View Full Version : Ο καφενές vol.2
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2018, 12:49
Πρεσβης.Σας εχω...
lleonidas
26/10/2018, 12:52
Το χθεσινοβραδινό σεισμό μόνο εγώ δεν τον κατάλαβα στην Αθήνα;;
Από φίλες/φίλους σε Ζάκυνθο και Πάτρα, έπαθαν ένα μικρό σοκ και με την ένταση αλλά κυρίως με τη μεγάλη διάρκειά του.
taisteal
26/10/2018, 12:55
Πρεσβης.Σας εχω...
Ferrero rocher έχεις;;
Αν δεν έχεις τότε πρέσβης δεν είσαι
Πρεσβης.Σας εχω...
Κι εμείς.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2018, 13:01
Ferrero rocher έχεις;;
Αν δεν έχεις τότε πρέσβης δεν είσαι
Ευκολακι.Σε σουπερ δουλευω.
Εσυ?Τι προοθεις???
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2018, 13:01
Κι εμείς.
Πιοι εσεις???
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2018, 13:10
Εμείς.
Δεκτο:D
taisteal
26/10/2018, 13:10
Ευκολακι.Σε σουπερ δουλευω.
Εσυ?Τι προοθεις???
Ότι χρειάζεται ζμπρώξιμο
:p
Ωραίο και πρόσφατο τεστ προσωπικότητας (https://www.16personalities.com/el/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82) για ένα ευχάριστο πρωινό. :a55:
Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ”
(ISTP-A)
Οι Βιρτουόζοι λατρεύουν να εξερευνούν με τα χέρια και τα μάτια τους, αγγίζοντας και εξετάζοντας τον κόσμο γύρω τους με ψυχρό ορθολογισμό και πνευματώδη περιέργεια. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι Δημιουργοί από τη φύση τους και προχωρούν από εργασία σε εργασία φτιάχνοντας χρήσιμα, αλλά και λιγότερο χρήσιμα πράγματα γιατί το διασκεδάζουν, αλλά και γιατί μαθαίνουν από το περιβάλλον τους κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Είναι συχνά μηχανικοί και δε βρίσκουν μεγαλύτερη χαρά απ’ το να λερώνουν τα χέρια τους αποσυναρμολογώντας και μετά επανασυναρμολογώντας πράγματα, κάνοντάς τα λίγο καλύτερα από πριν.
Κοίτα να δεις...
...
Κοίτα να δεις...
Εσύ τα κάνεις όλα αυτά; Ειδικά με τη λύση-αρμολόγηση;
Το πτυχίο μου γράφει "Computer Systems Engineering". Μηχανικοί δεν είναι μόνο των μηχανοκίνητων. :p
:lol:
Αυτό το κάνει 100% εξετάζοντας τον κόσμο γύρω τους με ψυχρό ορθολογισμό
Ναι εμείς ...:bawl:
Ναι εμείς ...:bawl:
Εσείς, όχι εμείς.
nikos_abel
26/10/2018, 14:15
“ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ”
(ISTP-A)
Οι Βιτσιόζοι λατρεύουν να εξερευνούν με τα χέρια και τα μάτια τους, αγγίζοντας και εξετάζοντας το φόρουμ τους με ψυχρό ορθολογισμό και πνευματώδη περιέργεια. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι Δημιουργοί από τη φύση τους και προχωρούν από ποστ σε ποστ διορθώνοντας χρήσιμα, αλλά και λιγότερο χρήσιμα ποστ γιατί το διασκεδάζουν, αλλά και γιατί μαθαίνουν από το περιβάλλον τους κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Είναι συχνά σπαστικοί και δε βρίσκουν μεγαλύτερη χαρά απ’ το να διορθώνουν τους άλλους αποσυναρμολογώντας και μετά επανασυναρμολογώντας την ορθογραφία τους, κάνοντάς τη λίγο καλύτερη από πριν.
Κοίτα να δεις...
Διορθώθηκε... :lol:
o_gavros
26/10/2018, 14:50
Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:
“Επιχειρηματίας”
(ESTP-a)
" Οι Επιχειρηματίες πηδούν στο κενό χωρίς να κοιτάξουν κάτω, διορθώνουν τα λάθη τους στην πορεία και αντί να τεμπελιάζουν, προετοιμάζονται για ενδεχόμενα απρόοπτα και ψάχνουν τρόπους διαφυγής...
Ο Επιχειρηματίας είναι ο τύπος προσωπικότητας που είναι πιθανότερο να επιλέξει έναν ριψοκίνδυνο τρόπο ζωής. Ζουν τη στιγμή και πέφτουν με τα μούτρα στη δράση – είναι το μάτι του κυκλώνα. Οι άνθρωποι με τύπο προσωπικότητας Επιχειρηματία απολαμβάνουν το δράμα, το πάθος και την ευχαρίστηση, όχι επειδή τους ενθουσιάζει συναισθηματικά, αλλά επειδή διεγείρει τη λογική τους. Πιέζονται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις βασισμένες στην άμεση πραγματικότητα με μια πολύ γρήγορη, αντανακλαστική λογική απάντηση."
Ιόλο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα :p
o_gavros
26/10/2018, 14:53
Ότι χρειάζεται ζμπρώξιμο
:p
λέγε με απρίλια ασούμε;
α,και μη γυρνάς πολύ αποτομα γιατι θα βγαλεις κανενού φουκαρά το μάτι :p
RaGe_Raptor
26/10/2018, 15:15
λίγα με τον Μπάκλη,το ξέρατε ότι τρέχει στο Αουστρέιλιαν sbk ? #10 στην κατάταξη :D
400539
λίγα με τον Μπάκλη,το ξέρατε ότι τρέχει στο Αουστρέιλιαν sbk ? #10 στην κατάταξη :D
400539
Mε Κατάνα υποθέτω, αφού οτιδήποτε άλλο θα ήταν τρε μπανάλ.
RaGe_Raptor
26/10/2018, 15:35
Mε Κατάνα υποθέτω, αφού οτιδήποτε άλλο θα ήταν τρε μπανάλ.
ο εικονιζόμενος είναι,ρε. μπλε Σουζουκάρα με καναρινί λεπτομέρειες...:D
ο εικονιζόμενος είναι,ρε. μπλε Σουζουκάρα με καναρινί λεπτομέρειες...:D
Με δανεικό μοτόρι έτρεξα (εννοείται Σουζούκι) δεν πρόλαβα να κατεβάσω το καναρίνι down under :bawl:
taisteal
26/10/2018, 16:24
λέγε με απρίλια ασούμε;
α,και μη γυρνάς πολύ αποτομα γιατι θα βγαλεις κανενού φουκαρά το μάτι :p
True adve before it was cool
Θα σέβεσαι
:moutza: :lol:
AUFGEBRACHT
26/10/2018, 22:12
“ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ”
Και του Καμμένου το ίδιο του έβγαλε...
GogosLux
01/11/2018, 16:48
ειναι ιδέα μου ή τον τελευταίο καιρό οι δολοφονίες / εκτελέσεις (ακομα και μερα μεσημέρι) στην Αθήνα τείνουν να γίνουν κάτι οχι και τοσο παράξενο :confused:
Μονο τους τελευταίους μήνες θυμάμαι πάνω απο 5 ετσι για πλάκα, είτε μαφιόζικα είτε για διαφορές
Δεν είναι καθόλου ιδέα σου. Τη χήρα να δούμε ποιός θα τη πάρει τώρα.
taisteal
01/11/2018, 16:59
90's στην Αθήνα ήταν πολύ χειρότερα από τώρα.
lleonidas
01/11/2018, 17:08
Δεν είναι ιδέα σου.Αν εξαιρέσουμε όμως το Ζ.Κωστόπουλο, έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, ήταν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα σε άτομα του υποκόσμου ή/και συμβόλαια θανάτου.
congate7
01/11/2018, 18:30
90's στην Αθήνα ήταν πολύ χειρότερα από τώρα.
Ο λέουρας... από το τέκσας... να τον ακούτε αυτόνανε ναούμε
taisteal
01/11/2018, 20:00
Ο λέουρας... από το τέκσας... να τον ακούτε αυτόνανε ναούμε
Εσύ ήσαν αγέννητος ρε μλκ τότε
o_gavros
01/11/2018, 20:03
Εσύ ήσαν αγέννητος ρε μλκ τότε
Ρε μπας κι εσύ στην ηλικία του ήσουν και πχιο νεος;
lleonidas
02/11/2018, 17:47
Τι απίστευτο παλικάρι είναι αυτός ο Πετρούνιας (http://www.gazzetta.gr/other-sports/sport-gymnastiki/article/1287897/isovia-hrysos-o-leyteris-petroynias-vid) , μπράβο του!
Σκέψου να ήταν και απόλυτα υγιής.
Για τους ποδοσφαιρόφιλους του φόρουμ:
Τελικός COPA LIBERTADORES BOCA JUNIORS - RIVER PLATE ,Σάββατο 10/11 στις 21:45 στο OPEN Tv
Κατα πολλούς το σπουδαιότερο ντέρμπυ του πλανήτη και σε ελεύθερο κανάλι:wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/11/2018, 16:47
Τελικός COPA LIBERTADORES BOCA JUNIORS - RIVER PLATE ,Σάββατο 10/11 στις 21:45 στο OPEN Tv
Το μεγαλυτερο ντερμι των αιωνιων αντιπαλων.Εχουν υπαρξει κατα καιρους πολες φορες αιματοχυσιες.Εχουν θρυνησει και νεκρους.Ντερμπι μησους.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/11/2018, 16:48
ποιο καναλη ειναι αυτο?
karellen
09/11/2018, 18:47
Το river plate το ξέρω από τη μεγαλειώδη συναυλία των AC/DC.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/11/2018, 21:37
Το river plate το ξέρω από τη μεγαλειώδη συναυλία των AC/DC.
Φυλε ειναι απολαυση να δει καποιος τετοιο ματς.Γαμοτο εχω αυριο γαμο.
lleonidas
10/11/2018, 19:37
Το γκαντέμιασες!Αναβλήθηκε...ρίχνει καρέκλες σήμερα στo Buenos Aires :whiteflag:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/11/2018, 13:28
Το γκαντέμιασες!Αναβλήθηκε...ρίχνει καρέκλες σήμερα στo Buenos Aires :whiteflag:
Εγω το γκαντεμιασα.Ειχα γαμο χθες.:DΧιχιχιχι...Για ποτε ανεβληθην????????????
lleonidas
11/11/2018, 16:27
Απόψε στις 9.00 το βράδυ θα γίνει...μετά το διπλό της Πανάθας θα δούμε και το άλλο ντερμπάκι :evil:
Για το φίλο μου το σουήπη σίγουρα, για μένα μάλλον όχι ...:smokin:
https://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/courtvision-oi-clippers-termatisan-thn-thletheash-enos-agwna-mpasket.5364435.html
Άσε και τραυματίστηκε ο Στεφ πάλι και έχω εκνευριστεί.
Άσε και τραυματίστηκε ο Στεφ πάλι και έχω εκνευριστεί.
:smokin:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=PoaRHhGbpw4
lleonidas
17/11/2018, 12:23
Οι διάλογοι (http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1292938/sygklonizoyn-oi-dialogoi-toy-kyklomatos-me-anavolika-mesa-se-6-mines-evgale-karkino) του κυκλώματος με τα ΑΑΣ :a21:
Αηδίες. Το να τρυπιέσαι για να φουσκώνεις ακούγεται απολύτως υγιές.
lleonidas
17/11/2018, 13:13
Και άιντε και τρυπιούνται όσοι παίρνουν αυτήν την απόφαση για τους γνωστούς λόγους...μου φαίνεται αδιανόητο να το κάνουν χωρίς να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις Βιοχημείας και αγοράζοντας τα ''υλικά'' τους από άτομα που δεν έχουν καμία σχετική άδεια να τα πουλάνε.
Γι'αυτούς τους τελευταίους που τα διαθέτουν στην αγορά, τι να πει κανείς...εξίσου παράνομοι και επικίνδυνοι με τους εμπόρους ναρκωτικών, κατά την άποψή μου.Ίσα ίσα που οι πρεζέμποροι ενίοτε είναι και δακτυλοδεικούμενοι ενώ αυτοί δρουν σχεδόν ανεξέλεγκτα, προσηλυτίζοντας ακόμα και παιδιά 18-25 ετών που δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη για όλα αυτά τα σκευάσματα.
Η βλακεία πάντα βρίσκει τρόπο.
lleonidas
17/11/2018, 18:25
81χρονος που οδηγούσε φορτηγάκι ''μπουκάρει'' (http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/108462-i-kamera-kategrapse-tin-tromaktiki-skini-stigmi-pou-to-aftokinito-mpoukarei-sto-farmakeio-kai-parasyrei-ti-gynaika) σε φαρμακείο στη Λαμία παρασύροντας μια γυναίκα 63 ετών, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει σοβαρά.
Στην tv είπαν ότι ο παππούς μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι :a024:
rainmike
18/11/2018, 00:26
https://www.youtube.com/watch?v=baxD7C3RKpM
Τρομερός αθλητής ο cyplenkov τον άφησε να κερδίσει για να μην τον πάρει 7-0
https://www.youtube.com/watch?v=baxD7C3RKpM
Τρομερός αθλητής ο cyplenkov τον άφησε να κερδίσει για να μην τον πάρει 7-0
Όταν λες "αθλητής", τι ακριβώς εννοείς;
rainmike
18/11/2018, 00:41
Όταν λες "αθλητής", τι ακριβώς εννοείς;
αθλητής της χειροπάλης τι να εννοώ?
lleonidas
18/11/2018, 18:52
F3 Macau GP. Η 17χρονη Γερμανίδα πιλότος τραυματίστηκε (https://www.thesun.co.uk/sport/7768787/sophia-floersch-macau-f3-crash-fractures-spine/) στη σπονδυλική στήλη αλλά επέζησε...4 ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας οδηγός, δύο φωτογράφοι και ένας κριτής.
https://www.youtube.com/watch?v=fHZWJkcBz8U
rainmike
21/11/2018, 22:36
Μάγκες ,όποιος ξέρει απαντάει.Εκανα σήμερα άρσεις θανάτου και απο μαλακία ξέχασα να ασφαλίσω τα βάρη.Εφυγαν απο τη μιά μεριά και ένιωσα ένα τράβηγμα στη μέση απο την αριστερή μεριά.
Τώρα νιώθω έναν πόνο στην αριστερή πλευρά της μέσης όταν βαδίζω.Εχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο?Ο πόνος είναι σχετικά ήπιος να συνεχίσω προπονήσεις ή να διακόψω για αυτή τη βδομάδα?
Συνέχισε, αλλά ρίχνε τα βάρη από την άλλη πλευρά της μπάρας για λίγο καιρό.
rainmike
21/11/2018, 22:42
Συνέχισε, αλλά ρίχνε τα βάρη από την άλλη πλευρά της μπάρας για λίγο καιρό.
αχαχαχα έλεος ρε τρολλ γελάω και πονάω:lol:
αχαχαχα έλεος ρε τρολλ γελάω και πονάω:lol:
Ξέρεις που είναι το θέμα ,αν σ αρέσει :bawl:
rainmike
22/11/2018, 04:39
Ξέρεις που είναι το θέμα ,αν σ αρέσει :bawl:
Ωραιος,ωραιος
Μάγκες ,όποιος ξέρει απαντάει.Εκανα σήμερα άρσεις θανάτου και απο μαλακία ξέχασα να ασφαλίσω τα βάρη.Εφυγαν απο τη μιά μεριά και ένιωσα ένα τράβηγμα στη μέση απο την αριστερή μεριά.
Τώρα νιώθω έναν πόνο στην αριστερή πλευρά της μέσης όταν βαδίζω.Εχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο?Ο πόνος είναι σχετικά ήπιος να συνεχίσω προπονήσεις ή να διακόψω για αυτή τη βδομάδα?
Για καμιά 10αρια μέρες κόψε τα βαριά κιλά και κάνε με ελαφριά καμία 50 επαναληψεις μόνο για μια καλή αιμάτωση μέρα παρά μέρα,
σαν θεραπεία. Εχεις απλά θλάση.
Για καμιά 10αρια μέρες κόψε τα βαριά κιλά και κάνε με ελαφριά καμία 50 επαναληψεις μόνο για μια καλή αιμάτωση μέρα παρά μέρα,
σαν θεραπεία. Εχεις απλά θλάση.
MRI εξ αποστάσεως;
Υποκλινόμαστε ρε παππού! :tooth:
makaros33
23/11/2018, 20:05
καλησπέρα
θέλω να κάνω κάποια αγορά από το σαιτ geek και ψάχνω πληροφορίες σχετικά με το αν έχει κάποιος αγοραση και γενικά εντύπωσης .
όπως και αν ήρθε στην ώρα του η αν είχε κάποιος προβλήματα με το τελωνείο
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/11/2018, 05:45
Σημερα στις 22:00 εχουμε τον δευτερο τελικο.Προμηνηεται χαμος.Καμια σχεση με τον πρωτο που κρατιοντουσαν ολοι για να μη φανε καρτα και χασουν τον τελικο.Σημερα θα βγουν μαχαιρια.
Και πεζει στις 21:45 ατλετικο- μπαρτσα.Ποιο θα δω ρε γαμοτο...
lleonidas
24/11/2018, 10:16
Σημερα στις 22:00 εχουμε τον δευτερο τελικο.Προμηνηεται χαμος.Καμια σχεση με τον πρωτο που κρατιοντουσαν ολοι για να μη φανε καρτα και χασουν τον τελικο.Σημερα θα βγουν μαχαιρια.
Και πεζει στις 21:45 ατλετικο- μπαρτσα.Ποιο θα δω ρε γαμοτο...
Οι οπαδοί της Μπόκα γέμισαν προχθές το Bombonera για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση (https://m.sport24.gr/football/libertadores/river-mpoka-gemise-to-bombonera-sthn-teleytaia-proponhsh-video.5370481.html) ...και όχι μόνο το γέμισαν αλλά έμειναν χιλιάδες κόσμου έξω από το γήπεδο.Και για να μπουν όσοι τελικά μπήκαν, περίμεναν από τα χαράματα έξω από τις θύρες!
Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει εκεί, είναι σε άλλο επίπεδο!
Παπασούζα αρχικά θα δεις την Παναθηναϊκάρα το απόγευμα, μετά Τότεναμ-Τσέλσι και το βράδυ, εννοείται Ρίβερ-Μπόκα... μία φορά διεξάγεται τέτοιος τελικός :rockon:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/11/2018, 12:35
Οι οπαδοί της Μπόκα γέμισαν προχθές το Bombonera για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση (https://m.sport24.gr/football/libertadores/river-mpoka-gemise-to-bombonera-sthn-teleytaia-proponhsh-video.5370481.html) ...και όχι μόνο το γέμισαν αλλά έμειναν χιλιάδες κόσμου έξω από το γήπεδο.Και για να μπουν όσοι τελικά μπήκαν, περίμεναν από τα χαράματα έξω από τις θύρες!
Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει εκεί, είναι σε άλλο επίπεδο!
Παπασούζα αρχικά θα δεις την Παναθηναϊκάρα το απόγευμα, μετά Τότεναμ-Τσέλσι και το βράδυ, εννοείται Ρίβερ-Μπόκα... μία φορά διεξάγεται τέτοιος τελικός :rockon:
Αν και εχω παει σε ολλα σχεδον τα γυπαιδα της ελλαδας και σε καποια στο εξωτερικο εχω σηχαθει το ελληνικο ποδοσφαιρο και δε βλεπω καθολου .Βλεπω πολυ αγγλικο και ισπανικο.Μας πηραν τωρα απο τον οτε το ιταλικο και το χασαμε.Περυσι εβλεπα και ιταλικο.
Το τσελσι τοτεναμ δε το προλαβαινω.Μαλλον με βλεπω για τον τελικο.
Υ.Γ.Αμα πω της γυναικας οτι σαβατοβραδο εχει 3 ποδοσφαιρα θα με αφορησει:lol:
Αν και εχω παει σε ολλα σχεδον τα γυπαιδα της ελλαδας και σε καποια στο εξωτερικο εχω σηχαθει το ελληνικο ποδοσφαιρο και δε βλεπω καθολου .Βλεπω πολυ αγγλικο και ισπανικο.Μας πηραν τωρα απο τον οτε το ιταλικο και το χασαμε.Περυσι εβλεπα και ιταλικο.
Το τσελσι τοτεναμ δε το προλαβαινω.Μαλλον με βλεπω για τον τελικο.
Υ.Γ.Αμα πω της γυναικας οτι σαβατοβραδο εχει 3 ποδοσφαιρα θα με αφορησει:lol:
Τι αφορισμό λες;;; από τσόκαρο και πάνω πάει....:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/11/2018, 16:59
Τι αφορισμό λες;;; από τσόκαρο και πάνω πάει....:lol:
Αφορισμο αφορισμο ξερω τι λεω...Πατερ ειμαι...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/11/2018, 21:20
Γιατι δε βλεπουμε στο καναλι τον αγωνα?Κατι διαβαζω για επιθεση στο πουλμαν με τους πεχτες της μποκα απο τους οπαδους της ριβερ.Αυτο ειναι η αιτια?Ξερει καποιος τιποτα'αλλο?
lleonidas
24/11/2018, 21:37
Οι Ριβεραίοι χουλιγκάνοι επιτέθηκαν στο πούλμαν και τραυματίστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της Μπόκα, ορισμένα sites γράφουν ότι κάποιοι μεταφέρθηκαν σε κλινική.
Προσωρινά μετατέθηκε για τις 11 αλλά πιθανότατα θα αναβληθεί.Κόλαση!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/11/2018, 21:44
Οι Ριβεραίοι χουλιγκάνοι επιτέθηκαν στο πούλμαν και τραυματίστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της Μπόκα, ορισμένα sites γράφουν ότι κάποιοι μεταφέρθηκαν σε κλινική.
Προσωρινά μετατέθηκε για τις 11 αλλά πιθανότατα θα αναβληθεί.Κόλαση!
Ναι το ειδα τωρα.Οχι ρε φυλε.Το περιμεναμε ολοι πος και πος.Φτιαχνω ελληνικο δυπλο για να κρατηθω.Ελπιζω να γινει...
Αφορισμο αφορισμο ξερω τι λεω...Πατερ ειμαι...
Είστε σίγουρα παπάς;:confused:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/11/2018, 06:20
Είστε σίγουρα παπάς;:confused:
Δε ξερω................
rainmike
25/11/2018, 06:59
Δε ξερω................
Αφιερωμένο ρε παπασούζα
https://www.youtube.com/watch?v=MVVnyvwzqNo
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/11/2018, 15:41
Αφιερωμένο ρε παπασούζα
https://www.youtube.com/watch?v=MVVnyvwzqNo
Ποπο τι μου θημησες να ξερες.Η πρωτη μου βολτα σε πιστα μοτοκρος ηταν με ενα τετοιο χτακι...Θυμαμε οτι ηταν να ανεβω μια μεγαλη ανηφορα(πιστα μινωικης οσοι ξερουν)και το χτ 125 δεν ειχε δηναμη να με ανεβασει και επεσα και εμεινα ξαπλωμενος στη μεση της ανηφορας.Τοτε ηρθε ενα παλικαρη με ενα cr 500 και σταματησε στο πλαι της ανηφορας(μιλαμε για τρελη ανηφορα.Οσοι ξερουν τη πιστα θα καταλαβουν) και με ρωτησε αν θελω βοηθεια.Του ειπα οχι και αυτος εφυγε χαλαρα οπως ηρθε....Α ρε χρονια....
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/11/2018, 21:51
Μαλλον ξαναναβλυθηκε ο τελικος.Οι πεχτες της μποκα φοβουνται να μπουν στο γηπεδο.Φοβουνται ακομα και για τρομοκρατικη επιθεση.Τις επομενες μερες θα συναντηθει ο προεδρος της ομοσπονδιας του αντιστοιχου τσαμπιονς λινκ της λατινηκης αμερικης και του αντοιστηχου ουεφα καθως και οι προεδροι των ομαδων για να αποφασισουν για τη τυχη του αγωνα.Ολλα δειχνουν οτι θα παιχτει στα χαρτια οπως το 2013 που σηνανντηθηκαν οι ομαδες στους 16 του κοπα λιμπερταδορες και ο αγωνας αναβληθηκε πριν φτασει στο δευτερο ημηχρονο.
Λινκ δεν εχω να βαλω καθοτι οι πληροφοριες ειναι απο φιλαρακι που τηλεφωνησα για να μαθω:wave2:
lleonidas
27/11/2018, 15:41
Για όσους θυμάστε αυτή την απίστευτη ιστορία (https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/937242/synagermos-sti-kriti-giati-vgike-apo-ti-fylaki-o-paidoktonos) πριν από 20 περίπου χρόνια.
Με την τωρινή του αποφυλάκιση, τα τρις ισόβια μετατρέπονται σε 6 χρόνια και κάτι μήνες για το κάθε παιδί...
Έδειξε "καλή διαγωγή", λένε, μπορεί να κοινωνικοποιηθεί...
Είναι άδικο και προκλητικό, κατά την άποψη μου, να έχει καταργηθεί η θανατική ποινή για τέτοιες ακραίες περιπτώσεις.
lleonidas
04/12/2018, 14:11
Να δεις που στο τέλος θα γίνει και λαϊκός ήρωας το χρυσό αυτό παιδί, ο εκλεκτός πελάτης του κυρίου Κούγια!
Πηγή (https://www.documentonews.gr/article/anatroph-sthn-ypothesh-lathremporias-xrysoy-apofylakizetai-o-rixardos-ki-alloi-epta-kathgoroymenoi)
Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Ασκεί ένα νόμιμο επάγγελμα. Αν δεν θέλουμε τετοιου είδους επιχειρήσεις ας τις βγάλει παράνομες το κράτος.
Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να παει να σφαξει τα χρυσαφικά του. Αν πεινάει και τα έχει, ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε στον άλλον τι θα κάνει με την περιουσία του;
Αν νομίζουμε οτι αισχροκερδούν αυτου του είδους οι επιχειρήσεις, ας τους ελέγχει καλυτερα το κράτος.
Στο δια ταύτα: Οι αετοί της EΛΑΣ, ξέχασαν να ρωτήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες (τελωνεία, ΑΔΑΕ, ΣΔΟΕ, κλπ) και στοιχειωθέτησαν σαν χωροφύλακες του 1950 ένα κατηγορητήριο λούνα παρκ.
Εύγε εκεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη :tooth:
Το χρώμα της δικαιοσύνης είναι χρυσό
Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Ασκεί ένα νόμιμο επάγγελμα. Αν δεν θέλουμε τετοιου είδους επιχειρήσεις ας τις βγάλει παράνομες το κράτος.
Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να παει να σφαξει τα χρυσαφικά του. Αν πεινάει και τα έχει, ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε στον άλλον τι θα κάνει με την περιουσία του;
Αν νομίζουμε οτι αισχροκερδούν αυτου του είδους οι επιχειρήσεις, ας τους ελέγχει καλυτερα το κράτος.
Στο δια ταύτα: Οι αετοί της EΛΑΣ, ξέχασαν να ρωτήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες (τελωνεία, ΑΔΑΕ, ΣΔΟΕ, κλπ) και στοιχειωθέτησαν σαν χωροφύλακες του 1950 ένα κατηγορητήριο λούνα παρκ.
Εύγε εκεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη :tooth:
Λησμόνησες τη συμμετοχή των φίλων μας Ρομά όμως :smokin:
Τι πιστεύεις ότι κάνανε δαύτοι ?
GogosLux
04/12/2018, 14:39
ε θα πανε για κλεπταποδοχη που ειναι σαφως μικρότερο αδικημα απο το ξεπλυμα χρηματος.
Και παλι θα πρεπει να αποδειχτεί οτι δεν ηταν μεμονωμένο περιστατικο και ηταν εις γνωση του αποδεκτη οτι ηταν προιον κλοπής.
Οταν πας εκει δεν σου ζητάνε απόδειξη οτι ειναι δικο σου, μονο ταυτότητα και αυτο στα τυπικά μαγαζια.
Οποτε πιασε το αυτο και κουρευτο
Το τι πιστεύω εγώ κι εσύ αξίζει όσο και η δικογραφία που έγινε (καλώς ή κακώς) κομφετί επειδή περιείχε τελικά αυτό που νόμιζαν οι αστυνομικές αρχές.
Σημασία έχει το τκατηγορητήριο, και η απόφσαη των δικαστηρίων.
Από κει και πέρα, Ρομα, ξερομά και να χαμε να λέγαμε. Οι ίδιοι που διαβιβάζουν κατηγορητήριο αίολο σουρωτήρι, οι ίδοι είναι επιφορτισμένοι με το να μας προστατεύουν.
Μην αρχίσουν οι φίλοι στρουμφ εδώ μέσα με τα "δεν εκπαιδευόμαστε, έχουμε παλιό εξοπλισμό, δεν μας αφήνουν (λες και η τήρηση του νόμου είναι δικό σας χωράφι και διαίπεται από νόμους και διαδικασίες) κλπ κλπ"
Αν δεν μπορείτε ή δεν σας αφήνουν, σπίτια σας. Από τον δοκιμο της σχολής μέχρι τον Αρχηγό. Όπως γίνεται σε όλες τις δουλειες που δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας.
Τα υπολοιπα βερεσέ και σήμερα γελάνε όλοι μαζί σας.
(περιμένω ακόμα αποτελέσματα της ΕΔΕ για τον χάρτη στο ημερολόγιο της ΕΛΑΣ που έφθαναν τα Σκόπια μέχρι τη Θεσ/νίκη).
Η δικογραφία δεν εξετάστηκε απο κάποιους πριν προφυλακιστεί?
lleonidas
04/12/2018, 16:36
Έχει μέλλον,όπως φαίνεται, η υπόθεση... ανατροπή (https://www.newsit.gr/egklhma/rixardos-thriler-me-tin-apofylakisi-tou-apo-anatropi-se-anatropi/2671412/) στην ανατροπή.
Υπάρχει διάσταση απόψεων ανακρίτριας-εισαγγελέα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/12/2018, 22:01
Το χρώμα της δικαιοσύνης είναι χρυσό
Παντα ηταν...
congate7
05/12/2018, 08:41
Μπήκαν οι εκπτώσεις και λέω να ξαναδώ την τιμή σε κάτι που κοίταγα.
30% έκπτωση έγραφε, 15 ευρά ακριβότερο ήτανε....
Κάτι που έκανε 45 ευρά πριν την 30% έκπτωση των Χριστουγέννων, τώρα κάνει 60........
Μαθς ατ ενάδερ λέβελ
skylaros
05/12/2018, 10:31
Κάτι που έκανε 45 ευρά πριν την 30% έκπτωση των Χριστουγέννων, τώρα κάνει 60........
Μαθς ατ ενάδερ λέβελ
Αυτό το έχω πάθει και εγώ αυτή την περίοδο. Σε δύο μάλιστα προϊόντα που θέλω να πάρω από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.
nopattern
05/12/2018, 10:39
401827
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/12/2018, 15:21
Μαθς ατ ενάδερ λέβελ
ξεφτυλα ρε πστμ
basilis_k6
05/12/2018, 16:26
ξεφτυλα ρε πστμ
ξεφτύλα ειναι οι να έχουμε ακομα εκπτωσεις. Λες και μια μπλούζα τον δεκεμβρη χανει αξια σαν το γιαουρτι που ληγει σε 5 μέρες. έτσι ειναι το εμποριο και η δουλεια του εμπόρου ειναι να σου πουλήσει αυτο που θες στην τιμή που θέλει. εκπτώσεις θες? έχουμε και απο αυτο...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/12/2018, 20:44
ξεφτύλα ειναι οι να έχουμε ακομα εκπτωσεις. Λες και μια μπλούζα τον δεκεμβρη χανει αξια σαν το γιαουρτι που ληγει σε 5 μέρες. έτσι ειναι το εμποριο και η δουλεια του εμπόρου ειναι να σου πουλήσει αυτο που θες στην τιμή που θέλει. εκπτώσεις θες? έχουμε και απο αυτο...
Βασιλη αν υπαρχουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ εκπτωσεις δεν ειναι καθολου ξεφτιλα οποιον μηνα και να πας να ψωνησεις.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/12/2018, 05:22
Κοέλιο;
:D
???
???
401854
401855 κ.λ.π. :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/12/2018, 09:32
401854
401855 κ.λ.π. :D
Α καταλαβα.Ο φραπεντζης με θεωρει κοελιο(κοπελιο:D)
Να το παρω σαν κοπλιμαν η να μη ξαναπιω καφε...
rainmike
07/12/2018, 21:15
Μαγκες έχει ανοίξει η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα.Οσοι το δικαιουστε μην αμελήσετε
Μαγκες έχει ανοίξει η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα.Οσοι το δικαιουστε μην αμελήσετε
ΑΜΑ αποφασίσει να λειτουργήσει η πλατφόρμα.....έχουν πέσει όλοι επάνω και έπαθε κοκομπλόκο :lol:
....Εδω γράφουμε για αφυγραντήρες, πλυντήρια, σκούπες, κ.λ.π. και ως γνωστόν, το moto.gr
ντύνει , στολίζει, νοικοκυρεύει...:lol:
Στην πολυκατοικία μου (ιδιόκτητο διαμέρισμα) όπου είναι μόνο 5 διαμερίσματα, έχουμε εδώ και 7 χρόνια σταματήσει να χρησιμοποιουμε την κεντρική θέρμανση, (πανάκριβο το πετρέλαιο για τόσο λίγα διαμερίσματα και για αέριο ούτε λόγος....) καθείς χρησιμοποιεί ότι μπορεί....
Έπεσαν στην αντίληψή μου εδώ κκαι καιρό τα θερμικά πάνελ υπέρυθρης (https://www.placemall.gr/64639-iperithro-thermantiko-panel-pv0015) έχει βάλει κανείς; αξίζουν; από κατανάλωση/απόδοση τι λένε;
Τα σκέφτομαι σοβαρά.... το σπίτι είναι 80 τ.μ. 3 δωμάτια με ενοποιημένη κουζίνα/τραπεζαρία για πειτε οι γνώστες
ενας φιλος εβαλε,σε μικρο δωματιο για μωρο και δεν κανει τιποτα απολυτως.
εγω εβαλα ατομικο λεβητα πετρελαιου γιατι κι εμεις στην οικοδομη σταματησαμε να βαζουμε πετρελαιο εδω και καποια χρονια
καιω περι τα 400-500 λιτρα την σεζον,63 τετραγωνικα σπιτι,πρωτος οροφος.