View Full Version : Ο καφενές vol.2
Kas_Tracer
30/07/2019, 06:44
Καλά, ο Robbie Maddison τις διακοπές του στην Μύκονο έκανε. Παιχνιδάκια ήταν γι αυτόν.
DoctoR_k6
30/07/2019, 09:14
Καλο ειναι αλλα εχω δει και πιο εντυπωσιακα.Στην ουσια δεν εκανε και κατι τρελο.Αυτοι που κατεβαινουν με τα bmx τις φαβελες τι να πουν?
Καλα δεν ειπαμε οτι ηταν κ οτι το πιο εντυπωσιακο εχουμε δει...λογικα τα κανεις ευκολα εσυ...
Καλά, ο Robbie Maddison τις διακοπές του στην Μύκονο έκανε. Παιχνιδάκια ήταν γι αυτόν.
Γι αυτους ειναι σιγουρα παιχνιδακι.
PaNick67
30/07/2019, 09:44
Για το Πύργος Πάτρα τι να πω .Ωρες ωρες σκέφτομαι πως νοιώθει ο Ολλανδός με το τροχοσπιτο όταν τον αναγκάζουν να οδηγεί στην λεα ξυστά με τα σίδερα του δρόμου καθώς προσπερνάνε σε τυφλές στροφές και από τα δύο ρεύματα.Live your myth in Greece.
Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούν να οδηγήσουν με 80 90 χωρίς τρέλες,μισή ώρα υπόθεση είναι τα δύσκολα σημεία.
Το παραδειγμα παντως ειναι ατυχες. Ο Ολλανδος με το τροχοσπιτο ειναι ο δημοσιος κινδυνος στους δρομους της Ευρωπης. Παει αργα, πολυ αργα, χαζευει το τοπιο, ειναι αφηρημενος και δημιουργει ουρες χιλομετρων πισω του :lol::lol:
Μην σου τυχει! :lol:
https://www.news247.gr/koinonia/dolofonia-grigoropoyloy-espasan-isovia-13-chronia-korkonea.7479677.html
Η Ελλαδα παει απο το κακό στο κακιστο...
Θεογκαβη η Ελληνικη Δικαιοσυνη.
Σας παρακαλω μην μου γραψετε οτι ηταν σε αυτοαμυνα και αλλες π@π@ριες για το γουρουνι...
Δεν θα λυπηθω καθολου οτι καει απο αυριο...
Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που μπορούσε: ένοχος με άμεσο δόλο και απόρριψη όλων των ελαφρυντικών πλην του πρότερου έντιμου βίου. Για το ότι αντί για ισόβια έφαγε 13 από τα 15 χρόνια που είναι πια το μέγιστο δε φταίει η δικαιοσύνη αλλά αυτοί που άλλαξαν τον ποινικό κώδικα (και φωνάζουν τώρα από πάνω)
Όσο για τη λύπη για ό,τι καεί, λίγο έλεος με την "αγανάκτηση" α λα καρτ. Γκώσαμε.
Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που μπορούσε: ένοχος με άμεσο δόλο και απόρριψη όλων των ελαφρυντικών πλην του πρότερου έντιμου βίου. Για το ότι αντί για ισόβια έφαγε 13 από τα 15 χρόνια που είναι πια το μέγιστο δε φταίει η δικαιοσύνη αλλά αυτοί που άλλαξαν τον ποινικό κώδικα (και φωνάζουν τώρα από πάνω)
Όχι ακριβώς, γιατί αναγνωρίζοντας αυτό το ένα ελαφρυντικό, "πέταξε" η ισόβια ποινή.
Όχι ακριβώς, γιατί αναγνωρίζοντας αυτό το ένα ελαφρυντικό, "πέταξε" η ισόβια ποινή.
Αν έχω καταλάβει καλά το μέγιστο που θα μπορούσε να εκτίσει ως "ισόβια" ήταν 15 χρόνια. Εφ' όσον δεν κάνω λάθος, το πρόβλημα δεν είναι στο ελαφρυντικό αλλά στην αλλαγή του νόμου τον οποίο είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν οι δικαστές και επιτρέπει σε δολοφόνους να βγαίνουν μετά από μόλις 15 χρόνια (ή και λιγότερο).
Edit: μεγαλύτερες επιφυλάξεις για το σωστό της απόφασης έχω με την πλήρη αθώωση του Σαραλιώτη.
Νομικός δεν είμαι, αλλά εγώ κατάλαβα άλλο.
Σε ΚΑΘΕ περίπτωση, όμως, αρχικά ο ένας είχε καταδικαστεί σε ισόβια και ο άλλος σε 10 χρόνια, και το τελευταίο δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικό στον έναν, το οποίο μεταφράστηκε σε 13 χρόνια (με μέγιστο τα 15), και ελευθέρωσε τον άλλον. Άρα δεν έχει ιδιαίτερο άδικο ο φίλος όταν μιλάει για κατάντια της ελληνικής δικαιοσύνης.
Αν έχω καταλάβει καλά το μέγιστο που θα μπορούσε να εκτίσει ως "ισόβια" ήταν 15 χρόνια. Εφ' όσον δεν κάνω λάθος, το πρόβλημα δεν είναι στο ελαφρυντικό αλλά στην αλλαγή του νόμου τον οποίο είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν οι δικαστές και επιτρέπει σε δολοφόνους να βγαίνουν μετά από μόλις 15 χρόνια (ή και λιγότερο).
Edit: μεγαλύτερες επιφυλάξεις για το σωστό της απόφασης έχω με την πλήρη αθώωση του Σαραλιώτη.
Το πρωτοδικο Δικαστηριο με τον τοτε ποινικο κώδικα ειχε επιβάλει ισοβια.
..κανονικα ΙΣΟΒΙΑ...
Με τον ΝΕΟ ποινικο κωδικα εκμεταλλεύτηκε τα ελαφρυντικα που του παρεχει ο νομος περι προτερου εντυμου βιου...(...ναι ενταξει, δεν ειχε ξανα πυροβολησει 16χρονο χωρις λογο...)
Αν δεν ηταν μπατσος θα γινοταν το ιδιο;;;
Να χαιρομαστε το ανυπαρκτο κρατος απο δημιουργίας του...
Να χαιρεστε τους βουλευτες που ψηφιζεται και δεν εχουν ιδεα τι νομους ψηφίζουν στην Βουλη για να τεθουν σε εφαρμογη...
DoctoR_k6
30/07/2019, 15:03
Ποια ειναι τα κανονικα ισοβια?
Τα 20 που εγιναν 15?
Που κ ελαφρυντικο να μην του ειχε αναγνωριστει θα εβγαινε εξω σε 2 χρονια? Αν οχι νωριτερα με εργασια μεσα στην φυλακη κλπ κλπ.
Δεν ξερω κανενα ισοβιτη που να εκατσε μεσα στην φυλακη μεχρι να πεθανει.
Σκοτωνουν κ μετα ειναι ολοι εξω στα 15,18 χρονια.
Nostradamus
30/07/2019, 15:04
Καπου πηρε το ματι μου οτι το ελαφρυντικο του Π.Ε.Β. αναγνωριζεται πλεον υποχρεωτικα αν ο κατηγορουμενος δεν ειχε προηγουμενα θεματα με τον νομο.. Οποτε δεν φταινε οι δικαστες.. Κανουν οτι λεει ο νομος..
Καπου πηρε το ματι μου οτι το ελαφρυντικο του Π.Ε.Β. αναγνωριζεται πλεον υποχρεωτικα αν ο κατηγορουμενος δεν ειχε προηγουμενα θεματα με τον νομο.. Οποτε δεν φταινε οι δικαστες.. Κανουν οτι λεει ο νομος..
Απ' όσο ξέρω στις νέες διατάξεις μετέτρεψαν τον "πρότερο έντιμο" βίο σε "πρότερο σύννομο", δηλαδή απλά λευκό ποινικό μητρώο (bonus: εξαιρούνται και ελαφρά πλημμελήματα, οπότε ούτε καν πάλλευκο το μητρώο). Οι δικαστές δεν έχουν περιθώρια απόρριψης σε αυτή την περίπτωση, μπάτσος-ξεμπάτσος.
Ό,τι ελαφρυντικό μπορούσαν να απορρίψουν, το απέρριψαν. Επαναλαμβάνω ότι ο Κορκονέας βγαίνει χάρη στις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν πριν λίγους μήνες και οι οποίες έχουν ξεφτιλίσει τις ποινές για βαριά αδικήματα, οπότε δε φταίει ο δικαστής ή η δικαιοσύνη, αλλά η κυβέρνηση που έφερε αυτές τις αλλαγές. Επειδή όμως τε τελευταία 45 χρόνια οι κυβερνήσεις είναι εκλεγμένες δημοκρατικά, το κράτος είναι αντικατοπτρισμός των πολιτών. Χονδρικά, αυτό έχουμε γιατί αυτό μας αξίζει.
Ο άλλος που είχε φάει 10 και ελευθερώθηκε, με ποιον νόμο; :p
Μην το ψάχνετε, μόνο βρόμα, από όλες τις πλευρές.
basilis_k6
30/07/2019, 16:19
Το ανεκδοτο του πεβ σε ενστολους που ειναι ουτως η αλλως στο απυροβλητο πρεπει να τελειωσει. Θελει προσπαθεια να λερωσεις το μητρωο σου αλλωστε, δεν ειναι ευκολο. Το ιδιο ισχυει και για βουλευτες με βουλευτική ασυλία και προσωπικη ασφαλεια. Γιαννης κερναει γιαννης πινει βεβαια.
Ο άλλος που είχε φάει 10 και ελευθερώθηκε, με ποιον νόμο; :p
Χωρίς υποχρεωτικά να συμφωνώ με την απόφαση, αυτή είναι η όλη ιδέα της έφεσης. Έτσι αθωώθηκε και η Ηριάννα που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε πολυετή κάθειρξη, και μπάτσο δεν τη λες.
basilis_k6
30/07/2019, 20:07
ο νόμος δεν εχει καμια σχεση.
2ο βιντεο εδω
https://www.news247.gr/koinonia/dolofonia-grigoropoyloy-apofylakistike-korkoneas.7480276.html
Χωρίς υποχρεωτικά να συμφωνώ με την απόφαση, αυτή είναι η όλη ιδέα της έφεσης. Έτσι αθωώθηκε και η Ηριάννα που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε πολυετή κάθειρξη, και μπάτσο δεν τη λες.
Τι είχε κάνει η Ηριάννα;
Τι είχε κάνει η Ηριάννα;
Μάλλον θα 'χε σκοτώσει κάνα πιτσιρικά κι΄αυτή..................
basilis_k6
30/07/2019, 20:39
https://www.tovima.gr/2019/07/30/society/gymnasiarxis-grigoropoulou-poios-iton-o-foneys-tou-aderfou-mou-o-korkoneas/
κάποιος θυμάται τα γεγονότα που ξεχασαν να αναφέρουν τα σημερινα fake news. Το είπα και παραπανω, προτερος έντιμος βιος σε ένστολους και πολιτικούς ειναι απαράδεκτο να υπάρχει. βεβαια βολέυει ολους οσους ειναι βαθια χωμένοι στο συστημα. Δεν πιστευω οτι ήθελαν εξω τον δολοφόνο αυτον, απλα οι δικαστές σε αυτη τη χώρα ήθελαν παντα να μην ταράζουν τα νερα της εκαστωτε κυβέρνησης για να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφελη που έχουν ως δικαστές. Δεν τους αγγιζει κανεις γιατι ποτε δεν πανε κοντρα στο συστημα. Οταν πανε βεβαια απλα "παραιτούνται" η δεν βρισκουν αρκετά γρηγορα κατι ενδιαφέρον μεχρι να παραγραφεί η όποια ευθύνη υπουργων/βουλευτών και φίλων/συγγενων αυτων. Σε αυτη τη χωρα κλέφτης πολιτικός ήταν μονο ο Τσοχατζόπουλος, αυτο απο μονο του λεει πολλα για την τυφλη δικαιοσυνη.
Μην ξεχνάτε τα σιχάματα της ελληνικής τηλεόρασης-δημοσιοβλακείας, που μπήκαν στον κόπο να επεξεργαστούν ολόκληρο βίντεο για να καλύψουν τους 2 δολοφόνους.
Ποια ειναι τα κανονικα ισοβια?
Τα 20 που εγιναν 15?
Που κ ελαφρυντικο να μην του ειχε αναγνωριστει θα εβγαινε εξω σε 2 χρονια? Αν οχι νωριτερα με εργασια μεσα στην φυλακη κλπ κλπ.
Δεν ξερω κανενα ισοβιτη που να εκατσε μεσα στην φυλακη μεχρι να πεθανει.
Σκοτωνουν κ μετα ειναι ολοι εξω στα 15,18 χρονια.
Ντερτιλής
Ντερτιλής
Και αυτός του Αρκά.
Και αυτός του Αρκά.
Τον πέθανε αυτόν ο Αρκάς και δεν πήρα είδηση;:lol:
A δεν ξέρω. Εννοούσα απλά ότι θα παραμείνει ισοβίτης για πάντα. Δηλαδή ό,τι σημαίνει η λέξη.
Ο Ντερτιλής έχει πλάκα που αναφέρθηκε γιατί το σύστημα τον ήθελε ελεύθερο, εκείνος δεν ήθελε. :lol:
MG-KTiNoS
30/07/2019, 23:55
Ντερτιλής
όπερ παραμύθα
γιατί ο ΚΚ ο 1ος είχε πει ότι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ΙΣΟΒΙΑ
μια προσπάθεια έκανε Ο Δρακουμέλ να τους βγάλει σε μια εποχή
που η Άκρα δεξιά είχε πάρει 2.1 στις ευρωεκλογές αλλά έπεσε
πάνω στο Σημίτης του οποίου είχαν μπαγλαρώσει τη γυναίκα
ενώ τη χάρη έπρεπε να υπογράψει ο εθνάρχης.
Βγήκε όμως ο Πατακός -που ούτε αυτός ήθελε-
αλλά δήλωσε βαριά άρρωστος και έπρεπε να πάει σπίτι του να πεθάνει.
Έζησε 25 χρόνια αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Αυτός ο τελευταίος όμως τα είχε καλά και το παλάτι (της Αγγλίας)
οπότε είχαμε έξωθεν δάκτυλο (ξέρεις που...)
Και μια και είπαμε για Άγγλους μου ήρθε στο νου ο Σάββας ο οποίος αρνήθηκε να βγει με βραχιολάκι
γιατί ο Άγ, Ονούφριος ξέρω λέει ότι είναι αμαρτία.
Στην πραγματικότητα ξέρει ότι οι Άγγλοι δε ξεχνούν ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
μην πιστεύεται ότι μλκια σας λένε
DoctoR_k6
31/07/2019, 09:30
Ο Ντερτιλής έχει πλάκα που αναφέρθηκε γιατί το σύστημα τον ήθελε ελεύθερο, εκείνος δεν ήθελε. :lol:
Aρα ουτε αυτος εμεινε ισοβια λογω ποινης...Τον διωξανε κ αρνηθηκε. :lol:
Καλό θα ήταν να υπήρχαν κατηγορίες ποινών και φυλακών
Άλλες φυλακές για κλέφτες άλλες για δολοφονους
Πρόσφατα αποφυλάκισαν τον φλώρο που καταχράστηκε επειδηκτικα άπειρα λεφτα
Μην τον βάζεις φυλακή....παρτου τα όλα και αστον εξω να ψάξει μεροκάματο και βάλτου φόρο μέχρι να ξεχρεωσει
Η τιμωρία του να είναι να ζει ως πενητας
Ελεύθερος αλλά φτωχος
https://youtu.be/-TjYPyNIUFQ
τα είπε όλα ο Νίκος Σταυρίδης όσον αφορά περιπτώσεις Φλώρου.Δεν άλλαξε κάτι.
Kas_Tracer
31/07/2019, 18:44
Τρελοκομείο η Ελλάς
https://www.protothema.gr/best-of-network/article/913028/hamos-gia-ena-paranomo-parkarisma-tha-mou-kaneis-ta-tria-duo-other/?utm_source=rss&utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_newsauto
Τρελοκομείο η Ελλάς
https://www.protothema.gr/best-of-network/article/913028/hamos-gia-ena-paranomo-parkarisma-tha-mou-kaneis-ta-tria-duo-other/?utm_source=rss&utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_newsauto
Κανείς δεν το περίμενε αυτό από μια θείτσα με μερσεντές.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/07/2019, 22:37
Ο κοσμος μας εγινε ετσι αποταν επιασε η γυναικα τιμονη...
Πω πω.... βαρέθηκα να ακουω φωνές και γκρίνια.
Το παρκάρει, δεν της λες τίποτα, της πετάς μια πήλινη γλάστρα στο καπώ και τέλος. Δεν θα το ξαναβάλει εκεί.
Έχω 3 μηχανές και θέλω να πάρω και άλλη, σας συμβαίνει και εσάς ή πρέπει να εστιάσω σε άλλους τρόπους που μπορεί να μου προσφέρουν ευχαρίστηση?
Έχω 3 μηχανές και θέλω να πάρω και άλλη, σας συμβαίνει και εσάς ή πρέπει να εστιάσω σε άλλους τρόπους που μπορεί να μου προσφέρουν ευχαρίστηση?
Το sex το έχεις δοκιμάσει? :D
...αν δεις οτι δεν χωρανε άλλα και θες να ξεφορτωθεις κανενα .....ξερεις... εδω θα ειμαι.....μυνηματακι:D
Το sex το έχεις δοκιμάσει? :D
Ναι αμε αλλά είναι πιο μικρής διαρκείας και μετά από λίγα 24ωρα θέλω αλλαγή μοντέλου. :smokin:
Ναι αμε αλλά είναι πιο μικρής διαρκείας και μετά από λίγα 24ωρα θέλω αλλαγή μοντέλου. :smokin:
....κι απο αυτα δεχομαστε...
Ε τότε πλέξιμο. Μακράς διάρκειας ασχολία και αγχολυτική.
Κάπου στα εργαλεία θα βρεις και θρεντ για βελόνες και άλλα χρήσιμα....
lleonidas
01/08/2019, 20:59
Ο φλόκιας!
40χρονος επιδειξίας (https://www.sofokleousin.gr/epideiksias-edrase-mprosta-se-kopeles-sto-x96-tou-aerodromiou) αυνανίστηκε μέσα στο Χ96 μπροστά σε δύο κοπέλες και τελείωσε πάνω στο παντελόνι της μίας από αυτές :eek:
Ο φλόκιας!
40χρονος επιδειξίας (https://www.sofokleousin.gr/epideiksias-edrase-mprosta-se-kopeles-sto-x96-tou-aerodromiou) αυνανίστηκε μέσα στο Χ96 μπροστά σε δύο κοπέλες και τελείωσε πάνω στο παντελόνι της μίας από αυτές :eek:
Κάποια μαλακια θα παιχτηκε με αυτές.
Ο φλόκιας!
Πότε είπαμε ότι έφυγε ο Louis C.K. από την Ελλάδα;
GiorgosLa
02/08/2019, 08:41
Ο φλόκιας!
Φτωχό τον βρίσκω...
lleonidas
02/08/2019, 10:52
Χαχα! Γελάμε αλλά δε θέλω να φαντάζομαι το σενάριο να έρθει σπίτι η γυναίκα/αδερφή/κόρη μας σε τρελή κατάσταση μετά από αντίστοιχο περιστατικό και να μας εκμυστηρευτεί τι βίωσε, έχοντας ένα λεκέ στα ρούχα :eyepop:
Χαχα! Γελάμε αλλά δε θέλω να φαντάζομαι το σενάριο να έρθει σπίτι η γυναίκα/αδερφή/κόρη μας σε τρελή κατάσταση μετά από αντίστοιχο περιστατικό και να μας εκμυστηρευτεί τι βίωσε, έχοντας ένα λεκέ στα ρούχα :eyepop:
Άντε να την πιστέψεις. :lol:
lleonidas
02/08/2019, 11:05
Άντε να την πιστέψεις. :lol:
:p
https://m.youtube.com/watch?v=tCaYKNuAo-Q
https://m.youtube.com/watch?v=tCaYKNuAo-Q
Μπα
https://www.youtube.com/watch?v=b_7BCeMH1OI
lleonidas
02/08/2019, 11:14
Χαχα...που το θυμήθηκες, "Αυστηρώς κατάλληλο"!
Επική σκηνή.....
https://youtu.be/RC8wEqUHA2Q
lleonidas
08/08/2019, 17:00
Διαβάζω αυτό (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/epiteloys-xypnisan-oi-etaireies-kai-tha-proothisoyn-ton-motosykletismo) και αναρωτιέμαι...ήταν όντως για τις προηγούμενες γενιές, η μοτοσυκλέτα (και το αυτοκίνητο…) πρώτα απ’ όλα το βασικό εργαλείο και σύμβολο ενηλικίωσης του κάθε ανθρώπου. Χωρίς μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο δεν μπορούσες να κάνεις ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ από τα πράγματα που κάνουν οι ενήλικες. Ήσουν “φυλακισμένος” στη γειτονιά σου ή στο χωριό σου και έρμαιο των γονιών σου. Χωρίς μηχανή ή χωρίς αυτοκίνητο, ένας 18χρονος έως το 1980 ή ακόμα και το 1990 είχε σοβαρό πρόβλημα να απεγκλωβιστεί από τον προεφηβικό τρόπο ζωής. ;
Έχει αλλάξει τόσο πολύ η κατάσταση μέσα σε 2-3 δεκαετίες με τα tablets/smartphones/video games και αν ναι, είναι λογικό να θεωρούμε ότι εκεί κρύβεται η βασική αιτία για όλες αυτές τις αλλαγές;
Επίσης, ποιες είναι οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης του μοτοσυκλετισμού που θα ξεκινήσουν οι εταιρείες με αυτήν την πρωτοβουλία στις ΗΠΑ, εκτός από τη διαφήμιση και τις εκδηλώσεις;
Διαβάζω αυτό (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/epiteloys-xypnisan-oi-etaireies-kai-tha-proothisoyn-ton-motosykletismo) και αναρωτιέμαι...ήταν όντως για τις προηγούμενες γενιές, η μοτοσυκλέτα (και το αυτοκίνητο…) πρώτα απ’ όλα το βασικό εργαλείο και σύμβολο ενηλικίωσης του κάθε ανθρώπου. Χωρίς μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο δεν μπορούσες να κάνεις ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ από τα πράγματα που κάνουν οι ενήλικες. Ήσουν “φυλακισμένος” στη γειτονιά σου ή στο χωριό σου και έρμαιο των γονιών σου. Χωρίς μηχανή ή χωρίς αυτοκίνητο, ένας 18χρονος έως το 1980 ή ακόμα και το 1990 είχε σοβαρό πρόβλημα να απεγκλωβιστεί από τον προεφηβικό τρόπο ζωής. ;
Έχει αλλάξει τόσο πολύ η κατάσταση μέσα σε 2-3 δεκαετίες με τα tablets/smartphones/video games και αν ναι, είναι λογικό να θεωρούμε ότι εκεί κρύβεται η βασική αιτία για όλες αυτές τις αλλαγές;
Επίσης, ποιες είναι οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης του μοτοσυκλετισμού που θα ξεκινήσουν οι εταιρείες με αυτήν την πρωτοβουλία στις ΗΠΑ, εκτός από τη διαφήμιση και τις εκδηλώσεις;
Τους έχει ενοχλήσει που οι πωλήσεις είναι χαμηλές σε σχέση με παλαιότερα. Λογικό όμως διότι το ακόλουθο είναι μία πραγματικότητα.
Η προσπάθεια που κάνει τώρα η Ένωση Κατασκευαστών στις ΗΠΑ για να επανεντάξει τη μοτοσυκλέτα μέσα στη ζωή των νέων ανθρώπων έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα στα τέλη των 80ies, όταν το λόμπι των ασφαλιστικών εταιρειών κατάφερε να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως τα δίκυκλα είναι τα πιο επικίνδυνα μέσα μετακίνησης. Ένα μήνυμα που εδραιώθηκε στο μυαλό των γονιών των σημερινών νέων. Πραγματικά ελπίζουμε να μην αποδειχτεί αυτή η προσπάθεια ως… απέλπιδα!
Είναι γεγονός ότι οι μοτοσυκλέτες είναι το μέσο μετακίνησης που σου επιτρέπει να εκτεθείς σε κινδύνους πολύ περισσότερο από άλλα, παρέχοντάς σου παράλληλα αμελητέα παθητική ασφάλεια. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας δε συνοδεύει στις περισσότερες φορές τον αναβάτη, καθώς και με τη χαλαρή εφαρμογή του ΚΟΚ στην Ελλάδα, το κοκτέιλ γίνεται εκρηκτικό και είναι αναμενόμενο να ακολουθήσει κακή φήμη που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, με τις στατιστικές να το επιβεβαιώνουν. Δε χρειάζεται να εθελοτυφλούμε, οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ ωραίες σε αίσθηση, αλλά πολύ επικίνδυνες, στις συνθήκες των δημόσιων ελληνικών δρόμων.
Επιπλέον, η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει μειωθεί σε σχέση με 20 χρόνια πριν, επομένως είναι λογικό να μην έχουν τόσοι νέοι μοτοσυκλέτες, αλλά και αμάξια. Τα smartphone δεν ανταγωνίζονται τις μοτοσυκλέτες, αφού εκτός από τη διαφορετική φύση τους, το κόστος των πρώτων είναι τουλάχιστον μία τάξη μεγέθους μικρότερο.
Αν θέλουν να κάνουν σωστές δράσεις, ας φροντίσουν να μάθουν τους νέους να προστατεύονται και να δώσουν αξίες ωριμότητας, αντί επίδειξης και ταχύτητας.
Δεν αγοράζουν harley οι αμερικάνοι και ταχουν παίξει.Μια χαρά πωλούνται νομίζω μοτοσυκλέτες μικρού και μεγαλύτερου κυβισμού,για αυτό έβγαλαν και την 500ρα.
Το easy riding και η αλητεία πέθαναν,κάτι τελευταίοι έμειναν.
Εγώ πάντως βλέπω περισσότερους πιτσιρικάδες με 50ρια,αρχές 90 στο λύκειο μου στην Καβάλα 50ρακι είχαμε 3 άτομα.Εγώ το παπί,ένας ένα σκουτερ Dio και ένας ένα σκούτερ πεζό.
Την τελευταία φορά που πέρασα από έξω με το αυτοκίνητο είχε τουλάχιστον 10+ παπάκια στην αυλή του λυκείου.
Ασχετο.Τι περιμένουν όταν η Yamaha π.χ πουλάει αυτό στην αγορά τους με 15 χιλιάρικα; https://www.yamahamotorsports.com/cruiser/models/raider (καταραμένε euro 4-5-6) η αυτό με 12 https://www.yamahamotorsports.com/cruiser/models/stryker
lleonidas
08/08/2019, 23:38
Εδώ είναι το θέμα!Έχει όντως μειωθεί η αγοραστική δύναμη νέων και μεγαλύτερων αναβατών ή όχι;Είναι πιο εύκολο να αποκτήσει και να συντηρήσει κάποιος μοτοσυκλέτα σήμερα συγκριτικά με το 1995 ας πούμε;
Και η ερώτηση δεν αφορά μόνο τη χώρα μας η οποία είναι μια μικρή,αμελητέα ίσως, αγορά αλλά κυρίως σε μεγάλες αγορές, οι επιδόσεις των οποίων διαδραματίζουν ρόλο στις όποιες αποφάσεις και τη στρατηγική των μεγάλων κατασκευαστών.
Η νεολαία άλλαξε,η Harley πάει για φαλιμέντο ή περικοπές αν συνεχίσει έτσι .Διάβασα πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη ενός CEO τους που είπε ξεκάθαρα ότι οι ''πελάτες'' τους γέρασαν,οι νέοι δεν ενδιαφέρονται για το αμερικαν ντριμ,προτιμούν μοτοσυκλέτα σαν φτηνό μέσο ή κάτι πιο ελαφρύ γενικά.Αν δεν βρούμε νέους αγοραστές την κάτσαμε με λίγα λόγια.
Όλη η γκρίνια εξ'Αμερικής είναι από την HD.Όλοι οι άλλοι πουλάνε κατά ριπάς μοτοσυκλετάκια σε Κινες,Πακιστάν,Μαλαισίες κτλ.
Αν συνεχιστεί έτσι λέει σε 3 χρόνια η Honda θα πουλάει περισσότερες μηχανές από αυτούς στην Β.Αμερική.Άσε που λέει τους έβαλε χέρι ο Προεδρας γιατί θέλουν να φτιάξουν και άλλα εργοστάσια εκτός usa.
The survey’s most significant finding is that 21- to 34-year-olds consider buying a bike for “ease of transportation,” whereas older buyers purchase bikes “as a hobby” or because “motorcycles are cool.”
This distinction is important, since the average Harley-Davidson customer is a married man in his early 50s, with a household income at or above $90,000. These are the customers buying motorcycles out of a passion for the product or lifestyle.
Younger buyers appear to be more motivated to consider motorcycles for practical reasons, which means it is likely they will be more interested in less expensive bikes that bring in lower margins for manufacturers.
“We believe this significant divergence in incentives to buy a new bike could be what is partly behind Harley’s and broader heavyweight motorcycle industry’s challenge to tap into a new segment of younger riders to drive growth,” Farley said. “So unless there is a generational shift among younger riders to see motorcycling as a hobby vs. means of transportation, the outlook for the heavyweight industry could continue to be more dependent on an aging demographic.”
Επίσης για τους περισσότερους νέους δεν είναι χομπυ ,εμείς δεν είχαμε και τι να κάνουμε.Μια τβ είχαμε με 3 κανάλια . :)
"This distinction is important, since the average Harley-Davidson customer is a married man in his early 50s, with a household income at or above $90,000. These are the customers buying Harleys out of being too old and handicapped to ride a real motorcycle."
Fixed.
Κλαίω που οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι χάρλεϊ δεν πουλάνε επειδή ο νέος θέλει πρακτικότητα και μόνο οι παλιοί ζούσαν τη μοτοσικλέτα για τον πραγματικό μοτοσικλετισμό και την αδρεναλίνη. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε ναι,για αυτό μοσχοπουλάνε τα cbr 600rr και τα r6 εκεί ,γιατί η νεολαία θέλει ένα απλό καθημερινό μεταφορικό μέσο :)
Ποιος 22-35 ξέρω γω θα πάρει τον τάφο,οκ ωραίες είναι αλλά για τα γεράματα να τσουλάμε.
Φτιάξτε και κάτι άλλο,κολλήσατε στο 70.
Bob_o_mastoras
09/08/2019, 15:41
Harley, το πιο ακριβο cosplay στον κοσμο.. :lol:
Ε ναι,για αυτό μοσχοπουλάνε τα cbr 600rr και τα r6 εκεί ,γιατί η νεολαία θέλει ένα απλό καθημερινό μεταφορικό μέσο :)
Ποιος 22-35 ξέρω γω θα πάρει τον τάφο,οκ ωραίες είναι αλλά για τα γεράματα να τσουλάμε.
Έλα ντε. Ακόμα και η μπεμβέ έβγαλε ιαπωνικό SS για να πουλήσει κάνα μηχανάκι σε μη-υπερήλικες.
Bob_o_mastoras
09/08/2019, 15:45
Ενταξει καμια σχεση η μπεμβε με την Χαρλευ.. Η bmw ειναι αιωνες μπροστα.
sapila racing
09/08/2019, 16:38
"This distinction is important, since the average Harley-Davidson customer is a married man in his early 50s, with a household income at or above $90,000. These are the customers buying Harleys out of being too old and handicapped to ride a real motorcycle."
Fixed.
Κλαίω που οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι χάρλεϊ δεν πουλάνε επειδή ο νέος θέλει πρακτικότητα και μόνο οι παλιοί ζούσαν τη μοτοσικλέτα για τον πραγματικό μοτοσικλετισμό και την αδρεναλίνη. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γελάτε αλλά ξεχνάτε οτι η Harley Davidson έφερε εις πέρας μια απο τις δυσκολότερες ασκήσεις marketing αλλά ταυτοχρόνως και επανασχεδιασμού των μοτοσυκλετών της στο παρελθόν.
Το 1980 η Harley όδευε προς φαλιμέντο, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση.
Οι μοτοσυκλέτες της ήταν απαρχαιωμένες και ταυτόχρονα είχαν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας. Επίσης η εικόνα του οδηγού Harley ηταν τελείως διαφορετική.
Τότε ο Reagan έβαλε extra φόρους στις εισαγόμενες μοτο ανω των 700cc ώστε να στηριχτεί η εγχώρια εταιρεία, δεν υπήρχε στην πράξη κι άλλη ενεργή εταιρεία κατασκευής μοτο στην Αμερική.
Η Harley τότε δεν επαναπαύτηκε στον extra φόρο, αλλά μέσα σε μερικά χρόνια κατάφερε κι έφτιαξε νέες μοτοσυκλέτες, στο ίδιο πνεύμα αλλά πολύ πιο σύγχρονες και χωρίς προβλήματα. Επίσης κατάφερε να αλλάξει τρομερά το image του ιδιοκτήτη Harley.
Απο Hells Angel έγινε γιαπης με μεγάλο εισόδημα. Ετσι η Harley κατάφερε επίσης να πουλάει και άπειρα ρούχα αξεσουάρ κλπ σε όλο τον κόσμο.
Πιστεύω οτι και πάλι θα τα καταφέρουν, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι. Εχουν ενα φοβερό brand και θα το κάνουν παλι το θαύμα τους.
Δηλαδή δεν πρέπει να γελάμε επειδή την έσωσε το κράτος; :p
Χαζοί δεν είναι σίγουρα,κανείς δισεκατομυριούχος δεν είναι.
Το θέμα είναι ότι έχουν 20 ίδια σχετικά μοντέλα,ένα Target group αλλά ακούμε όλο και πιο συχνά εξ Αμερικής πως φταίνε τα βίντεο γκειμς και το φειςμπουκ που τους έφτασε η Honda σε πωλήσεις.
Εντάξει,η τακτική με τους καθρέφτες και τις πολύχρωμες χάντρες έπιασε μια φορά,φτάνει.
Ότι θα τα καταφέρουν αυτό είναι σίγουρο,χρειάζονται μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων,το easy riding όπως είπες πέθανε.
Yellow !
Αν κάποιος έχει αρκετή εμπειρία από Μαρόκο, ας επικοινωνήσει με ένα πμ.
Μερσι.
Yellow !
Αν κάποιος έχει αρκετή εμπειρία από Μαρόκο, ας επικοινωνήσει με ένα πμ.
Μερσι.
Από το Μαρόκο ή από τα προϊόντα αυτού?
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα..
thunder ace
10/08/2019, 11:05
Fixed.
Γιατι το γελας; εχεις προσπαθησει να μπεις σε στροφη με κανα τετοιο; εκει να δεις αδρεναλινη.
Από το Μαρόκο ή από τα προϊόντα αυτού?
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα..
Έχουμε καλύτερα τέτοιου είδους προϊόντα εδώ...
Έχουμε καλύτερα τέτοιου είδους προϊόντα εδώ...
εχει τοσο καλο παστουρμα η κρητη??
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/08/2019, 22:50
εχει τοσο καλο παστουρμα η κρητη??
Πφφφφ.....
Για πάντα μαζί σ'αυτό τ'ανηφόρι που λένε ζωήηη ♫
409041
καλοκαίρι 2019 (http://www.discoverkynouria.gr/el/sights/limni-ydroviotopos-moystoy) -
Αρκαδική Ριβιέρα :smokin:
409042
Που είναι το cbx;
Το φουνταρες στην θάλασσα;
:D
Είναι αναλώσιμο μηχανάκι.
Μια είναι η διαχρονική αξία :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/08/2019, 16:47
Είναι αναλώσιμο μηχανάκι.
Μια είναι η διαχρονική αξία :D
Ετσι.Πηξαμε στα διαστημικα μοτορια:lol:
Επι ευκαιριας.Καλοριζικο το νιατο:beer:
Δεινόσαυρος
15/08/2019, 19:24
Εδώ είναι το θέμα!Έχει όντως μειωθεί η αγοραστική δύναμη νέων και μεγαλύτερων αναβατών ή όχι;Είναι πιο εύκολο να αποκτήσει και να συντηρήσει κάποιος μοτοσυκλέτα σήμερα συγκριτικά με το 1995 ...
Δεν νομίζω οτι οι τιμές είναι το κύριο θέμα που αποτρέπει την νεολαία, αλλά οι περιοριστικοί κανονισμοί.
Εδω Αγγλία βλέπω οτι οι πιτσιρικάδες τη βγάζουν με σκουτερ ή πενηνταράκια ωσπου να αποκτήσουν αμάξι και μόνο οι πορωμένοι συνεχίζουν με μοτό.
Έχω γνωστό 24 χρονών, ικανό αναβάτη (τρέχει σε μοτοκρός) αλλα δεν έχει βγάλει δίπλωμα ακόμα. Τώρα στα 24 το σκέφτεται γιατί θα του στοιχίσει 《μόνο》ένα χιλιάρικο, άσε μετα τα βάσανα με ασφαλιστικές κλπ. Δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με λεφτά, ρίχνει αβέρτα χιλιάρικα στο ΦΒ Γγολφ του, το οποίο βάζει και σε εκθέσεις, λατρεύει τις μηχανές και μάλλον με Τζιξερ εφταμισάρι τον βλέπω αμα το βγάλει το ρημάδι, αλλά μέχρι τώρα οι τρικλοποδιές του συστήματος ήταν το πρόβλημα και όχι οι τιμες...
Δεινόσαυρος
15/08/2019, 19:36
Χαζομάρα βασικά να πρέπει να φτάσεις τα γμμν 24 για να βγάλεις μια κι έξω δίπλωμα χώρις 100 σπαστικά στάδια, ακόμα κι αν είσαι καλός οδηγός.
Εμένα αυτό μου λέει πολλά για το τι σόι κονωνία έχουμε γίνει.
Όποιος κινείται στη Κρήτη είτε μόνιμα είτε προσωρινά λόγο διακοπών, προσοχή! Έχουμε πόλεμο εδώ κάτω..:whiteflag::sad:
47 άτομα μέχρι στιγμής για το 2019.
https://flashnews.gr/post/398640/nekrh-gynaika-sto-troxaio-ths-agias-pelagias-mhxanh-karfwthhke-se-ix-video-fwto
George_Sp
15/08/2019, 20:41
Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι ρε Μάηκ; Ότι και στο google maps να βάλεις το βενζινάδικο να δεις το σημείο, κάνει την ίδια παπαριά ακόμα ένας με λευκό αγροτικό.
Πατήστε με το πληκτρολόγιο το επάνω να πάτε πιο κοντά στο βενζινάδικο και θα καταλάβετε.
https://www.google.gr/maps/@35.3976872,25.0153671,3a,75y,273.31h,82.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqc7_FjGF9FQo0mSWTYH2vw!2e0!7i13312!8i6656
Έχει διπλή διαχωριστική και όμως κόβουν το τιμόνι και περνάνε απέναντι τα καργιόλια. Έτσι πέρασε και η μανταμίτσα και χάθηκαν ακόμα 2.
Δεν νομίζω οτι οι τιμές είναι το κύριο θέμα που αποτρέπει την νεολαία, αλλά οι περιοριστικοί κανονισμοί.
Εδω Αγγλία βλέπω οτι οι πιτσιρικάδες τη βγάζουν με σκουτερ ή πενηνταράκια ωσπου να αποκτήσουν αμάξι και μόνο οι πορωμένοι συνεχίζουν με μοτό.
Έχω γνωστό 24 χρονών, ικανό αναβάτη (τρέχει σε μοτοκρός) αλλα δεν έχει βγάλει δίπλωμα ακόμα. Τώρα στα 24 το σκέφτεται γιατί θα του στοιχίσει 《μόνο》ένα χιλιάρικο, άσε μετα τα βάσανα με ασφαλιστικές κλπ. Δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με λεφτά, ρίχνει αβέρτα χιλιάρικα στο ΦΒ Γγολφ του, το οποίο βάζει και σε εκθέσεις, λατρεύει τις μηχανές και μάλλον με Τζιξερ εφταμισάρι τον βλέπω αμα το βγάλει το ρημάδι, αλλά μέχρι τώρα οι τρικλοποδιές του συστήματος ήταν το πρόβλημα και όχι οι τιμες...
Στην Αγγλία μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας είναι τα ασφάλιστρα (και όχι άδικα). Αν πας 24 χρονών με φρέσκο δίπλωμα και τους πεις ότι θέλεις να ασφαλίσεις Τζίξερ, όταν σταματήσουν να γελάνε θα σου πουν ένα τετραψήφιο ετήσιο ασφάλιστρο που θα αρχίσεις να ψάχνεις αγγελίες για CG125 (μα τα ιερά ωστήρια) πριν τελειώσουν την πρόταση
Kas_Tracer
16/08/2019, 00:02
Ανασταλτικός παράγοντας είναι η χρήση της μηχανής και όχι η ακρίβεια της έτσι ξερά.
Εάν κάτι σε ικανοποιεί θα βρεις τρόπο να εκπληρώσεις την αγορά του. Και δεν είναι σώνει και καλά ένα χιλιάρι .
Όσοι αγαπάνε αυτό το σπορ ξέρουν πολύ καλά ότι και με ένα ΜΤ03 μπορούν να κάνουν αυτό που τους αρέσει.
Η αυτοκίνηση για μένα σημαίνει να κάνω την βόλτα μου και όχι να αγοράσω μια τζιπούκλα για να την βλέπει ο γείτονας ούτε ένα χιλιάρι για να πίνω τον καφέ μου στα 300 μέτρα από το σπίτι μου.
Και δυστυχώς με την αύξηση της κυκλοφορίας για να βρεις ένα ήρεμο σχετικά δρόμο πρέπει να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα γεμάτα από αγροτικά και ζαλισμένους από τα μποτιλιαρίσματα οδηγούς.
Δεν είναι μόνο το βενζινάδικο στην κρήτη που έγινε το ατύχημα. Στο αντίστοιχο στην έξοδο της Χαλκίδας χάνεις το μέτρημα από τα παρακείμενα εκκλησάκια.
Από ότι φαίνεται όσοι προλάβαμε - προλάβαμε . Το 90 δεν είχαμε λεφτά για τζίξερ , αλλά με το ΧΤ μια χαρά ήμασταν.
Μια μικρή εμπειρία κάπου στην νότια Αγγλία κοντά στον Λονδίνο πριν μερικά χρόνια ήταν ακόμα χειρότερη
Εδώ ο άλλος είναι επαγγελματίας youtuber(αν είναι δυνατόν!) , έχει 5-6 μηχανές και το μόνο που δείχνει είναι διηθήσεις μέσα στο πηγμένο Λονδίνο (royal jordanian).
Μπορεί και εγώ να χρησιμοποιώ το μηχανάκι πηγαίνοντας στην δουλειά μου , αλλά αυτό είναι το βαρετό μέρος της χρήσης του.
Δεινόσαυρος
16/08/2019, 09:55
Εδώ ο άλλος είναι επαγγελματίας youtuber(αν είναι δυνατόν!) , έχει 5-6 μηχανές και το μόνο που δείχνει είναι διηθήσεις μέσα στο πηγμένο Λονδίνο (royal jordanian).
Μπορεί και εγώ να χρησιμοποιώ το μηχανάκι πηγαίνοντας στην δουλειά μου , αλλά αυτό είναι το βαρετό μέρος της χρήσης του.
Κι όμως τα μαζεύει τα views του ο RJ, και τον ξέρουν όλοι. 1.2 εκατ. subscribers! Άλλη η κουλτούρα πια.
( Οχι οτι τον αντιπαθώ, ένα γούστο το έχει)
Kι αυτο με τους επαγγελματίες του Γιουτουμπι μη σε ξαφνιάζει. Ξέρεις πόσοι και πόσοι τα κονομάνε έτσι;
Θαρρώ πως αν ο δικός μας ο Μπιλλυ έκανε κανάλι με το NC700 του θα είχε επιχείρηση, το δε πρόσφατο με την αλλαγή των λαδιών 5000000 βιούζ για πλάκα.
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 12:37
Δεν υπαρχει ενα σωστο μεταχειρισμενο μηχανακι στις κατηγοριες που ψαχνω, στη Θεσ/νικη.. Πως γκενεν ατο? :confused:
Βεβαια εχω μαθει να κανω υπομονη σε τετοια θεματα..
Ερώτηση
Πες ότι ανεβάζω εγώ πλήρη και αναλυτικό οδηγο σέρβις
Και πες ότι μαζεύω views
Τα λεφτά πότε και πώς τα παίρνω;
Ερώτηση
Πες ότι ανεβάζω εγώ πλήρη και αναλυτικό οδηγο σέρβις
Και πες ότι μαζεύω views
Τα λεφτά πότε και πώς τα παίρνω;
Αν εννοείς από youtube, έχει μέσα αναλυτικές οδηγίες στο creator academy.
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 14:13
Kαλα ρε, σας λεω τον πονο μου και 'σεις ασχοληστε με το πως να βγαλετε φραγκα απο το youtube?
Ου να μου χαθειτε!! :moutza::bawl::bawl:
Kαλα ρε, σας λεω τον πονο μου και 'σεις ασχοληστε με το πως να βγαλετε φραγκα απο το youtube?
Ου να μου χαθειτε!! :moutza::bawl::bawl:
:lol:
Προσφορά και ζήτηση λέγεται ο νόμος της περίπτωσής σου. Όσο μικρότερη η πόλη τόσο λιγότερες και οι επιλογές, αν δε υπάρχει και ζήτηση για αυτό που θες τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.
Κινήσου σε άλλες πόλεις ή άλλαξε επιλογή μηχανακίου, next
:bawl:
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 14:25
Κατσε ρε Adam Smith να ουμε.. :lol::p
Δεν κοιταω για ενα μηχανακι, κοιταω γενικα παλαια, μεσαια on-off κατα προτιμιση μονοκυλινδρα. Ξεραϊλα.. Θα περιμενω ομως. Δεν τραβιεμαι αλλου, αντε σε διπλανο νομο για καμια πολυ καλη περιπτωση αν τυχει.
Γιατί; Εγώ βλέπω πολλά πχ. https://www.car.gr/23099664-honda-nx-250 - https://www.car.gr/22850634-suzuki-dr-650-se-dr-650-se
και XR, xt, τρανσάλπ, kle, klr, όλα από 2.000 και κάτω.
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 14:42
Βασικα βρηκα κατι που μου αρεσει και ταιριαζει με τη χρηση που το θελω (γρηγορο παπι) αλλα δεν ειναι on-off και φοβαμαι οτι δεν θα με βολεψει. Εχει ενα φιλαρακι μου ιδιο και μολις γυρισω Σαλονικα θα το ζητησω βολτα να δω πως καθομαι πανω του.
θα το ζητησω βολτα να δω πως καθομαι πανω του.
Αυτό οπωσδήποτε. Τι είναι; cbf;
Γιατί δεν παίρνεις μία καινούρια Ducati Hypermotard SP;
Δεν απενεργοποιείται πίσω το abs και δεν θα τον βολέψει.
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 15:00
Γιατί; Εγώ βλέπω πολλά πχ. https://www.car.gr/23099664-honda-nx-250 - https://www.car.gr/22850634-suzuki-dr-650-se-dr-650-se
και XR, xt, τρανσάλπ, kle, klr, όλα από 2.000 και κάτω.
Στο DR κατι μου ξυνιζει, δεν ξερω, δεν το ξερω και σαν μηχανακι. Και θελω κατι να εχει ηδη σχαρα και μπαγαζιερα. Ειναι στα must αυτα. Transalp εχει οντως καποια που φαινονται καλα αλλα καει σαν διλιτρο αμαξι το ρδελο αυτο και προσπαθω να το αποφυγω.. :(
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 15:01
Δεν απενεργοποιείται πίσω το abs και δεν θα τον βολέψει.
:bawl::bawl::bawl:
Deal braker αυτο το abs.. Πως θα κανω κωλιες δηλαδη??
Bob_o_mastoras
21/08/2019, 15:02
Αυτό οπωσδήποτε. Τι είναι; cbf;
Κοντα επεσες. cb 500 γυμνο. Ο φιλος εχει αυτο με το φερινγκ αλλα νομιζω δεν εχουν καμια διαφορα στην εργονομια.
Κοντα επεσες. cb 500 γυμνο. Ο φιλος εχει αυτο με το φερινγκ αλλα νομιζω δεν εχουν καμια διαφορα στην εργονομια.
Πολύ ωραίο, τι μοντέλο; Ιαπωνικό;
Το δικύλινδρο είναι για γενική χρήση ότι πρέπει νομίζω γενικότερα και το συγκεκριμένο μηχανάκι μια χαρά τα κάνει όλα και παέι παντού.
Ελαφρύ, αξιόπιστο, σβέλτο και αποδεκτή κατανάλωση (κανά 5άρι; ) Κλασσική αξία και ομορφιά. Από εμένα είναι ναι :lol:
Bob_o_mastoras
22/08/2019, 10:01
Oχι, το Ιταλικο cb. Και απο μενα ναι θα ειναι αν με βολευει σαν θεση οδηγησης για καθε μερα. Αλλα χλωμο το κοβω.
Ενα dominator θελω σε αριστη κατασταση και με 2 σε 1 εξατμιση κοντα στο χιλιαρικο. Αμα το βρω το παιρνω κατευθειαν χωρις καν παζαρια.
Grafton 505
25/08/2019, 20:01
Θέλετε να γίνετε αστροναύτες ; Για κάντε το τεστ της ΝΑΣΑ να δούμε, το έχετε ; :lol:
https://www.astronaut-test.com/quiz/
Θέλετε να γίνετε αστροναύτες ; Για κάντε το τεστ της ΝΑΣΑ να δούμε, το έχετε ; :lol:
https://www.astronaut-test.com/quiz/
Λίγο διάβασμα θέλω και είμαι έτοιμος. :D
409385
Grafton 505
25/08/2019, 20:28
Λίγο διάβασμα θέλω και είμαι έτοιμος. :D
409385
Βάλε και τα υπόλοιπα τρία ρε κουμπάρε, μην ντρέπεσαι :p
basilis_k6
25/08/2019, 21:58
test nasa με ερώτηση αν ξέρω ρωσικα? τους χακάρανε? :p