Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

buckley
09/06/2017, 15:39
Άστα ρε κογιότ τι ψάχνεις ,κράτα το "δεν έχω λόγια" του Χαδιάρη πιο πάνω...

Coyote.V
09/06/2017, 15:54
Δεν το ψάχνω, απλά θέλω να γκρινιάξω λίγο :)

amyroukai
09/06/2017, 16:07
Κάτι δεν πάει καλά με τα "γερόντια" των μοτοτζιπί...

Σοβαρός τραυματισμός Μπιάτζι (http://www.motorcyclenews.com/sport/2017/june/biaggi-suffers-severe-injuries-in-supermoto-crash/)σε προπόνηση σουπερμότο στην Ιταλία. Το ατύχημα έγινε στην πίστα Sagitarius, 70 χιλιόμετρα νότια από την Ρώμη, ο Μαξ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με "σοβαρούς" αλλά όχι απειλητικούς για την ζωή του τραυματισμούς.

buckley
09/06/2017, 18:19
Δεν το ψάχνω, απλά θέλω να γκρινιάξω λίγο :)

http://www.huffingtonpost.gr/2017/06/09/eidiseis-koinonia-fobos-kai-paranoia-sti-dutiki-attiki-logoi-piso-apo-ton-thanato-tou-11xronou-sto-menidi_n_17016984.html?1497021352
https://www.youtube.com/watch?v=AKa9ZcOYGLI

Δεινόσαυρος
10/06/2017, 03:30
H Google πούλησε την ρομποτική εταιρία της, την Boston Dynamics, στην Γιαπωνέζικη SoftBank, (που πρόσφατα αγόρασε τους επεξεργαστές ARM).
Κορόιδο πιάστηκε η Google, θαρρώ. Δείτε δείγμα της εργασίας της Boston Dynamics, ονοματι "Handle"...

https://www.youtube.com/watch?v=19-sMWYJzjw&feature=youtu.be

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
14/06/2017, 10:36
σορι δεν μπορο να βρο το Βιντεο.

βρηκα αυτο το κειμενο στοΦ/Β

Eίναι σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα ατυχήματα που έχουμε δει με μοτοσικλέτα και έγινε πριν λίγες ημέρες στην πίστα του Snetterton στην Βρετανία, σε ένα track day.

Εκεί ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας έχει την ατυχία να χτυπηθεί από ένα κομμάτι που έχει φύγει από μία προπορευόμενη ΖΧ-10R. Η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη και το χτύπημα τόσο σφοδρό, που ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του.

Αυτό πάντως που έχει καταγραφεί στο videο είναι τρομακτικό, καθώς βλέπουμε τον αναβάτη να έχει γύρει τελείως πίσω αναίσθητος και την μοτοσικλέτα να κινείται μόνη της. Για καλή του τύχη έφυγε από την μηχανή πριν πέσει πάνω στις μπαριέρες και τελικά κατάφερε να επιβιώσει.

Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ο αναβάτης ονόματι Josh Boyd είχε μερικά σπασμένα κόκαλα, προβλήματα στην όραση, ενώ έβλεπε και διαφορετικά χρώματα από το κάθε του μάτι! Όσο για το περιστατικό δεν θυμόταν απολύτως τίποτα. Όπως και να έχει πρόκειται για ότι πιο τρομακτικό έχουμε δει τελευταία!

BLiTzER
14/06/2017, 10:37

Eίναι σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα ατυχήματα που έχουμε δει με μοτοσικλέτα και έγινε πριν λίγες ημέρες στην πίστα του Snetterton στην Βρετανία, σε ένα track day.

Εκεί ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας έχει την ατυχία να χτυπηθεί από ένα κομμάτι που έχει φύγει από μία προπορευόμενη ΖΧ-10R. Η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη και το χτύπημα τόσο σφοδρό, που ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του.

Αυτό πάντως που έχει καταγραφεί στο videο είναι τρομακτικό, καθώς βλέπουμε τον αναβάτη να έχει γύρει τελείως πίσω αναίσθητος και την μοτοσικλέτα να κινείται μόνη της. Για καλή του τύχη έφυγε από την μηχανή πριν πέσει πάνω στις μπαριέρες και τελικά κατάφερε να επιβιώσει.

Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ο αναβάτης ονόματι Josh Boyd είχε μερικά σπασμένα κόκαλα, προβλήματα στην όραση, ενώ έβλεπε και διαφορετικά χρώματα από το κάθε του μάτι! Όσο για το περιστατικό δεν θυμόταν απολύτως τίποτα. Όπως και να έχει πρόκειται για ότι πιο τρομακτικό έχουμε δει τελευταία!

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150400&page=36&p=2879793&viewfull=1#post2879793

Grafton 505
14/06/2017, 19:56

Το ίδιο έχει πάθει και ο Massa όταν του ήρθε η ανάρτηση από την williams του Barrichelo.

lleonidas
25/06/2017, 22:50
Δε σας άρεσαν οι βροχές και οι 20°C ε; :eek:
384882

Grafton 505
28/06/2017, 21:42
Σήμερα 23:30 ζωντανά από την ερτ η εκτόξευση του Hellas Sat.

edit : Εντάξη δεν έσκασε ... :cool:

Αντε μεγειά τον δορυφόρο ! :beer:

amyroukai
29/06/2017, 09:05
Και κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Hellas Sat είναι αραβικής ιδιοκτησίας από το 2013; 2014;

Nostradamus
29/06/2017, 09:22
Και κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Hellas Sat είναι αραβικής ιδιοκτησίας από το 2013; 2014;

https://el.wikipedia.org/wiki/Hellas_Sat

Ετσι λεει και ο γουικης.. θυγατρικη ξενης..

sniper
29/06/2017, 09:30

Ε και;

Panos76
29/06/2017, 09:43
Καταργούνται (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500152052) λέει από το μάθημα των θρησκευτικών κάποια τραγούδια (παίζουν τραγούδια στα θρησκευτικά;; )

Μεταξύ αυτών και ο Μπαγάσας! Αν είναι δυνατόν, μιλάμε για τραγούδι - προσευχή!

BLiTzER
29/06/2017, 10:02
"και αποσαφηνίζεται στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά θρησκευτική πρακτική."

Μεσαίωνας 2017. Ευτυχώς είμαστε 3-4 χώρες παγκοσμίως που το κρατάμε ψηλά.

