PDA

View Full Version : Ο καφενές vol.2

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

SHOOTER045
05/07/2017, 14:25
Στην λίστα μου με τα θέματα που έχω ανοίξει δεν υπήρχε.
Ουτε υπάρχει.
Αν είναι κάπου αλλού δεν το ήξερα και δεν το ξέρω.
By the way
Η βόλτα κανονίστηκε αφού έγιναν αυτά.
Οποτε δεν υπήρχε λογος να γίνει αναφορά ουτε ρεπορτάζ.
Ουτε ψευδείς εντυπώσεις ουτε λευτεριά στους καταπιεσμένους χρήστες πρεσβευω.
Ουτε σρνουμαι την ύπαρξη της αυτης επικοινωνίας.
Οπως είπα ποιο πανω δεν το ήξερα.
Αλλα ρε εσύ
Εχω αλλάξει συσκευή
Και έχω χασει κάτι παλιές < επικοινωνίες> που είχα κρατήσει ...

sniper
05/07/2017, 14:25
Δεν υπάρχει πληθυντικός στη λέξη φόρουμ...

ΟΚ, τότε δεν υπάρχει η λέξη φόρα. (Eκτός της άλλης με την όπισθεν :tooth: )

Μικe777
05/07/2017, 14:27
δεν υπαρχει φορουμ ουτε social media φασισμο εχουμε!!
ξυπνατε αυτοι που κοπτονται για troll και flame ειναι οι μεγαλυτεροι φασιστες!!
ξυριστε τα αφου δεν μπορουμε να γραψουμε κατι αρνητικο φασισμος ειναι δεν εχει χρωμα!

Coyote.V
05/07/2017, 14:30
Εμένα πάντως δεν με πειράζει αν μου σβήνουν δημοσιεύσεις εφόσον κρίνεται ότι είναι ανάρμοστες. Κάπου μπορώ να το καταλάβω και εγώ ότι έγραψα μαλακία...

Αυτό που θα με πείραζε θα ήταν αν γινόταν επίτηδες επί προσωπικού.

BLiTzER
05/07/2017, 14:33
Ουτε υπάρχει.
By the way
Αλλα ρε εσύ
Εχω αλλάξει συσκευή

Το πρόβλημά σου είναι ότι νομίζεις ότι είμαστε ο εχθρός και όλοι εναντίον σου και φέρεσαι όπως φέρεσαι, το οποίο, με τη σειρά του, προκαλεί τις αντιδράσεις για τις οποίες παραπονιέσαι. ;) Κάτσε και σκέψου λίγο μήπως κάνεις κι εσύ κάτι λάθος, αγάπησε το φόρουμ και είναι σίγουρο ότι μόνο να λάβεις θα έχεις. Δε στοιχίζει κάτι, μόνο προσφέρει.

Forum -> forums (αγγλικά) - fora (λατινικά).

Εμένα πάντως δεν με πειράζει αν μου σβήνουν δημοσιεύσεις εφόσον κρίνεται ότι είναι ανάρμοστες. Κάπου μπορώ να το καταλάβω και εγώ ότι έγραψα μαλακία...

Αυτό που θα με πείραζε θα ήταν αν γινόταν επίτηδες επί προσωπικού.

Προσωπικά εδώ δεν υπάρχουν. Και η καλύτερη απόδειξη είναι ο σούτερ και 3-4 ακόμα, που είναι εδώ και γράφουν.

:p

amyroukai
05/07/2017, 14:34
Ουτε υπάρχει.
By the way
Αλλα ρε εσύ
Εχω αλλάξει συσκευή

Μήτσε δεν ήταν πμ, ήταν γραμμένο δημόσια, εντός του νήματος (όπου και το βρήκα πριν λίγα λεπτά), το είχαν δει όλοι όσοι διάβαζαν τότε και προφανώς το είχες δει και εσύ αφού απάντησες, σου είχα πει τι και γιατί και τότε δεν είχες αντίρρηση. Τώρα για να πεις την κουβέντα σου, έχεις και αντίρρηση και μιά απ' όλα.

Αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα λες ψέμματα για το νήμα της εκδρομής σου και πως το χειρίστηκες λάθος από δική σου παρεξήγηση (προφανώς γιατί δεν θυμόσουν) και όχι από λάθος οποιουδήποτε εδώ μέσα. Και το βλέπεις γραμμένο από τα χεράκια σου και συνεχίζεις να λες πως έχεις δίκιο. Ε, εντάξει. Μονά ζυγά ΔΕΝ είναι δικά σου.

υ.γ. επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που πετάς υπονοούμενα, έχω χώσει πολλά για πολύ κόσμο. Και δεν έχω διστάσει να το κάνω μπροστά τους. Και δεν με συμπάθησε κανείς περισσότερο γιατί κανείς δεν αρέσκεται στην κριτική. Οπότε ξέρεις τώρα, εκβιασμοί χαζού τύπου, ειδικά από αστυνομικό...

Μικe777
05/07/2017, 14:35
δεν αναφερομαι σε προσωπικο επιπεδο ουτε ειναι θεμα χρωματος
ειτε πας με το ρευμα η σε τρωει ο λυκος σε ολα τα social media ισχυει
δεν το προχωραω για να μην μακρυγορω εχει και ωραια θεματα και το μοτο!
απλα ειναι λιγο καπως ολο αυτο γενικα μιλαω:)

MikeG
05/07/2017, 14:39
δεν υπαρχει φορουμ ουτε social media φασισμο εχουμε!!
ξυπνατε αυτοι που κοπτονται για troll και flame ειναι οι μεγαλυτεροι φασιστες!!
ξυριστε τα αφου δεν μπορουμε να γραψουμε κατι αρνητικο φασισμος ειναι δεν εχει χρωμα!

Κούνα λίγο το κεφάλι σου. Πληρώνεις για αυτό εδώ ώστε να μπορείς να γράψεις; Είσαι υποχρεωμένος από κάποιον να γράφεις;
Ανακάλεσε αυτό που έγραψες.

Μικe777
05/07/2017, 14:43
τι να ανακαλεσω την αποψη μου εγραψα γενικα μιλησα δεν αναφερομουνα καπου συγκεκριμενα!!

BLiTzER
05/07/2017, 14:44

Αυτό δεν ισχύει, φυσικά. Κανείς δε θα λογοκρίνει "κάτι αρνητικό", αν γίνει σωστά και είναι αφορμή για κουβέντα και βελτίωση κι όχι απλά για να κράξει. Αλλά συνήθως γίνεται με παντελώς λάθος τρόπο και πάει στον κάδο, επειδή οι άνθρωποι δεν ξέρουν να συζητήσουν κι όχι επειδή δε μας αρέσει το θέμα ή δεν έχουμε διάθεση για συζήτηση. Να, όπως θα γίνει με αυτό εδώ σύντομα, πχ...

nikos_abel
05/07/2017, 14:44
Προσωπικά εδώ δεν υπάρχουν. Και η καλύτερη απόδειξη είναι ο σούτερ και 3-4 ακόμα, που είναι εδώ και γράφουν.

:p

Εμένα που με βάζεις;

Σοβαρά τώρα παίδες, η αλήθεια ήταν ότι πριν από (αλήθεια πέρασαν 7 χρόνια; ) και εγώ χαλιόμουν όταν κάθε βλακεία που έγραφα σβηνόταν.

Νέος στα φόρουμζ γαρ.

Τώρα πιαααααα (είσαι ανάμνηση παλιάααααα, κιτρίνο γράμμα στο συρτ.... - ωπ παρασύρθηκα)
μπαίνω, διαβάζω, και όταν έχει πλάκα γράφω.

Χαλαρά λέμε.

Coyote.V
05/07/2017, 14:49
Σε κάποια φάση θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε αν θα θέλουμε να υπάρχει η διαδικτυακή κοινότητα (αγγλιστί φόρουμ). Μέχρι να αναπτυχθεί το διαδίκτυο κάποια πράγματα ήταν δωρεάν, όπως η φιλοξενία στον σέρβερ. Όταν όμως βλέπεις και κλείνουν εταιρίες όπως το πανοράμικο ή γίνονται επί πληρωμή όπως το φωτοπούκετ... τότε δεν χρειάζεται να είσαι Παΐσιος για να δεις το μέλλον.

PortisHead
05/07/2017, 14:50
Ποιο είναι το κοινό μυστικό πρόβλημα; Γιατί δε θέλει κάποιος να γράφει εδώ;

Η κλικα !!!! :lol::lol::lol:

Ειλικρινα...αρκετα ατομα....παλιοι εδω μεσα...που αλλοι εχουν αποχωρισει εδω και καιρο...κι αλλοι ριχνουν σιωπηλα καμια ματια στη χαση κα ιστη φεξη
ολοι τους με το ιδιο παραπονο εχουν φυγει...και για τους ιδιους λογους πανω-κατω.
Μην με ρωτησεις...ειμαι σιγουρος πως ξερεις.
Και παντα εμπλέκεται το ιδιο ατομο.

Ευτυχως η αληθεια ειναι οτι οι πραγματικες βολτες και οι καλες παρεες συνεχιζονται κανονικα και εκτος moto.gr
απλα δεν δημοσιευονται (πια) εδω ;)

Μικe777
05/07/2017, 14:51
δηλ να λεμε σε ολα ναι ειναι πραγματα αυτα?
τι ομορφο το φορουμ και τετοια φανταστικοι μοντερατορες κ.λ.π
Σας αγαπαω ολους!!:kiss::kiss::heartpound:
Αγαπη μονο!!:blush:

nikos_abel
05/07/2017, 14:52
Ευτυχως η αληθεια ειναι οτι οι πραγματικες βολτες και οι καλες παρεες συνεχιζονται κανονικα και εκτος moto.gr

Μα σε παρακαλώ, εδώ είναι το μάτριξ. Δεν υπάρχει άλλος πραγματικός κόσμος έξω από το μότο τζι αρ!

(πωπω, πόσο καιρό έχω κάνει πάνω από ένα σχόλιο τη μέρα! )

Μπανάρετε με λέμε!

sniper
05/07/2017, 14:53

Ειλικρινα...αρκετα ατομα....παλιοι εδω μεσα...που αλλοι εχουν αποχωρισει εδω και καιρο...κι αλλοι ριχνουν σιωπηλα καμια ματια στη χαση κα ιστη φεξη
ολοι τους με το ιδιο παραπονο εχουν φυγει...και για τους ιδιους λογους πανω-κατω.

Αυτό που τα πάντα όλα τα γνωρίζουν όλοι οι μοντς με εντυπωσίαζε πάντα...

MikeG
05/07/2017, 14:54
τι να ανακαλεσω την αποψη μου εγραψα γενικα μιλησα δεν αναφερομουνα καπου συγκεκριμενα!!

Αν θεωρείς ότι εδώ μέσα επικρατεί φασισμος αφενός είναι προσβλητικό αφετέρου είναι φασιστικό να πιστεύεις ότι επειδή έβαλες ενα username και ένα password μπορείς να λες ότι το μοτο ή το κάθε μοτο είναι φασιστικό.

Σε μια παρέα πχ είσαι μέλος αν έχεις κοινή συνισταμένη, αν όχι πας σε άλλη παρέα.

Μικe777
05/07/2017, 15:15
Αν θεωρείς ότι εδώ μέσα επικρατεί φασισμος αφενός είναι προσβλητικό αφετέρου είναι φασιστικό να πιστεύεις ότι επειδή έβαλες ενα username και ένα password μπορείς να λες ότι το μοτο ή το κάθε μοτο είναι φασιστικό.

Σε μια παρέα πχ είσαι μέλος αν έχεις κοινή συνισταμένη, αν όχι πας σε άλλη παρέα.

κανονικα αν ηθελα να το ψαξω υπαρχουν κι αλλοι τροποι με πιανεις?
κι εσυ πισω απο μια μασκα κρυβεσαι αλλα εχε χαρη που βαριεμαι
ειναι παρανομο και καταχρηστικο να γεμιζεις με σπαμ το μαιλ μου και δεν μπορω να κανω οριστικη διαγραφη
καταλαβες?αλλα εχε χαρη που ζουμε στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας

BLiTzER
05/07/2017, 15:17
ειναι παρανομο και καταχρηστικο να γεμιζεις με σπαμ το μαιλ μου και δεν μπορω να κανω οριστικη διαγραφη

Wat?!

Ρε Mike, σπαμάρεις το παιδί;

MikeG
05/07/2017, 15:17
Wat?!

Προσπαθώ ρε φιλε να του πω ότι κέρδισε 1 δις δολάρια Ζανζιβαρης αλλά δε τα θέλει

sniper
05/07/2017, 15:19
Wat?!

Είναι που δεν ξέρει ότι πάτησε το κομβίον ενημέρωσης με mail για τις απαντήσεις στα θρεντ. Ή όντως ο Μιχαλάκης τον σπαμμάρει.

BLiTzER
05/07/2017, 15:20
Αν εννοεί ότι τον σπαμάρει το φόρουμ, έχει πάντα την επιλογή να το ρυθμίσει ώστε να μην τον σπαμάρει. Τίποτα παράνομο και καταχρηστικό σε κάτι που σου δίνεται επιλογή. Και, φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα απενεργοποίησης του λογαριασμού. Διαγραφές λογαριασμών, λυπούμαστε, δεν κάνουμε. Βλέπετε να κάνει διαγραφές ο Zuckerberg; Τα στοιχεία σας είναι πολύτιμα. :D

akis_trevor
05/07/2017, 15:21

γιατι μιλατε παντα με γριφους και υπονοουμενα οταν ειναι να κατηγορησετε καποιον και δεν το λετε ξεκαθαρα;
αυτο δεν μπορω να το καταλαβω,γενικα,οχι μονο εδω μεσα.(το εχουν κανει κι αλλοι απλα εισαι ο τελευταιος γιαυτο πιανομαι απο εσενα).
και στην τελικη αν ο μοντ το ξερει,πες το να το μαθει και ο απλος χρηστης,να ξεστραβωθει,να μαθει,να εχει αποψη.
πραγματικα θα ηθελα να μιλαμε ξεκαθαρα για το τι μας χαλαει,στην προκειμενη περιπτωση,στο μοτο.

sniper
05/07/2017, 15:22
.... αλλα εχε χαρη που ζουμε στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας

Ξέχασες την εαρινή ραστώνη

basilis_k6
05/07/2017, 15:32
Δεν ξερω τι εγινε αλλα αυτο με τα ποστ που σβήνονται δεν γινετε σε κανενα φορουμ και ειμαι γραμμενος σε 30-40 τουλάχιστον. Σε κάποια ενημερώνεσαι με μειλ πάντως.

BLiTzER
05/07/2017, 15:34
Εννοείς ότι μπαίνεις σε 30-40 φόρουμ που δε γίνεται moderating; Ναι, αυτό είναι πολύ εύκολο για όλους.

basilis_k6
05/07/2017, 15:39
Εννοείς ότι μπαίνεις σε 30-40 φόρουμ που δε γίνεται moderating; Ναι, αυτό είναι πολύ εύκολο για όλους.

Σε ολα τα μεγαλα φορουμ μοτοσυκλετας της Αμερικής. Ποστ χωρις προσβλητικό περιεχομενο δεν σβήνονται. Εκει τρως ομως ευκολο μπαν για ρατσισμο/θρησκεία /βρισιδια κτλ.

BLiTzER
05/07/2017, 15:42
Άρα αντί να σβήνουν ποστ, ρίχνουν μπαν. Εγώ προτιμώ να σβήσω ένα ποστ ή να διορθώσω το επίμαχο σημείο του, παρά να διώξω κάποιον. Όπως το βλέπει κανείς... Το σίγουρο είναι ότι φόρουμ χωρίς moderating ΔΕΝ υφίσταται. Είτε θα είναι πολύ κλειστό/παρεΐστικο και θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών, είτε θα είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο. Συνήθως συμβαίνει το δεύτερο.

Τα οφτόπικ τι τα κάνουν; Τα μεταφέρουν σε άλλο θέμα; Απλά εκτροχιάζεται η συζήτηση και δεν ενδιαφέρεται κανείς; Από περιέργεια ρωτάω, ψάχνω λύσεις.

Μικe777
05/07/2017, 15:53
Αν εννοεί ότι τον σπαμάρει το φόρουμ, έχει πάντα την επιλογή να το ρυθμίσει ώστε να μην τον σπαμάρει. Τίποτα παράνομο και καταχρηστικό σε κάτι που σου δίνεται επιλογή. Και, φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα απενεργοποίησης του λογαριασμού. Διαγραφές λογαριασμών, λυπούμαστε, δεν κάνουμε. Βλέπετε να κάνει διαγραφές ο Zuckerberg; Τα στοιχεία σας είναι πολύτιμα. :D

μεσιε μπλιτζ ο Zuckerberg κάνει διαγραφές εχεις το δικαιωμα οριστικης διαγραφης
anyway αν εισαι ανεπιθυμητος σε μια παρεα δεν ασχολεισαι απλο ειναι γιατι να γραφεις αμα σε κοροιδευουν
εσυ εισαι ο εαυτος σου οπως ολοι
δεν μου αρεσει το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια!!υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!;)

SHOOTER045
05/07/2017, 15:55
Μήτσε δεν ήταν πμ, ήταν γραμμένο δημόσια, εντός του νήματος (όπου και το βρήκα πριν λίγα λεπτά), το είχαν δει όλοι όσοι διάβαζαν τότε και προφανώς το είχες δει και εσύ αφού απάντησες, σου είχα πει τι και γιατί και τότε δεν είχες αντίρρηση. Τώρα για να πεις την κουβέντα σου, έχεις και αντίρρηση και μιά απ' όλα.

Αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα λες ψέμματα για το νήμα της εκδρομής σου και πως το χειρίστηκες λάθος από δική σου παρεξήγηση (προφανώς γιατί δεν θυμόσουν) και όχι από λάθος οποιουδήποτε εδώ μέσα. Και το βλέπεις γραμμένο από τα χεράκια σου και συνεχίζεις να λες πως έχεις δίκιο. Ε, εντάξει. Μονά ζυγά ΔΕΝ είναι δικά σου.

υ.γ. επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που πετάς υπονοούμενα, έχω χώσει πολλά για πολύ κόσμο. Και δεν έχω διστάσει να το κάνω μπροστά τους. Και δεν με συμπάθησε κανείς περισσότερο γιατί κανείς δεν αρέσκεται στην κριτική. Οπότε ξέρεις τώρα, εκβιασμοί χαζού τύπου, ειδικά από αστυνομικό...

Ποιος μίλησε για εκβιασμό?
Αλλά αλλαγή νοοτροπίας κλπ.
Μιλάω για την προ μοντ εποχή .
Τοτε που ετρωγες και εσύ Μπαν και κάρτες.

Οσο για το νήμα και το τι είπαμε και που το είπαμε δεν το αρνήθηκα.
Αλλα και το οτι δεν Θυμομουν που το είπαμε ( on air η με πμ) δεν πιστεύω να παιζει σημαντικό ρόλο.
Αλλά και το οτι το νήμα δεν υπήρχε στην λίστα μου όπως τοσα άλλα που να το ξέρω?
Να μυρισω και εγώ τα δάχτυλα μού ( όπως είπατε ποιο πίσω πως και εσείς για εσας,)εκτός αν επαληθεύονται οτι άλλα ισχύουν για τον κάθε ενα βάση το πως αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα.
Οπως ας πούμε η επίκλιση στην λογική και το συναίσθημα.
Οτι είμαι 40+ και παίζω με τις λέξεις (αναφέρομαι στην υπογραφή μού) και προσεβαλα - εθιξα κάποιους έστω και αν δεν κατονομαζω όπως ειπώθηκε απο τον ανωτέρω μοντ .
Το παράδειγμα μου για την Πάολα κλπ.
Οσο και αν διακωμωδειται
Υφίσταται.
Απλά η αντίληψη και η επιλεκτική κριτική και διαγραφή καταντάει αν μη τι άλλο γελοία.
Πριν καιρό που μου το αφαιρεσαι κατόπιν διαλόγου κάποιος άλλος μοντ δεν αντεδρασσ καθόλου.
Ισα ίσα συναίνεσα.
Τώρα όμως τι έγινε?
Ούτε υπάρχει λογος να αντιγράφω τους κανόνες περί προσβλητικων σχολίων και αναφορών.
Παλι θα γίνει το άσπρο μαύρο
Ουτε καν γκρι με τις 50 αποχρώσεις.
Γι αυτό πηγαίνετε οι ίδιοι και οι ίδιοι στον κρίκο
Για αυτό και στις βόλτες/ συναντήσεις πηγαίνετε ελάχιστοι.
Τρεις και ο κούκος
Οποτε μην αναρωτιεσται τι φταίει και δεν υπαρχουν θέματα και ποστ.
Ουτε γιατί δεν ανακοινώνονται βόλτες.
Βόλτες γίνονται.
Αλλά αν δεν γουσταρει να δει τον άλλο απο κοντά ε δεν θα το ανακοινώσει.
Ποσο ποιο διαφορετικός να είναι κάποιος απο κοντά, όταν < εδώ> μέσα θέλει τον πρωτο και τελευταίο λόγο?
Ε μακρια λοιπόν
Και όχι αγαπημένοι

BLiTzER
05/07/2017, 16:03
Ε μακρια λοιπόν
Και όχι αγαπημένοι

Αλλά επιμένεις ότι όταν σχολίασες κάτι για την ετήσια, όποιος σου είπε "τι σε νοιάζει; αφού δε θα'ρθεις" (ή ό,τι είπε) ήταν εκτός θέματος. :p Γενικά από όλο το ποστ σου με τα 3-4 σημεία, υπάρχει έστω ένα που είναι αληθές και πραγματικά αδικήθηκες;

amyroukai
05/07/2017, 16:10
Το ΣΒΗΣΜΕΝΟ νήμα (με την συναίνεσή σου) γιατί να υπάρχει στην λίστα μαζί με τα ενεργά; Αντί να στείλεις ένα πμ και να κλείσει το ζήτημα, ρωτώντας "έχω χάσει το τάδε, τι έγινε" δημιούργησες μιά ιστορία στο μυαλό σου και επιμένεις ακόμα και τώρα ότι η φανταστική ιστορία είναι υπαρκτή... Ε οκ δεν γίνεται συζήτηση επί του θέματος σοβαρή, δεν το καταλαβαίνεις. Εντυπώσεις να δημιουργούνται μόνο γιατί πες πες πες, κάτι μένει μετά. Και φυσικά αυτό που μένει δεν είναι ότι ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ, είναι ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι σου έκαναν κάτι κακό.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά που λες. Τα καλά και συμφέροντα, τα οποία δέκα χρόνια τώρα τα βλέπω σαν μέλος και είδα και την άλλη μεριά. Παίρνουμε από την πλατφόρμα ότι μπορούμε και όταν έρθει η ώρα να δώσουμε, τον κινέζο.

SHOOTER045
05/07/2017, 16:13
Αλλά επιμένεις ότι όταν σχολίασες κάτι για την ετήσια, όποιος σου είπε "τι σε νοιάζει; αφού δε θα'ρθεις" (ή ό,τι είπε) ήταν εκτός θέματος. :p Γενικά από όλο το ποστ σου με τα 3-4 σημεία, υπάρχει έστω ένα που είναι αληθές και πραγματικά αδικήθηκες;

Αν δεν ήσουν εσύ θα πήγαιναν και με τα πόδια.
Αφού ηθελες να το δεις και γραμμένο
Κοίτα το.
Οπως έχω ερθει Αθήνα και αν στην αρχή που βρήκα το φόρουμ έλεγα θα πάω με την πρωτη ευκαιρία.
Αλλά ευτυχώς πήρα γρήγορα γραμμή τι παίζει και μου πέρασε.

Ζεύκας
05/07/2017, 16:14
Αυτό δεν ισχύει, φυσικά. Κανείς δε θα λογοκρίνει "κάτι αρνητικό", αν γίνει σωστά και είναι αφορμή για κουβέντα και βελτίωση κι όχι απλά για να κράξει. Αλλά συνήθως γίνεται με παντελώς λάθος τρόπο και πάει στον κάδο, επειδή οι άνθρωποι δεν ξέρουν να συζητήσουν κι όχι επειδή δε μας αρέσει το θέμα ή δεν έχουμε διάθεση για συζήτηση. Να, όπως θα γίνει με αυτό εδώ σύντομα, πχ...

έλα μαν σοβαρά, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.

πέφτει το κόψιμο αβέρτα χωρίς λόγο και αιτία μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρει ο εκάστοτε μοντερείτορ αυτά που γράφει ο χρήστης
την ίδια στιγμή που ο μοντερείτορ επιδίδεται σε ακατάσχετο σπαμμάρισμα πολλές φορές τίγκα στις μπηχτές και την ειρωνεία.

αυτά βλέπουν οι χρήστες και την κάνουν με ελαφρά. γι'αυτό πέθανε και ο Κρίκος γι'αυτό η ετήσια έγινε με 30 άτομα και τόσα άλλα.

δεν λέω, σωστό να φεύγουν τα άσχετα σε ένα θρεντ που αφορά τη συζήτηση για το cbf500 πχ αλλά όχι για ψύλλου πήδημα να κόβετε ποστ.

εδώ στη πρώτη νυχτερινή της σεζόν κάναμε ωραία χαβαλεδοκουβέντα και φεύγανε το ποστ στο κουβά κατά ριπάς; γιατί;
και ο τζέρτζελος μέσα στο πρόγραμμα είναι. ποιόν πείραξε; μέγιστο ξενέρωμα

είπα με δίολου προσβλητικό τρόπο ότι το μοντερείσιον γίνεται με 2 μέτρα και 2 σταθμά και έφυγε επιτόπου το σχόλιο γτ θίξαμε την εξουσία.

έκανα ένα σχόλιο(στα βαραντέρο; ) ότι η νέα χαλκηδόνα είναι καλύτερη από τη φιλαδέλφεια και μπήκα την επόμενη μέρα και είδα ότι δεν
σβήστηκε και λέω "τι διάολο; έπεσε η χούντα;"

χαλαρώστε μοντς γτ στο τέλος μόνοι σας θα τα λέτε στη ζώνη και θα γράφει μόνο όποιος θέλει να ρωτήσει εάν το xmax καλύπτεται από το Α2

:beer:

BLiTzER
05/07/2017, 16:15
Οπως έχω ερθει Αθήνα και αν στην αρχή που βρήκα το φόρουμ έλεγα θα πάω με την πρωτη ευκαιρία.

Αυτό είναι το θέμα. Μόνο λες.

SHOOTER045
05/07/2017, 16:19
Αυτό είναι το θέμα. Μόνο λες.

Δεν νομίζω
Μια χαρά καφέ ήπια με τον Βρασίδα κάτω απο την ακρόπολη.
Πριν κανένα δίμηνο

SHOOTER045
05/07/2017, 16:20
Το ΣΒΗΣΜΕΝΟ νήμα (με την συναίνεσή σου) γιατί να υπάρχει στην λίστα μαζί με τα ενεργά; Αντί να στείλεις ένα πμ και να κλείσει το ζήτημα, ρωτώντας "έχω χάσει το τάδε, τι έγινε" δημιούργησες μιά ιστορία στο μυαλό σου και επιμένεις ακόμα και τώρα ότι η φανταστική ιστορία είναι υπαρκτή... Ε οκ δεν γίνεται συζήτηση επί του θέματος σοβαρή, δεν το καταλαβαίνεις. Εντυπώσεις να δημιουργούνται μόνο γιατί πες πες πες, κάτι μένει μετά. Και φυσικά αυτό που μένει δεν είναι ότι ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ, είναι ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι σου έκαναν κάτι κακό.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά που λες. Τα καλά και συμφέροντα, τα οποία δέκα χρόνια τώρα τα βλέπω σαν μέλος και είδα και την άλλη μεριά. Παίρνουμε από την πλατφόρμα ότι μπορούμε και όταν έρθει η ώρα να δώσουμε, τον κινέζο.

Δεν γνώριζα οτι μπορεί να επανέλθει ενα <σβησμένο> θέμα απο Μόντ.
Το νόμιζα ως κλειδωμένο πόσες φορές θα το πώ?

BLiTzER
05/07/2017, 16:25
Σούτερ, δε θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου και αυτό μόνο καλό είναι για σένα.

Μπάμπης, όπως είπα, κάθε μοντ έχει τη δική του προσωπικότητα και κρίση και θα κάνει και λάθη κτλ. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα. Αν θεωρείτε ότι ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ είναι λάθος ή ότι εγώ είμαι λάθος και αδικώ κόσμο μονίμως, να το συζητήσουμε. Κατά τ'άλλα, δεν μπορώ να τραβάω το αυτάκι του καθενός, ούτε να ελέγχω τι διαγράφεται 24/7. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο παράπονο, πείτε το. Όλα τα άλλα περί Κρίκων και εκδρομών και καημένοι μοντς που θα πηγαίνουν βόλτες μόνοι τους είναι κάπως αστεία. Έχω άπειρους φίλους μοτοσικλετιστές και μπορώ να πηγαίνω βόλτες κάθε μέρα με διαφορετικά άτομα για τα επόμενα 30 χρόνια. Εκτός αν θεωρείς ότι με ευχαριστεί να έχω την ευθύνη της σκούπας στους 45 βαθμούς Κελσίου και δεν το κάνω για το φόρουμ και τους χρήστες του...

Επίσης, περί διαγραφών, εσύ ο ίδιος πριν λίγο καιρό έκανες παράπονα σε κάποιο νήμα βόλτας σου ότι σπαμάρουν και έχουν ξεφύγει. Στη βραδινή, που προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε καθαρό, σε πείραξε που το κάναμε. Αποφάσισε, γενικά, τι θέλεις. Δε δίνουμε δεκάρα αν σπαμάρει κάποιος στη βόλτα του καθενός, οπότε αν διαγράφουμε ποστ είναι ΜΟΝΟ ως ένδειξη σεβασμού προς τον χρήστη που ξεκίνησε το θέμα.

amyroukai
05/07/2017, 16:33
Δεν γνώριζα οτι μπορεί να επανέλθει ενα <σβησμένο> θέμα απο Μόντ.
Το νόμιζα ως κλειδωμένο πόσες φορές θα το πώ?

Κοίτα το αστείο.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ. Είπες "θα σε ειδοποιήσω". Δεν το έκανες.

Και έρχεσαι τώρα και αντί να πεις έστω τώρα ΟΚ γκάφα έκανα, πετάς με χαιρεκακία "η βόλτα έγινε και δεν σας είπαμε και τίποτα". Ε μπράβο σου που ΚΑΙ λάθος έκανες ΚΑΙ φταίνε οι κακοί μοντς για το λάθος σου ΚΑΙ τιμωρείς ουσιαστικά όσους μπορούσαν να έρθουν.

AristidisZ
05/07/2017, 16:34
Είστε εκτός θέματος άπαντες, να αυτοσβηστείτε...

Ζεύκας
05/07/2017, 16:35
Επίσης, περί διαγραφών, εσύ ο ίδιος πριν λίγο καιρό έκανες παράπονα σε κάποιο νήμα βόλτας σου ότι σπαμάρουν και έχουν ξεφύγει. Στη βραδινή, που προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε καθαρό, σε πείραξε που το κάναμε. Αποφάσισε, γενικά, τι θέλεις. Δε δίνουμε δεκάρα αν σπαμάρει κάποιος στη βόλτα του καθενός, οπότε αν διαγράφουμε ποστ είναι ΜΟΝΟ ως ένδειξη σεβασμού προς τον χρήστη που ξεκίνησε το θέμα.

μπορεί πολύ απλά να είμαι attention whore.

sniper
05/07/2017, 16:43
Δεν νομίζω
Μια χαρά καφέ ήπια με τον Βρασίδα κάτω απο την ακρόπολη.
Πριν κανένα δίμηνο

Α, οι υπόλοιποι στα @@ σου ε;

BLiTzER
05/07/2017, 16:45
Δεν είχε φανάρι να σου δώσει.

zannisvel
05/07/2017, 16:47
Σημερα που εχει και καλο καιρο, δε πατε καμια βολτουλα και για κανα σουβλακι; Ολα θα γινουν πιο ωραια.

amyroukai
05/07/2017, 16:49
Σημερα που εχει και καλο καιρο, δε πατε για κανα σουβλακι; Ολα θα γινουν πιο ωραια.

έχω χάσει άλλα δύο κιλά. μην βρίζεις. άκου σουβλάκι.

SHOOTER045
05/07/2017, 16:50
Κοίτα το αστείο.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ. Είπες "θα σε ειδοποιήσω". Δεν το έκανες.

Και έρχεσαι τώρα και αντί να πεις έστω τώρα ΟΚ γκάφα έκανα, πετάς με χαιρεκακία "η βόλτα έγινε και δεν σας είπαμε και τίποτα". Ε μπράβο σου που ΚΑΙ λάθος έκανες ΚΑΙ φταίνε οι κακοί μοντς για το λάθος σου ΚΑΙ τιμωρείς ουσιαστικά όσους μπορούσαν να έρθουν.

Είπα
Και το Παραδέχτηκα.
Λάθος μού.
Πάντως αυτοι που έπρεπε ήρθαν .
Και για να μην κάνω παράθεση σε όλους.
Το <αυτό και μονο θα είναι καλό για μένα>
Τι δηλαδή?
Να χρησιμοποιησω την λεξη που ανέφερε ο εταίρος Μόντ?
Εκβιασμός?
Τι?
Κάρτα ?
Μπαν?
Γνωστή τακτική κάποιων μοντ/αντμιν

zannisvel
05/07/2017, 16:50
έχω χάσει άλλα δύο κιλά. μην βρίζεις. άκου σουβλάκι.

Και εγω διατροφη ειχα ξεκινησει, αλλα τελικα την εκανα re-schedule για Σεπτεμβρη.

SHOOTER045
05/07/2017, 16:51
Α, οι υπόλοιποι στα @@ σου ε;

Ακριβώς
Χιλιες φορές με τον Στέλιο τον ταίρι

BLiTzER
05/07/2017, 16:51
Εκβιασμός?
Τι?
Κάρτα ?
Μπαν?

Σταμάτα, Λιακόπουλε. Έχουμε και δουλειές κάποιοι.

Να ξέρεις, πάντως, ότι ο Στελιοτέρης πάει βόλτες μαζί μου. :D

MikeG
05/07/2017, 16:52
Και εγω διατροφη ειχα ξεκινησει, αλλα τελικα την εκανα re-schedule για Σεπτεμβρη.

Σωστά έπραξες Ζανή! Το καλοκαίρι είναι για πειρασμούς. Το χειμώνα στο καβούκι μας!

:beer: :beer:

SHOOTER045
05/07/2017, 16:55
Σταμάτα, Λιακόπουλε. Έχουμε και δουλειές κάποιοι.

Μάλιστα κύριε Πολακη.
Συγνώμη που ξέφυγαν απο την κομματική γραμμή.
Θα κάνω γαργαρες με 10w40 full synthetic .
Και θα επανελθω.
Αφού κάνω και κάποιες μετάνοιες στο όνομα του Λορένθο.
Και γράψω 1000 φορές οτι τα ευρωπαϊκά δεν είναι τριμπ@@ρδελα.

basilis_k6
05/07/2017, 16:57
Άρα αντί να σβήνουν ποστ, ρίχνουν μπαν. Εγώ προτιμώ να σβήσω ένα ποστ ή να διορθώσω το επίμαχο σημείο του, παρά να διώξω κάποιον. Όπως το βλέπει κανείς... Το σίγουρο είναι ότι φόρουμ χωρίς moderating ΔΕΝ υφίσταται. Είτε θα είναι πολύ κλειστό/παρεΐστικο και θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών, είτε θα είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο. Συνήθως συμβαίνει το δεύτερο.

Τα οφτόπικ τι τα κάνουν; Τα μεταφέρουν σε άλλο θέμα; Απλά εκτροχιάζεται η συζήτηση και δεν ενδιαφέρεται κανείς; Από περιέργεια ρωτάω, ψάχνω λύσεις.

Τον χαβαλε δεν τον κοβουν παντως. Εκτος αν φτασει 2 σελιδες χαβαλες. Εγω εγραψα σε ενα θεμω για κουβερτες 3 λεξεις χαβαλε και σβυστηκαν ενω ειναι στανταρ καποια μελη-φιλοι ξερω γω που χαβαλεδιαζουν σε οποιο θεμα ναναι. Βασικα τα εγραψε πιο πανω ο ζευκας

amyroukai
05/07/2017, 16:59
Είπα
Και το Παραδέχτηκα.
Λάθος μού.
Πάντως αυτοι που έπρεπε ήρθαν .
Και για να μην κάνω παράθεση σε όλους.
Το <αυτό και μονο θα είναι καλό για μένα>
Τι δηλαδή?
Να χρησιμοποιησω την λεξη που ανέφερε ο εταίρος Μόντ?
Εκβιασμός?
Τι?
Κάρτα ?
Μπαν?

Το ζήτημα μήτσε είναι πως η ζημιά από τέτοιες ηλίθιες παρεξηγήσεις είναι που μένει. Γιατί αμφιβάλλω πολύ αν θα πιάσεις "αυτούς που έπρεπε" να τους πεις "ρε σεις, τότε, μπορεί να έχωνα μπινελίκι στα νότια, αλλά τελικά δικό μου το σφάλμα".

Για τα άλλα τι να πω. Εδώ κοντεύουμε όπως τα λες να γίνουμε φάση ΑΝΤΙΦΑ-ΜΑΤ ξέρω 'γω και έχουμε μπλοκ με καδρόνια από τους χρήστες, μολότοφ στο πανεπιστήμιο και ενισχύσεις σε καμμιά κατάληψη στα εξάρχεια. Βία στην βία της εξουσίας, οι μοντ πουλάνε τα ναρκωτικά, ΜΟΝΤ και ΜΕΑ τον παίρνετε παρέα, τα πλαστικά στις βόλτες δεν γυαλίζουν από σιλικόνη, μοντ γουρούνια δολοφόνοι και ότι άλλο. Μήπως κάπου το έχεις πάρει πολύ λάθος το πράγμα;

7Tolis
05/07/2017, 17:01
Σιγά ρε παιδιά. Και εμένα έχουν εξαφανιστεί ποστζ, δεν έγινε και τίποτα. Χαλαρώστε.

sakis81
05/07/2017, 17:04
Μάλιστα κύριε Πολακη.
Συγνώμη που ξέφυγαν απο την κομματική γραμμή.
Θα κάνω γαργαρες με 10w40 full synthetic .
Και θα επανελθω.
Αφού κάνω και κάποιες μετάνοιες στο όνομα του Λορένθο.
Και γράψω 1000 φορές οτι τα ευρωπαϊκά δεν είναι τριμπ@@ρδελα.

Τι στο διάολο?πηξαμε στους αριστερούς μοντερειτορς.τουλάχιστον blitzer σαν σωστός αριστερός,έχεις κάνα ντουκατι,κάνα μπεμβε,καμία mv agusta βρε αδερφέ?από περιέργεια ρωτάω:p

SHOOTER045
05/07/2017, 17:05
Το ζήτημα μήτσε είναι πως η ζημιά από τέτοιες ηλίθιες παρεξηγήσεις είναι που μένει. Γιατί αμφιβάλλω πολύ αν θα πιάσεις "αυτούς που έπρεπε" να τους πεις "ρε σεις, τότε, μπορεί να έχωνα μπινελίκι στα νότια, αλλά τελικά δικό μου το σφάλμα".

Για τα άλλα τι να πω. Εδώ κοντεύουμε όπως τα λες να γίνουμε φάση ΑΝΤΙΦΑ-ΜΑΤ ξέρω 'γω και έχουμε μπλοκ με καδρόνια από τους χρήστες, μολότοφ στο πανεπιστήμιο και ενισχύσεις σε καμμιά κατάληψη στα εξάρχεια. Βία στην βία της εξουσίας, οι μοντ πουλάνε τα ναρκωτικά, ΜΟΝΤ και ΜΕΑ τον παίρνετε παρέα, τα πλαστικά στις βόλτες δεν γυαλίζουν από σιλικόνη, μοντ γουρούνια δολοφόνοι και ότι άλλο. Μήπως κάπου το έχεις πάρει πολύ λάθος το πράγμα;

Αν μείνει αυτό
Το ξαναλεω για τελευταία φορά.
ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ???

Για τα υπολοιπα το είπα ποιο πίσω.
Το άσπρο μαύρο κλπ.

amyroukai
05/07/2017, 17:06
είναι αριστερός ο πολάκης;

sakis81
05/07/2017, 17:08
Παππου προς πάππου.και λεβέντης!!!

sniper
05/07/2017, 17:11
Ακριβώς
Χιλιες φορές με τον Στέλιο τον ταίρι

ΟΚ.

amyroukai
05/07/2017, 17:12
Για τα υπολοιπα το είπα ποιο πίσω.
Το άσπρο μαύρο κλπ.

έχει πλάκα να κουνάς το δάχτυλο, αλλά επί της ουσίας, πέρα από γενική γκρίνια δεν προσφέρεις κάτι και δεν λες τίποτα για το πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό το άθλιο πράγμα που σε καταπιέζει αλλά δεν ξεκολλάς κιόλας.

@Σάκη την ημέρα της επετείου του δημοψηφίσματος δεν θα κοροϊδεύεις την κυβέρνηση. Θα σέβεσαι :lol:

sniper
05/07/2017, 17:23
Για να μην κουράζεστε, και για να μην νομίζετε ότι εμείς (γενικά όσοι γράφουν τώρα, ή εγραφαν πριν κάτι μήνες και τώρα χάθηκαν) είμαστε το φόρουμ, να σας πω ότι απο το 2002 που είμαι εδώ μέσα έχουν έρθει, φύγει και επιστρέψει, φύγει και δεν τους ξαναείδαμε 100δες (και πιθανώς 1000δες) άλλοι που τουλάχιστον καβαλάνε ακόμα μηχανάκι.

Κι εγώ είχα κάποτε να μπω και να γράψω ή να διαβάσω πάνω απο ένα χρόνο. Και;

Θέλει κάποιος να μπει, οκ. Δεν θέλει, πάλι οκ.
Μοντ και ξεμόντ και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι λες και η εξουσία εδώ μέσα έχει κάποιο αντίκρισμα.

Χαλαρώστε οι ξυδάτοι και δείτε το αλλιώς γιατί σας χαλάει.

SHOOTER045
05/07/2017, 17:23
έχει πλάκα να κουνάς το δάχτυλο, αλλά επί της ουσίας, πέρα από γενική γκρίνια δεν προσφέρεις κάτι και δεν λες τίποτα για το πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό το άθλιο πράγμα που σε καταπιέζει αλλά δεν ξεκολλάς κιόλας.

@Σάκη την ημέρα της επετείου του δημοψηφίσματος δεν θα κοροϊδεύεις την κυβέρνηση. Θα σέβεσαι :lol:

Πάω να φάω σουβλάκια να σκεφτώ ποιο καθαρά.

BLiTzER
05/07/2017, 17:39
τουλάχιστον blitzer σαν σωστός αριστερός,έχεις κάνα ντουκατι,κάνα μπεμβε,καμία mv agusta βρε αδερφέ?

Τουλάχιστον 4 βρισιές σε μια πρόταση...

"Λιακόπουλο" τον αποκάλεσα σαν συνομωσιολόγο, καμία σχέση με πολιτική. Τώρα πώς συμπεράνατε ότι είμαι αριστερός, άγνωστο. Προφανώς δεν έχετε διαβάσει ποτέ κανένα μου ποστ.

sakis81
05/07/2017, 17:52

"Λιακόπουλο" τον αποκάλεσα σαν συνομωσιολόγο, καμία σχέση με πολιτική. Τώρα πώς συμπεράνατε ότι είμαι αριστερός, άγνωστο. Προφανώς δεν έχετε διαβάσει ποτέ κανένα μου ποστ.

Σε αποκάλεσε "πολακη" ο σουτερ,απο εκει πιαστηκα.σορρυ για την βρισιά,μην με μπαναρεις ΚΙ εσυ:lol:

BLiTzER
05/07/2017, 17:55
Δεν έχω ιδέα καν ποιος είναι ο Πολάκης, οπότε δεν ασχολήθηκα.

Παρ'όλα αυτά, μπήκες στη μαύρη λίστα μου. Ακούς εκεί μπεμβέ και ντουκάτι...

SHOOTER045
05/07/2017, 17:57

Ο πολακης δεν είναι μονο αριστερός.
Και δεν τον ανεφερα για το κομμα τού.
Αν σε έλεγα Γκέμπελς
Θα το επιανες αμέσως τι θέλω να πω.

Nostradamus
05/07/2017, 17:58
παντως χρονια ολοκληρα σερνεται αυτη η κολονια οπως λεει κα ο τρεβορ...

ξερουν αυτοι τι κανουν και εχει φυγει ο κοσμος, μονοι σας θα μεινετε, κτλ τκλ..

Ποτε δεν καταλαβα τι θα πειραζε το "εγινε αυτο, ο ταδε μοντ εκανε αυτο και θεωρω οτι δεν ειναι αντικειμενικος κτλ κτλ" η αλλιως τιποτε.Ουτε κουβεντα και αν δεν μας αρεσει, την βολτα μας απο το μαγαζι.

αυτα τα "ξερω, ξερεις, σε κυνηγω, και αν σε πιασω σε γ@μω" ειναι παλια καραμελα ρε παιδες και πρεπει να ληξει καποια στιγμη.

Δυο φορες τον χρονο ξεκιναει το ιδιο "θεμα" τιποτε δεν λεγεται και σε 6 μηνες παμε ξανα απο την αρχη...

Δεκαδες αξιολογοι (για μενα) ηρθαν και εφυγαν για χιλιους δυο λογους, στα χρονια που μπαινω εδω και δεν νομιζω οτι αυτο θα σταματησει να γινεται..

Bob_o_mastoras
05/07/2017, 18:01
Σορρυ που διακοπτω :p, το thread που λεγεται "αλλη μια μ@λακια απο την Χοντα" που ειναι..;; Θελω να ποσταρω κατι που βρηκα και πονεσαν τα ματια μου και δεν το βρισκω το thread στην αναζητηση.
Δεν πιστευω να το σβησατε, ρε νοπαναμου...!!!

BLiTzER
05/07/2017, 18:11
Αν σε έλεγα Γκέμπελς
Θα το επιανες αμέσως τι θέλω να πω.

Ναι, αυτόν τον γνωρίζω. :lol:

παντως χρονια ολοκληρα σερνεται αυτη η κολονια οπως λεει κα ο τρεβορ...

ξερουν αυτοι τι κανουν και εχει φυγει ο κοσμος, μονοι σας θα μεινετε, κτλ τκλ..

Ποτε δεν καταλαβα τι θα πειραζε το "εγινε αυτο, ο ταδε μοντ εκανε αυτο και θεωρω οτι δεν ειναι αντικειμενικος κτλ κτλ" η αλλιως τιποτε.Ουτε κουβεντα και αν δεν μας αρεσει, την βολτα μας απο το μαγαζι.

αυτα τα "ξερω, ξερεις, σε κυνηγω, και αν σε πιασω σε γ@μω" ειναι παλια καραμελα ρε παιδες και πρεπει να ληξει καποια στιγμη.

Δυο φορες τον χρονο ξεκιναει το ιδιο "θεμα" τιποτε δεν λεγεται και σε 6 μηνες παμε ξανα απο την αρχη...

Δεκαδες αξιολογοι (για μενα) ηρθαν και εφυγαν για χιλιους δυο λογους, στα χρονια που μπαινω εδω και δεν νομιζω οτι αυτο θα σταματησει να γινεται..

Ε ξέρεις πώς είναι αυτά τώρα. Haters gonna hate, drama queens κτλ. Πάντα θα υπάρχει κάτι να ενοχλεί. Κι αν δεν υπάρχει, θα το δημιουργήσουμε.

Τέτοια threads ξεκινούν εσκεμμένα από τη διοίκηση. Κόβουμε φάτσες, απόψεις, κρατάμε σημειώσεις και, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, κάποιος εξαφανίζεται για πάντα, χωρίς να του πάει ποτέ το μυαλό. :lol:

Sapadak
05/07/2017, 18:19
Τέτοια threads ξεκινούν εσκεμμένα από τη διοίκηση. Κόβουμε φάτσες, απόψεις, κρατάμε σημειώσεις και, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, κάποιος εξαφανίζεται για πάντα, χωρίς να του πάει ποτέ το μυαλό. :lol:

ομιτζι και 3 λολ (clopy byron) :lol:

amyroukai
05/07/2017, 18:20
Σορρυ που διακοπτω :p, το thread που λεγεται "αλλη μια μ@λακια απο την Χοντα" που ειναι..;; Θελω να ποσταρω κατι που βρηκα και πονεσαν τα ματια μου και δεν το βρισκω το thread στην αναζητηση.
Δεν πιστευω να το σβησατε, ρε νοπαναμου...!!!

Λέγεται ακόμα μια μαλακία και δεν θυμάμαι να σβήστηκε. Είχε εμπλουτισμό από ακόμα μια τρολιά του τερινια πρόσφατα.

amyroukai
05/07/2017, 18:21
ομιτζι και 3 λολ (clopy byron) :lol:

Αυτό το σχόλιο είναι προσβλητικό υβριστικό ειρωνικό και σε σημειώνω.

SHOOTER045
05/07/2017, 18:31
Αφού το ζήτησε ο αμυρας
Θα πω την άποψη μου.
Απ όταν γίνανε οι νέοι Μόντ
Εχουν αναγάγει την μ@λ@κια σε εργόχειρο.
Πολύ ειρωνία με το παραμικρό.
Ασε το κόψιμο σχολίων ( το αναλυσαμε ποιο πάνω)
Ειδικά πριν λίγο καιρό κατι σχόλια στον Στέλιο ταίρι ηταν αν μη τι άλλο απαράδεκτα.
Και δεν είναι μόνο αυτός.
Παντού σχεδόν
Και σε ολους σχεδόν.
Αυτός ο πολυξερισμός κουραζει.
Αυτός ο ίδιος πολυξερισμος απομάκρυνε πολλούς.
Η συνέχεια μετά

BLiTzER
05/07/2017, 18:33
Αυτός ο ίδιος πολυξερισμος απομάκρυνε πολλούς.

Μάλλον ζηλεύουν επειδή εκείνοι δεν ξέρουν. :lol:

MikeG
05/07/2017, 18:35
Βάλτε αυτό και απολαύστε. Ανοίξτε και μια παγωμένη Ελληνική.

https://www.youtube.com/watch?v=Hk0tHeotroA

Coyote.V
05/07/2017, 19:41
Για να μην κουράζεστε, και για να μην νομίζετε ότι εμείς (γενικά όσοι γράφουν τώρα, ή εγραφαν πριν κάτι μήνες και τώρα χάθηκαν) είμαστε το φόρουμ, να σας πω ότι απο το 2002 που είμαι εδώ μέσα έχουν έρθει, φύγει και επιστρέψει, φύγει και δεν τους ξαναείδαμε 100δες (και πιθανώς 1000δες) άλλοι που τουλάχιστον καβαλάνε ακόμα μηχανάκι.

Κι εγώ είχα κάποτε να μπω και να γράψω ή να διαβάσω πάνω απο ένα χρόνο. Και;

Θέλει κάποιος να μπει, οκ. Δεν θέλει, πάλι οκ.
Μοντ και ξεμόντ και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι λες και η εξουσία εδώ μέσα έχει κάποιο αντίκρισμα.

Χαλαρώστε οι ξυδάτοι και δείτε το αλλιώς γιατί σας χαλάει.

Μη πας μακρυά.... σας ξέρω από το 2005, το 2009 έκανα εγράφη και απλά διάβαζα τεχνικά θέματα επί το πλείστον. Τώρα τελευταία είναι που γράφω.

Pan (dvs)
05/07/2017, 22:25
Σε ολα η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

Ναι οι mods κανουνε πολλες μαλακιες,ναι οι mods ειναι πολλες φορες ειρωνικοι,ναι οι mods κουρευουνε θεματα και αλλα πολλα.

Απο εκει και περα,τα μελη που κρινουμε τους mods,εχουμε αναλογιστει τι ευθυνες εχουμε σε εναν τετοιο χωρο?Τα περισσοτερα θεματα ειναι κουλουβαχατα,με την παπαρια που πεταει ο καθενας.Συγκεκριμενα ατομα εχουνε σαν σκοπο να κανουνε το φορουμ κωλο και αυτοι αντι να τους στειλουνε στο διαολο και να ησυχασουνε,καθονται και τους κοιτανε.

Ειμαι αρκετα χρονια μελος,με αρκετες δημοσιευσεις και ολα αυτα τα χρονια αν θυμαμαι καλα μου σβησανε μονο καναδυο θεματα και καναδυο μηνυματα,τα μισα αν θυμαμαι καλα απο λαθος τους.Ητανε μονο τοσα γιατι σεβαστηκα τον χωρο και τους κανονες του.Καποιοι ομωσ θελουνε να τους σεβαστουνε,οταν απο τη στιγμη που πατησαν το ποδι τους εδω μεσα,δεν σεβαστηκαν ουτε μια στιγμη τα υπολοιπα μελη.

Θα κανω δυο προτασεις,αν και πιθανοτατα δεν θα εισακουστουνε.

1.Ολα τα ασχετα με τους δυο τροχους θεματα,να μεταφερονται χωρις δευτερη κουβεντα στον καφενε.Οταν καποιος θελει να ρωτησει κατι για το καλωδιο της τηλεορασης,να μην ανοιγει νεο θεμα,αλλα να εκφραζει την απορεια του ΜΟΝΟ στον Καφενε.

2,Οσοι τα εχουνε παρει στο κρανιο με τους διαχειριστες,να γινουνε διαχειριστες για 30 ημερες εκ περιτροπης.

ΥΓ Οι λογοι που δεν γραφω πλεον στο φορουμ (αλλα το παρακολουθω) ειναι καποιοι απο αυτους που αναφερθηκαν παραπανω,οποτε δεν εχει νοημα να τους επαναλαβω.Προτιμησα ομως αντι να ερχομαι σε αντιπαραθεση και να προσβαλω τους αλλους η τον εαυτο μου,να κανω τουμπεκι σεβομενος τον κοπο ολων αυτων που ειχανε βαλει,βαζουνε η θα βαλουνε πλατη.:beer::beer::beer:

Ζεύκας
05/07/2017, 23:41
Σε ολα η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

Ναι οι mods κανουνε πολλες μαλακιες,ναι οι mods ειναι πολλες φορες ειρωνικοι,ναι οι mods κουρευουνε θεματα και αλλα πολλα.

Απο εκει και περα,τα μελη που κρινουμε τους mods,εχουμε αναλογιστει τι ευθυνες εχουμε σε εναν τετοιο χωρο?Τα περισσοτερα θεματα ειναι κουλουβαχατα,με την παπαρια που πεταει ο καθενας.Συγκεκριμενα ατομα εχουνε σαν σκοπο να κανουνε το φορουμ κωλο και αυτοι αντι να τους στειλουνε στο διαολο και να ησυχασουνε,καθονται και τους κοιτανε.

Ειμαι αρκετα χρονια μελος,με αρκετες δημοσιευσεις και ολα αυτα τα χρονια αν θυμαμαι καλα μου σβησανε μονο καναδυο θεματα και καναδυο μηνυματα,τα μισα αν θυμαμαι καλα απο λαθος τους.Ητανε μονο τοσα γιατι σεβαστηκα τον χωρο και τους κανονες του.Καποιοι ομωσ θελουνε να τους σεβαστουνε,οταν απο τη στιγμη που πατησαν το ποδι τους εδω μεσα,δεν σεβαστηκαν ουτε μια στιγμη τα υπολοιπα μελη.

Θα κανω δυο προτασεις,αν και πιθανοτατα δεν θα εισακουστουνε.

1.Ολα τα ασχετα με τους δυο τροχους θεματα,να μεταφερονται χωρις δευτερη κουβεντα στον καφενε.Οταν καποιος θελει να ρωτησει κατι για το καλωδιο της τηλεορασης,να μην ανοιγει νεο θεμα,αλλα να εκφραζει την απορεια του ΜΟΝΟ στον Καφενε.

2,Οσοι τα εχουνε παρει στο κρανιο με τους διαχειριστες,να γινουνε διαχειριστες για 30 ημερες εκ περιτροπης.

ΥΓ Οι λογοι που δεν γραφω πλεον στο φορουμ (αλλα το παρακολουθω) ειναι καποιοι απο αυτους που αναφερθηκαν παραπανω,οποτε δεν εχει νοημα να τους επαναλαβω.Προτιμησα ομως αντι να ερχομαι σε αντιπαραθεση και να προσβαλω τους αλλους η τον εαυτο μου,να κανω τουμπεκι σεβομενος τον κοπο ολων αυτων που ειχανε βαλει,βαζουνε η θα βαλουνε πλατη.:beer::beer::beer:

εμ αυτό είναι το θέμα, ότι αντί να καθόμαστε να συζητάμε -καλοπροαίρετα πάντα, δεν υπάρχουν εχθρότητες προς θεού- τα προβλήματα
σαν μια ενεργή κοινότητα διαλέγουμε την λύση του αυτοεξορισμού και κάπως έτσι νεκρώνει το φόρουμ

και ναι κάποιοι φεύγουν και κάποιοι εγγράφονται αλλά γεγονός είναι ότι το φόρουμ έχει πάρει τη κατιούσια γτ δυσανασχετούν πολλοί,
τώρα αν κάποιοι δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα τι να τους κάνω. νοιάζομαι για το φόρουμ αλλιώς δεν θα έμπαινα στη
διαδικασία να γράψω ότι γράφω.

από κει και πέρα όσο αφορά το (2) ΟΚ δεν θα θεοποιησουμε τους μοντς κιόλας, ναι κάνουν δουλειά αλλά εθελοντικά πάντα.
όποιος δεν αντέχει "δύο φωτογραφίες και είκοσι ευρώ και παραιτήσου" που λέγαμε και στο στρατό. δεν είναι μονιμότητα στο δημόσιο.
το φόρουμ είναι τα μέλη, άσχετα εάν κάποιος σηκώνει το βάρος των εξόδων και κάποιοι το διαχειρίζονται. το φόρουμ ζει 16 χρόνια,
οι mods χθες πήραν τα γαλόνια και αύριο θα τα αφήσουν που λέει ο λόγος. ΟΚ όλοι εκτός από τον παλιάνθρωπα χαχαχ

ένα θρεντ να ανοίξει ο άντμιν "ζητούνται moderators" ξέρεις πόσοι υποψήφιοι θα μαζευτούν; ίσως θα πρέπει να το κάνει κιόλας

επίσης ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ για όσους είναι στην διαχείριση: δεν πρέπει να συμμετέχουν στις συζητήσεις. τέλος.
είσαι διαχειριστής, όχι μέλος. κάποιοι mod δεν ξέρω καν αν το καταλαβαίνουν αλλά έχουν την αλαζονεία και την ασυλία της εξουσίας.

τώρα άμα κάποιος mod θέλει να ρωτήσει "πατάω μίζα αλλά δεν παίρνει μπρος τι να κάνω;" εννοείται να ρωτήσει τη κοινότητα,
αλλά όχι να σπαμμάρει ασύστολα και να σχολιάζει απο δω και από κει. μόνο διαχείριση.-

και για να το ξεκαθαρίσω, δεν μισώ κανέναν εδώ μέσα mod ή μέλος, μια χαρά μπορώ να κάτσω να πιώ μια μπύρα σε μια συνάντηση
με όλους αλλά είναι κάποια πράγματα που επειδή νοιάζομαι πρέπει να τα πω. από κει και πέρα ας κάνουν οι υπεύθυνοι ότι καταλαβαίνουν

και ναι μιλάω απαξιωτικά για τους mods ίσως για πρώτη φορά 13 χρόνια τώρα που είμαι μέλος αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
μόνοι τους προκάλεσαν αυτές τις αντιδράσεις. και το κρίμα είναι ότι δυστυχώς τα περισσότερα παιδιά της διαχείρισης είναι από χρυσάφι
αλλά δυστυχώς τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα. sorry guys...

:beer:

Bob_o_mastoras
06/07/2017, 00:13
Ρε παιδια, ασχετο ή σχετικο, δεν γνωριζω..
Ο MG-Ktinos που και γιατι εχει χαθει...;;;; :confused:

mikes
06/07/2017, 00:43
παλικαρια τα πραγματα είναι απλα..
οσοι εχετε παραπονα από τη διαχειρηση και εχετε αποψη για το πως πρεπει να γινεται, παρτε το φορουμ ανω σας,
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ τα λειτουργικα εξοδα καθως και τα εξοδα συντηρησης και τεχνικης υποστιρηξης, και
φυσικα ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για ότι παπαρια γραφετε εδώ μεσα μιας και ως δημοκρατικοι θεωρείτε ότι
δεν πρεπει να σβηνεται τιποτα.. και μετα το συζητάμε..

επισης ορισμένοι που απο τη φυση της δουλεια τους και μονο επρεπε να ξερουν ότι παντου υπαρχουν κανονες που πρεπει να ακολουθησουν,
σταματήστε ρε να κανετε σα θιγμενα κοριτσακια, εκτος απο κουραστικοι γινεστε και ρεζιλι.. ελεος πια..

o_gavros
06/07/2017, 01:21
Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει,
κανείς δε θα σου απαντήσει.
Θα είναι όλα πια χαμένα
και τα δικά μας περασμένα ξεχασμένα.

Στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα,
δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα,
στο τρίτο χτύπημα η πόρτα ανοίγει,
μην επιμένεις, έχω φύγει.

Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει,
ακόμα μια αγάπη θα ’χει σβήσει.
Κι εγώ που σ’ είχα για Θεό μου
δε θα σηκώσω το ακουστικό μου.

Στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα,
δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα,
στο τρίτο χτύπημα η πόρτα ανοίγει,
μην επιμένεις, έχω φύγει.

taisteal
06/07/2017, 03:12
Για να απαντήσω σε αυτούς που ρώτησαν γιατί δεν λέμε ονόματα κτλ,συγνώμη κιόλας αλλά
δεν βλέπω σε τι θα ωφελούσε να πω π.χ εγώ ότι τσακώθηκα με τον τάδε μοντ,η δεν γουστάρω τον τάδε
και πάει λέγοντας;
Έτσι λύνονται τα προβλήματα τέτοιας φύσης,φόρα παρτίδα και λαικό δικαστήριο;;
Ανέφερα ότι έχω συζητήσει κατά καιρούς με χρήστες που δεν γράφουν πλέον,και βγήκαν κάποια
συμπεράσματα κοινά,εγώ λοιπόν πρέπει να αρχίσω να ονοματίζω ανθρώπους που δεν γράφουν πλέον εδώ
το τι είπαν κτλ;
Θα ήταν τεράστιο λάθος να αναφέρω κόσμο που δεν μπαίνει πια να απαντήσει ή να καταθέσει γνώμη,
νομίζω είναι αυτονόητο,η θα έπρεπε τουλάχιστον.
Θεωρώ σαν προσωπική και όχι μόνο άποψη ότι η ζημιά προέρχεται από 2-3 ανθρώπους της ''διοίκησης''
και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει,γιατί έτσι και σε όποιον αρέσει και οκ,no prob.
Το φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη κι αν φύγουμε όλοι θα έρθουν άλλοι και
ουδείς αναντικατάστατος.
Η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω,εδώ θα έπρεπε απλά να περνάς ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου,και
να ανταλλαζεις απόψεις.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που απλά η εμπάθεια,η βλακεία το θράσος και η κατάχρηση ''εξουσίας''
είναι κάτι περισσότερο από προκλητική,και δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Απλά,σταματάς να παίρνεις στα σοβαρά ό,τι σε ενοχλεί και η ζωή συνεχίζεται.

blackbusa
06/07/2017, 03:28
:beer::beer:

taisteal
06/07/2017, 03:38
παλικαρια τα πραγματα είναι απλα..
οσοι εχετε παραπονα από τη διαχειρηση και εχετε αποψη για το πως πρεπει να γινεται, παρτε το φορουμ ανω σας,
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ τα λειτουργικα εξοδα καθως και τα εξοδα συντηρησης και τεχνικης υποστιρηξης, και
φυσικα ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για ότι παπαρια γραφετε εδώ μεσα μιας και ως δημοκρατικοι θεωρείτε ότι
δεν πρεπει να σβηνεται τιποτα.. και μετα το συζητάμε..

επισης ορισμένοι που απο τη φυση της δουλεια τους και μονο επρεπε να ξερουν ότι παντου υπαρχουν κανονες που πρεπει να ακολουθησουν,
σταματήστε ρε να κανετε σα θιγμενα κοριτσακια, εκτος απο κουραστικοι γινεστε και ρεζιλι.. ελεος πια..
Μικέ σε θεωρώ άνθρωπο που σκέφτεται,αυτό το ισοπεδωτικό ποστ δεν κολλάει πουθενά.
Κι εξηγούμαι:
Το να εκφράζεις έναν προβληματισμό ή να λες την άποψη σου είναι το πιο λογικό,από εκεί και πέρα
είναι δουλειά της ομάδας συντονισμού να λάβει υπ όψην όσα θεωρεί ότι έχουν κάποια βάση.
Δηλαδή με την λογική σου,αντί να βρεθεί μια λύση,να ανοίξουμε όλοι ένα φόρουμ και να λέμε
εκεί ότι θέλουμε,με αυτούς που θέλουμε..
Υπάρχει,και το λένε facebook,εκεί ο κάθε παραπονεμένος φτιάχνει μια σελίδα motokleinmeinriders
και οι πονεμένοι και αδικημένοι βρίσκουν βήμα να πουν τον πόνο τους.
Και ο δημιουργός της σελίδας παίζει και τον αρχηγό μη χέσω :lol:
Τις έχω δει κάτι τέτοιες σελίδες,και τις θεωρώ θλιβερές ως και γελοίες,προσωπική άποψη πάντα.
Η περίπτωση να γουστάρουμε κάποιοι το φόρουμ και απλά να θέλουμε να το δούμε
καλύτερο παίζει η μπα;;
Αν λοιπόν δεν συζητηθούν τα όποια θέματα,πως θα βρεθεί λύση σε οτιδήποτε;
Και πληροφοριακά,εγώ ευχαρίστως θα πλήρωνα για να γράφω εδώ μέσα.
Η τελευταία πρόταση που έγραψες είναι προσβλητική,κοριτσάκια και ρεζίλι;;;τι φάση;;
Γράφεις έλεος πια,αν αγανακτείς για ποιό λόγο διαβάζεις και απαντάς;;
Γιατί δεν αγνοείς το θρεντ αφού σε κουράζει;;
Ειλικρινά φίλε δεν σε καταλαβαίνω...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/07/2017, 04:49
Ρε παιδια.Σταματηστε.Διαβαζω 10 σελιδες τωρα.Μη λετε τετοια.Γιατι δεν ανοιγει καποιος ενα λογαριασμο στη τραπεζα και καποιος αλλος που τυπωνει μπλουζακια και αυτοκολητα(σιγουρα εχουμε καποιον.τοσοι ειμαστε)να φτιαξει μπλουζακια με ενα λογοτυπο του φορουμ και ενα αυτοκολητο για τη μηχανη μας και καποιος αλλος να τα στελνει στους ανθρωπους που βαζουνε τα λεφτα στη τραπεζα.Αυτοι οι ανθρωποι που θα ασχοληθουν και θα τρεξουνε θα ειναι πληρωμενοι αν ανεβασουν λιγο το κοστος απ τα μπλουζακια.Εσεις γνωριζεστε ολοι μεταξη σας(και δε πρεπει να κανετε ετσι.Οι mods κανουν τη δουλεια τους και μεις τη δικια μας.Εξαλου το forum εχει κανονες λειτουργειας και μπορη να τους διαβασει ο καθενας που εγραφετε και αμα δε του αρεσει φευγει.Δεν ειναι υποχρεωτηκο.)Εμεις ειμαστε απο επαρχεια.Γιατι να μη μπορουμε να γνωριστουμε ολοι καπως ετσι.Με τα αυτοκολητα.Πριν ενα μηνα ανεβηκα Αθηνα.Εβλεπα μηχανακια και ελεγα αραγε αυτοι ειναι του φορουμ.Συγνωμη για τη διακοπη και τη παρεμβαση.Αυτα ειχα να πω.

mikes
06/07/2017, 07:04
Μικέ σε θεωρώ άνθρωπο που σκέφτεται,αυτό το ισοπεδωτικό ποστ δεν κολλάει πουθενά.
Κι εξηγούμαι:
Το να εκφράζεις έναν προβληματισμό ή να λες την άποψη σου είναι το πιο λογικό,από εκεί και πέρα
είναι δουλειά της ομάδας συντονισμού να λάβει υπ όψην όσα θεωρεί ότι έχουν κάποια βάση.
Δηλαδή με την λογική σου,αντί να βρεθεί μια λύση,να ανοίξουμε όλοι ένα φόρουμ και να λέμε
εκεί ότι θέλουμε,με αυτούς που θέλουμε..
Υπάρχει,και το λένε facebook,εκεί ο κάθε παραπονεμένος φτιάχνει μια σελίδα motokleinmeinriders
και οι πονεμένοι και αδικημένοι βρίσκουν βήμα να πουν τον πόνο τους.
Και ο δημιουργός της σελίδας παίζει και τον αρχηγό μη χέσω :lol:
Τις έχω δει κάτι τέτοιες σελίδες,και τις θεωρώ θλιβερές ως και γελοίες,προσωπική άποψη πάντα.
Η περίπτωση να γουστάρουμε κάποιοι το φόρουμ και απλά να θέλουμε να το δούμε
καλύτερο παίζει η μπα;;
Αν λοιπόν δεν συζητηθούν τα όποια θέματα,πως θα βρεθεί λύση σε οτιδήποτε;
Και πληροφοριακά,εγώ ευχαρίστως θα πλήρωνα για να γράφω εδώ μέσα.
Η τελευταία πρόταση που έγραψες είναι προσβλητική,κοριτσάκια και ρεζίλι;;;τι φάση;;
Γράφεις έλεος πια,αν αγανακτείς για ποιό λόγο διαβάζεις και απαντάς;;
Γιατί δεν αγνοείς το θρεντ αφού σε κουράζει;;
Ειλικρινά φίλε δεν σε καταλαβαίνω...

δε με καταλαβαίνεις γιατι μαλλον δεν εκφραστηκε σωστα αυτό που ηθελα να πω....
αυτό λοιπον που ηθελα να πω είναι ότι για να υπαρχει αυτό το φορουμ καποιος η καποιοι πληρωνουν από τη τσεπη τους τα εξοδα του, μιας και δεν υπαρχει διαφημηση
και είναι νομικα υπεύθυνοι για ότι κι αν γραφεται εδώ μεσα, ετσι ώστε να μπορω εγω, εσυ και κάθε άλλος να μπαινουμε και να γραφουμε ότι παπαρια μας κατεβασει η γκλαβα μας.
σκεψου πχ να της τη βαρεσει της BMW και να πατησει μια αγωγη στο φορουν για δυσφημηση των μοντελων της και των υπηρεσιων της... ποιος θα εχει τρεχάματα?

αυτό σημαινει ότι ο τυπος που πληρωνει και εχει την ευθυνη εξ'ορισμου θα ορισει και τους δικους του κανονες.. οποτε ο κάθε ενας εδώ μεσα εχει δυο επιλογες: η τους δεχεται και μενει, η δεν τους δεχεται και την κανει.. το να μπαινει εδώ και να κανει υποδείξεις για το πως πρεπει να διαχειρίζεται ο χωρος είναι κουραστικο και ανωφελο... φιλοξενούμενοι ειμαστε ολοι εδω..

το κοριτσακια, ρεζιλια κτλ φυσικα και δεν αναφέρεται σε χρηστες σαν εσενα, αναφέρεται σε συγκεκριμενο που κάθε φορα που του σβηστει σχολιο η του στειλουν προειδοποιηση αρχιζει τη κλαψα λεγοντας παντα το ιδιο τροπαριο.. "αυτόν γιατι τον αφησατε, αυτό το σχολιο γιατι δε το διαγράψατε, τον αλλον γιατι δε τον μπαναρετε" κτλ κτλ.. ο οποιος εχει καταντησει κουραστικος και αηδια πια..

SHOOTER045
06/07/2017, 08:24
δε με καταλαβαίνεις γιατι μαλλον δεν εκφραστηκε σωστα αυτό που ηθελα να πω....
αυτό λοιπον που ηθελα να πω είναι ότι για να υπαρχει αυτό το φορουμ καποιος η καποιοι πληρωνουν από τη τσεπη τους τα εξοδα του, μιας και δεν υπαρχει διαφημηση
και είναι νομικα υπεύθυνοι για ότι κι αν γραφεται εδώ μεσα, ετσι ώστε να μπορω εγω, εσυ και κάθε άλλος να μπαινουμε και να γραφουμε ότι παπαρια μας κατεβασει η γκλαβα μας.
σκεψου πχ να της τη βαρεσει της BMW και να πατησει μια αγωγη στο φορουν για δυσφημηση των μοντελων της και των υπηρεσιων της... ποιος θα εχει τρεχάματα?

αυτό σημαινει ότι ο τυπος που πληρωνει και εχει την ευθυνη εξ'ορισμου θα ορισει και τους δικους του κανονες.. οποτε ο κάθε ενας εδώ μεσα εχει δυο επιλογες: η τους δεχεται και μενει, η δεν τους δεχεται και την κανει.. το να μπαινει εδώ και να κανει υποδείξεις για το πως πρεπει να διαχειρίζεται ο χωρος είναι κουραστικο και ανωφελο... φιλοξενούμενοι ειμαστε ολοι εδω..

το κοριτσακια, ρεζιλια κτλ φυσικα και δεν αναφέρεται σε χρηστες σαν εσενα, αναφέρεται σε συγκεκριμενο που κάθε φορα που του σβηστει σχολιο η του στειλουν προειδοποιηση αρχιζει τη κλαψα λεγοντας παντα το ιδιο τροπαριο.. "αυτόν γιατι τον αφησατε, αυτό το σχολιο γιατι δε το διαγράψατε, τον αλλον γιατι δε τον μπαναρετε" κτλ κτλ.. ο οποιος εχει καταντησει κουραστικος και αηδια πια..

Αυτό ακριβώς
Εχει καταντήσει αηδία οι κανόνες να εφαρμόζονται εκεί που θέλουν και όχι σε όλους για τα ίδια συμβάντα.
Αλλά στην μεν για δικά μου σχόλια, και στην αλλη για σχόλια προς εμενα η αυτά που με θίγουν.
Τώρα για το κοριτσάκια που λες κσι ρεζιλια,δεν θα επεκταθω.
Ούτε χρειάζεται να αποδείξω σε εσενα ουτε σε κανέναν άλλο εδώ μέσα τον ανδρισμό μου.
Η διαμαρτυρίας δεν είναι κλαψα όσο και αν θέλεις να το παρουσιάσεις έτσι.
Τα παιδιά που συμφωνούν μαζί μου κάθε άλλο απο κουραστικό με παρουσιάζουν.
Οποτε βρες αλλη καραμέλα και μπάλα να παίξεις

SHOOTER045
06/07/2017, 08:27
Μόνο σε αυτό το νήμα απο χτες 17 διαφορετικά ατομα συμφώνησαν με αυτά που έλεγα.

BLiTzER
06/07/2017, 08:32
Για να απαντήσω σε αυτούς που ρώτησαν γιατί δεν λέμε ονόματα κτλ,συγνώμη κιόλας αλλά
δεν βλέπω σε τι θα ωφελούσε να πω π.χ εγώ ότι τσακώθηκα με τον τάδε μοντ,η δεν γουστάρω τον τάδε
και πάει λέγοντας;
Θεωρώ σαν προσωπική και όχι μόνο άποψη ότι η ζημιά προέρχεται από 2-3 ανθρώπους της ''διοίκησης''
και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει,γιατί έτσι και σε όποιον αρέσει και οκ,no prob.

Δεν έχεις δίκιο. Ο Σούτερ πχ είπε ξεκάθαρα ότι εγώ φταίω για τα θέματα του φόρουμ. Επίσης εγώ φταίω που η ετήσια είχε 30 άτομα, επειδή μας μποϊκόταραν ο Σούτερ και η παρέα του, που γεμίζουν στάδια κάθε άλλη χρονιά. Οπότε να, θα μας πεις και τους άλλους 2 που έχουν ευθύνη, θα παραιτηθούμε και θα ζήσουμε όλοι καλά!

BLiTzER
06/07/2017, 08:45

Ναι μεν, είναι ακριβώς έτσι, γι'αυτό και είναι λίγο αστείο και αφελές να μιλάμε για "δικαστές των δικαστών", αλλά, από την άλλη, όσο κι αν δε θέλουν να το πιστέψουν ορισμένοι, κι εμείς παλεύουμε για να είστε οι περισσότεροι τουλάχιστον ικανοποιημένοι. Γιατί όλοι, δε γίνεται. Θέλουμε να έχουμε ένα φόρουμ που τα μέλη συζητάνε, βολτάρουν και γενικά λαμβάνουν πράγματα. Ένα φόρουμ μοτοσικλέτας, που προσφέρει, ζητώντας μόνο σεβασμό, τίποτα άλλο. Ούτε συνδρομή έχουμε, ούτε διαφημίσεις, ούτε σας μαστιγώνουμε. Εντάξει, λίγο το τελευταίο. Γι'αυτό κουραζόμαστε, γι'αυτό σπαταλάμε χρόνο και κόπο. Όχι για εμάς. Αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε πολύ ευκολότερα και χωρίς καμία επίπτωση, με άλλον τρόπο.

GFawkes
06/07/2017, 09:08
385805

Coyote.V
06/07/2017, 09:14
Μόνο σε αυτό το νήμα απο χτες 17 διαφορετικά ατομα συμφώνησαν με αυτά που έλεγα.

Συγνώμη αλλά αυτό που γράφεις πως προκύπτει; Γιατί παρακολουθώ το νήμα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

buckley
06/07/2017, 09:19
Καλώς ή κακώς ο Κογιότ έθιξε μια πραγματικότητα https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&p=2885521&viewfull=1#post2885521
που πολλοί εδώ και καιρό έχουμε διαπιστώσει και θίξει (σόρρυ βαριέμαι τώρα να βρίσκω τα νήματα) το θέμα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι το πράγμα θα μας βάλετε στα γεράματα να ψάχνουμε άλλη "γωνία" και ειλικρινά δεν έχω όρεξη.
Λίγο η κατάσταση λίγο η έλλειψη όρεξης λίγο η μαλακία των μοδιστρών και βρίσκει ο καθένας αφορμή να την κάνει ,άλλος ήσυχα άλλος φωναχτά...
Μην αναλώνεστε σε κοντρίτσες χρηστών - team και προτείνω όταν σφάζετε οι μεν κάτι να γίνετε πρώτα μια συνεννόηση μεταξύ σας ,όχι βουρ ο κάθε μοντ όπως γουστάρει (δύσκολο οκ).
Βλέπω κι από τον εαυτό μου ότι ξεκίνησα με ιστορίες σε σεντόνια και κατάντησα να κάνω πλακίτσα πιο πολύ ,μάλιστα κάποιος εκτός διαχείρισης (ξέρει αυτός) θέλησε να με επαναφέρει σε τάξη... ,συμβουλεύω δείτε και την προσφορά σας στο φόρουμ πριν τα βάλετε με τα μ@υν@πανα τους μοντς.

SHOOTER045
06/07/2017, 10:53
Συγνώμη αλλά αυτό που γράφεις πως προκύπτει; Γιατί παρακολουθώ το νήμα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Ε δεν θα μεταφέρω και προσωπικά δεδομένα κανοντας αντιγραφή τα vroom.
Ουτε μποικοταζ εκανα ποτέ.
Ουτε είπα μην πάτε ετήσια - κρίκο κλπ.

VANDA
06/07/2017, 11:11
Σούτερ, έχεις απίστευτα πολλά μηνύματα (9048 από το 13 που γράφτηκες, χωρίς καν αυτά που δεν μετριούνται) για να γκρινιάζεις ότι δε σε αφήνουμε να μιλάς.

Coyote.V
06/07/2017, 11:18
Ε δεν θα μεταφέρω και προσωπικά δεδομένα κανοντας αντιγραφή τα vroom.
Ουτε μποικοταζ εκανα ποτέ.
Ουτε είπα μην πάτε ετήσια - κρίκο κλπ.

Δεν έχω πάει ποτέ μου βόλτα με το Μοτο ούτε στον Κρίκο. Ούτε και γνωρίζω κανέναν από εδώ... εκτός και αν γράφαμε και συναντιόμασταν σε άλλο φόρουμ όπως με τον billy84‎.

Απλά μου δημιουργήθηκε απορία πως προκύπτει αυτό που γράφεις. Εφόσον είναι προσωπικά δεδομένα τότε δεν θα έπρεπε να αναφέρονται καθόλου.

Επίσης άλλαξα φόρουμ που γράφω όχι για προσωπικές τριβές η ίντρικες άλλα από αλλαγή μοτοσυκετιστικού προσανατολισμού.

taisteal
06/07/2017, 11:19
Δεν έχεις δίκιο. Ο Σούτερ πχ είπε ξεκάθαρα ότι εγώ φταίω για τα θέματα του φόρουμ. Επίσης εγώ φταίω που η ετήσια είχε 30 άτομα, επειδή μας μποϊκόταραν ο Σούτερ και η παρέα του, που γεμίζουν στάδια κάθε άλλη χρονιά. Οπότε να, θα μας πεις και τους άλλους 2 που έχουν ευθύνη, θα παραιτηθούμε και θα ζήσουμε όλοι καλά!

:lol::lol:

BLiTzER
06/07/2017, 11:28
Σούτερ, από χτες που ξεκίνησε το "θέμα", έχεις 18 βρουμ σε 19 ποστ. Τι πιστεύεις ότι σημαίνει αυτό; Θες μετάλλιο; Μπισκότο; Να ανακηρυχθείς χρήστης του μήνα; Επαναστάτης ίντερνετ Ιουλίου 2017;

Συνολικά, έχεις 4.132 βρουμ σε 9.048 ποστ. Ούτε 50%. Just saying, επειδή το ανέφερες ως επιχείρημα. ;)

AristidisZ
06/07/2017, 11:31
Συνολικά, έχεις 4.132 βρουμ σε 9.048 ποστ. Ούτε 50%

Λάθος

Κόβεσαι, έλα το Σεπτέμβριο

BLiTzER
06/07/2017, 11:33
Και τον Οκτώβρη να έρθω, το ~46% θα είναι πάντα μικρότερο από το 50%.