View Full Version : Ο καφενές vol.2
Nostradamus
11/07/2018, 11:53
Για ποιο ματσάκι μιλάμε;
Croatia ' England
Α. Τα δείχνει κανονικά το webtv της ΕΡΤ, αν καταφέρεις να βρεις πώς. :p
Για ποιο ματσάκι μιλάμε;
https://www.youtube.com/watch?v=04QdrQXHnkc
Το πας το γράμμα βλέπω...
Δίκαιη μάχη. Περιμένω επόμενη αναμέτρηση στο χώμα.
lleonidas
11/07/2018, 22:44
Η ομάδα που απέκλεισε την Ελλάδα στα μπαράζ, πέρασε στον τελικό.Δίκαια κατά την άποψή μου όπως και η Γαλλία.
Αυτόν τον Perisic πρέπει να τον φέρουμε στην Πανάθα φέτος ή έστω του χρόνου το καλοκαίρι...
Nostradamus
11/07/2018, 22:49
Ανεβάζουν τόσο το κασέ τους με αυτές τις εμφανίσεις που οι πιθανότητες είναι μηδενικές λογικά.
lleonidas
11/07/2018, 23:46
Ανεβάζουν τόσο το κασέ τους με αυτές τις εμφανίσεις που οι πιθανότητες είναι μηδενικές λογικά.
Χαχα...αστειευόμουν Νοστράδαμε!
Είναι αδύνατον τέτοια παιχτάρα που τον θέλει η μισή Ευρώπη να έρθει αυτή την εποχή στον Παναθηναϊκό...εδώ παλεύουμε να βρούμε κανέναν πιτσιρικά Έλληνα να πάρουμε ως δανεικό!
Nostradamus
12/07/2018, 11:52
Δεν ειχα δει βαζελο, χρονια ολοκληρα να αστειευεται.. νομιζα ειχε ειχε επελθει εξαφανιση του ειδους.. :bawl::bawl:
lleonidas
12/07/2018, 12:17
Στο μπάσκετ έχουμε πολύ χιούμορ εδώ και πολλά χρόνια :evil:
Nostradamus
12/07/2018, 12:19
Στο μπάσκετ έχουμε πολύ χιούμορ εδώ και πολλά χρόνια :evil:
:bawl: οντως... Εκει δεν το συζηταω...
Ωραίο άρθρο για τη θερινή ραστώνη υπό των παφλασμό των κυμάτων:
Οι τρόποι και οι αιτίες που έκαναν την Ελλάδα κράτος διεφθαρμένο (https://www.lifo.gr/articles/greece_articles/200200/oi-tropoi-kai-oi-aities-poy-ekanan-tin-ellada-kratos-dieftharmeno-kai-anaksiokratiko)
Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής εγκληματολογίας και Ποινικής Δικαιοσύνης Νικος Πασσάς μιλά στη LiFO: «Η διαφθορά δεν νικιέται με νόμους, αν δεν υπάρχει ηθική ηγεσία»
Ποιός είδε το πρώτο επεισόδιο του "who is amerika?"
Θεουλης ο cohen.....
:a23:
Επείγον .Παρακαλώ αναγνωρίστε τους αναβάτες από 0:28 με 0:38 καθώς και τις μηχανές τους Μόνο για δυνατούς λύτες ,κυνηγούς φαντασμάτων και αστραπόγιαννους με γρήγορα χέρια και μάτια.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=304&v=L0M_a8S4Y4c
:a014:
Αν τους ξέραμε, μπορεί να τους αναγνωρίζαμε. :p
Αν τους ξέραμε, μπορεί να τους αναγνωρίζαμε. :p
Νext please.Eυχαριστούμε για την συμμετοχή.
Για να βοήθησουμε λίγο το μπορείτε να βάλετε το βίντεο σε ότι ταχύητα θέλετε. πχ0.25
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/07/2018, 16:52
Απ του φορουμ ειν?:tooth:
Απ του φορουμ ειν?:tooth:
Τhey wish..Απορρίπτεται. Αυτοί όταν βλέπουν κάμερα(διοδίων ,τροχαίας κλπ) χαιρετούν με το σήμα το της νίκης και με wheelies χωρίς να κόψουν, οπότε και θα τους αναγνωρίζαμε πανεύκολα:p
Next..
karellen
19/07/2018, 17:36
Πάνε για μεροκάματο με χιλιαρα μηχανή.
Πάνε για μεροκάματο με χιλιαρα μηχανή.
με τα χιλιάρμενα (βαπόρια)θα πάρουμε την Πόλη. Εχει προφητευτεί άλλωστε:look:
Neeeeext!!:bawl:
Επείγον .Παρακαλώ αναγνωρίστε τους αναβάτες από 0:28 με 0:38 καθώς και τις μηχανές τους Μόνο για δυνατούς λύτες ,κυνηγούς φαντασμάτων και αστραπόγιαννους με γρήγορα χέρια και μάτια.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=304&v=L0M_a8S4Y4c
ο πρωτος ειναι ο βαγγελης που τον πηρε τηλ το γκομενακι που μαρκαρει καιρο τωρα να πανε για καφε..
ο δευτερος ειμαι εγω που μου ειπε ο κολλητος μου οτι ο πεθερος του εχει βαλει κοκορετσι και πανσετες στα καρβουνα
ο τριτος που με ακολουθει ειναι ο κολλητος που τρεχει να με προλαβει μπας και φαει κι αυτος κατι..
ο τεταρτος ειναι ο μητσος σκαστος απο τη δουλεια που τον ειδοποιησανε οτι εσκασε μυτη το αφεντικο...
ο πεμπτος ειναι μπαμπης που του σφυριξανε οτι ειδανε τη γυναικα του σε τρυφερο ενσταντανε με κουστουματο χλιμιτζουρα
ο εκτος ειναι ο τακης που μολις ελαβε μειλ οτι του κατατεθηκε η επιστροφη της εφοριας στη τραπεζα..
lleonidas
20/07/2018, 01:14
Τι σκ@τ@ μηχανή άραγε να οδηγεί για να έκανε τέτοια γκάφα (http://www.iefimerida.gr/news/431725/kriti-afirimenos-mpike-sto-karavi-alla-xehase-sto-limani-mihanaki-toy-anammeno) :cool:
Τι σκ@τ@ μηχανή άραγε να οδηγεί για να έκανε τέτοια γκάφα (http://www.iefimerida.gr/news/431725/kriti-afirimenos-mpike-sto-karavi-alla-xehase-sto-limani-mihanaki-toy-anammeno) :cool:
Μάλλον κίτρινο κατάνα.....:D
thunder ace
20/07/2018, 07:39
CBX 550 F ;
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Η φρηγουιντ.....
:p
ο πρωτος ειναι ο βαγγελης που τον πηρε τηλ το γκομενακι που μαρκαρει καιρο τωρα να πανε για καφε..
ο δευτερος ειμαι εγω που μου ειπε ο κολλητος μου οτι ο πεθερος του εχει βαλει κοκορετσι και πανσετες στα καρβουνα
ο τριτος που με ακολουθει ειναι ο κολλητος που τρεχει να με προλαβει μπας και φαει κι αυτος κατι..
ο τεταρτος ειναι ο μητσος σκαστος απο τη δουλεια που τον ειδοποιησανε οτι εσκασε μυτη το αφεντικο...
