View Full Version : Ο καφενές vol.2
Coyote.V
16/12/2023, 20:55
Διασταύρωση Πλαπούτα & Λ. Αλεξάνδρας.
Κάποια συνεργεία, εδώ και πολύ καιρό, σκάβουν και ξανασκάβουν το ίδιο σημείο.
Προφανώς, η βροχή διάβρωσε κάποια πρόχειρη επιχωμάτωση και ο ταξιτζής ήταν ο άτυχος.
Αυτό ακριβώς έγινε.
Για τους τερατολόγους λέω... σκέφτομαι πως αν δεν υπάρχουν πειστήρια πχ μια φωτογραφία, τι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες μας γεμίζουν.
Διαβάζω τίτλους στις ειδήσεις..
Άνοιξε τρύπα στην Αλεξάνδρας και κατάπιε ταξί, στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού, ο οδηγός είχε άγιο, κλπ
Ανοίγω κάποιο σύνδεσμο και βλέπω αυτό:
449113
Πού έχουμε μπλέξει ρε γμτ !
Αυτό ακριβώς έγινε.
Για τους τερατολόγους λέω... σκέφτομαι πως αν δεν υπάρχουν πειστήρια πχ μια φωτογραφία, τι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες μας γεμίζουν.
Γιατί ρε συ; ψέμματα δεν είπαν....απλώς ΔΕΝ είπαν ΠΟΣΟ κατάπιε το ταξί.....:cry:
:lol:
Αυτό ακριβώς έγινε.
Έκανες κλικ και άνοιξες το σύνδεσμο; Αυτό ήθελε ο "δημοσιογράφος". Είδες τις διαφημίσεις και ως παρενέργεια διάβασες και μία μαλακία που παριστάνει το άρθρο.
Πλέον μπλοκάρω διάφορα τέτοια ειδησεογραφικά του κώλου στο hosts file του κύριου υπολογιστή μου και κάαααποια στιγμή θα φιλοτιμηθώ να το κάνω από το ρούτερ.
Οι ειδήσεις στο διαδίκτυο έχουν συχνά τίτλους εντυπωσιασμού. Μόλις δω τέτοια συμπεριφορά σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, βάζω στις ρυθμίσεις να την κρύβει. Όσο πιο πομπώδης είναι ο τίτλος, τόσο χαμηλότερης ποιότητας το περιεχόμενο, οπότε δεν επισκέπτομαι καν την ιστοσελίδα. Αυτοί προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την επισκεψιμότητα κι εμείς προσπαθούμε να μην χάνουμε χρόνο με χαμηλής ποιότητας ενημέρωση.
Δε θα πιστέψετε τι απίστευτη μαλακία θα διαβάσετε αν κάνετε κλικ
RaGe_Raptor
18/12/2023, 09:45
Τώρα που βγήκε το rpha 12 βλέπω τα rpha 11 στα 299 και δε γίνεται να κρατηθώ για πολύ ακόμα :bawl:
ok αλλα δεν συγκρίνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα, αν θυμάμαι καλά το strada φορούσε brempo δαγκάνα, τακάκια ίδιας εταιρίας και δυνατή τρόμπα πολύ πάνω απο την κατηγορία του
το voge φαντάζομαι φοράει περιφερειακά μέσου όρου και ως συνήθως μαλακής πάστας τακάκια. Σίγουρα με μεταλλικά θα είχε άλλα αποτελέσματα σε απόδοση και αίσθηση
Άδικο δεν έχεις, απλώς το ανέφερα για την κουβέντα "ένας δίσκος έναντι 2".
Το AC φοράει ακόμα τα μαμά τακάκια, κλείνω έτος που το πήρα, έχει 9800 χλμ. Όταν έρθει η ώρα της αλλαγής, θα πέσει πειραματισμός, εννοείται.
Επίαης δεν μου αρέσουν τα λάδια που βάζει η αντιπροσωπεία, (Hμισυνθετικά Silcolene 10/40) καμιά πρόταση;
""
Όταν λες δεν σου αρέσουν τι εννοείς?
Δεν σου αρέσει οπτικά το μπουκάλι? Δεν σου αρέσει η μάρκα ή δεν σου αρέσει το σασμάν με αυτά?
Γιατι είναι καλό λαδάκι αυτό...
Δεν σου αρέσει οπτικά το μπουκάλι? Δεν σου αρέσει η μάρκα ή δεν σου αρέσει το σασμάν με αυτά?
Το σαζμάν ρε συ, Δεν έχω θέμα με μάρκες η μπουκάλια συσκευασίας :lol:
Είναι σκληρό, και κάπου διάβασα ότι με άλλες μάρκες μειώνεται....
Άν και είναι τελείως άσχετο με το θέμα, δοκίμασε τα bel ray EXP.
Άν και είναι τελείως άσχετο με το θέμα, δοκίμασε τα bel ray EXP.
Θα το κάνω.
Είπαμε, εδώ όλα τα θρεντ σφάζονται, όλα μαχαιρώνονται....:lol:
harris_x
22/12/2023, 08:01
Στη γευση ρε Αντρέα, τι άλλο να εννοεί;
Δε τα μπορεί τα πικάντικα ο Μήτσος :bawl:
:moutza: :moutza::cry:
:bawl:
Manalishi
22/12/2023, 10:04
Ωπα Μήτσοοοο....μήπως είσαι του ξινού τότενες... :a01::a01: ????
harris_x
22/12/2023, 10:10
Ωπα Μήτσοοοο....μήπως είσαι του ξινού τότενες... :a01::a01: ????
:bawl::bawl::bawl:
CorpseAlive
22/12/2023, 12:36
Ο Παναγιώτοπουλος έφυγε από το δίκτυο της BMW . Wtf.
:confused:
Πάω πολλά χρόνια εκεί, λογικά δε θα επηρεάσει σε κάτι εμάς τους πελάτες.
(εκτός από αυτούς που έχουν θέμα εγγύησης, τώρα που το σκέφτομαι).
Το ερώτημα είναι γιατί?
Τι έπαιξε?
Κάτι με τις ανακλήσεις φαντάζομαι...
harris_x
23/12/2023, 09:13
Να ρωτήσω ρε παλικάρια, αυτοί που κάνουν διήθηση με αναμενα τα αλαρμ, νιώθουν πιο ασφαλείς ή πιο νόμιμοι από εμάς που τα έχουμε σβηστά;
Η χρήση των alarm στην Ελλάδα είναι συνήθως λανθασμένη και συνδυάζεται με την παρανομία:
Παρκάρεις παράνομα; Ανάβεις alarm.
Διπλοπαρκάρεις (επίσης παράνομο); Ανάβεις alarm.
Πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο; Ανάβεις alarm.
Κινείσαι στο αντίθετο ρεύμα, προσπερνώντας ουρά αυτοκινήτων; Ανάβεις alarm.
Κινείσαι στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αυτοκινητοδρόμου; Ανάβεις alarm.
Κάνεις διήθηση; Ανάβεις alarm.
Ουσιαστικά η έννοιά τους είναι "Ναι, κάνω παρανομία, αλλά για λιγάκι. Σιγά καλέ." Φώτα παρανομίας θα πρέπει να ονομαστούν.
giorgosb
23/12/2023, 11:16
Με λίγα λόγια, είναι τα φώτα που νομίζεις ότι σε κάνουν αόρατο, άρα κάνεις ό,τι θες.. :p
αχαχαχα
Προσωπικα οποτε τα αναψω ειναι για να δηλωσω ..."ξερω οτι κάνω μ@λ@κια και ζητω συγνώμη". Σαν άφεση της αμαρτιας. :lol:
doctoras
23/12/2023, 19:27
Το φαινόμενο το ειχα πρώτοδει πριν χρόνια στον περιφερειακό του Παρισιού.
Σκεφτείτε Αττική οδό 5 λωριδες μποτιλιαρισμένες με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και να διασχίζεις μέσω διήθησης με 40-50χαω το έβλεπα λογικό να ανάβουν περισσότερα φωτα ως περισσότερη αναγνωρισιμότητα για να μη κινηθεί κάποιος με το κουτί απότομα σε αλλαγή λωρίδας και φάει λάχανο τον μηχανάκια
Να ρωτήσω ρε παλικάρια, αυτοί που κάνουν διήθηση με αναμενα τα αλαρμ, νιώθουν πιο ασφαλείς ή πιο νόμιμοι από εμάς που τα έχουμε σβηστά;
Εσύ να κοιτάς μπροστά και να μην σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι πίσω
2 φορές στην ζωή μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα αλάρμ (και την κόρνα...) με το αμάξι. Και εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ......
Όσο για την μηχανή, πρόκειται περί μέγιστης ανοησίας. Και όχι, ΔΕΝ θα μεριάσω για να περάσει. Όταν βλέπω στους καθρέπτες μου κάποιον πιο γρήγορο από μένα τον αφήνω να περνάει, δεν έχει νόημα να τον κρατάω πίσω μου. Αλλά τον τρίβλακα με τα αλάρμ, όχι.
basilis_k6
24/12/2023, 11:56
πιο ασφαλεις. ειναι αρκετά πιο ευκολο να διακρινεις στον καθρεπτη (αμα τον κοιταξεις) κατι που αναβοσβηνει και μαλιστα δεν ειναι ασπρο οπως ολα τα φωτα πισω σου. εγω αν ειχα ξανα ον οφφ θα έβαζα στρομπόλι. εχει παραγινει το κακο με τους "αλλαζω λωριδα εν ριπη οφθαλμου" στην κίνηση. βεβαια για να ειμαστε και λογικοι, ειναι κομματακι δυσκολο να διακρινεις μια μοτοσυκλέτα που ειναι 30 μετρα πισω σου, ελαχιστα ορατη στον καθρεπτη (η καθολου) και θα ειναι διπλα σου σε ενα δευτερολεπτο. διηθηση με +40χλμ απο τους αλλους ειναι δικη σου ευθυνη.
πιο ασφαλεις. ειναι αρκετά πιο ευκολο να διακρινεις στον καθρεπτη (αμα τον κοιταξεις) κατι που αναβοσβηνει και μαλιστα δεν ειναι ασπρο οπως ολα τα φωτα πισω σου. εγω αν ειχα ξανα ον οφφ θα έβαζα στρομπόλι. εχει παραγινει το κακο με τους "αλλαζω λωριδα εν ριπη οφθαλμου" στην κίνηση. βεβαια για να ειμαστε και λογικοι, ειναι κομματακι δυσκολο να διακρινεις μια μοτοσυκλέτα που ειναι 30 μετρα πισω σου, ελαχιστα ορατη στον καθρεπτη (η καθολου) και θα ειναι διπλα σου σε ενα δευτερολεπτο. διηθηση με +40χλμ απο τους αλλους ειναι δικη σου ευθυνη.
