Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

billy84
20/04/2023, 11:57
Μπαίνω 5 φορές τη μέρα από κινητό και υπολογιστή, μπας και βρω κάνα "γιαπωνέζικο καλό με υψηλό προσδόκιμο", αλλά όλο πανάκριβα σκουπίδια έχει.:bawl:
Οι σελίδες πάντως φορτώνουν σωστά.

Έχουν ακριβύνει τόσο τα καινούργια που τα μεταχειρισμένα πλέον δεν πέφτουν!!!:uplate:

RaGe_Raptor
20/04/2023, 12:37
Ψάχνω κι εγώ ένα ιαπωνικό μικρό για τη γυναίκα αλλά θα χάσω τα μαλλιά μου.:bawl:

motojojo
20/04/2023, 12:53
Μην υποτιμάτε τα ευρωπαικα!

BLiTzER
20/04/2023, 13:48
Μόλις πριν λίγα λεπτά πούλησα την τζαζάρα μου περίπου στα διπλά λεφτά απ' ό,τι την είχα αγοράσει το '20. Έχει ξεφύγει η αγορά.

SeniorCanardo
20/04/2023, 13:49
Μην υποτιμάτε τα ευρωπαικα!

Εγώ προσωπικά τρολλάρω, αφού τον ήπια από το "αξιόπιστο γιαπωνέζικο".
Και ψόφιο και βαρετό και όχι τόσο αξιόπιστο τελικά.

Ενώ όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μικρές και μεγαλύτερες μαλ@κιούλες ανακαλύπτω για διάφορα και καλά αξιόπιστα "γιαμπονέζικα" μοντέλα.
Γενικά καφενείο η φάση, ο καθένας λέει ότι νομίζει με ύφος πρύτανη και αδιάσειστα στοιχεία, του κώλου.

Και για να κάνω και μια παράφραση γνωστής φράσης:
"Μπορείς να βγάλεις τον Έλληνα από το καφενείο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το καφενείο από αυτόν".

RaGe_Raptor
20/04/2023, 14:33
Εγώ προσωπικά τρολλάρω, αφού τον ήπια από το "αξιόπιστο γιαπωνέζικο".
Και ψόφιο και βαρετό και όχι τόσο αξιόπιστο τελικά.

Ενώ όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μικρές και μεγαλύτερες μαλ@κιούλες ανακαλύπτω για διάφορα και καλά αξιόπιστα "γιαμπονέζικα" μοντέλα.
Γενικά καφενείο η φάση, ο καθένας λέει ότι νομίζει με ύφος πρύτανη και αδιάσειστα στοιχεία, του κώλου.

Και για να κάνω και μια παράφραση γνωστής φράσης:
"Μπορείς να βγάλεις τον Έλληνα από το καφενείο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το καφενείο από αυτόν".

Εξαρτάται από το πού κατασκευάστηκε το "γιαπωνέζικο".
Έχει αδερφή μου ένα yaris made in UK 21 χρονώ με 300.000 χιλιόμετρα. Δεν έχει κάνει κιχ. Φτου-φτου μην το ματιάσω.:D

RaGe_Raptor
20/04/2023, 14:35
Μόλις πριν λίγα λεπτά πούλησα την τζαζάρα μου περίπου στα διπλά λεφτά απ' ό,τι την είχα αγοράσει το '20. Έχει ξεφύγει η αγορά.

Πολύ κακή εποχή για να αγοράσεις μεταχειρισμένο ή γενικότερα αυτοκίνητο.
Είναι ανυπόμονο το γυναικάκι μου και θα το πληρώσουμε :cry:

BLiTzER
20/04/2023, 15:01
Θα το πληρώσετε σίγουρα. Είναι όλα τουλάχιστον 50% πάνω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει αυτό. Αν περιμένεις, μπορεί σε 6 μήνες να είναι χειρότερα. Ή μπορεί καλύτερα. Κανείς δεν ξέρει.

motojojo
20/04/2023, 15:05
Και η μπάλα έχει πάρει όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο τα μικρά-οικονομικά.

SeniorCanardo
20/04/2023, 15:08
Εξαρτάται από το πού κατασκευάστηκε το "γιαπωνέζικο".
Έχει αδερφή μου ένα yaris made in UK 21 χρονώ με 300.000 χιλιόμετρα. Δεν έχει κάνει κιχ. Φτου-φτου μην το ματιάσω.:D

Για μοτό μιλούσα και μάλιστα apples to apples.
Αυτοκίνητα, σκουχτερ, παπιά, φορτηγά, θεριζοαλωνιστικές (άραγε βγάζουν οι "γιαπανέζοι"), είναι εκτός συζήτησης.

Acacius
20/04/2023, 15:15
Είχα στείλει ένα μήνυμα στον Παπασούζα να δω αν όλα είναι ΟΚ, μου απάντησε σήμερα. Μια χαρά είναι, απλά έχει ξεκόψει από κινητά/υπολογιστές τελευταία, γι' αυτό και έχει χαθεί. Έχουμε χαιρετίσματα :)

billy84
20/04/2023, 15:39
Είχα στείλει ένα μήνυμα στον Παπασούζα να δω αν όλα είναι ΟΚ, μου απάντησε σήμερα. Μια χαρά είναι, απλά έχει ξεκόψει από κινητά/υπολογιστές τελευταία, γι' αυτό και έχει χαθεί. Έχουμε χαιρετίσματα :)

Αυτό το μήνυμα περίμενα αρκετό καιρό. Να είναι καλά ο φίλος!:)

7Tolis
21/04/2023, 08:16
Εδω πουλάτε μηχανεεεςςς;;

Bowleno
21/04/2023, 08:46

Κοίτα που βγαίνουν τα ζόμπι μετά την Ανάσταση.....όλα καλά ρε συ;;;;;

AUFGEBRACHT
21/04/2023, 17:04
Ψάχνω κι εγώ ένα ιαπωνικό μικρό για τη γυναίκα αλλά θα χάσω τα μαλλιά μου.:bawl:

Ψάξε απέναντι, προς Κορέα μεριά...

est
21/04/2023, 18:08

Εσπρεσιέρες και ραψίματος μόνο.

Tsber
21/04/2023, 18:38
Μια που οι καιροί φαίνεται να έχουν αλλάξει οριστικά, μπορεί κάποιος με τη γνώση, τον χρόνο και τη διάθεση να συντάξει μια λίστα ή ξεχωριστό θέμα με τις μοτοσικλέτες της αγοράς αποκλειστικά ή μερικώς κινεζικής κατασκευής;

Πχ, είδα σήμερα ένα βιντεάκι με το νέο KTM 790 Duke που κατασκευάζεται από την CF Moto στην Κίνα.

Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για νέες αγορές δεν το έχω ψάξει και δεν είχα ιδέα.

Και επειδή υπάρχουν πολλές συζητήσεις, αμφιβολίες και εντυπώσεις επί του θέματος θα ήταν καλό να είχαμε μια σφαιρική εικόνα της αγοράς και του ποσοστού της κινεζικής εισβολής - με την καλή πάντα έννοια :beer:

RaGe_Raptor
21/04/2023, 19:34
Ψάξε απέναντι, προς Κορέα μεριά...

Μόνο Peugeot 208 προηγούμενης γενιάς βρίσκω σε σχετικά λογικές τιμές, σε αυτοκίνητα με έως 100.000 χιλιόμετρα. Κάποιος λόγος θα υπάρχει:bawl:

toyar
21/04/2023, 21:18
τα golf 4 γιατι τα ξεπουλανε ξερουμε;

Acacius
22/04/2023, 00:08

Νομίζω δεν είχαν ποτέ την καλύτερη φήμη όσον αφορά τη γενικότερη αξιοπιστία τους.

mikes
22/04/2023, 17:20

γιατι ειναι ενα μοντελο που κυκλοφορησε το απο το '97 μεχρι το 2003, οποτε παιζει ηδη
στην 20ετια-25ετια, ειναι φορτωμενα αρκετα χιλιομετρα, και τα περισσοτερα ειναι αρκετα
ταλαιπωρημενα..
απο 4-5 που υπαρχουν στον κυκλο μου, ιδιεταιρα προβληματα αξιοπιστιας δεν ειχαν αυτα τα αυτοκινητα
περαν απο κατι θεματακια με την ποιοτητα της ταπετσαριας τους και των διακοπτων στο ταμπλω..
γενικα για να βγαλει σοβαρα προβληματα το 4αρι, επρεπε να εισαι κανιβαλος.. για μενα το τελευταιο
καλο golf που κυκλοφορησε..

toyar
22/04/2023, 19:54
επειδη ειμαι στο ψαξιμο παρατηρησα οτι σε σχεση με iδιας ηλικιας yaris τα golf εχουν τα μισα λεφτα με τα μισα χλμ
εντωμεταξυ το 14αρι ψοφιο μοτερ εχει μπει σε απειρα μοντελα χωρις θεματα

toyar
23/04/2023, 09:23
πριν λιγο χαζευα παρατημενο kaze r πρασινομπλε
αν το ψαχνει κανεις ας μου στειλει πινακιδα με pm

est
25/04/2023, 10:12
Καλημέρες.
Προσοχή στην Λ. Αθηνών στο κατέβασμα λίγο πριν τη γέφυρα του Σκαραμαγκά στη δεξιά λωρίδα έχει γίνει μια γούβα καλή. Είδα φορτηγό να χοροπηδάει..

antoncbf
28/04/2023, 00:49
θα ειμαι κακό παιδί ...
αν γράψω καλά να πάθει ο κλέφτης...https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/254225-polyteknos-pateras-skotothike-se-troxaio-me-klemmeno-mixanaki

Bowleno
28/04/2023, 06:52
θα ειμαι κακό παιδί ...
αν γράψω καλά να πάθει ο κλέφτης...https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/254225-polyteknos-pateras-skotothike-se-troxaio-me-klemmeno-mixanaki

Απλώς να εύχεσαι να μην βρεθείς ποτέ στην θέση του....:(
Έχεις ιδέα πόσοι βρέθηκαν σε δεινή κατάσταση σε τέτοια ηλικία; Όταν χάνεις την δουλειά σου σε αυτήν την ηλικία, δεν βρίσκεις μετά πουθενά δουλειά και έχεις πίσω σου στόματα που περιμένουν από σένα, εύκολα κάνεις πράγματα που σε κανονικές συνθήκες ούτε καν θα είχες διανοηθεί;
Εγώ είχα μείνει από τα 50 έως τα 55 μου άνεργος και ήμουν τυχερός διότι είχα την στήριξη των δικών μου όλο αυτό το διάστημα. Αυτός; Ας μην προδικάζουμε, λοιπόν.

Των παραπάνω εξαιρούνται όσοι ανήκουν στην γνωστή ομάδα "αναξιοπαθούντων" και όσοι την είχαν σύστημα την "δουλειά".....

billyka
28/04/2023, 06:57
Συμφωνώ.Αν πέσει πείνα, πραγματική πείνα,να δείτε που θα πάνε οι καλοί τρόποι και ο μπολιτισμός..

viper1
28/04/2023, 08:10
Δηλαδή χάνουμε την δουλειά μας και γινόμαστε κλέφτες. Ίσως να σκοτώσουμε επίσης για να ζήσουμε εμείς σε βάρος των άλλων. Η λογική της ζούγκλας

DoctoR_k6
28/04/2023, 08:26
Υπερβολη ρε παιδια να δικαιολογειται να κλεψει.
Κριμα που χαθηκε με αυτον τον τροπο αλλα υπαρχουν τροποι να βγαλει καποιος το ψωμι του αν χρειαστει.
Οποιος εχει αναγκη παντα θα βρει μια δουλεια οποιαδηποτε που να αποφερει καποια χρηματα.

karellen
28/04/2023, 08:27
Δεν βέπω πουθενά όμως να γράφει άνεργος.

motojojo
28/04/2023, 11:13
Νομίζω αν δεν έλεγε "πολύτεκνος" δεν θα πήγαινε κανενος το μυαλό στην ανεργία.

Δηλαδή οι κλέφτες δε γ@μ@νε;

spyrval
28/04/2023, 13:34
Μπορεί αυτός να είναι άνεργος και τα πολλά τέκνα να δουλεύουν σε πάρκα, φανάρια κλπ

patsavour
28/04/2023, 13:51
Πολύτεκνος 50αρης και κοντά στην Θήβα και κλέφτης,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;;;;;

antoncbf
28/04/2023, 13:59
Πολύτεκνος 50αρης και κοντά στην Θήβα και κλέφτης,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;;;;;

μάλλον περαστικός ελβετός τραπεζίτης...
ρομά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

antoncbf
28/04/2023, 14:00
Δηλαδή χάνουμε την δουλειά μας και γινόμαστε κλέφτες. Ίσως να σκοτώσουμε επίσης για να ζήσουμε εμείς σε βάρος των άλλων. Η λογική της ζούγκλας

πολύ σωστή αποψη κ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ

OldMan
28/04/2023, 16:47
Το οτι οδηγουσε κλεμενο μηχανακι τον κανει αυτοματα και αυτοδίκαια κλεφτη..??

motojojo
28/04/2023, 17:24
Δεν τον κανει; Είναι τόσο φυσιολογικό να κυκλοφορεί κάποιος με κλεμένο όχημα;

patsavour
28/04/2023, 23:19
Το οτι οδηγουσε κλεμενο μηχανακι τον κανει αυτοματα και αυτοδίκαια κλεφτη..??

Ε όχι βέβαια, άλλωστε ο καθένας μπορεί να βρει ένα κλεμμένο μηχανάκι όπως βγαίνει το πρωί απ' το σπίτι του να πάει στην δουλειά του,και για αλλαγή,να πει "ρε δεν πάω στην δουλειά μου σήμερα με ένα κλεμμένο μηχανάκι,έτσι για αλλαγή,να σπάσω λίγο καί την βαρεμάρα μου;;"

stefanos
28/04/2023, 23:44
Ε όχι βέβαια, άλλωστε ο καθένας μπορεί να βρει ένα κλεμμένο μηχανάκι όπως βγαίνει το πρωί απ' το σπίτι του να πάει στην δουλειά του,και για αλλαγή,να πει "ρε δεν πάω στην δουλειά μου σήμερα με ένα κλεμμένο μηχανάκι,έτσι για αλλαγή,να σπάσω λίγο καί την βαρεμάρα μου;;"

Σε διαβεβαιώνω κλεμμένο ή όχι τα ίδια πάει ...:lol:

Bowleno
29/04/2023, 00:50
Οποιος εχει αναγκη παντα θα βρει μια δουλεια οποιαδηποτε που να αποφερει καποια χρηματα.

Αλήθεια τώρα; :rolleyes:

strokt up
29/04/2023, 01:09
Οι Ρομαλεν Τσαβαλεν δεν καβαλανε μηχανάκια ειδικά οταν έχουν τρισεγγονα σε αυτή την ηλικία. Τωρα ο μακαρίτης όπως και να έχει δεν ξέρουμε αν και γιατί καβαλουσε κλεμμένο μηχανάκι. Μπορεί να το είχε δηλώσει παλιά για να πάρει λεφτά απο ασφαλιστική,μπορεί όντως να το είχε κλέψει αυτός, αλλά μεταξύ μας το πιο πιθανό είναι να μην το ήξερε καν και να πήρε ενα μηχανακι εν άγνοια του κλεμμένο γιατί θέλω ενα μηχανάκι ισα ισα να κάνω την δουλειά μου να πηγαίνω στα χωράφια τι είμαι κορόιδο να πληρώνω ασφάλειες και τέλη κυκλοφορίας, αφού θα πηγαίνω χωματόδρομο.. Ε βρήκε ενα με 200-300€, του είπανε ότι είναι απο διαγραφή απο τρακάρισμα ή το είχε ο παππούς που πέθανε και δεν κάναμε αποδοχή κληρονομιάς και τελικά είναι το supra που κλέψανε απο τον Μιχάλη στο Κερατσίνι το 2002 και από το 2003 κυκλοφορεί "αχαρτο" στην Θήβα. Οποίος βαριέται ας μπει στο car να δει ενα σωρό παλιά παπια ή μηχανάκια που πωλούνται "αχαρτα". Καταλήγουμε νομίζω πάλι στο "αφού δεν υπάρχει κράτος".

motojojo
29/04/2023, 12:46
Κάπου έχει ξαναγραφτει αλλά δεν το βρίσκω οπότε ρωτάω εδω.

Πως μπορούμε να καθαρίσουμε το μπουφάν της μηχανής;
Δεν ειναι δερμάτινο, έχει σχετικά ανοιχτό χρώμα (ανοιχτο καφέ, σαν ευκοιλια είναι) και από τον καιρό και τη χρήση έχει μαύρους λεκέδες επάνω.
Προφανως δεν μπαίνει πλυντήριο, υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω επιφανειακά και να φύγουν οι διάφορες μαυρίλες;

billyka
29/04/2023, 13:39
Υπάρχουν κιτ καθαρισμού για κορντούρα με μαλακό σφουγγάρι ή μπορείς να δοκιμάσεις με ενα σφουγγάρι κοινό να το καθαρίσεις.Εγω ενα παλιο colori που έχω το βάζω πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία με βγαλμένες προστασίες και μεμβράνες

Tsber
29/04/2023, 15:14
Κάπου έχει ξαναγραφτει αλλά δεν το βρίσκω οπότε ρωτάω εδω.

Πως μπορούμε να καθαρίσουμε το μπουφάν της μηχανής;
Δεν ειναι δερμάτινο, έχει σχετικά ανοιχτό χρώμα (ανοιχτο καφέ, σαν ευκοιλια είναι) και από τον καιρό και τη χρήση έχει μαύρους λεκέδες επάνω.
Προφανως δεν μπαίνει πλυντήριο, υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω επιφανειακά και να φύγουν οι διάφορες μαυρίλες;

Τσέκαρε αυτό τον αφρό της Motorex:

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161453&page=3

Σε αυτό που περιγράφεις κάνει δουλειά αλλά τα δικά μου ρούχα είναι σκουρόχρωμα και δεν μπορώ να εγγυηθώ για αφαίρεση λεκέδων.

motojojo
29/04/2023, 21:08
Εχω ήδη έναν αφρό για καθαρισμό του εσωτερικου του κράνους. Δεν ειναι κακή ιδέα, θα τον δοκιμάσω.

motojojo
02/05/2023, 19:44
Έχει κανείς εμπειρία από παρόχους ίντερνετ με οπτικές ίνες;

'Ημουν ανάμεσα σε vodafone και nova, ώσπου είδα σήμερα το μεσημέρι ότι η vodafone αύξησε ελαφρώς τα πάγια (το πρωί είχαν την παλιά τιμή).
Τώρα τείνω σε nova, με την προσφορά που έχουν βγαίνει 100 ευρω φτηνότερη τον πρώτο χρόνο ενω από τον επόμενο φτηνότερη μεν αλλά με πολύ μικρή διαφορά.

Το ερώτημα είναι πόσο αξιόπιστη (μπορεί να) είναι η nova;

Η οπτική ίνα φτάνει μέχρι το σπίτι και λέω να το εκμεταλλευτώ αλλά όχι στο βαθμό να δίνω 40αρια και 50αρια το μήνα για να λέω οτι πετάει το ιντερνετ.

νεοσσός
02/05/2023, 20:00
Σε οποιαδήποτε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής ίνας, το ιδανικό είναι να επιλέγεις ως πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο εκείνον που διαχειρίζεται τις αντίστοιχες υποδομές στην περιοχή σου. Στις περισσότερες περιοχές είναι η Cosmote, αλλά δίκτυο οπτικών ινών FTTH έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια και η Nova και Vodafone. Η θεσμική συμφωνία είναι να αναπτύσσει ένας δίκτυο FTTH σε κάθε περιοχή και να επινοικιάζει στους άλλους δύο. Επομένως, θα πρέπει να μάθεις ποια εταιρεία διαχειρίζεται τις οπτικές ίνες στην περιοχή σου και με αυτή να κάνεις σύμβαση.

Η αιτία είναι η ταχύτητα υποστήριξης. Αν συμπίπτει ο διαχειριστής τοπικού δικτύου με τον πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο, ενδεχόμενες βλάβες θα αντιμετωπίζονται μέσα σε μερικές ώρες ή ελάχιστες μέρες. Διαφορετικά ο χρόνος αναμονής μετριέται σε εβδομάδες (δεν υπερβάλλω), μέχρι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να κάνουν τα διάφορα διαδοχικά βήματα εντοπισμού του προβλήματος με συνδυαστικά ραντεβού με SLA 3 εργάσιμων ημερών (εκεί θα μετανιώσεις για τα 100€ ευρώ που πήγες να γλιτώσεις).

Αν είσαι τυχερός και είσαι στις λίγες περιοχές που έχει ιδιόκτητο δίκτυο FTTH η Nova, δίνει με 33€/μήνα γραμμή 1000/100 Mbps (downstream/upstream). Η Cosmote δίνει με τα ίδια χρήματα 100/10 Mbps, ενώ με 28€/μήνα δίνει 50/5 Mbps με οπτική ίνα στο σπίτι.

Υπάρχει και τέταρτη εταιρεία, η Inalan, που έχει ακόμα καλύτερες τιμές και δεν έχει σύμπραξη με τις παραπάνω εταιρείες για το δίκτυο FTTH. Έχει βέβαια πολύ μικρή γεωγραφική κάλυψη δικτύου. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι δίνει συμμετρικές γραμμές 200/200, 1000/1000 Mbps downstream/upstream, ενώ οι άλλοι πάροχοι δίνουν αναλογία 10/1.

motojojo
02/05/2023, 20:31
Σ'ευχαριστώ, όπως πάντα κατατοπιστικότατος.

Ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω, να υποστω πιθανη ταλαιπωρία για 100 ευρώ. Που η διαφορά αυτή ισχυει μόνο για τον πρώτο χρόνο, από το δευτερο είναι αμεληταία (της ταξης των 20 ευρω).

Τα 1000 θεωρω δεν εχουν νοημα για τη χρήση που θα κάνω (και κατ'επεκταση το κοστος που θα πληρωνω). 50αρα με καλύπτει, αντε 100 έτσι για το γιολο, αλλα με κοστος κατω από 30 ευρώ.

Αν κατάλαβα καλά η νόβα εχει ιδιοκτητο δίκτυο στην περιοχη που ανήκω (δήμος Αθηναίων).
Το κουτάκι όμως που τοποθέτησαν στο σπίτι γράφει οτε. Παίζει κάποιο ρόλο; Ο προηγούμενος δεν ξέρω αν χρησιμοποιούσε (και από ποιον πάροχο) οπτική ίνα.

basilis_k6
02/05/2023, 22:07
Έχει κανείς εμπειρία από παρόχους ίντερνετ με οπτικές ίνες;

'Ημουν ανάμεσα σε vodafone και nova, ώσπου είδα σήμερα το μεσημέρι ότι η vodafone αύξησε ελαφρώς τα πάγια (το πρωί είχαν την παλιά τιμή).
Τώρα τείνω σε nova, με την προσφορά που έχουν βγαίνει 100 ευρω φτηνότερη τον πρώτο χρόνο ενω από τον επόμενο φτηνότερη μεν αλλά με πολύ μικρή διαφορά.

Το ερώτημα είναι πόσο αξιόπιστη (μπορεί να) είναι η nova;

Η οπτική ίνα φτάνει μέχρι το σπίτι και λέω να το εκμεταλλευτώ αλλά όχι στο βαθμό να δίνω 40αρια και 50αρια το μήνα για να λέω οτι πετάει το ιντερνετ.

η αξιοπιστια ειναι ξεκαθαρα θεμα περιοχης. εγω ας πουμε με τον οτε ειχα στο ενα σπιτι μια χαρα στο αλλο αστα να πανε. αλλαξα σε νοβα και υσηχασα. τωρα που ειμαι παλι σε αλλο σπιτι μονο νοβα. δυστυχως την πηρε η wind και ισως χαλασει αλλα μεχρι τωρα ηταν μπομπα. 15+ χρονια κανενα προβλημα πραγματικα. ο οτε με τρελλανε!

Bowleno
02/05/2023, 22:40
η αξιοπιστια ειναι ξεκαθαρα θεμα περιοχης. εγω ας πουμε με τον οτε ειχα στο ενα σπιτι μια χαρα στο αλλο αστα να πανε. αλλαξα σε νοβα και υσηχασα. τωρα που ειμαι παλι σε αλλο σπιτι μονο νοβα. δυστυχως την πηρε η wind και ισως χαλασει αλλα μεχρι τωρα ηταν μπομπα. 15+ χρονια κανενα προβλημα πραγματικα. ο οτε με τρελλανε!

Η Nova πηρε την wind και όχι το ανάποδο...
Όλα τα καταστήματα wind έχουν μετατραπεί σε Nova και όσα ήταν nova έκλεισαν!

DoctoR_k6
03/05/2023, 09:03
Σε οποιαδήποτε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής ίνας, το ιδανικό είναι να επιλέγεις ως πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο εκείνον που διαχειρίζεται τις αντίστοιχες υποδομές στην περιοχή σου. Στις περισσότερες περιοχές είναι η Cosmote, αλλά δίκτυο οπτικών ινών FTTH έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια και η Nova και Vodafone. Η θεσμική συμφωνία είναι να αναπτύσσει ένας δίκτυο FTTH σε κάθε περιοχή και να επινοικιάζει στους άλλους δύο. Επομένως, θα πρέπει να μάθεις ποια εταιρεία διαχειρίζεται τις οπτικές ίνες στην περιοχή σου και με αυτή να κάνεις σύμβαση.

Η αιτία είναι η ταχύτητα υποστήριξης. Αν συμπίπτει ο διαχειριστής τοπικού δικτύου με τον πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο, ενδεχόμενες βλάβες θα αντιμετωπίζονται μέσα σε μερικές ώρες ή ελάχιστες μέρες. Διαφορετικά ο χρόνος αναμονής μετριέται σε εβδομάδες (δεν υπερβάλλω), μέχρι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να κάνουν τα διάφορα διαδοχικά βήματα εντοπισμού του προβλήματος με συνδυαστικά ραντεβού με SLA 3 εργάσιμων ημερών (εκεί θα μετανιώσεις για τα 100€ ευρώ που πήγες να γλιτώσεις).

Αν είσαι τυχερός και είσαι στις λίγες περιοχές που έχει ιδιόκτητο δίκτυο FTTH η Nova, δίνει με 33€/μήνα γραμμή 1000/100 Mbps (downstream/upstream). Η Cosmote δίνει με τα ίδια χρήματα 100/10 Mbps, ενώ με 28€/μήνα δίνει 50/5 Mbps με οπτική ίνα στο σπίτι.

Υπάρχει και τέταρτη εταιρεία, η Inalan, που έχει ακόμα καλύτερες τιμές και δεν έχει σύμπραξη με τις παραπάνω εταιρείες για το δίκτυο FTTH. Έχει βέβαια πολύ μικρή γεωγραφική κάλυψη δικτύου. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι δίνει συμμετρικές γραμμές 200/200, 1000/1000 Mbps downstream/upstream, ενώ οι άλλοι πάροχοι δίνουν αναλογία 10/1.

Κ οτι περασαν τις προαλλες εξω απο το σπιτι μου η Inalan...
Κατα τ αλλα OTE για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.
Ειδικα αν δουλευεις απο το σπιτι δεν σε παιρνει να σου κανει νερα το δικτυο κ να μενεις offline. :evil:

PaNick67
04/05/2023, 08:59
Σ'ευχαριστώ, όπως πάντα κατατοπιστικότατος.

Ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω, να υποστω πιθανη ταλαιπωρία για 100 ευρώ. Που η διαφορά αυτή ισχυει μόνο για τον πρώτο χρόνο, από το δευτερο είναι αμεληταία (της ταξης των 20 ευρω).

Τα 1000 θεωρω δεν εχουν νοημα για τη χρήση που θα κάνω (και κατ'επεκταση το κοστος που θα πληρωνω). 50αρα με καλύπτει, αντε 100 έτσι για το γιολο, αλλα με κοστος κατω από 30 ευρώ.

Αν κατάλαβα καλά η νόβα εχει ιδιοκτητο δίκτυο στην περιοχη που ανήκω (δήμος Αθηναίων).
Το κουτάκι όμως που τοποθέτησαν στο σπίτι γράφει οτε. Παίζει κάποιο ρόλο; Ο προηγούμενος δεν ξέρω αν χρησιμοποιούσε (και από ποιον πάροχο) οπτική ίνα.

Εχω στο κεντρο ftth απο την Nova και ειναι σταθεροτατη. Εμενα επειδη ειναι και business ειναι 200/20 και βλεπω μονιμως απο 192-198και πληρωνω 29€. Εμαθα πριν λιγες μερες η Nova πουλουσε στην περιοχη ftth 100ρα με 26€. Αυτες τις μερες σκαβει και η Vodafon στην περιοχη.

Η συμβουλη που σου δωσανε να βαλεις του παροχου που εχει περασει γραμμη στην περιοχη σου ειναι σωστοτατη.

motojojo
04/05/2023, 21:01
Κατα πάσα πιθανότητα το δίκτυο ειναι αυτό που δεν θα ήθελα: (COSM)OTE.
Ακριβουτσικη για τα δικά μου γούστα, με χαμηλότερες ταχύτητες από τον ανταγωνισμό και παροχές που δεν θα χρειαστώ ποτέ. Πχ τι να τα κάνω τα δωρεάν λετπά σε κινητά όταν τα πληρώνω ήδη στο πακετο του κινητού μου; (που παρεπιμπτόντως κι αυτό cosmote είναι). Μου τη δίνει λίγο η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί τελευταία.
31.90 η 50αρα της κοσμοτε, 23 της νοβα. 10 ευρω καπέλο για δωρεαν λεπτά σε κινητά που δεν θα καλέσω ποτέ. Φυσικά όλα τα πακέτα ειναι με κινητά μέσα. Και τα 32 θα γινουν 50 μετά τη διετία.

Ορθη η συμβουλή αλλά πραγματικά προβληματίζομαι μηπως τη γραψω στα παπακια την κοσμοτε. Βεβαια σε 2 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει, δεν αποκλείεται να βγαινουν συνέχεια προσφορές.

Bowleno
04/05/2023, 21:56
Μιλώντας για συνδέσεις κλπ..
Όντας κωφός εγώ, (κουφάλογο, θεόκουφος...) Όπως και η γυναίκα μου, μας ήρθε χρέωση 75 ευρώ για τρεις ώρες τηλ. κλήσεις!!!
Την στιγμή που δεν έχουμε καν τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι!
Εξήγησα στον υπάλληλο της Νόβα τα σχετικά του είπα πως κάθε επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά με μηνύματα στο viber η και βιντεοκλήσεις με την ίδια εφαρμογή, από το κινητό.
Κατατέθηκε ένσταση προσκομίζοντας και αποδεικτικά περί κώφωσης και αναμένω....
Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Δηλαδή χρεώσεις ότι νάναι....

Tsber
04/05/2023, 23:39
Μιλώντας για συνδέσεις κλπ..
Όντας κωφός εγώ, (κουφάλογο, θεόκουφος...) Όπως και η γυναίκα μου, μας ήρθε χρέωση 75 ευρώ για τρεις ώρες τηλ. κλήσεις!!!
Την στιγμή που δεν έχουμε καν τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι!
Εξήγησα στον υπάλληλο της Νόβα τα σχετικά του είπα πως κάθε επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά με μηνύματα στο viber η και βιντεοκλήσεις με την ίδια εφαρμογή, από το κινητό.
Κατατέθηκε ένσταση προσκομίζοντας και αποδεικτικά περί κώφωσης και αναμένω....
Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Δηλαδή χρεώσεις ότι νάναι....

Τώρα μας "κούφανες" κι εμάς!

Κάτι τέτοια είναι που με βγάζουν από τα ρούχα μου, ψάξτε το όσο δεν πάει και ει δυνατόν ζητήστε και αποζημίωση.

Bowleno
04/05/2023, 23:59
Τώρα μας "κούφανες" κι εμάς!

Κάτι τέτοια είναι που με βγάζουν από τα ρούχα μου, ψάξτε το όσο δεν πάει και ει δυνατόν ζητήστε και αποζημίωση.

Εγώ επειδή δεν γινόταν να κουφαθώ παραπάνω :D
Έμεινα απλώς με το στόμα ανοικτό με την ξιπασιά τους. Από την άλλη, πάλι, αναρωτιέμαι μήπως με κάποιον τρόπο έπεσα θύμα χάκερ που κάνει κλήσεις εν αγνοία μου, στην πολυκατοικία μου τραβηγμένο μου φαίνεται πάντως καθώς ήταν 7 κλήσεις όλες κι όλες με την μια να φτάνει μια ολόκληρη ώρα. Και όλες ήταν σε αριθμούς πέριξ της περιοχής που μένω....

νεοσσός
05/05/2023, 00:08
Αν είχατε περίοδο με βλάβη στο σταθερό τηλέφωνο, ενδέχεται να μπερδεύτηκαν οι γραμμές στην πολυκατοικία, ακόμα και στο καφάο. Ειδικά αν δεν είναι VoIP, μπορεί να συμβεί χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Bowleno
05/05/2023, 07:25
Αν είχατε περίοδο με βλάβη στο σταθερό τηλέφωνο, ενδέχεται να μπερδεύτηκαν οι γραμμές στην πολυκατοικία, ακόμα και στο καφάο. Ειδικά αν δεν είναι VoIP, μπορεί να συμβεί χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω εάν είχαμε βλάβη στο σταθερό τηλέφωνο εφόσον δεν διαθέτουμε :cry:
το ίντερνετ μια χαρά λειτουργούσε και λειτουργεί έως τώρα που μιλάμε και γράφω εδώ από υπολογιστή :D
Η γραμμή είναι η 50άρα της νόβα με κόστος 24 κάτι ευρώ τον μήνα, αν σημαίνει κάτι.

azar41
05/05/2023, 13:27
Βλέπω ενα πακετο Nova στα 23 Ε,με απεριόριστα προς σταθερά και κινητά,έχεις κατι διαφορετικό;

Bowleno
05/05/2023, 14:13
Βλέπω ενα πακετο Nova στα 23 Ε,με απεριόριστα προς σταθερά και κινητά,έχεις κατι διαφορετικό;

50 mb σκέτο ....ο γιος μου την έχει, βασικά, δεν γνωρίζω περισσότερα

karellen
07/05/2023, 10:23
Για πείτε ρε ταξιδιάρηδες θέλω να πάω από Ιτέα σε Δίστομο (και πιο πέρα) μέσω Δεσφίνας.Ο μαπς μου βγάζει αυτή τη διαδρομή στην ανάβαση της Δεσφίνας αλλά εγώ θυμόμουν παλιά (2015) πιο πολλά στροφιλίκια.
Είναι αυτά που δείχνει το βέλος και τώρα πλέον έχουν δώσει τον μπλε δρόμο για κυκλοφορία? Μπορείς να πας από τον παλιό?

443160

CorpseAlive
07/05/2023, 19:25
Παιδιά , για κάποιο λόγο από χθες δεν μπορώ να ανεβάσω καμία φωτό στο Forum.
Έχει γίνει κάτι?

Acacius
07/05/2023, 21:27
. . .
443187

karellen
07/05/2023, 22:37
Εμένα μου ανεβάζει κανονικά και με τους 2 τρόπους.
Είστε σίγουροι ότι δεν ξεπερνάτε το όριο του 1 MB?

Bowleno
07/05/2023, 23:29
Δοκιμή, πάμε, 1 2 3.....443196 Οκ, λειτουργεί....:D

CorpseAlive
07/05/2023, 23:58
443197
Ναι ήταν θέμα μεγέθους !

νεοσσός
08/05/2023, 00:35
Καλοτάξιδη! Με το καλό μαζί της στο Βόρειο Ακρωτήριο!

Panos76
09/05/2023, 14:17
ΩΩΩ habemus papam! (που λέγαμε κάποτε και εδώ :D )

Μία διαδρομή αναζήτησης τελείωσε και μία περιπλάνησης ελπίζω να αρχίσει. :beer:

Μην ξεχνάμε βέβαια και τις παλιές αγάπες..

CorpseAlive
09/05/2023, 14:34
Ερώτηση, έχει κάποιος κάποιο PDF κατάλογο με τα γνήσια αξεσουαρ BMW ?
Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι και δεν με ψήνει να παίρνω τηλέφωνα και να απασχολώ υπάλληλο για μελλοντική και υποθετική αγορά.

Panos76
09/05/2023, 14:47
Άραγε θα μας μιλάς τώρα που πήρες πεμφέ; :D

Εδώ έχει ένα pdf του '21, δεν κάνει; https://www.bmw-motorrad.gr/el/individualisation/accessories.html

CorpseAlive
09/05/2023, 15:10
Άραγε θα μας μιλάς τώρα που πήρες πεμφέ; :D

Εδώ έχει ένα pdf του '21, δεν κάνει; https://www.bmw-motorrad.gr/el/individualisation/accessories.html

Hondakias είμαι και μετανάστης στην Προπέλα.
Το PDF δεν έχει τιμές.
Όλα ωραία φαίνονται μέχρι να δεις 2500 για πλαινές βαλίτσες

DoctoR_k6
09/05/2023, 15:28
Το PDF δεν έχει τιμές.

Δεν ηθελες Βογκεεε... :bawl:

CorpseAlive
09/05/2023, 15:34
Δεν ηθελες Βογκεεε... :bawl:

Δεν ήθελα να φύγω από Honda και να πάω σε Honda Κινητήρα εννοείς?

Bowleno
09/05/2023, 22:10
Ερώτηση, έχει κάποιος κάποιο PDF κατάλογο με τα γνήσια αξεσουαρ BMW ?
Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι και δεν με ψήνει να παίρνω τηλέφωνα και να απασχολώ υπάλληλο για μελλοντική και υποθετική αγορά.

Με 2,5 χιλιάρικα το σετ, μάλλον όντως υποθετική θα παραμείνει....:D

νεοσσός
09/05/2023, 22:25
Το PDF δεν έχει τιμές.
Παίζει να είναι τα μισά χρήματα από αυτά.
https://www.bmw-motorrad-bohling.com/luggage/panniers.html?product_list_order=price_desc

Panos76
10/05/2023, 10:09
Με 2,5 χιλιάρικα το σετ, μάλλον όντως υποθετική θα παραμείνει....:D

Ναι ρε συ, χειρότεροι και από χόντα. Με 2.500 καλύτερα ένα ζετάκι να το έχεις παραμάσχαλα επάνω στο μπεμβέ :lol:

Αυτές που έβαλε ο νεοσσός πολύ όμορφες δείχνουν (αν και πάλι ακριβούτσικες).

CorpseAlive
10/05/2023, 10:26
Τα 2.500 που αναφέρω ήταν προσπάθεια για χιούμορ.
Τελικά είναι στα 1200 πάνω κάτω περίπου.
Τα χρήματα βγαίνουν μέσες άκρες 350 κατοστάρικα πάνω από τις Sw-Motech με βάσεις.
Ο προβληματισμός μου είναι αν τα αξίζουν, αν έχουν κάποια διαφορά στην χρήση και στην ποιότητα.
Υ.γ. έβαλα μια 62ρα μπακαζιέρα αλουμινίου της μάρκας CooCase , την βρήκα και μου την πρότειναν στο μαγαζί που γενικά ψωνίζω και η ποιότητα της φαίνεται εξαιρετική , λίγο πιο καλή από GIVI στην αίσθηση και στα κλειδώματα , ενώ είναι σχετικά πιο φθηνή και με περισσότερα αξεσουάρ στο στάνταρ πακέτο της(βάση+ θήκη στο καπάκι για έγγραφα κλπ)

Bowleno
10/05/2023, 10:43
Τα 2.500 που αναφέρω ήταν προσπάθεια για χιούμορ.
Τελικά είναι στα 1200 πάνω κάτω περίπου.
Τα χρήματα βγαίνουν μέσες άκρες 350 κατοστάρικα πάνω από τις Sw-Motech με βάσεις.
Ο προβληματισμός μου είναι αν τα αξίζουν, αν έχουν κάποια διαφορά στην χρήση και στην ποιότητα.
Υ.γ. έβαλα μια 62ρα μπακαζιέρα αλουμινίου της μάρκας CooCase , την βρήκα και μου την πρότειναν στο μαγαζί που γενικά ψωνίζω και η ποιότητα της φαίνεται εξαιρετική , λίγο πιο καλή από GIVI στην αίσθηση και στα κλειδώματα , ενώ είναι σχετικά πιο φθηνή και με περισσότερα αξεσουάρ στο στάνταρ πακέτο της(βάση+ θήκη στο καπάκι για έγγραφα κλπ)

Διαφορές που να αξίζει την διαφορά στο κόστος; μπα όχι, αυτό που πλΕρώνεις είναι το αυτοκόλλητο με την προπέλα......
Έγγραφα στην θήκη μόνο στην διάρκεια του ταξιδιού, σε καμία αλλη περίπτωση!

peterTHErider
10/05/2023, 17:35
443197
Ναι ήταν θέμα μεγέθους !

Πως σου φαίνεται σε σχέση με το τρανσαλπ?

stefanos
10/05/2023, 18:16
443197
Ναι ήταν θέμα μεγέθους !

Ούτε ένα σκουπιδάκι στο δρόμο κλαδεμένα δένδρα ωραίο γκαζόν , ωραιότατο το μηχανάκι και η φωτογραφία... Να το χαίρεσαι.

PaNick67
10/05/2023, 21:00
Δεν είναι δρόμος, είναι ο περιβάλλων χώρος στο μπάσκετ του ΟΑΚΑ

CorpseAlive
10/05/2023, 23:49
Πως σου φαίνεται σε σχέση με το τρανσαλπ?

Θα είμαι φουλ αντικειμενικός ανεξάρτητα ότι είμαι στην περίοδο που έχω τρομερό ενθουσιασμό.
Το μόνο που με ''ενοχλεί'' είναι η αίσθηση του 21' μπροστά.
Από δύναμη στο Dynamic και με τα καινούρια λάστιχα δεν τίθεται καν συγκριτικό με το προηγούμενο.
Νιώθω ότι χρειάζομαι προσαρμογή ακόμα πάνω του.
Βέβαια σε 2-3 σημεία της πόλης που με τεστάρω τα τελευταία 3 χρόνια , πόσο γρήγορα παίρνω στροφή , με τι κλίση και πόσο φρέναρα μέσα στην στροφή , μου έκανε εντύπωση που πήρα μια στροφή με 25 χιλιόμετρα παραπάνω από ότι με την τρανσαλπ ενώ ακόμα το ''φοβάμαι'' το μηχανάκι. (θέλω προσαρμογή λόγω όγκου και εντελώς διαφορετικών φρένων).

doctoras
10/05/2023, 23:52
Καλορίζικο πολύ όμορφο!

νεοσσός
16/05/2023, 10:49
Δε θα γκαζώνεις πια με Honda. (https://www.newsauto.gr/news/telos-to-kopsimo-tou-gkazon-me-honda/)

rainmike
16/05/2023, 11:42
Δε θα γκαζώνεις πια με Honda. (https://www.newsauto.gr/news/telos-to-kopsimo-tou-gkazon-me-honda/)

Clickbait:lol:

Panos76
16/05/2023, 11:42

Το διάβαζα και εγώ και χαλάστηκα καθώς είχα στα πλάνα αυτή (https://www.drive.gr/news/kosmos/i-pio-grigori-mihani-koyrematos-toy-gkazon-apo-tin-honda) για το χωρίο. :(

Tsber
16/05/2023, 12:15
Το διάβαζα και εγώ και χαλάστηκα καθώς είχα στα πλάνα αυτή (https://www.drive.gr/news/kosmos/i-pio-grigori-mihani-koyrematos-toy-gkazon-apo-tin-honda) για το χωρίο. :(

Με 0-100 σε 4" ελπίζω να έχει και fly off χειρόφρενο για άμεση αλλαγή κατεύθυνσης στον κήπο :lol:

CorpseAlive
16/05/2023, 13:43
Χαλάνε εύκολα... (αστειεύομαι ετήσιο σέρβις και έμεινα κόκκαλο με το πόσο πρόσεχαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με διαφορά ένα από τα καλύτερα συνεργεία-αντιπροσωπείες που έχω πατήσει )

443361

Υ.γ. 250 χιλιόμετρα και ακόμα χέζομαι να την στρίψω αυτή...
443362

Panos76
16/05/2023, 14:00
Υ.γ. 250 χιλιόμετρα και ακόμα χέζομαι να την στρίψω αυτή...

Λογικό είναι με τόσο όγκο και βάρος μέχρι να του πάρεις τον αέρα.

Με το λαστιχάκι αυτό πάντως, σε 3 ημέρες - αν θυμάμαι καλά - κλείνω ένα χρόνο και βεντουζάρουν ακόμα πολύ καλά! (~6.000km)

CorpseAlive
16/05/2023, 14:10
Λογικό είναι με τόσο όγκο και βάρος μέχρι να του πάρεις τον αέρα.

Με το λαστιχάκι αυτό πάντως, σε 3 ημέρες - αν θυμάμαι καλά - κλείνω ένα χρόνο και βεντουζάρουν ακόμα πολύ καλά! (~6.000km)

Καλά φαίνονται , δεν ξέρω πόσο θα μου βγάλουν βέβαια γιατί βλέπω ότι ζεστένεται εύκολα σαν λάστιχο και συνήθως αυτά δεν έχουν τρομερές αντοχές.
Αν και υπάρχει η σκέψη να παρθεί ένα 50/50 για το καλοκαίρι και για πιο χωμάτινες αναζητήσεις.

karellen
16/05/2023, 14:34
Είναι οι τέταρτοι σκορπιοί που βάζω στα gs,απίστευτο λάστιχο.
Το προηγούμενο κράτησε 18.000 χλμ.

νεοσσός
16/05/2023, 14:51
Ξέρω ότι δεν είσαι υπέρ του χώματος, αλλά με το μοτοσακό που βρέθηκε στα μπούτια σου, οφείλεις να εξερευνήσεις λίγο. Θα αρέσουν και στη συμβία οι δυσπρόσιτες παραλίες.

Panos76
16/05/2023, 14:58
Ξέρω ότι δεν είσαι υπέρ του χώματος, αλλά με το μοτοσακό που βρέθηκε στα μπούτια σου, οφείλεις να εξερευνήσεις λίγο. Θα αρέσουν και στη συμβία οι δυσπρόσιτες παραλίες.

ειδικά σε καμιά ψιλή άμμο στην Πάτμο θα στρίβει και με άνεση https://www.youtube.com/watch?v=DDU0Kkczpt8 :p

CorpseAlive
16/05/2023, 15:28
ειδικά σε καμιά ψιλή άμμο στην Πάτμο θα στρίβει και με άνεση https://www.youtube.com/watch?v=DDU0Kkczpt8 :p

Εντάξει αυτά τα Gs με ασφάλτινα είναι άθλος που τα ανεβάσανε μέχρι εκεί πόσω μάλλον να κάνουν τέτοιον επιτόπιο ελιγμό , το δικό είναι GS ZERO με 0% ζάχαρη 21 τροχό μπροστά και σαφώς πιο ευέλικτο (βασικός λόγος της επιλογής του έναντι του μεγάλου του ξαδέλφου 1200-1250)

billy84
16/05/2023, 19:44
Εντάξει αυτά τα Gs με ασφάλτινα είναι άθλος που τα ανεβάσανε μέχρι εκεί πόσω μάλλον να κάνουν τέτοιον επιτόπιο ελιγμό , το δικό είναι GS ZERO με 0% ζάχαρη 21 τροχό μπροστά και σαφώς πιο ευέλικτο (βασικός λόγος της επιλογής του έναντι του μεγάλου του ξαδέλφου 1200-1250)

Καταρχήν καλορίζικο το BMW, τώρα το είδα ότι πήρες τελικά!:D

Κατά δεύτερον σιγά τον άθλο, η διαδρομή είναι ακριβώς 1,5 λεπτό και χωρίς λάσπες https://www.youtube.com/watch?v=-tSQ4PCfvUU&t=96s !:lol:

Κατά 3ον, σιγά τον άθλο να γυρίσουν 3 άτομα μαζί ένα GS. Τώρα θα μου πεις, για αυτούς μπορεί να είναι άθλος μέχρι και αυτά!:p

CorpseAlive
16/05/2023, 19:58
Καταρχήν καλορίζικο το BMW, τώρα το είδα ότι πήρες τελικά!:D

Κατά δεύτερον σιγά τον άθλο, η διαδρομή είναι ακριβώς 1,5 λεπτό και χωρίς λάσπες https://www.youtube.com/watch?v=-tSQ4PCfvUU&t=96s !:lol:

Κατά 3ον, σιγά τον άθλο να γυρίσουν 3 άτομα μαζί ένα GS. Τώρα θα μου πεις, για αυτούς μπορεί να είναι άθλος μέχρι και αυτά!:p

Μιλάω για τον μέσο αναβάτη όχι τον Rambo με NC και ασφάλτινα

billy84
16/05/2023, 20:59
Μιλάω για τον μέσο αναβάτη όχι τον Rambo με NC και ασφάλτινα

Έλα ρε συ, 1,5 λεπτό διαδρομή βάζεις και Goldwing! Άλλοι έχουν κατέβει στο Πανταβρέχει με χάρλευ!:lol:

doctor_john
17/05/2023, 07:51

:lol:

έχει δίκιο, δεν είναι άθλος απλά οδηγείς σαν ανθρωπος.

Στη μανούβρα του gs φαίνονται οι φίλοι!

PaNick67
17/05/2023, 07:56
Έλα ρε συ, 1,5 λεπτό διαδρομή βάζεις και Goldwing! Άλλοι έχουν κατέβει στο Πανταβρέχει με χάρλευ!:lol:

Αυτο ειναι ευκολο, αρκει η βαρυτητα. Ανεβηκαν; :lol:

billy84
17/05/2023, 08:09
Αυτο ειναι ευκολο, αρκει η βαρυτητα. Ανεβηκαν; :lol:

Κοίτα είχα πάει κάποιους μήνες μετά και δεν είδα κανένα χάρλευ εκεί κάτω παρατημένο!:lol: Προφανώς επέστρεψαν από την εύκολη διαδρομή όχι από την Καλιακούδα!:D