ο πεμπτος ειναι μπαμπης που του σφυριξανε οτι ειδανε τη γυναικα του σε τρυφερο ενσταντανε με κουστουματο χλιμιτζουρα
ο εκτος ειναι ο τακης που μολις ελαβε μειλ οτι του κατατεθηκε η επιστροφη της εφοριας στη τραπεζα..
:bawl::bawl: :bawl::bawl::bawl::bawl:
lleonidas
20/07/2018, 14:52
Japan Europe Free Trace Agreement ή JEFTA ονομάζεται η νέα μεγάλη εμπορική συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ιαπωνίας, που θα φέρει στους Ευρωπαίους μειώσεις στις τιμές των ιαπωνικών μοτοσυκλετών, παπιών και scooter.
Με τη JEFTA μειώνονται οι εισφορές σε εισαγόμενα προϊόντα μεταξύ Ε.Ε. και Ιαπωνίας, γεγονός που αποσκοπεί να οδηγήσει σε μείωση τιμών σε δίκυκλα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ μεταξύ άλλων.
Ένα δεύτερο ενδιαφέρον σκέλος της JEFTA είναι η ενοποίηση των ευρωπαϊκών και ιαπωνικών προδιαγραφών ρύπων για τα οχήματα.
Με την εφαρμογή της συμφωνίας, οδηγούμαστε σε μια σταδιακή εξάλειψη του ευρωπαϊκού φόρου 8% που επιβάλλεται στα ιαπωνικά δίκυκλα κάτω των 250 κ.εκ. όπως και του φόρου 6% που επιβάλλεται στα ιαπωνικά δίκυκλα άνω των 250 κ.εκ.
Αντίστοιχα θα έχουμε σταδιακή εξάλειψη και στον φόρο 3,7% που επιβάλλεται στα ιαπωνικά ανταλλακτικά μοτοσυκλετών.
Όταν μιλάμε για σταδιακή εξάλειψη, μιλάμε για μια πενταετή -ή ακόμα και οκταετή- περίοδο, στο τέλος της οποίας οι άνω φόροι θα έχουν μηδενιστεί.
Σε πέντε με οκτώ χρόνια από τώρα δηλαδή, ένα ιαπωνικό Superbike θα πωλείται -χονδρικά- 1.000 ευρώ φθηνότερα από ότι θα κόστιζε προ JEFTA.
Μειώσεις τιμών όμως θα μπορούσε να φέρει και το δεύτερο σκέλος της συμφωνίας, καθώς με τις ενιαίες προδιαγραφές ρύπων δεν θα απαιτούνται εγκρίσεις τύπου για κάθε αγορά.
Πηγή (http://www.bikeit.gr/articles/reportaz/16220-reportaz-2018-jefta-simfonia-ee-iaponias-fthinoteres-motosikletes)
lleonidas
23/07/2018, 18:00
Προσοχή σήμερα στους δρόμους... φυσάει ένας διαολεμένος αέρας που αλλάζει διαρκώς φορά.
Η Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου έχει κλείσει σε κάποιο σημείο εξαιτίας της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς (https://www.thepressroom.gr/ellada/pyrkagia-kineta-kleiste-e-ethnike-odosmegalo-mpotiliarisma-anamesa-stis-phloges) στην Κινέτα.
Μεγάλη πυρκαγιά και στην Πεντέλη (https://www.star.gr/video/eidiseis=430593/)
thunder ace
25/07/2018, 20:27
http://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/arximandritis-nektarios-oi-Iron-Maiden-atimasan-ton-timio-stauro-pws-zitame-prostasia-tou-theou/3539094
Βρηκαμε ποιοι φταινε.
Τι μαλακιες θα ακουσουμε θε μου;
strokt up
31/07/2018, 23:36
Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να είναι μέλος ή διαχειριστής στο kawasakibikers.gr?
rainmike
04/08/2018, 09:03
Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να είναι μέλος ή διαχειριστής στο kawasakibikers.gr?
Εγώ είμαι μέλος,και?
basilis_k6
04/08/2018, 19:23
δυο ωραια αρθρα σχετικά με τις φωτιές που χτύπησαν και τη δική μας πόρτα..
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/906002/fonikos-aygoystos-foties-kai-kaysonas-rixnoyn-tin-eyropi-stis-floges
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/905989/koryfaios-kathigitis-pyrkagion-apokalyptei-ayti-einai-i-vasiki-aitia-tis-fonikis-pyrkagias-sto-mati
rainmike
08/08/2018, 05:56
Θέλω να κουβαλήσω 30 περίπου αυγα με το 675 για κανα 20 αρι χιλιόμετρα αν τα βάλω σε μια σακούλα σε τσάντα πλάτης ,λέτε να γίνουν ομελέτα?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/08/2018, 08:09
Θέλω να κουβαλήσω 30 περίπου αυγα με το 675 για κανα 20 αρι χιλιόμετρα αν τα βάλω σε μια σακούλα σε τσάντα πλάτης ,λέτε να γίνουν ομελέτα?
Πος θα κανεις ομελετα χωρις τηγανι???Ε?ε?ε?
Οχι.Δε θα γινουν???
thunder ace
08/08/2018, 08:12
Για μενα ,οχι.
Αλλα επειδη σε τετοια σοβαρα θεματα παντα θα υπαρχουν πολλες και διαφορες γνωμες,ακου και τα υπολοιπα παιδια και τοτε πραξε αναλογα.
Το παν ειναι να μη παρεις βιαστικες αποφασεις.
Αν τα έχεις στην ειδική καρτολινα, όχι, μια χαρά θα μεταφερθούν. Έχω στην γειτονιά έναν που κουβαλάει με παπί, στην σχάρα, καμία 20αρια καρτολινες κάθε μέρα και δεν είχε θέμα ποτέ. Το παν είναι να βρίσκονται στη καρτολινα. Σε οτιδήποτε άλλο, ομελέτα, στραπατσαδα, ποσε... (μάτια με τίποτα, διαλύεται ο κρόκος :lol: )
devil's animal
08/08/2018, 09:20
υπαρχει καποια λυση για γρατζουνισμενο παρμπριζ αυτοκινητου απο υαλοκαθαριστηρα?
με τις πολλες βροχες και ενω το ειχε η γυναικα μου ξεκουμπωσε ο ενας υαλοκαθαριστηρας και δουλευε με το σιδερο πανω στο τζαμι...μου το εφερε με μια ωραιοτατη γρατζουνια ΑΚΡΙΒΩΣ στο υψος των ματιων του οδηγου...με το χερι δεν ειναι πολυ χοντρη γιατι δεν δουλεψε πολυ ετσι....δλδ ισα που σκαλωνει το νυχι...
για πειτε οι γνωστες... κανενα γυαλοχαρτο νερου?
υπαρχει καποια λυση για γρατζουνισμενο παρμπριζ αυτοκινητου απο υαλοκαθαριστηρα?
με τις πολλες βροχες και ενω το ειχε η γυναικα μου ξεκουμπωσε ο ενας υαλοκαθαριστηρας και δουλευε με το σιδερο πανω στο τζαμι...μου το εφερε με μια ωραιοτατη γρατζουνια ΑΚΡΙΒΩΣ στο υψος των ματιων του οδηγου...με το χερι δεν ειναι πολυ χοντρη γιατι δεν δουλεψε πολυ ετσι....δλδ ισα που σκαλωνει το νυχι...
Μιας και σχετικά πρόσφατα μου ράγισε το παρμπριζ, οταν πήρα τηλέφωνο για να το πάω για αντικατάσταση, με ρώτησαν αν ειναι χτύπημα στο τζάμι λακουβίτσα ή ράγισμα και πόσο μεγάλο ράγισμα.
