View Full Version : Ο καφενές vol.2
karellen
02/04/2020, 21:16
Την είχε τότενες την κοτσίδα ο νεαρός.
Ωραία πράγματα! :beer:
Είναι στα πλάνα παρόμοιες συγκεντρώσεις;
Στο τσακ ήμασταν να οργανώσουμε ετήσια με 200 συμμετοχές, αλλά μας πρόλαβε ο κορoνοϊός. :p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/04/2020, 21:41
Βλέπω ότι όλα τα μπιρακια είναι χωρίς αλκοόλ.
Εύγε :lol:
karellen
02/04/2020, 21:43
2012
417143
GiorgosLa
02/04/2020, 21:43
Δεν τον είχα τον γείτονά μου με τίποτα να τραβιέται τόσο μακριά για ετήσια! :bawl:
Και ο Πάνος αλλά και ο Ευάγγελος που γύρισε την μισή Ελλάδα εκείνη την μέρα, αξίζουν συγχαρητήρια.
Και ο Πάνος αλλά και ο Ευάγγελος που γύρισε την μισή Ελλάδα εκείνη την μέρα, αξίζουν συγχαρητήρια.
Toν Στελιοτέρι ξέχασες...............
417144
Εδώ ο ντέβιλ αντάλλαξε μισή σαλάτα με την μπριζόλα του καφεθόδωρου........
:bawl::bawl::bawl:
417144
Εδώ ο ντέβιλ αντάλλαξε μισή σαλάτα με την μπριζόλα του καφεθόδωρου........
:bawl::bawl::bawl:
Απέναντι δεν ήταν ο ταιστηλ που τα χε πάρει στο κρανίο με τον φαγάνα :bawl:
417146
GiorgosLa
02/04/2020, 22:56
Toν Στελιοτέρι ξέχασες...............
Καλά αυτός το έκανε τριήμερο. Στο βάθος ο Στελιοτέρι ημίγυμνος παίρνει την πρωινή του τουαλέτα.
417147
417148
Τι θυμήθηκες ρε....:bawl:
Πω πω ρε πούστη μου βλέπω και παιδιά που φύγαν :(
Ρε συ,μας είχε ρημάξει όλα τα φαγητά!
Στραβωσε πιρούνι ο ντεβιλς.
Είχαμε και το ΣτελιοΤερι με τις κολονιες και τα λουκούμια του να μας "κυνηγά".
Δες την απόγνωση στο βλέμμα μου.....
:lol:
doctoras
03/04/2020, 09:35
ρε σεις βάζετε που βάζετε οικογενειακές φωτό, αναρτήστε πάνω σε καμιά φωτό τα νικνειμς να σας αναγνωρίσουμε και οι υπόλοιποι που δε γνωριζόμαστε φυσιογνωμικά
ρε σεις βάζετε που βάζετε οικογενειακές φωτό, αναρτήστε πάνω σε καμιά φωτό τα νικνειμς να σας αναγνωρίσουμε και οι υπόλοιποι που δε γνωριζόμαστε φυσιογνωμικά
O πιο όμορφος είναι πάντως ο Βάγγος :bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/04/2020, 18:37
Μορφή!!!
Μορφή!!!
:a021::a021::a021::a021:
wthanasis
04/04/2020, 22:42
Επειδή δεν βρήκα κατάλληλο section, αν πρέπει να μεταφερθεί, ας επιληφθεί κάποιος παρακαλώ.
Για να ευθυμήσουμε και λιγάκι...... :)
Έξω από ένα επαρχιακό φροντιστήριο, Ελλάδα 2200 μ.χ. Ο Τάκης και ο Σταύρος περιμένουν να περάσει το κενό τους. Ο Τάκης βγάζει και ανάβει έναν μπάφο .
- Το ξέρει η μάνα σου ότι καπνίζεις;
- Ναι.
- Και τι λέει;
- Ε καλά δεν καπνίζω και ταμπάκο, δεν είμαι κανα πρεζάκι.
- Διάβασες;
- Διάβασα αλλά μαλάκα τα μπερδεύω. Η οικονομική κρίση ήταν μετά τον κορονοϊό η πριν.
- Και πριν και μετά. Είναι δύο κρίσεις κολλητά.
- Ποια ήταν με τα πολλά γιούρογκρουπ;
- Η πρώτη.
- Αυτή με τον Μητσοτάκη τον Δεύτερο;
- Όχι, με τον Παπανδρέου τον Τρίτο.
- Όχι τον πρώτο;
- Τον τρίτο.
- Όχι ρε το θυμάμαι, με τον Γεώργιο Παπανδρέου ήταν.
- Ναι, τον τρίτο όμως. Τον μπερδεύεις γιατί έχει ίδιο όνομα με τον πρώτο.
- Μαλάκα τα γιουρογκρουπ δεν μπορώ να τα μάθω. Πόσα ήταν;
- Δε θυμάμαι.
- Α καλα για να μη θυμάσαι εσυ…
- Τα διαγγέλματα να διαβάσεις, είναι σος φέτος έχουν να πέσουν χρόνια.
- Με τον ιό;
- Ναι.
- Αυτός ήταν με τον Μητσοτάκη τον Πρώτο;
- Τον Δεύτερο.
- Μαλάκα τι κάνανε τότε; Δυο ονόματα είχανε όλα και όλα; Ο Τσίπρας ο Πρώτος πότε ήταν;
- Ενδιάμεσα σε Παπανδρέου τρίτο και Μητσοτάκη Δεύτερο.
- Αυτός ήταν με την αλλαγή.
- Με την αλλαγή ήταν ο Παπανδρέου ο Δεύτερος.
- Ο Τσίπρας ήταν που ήταν αριστερός;
- Οι πηγές διαφωνούν, η απάντηση με βάση το λυσσάρι είναι ότι «βγήκε με αριστερή πλατφόρμα αλλά εφήρμοσε πιο ρεαλιστική πολιτική», άμα το γράψεις αλλιώς κόβεται όλο το θέμα.
- Με το δημοψήφισμα.
- Ναι.
- Που είπαν ναι.
- Που είπαν όχι.
- Με τους Γερμανούς;
- Α μπράβο.
- Με το Χίτλερ.
- Όχι ρε μαλάκα άλλη περίοδο, με τους άλλους Γερμανούς, τους καλούς.
- Ααααααα ναι, που το «όχι» το κάνανε μετά «ναι».
- Ναι εκεί είναι τα δεύτερα Γιουρογκρουπ μην μπερδευτείς.
- Ωχχχχ μαλάακα αυτά με τον Βαρουφάκη, καλά ανάθεμα αν έχω καταλάβει τίποτα.
- Τέλος πάντων εκεί με τον ιό είναι που απαγορεύανε την κυκλοφορία.
- Α, ναι;
- Ναι.
- Που λέγανε ότι για όλα φταίνε οι κομμουνιστές και οι αριστεροί.
- Ναι.
- Ότι χρειάζονται μέτρα περιορισμού για να προστατευτεί η χώρα.
- Α γεια σου.
- Που έγινε το Πολυτεχνείο.
- ΟΧΙ, άλλη περίοδος.
- ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
- ΑΛΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
- ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;;;
Σιωπή
- Στο τέλος γιατροί θα καταλήξουμε.
- Έλα ρε μη γρουσουζεύεις.
:cry:
karellen
05/04/2020, 09:50
Επειδή δεν βρήκα κατάλληλο section, αν πρέπει να μεταφερθεί, ας επιληφθεί κάποιος παρακαλώ.
Για να ευθυμήσουμε και λιγάκι...... :)
:cry:
:bawl::bawl:
doctoras
05/04/2020, 10:14
εδώ έλιωσα!!
Με τους Γερμανούς;
- Α μπράβο.
- Με το Χίτλερ.
- Όχι ρε μαλάκα άλλη περίοδο, με τους άλλους Γερμανούς, τους καλούς
Δεινόσαυρος
05/04/2020, 14:59
Αν γέλιο είναι αυτό που επιθυμείς, δεν χρειάζεται να ανατρέξεις σε υποθετικά μελλοντικά ανέκδοτα. Ιδού, οι «απείθαρχοι» Ευρωπαίοι και οι «πειθαρχημένοι» Έλληνες:
https://www.iefimerida.gr/ellada/times-londinoy-peitharhimenoi-ellines-prothypoyrgos
Μπακ χαζ δη αχλάδα δη τέηλ, μάγκες.
george.S
09/04/2020, 18:23
https://youtu.be/H93kPnDQEqA
Οδήγηση σε βρεγμένη πίστα
Εντυπωσιακό :)
karellen
09/04/2020, 18:40
https://youtu.be/H93kPnDQEqA
Απολαυστικός ο νεαρός,λες και έχει κάνει συμφωνία με τους νόμους της φύσης.
o_gavros
09/04/2020, 19:44
ρε παίδες ένα ξερό λινκ δεν είναι και πολύ ωραίο.
μια μικρή περιγραφή ώστε να μπορεσει να κρίνει ο άλλος αν θελει ή δε θέλει να το δει.
στο καφενείο κιόλας που η θεματολογία είναι ότι να'ναι.
οσο για το βιντεο, ειναι παλιο,νομίζω έχει παίξει πολύ κι εδω παλιότερα.
ο τύπος δινει ρεσιταλ. η εγγλέζικη περιγραφή εδω είναι υπερβολικά χλιαρή. τσεκάρετε τον ιταλό...
ο τύπος δινει ρεσιταλ. η εγγλέζικη περιγραφή εδω είναι υπερβολικά χλιαρή. τσεκάρετε τον ιταλό...
Κι έτσι καταλαβαίνει κανείς χωρίς να ανοίξει σύνδεσμο ότι πρόκειται για τον Kiyonari που κάνει τα απερίγραπτα στο Donington...
o_gavros
09/04/2020, 20:35
cosa fa? cosa fa?
οσο για το βιντεο, ειναι παλιο,νομίζω έχει παίξει πολύ κι εδω παλιότερα.
Πράγματι, βγάζει ωραίο ενθουσιασμό ο Ιταλός παρουσιαστής. (https://www.youtube.com/watch?v=Ha7WUxqVshQ) Τώρα τον άκουσα πρώτη φορά.
Εγώ πάντως μετά από αυτό έβαλα βιντεάκια από το Isle of Man που οδηγάνε συνέχεια έτσι :tooth:
george.S
10/04/2020, 17:02
https://youtu.be/xFllkV1ZQ0E
Marc Marquez rides cbr1000rr-r
360 μοίρες κάμερα
Kas_Tracer
10/04/2020, 23:35
Ωραίοι καιροί μας έρχονται. https://www.protothema.gr/technology/article/994802/koronoios-sunergasia-apple-google-lansaroun-tehnologia-edopismou-epafon-sta-kinita/
Η τεχνολογία στην υπηρεσία μας για να μας προστατεύσει :p.
Ωραίοι καιροί μας έρχονται. https://www.protothema.gr/technology/article/994802/koronoios-sunergasia-apple-google-lansaroun-tehnologia-edopismou-epafon-sta-kinita/
Η τεχνολογία στην υπηρεσία μας για να μας προστατεύσει :p.
Κάποιοι το κάνουν τώρα. Παρόμοιο. Καινούργιο κόλπο για τον convid.
Εδώ στην Κίνα που είμαι, τους έχουν βάλει μια εφαρμογή και τους βγάζει ένα barcode πράσινο, κίτρινο η κόκκινο. Ανάλογα εάν είναι θετικοί η όχι στον ιό κτλ.
Χωρίς αυτό δεν μπαίνεις πουθενά. Έχουν συνέχεια ανοιχτό το gps και εάν ένας "πράσινος" έρθει σε επαφή με έναν "κόκκινο" κοκκινίζει και αυτός. Tracking κανονικό...
thunder ace
11/04/2020, 05:59
Εδω θα το χρησιμοποιουν οι ολυμπιακοι να βρισκουν τους παναθηναικους και το αναποδο.
Εδώ στην Κίνα που είμαι, τους έχουν βάλει μια εφαρμογή και τους βγάζει ένα barcode πράσινο, κίτρινο η κόκκινο. Ανάλογα εάν είναι θετικοί η όχι στον ιό κτλ.
Χωρίς αυτό δεν μπαίνεις πουθενά. Έχουν συνέχεια ανοιχτό το gps και εάν ένας "πράσινος" έρθει σε επαφή με έναν "κόκκινο" κοκκινίζει και αυτός. Tracking κανονικό...
Με αυτό το μέτρο, μπορείς να αρχίσεις να επιτρέπεις σταδιακά την κυκλοφορία του πληθυσμού, αντί να τους έχεις σχεδόν όλους περιορισμένους.
Υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με προσωπικά δεδομένα, αλλά τα οφέλη θεωρώ ότι είναι σημαντικότερα.
Με αυτό το μέτρο, μπορείς να αρχίσεις να επιτρέπεις σταδιακά την κυκλοφορία του πληθυσμού, αντί να τους έχεις σχεδόν όλους περιορισμένους.
Υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με προσωπικά δεδομένα, αλλά τα οφέλη θεωρώ ότι είναι σημαντικότερα.
Αυτό σημαίνει να έχουν κάνει το τεστ όλοι για να πάρουν το πράσινο barcode .
Πολύ με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέρειες πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η υποχρεωτική και μόνιμη καθώς φαίνεται, εφαρμογή συνεχούς παρακολούθησης και κυρίως πόσες μέρες πίσω ανιχνεύει τις μετακινήσεις σου αν βρεθείς κοντά σε κρούσμα . Τι μέτρα λαμβάνονται αν κάποιος βρεθεί στα "κόκκινα" ή στο πορτοκαλί ή αν κάποιος δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει. Στο τελευταίο γελάμε μιας και μιλάμε για κο(Υ)μμουνιστικό καθεστώς .:D
Θα ρωτήσω και θα σου πω Μάικ.
Πάντως γίνεται παντού ελεγχος. Ειδικά εμάς τους ξένους μας "κυνηγάνε" αρκετά.
3 φορές μου έχουν κάνει τεστ σε 40 μέρες.
Θα ρωτήσω και θα σου πω Μάικ.
Πάντως γίνεται παντού ελεγχος. Ειδικά εμάς τους ξένους μας "κυνηγάνε" αρκετά.
3 φορές μου έχουν κάνει τεστ σε 40 μέρες.
Τι να πω εγώ τώρα? Οτι μου ακούγονται φυσιολογικά όλα αυτά?
Οχι νομίζω πως δεν χρειάζεται να ρωτήσεις.
stefanos
11/04/2020, 12:11
Είναι εποχή για αφύσικα πράγματα.
Στην Αμερική αντίστοιχα ξεπουλάνε όπλα και πυρομαχικά.
Κάθε λαός με τα δικά του.
Και φυσικά είναι φυσιολογικά.
Πως θα κοντρολαρεις 1,5 δις λαό ?
doctor_john
11/04/2020, 12:16
To άσχημο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον έλεγχο της ζωής μας σαν κάτι φυσιολογικό που θα μας "προστατέψει".
Κάτσε και θα δεις πόσοι θα βγουν να καλωσορίσουν όλη αυτή την υπερβολή που ετοιμάζεται.
To άσχημο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον έλεγχο της ζωής μας σαν κάτι φυσιολογικό που θα μας "προστατέψει".
Κάτσε και θα δεις πόσοι θα βγουν να καλωσορίσουν όλη αυτή την υπερβολή που ετοιμάζεται.
Ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, με την προϋπόθεση ο έλεγχος να διαρκέσει μόνο για το χρονικό διάστημα που η κατάσταση είναι κρίσιμη. Όχι να παραταθεί με προφάσεις.
Μέχρι να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης, αν θέλεις να μη θυσιάσεις το 0,5% του πληθυσμού σου, πρέπει να περιορίσεις τη διάδοση. Ένας τρόπος είναι να περιορίσεις τις μετακινήσεις όλων, αδιακρίτως, όπως γίνεται τώρα, ενώ η άλλη να περιορίσεις στοχευμένα όσους νοσούν, για την περίοδο που νοσούν. Θεωρώ ότι η δεύτερη περίπτωση δίνει περιθώρια δραστηριοποίησης στην κοινωνία και ανακόπτει την οικονομική κατάρρευση.
Όλοι θα κριθούμε για τις απόψεις μας, εν καιρώ. Μπορεί π.χ. να αξιολογηθώ μετά από καιρό, σαν ένας από τους αφελείς που πίστεψαν την τρομοκρατία ενός κατασκευασμένου (ή μη) ιού και έγιναν υποχείρια του κρατικού ελέγχου. Προς το παρόν θεωρώ ότι οι αποφάσεις της πολιτείας δεν έχουν κακή σκοπιμότητα και είναι προς όφελός μας.
doctor_john
11/04/2020, 13:11
Mη γενικεύεις σε παρακαλώ για να ενδυναμώσεις την θέση σου, με προσβάλει. ;)
Όταν ο αρμόδιος κυβερνητικός υπάλληλος, βγαίνει πριν εφαρμόσουν όλα αυτά και απειλεί χαιρέκακα
"ξερουμε ποιοι έχετε βγεί στην επαρχία" ενώ υποτίθεται τα δεδομένα που συλλέγουν τα διόδια απαγορεύεται
να επεξεργαστούν, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε το ήθος κατα την εφαρμογή
και την ακύρωση τους όταν οι κυβερνητικοί θα μας πουν ότι "είμαστε ασφαλείς".
Παραδείγματα άπειρα, απαγορεύουν το κολύμπι αντι να πουν ότι αν αποδείξεις ότι μένεις κοντά επιτρέπεται, για να πατάξουν
την συνάθριση στις παραλίες που θα μπορούσαν απλά να το απαγορεύσουν και να ελέγχεται με τον ίδιο τρόπο κ.λπ.
Κοίταξε δεν έχω κάποιο λόγο να αντιπαρατεθούμε σε μια κουβέντα που έτσι και αλλιώς δεν επηρεάζει τα μέτρα
που ακυρώνουν την ελευθερία μας, γιατί απλά είμαστε έρμαια πολύ μεγαλύτερων λόμπι.
Απλά το συζητάω προσπαθόντας να κρατήσω ένα επίπεδο μεταξύ μας.
Για να αποφύγω κάποια παρανόηση, δεν συμφωνώ να φύγει ο κόσμος στην επαρχία εξαρχής.
stefanos
11/04/2020, 13:24
Όταν ο αρμόδιος κυβερνητικός υπάλληλος, βγαίνει πριν εφαρμόσουν όλα αυτά και απειλεί χαιρέκακα
"ξερουμε ποιοι έχετε βγεί στην επαρχία"
Ναι τρελή ατάκα.Γελάν και οι πέτρες.
Μετά την απογραφή των Δημοσίων υπαλλήλων θα είναι το επόμενο άλμα στην εποχή της πληροφορικής.:lol:
doctor_john
11/04/2020, 13:56
Απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!
Ειλικρινά προτιμώ χαμηλότερο επίπεδο διαβίωσης από ένα φαινομενικά - υλιστικά "καλύτερο αύριο" στερούμενος ελευθεριων.
stefanos
11/04/2020, 14:38
Απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!
Ειλικρινά προτιμώ χαμηλότερο επίπεδο διαβίωσης από ένα φαινομενικά - υλιστικά "καλύτερο αύριο" στερούμενος ελευθεριων.
Την ελευθερία να ποστάρω μεγαλειώδεις selfie "στο χωριό" στα κοινωνικά δίκτυα με το 18 κάμερο 1 τεραπιξελ κινητό μου θα έλεγε κάποιος άλλος.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ελευθερία που απολαμβάνουμε είναι μια συνισταμένη των απόψεων "περί ελευθερίας" του κοινωνικού περίγυρου.
Νομίζω.
καλά θα κάνουν να καταγράφουν όλους αυτούς τους εν δυνάμει δολοφόνους και να τους ρίξουν και καμπάνες
ναί, ας με παρακολουθούν τώρα που έχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ και να φροντίζουν να ακολουθώ τους κανόνες
είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να φροντίζουν για τη δημόσια υγεία με ότι μέτρα χρειάζονται ΓΙΑ ΟΣΟ χρειάζονται
πάμε καλά?
να πιάσουν όλα αυτά τα ζώα που άλλαξαν τη διεύθυνση κατοικίας ή ακόμα καλύτερα να τους εγκλωβίσουν όλους εκεί όπου είναι τώρα εκτός των εξαιρέσεων που υπάρχουν
τα περι ελευθερίας ειδικά κατα τη διάρκεια ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ τα ακούω σαν τους αντι-εμβολιαστές, τα 5G κλπ κλπ
αν μετρούσαμε 1000 νεκρούς κάθε μέρα και φτάναμε στο σημείο σε κάθε οικογένεια να είχαμε πτώματα τότε θα ήθελα να δώ τί ελευθερίες θα θέλατε ή δεν θα θέλατε
Kas_Tracer
11/04/2020, 17:48
Συνωμοσιολόγος δεν υπήρξα ποτέ μου.
Φυσικά και γέλαγα με ότι θεωρίες διάβαζα-άκουγα γιατί προφανώς όλες ήταν εκτός πραγματικότητας (επίπεδη γη σε σχήμα πίτσας)
Και φυσικά προφανώς και θέλω το κράτος να κάνει σωστά την δουλειά. Την μέρα που κάποιος πούστης-κωλόπαιδο-γύφτος ή κωλοέλληνας μου άνοιξε το αυτοκίνητο και διέλυσε το μισό
μέσα , θα ήθελα την επόμενη μέρα να τον είχαν βρει , να το έπιαναν από το κινητό του κλπ-κλπ.
Όμως τώρα αντιμετωπίζουμε συμπεριφορές που τουλάχιστον οι εκεί γύρω στα 50 δεν τις είχαμε ξαναδεί.
Οι μπάτσοι πλέον (που γενικά δεν τους αποκαλούσα έτσι ) έχουν αποθρασυνθεί εντελώς δείχνοντας τη αμορφωσιά τους.
Κλήση πριν 3 βδομάδες επειδή προσπέρασα μέσα στο μαύρο σκοτάδι γύφτικο ντατσουν που κινιόταν σε έναν άδειο δρόμο (2 κμ ευθεία) με 40Km/h
Παρατήρηση χθες σε μπλόκο όταν επέστρεφα από την δουλειά μου (που κινδυνεύει να κλείσει πλέον) επειδή στο κωλόχαρτο έγραφε ότι σχολάω 45 λεπτά πιο αργά!!!!
Βγαίνει σήμερα ο εθνικός μας λοιμοξιολόγος και η 1η φράση που είπε ήταν ότι η ΧΕΙΡΑΨΊΑ θα πρέπει να καταργηθεί στο μέλλον . Προσέξτε , όχι προσωρινά.
Και δεν είμαι καθόλου <<ανοιχτός>>άνθρωπος. Το αντίθετο. Χειραψίες και χορούς τα αποφεύγω.
Και από δίπλα να βλέπεις το κομματόσκυλο και να σκέφτεσαι από μέσα σου - αυτοί είναι οι αντικαταστάτες τωνπροηγούμενων? Ε τότε ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα.
Σοφή ελληνική παροιμία (από αυτές που είναι γεμάτες η γλώσσα μας). Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
Κακή η χειραψία. Κακό το πήδημα. Μια καπότα δεν θα φτάνει πλέον. Πρέπει να βγει σε ολόσωμο μοντέλο. Για το καλό μας καλέ.
Κακό το βγαίνεις μια βόλτα με το μηχανάκι σου , το αυτοκίνητο σου , το ποδήλατο σου (ότι έχει τέλος πάντων ο καθένας).
Κακό το να βγαίνεις την εξοχή στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου ( έχοντας εργαστεί σε διάφορες τεχνικές εταιρίες σε 20 περίπου χώρες , επιτρέψτε μου να έχω προσωπική άποψη)
Τέλος πάντων , το πρόβλημα για μένα δεν είναι οι ίδιες οι απαγορεύσεις ,. Το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται κάποιος φως στο βάθος , αλλά επέρχεται μονιμοποίηση κάποιων καταστάσεων
Έρχονται και οι ακρίδες.
However, as 2020 has seen the most destructive outbreak in 25 years, scientists are examining why locusts are exploding. (https://animals.howstuffworks.com/insects/locust-plague.htm)
Αυτό που δεν ξέρεις φέτος από πού θα πας, με ξεπερνάει.
Τέλος πάντων , το πρόβλημα για μένα δεν είναι οι ίδιες οι απαγορεύσεις ,. Το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται κάποιος φως στο βάθος , αλλά επέρχεται μονιμοποίηση κάποιων καταστάσεων
Αυτό το λές επειδή ο λοιμωξιολόγος προτείνει να μήν κάνουμε χειραψίες?
Και να καταργηθεί όπως λές δηλαδή θα τρώμε κλήση ή να κόψουμε αυτή την συνήθεια?
Όταν βλέπω στα 20 άτομα ουρά έξω απο σούπερ μάρκετ με τα γάντια και τις μάσκες κατα τη διάρκεια ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ να ακουμπάνε το κεφάλι τους απο 2 φορές ο καθένας μάλλον έχει ένα δίκιο.
Όταν βλέπω ασθενή να λέει ότι έχει μία πληγή στο στόμα και να χώνει τα βρωμο-δάκτυλα του για να τη δείξει τότε όντως κάτι δεν πάει καλά με τους περισσότερους γιατί τους λείπουν βασικές γνώσεις. Πιο βασικές απο το 1+1=2
Φώς πάντως ακόμα δε βλέπουμε γιατί δεν υπάρχει εμβόλιο ή φάρμακο. Μέχρι τότε ΥΠΟΜΟΝΗ και αυτοσυγκράτηση.
ΥΓ. Θυμήθηκα πατέρα να πιάνει απο το βρεγμένο πάτωμα (με λάσπες) λεωφορείου στην Αγγλία την πιπίλα του παιδιού του, να την γλύφει και να τη δίνει στο μωρό. :uplate:
Καλά, με τον καιρό που κάνει από χτες, η καραντίνα έχει λήξει και δεν το ξέρετε.
Να πω και λίγο τον αντίλογο.
Η τρέχουσα κατάσταση είναι εξαίρεση, που παρουσιάζεται στην υφήλιο σχετικά αραιά. Τώρα λοιπόν, όπως λένε οι λοιμωξολόγοι, θα πρέπει να είμαστε παρανοϊκοί με την καθαριότητα.
Από την άλλη μεριά, ο πλανήτης κυριαρχείται από μικρόβια και ιούς. Δεν μπορείς να ζεις όλη τη ζωή σου σαν υποχόνδριος, φοβούμενος τον κάθε κόκκο σκόνης και τον κάθε άνθρωπο. Ίσα-ίσα που αν εκτίθεσαι σε μικρόβια και ιούς, γίνεσαι πιο ανθεκτικός, εφόσον αυτά δεν είναι στις θανατηφόρες εξαιρέσεις που βιώνουμε τώρα. Ακόμα και στο δέρμα μας, ζει ολόκληρη πανίδα μικροβίων, που μας προστατεύει από μύκητες. Αυτή καταστρέφεται με τη συνεχή απολύμανση των χεριών και το πολύ συχνό σαπούνισμα του σώματος. Χρειάζεται ένα μέτρο στη μανία της καθαριότητας.
Ξαναλέω όμως ότι η τωρινή εποχή είναι στις εξαιρέσεις, οπότε απαιτείται πολύ περισσότερη προσοχή από τη συνηθισμένη.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Ξαναλέω, ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τα βασικά.
Πιάνουν τα πόμολα απο τις τουαλέτες και δεν πλένουν κάν τα χέρια πριν να φάνε το σουβλάκι.
Αυτό δε σε κάνει ανθεκτικό αλλά ζώο.
αυτο ισχυει και με σκετο σουβλακι χωρις πομολο:p
Kas_Tracer
11/04/2020, 21:12
Τώρα μπερδεύτηκαμε.
Σουβλάκι Αθήνας ή υπόλοιπης Ελλάδας?
doctor_john
11/04/2020, 21:19
αυτό σε νοιάζει; να δω πως θα ανοίξει η πόρτα για να βγείς με πλυμένα χέρια...
Χαρτί, κλωτσιά, αγκώνες κτλ ;)
Υπάρχουν τρόποι γιατρέ μου.
Παντα βγαίνω χωρίς να λερωσω τα χερια μου. Και τα πλενω και πριν κατουρήσω εδώ και χρόνια.
Κοινή λογική είναι αυτό.
KotsosDR
11/04/2020, 23:28
Παντα βγαίνω χωρίς να λερωσω τα χερια μου. Και τα πλενω και πριν κατουρήσω εδώ και χρόνια.
Κοινή λογική είναι αυτό.
Μου ήρθε αυτή η σκηνή στο μυαλό : https://www.youtube.com/watch?v=FxdW8HjpSpc :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=O4iGNXsqghs Keanu Reeves Shows Us His Most Prized Motorcycles
Γεια σου Νιο αλάνι!! :D
doctoras
12/04/2020, 08:45
https://www.youtube.com/watch?v=O4iGNXsqghs Keanu Reeves Shows Us His Most Prized Motorcycles
Γεια σου Νιο αλάνι!! :D
είναι γαμάτος τύπος!
τώρα πρόσεξα είναι ήδη 56χρονών (αν δεν τον γνώριζες) τον κάνεις εύκολα για 40
patsavour
12/04/2020, 08:57
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Ξαναλέω, ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τα βασικά.
Πιάνουν τα πόμολα απο τις τουαλέτες και δεν πλένουν κάν τα χέρια πριν να φάνε το σουβλάκι.
Αυτό δε σε κάνει ανθεκτικό αλλά ζώο.
Σιγουρα σε κανει ανθεκτικωτερο η εκθεση στα μικροβια.Αυτο βεβαια δεν σε σωζει παντα.Σιγουρα ο μεσος ΙΝΔΟΣ ο οποιος κολυμπαει,πλενεται,τρωει,χεζει,κατουραει, στον ΓΑΓΓΗ ποταμο,ειναι ανθεκτικωτερος ,απο τον μεσο Δυτικο αμερικανοευρωπαιο με τα μωρομαντηλλα και το DETTOL στα χερια στα κοινα μικροβια,αλλα εχει και περισσοτερα κρουσματα σοβαρων λοιμωδων ασθενιων,οπως ηπατιτιδα κλπ.
Σιγουρα σε κανει ανθεκτικωτερο η εκθεση στα μικροβια.Αυτο βεβαια δεν σε σωζει παντα.Σιγουρα ο μεσος ΙΝΔΟΣ ο οποιος κολυμπαει,πλενεται,τρωει,χεζει,κατουραει, στον ινδο ποταμο,ειναι ανθεκτικωτερος ,απο τον μεσο Δυτικο αμερικανοευρωπαιο με τα μωρομαντηλλα και το DETTOL στα χερια στα κοινα μικροβια,αλλα εχει και περισσοτερα κρουσματα σοβαρων λοιμωδων ασθενιων,οπως ηπατιτιδα κλπ.
Στον Γάγγη.... Στα λοιπά, σωστός.
Στον Γάγγη.... Στα λοιπά, σωστός.
Και αυτός Ινδός είναι.
:tooth:
Και αυτός Ινδός είναι.
:tooth:
Εσύ ακόμα να κόψεις τους ληγμένους καφέδες;:moutza::moutza::cry:
:bawl:
Σιγουρα σε κανει ανθεκτικωτερο η εκθεση στα μικροβια.Αυτο βεβαια δεν σε σωζει παντα.Σιγουρα ο μεσος ΙΝΔΟΣ ο οποιος κολυμπαει,πλενεται,τρωει,χεζει,κατουραει, στον ΓΑΓΓΗ ποταμο,ειναι ανθεκτικωτερος ,απο τον μεσο Δυτικο αμερικανοευρωπαιο με τα μωρομαντηλλα και το DETTOL στα χερια στα κοινα μικροβια,αλλα εχει και περισσοτερα κρουσματα σοβαρων λοιμωδων ασθενιων,οπως ηπατιτιδα κλπ.
Διαφωνούμε στις λεπτομέρειες μάλλον γιατί μπορεί να σου λείπουν κάποιες πληροφορίες.
Γενικά, το μόνο απολυμαντικό που έχω σπίτι (προ covid) είναι ένα μπουκάλι χλωρίνης που μπορεί να βγάζει και το έτος. Για μεγάλο σπίτι με παιδιά στην εξοχή.
Υπάρχει κατοικίδιο το οποίο κάνει μπάνιο μόνο στη θάλασσα και έχω να του βάλω σαπούνι απο την τελευταία φορά που βρήκε σκατά στη βόλτα και πασαλείφτηκε για να καλύψει τη μυρωδιά του. Ε δεν άντεξα :D
ΑΛΛΑ, υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν έχεις να συναναστραφείς με ανθρώπους.
Στους οξύουρους πχ. δεν γίνεσαι ανθεκτικός.
Στα βακτηρίδια με αντίσταση στις αντιβιώσεις δεν ρισκάρεις να γίνεις ανθεκτικός.
Γενικά, άλλο τα βρώμικα χέρια απο τον κήπο σου και άλλο απο μία κοινόχρηστη τουαλέτα.
george.S
13/04/2020, 11:35
https://www.youtube.com/watch?v=J73XRDGPcpE&list=RDt6T-4whZjhQ&index=6
Lean angle experience
Βίντεο όσον αφορά τις μοίρες της μηχανής όταν στρίβουν στην πίστα
Μόλις κατάλαβα ότι το 48V που λένε κάποια καινούργια αυτοκίνητα δεν σημαίνει πως έχουν 48 βαλβίδες.......:ufo::a33:
Kαι απορούσα που τις χωρέσανε μέσα στο μοτέρ :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/04/2020, 16:15
Για να πέρασει 1μιση ωρίτσα ευχάριστα.
https://youtu.be/DF36Wdx9Xgs
Κορυφαία στιγμή στο 41:41 χαχαχαχα
karellen
14/04/2020, 16:19
Για να πέρασει 1μιση ωρίτσα ευχάριστα.
https://youtu.be/DF36Wdx9Xgs
Κορυφαία στιγμή στο 41:41 χαχαχαχα
Η κορυφαία στιγμή είναι στο 4:20.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/04/2020, 16:57
Έφαγε καλά ο πανουλης...
doctoras
16/04/2020, 09:49
4:17 για την ακρίβεια!!
lleonidas
21/04/2020, 15:15
Η ινδική TVS εξαγόρασε (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/i-tvs-exagorase-tin-norton) τη Norton.
Στα 18,5 εκ.ευρώ το deal.
Τι Castle Donington τι New Delhi.
Rip .
sapila racing
21/04/2020, 16:00
Η ινδική TVS εξαγόρασε (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/i-tvs-exagorase-tin-norton) τη Norton.
Μαλιστα..
Παντως αυτα δεν φτάνουν για να ξεπληρώσει το χρέος της στον κόσμο που έδωσε χρήματα.
https://www.rideapart.com/articles/406989/norton-motorcycles-money-owed-creditors/
karellen
21/04/2020, 16:37
Pay back μετά από 2,5 αιώνες αποικιοκρατία.
Κρίμα. Το Norton Commander ήταν υπέροχο, όσο κράτησε...
417622
doctor_john
21/04/2020, 17:17
Xαίρομαι γι'αυτήν την εξαγορά.
Έχουν εμπειρία, έχουν διδαχθεί την φιλοσοφία των βρετανών, βλέπουν την μοτοσυκλέτα
σαν όχημα πάθους και όχι σαν λύση ανάγκης..
Μόνο καλά αποτελέσματα περιμένω απο αυτή την κίνηση.
karellen
21/04/2020, 17:28
Κρίμα. Το Norton Commander ήταν υπέροχο, όσο κράτησε...
417622
'nc' και καθάριζες.
Ουτε dir ουτε chdir και σαχλαμαρες.
patsavour
21/04/2020, 22:45
Αλλη μια ιΝδιάζουσα περίπτωση βασισμενη σε ενα ενδοξο και βαρύ ονομα.Ας ελπισουμε να το σεβασθει.:hmm:
Xαίρομαι γι'αυτήν την εξαγορά.
Έχουν εμπειρία, έχουν διδαχθεί την φιλοσοφία των βρετανών, βλέπουν την μοτοσυκλέτα
σαν όχημα πάθους και όχι σαν λύση ανάγκης..
Μόνο καλά αποτελέσματα περιμένω απο αυτή την κίνηση.
https://www.tvsmotor.com/Our-Products/Vehicles
http://international.tvsmotor.com/product-hlx.aspx
Μιλάμε για πολύ ...πάθος.
Θα επαναληφθουν ιστορικές κόντρες του παρελθόντος norton-benelli (ινδια-κινα)
Αθάνατη ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτό......
LOUKILOUK
22/04/2020, 17:47
Αλλη μια ιΝδιάζουσα περίπτωση βασισμενη σε ενα ενδοξο και βαρύ ονομα.Ας ελπισουμε να το σεβασθει.:hmm:
Εδώ δεν το σεβάστηκαν οι βρετανοί...:(
Kas_Tracer
22/04/2020, 19:02
Τόση προσπάθεια κάναμε να το κόψουμε , και μετά από 15 χρόνια θα μας πούνε ότι κάναμε μαλακία.
Κοίτα να δεις που οι τσιγαράδες θα αρχίσουν τις μηνύσεις :cry::lol:
https://www.zougla.gr/ygeia/article/i-epivlavis-ousia-tis-nikotinis-evgertiki-sti-maxi-kata-tou-koronoiou
Στο τέλος θα έρθουν να μας πουν να τραβάμε και 2 τζούρες πίσω από την εξάτμιση δίχρονου 30ετίας
Τόση προσπάθεια κάναμε να το κόψουμε , και μετά από 15 χρόνια θα μας πούνε ότι κάναμε μαλακία.
Κοίτα να δεις που οι τσιγαράδες θα αρχίσουν τις μηνύσεις :cry::lol:
https://www.zougla.gr/ygeia/article/i-epivlavis-ousia-tis-nikotinis-evgertiki-sti-maxi-kata-tou-koronoiou
I call bullshit.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/04/2020, 09:59
Οι έχοντες οτε τιβι παρατηρήθηκε μήπως διαφορά ώρας από το δορυφόρο με το ίντερνετ?Γιατί ο δορυφόρος από εχθές χάνει 3 με 4 λεπτά???
Οι έχοντες οτε τιβι παρατηρήθηκε μήπως διαφορά ώρας από το δορυφόρο με το ίντερνετ?Γιατί ο δορυφόρος από εχθές χάνει 3 με 4 λεπτά???
Καλεσες την nasa να αναφέρεις το πρόβλημα;
Μάλλον πάρε καλύτερα την esa να μην σε βάζουν οι Αμερικάνοι σε προώθηση.
o_gavros
25/04/2020, 10:22
-ναι Τερενς;...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/04/2020, 14:54
Ρε άντε από κει....αλήτες!!!Φόρουμ σού λέει ο άλλος :facepalm:
Κύριοι -και Κυρίες- καλησπέρα,μια ερώτηση θέλω να κάνω ταξιδιωτικού περιεχομένου.
Μόλις '' ελευθερωθούμε '' θέλω να κάνω την βόλτα από Προυσό προς Φιδάκια.Το θέμα μου είναι πως βλέπω ένα κομμάτι με χώμα στον χάρτη ,σε αυτό το σημείο από την ''παραλία'' μέχρι δεν ξέρω πόσο πάει προς τα πάνω.
417701
Μπορεί κάποιος που την έχει κάνει σχετικά πρόσφατα την βόλτα να μου πει τι παίζει;Αν είχα ονοφ δεν θα ρωτούσα καν φυσικά,ευχαριστώ.
Δεινόσαυρος
26/04/2020, 15:48
Εδώ δεν το σεβάστηκαν οι βρετανοί...:(
Θυμάμαι πριν απο αρκετα χρόνια, 4-5 νομίζω, που ένας τύπος από τα μέρη μας, πρώην επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά που περνούσε δύσκολες στιγμές, κάτι με διαζύγια, κάτι με διάλυση μπίζνες, κάτι με mental health issues που λέμε εδώ, που απάνω στις δύσκολες στιγμές που πέρναγε, τον είχε πείσει ο Stuart Garner να ακουμπήσει κάτι τελευταία λεφτουδάκια που του είχαν απομείνει για προκαταβολή σε καινούργια Νορτον. Με τη πρόφαση οτι να, έτσι θα έκανε τη 'συμβολική' πράξη που θα προανήγγηλε την νέα φάση της ζωής του.
Ευτυχώς, το παιδί συνήλθε, και με κάποια λίγα ζόρια κατάφερε να ακυρώσει τη παραγγελία, αλλά κάπου εκεί κατάλαβα με τι λέρα είχαν να κάνουν -- αυτην την ιδιαίτερα αηδιαστική φάρα των Αγγλων σαλταδόρων με αριστοκρατικές αξιώσεις που σχεδόν πάντα καταφέρνουν να τα φέρουν όπως τους βολεύει. Μέχρι τον George Osbourne, εκείνον το χάχα που ήταν τότε στο νούμερο 11 Downing Street (δλδ, Υποργός Οικονομικών, σα να λέμε, αλλά πιο βαρύς τιτλος στην Αγγλία) κατάφερε να έχει με το μέρος του, να του κάνει τσάμπα διαφήμιση.
Και αναρωτούμαι -- αν εγώ, ο ψιλοάσχετος το πήρα πρέφα τόσο εύκολα, χωρίς καν να το ψάξω, υπήρχε περίπτωση οι μέσα στα πράγματα να μην είχαν ιδέα;
Κύριοι -και Κυρίες- καλησπέρα,μια ερώτηση θέλω να κάνω ταξιδιωτικού περιεχομένου.
Μόλις '' ελευθερωθούμε '' θέλω να κάνω την βόλτα από Προυσό προς Φιδάκια.Το θέμα μου είναι πως βλέπω ένα κομμάτι με χώμα στον χάρτη ,σε αυτό το σημείο από την ''παραλία'' μέχρι δεν ξέρω πόσο πάει προς τα πάνω.
417701
Μπορεί κάποιος που την έχει κάνει σχετικά πρόσφατα την βόλτα να μου πει τι παίζει;Αν είχα ονοφ δεν θα ρωτούσα καν φυσικά,ευχαριστώ.
Μη φοβάσαι ακόμα και όταν ήταν χωματόδρομος ολόκληρη η διαδρομή την είχαμε βγάλει άνετα με πλήρως ασφάλτινα λάστιχα,ενα NC700,ενα SMT και ένα Ninja 250.Πέρασα πρόσφατα πάντως και έστρωσαν ένα μεγάλο κομμάτι.Εχει μείνει ένα πολύ μικρό κομμάτι χώματος.Βατό εννοείται!Βολτάρα!;)
Μόλις '' ελευθερωθούμε '' θέλω να κάνω την βόλτα από Προυσό προς Φιδάκια......
Παρέα θέλεις;;
Το συζητάς;;;;
Έχω και αυτή στο μυαλό μου ή όπου γουστάρεις.Μιλάμε όπως και να χει ! :wave2:
417739
o_gavros
26/04/2020, 20:39
τα φιλιά μας στην κυρανίτσα, κωλόφαρδε...
Αλήθεια,πως καταλαβαίνεις αν δείχνει χωματόδρομο το γκουγκλμαψ;
τα φιλιά μας στην κυρανίτσα, κωλόφαρδε...
Αλήθεια,πως καταλαβαίνεις αν δείχνει χωματόδρομο το γκουγκλμαψ;
Ειναι καφέ το χρώμα...........:bawl:
LOUKILOUK
26/04/2020, 20:46
Θυμάμαι πριν απο αρκετα χρόνια, 4-5 νομίζω, που ένας τύπος από τα μέρη μας, πρώην επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά που περνούσε δύσκολες στιγμές, κάτι με διαζύγια, κάτι με διάλυση μπίζνες, κάτι με mental health issues που λέμε εδώ, που απάνω στις δύσκολες στιγμές που πέρναγε, τον είχε πείσει ο Stuart Garner να ακουμπήσει κάτι τελευταία λεφτουδάκια που του είχαν απομείνει για προκαταβολή σε καινούργια Νορτον. Με τη πρόφαση οτι να, έτσι θα έκανε τη 'συμβολική' πράξη που θα προανήγγηλε την νέα φάση της ζωής του.
Ευτυχώς, το παιδί συνήλθε, και με κάποια λίγα ζόρια κατάφερε να ακυρώσει τη παραγγελία, αλλά κάπου εκεί κατάλαβα με τι λέρα είχαν να κάνουν -- αυτην την ιδιαίτερα αηδιαστική φάρα των Αγγλων σαλταδόρων με αριστοκρατικές αξιώσεις που σχεδόν πάντα καταφέρνουν να τα φέρουν όπως τους βολεύει. Μέχρι τον George Osbourne, εκείνον το χάχα που ήταν τότε στο νούμερο 11 Downing Street (δλδ, Υποργός Οικονομικών, σα να λέμε, αλλά πιο βαρύς τιτλος στην Αγγλία) κατάφερε να έχει με το μέρος του, να του κάνει τσάμπα διαφήμιση.
Και αναρωτούμαι -- αν εγώ, ο ψιλοάσχετος το πήρα πρέφα τόσο εύκολα, χωρίς καν να το ψάξω, υπήρχε περίπτωση οι μέσα στα πράγματα να μην είχαν ιδέα;
Βρετανικές παραδόσεις...και old money...red alert;)
o_gavros
26/04/2020, 20:54
Ειναι καφέ το χρώμα...........:bawl:
άσε το σορολόπι και κοιτα να επιμορφώσεις τον κατσαρ επιμελώς περί κυρανίτσας :p
Συνήθως δεν το καταλαβαίνω για αυτό πέρυσι έκανα ~20χλμ χώμα στο Αρματωλικό :cry: Απλά εδώ είχε στριτβιου ως ένα σημείο και δείχνει αυτό :wave2:
417743
edit θα χαρώ να μάθω και την κ.Νίτσα αλλά αυτό το σημείο το βλέπω στον ύπνο μου! :wave2:
417744
Η πάνω χωμάτινη φουρκέτα θέλει άνοιγμα γκαζιού και ανάποδο τιμόνι. Αν δεν φθάνει η δύναμη του TDM 850, πάτα λίγο μπροστινό φρένο για να ελαφρύνει το πίσω μέρος. Μάη του σεντς. :p