View Full Version : Ο καφενές vol.2
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
Όντως έχω βρει εταιρίες που κάνουν το δρομολόγιο αλλά περιμένω λίγες μέρες να επιστρέψει από τις διακοπές του φίλος μου στην Αθήνα που είναι εκτελωνιστής με δικό του γραφείο ,λογικά θα μάθω τα πάντα τι και πως και θα μιλήσω και με μεταφορείς, ίσως έχει και ο ίδιος να μου προτείνει συνεργάτες του.
Φόρο εννοείς αυτό που διάβασα δηλαδή 9-12% κτλ βάση της αξίας της καινούργια μείον την μείωση λόγο ηλικίας η κάτι έξτρα από αυτό;
Θα τα μάθω όλα σύντομα με ακρίβεια αλλά κουβέντα γίνεται, ελπίζω να μου κοστίσει περίπου 1500ε η μεταφορά+ταξινόμηση για να μείνω εντός προυπολογισμού.
Κρίμα θα είναι να φάει άλλο ένα Σουηδικό χειμώνα μέσα στο γκαράζ αν επιλέξω να πάω την άνοιξη ο ίδιος ,άσε που δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό :wave2:
Με το καλό να σου έρθει. Τι μοτοσακό είναι;
Να'σαι καλά νεοσσέ :wave2:
Με μοτέρ του γούστου σου, 93Nm/2700rpm :smokin: - όλα τα άλλα δεν νομίζω χαχα .
Κάτσε μια να το κανονίσω να μπει σε μια σειρά και θα έχουμε αποκαλυπτήρια,όχι τίποτα άλλο αλλά να μην εκτεθώ περισσότερο αν για κάποιο λόγο (φτουφτου) στραβώσει.
Αν όμως στραβώσει θα πάω στην αρχική επιλογή. Το τιντιεμ θα μπει για πούλημα σύντομα μόλις κλείσουν τα καρμπς.
Hint : είναι made in Usa αλλά όχι αμερικάνικη εταιρία . :eek:
:lol: Άντε να μην το παίζω μυστήριος δεν είναι και του στυλ μου,το τρακτ...ε εννοώ η μοτοσυκλέτα είναι ένα Honda VT 1100 C2 Sabre :wave2:
https://www.totalmotorcycle.com/photos/2001models/2001models-Honda-VT1100C2ShadowSabre
Έτσι για την κουβέντα,ο φίλος μου μάλλον θα πάρει ένα Triumph tiger 1200 του '12 που βρήκε εκεί ,35Κ χλμ, μεταλλικές βαλίτσες κτλ με το αστρονομικό ποσό των 4.200ε :lol:
Ε ρε πστ μου λέω,''καταραμένοι'' εκεί πάνω,μηχανάρες σε καλές τιμές αλλά μπορούν να τα καβαλάνε 2-3 μήνες τον χρόνο,ήδη βρέχει σχεδόν κάθε μέρα εκεί εδώ και 2 βδομάδες.
:lol: Άντε να μην το παίζω μυστήριος δεν είναι και του στυλ μου,το τρακτ...ε εννοώ η μοτοσυκλέτα είναι ένα Honda VT 1100 C2 Sabre :wave2:
Ωωω, ώρα να δουλέψει μέση και πλάγιοι κοιλιακοί :D
Με το καλό να έρθει :beer:
Για αυτό το δίνει ο δικός μου, 1 χρόνο το κράτησε, ''πολύς κραδασμός ρε φίλε '' :lol:
Τρυφερά πόδια ρε γμτ :lol:
Dimmanoukas
17/08/2023, 10:55
Είναι όμως πανέμορφη...από μικρός αυτού του στυλ οι μηχανές είναι οι πρώτες που κοιτούσα.
Ωστόσο δεν έτυχε να οδηγήσω κάποια, ίσως να γινόταν και να μου έφευγε η κάψα λέγοντας πως πάει έτσι το ρημαδι... χαχαχα.
Με το καλό να έρθει και να τη χαρείς.
Σε ευχαριστώ φίλε.
Εγώ πάλι το αντίθετο,μικρός δεν ήθελα ούτε να τις βλέπω.
Πήρα και μία τιμή μεταφοράς, 700ε,εντός του μπάτζετ και την βρίσκω λογική .
doctoras
17/08/2023, 14:47
Δε θα το βρίσκαμε ποτέ, όντως αμερικανοτραφης μοντέλο, κραδασμούς δεν έχει χοντα είναι, σα ραπτομηχανή δουλεύει. Ποιότητα σίγουρα καλή και δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα αξιοπιστίας. Ροπή θα έχει καλή που θα κινεί με ζωντάνια το βαρύ σύνολο. Θα ρολάρει ωραία στη βόλτα
Το θεμα ειναι εργονομικά με την τόσο επικλινής θέση θα κάθεσαι πάνω στην ουρίτσα σου. Πρέπει να εχει πολύ ενίσχυση σε εκείνο το σημείο η σέλα, αλλιώς τα πολύωρα ταξιδια θα ειναι θέμα..
Και το δεύτερο τι θα γίνεται με τα αποσβέσεις σε κακά οδοστρώματα. Τα ψηλοπροφιλα λάστιχα βοηθάνε αποτελεσματικά στις μικρές διαδρομές αναρτήσεων
χεχε,όντως έτσι είναι ,τα σκέφτηκα και αυτά όπως και το ότι ένα μπροστά λάστιχο κοστίζει όσο τα 2 του τδμ :lol:
Από την άλλη λέω τόσα εκ. κόσμος απέναντι γυρνάνε δεκαετίες με τέτοια/παρόμοια , τόσο μαζόχες είναι;
Όπως και να έχει ας κάνω μια την κ@υλα μου και βλέπουμε , ακόμα και στην περίπτωση που δεν τα βρούμε οικονομική χασούρα δεν θα έχω σίγουρα
εκτός του ότι δεν έχει πολλούς υποψήφιους αγοραστές εδώ.
doctor_john
17/08/2023, 19:21
Μια χαρά είναι, ακόμα και με το δικό της αφρώδες δεν θα καταλάβεις ενόχληση για ώρες αν είσαι κάτω από 85-90κ.
Κάτι που μπορεί να σε χαλάσει στην αρχή είναι ο συνδιασμός άνετου κορντουρα με εσώρουχο.
Γλιστράνε μεταξύ τους και κάποια στιγμή διαμαρτύρεται το δέρμα σου.
Αν κάνεις διαδρομές θα δεις ότι είναι εύκολο να μουδιάσουν τα πόδια από το θρόισμα του παντελονιου στους αστραγάλους. Αρβυλακια μπότες κ.λπ. όχι all-star είναι αστείο με κορδόνια.
Θα εκπλαγείς με την ευκολία της.
Αγοραστικό κοινό έχει και θα έχει για πάντα.
Συνήθως εκτός κλαμπ, οι περισσότεροι όμως ψήνονται γιατί είναι φιλική.
Όπως καθε μοτο χρειάζεται ρυθμίσεις για να ταιριάξεις καλά.
Με το καλό!
doctor_john
17/08/2023, 19:42
Κάτι που μπορεί να σε χαλάσει στην αρχή είναι ο συνδιασμός άνετου κορντουρα με εσώρουχο.
Γλιστράνε μεταξύ τους και κάποια στιγμή διαμαρτύρεται το δέρμα σου.
Οπότε ποια είναι η λύση; Να μη φοράει κορντούρα ή να μη φοράει εσώρουχο; :p
doctor_john
17/08/2023, 23:39
Κολλητά (https://www.ebay.co.uk/itm/154625759103)και απάνω τούρλα :D
thunder ace
18/08/2023, 04:09
Ναμαστε οι πρωινοι........
Είχα αυτό το μοντέλο επίσης από Αμερική
4 ταχύτητες και άξονα. Δεν το κράτησα πολύ και δεν έκανα ταξίδι.
Στον δρόμο είναι σταθερό άνετο και στρίβει όσο ένα τσόπερ. Χαμηλό κέντρο βάρους και εμπρός φρένο βοηθητικό 445447
SeniorCanardo
18/08/2023, 10:14
Τι ποταμόπλοιο είναι αυτό ωρέ!!!:eek:
Κατά τα άλλα, στενό τζιν, "κομάντο", δερμάτινο με κρόσσια, μπαντάνα με νέκρα και κάρτα μέλους στα ΕΛΠE.
Α μην ξεχάσεις και γυμναστήριο, every-day leg day.:bawl:
Πέρα από τη πλάκα, να το χαρείς και είμαι πάρα πολύ περίεργος να ακούσω εντυπώσεις.
motojojo
18/08/2023, 10:44
Katsar θα εχει ερθει μεχρι την ετησια; :a014:
Εστω ότι θα έρθει, και; ετήσια βόλτα είναι, όχι κρουαζιέρα.....
:p
Και να έρθει θα στρίβει εκει πάνω;;;;;;;;;;;;;
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
:bawl::lol:
Αυτό είναι 5τάχυτο,άξονας,αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες ,dual pin crankshaft. τεχνολογία Κύριοι όχι αστεία .
Τώρα αν θα το έχω μέχρι τέλος Οκτ θα εξαρτηθεί από τα έσοδα μου ,το όχημα το πλέρωσα πάντως και ελπίζω να μαζέψω σύντομα και τα υπόλοιπα για μεταφορά+φόρους.
YΓ Είστε Σατανάδες :D
:bawl::lol:
Αυτό είναι 5τάχυτο,άξονας,αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες ,dual pin crankshaft. τεχνολογία Κύριοι όχι αστεία .
Τώρα αν θα το έχω μέχρι τέλος Οκτ θα εξαρτηθεί από τα έσοδα μου ,το όχημα το πλέρωσα πάντως και ελπίζω να μαζέψω σύντομα και τα υπόλοιπα για μεταφορά+φόρους.
YΓ Είστε Σατανάδες :D
Εμείς η εσύ που θέλεις να φέρεις τάνκερ σε....ορμίσκο; :D
Με το καλό να έρθει μπρε, και να το χαρείς όσο δεν παίρνει! :beer:
Και να έρθει θα στρίβει εκει πάνω;;;;;;;;;;;;;
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Γιατί,έστριβε το προηγούμενο;;;; :bawl:
....5τάχυτο,άξονας,αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες ,dual pin crankshaft.
Πω, πω, πω ..........μας γ@μησες!!!!!:whiteflag::whiteflag::whiteflag:
Είχα αυτό το μοντέλο επίσης από Αμερική
4 ταχύτητες και άξονα. Δεν το κράτησα πολύ και δεν έκανα ταξίδι.
Στον δρόμο είναι σταθερό άνετο και στρίβει όσο ένα τσόπερ. Χαμηλό κέντρο βάρους και εμπρός φρένο βοηθητικό 445447
Αυτό είναι το ''δικό'' μου :wave2:
445450
Dimmanoukas
18/08/2023, 12:48
Είναι πολύ πολύ ωραίο...μαύρο με νίκελ τόσο όσο.
Τέλειο
RaGe_Raptor
18/08/2023, 12:56
Αυτό είναι το ''δικό'' μου :wave2:
445450
Πωωωωωω ρε εργαλείο!:D:beer:
motojojo
18/08/2023, 13:10
Ότι και να πουμε για το καράβι....τα σχόλια ειναι περιττά!
Είναι όμορφη και ειμαι σιγουρος απο κοντά θα δειχνει ακόμα περισσότερο.
Αναμένουμε μαζί σου!
doctor_john
18/08/2023, 13:14
ωπ! ποιες εξατμίσεις ειναι αυτές; στο ίδιο μηκος, σπορτιφ :a01:
υγ: μήπως είναι ειδική έκδοση, τα καλύματα του μπροστινού και το χρώμιο φανάρι δεν το συναντάς συχνά
Είναι η έκδοση Sabre κατά τους Αμερικάνους με κάποιες διαφορές σε σχέση με το κανονικό Shadow .
Το μπροστινό σύστημα όπως ανάφερες,οι χυτές ζάντες ,φρένα,κάποιες μικροδιαφορές στο μοτέρ και γενικά πιο ''cruiser'' στυλ στήσιμο .
Αυτό γράφει ''American Classic Edition'' στο τεπόζιτο ενώ τα Αμερικάνικα έγραφαν ''Sabre''.
Πολύ όμορφο. Παίζει να σε βολέψει αφού πας συχνά καβάλα στην Καβάλα.
Θα ήθελα να οδηγήσω ένα τέτοιο από περιέργεια, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούσα να ζήσω εύκολα με 280 κιλά μοτοσακό για αστική χρήση και ορεινές διαδρομές. Αυτό θέλει και όπισθεν όπως οι Goldwing. Σε επιτόπιους ελιγμούς σε κεκλιμένο έδαφος θα τα βλέπεις όλα.
Θα κάνω τον γύρο του τετραγώνου αντί για τέτοιο ελιγμό :smokin:
Dimmanoukas
18/08/2023, 15:15
Και κάνοντας το γύρω να ρίχνεις και κανένα ξερογκαζο, να νομίζει καμία γειτόνισσα ότι τις κάνεις κορτε... χαχαχα
doctoras
18/08/2023, 21:11
ZZ Top το εργαλείο!
Με μια ανάλογη εμφάνιση αναβάτη θα πηγαίνετε πακέτο!
doctor_john
02/09/2023, 15:59
Άκουσα πως η kawasaki χρησιμοποιεί κάποιο φυγοκεντρικό μηχανισμό για την επιλογή της νεκράς πιο εύκολα
που δεν επιτρέπει την επιλογή 2ης σε στάση.
Μήπως ξέρει κάποιος λεπτομέρειες ή λινκ γιατί δεν βρίσκω κάτι. :)
Άκουσα πως η kawasaki χρησιμοποιεί κάποιο φυγοκεντρικό μηχανισμό για την επιλογή της νεκράς πιο εύκολα
https://youtube.com/shorts/qYybJuNgE5s?feature=shared
doctor_john
02/09/2023, 16:06
:beer:
Αλήθεια είναι, το έχει και το δικό μας, ψάξε YouTube shorts στο κανάλι του Fortnine ;)
https://youtube.com/shorts/qYybJuNgE5s?feature=shared
Άτιμε :lol:
RaGe_Raptor
05/09/2023, 13:39
Είμαι Θεσσαλονίκη σήμερα κι αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο.
9½ στους 10 είναι χωρίς κράνος και μάλιστα σε μια μέρα με κακό καιρό.
DoctoR_k6
05/09/2023, 13:45
Γιατι ρε φι(λλ)αρακι εσεις εκει πανω στην Ξανθη φορατε νομιζεις? :lol:
Τα ειχα δει κ τα δικα σας οταν ειχα ανεβει για ενα γαμο πριν κατι χρονια...
Εντο με ταξι στο Βολο εχει θεομηνια...τι γινεται εκει πανω? Μιλαμε για καταστροφες!! :(
RaGe_Raptor
05/09/2023, 13:56
Γιατι ρε φι(λλ)αρακι εσεις εκει πανω στην Ξανθη φορατε νομιζεις? :lol:
Τα ειχα δει κ τα δικα σας οταν ειχα ανεβει για ενα γαμο πριν κατι χρονια...
Εντο με ταξι στο Βολο εχει θεομηνια...τι γινεται εκει πανω? Μιλαμε για καταστροφες!! :(
Θα έτυχε :cry:
Δεν έτυχε, απέτυχε...
Σύνηθες δυστυχώς και ανεξαρτήτως καιρού :(
motojojo
05/09/2023, 19:45
Όταν λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια
doctoras
06/09/2023, 07:44
https://www.mixanitouxronou.gr/oi-iapones-poy-xekinisan-apo-podilata-piana-kai-argaleioys-kai-katektisan-tin-agora-motosikletas-o-rolos-toy-polemoy/
Αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες π.χ Subaru,Mitsubishi κατασκεύαζαν πολεμικά αεροπλάνα ,στο pearl harbor τα Α6Μ της Mitsubishi ήταν :wave2:
Να κάνω και ένα update για την Ιαπωνεζοαμερικάνα.
Βρήκα μεταφορά με 700ε,~200ε εκτελωνιστής και όπως μου είπε 600-700ε φόρος .Λογικά ποσά .
Λοιπόν να και μερικές πληροφορίες που αφορούν εισαγωγή μότο.
Αν το αγόραζα από κατάστημα θα αρκούσε το τιμολόγιο ώστε να μην πληρώσω έξτρα ΦΠΑ μαζί με το κόστος εκτελωνισμού .
Αφού όμως το παίρνω από ιδιώτη χρειάζεται ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο και από τους 2 μας στο...Προξενείο της Ελλάδας στην Σουηδία με φυσική παρουσία και των 2 !!!
Η άλλη λύση είναι πως πληρώνω ΦΠΑ πάνω σε ένα απλό ιδιωτικό συμφωνητικό που όμως θα γράφει ότι τιμή αγοράς θέλουμε εμείς εγώ και ο πωλητής, αν με πιάνεις μου είπε ο έτσι :wave2:
Coyote.V
12/09/2023, 14:14
Βασικά δεν ξέρω που να το βάλω...
κάποιοι το θεωρούν αστείο ή μάλλον προσπαθούν να το διακωμωδήσουν.
Σοβαρά τώρα πόσοι από εμάς θα πέρναγαν έτσι αέρα από εκεί;
https://www.youtube.com/watch?v=gRr4_KWwdC8
Βασικά δεν ξέρω που να το βάλω...
κάποιοι το θεωρούν αστείο ή μάλλον προσπαθούν να το διακωμωδήσουν.
Σοβαρά τώρα πόσοι από εμάς θα πέρναγαν έτσι αέρα από εκεί;
Honda είχαν και οι δύο, που το περίεργο; :D
Αν ήμαστουν νεανίες και και εμείς θα το κάναμε.
Coyote.V
12/09/2023, 14:22
Honda είχαν και οι δύο, που το περίεργο; :D
Αν ήμαστουν νεανίες και και εμείς θα το κάναμε.
Καλά, μπορεί να έχω ξεσυνηθίσει την πάπια λόγω της αγελάδας που καβαλάω... αλλά σε λίγο εκεί θα δημιουργηθεί γλίτσα, στο όριο είναι.
CorpseAlive
12/09/2023, 14:35
Corpsealive Ανέστη!
Πλέον και σε οικογενειακή συσκευασία.
YΓ
(ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΠΑΧΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) :lol::lol:
Corpsealive Ανέστη!
YΓ
(ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΠΑΧΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) :lol::lol:
Τώρα θα καταλάβεις τι εστί βίος αβίωτος....:smokin:
:lol:
Corpsealive Ανέστη!
YΓ
Να ζήσετε φίλε! Εννοείται κάθε ανήρ που σέβεται τον εαυτό του, από την Κρήτη γυρνάει +5 κιλά. Εκτός από κάτι ανώμαλους που πάνε για να ανέβουν σε βουνά βέβαια!:lol:
Να ζήσετε φίλε! Εννοείται κάθε ανήρ που σέβεται τον εαυτό του, από την Κρήτη γυρνάει +5 κιλά. Εκτός από κάτι ανώμαλους που πάνε για να ανέβουν σε βουνά βέβαια!:lol:
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε....:whistle:
:p
Corpsealive Ανέστη!
YΓ
Ποιό συνθετικό του nickname σου θα παραμείνει μετά από ένα χρόνο γάμου θα μας πει πολλά για το πώς περνάς :D
Να ζήσετε φίλε!
DoctoR_k6
13/09/2023, 09:08
Καλα να παθεις...!!! :bawl:
Τωρα θα καταλαβεις γιατι πρεπει να σεβομαστε τους παντρεμενους!! :D
Να ζησετε κ να εχετε υγεια!!
Κινήσεις μεγάλου παίκτου .
Διάλογος χτες το βράδυ με την σύζυγο μου.
''Ε να δω πως και αν θα με βολέψει η νταλίκα στις βουνίσιες βόλτες που κάνω.Δεν πειράζει αν δεν τα βρούμε θα φύγει πολύ εύκολα σε ιδιώτη ή έμπορο''
''...... κατάλαβα θα το δώσεις νωρίς.... Γιατί δεν παίρνεις μετά και ένα από αυτά τα πως τα λένε, ΧΤ να κάνεις και τις βόλτες που θέλεις;Πόσο τα πουλάνε; 2 χιλιάρικα;''
'' Ε.. ούτε αλλά να έχω 2 οχήματα;'' :evil:
''Ε σιγά ,δες πως θα πάει με αυτό κ μετά βλέπεις,δεν θέλω να το πουλήσεις αυτό :( '' ( το ψευτοΧαρλευ )
:evil::D
Video or it didn't happen! :p
Video or it didn't happen! :p
Λογικά την ποτίζει μαγικά βοτάνια από τον γειτονικό νομό :D
Ποιό συνθετικό του nickname σου θα παραμείνει μετά από ένα χρόνο γάμου θα μας πει πολλά για το πώς περνάς :D
Να ζήσετε φίλε!
Toν βλέπω σε κανένα 6-7μηνο να ζητάει από τον Χάρη αλλαγή nick σε CorpsDeaDonAlive..... :bawl:
CorpseAlive
13/09/2023, 15:11
Toν βλέπω σε κανένα 6-7μηνο να ζητάει από τον Χάρη αλλαγή nick σε CorpsDeaDonAlive..... :bawl:
Ή σε κανένα Χάρης και Εμμανούελα Corpsealive κοινό προφιλ.
Ή σε κανένα Χάρης και Εμμανούελα Corpsealive κοινό προφιλ.
29 μοτοσυκλετιστές ΔΕΝ το συνιστούν...:D
RaGe_Raptor
14/09/2023, 14:01
82€ μανιβέλα για το Cygnus 125 :a021:
Yamaha γράφει επάνω ή Hattori Hanzo;
doctor_john
14/09/2023, 14:36
όλα καλά παιδιά; τι λέτε; 10ε γράφουν ... (https://moto.tamias.gr/products/motorcycle-parts/general-parts/kick-starters/kick-starter-yamaha-cygnus-x-125021842.html)
Καλά είσαι, δεν θες να ξέρεις πόσο έκανε η μανιβέλα του XL250 S....:cry::a021::a021::a021:
RaGe_Raptor
14/09/2023, 15:28
όλα καλά παιδιά; τι λέτε; 10ε γράφουν ... (https://moto.tamias.gr/products/motorcycle-parts/general-parts/kick-starters/kick-starter-yamaha-cygnus-x-125021842.html)
Not available αυτό των 10€
Το genuine ανταλλακτικό από Taiwan μέσω δικτύου Yamaha, 82€:cry:
RaGe_Raptor
14/09/2023, 15:30
Καλά είσαι, δεν θες να ξέρεις πόσο έκανε η μανιβέλα του XL250 S....:cry::a021::a021::a021:
Αν κρίνω από τα emoticon 82x3? :bawl:
Αν κρίνω από τα emoticon 82x3? :bawl:
Ναι.... Σε δραχμές βέβαια, τότε :cry:
doctor_john
14/09/2023, 16:53
Θα βρεις πολλές στο ebay, στα ιταλικά ειδικά γίνεται χαμός και ξέροντας μερικούς ντιλερ
είμαι σίγουρος ότι μπορείς να στείλεις μέγεθος άξονα και μήκος να σου πουν τι έχουν.
Δες και αυτό (https://www.brixiamoto.com/en/t4tune-pedalina-avviamento-080151-55398.html), έχει μικρή διαφορά από των inj.
sapila racing
14/09/2023, 23:17
Ακριβα σας φαινεται ε?
Για δειτε κι αυτην και τα ξαναλεμε, αν και δεν υπαρχει σε stock...
Η τιμη χωρις ΦΠΑ κλπ...
https://www.mdinaitalia.co.uk/SKU075507305.html
https://www.eurojamb.com/products/ducati-750-900-ss-kickstart-lever-assy-new-0775-07-305-sport?variant=1196918636565
turogalos
15/09/2023, 07:10
Μπορείς να στείλεις το λινκ από το μαγαζί που το βρήκες; Ψάχνω για ανταλλακτικά Yamaha από εκείνες τις χώρες γιατί εδώ η αντιπροσωπεία δεν έχει σχεδόν τίποτα στοκ για το ΧΜΑΧ μου
Ακριβα σας φαινεται ε?
Η τιμη χωρις ΦΠΑ κλπ...
https://www.eurojamb.com/products/ducati-750-900-ss-kickstart-lever-assy-new-0775-07-305-sport?variant=1196918636565
:eek::eek: και νεφρό και συκώτι θέλουν αυτοί....
Τουλάχιστον ο Σαρακάκης μόνο νεφρό ζητάει....
RaGe_Raptor
15/09/2023, 09:50
Μπορείς να στείλεις το λινκ από το μαγαζί που το βρήκες; Ψάχνω για ανταλλακτικά Yamaha από εκείνες τις χώρες γιατί εδώ η αντιπροσωπεία δεν έχει σχεδόν τίποτα στοκ για το ΧΜΑΧ μου
Βασικά από την αντιπροσωπεία είναι η τιμή
Όλα θα γίνουν καλύτερα για τους κατόχους Υαμαηα…
Η ZHUZHOU CF YAMAHA MOTOR CO., LTD. ήρθε για να σας βοηθήσει! :rolleyes:
CorpseAlive
15/09/2023, 12:50
Όλα θα γίνουν καλύτερα για τους κατόχους Υαμαηα…
Η ZHUZHOU CF YAMAHA MOTOR CO., LTD. ήρθε για να σας βοηθήσει! :rolleyes:
Αναμένω με αγωνία σύμπραξη Voge με Honda για να βγάλουν επιτέλους και επίσημα τον Κλώνο του CBX500
Ακριβα σας φαινεται ε?
Η τιμη χωρις ΦΠΑ κλπ...
:uplate::uplate::uplate: Από Τιτάνιο είναι? Επίσης έπαθα σοκ γιατί δε γνώριζα ότι είχαν μανιβέλα αυτά τα μηχανάκια!!! Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει μπροστα? Έπαιρναν εύκολα ή σου έβγαζαν την ψυχή?
Αμα δεν ειχες αναπτυξει στον υπερτατο βαθμο την τεχνικη της κατηφορας με κομπλαρισμενη ταχυτητα και αντρικΕΙα μανιβελια σε συγκεκριμενες μοιρες πριν το ΑΝΣ, σου εβγαζαν οντως την ψυχη..
Coyote.V
15/09/2023, 15:31
Γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό;
Φίλος τράβα σε ένα μηχανουργό να στη φτιάξει... Γω έχω επισκευάσει 3 σε μηχανουργείο χωρίς πρόβλημα.
RaGe_Raptor
15/09/2023, 15:37
Γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό;
Φίλος τράβα σε ένα μηχανουργό να στη φτιάξει... Γω έχω επισκευάσει 3 σε μηχανουργείο χωρίς πρόβλημα.
Την έχω φτιάξει ήδη απλά περίμενα πως δεν θα κάνει πάνω από 15€ το πολύ
Coyote.V
15/09/2023, 15:40
Την έχω φτιάξει ήδη απλά περίμενα πως δεν θα κάνει πάνω από 15€ το πολύ
Δυστυχώς αν αγοράσεις όλα τα ανταλλακτικά για να συναρμολογήσεις ένα ολόκληρο μηχανάκι θα πάει 5 φορές επάνω από την τιμή που το αγοράζεις από την αντιπροσωπία.
Και λίγα μπορεί να λέω...
:uplate::uplate::uplate: Από Τιτάνιο είναι? Επίσης έπαθα σοκ γιατί δε γνώριζα ότι είχαν μανιβέλα αυτά τα μηχανάκια!!! Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει μπροστα? Έπαιρναν εύκολα ή σου έβγαζαν την ψυχή?
Ρώτα τον Άρη...πάει με 2 τέτοια στην Ριέκα! :D
sapila racing
15/09/2023, 22:42
Ρώτα τον Άρη...πάει με 2 τέτοια στην Ριέκα! :D
Αυτα που παμε Rijeka ειναι Pantah, ειναι μεταγενεστερα κι εχουν μιζα.
Αυτα τα παλιοτερα 750/900SS δεν επαιρναν ευκολα παντως.
Αυτα που παμε Rijeka ειναι Pantah, ειναι μεταγενεστερα κι εχουν μιζα.
Αυτα τα παλιοτερα 750/900SS δεν επαιρναν ευκολα παντως.
Πάλι καλά... Διότι σε έκανα εικόνα να βαράς μανιβελιές στην πίστα και....:bawl:
Καλή επιτυχία εκεί!:beer:
Ευτυχώς δηλαδή, γιατί τα dellorto δεν κρατάνε ρελαντί με τίποτα...
:P
doctor_john
16/09/2023, 09:17
Για εμένα δεν υπήρξε πιο όμορφη διαδικασία εκκίνησης από την μανιβέλα ειδικά σε μεγάλου κυβισμού.
Τα δικά μου την είχαν αριστερά κατι που σε υποχρέωνε να εκκινήσεις χωρίς να καβαλάς, εκτός
και αν ήσουν αρκετά λιώμα και φόραγες πραγματικά γερές αρβύλες..
Δεν έχω ζητήσει μοτό να πάω μια βόλτα σχεδόν ποτέ, πάντα όμως θα ρωτήσω μες τα μέλια αν θέλει
να μου δείξει πως, ο ιδιοκτήτης να την εκκινήσω.
Νομίζω είναι το μεγαλύτερο φετίχ μου στις μοτό, τόσο μεγάλο που δεν αντέχω το κόστος του..
Θα έδινα πολλά χρήματα για να εγκαταστήσω μία σε μια νέα μοτό..
Όσον αφορά αυτές που δείχνει ο Άρης, νομίζω είναι ανοξείδωτες κάτι που αν ισχύει κάνει την κατασκευή τους αρκετά δύσκολη.
Ο λόγος που είναι πανάκριβες είναι ο ίδιος που "δεν επιτρέπει" στον Άρη να παραγγείλει μία σε μηχανουργείο.
Είναι αντικείμενο συλλογής.
Τα δικά μου την είχαν αριστερά κατι που σε υποχρέωνε να εκκινήσεις χωρίς να καβαλάς, εκτός
.
Mιά χαρά παίρνουν μπροστά και με αθλητικά.......
https://www.youtube.com/watch?v=8TTz2KIKfsA
stefanos
16/09/2023, 10:10
Ευτυχώς δεν οδηγούσαμε ποτέ με σαγιονάρα γιατί θα το σπάγαμε το πόδι μας.:)
Coyote.V
16/09/2023, 20:39
Mιά χαρά παίρνουν μπροστά και με αθλητικά.......
https://www.youtube.com/watch?v=8TTz2KIKfsA
Μπορώ ακόμα και να μυρίσω το βίνδεο! :D
doctor_john
17/09/2023, 10:25
Μέσα στην προηγούμενη εβδομαδα ξεκίνησαν εργασίες διάσωσης στην λίμνη Πλαστήρα.
446260
446261
doctoras
17/09/2023, 10:41
Εκτός και αν είσαι αριστεροπόδαρος ή μπορείς και με τα δυο
doctor_john
17/09/2023, 11:23
Είναι φτιαγμένη για να την χειρίζεσαι απο το πλαϊ, δεν ανοίγει όπως αυτή που δείχνει ο Bulmont ούτε κινείται προς τα πίσω
αλλά προς τα αριστερά του διαμήκη.
Στο κάτω σημείο δηλαδή το πόδι σου έχει απομακρυνθεί 30cm-35cm από την μοτό.
Μπορείς να τις εκκινήσεις ενω έχεις καβαλήσει αλλά θέλει πολύ νεύρο, καλή μπότα και πάλι ρισκάρεις και τα καρμπυρατερ
ή τον ψεκασμο όπως και να χτυπήσεις άσχημα τον αστράγαλο σου.
Είναι φτιαγμένη για να την χειρίζεσαι απο το πλαϊ, δεν ανοίγει όπως αυτή που δείχνει ο Bulmont ούτε κινείται προς τα πίσω
αλλά προς τα αριστερά του διαμήκη.
Στο κάτω σημείο δηλαδή το πόδι σου έχει απομακρυνθεί 30cm-35cm από την μοτό.
Μπορείς να τις εκκινήσεις ενω έχεις καβαλήσει αλλά θέλει πολύ νεύρο, καλή μπότα και πάλι ρισκάρεις και τα καρμπυρατερ
ή τον ψεκασμο όπως και να χτυπήσεις άσχημα τον αστράγαλο σου.
Καλάααααα.... να δεις τον γαμπρό μου να βάζει μπρος την R51 του καβάλα, με σαγιονάρα....αξία ανεκτίμητη, λέμε! :lol:
Και το κάνει εύκολα! :uplate:
Απορίας άξιο, εν τω μεταξύ, το πως χειρίζεται το σαζμάν που δεν είναι ακριβώς και το πιο μαλακό του κόσμου, με την....σαγιονάρα (ναι, βολτάρει με αυτές!!!!)
Μάλλον το ότι την κατέχει κάπου 40 χρόνια παίζει τον ρόλο του.....
doctor_john
17/09/2023, 19:13
Το R51 παίρνει και με το χέρι, δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να κάνεις πανω από 15΄ στην κίνηση με σανδάλι.
Μυρίζει καμένο νύχι. Τσεκαρε τον, δεν πάει μακριά..
Dr.Monty
18/09/2023, 16:12
Yamaha + CFMoto = L.F.E
harris_x
19/09/2023, 09:32
Yamaha + CFMoto = L.F.E
:lol:
RaGe_Raptor
19/09/2023, 10:44
Από πού αγοράζουμε δισκόπλακες αυτό τον καιρό?
doctor_john
19/09/2023, 11:14
Αν έχει τα νούμερα σου το ebay.co.uk βρίσκεις καλές τιμές.
Δεν θυμάμαι το όνομα του ντίλερ που χρησιμοποιώ, θυμάμαι ότι είναι ο μόνος με πράσινο λογότυπο.
RaGe_Raptor
19/09/2023, 11:34
Αν έχει τα νούμερα σου το ebay.co.uk βρίσκεις καλές τιμές.
Δεν θυμάμαι το όνομα του ντίλερ που χρησιμοποιώ, θυμάμαι ότι είναι ο μόνος με πράσινο λογότυπο.
Μόλις έκανα μια γύρα, λίγο πιο ακριβά από τον "επίσημο" brembo Ελλάδας