Panos76
29/06/2017, 10:15
Μεσαίωνας 2017.

Πραγματικά ρε πστμ. Τριγύρω γίνεται της πόρΝης και εσύ να ασχολείσαι με τη συννεφούλα. Μα και να θες να φέρεις τον πιτσιρικά κοντά, έτσι τον διώχνεις μακρυά.

BLiTzER
29/06/2017, 10:19
Δε διώχνεις κάποιον αν μαθαίνει μόνο ό,τι του επιτρέπεις. ;)

Σε συνεργασία με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ η ύλη των βιβλίων της Φυσικής από το νέο σχολικό έτος (http://www.tokoulouri.com/science/genop_oaedv/)

:lol:

sakis81
29/06/2017, 12:35
"και αποσαφηνίζεται στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά θρησκευτική πρακτική."

Μεσαίωνας 2017. Ευτυχώς είμαστε 3-4 χώρες παγκοσμίως που το κρατάμε ψηλά.

Η απέχθεια μου προς τον χριστιανισμό νομίζω είναι εμφανής.κι αν ήταν στο χέρι μου θα ανακύκλωνα τα βιβλία των θρησκευτικών σε χαρτί υγειας-πολυ πιο χρησιμο-.ΑΛΛΑ το ότι η γιόγκα πράγματι είναι θρησκευτική πρακτική είναι αλήθεια,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό.

BLiTzER
29/06/2017, 12:45
Είναι ΚΑΙ θρησκευτική, πνευματική πρακτική. Όπως είναι και φυσική, σωματική.

Φυσικά δεν έχω καμία σχέση με γιόγκα, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν να κάνουν, ας μην κρυβόμαστε.

Panos76
29/06/2017, 13:10
Είναι ΚΑΙ θρησκευτική, πνευματική πρακτική. Όπως είναι και φυσική, σωματική.

Φυσικά δεν έχω καμία σχέση με γιόγκα, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν να κάνουν, ας μην κρυβόμαστε.

Πες μου, γιατί πραγματικά εγώ νομίζω είναι για να δείχνει η νεοελληνίδα κ/λάρα και μπουτάρα :D

nikos_abel
29/06/2017, 13:18
Πες μου, γιατί πραγματικά εγώ νομίζω είναι για να δείχνει η νεοελληνίδα κ/λάρα και μπουτάρα :D

Ποια είναι η Κλάρα;

Panos76
29/06/2017, 13:25
kolara της Κλάρας :lol:

BLiTzER
29/06/2017, 13:54

Εννοούσα τι προσπαθούν να κάνουν "αποσαφηνίζοντας" ότι η γιόγκα αποτελεί αντίπαλη θρησκεία. :p

Η γιόγκα, σαν σωματική άσκηση, έχει κάποια οφέλη σίγουρα. Αρκεί να γνωρίζεις γιατί το κάνεις.

sniper
29/06/2017, 13:59
Εννοούσα τι προσπαθούν να κάνουν "αποσαφηνίζοντας" ότι η γιόγκα αποτελεί αντίπαλη θρησκεία. :p

... .

Και ποια θρησκεία είναι αυτή;

wthanasis
29/06/2017, 14:23
Και ποια θρησκεία είναι αυτή;
Ο "Γιογκισμός"

Ή αλλιώς τεντωμα-τισμός

BLiTzER
29/06/2017, 16:53
Πρακτική αντίπαλης θρησκείας. Ώχου!

RaGe_Raptor
29/06/2017, 17:08
δλδ στο μάθημα των θρησκευτικών ακούγανε και Rihanna? :confused: καλόοοο...

Ιράν είμαστε ακόμα ρπστμ....

sniper
29/06/2017, 17:09
Πρακτική αντίπαλης θρησκείας. Ώχου!

Γιατί, υπάρχει κάποιο γυμναστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδας;

BLiTzER
29/06/2017, 17:11
Η γιόγκα, εκτός από γυμναστική, είναι και διαλογισμός, φιλοσοφική, πνευματική στάση. Και δεν είναι του χριστιανισμού. Άρα κακό.

Μ'αρέσει που κάνεις σε μένα τις - ρητορικές - ερωτήσεις σου. Ρώτα τους ειδικούς της εκκλησίας, που ξέρουν και ανακατεύονται με τα πάντα. :D

basilis_k6
29/06/2017, 17:19
κοψανε λεει το "μπαγάσα" που δεν λέει και τιποτα μέσα και έμεινε το "η ζωη μου ολη"

ντέρτια τρελλά με καρέλια αφιλτρο ναουμ

Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο
που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω
κι όταν γίνει η γόπα κέρασμα στο χάρο
όταν έρθει η ώρα και τόνε τρακάρω

εδω που τα λέμε ειναι θρύλος το κομμάτι.

sniper
29/06/2017, 17:24
Η γιόγκα, εκτός από γυμναστική, είναι και διαλογισμός, φιλοσοφική, πνευματική στάση. Και δεν είναι του χριστιανισμού. Άρα κακό.

Μ'αρέσει που κάνεις σε μένα τις - ρητορικές - ερωτήσεις σου. Ρώτα τους ειδικούς της εκκλησίας, που ξέρουν και ανακατεύονται με τα πάντα. :D

Eπίσης και το Bushido. Γι αυτό έχεις ακούσει κάτι;

BLiTzER
29/06/2017, 17:25
Υπομονή, να έρθει στη μόδα. :lol:

ionized
29/06/2017, 18:12
Υπομονή, να έρθει στη μόδα. :lol:

χαχαχαχ αυτο να δω στην κουλτουρα του νεοελληνα εστω και ως "τρεντ" και τιποτα αλλο

Δεινόσαυρος
29/06/2017, 19:21
χαχαχαχ αυτο να δω στην κουλτουρα του νεοελληνα εστω και ως "τρεντ" και τιποτα αλλο

Ήδη το βλέπεις με κάτι Σαρβάιβορ/Μαχητές κλπ. Σου διέφυγε; ;)

Εγώ θέλω να μου πει κάποιος με την "Συνεφούλα" τι τα βάλαν; Με ξεπερνάει εντελώς....

ionized
29/06/2017, 19:37
καλα ναι το σαρβαιβορ σκετο μπουσιντο λεμε :lol:
εγω παλι σκαλωσα στο τι σχεση εχουν τα θρησκευτικα με τα τραγουδια :confused:

buckley
29/06/2017, 19:38

Εγώ θέλω να μου πει κάποιος με την "Συνεφούλα" τι τα βάλαν; Με ξεπερνάει εντελώς....

Γι αυτό σε λένε ρε και Δεινόσαυρο.

Δεινόσαυρος
29/06/2017, 19:58
Γι αυτό σε λένε ρε και Δεινόσαυρο.

Α, έχει τρέντυ ερμηνεία πονηρή; Για πες, ρε νέοπα...

Δεινόσαυρος
29/06/2017, 20:07
Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο
που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω
κι όταν γίνει η γόπα κέρασμα στο χάρο
όταν έρθει η ώρα και τόνε τρακάρω

Κοίτα να δεις, το άσμα είναι μακράν η πιό απόλυτη έκφραση της λαικής ψυχής.

Το απαγορεύουν αυτό και γίνεται όλος ο λαός σατανιστής εν μία νυκτί. Γι αυτό δεν τόκοψαν...

buckley
29/06/2017, 20:21
Α, έχει τρέντυ ερμηνεία πονηρή; Για πες, ρε νέοπα...

Δε με κόβω ρε για τέτοιον γιατί αγνοώ ετυμολογικά το τρέντυ...

Coyote.V
29/06/2017, 20:31
Δεν χάνεις και τίποτα "μπρο", φλώρικη προσφώνηση αυτού που ακολουθάει την μόδα Αγγλιστί.

lleonidas
29/06/2017, 21:51
Όσοι ζουν τον πρωταθλητισμό μέσα από αδέρφια/παιδιά/ανίψια δεν πέφτουν από τα σύννεφα αλλά πάντα τέτοιες ειδήσεις (http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/Podilasia/ntope-kai-allos-14xronos.4744330.html) που σχετίζονται με χρήση ΑΑΣ από ανήλικους προκαλούν περίεργα συναισθήματα.

sakis81
29/06/2017, 22:17
Κλασσικα,γτπ δημοσιογραφία.ισχυρο αναβολικό το proviron.χαχαχαχα.παιδια τρέξτε ουλοι φαρμακείο.με 3 ευρώ αγοράζεις ίσχυρο αναβολικό άνευ συνταγής!!!!

Ακολουθει Όχι γτπ δημοσιογραφια
http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1102727/enas-14hronos-italos-podilatis-ntope

Acacius
29/06/2017, 22:27

Διότι η εν τω άσμα αναφερομένη κορασίς είναι ελευθέρων ηθώνΕ[1], πράγμα που αντίκειται στα χρηστά ήθη της θεοσεβούμενης ελληνορθοδόξου κοινωνίας. Ο δε αοιδός, πέραν της αποδοχής της ελευθεριότητος της κορασίδος είναι και τελείως χλιμίτζουρας, ή όπως λέμε στην καθομιλουμένη, πούσσυ γουίπντ[2]. Μην αναφερθώ στην προγαμιαία συνουσία γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει, θιεμουσχώραμε.

[1] "μ'αγαπάει τη μια και με ξεχνά την άλλη"
[2] "να γυρίσεις σου ζητώ, και τριγύρνα μ'όσους θέλεις κάθε βράδυ"

taisteal
01/07/2017, 21:34
Τα σκουπίδια μπορεί να μη μυρίζουν πλέον, αλλά όλοι οι ζεσουήδες και οι νοικοκυραίοι, βρωμάτε σαν ψοφίμια..

"Στο απορριμματοφόρο άφησε την τελευταία αναπνοή εργάτρια στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου και μητέρα τεσσάρων παιδιών, το ένα ΑΜΕΑ, που -όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής- «έπεσε θύμα της εντατικοποίησης, της δουλειάς σε ακατάλληλες συνθήκες εργασίας» και πως εξαναγκάστηκε «να ξαναδουλέψει σε διάστημα μικρότερο των 24ώρων» και σε συνθήκες καύσωνα."

basilis_k6
02/07/2017, 18:11
1ο τηλ
-Ναι καλησπέρα μπλα μπλα μπλα μπορώ να πληρώσω με κάρτα τη διαμονή μου?
-Ναι ξέρετε έχουμε ένα θέμα με τη συνδεση, καλύτερα μετρητά.
2ο τηλ
-Ναι μπλα μπλα μπλα... κάρτα?
3ο τηλ
-Μπλα μπλα μπλα ...καρτούλα?!!

pos να το κάνουμε δηλαδη, δεν υπάρχει συνδεση πουθενά...

amyroukai
02/07/2017, 19:42
1ο τηλ
-Ναι καλησπέρα μπλα μπλα μπλα μπορώ να πληρώσω με κάρτα τη διαμονή μου?
2ο τηλ
-Ναι μπλα μπλα μπλα... κάρτα?
3ο τηλ
-Μπλα μπλα μπλα ...καρτούλα?!!

pos να το κάνουμε δηλαδη, δεν υπάρχει συνδεση πουθενά...

Υπάρχει και πιο λογική εξήγηση. Αν χρωστάνε και κινδυνεύουν με κατάσχεση λογαριασμού από οποιαδήποτε υπηρεσία του ευρύτερου δημοσίου, δεν θέλουν να δέχονται πληρωμές με κάρτα γιατί απλά μπορεί και να μην πάρουν ποτέ τίποτα στην τσέπη.

tzimidis
02/07/2017, 22:23
Υπάρχει και πιο λογική εξήγηση. Αν χρωστάνε και κινδυνεύουν με κατάσχεση λογαριασμού από οποιαδήποτε υπηρεσία του ευρύτερου δημοσίου, δεν θέλουν να δέχονται πληρωμές με κάρτα γιατί απλά μπορεί και να μην πάρουν ποτέ τίποτα στην τσέπη.

Greek economics.
Το εγκεφαλικό του ξενοδόχου : εισιτήρια εργατικής εστίας, και το υπόλοιπο με κάρτα!

Panos76
03/07/2017, 11:46
Από ένα καλλιτέχνη, μια διαφορετική οπτική (http://cancerowl.com/start-here/) για τον καρκίνο.

Coyote.V
04/07/2017, 21:43
Πολύ ξεραΐλα έχει πέσει, ζήτημα να γράφονται 10 ποστ τη μέρα. :hmm:

Grafton 505
04/07/2017, 21:45
Αρχίσανε τα μπάνια του λάου ή προσπαθούν να μετρήσουν ανά πόσα χιλιόμετρα έπινε καφέ το καρντάσι στην Νορβηγία. :lol:

Coyote.V
04/07/2017, 21:56
Ε, και, κινητό δεν υπάρχει να ανεβάσουν καμιά φώτο με τίποτις ωραίους "αμμόλοφους" να ανέβουμε και εμείς ;

Bob_o_mastoras
04/07/2017, 23:02
Γενικα εχει πεσει καπως το moto.gr.. :(
Παλια, θυμαμαι, γινοταν χαμος. Πολλα ωραια θεματα και πολυ γελιο στα ποστ. Τωρα δεν ξερω γιατι μας εφαγε η μαρμαγκα.
Και εγω ειχα και εχω φυγει καποια διαστηματα, ειτε επειδη ξενερωνα ειτε λογω ελειψης χρονου..

Λες να μας τρωει τον κοσμο το mybike να παμε να τους την πεσουμε...;;; :boxing::lol:

BLiTzER
05/07/2017, 08:42
Γενικα εχει πεσει καπως το moto.gr.. :(
Παλια, θυμαμαι, γινοταν χαμος. Πολλα ωραια θεματα και πολυ γελιο στα ποστ. Τωρα δεν ξερω γιατι μας εφαγε η μαρμαγκα.
Και εγω ειχα και εχω φυγει καποια διαστηματα, ειτε επειδη ξενερωνα ειτε λογω ελειψης χρονου..

Λες να μας τρωει τον κοσμο το mybike να παμε να τους την πεσουμε...;;; :boxing::lol:

Πολλοί οι πιθανοί λόγοι. Εκτός των προφανών (κρίση, έλλειψη διάθεσης, πόρων), μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ είναι μια πολύ παλιά πλατφόρμα και, με την εμφάνιση των σύγχρονων social media, έχει αρχίσει να χάνει την αποκλειστικότητα σε πολλούς τομείς, όπως στο παρελθόν "χάθηκαν" οι BBS και το IRC, από τα νεότερα μέσα. Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι απλά περνάει μια κρίση και ποτέ δε θα "πεθάνει", αφού προσφέρει πράγματα που δε μπορείς να βρεις αλλού.

Αλλά, πάνω απ'όλα, ένα φόρουμ είναι οι χρήστες του. Και όταν ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τη μοτοσικλέτα τους πλέον, που "κυνηγούν" τις βόλτες, που είναι διατεθειμένοι να κάψουν 40€ βενζίνη μια φορά τη βδομάδα απλά για έναν καφέ, ε δεν είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει.

taisteal
05/07/2017, 09:06
Αλλά, πάνω απ'όλα, ένα φόρουμ είναι οι χρήστες του. Και όταν ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τη μοτοσικλέτα τους πλέον, που "κυνηγούν" τις βόλτες, που είναι διατεθειμένοι να κάψουν 40€ βενζίνη μια φορά τη βδομάδα απλά για έναν καφέ, ε δεν είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει.

Το φόρουμ ζει από αυτούς που ΔΕΝ πάνε βόλτες...8/10 πόστ τα γράφουν άτομα που πάνε 2 βόλτες τον χρόνο,και
τις υπόλοιπες ημέρες απλά ποστάρουν εδώ μέσα.
Το πρόβλημα είναι αλλού και οι περισσότεροι χρήστες το γνωρίζουν,απλά είναι κοινό μυστικό.
Υπάρχει πολύς κόσμος που πάει και βόλτες και ταξίδια κτλ,και δεν θέλει να γράφει πλέον εδώ
γιατί κάτι έχει στραβώσει γενικότερα.
Και το ξέρετε.

BLiTzER
05/07/2017, 09:09
Το νόημα ήταν ότι το κάθε φόρουμ είναι οι χρήστες του κι αν εκείνοι αδιαφορούν, τότε είναι λογικό να υπάρχει αυτή η πτώση. Απλά το έγραψα πολύ διακριτικά. :p Παρ'όλα αυτά, διαφωνώ (αν αυτό εννοείς), δε θεωρώ ότι η ψυχή ενός μοτοφόρουμ μπορεί να είναι άνθρωποι που πάνε 2 βόλτες τον χρόνο.

Ποιο είναι το κοινό μυστικό πρόβλημα; Γιατί δε θέλει κάποιος να γράφει εδώ;

taisteal
05/07/2017, 09:22
Το νόημα ήταν ότι το κάθε φόρουμ είναι οι χρήστες του κι αν εκείνοι αδιαφορούν, τότε είναι λογικό να υπάρχει αυτή η πτώση. Απλά το έγραψα πολύ διακριτικά. :p Παρ'όλα αυτά, διαφωνώ (αν αυτό εννοείς), δε θεωρώ ότι η ψυχή ενός μοτοφόρουμ μπορεί να είναι άνθρωποι που πάνε 2 βόλτες τον χρόνο.

Ποιο είναι το κοινό μυστικό πρόβλημα; Γιατί δε θέλει κάποιος να γράφει εδώ;

Αυτό λέμε,η πτώση υφίσταται για κάποιους λόγους,δεν είναι τυχαία.
Δεν είμαι σε θέση όμως να μιλήσω για πρώην ή νυν χρήστες,άσχετα αν έχει συζητηθεί πολλές φορές
το συγκεκριμένο θέμα,και μάλλον έχει κουράσει κιόλας.

BLiTzER
05/07/2017, 09:24
Ε πες μας, για να κάνουμε το φόρουμ καλύτερο. Σοβαρά, θέλω να μάθω. Μπορεί να μην είναι τόσο κοινό αυτό που νομίζεις ότι είναι. Όσο δεν αρχίσουν κουτσομπολιά και κακίες προς διάφορες πλευρές, μπορούμε να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση και να λυθεί κάποιο πρόβλημα, αν γίνεται.

taisteal
05/07/2017, 09:32
Ε πες μας, για να κάνουμε το φόρουμ καλύτερο. Σοβαρά, θέλω να μάθω. Μπορεί να μην είναι τόσο κοινό αυτό που νομίζεις ότι είναι. Όσο δεν αρχίσουν κουτσομπολιά και κακίες προς διάφορες πλευρές, μπορούμε να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση και να λυθεί κάποιο πρόβλημα, αν γίνεται.

Είναι κοινό,και δεν το νομίζω,το ξέρω.
Μάλλον κακώς απάντησα...άστο Γιώργη,δεν ψήνομαι για μπανάκι αν και καλοκαίρι

;)

7Tolis
05/07/2017, 09:48
Τα καλοκαιρια έτσι ειναι συνήθως.Νομίζω.Πάντως τωρα τελευταία προσωπικα το έχω ρίξει στη τέχνη :D

nikos_abel
05/07/2017, 09:58
Ε, να το πω εγώ.

Άμα δεν αφήνετε τα τρολ να ζουν, το ενδιαφέρον χάνεται - το τζέρτζελο κάνει τα ποστ :D

theofilos888
05/07/2017, 10:21
Ε, να το πω εγώ.

Άμα δεν αφήνετε τα τρολ να ζουν, το ενδιαφέρον χάνεται - το τζέρτζελο κάνει τα ποστ :D

Ποσο τρολ; Μεχρι ποιο επιπεδο; Μηπως εχει να κανει με τον ποιον ξερεις εδω μεσα; Με το ποιας μαρκας εισαι φαν; Εκει φτασαμε;

amyroukai
05/07/2017, 10:27
Ε, να το πω εγώ.

εγώ να πω ότι τα ανεξέλεγκτα τρολ χαλάνε επίσης το φόρουμ γιατί μετά... τρολοποιείται; Δεν μιλάμε για χιούμορ όπως έκανε πέρυσι τον Αύγουστο ο Ευριπίδης ο δόκτωρ τρόλης, μιλάμε για μίσος και φανατισμό που βγαίνει "αυτοματοποιημένη αντίδραση" με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Δηλαδή (όχι τυχαίο παράδειγμα) αν όπου γράφεται η λέξη BMW ακολουθούν εκατό τρολοποστάκια για τους προπέλεν, τι έχει κερδίσει το φόρουμ; Γιατί πρέπει να επιτρέπεται αυτό;

nikos_abel
05/07/2017, 10:31
εγώ να πω ότι τα ανεξέλεγκτα τρολ χαλάνε επίσης το φόρουμ γιατί μετά... τρολοποιείται; Δεν μιλάμε για χιούμορ όπως έκανε πέρυσι τον Αύγουστο ο Ευριπίδης ο δόκτωρ τρόλης, μιλάμε για μίσος και φανατισμό που βγαίνει "αυτοματοποιημένη αντίδραση" με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Δηλαδή (όχι τυχαίο παράδειγμα) αν όπου γράφεται η λέξη BMW ακολουθούν εκατό τρολοποστάκια για τους προπέλεν, τι έχει κερδίσει το φόρουμ; Γιατί πρέπει να επιτρέπεται αυτό;

Τι είπες; Τώρα θα δεις

:lol:

BLiTzER
05/07/2017, 10:45
Ε, να το πω εγώ.

Είμαι εξαιρετικά ανεκτικός και επιεικής και εκτιμώ το καλό χιούμορ, ίσως περισσότερο από τον καθένα εδώ μέσα. Το "τρόλινγκ" και το οφτόπικ είναι ανεκτά όταν δεν ξεπερνούν τα 1-2 ποστ, σε κάποιο θέμα που προσπαθεί να γίνει συζήτηση. Είναι κάτι που κάνω και ο ίδιος πού και πού. Αλλά όταν στις 5 σελίδες ενός θέματος οι 3 είναι άσχετα ποστ, ε θα πρέπει να φύγουν, πρώτα απ'όλα για να σεβαστούμε τον άνθρωπο που ξεκίνησε το θέμα.

Το κλειδί είναι να κάνουμε την πλάκα μας, κανείς δεν το απαγορεύει, αλλά να ξέρουμε πού πρέπει να σταματήσουμε. ;)

nikos_abel
05/07/2017, 10:52
Το κλειδί είναι να κάνουμε την πλάκα μας, κανείς δεν το απαγορεύει, αλλά να ξέρουμε πού πρέπει να σταματήσουμε. ;)

Εμείς του Άσπεργκερ δεν ξέρουμε πότε, οπότε είναι ρατσισμός να μας σταματάς :D

(αναγνωρίζεις ότι αστειεύομαι φυσικά)

BLiTzER
05/07/2017, 10:54
(αναγνωρίζεις ότι αστειεύομαι φυσικά)

Φυσικά. :p Τα γράφω για να φαίνονται, όχι για σένα προσωπικά.

taisteal
05/07/2017, 10:59

Ωπ!!
Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα,είναι άλλο να κράζεις το bmw ή το κάθε bmw,και άλλο να κράζεις τον ιδιοκτήτη
που νομίζει ότι έκανε την αγορά του αιώνα,ενω πήρε ρδελομπου,και προσπαθεί να πείσει ότι έχει εργαλείο
ενώ τα περισσότερα χλμ τα έχει κάνει πάνω σε οδική :lol:
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπορούμε να κράζουμε μηχανάκια κάθε μάρκας,αλλά όχι πρόσωπα,να μην
γίνεται προσωπικό δηλαδή.
Εκτός και αν όπως προείπα ο ιδιοκτήτης πηγαίνει γυρεύοντας :D

amyroukai
05/07/2017, 11:19
ναι taisteal, δεν διαφωνώ, τα έχουμε πει και από κοντά.

αλλά όπως βλέπεις (εκτός αν καταλαβαίνω λάθος πράγματα) δεν γίνεται έτσι.

sakis81
05/07/2017, 11:39
δεν το παιζω συνήγορος κανενος,ΑΛΛΑ,ποιος ο λογος που διεγραφει το χθεσινο ποστ του σουτερ?τι κανονισμούς δε σεβαστηκε?απλη απορια εχω

BLiTzER
05/07/2017, 12:23
Ποστ που σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν, να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Ακόμα και δίκιο να έχεις, γράψ'το λίγο πιο σεμνά, θέσε το πρόβλημα, μην το διαιωνίζεις.

sniper
05/07/2017, 12:33
Ποστ που σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν, να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. ....