Απο ότι κατάλαβα (γιατί ήταν πάνω απο 15 πόντους το ράγισμα μου) υπάρχει μεθοδος για να το συνεφέρουν μέχρι κάποιου μεγέθους γρατζουνιά/χτύπημα/ραγισμα.
Κάνε ενα τηλεφωνάκι, θα σε κατατοπήσουν
GiorgosLa
08/08/2018, 09:47
Γυαλόχαρτο??!!! Ούτε γνώστης είμε, ούτε δοκίμασα, αλλά το φαντάζομαι τελείως αδιαφανή και πολύ χειρότερο απ την σκέτη γρατζουνιά. Κάνεις μ ένα τηλ. μια ερώτηση στην καρ κλας μήπως?
rainmike
08/08/2018, 10:34
Αν τα έχεις στην ειδική καρτολινα, όχι, μια χαρά θα μεταφερθούν. Έχω στην γειτονιά έναν που κουβαλάει με παπί, στην σχάρα, καμία 20αρια καρτολινες κάθε μέρα και δεν είχε θέμα ποτέ. Το παν είναι να βρίσκονται στη καρτολινα. Σε οτιδήποτε άλλο, ομελέτα, στραπατσαδα, ποσε... (μάτια με τίποτα, διαλύεται ο κρόκος :lol: )
Η καρτέλα δεν χωράει στην τσάντα,άμα χωρούσε δεν θα υπήρχε θέμα
Στραπατσαδα για 7 άτομα προβλέπω...:lol:
Τανκ Μπαγκ δε παίζει;;;
rainmike
08/08/2018, 17:17
Τανκ Μπαγκ δε παίζει;;;
Mόνο μιά τσάντα πλάτης
devil's animal
08/08/2018, 17:49
Mόνο μιά τσάντα πλάτης
αν δεν εχεις bubbles (αυτο με τις φυσαλιδες..λεγεται και αεροπλαστ) τα τυλιγεις το καθε ενα σε δικο του φυλλο εφημεριδας και με προσοχη τα μεταφερεις μεσα στην τσαντα...
[QUOTE=rainmike;2949840]Η καρτέλα δεν χωράει στην τσάντα,άμα χωρούσε δεν θα υπήρχε θέμα[/Q(-UOTE]
Κόψε τις άκρες και πρόσθεσε άλλη μία ώστε να είναι το σχήμα στενόμακρο και όχι τετράγωνο, από ότι καταλαβαίνω το μηχανάκι το πηγαίνεις συνεργείο για αλλαγή λαδιών ε ...μόνο στο να γελάτε με το κατάνα ρε λαμόγια σκίζετε ε ........
rainmike
08/08/2018, 19:56
[QUOTE=rainmike;2949840]Η καρτέλα δεν χωράει στην τσάντα,άμα χωρούσε δεν θα υπήρχε θέμα[/Q(-UOTE]
Κόψε τις άκρες και πρόσθεσε άλλη μία ώστε να είναι το σχήμα στενόμακρο και όχι τετράγωνο, από ότι καταλαβαίνω το μηχανάκι το πηγαίνεις συνεργείο για αλλαγή λαδιών ε ...μόνο στο να γελάτε με το κατάνα ρε λαμόγια σκίζετε ε ........
εγώ για το κατανα ρε τα καλύτερα λέω αλλα ειναι άσχημο τι να κάνουμε δηλαδή οι άσχημοι τι θα κάνουμε θα πεθάνουμε?:lol:
lleonidas
09/08/2018, 18:57
Δεν ήξερα που αλλού να το postάρω και αν έχει ξαναειπωθεί...η BMW σε όλα τα μοντέλα 2019 δίνει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
398566
3 χρόνια χωρίς το άγχος του να πληρώσεις τον γερανό.... not band.....:D
nopattern
14/08/2018, 09:48
Καλημέρα. Εχει κάνει κανείς πρόσφατα τη διαδρομή Ερυθρές - Μάνδρα? Πως είναι ο δρόμος?
Καλημέρα. Εχει κάνει κανείς πρόσφατα τη διαδρομή Ερυθρές - Μάνδρα? Πως είναι ο δρόμος?
περασα το ΣΚ.
δεν είχα περάσει μετά τις πλημμύρες.
θελει πολλή προσοχή!!
μετα την οινοη , προς μανδρα , εχει 4 φαναρια στον δρομο γιατ εχει φυγει ο μισος και εχει αφησει μονο μια λωριδα.
επισης, τα νερα απο τις πλημμύρες εχουν χαλασει σε αρκετά σημεία το οδόστρωμα.
πριν την οινοη κανει και μια (αποτομη)παρακαμψη .
με προσοχή...
nopattern
14/08/2018, 10:22
περασα το ΣΚ.
δεν είχα περάσει μετά τις πλημμύρες.
θελει πολλή προσοχή!!
μετα την οινοη , προς μανδρα , εχει 4 φαναρια στον δρομο γιατ εχει φυγει ο μισος και εχει αφησει μονο μια λωριδα.
επισης, τα νερα απο τις πλημμύρες εχουν χαλασει σε αρκετά σημεία το οδόστρωμα.
πριν την οινοη κανει και μια (αποτομη)παρακαμψη .
με προσοχή...
Ευχαριστώ..
talimpan
18/08/2018, 10:09
Τι μέγεθος είναι αυτό το κράνος; https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155538
Προσπαθώ να ποστάρω για να ρωτήσω αλλά δεν με αφήνει... γράφει Μέγεθος: SM/L
Και αυτό το ίδιο.... https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155537
Εντυπωσιακό! Βλέπω στο μελλον να πηγαίνουμε βόλτες παρέα με ρομπότ
https://www.motomag.gr/news/epikairotita/o-rompotikos-gkazofonias-tis-akrapovic
Τι μέγεθος είναι αυτό το κράνος; https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155538
Προσπαθώ να ποστάρω για να ρωτήσω αλλά δεν με αφήνει... γράφει Μέγεθος: SM/L
Και αυτό το ίδιο.... https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155537
Στείλε pm στον πωλητή.
Grafton 505
04/09/2018, 20:21
Τελικά τι ανακοινώνετε στην ανακοίνωση που δεν ανακοινώνει τίποτα; :confused:
Τελικά τι ανακοινώνετε στην ανακοίνωση που δεν ανακοινώνει τίποτα; :confused:
Πες τα κι εσύ!
:beer:
Grafton 505
05/09/2018, 19:59
Πες τα κι εσύ!
φωνή βοώντος εν τη ερήμω :lol:
RAMMSTEIN
09/09/2018, 14:16
παιδες ερωτηση
με τα χρονια μου εχουν περισσεψει ενας αποκωδικοποιητης της nova και ενας της cosmote
χρησιμευουν σε κατι η να τους σουταρω?
Βολιώτη καφετζή και στα δικά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/499378
Βολιώτη καφετζή και στα δικά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/499378
κουμπάρος εσύ να υποθέσω όταν με το καλό; :D
:bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/09/2018, 21:16
Μεγαλωνω μια κορη 6 χρωνων.Οταν μπουμε στο λεφορειο ή περπαταμε στο δρομο και δουμε 2 αντρες να φυλιουντε εγω τη πρεπει να πω στο παιδι μου???Δε θα μπερδευτει???Ειμαι ρατσιστης που δε θελω να το κανουν δημοσια?
Μεγαλωνω μια κορη 6 χρωνων.Οταν μπουμε στο λεφορειο ή περπαταμε στο δρομο και δουμε 2 αντρες να φυλιουντε εγω τη πρεπει να πω στο παιδι μου???Δε θα μπερδευτει???Ειμαι ρατσιστης που δε θελω να το κανουν δημοσια?
Ότι πιο απλό και λογικό που έκανα κι εγώ με τον γιο μου σε παρόμοια περίπτωση πριν αρκετά χρόνια:
Θα προσπαθήσεις να της το εξηγήσεις με όσο γίνεται απλά λόγια.....και σίγουρα όχι περί μελισσών κ.λ.π......
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/09/2018, 21:45
Ότι πιο απλό και λογικό που έκανα κι εγώ με τον γιο μου σε παρόμοια περίπτωση πριν αρκετά χρόνια:
Θα προσπαθήσεις να της το εξηγήσεις με όσο γίνεται απλά λόγια.....και σίγουρα όχι περί μελισσών κ.λ.π......
Το ξερω πος δεν ηρθε το τελος του κοσμου και οτι τα παιδια μας δεν πρεπει να ζουνε σε ενα ονειρικο κοσμο για να μη φανε σφαλιαρα αυριο.Γιατι ομως ρε φυλε.Δλδ τοσα χρονια που δεν τα ειχαμε αυτα θεορουμασταν 3κοσμικη χωρα και υποαναπτικτοι ανθρωποι?Κατι δε μου κολαει.Δε το βρισκω σοστο ρε φυλε...
nikos_abel
11/09/2018, 07:22
Ειλικρινά θα πρέπει να αμφισβητούμε αυτά που θεωρούμε "φυσιολογικά" σε πολλά θέματα.
Ένα από αυτά είναι και αυτό. Επιστημονικά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι αυτός ο σεξουαλικός
προσανατολισμός είναι φυσιολογικότατος και οφείλεται σε παράγοντες που δεν είναι δυνατόν
να "επιλεχθούν" από κανέναν μας (όπως π.χ. οι ορμόνες που λαμβάνει το νεογνό στην 8η
εβδομάδα της κύησης).
Από την άλλη βέβαια, οι τραγελαφικές υπερβολές που βλέπουμε σε διάφορα "event" δεν βοηθούν
στην αποδοχή, αντιθέτως εξοργίζουν τους πουριτανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους συμπαρασύρουν
και τους πιο ουδέτερους.
Ειλικρινά θα πρέπει να αμφισβητούμε αυτά που θεωρούμε "φυσιολογικά" σε πολλά θέματα.
Ένα από αυτά είναι και αυτό. Επιστημονικά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι αυτός ο σεξουαλικός
προσανατολισμός είναι φυσιολογικότατος και οφείλεται σε παράγοντες που δεν είναι δυνατόν
να "επιλεχθούν" από κανέναν μας (όπως π.χ. οι ορμόνες που λαμβάνει το νεογνό στην 8η
εβδομάδα της κύησης).
Από την άλλη βέβαια, οι τραγελαφικές υπερβολές που βλέπουμε σε διάφορα "event" δεν βοηθούν
στην αποδοχή, αντιθέτως εξοργίζουν τους πουριτανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους συμπαρασύρουν
και τους πιο ουδέτερους.
Στη θεωρία καλά τα λες ,στην πράξη όμως "μακριά από μας" θα λέμε τουλάχιστον για τη δικιά μας γενιά στην Ελλάδα...
Ξέρεις τι μου τη δίνει πάντως ,ο τρόπος που πάνε να το "υλοποιήσουν" στην Αμερική μέσω τηλεόρασης ακόμα και σε σειρές που βλέπουν παιδιά.
Εκεί που λες σε σειρά με μεγάλη ακροαματικότητα παρουσιάζουν κάνοντας πλύση εγκεφάλου εδώ και χρόνια ομόφυλα ζευγάρια σε ποσοστό τεράστιο πχ 20% του όλου.Είναι αλήθεια τόσο και έχω μείνει πίσω, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι πάνω από 5% ...
Στη θεωρία καλά τα λες ,στην πράξη όμως "μακριά από μας" θα λέμε τουλάχιστον για τη δικιά μας γενιά στην Ελλάδα...
Ξέρεις τι μου τη δίνει πάντως ,ο τρόπος που πάνε να το "υλοποιήσουν" στην Αμερική μέσω τηλεόρασης ακόμα και σε σειρές που βλέπουν παιδιά.
Εκεί που λες σε σειρά με μεγάλη ακροαματικότητα παρουσιάζουν κάνοντας πλύση εγκεφάλου εδώ και χρόνια ομόφυλα ζευγάρια σε ποσοστό τεράστιο πχ 20% του όλου.Είναι αλήθεια τόσο και έχω μείνει πίσω, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι πάνω από 5% ...
Αν δούμε δύο παλικάρια να φιλιούνται μας γυρίζουν τα άντερα. Αν δούμε όμως δύο γυναίκες να κάνουν το ίδιο γενικά μας αρέσει - μην πει κανένας όχι γιατί θα πέσει φάπα ε;
Τι λάθος έχει η εικόνα;
Τα αποτελέσματα του άκρατου συντηρητισμού των 60ς-70ς κλπ στα πάντα οδηγεί τους "καταπιεσμένους" στην αντίπερα όχθη της επιβολής του δικού τους κόσμου σαν το σωστό. Όχι μόνο στο ομοφυλοφιλικό αλλά στα πάντα. Στο βετζετέριαν, στο τι φοράμε, στο πως μιλάμε κλπ.
Με τη συμβολή των ΜΜΕ (που είναι γεμάτα από ανόητους αμόρφωτους), του διακικτύου, και της αμορφωσιάς/ηληθιότητας του 95% του πληθυσμού του πλανήτη (με μόνη πηγή πληροφόρησης το google - ό,τι κι αν σημαινει αυτό, άλλη μεγάλη κουβέντα) τότε το θέμα ξεφεύγει.
The world moves on με οτι και αν αυτο συνεπάγεται ακομα και αν ο βασιλης απο την ανω ραχουλα σερρων δε γουσταρει η αν ο τακης απ τα σφακια ξενερωνει...deal with it και απλα βρειτε τον καλυτερο τροπο να ανοίξετε τα μυαλα σας,κατι μου λεει συντομα οτι το λιγότερο θα ειναι οι γκει που φιλιούνται στους δρομους..οσο για το αν σας χαλαει η σας προκαλει ''κατι'' η επιδειξη στοργής σε δημόσιο χώρο επειδη εχω 2-3 φιλους που ειναι ομοφυλόφιλοι να ξέρατε μονο ποσο περίεργα νιώθουν οι ίδιοι η ποσο ''φοβούνται'' ακομα στο ελλαδισταν να το κανουν(δε μιλαω για κραγμενες περιπτωσεις που κανουν γελοιοτητες για να τραβηξουν την προσοχη και τα βλεμματα εε)...
Οσο για το φοβο σου φιλε παπασουζα:
εγω θα φοβομουν περισσοτερο να πω στο παιδι μου πως ο πατερας του και η γενια του και οι γενιες πριν απο αυτους αφησαν τα πραγματα να γινουν ως εχουν και οχι να του εξηγήσω κατι που σε λιγα χρονια στα ματια τους θα ειναι πολυ πιο φυσιολογικο απ οτι στην πουριτανή κοινωνία που μεγάλωσε ο πατερας τους...οβερ εντ αουτ,υπερβολικη σοβαροτης για μια μερα:D
φιξντ..παντα τους μπερδευω για καποιο λογο:bawl:
O Τσολιάς έχει άλλα θέματα να λύσει τώρα, τον μπέρδεψες με τον παπασούζα :D
lleonidas
11/09/2018, 12:54
Οι οδηγοί 74 ετών και άνω πρέπει να ανανεώσουν το δίπλωμά τους, σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθούν να έχουν την ικανότητα οδήγησης, σωστά αντανακλαστικά κ.λπ. Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιό του προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες βάζει «φρένο» στους οδηγούς ηλικιωμένους που κυκλοφορούν στους δρόμους αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε τρία χρόνια, εκτός από τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα προσκομίζουν. Όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων (σήματα οδήγησης). Ανανέωση διπλώματος υποχρεούνται και οι οδηγοί άλλων χωρών που ζουν και κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.
«Είμαστε υπέρ της επιμόρφωσης των ηλικιωμένων οδηγών, είναι αναγκαία η κατάρτιση και γι' αυτή την ηλικία αλλά πιστεύουμε ότι ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Θανάσης Καλύβας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιου είδους εκπαίδευση, σεμινάρια σε βασικά θέματα οδήγησης (π.χ βασικά σήματα που έχουν ξεχάσει ή δεν τα γνωρίζουν).
Επίσης, ο κ. Καλύβας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον τρόπο εξέτασης θέτοντας θέμα ασφάλειας αφού οι εξετάσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή και με όχημα του ηλικιωμένου ή κάποιου άλλου ιδιοκτήτη.
Πηγή (https://www.naftemporiki.gr/story/1390096/yp-metaforon-eksetaseis-sta-74-gia-ananeosi-diplomatos-odigisis)
Από τα 70 και μετά αρχικά ρωτάς ιατρικό ιστορικό και μετά κρίνεις αν πρέπει να συνεχίσεις να οδηγεί κάποιος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 13:58
Αν δούμε δύο παλικάρια να φιλιούνται μας γυρίζουν τα άντερα. Αν δούμε όμως δύο γυναίκες να κάνουν το ίδιο γενικά μας αρέσει - μην πει κανένας όχι γιατί θα πέσει φάπα ε;
Τι λάθος έχει η εικόνα;
Τα αποτελέσματα του άκρατου συντηρητισμού των 60ς-70ς κλπ στα πάντα οδηγεί τους "καταπιεσμένους" στην αντίπερα όχθη της επιβολής του δικού τους κόσμου σαν το σωστό. Όχι μόνο στο ομοφυλοφιλικό αλλά στα πάντα. Στο βετζετέριαν, στο τι φοράμε, στο πως μιλάμε κλπ.
Με τη συμβολή των ΜΜΕ (που είναι γεμάτα από ανόητους αμόρφωτους), του διακικτύου, και της αμορφωσιάς/ηληθιότητας του 95% του πληθυσμού του πλανήτη (με μόνη πηγή πληροφόρησης το google - ό,τι κι αν σημαινει αυτό, άλλη μεγάλη κουβέντα) τότε το θέμα ξεφεύγει.
Οταν δω μια τσοντα με 2 γυναικες να φυλιουνται...ναι.Μου αρεσει.οταν ομως το κανουν σε κοινη θεα μπρωστα στα παιδια μου θα αισθανθω οπος και με 2 αντρες.Παλι το παιδι μου θα μπερδευτει.
nikos_abel
11/09/2018, 14:03
Αν δούμε δύο παλικάρια .... τότε το θέμα ξεφεύγει.
The world moves on με οτι και αν αυτο συνεπάγεται ... φιξντ..παντα τους μπερδευω για καποιο λογο:bawl:
Για αυτό κάθομαι σε αυτό το φόρουμ κι ας πάει όπου θέλει.
Χίλια βρουμ στον καθένα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 14:15
The world moves on με οτι και αν αυτο συνεπάγεται ακομα και αν ο βασιλης απο την ανω ραχουλα σερρων δε γουσταρει η αν ο τακης απ τα σφακια ξενερωνει...deal with it και απλα βρειτε τον καλυτερο τροπο να ανοίξετε τα μυαλα σας,κατι μου λεει συντομα οτι το λιγότερο θα ειναι οι γκει που φιλιούνται στους δρομους..οσο για το αν σας χαλαει η σας προκαλει ''κατι'' η επιδειξη στοργής σε δημόσιο χώρο επειδη εχω 2-3 φιλους που ειναι ομοφυλόφιλοι να ξέρατε μονο ποσο περίεργα νιώθουν οι ίδιοι η ποσο ''φοβούνται'' ακομα στο ελλαδισταν να το κανουν(δε μιλαω για κραγμενες περιπτωσεις που κανουν γελοιοτητες για να τραβηξουν την προσοχη και τα βλεμματα εε)...
Οσο για το φοβο σου φιλε παπασουζα:
εγω θα φοβομουν περισσοτερο να πω στο παιδι μου πως ο πατερας του και η γενια του και οι γενιες πριν απο αυτους αφησαν τα πραγματα να γινουν ως εχουν και οχι να του εξηγήσω κατι που σε λιγα χρονια στα ματια τους θα ειναι πολυ πιο φυσιολογικο απ οτι στην πουριτανή κοινωνία που μεγάλωσε ο πατερας τους...οβερ εντ αουτ,υπερβολικη σοβαροτης για μια μερα:D
φιξντ..παντα τους μπερδευω για καποιο λογο:bawl:
Οχι φυλε.Δε θα φοβομουν να πω στο παιδι μου "βγες να ψαξεις για δουλεια"οπως βγηκα εγω και εψαξα.Ουτε θα στεναχωρηθω οταν θα του πουνε"αυτα ειναι 580 θα παιρνεις"οπος εμενα ειπανε.Και οταν θα γυρισει να μου πει το παιδι μου"μπαμπα γιατι εριξε η γενια σου την ελλαδα σε αυτα τα χαλια" τοτε ξερω εγω τι θα του πω.Κατι που δεν ενδοιαφερει κανεναν εδω.Τα πολιτικα και τα παιχνιδακια τους να μενουν απεξω.
Οι ομοφιλοφηλοι ομως ειναι αλλο καπελο.Ξερω οτι οτι και να κανουμε αυτη η ταση (για να μη πω μαστιγα)δεν προκειτε να σταματησει.Δεν μπορουμε ομως να κατσουμε ολοι χωρις να κανουμε τπτ.Φαντασου να το αποδεχοταν η εκλησια και ολοι εμεις τι θα γινοταν?Ειναι σαν τα ναρκοτικα(με συνχωρειτε για την συγκριση)που αν τα αφηναν ελευθερα για ολους δε μπορω να φανταστω τι θα γινοταν.Αισθανομαι οτι καποιοι δεν πρεπει να παραδωσουμε τα οπλα αμαχητη.
Τωρα.Μεγαλωνω 4 παιδια.Εγω πρωτα απο ολους δεν επρεπε να μιλαω ετσι.
nikos_abel
11/09/2018, 14:17
Οταν δω μια τσοντα με 2 γυναικες να φυλιουνται...ναι.Μου αρεσει.οταν ομως το κανουν σε κοινη θεα μπρωστα στα παιδια μου θα αισθανθω οπος και με 2 αντρες.Παλι το παιδι μου θα μπερδευτει.
Θα ήθελα να ψάξεις λίγο βαθύτερα γιατί σε ενοχλεί το ένα και όχι το άλλο.
Αν θες μπορώ να στο παίξω γνώστης και να σου πω τι παίζει, αλλά θα έλεγα να διαβάσεις,
και να διαβάσεις πολύ, γιατί φαίνεται ότι πραγματικά δε γνωρίζεις τι παίζει με τη φυσιολογία
του ανθρώπου.
Οχι φυλε.Δε θα φοβομουν να πω στο παιδι μου "βγες να ψαξεις για δουλεια"οπως βγηκα εγω και εψαξα.Ουτε θα στεναχωρηθω οταν θα του πουνε"αυτα ειναι 580 θα παιρνεις"οπος εμενα ειπανε.Και οταν θα γυρισει να μου πει το παιδι μου"μπαμπα γιατι εριξε η γενια σου την ελλαδα σε αυτα τα χαλια" τοτε ξερω εγω τι θα του πω.Κατι που δεν ενδοιαφερει κανεναν εδω.Τα πολιτικα και τα παιχνιδακια τους να μενουν απεξω.
Οι ομοφιλοφηλοι ομως ειναι αλλο καπελο.Ξερω οτι οτι και να κανουμε αυτη η ταση (για να μη πω μαστιγα)δεν προκειτε να σταματησει.Δεν μπορουμε ομως να κατσουμε ολοι χωρις να κανουμε τπτ.Φαντασου να το αποδεχοταν η εκλησια και ολοι εμεις τι θα γινοταν?Ειναι σαν τα ναρκοτικα(με συνχωρειτε για την συγκριση)που αν τα αφηναν ελευθερα για ολους δε μπορω να φανταστω τι θα γινοταν.Αισθανομαι οτι καποιοι δεν πρεπει να παραδωσουμε τα οπλα αμαχητη.
Τωρα.Μεγαλωνω 4 παιδια.Εγω πρωτα απο ολους δεν επρεπε να μιλαω ετσι.
Ημουν ετοιμος να απαντήσω καπως αλλιως και άκομψα αλλα μετα καταλαβα οτι,οτι και να πω δε θα πιασει τοπο....θα πω μονο κριμα και οπως ειπε και μια μεγαλη μορφη και πατριωτάκι καποτε πριν πολλα πολλα χρονια η μόρφωση ειναι θεμα συμπεριφοράς και το πως συμπεριφερεσαι στο συγκεκριμένο θεμα(μαστιγα,αποδοχη απο εκκλησια-αλλη βρωμια εκει και φτανεις να το συγκρίνεις με τα ναρκωτικά) λεει πολλα..ας το αφησουμε εδω και περαστικα:wave2:
nikos_abel
11/09/2018, 14:31
Ημουν ετοιμος να απαντήσω καπως αλλιως και άκομψα αλλα μετα καταλαβα οτι,οτι και να πω δε θα πιασει τοπο....θα πω μονο κριμα και οπως ειπε και μια μεγαλη μορφη και πατριωτάκι καποτε πριν πολλα πολλα χρονια η μόρφωση ειναι θεμα συμπεριφοράς και το πως συμπεριφερεσαι στο συγκεκριμένο θεμα(μαστιγα,αποδοχη απο εκκλησια-αλλη βρωμια εκει και φτανεις να το συγκρίνεις με τα ναρκωτικά) λεει πολλα..ας το αφησουμε εδω και περαστικα:wave2:
Συγκρατήθηκα και δεν ανέφερα ότι η "μάστιγα" και οι λοιποί χαρακτηρισμοί, προέρχονται από τις
προσπάθειες των εκάστοτε θρησκειών, εκκλησιών και τους εκπροσώπους τους, αλλά επειδή
είναι μια ανάλυση που θα πάρει σελίδες αντιπαραθέσεων, το απέφυγα.
Επιμένω στις 2 επισημάνσεις που έκανα :
1. Αμφισβήτηση όσων (νομίζουμε) ότι ξέρουμε (ότι είναι "φυσιολογικά")
2. Πολύ διάβασμα, πάρα πολύ διάβασμα.
Υ.Γ. Να συμπληρώσω ότι, όπως αναφέρθηκε, οι γελοιότητες που βλέπουμε σίγουρα
δεν βοηθούν.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 14:34
Δε χρειαζομαι περαστικα φυλε τεο.Δεν ειμαι αρωστος.Συμφωνω απολυτα οτι η μορφωση ειναι θεμα συμπεριφορας.Γιαυτο αισθανομαι μορφομενος και ας μην ειμαι.Δεν ειπα ποτε οτι θα πολεμησω απεναντι των γκευ.Ειπα τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ απεναντι σε αυτο το θεμα.Οσο για τη συγκριση που εκανα ζητησα συγνωμη και τωρα που το ξανασκαιφτομαι δεν επρεπε να το ειχα γραψει.Ζζηταω ξανα συγνωμη.
Αλλα ρε τεο.Εσενα δεν σε ενοχλει κατι στη σημερινη κοινωνια?Ολα για σενα ειναι ροδινα?Οταν εκατσες να το κουβεντιασεις με καποιον σου ειπε περαστικα?Στη τελικη ειναι ενα θεμα που με ενοχλει ΤΩΡΑ που εχω μικρα παιδια.Αργοτερα δε ξερω.
Και κατι αλλο.Μηπος ειμαι αφυσικος??,:lol:
Θα ήθελα να ψάξεις λίγο βαθύτερα γιατί σε ενοχλεί το ένα και όχι το άλλο.
Αν θες μπορώ να στο παίξω γνώστης και να σου πω τι παίζει, αλλά θα έλεγα να διαβάσεις,
και να διαβάσεις πολύ, γιατί φαίνεται ότι πραγματικά δε γνωρίζεις τι παίζει με τη φυσιολογία
του ανθρώπου.
Εντάξει είπαμε να είμαστε πολιτισμένοι αλλά εσύ το πας πολύ παραπέρα. Σιγά μην κάτσω να διαβάσω για τους χόμο. Αφου τους αρέσει ας κάνουν ότι θέλουν χωρίς να προκαλούν (προκαλεί κι ένα κανονικό ζευγάρι όταν αρχίζουν τα γλωσσόφιλα δίπλα μου).
Κι εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω την μαλαπέρδα του καθενός στην θάλασσα οπότε επιλέγω να μην πάω σε παραλίες γυμνιστών. Αν πάω όμως (λέμε τώρα) δεν θα αρχίσω να τους βρίζω.
Μανιτσο μου ας μην πιάσουμε αυτη την κουβέντα εδω εε..αλλη φορα ισως αλλου ισως απο κοντα σε καμια βολτα...
Οσο για την απορία σου εχεις λαβει απαντηση απο τον νικο απο πανω....
:wave2:
RaGe_Raptor
11/09/2018, 14:39
Από τα 70 και μετά αρχικά ρωτάς ιατρικό ιστορικό και μετά κρίνεις αν πρέπει να συνεχίσεις να οδηγεί κάποιος.
από τα 70 και μετά πρέπει να βοηθάς την κυβέρνηση να λύσει το ασφαλιστικό,όπως είπε κι ο Αλέξαρος :lol:
nikos_abel
11/09/2018, 14:39
Δε χρειαζομαι περαστικα φυλε τεο.Δεν ειμαι αρωστος.Συμφωνω απολυτα οτι η μορφωση ειναι θεμα συμπεριφορας.Γιαυτο αισθανομαι μορφομενος και ας μην ειμαι.Δεν ειπα ποτε οτι θα πολεμησω απεναντι τον γκευ.Ειπα τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ απεναντι σε αυτο το θεμα.Οσο για τη συγκριση που εκανα ζητησα συγνωμη και τωρα που το ξανασκαιφτομαι δεν επρεπε να το ειχα γραψει.Ζζηταω ξανα συγνωμη.
Αλλα ρε τεο.Εσενα δεν σε ενοχλει κατι στη σημερινη κοινωνια?Ολα για σενα ειναι ροδινα?Οταν εκατσες να το κουβεντιασεις με καποιον σου ειπε περαστικα?Στη τελικη ειναι ενα θεμα που με ενοχλει ΤΩΡΑ που εχω μικρα παιδια.Αργοτερα δε ξερω.
Θα σου πω ένα παράδειγμα :
Σου αρέσει να κάνεις σeχ;
Είναι φυσιολογικό αυτό θεωρείς;
.
.
.
.
.
.
.
Το "φυσιολογικό" είναι να κάνεις σeχ για τη δημιουργία απογόνων.
Οτιδήποτε άλλο δεν είναι "φυσιολογικό".
Καλά μέχρι εδώ;
Δε χρειαζομαι περαστικα φυλε τεο.Δεν ειμαι αρωστος.Συμφωνω απολυτα οτι η μορφωση ειναι θεμα συμπεριφορας.Γιαυτο αισθανομαι μορφομενος και ας μην ειμαι.Δεν ειπα ποτε οτι θα πολεμησω απεναντι των γκευ.Ειπα τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ απεναντι σε αυτο το θεμα.Οσο για τη συγκριση που εκανα ζητησα συγνωμη και τωρα που το ξανασκαιφτομαι δεν επρεπε να το ειχα γραψει.Ζζηταω ξανα συγνωμη.
Μανιτσο μου ας μην πιάσουμε αυτη την κουβέντα εδω εε..αλλη φορα ισως αλλου ισως απο κοντα σε καμια βολτα...
Οσο για την απορία σου εχεις λαβει απαντηση απο τον νικο απο πανω....
:wave2:
Να γιατί δεν πάω πουθενά μαζί σας.
RaGe_Raptor
11/09/2018, 14:40
Υ.Γ. Να συμπληρώσω ότι, όπως αναφέρθηκε, οι γελοιότητες που βλέπουμε σίγουρα
δεν βοηθούν.
:beer: και φιξντ
Που έχεις σουζούκι και σ' αρέσουν τα γιαπωνέζικα ? Σε άλλους αρέσουν τα ευρωπαικά πάντως :D
nikos_abel
11/09/2018, 14:41
Εντάξει είπαμε να είμαστε πολιτισμένοι αλλά εσύ το πας πολύ παραπέρα. Σιγά μην κάτσω να διαβάσω για τους χόμο. Αφου τους αρέσει ας κάνουν ότι θέλουν χωρίς να προκαλούν (προκαλεί κι ένα κανονικό ζευγάρι όταν αρχίζουν τα γλωσσόφιλα δίπλα μου).
Κι εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω την μαλαπέρδα του καθενός στην θάλασσα οπότε επιλέγω να μην πάω σε παραλίες γυμνιστών. Αν πάω όμως (λέμε τώρα) δεν θα αρχίσω να τους βρίζω.
Όχι ρε, δε χρειάζεται να διαβάσεις για τους χόμο. Για την αρχιτεκτονική του εγκεφάλου και την ανάπτυξή του λέω να διαβάσεις*, αυτό αρκεί.
*όχι εσύ, γενικά το λέω.
RaGe_Raptor
11/09/2018, 14:42
:bawl:
nikos_abel
11/09/2018, 14:42
:beer: και φιξντ
Αχαχαχα!
(thanks :beer: )
basilis_k6
11/09/2018, 14:47
μπερδευετε την φυσιολογια και την βιολογια με την κοινωνια και τους τρόπους συμπεριφοράς. δεν ενδιαφέρετε (πλέον) κανένας αν ειναι φυσικό η αφύσικο η ανωμαλία να εισαι Gay, by, bye bye κτλ. Το θέμα ειναι πως συμπεριφέρεσαι δημόσια και εφόσον αποτελείς κομμάτι μιας κοινωνίας που δεν της αρέσει να δείχνεις την σεξουαλικότητα σου στο δρομο, αν το κάνεις επειδη ειναι νόμιμο δικαιωμα σου, τοτε δέχεσαι και το βλέμα ή τη χλέυη του διπλα που επίσης ειναι δικαιωμα του. Στις κοινωνίες δεν συμπεριφέρεσαι με βάση το βιβλίο της σεξουαλική εξέλιξης των ειδών αλλα με τους άτυπους και τυπικούς κανόνες.
nikos_abel
11/09/2018, 14:48
μπερδευετε την φυσιολογια και την βιολογια με την κοινωνια και τους τρόπους συμπεριφοράς. δεν ενδιαφέρετε (πλέον) κανένας αν ειναι φυσικό η αφύσικο η ανωμαλία να εισαι Gay, by, bye bye κτλ. Το θέμα ειναι πως συμπεριφέρεσαι δημόσια και εφόσον αποτελείς κομμάτι μιας κοινωνίας που δεν της αρέσει να δείχνεις την σεξουαλικότητα σου στο δρομο, αν το κάνεις επειδη ειναι νόμιμο δικαιωμα σου, τοτε δέχεσαι και το βλέμα ή τη χλέυη του διπλα που επίσης ειναι δικαιωμα του. Στις κοινωνίες δεν συμπεριφέρεσαι με βάση το βιβλίο της σεξουαλική εξέλιξης των ειδών αλλα με τους άτυπους και τυπικούς κανόνες.
Ένα δίκιο τό 'χεις πάντως!
τι μ@λ@κ@ :bawl::bawl:....λιζααααα θα κανουμε μπανανα ελάααααα:a01:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 14:53
Θα σου πω ένα παράδειγμα :
Σου αρέσει να κάνεις σeχ;
Είναι φυσιολογικό αυτό θεωρείς;
.
.
.
.
.
.
.
Το "φυσιολογικό" είναι να κάνεις σeχ για τη δημιουργία απογόνων.
Οτιδήποτε άλλο δεν είναι "φυσιολογικό".
Καλά μέχρι εδώ;
Ξερω που το πας.Για συνεχισε.
nikos_abel
11/09/2018, 14:54
Ξερω που το πας.Για συνεχισε.
Αν ξέρεις, δε χρειάζεται να συνεχίσω.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 14:56
Που έχεις σουζούκι και σ' αρέσουν τα γιαπωνέζικα ? Σε άλλους αρέσουν τα ευρωπαικά πάντως :D
Ολα μαρεσουνε.Αρκει να εχουνε 2 και να τσοοουυλααανεεεε:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/09/2018, 15:00
https://youtu.be/d9tJrmtmuBA
Οπισθοδρομικος,φασιστας ή μαγκας??????
Γκαλοπ.Νααιιιιι.ΓΚΑΛΟΠ.ΓΚΑΛΟΠ.ΓΚΑΛΟΠ.
nikos_abel
11/09/2018, 16:05
Ένα δίκιο τό 'χεις πάντως!
Το ξανασκέφτηκα και διαφωνώ.
Κάποτε κάπου, οι γυναίκες δεν ήταν άνθρωποι., κάποτε κάπου, οι μαύροι δεν ήταν άνθρωποι.
Το να βαράς τη γυναίκα σου ήταν αποδεκτή συμπεριφορά, όπως και να μπαίνουν οι μαύροι
σε διαφορετικά λεωφορεία από τους λευκούς.
Και σε τελική ανάλυση, τι εννοείς όταν λες "κανένας" δεν ενδιαφέρεται αν είναι φυσικό ή όχι; Η κουβέντα που κάνουμε
είναι ακριβώς γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται και όχι μόνο, αλλά και επιμένουν να βαφτίζουν αφύσικο ή "αμαρτία" κάτι
για το οποίο βασίζονται στη συνήθεια.
Άλλο δε το να χλευάσεις, άλλο το να απαγορεύσεις. Επειδή χλευάζω την Θώδη για τις κλαρινιτζίδκες βλακείες της (γνώμη μου),
δε σημαίνει πως θα πρέπει να τη βρίζω ή ακόμη χειρότερα, να την "απαγορεύσω".
Όσο λοιπόν έχω το δικαίωμα να χλευάζω έναν ομοφυλόφιλο, τόσο έχει το δικαίωμα να φοράει δίπατο ροζ τσόκαρο
και να γλωσσοφιλιέται με τους φίλους του έξω από ένα σχολείο.
Διακρίνεις μήπως ένα φαύλο κύκλο;
nikos_abel
11/09/2018, 16:07
Αν τον θεωρείς μάγκα, δεν έχει νόημα η συνέχιση της συζήτησης.
Οπισθοδρομικός σίγουρα, για φασίστας δεν μπορώ να ξέρω.
Σίγουρα όμως παραπλανημένος.
....
Όσο λοιπόν έχω το δικαίωμα να χλευάζω έναν ομοφυλόφιλο, τόσο έχει το δικαίωμα να φοράει δίπατο ροζ τσόκαρο
Οι κύκλοι κλείνουν πάντως.
Καθυστερημένος, κομπλεξικός φασίστας. Μάγκας γιατί; Επειδή κάνει ότι και καλά θέλει να επιτεθεί στο πλήθος, αλλά τον κρατάει πίσω η μαμά του; :lol:
Φίλε Παπασούζα, το τι σου "αρέσει" ή τι σε "ευχαριστεί" δεν μπορεί να ορίζει τι θα κάνει ο συνάνθρωπός σου και, κατ'επέκταση, η κοινωνία ολόκληρη. Εσένα σου αρέσει κάτι, εμένα μου αρέσει κάτι άλλο, στον άλλον αρέσει κάτι τρίτο. Δε γίνεται να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, περιορίζοντας τον άλλον, μμ; Κοιτάει ο καθένας να είναι σωστός ο εαυτός του πρώτα, μετά η οικογένειά του, και άσε τους υπόλοιπους να κοιτάξουν τον δικό τους εαυτό. Το παιδί σου δε θα αποκτήσει λάθος ιδέα για τον κόσμο επειδή είδε 2 ομοφυλόφιλους να φιλιούνται ή τον Τσακ Νόρρις να πυροβολεί ό,τι κινείται στην τηλεόραση ή βία και τσόντα στον υπολογιστή. Θα αποκτήσει λάθος ιδέα επειδή εσύ (όχι εσύ προσωπικά, ο κάθε "εσύ") φρόντισες να το κάνει. Ή δε φρόντισες να μην.
Κατά τ'άλλα, καλά τα λέει ο σνάιπερ. Δύο άνθρωποι που χαμουρεύονται μέσα στο λεωφορείο είναι ενοχλητικοί, ανεξαρτήτως φύλων. Είναι θέμα ανθρώπου και τρόπων πρώτα.
Έκανα ΠΟΛΛΗ προσπάθεια να σου απαντήσω ορθά, σύντομα και περιεκτικά, αφού είδα τη λέξη "εκκλησία" στα γραπτά σου (που τα εξηγεί όλα, φυσικά), η οποία ευθύνεται για ένα τεράστιο μέρος των σκατόψυχων, πιθηκιζόντων, λοβοτομημένων υπανάπτυκτων του σημερινού κόσμου.
basilis_k6
11/09/2018, 16:57
Το ξανασκέφτηκα και διαφωνώ.
Κάποτε κάπου, οι γυναίκες δεν ήταν άνθρωποι., κάποτε κάπου, οι μαύροι δεν ήταν άνθρωποι.
Το να βαράς τη γυναίκα σου ήταν αποδεκτή συμπεριφορά, όπως και να μπαίνουν οι μαύροι
σε διαφορετικά λεωφορεία από τους λευκούς.
Και σε τελική ανάλυση, τι εννοείς όταν λες "κανένας" δεν ενδιαφέρεται αν είναι φυσικό ή όχι; Η κουβέντα που κάνουμε
είναι ακριβώς γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται και όχι μόνο, αλλά και επιμένουν να βαφτίζουν αφύσικο ή "αμαρτία" κάτι
για το οποίο βασίζονται στη συνήθεια.
Άλλο δε το να χλευάσεις, άλλο το να απαγορεύσεις. Επειδή χλευάζω την Θώδη για τις κλαρινιτζίδκες βλακείες της (γνώμη μου),
δε σημαίνει πως θα πρέπει να τη βρίζω ή ακόμη χειρότερα, να την "απαγορεύσω".
ακόμα δεν ειναι :D
σοβαρα τωρα.
Όλα αυτα που περιγράφεις ήταν κατα τόπους αποδεκτη συμπεριφορά. Το πρωτο ειναι βια, σε κανενα πολιτσμένο κοσμο δεν ειναι αποδεκτο πλεον. Το δευτερο ρατσισμός, ουτε αυτο νομικα τουλάχιστον. Ο κόσμος εξελίσεται, αλλάζει, κραταει καλα στοιχεια, γεννάει νέα κακα στοιχεια. Ποτε δεν θα ειναι άψογος για όλους ουτε μπορεις αντικειμενικά να πεις οτι ειναι καλύτερα η χειροτερα με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον. Κλασσικο παράδειγμα η θανατική ποινή. Το θέμα της επιστήμης της σεξουαλικότητας το αφήνω στους επιστήμονες. Δεν με αφορα εμενα προσωπικα. Το θέμα της συμπεριφοράς ομως που με αφορά ειναι -όπως λες και εσυ- οσο φοράς δίπατο ροζ θα γελάω, αν φιλιέσαι κιόλας δίπλα μου με το δίπατο θα πω στο παιδι μου οτι εισαι κραγμένη, αν με ρωτησει ομως τι ειναι ο γκει που της ειπαν στο σχολείο θα εξηγησω ομορφα οτι κάποιοι άνθρωποι ειναι ομοφιλόφιλοι και τα λοιπα (καθως πρέπει) λογάκια.
ο κύκλος πλέον έχει σπάσει. οι γκέι ειναι αποδεκτοί απο το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας εφόσον δεν προκαλούν και δεν διαφημίζουν τα γούστα τους. Σε κάθε χωρα υπάρχουν νόμοι αλλα και συνήθειες. Είτε με τον ένα ειτε με τον αλλο τροπο προσαρμόζεσαι, φευγεις η προσπαθεις να το αλλάξεις. Οι παρελάσεις παντως δεν ειναι προσπάθεια αλλαγής, μάλλον θα καταλήξουν σε διαφορετικά λεωφορεια και παγκάκια αν συνεχίσουν έτσι.