View Full Version : Ο καφενές vol.2
Stefanos73
06/07/2017, 11:38
Άλλη μια ατέρμονη συζήτηση ξεκινά... Η αλήθεια είναι ότι οι προσβολές και οι "αυταρχικές" συμπεριφορές εδώ μέσα περισσεύουν. Προφανώς φταίει ότι δεν είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο αλλιώς δεν νομίζω ότι κάποιος θα έλεγε στον απέναντί του ότι συμπεριφέρεται σαν κοριτσάκι ή γυναικούλα ή δεν ξέρω τι άλλο (μιλάμε πάντα για ανθρώπους άνω των 18 και όχι για 6χρονα). Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο πιστεύω, επίσης, οτι αν η BMW ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, μάστορας ή φυσικό πρόσωπο ζητήσει ευθύνες για ό,τι γράφετε εδώ θα το κάνει από φυσικά πρόσωπα και όχι από κάποιον moderator. Υπάρχει αυτό που αποκαλούμε ατομική ευθύνη οπότε ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι λέει (αρκεί να μπορεί να αποδείξει αυτό που λέει, να μην χυδαιολογεί και να μην προσβάλει). Τώρα, το γεγονός ότι κάποιοι καλύπτουν τα διαχειριστικά έξοδα δεν νομίζω ότι τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν από τα μούτρα όποιον τους "καπνίσει". Θα ήταν πιο τίμιο να υπάρχει μια ετήσια συνδρομή και να μην αισθάνεται κανείς "ριγμένος".
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, πάντα, οπότε δέχομαι ότι μπορεί να μην τη συμμερίζεται κάποιος αλλά πιστεύω ότι οποιαδήποτε "κοινότητα" πρέπει να έχει κανόνες, αυτοί να γίνονται σεβαστοί κα να υπάρχει αξιοπρέπεια αλλά και σεβασμός στα πρόσωπα με τα οποία "συναναστρεφόμαστε".
AristidisZ
06/07/2017, 11:38
Και τον Οκτώβρη να έρθω, το ~46% θα είναι πάντα μικρότερο από το 50%.
Δε μετράς τα post του καφενέ
Τα βρουμ όμως προσμετρώνται ;
Coyote.V
06/07/2017, 11:39
Καλώς ή κακώς ο Κογιότ έθιξε μια πραγματικότητα https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&p=2885521&viewfull=1#post2885521
που πολλοί εδώ και καιρό έχουμε διαπιστώσει και θίξει (σόρρυ βαριέμαι τώρα να βρίσκω τα νήματα) το θέμα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι το πράγμα θα μας βάλετε στα γεράματα να ψάχνουμε άλλη "γωνία" και ειλικρινά δεν έχω όρεξη.
Λίγο η κατάσταση λίγο η έλλειψη όρεξης λίγο η μαλακία των μοδιστρών και βρίσκει ο καθένας αφορμή να την κάνει ,άλλος ήσυχα άλλος φωναχτά...
Μην αναλώνεστε σε κοντρίτσες χρηστών - team και προτείνω όταν σφάζετε οι μεν κάτι να γίνετε πρώτα μια συνεννόηση μεταξύ σας ,όχι βουρ ο κάθε μοντ όπως γουστάρει (δύσκολο οκ).
Βλέπω κι από τον εαυτό μου ότι ξεκίνησα με ιστορίες σε σεντόνια και κατάντησα να κάνω πλακίτσα πιο πολύ ,μάλιστα κάποιος εκτός διαχείρισης (ξέρει αυτός) θέλησε να με επαναφέρει σε τάξη... ,συμβουλεύω δείτε και την προσφορά σας στο φόρουμ πριν τα βάλετε με τα μ@υν@πανα τους μοντς.
Για να πω την αλήθεια κάτι είχα μυριστεί, γιαυτό και το έθιξα, είναι καλύτερο να ειπωθούν κάποια πράγματα και αν είναι δυνατό να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γιατί έτσι όπως έχει δημιουργηθεί δεν είναι καθόλου καλή.
Ο κύριος λόγος της ύπαρξης της κοινότητας αυτής για εμένα είναι η βοήθεια επάνω σε τεχνικά θέματα και μετά όλα τα άλλα. Καφές, βόλτα, χαβαλές... Για πολιτική πχ έχω άλλο φόρουμ...
Τώρα, το γεγονός ότι κάποιοι καλύπτουν τα διαχειριστικά έξοδα δεν νομίζω ότι τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν από τα μούτρα όποιον τους "καπνίσει". Θα ήταν πιο τίμιο να υπάρχει μια ετήσια συνδρομή και να μην αισθάνεται κανείς "ριγμένος".
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Καλώς ή κακώς, στο λέω ψυχρά και ευθέως, δεν είμαστε όλοι ίσοι κι όμοιοι. Κάποιοι έχουν ιδρώσει προσωπικά για να γίνει το moto.gr αυτό που είναι (και δε μιλάω για μένα, φυσικά). Ούτε η συνδρομή, ούτε η συμμετοχή σε εκδρομές και εκδηλώσεις, ούτε η αγορά αυτοκόλλητων και μπλουζακίων θα το αντικαταστήσει ποτέ αυτό ή θα "αγοράσει μετοχές". Το φόρουμ είναι ιδιωτικός χώρος, ανήκει σε κάποιον και αυτός ο κάποιος χαίρεται να μας φιλοξενεί και να μας εξυπηρετεί, με προσωπικό κόστος, αλλά μέχρι ενός σημείου. Τα άτομα που έχουν επιλεγεί από τον ίδιο για την Ομάδα Διαχείρισης είναι άτομα εμπιστοσύνης και εμπιστευόμαστε την κρίση τους, ότι δε συμπεριφέρονται άδικα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν έχετε παράπονο από οποιονδήποτε χρήστη, μοντ, αντμίν ή οτιδήποτε, υπάρχει πάντα η φόρμα επικοινωνίας ή τα πμ, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε το πρόβλημά σας και αν το κρίνουμε σωστό, θα λάβουμε μέτρα. Αλλά, προφανώς, δε μπορεί κανείς να έχει απαιτήσεις. Ναι, είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι εδώ.
Δε μετράς τα post του καφενέ
Τα βρουμ όμως προσμετρώνται ;
Δε μας παρατάς. :p
Λοιπόν, επειδή το συγκεκριμένο νήμα παίρνει συχνά κουτσομπολίστικη/προσωπική χροιά και με αηδιάζει λίγο που αναπόφευκτα πέφτω κι εγώ στην παγίδα, πείτε ό,τι έχετε να πείτε τώρα, γιατί είναι η τελευταία φορά που γίνεται τέτοια συζήτηση. Αν σας αρέσει το φόρουμ, μένετε. Αν όχι, η πόρτα είναι ανοιχτή. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα επιτραπεί να λειτουργείτε εις βάρος του.
Κάποια πράγματα θα αλλάξουν σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις σας. Θα φανεί ποιοι όντως ενδιαφέρονταν για το καλό του φόρουμ, ποιοι πρότειναν λύσεις για το όφελος όλων και ποιοι είναι εδώ μόνο για να τρολάρουν, να κάνουν την πλάκα τους και μετά να κλαίνε για την αδικία των μοντ(ς).
basilis_k6
06/07/2017, 11:55
Ενας τροπος διαχωρισμου παντως που δουλευουν σε αρκετα φορα είναι το χρωματακιον. Με κοκκινο τα του κοντερεισον και με κανονικο ολα τα αλλα. Ετσι μπορει οποιος θελει να σπαμαρει και να χαβαλεδιαζει ελευθερος. Διοτι ειναι ασχημο να σβυνεις το ποστ του ενος που λεει "μπουρδελα χοντα" επειδη ειναι σπαμ και στο διπλα θεμα να γραφεις εσυ "μπουρδελα καβασακι".
Τα ποστ που σβυνονται δεν πανε κουβα σε κανενα φορουμ (εκτος απο εδω) αλλα γινονται χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχ με σημειωση απο κατω "αφαιρεθηκε λογο σεξιστικου περιεχομενου απο τον ταδε μοντ.
Μοντερεισον ηθελα να πω αλλα φυσαει εδω στην παραλία και η αμμος μου μπαινει στα ματια. :cry:
AristidisZ
06/07/2017, 11:59
Ενας τροπος διαχωρισμου παντως που δουλευουν σε αρκετα φορα είναι το χρωματακιον. Με κοκκινο τα του κοντερεισον και με κανονικο ολα τα αλλα. Ετσι μπορει οποιος θελει να σπαμαρει και να χαβαλεδιαζει ελευθερος. Διοτι ειναι ασχημο να σβυνεις το ποστ του ενος που λεει "μπουρδελα χοντα" επειδη ειναι σπαμ και στο διπλα θεμα να γραφεις εσυ "μπουρδελα καβασακι".
Τα ποστ που σβυνονται δεν πανε κουβα σε κανενα φορουμ (εκτος απο εδω) αλλα γινονται χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχ με σημειωση απο κατω "αφαιρεθηκε λογο σεξιστικου περιεχομενου απο τον ταδε μοντ.
Μοντερεισον ηθελα να πω αλλα φυσαει εδω στην παραλία και η αμμος μου μπαινει στα ματια. :cry:
+ 1,000,000...
Αν και εμένα με κουράζει η συγκεκριμένη κουβέντα περί moderation team κλπ κλπ, συμφωνώ απόλυτα ότι το moderation πρέπει να γίνεται έτσι
Είναι πιο κουραστικό, αλλά το θεωρώ πολύ πιο σωστό τρόπο λειτουργίας
Stefanos73
06/07/2017, 12:00
Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγετε θέμα για τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα και να γίνεται κουβέντα αλλά όταν εγώ, κατά λάθος ενδεχομένως, να ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μου πει κάτι για ηλεκτρικές κουβέρτες (για τον ύπνο) να λαμβάνω ως απάντηση "το θέμα κλείνει, να ψάξεις στο Skroutz".
Αυτό νομίζω ότι είναι στάση που αντιστοιχεί σε δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κρίση κατά το δοκούν.
Όποιος έχει να προσφέρει κάτι στις συζητήσεις καλό είναι, αν βέβαια το επιθυμεί και έχει όρεξη, να γράφει. Όποιος έχει να γράψει μόνο ότι είναι τριμπούρδελα τα Ducati, σουτιεν τα Triumph και ζαρτιέρες τα Kawa, τότε ας πάει να τα πει με τους φίλους του.
Εννοείται ότι σε ένα thread για μια βόλτα πχ είναι θεμιτό το χαβαλέ, αλλά σε ένα thread που βρίσκεται μέσα στα μοντέλα Απαγορεύεται.
Όπως το σκέφτομαι να αγοράσω αυτό και να γράφουν μόνο όσοι έχουν να κράξουν δεν έχει κανένα νοήμα. Γενικώς όποιος ψάχνει κράξιμο και γραπτά άνευ ουσίας καλό είναι να σταματήσει αφού δε προσφέρει κάτι.
Τέλος λίαν συντόμως τα άσχετα θα περιοριστούν σημαντικά. Φόρουμ για μηχανάκια είναι εδώ, όχι καψιμί.
Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγετε θέμα για τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα και να γίνεται κουβέντα αλλά όταν εγώ, κατά λάθος ενδεχομένως, να ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μου πει κάτι για ηλεκτρικές κουβέρτες (για τον ύπνο) να λαμβάνω ως απάντηση "το θέμα κλείνει, να ψάξεις στο Skroutz".
Αυτό νομίζω ότι είναι στάση που αντιστοιχεί σε δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κρίση κατά το δοκούν.
Όχι, ούτε για ηλιακούς θερμοσίφωνες πρέπει να ανοίγεται θέμα. Αν συνέβη και δε διαγράφηκε, έγινε εκ παραδρομής. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τις ηλεκτρικές κουβέρτες...
Stefanos73
06/07/2017, 12:08
Είναι, απλά, ένα παράδειγμα για να πω ότι άλλες κοτσάνες περνάνε στο ντούκου και για άλλες, πιθανά από "παλιούς" ή φίλους γίνεται κανονική κουβέντα.
taisteal
06/07/2017, 12:09
Γελάνε και τα τσιμέντα...
:alien:
Stefanos73
06/07/2017, 12:12
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Αυτά έχουν χιούμορ.
Είναι, απλά, ένα παράδειγμα για να πω ότι άλλες κοτσάνες περνάνε στο ντούκου και για άλλες, πιθανά από "παλιούς" ή φίλους γίνεται κανονική κουβέντα.
Καταλαβαίνω τι λες και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή κλίμακα ή καθόλου τελευταία. Κι εγώ πχ θα σπαμάρω ή θα τρολάρω πού και πού, αλλά αν το κάνω σε κάποιο "σοβαρό" νήμα, μετά από λίγο, μόνος μου θα διαγράψω τα ποστ μου (και τα υπόλοιπα άσχετα). Το έχω κάνει πολλές φορές. Σε πιο "χαλαρά" θέματα, είμαστε αρκετά ανεκτικοί και δε θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Αλλά όπως και να΄χει, ναι, δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο ένα χρήστη που μπήκε χτες και τον sniper πχ. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό.
nikos_abel
06/07/2017, 12:24
Όχι, ούτε για ηλιακούς θερμοσίφωνες πρέπει να ανοίγεται θέμα. Αν συνέβη και δε διαγράφηκε, έγινε εκ παραδρομής. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τις ηλεκτρικές κουβέρτες...
Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ :cry:
Εγώ λέω να κάνουμε μια ομαδική αγορά σε dulcolax και στο καπάκι καμιά Βαλεριανα μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολύ τσιτωμενους μας βλέπω γενικώς.
Stefanos73
06/07/2017, 12:30
Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ :cry:
Καταλαβαίνω τι λες και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή κλίμακα ή καθόλου τελευταία. Κι εγώ πχ θα σπαμάρω ή θα τρολάρω πού και πού, αλλά αν το κάνω σε κάποιο "σοβαρό" νήμα, μετά από λίγο, μόνος μου θα διαγράψω τα ποστ μου (και τα υπόλοιπα άσχετα). Το έχω κάνει πολλές φορές. Σε πιο "χαλαρά" θέματα, είμαστε αρκετά ανεκτικοί και δε θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Αλλά όπως και να΄χει, ναι, δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο ένα χρήστη που μπήκε χτες και τον sniper πχ. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό.
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το νόημα της παρατήρησής μου. Λίγη χαλαρότητα δεν βλάπτει. Και η μπαρούφα θα φύγει και ο νέος χρήστης θα παρασυρθεί αλλά σε μια "κοινότητα" όλοι έχουν να προσφέρουν. Οι ενοχλητικοί αργά ή γρήγορα θα φύγουν μόνοι τους. Είμαστε όλοι αρκετά μεγάλοι για να μην θέλουμε νταντάδες. Αν κάποιος ξεφεύγει θα ήταν πιο χρήσιμο ένα προσωπικό μήνυμα που να τον εγκαλεί αντί για μια δημόσια "προσβολή ".
devil's animal
06/07/2017, 12:33
εχουν γραφτει ολα οσα γραφτηκαν απειρες φορες εδω μεσα...
εχουν φυγει ατομα τα οποια τα ενοχλουσε η μορφη διαχειρισης του φορουμ...
και δεν μιλαω για τρολακια που εμπαιναν νυχτα για τον χαβαλε...
ατομα αξιολογα που προσεφεραν και στο φορουμ και στους υπολοιπους χρηστες...και αυτο οι διαχειριστες το ξερουν...
το ξυρισμα των ποστ ειναι επιθυμητο οταν το πραγμα ξεφευγει...ΑΛΛΑ...
δεν γινεται να γραφει καποιος κανοντας παραθεση σε καποιον αλλον ενα κατεβατο και να εξηγει καποια πραγματα επιχειρηματολογωντας και επειδη στην αρχη ή στο τελος γραφει π.χ. ενα "πρεπει να εισαι στοκος για να μην το καταλαβαινεις αυτο" να εκλαμβανεται σαν βρισια και να φευγει ολο το ποστ...
και ενταξει πες οτι ειναι βρισια...που δεν ειναι γιατι εχουν γραφτει χειροτερα...αλλα και παλι επειδη δεν ειναι αμεσα απευθυνομενο δεν θα επρεπε να εκλαμβανεται σαν βρισια...αλλα πες οτι ειναι βρισια!! γιατι δεν σβηνεται μονο αυτο το κομματι και πετιεται ολο το ποστ;
αλλο παραδειγμα πριν 3-4 μερες...
στο thread με την εξαγορα της ducati απο την harley...γραφουν...γραφουν ...γραφουν...γραφει ο Βυρωνας οτι εκλεισε και την πηρε η harley την ducati και ποσταρω αυτο: "great:D" με μια φωτοσουπια απο ducati και harley...και πετιεται....και μετα γραφουν αντιστοιχα ποστ αλλοι και τους τα κρατατε...
λες και πρεπει να κανουμε οικονομοτεχνικη αναλυση στην εξαγορα και το οποιοδηποτε χιουμοριστικο ποστ ειναι τρελο spam και πρεπει να φευγει...
τα ατομα που εχουν φυγει, εχουν φυγει ακριβως γι'αυτον τον λογο...
και το οτι ειναι καποιοι εδω και διαφωνουν με το διαχειριστικο team το κανουν γιατι εχουν περισσοτερες αντοχες απο αυτους που εχουν φυγει...αλλιως θα ειχαν φυγει και αυτοι...
και το φορουμ δεν εχει πεσει μονο απο ποσοτητα (ενεργων μελων, post, thread)...εχει πεσει και απο ποιοτητα πολυ...
οποτε καταληγουμε ξανα, οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος, αλλα στραβα αρμενιζουμε κυριοι...
:wave2:
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 12:34
Ρε παιδια, ελεος!! Φορουμ ειναι, και δη για μηχανακια!! Μην το παιρνετε τοσο στα σοβαρα!!
Κανουμε το χαβαλε μας, μαθαινουμε πραγματα, ισως γνωρισουμε και καποιον ανθρωπΑ και ολα οκ. Η ζωη και τα σοβαρα ειναι εκει εξω.
Εγω δεν εχω, ουτε ειχα, καποιο θεμα με τους mods αλλα και να ειχα κλαϊν μαϊν.. Το μισθο μου κοβουν ή με κυνηγανε να με δειρουν..;; Αντε να διαφωνουσαμε και στη χειροτερη να με κανανε ban. Big deal...
Kαι λαθη ολοι κανουν. Μονο οι νεκροι και οι αγεννητοι ειναι αλανθαστοι.
Εγω ξενερωνω πιο πολυ με διαφορες αποψεις και στασεις που εκφραζονται κατα καιρους εδω μεσα και με κανουν να μη θελω να μοιραζομαι την ιδια πλατφορμα επικοινωνιας με τετοια ατομα αλλα οκ, αυτο ειναι θεμα της δικης μου αντιληψης και θεωρησης των πραγματων.
Παντως εχω περασει καλα στο moto. Ειναι το πρωτο φορουμ που γραφτηκα και παραμενει και το μοναδικο. Ουτε facebook δεν εχω. Θα ηθελα να το δω να προοδευει και να υπαρχει παντα. Μακαρι να παρει τα πανω του απο τη νεα σεζον.
αντί για μια δημόσια "προσβολή ".
Συμφωνώ. Οι προσβολές πρέπει να κοπούν. Από όλες τις πλευρές.
Stef δεν είναι έτσι όπως τα λες.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152983&p=2879242#post2879242
Έχεις δίκιο ότι αλλα μένουν και άλλα φεύγουν, αλλά όχι για τον λόγο που πιστεύεις! Έχει γίνει πολλές φορές προσπάθεια να περιοριστούν τα εντελώς άσχετα, γιατί αυτό που δεν βλέπετε κάποιοι είναι ότι μερικές φορές πιάνετε το αντίθετο άκρο.
Παράδειγμα, που δεν θυμάμαι καν αν έφυγε ή όχι, η σήτα του μπάνιου του shouter. Κανείς δεν ρώτησε, κανείς δεν είχε πρόβλημα με σήτα, αλλά ξαφνικά αποκτήσαμε έναν οδηγό για το πως να φτιάξει κάποιος σήτα για το μπάνιο του, στο moto.gr.
Τα άλλα θέματα που έχουν φύγει τα είδες? Είχαμε για μπετά, είχαμε για αντλίες, παλιότερα είχαμε μέχρι και για τεφαλοποίηση (αυτός ήταν ο τίτλος) τηγανιού! Σας αρέσει εσάς αυτό? Σας αρέσει να πατάτε καινούρια θέματα και να διαβάζετε ότι κολλάνε τα κεφτεδάκια στο τηγάνι? Το πρόβλημα ποιο είναι? Ότι το δικό σου έφυγε και του άλλου έμεινε? Το ότι προσπαθούμε να είμαστε πιο ελαστικοί όταν πράγματι κάποιος μπορεί να πάρει βοήθεια απ' την κοινότητα χωρίς να ψάχνει μια εβδομάδα για ένα πρόβλημα που έχει? Ότι πολλές φορές μπορεί να δούμε ένα που πρέπει να φύγει και να μην το διαγράψουμε επειδή είμαστε από κινητό και να το ξεχάσουμε?
Το πιο εύκολο που μπορεί να γίνει είναι η μηδενική ανοχή. Το είπε ο blitz πολλές φορές πιο πίσω αλλά επανήλθαμε στις ηλεκτρικές κουβέρτες που έφυγαν. Δλδ τι πιστεύεις ότι έχουμε πρόβλημα μαζί σου, με τις ηλεκτρικές κουβέρτες ή ότι υποστηρίζουμε τα φιλαράκια μας και σβήνουμε τα άλλα?
SHOOTER045
06/07/2017, 12:44
Σούτερ, έχεις απίστευτα πολλά μηνύματα (9048 από το 13 που γράφτηκες, χωρίς καν αυτά που δεν μετριούνται) για να γκρινιάζεις ότι δε σε αφήνουμε να μιλάς.
Τελευταία Vrooms! σε μηνύματά σας (Σύνολο: 4132)
Και καρτες μέχρι να τελειώσουν τα μνημονια
Και 5/6 Μπαν.
Τι να λέει?
Να στο εξηγήσω απλά για τον αριθμό των ποστ, αν και μπορείς να το εξακριβωσεις εύκολα.
1)Δεν κάνω πολλαπλές παραθέσεις,απανταω στον καθένα ξεχωριστά ΠΑΝΤΑ.
2)Εγραφα και απαντουσα σε ατομα που.δεν απαντούσε κανείς άλλος.
Ρε παιδια, ελεος!! Φορουμ ειναι, και δη για μηχανακια!! Μην το παιρνετε τοσο στα σοβαρα!!
Κανουμε το χαβαλε μας, μαθαινουμε πραγματα, ισως γνωρισουμε και καποιον ανθρωπΑ και ολα οκ. Η ζωη και τα σοβαρα ειναι εκει εξω.
Εγω δεν εχω, ουτε ειχα, καποιο θεμα με τους mods αλλα και να ειχα κλαϊν μαϊν.. Το μισθο μου κοβουν ή με κυνηγανε να με δειρουν..;; Αντε να διαφωνουσαμε και στη χειροτερη να με κανανε ban. Big deal...
Kαι λαθη ολοι κανουν. Μονο οι νεκροι και οι αγεννητοι ειναι αλανθαστοι.
Εγω ξενερωνω πιο πολυ με διαφορες αποψεις και στασεις που εκφραζονται κατα καιρους εδω μεσα και με κανουν να μη θελω να μοιραζομαι την ιδια πλατφορμα επικοινωνιας με τετοια ατομα αλλα οκ, αυτο ειναι θεμα της δικης μου αντιληψης και θεωρησης των πραγματων.
Παντως εχω περασει καλα στο moto. Ειναι το πρωτο φορουμ που γραφτηκα και παραμενει και το μοναδικο. Ουτε facebook δεν εχω. Θα ηθελα να το δω να προοδευει και να υπαρχει παντα. Μακαρι να παρει τα πανω του απο τη νεα σεζον.
Από την νέα σεζόν θα τρέξει η παραγωγή "Survivor" όπου οι Μοντ του μοτό θα καλούνται να καλύψουν τον γύρο τις Ελλάδος με κινέζικο 50ρι σκούτερ.
Ρε το Μα***α ,παράδειγμα και πρότυπο είναι ο κερατάς...
Stefanos73
06/07/2017, 12:51
Αν κρίνω από την συνηθέστερη θεματολογία (τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, όποιος οδηγάει BMW είναι ψώνιο) τα συναφή θέματα είναι λίγα. Σε τελική ανάλυση αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κεφτεδάκια, ας μην ασχοληθείς μαζί του. Το θέμα θα πάει αδιάβαστο και θα χαθεί στο άπειρο. Και εμένα με ενοχλούν κάποια πράγματα στο forum (αν θες σου λέω) αλλά δεν τα δείχνω, επιδεικτικά, με το "δαχτυλο" !
Εγώ λέω να κάνουμε μια ομαδική αγορά σε dulcolax και στο καπάκι καμιά Βαλεριανα μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολύ τσιτωμενους μας βλέπω γενικώς.
ή πολύ σνομπ......................:bawl:
385810
Ρε το Μα***α ,παράδειγμα και πρότυπο είναι ο κερατάς...
Μπαν για προσωπική προσβολή.
Να στο εξηγήσω απλά για τον αριθμό των ποστ, αν και μπορείς να το εξακριβωσεις εύκολα.
1)Δεν κάνω πολλαπλές παραθέσεις,απανταω στον καθένα ξεχωριστά ΠΑΝΤΑ.
2)Εγραφα και απαντουσα σε ατομα που.δεν απαντούσε κανείς άλλος.
Σούτερ, θα σου πω κάτι, εσένα προσωπικά, κι αν θες, κατάλαβέ το, γιατί δε θα το ξανακάνω. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου αρέσει το φόρουμ και δεν είσαι εδώ μόνο για να παραπονιέσαι, μείνε και γίνε σωστός. Όσο είμαι εγώ αντμίν, μπαν για προσωπικούς λόγους ΔΕ γίνονται. Αν έχεις φάει μπαν, είναι επειδή έκανες μαλακία. Τελεία. Ναι, την επόμενη θα φας μπαν ευκολότερα από κάποιον άλλον, επειδή έχεις βεβαρυμένο ιστορικό. Και ναι, δε θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον άλλον, όταν συνηθίζεις να ενοχλείς και να κάνεις τα ίδια. Αστυνομικός είσαι, ξέρεις ακριβώς πώς λειτουργούν αυτά. ;)
Επίσης, ξέρω ότι θα σου φανεί πρωτόγνωρο και εξωγήινο, αλλά μάθε ότι εγώ δεν κρατάω κακίες και μούτρα σε κανέναν προσωπικά. Έχω "πλακωθεί" με αρκετούς εδώ μέσα, αλλά πιθανότατα ούτε τα usernames τους δε θυμάμαι πλέον. Λέμε ό,τι έχουμε να πούμε και το ξεχνάω το επόμενο δευτερόλεπτο. Γιατί είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τόση σημασία δίνω. Άλλοι με γουστάρουν γι'αυτό που είμαι, άλλοι όχι. Το ίδιο μου κάνει. Ούτε καν θυμόμουν ότι στην είχα πει κάποτε (δικαίως) και το κρατούσες μανιάτικο. Οπότε χαλάρωσε. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εναντίον σου. Αλλά αν επιμένεις να τη βλέπεις, ε κάποτε θα υπάρξει.
Γελάνε και τα τσιμέντα...
:alien:
Mε το τι από όλα;
theofilos888
06/07/2017, 12:56
Απλο μου φαινεται εμενα. Αφηστε για 2 μερες το φορουμ χωρις να επεμβαινετε. Και αν αυτο το τερατουργημα, που θα δημιουργηθει χωρις αμφιβολια, αρεσει σε ολους αυτους που γκρινιαζουν........τι να πω. Αφηστε το ετσι. Αλλα τι να λεμε. Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153167
taisteal
06/07/2017, 12:57
Mε το τι από όλα;
Με μένα.
Stefanos73
06/07/2017, 12:59
Απλο μου φαινεται εμενα. Αφηστε για 2 μερες το φορουμ χωρις να επεμβαινετε. Και αν αυτο το τερατουργημα, που θα δημιουργηθει χωρις αμφιβολια, αρεσει σε ολους αυτους που γκρινιαζουν........τι να πω. Αφηστε το ετσι. Αλλα τι να λεμε. Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
Αν σε ενοχλεί γιατί ασχολείσαι; Ας του απαντήσει όποιος ξέρει, θέλει, καταδέχεται. Τόσο πολύτιμο χρόνο σου "τρώει" που διάβασες αυτή την ερώτηση; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν όλα αυτά τα "μπράβο", emoticons με μπύρες, προχώρα, κτλ μετά από κάθε ταξιδιωτικό έχουν νόημα; Χώρο πιάνουν. Μέρες μετά το ταξιδιωτικό του Nikanthi διαβάζω το εγκώμιο. Ο άνθρωπος έχει την αξιοπρέπεια και μας κάνει την τιμή να απαντάει στον καθένα προσωπικά αλλά αν το δεις ψυχρά μια τυπική ατάκα γράφουμε όλοι, χωρίς καμία χρηστική αξία.
ή πολύ σνομπ......................:bawl:
385810
Τι χρώμα είχα πάρει τότε!
Σαν @@@κεφαλο ήμουν ....
:lol:
Αν κρίνω από την συνηθέστερη θεματολογία (τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, όποιος οδηγάει BMW είναι ψώνιο) τα συναφή θέματα είναι λίγα. Σε τελική ανάλυση αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κεφτεδάκια, ας μην ασχοληθείς μαζί του. Το θέμα θα πάει αδιάβαστο και θα χαθεί στο άπειρο. Και εμένα με ενοχλούν κάποια πράγματα στο forum (αν θες σου λέω) αλλά δεν τα δείχνω, επιδεικτικά, με το "δαχτυλο" !
Το ότι τα ιταλικα είναι μπουρδέλα, αν θέλεις, είναι μια άποψη που σηκώνει και επιχειρήματα και αντίλογο. Τα κεφτεδάκια τι σχέση έχουν με μηχανές? Εγώ που είμαι διαχειριστής μπορώ να πω ότι δε θα ασχοληθώ και δε θα παρακολουθώ τα κεφτεδάκια μην αρπάξει κανένα και πέσουν μπινελίκια μεταξύ χρηστών?
Το ότι τα Ιταλικά είναι μπουρδέλα που κολλάει με αυτά που έγραψα και έγραψες παραπάνω? Δλδ αυτός είπε ότι τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, οπότε εγώ θα μπω να γράφω για κεφτεδάκια?
Διάβασες για μια άλλη οπτική απ' αυτή που είχες. Αυτό έχεις να πεις?
nikos_abel
06/07/2017, 13:01
Ασχολούμαστε με μαλακίες νομίζω.
Κοιτάξτε, από όλα τα καλά έχει ο πλανητάκος μας.
Να 2 άκρα του τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος.
@Vaska από το άλλο σόσιαλ μίντια στο κλέβω.
http://www.huffingtonpost.gr/2017/07/06/diethnes-paidia-goneis-agkalia_n_17402718.html
theofilos888
06/07/2017, 13:03
Αν σε ενοχλεί γιατί ασχολείσαι; Ας του απαντήσει όποιος ξέρει, θέλει, καταδέχεται. Τόσο πολύτιμο χρόνο σου "τρώει" που διάβασες αυτη την ερώτηση;
Εχεις καταλαβει πως αντι να ανοιγεις το περιοδικο "μοτο" σε λιγο καιρο θα ανοιγεις το "αθηνοραμα"; Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε να ανοιγεις το περιοδικο, που αγορασες για να διαβασεις οτι τα μπεμπε ειναι γαμω τα μηχανακια και πως ο μητσακης εφτασε με παπι στο ιραν (τυχαια τα παραδειγματα) στην επομενη σελιδα να διαβασεις ποσο αντιψυκτικο θελει ο calpak και καθε ποσα χρονια συντηρηση; Σου κανει λογικο ολο αυτο;
Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
Να μείνει ή να φύγει?
theofilos888
06/07/2017, 13:07
Να μείνει ή να φύγει?
Ρωτας εμενα; εγω αν ημουν μοντ θα το εθαβα χτες.
Stefanos73
06/07/2017, 13:09
Το ότι τα ιταλικα είναι μπουρδέλα, αν θέλεις, είναι μια άποψη που σηκώνει και επιχειρήματα και αντίλογο. Τα κεφτεδάκια τι σχέση έχουν με μηχανές? Εγώ που είμαι διαχειριστής μπορώ να πω ότι δε θα ασχοληθώ και δε θα παρακολουθώ τα κεφτεδάκια μην αρπάξει κανένα και πέσουν μπινελίκια μεταξύ χρηστών?
Το ότι τα Ιταλικά είναι μπουρδέλα που κολλάει με αυτά που έγραψα και έγραψες παραπάνω? Δλδ αυτός είπε ότι τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, οπότε εγώ θα μπω να γράφω για κεφτεδάκια?
Διάβασες για μια άλλη οπτική απ' αυτή που είχες. Αυτό έχεις να πεις?
Το αν καούν τα κεφτεδάκια καλά κάνει και δεν σε νοιάζει. Αν όντως δεν σε νοιάζει μην ασχολείσαι. Μέχρι το απόγευμα το θέμα θα έχει χαθεί από μόνο του. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που "τηγανίζει". Φυσική επιλογή.
nikos_abel
06/07/2017, 13:11
Εχεις καταλαβει πως αντι να ανοιγεις το περιοδικο "μοτο" σε λιγο καιρο θα ανοιγεις το "αθηνοραμα"; Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε να ανοιγεις το περιοδικο, που αγορασες για να διαβασεις οτι τα μπεμπε ειναι γαμω τα μηχανακια και πως ο μητσακης εφτασε με παπι στο ιραν (τυχαια τα παραδειγματα) στην επομενη σελιδα να διαβασεις ποσο αντιψυκτικο θελει ο calpak και καθε ποσα χρονια συντηρηση; Σου κανει λογικο ολο αυτο;
Εδώ να σχολιάσω πως όταν πάρω το (κάθε) μοτό, ναι περιμένω να διαβάσω ΚΥΡΙΩΣ για μοτό.
Σίγουρα (προσωπικά) δε θα με χαλούσε να έχει και μια στήλη με ανέκδοτα, άλλη μία με ζώδια, άλλη μία με
ξώβυζες και μερικές ακόμη άσχετες.
Αν ήταν όμως ένα άρθρο για μηχανές, 30 σελίδες διαφημίσεις και άλλες 20 για τη μελέτη
του υδροβιότοπου της Νάουσας, ε ναι, δε θα το αγόραζα.
Μπορεί όμως και να το αγόραζα. Για να διαβάσω ΟΛΑ αυτά τα άλλα και μερικές λέξεις για μεκανάκια.
Ρωτας εμενα; εγω αν ημουν μοντ θα το εθαβα χτες.
Το 90% φεύγει αλλά αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης είναι μόνο το δικό του που έφυγε και το δικό σου που για τον α ή β λόγο έμεινε.
Και αργότερα κάποιος δε θα ξεχωρίσει ότι το γκαζάκι είναι ένα μέρος του εξοπλισμού για κάμπινγκ του τύπου που είναι 3 μήνες στο δρόμο και θα πει, γιατί τα μπετά έφυγαν και το γκαζάκι έμεινε?
Ασφαλώς δεν ρώτησα εσένα, ούτε απαντάω σε σένα!
Το αν καούν τα κεφτεδάκια καλά κάνει και δεν σε νοιάζει. Αν όντως δεν σε νοιάζει μην ασχολείσαι. Μέχρι το απόγευμα το θέμα θα έχει χαθεί από μόνο του. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που "τηγανίζει". Φυσική επιλογή.
Στεφ καταλαβαίνεις τι εννοώ? Δεν μπορούν να μένουν θέματα που έχουν να κάνουν με την τεφαλοποίηση τηγανιού! Αν όσα είπα δε σε καλύπτουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Νομίζω ότι διάβασες πολύ επιπόλαια όσα έγραψα ή είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή σου. Δεν σε αδικώ φυσικά γι' αυτό, γιατί ίσως δεν έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει ή πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απ' την στάση σου όμως κρατάω ότι δεν πρέπει να μένει τίποτα άσχετο! Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο απ' αυτό, σηκώνει πολύ παρεξήγηση, ε?
Coyote.V
06/07/2017, 13:21
Το 90% φεύγει αλλά αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης είναι μόνο το δικό του που έφυγε και το δικό σου που για τον α ή β λόγο έμεινε.
Και αργότερα κάποιος δε θα ξεχωρίσει ότι το γκαζάκι είναι ένα μέρος του εξοπλισμού για κάμπινγκ του τύπου που είναι 3 μήνες στο δρόμο και θα πει, γιατί τα μπετά έφυγαν και το γκαζάκι έμεινε?
Ασφαλώς δεν ρώτησα εσένα, ούτε απαντάω σε σένα!
Ακριβώς αυτό, βλέπω χρήστες να γκρινιάζουν... αλλά δεν ξέρω τον λόγο ούτε είδα το μήνυμα τους. Και εμένα έχουν χαθεί μερικές δημοσιεύεις, έχω φάει και προειδοποίηση. Αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα γιατί και δεν το κάνω θέμα.
Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν και νομίζουν ότι υποστηρίζω τον συντονισμό.
Stefanos73
06/07/2017, 13:23
Στεφ καταλαβαίνεις τι εννοώ? Δεν μπορούν να μένουν θέματα που έχουν να κάνουν με την τεφαλοποίηση τηγανιού! Αν όσα είπα δε σε καλύπτουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Νομίζω ότι διάβασες πολύ επιπόλαια όσα έγραψα ή είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή σου. Δεν σε αδικώ φυσικά γι' αυτό, γιατί ίσως δεν έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει ή πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απ' την στάση όμως κρατάω ότι δεν πρέπει να μένει τίποτα άσχετο! Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο σηκώνει πολύ παρεξήγηση, ε?
Βοηθησέ με, λοιπόν, να καταλάβω και θα είμαι μαζί σου. Δεν θα διάβαζα ποτέ κάτι επιπόλαια γιατί καλώς ή κακώς παίρνω τα πράγματα στα σοβαρά πάντα ή σχεδόν πάντα...
blackbusa
06/07/2017, 13:26
edw poulane enydria???
Stefanos73
06/07/2017, 13:29
edw poulane enydria???
Έχω απ'αυτό. Είναι 180 λίτρα και τα τελευταία 4 χρόνια χαίρει άκρας υγείας. Αν θελεις, χαρά μου να σε βοηθήσω (γιατί είσαι σύντροχος) . Αρκεί να μην ειρωνεύεσαι...
Bladerunner
06/07/2017, 13:33
Η διαγραφή σχολίων, θεμάτων κλπ μου κάθεται πολύ άσχημα.
Το κλείδωμα, όχι και το θεωρώ απαραίτητο κάποιες φορές.
Νομίζω ότι αν βλέπω κλειδωμένα θέματα με την επισήμανση "άσχετο, υβριστικό κλπ" στο τέλος θα εκπαιδευτώ στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.
Και μιας κι ανέφερα τη λέξη "αποδεκτό":
Δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι θέλω ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum κι από την άλλη να πουλάω φασολάκια μέσα από αυτό.
Ούτε μπορώ να απαιτώ σεβασμό όταν ο ίδιος ψάχνω την πιο έξυπνη κατ΄εμέ ατάκα για να μειώσω τον συνομιλητή μου.
taisteal
06/07/2017, 13:36
Δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι θέλω ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum κι από την άλλη να πουλάω φασολάκια μέσα από αυτό.
Ούτε μπορώ να απαιτώ σεβασμό όταν ο ίδιος ψάχνω την πιο έξυπνη κατ΄εμέ ατάκα για να μειώσω τον συνομιλητή μου.
:beer::beer::beer:
Coyote.V
06/07/2017, 13:37
Η διαγραφή σχολίων, θεμάτων κλπ μου κάθεται πολύ άσχημα.
Το κλείδωμα, όχι και το θεωρώ απαραίτητο κάποιες φορές.
Νομίζω ότι αν βλέπω κλειδωμένα θέματα με την επισήμανση "άσχετο, υβριστικό κλπ" στο τέλος θα εκπαιδευτώ στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.
Και μιας κι ανέφερα τη λέξη "αποδεκτό":
Είναι μερικές φορές που η δημοσίευση πρέπει να διαγραφεί αλλά το νήμα να μείνει χωρίς να κλειδώσει... μιλάω από προσωπική πείρα πάνω στο θέμα, τρολλάρησα εκεί που δεν έπρεπε.
Διαφωνώ κι εγώ με τη διαγραφή, για πολλούς λόγους, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση, όταν πχ κάποιος σπαμάρει σε ένα θέμα.
Bladerunner
06/07/2017, 13:41
Διαφωνώ κι εγώ με τη διαγραφή, για πολλούς λόγους, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση, όταν πχ κάποιος σπαμάρει σε ένα θέμα.
Προειδοποίηση μία... επίπληξη δύο... ban!
Stefanos73
06/07/2017, 13:41
Αρχικά μία σύσταση επισημαίνοντας το πρόβλημα;
Προειδοποίηση μία... επίπληξη δύο... ban!
Ναι, εκεί καταλήγουμε. Απλά έχω την εντύπωση ότι ούτε αυτό θα αρέσει. Πάλι @@νόπανα θα είμαστε. :p
Stefanos73
06/07/2017, 13:43
Ναι, εκεί καταλήγουμε. Απλά έχω την εντύπωση ότι ούτε αυτό θα αρέσει. Πάλι @@νόπανα θα είμαστε. :p
Γιατί το λες αυτό;
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 13:45
M@υνοπαν@ θα ειστε ετσι και αλλιως και τζαμπα λεφτα να μοιραζατε. Ξεπεραστε το. :p:p:lol:
taisteal
06/07/2017, 14:00
Εγώ λέω να γίνεται και το αντίθετο,δηλαδή όταν ένας μοντ είναι παραπάνω από το επιτρεπτό μαλάκας,να παίρνει αρνητικές ψήφους από τα μέλη.
10 ψήφους προειδοποίηση.
20 ψήφους επίπληξη και γράψιμο σε τετράδιο 100 φορες ''Δεν θα ξαναγίνω μαλάκας
40 ψήφους το πρωί με τον κηδεμόνα του
60 ψήφους καθαίρεση από μοντ,και υποβιβασμό σε απλό χρήστη που ρωτάει για στροφαλομπιέλα
Παρασκευή μεσημέρι με oldman online.
Simple as that
SHOOTER045
06/07/2017, 14:01
Μπαν για προσωπική προσβολή.
Σούτερ, θα σου πω κάτι, εσένα προσωπικά, κι αν θες, κατάλαβέ το, γιατί δε θα το ξανακάνω. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου αρέσει το φόρουμ και δεν είσαι εδώ μόνο για να παραπονιέσαι, μείνε και γίνε σωστός. Όσο είμαι εγώ αντμίν, μπαν για προσωπικούς λόγους ΔΕ γίνονται. Αν έχεις φάει μπαν, είναι επειδή έκανες μαλακία. Τελεία. Ναι, την επόμενη θα φας μπαν ευκολότερα από κάποιον άλλον, επειδή έχεις βεβαρυμένο ιστορικό. Και ναι, δε θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον άλλον, όταν συνηθίζεις να ενοχλείς και να κάνεις τα ίδια. Αστυνομικός είσαι, ξέρεις ακριβώς πώς λειτουργούν αυτά. ;)
Επίσης, ξέρω ότι θα σου φανεί πρωτόγνωρο και εξωγήινο, αλλά μάθε ότι εγώ δεν κρατάω κακίες και μούτρα σε κανέναν προσωπικά. Έχω "πλακωθεί" με αρκετούς εδώ μέσα, αλλά πιθανότατα ούτε τα usernames τους δε θυμάμαι πλέον. Λέμε ό,τι έχουμε να πούμε και το ξεχνάω το επόμενο δευτερόλεπτο. Γιατί είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τόση σημασία δίνω. Άλλοι με γουστάρουν γι'αυτό που είμαι, άλλοι όχι. Το ίδιο μου κάνει. Ούτε καν θυμόμουν ότι στην είχα πει κάποτε (δικαίως) και το κρατούσες μανιάτικο. Οπότε χαλάρωσε. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εναντίον σου. Αλλά αν επιμένεις να τη βλέπεις, ε κάποτε θα υπάρξει.
Αν δεν μου άρεσε δεν θα επεστρεφα μετα τα Μπαν.
Οι περιπτώσεις που < παραπνιεμαι > είναι ελάχιστες.
Το τι έχω κανει εδώ μέσα η στο παρασκήνιο του φόρουμ το γνωρίζουν αυτοι που βοήθησα με διάφορους τρόπους κατα καιρούς.
Το αν θα ξαναφαω Μπαν η όχι δεν το ξέρω.
Συγνώμη κιολας αλλά χ@στηκα.
Ενοχλω οποίον με ενοχλεί
Αν κρατούσα μούτρα δεν θα σου μιλαγα,ουτε θα απαντούσα.
Κακίες απο το ίντερνετ ?
Δεν είμαι Κατίνα.
Αν βρεθούμε face to face ποτέ και αναλόγως πως θα σε ζυγισω .
Θα είναι και ανάλογη η συνέχεια.
Γιατί άλλο το ίντερνετ, άλλο η φυσική παρουσία.
Τα λογια μένουν, οι πράξεις αλλάζουν
Με κάποιον άλλο είπαμε ποιο χοντρά λόγια απο εδώ αλλά απο κοντά με κέρδισε.
Με μανιάτες δεν έχω καμία σχέση
Είμαι κραμα κατακεφαλου Πόντιου, με θρακιώτικο πείσμα.
Και απο μνημονικό είμαι στα καλύτερα μού.
SHOOTER045
06/07/2017, 14:05
Πως το έλεγε κάποιος < πες το μου και θα το σβήσω εγω>
Coyote.V
06/07/2017, 14:18
Με μανιάτες δεν έχω καμία σχέση
Συγνώμη φίλε μου μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί Μανιάτης γαρ... έχουν κάτι και δεν θες σχέση μαζί τους;
Με κάποιον άλλο είπαμε ποιο χοντρά λόγια απο εδώ αλλά απο κοντά με κέρδισε.
Το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Από κοντά τους κερδίζω όλους.
SHOOTER045
06/07/2017, 14:21
Συγνώμη φίλε μου μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί Μανιάτης γαρ... έχουν κάτι και δεν θες σχέση μαζί τους;
Πολύ τρίχα
Coyote.V
06/07/2017, 14:22
Πολύ τρίχα
Εγώ είμαι σχεδόν άτριχος...
taisteal
06/07/2017, 14:23
Εγώ είμαι σχεδόν άτριχος...
Αυτό πες μου μόνο,τέλος....
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλοι ευχαριστημένοι .
Οι τέλειοι μοντς να υπήρχαν , πάλι θα υπάρχουν παράπονα.
Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ότι το φόρουμ είναι ένας ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος.
Και δεν το έχουν καταλάβει , γιατί τούτο το φορουμ είναι και ήταν ΠΑΝΤΑ από τα πιο ελευθέρα, ανεξάρτητα και αδέσμευτα φόρουμ .
Έτσι είναι οι ιδιόκτητες του , η αρχή του , οι μοντς και οι αντμινς του.
Επίσης , τούτο το φόρουμ ποτέ δεν έψαχνε πελάτες , δεν έκανε events, ούτε χάιδευε αυτάκια για να βγάζει κάποιος λεφτά ή να το παίζει αρχηγός.
Και όλα αυτά , ειδικά σε μια εποχή που όλοι κυνηγάνε τα φράγκα σαν λυσσασμένοι και ειναι ολοι κομπλεξικοι με φοσφοριζε γιλεκα "αρχηγος εκδρομης", είναι σπουδαία και άξια σεβασμού.
Ξεκινάτε την κρητική από λάθος βάση.
δεν έχουν οι χρήστες την ευθύνη του φορουμ . ουτε και έχουν την ολη εικόνα σε κάθε τι που γίνεται.
Στο φορουμ δεν υπάρχουν εκλογές. Δεν αποφασίζει κανένας χρήστης ποιος θα είναι αντμιν ή μοντ και πως θα ενεργεί. Υπεύθυνη γι αυτά είναι ΜΟΝΟ η ομάδα διαχείρισης .
Στο φορουμ λοιπόν ισχύει ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΣ. Ξεκάθαρα, και έτσι πρέπει να είναι .
Οποιαδήποτε παραπάνω ανοχή από τους μοντς οφείλεται ΜΟΝΟ στην καλή τους την καρδιά .
Ακούω παράπονα και κλάματα για τους παλιούς που έφυγαν..
Παπαρια…
Οσοι παλιοί έφυγαν , δεν πηγαν και πουθενά αλλού..
Συνήθως , έχουν πουλήσει τα μοτο και πήραν παπί , τρέχουν για την επιβίωση , έχουν δυο κουτσουβελα , εχουν φεισμπουκ ή το moto.gr δεν ικανοποίησε την ανάγκη τους για προβολή της μοτοσυκλετιστικης τους γαμηστεροτητας , και πήγαν αλλού να τους θεοποιήσουν.
Αν υπάρχει φθίνουσα πορεία στο moto.gr ? ναι υπάρχει .
Σίγουρα για τους λογους που είπε ο μπλιτς (σαν μέσο τα φορουμς έχουν φθίνουσα πορεία) αλλα φταίει και η ομάδα διαχείρισης .
Όχι γιατί είναι αυστηρή ή άδικη ….ακριβώς το αντίθετο!!
Είναι τόσο συγκαταβατική , ανεχτική, ανοιχτή και ηπιων τονων που αντι να κόβει μόνιμα κάθε κακόβουλο τρολοπαρμενο μαλ*κιστηρι που δεν έχει καμία σχέση με την κουλτουρα που υπήρχε στο moto.gr , τον αφήνει να γ*μει το φορουμ τούτο ποικιλοτρόπως .
Αυτια..
...
Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.
Stefanos73
06/07/2017, 15:06
Ας κρατήσουν λοιπόν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τους χώρο αφού μας κανουν χάρη. . :wave2:
Αμάν, ρε τσιτσιές. Πάνω που τους είχαμε ρίξει. :lol:
Αμάν, ρε τσιτσιές. Πάνω που τους είχαμε ρίξει. :lol:
Χάνεις revenue και θα κινδυνεύσει η θέση και ο μισθός σου όταν παρουσιάσεις στο B.o.D. το executive summary conclusion..
Χάνεις revenue και θα κινδυνεύσει η θέση και ο μισθός σου όταν παρουσιάσεις στο B.o.D. το executive summary conclusion..
Πιστεύω ότι τελικά θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι καθόμαστε και συζητάμε και τους ακούμε και αλλάζουμε. Άσ'τους να λένε!
Ας κρατήσουν λοιπόν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τους χώρο αφού μας κανουν χάρη. . :wave2:
Οι ιδιοκτήτες τον έχουν παραχωρήσει στα μέλη και στους διαχειριστές.
Αλλά ο χώρος ΕΙΝΑΙ ιδιωτικός και αυτό δεν αλλάζει ούτε βλέπω πως μπορεί να γίνει το αντίθετο. Και εγώ και εσύ φιλοξενούμενοι είμαστε μέχρι να πατήσει ο ιδιοκτήτης το κουμπί.
Τι φαντάστηκες δλδ ρε στεφ? Πως αυτός που γράφει αυτομάτως αποκτά και δικαιώματα επί της ιδιοκτησίας του άλλου?
Πιστεύω ότι τελικά θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι καθόμαστε και συζητάμε και τους ακούμε και αλλάζουμε. Άσ'τους να λένε!
Άμα νοιώθει κανείς την ανάγκη να αλλάξει ,αλλάζει..(P.Coelho)
Κάθε αλλαγή , έχει επιπτώσεις (του ίδιου)
Να αλλάξεις για σένα και όχι για τους άλλους..(του απο πανω)
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 15:53
Παντως ειναι εν μερει λαθος το επιχειρημα τις ιδιωτικοτητας του φορουμ και εξηγουμαι.
Το φορουμ προφανως ειναι ιδιωτικο και καποιος εχει στο ονομα του το domain name και πληρωνει και κατι. Και φυσικα καποιοι εθελοντικα προσφερουν το χρονο τους και την εργασια τους για να λειτουργει ολο αυτο. Μπραβο τους και σεβασμος διοτι ετσι απολαμβανουμε εμεις το τελικο αποτελεσμα ανευ ευθυνων, κοστους και κοπου.
Ομως η ουσια του φορουμ ειναι τα μελη του. Αυτοι δινουν ζωη στο φορουμ. Απο αυτους και για αυτους υπαρχει. Και μελη φυσικα ειναι και οι δημιουργοι του και οι διαχειριστες του, μην το ξεχναμε αυτο.
Ενα φορουμ διχως μελη ειναι ενα τιποτα.
Οποτε το να λεμε "οποιος δεν γουσταρει, μπουλο" ειναι επιζημιο και καπως ατοπο απο ενα σημειο και μετα διοτι αυτη η λογικη οδηγει στην ερημοποιηση και συνεπακολουθη καταστροφη του μεσου. Φανταστειτε να μεινει στο τελος μονο ο Sniper με τον Oldman, σαν τα παππουδια απο το θεωρειο του Muppet show.. :lol:
To moto εχει αναγκη τα μελη του πολυ περισσοτερο απο οτι εχει αναγκη το καθε μελος το moto. Oποτε κατ'εμε πρεπει να διατηρειται μια ισσοροπια.
Φυσικα, υπαρχουν και καλως κανουν, κανονες στο φορουμ και οποιος δεν συμφωνει με αυτους ή εσκεμενα τους παραβιαζει μονιμως πρεπει να απομακρυνεται. Ομως, παιζει μεγαλο ρολο και ο τροπος εφαρμογης των κανονων καθως και η αναζητηση της ουσιας και της χρησιμοτητας του καθενος απο αυτους, πραγματα που συχνα θα πρεπει να κρινονται και ισως να αναθεωρουνται, βαση και των εκαστοτε συσχετισμων και συνθηκων.
Παντως εμενω στην αποψη μου οτι το φορουμ λειτουργει γενικως δικαια και σωστα και πολλα προβληματα ανακυπτουν λογω εγωισμων και παρεξηγησεων λογω δυσαναλογα αυξημενης σημασιας και βαρους που δινεται στη διαδυκτυακη επικοινωνια.
Γενικα δηλαδη: chill out μαγκες!! :smokin:
Bob, σωστή βάση έχουν αυτά που λες, αλλά σκέψου 2 πράγματα ακόμα, που ίσως δεν έχουν περάσει από το μυαλό σου:
1. κανείς δεν εκμεταλλεύεται οικονομικά ή με άλλον τρόπο το φόρουμ. Το φόρουμ αυτό έχει ΜΟΝΟ έξοδα, μόνο χαμένο χρόνο και κόπο. Δεν υπάρχουν έσοδα. 0. Τίποτα. Κανένα απολύτως όφελος. Οπότε ναι, ας πούμε ότι έχεις δίκιο και αύριο μείνουν sniper και oldman μόνο (που δε θα γίνει, δες παρακάτω). Και;
2. είναι το moto.gr. Είναι εδώ πολλά χρόνια και θα είναι για πολλά ακόμα. Θα φύγουν 200 παλιοί, θα έρθουν 200 καινούριοι. Αυτό γινόταν παλιά, αυτό γίνεται τώρα, αυτό θα γίνεται πάντα. Η κίνηση δε θα σταματήσει. Λόγω ονόματος και μόνο, αν θες (οποιοσδήποτε τυχαίος θα πληκτρολογήσει moto.gr στον browser του όταν θέλει κάτι περί μοτοσικλέτας).
Κατά τ'άλλα, ποτέ δεν έχουμε πει "όποιος δε γουστάρει, πούλο" όπως το εννοείς. Όπως βλέπεις, ακόμα και τώρα προσπαθούμε να δούμε τι θέλει ο περισσότερος κόσμος για να είναι ευχαριστημένος. Όχι επειδή έχουμε κάποια υποχρέωση ή επειδή θα μας φύγει ο κόσμος, αλλά απλά επειδή θέλουμε να κάνουμε καλό. Αλλά, προφανώς, δεν είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις ορέξεις του καθενός. Προσπαθούμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι, έστω κι αν δεν το καταφέρνουμε πάντα. Από αυτή την άποψη, ναι, όποιος δε γουστάρει, πηγαίνει αλλού.
Μπουρδέλα τα BMW??? :eek:
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 16:12
Πλιτσερ το αναγνωριζω και το σεβομαι πολυ αυτο που αναφερεις. Ομως τα ωφελη δεν ειναι παντα μονο οικονομικα.
Προφανως οι δημιουργοι του φορουμ θελανε την υπαρξη του και δεν το κανανε καταναγκαστικα. Ειναι μερος της ζωης τους οπως και των διαχειριστων και σιγουρα κατι τους προσφερει και συνεχιζουν να ασχολουνται. Αλλιως θα σταματουσαν.
Και ενα παιδι, για παραδειγμα, για τους γονεις του ειναι τεραστιος κοπος και απειρος χαμενος χρονος και χρημα αλλα δεν βλεπω κανεναν να παραπονιεται ή να το εγκαταλειπει ελαφρα τη καρδια.. ;)
Τα μεγαλυτερα ωφελη πολλες φορες δεν ειναι τα οικονομικα.
Επισης δεν αναφερομουν σε εσας για το "οποιος δεν γουσταρει..". Απο το ποστ του ggs εμπνευστηκα.
Εμενα παντως με πειραξε που καποιοι σταματησαν να γραφουν, οπως ο MG-Ktinos για παραδειγμα. Ναι, ισως να ερθουν καινουργιοι, ισως και οχι αλλα ειναι ασχημο οταν χανονται καποιοι, οπως και να εχει. Αναλογα και ποιον συμπαθει ο καθενας, φυσικα. Αλλους ισως να μην τους πηρα χαμπαρι καν οτι φυγανε.
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 16:12
Μπουρδέλα τα BMW??? :eek:
:bawl::bawl::bawl:
Θεος!! :beer:
Μα δε λέμε κάτι διαφορετικό. Κι εγώ έχω παραδεχτεί πολλές φορές ότι ΘΕΛΟΥΜΕ τους χρήστες και οι χρήστες είναι ουσιαστικά το φόρουμ. Αλλά δε θα κάνουμε τα πάντα για να τους κρατήσουμε, υπάρχουν κάποια όρια. Δεν είναι η πολιτική μας να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, δε "χαϊδεύουμε" κανέναν. Αυτό λέω. :) Μακάρι να έχουμε πολλά, ποιοτικά άτομα, που μας γουστάρουν. Αυτό είναι το ιδανικό. Αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.
Κι εγώ λυπάμαι που κάποιοι παλιότεροι χρήστες φεύγουν ή ποστάρουν λιγότερο. Και σίγουρα ένας παλιός χρήστης δεν έχει την ίδια αξία με έναν καινούριο (μην παρεξηγηθεί αυτό, καταλαβαίνετε τι εννοώ), αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς εξελίσσεται. Και, καλώς ή κακώς, έτσι λειτουργούν όλα τα παρόμοια μέσα. Αλλάζουν, εξελίσσονται. Ακόμα κι εμείς οι ίδιοι βαριόμαστε να βλέπουμε το ίδιο φόρουμ για 10+ χρόνια. Παράδειγμα, ο sniper που "παραιτήθηκε".
Και το φόρτωσε σε μένα και τώρα τα ακούω εγώ. :lol:
Και ενα παιδι, για παραδειγμα, για τους γονεις του ειναι τεραστιος κοπος και απειρος χαμενος χρονος και χρημα .......
Μπόμπ, άλλαξέ το, πάρε απ' το άλλο , το καλαματιανό, το καλό........
Επισης δεν αναφερομουν σε εσας για το "οποιος δεν γουσταρει..". Απο το ποστ του ggs εμπνευστηκα.
.
ολακερο σεντονι ρε συ μπομπ , αυτο κρατησες?:lol:
προσπαθησα να περιγραψω αυτο που ισχυει.
σε κανεναν δεν ειναι ευχάριστο να φευγει κοσμος.
αλλα , ξερεις, επειδη ο κοσμος ειναι πολυς και διαφορετικος , ο καθενας μπορει να φυγει για διαφορους λογους.
Δεν μπορείς να τους εχεις ολους ευχαριστημένους .
Μαλιστα , η προσπαθεια που κάνει η ομάδα να τους εχει ολους ευχαριστημένους , εχει κάνει επίσης κόσμο να φύγει ή να μην συμμετεχει…
Οποτε… η θα ζουν με το αγχος του μετρηματος ή θα κανουν αυτό που νομίζουν σωστο και θα πουν στα @@ οσοι φυγουν..
Με το μπαρδον αλλά η φράση "οποίος δε γουστάρει τον πουλο" είναι αρκετά συχνή. Μη με βάλετε τώρα να ψάχνω γιατί βαριέμαι. Πάντως ακούγεται συχνά.
Αν δε σ'αρέσει, το μπούλο.
Βοβ τα είπες πολύ καλά, καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα να τα πω εγώ. Αν προσπαθήσω να τα χωρέσω όλα όσα είπες σε μια γραμμή θα έλεγα πως το φόρουμ είναι οι χρήστες του. Αυτό όμως σημαίνει όλοι οι χρήστες του, όχι μόνο αυτοί που γράφουν αλλά και αυτοί που έφυγαν και πήγαν αλλού και αυτοί που έφυγαν και δεν πήγαν πουθενά! Θέλω να πω ότι οι χρήστες δεν κάνουν μόνο τις συζητήσεις επίκαιρες αλλά γεμίζουν και τις αποθήκες του.
Τίποτε όμως απ' όσα έγραψες δεν σημαίνει ότι το φόρουμ δεν είναι ιδιωτικό. Διαβάζοντας αυτό που έγραψε ο ggs, φορώντας τα σωστά γυαλιά, βλέπω πολύ καλά τι θέλει να πει και που ρίχνει το βάρος! Το βάρος το έχει τοποθετήσει απ' τη μεριά της ζυγαριάς που βρίσκονται όλα αυτά που έγραψες. Ή όχι? Για ποιόν άλλο λόγο είναι και ήταν τόσο ελεύθερο και αδέσμευτο που ο καθένας έχει λόγο για το οτιδήποτε σε σημείο που μπορούσε και μπορεί να το κάνει με τρόπο απαιτητικό?
Έγραψε όμως και ότι ποτέ δεν χάιδευε τα αυτιά κανενός και πιστεύω ότι ούτε θα πάψει ποτέ να το κάνει. Να είσαι σίγουρος πάντως ότι την ημέρα που θα γίνει αυτό, εγώ δε θα είμαι ούτε διαχειριστής ούτε μέλος του! Ούτε όταν ήμουν τρυφερό ποδάρι μου χαρίστηκε κανένας, ούτε τώρα το κάνει! Και αυτό είναι που μου αρέσει!
Αν κάποιος λοιπόν θέλει να μας κουνήσει το μαντίλι επειδή το φόρουμ είναι ιδιωτικό ας το κάνει. Η συζήτηση αυτή καθώς και η επανάληψη της συζήτησης αυτής και η στάση των διαχειριστών και συντονιστών σε τέτοιες συζητήσεις, είναι η καλύτερη απόδειξη για το αν και πόσο θεωρούμε το χώρο τουτο τσιφλίκι μας, με την έννοια που το εννόησαν κάποιοι και κάνουμε ότι θέλουμε εμείς ή προσπαθούμε να δούμε τι θέλουν τα μέλη.
Από τότε που ήμουν μέλος διαβάζω συζητήσεις τέτοιου περιεχομένου και μετά όλο και κάτι άλλαζε. Αν αυτό εσένα σου κάνει ότι δεν προσπαθούσε και δεν προσπαθεί να αφουγκραστεί τα μέλη του, τότε τι άλλο μπορεί να είναι? Χωρίς να λέω ότι όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν ή θα παρθούν είναι σωστές ή λάθος.
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 17:09
Με το μπαρδον αλλά η φράση "οποίος δε γουστάρει τον πουλο" είναι αρκετά συχνή. Μη με βάλετε τώρα να ψάχνω γιατί βαριέμαι. Πάντως ακούγεται συχνά.
Αν δε σ'αρέσει, το μπούλο.
LOL!! :lol::lol:
Παντως εχουν ειπωθει και ατακαρες σε αυτη τη κουβεντα! Εριξα γελιο!! Αυτα θελω!! :)
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 17:13
Συμφωνω και με τους δυο. Μη το παρεξηγειτε.
Οταν ειπα οτι εμπνευστηκα απο το ποστ του ggs δεν ειπα οτι συνολικα δεν συμφωνω με αυτο..
Απλα ηθελα να διατυπωσω καποιες σκεψεις.
Η λέξη μπουλος είναι λίγο μπρουτάλ και αποπνέει κάτι από ντοθρακι ενώ η λέξη πουλος είναι πιο ευγενική και ζουζουνιάρικη.
Αυτό ακριβώς
Εχει καταντήσει αηδία οι κανόνες να εφαρμόζονται εκεί που θέλουν και όχι σε όλους για τα ίδια συμβάντα.
Αλλά στην μεν για δικά μου σχόλια, και στην αλλη για σχόλια προς εμενα η αυτά που με θίγουν.
Τώρα για το κοριτσάκια που λες κσι ρεζιλια,δεν θα επεκταθω.
Ούτε χρειάζεται να αποδείξω σε εσενα ουτε σε κανέναν άλλο εδώ μέσα τον ανδρισμό μου.
Η διαμαρτυρίας δεν είναι κλαψα όσο και αν θέλεις να το παρουσιάσεις έτσι.
Τα παιδιά που συμφωνούν μαζί μου κάθε άλλο απο κουραστικό με παρουσιάζουν.
Οποτε βρες αλλη καραμέλα και μπάλα να παίξεις
οποιος εχει τη μυγα.... :lol:
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 18:37
Θα σας πω ενα μεγάλο αντίο και ότι απλά είστε καραγκιόζηδες ,και απολιθώματα , και σε εσένα και στον χοντρό , τον κομπλεξικο , (αν και είσαστε γενικότερα κομπλεξικοι ) λυπάμαι που ασχοληθηκα με το μπο@ρδελο φόρουμ σας
Oριστε πως χανονται τα μελη... :bawl::bawl::lol::lol:
Φατε τα μπινελικια σας τωρα!!! :lol::p
το θεμα ειναι..σβηνει ενα ποστ γιατι δεν αρεσει στον εκαστοτε αδμιν η γιατι ειναι εναντια στον κανονισμο του φλορουμ?
ειχα λαβει μια προειδοποιηση πριν καιρο για ενα σχολιο που εκανα σε πολιτικη κουβεντα στο χαμπεμους,το αφησα και περασε ετσι χωρις να ζητησω τα ρεστα ποιος και γιατι και ουτε θελω να μαθω πια
το εσβησε προφανως γιατι δεν του αρεσε το οτι εξεφρασα την αλλη μερια?αρα ηταν προσωπικο,το εσβησε γιατι ειπα κατι ακραιο?δεν νομιζω γιατι ειχα διαβασει και πολυ χειροτερα,αραγε γιατι το εσβησε και μου εστειλε και καμπανακι?
για να καταληξω..ερχομαι εδω γιατι μου αρεσει,συμβιβαζομαι με τους κανονες γραμμενους και αγραφους και εκτιμω την ολη προσπαθεια.
απλα ισως καποιες φορες θα προτιμουσα οι κανονες να ειναι ιδιοι για ολους..
Θα σας πω ενα μεγάλο αντίο και ότι απλά είστε καραγκιόζηδες ,και απολιθώματα , και σε εσένα και στον χοντρό , τον κομπλεξικο , (αν και είσαστε γενικότερα κομπλεξικοι ) λυπάμαι που ασχοληθηκα με το μπο@ρδελο φόρουμ σας
Τουλάχιστον δεν είμαι χοντρός. :lol:
Bob_o_mastoras
06/07/2017, 19:07
Εγω θα λειψω για καποιο διαστημα, οχι επειδη "δεν γουσταρω-παιρνω τον μπουλο", αλλα επειδη παω εκδρομουλα.. :sun:
Οταν γυρισω να εχετε διορθωσει τα κακως κειμενα του φορουμ!!! :p:p
:wave2::beer::a15:
SHOOTER045
06/07/2017, 19:10
«Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε
«Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε
O μαλάκας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί γιά τον μαλάκα δεν αναφέρει τίποτα ο Γκαίτε;;;;;;;
Μήπως δεν υπήρχαν στην εποχή του;;;;;;;;;;
Μήπως τους αγνοεί σκόπιμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί κάνει τον κινέζο γιά μιά τεράστια μάζα του πληθυσμού;;;;;;;;;;;;;;;
congate7
06/07/2017, 19:28
O μαλάκας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί γιά τον μαλάκα δεν αναφέρει τίποτα ο Γκαίτε;;;;;;;
Μήπως δεν υπήρχαν στην εποχή του;;;;;;;;;;
Μήπως τους αγνοεί σκόπιμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί κάνει τον κινέζο γιά μιά τεράστια μάζα του πληθυσμού;;;;;;;;;;;;;;;
2310 52 10 10
εγω παντως στο συγκεκριμενο θρεντ δεν εγραψα λεξη... δε ξερω γιατι τα εχει βαλει μαζι μου... :lol:
«Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε :roflmao: :roflmao: :roflmao: :a46: :a46:
Έλα τέρμα το σπαμ και η πλακα με τον άνθρωπο ρε! Δεν μπορεί να γράψει και δεν είναι όμορφο αυτό!
lleonidas
06/07/2017, 22:33
Και μια που ο λόγος για ban...
France will ban (http://www.independent.co.uk/environment/france-petrol-diesel-ban-vehicles-cars-2040-a7826831.html) all diesel and petrol vehicles by 2040...:smokin:
Μα...... Μπουρδελα τα ΒMW? ?? :facepalm:
congate7
06/07/2017, 23:12
Αυτό (https://www.facebook.com/ArturRedHornet/videos/774661702715026/) ποιο είναι;
Κουραζετε. Οποιος θελει μενει, οποιος θελει φευγει, και οποιον κρινει η διαχειριστικη ομαδα κραταει, οποιον θελει διωχνει.
Νομιζω το πραμα ειναι κατανοητο .&-
Δεινόσαυρος
07/07/2017, 01:46
Και μια που ο λόγος για ban...
France will ban (http://www.independent.co.uk/environment/france-petrol-diesel-ban-vehicles-cars-2040-a7826831.html) all diesel and petrol vehicles by 2040...:smokin:
Ξύλο που το θέλει...
Μάλλον χρειάζεται να πάει «Διακοπές» ο κος Hulot.
Έλεος πια με τον κάθε τζιτζιφιόγκο της ΕΕ που την είδε να το παίζει Περιβαλλοντοπατέρας.
Κάποιος πρέπει να βάλει χέρι σε αυτούς τους ανόητους γιατι αλλιώς βλέπω να καταλήγει σε κλάμματα η υπόθεση.
Άκου θα καταργήσουμε την εσωτερική καύση μέσα σε 23 χρόνια. Κλαπ@δια επίπεδου Τραμπ, απ' την ανάποδη.
===
ΥΓ.
Ρε μοντς, αυτό εδώ που ετουτό το Γαλλικό σαχλοκούδουνο προτείνει την πλέον ρυπαντική, αντιπαραγωγική, καταστροφική για το περιβάλον - και στην τελική =ανέφικτη= λύση σαν Μέγιστη Σωτηρία, επιτρέπεται να κάνουμε θρεντ να το συζητήσουμε;
Η θα σβηστει μαζί με την τεφαλοποίηση και το Υψiκρατειν κι αυτό;
Μια που οι μηχανές εσωτερικής καύσης δεν έχουν σχέση μς μοτοσικλέτες, σκέφτομαι...
harris_x
07/07/2017, 08:56
===
ΥΓ.
Ρε μοντς, αυτό εδώ που ετουτό το Γαλλικό σαχλοκούδουνο προτείνει την πλέον ρυπαντική, αντιπαραγωγική, καταστροφική για το περιβάλον - και στην τελική =ανέφικτη= λύση σαν Μέγιστη Σωτηρία, επιτρέπεται να κάνουμε θρεντ να το συζητήσουμε;
Η θα σβηστει μαζί με την τεφαλοποίηση και το Υψηκρατειν κι αυτό;
Μια που οι μηχανές εσωτερικής καύσης δεν έχουν σχέση μς μοτοσικλέτες, σκέφτομαι...
ξύνεσαι ή μου φαίνεται;