Η διήθηση είναι παράνομη, ανεξαρτήτως ταχύτητας κίνησης. Το αμάξι κινείται νόμιμα αλλάζοντας λωρίδα, αν η λωρίδα στην οποία μετακινείται του δίνει τον χώρο να πάει.
Το γεγονός ότι υπάρχει ο χώρος να μετακινηθεί έτσι η μοτοσυκλέτα, καθώς και η ανοχή και η προσοχή από κάποιους οδηγούς, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δικαίωμα ή απαίτηση. Όταν δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις την παρανομία σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι που δεν σε διευκολύνουν σε αυτή, ούτε πρέπει να κλιμακώνεις τα μέτρα που χρησιμοποιείς (επιπλέον φώτα), ώστε να απαιτείς να σε διευκολύνουν. Ήδη κινείσαι με τρόπο που δυσκολεύει τους άλλους οδηγούς που κινούνται νόμιμα, διότι πέρα από να τηρούν τον ΚΟΚ, πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο όσους δεν τον τηρούν.
Φαντάσου να στέκεσαι στην ουρά για το ταμείο του super market και να έρχεται ο άλλος να σου την πει, που δεν του άφησες αρκετό χώρο για να χωθεί μπροστά σου, επειδή κρατάει μόνο ένα μπουκάλι γάλα.
basilis_k6
24/12/2023, 12:42
Η διήθηση είναι παράνομη, ανεξαρτήτως ταχύτητας κίνησης. Το αμάξι κινείται νόμιμα αλλάζοντας λωρίδα, αν η λωρίδα στην οποία μετακινείται του δίνει τον χώρο να πάει.
Το γεγονός ότι υπάρχει ο χώρος να μετακινηθεί έτσι η μοτοσυκλέτα, καθώς και η ανοχή και η προσοχή από κάποιους οδηγούς, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δικαίωμα ή απαίτηση. Όταν δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις την παρανομία σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι που δεν σε διευκολύνουν σε αυτή, ούτε πρέπει αν να κλιμακώνεις τα μέτρα που χρησιμοποιείς (επιπλέον φώτα), ώστε να απαιτείς να σε διευκολύνουν. Ήδη κινείσαι με τρόπο που δυσκολεύει τους άλλους οδηγούς που κινούνται νόμιμα, διότι πρέπει πέρα από να τηρούν τον ΚΟΚ, να προσέχουν πολύ περισσότερο όσους δεν τον τηρούν.
Φαντάσου να στέκεσαι στην ουρά για το ταμείο του super market και να έρχεται ο άλλος να σου την πει, που δεν του άφησες αρκετό χώρο για να χωθεί μπροστά σου, επειδή κρατάς μόνο ένα μπουκάλι γάλα.
πολλοι νομοι και κανονες εχουν καταργηθει στην πράξη. οταν οι περισσοτεροι ειμαστε παρανομοι, ο νομος εχει παει περιπατο. απο την στιγμη που τα αυτοκινητα ειναι κολλημενα και εγω μπορω να περασω θα περασω. το πως θα το κανεις ειναι το θεμα. τα επιπλεον φωτα ειναι νομιμα παντως. το αναβοσβημα των αλαρμ οχι αλλα σιγουρα προσθετει ασφαλεια.
o_gavros
24/12/2023, 13:35
Το γεγονός ότι υπάρχει ο χώρος να μετακινηθεί έτσι η μοτοσυκλέτα, καθώς και η ανοχή και η προσοχή από κάποιους οδηγούς, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δικαίωμα ή απαίτηση. Όταν δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις την παρανομία σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι που δεν σε διευκολύνουν σε αυτή, ούτε πρέπει αν να κλιμακώνεις τα μέτρα που χρησιμοποιείς (επιπλέον φώτα), ώστε να απαιτείς να σε διευκολύνουν. Ήδη κινείσαι με τρόπο που δυσκολεύει τους άλλους οδηγούς που κινούνται νόμιμα, διότι πρέπει πέρα από να τηρούν τον ΚΟΚ, να προσέχουν πολύ περισσότερο όσους δεν τον τηρούν.
Φαντάσου να στέκεσαι στην ουρά για το ταμείο του super market και να έρχεται ο άλλος να σου την πει, που δεν του άφησες αρκετό χώρο για να χωθεί μπροστά σου, επειδή κρατάς μόνο ένα μπουκάλι γάλα.
:plaf:
Δώστε του κάποιος μια πορτοκαλί βουδιστικη φορεσια, ο άνθρωπος αιωρείται...
:plaf:
Δώστε του κάποιος μια πορτοκαλί βουδιστικη φορεσια, ο άνθρωπος αιωρείται...
Κι εγώ ρεαλιστής είμαι μέχρι ένα σημείο, αλλά μακάρι να αιωρούμασταν και οι υπόλοιποι. Είμαι στην Αθήνα εδώ και δύο μέρες και είχα ξεχάσει πόση μαλακία στη διήθηση και τις σφήνες υφίσταται, ενώ υπάρχει η απαίτηση εγώ να έχω κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψω σε ποιο ανύπαρκτο σημείο θα χωθεί ο καθένας. Κεράσάκι στην τούρτα, είδα το μάγκα με το σκούτερ να γράφει στα παπάρια του την ουρά αυτοκινήτων στα διόδια και να χώνεται μπροστά, επειδή μπορούσε. Η ελαφρά παρανομία αν μείνει ανεξέλεγκτη φέρνει χειρότερη ασυδοσία.
