View Full Version : Ο καφενές vol.2
peterTHErider
30/07/2020, 16:28
και η λεξη αθεια ειναι για τα πανηγυρια.α-θεια προυποθετει θεο.τον ειδες;
ειμαι μη θρησκευομενος.οπως γεννιομαστε αλλωστε μεχρι να μας αρχισουν τα παραμυθια.
KotsosDR
30/07/2020, 16:28
Ρε.....αγαπάτε αλλήλους ρε.....το είπε και ο χιπης......supposedly....:D:a05:
Να σαι καλα! Καλή συμβουλή.
peterTHErider
30/07/2020, 16:31
Να σαι καλα! Καλή συμβουλή.
πολυ καλη.και δεν χρειαζεται καμια θρησκεια για να σεβεσαι τον διπλα σου.ηθικη το λενε.
KotsosDR
30/07/2020, 16:48
τι ποσταρες ακριβως;
η ποια;;;;εδω γελαμε...διαβασε ποσα σκανδαλα και βιασμους του κληρου εχει κουκουλωσει η 'ανεξαρτητη' ελληνικη δικαιοσυνη και ξαναμιλαμε...
και δεν απαντας ομως στην ερωτηση για την ηλικια της γης που λεει η θρησκεια σου,γιατι;
αν τα εχεις σκεφτει πολυ καιρο πριν και μπραβο σου και κατεληξες πως η ο θεος σε 6 μερες εφτιαξε το συμπαν και πηρε λασπη και εκανε τον αδαμ.μετα φαγανε το μηλο και του εξορησε απο τον παραδεισο ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ θεος επειδη θυμωσε.οκ.(και μην μου λες για παραβολες κλπ.αυτα ειναι οι ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ των γραφων.αλλο που πλεον επειδη κανεις δεν μπορει να τα πιστεψει και βρηκαν να το λενε παραβολες.δεν γραφτηκαν ως παραβολες αλλα ως το απολυτα αληθες).καλησπερα απο μενα.
Δε χρειάζεται να χάνουμε τη ψυχραιμία μας , σου είπα και πριν , δεν είμαι ο ειδικός να σου λύσει τις απορίες που έχεις και για να το πω ξανά δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για τις απόψεις μου... Εσύ γιατί προσπαθείς να μου επιβάλλεις τις δικές σου ?
O ένας δεν ειναι ειδικός, ο άλλος ξέρει τι πιστευει, γιατι το συζητάτε;
KotsosDR
30/07/2020, 16:53
Έλα ντε ...
peterTHErider
30/07/2020, 16:59
Έλα ντε ...
σου επεβαλλα κατι;;;;
δεν εισαι ειδικος αλλα εισαι χριστιανος.αρα θα επρεπε να ξερεις τι πιστευεις.απλο.
και ειπα ρε συ σναιπερ οτι δεν ξερω τι πιστευω;φυσικα και ξερω τι ΔΕΝ πιστευω.το αν ξερουμε τι ισχυει λογικα δεν θα το μαθουμε ποτε.
KotsosDR
30/07/2020, 17:04
σου επεβαλλα κατι;;;;
δεν εισαι ειδικος αλλα εισαι χριστιανος.αρα θα επρεπε να ξερεις τι πιστευεις.απλο.
και ειπα ρε συ σναιπερ οτι δεν ξερω τι πιστευω;φυσικα και ξερω τι ΔΕΝ πιστευω.το αν ξερουμε τι ισχυει λογικα δεν θα το μαθουμε ποτε.
Φυσικά και ξέρω τι πιστεύω απλά δεν μου καίγεται καρφί να σου απαντήσω , So simple
σου επεβαλλα κατι;;;;
Δεν πάτε για καμια παγωμένη μπυριτσα;
peterTHErider
30/07/2020, 17:53
Δεν πάτε για καμια παγωμένη μπυριτσα;
ενταξει γραψε λαθος ρε μαστορα...
η μπυρα παντως καλη ιδεα...
Ακόμα το θυμάμαι...στο δημοτικό το πολύ να ήταν 4η τάξη είχα ρωτήσει/αμφισβητήσει κάτι για τα θρησκευτικά το δάσκαλο στο διάλειμμα γιατί δεν υπήρχε λογική και μου απάντησε στο περίπου ότι "όταν θα μεγαλώσεις θα μάθεις".
Ε απο τότε δε ξέρω πόσες ώρες απο τη ζωή μου γλίτωσα που δεν ξανα-άνοιξα το βιβλίο των θρησκευτικών!
Πάντως μετά τις 5-6 μπυρίτσες μπορώ να πιστέψω σε πολλές θρησκείες οπότε το τιπ είναι πολύ καλό. Να το ακολουθήσετε :beer:
Για να είχαμε να λέγαμε αφού σχεδον όλοι στην ταυτότητα, οικογενειακή μερίδα και στα μελλοντικά παιδιά τους πάλι X.O. θα γράφει και πάλι θα τα βαφτίσουν από μικρά. Αλλά στο πληκτρολόγιο είμαστε επαναστάτες
Εγώ ρώτησα κάτι συγγενή παπά...
Μου απάντησε έτσι τα βρήκαμε έτσι τα αφήνουμε
Αυτό είναι ''θεός'', αυτό είναι το νόημα για εμένα. (https://www.ethnos.gr/kosmos/117731_mohament-masali-efyge-o-giatros-ton-ftohon-epairne-30-lepta-tin-exetasi)
«Η ιατρική είναι ανθρωπιστικό επάγγελμα και όχι εμπορικό. Ένας από τους γιατρούς που με δίδαξαν στο πανεπιστήμιο, μου είπε κάποτε: αν πρόκειται να ασκήσεις την ιατρική για να αγοράσεις ένα διαμέρισμα ή ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μην μελετάς φαρμακολογία, στρέψε την προσοχή σου στα οικονομικά και στο χρηματιστήριο».
karellen
31/07/2020, 10:34
Εγώ είχα αρχίσει να ρωτάω τέτοια 'αιρετικά' όταν τελείωσα ένα βιβλίο του Νταίνικεν.
Εγώ είχα αρχίσει να ρωτάω τέτοια 'αιρετικά' όταν τελείωσα ένα βιβλίο του Νταίνικεν.
Αναμνήσεις από το μέλλον ,τέλη 70s το διάβασα .Στο πατρικό μου κάπου θα ναι :wave2:
Έπαιξε και ταινία ,στον Δανάο την είδαμε με το γέρο (μέγας φαν του Έριχ).
thunder ace
31/07/2020, 11:06
Αμα διαβαζες Νταινικεν .....εισαι παλιος. 55+
Καλά εγώ διάβασα μερικά βιβλία του και είμαι μικρότερος :D
thunder ace
31/07/2020, 11:15
Καλά εγώ διάβασα μερικά βιβλία του και είμαι μικρότερος :D
Αμα εισαι ''μικροτερος'' δεν μπορεις να καταλαβεις.
peterTHErider
31/07/2020, 11:16
Για να είχαμε να λέγαμε αφού όλοι στην ταυτότητα, οικογενειακή μερίδα και στα μελλοντικά παιδιά τους πάλι X.O. θα γράφει και πάλι θα τα βαφτίσουν από μικρά. Αλλά στο πληκτρολόγιο είμαστε επαναστάτες
μην κρινεις απο τον εαυτο σου...
μην κρινεις απο τον εαυτο σου...
Έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου(αν έχεις δεν ξέρω) Peter the rider? Μιας και το κάνεις προσωπικό δηλαδή γιατί εγώ αναφέρθηκα γενικά
Ο γάμος? Έγινε θρησκευτικός?(Αν είσαι παντρεμένος)? Αν όχι τότε να αλλάξω το "όλοι" σε "σχεδόν όλοι"
Έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου(αν έχεις δεν ξέρω) Peter the rider? Μιας και το κάνεις προσωπικό δηλαδή γιατί εγώ αναφέρθηκα γενικά
Ο γάμος? Έγινε θρησκευτικός?(Αν είσαι παντρεμένος)? Αν όχι τότε να αλλάξω το "όλοι" σε "σχεδόν όλοι"
Προσφερεσαι για κουμπάρος;:lol:
karellen
31/07/2020, 11:50
Αναμνήσεις από το μέλλον ,τέλη 70s το διάβασα .Στο πατρικό μου κάπου θα ναι :wave2:
Έπαιξε και ταινία ,στον Δανάο την είδαμε με το γέρο (μέγας φαν του Έριχ).
Την είχα δει κι εγώ.Εναέριες λήψεις από τις γραμμές της Νάζκα στο Περού κι έτσ.
peterTHErider
31/07/2020, 12:02
αν και δεν εχω κανενα λογο να απολογηθω σε καποιον τυχαιο και αγνωστο σε καποιο φορουμ οι απαντησεις ειναι πως εχω παιδι,δεν εχω κανει βαπτιση αλλα ονοματοδοσια στο ληξειαρχειο εχω παντρευτει πολιτικο γαμο και τελος προσωπικα εχω κανει και διαγραφη θρησκευματος.
καποια αλλη απορια;θες και την φορολογικη μου δηλωση και το ε9;
αν και δεν εχω κανενα λογο να απολογηθω σε καποιον τυχαιο και αγνωστο σε καποιο φορουμ οι απαντησεις ειναι πως εχω παιδι,δεν εχω κανει βαπτιση αλλα ονοματοδοσια στο ληξειαρχειο εχω παντρευτει πολιτικο γαμο και τελος προσωπικα εχω κανει και διαγραφη θρησκευματος.
καποια αλλη απορια;θες και την φορολογικη μου δηλωση και το ε9;
Δεν είναι θέμα απολογίας αλλά επιλογής. Και εφόσον την έχεις κάνει το αλλάζω σε σχεδόν όλοι λοιπόν :beer:
doctoras
31/07/2020, 12:25
Βρε συ petertherider μην εισαι παρεξηγιαρης και ειρωνικός, εδω ειναι παρεάκι, οι πιο πολλοι συζητάνε χρονια, μπες και εσυ μεσα πες την αποψη σου η οποια ως εναλλακτική (εφοσον εισαι αυτο που μας λες) ειναι άκρως ενδιαφερουσα ειτε πιστευουμε καποιοι ειτε οχι.
Μαλιστα ο kotsosDR παρα τις καποιες λιγο ερειστικες απαντησεις το χειρίστηκε ψύχραιμα και η κουβεντα δε παρεκτραπει
Η διεύρυνση της κουβέντας την κανει εποικοδομητική καπου θα οδηγήσει, ολοι κερδίζουμε
Χαλαρα
LOUKILOUK
31/07/2020, 13:56
Δεν είναι θέμα απολογίας αλλά επιλογής. Και εφόσον την έχεις κάνει το αλλάζω σε σχεδόν όλοι λοιπόν :beer:
Ναι, είμαστε και άλλοι με τις ίδιες επιλογές...
Το ενδιαφέρον είναι να ξέραμε πόσοι βάπτισαν ή παντρεύτηκαν θρησκευτικά από επιλογή και πόσοι από παράδοση (έτσι κάνουν όλοι, έτσι τα βρήκα, έτσι είναι...).
Για το πόσοι βαπτίστικαν από επιλογή δεν ρωτάω καν...
Προσωπικά είμαι μακριά και αγαπημένα από τις εκκλησίες, ποίμνοια ή όπως αλλιώς ονομάζονται στις εκάστοτε θρησκίες (όλες). Οι Θεοί ας με κρίνουν αν υπάρχουν...
Σε εκκλησία/ναό/θρησκευτικό χώρο, οποιασδήποτε θρησκίας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω εφόσον είμαι καλοδεχούμενος σαν επισκέπτης.
:beer::wave2:
peterTHErider
31/07/2020, 14:54
Βρε συ petertherider μην εισαι παρεξηγιαρης και ειρωνικός, εδω ειναι παρεάκι, οι πιο πολλοι συζητάνε χρονια, μπες και εσυ μεσα πες την αποψη σου η οποια ως εναλλακτική (εφοσον εισαι αυτο που μας λες) ειναι άκρως ενδιαφερουσα ειτε πιστευουμε καποιοι ειτε οχι.
Μαλιστα ο kotsosDR παρα τις καποιες λιγο ερειστικες απαντησεις το χειρίστηκε ψύχραιμα και η κουβεντα δε παρεκτραπει
Η διεύρυνση της κουβέντας την κανει εποικοδομητική καπου θα οδηγήσει, ολοι κερδίζουμε
Χαλαρα
φανηκα να αρπαζομαι???σορι αλλα για τια δεδομενα μου ημουν πολυ ζεν και με τακτ...:bawl:
και δεν νομιζω πως αποψεις μου ειναι εναλλακτικες αλλα οι απολυτα λογικες το 2020.:wave2:(ασχετα με το ποσοι δεν τολμανε να το εκφρασουν ή απο συνηθεια κανουν καποια πραγματακια)
και τελος ειναι μια κουβεντα που ναι ισως καποιοι ακουσουν κατι διαφορετικο και κερδισουν κατι αλλα δεν θελω να την κανω και δυστυχως μπαινω στο τρυπακι να την κανω.γιατι οπως ειδες ισως αρπαζομαι ενω εχω πληρη επιγνωση οτι πρεπει να παραμενω ηρεμος.και φαντασου οτι νομιζω οτι τα καταφερω!!!:bawl:
peterTHErider
31/07/2020, 14:56
Ναι, είμαστε και άλλοι με τις ίδιες επιλογές...
Το ενδιαφέρον είναι να ξέραμε πόσοι βάπτισαν ή παντρεύτηκαν θρησκευτικά από επιλογή και πόσοι από παράδοση (έτσι κάνουν όλοι, έτσι τα βρήκα, έτσι είναι...).
Για το πόσοι βαπτίστικαν από επιλογή δεν ρωτάω καν...
Προσωπικά είμαι μακριά και αγαπημένα από τις εκκλησίες, ποίμνοια ή όπως αλλιώς ονομάζονται στις εκάστοτε θρησκίες (όλες). Οι Θεοί ας με κρίνουν αν υπάρχουν...
Σε εκκλησία/ναό/θρησκευτικό χώρο, οποιασδήποτε θρησκίας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω εφόσον είμαι καλοδεχούμενος σαν επισκέπτης.
:beer::wave2:
:beer::beer:
αν μαζευτουμε ολοι και μιλησουμε ειλικρινα για την σχεση μας με θρησκεια-θεο,αλλα ειλικρινα χωρις τη σκεψη του τι θα πει η γιαγια μας,η γειτονια και η θεια μας θα εκπλαγειτε ορισμενοι...
419999
Λήξις συζήτησης.....
KotsosDR
31/07/2020, 22:01
419999
Λήξις συζήτησης.....
Αυτά αγαπητέ , είναι κοσμικά (και μη πέσεις από τα σύννεφα αν οι διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτές που ειπώθηκαν από πάνω) για το χρήμα , τους τουρίστες , την τοπική ενίσχυση και μερικές φορές και για πιο υπόγειους σκοπούς που δεν θα τους αναλύσω εδώ .
Οι Γιορτές της Εκκλησίας πραγματοποιούνται μέσα στη Εκκλησία.
https://e-dytikiachaia.gr/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%B1-%CE%B7-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-2/
KotsosDR
31/07/2020, 22:07
δεν ανησυχω για σενα δεν μαχομαι να ξεφυγεις απο τπτ και δε γνωριζω το ΙQ σου
τα εχω με τις θρησκειες οχι με τους πιστους
μπορω να πω πολλα ασχημα παραδειγματα αλλα πραγματικα σεβομαι τον καθενα που βρισκει ατομικη γαληνη γονατιζοντας και κανοντας τον σταυρο του η οτι αλλο νομιζει
μπορει να το κανω κι εγω καμμια φορα αλλα πελατη τους δεν θα με κανουν
Το κατάλαβα , εσκεμμένα άργησα να σου απαντήσω.
off -topic : να ξέρεις σε συμπαθώ αρκετά , μόνο και μόνο από τη φωτογραφία προφίλ σου :lol:
Grafton 505
05/08/2020, 00:25
Ώρε μάγκα μου,. Τι έκρηξη ήταν αυτή στην Βηρυτό ;
τυχαίο λινκ : https://www.kathimerini.gr/1090778/gallery/epikairothta/kosmos/isxyrh-ekrh3h-sygklonise-th-vhryto---dekades-nekroi-xiliades-traymaties-kai-eikones-katastrofhs-fwtografies-vinteo
Ώρε μάγκα μου,. Τι έκρηξη ήταν αυτή στην Βηρυτό ;
τυχαίο λινκ : https://www.kathimerini.gr/1090778/gallery/epikairothta/kosmos/isxyrh-ekrh3h-sygklonise-th-vhryto---dekades-nekroi-xiliades-traymaties-kai-eikones-katastrofhs-fwtografies-vinteo
2,75 τόνοι νιτρικό αμμώνιο....υλικό που είναι μεν λίπασμα αλλά χρησιμοποιείται και στην.... παραγωγή βομβών(!) παρατημένο 6 χρόνια σε τυχαία αποθήκη, περίμενες καλύτερη κατάληξη;
2750 τόνοι νιτρικό αμμώνιο....
Fixed, δυστυχώς... είδα βίντεο και δεν πίστευα τα μάτια μου με την ένταση.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE %B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9F%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B1_%CE%A3%CE%AF%CF%84%CE%B9#Σ λλογή_των_υλικών
Grafton 505
05/08/2020, 17:29
2,75 τόνοι νιτρικό αμμώνιο....υλικό που είναι μεν λίπασμα αλλά χρησιμοποιείται και στην.... παραγωγή βομβών(!) παρατημένο 6 χρόνια σε τυχαία αποθήκη, περίμενες καλύτερη κατάληξη;
Μέχρι που το πόσταρα δεν ήξεραν τι είχε μέσα. Να σου πω περίμενα κάτι τέτοιο :D
420071
Μέχρι την Κύπρο έφτασε το ωστικό κύμα :uplate: .
ο δαίμων μου έφαγε το k..... 2,75k εννοούσα, τι να σου κάνουν 2μιση τόνοι :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/08/2020, 15:56
ο δαίμων μου έφαγε το k..... 2,75k εννοούσα, τι να σου κάνουν 2μιση τόνοι :lol:
Βίντεο εμείς να δούμε????
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE %B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9F%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B1_%CE%A3%CE%AF%CF%84%CE%B9#Σ λλογή_των_υλικών
Galveston texas 1947 ψάξε.
Βίντεο εμείς να δούμε????
https://twitter.com/Archer83Able/status/1290676485343318017 (έχει και άλλα πιο πάνω στη σελίδα) :eek:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/08/2020, 19:26
https://twitter.com/Archer83Able/status/1290676485343318017 (έχει και άλλα πιο πάνω στη σελίδα) :eek:
Παναγία μου...
- Φίλε αφού ήσουν σε κώμα 1 χρόνο να σου πω τα νέα του Champions League. Ο προημιτελικός ήταν Μπάγερν-Μπαρτσελόνα.
-Τέλειο φίλε. Πού έγινε ο πρώτος αγώνας, Γερμανία ή Ισπανία;
-Πορτογαλία.
-Και ο δεύτερος αγώνας;
-Μονός αγώνας ήταν.
-Και πόσοι φίλαθλοι πήγαν;
-Κανένας, χωρίς θεατές.
-Και πόσο ήρθε;
-8-2 κέρδισε η Μπάγερν!
-ΟΚ, και πότε έρχονται οι εξωγήινοι είπαμε;
- Φίλε αφού ήσουν σε κώμα 1 χρόνο να σου πω τα νέα του Champions League. Ο προημιτελικός ήταν Μπάγερν-Μπαρτσελόνα.
-Τέλειο φίλε. Πού έγινε ο πρώτος αγώνας, Γερμανία ή Ισπανία;
-Πορτογαλία.
-Και ο δεύτερος αγώνας;
-Μονός αγώνας ήταν.
-Και πόσοι φίλαθλοι πήγαν;
-Κανένας, χωρίς θεατές.
-Και πόσο ήρθε;
-8-2 κέρδισε η Μπάγερν!
-ΟΚ, και πότε έρχονται οι εξωγήινοι είπαμε;
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν ήταν... Στα κρύα γρήγορα!
karellen
15/08/2020, 16:13
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν ήταν... Στα κρύα γρήγορα!
:lol::lol:
Ενδιαφέρον άρθρο
http://polis24.gr/%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%b5%cf%85%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%b1-%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7/?fbclid=IwAR1sEmeArfy3H9m8JaHD-XWnnXbDTNmbGi9W0cHYpAMv8xT84q2XZa_n9-w
Καλησπέρα,μια ερώτηση παρακαλώ.
Γνωρίζει κάποιος κλειστό πάρκινγκ στην Αθήνα,σχετικά κοντά στον Κολωνό,Παλαμηδίου;
Το χρειάζομαι για 1-2 μέρες,το ψάχνω και online αλλά ίσως κάποιος γνωρίζει σίγουρα,ευχαριστώ.
εντιτ για την μότο το θέλω φυσικά.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/08/2020, 19:59
Καλησπέρα,μια ερώτηση παρακαλώ.
Γνωρίζει κάποιος κλειστό πάρκινγκ στην Αθήνα,σχετικά κοντά στον Κολωνό,Παλαμηδίου;
Το χρειάζομαι για 1-2 μέρες,το ψάχνω και online αλλά ίσως κάποιος γνωρίζει σίγουρα,ευχαριστώ.
εντιτ για την μότο το θέλω φυσικά.
Τι να το κάνεις ρε μπόι το κλειστό πάρκινγκ. Τα ρετάλια μάς δε τα πειράζει κανείς:lol:
εντάξει βρήκα.
ε φοβάμαι μην πέσω σε γνώστη,ψαγμένο κλέφτη κατάλαβες.
thunder ace
21/08/2020, 20:23
Μόνο άμα έχεις κάνα Φάντικ καμπαλερο ρεγκολαριτα κομπετατσιονε να φοβάστε...αυτά κλέβουν.
basilis_k6
21/08/2020, 22:27
Μόνο άμα έχεις κάνα Φάντικ καμπαλερο ρεγκολαριτα κομπετατσιονε να φοβάστε...αυτά κλέβουν.
Η μαρια λα ντελ μπαριο σολ έπαιζε σε αυτό?
karellen
22/08/2020, 12:34
:moutza: ρε
:bawl: :bawl: :lol: :lol:
thunder ace
22/08/2020, 12:44
Χαχαχαχαχαχα ναι,στη πρώτη σεζόν,μετά την άλλαξαν με την Βιβατσο αλεγρο μανόν τρόπο Υ σάλτο μορταλε
Χαχαχαχαχαχα ναι,στη πρώτη σεζόν,μετά την άλλαξαν με την Βιβατσο αλεγρο μανόν τρόπο Υ σάλτο μορταλε
Εγώ νομίζω ότι έπαιζε η μαριαντολορες επαρτονκαι κουνατον ώρες
Εγώ νομίζω ότι έπαιζε η μαριαντολορες επαρτονκαι κουνατον ώρες
Όχι ρε συ.
Εκεί έλαμψε το άστρο της Archi Dia Mandoles.
και του leonardo di cavlio
αφου πιασαμε τα ισπανικα-λατινοαμερικανικα σηριαλ, ενα με μια σημορια μηχανοβιων το θυμαστε?
νομιζω λεγονταν "κουνιαδος τορναδορος σε σελα βεσπας πλαγια".. η καπως ετσι τελος παντων..
basilis_k6
22/08/2020, 17:57
Τι τρόλλια ειστε ρπμ
Grafton 505
22/08/2020, 19:01
αφου πιασαμε τα ισπανικα-λατινοαμερικανικα σηριαλ, ενα με μια σημορια μηχανοβιων το θυμαστε?
νομιζω λεγονταν "κουνιαδος τορναδορος σε σελα βεσπας πλαγια".. η καπως ετσι τελος παντων..
Αυτή δεν κέρδισε τον χρυσό παπαΦοίνικα ;
karellen
23/08/2020, 02:36
Είσαι πολύ παλιός αν...
...έβλεπες Μαρία της γειτονιάς.
Είσαι πολύ παλιός αν...
...έβλεπες Μαρία της γειτονιάς.
Η γειτονιά μας πιάνεται ?
Ο τίτλος τέλειωνε με patosalatieras
LOUKILOUK
23/08/2020, 10:22
Το "Γιάννης και Μαρία" επίσης...
είχε και μηχανή το παλικάρι και φόραγε και το κράνος...:eek:
thunder ace
23/08/2020, 10:35
Αν και μικρός (τότε)..γουσταριζα τρελά Σασσα Καστουρα
Grafton 505
29/08/2020, 16:37
420570
tzimidis
31/08/2020, 08:38
Εγώ πάντως μετά από αυτή τη φωτογραφία,
τρέχω να επενδύσω...
420587
Εγώ πάντως μετά από αυτή τη φωτογραφία,
τρέχω να επενδύσω...
420587
Την γιαγιά πάντως με γερανακι πρέπει να την έβαλαν ατο κάθισμα για την φωτογράφηση
karellen
31/08/2020, 09:34
Μετά τις κινητές τηλεφωνίες και τις ιδιωτικές ΔΕΗ,καινούρια μόδα στις τηλε πωλήσεις.
Επενδυτικές εταιρίες.Με έχει πρήξει μια Forex να με παίρνουν τηλ. κάτι ξενόγλωσσοι τύποι για να επενδύσω τα χρήματά μου. :uplate:
Μετά τις κινητές τηλεφωνίες και τις ιδιωτικές ΔΕΗ,καινούρια μόδα στις τηλε πωλήσεις.
Επενδυτικές εταιρίες.Με έχει πρήξει μια Forex να με παίρνουν τηλ. κάτι ξενόγλωσσοι τύποι για να επενδύσω τα χρήματά μου. :uplate:
Σε τι , σε οικόπεδα στο φεγγάρι ? :bawl:
ενταξει ολες οι επενδυσεις εχουν ρισκο....
κι εγω οταν παντρευτηκα πηρα προικα 3 στρεμματα ποταμι
doctor_john
31/08/2020, 10:44
Ερώτηση για φίλους με CBR μετά το '08:
θα 'θελα την άποψη σας για τις monoblock δαγκάνες της tokico.
Πιο συγκεκριμένα αν αλλοιώνεται η απόδοση τους όταν ζεσταίνονται.
Επίσης αν κάποιος ξερει κάποιο άρθρο που αναφέρεται σε αυτές γιατί δεν βρίσκω κάτι.
ευχαριστώ!
Σε τι , σε οικόπεδα στο φεγγάρι ? :bawl:
καλά, γέλα εσύ.... (http://https://www.news.gr/kosmos/paraxena/article/53143/o-anthropos-poy-poylaei-oikopeda-sth-selhnh.html) :lol:
ενταξει ολες οι επενδυσεις εχουν ρισκο....
κι εγω οταν παντρευτηκα πηρα προικα 3 στρεμματα ποταμι
Τουλάχιστον είχαν χρυσό; Έστω πέστροφες;:lol:
καλά, γέλα εσύ.... (http://https://www.news.gr/kosmos/paraxena/article/53143/o-anthropos-poy-poylaei-oikopeda-sth-selhnh.html) :lol:
και το λινκ ψευτικο ειναι:bawl:
και το λινκ ψευτικο ειναι:bawl:
εδώ το έχουν πάει σε άλλο level (https://www.dimokratiki.gr/09-11-2018/39chroni-roditissa-agorase-oikopedo-dyo-stremmata-sti-selini-to-proorizei-gia-tin-kori-tis/) :cry:
:bawl:
εδώ το έχουν πάει σε άλλο level (https://www.dimokratiki.gr/09-11-2018/39chroni-roditissa-agorase-oikopedo-dyo-stremmata-sti-selini-to-proorizei-gia-tin-kori-tis/) :cry:
:bawl:
Βλακεία έκανε. Αν είναι εκτός σχεδίου δε μπορεί να χτίσει :P
Grafton 505
31/08/2020, 18:43
Μπορεί γιατί θα το νομιμοποιήσει μετά σαν αυθαίρετο ... :lol:
Αν δε δω την πρώτη φωτιά δεν πιστεύω ότι αγόρασαν οικόπεδο Έλληνες.
doctor_john
31/08/2020, 23:22
Η πίσω πλευρά γιατί είναι μαύρη νομίζεις;
Γμθηκε το κλίμα και πουλάμε τις επιχωματώσεις, ήταν θάλασσα παλιά εκεί :lol:
Μπορεί γιατί θα το νομιμοποιήσει μετά σαν αυθαίρετο ... :lol:
Αν δε δω την πρώτη φωτιά δεν πιστεύω ότι αγόρασαν οικόπεδο Έλληνες.
Η πίσω πλευρά γιατί είναι μαύρη νομίζεις;
Γμθηκε το κλίμα και πουλάμε τις επιχωματώσεις, ήταν θάλασσα παλιά εκεί :lol:
Ρε καμένοι..... Κλαίω λέμε :bawl:
doctor_john
01/09/2020, 21:45
Κάποιος με CBR 600-1000 rr μετά το '08; Κάποιος που να έχει ψαχτεί λίγο με τις δαγκάνες τους; :)
strokt up
01/09/2020, 22:54
Τι γίνεται με μεταβιβάσεις αυτόν τον καιρό;; βρήκα αγοραστή για το freewind και δεν ξέρω τι παίζει καθόλου.
Πας κανονικά χωρίς ραντεβού στην σειρά σου.
strokt up
01/09/2020, 23:17
Πας κανονικά χωρίς ραντεβού στην σειρά σου.
Ευχαριστώ
DoctoR_k6
01/09/2020, 23:23
Κάποιος με CBR 600-1000 rr μετά το '08; Κάποιος που να έχει ψαχτεί λίγο με τις δαγκάνες τους; :)
Μίλα με Rage Raptor.
Ο αντίχριστ@ς έβαλε H εξοπλισμό στο Σουζούκι.
Θα τον βρεις στο θέμα V4s Vs K5. :lol:
Μίλα με Rage Raptor.
Ο αντίχριστ@ς έβαλε H εξοπλισμό στο Σουζούκι.
Θα τον βρεις στο θέμα V4s Vs K5. :lol:
Ηθελε ο άνθρωπος λίγο φρένο!:lol:
@doctor_john για ποιό λόγο να ψαχτεί κάποιος που έχει CBR με τις δαγκάνες?Οταν έχεις ήδη πολύ καλά φρένα δεν ψάχνεσαι εκτός και αν πας για πιο σοβαρά πράγματα στην πίστα(και πάλι με τις συγκεκριμένες δαγκάνες δε νομίζω να ασχοληθεις)!;)
doctor_john
02/09/2020, 11:07
Τις σκέφτομαι λόγο σχεδιασμού και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η δύναμη τους όταν υπερθερμαίνονται.
Δεν είναι δύσκολο να έχει ψάξει τις δαγκάνες του κάποιος, μπορεί να του φάνηκαν πολύ δυνατές και να βρήκε
ενα setup βολικότερο, μπορεί να ξέρει έναν πίνακα με χαρακτηριστικά που θα με βόλευε κ.λπ.
Τις σκέφτομαι λόγο σχεδιασμού και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η δύναμη τους όταν υπερθερμαίνονται.
Δεν είναι δύσκολο να έχει ψάξει τις δαγκάνες του κάποιος, μπορεί να του φάνηκαν πολύ δυνατές και να βρήκε
ενα setup βολικότερο, μπορεί να ξέρει έναν πίνακα με χαρακτηριστικά που θα με βόλευε κ.λπ.
Σε τι μηχανάκι σκέφτεσαι να τις βάλεις? Η εμπειρία που έχω από αυτές είναι ότι δεν παίζει να υπερθερμανθουν εκτός και αν μιλάμε για αγωνιστικούς ρυθμούς και πολύ σφιχτή πίστα τύπου Μέγαρα (και ούτε εκεί δεν είδα παράπονο από διάφορους με πολύ γρήγορα γυρολογια)
Αυτό με το ότι ίσως είναι πολύ δυνατές για συγκεκριμένες μηχανές έχει μια βάση.
Εγώ έβαλα τις δαγκάνες του παλιού R1 και αν ξεχαστώ και είμαι αφηρημένος και ''καρυδώσω'΄το μπροστά λίγο παραπάνω έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μου το είπαν κάποιοι πριν ,ισχύει ,το βλέπω.
doctor_john
02/09/2020, 13:33
er6 κοντα στα 185kg, θα τις δοκιμάσω με την nissin του αλλά αν είναι πολύ απότομα θα αλλάξω τρόμπα με βάση το μέγεθος της υπάρχουσας (14 ?).
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, μόλις τσίμπησα ένα ζευγάρι και ψάχνω σετ ο ring κ.λπ. για το σερβις τους.
Νομίζω ότι τα πολύ δυνατά φρένα, περισσότερα προβλήματα δημιουργούν για χρήση σε τυπικό ελληνικό οδόστρωμα, παρά βοηθούν. Σε πίστα ή πολύ καλή άσφαλτο, σαφώς έχουν χρησιμότητα.
Καλύτερα να επενδύει κάποιος σε λάστιχα και αναρτήσεις.
doctor_john
02/09/2020, 21:56
Κάτι επρεπε να βάλω και οι πιο ήπιες επιλογές είναι διαπιστωμένο ότι έχουν αρκετή διαφορά όταν ζεσταίνονται.
Η δύναμη δεν είναι πρόβλημα αν είναι κατάλληλη η τρόμπα και σου δίνει διαδρομή.
Μετά νομίζω τα τακάκια διαμορφώνουν την αίσθηση αρκετά.
doctoras
03/09/2020, 10:58
https://www.drive.gr/news/kosmos/tromaktiki-ekrixi-dialyei-ilektriko-aytokinito-sti-diarkeia-tis-fortisis-video
Κάτι επρεπε να βάλω και οι πιο ήπιες επιλογές είναι διαπιστωμένο ότι έχουν αρκετή διαφορά όταν ζεσταίνονται.
Η δύναμη δεν είναι πρόβλημα αν είναι κατάλληλη η τρόμπα και σου δίνει διαδρομή.
Μετά νομίζω τα τακάκια διαμορφώνουν την αίσθηση αρκετά.
Το πρόβλημα είναι οτι αν παραδυναμώσει το φρένο θα έχεις πολύ βύθισμα.Στα SS δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα γιατι τα μπροστινά τους μπορούν να διαχειριστούν πολύ ισχυρά φρένα.Ισως το μπροστινό χρειαστεί σφίξιμο αλλα θα το δεις στην πράξη αυτό καθώς μιλάμε μόνο για τις δαγκάνες.Ερωτηματικό είναι η τρόμπα που θα συνεργαστεί με αυτές.Τι έχεις σκεφτει?
doctor_john
03/09/2020, 23:28
Tα μπροστινά μου είναι αντίστοιχα ;)
Δεν βρίσκω κάποιο πίνακα με μεγέθη, κάπου είδα τις δαγκάνες 12/18" (~17mm) και αν διαβάζω σωστά η nissin που έχω είναι
14mm. Θέλω να την δοκιμάσω μήπως δίνει εύρος στο φρένο. Αλλιώς θα βρω μια κατάλληλη από SS.
lleonidas
06/09/2020, 11:12
:eek:
420706
Και εδώ (https://eleftherostypos.gr/diethni/623222-ta-tertipia-toy-kairoy-apo-ton-kaysona-sti-baryxeimonia-i-anartisi-toy-saki-arnaoytogloy/amp/) .
Μια συμβουλή προς μηχανικούς/αρχιτέκτονες κτλ και μάλλον αφορά και άλλους.
Μου σφράγισαν το γραφείο (ΣΔΟΕ) για 2 μέρες γιατί βρήκαν 3 αποδείξεις να έχουν κοπεί από 25-40 ημέρες μετά την ημερομηνία αυτοψίας.
Δεν έχει λέει σημασία που την έκοψες,δεν δεχόμαστε ότι την έκοψες τόσο καιρό μετά .Δηλαδή να κόβω αποδείξεις τους λέω για λεφτά που δεν πήρα;Αφού τότε με πλήρωσαν.
''Λυπόμαστε Κύριε, dura lex sed lex''.
Μια συμβουλή προς μηχανικούς/αρχιτέκτονες κτλ και μάλλον αφορά και άλλους.
Μου σφράγισαν το γραφείο (ΣΔΟΕ) για 2 μέρες γιατί βρήκαν 3 αποδείξεις να έχουν κοπεί από 25-40 ημέρες μετά την ημερομηνία αυτοψίας.
Δεν έχει λέει σημασία που την έκοψες,δεν δεχόμαστε ότι την έκοψες τόσο καιρό μετά .Δηλαδή να κόβω αποδείξεις τους λέω για λεφτά που δεν πήρα;Αφού τότε με πλήρωσαν.
''Λυπόμαστε Κύριε, dura lex sed lex''.
Σε όλα τα επαγγέλματα είναι δυστυχώς έτσι.
Δεν έχει σημασία πότε θα πάρεις τα λεφτά σου μόνο πότε παραδίδεις προϊόν/παρέχεις υπηρεσία.
wthanasis
07/09/2020, 13:59
Σε όλα τα επαγγέλματα είναι δυστυχώς έτσι.
Δεν έχει σημασία πότε θα πάρεις τα λεφτά σου μόνο πότε παραδίδεις προϊόν/παρέχεις υπηρεσία.
Σωστά. Και για να πούμε την αλήθεια αυτό είναι και το λογικό έτσι ?
Άσχετα που στην κωλοχώρα μας το πότε θα εισπράξεις θεωρείται/είναι εντελώς άσχετο με το πότε θα εκδόσεις παραστατικό δυστυχώς.
Όποτε βολέψει τον πελάτη. Ίσως και ποτέ. Και φυσικά χωρίς να αξίζει να κινηθείς με νόμιμο τρόπο για να διεκδικήσεις τα χρήματα σου.
Μεγάλη πληγή το βερεσέ....
Περαστικά σου.
https://www.newsit.gr/egklhma/eleytheroi-o-astynomikos-kai-o-37xronos-pou-katigorountai-oti-apigagan-epixeirimatia-stin-argyroupoli/3100688/
περα απο τις καταθεσεις-παρωδιες οπου πραγματικα οι δικηγοροι δινουν ρεστα ως σουρεαλιστες-σεναριογραφοι......
μονο απο τη φωτο με το tdm θα επρεπε να ειχε κοπει απο τις προσληψεις:moutza: