησης ακύρωσα και την κάρτα με την οποία έγινε η αρχική συνδρομή, με απείλησαν και πάλι ότι θα με ξαναχρεώσουν, "κόψε τις μαγκιές αν θέλεις να σε βοηθήσουμε" κλπ :yuck:

Τώρα λοιπόν που τα κλεμμένα δεν γυρνάνε πίσω και με έχουν αυτοί ανάγκη για να τερματιστεί η συνδρομή, θα τους συμπεριφερθώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για να δουν τη γλύκα...

SeniorCanardo
17/01/2024, 11:03
Αγριεμένο σε βλέπω Παντελή.

Χαλάρωσε, η αγορά οσονούπω αυτορρυθμίζεται. :bawl:

Tsber
17/01/2024, 12:10
Αγριεμένο σε βλέπω Παντελή.

Χαλάρωσε, η αγορά οσονούπω αυτορρυθμίζεται. :bawl:

Ε ρε Moody’s που σου χρειάζεται :lol:

karateo
17/01/2024, 21:03
Το μαύρο χρήμα είναι παράνομο,και εμπίπτει στον ποινικό κώδικα.Δεν είναι θέμα "μη κοινών θνητών" η όχι .

Επίσης το μαύρο χρήμα έχει μικρότερη αξία απο το "νόμιμο".
Όλο και λιγότερος κόσμος δέχεται μαύρα.

Και δε μιλάω για 100-200 ευρώ αλλά για >>5.000

Creeper
19/01/2024, 11:50
Ε ε ερχεται!
449858

Ναι το είδα και εγώ χτες, όλως τυχαίως τώρα βλέπω τον φρεσκοανακαλυφθήν για μένα nidyanazo.

https://www.youtube.com/watch?v=Wvb98ckhgCM&ab_channel=aydinvideo

Ένα βίντεο πάντως σχετικά πρόσφατο με τον ghost rider και τον junior, να οδηγεί πειραγμένο bmw παρέα με τον μπαμπά στη μηχανή του να ακολουθεί με άφησε πολύ προβληματισμένο.
Εμείς είναι που δίνουμε views και αέρα σε αυτά τα άτομα με τα κλικ πάνω στα βίντεο.
Μπες πίστα και κάνε χρόνους, έχουμε γεμίσει άμυαλους που νομίζουν ότι η διήθηση στα 250 σημαίνει ότι είναι τιμόνια.

Bowleno
19/01/2024, 12:34
Ναι το είδα και εγώ χτες, όλως τυχαίως τώρα βλέπω τον φρεσκοανακαλυφθήν για μένα nidyanazo.

https://www.youtube.com/watch?v=Wvb98ckhgCM&ab_channel=aydinvideo

Ένα βίντεο πάντως σχετικά πρόσφατο με τον ghost rider και τον junior, να οδηγεί πειραγμένο bmw παρέα με τον μπαμπά στη μηχανή του να ακολουθεί με άφησε πολύ προβληματισμένο.
Εμείς είναι που δίνουμε views και αέρα σε αυτά τα άτομα με τα κλικ πάνω στα βίντεο.
Μπες πίστα και κάνε χρόνους, έχουμε γεμίσει άμυαλους που νομίζουν ότι η διήθηση στα 250 σημαίνει ότι είναι τιμόνια.

Το αυτό ακριβώς. Γι'αυτό δεν θέλω (στο μέτρο του δυνατού, βεβαίως) να μπαίνουν τέτοια στο φόρουμ....

ΔΕΝ είναι τιμόνια, μ@λάκες είναι!

alexis72
19/01/2024, 13:23
Το αυτό ακριβώς. Γι'αυτό δεν θέλω (στο μέτρο του δυνατού, βεβαίως) να μπαίνουν τέτοια στο φόρουμ....

:beer::beer::beer:

RaGe_Raptor
19/01/2024, 13:31
Συνήθως η πίστα είναι μια humbling experience για αυτούς τους τύπους επειδή καταλαβαίνουν πόσο γρήγοροι δεν είναι

BLiTzER
19/01/2024, 13:35
Στην πίστα, με αρκετή εξάσκηση, όλοι γίνονται γρήγοροι (για τις ικανότητές τους πάντα). Στον δρόμο, όμως... :p

doctor_john
19/01/2024, 13:38

Όπως βλέπεις οι νέοι αποστρέφονται αυτές τις οντότητες
του κακού και διάγουν βίο ενάρετο.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσα.

Bowleno
19/01/2024, 13:46
Όπως βλέπεις οι νέοι αποστρέφονται αυτές τις οντότητες
του κακού και διάγουν βίο ενάρετο.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσα.

Άστο, έχω δει αρκετά περιστατικά το τελευταίο διάστημα, τόσο με αμάξια όσο και μηχανές.
Η κατάληξη, γνωστή πια.
Στο μετρό του δυνατού, όπως είπα, τουλάχιστον εδώ μέσα, ΔΕΝ θα τα αφήνω να περνάνε ντούκου...

RaGe_Raptor
19/01/2024, 14:04
Στην πίστα, με αρκετή εξάσκηση, όλοι γίνονται γρήγοροι (για τις ικανότητές τους πάντα). Στον δρόμο, όμως... :p

Στο δρόμο είναι καθαρά το ποσό είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις.
Στην πίστα υπάρχει ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ υπό την μορφή του χρονομέτρου.

CorpseAlive
19/01/2024, 14:13
Άστο, έχω δει αρκετά περιστατικά το τελευταίο διάστημα, τόσο με αμάξια όσο και μηχανές.
Η κατάληξη, γνωστή πια.
Στο μετρό του δυνατού, όπως είπα, τουλάχιστον εδώ μέσα, ΔΕΝ θα τα αφήνω να περνάνε ντούκου...

Το να αγνοείς ή να αδιαφορείς ή να αποκρύπτεις κάτι δεν αλλάζει και κάτι.
Καλύτερα κατά την γνώμη μου να ανεβαίνουν τέτοια ώστε να τρώνε και το ανάλογο κράξιμο και καζούρα για τις ''οδηγικές ικανότητες που τάχα επιδεικνύουν.'' .
Αλλά όπως είπα, είναι η γνώμη μου.

Bowleno
19/01/2024, 14:42
Το να αγνοείς ή να αδιαφορείς ή να αποκρύπτεις κάτι δεν αλλάζει και κάτι.
Καλύτερα κατά την γνώμη μου να ανεβαίνουν τέτοια ώστε να τρώνε και το ανάλογο κράξιμο και καζούρα για τις ''οδηγικές ικανότητες που τάχα επιδεικνύουν.'' .
Αλλά όπως είπα, είναι η γνώμη μου.

Θα στο θέσω διαφορετικά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου:

Όταν ρωτήσουν τον πιτσιρικά που θα έχει βρεθεί στο ΚΑΤ με σπασμένα όλα τα κόκαλα (το ευτυχές σενάριο, έτσι; υπάρχουν και χειρότερα....) Που τα είδε αυτά και προσπάθησε να τα αντιγράψει, προτιμώ να απαντήσει, "στο YouTube και έχει πολλά τέτοια" παρά "στο moto.gr στο οποίο είμαι μέλος έναν μήνα και έχει πολλά τέτοια".
Το πιάνεις τώρα; ;)

BLiTzER
19/01/2024, 14:45
Technically, ακόμα και αυτά εδώ στο youtube βρίσκονται.

:lol:

CorpseAlive
19/01/2024, 14:47
Θα στο θέσω διαφορετικά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου:

Όταν ρωτήσουν τον πιτσιρικά που θα έχει βρεθεί στο ΚΑΤ με σπασμένα όλα τα κόκαλα (το ευτυχές σενάριο, έτσι; υπάρχουν και χειρότερα....) Που τα είδε αυτά και προσπάθησε να τα αντιγράψει, προτιμώ να απαντήσει, "στο YouTube και έχει πολλά τέτοια" παρά "στο moto.gr στο οποίο είμαι μέλος έναν μήνα και έχει πολλά τέτοια".
Το πιάνεις τώρα; ;)

1ον κανείς δεν θα ρωτήσει κάτι τέτοιο, είναι πλέον ανούσιο, οπουδήποτε θα μπορούσε να το έχει δει .
2ον δεν είπε κανείς να τρώμε σπαμ για βίντεο του Ghοst και άλλα τέτοια κιτσαριά.
3ον Είναι πλέον απιστευτα απίθανο να μείνει κάποιος πιτσιρικάς σε φόρουμ , ο γραπτός λόγος και η αργή διαδραστικότητα μας προφυλάσσουν από ανθρώπους με Attention Span 10 δευτερολέπτων.

Αυτό που είπα έιναι ότι το να λες ΜΗ δεν οδηγεί κάπου . Καλύτερα να μένει εδώ και να τρώει ο οποιοσδήποτε ένα όμορφο και σεμνό κράξιμο παρά να αισθάνεται επαναστάτης που το ανέβασε και κάποιος boomer mod του το κατέβασε
Αν με εννοείς.

RaGe_Raptor
19/01/2024, 14:51
μπράβο ινφλουενς το μοτοτζιάρ...!!

harris_x
19/01/2024, 15:01
μπράβο ινφλουενς το μοτοτζιάρ...!!

μη μιλάς εσυ, γκοστ ραιντερ του βορρά :bawl:

DoctoR_k6
19/01/2024, 15:39
Εγω λεω να βαζουμε βιντεακια με τις χαμηλοτερες καταναλωσεις.
Να μας μιμουνται και να πανε οσο πιο αργα γινεται ωστε να βγαλουν ακομα χαμηλοτερη.

:tooth:

CorpseAlive
19/01/2024, 15:49
Εγω λεω να βαζουμε βιντεακια με τις χαμηλοτερες καταναλωσεις.
Να μας μιμουνται και να πανε οσο πιο αργα γινεται ωστε να βγαλουν ακομα χαμηλοτερη.

:tooth:

Το πόστ αυτό μυρίζει αγορά NC και ανταλλαγή με το Gsxr

DoctoR_k6
19/01/2024, 15:56
Το πόστ αυτό μυρίζει αγορά NC και ανταλλαγή με το Gsxr

Αλλαγη του σκουτερ με NC θα μπορουσε.
Το Κ θα μεινει εκει να το βλεπω μεχρι να μην μπορω να το καβαλαω.