Tα λέει flame η νεολαία.

amyroukai
05/07/2017, 12:40
Tα λέει flame η νεολαία.

den 3eroun oli aglika

MikeG
05/07/2017, 12:56
Tα λέει flame η νεολαία.

Καλώς τη νεολαία. Γλειφιτζούρι;

385732

sniper
05/07/2017, 13:01
Καλώς τη νεολαία. Γλειφιτζούρι;

385732

Η BMW τα παράγει; Μην σπάσει και πνιγώ...

Panos76
05/07/2017, 13:04

Η ducati :bawl:

Παιδιά όπως τα λέει ο πλίτσερμαν είναι τα πράγματα. Απλή λογική δηλ.

teogtp
05/07/2017, 13:07
Ποιος είναι λογικος;

Panos76
05/07/2017, 13:10
Ο πλίτς :lol:

Κυνικός και ψυχρός ενίοτε και πάντα με ορθή σκέψη :D

teogtp
05/07/2017, 13:11
Ο πλίτς :lol:

Κυνικός και ψυχρός ενίοτε και πάντα με ορθή σκέψη :D

Ένα μηχανάκι του λείπει και είναι κύριος.

MikeG
05/07/2017, 13:13

Ο ινδικός κολοσσός που λειτουργεί για τη BMW. Το πνίξημο το έχεις σίγουρο, τουλάχιστον θα είναι από "μεταξωτή" μάρκα. ΕυρωΠαϊκή.

SHOOTER045
05/07/2017, 13:18
δεν το παιζω συνήγορος κανενος,ΑΛΛΑ,ποιος ο λογος που διεγραφει το χθεσινο ποστ του σουτερ?τι κανονισμούς δε σεβαστηκε?απλη απορια εχω

Να το θέσω αλλιως
<ποιος δικάζει τους δικαστές??? >
Πως κρινεται ενα οφ τοπικ?
1)με τις απαντήσεις?
2)με το ποιος το άνοιξε?

Τα λεγόμενα flame.
Διαγράφονται μονοπατα σχεδόν πάντα.

Δεν έχει ουσία ουτε θα μπω στον κόπο να γράψω παραπάνω.
Αφού με ενα κουμπακι θα διαγράφει.
Τότε ποιος ο λογος να φέρω παραδείγματα που αφορούν το δικο μου κομμάτι.

BLiTzER
05/07/2017, 13:24
Πως κρινεται ενα οφ τοπικ?
1)με τις απαντήσεις?
2)με το ποιος το άνοιξε?

Τι εννοείς;

Τα λεγόμενα flame.
Διαγράφονται μονοπατα σχεδόν πάντα.

Δεν έχει ουσία ουτε θα μπω στον κόπο να γράψω παραπάνω.
Αφού με ενα κουμπακι θα διαγράφει.

Τι εννοείς "μονόπατα"; Και ο taisteal εξέφρασε τον προβληματισμό του, αλλά το έκανε κόσμια και τα ποστ του έμειναν, παρόλο που εμμέσως μας κατηγόρησε. Δε διαγράφουμε ό,τι δε μας αρέσει ή όποιον έχει αντίθετη γνώμη. Διαγράφουμε ό,τι θεωρούμε ότι δημιουργεί ή θα δημιουργήσει πρόβλημα και δεν προσφέρει τίποτα.

MikeG
05/07/2017, 13:27
Τα πράγματα είναι νομίζω πολύ απλά.

Εδώ που γράφουμε όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι; Δεν είναι ένα φορα για να γράφουμε οτιδήποτε. Έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και αυτός θεωρητικά είναι ο μοτοσυκλετιστικός. Οτιδήποτε άλλο υπάρχει με την ανοχή του mod team.
Παράλληλα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχουν γραφτεί εδώ (https://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules) , ενώ όποτε υπάρξει τροποποίηση αναφέρεται σε ανάλογο thread.

Ας προσπαθήσουμε να αναφερόμαστε σε θέματα μοτοσυκλετιστικά χωρίς να βγάζουμε χολή και κράξιμο. Δεν βοηθά σε τίποτα. Εξάλλου όλα είναι μπουρδέλα και όλα είναι γαμάτα.

Τέλος του δικαστές δε τους δικάζει κανείς γιατί το φόρουμ το τρέχουν συγκεκριμένοι οι οποίοι βάση των κανόνων και της δικής του λογικής κρίνουν το οφ τόπικ. Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα.

Coyote.V
05/07/2017, 13:38
Ποστ που σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν, να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Ακόμα και δίκιο να έχεις, γράψ'το λίγο πιο σεμνά, θέσε το πρόβλημα, μην το διαιωνίζεις.

Tα λέει flame η νεολαία.

Στην εποχή μου οι φλώροι αυτούς τους τύπους που λέτε... στην προκειμένη με τα πόστ, τους έλεγαν φλεημγουοράδες.

nikos_abel
05/07/2017, 13:46
αλλά το έκανε κόσμια και τα ποστ του έμειναν

Αν θέλετε μπορώ να κάνω και άκοσμα σχόλια, αλλά με τη προυπόθεση να μείνουν.

"Ο μόνος καλός μοντερέιτορ είναι ο νεκρός μοντερέιτορ"

:D

SHOOTER045
05/07/2017, 14:00
Τα πράγματα είναι νομίζω πολύ απλά.

Εδώ που γράφουμε όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι; Δεν είναι ένα φορα για να γράφουμε οτιδήποτε. Έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και αυτός θεωρητικά είναι ο μοτοσυκλετιστικός. Οτιδήποτε άλλο υπάρχει με την ανοχή του mod team.
Παράλληλα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχουν γραφτεί εδώ (https://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules) , ενώ όποτε υπάρξει τροποποίηση αναφέρεται σε ανάλογο thread.

Ας προσπαθήσουμε να αναφερόμαστε σε θέματα μοτοσυκλετιστικά χωρίς να βγάζουμε χολή και κράξιμο. Δεν βοηθά σε τίποτα. Εξάλλου όλα είναι μπουρδέλα και όλα είναι γαμάτα.

Τέλος του δικαστές δε τους δικάζει κανείς γιατί το φόρουμ το τρέχουν συγκεκριμένοι οι οποίοι βάση των κανόνων και της δικής του λογικής κρίνουν το οφ τόπικ. Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα.

Μοτοσυκλέτας σχόλιο
Γράφω για μια βόλτα στα μεγάλα λιβάδια Κιλκίς.
Πληροφορίες, λινκ,διαδρομές κουβέντα.
Ακυρώνεται λογω καιρού.
Και όχι απλα κλειδώνεται
Αλλα πήγε στο αγύριστο..
Το εψαξα γιατί κάποιος ήθελε να παει προς τα εκεί.
Του Στέλνω πμ και ψάχνω το θέμα να μην τα ξαναγταφω.
Και το θεμα πήγε στον αγύριστο.
Η βόλτα όμως έγινε.
Ασχετα αν δεν ανέβηκε εδώ.

Flame
Γράφω ενα σχόλιο για την ετήσια.
Και παίρνω απάντηση < γιατί μήπως θα ερχοσουν,και σε πόσες βόλτες συναντήσεις του ΜΟΤΟ εχεις πάει>
Οχι και ουτε πρόκειται.
Και για να το πω κόσμια.
Για να μην χαλαστει το βλέμμα μου .

Οφ τοπικ
Γράφω για μια κατασκευή για το σπίτι
Απάντησαν κάποια παιδιά και το θέμα κλειδώθηκε γιατί είχαν ειπωθεί όλα και μονο με πμ οι οδηγίες σε ενδιαφερόμενους.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ οι ψευδοροφες,τα ηχεία σπιτιού και τόσα άλλα υπαρχουν ανοιχτά?
Τι βοηθάνε?
Τι σχέση έχουν με τις μηχανές?

Τέλος το αυτό ακριβώς
Τους δικαστές δεν τους δικάζει κανείς.
Γιατί βαση κανόνων και της δικής ΤΟΥΣ λογικής κρίνουν .
Και η ΔΙΚΗ τους λογική διαφέρει απο του αλλου.
Το αποτέλεσμα το ξέρουμε.
Αφήνουμε οποίο οφ συνάδει στην <λογική> μας.
Αλλα αφανιζουμε οποίο είναι στην αντίπερα όχθη.
Και το ακριβώς αυτό κανείς δεν υποχρεώνει κανένα, να ταξιδεύει ,να γράφει κλπ

SHOOTER045
05/07/2017, 14:06
Και για πολλοστή φορά.
Σβηνεται η υπογραφή μου.
Γιατί ???
Το < Σας έχω χεσμενους >
Ποιον κολαντριζει?
Δηλαδή ο άλλος που έχει υπογραφή
<τα βυζια της παολας ... Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι>
Δεν ενοχλεί κανέναν της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ λογικής

Coyote.V
05/07/2017, 14:07
"Ο μόνος καλός μοντερέιτορ είναι ο νεκρός μοντερέιτορ"

:D

Πες ότι δεν το έγραψες εσύ... πες ότι το έγραψε το "παιδί"...

MikeG
05/07/2017, 14:07
Μήτσο, γιαυτό μαζί σου. Και εγώ καιρό τώρα λέω πως ότι δεν έχει 100% σχέση με μηχανή τότε δεν αρμόζει εδώ. Απλά είναι τα πράγματα ξαναγράφω.
Όπως επίσης ότι και όποιο σχόλιο δεν έχει κάποια ουσία ή κάτι να συνδράμει στη συζήτηση να φεύγει.

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει κάθε μέρα ή σε κάθε thread. Εδώ μέσα δεν είναι καφενείο ούτε live παρέα. Είναι φορα, και τα φόρα υπάρχουν για να δίνουν πληροφορίες και επικοινωνία κάποιου επιπέδου.

Όχι για γκρίνια, όχι για κράξιμο, όχι για να βγάλουμε τη καθημερινότητα μας, όχι για να κάνουμε από εδώ μέσα προμοτάρισμα των απόψεων μας.

sniper
05/07/2017, 14:09
...
....

Το σωστό είναι αυτό αλλά δεν παίρνει ακόμα φωτό η υπογραφή:
385736

MikeG
05/07/2017, 14:10
Το σωστό είναι αυτό αλλά δεν παίρνει ακόμα φωτό η υπογραφή:
385736

Τα βυζιά μπορεί να μην έχουν, αλλά τα χείλια... ;

sniper
05/07/2017, 14:10
Μήτσο, γιαυτό μαζί σου. Και εγώ καιρό τώρα λέω πως ότι δεν έχει 100% σχέση με μηχανή τότε δεν αρμόζει εδώ. Απλά είναι τα πράγματα ξαναγράφω.
Όπως επίσης ότι και όποιο σχόλιο δεν έχει κάποια ουσία ή κάτι να συνδράμει στη συζήτηση να φεύγει.

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει κάθε μέρα ή σε κάθε thread. Εδώ μέσα δεν είναι καφενείο ούτε live παρέα. Είναι φορα, και τα φόρα υπάρχουν για να δίνουν πληροφορίες και επικοινωνία κάποιου επιπέδου.

Όχι για γκρίνια, όχι για κράξιμο, όχι για να βγάλουμε τη καθημερινότητα μας, όχι για να κάνουμε από εδώ μέσα προμοτάρισμα των απόψεων μας.

Ενικός φόρουμ, πλυθηντικός φόρα. Συγκεντρώσου.

buckley
05/07/2017, 14:12
Ενικός φόρουμ, πλυθηντικός φόρα. Συγκεντρώσου.

Μας βλέπουνε...

MikeG
05/07/2017, 14:13
Μας βλέπουνε...

Φόρα παρτίδα..

buckley
05/07/2017, 14:14
Φόρα παρτίδα..

Γεια σου πατρίδα
(ψιλοκάνει και ρίμα )

SHOOTER045
05/07/2017, 14:15
Μετα απο αυτά δεν έγραφα και δεν έμπαινα για καιρό.
Αλλα επειδή λογω των ανασφαλιστων και με τα πρόστιμα έγινα δέκτης πάρα πολλών μηνυμάτων για αυτό και απαντησα να μην λέω τα ίδια κάθε φορά στον κάθε ενα ξεχωριστά.
Τέλος πάντων
Αυτά

MikeG
05/07/2017, 14:16
Γεια σου πατρίδα
(ψιλοκάνει και ρίμα )

Γεια σου μέγιστε λουρίδα!
(Σωστός!)

amyroukai
05/07/2017, 14:16
Η μύτη του Πινόκιο δεν έχει σιλικόνη... (δικό σας).

Το νήμα που αδίκως εξαφανίστηκε χωρίς να ξέρεις γιατί, Μήτσε, ήταν αυτό; Για του οποίου την επαναφορά όταν ήταν να γίνει η βόλτα δεν έστειλες ποτέ σε κανέναν μήνυμα; Και την πήγατε κάποιοι και δημιουργείτε και ψευδείς εντυπώσεις διωγμού, αλυτρωτισμού και συνεχίζει η καραμέλα; Ωραίο αστείο αλλά τα γραπτά μένουν και εκτίθεσαι.

385741

BLiTzER
05/07/2017, 14:18
Μοτοσυκλέτας σχόλιο
Γράφω για μια βόλτα στα μεγάλα λιβάδια Κιλκίς.
Πληροφορίες, λινκ,διαδρομές κουβέντα.
Ακυρώνεται λογω καιρού.
Και όχι απλα κλειδώνεται
Αλλα πήγε στο αγύριστο..
Το εψαξα γιατί κάποιος ήθελε να παει προς τα εκεί.
Του Στέλνω πμ και ψάχνω το θέμα να μην τα ξαναγταφω.
Και το θεμα πήγε στον αγύριστο.
Η βόλτα όμως έγινε.
Ασχετα αν δεν ανέβηκε εδώ.

Δε γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά αν μια βόλτα ακυρώθηκε, δεν είναι παράλογο να διαγράφηκε το σχετικό thread. Ποιος ο λόγος ύπαρξής του; Παρ'όλα αυτά, εφόσον χρειάστηκε τελικά, μπορούσες να ζητήσεις να το επαναφέρουν. Δε μπορεί να "μυρίζεται" ο κάθε μοντ αν τελικά η βόλτα θα γίνει, όταν ο ίδιος την ακυρώνεις.

Flame
Γράφω ενα σχόλιο για την ετήσια.
Και παίρνω απάντηση < γιατί μήπως θα ερχοσουν,και σε πόσες βόλτες συναντήσεις του ΜΟΤΟ εχεις πάει>
Οχι και ουτε πρόκειται.
Και για να το πω κόσμια.
Για να μην χαλαστει το βλέμμα μου .

Τι σχόλιο ήταν αυτό; Ήταν κάτι που προσέφερε στη συζήτηση ή απλά ήθελε να προκαλέσει, όπως κάνεις συνήθως;

Οφ τοπικ
Γράφω για μια κατασκευή για το σπίτι
Απάντησαν κάποια παιδιά και το θέμα κλειδώθηκε γιατί είχαν ειπωθεί όλα και μονο με πμ οι οδηγίες σε ενδιαφερόμενους.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ οι ψευδοροφες,τα ηχεία σπιτιού και τόσα άλλα υπαρχουν ανοιχτά?
Τι βοηθάνε?
Τι σχέση έχουν με τις μηχανές?

Γίνεται μια προσπάθεια να διαγράφονται τα παντελώς άσχετα. Προχτές πχ διέγραψα εγώ αυτό με τις γυψοσανίδες. Αλλά, όπως καταλαβαίνεις, τα όρια είναι λεπτά και, προσπαθώντας να μην είμαστε πολύ αυστηροί, συμβαίνει αυτό για το οποίο μας κατηγορείς. Δηλαδή γιατί δεν τα σβήνουμε όλα, αλλά μόνο μερικά. Ε επειδή προσπαθούμε να σας κρατάμε ευχαριστημένους, αλλά και να μη γίνει kipouros.gr το φόρουμ. Θα μας ήταν πολύ πιο εύκολο απλά να σβήναμε οτιδήποτε άσχετο, πίστεψέ με.

Τέλος το αυτό ακριβώς
Τους δικαστές δεν τους δικάζει κανείς.
Γιατί βαση κανόνων και της δικής ΤΟΥΣ λογικής κρίνουν .
Και η ΔΙΚΗ τους λογική διαφέρει απο του αλλου.
Το αποτέλεσμα το ξέρουμε.
Αφήνουμε οποίο οφ συνάδει στην <λογική> μας.
Αλλα αφανιζουμε οποίο είναι στην αντίπερα όχθη.
Και το ακριβώς αυτό κανείς δεν υποχρεώνει κανένα, να ταξιδεύει ,να γράφει κλπ

Και εμείς άνθρωποι είμαστε, με την προσωπική κρίση μας, τα λάθη μας κτλ. Απλά προσπαθούμε να διατηρούμε τα πάντα σε τάξη. Κανείς δε μας κρίνει, γιατί εμείς αφιερώνουμε προσωπικό χρόνο (εκτός από κόπο και χρήμα) για να τρέχει αυτό εδώ το φόρουμ. Δεν είναι ένα στατικό site, που γράφεις 3 γραμμές κώδικα και ξενοιάζεις για πάντα. Χρειάζεται τακτική φροντίδα και πολλά πολλά ακόμα, τα οποία δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί δεν έχεις καμία επαφή με τον χώρο. Μείνε απλά στο ότι κάποιοι άνθρωποι αφιερώνουν μέρος της ζωής τους, για να μπορείς εσύ να μπαίνεις και να γράφεις ό,τι σου κατέβει ή να βάζεις τίτλο χρήστη "σας έχω χεσμένους". Και ναι, δε με ενδιαφέρει σε ποιον αναφέρεται, είναι παντελώς απρεπές. Αν δεν το καταλαβαίνεις, 40 χρονών άνθρωπος, λυπάμαι.

Κάθε χρήστης και κάθε ποστ δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο από εμάς. Δεν είμαστε ρομπότ. Αλλιώς θα αντιμετωπίσουμε τον χρήστη που συνεισφέρει στο φόρουμ και ξέφυγε πάνω στα νεύρα του κι αλλιώς τον "φωτοβολίδα" που γράφει 5 φορές τον μήνα και 3 από αυτές είναι κακίες.

Δηλαδή ο άλλος που έχει υπογραφή

Ποιος είναι αυτός;

Coyote.V
05/07/2017, 14:19
Δεν υπάρχει πληθυντικός στη λέξη φόρουμ...

MikeG
05/07/2017, 14:21
Δεν υπάρχει πληθυντικός στη λέξη φόρουμ...

Σωστά, είναι ξενόφερτη. Όπως το Στυλό. :a09::a09:

:beer: