View Full Version : Ο καφενές vol.2
doctoras
12/03/2023, 23:28
Περαστικά zanni, Ότι σου είπε ο γιατρός, οσο πιο συντηρητικά πας στην αποκατάσταση τοσο γρηγορότερα θα επανέλθεις
Νυστέρι…. Το λέιζερ δεν ήταν επιλογή δυστυχώς.
Είναι μεγάλο πακέτο πάντως.
Καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο φίλε, κάνε λίγη υπομονή τώρα για να είσαι στο 100% την σωστή στιγμή :beer:
Βγήκε το πρώτο ιπτάμενο μηχανάκι (https://youtu.be/36vzY0uFOvI).
Ό,τι πρέπει για οδηγική νοοτροπία Αθήνας, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη :D
Νυστέρι…. Το λέιζερ δεν ήταν επιλογή δυστυχώς.
Είναι μεγάλο πακέτο πάντως.
Περαστικα...
zannisvel
14/03/2023, 11:09
Να είστε όλοι καλά παιδιά!!! Σας ευχαριστώ!!!!
Nostradamus
14/03/2023, 11:15
Περαστικα και απο εδω.. :beer:
motojojo
16/03/2023, 21:01
Εχει πλύνει κανείς σε labiko; Πως γινεται η δουλειά και τι προσφέρουν;
Εχει πλύνει κανείς σε labiko; Πως γινεται η δουλειά και τι προσφέρουν;
Εγώ.... για αμάξι μια χαρά και γρήγορο πλύσιμο κάνεις με 4 ευρώ :D
Σε μηχανή δεν βολεύει και τόσο η βούρτσα είναι ακατάλληλη για τα δύσκολα σημεία. Μία φορά την πήγα και τέλος. Ζάντες ψαλίδι κ.λ.π. δεν.... καλύτερα σε μαγαζί που ειδικεύεται στις μοτό η....σπίτι σου όπως εγώ :lol:
motojojo
16/03/2023, 22:00
Για αρχή ελεγα να πλύνω δοκιμαστικά το αυτοκίνητο που δειχνει εγκαταλελειμενο σχεδόν ένα μήνα ακίνητο στο δρόμο.
Για τη μηχανη ηθελα σιγουρα πιεστικό για τις ζάντες που έχουν τρελή μάκα από τα τακακια αλλά απο βίντεο δεν ειδα να διαθέτουν τέτοιο.
Μάλλον θα την πάω κάποια στιγμή σε μαγαζί όπως λές γιατί έχει αρχίσει να βρωμιζει από το δρόμο και αυτή.
giorgosb
16/03/2023, 22:06
Για τη μηχανη ηθελα σιγουρα πιεστικό για τις ζάντες που έχουν τρελή μάκα από τα τακακια αλλά απο βίντεο δεν ειδα να διαθέτουν τέτοιο.
Μάλλον θα την πάω κάποια στιγμή σε μαγαζί όπως λές γιατί έχει αρχίσει να βρωμιζει από το δρόμο και αυτή.
Έχουν πιεστικό, αλλά δεν θα κάνεις δουλειά. Για το ιδανικό αποτέλεσμα πήγαινε σε ένα πλυντήριο μοτό.
Για αρχή ελεγα να πλύνω δοκιμαστικά το αυτοκίνητο που δειχνει εγκαταλελειμενο σχεδόν ένα μήνα ακίνητο στο δρόμο.
Έχει έχει και μάλιστα πολύ δυνατό! Αλλά όπως είπα για την μηχανή ΔΕΝ κάνει, μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα κιόλας σε τυχόν ευαίσθητα σημεία κατά λάθος.
Το αμάξι ναι, να το πας, αξίζει.
giorgosb
17/03/2023, 11:36
Κεντρική Έκθεση Triumph
Καλλιρόης 14, Αθήνα
Τηλ: 2107488251
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
-Απεριόριστο δίπλωμα
-Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
-Κράνος
442022
lykourgi
17/03/2023, 16:57
Το πραγματικά καλό αποτέλεσμα, θέλει χρόνο. Για αυτόν τον λόγο, δεν ενδείκνυνται τα συγκεκριμένα πλυντήρια. Συνήθως γίνεται χαμός, με ουρές να περιμένούν.
Για γρήγορο καθάρισμα από τα "χοντρά", είναι ότι πρέπει.
Μια χαρά είναι κ το λαμπικο...
Με 2 ευρώ καθαρίζεις....ούτε ραντεβού ούτε τπτ!
Shinigami Ryuk
19/03/2023, 20:18
Εχει κανεις πληροφοριες για το norden?
Το εχει καποιος συμφορουμιτης να μοιραστει την εμπειρια ή το εχει κανει βολτα κανενας να μας πει εντυπωσεις?
DoctoR_k6
20/03/2023, 17:11
Περνατε καλα εκει πανω (https://www.youtube.com/watch?v=ZzYlmqOp1So&t=6s)... :D
Γιάννης Πασχάλης,ο χαμένος της κόντρας που πόσταρες,συμπαθής και σταθερός σε ολα τα πατήματα του.Ετοιμάζεται καλό cashday,ίσως πάω να παρακολουθήσω
DoctoR_k6
20/03/2023, 17:43
Καφροι, αλητες μηχανοβιοι. :bawl:
Βεβαια το να ξεκιναει κοντρα κ στο αντιθετο ρευμα να κατεβαινει το 3αξονικο το λες κ υπερτατη μ@λακια. :eek:
Όταν ξεκίνησαν να δίνουν τα πρώτα κομμάτια της Εγνατίας από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη να έβλεπες τι γινόταν :smokin:
Συμφωνώ.Γενικά δεν ταυτίζομαι με τους κοντράκηδες ουτε στις καφρίλες που κανουν,να τρέχουν πχ μεσα σε μια γειτονιά αδιαφορόντας για τους υπόλοιπους, ούτε στο πως βλέπουν τις κόντρες,κομπλεξικά δλδ και εγωιστικά
doctoras
20/03/2023, 17:53
Έτσι όπως πάνε ενδέχεται να περάσουν μόνιμα προς τα «πάνω»
442102
thunder ace
20/03/2023, 17:56
Όταν ξεκίνησαν να δίνουν τα πρώτα κομμάτια της Εγνατίας από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη να έβλεπες τι γινόταν :smokin:
Οταν εδωσαν το καμματι απο ΣΕΦ μεχρι τον Ιπποδρομο (αρχες 80) να δεις τι καναμε.
motojojo
20/03/2023, 18:57
Γίνονται ακόμα τέτοια;
doctor_john
20/03/2023, 19:29
χε! εχθές στο γύρνα από Βιλια.. παίζει να εβδομηντάρησα με ένα νούμερο μεγαλύτερο ποδήλατο. :D
Γίνονται ακόμα, όχι πολλές αλλά μαθαίνω για μεγάλα ποσά. Όσο καλοκαιριάζει νομίζω θα αρχίσουν τα φιλικά :whistle:
DoctoR_k6
21/03/2023, 19:14
Σίγουρα θέλετε ασθενοφόρα (https://www.visordown.com/news/viral/wera-issues-statement-over-ambulance-crossing-live-track-during-motorcycle-race) στην πίστα έτσι...??? :eek: :facepalm:
stefanos
21/03/2023, 23:49
:lol:https://www.youtube.com/shorts/I1ZUGPehrRo
basilis_k6
22/03/2023, 00:06
Σίγουρα θέλετε ασθενοφόρα (https://www.visordown.com/news/viral/wera-issues-statement-over-ambulance-crossing-live-track-during-motorcycle-race) στην πίστα έτσι...??? :eek: :facepalm:
close...
but not this close https://twitter.com/WhatWeWitnessed/status/1637711604807524354
close...
but not this close https://twitter.com/WhatWeWitnessed/status/1637711604807524354
:uplate::uplate::uplate:
karellen
23/03/2023, 08:37
Εχω ένα δημοτικό σχολείο ακριβώς απέναντι από το μαγαζί.Εδώ και δυό μέρες ο δάσκαλος μαθαίνει στα παιδάκια το ¨Να τανε το ΄21" του Στ.Κουγιουμτζή (με τον Νταλάρα),έχει βάλει και ένα cd να το παίζει.
Λοιπόν τα πιτσιρίκια το τραγουδάνε με όλη τους τη δύναμη χωρίς ρυθμό,χωρίς μελωδία σα χούλιγκαν να φωνάζουνε συνθήματα στο γήπεδο και μάλιστα κάνουνε κόντρα ποιο θα σκούξει περισσότερο!:lol:
Έχω λυθεί στο γέλιο δυο μέρες τώρα,θα περάσει κανείς και θα λέει τι έπαθε τούτος ! :bawl:
o_gavros
23/03/2023, 10:32
Μπαίνω σε κτίριο όπου ενοικος κάνει προβα για τη Σκάλα...
Του Μιλάνου; του Κερατσινίου; δεν ξέρω...
Πάει η άρια κι η οπερέτα σ'αλλα χέρια όμως
Αμα έχω χρόνο κάθομαι λίγο και ακουω.
Τυχερούληδες που είσαστε.................................
karellen
24/03/2023, 07:38
Μπαίνω σε κτίριο όπου ενοικος κάνει προβα για τη Σκάλα...
Του Μιλάνου; του Κερατσινίου; δεν ξέρω...
Πάει η άρια κι η οπερέτα σ'αλλα χέρια όμως
Αμα έχω χρόνο κάθομαι λίγο και ακουω.
Στα νταμάρια στην Πεντέλη
Ντάριο Φο και τσιφτετέλι
και στο ρέμα Χαλανδρίου
οι γυμνόστηθες του Ρίου.
(μέγας Χάρρυ Κλυν)
o_gavros
24/03/2023, 09:30
Διγενής Αντυπας, σφραγίδα!
Ρε παίδες, αυτή η ψυχή ο νεοσσός πού έχει χαθεί και δε γράφει πλέον; Ξέρει κανένας; Είναι καλά;
CorpseAlive
24/03/2023, 11:09
Ρε παίδες, αυτή η ψυχή ο νεοσσός πού έχει χαθεί και δε γράφει πλέον; Ξέρει κανένας; Είναι καλά;
Τέλη Γενάρη μίλησα μαζί του είναι μια χαρά!~
Τέλη Γενάρη μίλησα μαζί του είναι μια χαρά!~
Έχουμε τέλη Μάρτη όμως. Δεν τον παίρνεις κανά τηλέφωνο?
Και ο Παπασούζας χαμένος πολύ καιρό. Τον ξέρει κανείς προσωπικά?
Αναρωτιόμουν κι εγώ πρόσφατα πού έχουν χαθεί αυτές οι ψυχές. Με τον Κώστα (Παπασούζα) έχουμε μιλήσει και κατ' ιδίαν αλλά δεν έχω το τηλέφωνό του.
Ε ναι, κριμα να χανονται καλες φορουμ -ο-φιγουρες, ο νεοσσος ηταν απο τα πιο ευχαριστα μελη.
Και ο Παπασουζας, ελπιζω να ειναι καλα κ αυτη η ψυχη.
karellen
25/03/2023, 07:36
Χρόνια πολλά Ελλάδα.
Χρόνια πολλά στους Βαγγελάκηδες του φόρουμ και ιδιαιτέρως στον φεουδάρχη της Αχαΐας Bulmont.
bulmont for president !! :beer:
doctoras
25/03/2023, 11:56
Χρόνια πολλα σε όλους!
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!:beer:
lleonidas
26/03/2023, 19:11
Χρόνια πολλά και από εμένα!!
Εδώ και κάποιους μήνες είμαι αναγκασμένος να μετακινούμαι αρκετές φορές την εβδομάδα με το αυτοκίνητο. Και σε συνθήκες ζόρικες, κέντρο Αμαρουσίου. Πρέπει να βρίσκω να σταματάω ή να παρκάρω. Πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό, μόνο σποραδικά τύχαινε να μπλέξω σε κίνηση με το αυτοκίνητο ή να ψάχνω για παρκάρισμα.
Κατάλαβα ότι η μηχανή ή ακόμα και ένα μικρό μηχανάκι/παπί/σκουτεράκι όλα τα χρόνια με έχουν βοηθήσει να διατηρήσω τα λογικά μου....
motojojo
28/03/2023, 20:43
Αυτές τις μέρες αναγκάζομαι κι εγω να κινουμαι με το αυτοκίνητο και μερικές φορές ένοιωσα κι εγώ τον "τρόμο" να περνάνε οι μηχανάκηδες ξυστά από τον καθρέφτη μου στη διήθηση! :lol:
Κατά τα άλλα έτσι ακριβώς.
Αυτές τις μέρες αναγκάζομαι κι εγω να κινουμαι με το αυτοκίνητο και μερικές φορές ένοιωσα κι εγώ τον "τρόμο" να περνάνε οι μηχανάκηδες ξυστά από τον καθρέφτη μου στη διήθηση! :lol:
Αυτό είναι και λίγο ψευδαίσθηση καθώς στο αυτοκίνητο δεν μπορείς να κάνεις κάτι και η επαφή εξαρτάται από τις κινήσεις του δίκυκλου.
Εννέα στις δέκα φορές αυτό που εκλαμβάνουμε ως "ξυστά" στο αυτοκίνητο είναι ένα άνετο πέρασμα για μία μοτοσικλέτα πιστεύω...
Το παθαίνω πάντως κι εγώ όταν χρειάζεται να οδηγήσω αυτοκίνητο!
Εδώ και κάποιους μήνες είμαι αναγκασμένος να μετακινούμαι αρκετές φορές την εβδομάδα με το αυτοκίνητο. Και σε συνθήκες ζόρικες, κέντρο Αμαρουσίου. Πρέπει να βρίσκω να σταματάω ή να παρκάρω. Πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό, μόνο σποραδικά τύχαινε να μπλέξω σε κίνηση με το αυτοκίνητο ή να ψάχνω για παρκάρισμα.
Κατάλαβα ότι η μηχανή ή ακόμα και ένα μικρό μηχανάκι/παπί/σκουτεράκι όλα τα χρόνια με έχουν βοηθήσει να διατηρήσω τα λογικά μου....
Εγώ μπερδεύομαι και κάποιες φορές πάω να κάνω διήθηση με το αμάξι :tooth:
CorpseAlive
29/03/2023, 13:26
Εμένα πάντως τις τελευταίες 2 εβδομάδες που κυκλοφορώ προς δουλειά με αμάξι και πέριξ με σκούτερ μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο αόρατοι είμαστε.
Παιδιά πλέον έχω και τον νου μου για τους μοτοσυκλετιστές αλλά αντικειμενικά δεν γίνεται να είσαι τόσο αλερτ για κάθε μ@λακα που θα κάνει μια άκυρη διήθηση με 80 στην αλεξάνδρας. Σήμερα ένας αποφάσισε να με προσπεράσει από τα αριστερά ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα στο άκρο αριστερό τμήμα της.
Δεν το πίστευα.
(Ναι XMAX ακράνωτος ήταν.............)
Υ.γ.
Έχω σιχαθει την ζωή μου με το Σκουτερ.
Το έχω ήδη πασάρει/χαρίσει το μισό που μου ανήκει στον πατέρα μου.
Μου ρίχνει την ψυχολογία ρε φίλε.
peterTHErider
29/03/2023, 14:37
Εμένα πάντως τις τελευταίες 2 εβδομάδες που κυκλοφορώ προς δουλειά με αμάξι και πέριξ με σκούτερ μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο αόρατοι είμαστε.
Παιδιά πλέον έχω και τον νου μου για τους μοτοσυκλετιστές αλλά αντικειμενικά δεν γίνεται να είσαι τόσο αλερτ για κάθε μ@λακα που θα κάνει μια άκυρη διήθηση με 80 στην αλεξάνδρας. Σήμερα ένας αποφάσισε να με προσπεράσει από τα αριστερά ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα στο άκρο αριστερό τμήμα της.
Δεν το πίστευα.
(Ναι XMAX ακράνωτος ήταν.............)
Υ.γ.
Έχω σιχαθει την ζωή μου με το Σκουτερ.
Το έχω ήδη πασάρει/χαρίσει το μισό που μου ανήκει στον πατέρα μου.
Μου ρίχνει την ψυχολογία ρε φίλε.
Παραγγελία έβαλες???:confused:
CorpseAlive
29/03/2023, 14:47
Παραγγελία έβαλες???:confused:
Είμαι καθοδόν για την έκθεση Μοτοσυκλέτας.
Εντός μηνός θα μπει.
Δεν μαρέσει ρε φίλε το Tracer.
giorgosb
29/03/2023, 15:02
Στην έκθεση απ ότι είδα δεν συμμετέχουν οι: Aprilia, BMW, Honda, Moto Guzzi, Suzuki..
DoctoR_k6
29/03/2023, 15:11
Στην έκθεση απ ότι είδα δεν συμμετέχουν οι: Aprilia, BMW, Honda, Moto Guzzi, Suzuki..
Θα εχει ομως πολλες κινεζικες...
AristidisZ
29/03/2023, 15:12
Λεπτομέρειες, έχει όλα τα κινέζικα
CorpseAlive
29/03/2023, 17:01
Έκατσα 25 λεπτά και έφυγα .
Πως λέγεται η έκθεση στα Κινέζικα ;
Τραγικό
Τραγικό
Για πες καμία παραπάνω πληροφορία γιατί έλεγα να πάω το Σάββατο για χαβαλέ. Δεν αξίζει;
basilis_k6
29/03/2023, 17:39
δεν εχει γινει σοβαρη εκθεση εδω και 15 χρονια. τι παραπάνω περιμένατε? περσυ στο γκαζι ειχε μια καλουτσικη παντως.
Τραγικό
Με το βλέμμα στο κίτρινο μέλλον:-)
AUFGEBRACHT
29/03/2023, 18:34
Με το βλέμμα στο κίτρινο μέλλον:-)
Βλέπω το μέλλον με ίκτερο...
panavour
29/03/2023, 18:47
Τραγικό
αφου δεν θες κινεζικο τι πηγες να κανεις???χαμενος χρονος για σενα,διοτι οι μεγαλες εταιριες που θελεις ΔΕΝ ηταν εκει.
peterTHErider
29/03/2023, 19:14
Και η ντουκάτι και η γιαμαχα εχουν πολύ δυνατή παρουσία!
CorpseAlive
29/03/2023, 22:06
Και η ντουκάτι και η γιαμαχα εχουν πολύ δυνατή παρουσία!
Τα ''σημεία''΄των Ducati KTM , Yamaha και Triumph ήταν όντως πληρέστατα.
Φίλε παναβουρη, είχα πρόσκληση και δεν είχα μπει σε διαδικασία να τσεκάρω ποιοι θα είναι και ποιοι όχι.
Βέβαια είχε αρκετή πλάκα να βλέπεις τα άτομα ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΑ ανάμεσα στα κιοσκια της QJ-Motor και της Benelli ...τρώγανε ένα παράξενο Dejavu
Ρε φίλε το V2S μπροστά στο Pikes Peak φαίνεται φτωχός συγγενής.
CorpseAlive
29/03/2023, 22:08
αφου δεν θες κινεζικο τι πηγες να κανεις???χαμενος χρονος για σενα,διοτι οι μεγαλες εταιριες που θελεις ΔΕΝ ηταν εκει.
Χαμένος όχι , απέρριψα για πάντα την Tracer.
Δεν μου ταιριάζει.
CorpseAlive
29/03/2023, 22:11
Για πες καμία παραπάνω πληροφορία γιατί έλεγα να πάω το Σάββατο για χαβαλέ. Δεν αξίζει;
Εμένα προσωπικά δεν μου έκανε αίσθηση.
Μου φάνηκε προχειράτζα και οι περισσότερες εταιρείες δεν μου κίνησαν καν το ενδιαφέρον.
Αλλά εγώ είμαι εγώ και εσύ είσαι εσύ.
Μπορεί να λέω και μλκς.
Σορρυ για το σπαμ , απαντάω γιατί τώρα βλέπω τα μηνύματα.
peterTHErider
29/03/2023, 23:23
Τα ''σημεία''΄των Ducati KTM , Yamaha και Triumph ήταν όντως πληρέστατα.
Φίλε παναβουρη, είχα πρόσκληση και δεν είχα μπει σε διαδικασία να τσεκάρω ποιοι θα είναι και ποιοι όχι.
Βέβαια είχε αρκετή πλάκα να βλέπεις τα άτομα ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΑ ανάμεσα στα κιοσκια της QJ-Motor και της Benelli ...τρώγανε ένα παράξενο Dejavu
Ρε φίλε το V2S μπροστά στο Pikes Peak φαίνεται φτωχός συγγενής.
Ε τι περίμενες?καλά πάρε το ν2 και σε λίγα χρόνια θα πας και στο μεγάλο!:evil:
CorpseAlive
29/03/2023, 23:56
Προετοιμάζω έκπληξη . Απλά θέλω να το δοκιμάσω και εδώ και 2 μήνες είμαι στο περίμενε !
doctor_john
30/03/2023, 07:55
Θα δούμε κάνα Agusta και θα έχουμε τύψεις για την σύγκριση .. :lol:
Nostradamus
30/03/2023, 09:17
ψηφιζω BMW :D
PaNick67
30/03/2023, 10:04
ψηφιζω BMW :D
Κι εγω.. Αν θυμαμαι καλα, αυτο δεν βρισκει να δοκιμασει.
Σε ο,τι αφορα την εκθεση, οταν ειδα ποιες εταιριες λειπουν, ειπα να λειπει το βυσσινο. Στις εκθεσεις πας να ονειρευτεις βλεποντας τα αντικειμενα το ποθου μαζεμενα, ασχετα αν τελικα αγορααεις παπι ή μεινεις με το ονειρο.
Edit, μετα το vroom.. Επεκταση εγγυησης να κανεις ;) ( κατα το ζακετα να παρεις :bawl: )
CorpseAlive
30/03/2023, 10:12
Κι εγω.. Αν θυμαμαι καλα, αυτο δεν βρισκει να δοκιμασει.
Σε ο,τι αφορα την εκθεση, οταν ειδα ποιες εταιριες λειπουν, ειπα να λειπει το βυσσινο. Στις εκθεσεις πας να ονειρευτεις βλεποντας τα αντικειμενα το ποθου μαζεμενα, ασχετα αν τελικα αγορααεις παπι ή μεινεις με το ονειρο.
Edit, μετα το vroom.. Επεκταση εγγυησης να κανεις ;) ( κατα το ζακετα να παρεις :bawl: )
Δινει 5 χρόνια και 3 free service...
Πόσο ακόμα?
Ξέρω παίδες και εγώ το ίδιο σκέφτομαι.
Ο κινητήρας.
Θα πάω λογικά αύριο να κάνω την κουβέντα.
Θα δω τι Feedback θα πάρω και θα επανέλθω.
PaNick67
30/03/2023, 10:42
Δινει 5 χρόνια και 3 free service...
Πόσο ακόμα?
Ξέρω παίδες και εγώ το ίδιο σκέφτομαι.
Ο κινητήρας.
Θα πάω λογικά αύριο να κάνω την κουβέντα.
Θα δω τι Feedback θα πάρω και θα επανέλθω. Οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο για εσενα και σε περιπτωση μεταπωλησης. Αλλωστε στα αμαξια της ειναι διασημη για τις επαναλαμβανομενες βλαβες που δεν φτιαχνουν ποτε, απλα περιοδικα μαθαινεις να αλλαζεις τα ιδια πραγματα ( μπεκ, πολλαπλασιαστες, διαφορικα , MAF, κλπ )
Mιλαμε για το 850ADV ή το 900XR?
Το πρωτο φοραει ακομα το μοτερ που ειχε γεννησει σε καποιο παλικαρι σε καποιο φορουμ και κανανε τον κινεζο;
CorpseAlive
30/03/2023, 10:46
Οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο για εσενα και σε περιπτωση μεταπωλησης. Αλλωστε στα αμαξια της ειναι διασημη για τις επαναλαμβανομενες βλαβες που δεν φτιαχνουν ποτε, απλα περιοδικα μαθαινεις να αλλαζεις τα ιδια πραγματα ( μπεκ, πολλαπλασιαστες, διαφορικα , MAF, κλπ )
Mιλαμε για το 850ADV ή το 900XR?
Το πρωτο φοραει ακομα το μοτερ που ειχε γεννησει σε καποιο παλικαρι σε καποιο φορουμ και κανανε τον κινεζο;
To 850 GS με όλα τα μπλιμπλίκια κοιτάω. (Full packs)
Η Κινέζικη εταιρία :cry::a014::beer:, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την BMW, καθώς έχει προηγηθεί το G650, η μοτοσυκλέτα που είχε μπερδέψει τον κόσμο καθώς για περίπου 8 χρόνια βρισκόταν στην παραγωγή ως F650, αλλά η BMW έπρεπε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει πως πλέον τα μοντέλα “F” είναι δικύλινδρα κι όχι μονοκύλινδρα. Τα σχέδια της Αυστριακής ROTAX μεταφέρθηκαν τότε στην Loncin που έφτιαξε μία γραμμή παραγωγής ασφαλισμένη και σε απόλυτη αρμονία με τα δεδομένα της BMW. Η ίδια αυτή γραμμή παραγωγής, έχει τώρα επεκταθεί κι ενισχυθεί, αναλαμβάνοντας τους νέου δικύλινδρους. Οι πρώτες ύλες του κινητήρα είναι σε μεγάλο βαθμό εισαγόμενες και μάλιστα από την Ευρώπη, σε μία διαδικασία πολύπλοκων μεταφορών. Η πρώτη πάντως εντύπωση, μέχρι να έρθει η ώρα να μιλήσουμε αναλυτικότερα στο περιοδικό, είναι άκρως θετική για τον νέο κινητήρα, που έχει αποκτήσει ροπή και νεύρο στις χαμηλές στροφές, εκεί ακριβώς που έπασχε το προηγούμενο μοντέλο.
Dr.Monty
30/03/2023, 12:25
Just when I thought I was out... they pull me back in (https://www.youtube.com/watch?v=G29DXfcdhBg&ab_channel=oggerner)
CorpseAlive
30/03/2023, 12:27
Just when I thought I was out... they pull me back in (https://www.youtube.com/watch?v=G29DXfcdhBg&ab_channel=oggerner)
Ο πρώτος ήρθε.
Περιμένω άλλους 2 συνήθεις ύποπτους για την καζούρα.
Dr.Monty
30/03/2023, 13:45
To 850 GS με όλα τα μπλιμπλίκια κοιτάω. (Full packs)
Τα σχέδια της Αυστριακής ROTAX μεταφέρθηκαν τότε στην Loncin που έφτιαξε μία γραμμή παραγωγής ασφαλισμένη και σε απόλυτη αρμονία με τα δεδομένα της BMW. Η ίδια αυτή γραμμή παραγωγής, έχει τώρα επεκταθεί κι ενισχυθεί, αναλαμβάνοντας τους νέου δικύλινδρους. Οι πρώτες ύλες του κινητήρα είναι σε μεγάλο βαθμό εισαγόμενες και μάλιστα από την Ευρώπη, σε μία διαδικασία πολύπλοκων μεταφορών.
Δεν υπαρχει κανένα πάτερν κορπς στο ποστ. Πες την αλήθεια, για μας και μονο εμας το εγραψες, ε?
CorpseAlive
30/03/2023, 14:00
Δεν υπαρχει κανένα πάτερν κορπς στο ποστ. Πες την αλήθεια, για μας και μονο εμας το εγραψες, ε?
Δεν το έγραψα εγώ :D
Το MotoMag το έγραψε .
Dr.Monty
30/03/2023, 14:33
Περιμενα να μου πεις το ChatGPT
AUFGEBRACHT
30/03/2023, 20:27
Τις προάλλες διάβασα κάπου, μπορεί και σε σχόλιο στο youtube, ότι οι F-750/850/900 δεν αξίζουν, γιατί ο κινητήρας είναι κινέζικος, για την ακρίβεια είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από την Loncin, η οποία τον "πούλησε" στη BMW... λογικό μου μοιάζει, οι Γερμαναράδες κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες εδώ και 100 μόνο χρόνια, οπότε είναι λογικό να απευθυνθούν σε κάποιον καταξιωμένο κατασκευαστή κινητήρων από την Κίνα για να μπορέσουν να βρουν κινητήριο σύνολο... πως έκαναν παλαιότερα με τη Rotax στα μονοκύλινδρα και δικύλινδρα F... σήμερα, και πάλι στο youtube, άκουσα ότι ο κινητήρας του Versys 1ης γενιάς ήταν σχεδιασμένος και κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από τη CFMoto, η οποία τον πούλησε στην Kawasaki... λογικά το επόμενο που θα διαβάσουμε είναι ότι ο πρώτος boxer κινητήρας κατασκευάστηκε από κάποιον κινέζο μοναχό το 1899, για σκεφτείτε γιατί η Εξέγερση των Μπόξερς έγινε στην Κίνα την ίδια χρονιά και γιατί ονομάστηκε έτσι; Το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Κάμερα σ εμένα...
Λογικά το ότι τα ανταλλακτικά για τους κινητήρες στέλνονται από Γερμανία στην Κίνα για δασμολογικούς λόγους και κόστους, είναι μούφα. Όπως και το ότι οι έτοιμοι κινητήρες στέλνονται πίσω στη Γερμανία για την τελική συναρμολόγησή τους στο εργοστάσιο της BMW στο Βερολίνο. Η αλήθεια είναι ότι όσοι εργάζονται στο εν λόγω εργοστάσιο είναι Κινέζοι μεταμφιεσμένοι σε Γερμανούς, ενώ όσοι λίγοι τυχεροί γηγενείς απόγονοι Τευτόνων εργάζονται εκεί, στάλθηκαν για εντατική εκπαίδευση στην Κίνα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα υψηλά ποιοτικά στάνταρντς της Loncin. Θα συμφωνήσω κ εγώ ότι το να αγοράζεις γερμανική -και καλά- μοτοσυκλέτα που ουσιαστικά είναι made in China, είναι σαν να αγοράζεις κινητό τηλέφωνο iPhone, ή Η/Υ Dell, made in China...Ohhhh, wait...
CorpseAlive
31/03/2023, 09:52
Τις προάλλες διάβασα κάπου, μπορεί και σε σχόλιο στο youtube, ότι οι F-750/850/900 δεν αξίζουν, γιατί ο κινητήρας είναι κινέζικος, για την ακρίβεια είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από την Loncin, η οποία τον "πούλησε" στη BMW... λογικό μου μοιάζει, οι Γερμαναράδες κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες εδώ και 100 μόνο χρόνια, οπότε είναι λογικό να απευθυνθούν σε κάποιον καταξιωμένο κατασκευαστή κινητήρων από την Κίνα για να μπορέσουν να βρουν κινητήριο σύνολο... πως έκαναν παλαιότερα με τη Rotax στα μονοκύλινδρα και δικύλινδρα F... σήμερα, και πάλι στο youtube, άκουσα ότι ο κινητήρας του Versys 1ης γενιάς ήταν σχεδιασμένος και κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από τη CFMoto, η οποία τον πούλησε στην Kawasaki... λογικά το επόμενο που θα διαβάσουμε είναι ότι ο πρώτος boxer κινητήρας κατασκευάστηκε από κάποιον κινέζο μοναχό το 1899, για σκεφτείτε γιατί η Εξέγερση των Μπόξερς έγινε στην Κίνα την ίδια χρονιά και γιατί ονομάστηκε έτσι; Το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Κάμερα σ εμένα...
Λογικά το ότι τα ανταλλακτικά για τους κινητήρες στέλνονται από Γερμανία στην Κίνα για δασμολογικούς λόγους και κόστους, είναι μούφα. Όπως και το ότι οι έτοιμοι κινητήρες στέλνονται πίσω στη Γερμανία για την τελική συναρμολόγησή τους στο εργοστάσιο της BMW στο Βερολίνο. Η αλήθεια είναι ότι όσοι εργάζονται στο εν λόγω εργοστάσιο είναι Κινέζοι μεταμφιεσμένοι σε Γερμανούς, ενώ όσοι λίγοι τυχεροί γηγενείς απόγονοι Τευτόνων εργάζονται εκεί, στάλθηκαν για εντατική εκπαίδευση στην Κίνα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα υψηλά ποιοτικά στάνταρντς της Loncin. Θα συμφωνήσω κ εγώ ότι το να αγοράζεις γερμανική -και καλά- μοτοσυκλέτα που ουσιαστικά είναι made in China, είναι σαν να αγοράζεις κινητό τηλέφωνο iPhone, ή Η/Υ Dell, made in China...Ohhhh, wait...
Ψάχνοντας τις κινέζικες καταβολές της.
442315
σήμερα, και πάλι στο youtube, άκουσα ότι ο κινητήρας του Versys 1ης γενιάς ήταν σχεδιασμένος και κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από τη CFMoto, η οποία τον πούλησε στην Kawasaki...
Σοβαρά τώρα;!
Ψάχνοντας τις κινέζικες καταβολές της.
Ἔρως ἀνίκατε μάχαν - αν σου κάνει κλικ και το θέλεις πραγματικά (που έτσι δείχνει), πάρτο κι ας είναι και από λέγκο ο κινητήρας...
CorpseAlive
31/03/2023, 10:08
Ἔρως ἀνίκατε μάχαν - αν σου κάνει κλικ και το θέλεις πραγματικά (που έτσι δείχνει), πάρτο κι ας είναι και από λέγκο ο κινητήρας...
Ο βασικός προβληματισμός είναι ότι δεν παίζει πουθενά εδώ και 4 μήνες Test Drive.
Είναι όπως φαίνεται πολύ καλή για τα κυβικά μου και σαν ποιότητα μου άρεσε.
Επίσης το Deal θα το επεκτείνω για 5 χρόνια με τα Services μέσα και εγγύηση επομένως θα κοιμάμαι ήσυχος .
Αλλά ο προβληματισμός ένεκα 0 Test Drive παραμένει.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα όντως και είναι απαραίτητο για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Για μένα ειδικά η BMW θα έπρεπε να είχε την ευκολότερη πρόσβαση για δοκιμή στα περισσότερα μοντέλα της.
CorpseAlive
31/03/2023, 10:34
Αυτό είναι ένα πρόβλημα όντως και είναι απαραίτητο για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Για μένα ειδικά η BMW θα έπρεπε να είχε την ευκολότερη πρόσβαση για δοκιμή στα περισσότερα μοντέλα της.
Έχω πάρει σε όλες τις αντιπροσωπείες Αθήνας δεν παίζει ούτε για δείγμα.
Μόνο ο Σφακιανάκης είχε σκέψου εκθεσιακό να δω.
Το αστείο είναι ότι έχει να δοκιμάσω όλα τα 1250 και XR1000....
giorgosb
31/03/2023, 10:43
και XR1000....
Και δεν μπήκες στον πειρασμό;
CorpseAlive
31/03/2023, 10:50
Και δεν μπήκες στον πειρασμό;
Δεν παίζει να δώσω 25.000 για μηχανή τώρα.
Αν τα έδινα θα ήταν σε κόκκινη και τετρακύλινδρη και θα την φώναζα Bella.
:rolleyes:
Ο βασικός προβληματισμός είναι ότι δεν παίζει πουθενά εδώ και 4 μήνες Test Drive.
Είναι όπως φαίνεται πολύ καλή για τα κυβικά μου και σαν ποιότητα μου άρεσε.
Επίσης το Deal θα το επεκτείνω για 5 χρόνια με τα Services μέσα και εγγύηση επομένως θα κοιμάμαι ήσυχος .
Δε στο δίνει αυτό, έστω να το οδηγήσεις;
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330982100-bmw-f-850-gs
Δηλαδή αν ενδιαφερόσουν για μεταχειρισμένο δε θα στο έδινε μία βόλτα;
CorpseAlive
31/03/2023, 10:58
Δε στο δίνει αυτό, έστω να το οδηγήσεις;
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330982100-bmw-f-850-gs
Δηλαδή αν ενδιαφερόσουν για μεταχειρισμένο δε θα στο έδινε μία βόλτα;
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ και είπε όχι!
...
giorgosb
31/03/2023, 11:46
Δεν παίζει να δώσω 25.000 για μηχανή τώρα.
Αν τα έδινα θα ήταν σε κόκκινη και τετρακύλινδρη και θα την φώναζα Bella.
Κόκκινη, τετρακύλινδρη και φώναζε την schön..
442317
CorpseAlive
31/03/2023, 11:48
Κόκκινη, τετρακύλινδρη και φώναζε την schön..
442317
Una mattina mi son svegliato
O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao
Αυτό κάποτε θα παρθεί.
Είναι κλεισμένο .
442318
PaNick67
31/03/2023, 12:03
Αυτό κάποτε θα παρθεί.
Είναι κλεισμένο .
442318
Αν στοχευεις στο Pikes peak νομιζω οτι το F 900XR ειναι πιο κοντα στον στοχο.
CorpseAlive
31/03/2023, 12:10
Αν στοχευεις στο Pikes peak νομιζω οτι το F 900XR ειναι πιο κοντα στον στοχο.
Όπως έγραψε ορθώς ο Πέτρος, είμαι φαγανό αγόρι.
Δεν χωράω στην 900 XR με συνεπιβάτη εύκολα.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με την Tracer.
Johny the Fox
31/03/2023, 12:11
Αυτό κάποτε θα παρθεί.
Είναι κλεισμένο .
442318
Αυτο δεν ειναι που τα πλαστικα του γινονται πουρες στα τρια χρονια ;:D
CorpseAlive
31/03/2023, 12:31
Αυτο δεν ειναι που τα πλαστικα του γινονται πουρες στα τρια χρονια ;:D
Επιφυλάσσομαι να το δούμε σε 3 χρόνια !
DoctoR_k6
31/03/2023, 15:47
Αυτό κάποτε θα παρθεί.
Είναι κλεισμένο .
442318
Εχει ακουστει κατι για oil leak...πισω λαστιχο κλπ κλπ.
Δεν ξερω αν το διορθωσανε η παιζεις λοττο μετα... :ninja:
με τα μηχανακια που κοιτας και την τελειομανια που αναφερεις γρηγορα θα αναπολησεις το transalp
AUFGEBRACHT
31/03/2023, 16:58
Σοβαρά τώρα;!
Είναι σε επίπεδο φήμης από Κινέζους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου...αυτό ειπώθηκε...τώρα, πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η φήμη...
AUFGEBRACHT
31/03/2023, 17:06
Επειδή προ τριμήνου βρέθηκα στην ίδια θέση με εσένα, αλλά για να ψάξω τις καταβολές της "μικρότερης" 750, ο Σφακιανάκης δεν απάντησε καν στο mail που είχα στείλει για test ride, και τηλ που πήρα, λες και τους έκανα χάρη...
Προσωπικά πήγα Πάτρα, στον Παπανικολάου, και μάλιστα πήγα για test ride σε Moto Guzzi. Επιστρέφοντας την Guzzi, χωρίς να έχω κλείσει test ride ζήτησα να κάνω και την 750GS, εξυπηρετικότατοι, σε 5 λεπτά και λιγότερο μου την είχαν έτοιμη για δοκιμή...