Το γεγονός ότι υπάρχει ο χώρος να μετακινηθεί έτσι η μοτοσυκλέτα, καθώς και η ανοχή και η προσοχή από κάποιους οδηγούς, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δικαίωμα ή απαίτηση. Όταν δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις την παρανομία σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι που δεν σε διευκολύνουν σε αυτή, ούτε πρέπει να κλιμακώνεις τα μέτρα που χρησιμοποιείς (επιπλέον φώτα), ώστε να απαιτείς να σε διευκολύνουν. Ήδη κινείσαι με τρόπο που δυσκολεύει τους άλλους οδηγούς που κινούνται νόμιμα, διότι πέρα από να τηρούν τον ΚΟΚ, πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο όσους δεν τον τηρούν.
Φαντάσου να στέκεσαι στην ουρά για το ταμείο του super market και να έρχεται ο άλλος να σου την πει, που δεν του άφησες αρκετό χώρο για να χωθεί μπροστά σου, επειδή κρατάει μόνο ένα μπουκάλι γάλα.
Δεν μιλαει κανεις για απαιτηση ή δικαίωμα. Μιλάνε για έξτρα αίσθημα ασφάλειας προς αποφυγή ατυχήματος, ειτε υφίσταται είτε οχι. Δεν θα ανοιξει τα αλαρμ για να του κανεις χωρο αλλα για να τον δεις πιο ευκολα και να μην αλλαξεις λωριδα αποτομα και τον χτυπησεις.
Κι εγώ ρεαλιστής είμαι μέχρι ένα σημείο, αλλά μακάρι να αιωρούμασταν και οι υπόλοιποι. Είμαι στην Αθήνα εδώ και δύο μέρες και είχα ξεχάσει πόση μαλακία στη διήθηση και τις σφήνες υφίσταται, ενώ υπάρχει η απαίτηση εγώ να έχω κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψω σε ποιο ανύπαρκτο σημείο θα χωθεί ο καθένας. Κεράσάκι στην τούρτα, είδα το μάγκα με το σκούτερ να γράφει στα παπάρια του την ουρά αυτοκινήτων στα διόδια και να χώνεται μπροστά, επειδή μπορούσε. Η ελαφρά παρανομία αν μείνει ανεξέλεγκτη φέρνει χειρότερη ασυδοσία.
Αυτο με τα διοδια το εχω ξαναγραψει με εκνευριζει και εμενα. Περιμενουμε στην ουρα οπως και οι υπολοιποι. Δεν κλεβουμε την σειρα των αλλων οπως δεν θα κλεψουμε την σειρα στην ουρα του σουπερμαρκετ. Στις μονες περιπτωσεις που θα παρανομησω ειναι αν βρεχει (οχι στο κρυο) ή είμαι σε 40 βαθμους και ειναι νταλα μεσημερι. Εκει θα ζητησω την κατανοηση των κουτακιδων.
2 φορές στην ζωή μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα αλάρμ (και την κόρνα...) με το αμάξι. Και εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ......
Όσο για την μηχανή, πρόκειται περί μέγιστης ανοησίας. Και όχι, ΔΕΝ θα μεριάσω για να περάσει. Όταν βλέπω στους καθρέπτες μου κάποιον πιο γρήγορο από μένα τον αφήνω να περνάει, δεν έχει νόημα να τον κρατάω πίσω μου. Αλλά τον τρίβλακα με τα αλάρμ, όχι.
Το βλεπεις πιθανον από την αντιθετη οπτικη γωνια απο την οποια το κανουν. Γιατι το ερμηνευεις ως μεριασε αντι για το προσεξε μην αλλαξεις λωριδα αποτομα ; Και που σε ενοχλει να εχει αλαρμ απο πισω σου ; Αν σου τραβαει την προσοχη απο τον καθρεφτη, οκ να το καταλαβω. Ωστοσο θα ελεγα να ασχοληθουμε προτιστως με τους μακακες που ανοιγουν τα μεγαλα τους φωτα και βρισκονται πισω σου και σε τυφλωνουν μεσα απο τον καθρεφτη σου.
Το βλεπεις πιθανον από την αντιθετη οπτικη γωνια απο την οποια το κανουν. Γιατι το ερμηνευεις ως μεριασε αντι για το προσεξε μην αλλαξεις λωριδα αποτομα ; Και που σε ενοχλει να εχει αλαρμ απο πισω σου ; Αν σου τραβαει την προσοχη απο τον καθρεφτη, οκ να το καταλαβω. Ωστοσο θα ελεγα να ασχοληθουμε προτιστως με τους μακακες που ανοιγουν τα μεγαλα τους φωτα και βρισκονται πισω σου και σε τυφλωνουν μεσα απο τον καθρεφτη σου.
Κοίτα...αλάρμ εν κινήσει ανάβουμε σε περίπτωση ανάγκης συνήθως, σωστά; αν αρχίσουμε όλοι να το κάνουμε αυτό....καταλαβαίνεις φαντάζομαι την συνέχεια
stefanos
24/12/2023, 18:08
Μιλάνε για έξτρα αίσθημα ασφάλειας προς αποφυγή ατυχήματος, ειτε υφίσταται είτε οχι. Δεν θα ανοιξει τα αλαρμ για να του κανεις χωρο αλλα για να τον δεις πιο ευκολα και να μην αλλαξεις λωριδα αποτομα και τον χτυπησεις.
Το έξτρα αίσθημα ασφάλειας στο δημιουργεί η σιγουριά ότι θα αλλάξει λωρίδα με σκοπό να σε χτυπήσει.
Γι αυτό περνάς μόνο ανάμεσα σε αυτοκίνητα και ανοίγεσαι όπου υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει λωρίδα.
Αλάρμ ή χωρίς αν σε ξαπλώσει αυτός θα πάει συνεργείο εμείς νοσοκομείο, και πιθανόν να τον πληρώσουμε κιόλας.
basilis_k6
24/12/2023, 21:30
Γι αυτό περνάς μόνο ανάμεσα σε αυτοκίνητα και ανοίγεσαι όπου υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει λωρίδα.
δυστυχως αυτο το πολυ πολυ σημαντικο τιπ δεν το γνωριζει σχεδον κανενας. το βλεπω καθημερινα γιατι δυστυχως πρεπει να κανω για πανω απο 10-20χλμ διηθηση σε σχεδον σταματημενα (οχι κολλημενα που ειναι πιο ευκολο) και κανενας δεν ανοίγετε να παρει τη λωριδα οσο ειναι κενη. μεγαλο λαθος.
harris_x
24/12/2023, 21:58
Εσύ να κοιτάς μπροστά και να μην σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι πίσω
Ε να τώρα, αυτά γράφεις και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις :look:
harris_x
24/12/2023, 22:06
Γενικώς πάντως, το ζητούμενο είναι να μη σε πάρουν χαμπάρι, όχι να σε δουν.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία!
https://www.honda-motorcycles.gr/range/EM1-e/
Το σημαντικό είναι η ανάρτηση παιδιά :lol:
Μικρή αυτονομία τα 40 km σε ιδανικές συνθήκες, αλλά σημαντικό πλεονέκτημα η αφαιρούμενη μπαταρία 10 κιλών. Π.χ. μαγαζί εστίασης με ντελιβεράδες ή σταθμός ανεφοδιασμού (βενζινάδικο), μπορεί να έχει έτοιμες φορτισμένες μπαταρίες και να τις αλλάζουν οι οδηγοί σε λίγα λεπτά, αφήνοντας τις άδειες να φορτίσουν.
The EM1 e: is practically a copy of the U-Go model Honda started selling in China mid 2021. So it’s expected to arrive to Europe perfectly evolved.
...
We also know that in China they were sold at very competitive prices. They cost an equivalent of €985 and €1,050, respectively, meaning the EM1 e:’s European price could also be quite affordable.
https://www.boxrepsol.com/en/motorbike-life/honda-em1-e/
Μικρή αυτονομία τα 40 km σε ιδανικές συνθήκες, αλλά σημαντικό πλεονέκτημα η αφαιρούμενη μπαταρία 10 κιλών. Π.χ. μαγαζί εστίασης με ντελιβεράδες ή σταθμός ανεφοδιασμού (βενζινάδικο), μπορεί να έχει έτοιμες φορτισμένες μπαταρίες και να τις αλλάζουν οι οδηγοί σε λίγα λεπτά, αφήνοντας τις άδειες να φορτίσουν.
Αυτό γίνεται στην Ταιβάν εδώ και κάποια χρόνια....είχα γράψει για αυτό καπου εδώ μέσα. ότι καλύτερο για μέσα στην πόλη!
..... ή σταθμός ανεφοδιασμού (βενζινάδικο), μπορεί να έχει έτοιμες φορτισμένες μπαταρίες και να τις αλλάζουν οι οδηγοί σε λίγα λεπτά, αφήνοντας τις άδειες να φορτίσουν.
σα τις φιαλες υγραεριου για τις σομπες ενα πραμα... :lol: :lol: :p
σα τις φιαλες υγραεριου για τις σομπες ενα πραμα... :lol: :lol: :p
Ναι, γεια σου. Απλά είναι πιο ελαφριές. Βέβαια 10 κιλά παραμένουν μπόλικα για να τα σηκώσει άνετα μία γυναίκα με το ένα χέρι. Γίνεται μεν, αλλά δεν το λες φιλικό στον χρήστη να σηκώνει κάθε μέρα 10 κιλά μπαταρίες, ίσως προτιμήσει κάτι άλλο για την άνεσή του.
Ακούμε τέτοιον τρόπο ανεφοδιασμού εδώ και χρόνια, αλλά η είσοδος μεγάλου κατασκευαστή με τέτοιο σύστημα στην ελληνική αγορά, θα φέρει αλλαγές. Μένει να δούμε την τιμή, διότι με τα 3 και 4 χιλιάρικα που ζητάνε για τα ηλεκτρικά scooter, δεν ανταγωνίζονται ακόμα τα παπιά.
karellen
25/12/2023, 10:37
Ναι, γεια σου. Απλά είναι πιο ελαφριές. Βέβαια 10 κιλά παραμένουν μπόλικα για να τα σηκώσει άνετα μία γυναίκα με το ένα χέρι. Γίνεται μεν, αλλά δεν το λες φιλικό στον χρήστη να σηκώνει κάθε μέρα 10 κιλά μπαταρίες, ίσως προτιμήσει κάτι άλλο για την άνεσή του.
Έχεις πιάσει να σηκώσεις γυναικεία τσάντα;
Δεν συζητώ να την ανοίξεις να δεις,η απόλυτη φρίκη :lol:
Κλαίει μέχρι και ο Sport Billy...
νταξ, το βαρος σαν μοναδα μετρησης ειναι σχετικη και αναλογη του φορεα της..
να σου δωσω ενα παραδειγμα: εχεις τρια "πραγματα" που ζυγιζουν 50 κιλα εκαστο:
-ενα σακι τσιμεντο
-ενα τσουβαλι πατατες
-μια γκομενα..
ποιο απο τα τρια μπορεις να σηκωσεις πιο ευκολα και να διαχειριστεις καλυτερα το βαρος του?
Coyote.V
25/12/2023, 12:58
O mikes ρίχνει το τυρί, τη φάκα όμως την κρύβει...
karellen
25/12/2023, 13:48
Κλαίει μέχρι και ο Sport Billy...
Αυτουνού δεν ήτανε τσάντα αλλά το κέρας της Αμάλθειας!
Έχω πιάσει της γυναίκας μου και....η απόλυτη φρίκη όντως! :cry:
Εντάξει παιδιά, ανακαλώ!
:lol:
Έχω πιάσει της γυναίκας μου και......
Ντροπή................................................
Ντροπή................................................
Γιατί μπρε;;; της γυναίκας μου είπα, όχι του αισθήματος....
Στο αίσθημα αλλά πράγματα πιάνεις:D
νταξ, το βαρος σαν μοναδα μετρησης ειναι σχετικη και αναλογη του φορεα της..
να σου δωσω ενα παραδειγμα: εχεις τρια "πραγματα" που ζυγιζουν 50 κιλα εκαστο:
-ενα σακι τσιμεντο
-ενα τσουβαλι πατατες
-μια γκομενα..
ποιο απο τα τρια μπορεις να σηκωσεις πιο ευκολα και να διαχειριστεις καλυτερα το βαρος του?
Το σακί με το τσιμέντο!
Κερδίζω κάτι, αν απαντήσω σωστά???:devil:
Το σακί με το τσιμέντο!
Κερδίζω κάτι, αν απαντήσω σωστά???:devil:
εγω παντως θα διαλεγα τις πατατες... :lol: :lol:
Την γκόμενα ρεεεε! 50 κιλά; ευκολάκι λέμε:D
Την γκόμενα ρεεεε! 50 κιλά; ευκολάκι λέμε:D
Oτι του λείπει του καθεμιανού.......
Oτι του λείπει του καθεμιανού.......
Μια ποτέ δεν είναι αρκετή ρε συ, να μην έχουμε καβάντζα;:D
Παίζει και συνδυασμός; Για παράδειγμα 49 κιλά γυναίκα και 1 κιλό πατάτες;
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...
Το τσιμέντο είναι πιο μαζεμένο! Η πατάτες κουνιούνται! :lol::lol:
Παίζει και συνδυασμός; Για παράδειγμα 49 κιλά γυναίκα και 1 κιλό πατάτες;
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...
Τις πατάτες ποιος θα τις κουβαλάει??? :lol:
GiorgosLa
27/12/2023, 13:22
Σχετικά άσχετο. Τώρα που λέτε για τσουβάλια και πατάτες, μια χρονιά (2016? 2017? κάπου εκεί), είχαμε κοπή πίτας στην Καλαμπάκα. Η βασιλόπιτα (ήταν και μπαμπάτσικη για πολλά άτομα) ταξίδεψε από την Λάρισα ως τα Μετέωρα δεμένη πίσω στο χαγιαμπούσα του Βασίλη. δεν ξέρω αν το θυμάται κανένας.
Αυτό. ;)
(Βαριέμαι να ψάξω για φωτο)
CorpseAlive
27/12/2023, 18:11
Όταν κοιμάσαι μετά από μήνες 9 ώρες συνεχόμενες και ξυπνάς βλέπεις τον κόσμο αλλιώς !
Καλή ξεκούραση σε όλους και καλές γιορτές!
Το τσιμέντο είναι πιο μαζεμένο! Η πατάτες κουνιούνται! :lol::lol:
ναι, αλλα το τσιμεντο δεν τρωγεται...
ναι, αλλα το τσιμεντο δεν τρωγεται...
Ναι αλλά το τσιμέντο αντέχει στο χρόνο! :p
Όταν κοιμάσαι μετά από μήνες 9 ώρες συνεχόμενες και ξυπνάς βλέπεις τον κόσμο αλλιώς !
Σημείωσε την ημερομηνία. Το επόμενο 9ωρο ύπνου θα είναι σε 19 χρόνια περίπου.
CorpseAlive
28/12/2023, 11:54
Σημείωσε την ημερομηνία. Το επόμενο 9ωρο ύπνου θα είναι σε 19 χρόνια περίπου.
'Εμεινα έγκυος ή προβλέπεις ότι για 19 έτη θα ρολάρει τρομερά καλά η εταιρεία μου?
Coyote.V
28/12/2023, 12:13
Προσπαθώ να φανταστώ 12χρ ή 18χρονο να ξυπνάει τη νύχτα και να βάζει τα κλάματα γιατί πεινάει ή είδε άσχημο όνειρο...
doctor_john
28/12/2023, 12:20
Φαντάσου τον να λείπει από το απόγευμα χωρίς να έχει ειδοποιήσει..
Coyote.V
28/12/2023, 12:22
Μπαααα κανένα GTA θα παίζει...
"Η Βίκυ δεν θα σπουδάσει (γιατί είναι κολλημένη στο κινητό της) (https://www.capital.gr/arthra/3757935/i-biku-den-tha-spoudasei-giati-einai-kollimeni-sto-kinito-tis/)"
'Εμεινα έγκυος ή προβλέπεις ότι για 19 έτη θα ρολάρει τρομερά καλά η εταιρεία μου?
Υπέθεσα ότι είσαι κοντά στο πρώτο. :D
CorpseAlive
28/12/2023, 13:32
Υπέθεσα ότι είσαι κοντά στο πρώτο. :D
Αν δεν πάω Nordcap δεν παίζει και αυτό είναι Fact.
ερωτηση 18χρονου γιου με 2 μερες διπλωμα....
μπαμπα που ειναι το κουμπι του antispin μην το πατησω κατα λαθος και το βγαλω....
δεν περιγραφω αλλο:cry:
μπαμπα που ειναι το κουμπι του antispin μην το πατησω κατα λαθος και το βγαλω....
Δεκαοκτάχρονος με πισωκίνητο BMW 316 Ε46 με συστήματα ασφαλείας απενεργοποιημένα, είναι εκρηκτικός συνδυασμός. Πάντως το βρίσκει εύκολα (https://www.youtube.com/watch?v=0Z_Snr6vYTs) και μόνος του.
motojojo
28/12/2023, 14:34
Με 316 κιολας; Τόσο επικίνδυνα είναι 100 αγρια άλογα σε εναμιση τόνο βαπόρι; :bawl:
DoctoR_k6
28/12/2023, 15:11
Δεν λες παλι καλα...
Αφου δεν ηρθε με κανα βιντεακι με τιποτα ντονατς (οχι για φαγητο) και αναποδα να στα δειχνει... :lol:
@motojojo Ξερεις τι προσπαθεια καναμε με μια BMW 1800 (70κατι μοντελο) με κατι φιλαρακια στα 16-17 μας να κανουμε αναποδα και ντονατς? :bawl:
Αστα...μεχρι στις 2 ροδες την φεραμε σε μια στροφη προσπαθωντας να το παιξουμε ιστορια.
Οποτε και τα 100 αλογα της 316 μια χαρα δουλεια κανουν.
doctor_john
28/12/2023, 15:24
Δυστυχώς έχουμε βαριά τραυματισμένο τον κ. Μανώλη Βρέντζο από παραβίαση στοπ.
Το τροχαίο ατύχημα με βάση όσα αναφέρει η οικογένεια του 36χρονου σημειώθηκε στην Άνω Γλυφάδα την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στις 20:25, στη διασταύρωση των οδών Βυζαντίου και Προποντίδος.
Ας το έχουμε υπόψιν, το αυτοκίνητο που τον εγκατέλειψε είναι κτυπημένο
στην δεξιά πλευρά.
motojojo
28/12/2023, 15:25
Βρε δουλιτσα μπορει να κανουν, εκρηκτικό συνδυασμό δεν το λες πάντως!
στα 18 σκοτωνεσαι με τα παντα αν θες να δοκιμασεις
εγω στα 18 πρσπαθουσα να σκοτωθω με σκαραβαιο με 35 αλογα
το 316 εχει 100 αλογα για 1300 κιλα ASC ABS και καινουρια λαστιχα....και κανουμε και τον σταυρο μας
Το κακό είναι ότι στα 18 υπάρχει μεγάλη περιέργεια και ροπή προς την αδρεναλίνη. Ο φόβος είναι κινητήριος δύναμη, όχι παράγοντας αποτροπής.
Αν το συνδυάσεις και με καμιά μοιραία γυναίκα, άσε...
Κάπου στα 24 έτη αρχίζει ο φόβος να γίνεται καλός σύμβουλος και η λογική να κυριαρχεί στις στιγμιαίες επιλογές.
Αυτό που κάνεις είναι να προσπαθείς, όσο μπορείς, να έχεις γνώση του τι κάνουν τα παιδιά και να τα συμβουλεύεις. Με απαγορεύσεις δεν επιτυγχάνονται πολλά. Έχω ακούσει ιστορίες για παιδιά που παίρνουν από μόνα τους κλειδιά αυτοκινήτων και κάνουν ό,τι τους κατέβει.
Καλή δύναμη!
doctor_john
28/12/2023, 17:32
Ποια ροπή; ψάρωσα και έψαχνα για κλάσμα..
Άγνοια υπάρχει. Όχι κινδύνου, κοκ κ.λπ. γενικευμένη.
Δεν ξέρει ενας πρωτάρης τι συμβαίνει στο τιμόνι με μεγάλη ταχύτητα.
Δεν ξέρει που να τρακάρει αν πεταχτεί κάποιος.
Εδώ μλκ θέλει να κάνει και αντί να ανοίξει το user manual, ρωτάει να το βρει έτοιμο.
Γενικά το αναφέρω, μην παρεξηγηθώ.
Με κάθε σεβασμό, αν το θυμηθείς στα 18 να του μάθεις να σκέφτεται, χαιρετίσματα.
Τα οχήματα είναι σαν τα όπλα, ούτε σε παιδιά, ούτε σε ενήλικες χωρίς εμπειρία ταιριάζουν.
Βασίλη, ετοιμάσου για νέο Honda.
https://www.youtube.com/watch?v=b8Rp8ENvNbg
Έχουμε κανένα νέο από τον katsar; Έχει μήνες να δώσει το παρών.
Καλά είναι, μιλάμε που και που.................
karellen
30/12/2023, 08:03
Ο Παπασούζας αλήθεια τι κάνει;
RaGe_Raptor
30/12/2023, 08:45
Και μιας και πιάσαμε τα αλερτ, ο θείος Μπάκλης ο Σουζουκάκιας τί κάνει, γνωρίζει κανείς?
Ο Παπασούζας αλήθεια τι κάνει;
Ο Παπασούζας έχει πει εδώ και χρόνια ότι δεν πολυμπαίνει στο forum, υποθέτω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Μιλάει (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162211&p=3166607&viewfull=1#post3166607) όμως με τον έτερο Κρητικό peterTHErider.
Λέμε για ιαπωνική ποιότητα και ιαπωνική ευσυνειδησία στους εργαζόμενους και να που η Daihatsu, η οποία ανήκει 100% στην Toyota, αποκαλύφθηκε ότι επί 30 έτη παραποιούσε τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης.
"Daihatsu pauses production over safety scandal (https://www.bbc.com/news/business-67822887)"
karellen
31/12/2023, 11:01
Γιατί όταν βλέπω σε αγγελία τη φράση 'ανταλλαγή με ό,τι μου κινήσει το εδιαφέρον' πάει το μυαλό μου σε ρημάδι;
panavour
31/12/2023, 19:58
Γιατί όταν βλέπω σε αγγελία τη φράση 'ανταλλαγή με ό,τι μου κινήσει το εδιαφέρον' πάει το μυαλό μου σε ρημάδι;
Άμα ήταν εστιασμενος σε ενα μοντελο,τι θα άλλαζε;
karellen
31/12/2023, 20:20
Όταν εστιάζεσαι σε ένα ή 2-3 τέλος πάντων μοντέλα σημαίνει ότι έχεις κατασταλάξει σε μια κατηγορία και γι αυτό επιζητείς την αλλαγή.
Το 'ό,τι μου κινήσει το εδιαφέρον' μεταφράζεται ως δεκτά από CRF έως Busa αρκεί να φύγει το παρόν από πάνω μου.Το έχω δει πολλάκΗς σε ομάδες του fb.
Βασίλη, ετοιμάσου για νέο Honda.
https://www.youtube.com/watch?v=b8Rp8ENvNbg
Η Honda δε δίνει ούτε στον άγγελό της νερό! Θα δώσει σε εμένα καινούργιο Honda?:lol:
Η Honda δε δίνει ούτε στον άγγελό της νερό! Θα δώσει σε εμένα καινούργιο Honda?:lol:
γιατι οχι ρε συ? αφου ο ιδιος αντιπροσωπος που εχει και τη volvo την εχει... :lol:
Εγώ λέω μήπως σου ζητήσει έξτρα χρήματα λόγω εκτεταμένης χρήσης. Λογικό είναι. Δίνεις ρε φίλε 8-9-10 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι για να κάνεις 100, άντε 200 χιλιάδες χιλιόμετρα. Εσύ το έχεις ξεφτιλίσει, μην είμαστε και τζαμπατζήδες!
Χρόνια πολλά και πολύχρονος!
o_gavros
01/01/2024, 09:45
Μπίλυ χρόνια σου πολλα μαν!
Μηχανάκια και κορφές μέχρι να παγωσει ο ήλιος!
Εγώ λέω μήπως σου ζητήσει έξτρα χρήματα λόγω εκτεταμένης χρήσης. Λογικό είναι. Δίνεις ρε φίλε 8-9-10 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι για να κάνεις 100, άντε 200 χιλιάδες χιλιόμετρα. Εσύ το έχεις ξεφτιλίσει, μην είμαστε και τζαμπατζήδες!
Χρόνια πολλά και πολύχρονος!
Έτσι ακριβώς! Θα μου πει να το πληρώσω και παραπάνω!:lol:
Να είσαι καλά αδερφέ! Καλή χρονιά:beer:
Μπίλυ χρόνια σου πολλα μαν!
Μηχανάκια και κορφές μέχρι να παγωσει ο ήλιος!
Να είσαι καλά φίλε! Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!:beer:
karellen
03/01/2024, 16:28
Μου στείλανε κάρτα!
Αλά παλαιά με τον ταχυδρόμο.
449519
Coyote.V
03/01/2024, 16:39
449520
:wlae:
Ορίστε το παράδειγμα. :evil: Έχει και βίνδεο... τικ τοκ.
o_gavros
03/01/2024, 17:52
Μου στείλανε κάρτα!
Αλά παλαιά με τον ταχυδρόμο.
449519
Εμένα μαζί με την κάρτα, μου στείλανε και δερματοδετη ατζέντα-ημερολογιο!
Ένιωσα λίγο ΠΑΣΟΚ δε σου κρύβω. Απίστευτα πραματα!
SeniorCanardo
04/01/2024, 10:42
Είπα να αλλάξω κάνα δυο "ματσακονισαμένες" καρτερόβιδες με μανίσιες, από το "Γιαμπονέζικο" παπί μου.
7.5€ η μία, 3.5€ η άλλη, 2,5€ η τρίτη.:roflmao:
Ντουκάτι, έγινε το παπί.
449520
:wlae:
Ορίστε το παράδειγμα. :evil: Έχει και βίνδεο... τικ τοκ.
Ειναι και βαρυ μηχανακι...Το εχει ο τυπος!:lol::beer: