PDA

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

AUFGEBRACHT
30/10/2021, 13:59
Θυμήθηκα με αφορμή τα παραπάνω μια γελοία τύπισσα, ο άντρας της γιατρός κι αυτή φιλόλογος σε σχολείο, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ δηλ ότι αποστολή της ήταν να μορφώνει τα παιδιά μας...

Έμεναν σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, κάθε μέρα έπαιρνε το αμάξι για να πάει τα παιδιά της στο δημοτικό σε μια απόσταση 40 μέτρων (!!!), και μαζί της κατέβαινε ο πατέρας της κι έβαζε 2 πλαστικές καρέκλες για να πιάνει τη θέση. Όταν μια μέρα πήγα και πέταξα τις καρέκλες κι έβαλα το αμάξι, ήρθε και ζήτησε τα ρέστα, με τη λογική ότι αφού η πολυκατοικία δεν είχε θέση πάρκινγκ, οι θέσεις προορίζονταν μόνο για τους ενοίκους... όταν άρχισαν κι άλλοι να πετάνε τις καρέκλες, ξέρετε τι έκανε η τύπισσα; Έβαζε τον πατέρα της να κάθεται εκεί που πάρκαρε και να μην κουνιέται, μέχρι να γυρίσει και να παρκάρει... πήγαινε να παρκάρει αυτοκίνητο κι ο μπάρμπας ακούνητος, τους έλεγε ότι η θέση ήταν πιασμένη και τους έλεγε να πάνε να παρκάρουν αλλού... Once again, live your myth in Greece!

stefanos
30/10/2021, 14:05
Ο καθενας μας τοτε παρανομει συνεχεια κ οσοι ''ειμαστε'' οι πολιτικαλ κορεκτ'' εδω μεσα.

Προσωπικά πολλές φορές όσον αφορά τον κοκ ,απλά κοιτάω να μη υπάρχει αστυνομία γύρω.
Στις περιπτώσεις που με πιάσανε όμως ...καλός παίχτης είναι αυτός που ξέρει να χάνει.
Από την άλλη όταν κάποιος φωνάζει την αστυνομία, ο καλός αστυνόμος δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια
και να γράψει έναν ενώ είναι άλλοι δέκα παράνομοι στο δρόμο, ψιλοξεφτίλα και αδικία.

νεοσσός
30/10/2021, 14:13
Σχετικά με την επιλεκτική εφαρμογή του νόμου υπάρχει μία ωραία ιταλική κωμωδία. Επειδή έχω ζήσει για καιρό στη Νότια Ιταλία, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα από τη δική μας χώρα. Στο βόρειο τμήμα της χώρας, υπάρχουν εμφανείς αυστριακές επιρροές, οπότε η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

L'ora legale (https://www.imdb.com/title/tt6137734/)

DoctoR_k6
30/10/2021, 15:00
Προσωπικά πολλές φορές όσον αφορά τον κοκ ,απλά κοιτάω να μη υπάρχει αστυνομία γύρω.
Στις περιπτώσεις που με πιάσανε όμως ...καλός παίχτης είναι αυτός που ξέρει να χάνει.
Από την άλλη όταν κάποιος φωνάζει την αστυνομία, ο καλός αστυνόμος δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια
και να γράψει έναν ενώ είναι άλλοι δέκα παράνομοι στο δρόμο, ψιλοξεφτίλα και αδικία.

Αυτο λεμε.
Στα 100 μετρα ξερω γω που διενυσε με το περιπολικο θα μπορουσε να γεμισει το μπλοκακι του με πολυ σοβαροτερες παρανομιες (π.χ κλειστες ραμπες για αναπηρους που εκει θελουνε ξυλο οχι μονο κληση) αλλα οχι ειπε να γραψει στην διπλανη πολυκατοικια ετσι για τους λογους του.
Τοτε θα επρεπε να πιασει ξερω γω τα παντα εκει τριγυρω κ να γραφει με βαση τι λεει ο νομος. Δεν το εκανε ομως...Επιλεκτικη εφαρμογη του νομου τελικα η οχι? Η απλα βαριοταν? Πολλα τα ερωτηματα.
Οποτε για να μην το τραβαμε χωρις ουσια ο λογος του ποστ ειναι καθαρα για να δειξουμε πως κ να θελουνε να εφαρμοσουν τον νομο δεν μπορουν.

Σαν εναν ΔΙΑ προχτες που ημουν με την γυναικα μου στη μηχανη κ ερχεται κ σταματαει με εντο διπλα μας.
Τωρα αυτος ο ανθρωπος θελει να εφαρμοζει τους νομους οταν ο ιδιος παρανομει? Ελλαδαρα λεμε...

basilis_k6
30/10/2021, 15:02
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι λανθασμένος ο νόμος. Σκεφθείτε ότι με το που παίρνει άδεια θέσης στάθμευσης ένα οίκημα, μειώνει τη δυνατότητα χρήσης του δημοσίου δρόμου για άλλους κατοίκους. Δηλαδή εκεί που ήταν δημόσια θέση στάθμευσης, αλλάζει η χρήση της σε θέση διέλευσης. Οπότε ένας ή περισσότεροι κάτοικοι, προκειμένου να διευκολυνθούν, δυσκολεύουν τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής, ακόμα και του ίδιου οικήματος για όσους δεν έχουν θέση στάθμευσης. Επεκτείνονται τα δικαιώματα ενός, μειώνοντας τα δικαιώματα άλλων.

Αυτό που λοιπόν συζητάμε, είναι αν θα έπρεπε η αλλαγή χρήσης δημόσιας θέσης επί του οδοστρώματος, να είναι ακόμα περισσότερο προς το συμφέρον εκείνου που έχει τη θέση στάθμευσης. Δηλαδή όχι μόνο να έχει τη δυνατότητα διέλευσης όποτε θέλει, αλλά ταυτόχρονα να αποκτήσει και αποκλειστικό δικαίωμα στάθμευσης επί του δημοσίου οδοστρώματος, όπως π.χ. είναι οι οριοθετημένες θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες. Δηλαδή σαν να αγοράζει μερικά τετραγωνικά δημοσίου οδοστρώματος για να επεκτείνει τη θέση στάθμευσης που ήδη έχει εντός της ιδιοκτησίας του.

όποιος εχει δικο του γκαραζ (μονής θέσης) και δεν παρκάρει το 2ο αμάξι του οπουδήποτε πλήν της θεσης ακριβως απεξω, κλείνει αυτομάτως μια ακομα θεση χωρις λογο. βασικα αν δεν το κάνεις εισαι ο μ@%$#&^ της γειτονιάς. ειναι προς το συμφέρον ολων να πιανεις μια θεση που κανενας εκτος απο εσενα δεν μπορει να παρκάρει. κανονικά ο νόμος έπρεπε να σε υποχρεώνει να βάζεις πινακίδα στην γκαραζόπορτα με τα οχήματα που εχεις στην κατοχή σου ωστε να μπορεί να ελέγχει ο τροχαιος αν ειναι η δεν ειναι παράνομο. η λογική του νόμου είναι σωστη για τις πενταπλές-δεκαπλές θέσεις, όχι για τις μονές. πάρκαρε σε καμια γειτονιά που το παρκινγκ ειναι τρελλο πρόβλημα σε άλλη θεση και θα σε βρίσουν. εχουν και δίκιο δηλαδη. σκέψου δεν υπάρχει καν νομος που να σε υποχρεώνει να παρκάρεις στην θέση που έχεις, μπορείς να πιάσεις 2 εξω απο το σπίτι σου και στο γκαραζ να κάνεις μπαρμπεκιου. οχι μονιμο αλλα τελος παντων κάνεις οτι θες εκτός απο μονιμες κατασκευες. ειναι αστείο.

DoctoR_k6
30/10/2021, 15:02
Σχετικά με την επιλεκτική εφαρμογή του νόμου υπάρχει μία ωραία ιταλική κωμωδία. Επειδή έχω ζήσει για καιρό στη Νότια Ιταλία, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα από τη δική μας χώρα. Στο βόρειο τμήμα της χώρας, υπάρχουν εμφανείς αυστριακές επιρροές, οπότε η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

L'ora legale (https://www.imdb.com/title/tt6137734/)

Τελικα ρε Νεοσσε δεν μας ειπες ομως.
Αν εσυ εχεις παρκιν κ ερθει η κοπελα/γυναικα σου η οι γονεις σου ξερω γω τι θα τους πεις?
ΕΕΕ αφηστε ελευθερη την εισοδο στο παρκιν μου κ ψαξτε τριγυρω για θεση γιατι μπορει να θελει να κανει μια σταση καποιος χρηστης του δρομου? :bawl:

DoctoR_k6
30/10/2021, 15:03
όποιος εχει δικο του γκαραζ (μονής θέσης) και δεν παρκάρει το 2ο αμάξι του οπουδήποτε πλήν της θεσης ακριβως απεξω, κλείνει αυτομάτως μια ακομα θεση χωρις λογο. βασικα αν δεν το κάνεις εισαι ο μ@%$#&^ της γειτονιάς. ειναι προς το συμφέρον ολων να πιανεις μια θεση που κανενας εκτος απο εσενα δεν μπορει να παρκάρει. κανονικά ο νόμος έπρεπε να σε υποχρεώνει να βάζεις πινακίδα στην γκαραζόπορτα με τα οχήματα που εχεις στην κατοχή σου ωστε να μπορεί να ελέγχει ο τροχαιος αν ειναι η δεν ειναι παράνομο. η λογική του νόμου είναι σωστη για τις πενταπλές-δεκαπλές θέσεις, όχι για τις μονές. πάρκαρε σε καμια γειτονιά που το παρκινγκ ειναι τρελλο πρόβλημα σε άλλη θεση και θα σε βρίσουν. εχουν και δίκιο δηλαδη. σκέψου δεν υπάρχει καν νομος που να σε υποχρεώνει να παρκάρεις στην θέση που έχεις, μπορείς να πιάσεις 2 εξω απο το σπίτι σου και στο γκαραζ να κάνεις μπαρμπεκιου. οχι μονιμο αλλα τελος παντων κάνεις οτι θες εκτός απο μονιμες κατασκευες. ειναι αστείο.

Αυτο ακριβως...

peterTHErider
30/10/2021, 15:33
Υπαρχει το γραμμα και το πνευμα του νομου.οποιος δεν καταλαβαινει τη διαφορα δεν μπορει να αντιληφθει το προβλημα την συγκεκριμενης καταστασης...

karellen
30/10/2021, 16:33
Προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε ebanking κυρίως από pc.Οι επιτήδειοι του phishing το έχουν τερματίσει.

Μου ήρθε μέηλ
''Αγαπητέ Πελάτη,

Ως κορυφαίο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των χρηστών μας.
Έχουμε ενημερώσει το διαδικτυακό μας σύστημα ασφαλείας και από την 30η Οκτώβριος του τρέχοντος έτους, όλες οι κάρτες απενεργοποιούνται προσωρινά για διαδικτυακές πληρωμές μέχρι να εγγραφείτε στα αναβαθμισμένα μέτρα ασφαλείας.
Για να το ενεργοποιήσετε, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Ενεργοποίηση τώρα
Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Η ομάδα της Winbank

Πρώτο καμπανάκι στο μυαλό μου το "αγαπητέ πελάτη" (συνήθως η τράπεζα σε φωνάζει με το ονοματεπώνυμό σου) και το "την 30 Οκτώβριος" (φανερά αυτόματη μετάφραση).
Δεύτερο καμπανάκι ο αποστολέας: κάποιος @univ-rennes1.fr και όχι η winbank.gr!
Λ'εω για να δω.Πατάω το λινκ Ενεργοποίηση τώρα και με βγάζει σε σελίδα ολόιδια με την Πειραιώς,το παράθυρο που δίνεις όνομα και password,τα χρώματα,οι γραμματοσειρές,τα μενού ίδια όλα,καρμπόν!

Για να σιγουρευτώ άνοιξα την κανονική σελίδα της Πειραιώς σε άλλο παράθυρο και όντως είναι ίδιες.
Μόνο που: Στην επίσημη σελίδα αν αφήσεις το δείκτη πάνω σε ένα μενού στο κάτω μέρος της σελίδας λέει που θα ανοίξει αν το πατήσεις,πχ στα faq ή στις καταθέσεις ή στην επικοινωνία κ.ο.κ.
Στην απάτη όλα τα links οδηγούσαν πάλι στην αρχική σελίδα,δηλαδή όλο το site είναι απλά μια βιτρίνα η οποία είναι αυτή <https://pireaus-wiinban.com/gr/aSbqmTWo/index.html>.

Η ίδια η Τράπεζα στο site της δίνει κάποιες συμβουλές αλλά δεν έχει κάποια φόρμα για καταγγελία,θα απευθυνθώ μάλλον στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος.

Την προσοχή σας μην την πατήσει κανείς και δώσει όνομα και password γιατί είναι σίγουρο ότι θα του αδειάσουν το λογαριασμό!

νεοσσός
30/10/2021, 16:45
Τα phishing e-mails έχουν αυξηθεί πράγματι πολύ τους τελευταίους μήνες. Λαμβάνω συχνά τέτοια, αναφερόμενα σε διάφορες τράπεζες.

1) Προτείνω να κάνεις "save as" (π.χ. as eml ή as html) το αρχικό e-mail και να το επισυνάψεις σε e-mail μήνυμα με παραλήπτη το στο support π@πάκι winbank τελεία gr. Επιμένω στο save as και επισύναψη, ώστε να φαίνεται ο πηγαίος κώδικας. Αν δεν το έχουν δει ήδη, θα φροντίσουν να εκκινήσουν διαδικασίες κατεβάσματος του domain name που ανέφερες. Συνήθως έχουν υπολογιστές honeypots για να τα βλέπουν από τους πρώτους.

2) Αποφεύγουμε να πατάμε στους συνδέσμους που πάτησες. ΟΚ, συνήθως είναι απλά phishing sites, χωρίς άλλους κινδύνους, πέραν του προφανούς, αν μπερδευτείς και καταχωρήσεις τα στοιχεία σου. Όμως ένα κακόβουλο site δεν αποκλείεται να έχει injected code που να σε κολλάει ιούς, εκμεταλλευόμενο κενά ασφαλείας του λογισμικού σου. Επιπλέον, θα μπορούσε μέχρι να υποκλέψει αποθηκευμένα (κακή πρακτική) credentials στον browser σου.

karellen
30/10/2021, 17:05
Μόλις έστειλα μεηλ στη Δίωξη και επίσης έκανα το 1 που μου είπες.

doctoras
30/10/2021, 17:42
Επειδη μεσα στον τρελο ρυθμό της μέρας μπορει να την πατησει και καποιος που δεν ειναι ευκολοπιστος.
Το ζουμι ειναι, αν σκασει τετοιο εμαιλ 10 δευτερόλεπτα σκεψη αν μπορει να ειναι αληθινό, αν δεν ειναι σιγουρος επιτοπου εμαιλ στην τραπεζα που τον αφορα για την επιβεβαίωση και αναφορα του συμβάντος

thunder ace
30/10/2021, 17:53
"θα του αδειάσουν το λογαριασμό!"

Χαχαχα χαχαχα.

DoctoR_k6
30/10/2021, 17:57
Αυτο ακριβως...

Ένα update έτσι για το γέλιο της υπόθεσης...

Μετά από τηλεφώνημα με τροχαία κλπ κλπ παραδέχτηκαν ότι κάνανε λάθος στο νούμερο κ πήρανε πινακίδες από λάθος πολυκατοικία (την διπλανή κ όχι σε αυτήν που έγινε η καταγγελία)!!!
Χαχα μιλάμε οι τύποι είναι σαινια...

Ούτε ο αστυνόμος Μπέκας τέτοιο επίπεδο μ@λακιας!!! :bawl:

karateo
30/10/2021, 18:39
Πάντως πλέον και τα στοιχεία του ebanking να έχουν χωρίς το κινητό σας δεν μπορούν να κάνουν κάτι εκτός απο το να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σας.
Απο όσο γνωρίζω

McGyver
30/10/2021, 18:44
Πάντως πλέον και τα στοιχεία του ebanking να έχουν χωρίς το κινητό σας δεν μπορούν να κάνουν κάτι εκτός απο το να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σας.
Απο όσο γνωρίζω

SIM swapping

https://www.hba.gr/Media/Details/431

george.S
30/10/2021, 18:58
https://www.youtube.com/watch?v=IMQQjYSoJf4&t=27s

βαράει ΚΟΚΚΙΝΑ κυριολεκτικά και μεταφορικά..:lol:

karellen
30/10/2021, 19:17
"θα του αδειάσουν το λογαριασμό!"

Χαχαχα χαχαχα.
Ναι ρε συ! :lol:

karateo
30/10/2021, 19:18
SIM swapping

https://www.hba.gr/Media/Details/431

Το γνωρίζω αυτό.
Αλλά είναι ένα πολύ ακραίο σενάριο.

Panos76
30/10/2021, 21:37
Ναι ρε συ! :lol:

:lol:

Λαμβάνω και εγώ σχεδόν κάθε μέρα από NGB τέτοια mails. Τα σβήνω επιτόπου.

Κάθε φορά λέει τελευταία προειδοποίηση, θα κοπεί η κάρτα σας, ο λογαριασμός σας κλπ.

Και να μου τα κόψουν όλα χεστηκε η φοράδα, λες και θα βρουν τίποτα μέσα :bawl:

tzimidis
30/10/2021, 22:21
:lol:

Λαμβάνω και εγώ σχεδόν κάθε μέρα από NGB τέτοια mails. Τα σβήνω επιτόπου.

Κάθε φορά λέει τελευταία προειδοποίηση, θα κοπεί η κάρτα σας, ο λογαριασμός σας κλπ.

Και να μου τα κόψουν όλα χεστηκε η φοράδα, λες και θα βρουν τίποτα μέσα :bawl:

Κι εγώ.
Κι ας μην έχω καν κάρτα στη nbg

AristidisZ
30/10/2021, 22:47

Πόνεσε το κεφάλι μου ρε σύ :bawl:

spyrval
31/10/2021, 08:12
Κι εγώ.
Κι ας μην έχω καν κάρτα στη nbg

:lol::lol:

Και δε φοβάσαι μήπως οι απατεώνες σου εκδόσουν καινούργια :lol:

thunder ace
31/10/2021, 11:46
Τι εγινε ρε πστ μου!!!!!!!!
Μοδα εγινε να σκοτωνεις ανθρωπο και να την κοπανας;
Ευτυχως τον μουλο τον επιασαν
https://www.efsyn.gr/ellada/astynomiko/316983_nekros-se-trohaio-dianomeas-tis-wolt-synelifthi-o-odigos

Bowleno
31/10/2021, 15:40

Αυτές οι σέλες.....:cry:
:bawl:

doctoras
31/10/2021, 15:57
Σε ποια χωρα γίνεται αυτο το αισθητικο έγκλημα ξερουμε?

o_gavros
31/10/2021, 15:59
τις σέλες έτσι πάντως εγω τις έχω δει έτσι στη Γερμανία την περασμένη δεκαετία.
τωρα αν αλλού στην Ασία το κρατάνε ακόμα αληθινό δε το ξέρω.

νεοσσός
31/10/2021, 16:37
Περίπου έτσι ήταν και σε κάτι ποδήλατα τσόπερ του περασμένου αιώνα.

teogtp
31/10/2021, 17:22
Περίπου έτσι ήταν και σε κάτι ποδήλατα τσόπερ του περασμένου αιώνα.

Ενα τέτοιο είχε ο μπραδερ.....
431577

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/10/2021, 17:38
Ενα τέτοιο είχε ο μπραδερ.....
431577

Και εγω είχα ενα τέτοιο! Κοντρα πεταλι φρενο!!!

tzimidis
31/10/2021, 17:47
Και εγω είχα ενα τέτοιο! Κοντρα πεταλι φρενο!!!

Οι νουμπάδες είχαμε πισω έναν μικρό ιστό με σημαία.
Οι πιο μύστες και γνώστες, είχαν μια ουρά από αλεπού να ανεμίζει.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/10/2021, 20:15
Οι νουμπάδες είχαμε πισω έναν μικρό ιστό με σημαία.
Οι πιο μύστες και γνώστες, είχαν μια ουρά από αλεπού να ανεμίζει.

Κι εμείς πού δεν είχαμε τίποτες???

STF
31/10/2021, 20:47
Και κάποια Velamos είχαν τέτοια σέλα και κάτι άλλα με μοχλό ταχυτήτων στο οριζόντιο άξονα.... χα χα χα! Τι μου θυμίσατε. Τα Velamos τα μετατρέπαμε σε "Ελληνική" εκδοχή των BMX, καθ' ότι φράγκα δεν υπηρχαν...

teogtp
31/10/2021, 21:08
Μετά την φοβερή τσοπερια του μπραδερ, πέρασε στα χέρια μου ένα motobecane "αγωνιστικό" με μισλεν σλικ λάστιχα.
Τι τουμπιδια είχα μαζέψει με αυτό.....

AristidisZ
31/10/2021, 21:09
Post για καφενέ όνομα και πράμα
Έχει πάρει κάποιος τον Nescafé σε συσκευασία 700 γραμμαρίων ;
Είναι σε κόκκους ή σκόνη ;

teogtp
31/10/2021, 21:11
Ξέρω ότι η Νεστλέ έχει καταργήσει την σκόνη και δίνει μόνο γκρανουλε.

AristidisZ
31/10/2021, 21:16
Τι είναι αυτό το γκρανουλε ρε σύ ;
Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω αν ο καφές στην συσκευασία των 700 είναι ίδιος με αυτόν που είναι στην κλασική των 200 γραμμαρίων
Έχω ξεμείνει και δεν έχει πουθενά σε προσφορά την 200αρα :cry:

teogtp
31/10/2021, 21:57
Τι είναι αυτό το γκρανουλε ρε σύ ;
Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω αν ο καφές στην συσκευασία των 700 είναι ίδιος με αυτόν που είναι στην κλασική των 200 γραμμαρίων
Έχω ξεμείνει και δεν έχει πουθενά σε προσφορά την 200αρα :cry:

Granules κόκκοι.

borgiriadis1
02/11/2021, 08:07
Όντως ενώ παλιά οι μεγαλύτερες συσκευασίες (>200γραμ) ήταν σε σκόνη τελευταία (έχει κτ μήνες) είναι σε κόκκους. Κ εμένα μου είχε κάνει εντύπωση.

thunder ace
02/11/2021, 08:10
Η μεγαλη συσκευασια στο μεταλικο κουτι,ειναι γκρανουλε,οχι σκονη.
Τουλαχιστον τις δυο τελευταιες φορες που αγορασα.

teogtp
02/11/2021, 08:42
Ότι βρείτε σε σκόνη (χύμα) ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Νεστλέ.

AristidisZ
02/11/2021, 09:15
Όμορφα, ευχαριστώ !
Καταναλώνουμε με την κυρα άπειρες ποσότητες…

doctor_john
02/11/2021, 09:30
Για όποιον το χρειαστεί, η πίσω δισκόπλακα των er6n-f-versys, zx636, zx10r, kristar125, excite135 είναι ίδια
και η JT braking που υπάρχει στα 39ε είναι 5.5mm με όριο 4.5mm και της kawasaki 4.9mm.

νεοσσός
02/11/2021, 10:42
Και τι σχέση έχει η δισκόπλακα με τον καφέ σε κόκκους;

OldMan
02/11/2021, 10:47
Και τι σχέση έχει η δισκόπλακα με τον καφέ σε κόκκους;

Βαζεις καφε σε κοκκους αναμεσα στη δισκοπλακα και τη δαγκανα και γινεσαι καφεκοπτης..

teogtp
02/11/2021, 11:33
Βαζεις καφε σε κοκκους αναμεσα στη δισκοπλακα και τη δαγκανα και γινεσαι καφεκοπτης..

Κρυβε λόγια ρε σύ....

doctor_john
02/11/2021, 13:34
ρε άρρωστοι με κάνατε και τσέκαρα το θέμα :lol:

OldMan
02/11/2021, 14:56
Κρυβε λόγια ρε σύ....

Κρυβω ρε μαστορα..

(δεν ειπα τπτ για την μορφη της δισκοπλακας ουτε για τα αυλακια..)

sniper
02/11/2021, 15:13
Κρυβω ρε μαστορα..

(δεν ειπα τπτ για την μορφη της δισκοπλακας ουτε για τα αυλακια..)

Αεριζόμενες, να βγαίνει και πιο εύκολα ο καφές.

KotsosDR
02/11/2021, 15:41
Αεριζόμενες, να βγαίνει και πιο εύκολα ο καφές.

Άσχετο , ο φίλος κατανάκιας καλά είναι ;

sniper
02/11/2021, 15:42

Δεν τον έχουμε δει τώρα τελευταία. Υποθέτω πως ναι.

thunder ace
02/11/2021, 16:12
Βοηθάει στη εξέλιξη του Chaos

νεοσσός
02/11/2021, 16:42
Πώς τον θυμήθηκες; Από τις δισκόπλακες ή από τον καφέ σε κόκκους;

rainmike
02/11/2021, 16:51
Εκαστος στο ειδος του και ο μπακλικος στις κατάνες

borgiriadis1
02/11/2021, 18:18
Βοηθάει στη εξέλιξη του Chaos

Νόμιζα ότι ο Dalton βοηθάει.

KotsosDR
02/11/2021, 19:04
Πώς τον θυμήθηκες; Από τις δισκόπλακες ή από τον καφέ σε κόκκους;

Έβλεπα κατι bimota εκείνη την ώρα και η σκέψη πήγε αμέσως στον Μπακλη .

thunder ace
03/11/2021, 06:59
επιτιμο μελος του Μοτο: Πορτοσάλτε

doctor_john
03/11/2021, 09:16
431709

o_gavros
03/11/2021, 10:59
επιτιμο μελος του Μοτο: Πορτοσάλτε

Πως είπατε;

thunder ace
03/11/2021, 11:07
Πως είπατε;

Χουμορακι...χουμορακι αγαπητε......οσο μπορεις να κανεις χιουμορ με αυτα που δηλωνει ο ξεφτιλας γυρω απο το θανατο του ντελιβερα.
Ε..δεν πρεπει εδω μεσα να τον κανουμε ¨επιτιμο¨;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/11/2021, 16:15
Χουμορακι...χουμορακι αγαπητε......οσο μπορεις να κανεις χιουμορ με αυτα που δηλωνει ο ξεφτιλας γυρω απο το θανατο του ντελιβερα.
Ε..δεν πρεπει εδω μεσα να τον κανουμε ¨επιτιμο¨;

Τι είπε πάλι?

giorgosb
03/11/2021, 16:26
Τι είπε πάλι?

https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/28647-theos-sxoreston-alla-ki-aftos-odigei-motosykleta?m=1

spyrval
03/11/2021, 18:45
Περνάς το κόκκινο με χίλια, έρχεται ο αλήτης με το μηχανάκι με πράσινο, τον δολοφονείς εν ψυχρώ και θα βρεις και το μπελά σου από πάνω! Έλεος!

basilis_k6
03/11/2021, 19:06
https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/28647-theos-sxoreston-alla-ki-aftos-odigei-motosykleta?m=1

οτι θέλει λεει. τι θα του κάνουν? καθεστως.

billyka
03/11/2021, 19:46
Δεν υπαρχει αυτην την στιγμη ποιο σιχαμερος δημοσιογραφος.Κανονικα αυτους επρεπε η να τους εκτελουν η να τους συλλαμβανουν.Ακομα θυμαμαι οταν καηκανε ανθρωπων σπιτια το αειμνηστο ''τα σπιτια τα ασφαλιζουμε''..Ακου εκει το πληρωμενο τσουτσεκι τι ειπε.Και ο κοσμος?Ο λαος?Εκει ρε γμτ να τους βλεπει,να τους ακουει,να διαμορφωνει συνειδηση απο αυτους..

basilis_k6
03/11/2021, 19:49
Δεν υπαρχει αυτην την στιγμη ποιο σιχαμερος δημοσιογραφος.Κανονικα αυτους επρεπε η να τους εκτελουν η να τους συλλαμβανουν.Ακομα θυμαμαι οταν καηκανε ανθρωπων σπιτια το αειμνηστο ''τα σπιτια τα ασφαλιζουμε''..Ακου εκει το πληρωμενο τσουτσεκι τι ειπε.Και ο κοσμος?Ο λαος?Εκει ρε γμτ να τους βλεπει,να τους ακουει,να διαμορφωνει συνειδηση απο αυτους..

πολλοι συμφωνουν μαζι του. οχι μονο σε αυτο, σε πολλα. αν εβαζε στη ΝΔ έπερνε άνετα 1η η 2η θεση στην περιφέρεια. εχουμε πλέυρη υπουργο, δεν με εκπλήσει τίποτα πλέον.

billyka
03/11/2021, 19:51
Τον πλευρη το κομαντο?:lol: Πλευρη,Μπογδανο,Τζουτζουκο!!Ψηφισε ο κοσμος των πλασιε βιβλιων!

AUFGEBRACHT
03/11/2021, 19:56
Το αρχι-βδέλυγμα του ΣΚΑΪ, ο αρχιερέας της "δημοσιογραφίας", λόγος να σε κάνει να βάζεις στην άκρη τα πιστεύω σου, και να θεωρείς πως ίσως και υπάρχουν λιγοστές φορές που ο νόμος του Λιντς ίσως και να είναι η μοναδική λύση...

thunder ace
03/11/2021, 20:18
Το αρχι-βδέλυγμα του ΣΚΑΪ, ο αρχιερέας της "δημοσιογραφίας", λόγος να σε κάνει να βάζεις στην άκρη τα πιστεύω σου, και να θεωρείς πως ίσως και υπάρχουν λιγοστές φορές που ο νόμος του Λιντς ίσως και να είναι η μοναδική λύση...

ΕΙΝΑΙ η μοναδικη λυση...απομενει να το καταλαβουμε.

billyka
03/11/2021, 20:21
Για να γκουγκλαρω τον νομο του Λιντς..

Εντιτ- Γκουγκλαρα,το γνωστο λιντσαρισμα λοιπον.Ε ναι.Συμφωνω.Απ την αλλη ομως ποιος μας λεει οτι αυτο που θελει ο οχλος ειναι και το σωστο?

thunder ace
03/11/2021, 20:34
Δλδ κάτι υπάνθρωποι σαν τον εν λόγω,τον πας πρώτα δικαστήριο;

CorpseAlive
03/11/2021, 20:40
Ακόμα να καταλάβετε πως αυτοί είναι οι λαγοί και αυτοί που όντως χρειάζεται να γευτούν την οργή λαού είναι τα ονόματα τους σε κάτι ασθενοφόρα και σε κάτι ιδρύματα και μουσεία στολισμένα με μπόλικη εθνική περηφάνια?

stefanos
03/11/2021, 20:48
Ταυτίζεστε με αυτόν που κοροϊδεύετε .:lol:
Κάτι τέτοια λέει και αυτός....

Acacius
03/11/2021, 20:54
Ξέρω ότι είμαστε στον καφενέ, αλλά μπορείτε μερικοί να μη γαμήσετε πάλι το θρεντ με το μίσος σας; Επίσης, λίγο με ρέγουλα τον ανθρωπισμό γιατί θυμίζετε κάτι άλλους με τεντωμένο "καθαρό" χεράκι. Κι αυτοί αγανάκτηση πουλάνε.

Ο Πορτοσάλτε δεν ξέρω τι μαλακίες λεέι γιατί δε βλέπω συχνά ΣΚΑΙ, όπως και κανένα άλλο κανάλι. Όταν τον είχα πετύχει σε ιστορικής θεματολογίας επομπή στο ραδιόφωνο το θέμα ήταν ενδιαφέρον αλλά η εκφορά του λόγου του σπασαρχίδικη. Αυτό που σχολίασε για το ντελιβερά είναι τέρμα ηλίθιο αλλά μέχρι εκεί. Μακάρι να ήταν ο μόνος.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/11/2021, 22:14
Εμετικός απλά! Για άλλη μια φορά...

toyar
04/11/2021, 05:57
Καποιοι ανθρωποι απολαμβανουν να τους βριζουν και προκαλουν οσο μπορουν γι αυτο
Ειναι ψυχοπαθολογια
Καποιοι το κανουν και επαγγελμα
Ο τυπος εχει πολλα εσωτερικα ζητηματα

thunder ace
04/11/2021, 08:06
Ξέρω ότι είμαστε στον καφενέ, αλλά μπορείτε μερικοί να μη γαμήσετε πάλι το θρεντ με το μίσος σας; Επίσης, λίγο με ρέγουλα τον ανθρωπισμό γιατί θυμίζετε κάτι άλλους με τεντωμένο "καθαρό" χεράκι. Κι αυτοί αγανάκτηση πουλάνε.

Ο Πορτοσάλτε δεν ξέρω τι μαλακίες λεέι γιατί δε βλέπω συχνά ΣΚΑΙ, όπως και κανένα άλλο κανάλι. Όταν τον είχα πετύχει σε ιστορικής θεματολογίας επομπή στο ραδιόφωνο το θέμα ήταν ενδιαφέρον αλλά η εκφορά του λόγου του σπασαρχίδικη. Αυτό που σχολίασε για το ντελιβερά είναι τέρμα ηλίθιο αλλά μέχρι εκεί. Μακάρι να ήταν ο μόνος.
Παντως κολαρακι εγω δε στηνω σε τετοια μ....πανα.

patsavour
04/11/2021, 08:16

Ώπα-ωπα.Βγάζεις είδηση τωρα

stefanos
04/11/2021, 08:31

Λέγεται λαϊκισμός. Εκφράζουν το "λαϊκό" αίσθημα.
Δεν λέει ότι αναγκάσαμε ένα 47χρονο να πάρει το μηχανάκι και να τρέχει σα μαλάκας βραδιάτικα στους δρόμους
για να ταΐσει τα παιδάκια του.
Δεν λέει ότι αν κρυώσει το σουβλάκι ο πελάτης θα πάρει τηλέφωνο και θα γκαρίζει.
Λέει ότι υπάρχει μια συμπεριφορά των διανομέων.
Ναι, αλήθεια λέει πάνε πανικόβλητοι κόντρα σε ότι λέει ο ΚΟΚ και γίνονται επικίνδυνοι, αλλά
αυτή την συμπεριφορά την προκαλούμε εμείς και ουσιαστικά την απαιτεί το "επάγγελμα".
Αλλά οι θεατές του ΣΚΑΙ δεν γουστάρουν να έχουν τύψεις που παραγγέλνουν πίτσες νυχτιάτικα
με βροχή για να τρώνε βλέποντας τον αγώνα.

thunder ace
04/11/2021, 08:44
Ώπα-ωπα.Βγάζεις είδηση τωρα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Τι καταλαβες ρε σειρα;

thunder ace
04/11/2021, 08:44
Δεν λέει ότι αναγκάσαμε ένα 47χρονο να πάρει το μηχανάκι και να τρέχει σα μαλάκας βραδιάτικα στους δρόμους
Δεν λέει ότι αν κρυώσει το σουβλάκι ο πελάτης θα πάρει τηλέφωνο και θα γκαρίζει.
Ναι, αλήθεια λέει πάνε πανικόβλητοι κόντρα σε ότι λέει ο ΚΟΚ και γίνονται επικίνδυνοι, αλλά
αυτή την συμπεριφορά την προκαλούμε εμείς και ουσιαστικά την απαιτεί το "επάγγελμα".
Αλλά οι θεατές του ΣΚΑΙ δεν γουστάρουν να έχουν τύψεις που παραγγέλνουν πίτσες νυχτιάτικα
Δεν...

stefanos
04/11/2021, 08:50
Δεν...

Σωστά..

patsavour
04/11/2021, 09:23
[QUOTE=
με βροχή για να τρώνε βλέποντας τον αγώνα.[/QUOTE]

Μήπως τώρα λαικιζεις λιγουλακι; Λέω τώρα εγώ.

patsavour
04/11/2021, 09:25
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Τι καταλαβες ρε σειρα;
Έτσι όπως το έγραψες άφησες ερωτηματικά επιλεκτικότητας.

thunder ace
04/11/2021, 09:42
Έτσι όπως το έγραψες άφησες ερωτηματικά επιλεκτικότητας.

Λες ρε συ τώρα στα γεράματα να γίνω " μερακλής" ;

o_gavros
04/11/2021, 09:57
Γιατί ασχολούμαστε με τη γλίτσα;

thunder ace
04/11/2021, 10:00
Γιατί στεναχωριέμαι στη ζωή μου(ειδικά τα χρόνια που περνάμε) να βλέπω ατιμωρησία.

o_gavros
04/11/2021, 10:08
Δεν θα ήμασταν σε τέτοιο χάλι αν αυτό δεν συνέβαινε κατά κράτος.
Δεν γνωρίζω άλλη χώρα (πλην ίσως την Κολομβία τον καιρό του Εσκομπάρ) που να διώκουν τον δικαστικό λειτουργό επειδή εξέταζε ρεμουλες των πολιτικών. Ειδικά όταν ο ελεγχόμενος τυγχάνει να είναι και ο διώκτης,τότε μιλάμε για το επιστέγασμα της δικαιοσύνης.

patsavour
04/11/2021, 10:18
Λες ρε συ τώρα στα γεράματα να γίνω " μερακλής" ;

Μηδενα προ του τέλους μακάριζε.

Acacius
04/11/2021, 10:34

Αν και συμφωνώ με όσα γράφεις, νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το βασικό πρόβλημα είναι οι τσόγλανοι που σφάζουν κόκκινα και πηγαίνουν γαμιώντας με τις "κούρσες" (και όχι μόνο).
Επιστέγασμα το ότι άφησε τον άνθρωπο αβοήθητο στην άσφαλτο, κάτι το οποίο μου φαίνεται ότι συμβαίνει ανησυχητικά συχνά τελευταία.

thunder ace
04/11/2021, 10:44
Μηδενα προ του τέλους μακάριζε.

Λένε ότι μέχρι τα 67 έχεις "ευκαιρία"

patsavour
04/11/2021, 10:49
Το συγκεκριμένο συμβάν είναι απολύτως σαφές,όσον αφορά την αιτιολογία του.Απ την άλλη,γενικωτερα κρίνοντας την οδηγικη συμπεριφορα των παντός είδους ντελιβεραδων δεν θα έλεγα οτι είναι και η καλύτερη.

patsavour
04/11/2021, 10:50
Λένε ότι μέχρι τα 67 έχεις "ευκαιρία"

Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ.

stefanos
04/11/2021, 10:51
Αν και συμφωνώ με όσα γράφεις, νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το βασικό πρόβλημα είναι οι τσόγλανοι που σφάζουν κόκκινα και πηγαίνουν γαμιώντας με τις "κούρσες" (και όχι μόνο).
Επιστέγασμα το ότι άφησε τον άνθρωπο αβοήθητο στην άσφαλτο, κάτι το οποίο μου φαίνεται ότι συμβαίνει ανησυχητικά συχνά τελευταία.

Ενδεικτικό τι παιδιά βγάζει η κοινωνία μας.

TONYBANDIT
04/11/2021, 11:50
Αν η εγκατάλειψη τραυματία δεν γίνει κακούργημα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

TONYBANDIT
04/11/2021, 11:52
Ο συντροχος δικηγόρος βέβαια μπορεί να απαντήσει καλύτερα επί του θέματος.

billyka
04/11/2021, 19:49
Το συγκεκριμένο συμβάν είναι απολύτως σαφές,όσον αφορά την αιτιολογία του.Απ την άλλη,γενικωτερα κρίνοντας την οδηγικη συμπεριφορα των παντός είδους ντελιβεραδων δεν θα έλεγα οτι είναι και η καλύτερη.

Ισχυει.Ειμαι του επαγγελματος και ποσες φορες σε φαναρι κοκκινο οπου ειμαι διπλα διπλα με συναδελφο του λεω ''Πως πας ετσι ρε μλκ?Θα σκοτωθεις,μην εισαι χαζος''..Οι περισσοτεροι βεβαια που οδηγανε ετσι παλαβα ειναι πιτσιρικαδες.Τις προαλλες βασικα ενα αυτοκινητο χτυπησε,βασικα ο συναδελφος επεσε πανω στο αυτοκινητο ο οποιος πραγματικα παει διχως αυριο.Ε μια δυο..

basilis_k6
04/11/2021, 20:13
Αν η εγκατάλειψη τραυματία δεν γίνει κακούργημα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

πάλι δεν θα αλλάξει τίποτα. κάθε λογής κωλοπαιδο κάνει οτι θέλει στο δρομο μεχρι να γινει η στραβη. δεν περιμένει οτι θα του συμβει η στραβη, πιστευει οτι "το χει". αφου δεν τον ενοχλει κανενας συνεχιζει μεχρι να σκοτωσει "κατα λάθος". σε κάθε σοβαρό κράτος θα ξυλώνανε διοικητές τροχαίας κάθε 6 μήνες αν τα βλέπανε αυτα. εδω παιζει να τους πλέξουν και το εγκώμιο για την καλή δουλεια που δεν κάνουν. άξιοι συνεχιστες των προηγούμενων που επισης δεν έκαναν τίποτα. ουτε τα παρκαριμένα που ειναι ακίνητα δεν γράφουν, τους ξεφεύγουν!

billyka
04/11/2021, 20:27
Το χω ξανα αναφαιρει αλλα θα το πω.Μενω σε εισοδο οικισμου.Καθως ερχεσαι προς τον οικισμο εχει μια ευθεια 800 μετρα.Περνανε μπροστα απο το σπιτι μου με 100-120.Εχουν χτυπησει και σκοτωσει απο σκυλια μεχρι καμια 20αρια γατες.Λιγο ποιο κατω παιζουν παιδια.Γειτονας μου πηγε στο ΑΤ να δει τι μπορει να κανει,ειτε να ερθει περιπολικο για καποιο διαστημα να κοψει καναν κωλο μπας και συμμορφωθουν η να μπουνε αυτες οι μαλακιες που μπαινουν καθετα στον δρομο σαν σαμαρακια.Το τι γκαζι ακουσε,''Ποιος εισαι συ που θα μας πεις τι θα κανουμε?'' κτλ δεν περιγραφεται..

CorpseAlive
04/11/2021, 20:31
Ο συντροχος δικηγόρος βέβαια μπορεί να απαντήσει καλύτερα επί του θέματος.

Η αυστηροποίηση των ποινών, μέχρι τώρα, δεν έχει δείξει μείωση της παραβατικότητας.
π.χ. η εγκληματικότητα στην Βραζιλία που έχει ένα από τα πιο σκληρά νομικά πλαίσια ή στην Ν.Αφρική.